Rólunk... 2 Szolgáltatásaink... 4 Extra szolgáltatásaink... 5 Munkaerő - kölcsönzés... 6 Miért lehet előnyös az Ön számára a kölcsönzött

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Rólunk... 2 Szolgáltatásaink... 4 Extra szolgáltatásaink... 5 Munkaerő - kölcsönzés... 6 Miért lehet előnyös az Ön számára a kölcsönzött"

Átírás

1

2 Rólunk... 2 Szolgáltatásaink... 4 Extra szolgáltatásaink... 5 Munkaerő - kölcsönzés... 6 Miért lehet előnyös az Ön számára a kölcsönzött munkavállalók foglalkoztatása... 7 Munkaerő közvetítés/fejvadászat Garanciát vállalunk Igényre szabott megoldások Munkaköri alkalmassági vizsgálatok Belső tréningek/szakmai oktatások Tanácsadás HR részfeladatokban való segítségnyújtás Referenciáink... 20

3 2 Cégcsoportunk tagjai: Rólunk A GreenWork Munkaerő Közvetítő és Kölcsönző Kft ben jött létre, egy veszprémi cégcsoport részeként. Anyavállalatunk az 1990-ben alakult Persped Kft., ahol belföldi és nemzetközi szállítmányozással, logisztikával, spedícióval foglalkoznak. A hat cégből álló csoport 100%-ban magyar tulajdonú, ügyvezető igazgatója Peretsényi György, aki számos helyi és országos vonatkozású sikert tudhat maga mögött. Az utóbbi 1 évben dinamikus fejlődésnek indult vállalatunk, több száz kölcsönzött munkavállalót foglalkoztatunk, jelenleg Veszprémben, Székesfehérváron és Móron rendelkezünk önálló telephellyel, 2016-tól pedig Győrben is megtalálhatóak vagyunk. Több igényes, kulturált szálláshelyet működtetünk dolgozóink számára, ahol napi szinten biztosítjuk a személyes jelenlétet. Csapatunk többek között HR, munkaügyi, pszichológiai, értékesítési és bérszámfejtési területen szakképzett kollégákból áll, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel igyekeznek kiszolgálni Partnereink igényeit legjobb tudásuknak megfelelően. Mára magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk az emberi erőforrás területén megbízóink számára. A hagyományos kölcsönzés-közvetítés mellett a felmerülő igényeknek megfelelően további szolgáltatásokkal szélesítettük kínálatunkat, szinte az összes felmerülő munkaés személyügyi kihívásra tudunk megoldást kínálni.

4 4 Szolgáltatásaink Cégünk annak megfelelően alakította ki szolgáltatásait, hogy az emberi erőforrás biztosításával kapcsolatosan felmerülő problémákra megoldást kínáljon. Hagyományos szolgáltatásaink az évek folyamán fokozatosan bővültek annak érdekében, hogy a munkavállalók beléptetésén túl a munkaerő megtartásában, menedzselésében is segítséget nyújtsunk, továbbá hogy Partnereink üzleti folyamatainak támogatásában is aktívan szerepet vállaljunk. y Munkaerő - kölcsönzés: Hossztávú munkaerő-kölcsönzés Try & Hire (rövidtávú kölcsönzési koncepció) Szellemi állományú munkavállalók kölcsönzése Fizikai állományú munkavállalók kölcsönzése Outsourced (kiszervezett) munkavállalók munkaerő - kölcsönzése Atipikus foglalkoztatási formájú munkavállalók kölcsönzése: alkalmi munkavállalók, részmunkaidős munkavállalók, távmunka...stb. y Munkaerő közvetítés és fejvadászat, y Vállalatra szabott munkaköri alkalmassági vizsgálatok és folyamatok kidolgozása, y Személyügyi, munkaügyi, munkaerő-piaci és szervezetfejlesztési tanácsadás, y Tréning, oktatás, y HR részfeladatokban való segítségnyújtás. Extra szolgáltatásaink A GreenWork csapata elkötelezetten hisz abban, hogy a minőségi munkaerő különösen fontos az üzleti célkitűzések és a hatékony működés eléréséhez. Ezért olyan extra szolgáltatásokat vállalunk, amikkel igyekszünk dolgozóinkat teljes körűen menedzselni az alábbiak szerint: y Akár napi szintű on-site jelenlét, y Igény szerint kulturált szálláshely biztosítása, y Külön buszjáratok szervezése, y Garancia vállalása, y Céges buszjáratok szervezése. Egyénre szabott árajánlatért munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

5 6 7 Munkaerő - kölcsönzés A munkaerő - kölcsönzés, mint atipikus foglalkoztatási forma Flexicurity elvű munkaviszonyt tesz lehetővé. Rugalmas, mivel a létszám naponta változtatható a munkaviszony megszüntetésének legtöbb jogkövetkezménye nélkül, amely során a kölcsönvevő cég mentesül az adminisztrációs tehertől. Azonban biztonságos, mert a kölcsönvevőnél történő foglalkoztatás időtartama alatt a kölcsönzött munkavállalóra is érvényes a saját állományú dolgozóra vonatkozó jogszabály és kollektív szerződés. Miért lehet előnyös az Ön számára a kölcsönzött munkavállalók foglalkoztatása? Megspórolja a toborzással járó időt és költségeket: Az álláshirdetések feladása napjainkban nem olcsó kiadás, és arra sincs garancia, hogy a befektetett költség megtérül, és valóban eljut hirdetése a potenciális álláskeresőkhöz. További nehézség a megfelelő médiumok feltérképezése, melyekkel elérhetjük a kívánt célközönséget. Munkaerő - kölcsönzés során nem kell álláshirdetések feladásával bajlódnia, mivel csapatunk teljes körűen átvállalja a toborzási projekteket, és rövid időn belül rendelkezésére bocsájtja az igényeinek megfelelő jelölteket. Szolgáltatásunk ily formán sikerdíjas a hirdetésfeladással ellentétben, Önnek csak a tényleges eredmények elérése után keletkezik költsége. Statisztikai létszáma változatlan marad: Kis- és középvállalatok számára remek opció lehet a kölcsönzött munkavállalók foglalkoztatása, mivel a statisztikai létszám a kölcsönzött munkavállalók foglalkoztatásával változatlan marad, így Önök korlátlanul emelhetik munkaerő igényüket a termelés zavartalansága érdekében. Az outsourcing (kiszervezés) is erre a problémára kíván megoldást kínálni, mely keretében a régi, jól bevált munkavállalók tulajdonképpen a vállalatnál maradnak, de a statisztikai létszámuk és a foglalkoztatásukkal kapcsolatos ügyintézés átkerül a megbízott munkaerő-kölcsönző céghez.

