A vékony vonalak és a nagy felületes festés kombinációival meglepetésszerű színhatások keletkezhetnek. Festékgátló - JAVANA

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A vékony vonalak és a nagy felületes festés kombinációival meglepetésszerű színhatások keletkezhetnek. Festékgátló - JAVANA"

Átírás

1 VIDEÓ FESTÉKGÁTLÓ így működik TEXTIL RUHAFESTÉS ÉS VARRÁS, KREATÍV KÉZIMUNKA ÉS NEMEZELÉS EGY TELJESEN ÚJ KONTRASZTGAZDAG FESTŐTECHNIKA festékgátló Festékgátló szövetre A vékony vonalak és a nagy felületes festés kombinációival meglepetésszerű színhatások keletkezhetnek. Festékgátló szövetre - JAVANA A készlet olyan kreatív alkotóknak, akik a kontrasztgazdag festéktechnikát a szöveten szeretik. Tartalom: 2 üveg ruhafesték világos szövethez egyenként 50 ml (bordó és szürke) 1 tubus festékgátló 20 ml 1 festékhenger 5 cm 1 ötletfüzet leírással per készl et , Festékgátló - JAVANA Meggátolja a festékfelvitelt, színtelen motívumokhoz. A festékgátlóval rajzolt motívum a mosás után látható lesz. A festékgátló vízbázisúan van előállítva, világos pamutszövetekhez, kevert szövethez max. 20 %-os műszállal és selyemhez is alkalmas. A tubus nagyon jól alkalmazható egy fi ligrán, lineáris és pontos felvitelhez ml/tubus , Így működik: 1. A festékgátlóval a motívumot közvetlenül a szövetre rajzolni és szárítóval megszárítani. A festékgátló behatol a szövetbe és így megakadályozza a festékvitelt. Festékfelvitel előtt ajánlatos egy sütőpapírt a szövet közé helyezni, hogy ne kerüljön festék a hátoldalra. 2. Nagy felületen ruhafestéket egy festékhengerrel felvinni. 3. A ruhafesték rögzítése száradás után erőteljes vasalással (5 perc pamut hőmérsékleten). 4. A festékgátlót kézi mosással kimossuk és a felvitt motívum látható lesz. Rögzítés után a ruhafesték fényhű és mosásálló (kifordítva 60 C-ig).

2 RUHAFESTÉKEK TEXTIL 443 VIDEÓ SABLONOZÁS így működik DIZÁJNSABLONNAL ÉS BRILLIÁNS FESTÉKEKKEL TEXTÍLIA ALKOTÁSAL Sablonozás szöveten Éljük át a színárnyalatok összjátékát és kombináljuk motívumokat tetszés szerint. Sablonozás szöveten - JAVANA Kemény dizájnsablonok A stabil sablonok öntapadóak és újra felhasználhatóak. Kifejezetten jól tapadnak nedvszívó felületen, mint textília, fa vagy tapéta, ideális pasztőz festékekhez, mint a ruhafesték és krémes akrilfesték. Sablonméret: kb. 7 x 10 cm INFÓ Sablonok a 422. oldalon találhatóak. Ruhafesték világos szövethez a 447. oldalon találhatóak. Pamuttermékek a 456. oldalon találhatóak. Tupfolóecset habszivacs - készlet cikkszám a 455. oldalon találhatóak. A készlet olyan kreatív alkotóknak, akik a kontrasztgazdag festéktechnikát a szöveten szeretik. Tartalom: 2 üveg ruhafesték világos és sötét szövethez, egyenként 50 ml (vanília és magenta) 2 öntapadó sablon 7 x 10 cm (pillangó és csillagok) 2 habtupfoló-ecset 1 ötletfüzet leírással per készl et , Pillangó per db , Levél per db , Csillag per db , Evőeszköz per db , Így működik: 1. Az öntapadó sablonokat a fóliáról lehúzni és a szövetre rányomni. 2. A ruhafestéket közvetlenül az üvegből egy habtupfoló-ecsettel felvenni és az üveg belső oldalán lehúzni. A sablont a festékkel egyenletesen letupfolni. Ezután rögtön a sablont lehúzni. 3. Rögzítés után a ruhafesték fényhű és mosásálló (kifordítva 40 C-ig)

3 444 TEXTIL RUHAFESTÉKEK TERMÉSZETES FEHÉRÍTŐ HATÁS SELYEMFESTÉKKEL fehérítés szöveten VIDEÓ FEHÉRÍTÉS így működik Sprayflakon - JAVANA Készítse el a pamuttermékeket természetes fehérítő hatással: szépidő fehérítés szikrázó napsütésben, bent maradok fehérítés hajszárítóval. A technika: a motívum láthatóvá válik, ahol a sablon eltakarja a festéket. Fehérítés szöveten - JAVANA Flexibilis dizájn sablonok a negatív - hatáshoz A flexibilis, öntapadó sablonok egy negatív hatást tükröznek, ezért ideálisak a nagyfelületű festékfelvitelhez és többször is használhatóak. A keret nélküli sablonok ideálisak ruhafehérítéshez. Sablonméret: DIN A5 Airbrush a környezetbarát Pump-and-Spray szerkezettel. A selyemfestéket betölteni - kész. A festéket az újrahasználható üvegben elkeverhetjük. Ideális egyenletes szóráshoz, pl. a fehérítés festéstechnikához. Űrtartalom: kb. 125 ml per db , INFÓ Selyemfestékek a 467. oldaltól találhatóak. Pamuttermékek a 456. oldaltól találhatóak. Laposecset - szintetikus cikkszám és a 201. oldalon találhatóak. Készlet kreatív alkotóknak, akik a kontrasztgazdag festéktechnikát szeretik. Tartalom: 2 üveg selyemfesték egyenként 50 ml (májuszöld és lapiskék) 2 öntapadó keret nélküli sablon (levél és virág) 1 szintetikus ecset 1 ötletfüzet leírással per készl et , Pillangó per db , Szív per db , Csillag per db , Így működik: 1. A festékfelvitel előtt ajánlatos egy sütőpapírt a ruhadarab közé helyezni, hogy a festék ne hatoljon át a másik oldalra. A selyemfestéket egy ecsettel felvinni. 2. Keret nélküli sablonokat a fóliáról óvatosan leválasztani, a nedves festékbe helyezni és egyenletesen rányomkodni. 3. A napra helyezni (10 20 perc) vagy hidegen hajszárítóval szárítani. Ügyeljen a következőkre: A sablonnak nem szabad a ruhadarabtól elállnia vagy a száradás előtt leválasztani, mert akkor az élek homályosak lesznek. 4. Végül a sablont lehúzni és a sablon motívuma a ruhadarabon látható lesz. Rögzítés után a selyemfesték fényhű és mosásálló (kifordítva 40 C-ig)

4 RUHAFESTÉKEK TEXTIL 445 VIDEÓ NYOMTATÁS így működik Portofrei ab 70, Rabatte bis 7 % Preise in inkl. MwSt.* PECSÉTNYOMÓ KÉSZÍTÉS ÉS TEXTÍLIA ALKOTÁS nyomtatás szövetre Készítsük el a textíliát saját készítésű linónyomtatással. A technika: amit nem nyomtatunk, azt ki kell vágnunk a linólapból. Az marad meg, amelyet színesre nyomtatunk. INFÓ Linólapok és szerszámok a 227. oldaltól találhatóak. Ruhafestékek világos szövethez a 447. oldaltól találhatóak. Pamuttermékek a 456. oldaltól találhatóak. Pecsétnyomók a 330. oldalon találhatóak. Festőhenger a 201. oldalon találhatóak. Tupfolóecset habszivacs - készlet cikkszám a 201. oldalon találhatóak. Nyomtatás szövetre - JAVANA Tartalom: 3 üveg ruhafesték világos és sötét szövethez egyenként 50 ml (fekete, fehér és cherry) 1 festékhenger 5 cm 1 linóleumlap DIN A6 1 üveglap 1 markolat a vágórugóhoz 2 vágórugó 1 ötletfüzet leírással per készl et , Így működik: 1. A kontúrokat a vágókéssel óvatosan kiemeljük: A vágókés markolatát, mint egy kést tartjuk és ne vágjuk mélyen be a nyomtatási felületre. Lassan dolgozzunk, hogy a sérüléseket elkerüljük! A felületet megtísztítjuk. 2. A ruhafestéket egy festékhengerrel az üveglapon elosztani addig, amíg a festékhenger egyenletesen a festékkel be van fedve. A festékhengerrel a festéket egyenletesen a nyomtatási lapra felhordani. Egy próbanyomás egy újságpapírra ajánlatos. A nyomtatási lapot a szövetre egyenletesen rányomni. 3. Rögzítés után a ruhafesték fényhű és mosásálló (kifordítva 40 C-ig)

5 446 TEXTIL RUHAFESTÉKEK RUHAFESTÉKEK Easy Color batikfesték - MARABU Fashion Color színezőfesték - MARABU Az ideális batik- és színezőfesték az iskolához, hobbyhoz, szabadidőhöz és művészethez. Beszínez minden pamut-, vászon-, selyem-, nyúlós-szövetet, kevert szövetet (max. 20 % műszálig) és japánpapírt. A textíliát a festés előtt kimosni!!! vízhőmérséklet legalább 40 C nagyon egyszerű használat szép eredeti fényű színmélységtől függően g anyaghoz (M-es póló = kb. 120 g) batikoláshoz, lekötés-, varró- és hajtótechnikához, úgy, mint Dévoré-színezés Duplaszínezőtechnika is lehetséges a megkevert szín több napig is tárolható TIPP: Hogy a mosásállóságot növeljük, alkalmazzunk Marabu rögzítőszert, színezősóként minden közönséges só használható Textilfesték főzésszerű festéshez a mosógépben. Befest minden szövetet pamutból, vászonból, nyúló és kevert szövetet (max. 20 %-os műszálrésszel) A textíliát a festés előtt kimosni! Selyem kézi festése is lehetséges. szép fényeredetű nagyon kiadós abszolút mosógépálló nincs maradvány a mosógépben egyszerűen alkalmazható Tartalom: 1 csomag festékanyag 30 g 2 csomag reakcióanyag á 30 g részletes használati útmutató Elegendő g anyaghoz (M-es póló = kb. 120 g). TIPP: Színezősóként bármely közönséges só használható Ujjfesték textil - MUCKI Pasztőz textil ujjfesték, vízbázisú, ujj-, kézvagy ecsettel való festéshez. Pamuthoz vagy kevert szövethez 20 %-os műszálrésszel, világos és sötét textíliákon. A gyermekbarát recept megfelel az európai biztonsági játékelőírásoknak (E71), gyerekeknek alkalmas keserű anyaggal. Rögzítés: intenzív, vasalás kifordítva (5 perc pamut beállítással) Mosásálló: 40 C-ig fehér-01, sárga-10, piros-30, 90 zöld-50, kék-60, fekete ml/doboz , Színek számok: sárga-10, mandarin-14, pirosas narancs-20, skarlátpiros-30, kárminpiros-33, világos rózsaszín-41, májuszöld-53, lézöld-55, azúrkék-60, türkizkék-63, sötét tengerkék-68, ibolyakék-70, fekete g/cs , Easy Color rögzítőszer - MARABU sárga-10, kukoricasárga-14, cseresznyepiros-30, zöld-52, sötétzöld-59, égkék-60, világoskék-61, szilva-70, fekete per cs , Színezősó - MARABU A mosásállóság növelésének érdekében,a Marabu Easy Color festékkel, festés után a textíliát kb. 15 percig rögzítjük és végül száradni hagyjuk. Egy 100 %-os mosásállóságot azonban nem érhetünk el. Mosásálló: 40 C-ig Adagolás: 25 g kb. 600 g szövethez g/cs , Adagolás: mosógépes festés g egy színezőflottának kézi festés: kb. 250 g (17 EK) kb. 150 g szövethez g/ cs , Csodás barkácstippek! A szolgáltatások menüpontban:

