Naturelle Freeride & SnowBoard Academy

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Naturelle Freeride & SnowBoard Academy"

Átírás

1 Naturelle Freeride & SnowBoard Academy Vars - Franciaország Majd egy évtizede találkozunk minden évben! Ez a kilencedik alkalom lesz, hogy a magyar freeride elit és azok, akik érdeklődnek a pályán kívüli csúszás iránt, találkoznak valahol a Francia Alpokban, hogy egy felejthetetlen hetet együtt töltsenek. A kilenc év alatt sok minden változott és azt hiszem joggal kijelenthetjük, hogy hihetetlen fejlődésen ment keresztül a résztvevők sí és snowboard tudása - legyen az versenyző vagy szurkoló -, a versenyek minősége és a résztvevők összetétele. A kilencedik freeride kicsit átalakul, még nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni a versenyek és az esti bulik minőségére, több kategóriában és versenyszámban is megmérettethettek. Persze nem szeretnénk elfeledkezni azokról sem, akik már lassan tíz éve velünk vannak: idén először lesz senior kategória illetve a jól megszokott minőségben oktatás is minden korosztálynak. Az esti programok is reformálódnak. Lesznek exkluzív mulatságok a hegyen, elő zenés bulik, délutáni borkóstolók, grillezés és persze a jól megszokott tüzes buli sem maradhat el. Árak Már megszokhattátok, hogy a labilis pénzügyi világhelyzet miatt az árakat muszáj euróban megadnunk. A tábor ára: 285 Euró (Forintban is fizethető!) Az ár tartalmazza: a szállás, a bérlet, az üdülőhelyi adó ágyneműdíj programok költségeit. A buszos utazás ára: Ft Az utazás Időpont: február 1. (péntek), Helyszín: Kongresszusi Központ parkoló Utazási idő: kb. 17 óra (1280 km)

2 Az 1280 km elsőre ijesztőnek tűnik, azonban valóban komfortos buszokon és főként éjszaka tesszük meg a távot, így gyorsan eltelik az idő. Az utazási idő hossza az elfogyasztott italok hosszúságával egyenes arányban nő, így megkérünk mindenkit, hogy az italozásnak azt a formáját válassza, amely a legkevesebb megállással jár :) A buszra viszonylag szolid mennyiségű cucc fér. A személyi kvóta: egy nagy táska, egy kis kézi poggyász, valamint a deszka vagy léc szett. A buszra csak a buszon utazok tehetik fel a csomagjaikat. Az autóval utazóknak a javasolt indulási időpont: február 1. (péntek), Autóval óra az utazási idő. A kocsinak legyen nemzetközi biztosítása. Egy átlagos autó a jelen autópályadíjak és üzemanyagárak mellett durván Forintból képes megjárni az utat oda- vissza. A javasolt útvonal: Budapest Lendava Ljubjana Trieste Velence Milánó Torino Oulx Mongenevro/Monginevre Briancon Vars A Szállás Akik az elmúlt években már voltak velünk, azoknak ismerősen köszönnek majd vissza a szobák, hiszen ugyan az a szállás áll a tábor lakóinak rendelkezésére. Az apartmanok teljesen felszereltek, vagyis az ágynemű huzat, a konyhai felszerelések, mint tányérok, lábosok, poharak mindenhol megvannak. Hűtőszekrény, mosogatógép tűzhely, teafőző helyenként mikró hullámú sütő is mind részei az apartmannak. 10 ágyas apartman (80 nm) A 10 ágyas 3 szintes apartmanokat minimum 8 fővel célszerű megtölteni, de lehet 10 fővel is, ahogy kényelmes. Az üres ágy díja: 130 Euró Elrendezés: Alsó szint: konyha + WC + nagy nappali (kihúzható ággyal) Középső szint: 2 szoba: 1 db francia ágyas szoba + 1 db 2 ágyas + fürdőszoba + WC Legfelső szint: a franciaágyas szobából nyílik a széttolt ágyas szoba + fürdőszoba + WC. Távolság a felvonóktól: méter 4 és 6 ágyas apartmanok: A 4 ágyas esetében a konyhás nappaliban van egy kihúzhatós ágy, ami 2 embernek megjelölt alvóhely és van még egy francia ágyas szoba. A 6 ágyas pont ugyanilyen, csak van egy plusz szoba, ahol rendszerint 2 széttolt ágy található. Alaphelyzetben emeletes ágyas szobát nem foglaltunk, de mivel van belőle bőven az apartman házban, utó- foglalás esetén lehet, hogy a 6 ágyas egyik kis szobájában emeletes ágy lesz. Ebben az esetben is 130 euróba kerülnek az üres ágyak, és létszámtól függetlenül az összes ágyra vonatkozóan ki kell fizetni. Érdemes összeszervezni társaságokat, és ha kényelmi okokból kevesebben laknátok ott, mint ahány fős a szállás, a fennmaradó ágyak költsége szétosztva lehet, hogy még jobban megéri, mint idegen embert befogadni. De ha előreláthatólag nem lennétek annyian, akkor ezt jelezzétek a jelentkezésnél, mert az egyéni foglalásokat igyekszünk mindenki számára komfortosan összeszervezni.