6 8 9 Try & Hire: (Munkaerő - kölcsönzéssel induló továbbfoglalkozatási konstrukció) Egy új munkavállaló felvételébe és betanításába fektetett idő, energia és költség főleg, ha összetettebb, hosszabb betanulási időt igénylő munkakörről van szó csak jóval később, hosszú távon kamatozik. Sajnos, sokszor a betanulási idő alatt/ után derül ki, hogy mégsem vált be igazán az új munkatárs, vagy hamar elhagyja a céget. Try & Hire szolgáltatásunk ötvözi a munkaerő-kölcsönzés, és a munkaerő közvetítés minden előnyét, és lehetőséget nyújt Önnek, hogy az új munkavállalók felvételével járó kockázatait csökkentse. A kölcsönzés keretében történő foglalkoztatás után, amennyiben Partnerünk meggyőződött az új dolgozó szakmai tapasztalatáról, igénye szerint saját állományába átveheti. Mentesül a foglalkoztatással járó adminisztratív feladatoktól: Mivel a kölcsönzött dolgozók munkaadójának jogi értelemben cégünk számít, ezért minden, a foglalkoztatásukhoz kapcsolódó ügyintézést átvállalunk, így Ön mentesül a bérszámfejtéssel járó stressztől és lehetősége nyílik erőforrásait a szervezet stratégiai fontosságú feladataira összpontosítani.

7 10 Munkaerő közvetítés/fejvadászat Stratégiai szempontból az emberi erőforrásokkal kapcsolatos tevékenységek célja, hogy megteremtse a munkavállalók kompetenciái és motivációi, valamint a munkakör és az érte nyújtott ellenszolgáltatások és a szervezet követelményei közötti összhangot. Manapság a munkaadók kemény küzdelmet vívnak a megfelelő munkatársért, s a helyzetet tovább nehezíti, hogy sokkal körülményesebb feltárni azokat a csatornákat, melyeken keresztül eredményesen érhetjük el a kívánt célcsoportot. A jelöltek végzettsége és tapasztalata a globalizációval összhangban egyre sokoldalúbbá válik, így a toborzás-kiválasztási tevékenységbe fektetett idő és költségek is egyre csak nőnek. Célunk, hogy támogató tevékenységünk által megkönnyítsük döntését, stratégikusan felépített szelekciós folyamataink által megtalálja új munkatársát. Munkaerő közvetítési szolgáltatásaink: y Álláshirdetések igényes megszerkesztése és a legalkalmasabbnak ítélt médiumokban és hirdetési csatornákon keresztül történő meghirdetése y A pozícióra alkalmas munkavállalók direkt felkutatása y A jelentkezőkkel történő kapcsolattartás, döntésről való kiértesítés y Az önéletrajzok kezelése, rangsorolása y Tanácsadó általi telefonos előszűrés y Személyes előszűrés y Nyelvi tesztelés y Megszervezzük a legalkalmasabbnak vélt jelöltekkel a személyes találkozót a Megbízó igényének megfelelően saját telephelyén vagy ügyfélszolgálati irodánkban y Személyes részvétel és tanácsadás az interjúk során y Igény szerinti interjúztatási módszerek (pl.: stressz interjú) alkalmazása y Tesztelés: a munkakör betöltéséhez szükséges alapvető kompetenciáknak felmérése mint: kognitív képességek, a munkamód viselkedéses jellemzői y Az interjún részt vett jelentkezők pályázati anyagának összeállítása a megbízó részére.

8 12 13 Garanciát vállalunk Az általunk közvetített munkavállalókra a munkaviszony kezdetétől számított előre meghatározott ideig garanciát vállalunk. Ezen időszak alatt a munkavállaló felmondása esetén engedményt adunk a kölcsönzési díjból, illetve gondoskodunk a munkaerő mihamarabbi pótlása felől. Igényre szabott megoldások Ügyfélközpontú szemléletünk eredményeképp nem riadunk vissza a Partnereinknél felmerülő egyedi igényektől. Cégünk rugalmasságának bizonyítékául: y Országos lefedettséggel szervezünk rendszeresen toborzásokat, valamint számos külföldi munkavállalóval is rendelkezünk, napi szinten indul céges buszjáratunk a szomszédos országokból. y Több igényes, kulturált szálláshelyet működtetünk dolgozóink számára, ahol napi szinten biztosítjuk a személyes jelenlétet. y Díjazási konstrukcióink tekintetében is különösen flexibilisek vagyunk, célunk, hogy mindkét fél számára megteremtsük az üzleti biztonságot.

9 14 15 Munkaköri alkalmassági vizsgálatok: Mióta szervezetek léteznek, azóta foglalkoztatja a vállalatok vezetőit, hogyan lehetne már a felvétel során megjósolni a munkatársak későbbi beválását, hogyan tudnának olyan alkalmazottakat foglalkoztatni, akik kimagaslóan jól fognak teljesíteni a munkakörükben. Egy munkakör kívánalmaihoz kompetens embert találni ám nem egyszerű feladat. De mit is jelent a kompetencia és valamihez kompetensnek lenni? Kompetencia, mint gyakorlati tudás cselekvésre való alkalmasságot, teljesítőképességet jelent. Az ismeretek, jártasságok, készségek, képességek és személyiségbeli szabályozó komponensek olyan együttese, mely képessé teszi az egyént egy meghatározott munka vagy feladat eredményes teljesítésére. Alapját a tudás, irányát a szabályozó elemek (motiváció, diszpozíciós elemek), a kivitelezés hatékonyságát a jártasságok, készségek és képességek határozzák meg. Szelekciós folyamatokhoz kapcsolódó szolgáltatásaink abban kívánnak segítséget nyújtani, hogy a jelölt hard kompetenciaelemei mellett (iskolai végzettség, nyelvtudás, szakképzettség), a soft tényezőket, mint a képességeket, gondolkodási stílust, személyiséget, munkamódot és a viselkedés sajátosságait is fel tudjuk mérni. Alkalmasság vizsgáló eljárásaink kidolgozása során első lépésként tanulmányozzuk a szervezetet és a munkakört. Meghatározzuk, illetve rangsoroljuk relevancia és fejleszthetőség szempontjából a szükséges készségeket és képességeket, így kialakítva a kívánt kompetencia profilt. Ennek megfelelően kerül sor a feladatok kialakítására. Módszereink mindig vállalatra szabottak és gyakorlatiasak, az elvégzendő munka komplex szimulálásán alapulnak. A feladatok végrehajtása során átfogó képet kapunk többek közt a munkamód viselkedési jellemzőiről és magáról a személyiségről is. Hiszünk abban, hogy a humán erőforrás jelenti egy szervezet legfőbb értékét, ezért célunk, hogy kompetens ember kerüljön a számára is megfelelő helyre.