6 RUHAFESTÉKEK TEXTIL 447 Ruhafesték világos szövethez JAVANA Puha, folyékony festékek. Puha és bársonyos világos anyagon mint pólók, pulóverek, táskák vagy asztali terítők. Csodálatos színárnyalatok a személyes stílushoz. Kézifestés sorozatnyomás helyett. SUNNY napfényt visz az Ön textil hétköznapjaiba. puha és selymes az anyagon briliáns és élethű vízalapú, ezáltal vízzel higítható egymás között keverhető erős színű és fényű, időjárásálló rögzítése vasalással vagy szárítással a levegőn minden alaphoz és szövethez a megfelelő festéktípus minden technikára alkalmas (festés, szita- és pecsétnyomás, airbrush, stb.) kombinálható Javana selyemfestékekkel mosásálló 60 C-ig., leírás lásd a weboldalunkon Szolgáltatások menüpontban Barkácstippek: Textil / Nyári szabadidőtáska Ruhafesték-készlet csillám világos és sötét szövetre - alapszínek - JAVANA Textil- MARABU Textil - MARABU és a világ színes lesz! Jó mosásálló, különösen puha fogású, intenzív színű, fényhű és természetesen vízbázisú. Ezzel a festékkel pamut, len, juta, selyem, kevert anyag és szintetikus textíliára is festhetünk, nyomtathatunk, sablonozhatunk, stb. A kívánt színeket az anyagra felfestjük, száradni hagyjuk és végezetül a vasalóval rögzítjük. FONTOS: Csak új, mosószermentes (mosott) anyagra fessen! Rögzítés: vasaljuk kifordítva vagy a sütőben Mosható: 60 C-ig, viszont mindig kifordítva mossuk ki Ruhafesték csillámhatással világos és sötét anyagokhoz. Különösen a sablontechnikához alkalmas, vízbázisú Tartalom: 1 ecset 6 szín x 20 ml üveg (napsárga, arany, rubin piros, smaragd, zafírkék és ezüst) Mosható: 40 C-ig per készlet , fehér-01, citrom-12, középsárga-15, barack-22, kárminpiros-33, rózsaszín-40, világoszöld-51, pisztácia-54, lézöld-55, világoskék-61, karibik-63, középkék-65, ibolyakék-70, sötétbarna-89, fekete ml/üveg , fehér-01, citromsárga-12, aranysárga-13, narancs-20, világospiros-31, kárminpiros-33, bordó-39, pink-43, májuszöld-53, zöld-54, sötétzöld-59, azúrkék-60, türkizkék-63, royalkék-65, ibolyakék-70, levendula-75, sötétbarna-89, fekete ml/üveg , ml/üveg , ÜVEGHUZAT DEKORGUMIPECSÉTTEL fehér-01, középsárga-15, kárminpiros-33, világoszöld-51, lézöld-55, középkék-65, ibolyakék-70, sötétbarna-89, fekete ml/üveg , Textil induló készlet - MARABU Ruhafesték - készlet világos szövethez - XXL - JAVANA Tartalom: 5 festék egyenként 50 ml (aranysárga, piros, levendula, azúrkék és májuszöld) per készlet , ALAPANYAGAG Textil - MARABU (Cikkszám különböző színekben) lásd fent Szitavászon (Cikkszám ) lásd 476. oldal Dekorgumi lapok (Cikkszám szürke-94) lásd 263. oldal Kül. nyárfafurnérlapok / falécek lásd 104. oldal Tartalom: 6 db 15 ml-es üveg (fehér, középsárga, kárminvörös, lézöld, középkék és fekete) 1 univerzális Marabu ecset kerek, méret 8 1 leírás lépésről lépésre 1 motívumminta per készlet ,

7 448 TEXTIL RUHAFESTÉKEK Tex - CREALL 3D tubusos festék készlet - MARABU Csillám tubusos festék - MARABU Ezzel a tubussal a gyerekek és a fi atalok király ruhákat készíthetnek! Legyen az papír, kártya, boríték vagy szövet, pl. póló, táska, stb., az extrém magas csillámtartalom által csodás, csillogó darabok varázsolhatóak. Vízbázisú és időjárásálló. Ideális a divatos díszítéshez, vonalak, feliratok vagy díszek készítéséhez, a textíliát a száradási idő után rögzítsük!. Rögzítés: kifordítva vasalással vagy a sütőben 150 C-on Mosható: 40 C-ig sárga-10, arany-18, rubinpiros-30, rózsaszín-40, kivi-52, petróleum-56, zafír-60, levendula-75, ezüst ml/tubus , Egy használatkész és fényes akrilbázisú textil festék a festő- és nyomótechnikákhoz. Használható a különböző természetes és szintetikus textílián. Selyemhez nem alkalmas. Rögzítés: kb 4 percig 150 C-on kifordítva vasalással Mosható: 40 C-on Univerzális festék, praktikus tubusformában valamennyi domborzati hatás eléréséhez. Vízbázisú, ideális vékony díszítésekhez, vonalakhoz, írásokhoz és kül. díszekhez. Száradási idő után (kb. 6 óra a színek felvitele után) egy hajszárítóval (a legmagasabb fokon) vagy előmelegített sütőben 150 C-on addig szárítani, míg domború nem lesz és kész van az egyedülálló dekoráció Tartalom: 4 tubus 25 ml (a köv. színekben: középsárga, cseresznyepiros, középkék, világoszöld) Mosásálló: 40 C-ig tubus/ készlet , 90 fehér-01, világossárga-10, narancs-20, piros-30, ciklám-42, zöld-50, kék-60, türkíz-63, ibolyakék-70, barna-80, fekete ml/üveg , 1. A motívumot a pólóra rajzoni, papírt a póló közé rakni, hogy ne színeződjön át. A motívumot textilfestékkel kifesteni. 2. A 3D-linerrel díszíteni és legalább 8 órát száradni hagyni. 3. A festett részt kifordítva pamuthőmérsékleten puha alátéten keresztül 2 3 percig vasalni vagy előmelegített sütőben (150 C) 8 percig rögzíteni.

8 TEXTILSPRAY TEXTIL 449 Fashion-Spray - MARABU Textíliára mókásan ráfújható festék! Szuper gyorsan és könnyedén elkészíthetjük a saját kreációinkat. A sokoldalú szín- és motívumkombináció minden ízlésnek, évszaknak és alkalomnak a megfelelőt nyújtja. Ideális vékony fújáshoz, sablonozáshoz és számos más technikához. A brilliáns színárnyalatokat könnyedén ráfújhatjuk világos, max. 20 % műszállal rendelkező textíliára, szagsemleges, fényhű és vízbázisú. Rögzítés után mosásálló. Rögzítés: vasalással kifordítva pamut fokozaton vagy 8 percig 150 C-on a sütőben Mosásálló: 40 C-ig TEXTILSPRAY Fashion-Liner - MARABU Krémesen puha textilfesték tubusban, a különleges díszítésekhez és feliratokhoz. Az intenzív, matt színárnyalatok és az előkelően fénylő hatások könnyedén felvihetőek max. 20 % műszáltartalmú textíliákra, szagsemlegesek, fényhűek és vízbázisúak. Rögzítés után mosásálló. Rögzítés: vasalással kifordítva pamut fokozaton vagy 8 percig sütőben 150 C-on Mosható: 40 C-ig csillogó arany-18, csillogó málna-33, csillogó rezeda-52, csillogó karibi-kék-63, csillogó lila-74, fekete-90, csillogó ezüst ml/tubus , Sziluett sablon Egyszerűen és gyorsan elkészíthető sablonhatások! A nagy formátumú negatív sablonok sokoldalúan alkalmazhatóak. Kiválóan alkalmasak textílián a Fashion-Spray-MARABU-val, de minden más textil- vagy akrilfestékkel is használható fán, papírmasén, papíron, valamint falon és textílián. TIPP: Ha befújjuk Fix-it ragasztóspray-vel, megakadályozzuk a sablon elcsúszását! Romantikus pillangó Sablonméret: 15 x 15 cm per db , Madár virággal Sablonméret: 15 x 15 cm per db , Gekkó Sablonméret: DIN A per db , Vadvirágok Sablonméret: 30 x 30 cm per db , Virágos bagoly Sablonméret: 30 x 30 cm per db , Csillag kollekció napsárga-16, pirosas narancs-23, piros-30, málna-33, pink-43, rezeda-52, menta-57, petróleum-58, égszínkék-62, karibikék-63, tengerészkék-67, padlizsán-70, szilva-75, fekete ml/üveg , Sablonméret: 30 x 30 cm per db , Sablonozás: Válasszuk ki a Silhouette-sablont és helyezzük a szövetre. Fújjuk le tetszés szerinti színű Fashion-Spray festékkel. Emeljük le óvatosan a sablont és tisztítsuk meg azonnal hideg vízzel. Szabadon fújás, színátmenetek: pólót, párnát stb. motívum nélkül is készíthetünk. Ehhez fújjuk le a szövetet kedvünk szerint egy vagy több Fashion-Spray színárnyalattal. Csodás színátmenetek is lehetségesek vele. Leragasztás, lefedés: Ahhoz hogy bizonyos részeket kihagyjuk a lefújásból leragaszthatjuk krepp szalaggal vagy lefedhetjük kartonlappal. Így különösen gyorsan és egyszerűen készülhetnek grafikus minták és csíkok. Díszítés, felirat: Különlegességeket, díszítéseket és feliratokat a Fashion-Liner festékkel készíthetünk. Már lefújt textíliák is megkaphatják a végső simítást. Univerzális színű szövetek is kiválóan díszíthetőek.

9 450 TEXTIL RUHAFILCEK RUHAFILCEK Texi mäx Sunny - JAVANA Texi mäx - a ruhafestő fi lc gyerekeknek. világos anyagokhoz nem érzékeny hegy vasalással történő rögzítés után mosható 60 C-ig alkalmas pamut, batiszt, lenvászon, kevert pamutszövet és selyemhez pigmentált és vízbázisúan előállított kombinálható minden JAVANA TEXruhafestő termékkel. Texi mäx Sunny készlet VÉKONY - JAVANA Tartalom: 6 fi lctoll (sárga, narancs, piros, zöld, kék és fekete) Vonalszélesség: kb. 1 2 mm db/cs , Texi mäx készlet SZABVÁNYOS - JAVANA Texi mäx CSILLÁM világos és sötét szövetre JAVANA világos és sötét anyagokhoz nem érzékeny hegy vasalással történő rögzítés után mosható 40 C-ig alkalmas pamut, batiszt, lenvászon, kevert pamutszövethez vízbázisú Vonalszélesség: kb. 2 4 mm arany-18, ezüst-92 A színek számát kérjük megadni! per db , Texi mäx készlet CSILLÁM világos és sötét szövetre - JAVANA FINOM Tartalom: 5 fi lctoll (sárga, piros, zöld, kék és fekete) Vonalszélesség: kb. 1 2 mm Szín: fekete per db , Vonalszélesség: kb. 2 4 mm db/cs , Texi mäx előnyös készlet SZABVÁNYOS - JAVANA Tartalom: 5 fi lctoll (napsárga, piros, zöld, kék és fekete) Vonalszélesség: kb. 2 4 mm db/cs , SZABVÁNYOS Tartalom: 18 fi lctoll (bőrszín, sárga, neonsárga, narancs, neonnarancs, piros, kárminpiros, neonpink, zöld, világoszöld, kék, világoskék, türkiz, ibolyakék, barna, szürke és fekete) Vonalszélesség: kb. 2 4 mm db/ cs , Vonalszélesség: kb. 2 4 mm Mosásálló kijelölő - JAVANA sárga-10, neonsárga-11, narancs-20, neonnarancs-21, piros-30, pink-43, neonpink-44, zöld-50, világoszöld-51, kék-60, világoskék-61, barna-80, fekete per db , A mosás- és főzésálló kijelöléshez szinte minden elkészítésmentes textílián. Formastabil hegy, gyorsan szárad, fényálló, illatszegény, xylol- és toluolmentes. Szín: fekete Vonalszélesség: kb. 1 mm Mosható: 90 C-on per db ,