3 Ezek az apartmanok egy 5-6 emeletes apartmanházban, 200 méterrel a 10 ágyas apartmanoktól lejjebb találhatóak. Itt szintenként 6-8 apartman van, tehát társaságok elhelyezése szintenként is megoldható. Ez a szállásforma még közelebb van a felvonókhoz, mint a másik. Az apartman elhagyása Az apartmanokat legkésőbb szombat ig el kell hagyni! A kialakított jó viszonynak köszönhetően remélhetőleg dinamikusan lezajlik majd, de a franciák igen nehezen kezelik a problémákat, ezért kérek mindenkit, hogy a szobák tisztaságára és épségére különösen ügyeljen, mert könyörtelenül elveszik a kauciót, ha valami gond van. A szobákat teljesen kitakarítva kell átadni. Mosogatni kell, ha van porszívó, akkor kiporszívózni, sütőt takarítani és a fürdőt rendben otthagyva kell átadni. Mindezt reggel ra. Ezért javasolt az esti pakolás és a korai kelés, ennek érdekében péntek estére mi is lightosabb partyt tervezünk, az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a hivatalos záró bulira is csütörtök este kerül sor. A kocsisok már este megtömhetik a csomagtartót, hogy reggel csak az apróbb dolgokkal kelljen foglalkozni. Ha minden jól megy, a buszosok is elindulnak óra körül. Nagy valószínűséggel egyszerre fogják a kauciókat visszaadni, miután az összes apartmant rendben találták. Kérjük, legyetek türelemmel a kiköltözéskor. Az egyénileg utazók ha sietni szeretnének, keressenek olyan buszos utast, akit ismernek és rá merik bízni a pénzüket. Ők majd átveszi a kauciójukat, így korábban is hazaindulhatnak. De csak azután célszerű ezt tenni, ha az ellenőr átnézte a szobákat és rendben találta, mert különben ha gond van, akkor már nem lesz lehetőség a reklamálásra. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, ha a fentieket mindenki betartja, akkor gördülékenyen lehet ki - és becsekkolni és elkerülhetőek az esetleges kellemetlenségek. Önellátás Extra dolgokat érdemes hozni, pl.: melegszendvicssütő, palacsintasütő, stb. A francia árak elég borsosak, így érdemes otthonról hozni ezt- azt. Alapvető élelmiszereket: kenyeret, tojást nem érdemes vinni, mert az viszonylag olcsón beszerezhető kint is, de ha van lehetőség hűtőládára (kocsisoknál), a húson lehet sokat spórolni. Az étkezés gyakorlatilag napi két alkalomra korlátozódik: bőséges reggeli és gyors, de tápláló vacsora. A Pálya VARS a Hautes- Alpes régió egyik legnagyobb sí központja, kitűnően kiépített pályarendszerrel. Itt található Franciaország leghosszabb snowboard pályája, mely 2 km hosszú és a szintkülönbség meghaladja az 500 métert. Profi síelőknek jelöletlen pályák, illetve egy gyorsasági pálya áll rendelkezésre, ahol mindenki lemérheti saját teljesítményét. Pályák összetétele (db): Fekete 10, Piros 37, Kék 40, Zöld 17 Liftek: 1 kabinos, 14 ülő- és 39 húzólift. Sífutópályák: vannak (45 km). Sízés után: korcsolyapálya, siklóernyő, mozi, disco, bár, billiárd.