10 16 Belső tréningek, szakmai oktatások A GreenWork Kft. első sorban a beilleszkedést és együttműködést segítő csapatépítő tréningek és a belépést megkönnyítő szakmai oktatások megtartására specializálódott. Tréningjeink időpontjául és helyszínéül célzottan nem munkaidőn túli időpontokat és külső helyszíneket keresünk, legtöbbször irodán belül folynak foglalkozásaink. Ennek oka az ami Vegasban történik, Vegasban is marad hatás, vagyis a külső helyszíneken végzett tréningek sokszor azért nem lesznek eredményesek hosszútávon, mivel az idegen kontextus újfajta viselkedéseket generál, és az épület falai közé visszatérve a dolgozók hajlamosak elfelejteni a kint átélteket. Tréningjeink során igyekszünk jól működő csapattá kovácsolni az addig egymás mellett dolgozó kollégákat. Feladataink interaktívak, játékosak, ami mellett nagy szerepet szentelünk az érzelem és a hangulat kifejezésének, ennek köszönhetően rövid idő alatt fejleszthetők az empatikus készségek. A foglalkozások eredményeképp a munkatársak felfedezik egymás értékeit, és megértik a viselkedés mögött rejtőző ok-okozati összefüggéseket, ami hosszútávon a munkavégzés minőségi jellegére fejti ki pozitív hatását. Oktatásainkat azoknak a Partnereinknek javasoljuk, ahol hétről-hétre nagyszámú dolgozót kell munkába állítani, ám a szervezetnek nincs szabad kapacitása az új belépők folyamatos felügyeletére, tanítására. Szolgáltatásunkkal igyekszünk átlendíteni a munkavállalókat az új környezet okozta megrettenésen, és irányítjuk a betanulás folyamatát annak érdekében, hogy a dolgozók szakszerűen sajátítsák el az új munkafolyamatokat. Ez idő alatt segítjük a szervezeti kultúrában való eligazodást, hogy a beilleszkedés minél zökkenőmentesebb lefolyású legyen. Nyomtatott, vizuális segédlettel ellátott oktatási anyagink tartalmazzák a vállalatnál érvényben lévő legfontosabb szabályokat, a közvetlen felettesek elérhetőségeit és a vállalati ügyintézések speciális menetét.

11 18 Tanácsadás Bízunk abban, hogy tapasztalatunk és jártasságunk az Önök hasznára is válhat! Munkaügyi- és személyügyi témájú tanácsadásaink során a foglalkoztatással összefüggő jogszabályok értelmezésében, munkaügyi dokumentációk készítésében, bér- és társadalombiztosítási ügyintézésben kínálunk segítséget. Munkaerő-piaci tanácsadásunkat azoknak ajánljuk, akik a toborzás-kiválasztási folyamataikról maguk szeretnének gondoskodni, de az indulás előtt hasznosnak találják kikérni a területen jártas szakértők véleményét, az esetleges buktatók elkerülése érdekében. A tanácsadás során segítséget nyújtunk az álláshirdetések megszerkesztésében, a legeredményesebb és egyben költséghatékony hirdetési csatornák feltérképezésében a kívánt célközönség sikeres elérése végett. HR részfeladatokban való segítségnyújtás: Szolgáltatásunkat azon Partnereink részére ajánljuk, ahol a HR osztály kapacitása véges, így nem tudnak kellő figyelmet fordítani az emberi erőforrás menedzselésével kapcsolatosan minden résztevékenységre. Segítségünket kínáljuk a következő területeken: y Bérszámfejtés előkészítése y Toborzás és előszűrés elvégzése y Tanácsadó által végzett interjúztatás y Munkaköri specifikáció és kompetenciaprofil kialakítása y Teljesítményértékelés y Dolgozói elégedettség felmérés y Szervezetfejlesztés y Folyamat optimalizálás

12 20 Referenciáink Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években számos vállalatnak sikerült megfelelő szolgáltatást nyújtanunk. Partnereink között ugyanúgy megtalálhatóak a kis- és közép vállalatok, mint a multinacionális termelő cégek. A GreenWork Kft. partnerkapcsolata folyamatosan bővül, így a teljesség igénye nélkül áll itt felsorolásunk: y Bakony Kopásálló Technológia Kft. y Beurer-Hungária Kft. y Bramac Kft. y ÉP-ORV Kft. y FHL Björn Hungary Kft. y Flexmont Kft. y G & P Quality Management Kft. y Greenman Kft. y Koloman Handler Magyarország Kft. y Maxon Motor Hungary Kft. y Novus Interiör Kft. y Payer Industries Hungary Kft. y Persped Kft. y REJLEK Metal & Stamping Kft. y SCS Stalhlschmidt Cable Systems Magyarország Kft. y Thun Hungary Kft. y Yanfeng Hungary Automotive Interior Systems Kft. y Vescan Kft. y Vita-Sütő Kft. Reméljük rövidesen Önöket is Partnereink között köszönthetjük!

13 Kapcsolat Székhely: 8200 Veszprém, Házgyári út telefon: 88/ Telephely: 8000 Székesfehérvár, Jancsár köz telefon: 22/ Mór Deák Ferenc utca telefon: 22/ Győr iroda nyitás hamarosan Facebook: GreenWork Kft.

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk.

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk. Cégbemutató A humánerőforrás a mi szakterületünk. MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS Mi a munkaerő-kölcsönzés? A munkaerő-kölcsönzés a legelterjedtebb atipikus foglalkoztatási forma, melynek keretében a foglalkoztató

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások.

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások. CÉGBEMUTATÓ Emberközpontú üzleti megoldások. A Viapan Group tíz üzletágával Magyarország meghatározó humánerőforrás-szolgáltatója. Cégcsoportunk komplex és egyedülállóan innovatív szolgáltatás nyújt, amelynek

Részletesebben

munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés

munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés Optimal Choice for Business RÓLUNK Cégünk, a HRem, 2009 óta működik sikeresen a komplex HR szolgáltatások magyarországi piacán. Kezdetben családi

Részletesebben

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó Küldetés Célunk, hogy támogatást nyújtsunk olyan külföldi és magyar vállalatok számára, akik Magyarországon, főként a Dél-dunántúli régióban tervezik letelepedésüket, bővülésüket. Feladatunk, hogy gazdaságossági

Részletesebben

MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS. szolgáltatás leírás. ahogy a Viapan Group csinálja!

MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS. szolgáltatás leírás. ahogy a Viapan Group csinálja! MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS szolgáltatás leírás ahogy a Viapan Group csinálja! A Viapan Groupról röviden A Viapan Group egy márkanév, garancia a minőségi szolgáltatásra. Cégcsoportunk több HR szolgáltató cégből

Részletesebben

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved.