10 RUHAFILCEK TEXTIL 451 Textil festő - MARABU A MARABU textilfestő rögzítés után fényes, mosásálló és puha fogású. A fi lctoll egy kapilláris szerkezettel van felszerelve, ezáltal nem kell pumpálni. Rögzítés: vasalással 3 perc vasalással (pamuthőmérskélet gőz nélkül) vagy sütőben 8 perc 150 C-on, kivéve szintetikus és kevert anyagok, közben fi gyeljük a leírást. Mosásálló: 40 C-ig VÉKONY Ideális kontúroknál, lágy írásoknál és pontos rajzoknál (kontúrceruzaként is kombinálható a MARABU textil anyagfestékekkel). Vonalszélesség: kb. 1 2 mm sárga-10, cseresznyepiros-30, lézöld-50, sötétkék-69, fekete per db , SZABVÁNYOS Különösen takarékos, csodás színek. Vonalszélesség: kb. 2 4 mm bőrszín-07, sárga-10, narancs-20, cseresznyepiros-30, világoszöld-51, lézöld-55, égkék-60, sötétkék-69, ilbolyakék-70, középbarna-85, fekete per db , Textil festő készlet VÉKONY- MARABU Textil festő készlet SZABVÁNYOS - MARABU Különösen takarékos, csodás színek. Vonalszélesség: kb. 2 4 mm db/cs , Textil festő Plus CSILLÁM - MARABU Gyöngyfestő - toll Ezzel a festékmédiummal ön a különböző háttérre (üveg, fém, kerámia, fa, textília stb.) festhet színes gyöngyöket. A méretet ön határozhatja meg, a különösen kicsi gyöngyökhöz használjon festőfúvókát. A gyöngyök rövid időn belül megszáradnak és erősen kapcsolódnak a háttérhez. Ezzel a gyöngyfestő egyedülálló, divatos alkotási hatásokat kínál. A festék ártalmas anyagoktól mentes és vízben oldható, a száradás után már nem oldódható. Mosható: 40 C -ig Vasalás: kifordítva vasalandóak krém-02, sárga-10, arany-18, rubin-30, pasztellrózsaszín-40, pasztellzöld-50, pasztelltürkiz-63, ezüst ml/toll , RUHAFESTŐ KELLÉKEK Póló másolófólia Ideális óvodai vagy iskolai emlékek készítéséhez kedvező áron. A márolófólia kizárólag világos, 100 % pamutból készült anyaghoz használható pl.: póló, kötény, asztalterítő, szalvéta, táska, stb. Kizárólag tintasugaras nyomtatóhoz alkalmazható! Lépésről lépésre leírással. Több száz kreatív ötletés ingyenes szoftver található a / design oldalon. Méret: kb. DIN A4 Tartalom: 10 lap db/ cs , Ideális kontúroknál, lágy írásoknál és pontos rajzoknál. (a kontúrceruza Marabu textil szövetfestékkel is kombinálható). Vonalszélesség: kb. 1 2 mm db/ készlet , Prímán fedő és fantasztikusan csillogó vízbázisú ruhafi lc. Az egyedülálló takarás által kiemelkedő eredményeket érhet el színes anyagokon is. Vonalszélesség: kb. 3 mm Mosásálló: 40 C-ig.. Másolópapír / pauszpapír textíliához Másolópapír motívumok átrajzolásához csill. sárga-16, csill. arany-18 csill. piros-36, csill. rózsaszín-46, csill. zöld-50, csill. petróleum-56, csill. kék-66, csill. ibolyakék-76, csill. ezüst per db , Rajzolás: A másolópapírt rátesszük a motívumot pedig fölé, ceruzával vagy hegyes tárggyal a motívumot átrajzoljuk. Kifestés: A mintamotívum most már a tárgyon van. Csak kifesteni és kész! Méret: DIN A3 Szín: sárga lap / cs ,

11 452 TEXTIL SZÖVET APLIKÁCIÓK - STRASSZ- & ÉKSZERKÖVEK SZÖVET APLIKÁCIÓK Alkalmazások felvasalható - szövet Az alkalmazások nem csak azért vannak, hogy a kellemetlen lyukakat fedjék el a ruházaton. A színes kinézetükkel néhány kézmozdulattal az egyszerű pólókból, táskákból és sapkákból szemrevaló ruha válik. A hátoldala ragasztóréteggel ellátott, készen a felvasalásra. A jobb tartás érdekében néhány öltéssel rögzítsük. Virágok mini Méret: kb. 3 cm db/ cs , Virág és bagoly Méret: Ø kb. 4 5,5 cm db / cs , Bagoly és madár Bagolyszemek Méret: Ø kb. 2,5 3 cm db/ cs , Tűzoltó Méret: kb. 3,4 x 4,7 cm per db , Strasszkő - készlet Óriási strasszkőkészlet olvasztható ragasztóréteggel sok színben és formában, ideális az es cikkszámú PEBARO strasszkőpákához vagy vasalással felvasalható. Szállítás praktikus dobozban. Szín: kristály, zöld árnyalat, kék árnyalat és lila árnyalat Tartalom: kb db Méret: kb. 2 5 mm per Set , Nyári papucs Méret: Ø kb. 3,5 5,5 cm db / cs , Madár STRASSZ- & ÉKSZERKÖVEK Méret: kb. 4,5 x 5,3 cm per db , Sárkány Strasszkő - páka PEBARO Nyári papucs kiváló minőségű EVA-habszivacs ból, CE által bevizsgálva. Kényelmes viselet a könnyenformált talpnak köszönhetően aktuális pontoptikával. A lábujjelválasztó egy farmerhoz hasonló anyagból van és világos díszvarrással van díszítve. Gombok, gyöngyök, stb. díszítésével percek alatt egy személyes design keletkezik. Méret S (papucsméret 36 / 37) per pár , Méret M (papucsméret 38 / 39) per pár , Méret L (papucsméret 40 / 41) per pár , Méret: kb. 5,5 x 6 cm per db , Szív Méret: kb. 5,7 x 4,7 cm per db , Szemek Ezzel a készlettel ön díszíthet anyagot, bőrt, papírt, üveget stb. gyönyörű strasszkövekkel. A strasszköveket felmelegíthető ragasztóanyaggal rögzítheti. A kövek megmaradnak a ruhadarabokon kímélő mosással. Tartalom: Alapgép 10 heggyel kerek strasszkövekhez (Swarovski SS6-SS34) 2 hegy a kül. strasszformákhoz Tartóállvány Technikai adatok: Teljesítmény: 6 W / 230 V Hőmérséklet: kb. 150 C NYÁRI PAPUCS STRASSZKÖVEKKEL A hozzáillő strasszköveket nem elfelejteni! Méret: Ø kb. 2,8 3 cm db/ cs , per db , Menny.kedvezmény -7 %-ig! Online bónusszal* , felett i.h.** 1 % , felett 2 % 3 % , felett 4 % 5 % , felett 6 % 7 % * a webáruházunkban leadott megrendeléseknél ** ingyenes házhozszállítás ALAPANYAG Nyári papucs (Cikkszám , , ) lásd fent Strasszkő - páka PEBARO (Cikkszám ) lásd balra Strasszkő készlet (Cikkszám ) lásd fent

12 STRASSZ- & ÉKSZERKÖVEK TEXTIL 453 Ékszerkövek Csomag különböző ékszerkövekkel akrilból, különböző színekben és méretekben, ideálisan alkalmas üdvözlőkártyák, meghívók, barkácsmunkák, Scrapbooking, pólók, sapkák, stb. díszítéséhez. Szögletes és kerek Csillagok arany / ezüst Méret: kb mm db/ cs , Szívek piros, Leírás a weboldalunkon a szolgáltatások menüpontban, barkácstippek: Tél / Mikulászsák Félgyöngy gyöngyház - krém Méret: kb. 5 9 mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Ékszerkövek - készlet Méret: kb mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Szívek Méret: kb mm db/ cs , Készlet Újrazárható műanyag doboz, ékszerkövek különböző formákban és méretekben Tartalom: kb db, színes per cs , Ékszerkőragasztó Méret: kb mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Virágok Méret: kb mm db/ cs , Szögletes és kerek pasztell Gyorsan ragaszt, ékszerkövek pontos ragasztásához papírra, kartonra, hungarocellre, fára, műanyagra, terracottára, kerámiára, kőre, szövetre, stb. Átlátszóan szárad. Mennyiség: 41 g / tubus, Mosható: 30 C-ig, mosózsák ajánlott! per db , Ékszerkőragasztó - KREUL Méret: kb mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Csillag színes Méret: kb mm db/ cs , Fél golyó gyöngyház - színes Ékszerkövek pontos ragasztásához szövetre (pamut- és kevert szövetre 20 %-os műszáltartalommal), papírra, kartonra, hungarocellre, fára, terrakottára, kerámiára, kőre. Vízbázisú, átlátszóan szárad. Mennyiség: 29 ml / tubus Mosható: 30 C-ig per db , Méret: kb mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Méret: kb mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Vásároljon kényelmesen online!

13 454 TEXTIL SZŰRŰNYOMÓSABLONOK - FESTŐSABLONOK SZŰRŐNYOMÓSABLONOK Szűrőnyomósablon My Style Nyomtatás mint a tervezői kézzel! Néhány, egyszerű lépésben elérhető egy gyors, divatos eredmény. Ezzel az öntapadó, többször is használható szűrőnyomósablonnal csodás, divatos design varázsolható. Alkalmas textíliához magas természetes rosttartalommal, mint pl.: póló, top, táska, párna, asztali futó, stb. Festéklehúzóval és részletes leírással az egyszínű vagy többszínű színfelvitelhez. Bárány Festősablonok FESTŐSABLONOK Stílusos hatások gyorsan varázsolhatóak! A nagy formátumú sablonokat sokoldalúan alkalmazhatjuk. Kiválóan használhatóak fán, papírmasén, papíron, falon és textílián. TIPP: Fix-it tapadó spray befújásával megakadályozhatjuk a sablon elcsúszását! Szívek Kedves barátok Sablonméret: 15 x 33 cm per db , Pillangók II Sablonméret: 15 x 10 cm per db , Vicces baglyok Sablonméret: 30 x 30 cm per db , Korongok Sablonméret: DIN A per db , Csillag Sablonméret: 33 x 15 cm per db , Vicces angyalkák Sablonméret: DIN A per db , Sablonméret: 30 x 30 cm per db , Sablonméret: 33 x 15 cm per db , Flower Power 1. A festéket csak a motívum mentén 0,5 0,7 cm vastagon felvinni. 2. A festéket egy kaparóval 45 -os szögben lefelé húzni. Sablonméret: 15 x 30 cm per db , Szörnybarátok 3. A sablont jobbról balra óvatosan lehúzni. Sablonméret: 17 x 66 cm per db ,

14 ÖNTAPADÓ FESTŐSABLONOK TEXTIL 455 Műanyag sablonok 6 különböző motívum. Így készülnek a különböző technikákkal, mint kifestés, tupfolás, lefújás stb. csodás képek. Stabil és formabiztos minőség, könnyen tiszítható. Méret: 14 x 15 cm Karácsonyi történet db/ cs , Járművek ÖNTAPADÓ FESTŐSABLONOK Festősablon öntapadó Kicsi, öntapadó sablonok, minőségi szivaccsal az akril-, textil- és porcelánfestékek sablonozásához. Kiválóan alkalmazhatóak fán, terrakottán, papírmasén, papíron, üvegen, porcelánon, textílián és fémen. Sablonméret: DIN A5 Pillangók Mennyiség: 6 különböző motívum per db , Barátok Hab tupfolóecset - készlet Fanyél habfejjel, 4-féle. Ecsetméret: Ø kb. 12, 20, 28 és 40 mm db/ cs , Tisztító & higító - MARABU Mennyiség: 10 különböző motívum per db , db / cs , Love Dzsungel állatok Ecsettisztító és higító lakkokhoz, organikus oldószerbázisú, úgymint segédeszközök, Marabu-easy marble eszközök ill. más festékek és lakkok tisztításához ml/üveg , Mennyiség: 7 különböző motívum per db , Retro Art db/ cs , Fix-It tapadó spray - MARABU Mennyiség: 12 különböző motívum per db , Karácsony A szintelen spray a motívumok, sablonok, kartonok, műanyagok, stb. többszöri rögzítéséhez és feloldásához alkalmas, megakadályozza a sablonok elcsúszását. A sablont befújni, száradni hagyni és rögzíteni. A ragasztó szappanos vízzel lemosható. Mennyiség: 150 ml / fl akon per db , Mennyiség: 9 különböző motívum per db , WEB SABLONOK így működik Egyszerűen a weboldalunkon Szolgáltatások menüpontban Barkácstippek: Textil / Alkotás sablonokkal