4 Egyéb: Snowpark: slope style line- ok, 2 slide park, half- pipe (100 m hosszú, 25 m mély, 3 m magas), boarder- cross. Jelentkezés és befizetés A túra buszos ára: 285 EUR Forint, melyet 2 részletben lehet befizetni. Az első részlet befizetési határideje: november 20- ig: 100 Euró (vagy ennek megfelelő Forint) Eddig a határidőig kérjük jelezzétek, hogy busszal vagy egyénileg kívántok utazni december 1. után jelentkezőknek a teljes összeget kell befizetniük. A második részletet január 15- ig kell befizetni. A fizetés módja: Személyesen készpénzben a Neckermann Utazási Irodában. Cím: 1055 Budapest, Szent István körút 29., MEEX iroda (bejárat a Bihari János utca felől) Tel: Eng.szám: R /1999/1999 Átutalással: telefonon egyeztetett számlaszámra A jelentkezési lapokat (akinek esetleg nincs, az a gaboard@t- .hu címre írjon és küldök neki) kitöltve küldjétek el e- mailben, faxon vagy személyes befizetésnél értelemszerűen az átvevő igazolását megtartva marad ott. A túra legfontosabb tudnivalója: a részvételi díjon kívül szükséges szobánként 300 euró kaució! Idén nem szedjük be a kauciót a túra előtt, hanem központi elő- letéttel átvesszük a kulcsokat az érkezésetek előtt és csak akkor adjuk oda a kulcsot, ha a 300 euró borítékban átadásra kerül! Ez a szoba épségéért kért garancia, amit a franciák igen komolyan vesznek. Így amikor a szobákat átveszitek, kéretik mindent jól átnézni. Értem ez alatt, hogy ablak nincs kitörve, padló elégetve vagy ilyen durvább dolgokat. Ha semmi gond nincs, akkor az indulás előtt visszaadják. A bérletekhez igazolványkép szükséges, ezért mindenki hozzon magával egy kb. 2 cm x 2 cm nagyságú képet, vagy egy akkorát, amiből ki tud vágni egy alkalmas négyzetet. A helyszínen elég nehéz megoldani a dolgot és az ellenőrzés relatíve szigorú! Ami még nagyon javasolt, sőt kötelező, az egy teljes utazási időszakot felölelő utasbiztosítás, aminél oda kell figyelni, hogy snowboardozásra és síelésre egyaránt alkalmas legyen, ugyanis sok biztosító nem fizet ilyen jellegű sportbalesetre. Nos, a francia egészségügy viszont eléggé nem vicces árakon dolgozik. Egy sima mentés tepsiben és egy röntgen hozzá, még ha semmi nincs is eltörve, akkor is ezer forint, nem beszélve arról, ha tényleg baj van. Tehát kell!!!

5 A bérlés Kedvezményes snowboard bérlésre van lehetőség STORE13 a Burton snowboard forgalmazójánál Budapesten a Karolina u. 17- ben. Különféle modellekből választva lehet bérelni komplett szettet (deszka, bakancs, kötés) mindössze ,- forintért. Csak jelezni kell, hogy a NATURELLE táborba jöttök. Az üzlet elérhetősége: Érdemes egy hónappal előtte foglalni, hogy biztosan legyen a méretedben cipő, és olyan deszkád legyen, ami igazán tetszik. A Programok Ahogy az elmúlt években már megszokhattátok, a pihentető kikapcsolódástól a komoly sportértéken át egészen a buliig igen széles palettán mozognak a rendezvény programjai, hogy mindenki kedvére állíthassa össze a sport - lazulás arányát. A program magját természetesen idén is a Freeride verseny és a Snowboard Academy adja. Billabong Naturelle Freeride: Az indulókat 4 kategória mentén, az IFSA bírói kritériumainak figyelembe vételével két magyar és a két francia bíró pontozza: Terepválasztás Folytonosság Technika Kontroll A versenyzők maguk választják az útvonalat a rajt és a cél közt, azonban ha valaki a kijelölt hegyoldalt elhagyja, azonnal diszkvalifikálják. Mindenki bemutathatja saját stílusát ugrásokon és gyors fordulókon keresztül. Azok a versenyzők, akik a legnehezebb terepet választják a lecsúszásra kaphatják a legtöbb pontot a terepválasztás kategóriában. A folytonosság esetében a versenyzőknek minél kevesebb megállással kell a pályán végigmenni. A technika az egyik döntő kategória, itt kap hangsúlyt a versenyző stílusa illetve a technikai előadásmódja. A kontroll kategóriában a versenyzőknek azt kell bizonyítaniuk, hogy képesek uralni sporteszközüket és mozgásukat is. Minden bizonytalanság pontlevonással jár. Természetesen az esés a legtöbbel. A kategóriák közül a bírók ezt fogják a legszigorúbban pontozni, a versenyzők biztonsága érdekében. A verseny kétfordulós, két különböző helyszínen. A kvalifikációból a döntőbe a legjobb 20 magyar rider jut tovább. Regisztráció a helyszínen. A versenyen csak érvényes baleset biztosítással lehet indulni!