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved. Rólunk Az Első Hazai Adatkezelő Kft. contact center, HR és tréning, munkaerő-kölcsönzés valamint facility management szolgáltatások nyújtásával áll Megbízói rendelkezésére. A rábízott feladatokat 2002

Részletesebben

Munkaerő-kölcsönző KISOKOS. munkaerő-kölcsönzésről tudni érdemes

Munkaerő-kölcsönző KISOKOS. munkaerő-kölcsönzésről tudni érdemes Munkaerő-kölcsönző KISOKOS 5 dolog, amit a munkaerő-kölcsönzésről tudni érdemes 1. Mit jelent a munkaerő-kölcsönzés? A foglalkoztatás három fél megállapodásával valósul meg: a munkavállaló egy kölcsönző

Részletesebben

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015.

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. Bemutatkozás REHABJOB - JOBGROUP REHABJOB (www.rehabjob.hu) üzletágunk mellett az alábbi divíziók tartoznak

Részletesebben

Vállalatgazdaságtan. Toborzás. Daruka Eszter 2015 tavasz

Vállalatgazdaságtan. Toborzás. Daruka Eszter 2015 tavasz Vállalatgazdaságtan II. Toborzás Daruka Eszter 2015 tavasz A mai menü Áttekintés, ellenőrző kérdések EEM modell A hiány betöltésnek módozatai A toborzás-kiválasztás folyamata A toborzás célja és módszerei

Részletesebben

Emberi erőforrás menedzsment

Emberi erőforrás menedzsment Emberi erőforrás menedzsment Toborzás - Álláskeresés Dr. Gyökér Irén BME Részidős Mesterképzés 2014 tavasz 55-62 Vázlat A hiány betöltésnek módozatai A kiválasztás folyamata A toborzás célja módszerei

Részletesebben

Bemutató megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásáról és az együttműködés előnyeiről a területen. 2013. június

Bemutató megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásáról és az együttműködés előnyeiről a területen. 2013. június Bemutató megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásáról és az együttműködés előnyeiről a területen 2013. június Üzletágaink, tevékenységünk www.job.hu www.rehabjob.hu www.tele-scope.hu www.brandjob.hu

Részletesebben

A Greenwork bemutatkozik... 1 Igényekre koncentrálva dolgozunk... 3 Munkaerő- közvetítés nálunk... 5 Mikor és mire jó a munkaerő-kölcsönzés?...

A Greenwork bemutatkozik... 1 Igényekre koncentrálva dolgozunk... 3 Munkaerő- közvetítés nálunk... 5 Mikor és mire jó a munkaerő-kölcsönzés?... A Greenwork bemutatkozik... 1 Igényekre koncentrálva dolgozunk... 3 Munkaerő- közvetítés nálunk... 5 Mikor és mire jó a munkaerő-kölcsönzés?... 7 Európai Union belüli munkaerő kölcsönzés és közvetítés...

Részletesebben

SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B

SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B KONFERENCIA AZ EGÉSZSÉGESEBB EGÉSZSÉGÜGYÉRT 2015 06 30 Egységesen eredményesebben

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE

VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE MUNKAERŐPIACI ISMERETEK A MUNKAERŐ KIVÁLASZTÁSÁNAK FOLYAMATA Célja: egy üres állás betöltése, teljesítménynövelés, piacbővítés, megfelelő helyen, megfelelő időben a megfelelően

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS PARTNER A SIKERHEZ BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS WWW.WHC.HU BEMUTATKOZÁS 1990 alapítás 8 iroda 28 év szakmai tapasztalat 11.000 munkavállaló bérszámfejtése Díjak Legjobb női munkahely 200+ ügyfél 250+ elérhető

Részletesebben

54 345 03 0000 00 00 Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

54 345 03 0000 00 00 Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása

Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása Az év társadalomtudatos vállalkozása Magyarország 2007. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása Shadow ECOFIN - pénzügyi árnyékkonferencia Budapest, 2011. április 08-09. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú

Részletesebben

Cégcsoportunk ezt a segítséget kínálja ügyfeleinek.

Cégcsoportunk ezt a segítséget kínálja ügyfeleinek. WTS Klient. A híd. Tartalomjegyzék WTS Klient csoport 2 WTS Alliance 3 Munkatársak 4 Szolgáltatások 6 Adótanácsadás 7 Jogi tanácsadás 8 Könyvelés 9 Bérszámfejtés 10 Egyéb számviteli tanácsadás 11 Kiadványok

Részletesebben

Képzettségi elvárások:

Képzettségi elvárások: Az MP Solutions Személyzeti Tanácsadó Kft. - toborzási és kiválasztási csapata bővítésére - HR gyakornokot keres. HR gyakornok Feladat és felelősségi kör: szaksajtó figyelés és piackutatási projektekben

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 19. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez a TÁMOP- 1.4.3-12/1-2012-0141,,e-KARRIER

Részletesebben

Erőforrás-biztosítás: toborzás, kiválasztás,leépítés II. rész

Erőforrás-biztosítás: toborzás, kiválasztás,leépítés II. rész 4. előadás 1 Erőforrás-biztosítás: toborzás, kiválasztás,leépítés II. rész 2 1. Erőforrás biztosítási módozatok 2. A belső erőforrás-biztosítás stratégiai választásai 3. Toborzás 4. A kiválasztás 5. Leépítés

Részletesebben

Munkaerő-kölcsönzés és közvetítés az ipar számára

Munkaerő-kölcsönzés és közvetítés az ipar számára Munkaerő-kölcsönzés és közvetítés az ipar számára Előadás a A kerámiaipar szakmai utánpótlásának XXI. századi kihívásai elnevezésű szakmai konferencián 2017. október 11. Bányai Tibor üzletfejlesztési igazgató

Részletesebben

DIPLOMA ÉS KOMPETENCIA KONFERENCIA HR KOMPETENCIÁK HAZAI IPARÁGI SZEMSZÖGBŐL MP SOLUTIONS HELLNER ALIDA

DIPLOMA ÉS KOMPETENCIA KONFERENCIA HR KOMPETENCIÁK HAZAI IPARÁGI SZEMSZÖGBŐL MP SOLUTIONS HELLNER ALIDA DIPLOMA ÉS KOMPETENCIA KONFERENCIA HR KOMPETENCIÁK HAZAI IPARÁGI SZEMSZÖGBŐL MP SOLUTIONS HELLNER ALIDA MP SOLUTIONS TAPASZTALAT a Majer&Field Consulting jogutódjaként 10 éve sikeresen működik a tanácsadói

Részletesebben

MENEDZSMENT ALAPJAI Bevezetés

MENEDZSMENT ALAPJAI Bevezetés MENEDZSMENT ALAPJAI Bevezetés Dr. Gyökér Irén egyetemi docens 2012 ősz Jegyzetek, diasorok - ÜTI honlap http://www.uti.bme.hu/cgibin/hallgato/tantargyak.cgi?detail=true&tantargy_id=15035 Folyamatos számonkérés:

Részletesebben

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board.