15 456 TEXTIL PECSÉTNYOMÓK - PAMUTTERMÉKEK PECSÉTNYOMÓK Design pecsétnyomó - Ice Flower A Marabu-Design pecsétnyomók kiváló minőségű, fi nom pórusú habból készült és egy formastabil műanyag markolattal rendelkeznek, amely egy egyenletes pecsétnyomást garantál. Sokoldalúan alkalmazhatóak textílián, falakon és bútoron. Nyers hátterekhez is használható. Motívumméret: kb. 16 cm per db , PAMUTTERMÉKEK Saját készítésű textíliák minden esetben egyedülállóak és személyes ajándék sokféle alkalomra. A kínálatunk mindegyik pamutterméke alkalmas az anyagfestészethez, anyagnyomtatáshoz, sablonfestészethez, Pluster Pen-hez, stb. FONTOS: Ajánlatos a kész pamutterméket kimosni, hogy az anyagfesték jól be tudjon jutni a pórusokba. KÉRJÜK ÜGYELJEN: A pamuttermékek mosás közben kicsit összemehetnek. Póló gyermek - fehér Még a kicsik is közöttünk pompás remekműveket hoznak létre. Egy ilyen saját festésű, nyomtatott vagy batikolt póló természetesen még több örömet és szórakozást ígér. 1. oszt. minőség. organikusan és ártalmatlanul gyártott, káros anyagoktól mentes! Minőség: 145 g / m² Póló Unisex - fehér A tanórákon készített pólók eredeti csoportmegjelenést biztosítanak a sportban és a szabadidőben egyaránt. 1. oszt. minőség, organikusan és ártalmatlanul gyártott, káros anyagoktól mentes! a festősablonnal - Bagoly (cikkszám ) festés & rajzolás fejezet. Takarítson meg további 1%-ot a webáruházunkban leadott megrendeléseknél! Kedvezményeink Kedvezményeink online bónusszal: , felett ingyenes , felett 1 % , felett 2 % , felett 3 % , felett 5 % , felett 5 % , felett 6 % , felett 7 % EXKLUZÍV A WEBÁRUHÁZBAN Méret 104 (kb. 3 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret 110 (kb. 4 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret 116 (kb. 5 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret 128 (kb. 8 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret 140 (kb. 10 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret 152 (kb. 12 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Minőség: 130 g / m² Méret S Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret M Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret L Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret XL Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret XXL Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól ,

16 PAMUTTERMÉKEK TEXTIL 457 Póló Unisex - napsárga A tanórán elkészített pólók eredeti csoportfellépéseket eredményeznek sportban és szabadidőben egyaránt. 1. oszt. minőség., organikusan és ártalmatlanul gyártott, káros anyagoktól mentes! Minőség: 130 g / m² Szín: napsárga Méret S Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret M Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret L Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Napvédő kalap Napvédő sapka I Egyszerű fehér siltes sapka gumipánttal minta nélkül. Festhető, nyomtatható, stb. Ideális fej- fedő a különböző rendezvényeken (kirándulás, party ), napsütés ellen, stb. Fejkerület: kb cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Napvédő sapka II Napellenző Erősített sirmmel, tökéletes tartás az erős guminak köszönhetően. Fejkerület: kb cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Pamuttáska zsebbel 1. oszt. minőség, erősített karimával, minta nélkül. Napvédő sapka gumipánttal, verejtékszalaggal és erősített silttel, minta nélkül, festhető, nyomtatható, stb. Fejkerület: kb cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Baseball sapka Izzadságpánt nélkül. Fejkerület: kb cm per db , 10 db -tól , Izzadságpánttal Fejkerület: kb cm per db , 10 db -tól , INFÓ A pólóinkat Európában és káros anyagoktól teljesen mentesen gyártják. Az egészségünk és a környezetünk érdekében lemondanak olyan káros anyagokról, mint pl.: AZO, NPE, növényvédőszer, trágyamaradvány, gombaölő, klórfehérítő, stb. A fehérítőről való lemondás miatt előfordulhat, hogy természetes elszíneződés alakul ki a cérnán, amelyet nomális esetben ismét ki kell fehéríteni. Ez tehát semmi esetre sem egy minőségi hátrány, hanem ez egy káros anyagoktól mentes gyártás előnyének tekinthető. Siltes sapka / napvédő sapka gumipánttal, izzadságpánttal és megerősített sapkaernyővel, minta nélkül. Fejkerület: kb cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Minden pamuttermékünk nyomtatlan Erős pamuttáska felvarrt műanyag zsebbel, melynek mérete kb. 12,7 x 7,6 cm egy fényképnek vagy más egyedi képnek, szimbólum nak, névnek, jegyzetnek, stb. Így ez a táska egészen személyesre elkészíthető és mindenki felismeri könnyedén a táskáját pl.: a fogason. Ruhafestékkel és ruhafestő fi lctollal még jobban megszépíthetjük (színezés vagy batikolás a műanyag zseb és a színes fül miatt nem ajánlatos). Színes, rövid füllel, színválasztás sajnos nem lehetséges. Méret: 21,5 x 23,5 cm Fülméret: 2 x 27 cm Alapanyag: pamut / műanyag per db ,

17 458 TEXTIL PAMUTTERMÉKEK Pamuttáska - kicsi Nagyon kedvező ár, rövid füllel és minta nélkül. Ideális a szövetfestéshez, szalvétatechnikához és textilnyomtatáshoz, ragasztható és hímezhető, stb. Méret: kb. 21 x 26 cm Fülméret: kb. 2 x 23 cm Minőség: 110 g / m per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Pamuttáska - barátnők Pamuttáska - nagy Nagyon kedvező ár, rövid füllel és minta nélkül. Ideális a szövetfestéshez, szalvétatechnikához és textilnyomtatáshoz, ragasztható és hímezhető, stb. Méret: kb. 34 x 39 cm Fülméret: kb. 2,5 x 39 cm Minőség: 110 g / m per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Pamuttáska - kalóz Pamuttáska - modern Tépőzárral, egy belső zsebbel, amely cipzáros és két erős tartófüllel, minta nélkül. Méret: kb. 20 x 19 x 3 cm (táskafül nélkül) Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Pamutzsák Nyomtatott kontúrokkal, ideális kisgyerekeknek kiszínezni, rövid füllel. Méret: kb. 20 x 24 cm Fülméret: kb. 2,5 x 33 cm Alapanyag: 100% pamut Szín: natúr fehér per db , Pamuttáska - játszótér Nyomtatott kontúrral, ideális a kisgyermekeknek kifesteni, rövid füllel. Méret: kb. 38 x 42 cm Fülméret: kb. 2,5 x 32 cm Szín: természetes fehér per db , 12 db -tól , Matchbag / hátizsák Zsinórral összehúzható, minta nélkül. Ideális festeni, nyomtatni, ragasztani, stb. Nyomtatott kontúrokkal, ideális kisgyerekeknek kiszínezni, rövid füllel. Méret: kb. 38 x 41 cm Fülméret: kb. 2,5 x 35 cm Alapanyag: 100% pamut Szín: natúr fehér per db , Erős pánttal, ideális kísérő sokféle alkalomra, minta nélkül. Magasság: kb. 45 cm Méret: Ø kb. 25 cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Minőség: 110 g / m² Méret: 7 x 10 cm per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Méret: 9 x 12 cm per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Méret: 11 x 15 cm per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Méret: 12 x 17 cm per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Vásároljon kényelmesen online!

18 PAMUTTERMÉKEK TEXTIL 459 Sporttáska Zsinórral, minta nélkül. Méret: kb. 37 x 41 cm 100 % pamut Alapanyag: Minőség: 110 g / m per db , 10 db -tól , Sporttáska névtáblával Hátizsák - mini Most mindenki egy őrületes áron készítheti el a saját, személyes hátizsákját. Erős, állítható pánttal, akasztófüllel, kapcsos- és zsinórós zárási lehetőséggel, 2 külső cipzáros zseb, minta nélkül. Méret: kb. 25 x 23 x 10 cm Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Hátizsák - bigtrek Válltáska - nagy Bevásárló-, szabadidő- és utazótáska, natúrfehér pamutból, belső- és külső zsebbel, erős fogantyúval és cipzárral, minta nélkül. Méret: kb. 40 x 34 x 15 cm Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Válltáska - Teeny a weboldalunkon Szolgáltasok menüpontban Barkácstippek: Textil / Pamuttáskák festése Állítható pánt, kapcsos- és zsinóros zárási lehetőség, akasztófüllel, 3 külső cipzáros zseb (2x elől, 1x hátul), belső béléssel, minta nélkül. Zsinórral és fekete névtáblával. Méret: kb. 28 x 40 cm per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Piperetáska Méret: kb. 32 x 29 x 20 cm Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Válltáska - luxus 3 cipzáros zsebbel, egy külső zsebbel, 2 belső zsebbel és egy erős, állítható füllel, minta nélkül. Méret: 17 x 22 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Övtáska Kiváló minőségű táska, nagyon tágas és hosszú cipzárral, minta nélkül. Méret: kb. 27 x 21 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , 2 mobiltartóval, egy tolltartóval, egy külső zsebbel, 3 belső zsebbel, patenttal vagy cipzárral és egy erős, állítható vállpánttal. Minta nélkül. Méret: kb. 20 x 22 x 6 cm Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Praktikus övtáska, cipzárral, erős övvel és állítható csattal, minta nélkül. Méret: kb. 20 x 9 x 8 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól ,

19 460 TEXTIL PAMUTTERMÉKEK Pénztárca Papír- és aprópénzzseb és 3 további zseb. 2 db tépőzárral zárható, minta nélkül. Méret: kb. 11 x 8,5 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Csuklópántos táska Cipzárral és ergy erős csuklópánttal, minta nélkül. Praktikus a pénztárcának és különböző apróságnak, amelyek kéznél kell hogy legyenek. Méret: kb. 16 x 10 cm Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Kulcstartótáska Kulcstartó karikával, cipzárral, minta nélkül. Méret: kb. 9,5 x 8 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Kulcstartó - hátizsák Kulcstartó karikával, 2 cipzárral és akasztóval, minta nélkül. Méret: kb. 10 x 7 x 2,5 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Szemüvegtartó Tolltartó Alakítsa ki az ön személyes tolltartóját, cipzárral, minta nélkül. Méret: Ø kb. 7 cm Hossz: kb. 22 cm Alapany.: 100 % pamut Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Festőköpeny Nyakbaakasztható táska Minőség: 135 g / m² Zsinórral, övtartóval, csatzárral, egy cipzáras, és egy cipzár nélküli külső zsebbel, minta nélkül. Ideális kirándulásokra, utázásra, stb. Méret: kb. 14 x 16 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Mobiltelefontartó a weboldalunkon a Szolgáltatások menüpontban Barkácstippek: Textil / Pamuttáskák festése Bélelt, erősített nyílással, minta nélkül. Méret: kb. 8,5 x 17 cm Minőség: 135 g / m per db , 10 db -tól , CD - tartó Festőköpeny I Gyermek festőköpeny, minta nélkül. Méret: kb. 53 x 45 cm per db , 10 db -tól , Festőköpeny II Felnőtt festőköpeny, minta nélkül. Méret: kb. 72 x 56 cm per db , 10 db -tól , Sportmellény Leírás lásd a weboldalunkon a Szolgáltatások menüpontban Barkácstippek / Textil, kézimunka, gyapjú,... Ruhafestésujjfestékkel Szíjra akasztható (szükség esetén lecsatolható), praktikus tépőzárral, minta nélkül. Méret: kb. 10 x 5,5 x 2,5 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Erősített külső burok tépőzárral, minta nélkül. Belső rész műanyag tartóval 20 db CD-nek. Méret: kb. 15 x 14 cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Oldala nyitott, gumipánttal, minta nélkül. Ideális sportrendezvényekhez, kül. ünnepekhez, stb. Fej: Ø kb. 16 cm Méret: kb. 37 x 54 cm Minőség: 135 g / m per db , 10 db -tól ,