6 Naturelle Style Line Olyan slope style jellegű versenyt szervezünk, ahol az ugrató sorozat fog dominálni és nem a slide. Big Air ugratók sorozatát kell úgy beadni, hogy a stílus és a dinamizmus lehengerelje a nemzetközi bírókat. Snowboard Academy: A hét során számos lehetőség nyílik arra, hogy mindenki a saját szintjének megfelelő programon csiszolhassa tudását a kezdőtől egészen a prokig. További programok: Akik ismerik a Naturelle programjait, azok számára nem kérdés, hogy a nyitó és záró buli és az elmaradhatatlan szabadtéri tábortüzes party is egyedülálló élményt hoz a téli estékbe! A squash verseny tavalyi sikere várhatóan többfordulós megméredtetést indukál idén is, szóval az ütőket otthon hagyni tilos! Környezettudatos váltóversenyünk a kvíz erejével kiegészülve kovácsol össze csapatokat, akik az iskolás emlékek bűvöletében csapnak össze a tudásért, az élményért, meg ugye a pálinka öröméért! Azok, akik szeretnének egy komoly csúszás erejéig kitekinteni Vars- ból, részt vehetnek a La Grave túrán, melyet szerintünk senkinek nem kell bemutatni. Aki még nem volt... itt az ideje! :) Ha van olyan program, amit ha tehetnénk, kötelezővé tennénk, akkor az az Ortovox lavina tréning. Ez egy remek lehetőség arra, hogy teszteljétek magatokat és képzett szakemberektől tanuljátok meg a túlélési esély növelését és a mentés gyakorlatát szimulált helyzetben. A Burton és Armada jóvoltából idén is rendelkezésünkre áll a legjobb deszka garnitúra, amit a tábor alatt bárki tesztelhet. A verseny szervezője + kontakt: Naturelle Outdoor K.h. S.E. Sportegyesület és Vars sírégió.

7 Verseny információ: 70/629/4865 vagy 20/44/00058 Hot Line január 1.- től (magyarul) +336/70/564/381 Nagy Gábor e- mail: .hu tel: Befizetés: Naturelle Outdoor K.h. S.E. Cím: 1055 Budapest, Szent István körút 29., MEEX iroda (bejárat a Bihari János utca felől) Nyitvatartás: H- P: 9-17 A Naturelle Outdoor utazásait a Neckermann Utazási Iroda bonyolítja. Engedély szám: R /1999/1999

Gerlitzeni Party Sítábor

Gerlitzeni Party Sítábor Gerlitzeni Party Sítábor LINE UP: Whiteboy Karmatronic Mira O'Neil Dévényi Tibi bácsi Juhász Laci Somogyi PROGRAMOK: - Party minden este - Extrém csúszás - Szingli buli - Ladies Night - Karaokee - Lasertag

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA PÁLYASZÁLLÁS INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS nassfeld & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA terep nassfeld 110 km tökéletesen karbantartott sípálya minden nehézségi szinten, garantált hóbiztosság 26 modern

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia?

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia? Kik vagyunk? Németh Bence és Leel- Őssy Attila vagyunk, budapesti egyetemi hallgatók. A szervezést bonyolítja és az infrasturktúrát biztosítja, az Online Travel Services budapesti utazási iroda. Az iroda

Részletesebben

Áraink magyar forintban

Áraink magyar forintban Áraink magyar forintban Felhívjuk figyelmeteket, hogy az itt található árak tájékoztató jelleggel, 330 Forint / 1 Euró árfolyamon lettek számolva. Az aktuális árfolyamnak megfelelően a sítúrák díja ettől

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

Szállás részletes adatai

Szállás részletes adatai Szállás részletes adatai Szálláshely adatai Szálláshely neve: Franci Vendégház Megye: Hajdú-Bihar Szállás típusa: apartmanok Város: Hajdúszoboszló Cím: Földvár u 45. Nyitva tartás: Nincs adat Kutyabarát:

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu Téli ajánlataink :. Ha még csak most szeretnéd megízlelni a síelés vagy snowboardozás felülmúlhatatlan érzését, vagy profiként szeretnél visszatérni a lejtőkre, itt a helyed. A közös pont kezdő és haladó

Részletesebben

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL Kedves Szervezők! Csoportoknak szóló ajánlatainkat gyűjtöttük össze a következőkben. Az árainkból szervezési díjat és ingyenességet tudunk adni, érdeklődjetek

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2019.01.26. (Szombat) Helyszín: Rendező: Güntner

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések, legfontosabb információk

Gyakran ismételt kérdések, legfontosabb információk Gyakran ismételt kérdések, legfontosabb információk Árak: 2016.03.31. éjfélig történő foglalás esetén 10% előfoglalási kedvezménnyel: 359 2016.03.31 éjféltől: 399 Az utak előleg befizetésével foglalhatók,

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2018 Youth Volleyball Festival 7 13 July 2018 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2 0 1 8 7 13 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2018 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017.

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017. ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2017. Tisztelt Munkatársak! Az Óbudai Egyetem meghirdeti kedvezményes 2017. évi nyári üdülésre a Zamárdi Üdülőt. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk, hallgatónk

Részletesebben

Tábori Hírmondó. Kedves Családok! Tartalom: február. Felsőtárkány, augusztus Szeretnénk, ha a nyári táborba Ti is jelentkeznétek!

Tábori Hírmondó. Kedves Családok! Tartalom: február. Felsőtárkány, augusztus Szeretnénk, ha a nyári táborba Ti is jelentkeznétek! Tábori Hírmondó Felsőtárkány, 2018. augusztus 18-22. Kedves Családok! Szeretnénk, ha a nyári táborba Ti is jelentkeznétek! Tartalom: Kérdések és válaszok Várható költségek 2 4 A helyszínről 4 Jelentkezés

Részletesebben

ISF ÚSZÁS 2007 KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA. Bulletin N 1 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2.

ISF ÚSZÁS 2007 KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA. Bulletin N 1 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2. ISF ÚSZÁS 2007 KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA Bulletin N 1 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2. NEMZETKÖZI ISKOLASPORT SZÖVETSÉG (I. S. F.) BULLETIN N O 1 Székesfehérvár Magyarország, 2007.

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

THE NYÁRI KALANDTÁBOR

THE NYÁRI KALANDTÁBOR THE NYÁRI KALANDTÁBOR Tudás-Buli-Kaland-Szórakozás 2010 A táborról röviden A nyár a kikapcsolódás és az új élmények időszaka. A THE program abszolút újdonsággal jelentkezik: természettudományos alapokra

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2018.02.10. (Szombat) Helyszín: - Mórahalom,

Részletesebben

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű Sarti Napjainkban Sarti a Sithonia-félsziget egyik legkedveltebb települése, ahol a tenger kékje egyesül a kristálytiszta vizű, homokos tengerparttal. Ez a kép teszi feledhetetlenné az itt eltöltött vakációt.

Részletesebben

BMW Winter Technic Drive 2014 Sölden 1.Oldal BMW WINTER TECHNIC DRIVE 2014. VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON.

BMW Winter Technic Drive 2014 Sölden 1.Oldal BMW WINTER TECHNIC DRIVE 2014. VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON. 1.Oldal VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON. 2.Oldal A rendezvény bemutatása. Az aktuális BMW modellek megismerése és vezetése 24 óra alatt, BMW certifikált instruktorok és a BMW márka képviselői segítségével A

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti 2018 Téli síutak 2019 sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

XVII. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK

XVII. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK INFORMÁCIÓK Verseny információk: A verseny rendezője: Magyar Kick-Box Szakszövetség Tigers Kick- Box és Szabadidő SE Szeged Helyszín: Szeged, Városi Jégpálya Cím: Szeged, Szabadkai út 22. Időpont: 2011.