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board. Új munkatársak megtalálása és megtartása Célok Toborzással kapcsolatos célok Jelentkezők- minőség és mennyiség Time to hire rövidítése Állásajánlatok elfogadási arányának a növelése Célcsoport Szakmailag

Részletesebben

ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp

ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp Ügyfélkapcsolat fejlesztése ALITER = másképpen Alapítva: 2004. Ügyfélkapcsolati Fejlesztő Központ programja a minőségi ügyfélkapcsolatokért

Részletesebben

A HITELESSÉG OTT KEZDŐDIK, AMIKOR AZ ÁLTALAD KIMONDOTT ÉRTÉKEKET A SAJÁT ÉLETEDBEN IS MERED KÖVETNI.

A HITELESSÉG OTT KEZDŐDIK, AMIKOR AZ ÁLTALAD KIMONDOTT ÉRTÉKEKET A SAJÁT ÉLETEDBEN IS MERED KÖVETNI. A HITELESSÉG OTT KEZDŐDIK, AMIKOR AZ ÁLTALAD KIMONDOTT ÉRTÉKEKET A SAJÁT ÉLETEDBEN IS MERED KÖVETNI. MEGKÜLÖNBÖZTETŐ ÜGYFÉLGONDOZÁS IGÉNYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK INNOVATÍV TOBORZÁS KIMAGASLÓ JELÖLTGONDOZÁS

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés NYÍLT KÉPZÉS Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés MIÉRT? A program résztvevői számára nyilvánvalóvá válnak a toborzás

Részletesebben

Szállodavállalatok irányítási eszközei. Master of Arts International Hotel (Companies) Management

Szállodavállalatok irányítási eszközei. Master of Arts International Hotel (Companies) Management 1 Master of Arts International Hotel (Companies) Management 9. Szállodavállalatok emberi erőforrás gazdálkodás irányítása Cél, az emberi erőforrás gazdálkodás szállodavállalati szintű irányításának áttekintése

Részletesebben

A munkaügyi kirendeltségekkel történő kapcsolatfelvétel, valamint a munkáltatók részéről elérhető kedvezmények és támogatások

A munkaügyi kirendeltségekkel történő kapcsolatfelvétel, valamint a munkáltatók részéről elérhető kedvezmények és támogatások CSONGRÁD MEGYEI KORMÁNYHIVATAL MUNKAÜGYI KÖZPONTJA A munkaügyi kirendeltségekkel történő kapcsolatfelvétel, valamint a munkáltatók részéről elérhető kedvezmények és támogatások Szeged, 2013. április 8.

Részletesebben

A fejvadászat természetrajza. Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens

A fejvadászat természetrajza. Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens A fejvadászat természetrajza Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens A fejvadászat fogalma Hosszú múltra tekint vissza Ma: a külső forrásból történő toborzás egyik típusa Kemény G.: A

Részletesebben

A logisztikai szolgáltatóval szemben támasztott elvárások egyedi gyártás esetében

A logisztikai szolgáltatóval szemben támasztott elvárások egyedi gyártás esetében A logisztikai szolgáltatóval szemben támasztott elvárások egyedi gyártás esetében Stéger Tamás FRIMO Hungary Kft. Novotel Hotel Székesfehérvár 2014.09.23. Die Inhalte dieser Präsentation sind urheberrechtlich

Részletesebben

vizsgakövetelménye alapján készült. 2/32

vizsgakövetelménye alapján készült. 2/32 Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

A BESZERZÉS HUMÁN MENEDZSMENT OLDALA

A BESZERZÉS HUMÁN MENEDZSMENT OLDALA A BESZERZÉS HUMÁN MENEDZSMENT OLDALA MUNKAERŐ-TOBORZÁS UTÁNPÓTLÁS KÉRDÉSE Bányai Réka, Soós Anna Kinga 2016 1 2 3 4 Bevezetés Miért nem talál a HR és a beszerzési vezető kvalifikált beszerzőt? Utánpótlás

Részletesebben

Megőrzi, ami jó. A vállalati kultúra szerepe a munkaerő megtartásában

Megőrzi, ami jó. A vállalati kultúra szerepe a munkaerő megtartásában Megőrzi, ami jó A vállalati kultúra szerepe a munkaerő megtartásában Az összefoglaló célja Komplex vállalati dolgozói program bemutatása Mint a vállalati kultúra szerves eleme Az érdeklődés felkeltése

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK BEMUTATKOZÁS Iparágtól függetlenül három egymással szorosan összefüggő terület játszik komoly szerepet a vállalatok sikerességében:az

Részletesebben

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar ÜZLETI TANÁCSADÓ szakirányú továbbképzési szak Az üzleti tanácsadás napjaink egyik kulcsfontosságú ágazata az üzleti szférában. A tercier szektor egyik elemeként

Részletesebben

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE 2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE KIT TEKINTÜNK TEHETSÉGNEK? 26/11/2014 Page 1 KI A TEHETSÉG KIK PÁLYÁZHATNAK A BONAFARM CSOPORTBAN? VEZETŐI SZAKEMBER - Lelkesedés, erős teljesítmény

Részletesebben

Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál. Toborzás Kiválasztás - Interjú

Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál. Toborzás Kiválasztás - Interjú Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál Toborzás Kiválasztás - Interjú HRM alapfeladata: a szervezet működéséhez szükséges megfelelő munkaerő-állomány biztosítása a vállalat

Részletesebben

Milton Kft. Tréning ajánló. Elérhető tudás hiteles forrásból. Nyílt és belső tréningek Vezetői tréningek Tréningek munkaadóknak és munkavállalóknak

Milton Kft. Tréning ajánló. Elérhető tudás hiteles forrásból. Nyílt és belső tréningek Vezetői tréningek Tréningek munkaadóknak és munkavállalóknak Milton Kft. Tréning ajánló Elérhető tudás hiteles forrásból Nyílt és belső tréningek Vezetői tréningek Tréningek munkaadóknak és munkavállalóknak Bevezetés Tisztelt Ügyfelünk! Kedves Hölgyem és Uram! Belső,

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések A foglalkoztatás fejlesztés helyzete, céljai Szabolcs- Szatmár-Bereg megyében Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések Kisvárda, 2017. január 23. Dr. Papp Csaba megyei jegyző Szabolcs-Szatmár-Bereg

Részletesebben

Munkaerő kölcsönzés: Miért Minket válasszon?