20 PAMUTTERMÉKEK TEXTIL 461 Kötény 1 kötény - 2 előny Először elkészíteni (kifesteni, nyomtatni, stb), aztán használni (a ruházat tiszta marad). Kötény zsebbel, minta nélkül. Minőség: 135 g / m 2 gyerekeknek Alkalmas óvodás és általános iskolás gyerekeknek. Méret: kb. 40 x 47 cm per db , 10 db -tól , felnőtteknek Méret: kb. 60 x 90 cm per db , 10 db -tól , Kötény - 70 x 95 cm Szakácssapka Állítható tépőzárral, minta nélkül. Magas.: kb. 20 cm Minőség: 180 g / m² Fejkerület: Ø kb cm per db , 10 db -tól , Fejkerület: Ø kb cm per db , 10 db -tól , Konyhai kesztyű Rombusz alakú formára steppelve, akasztófüllel, minta nélkül. Méret: kb. 18 x 30 cm Minőség: 135 g / m per db , 10 db -tól , Edénykendő Asztali készlet Fényképmásolóval (Cikkszám ) Minta nélkül, sokoldalúan használható, terítőnek vagy kenyérkosárba, stb. Méret: kb. 44 x 30 cm Minőség: 135 g / m per db , 10 db -tól , Asztali készlet II Kiváló minőség, minta nélkül. Méret: kb. 48 x 35 cm Alapanyag: 100% pamut Minőség: 190 g / m db / cs , Asztali futó Kiváló minőség, minta nélkül. Méret: kb. 70 x 95 cm Minőség: 190 g / m per db , Rombusz alakú formára steppelve, akasztóval, minta nélkül. Méret: kb. 16 x 16 cm Minőség: 135 g / m per db , 10 db -tól , Minden pamuttermékünk nyomtatlan Szépen kidolgozott - a végei egy csúcsban összefutva vannak levarrva, minta nélkül. Méret: kb. 33 x 170 cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól ,

20% Ajándékozza meg partnereit és kollégáit minőségi Scania Selection és Truck Gear termékekkel, most 20%-os kedvezményes áron december 24-ig.

20% Ajándékozza meg partnereit és kollégáit minőségi Scania Selection és Truck Gear termékekkel, most 20%-os kedvezményes áron december 24-ig. TRUCK GEAR 20% SELECTION Ajándékozza meg partnereit és kollégáit minőségi Selection és Truck Gear termékekkel, most 20%-os kedvezményes áron december 24-ig. 2.823 Ft * 2.823 Ft * 6.110 Ft * 10.598 Ft *

Részletesebben

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak!

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! A 2014. augusztusi kampánytól a 2015. júliusi kampányig érvényes. 1. Táska Színe: fekete, cipzárral záródik, van két belső zsebe és egy mobiltartója. A külseje: PVC,

Részletesebben

FAGYÖNGYÖK. Polírozott, nyálhű, furattal és sokféle elkészítési lehetőséghez.

FAGYÖNGYÖK. Polírozott, nyálhű, furattal és sokféle elkészítési lehetőséghez. ÉKSZER SAJÁT KREÁCIÓK KÉSZÍTÉSE FAGOLYÓK FAGYÖNGYÖK Fagyöngyök Fagolyó furattal - bükkfa Fagyöngyök ELŐNYÖS CSOMAGOK Nyers bükkfa, szépen esztergált, átmenő furat. Méret: Ø kb. 10 mm, furat: Ø kb. 3 mm

Részletesebben

ESKÜVÕI. TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.

ESKÜVÕI. TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox. ESKÜVÕI TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK MAGIC PARTY-BOX 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu Termékek Dekorációs kellékek: I. Asztaldekoráció 1.

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. Asztaldekoráció. 1. Dekorációs kavics. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.

MAGIC PARTY-BOX. Asztaldekoráció. 1. Dekorációs kavics. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox. 1. Dekorációs kavics MAGIC PARTY-BOX Asztaldekoráció Kristály hatású Dekorációs kavics -50 db-os Mérete: 2,5 cm x 1,5 cm x 1,5 cm Anyaga: műanyag Áttetsző oac25-099 oac25-081 oac25-007 Levendula oac25-004

Részletesebben

Kreatív nyár. w w w. m i o v o d a n k. h u

Kreatív nyár. w w w. m i o v o d a n k. h u Kreatív nyár A mi óvodánk, A mi nyarunk... 5.190 Ft Karton keretek - négy évszak CR 2500 100 db A4-es karton; 25 minta a négy évszak témájában Színes celofán CR 3300 6 tekercs, 6 külöböző színben. Méret:

Részletesebben

Szublimálható termékek

Szublimálható termékek Cikkszám Megnevezés Leírás BAG-3-W Vliestáska 38x40 cm BAG-30-B BAG-30-K BAG-30-R "Rimini" táska, bézs "Rimini" táska, fekete "Rimini" táska, piros BAG-30-J "Rimini" táska, farmer BAG-32-B BAG-32-K "Venedig"

Részletesebben

Szalag szőtt peremmel - 8 / 25 / 40 mm

Szalag szőtt peremmel - 8 / 25 / 40 mm DEKORÁCIÓ KREATÍV MINDEN ÉVSZAKBAN UNISZALAG DRÓTPEREM NÉLKÜL Szalag szőtt peremmel - 8 / 25 / 40 mm Bársonyszalag - 5 mm Chiffonszalag drótperem nélkül - 3 mm 01 30 01 02 12 20 30 32 40 50 55 59 Szélesség:

Részletesebben

Linómetsző induló készlet 1. Alap belépőkészlet, amely tartalmaz minden. minden fontos alkatrészt a belépéshez a linómetszés

Linómetsző induló készlet 1. Alap belépőkészlet, amely tartalmaz minden. minden fontos alkatrészt a belépéshez a linómetszés KREATÍV ALKOTÁS FELÜLETEK ÉS ALAPANYAGOK MEGMUNÁLÁSA, ÖTLETEK MEGVALÓSÍTÁSA LINÓMETSZŐ & -NYOMTATÓ TERMÉKEK Linómetsző induló készlet 1 Linómetsző induló készlet 2 Mi önöknek kizárólag speciális, mindig

Részletesebben

Giotto Olio olajkréta

Giotto Olio olajkréta zsírkréta, olajkréta crayon Giotto e-é fatestű zsírkréta 228-1230 6 db-os készlet 228-1231 12 db-os készlet 228-1232 36 db-os készlet z óriásceruza alakú kréták nemcsak vidám rajzeszközök a legkisebb művészeknek,

Részletesebben

Mona Lisa, Südor és MyDido - mûvészi, kreatív hobbi, iskolai festékek, rajzeszközök

Mona Lisa, Südor és MyDido - mûvészi, kreatív hobbi, iskolai festékek, rajzeszközök Mona Lisa, Südor és MyDido - mûvészi, kreatív hobbi, iskolai festékek, rajzeszközök Südor, Mona Lisa és MyDido - mûvészi, kreatív hobbi, iskolai festékek, rajzeszközök Südor színes ceruza készlet, 12 db-os

Részletesebben

MŰVÉSZETI ÉS VIZUÁLIS NEVELÉS

MŰVÉSZETI ÉS VIZUÁLIS NEVELÉS MŰVÉSZETI ÉS VIZUÁLIS NEVELÉS 1 2 FESTÉKEK Ragasztólakk szalvétatechnikához 250 ml Segítségével a szalvétából kivágott motívum bármely felületre felragasztható. havo 10100 - fényes 2 290 Ft havo 10200

Részletesebben

Színes névtáblák. Fimo Kids kiégethető gyurmából

Színes névtáblák. Fimo Kids kiégethető gyurmából Színes névtáblák Fimo Kids kiégethető gyurmából Készítsünk színes, ötletes névtáblákat gyermekünkkel szobájának ajtajára, ajándékkísérőnek. A táblákhoz a Fimo Kids, gyerekkézre tervezett, puha és vidám

Részletesebben

EAJ1141 Gumi karkötő szett + horgoló, vegyes színek 249 Ft 124 Ft. Gumi karkötő szett kb. 600 db-os, dobozos komplett szett

EAJ1141 Gumi karkötő szett + horgoló, vegyes színek 249 Ft 124 Ft. Gumi karkötő szett kb. 600 db-os, dobozos komplett szett BKIAL203 Esernyő 45cm Hot Wheels 1 990 Ft 995 Ft BKIAL204 Esernyő 45cm My Little Pony 1 990 Ft 995 Ft EAJ1141 Gumi karkötő szett + horgoló, vegyes színek 249 Ft 124 Ft EAJ1143 EAJ1146 Gumi karkötő szett

Részletesebben

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 56 088 355084 FA SAROKDÍSZ 0*0CM 6 M.E. Megjegyzés L.K.K.M.: 20 Státusz 000 5999045478958 20 HOBBY-FA 20 3555 ÓRALAP, MACI 200/# 84 KARTON MENNYISÉG:200 200 599904540343

Részletesebben

Általános ipari ragasztók

Általános ipari ragasztók 3M ragasztó üzletág Általános ipari ragasztók és ragasztószalagok Textilhordozós ragasztószalagok Scotch 2902 textilhordozós ragasztószalag (duct tape) Általános textil ragasztószalag, ami olyan alkalmazásokhoz

Részletesebben

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére Kabinbőrönd Legyen szó hosszúhétvégéről, akár egy üzleti bemutatóra szánt termékekről és nyomtatványokról, a könnyű bőröndbe gond nélkül be tudsz pakolni! 2 keréken

Részletesebben

Sporttáska 2016/11. Patchwork Design

Sporttáska 2016/11. Patchwork Design Sporttáska 2016/11. Patchwork Design 2016. www.szilvifoltvarras.hu Ez a PDF sablon személyes használatra készült. Tilos megosztani, másolni vagy feltölteni bármilyen weboldalra. A sablonok és ábrák kereskedelmi

Részletesebben

felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, XS-XL méretekben 720 ft bomba ár leggings

felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, XS-XL méretekben 720 ft bomba ár leggings többet kevesebbért... mindennap! felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, méretekben 5 99 430 ft 100% pamut felső lányoknak, menta vagy sárga színben, a következő méretekben: bomba ár leggings lányoknak,

Részletesebben

KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL

KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL BROTHER MIKLÓS KFT. 1135 Budapest, Kis Gömb u. 22. Tel.: 00 36 1 412 1766 Fax.: 00 36 1 412 1767 E-mail: info@brothermiklos.hu Web: www.brothermiklos.hu 2010 KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL If Amit you csak

Részletesebben

textilfestés TexTilfesTés HOBBYMŰVÉSZ KATALÓGUS 2014-2016 www.artexport.hu Megrendeléskor a kód után a kívánt szín kódját is tüntesse fel!

textilfestés TexTilfesTés HOBBYMŰVÉSZ KATALÓGUS 2014-2016 www.artexport.hu Megrendeléskor a kód után a kívánt szín kódját is tüntesse fel! 44 HOBBYMŰVÉSZ KATALÓGUS 2014-2016 www.artexport.hu TexTilfesTés textilfestés Deka batikfesték Deka mosógépbe való ruhafesték 50 g D-430-3250 Ft A gazdaságos, nagy kiszerelésű batikfesték két azonos színű