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Folgaria-Lavarone Időpontok: 2014.02.16-23. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Residence Hotel Stella*** Golf Hotel Folgaria**** A gyermekes családok

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2019. szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2019. szeptember 5. csütörtök 13.00-14.00 Ebéd 14.00-17.00

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

FONTOS INFORMÁCIOK ÉS RÉSZLETEK

FONTOS INFORMÁCIOK ÉS RÉSZLETEK A tavalyi sikeres bemutatkozásunk után idén is sok szeretettel hívunk május 8-án Somorjára, futóversenyünk második évadjára, a Pomlé parkerdőbe. Gyerekek, nők, férfiak, kicsik és nagyok, amatőrök és profik,

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Ausztria, Murau - Kreischberg Időpont: 2014. március 12-16. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: Ferienpark Kreischberg A gyermekes családok egyik legfontosabb

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

Murau-Kreischberg (868-2118 m)

Murau-Kreischberg (868-2118 m) Murau - Kreischberg Murau-Kreischberg (868-2118 m) Kreischbergen a haladó és profi sízők is megtalálják a számításukat. A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes + csákányos felvonók mentén

Részletesebben

SailJAM 2017 Utazási Feltételek

SailJAM 2017 Utazási Feltételek SailJAM 2017 Utazási Feltételek 1. A túra ideje - A túra egyhetes, 2017. július 1-8-ig tart. - Július 1. szombat kora reggel indulunk Budapestről, hazaérkezés július 8. késő délután. - Elegendő jelentkező

Részletesebben

HÉVÍZ, ÁPRILIS

HÉVÍZ, ÁPRILIS FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2013. ÁPRILIS 19-20. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási Szakmai

Részletesebben

XVI. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK

XVI. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK XVI. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK Verseny információk: A verseny rendezője: Magyar Kick-Box Szakszövetség Csongrád Megyei Kick- Box Szövetség Tigers Kick- Box és Szabadidő SE Szeged Combat D Sport Klub

Részletesebben

NEMZETI NAGYTÁBOR. Korosztály: Minden korosztálynak szól (minimum 8. betöltött év és befejezett 2. osztály)

NEMZETI NAGYTÁBOR. Korosztály: Minden korosztálynak szól (minimum 8. betöltött év és befejezett 2. osztály) 1. Általános tudnivalók Időpont: 2013. augusztus 11-19. Helyszín: Ócsa NEMZETI NAGYTÁBOR Résztvevők: minden magyar cserkészcsapatból legalább egy őrs jelenléte magyar ajkú cserkészek világszerte kárpát-medencei

Részletesebben

Youth Football Festival

Youth Football Festival 2018 Youth Football Festival 7 13 July 2018 Kaposvár, Hungary Youth Football Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2 0 1 8 7 13 JULY www.youthfootballfestival.org 2018 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

HÉVÍZ, MÁJUS

HÉVÍZ, MÁJUS VIII. FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2017. MÁJUS 12-13. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Időpont: 2016. december 10. Helyszín: Szolnoki Szent-Györgyi

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

HÉVÍZ, ÁPRILIS

HÉVÍZ, ÁPRILIS VI. FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2015. ÁPRILIS 17-18. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási

Részletesebben

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL!

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! Akció ideje: 2010.12.04-2010.12.18. Az árak euróban értendık /fı /csomag 3* Hotel/Panzió 4* plus Hotel SZÁLLÁS

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2015. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2015. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!!

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!! Csongrád Megyei Kick-box Szövetség Tigers Kick-box és Szabadidő SE Szeged Combat D Sport Klub IDŐPONT: 2009. május 22-24. HELYSZÍN: Szeged, Városi Jégpálya, Szabadkai út 22. SZABÁLYOK: WAKO szabályok,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28.

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Időpont: 2015. november

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Val di Fiemme Időpont: 2014.02.15-22. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Centro Vacanze Veronza*** A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23.

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23. Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, 2018. június 23. A Vásárosnaményi Roadshow állomás Időpont: 2018. június 23. Helyszín: Vásárosnamény Gergelyiugornya Tisza - part Kapcsolattartó: Lévai Csaba Elérhetőség:

Részletesebben

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők!

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők! SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kedves Csoportvezetők! Az alábbiakban szálláslehetőségeket kínálunk Móron, Bodajkon, Székesfehérváron. A szállásokon tudnak a versenyről, várják a jelentkezéseket. A szállásnál szereplő

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2013. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2012. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2018. szeptembertől (július és

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

Asztalok, székek. Asztal, szék, sörpad kínálatunk. Az árak forint/ db/ nap (alkalom) + ÁFA, szállítási díj nélkül értendõk.