Munkaerő kölcsönzés: Miért Minket válasszon? Munkaerő kölcsönzés: Miért Minket válasszon? 2005. óta a Danubius Work Kft. jelentős tapasztalatra és gyakorlatra tett szert a munkaerő-kölcsönzés terén, melynek során már több száz dolgozót kölcsönzött

Részletesebben

Emberi Erõforrás Menedzsment Bevezetés. Dr Gısi Zsuzsanna

Emberi Erõforrás Menedzsment Bevezetés. Dr Gısi Zsuzsanna Emberi Erõforrás Menedzsment Bevezetés Dr Gısi Zsuzsanna A tárgy célja A humán erıforrás menedzsment tárgy azokat az iskolákat, elméleteket és módszereket mutatja be, amelyek a munkaszervezetekben dolgozó

Részletesebben

Munkaerő-piaci tréning tantárgy bemutatása

Munkaerő-piaci tréning tantárgy bemutatása Munkaerő-piaci tréning tantárgy bemutatása TÁMOP-2.2.4-08/1.-2009-0008 A foglalkozási rehabilitációs koordinátor képzés adaptációja Szlovéniába A projekt az EU társfinanszírozásával az Új Magyarország

Részletesebben

Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon

Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon PÁLYÁZAT Program neve: Támogatás szakmai iránya: Program kódja Megvalósítandó cél: Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja

Részletesebben

Atipikus foglalkoztatás kisokos

Atipikus foglalkoztatás kisokos e Atipikus foglalkoztatás kisokos Host és hostess munkák Rendezvény kisegítés és vendéglátós munkák Call center pozíciók Könnyű fizikai és raktári munkák Atipikus foglalkoztatási formák Ez idáig rendben,

Részletesebben

EURES. Biztonságos külföldi munkavállalás. Horváth Máté EURES társhálózati koordinátor PM EURES Nemzeti Koordinációs Iroda október 17.

EURES. Biztonságos külföldi munkavállalás. Horváth Máté EURES társhálózati koordinátor PM EURES Nemzeti Koordinációs Iroda október 17. EURES Biztonságos külföldi munkavállalás Horváth Máté EURES társhálózati koordinátor PM EURES Nemzeti Koordinációs Iroda 2018. október 17. Mi jut az eszébe arról, hogy uniós munkavállalás? Ön dolgozott

Részletesebben

Partnerségi konferencia a helyi foglalkoztatásról

Partnerségi konferencia a helyi foglalkoztatásról Partnerségi konferencia a helyi foglalkoztatásról KEREKASZTAL BESZÉLGETÉSEK ÖSSZEFOGLALÁSA 2010. március 9. Kistérségi együttműködés a helyi gazdasági és foglalkoztatási potenciál erősítésére Projektazonosító:

Részletesebben

Magasan képzett erőforrások megtalálása, rendelkezére bocsátása és menedzsmentje európaszerte

Magasan képzett erőforrások megtalálása, rendelkezére bocsátása és menedzsmentje európaszerte Magasan képzett erőforrások megtalálása, rendelkezére bocsátása és menedzsmentje európaszerte AZ ÖN KIHÍVÁSA A munkaerőpiac mind az állandó mind a interim erőforrások keresletét tekintve ismét nagyon aktív

Részletesebben

Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában. Jozipovics Tímea osztályvezető

Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában. Jozipovics Tímea osztályvezető Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában Jozipovics Tímea osztályvezető Toborzás 2 KIEMELT FIGYELEM A MEGFELELŐ SZAKMAI KVALITÁSOKKAL RENDELKEZŐ JELÖLTEK FELKUTATÁSÁSRA, VEZETŐI UTÁNPÓTLÁS

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző KORMÁNYZATI SZEMÉLYÜGYI SZOLGÁLTATÓ ÉS KÖZIGAZGATÁSI KÉPZÉSI KÖZPONT

Részletesebben

Cégcsoportunk ezt a segítséget kínálja ügyfeleinek.

Cégcsoportunk ezt a segítséget kínálja ügyfeleinek. WTS Klient. A híd. Tartalomjegyzék WTS Klient 2 WTS Global 3 Munkatársak 4 Szolgáltatások 6 Adótanácsadás 7 Pénzügyi tanácsadás 8 Jogi tanácsadás 9 Könyvelés 10 Bérszámfejtés 11 Kiadványok 12 A híd összeköt

Részletesebben

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt?

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt? A cégünk Hogyan űködhetnénk együtt? Mi a munkánk célja? Az innováció ereje hajt minket - egyre jobb BPO megoldások felfedezésére és az ügyfeleinket sikerre vezető tanácsadás nyújtására. Értékeink erős

Részletesebben

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés NYÍLT KÉPZÉS Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés SZERETNE TÖBBET LÁTNI? MIÉRT? A program résztvevői átértékelhetik a

Részletesebben

Ötletek, hogyan takarítsunk meg napi 1 órát az adminisztratív HR feladatainkból

Ötletek, hogyan takarítsunk meg napi 1 órát az adminisztratív HR feladatainkból Ötletek, hogyan takarítsunk meg napi 1 órát az adminisztratív HR feladatainkból KÉZIKÖNYV A HR folyamatainkban mit, hol tudunk hatékonyabban megvalósítani? Elsőként gondoljuk át a HR folyamatainkat lépésekről

Részletesebben

FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK TÁJÉKOZTATÓ PROGRAMFÜZET a Centroszet Szakképzés-szervezési NKft.-nél

FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK TÁJÉKOZTATÓ PROGRAMFÜZET a Centroszet Szakképzés-szervezési NKft.-nél FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK PROGRAMFÜZET a Centroszet Szakképzés-szervezési NKft.-nél Készítette: Marosvölgyi Ágnes A készítés dátuma: Budapest, 2011.07.08. Jóváhagyás dátuma: Budapest, 2011.07.11. Némedi

Részletesebben

Foglalkozási Rehabilitáció Nürnberg

Foglalkozási Rehabilitáció Nürnberg 1 Foglalkozási Rehabilitáció Nürnberg 2 Feladatunk Mi egy Feladatunk Rendelkezünk Nálunk Több mint 25 év alatt Mi üzemen kívüli foglalkozási rehabilitációs központ vagyunk felnőtt fogyatékos emberek számára

Részletesebben

Munkahelyi egészségfejlesztés

Munkahelyi egészségfejlesztés Munkahelyi egészségfejlesztés Szentes Erzsébet HEM 2014 Egészségfejlesztés & HEM a szervezeti humánfolyamatok optimalizálásához az egészségfejlesztés és stressz kezelés is hozzátartozik egyre fontosabbá

Részletesebben

Emberi erőforrás menedzsment

Emberi erőforrás menedzsment Emberi erőforrás menedzsment Toborzás - Álláskeresés Dr. Gyökér Irén BME Részidős Mesterképzés 2017 tavasz 55-62 Vázlat A hiány betöltésnek módozatai Toborzás a kiválasztás folyamatában A toborzás célja

Részletesebben

Ki fog nálunk dolgozni?