Részletesebben

Amos kreatív festékek és készletek

Amos kreatív festékek és készletek Amos ragasztók, kreatív festékek és készletek Ragasztó stift Ragasztó stift adagoló A kitekerhető ragasztó stift ragaszt papírt, fényképet, kartont. Nem mérgező, sav és oldószermentes. Biztonságos gyermekeknek,

Részletesebben

KATALÓGUS 2017 Márkás reklámtextil ADLER

KATALÓGUS 2017 Márkás reklámtextil ADLER KATALÓGUS 27 Márkás reklámtextil ADLER A MALFINIRŐL Minőségi anyagok, odafigyelés a részletekre, elegancia. Ez jellemzi a MALFINI luxus kollekció tagjait, amelynek köszönhetően már 5 éve elnyertük legigényesebb

Részletesebben

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség Zsinórfüles kraft papírtáska Méret szélesség x magasság x talp Színe Nyomatlan táskák nettó ára 1000 db-tól 500 db-tól 1-499 db-ig 20x24x10 cm 173 Ft 188 Ft 203 Ft 24x35x8 cm 158 Ft 173 Ft 188 Ft 26x35x12

Részletesebben

Cikkszám Terméknév Kiszerelés Nettó lista ár

Cikkszám Terméknév Kiszerelés Nettó lista ár TAKARÁS SPECIÁLIS SZALAGOK 40068 Boss Fine line szalag 3mm x 66m 130c hőálló 10 / 1 db 1450 40069 Boss Fine line szalag 6mm x 66m 130c hőálló 10 / 1 db 2175 40070 Boss Fine line szalag 9mm x 66m 130c hőálló

Részletesebben

TERMÉK ADATLAP. Szív nagy. Termék neve

TERMÉK ADATLAP. Szív nagy. Termék neve Szív nagy fonal X szalag egyéb: gipsz, festék, lakk, Alkalmazott technikák varrás X ragasztás X festés gyöngyözés 125 g gipsz, 3ml lakk, 10 cm organza szalag, 5 ml festék Szükséges eszközök gipsz kiöntő

Részletesebben

Speciális festékek, oldószerek

Speciális festékek, oldószerek A teljes választék áttekintéséhez kérjen BÉLYEGZŐFESTÉK KATALÓGUST! N 110 S Normál vizes bázisú irodai bélyegzõfesték. Bélyegzőpárnák és önfestékezõ bélyegzõk blanco cserepárnáinak festékezéséhez. Jó fényálló

Részletesebben

Farmeranyagból készült ajándékok

Farmeranyagból készült ajándékok Farmeranyagból készült ajándékok Az apró sminktáska kiváló ajándék fiatal lányok számára, a varrószett pedig tökéletes ötlet egy ügyes varrónőnek! Ha a vonzó, 1930-as éveket idéző modelleket jobban szeretjük,

Részletesebben

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres)

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 2016.11.25. 27. BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 1150 "BLUE" * kobaltkék üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1151 "OPAL" * mattfehér opál üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1152-01 "PIERROT 01"

Részletesebben

799,- Illatteszter papírcsíktömb. Csomagolópapírés szalagszett. Oh la la! logós kollekció. Limitált

799,- Illatteszter papírcsíktömb. Csomagolópapírés szalagszett. Oh la la! logós kollekció. Limitált Illatteszter papírcsíktömb A kitéphető parfümteszter csíkokat bármikor magadnál tarthatod, így játszva bemutathatsz akár több illatot is Vásárlóidnak. Könnyen kitéphető, perforált csíkok, 40 alkalomra

Részletesebben

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG PATTEX - TÁR 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG 1. A fal átalakítása még sosem volt ilyen egyszerû: tiszta, gyors és könnyû munka! Vigye fel a ragasztót a tartópanelekre. 1mp Rögzítse a falra. Nyomja

Részletesebben

Mikuláscsizma Karácsonyi minták sorozat

Mikuláscsizma Karácsonyi minták sorozat Mikuláscsizma Karácsonyi minták sorozat A bejegyzés linkje: http://www.szilvifoltvarras.hu/?p=5546 Belépési jelszavad: mikulascs20151114 Pachwork Design 2015. www.szilvifoltvarras.hu Ez a PDF sablon személyes

Részletesebben

Bútorfogantyúk. 1882-56 - fém. 1884-48 - fém. antik ezüst. antik ezüst. 1885-56 - fém. 1886-36 - fém. antik ezüst. antik ezüst.

Bútorfogantyúk. 1882-56 - fém. 1884-48 - fém. antik ezüst. antik ezüst. 1885-56 - fém. 1886-36 - fém. antik ezüst. antik ezüst. Bútorfogantyúk. 88- - fém 88-8 - fém antik ezüst 0000700 antik ezüst 0000700 9 9 9 8, 88- - fém 88- - fém 00007070 antik ezüst 00007080 7,,, 0 antik ezüst, 9 88-09 - fém antik ezüst 0000700 8 7 09 887-

Részletesebben

Kedves Érdeklődő! 100 db: 133.1000 db-tól: 80.5000 db-tól: 58.Köztes mennyiségre kérje árajánlatunkat!

Kedves Érdeklődő! 100 db: 133.1000 db-tól: 80.5000 db-tól: 58.Köztes mennyiségre kérje árajánlatunkat! Kedves Érdeklődő! Az alábbi katalógusban a Futball Világbajnoksághoz kívánunk reklámeszközöket ajánlani. Az árak mennyiség- illetve euroárfolyam függők, itt támpontokat közlünk. Konkrét mennyiségre kérje

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

PROFESSIONAL MAKE-UP

PROFESSIONAL MAKE-UP PROFESSIONAL MAKE-UP 1 KORREKTOROK 3 2 ALAPOZÓK 4 3 PÚDEREK 6 PH0645/1 Korrektor teszter 1 PH0645/2 Korrektor teszter 2 Bőr hibáinak eltüntetésére szolgáló krém alapú termék. (májfoltra, bőrpírra, tűzfoltra)

Részletesebben

STK COLORIS SPECIÁLIS BÉLYEGZŐFESTÉKEK_ BÉLYEGZŐFESTÉKEK MINDEN FELÜLETRE

STK COLORIS SPECIÁLIS BÉLYEGZŐFESTÉKEK_ BÉLYEGZŐFESTÉKEK MINDEN FELÜLETRE STK COLORIS SPECIÁLIS BÉLYEGZŐFESTÉKEK_ BÉLYEGZŐFESTÉKEK MINDEN FELÜLETRE A Coloris speciális festékeket a németországi Stefan KUPIETZ cég gyártja, közel 800 féle típus található meg a kínálatban. Nagy

Részletesebben

többet 1490 FT 720 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes ruha

többet 1490 FT 720 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes ruha többet kevesebbért... mindennap! 1490 FT ruha széles vállpánttal, brokát csillagokkal, szürke vagy rózsaszín 98-128 cm méretekben 720 FT BOMBA ÁR Mikroszálas Párnahuzat többféle ünnepi mintával, 40x40

Részletesebben

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek!

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! Európa legkedveltebb fotókönyve 1990 Ft-tól 3290 Ft helyett 2013.01.04-02.04. NAPTÁRAK saját fotóiból Tekintse meg naptárkínálatunkat

Részletesebben

Katalógus. www.nyakkendobirodalom.hu info@nyakkendobirodalom.hu -nyakkend k -sálak

Katalógus. www.nyakkendobirodalom.hu info@nyakkendobirodalom.hu -nyakkend k -sálak Katalógus www.ballagotarisznya.hu info@ballagotarisznya.hu -tarisznyák -avatószalagok -kit z k www.nyakkendobirodalom.hu info@nyakkendobirodalom.hu -nyakkend k -sálak Keressen minket bizalommal: Kele Kitti

Részletesebben

ZSÍRKRÉTA KÉSZLETEK FIORELLO

ZSÍRKRÉTA KÉSZLETEK FIORELLO Zsírkréta készletek ZSÍRKRÉTA KÉSZLETEK ZSÍRKRÉTA ZSELÉS KÉSZLET ZSÍRKRÉTA KÉSZLET JUMBO ZSÍRKRÉTA 3IN1 SPOKO ZSÍRKRÉTA KÉSZLET Extra puha, csavaros mechanikájú zselés zsírkréta. Tökéletes fedést biztosít.

Részletesebben

StendForm etikett címkék

StendForm etikett címkék Avery Stendform hivatalos nagykereskedő StendForm etikett címkék Azonosító Típus Gyártó Típus Formátum Fehér lézer, tintasugaras nyomtató, fénymásoló etikett címkék: SF 91003 univerzális StendForm SF 91003

Részletesebben

Taxus-Ten Kft. TORK árlista / Érvényes: 2013.07.01-től visszavonásig www.taxus-ten.hu

Taxus-Ten Kft. TORK árlista / Érvényes: 2013.07.01-től visszavonásig www.taxus-ten.hu 1 Tork árlista / Érvényes: 2013.07.01-től visszavonásig Áraink nettó árak, azokat 27%-os ÁFA terheli H1 Tork Tekercses kéztörlő rendszer 459500 alumínium Tork szenzoros tekercses kéztörlő adagoló H1 1

Részletesebben

LUFTBALLONOK. Luftballonok - fehér. Kerek léggömb, Különösen alkalmas festéshez akrilvagy lakktűfi lccel, kül. játékokhoz,

LUFTBALLONOK. Luftballonok - fehér. Kerek léggömb, Különösen alkalmas festéshez akrilvagy lakktűfi lccel, kül. játékokhoz, BARKÁCSALAPOK BARKÁCSSZÓRAKOZÁS KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK FESTETT LUFTBALLON LUFTBALLONOK Luftballonok - fehér Óriásballonok ALAPANYAG Luftballonok - fehér (Cikkszám 300588) lásd jobbra Deco Painter - matt

Részletesebben

4. fejezet. Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok

4. fejezet. Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok . fejezet Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok .2 Tartalomjegyzék.3 Fogantyúprofi lok, Gola profi lrendszer.6 Bútorfogantyúk.166 Fogasok, fogassorok.197 Bútorfogantyúk és fogasok táblázata.206 Díszlécek,

Részletesebben

Giotto ragasztó stift

Giotto ragasztó stift 03 Ragasztás, hibajavítás ragasztó glue Technokol Rapid folyékony ragasztó rendelési kód kiszerelés tubus/tálca 383-2209 35 g piros 25 383-2208 35 g zöld 25 383-2210 60 g piros 25 383-2212 60 g zöld 25

Részletesebben

HORECA MARKETEX. A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL. www.horecamarketex.hu

HORECA MARKETEX. A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL. www.horecamarketex.hu HORECA MARKETEX A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL www.horecamarketex.hu A mosoly után a legfontosabb: munkatársai megjelenése Forma és munkaruházat Szakácsoktól a londinerekig

Részletesebben

Praktikus fejlesztések

Praktikus fejlesztések ÚJ! DeLaval ruházat munkaruha választék professzionális tejtermelőknek DeLaval Praktikus fejlesztések Erősebb cipzár és erősebb cipzár védelem, mely megakadályozza a cipzár esetleges eltörését az overál

Részletesebben

ASZTALI - TÁROLÓ WINKLER - Nr. 100521

ASZTALI - TÁROLÓ WINKLER - Nr. 100521 ASZTALI - TÁROLÓ WINKLER - Nr. 100521 Anyaglista: 2 Nyárfafurnérlap 200 x 200 x 6 mm (A) 2 Nyárfafurnérlap 195 x 55 x 8 mm (B) 3 Műanyag doboz kb. 50 x 50 x 40 mm Megjegyzés az oktatónak: Pontosan ügyeljünk