Asztalok, székek. Asztal, szék, sörpad kínálatunk. Az árak forint/ db/ nap (alkalom) + ÁFA, szállítási díj nélkül értendõk. Asztalok, székek Asztal, szék, sörpad kínálatunk. Az árak forint/ db/ nap (alkalom) + ÁFA, szállítási díj nélkül értendõk. Asztalok A bútorokra, és minden másra ITT tud ajánlatot kérni. 8-12 személyes

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

IV. Országos Rendészeti Tanulmányi Verseny Szabályzata 2007/2008-as tanév

IV. Országos Rendészeti Tanulmányi Verseny Szabályzata 2007/2008-as tanév IV. Országos Rendészeti Tanulmányi Verseny Szabályzata 2007/2008-as tanév VERSENY KATEGÓRIA: EGYÉNI A verseny célja: a belügyi rendészeti tantárgyat tanulók közül a tehetségek kiválasztása és motiválása

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Eger, május 21.

Eger, május 21. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2016. május 21. Időpont : 2016. május 21. Helyszín :

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Korfu - Moraitika/Messonghi Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Máj. 31.* Jún. 7.*, 11., 18., 25. Júl. 2., 9., 16., 23., 30. Aug. 6.,

Részletesebben

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a Magyarországon elérhető legjobb téli vezetéstechnikai tréning. Ugyanis nem mesterséges műgyanta

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA Pécs, 2014. június 5 7. 2 0 1 3. á p r i l i s 2 4 2 7. Meghívó MAGYAR Endokrinológiai és anyagcsere TÁRSASÁG XXV. KONGRESSZUSA Tisztelt

Részletesebben

Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással

Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással Helyszín: Szlovénia Cerkno Szlovénia legjobb sícentruma címmel az elmúlt években többször is kitüntetett pályarendszer Időpont: 2016. dec.

Részletesebben

Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban www.sissipark.at

Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban www.sissipark.at SISSIPARK Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban 1 Apartmanok Studió plusz A stúdió plusz egy légterű, nappali/hálószobás apartman dupla ággyal és kihúzható kanapéval. A stúdiókhoz étkező, teljesen

Részletesebben

Sítábor es tanévben

Sítábor es tanévben Sítábor 2016-2017-es tanévben Ideje: 2016. január 31-február 3. (4 nap, 3 éjszaka) Helye: Zdiar, Szlovákia Sípályák: 31-én Bistra, 1-3-án Bachledova Dolina Szállás: Zdiar, a panzióban a 4-6 ágyas a szobákhoz

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow és SUP Kupa Orfű június 2.

Sárkányhajó Roadshow és SUP Kupa Orfű június 2. SZERVEZŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG H-1138 Budapest, Latorca u. 2. Kapcsolattartó: Balázs Réka +36 30 560 6921 reka.balazs@mkksz.hu HELYSZÍN 7677, Széchenyi tér 5-6. IDŐPONT ELŐZETES PROGRAM 08.00 08.30

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Északi fekvésű világos apartman gyönyörű kilátással a hegyekre, közel a sífelvonókhoz. A Vieil

Részletesebben

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2015. május 23. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41.  facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2017. január 01-től (július és

Részletesebben

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN Fakultatív programlehetőségek: síoktatás, síszafari, casino látogatás, korcsolyázás Búcsúztassa az óévet és köszöntse az újat úgy, mint még soha! Élménydús síelés, kicsit

Részletesebben

VIIl.ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 5.JAKAB LÁSZLÓ EMLÉKFUTAM

VIIl.ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 5.JAKAB LÁSZLÓ EMLÉKFUTAM Adószám: 18966417-1-20 Bankszámlaszám: 74500248-10039186 info tel: +36 30 6009934 VIIl.ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 5.JAKAB LÁSZLÓ EMLÉKFUTAM A Györöki HAMUTIPRÓK Hagyományőrző Önkéntes

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK

VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK a Budapest Csocsó Sportegyesület szervezésében SIEMAC 3. Snake-és Pin-shot Mentes Napok 2005. Február 18-19-20. Budapest PROGRAM Február 18. Péntek Február

Részletesebben

DUBROVNIK, MONTENEGRÓ ÁRAK (EUR/hét/2019)