Ki fog nálunk dolgozni? Ki fog nálunk dolgozni? Esettanulmány II. Magyar Közgazdasági Társaság Logisztikai Szakosztálya 2017. június 8. Lapker Zrt. hírlap/csomaglogisztika és -értékesítés Lapker csoport munkavállalói összlétszáma

Részletesebben

A vállalati célok teljesülésében való aktív részvétel A munkavédelmi részleg munkájának támogatása Ad-hoc feladatokban való részvétel

A vállalati célok teljesülésében való aktív részvétel A munkavédelmi részleg munkájának támogatása Ad-hoc feladatokban való részvétel EHS gyakornok Az amerikai tulajdonú TE Connectivity esztergomi munkavégzéssel EHS terület támogatására gyakornokot keres A vállalati célok teljesülésében való aktív részvétel A munkavédelmi részleg munkájának

Részletesebben

HELYI FOGLALKOZTATÁS- FEJLESZTÉS

HELYI FOGLALKOZTATÁS- FEJLESZTÉS Társadalmi Innovációk generálása Borsod-Abaúj-Zemplén megyében TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0009 HELYI FOGLALKOZTATÁS- FEJLESZTÉS Helyi foglalkoztatást erősítő (aktív) foglalkoztatáspolitikai eszközök

Részletesebben

BEMUTATKOZIK. a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet. www.hrcampus.hu

BEMUTATKOZIK. a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet. www.hrcampus.hu BEMUTATKOZIK a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet www.hrcampus.hu Készült a HRCV Személyzeti Szolgáltató Kft. megbízásából 2014-ben. Tervezte: wildesign studio - 2. - TARTALOMJEGYZÉK Kik vagyunk? 4. Miért

Részletesebben

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. JÓKBÓL A KIVÁLÓT Interjúztatás fejlesztés

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. JÓKBÓL A KIVÁLÓT Interjúztatás fejlesztés NYÍLT KÉPZÉS Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. JÓKBÓL A KIVÁLÓT Interjúztatás fejlesztés SZERETNE MIÉRT? A program résztvevői átértékelhetik az interjú lépéseinek jelentőségét,

Részletesebben

Foglalkoztatás és minőségügy a Munka kisgyermekkel program tükrében

Foglalkoztatás és minőségügy a Munka kisgyermekkel program tükrében Foglalkoztatás és minőségügy a Munka kisgyermekkel program tükrében Hogyan kapcsolható össze a minőségügy a foglalkoztatással? 1. CSR (a cégek társadalmi felelősségvállalása) = szociális és környezeti

Részletesebben

Munkaerőpiaci szolgáltató, ügyintéző. Munkaerőpiaci szervező, elemző

Munkaerőpiaci szolgáltató, ügyintéző. Munkaerőpiaci szervező, elemző A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Emberierőforrás-menedzsment

Emberierőforrás-menedzsment Emberierőforrás-menedzsment Dr. Gyökér Irén Szigorlati felkészítő Vezetés-szervezés mesterszak Pénzügy mesterszak Műszaki menedzser mesterszak 1 5. tétel: Az emberierőforrás-menedzsment alapfogalmai Az

Részletesebben

FELSŐVEZETŐ- KIVÁLASZTÁS

FELSŐVEZETŐ- KIVÁLASZTÁS FELSŐVEZETŐ- KIVÁLASZTÁS CÉLKITŰZÉSÜNK, HOGY A MEGFELELŐ FELSŐVEZETŐ KIVÁLASZTÁSÁ- VAL NÖVELJÜK PARTNERÜNK VÁLLALATÁNAK ÉRTÉKÉT! A felsővezető-kiválasztás prémium szolgáltatásunk igénybevételét azok számára

Részletesebben

A GINOP KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN

A GINOP KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN A GINOP-6.1.7-17 - KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN Előadó: Vavró Márta projektmenedzser Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal GINOP-6.1.7-17-2018-00001 E-mail cím: ginop617@nive.hu

Részletesebben

GINOP Út a munkaerőpiacra. GINOP Ifjúsági Garancia program

GINOP Út a munkaerőpiacra. GINOP Ifjúsági Garancia program GINOP-5.1.1-15-2015-00001 Út a munkaerőpiacra GINOP-5.2.1-14-2015-00001 Ifjúsági Garancia program GINOP-5.3.10-17-2017-00001 Létszámleépítések megelőzése és kezelése program TOP-5.1.2-15-VE1-2016-00001

Részletesebben

Fordulópont Program TÁMOP-5.3.8.A3-12/1-2012-0013

Fordulópont Program TÁMOP-5.3.8.A3-12/1-2012-0013 Fordulópont Program TÁMOP-5.3.8.A3-12/1-2012-0013 ELŐZMÉNYEK A DDRFK PROGRAMTAPASZTALATAI OFA programok: Újra Dolgozom Program (tartós munkanélkülieknek) Roma referensi, Lépésről-lépésre Program (roma

Részletesebben

Pályára lépünk. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft.

Pályára lépünk. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Pályára lépünk Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Innovatív, integrált non-profit munkaerő-piaci modell kísérleti bevezetése a pályakezdő (és részben megváltozott munkaképességű) fiatalok nyílt munkaerőpiaci

Részletesebben

HUMÁN ERŐFORRÁS ESZKÖZÖK AZ ÜZLETI SIKER ÉRDEKÉBEN A LOGISZTIKAI PIACON. Szűts Ildikó humán erőforrás vezérigazgató-helyettes

HUMÁN ERŐFORRÁS ESZKÖZÖK AZ ÜZLETI SIKER ÉRDEKÉBEN A LOGISZTIKAI PIACON. Szűts Ildikó humán erőforrás vezérigazgató-helyettes HUMÁN ERŐFORRÁS ESZKÖZÖK AZ ÜZLETI SIKER ÉRDEKÉBEN A LOGISZTIKAI PIACON Előadó: Szűts Ildikó humán erőforrás vezérigazgató-helyettes Balatonalmádi, 2006. november 17. 1/20 HR STRATÉGIAI CÉL MEGFELELŐ SZÁMÚ,

Részletesebben

Hogyan oldjuk meg a munkaerőhiányt?

Hogyan oldjuk meg a munkaerőhiányt? Hogyan oldjuk meg a munkaerőhiányt? Embereket valamely célra igyekszik megnyerni szervezni. Álláshirdetés = Reklám A felmérések tévednek! Miért? Cselekvés ösztönzői, kiváltói latin movere igéből,

Részletesebben

Vállalati modellek. Előadásvázlat. dr. Kovács László

Vállalati modellek. Előadásvázlat. dr. Kovács László Vállalati modellek Előadásvázlat dr. Kovács László Vállalati modell fogalom értelmezés Strukturált szervezet gazdasági tevékenység elvégzésére, nyereség optimalizálási céllal Jellemzői: gazdasági egység

Részletesebben

HRBEST pályázat. K&H videó selfie-állásinterjú

HRBEST pályázat. K&H videó selfie-állásinterjú HRBEST pályázat K&H videó selfie-állásinterjú a K&H Csoport stratégiája célunk, hogy megkönnyítsük ügyfeleink és munkatársaink mindennapjait felkészüljünk a digitalizációra reagáljunk a változó ügyféligényekre

Részletesebben

CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA

CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA KÖZÖSEN A MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEKÉRT BEFOGADÓ MUNKAHELYEK, BEFOGADÓ ÖNKORMÁNYZATOK című, TÁMOP 2.4.2/B-09/2-2009-0002 sz. azonosító számú program BEMUTATÁSA A projekt az

Részletesebben

CÉGÜNKRŐL Társaságunk célja, a kölcsönös előnyökön alapuló, a munkaerőpiacon jelentkező keresleti és kínálati igények kielégítése. A sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink minőségi munkájával

Részletesebben

Foglalkoztatási támogatások 2011-ben Jáger László

Foglalkoztatási támogatások 2011-ben Jáger László Foglalkoztatási támogatások 2011-ben Jáger László kirendeltségvezető Támogatások Foglalkoztatás bővítését elősegítő bértámogatás Pályakezdők munkatapasztalat szerzés támogatása Mobilitási támogatás MKKv

Részletesebben

Az atipikus foglalkoztatás formái Magyarországon, a szabályozás jogi háttere. Boutique Hotel Bristol, Budapest, 2012. május 29.