Részletesebben

% % KIÁRUSÍTÁS TOP Ft/ 8999 Ft/ 1999 Ft/ SZUPER TÉLI SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! FEBRUÁR MEGHOSSZABBÍTVA! AJÁNLAT ÁRAK 50% 55% 20% 29%

% % KIÁRUSÍTÁS TOP Ft/ 8999 Ft/ 1999 Ft/ SZUPER TÉLI SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! FEBRUÁR MEGHOSSZABBÍTVA! AJÁNLAT ÁRAK 50% 55% 20% 29% AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 2017 FEBRUÁR 1-28. TÉLI KIÁRUSÍTÁS TOP AJÁNLAT MEGHOSSZABBÍTVA! SZUPER ÁRAK 2499 Ft/ 50 Fényzáró dekorfüggöny virágmintával, 140 cm szélességben 3999,- 55 8999 Ft/ -tól Párnahuzat

Részletesebben

Karácsonyi terítő Karácsonyi minták sorozat

Karácsonyi terítő Karácsonyi minták sorozat Karácsonyi terítő Karácsonyi minták sorozat A bejegyzés linkje: http://www.szilvifoltvarras.hu/?p=5783 elépési jelszavad: kariterito20151120 Patchwork Design 2015. www.szilvifoltvarras.hu z a PDF sablon

Részletesebben

8. 1. Hibajavítók 8. 2. Ragasztók 8. 3. Csomagolóanyagok

8. 1. Hibajavítók 8. 2. Ragasztók 8. 3. Csomagolóanyagok . 1. Hibajavítók. 2. Ragasztók. 3. Csomagolóanyagok Javítás és csomagolás javítás és csomagolástechnika I Hibajavítók Hibajavító folyadék CENTRum oldószeres ecsetes hibajavító tökéletes fedés 20 ml-es

Részletesebben

Klasszikusok ezüst éllel

Klasszikusok ezüst éllel Tégy minden jót, amire képes vagy, és tedd olyan csendben, ahogyan csak lehetséges. Charles Dickens Klasszikusok ezüst éllel 0973 Charles Dickens írókészlet: jegyzetfüzet és golyóstoll díszdobozban. Méret:

Részletesebben

RAJZ ÉS VIZUÁLIS NEVELÉS

RAJZ ÉS VIZUÁLIS NEVELÉS játék játszótéri felszerelés hangszer csengető óra konyhatechnika táblatechnika Taneszköz térkép labortechnika mikroszkóp vetítéstechnika hangtechnika video tv bútor " a teljesség igényével " 8002 Székesfehérvár,

Részletesebben

W O R K W E A R M A D E R E A L

W O R K W E A R M A D E R E A L KATALÓGUS 2017 WORKWEAR MADE REAL A RIMECK munkaruha ötvözi a szuper-ellenálló szövetet és minőségi szaktudást, az ADLER reklámtexil hátterével, szolgáltatásaival és hírnevével. A RIMECK munka és kantáros

Részletesebben

MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA

MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA 70/2012.(XII.14.) BM RENDELET ALAPJÁN A MEZŐŐRÖK ÉS A HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA A) TÉLI VISELETELEMEK 2 MŰSZAKI LEÍRÁS TÉLI DZSEKI Tartalomjegyzék

Részletesebben

Iskolaszerek. PRIMO azt jelenti, első. Az olasz származású PRIMO termékcsalád a hagyományosan

Iskolaszerek. PRIMO azt jelenti, első. Az olasz származású PRIMO termékcsalád a hagyományosan Iskolaszerek 8 PRIMO azt jelenti, első. Az olasz származású PRIMO termékcsalád a hagyományosan híres olasz formatervezés, könynyedség és elegancia jegyeit viseli magán. Varázslatos színek, formabontó formák,

Részletesebben

Kreatívsarok. Kreatívsarok. Egyéb kiegészítők. NA 315 053 Figurás gyöngyök 192 db. NA 340 142 Állat álarc-sablon készlet

Kreatívsarok. Kreatívsarok. Egyéb kiegészítők. NA 315 053 Figurás gyöngyök 192 db. NA 340 142 Állat álarc-sablon készlet NA 340 142 Állat álarc-sablon készlet NA 315 053 Figurás gyöngyök 192 db Egyéb kiegészítők Álarc-sablonok kartonból, melyeket a gyerekek kedvük szerint díszíthetnek. 15 különböző modellt tartalmaz a csomag.

Részletesebben

Csillagmintás asztalközép-terítő

Csillagmintás asztalközép-terítő Csillagmintás asztalközép-terítő 2016/5. A bejegyzés linkje: http://www.szilvifoltvarras.hu/?p=7838 Belépési jelszavad: maganyoscs20160506 Patchwork Design 2016. www.szilvifoltvarras.hu Ez a PDF sablon

Részletesebben

SilverBall fémhálós tároló család

SilverBall fémhálós tároló család 02 Iratrendezés fémhálós tároló metal net offi ce requisites 1 2 Silverall fémhálós tároló család rendelési kód méret termék kód db/doboz 418-2051 1 asztali névjegytartó 6892 1 418-2053 2 gemkapocstartó,

Részletesebben

Fehér Toner Technológia

Fehér Toner Technológia Gépek, eszközök, kellékek 13.0.26275 Hohenstein PRODUCT CLASS 1 SUITABLE FOR BABY & CHILD WEAR Fehér Toner Technológia WHITE COLOR ON EVERYTHING Image trans from Joto Paper Minden jog fenntartva! Ennek

Részletesebben

LYNS Konyhafelszerelés és Ajándék Import Nagykereskedés

LYNS Konyhafelszerelés és Ajándék Import Nagykereskedés Akciós cikkek -31-ig DEKOR GÉL VEGYES SZÍNEK 940103 DEKOR GÉL MONO, VILÁGOSSÁRGA, NORM. GÖMB 940121 Régi nettó ár: 73.- Régi nettó ár: 73.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 40.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 40.- DEKOR GÉL FEHÉR,

Részletesebben

Írószerek 04. UNI UM-151 SIGNO zselés toll. UNI UM-152 SIGNO Micro zselés toll. Zebra G-301 zselés toll. Zebra AX-5 roller toll. Zebra GR8 roller toll

Írószerek 04. UNI UM-151 SIGNO zselés toll. UNI UM-152 SIGNO Micro zselés toll. Zebra G-301 zselés toll. Zebra AX-5 roller toll. Zebra GR8 roller toll zselés toll, roller toll gel pen, roller pen UNI UM-151 SIGNO zselés toll 220-0181 zselés toll kék 12 220-0182 zselés toll fekete 12 220-0183 zselés toll piros 12 220-0184 zselés toll zöld 12 220-0185

Részletesebben

Stílus. Egyéniség. Divat.

Stílus. Egyéniség. Divat. Bizsuliget 2015 Stílus. Egyéniség. Divat. F e j e z d k i e g y é n i s é g e d, s t í l u s o d a B i z s u l i g e t é k s z e r e i v e l. V á l a s s z k o l l e k c i ó n k b ó l, v a g y á l l í

Részletesebben

KÖNYVJELZŐ KATALÓGUS WWW.KONYVJELZOKUCKO.HU SZERENCSEHOZÓ... 1 FENG SHUI. 4 HÁZI KEDVENC.. 16 EZOTERIKUS 20 MESEKÖNYV 22 GÉMKAPOCS 26 KONYHATÜNDÉR.

KÖNYVJELZŐ KATALÓGUS WWW.KONYVJELZOKUCKO.HU SZERENCSEHOZÓ... 1 FENG SHUI. 4 HÁZI KEDVENC.. 16 EZOTERIKUS 20 MESEKÖNYV 22 GÉMKAPOCS 26 KONYHATÜNDÉR. KÖNYVJELZŐ KATALÓGUS SZERENCSEHOZÓ.... 1 FENG SHUI. 4 HÁZI KEDVENC.. 16 EZOTERIKUS 20 MESEKÖNYV 22 GÉMKAPOCS 26 KONYHATÜNDÉR. 35 SELYEMSZALAG. 38 BOJTOS 42 BOJT SZOKNYÁS ANGYALKA. 46 SZIVECSKE. 49 OKLEVÉL.

Részletesebben

ÁRLISTA. UNICO STOKKE Centrum Az egyetlen hazai STOKKE Márkabolt. 1036 Budapest Kolosy tér 5-6. fszt. 27. Tel. +36 1 453 0155 Fax.

ÁRLISTA. UNICO STOKKE Centrum Az egyetlen hazai STOKKE Márkabolt. 1036 Budapest Kolosy tér 5-6. fszt. 27. Tel. +36 1 453 0155 Fax. UNICO STOKKE Centrum Az egyetlen hazai STOKKE Márkabolt. 1036 Budapest Kolosy tér 5-6. fszt. 27. Tel. +36 1 453 0155 Fax. +36 1 453 0157 ÁRLISTA Érvényes 2012. 02. 01-től visszavonásig. STOKKE TRIPP TRAPP

Részletesebben

06 Iratrendezés» Elválasztólap. Elválasztócsík. Elválasztó kartonlapok A/4+ Esselte Mylar karton elválasztólap A/4

06 Iratrendezés» Elválasztólap. Elválasztócsík. Elválasztó kartonlapok A/4+ Esselte Mylar karton elválasztólap A/4 Iratrendezés» Elválasztólap Elválasztócsík rendelési kód méret szín olási egység 0-733 0,5x24 cm kék 00 db/ 0-7332 0,5x24 cm narancs 00 db/ 0-7333 0,5x24 cm rózsaszín 00 db/ 0-7334 0,5x24 cm sárga 00 db/

Részletesebben

Tartalom. Bevezetés 4. Anyagok 6. Alapvető eszközök és technikák 8. Csillagos naplóborító 22. Tündöklő díszek 26. Virágmintás farmerelefánt 30

Tartalom. Bevezetés 4. Anyagok 6. Alapvető eszközök és technikák 8. Csillagos naplóborító 22. Tündöklő díszek 26. Virágmintás farmerelefánt 30 Tartalom Bevezetés 4 Anyagok 6 Alapvető eszközök és technikák 8 Csillagos naplóborító 22 Tündöklő díszek 26 Virágmintás farmerelefánt 30 Kedvenc pulcsi-táska 34 Kasmírmintás kistáska 40 Szépséges madármobil

Részletesebben

az ünnepi CSAPJ LE többet ajándékokra! BOMBA ÁR 1490 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért...

az ünnepi CSAPJ LE többet ajándékokra! BOMBA ÁR 1490 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... BOMBA ÁR plüssmackó különböző színekben, 75 cm magas CSAPJ LE az ünnepi ajándékokra! többet kevesebbért... mindennap! pulóver csecsemőknek, kislányoknak, rózsaszín és krém színben 74-92 cm méretben BOMBA

Részletesebben

A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát

A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát jelenti. Termékeinknek magas minőségi korlátot állítottunk. Biztosak vagyunk benne, hogy termékeink a legmagasabb igényeket, elvárásokat is

Részletesebben

A ab c. Roló. Roló EasyFix. EASYFIX Roló Uni. 300 fehér. 503 narancs struktur. 100% polyester, környezetbarát

A ab c. Roló. Roló EasyFix. EASYFIX Roló Uni. 300 fehér. 503 narancs struktur. 100% polyester, környezetbarát Roló Roló EasyFix EASYFIX Roló Uni 300 fehér 100% polyester, környezetbarát bevonattal, fényáteresztő, oldalhúzású gyöngyláncos szerkezettel, mini rolótengely átmérője Ø 18 mm, egyszerű szereléssel az

Részletesebben

Körterítő fenyőfa alá

Körterítő fenyőfa alá Körterítő fenyőfa alá A bejegyzés linkje: http://www.szilvifoltvarras.hu/?p=6084 Belépési jelszavad: korterito20151210 Patchwork Design 2015. www.szilvifoltvarras.hu Ez a PDF sablon személyes használatra

Részletesebben

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU Használati utasítás HARD SURFACE Transzferpapírok I Megnevezés Paropy...2 Paropy I...3 Akril...4 Karton Papírok......5 Kerámia Bögrék...6 Kerámia Csempék...7 Kristály/Üveg...8 Bőr...9 Oldal Mágnes...10

Részletesebben

március 8-tól

március 8-tól www.kik-textilien.hu Dekor nyulak 1 Tojáson ülő, magasság: kb. 13 cm, csak 430,-/db 2 Álló, magasság: kb. 16 cm, csak 570,-/db 3 Álló, magasság: kb. 21 cm, csak 830,-/db 4 Álló, magasság: kb. 45 cm, csak

Részletesebben

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal 8 1 11 9 6 13 10 4 14 3 1 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék BD9 Kör asztal 9 mennyiség cikkszám termék BD93 Fektetőágy tároló 1 AL_DONALD Favázas szék natúr 10 BD800006 Görgős műanyag tároló -

Részletesebben

MELEG ÉS DIVATOS. többet. csupán ennyiért! 2890 FT BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR. kevesebbért... kapucnis kabát. kapucnis kabát.