DUBROVNIK, MONTENEGRÓ ÁRAK (EUR/hét/2019) Jan.01-Máj.25. Szept.28-Dec.31. Máj.25-01. 01-15. 15-Júl.13. Aug.24-Szept.14. Júl.13- Jeanneau 53 2013 10+2 3090 4030 4750 5110 5700 Dufour 512 2017 10+2 3090 4030 4750 5110 5700 Dufour 460 2016 8+2 2520

Részletesebben

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK CÔTE D AZUR MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes apartmanház Menton

Részletesebben

TÚRÁK STÁJERORSZÁGBAN AZ EISENERZ-HEGYSÉGBEN

TÚRÁK STÁJERORSZÁGBAN AZ EISENERZ-HEGYSÉGBEN TÚRÁK STÁJERORSZÁGBAN AZ EISENERZ-HEGYSÉGBEN 2017. július 13-16. Szervező: Csuka István túravezető (Győri Vasutas Természetjáró Egyesület) Utazás: 50 személyes modern autóbusszal Időpont: 2017. július

Részletesebben

Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Gyermekkedvezmények 0-2 év ülőhellyel. 2-8 év 8-12 év Többhetes Csak buszjegy

Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Gyermekkedvezmények 0-2 év ülőhellyel. 2-8 év 8-12 év Többhetes Csak buszjegy Sarti Autóbusszal Autóbusz indulási napok: péntek Máj. 16., 23., 30. Szept. 19., 26. Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Júl. 4., 11., 18., 25. Aug. 1., 8., 15., 22. 17.500 19.500 21.900 Busz

Részletesebben

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig lignano Lignano az észak-adriai tengerpart legszebb része. Igazi nyüzsgő, modern tengerparti üdülőhely, aranyszínű homokos tengerparttal, hatalmas zöld területekkel, természetesen meghagyott fenyőerdőkkel,

Részletesebben

ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015.

ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015. ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015. Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: ITF Taekwon-do Magyar Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Sasok Sportegyesület

Részletesebben

Kedves gyerekek! A kalandpark

Kedves gyerekek! A kalandpark Kedves gyerekek! Szeretném bemutatni nektek a gyulai GELLÉNY birtokot, ahol a kirándulásunk harmadik napját fogjuk tölteni. Ez a birtok, megfelelő helyszín a tökéletes lakodalomhoz, családi eseményekhez,

Részletesebben

Eger, május20.

Eger, május20. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Tel.: +3670/365-02-36 VERSENYKIÍRÁS BOSCH Mesterek Tornája ésdemó Kupa Eger, 2018. május20. Időpont : 2018. május 20. Helyszín: Rendező: Kemény Ferenc Körcsarnok 3300 Eger,

Részletesebben

Fontos tudnivalók és adatok

Fontos tudnivalók és adatok Szeretettel meghívunk minden sportrajongót a PomléRun futóverseny 3. évadjára. Idén is várjuk a kicsiket, nagyokat, valamint az idősebbeket, amatőröket és profikat 2015. május 8-án. Mindannyian találkozunk

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

1# BÉCS-BUDAPEST KAJAK-KENU ÉS EVEZŐS TELJESÍTMÉNYTÚRA. 2009. augusztus 15-20.

1# BÉCS-BUDAPEST KAJAK-KENU ÉS EVEZŐS TELJESÍTMÉNYTÚRA. 2009. augusztus 15-20. 1# BÉCS-BUDAPEST KAJAK-KENU ÉS EVEZŐS TELJESÍTMÉNYTÚRA 2009. augusztus 15-20. Köszöntő Az utóbbi évek folyamán a Bécs-Budapest Szupermaraton futóverseny meghatározó eseménnyé nőtte ki magát a szabadidősport

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2014. május 24. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás Univer24 Az úszás ünnepe Rendezvény Kiírás 1. Univer24 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák jelenlétével támogatott, több száz úszó tömegrendezvényével

Részletesebben

European Accountancy Week

European Accountancy Week European Accountancy Week Riga, 2016. március 13. március 19. Edutus delegáció: Medve Ivett, Mónus Ádám, Korondy Tamás Felkészítő tanár: Dr. Melles Hagos Tewolde Tartalomjegyzék Előkészületek... 3 2016.

Részletesebben

IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny TSE november Veszprém M E G H Í V Ó. IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre.

IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny TSE november Veszprém M E G H Í V Ó. IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre. Kedves Sportbarát! IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny M E G H Í V Ó 2009. 09. 27. Szeretettel meghívom a klubodat a IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre. A verseny 2009. november

Részletesebben