Az atipikus foglalkoztatás formái Magyarországon, a szabályozás jogi háttere. Boutique Hotel Bristol, Budapest, 2012. május 29. Az atipikus foglalkoztatás formái Magyarországon, a szabályozás jogi háttere Boutique Hotel Bristol, Budapest, 2012. május 29. A munkaerőpiac tagozódása 1. Klasszikus munkaviszony (tipikus) 2. Atipikus

Részletesebben

HR ügyintéző FŐBB FELADATOK:

HR ügyintéző FŐBB FELADATOK: HR ügyintéző az intézmény munkavállalóinak munkaügyi adminisztrációjában való részvétel; személyügyi nyilvántartásban lévő adatok naprakészen tartása; HR tevékenységgel kapcsolatos adminisztratív feladatok

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS. Less Myths more Practice

The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS. Less Myths more Practice The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS Less Myths more Practice A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata. A

Részletesebben

Köszöntöm Önöket! a FONAVITA Nonprofit Kft. nevében!

Köszöntöm Önöket! a FONAVITA Nonprofit Kft. nevében! Köszöntöm Önöket! a FONAVITA Nonprofit Kft. nevében! A FONAVITA Nonprofit Kft. 2008-ban jött létre azzal a céllal, hogy a társadalom és az egyén közös érdekeinek kielégítésére irányuló tevékenységek támogatásával

Részletesebben

TÁMOP 1.1.1-12/1. Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése

TÁMOP 1.1.1-12/1. Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése TÁMOP 1.1.1-12/1 Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése A projekt célja TÁMOP-1.1.1-12/1-2012-0001 Megváltozott munkaképességű személyek rehabilitációjának

Részletesebben

MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA

MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK SZIMULÁCIÓS MEGOLDÁSOK EL E KTRONIKAI TERVEZÉS SZIMULÁCIÓ TECHNOLÓGIA MEGMUNKÁLÁS GYÁRTÁS- TÁMOGATÁS GYÁRTÁS A CAD-Terv Cégcsoport

Részletesebben

HOGYAN JELEZHETŐ ELŐRE A

HOGYAN JELEZHETŐ ELŐRE A HOGYAN JELEZHETŐ ELŐRE A MUNKATÁRSAK BEVÁLÁSA? A BELSŐ ÉRTÉKELŐ KÖZPONT MÓDSZEREI ÉS S BEVÁLÁSVIZSG SVIZSGÁLATA Budapest, 2010.03.25. PSZE HR Szakmai nap Előadó: Besze Judit BÉK módszergazda. 1/28 BEVÁLÁS

Részletesebben

DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT!

DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT! DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT! A FLEX MAGYARORSZÁGON Kik vagyunk? A Flexnél az embereket és a tudományos, technikai fejlesztéseket összekapcsoló

Részletesebben

Munkakörelemzés a Pro-Team Nonprofit Kft.-nél

Munkakörelemzés a Pro-Team Nonprofit Kft.-nél Munkakörelemzés a Pro-Team Nonprofit Kft.-nél 1. A szolgáltatás átfogó és operatív célja A Kft 2007-től munkaerő közvetítő irodát üzemeltet megváltozott munkaképességű munkavállalók számára. Mint olyan,

Részletesebben

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére?

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? DR. MESTER CSABA ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ 2017. NOVEMBER 14. Kik vagyunk? Szoftverfejlesztő és tanácsadó cég

Részletesebben

Bemutatkozás: Regisztrációs szám: 20525-1/2012-0100-10-99

Bemutatkozás: Regisztrációs szám: 20525-1/2012-0100-10-99 Bemutatkozás: Társaságunk 2009-ben alakult, megrendelőink minél teljesebb és igényesebb kiszolgálása érdekében. Cégünk fő tevékenysége a munkaerő kölcsönzés, karbantartási tevékenység és szerszámkereskedelem,

Részletesebben

AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN

AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN 1 A jó álláshirdetés alapvető kritériumait így foglalhatjuk össze: A tulajdonságok helyett az előnyökre koncentrál. A szövegezéshez nem árt némi online értékesítési,

Részletesebben

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA!

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! OpenJobs Megoldások mindenkinek, aki munkatársat keres! KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS VÁLOGASSON A JELENTKEZŐK ÉS AZ

Részletesebben

Elszámolható költségek

Elszámolható költségek Összefoglaló a munkaerő-piaci tervezetekről és kiírásokról Program 2.4.5-12/7. 05.01- től 06.01- ig szakmai Rugalmas munkahelyek - Előkészítő, megalapozó - Szervezeti szükségletfelmérés, képzés - Munkafolyamatok,

Részletesebben

EGYÉNI TANÁCSADÁSI AJÁNLAT. ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ FIZETÉSI FELTÉTELEK (Érvényes 2011. május 31-től)

EGYÉNI TANÁCSADÁSI AJÁNLAT. ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ FIZETÉSI FELTÉTELEK (Érvényes 2011. május 31-től) EU Kompetencia EU KAPCSOLATOK TANÁCSADÁSI TEVÉKENYSÉG KAPCSOLATTEREMTÉS ÉRDEKKÉPVISELET CÉGALAPÍTÁS NÉMETORSZÁGBAN EGYÉNI TANÁCSADÁSI AJÁNLAT ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ FIZETÉSI FELTÉTELEK (Érvényes 2011. május

Részletesebben

Egészségügyi Partner Program

Egészségügyi Partner Program Health@Work Egészségügyi Partner Program Health@Work Egészségügyi Partner Program A Health@Work elnevezés mögött egy átfogó Egészségügyi Partner Program áll. Vállalatok számára alakítottuk ki ezt az új

Részletesebben

Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban GINOP A projekt bemutatása

Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban GINOP A projekt bemutatása Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban GINOP-5.2.2-14-2015-00028 A projekt bemutatása A program megvalósítói a Közép-Dunántúl régióban Széchenyi Programiroda

Részletesebben