MELEG ÉS DIVATOS. többet. csupán ennyiért! 2890 FT BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR. kevesebbért... kapucnis kabát. kapucnis kabát. MELEG ÉS DIVATOS csupán ennyiért! többet kevesebbért... mindennap! nnap! kapucnis dzseki fi ú k n a k narancssárga vagy kék 98-122 cm kapucnis dzseki csecsemőknek, fiúknak szürke vagy sötétkék 80-92 cm

Részletesebben

Árak és részletek a következő oldalon

Árak és részletek a következő oldalon standard Egyszerű, letisztult kivitel, műbőr borító, dombornyomott évszámmal, kategóriáján belül a piacon kapható legjobb ár/érték arányú naptár Választható belív típusok heti Árak és részletek a következő

Részletesebben

Kék-bézs terítő 2016/7. Patchwork Design

Kék-bézs terítő 2016/7. Patchwork Design Kék-bézs terítő 2016/7. Patchwork Design 2016. www.szilvifoltvarras.hu Ez a PDF sablon személyes használatra készült. Tilos megosztani, másolni vagy feltölteni bármilyen weboldalra. A sablonok és ábrák

Részletesebben

376-0107 300/20 20 376-0108 300/30 27 376-0121 300/40 48 376-0141 300/60 60 376-0151 300/80 80

376-0107 300/20 20 376-0108 300/30 27 376-0121 300/40 48 376-0141 300/60 60 376-0151 300/80 80 radír rubber Temagraph radír 8-850 400 0 Hatszög alakú fehér radír a FIL Temagraph családjából. Ideális iskolai használatra. PV mentes, kartonba csomagolva és egy vékony átlátszó filmréteggel bevonva a

Részletesebben

Toalettpapírok 296 Papírzsebkendők, szalvéták 297 Kéztörlők 298 Toalettpapírok és adagolók 299 Kéztörlők és adagolók 300 Folyékony szappan adagolók

Toalettpapírok 296 Papírzsebkendők, szalvéták 297 Kéztörlők 298 Toalettpapírok és adagolók 299 Kéztörlők és adagolók 300 Folyékony szappan adagolók Toalettpapírok 296 Papírzsebkendők, szalvéták 297 Kéztörlők 298 Toalettpapírok és adagolók 299 Kéztörlők és adagolók 300 Folyékony szappan adagolók 301 Szemeteszsákok, törlőkendők 302 Csomagolópapírok,

Részletesebben

New. 6.1 Maszkolószalagok. 6.2 Gold maszkolószalag ELŐNYÖK TULAJDONSÁGOK ELŐNYÖK TULAJDONSÁGOK TÖRLŐ TERMÉKEK. 6 Fejezet

New. 6.1 Maszkolószalagok. 6.2 Gold maszkolószalag ELŐNYÖK TULAJDONSÁGOK ELŐNYÖK TULAJDONSÁGOK TÖRLŐ TERMÉKEK. 6 Fejezet 6.1 Maszkolószalagok A Norton maszkolószalagok kifejlesztésekor a magas minőséget, felhasználó számára az időmegtakarítást, valamint a kiváló végeredményt tartottuk szem előtt. Könnyen követi a kontúrokat

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban!

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Gomba 890.- Hóember 2.490.- -tól 2 db-os szett 5.990.- /szett Mécsestartó csillagformájú, akasztható, ezüst és fekete színben, 38 x 9

Részletesebben

Hogyan készítsünk Ghillie ruhát?

Hogyan készítsünk Ghillie ruhát? Hogyan készítsünk Ghillie ruhát? Alapanyagok - egy teljes BDU (Battle Dress Uniform) öltözet (nadrág, zubbony) vagy overall - háló (4-5 cm négyzetrácsközökkel) - vászon (víztaszító) - hab - zsákvászon

Részletesebben

NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK. Oldalfelár nélküli CEWE FOTÓKÖNYV akció Akár 130 oldal 26 oldal áráért!

NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK. Oldalfelár nélküli CEWE FOTÓKÖNYV akció Akár 130 oldal 26 oldal áráért! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Oldalfelár nélküli CEWE FOTÓKÖNYV akció Akár 130 oldal 26 oldal áráért! Nagy és XL CEWE FOTÓKÖNYV OLDALFELÁR NÉLKÜL* 3290 Ft helyett *Nagy (álló és panoráma) és XL méretű,

Részletesebben

Leltári szám: 2008. 2. 1-2. Darab: 2 Elhelyezés: történeti tárgyi gyűjtemény, 1956-os gyűjt. Megnevezés: Vasládika kulccsal

Leltári szám: 2008. 2. 1-2. Darab: 2 Elhelyezés: történeti tárgyi gyűjtemény, 1956-os gyűjt. Megnevezés: Vasládika kulccsal Leltári szám: 2008. 2. 1-2. Darab: 2 Elhelyezés: történeti tárgyi Megnevezés: Vasládika kulccsal Anyag, technika: vas, kézi kovácsolás Méret, terjedelem: m: 12,5 cm, sz: 25,3 cm, h: 30 cm Készítés helye,

Részletesebben

Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet

Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet kevesebbért... mindennap! bomba ár 100% pamut póló fiúknak, mintával és díszítéssel, fehér-zöld vagy fehér-kék színben, 98-128 cm 720 ft bomba ár 100%

Részletesebben

Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu. üveg- és porcelánfestés

Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu. üveg- és porcelánfestés 32 Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu üveg- és porcelánfestés Hobbyművész üvegfesték Hobbyművész üvegfesték 30 ml 01909-490 Ft Az áttetsző üvegfesték gyanta alapú, oldószere a terpentin.

Részletesebben

MÉG TÖBB ALKALOM az ünneplésre

MÉG TÖBB ALKALOM az ünneplésre MÉG TÖBB ALKALOM az ünneplésre többet kevesebbért... mindennap! hercegnő ruha különböző színekben és többféle mintával 104-122 cm tűzoltójelmez, kapható tűzoltó felszerelés is: sisak és kellékek - 1490

Részletesebben

I. rész. Mennyiségi egység. Mennyiség Nettó ár Bruttó ár Post-it öntapadó jegyzettömb (51x38 mm, 100 lap 3 db/cs)

I. rész. Mennyiségi egység. Mennyiség Nettó ár Bruttó ár Post-it öntapadó jegyzettömb (51x38 mm, 100 lap 3 db/cs) I. rész Post-it öntapadó jegyzettömb (51x38 mm, 100 lap 3 db/cs) csomag 10 Műanyag fedeles beíró A4 kockás 100 lapos Prosystem A/5 kemény fedeles füzet vonalas Prosystem A/4 kemény fedeles füzet vonalas

Részletesebben

Standard kollekció. WorkerPro

Standard kollekció. WorkerPro WorkerPro 8014 REX Férfi hosszú ujjú dzseki, kék Rejtett patentgombok elöl. Patentgombokkal állítható mandzsetta. 8064 ALEC Férfi hosszú ujjú félkabát, kék Rejtett patentgombok elöl. Fedeles zseb a mellkas

Részletesebben

Szalvétatechnika. szalvétatechnika. HOBBYMŰVÉSZ KATALÓGUS 2014-2016 www.artexport.hu. Megrendeléskor a kód után a kívánt szín kódját is tüntesse fel!

Szalvétatechnika. szalvétatechnika. HOBBYMŰVÉSZ KATALÓGUS 2014-2016 www.artexport.hu. Megrendeléskor a kód után a kívánt szín kódját is tüntesse fel! 196 Megrendeléskor a kód után a kívánt szín kódját is tüntesse fel! HOBBYMŰVÉSZ KATALÓGUS 2014-2016 www.artexport.hu Szalvétatechnika szalvétatechnika Szalvéta Szalvéta 33x33 cm 03992-50 Ft SLSL000501

Részletesebben

A higiénia szolgálatában. Tork termékek árjegyzéke. Érvényes: 2012. január 1-től Áraink nettó árak, azokat 27%-os ÁFA terheli.

A higiénia szolgálatában. Tork termékek árjegyzéke. Érvényes: 2012. január 1-től Áraink nettó árak, azokat 27%-os ÁFA terheli. A higiénia szolgálatában Tork termékek árjegyzéke Érvényes: 2012. január 1-től Áraink nettó árak, azokat 27%-os ÁFA terheli. Mosdóhigiénia H1 Tork Tekercses kéztörlő rendszer H1 459500 alumínium Tork szenzoros

Részletesebben

Alkalmazási terület: 40 P. Megnevezés: 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú. Modellszám: 1021. Felhasználási terület: Rendvédelem

Alkalmazási terület: 40 P. Megnevezés: 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú. Modellszám: 1021. Felhasználási terület: Rendvédelem 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú 1021 Enyhén karcsúsított, különszabott dupla vállrészes, hátán két bőséghajtásos, hosszú ujjú, elején gombbal, gomblyukkal és klasszikus gallérral záródó

Részletesebben

40 év minőség. ECSETEK FESTŐHENGEREK RAGASZTÓSZALAGOK TAKARÓANYAGOK SZERSZÁMOK MUNKAVÉDELEM CSISZOLÓESZKÖZÖK PRISMA COLOR SPRAY SZÍNEZŐK

40 év minőség. ECSETEK FESTŐHENGEREK RAGASZTÓSZALAGOK TAKARÓANYAGOK SZERSZÁMOK MUNKAVÉDELEM CSISZOLÓESZKÖZÖK PRISMA COLOR SPRAY SZÍNEZŐK 40 év minőség. 40 év minőség. ECSETEK FESTŐHENGEREK RAGASZTÓSZALAGOK TAKARÓANYAGOK SZERSZÁMOK MUNKAVÉDELEM CSISZOLÓESZKÖZÖK PRISMA COLOR SPRAY SZÍNEZŐK 40 év minőség. A Schuller Eh klar márkanév már 40

Részletesebben

Color Line Termékinformáció. Mi is a Color Line festék? Keverd ki saját színeidet!

Color Line Termékinformáció. Mi is a Color Line festék? Keverd ki saját színeidet! Color Line Termékinformáció Mi is a Color Line festék? A Color Line festék egy fantasztikus intenzív színválasztékban kapható, használatra kész festék (zománc) üveghez és kerámiához. Csőrös flakonokban

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

Távtartók. Távtartók 4 mm - 5/32. Távtartók 1 mm - 1/32 Távtartók 5 mm - 3/16. Távtartók 7 mm - 9/32. Távtartók 1,5 mm - 1/16. Távtartók 10 mm - 3/8

Távtartók. Távtartók 4 mm - 5/32. Távtartók 1 mm - 1/32 Távtartók 5 mm - 3/16. Távtartók 7 mm - 9/32. Távtartók 1,5 mm - 1/16. Távtartók 10 mm - 3/8 Távtartók T és kereszt távtartók A Litokol távtartók palettája 8 méretet (1-től -ig) tartalmaz 15 különböző fajtában. A távtartók a szakemberek igényeit figyelembe véve készülnek, és választhatók T vagy

Részletesebben