A vékony vonalak és a nagy felületes festés kombinációival meglepetésszerű színhatások keletkezhetnek. Festékgátló - JAVANA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A vékony vonalak és a nagy felületes festés kombinációival meglepetésszerű színhatások keletkezhetnek. Festékgátló - JAVANA"

Átírás

1 VIDEÓ FESTÉKGÁTLÓ így működik TEXTIL RUHAFESTÉS ÉS VARRÁS, KREATÍV KÉZIMUNKA ÉS NEMEZELÉS EGY TELJESEN ÚJ KONTRASZTGAZDAG FESTŐTECHNIKA festékgátló Festékgátló szövetre A vékony vonalak és a nagy felületes festés kombinációival meglepetésszerű színhatások keletkezhetnek. Festékgátló szövetre - JAVANA A készlet olyan kreatív alkotóknak, akik a kontrasztgazdag festéktechnikát a szöveten szeretik. Tartalom: 2 üveg ruhafesték világos szövethez egyenként 50 ml (bordó és szürke) 1 tubus festékgátló 20 ml 1 festékhenger 5 cm 1 ötletfüzet leírással per készl et , Festékgátló - JAVANA Meggátolja a festékfelvitelt, színtelen motívumokhoz. A festékgátlóval rajzolt motívum a mosás után látható lesz. A festékgátló vízbázisúan van előállítva, világos pamutszövetekhez, kevert szövethez max. 20 %-os műszállal és selyemhez is alkalmas. A tubus nagyon jól alkalmazható egy fi ligrán, lineáris és pontos felvitelhez ml/tubus , Így működik: 1. A festékgátlóval a motívumot közvetlenül a szövetre rajzolni és szárítóval megszárítani. A festékgátló behatol a szövetbe és így megakadályozza a festékvitelt. Festékfelvitel előtt ajánlatos egy sütőpapírt a szövet közé helyezni, hogy ne kerüljön festék a hátoldalra. 2. Nagy felületen ruhafestéket egy festékhengerrel felvinni. 3. A ruhafesték rögzítése száradás után erőteljes vasalással (5 perc pamut hőmérsékleten). 4. A festékgátlót kézi mosással kimossuk és a felvitt motívum látható lesz. Rögzítés után a ruhafesték fényhű és mosásálló (kifordítva 60 C-ig).

2 RUHAFESTÉKEK TEXTIL 443 VIDEÓ SABLONOZÁS így működik DIZÁJNSABLONNAL ÉS BRILLIÁNS FESTÉKEKKEL TEXTÍLIA ALKOTÁSAL Sablonozás szöveten Éljük át a színárnyalatok összjátékát és kombináljuk motívumokat tetszés szerint. Sablonozás szöveten - JAVANA Kemény dizájnsablonok A stabil sablonok öntapadóak és újra felhasználhatóak. Kifejezetten jól tapadnak nedvszívó felületen, mint textília, fa vagy tapéta, ideális pasztőz festékekhez, mint a ruhafesték és krémes akrilfesték. Sablonméret: kb. 7 x 10 cm INFÓ Sablonok a 422. oldalon találhatóak. Ruhafesték világos szövethez a 447. oldalon találhatóak. Pamuttermékek a 456. oldalon találhatóak. Tupfolóecset habszivacs - készlet cikkszám a 455. oldalon találhatóak. A készlet olyan kreatív alkotóknak, akik a kontrasztgazdag festéktechnikát a szöveten szeretik. Tartalom: 2 üveg ruhafesték világos és sötét szövethez, egyenként 50 ml (vanília és magenta) 2 öntapadó sablon 7 x 10 cm (pillangó és csillagok) 2 habtupfoló-ecset 1 ötletfüzet leírással per készl et , Pillangó per db , Levél per db , Csillag per db , Evőeszköz per db , Így működik: 1. Az öntapadó sablonokat a fóliáról lehúzni és a szövetre rányomni. 2. A ruhafestéket közvetlenül az üvegből egy habtupfoló-ecsettel felvenni és az üveg belső oldalán lehúzni. A sablont a festékkel egyenletesen letupfolni. Ezután rögtön a sablont lehúzni. 3. Rögzítés után a ruhafesték fényhű és mosásálló (kifordítva 40 C-ig)

3 444 TEXTIL RUHAFESTÉKEK TERMÉSZETES FEHÉRÍTŐ HATÁS SELYEMFESTÉKKEL fehérítés szöveten VIDEÓ FEHÉRÍTÉS így működik Sprayflakon - JAVANA Készítse el a pamuttermékeket természetes fehérítő hatással: szépidő fehérítés szikrázó napsütésben, bent maradok fehérítés hajszárítóval. A technika: a motívum láthatóvá válik, ahol a sablon eltakarja a festéket. Fehérítés szöveten - JAVANA Flexibilis dizájn sablonok a negatív - hatáshoz A flexibilis, öntapadó sablonok egy negatív hatást tükröznek, ezért ideálisak a nagyfelületű festékfelvitelhez és többször is használhatóak. A keret nélküli sablonok ideálisak ruhafehérítéshez. Sablonméret: DIN A5 Airbrush a környezetbarát Pump-and-Spray szerkezettel. A selyemfestéket betölteni - kész. A festéket az újrahasználható üvegben elkeverhetjük. Ideális egyenletes szóráshoz, pl. a fehérítés festéstechnikához. Űrtartalom: kb. 125 ml per db , INFÓ Selyemfestékek a 467. oldaltól találhatóak. Pamuttermékek a 456. oldaltól találhatóak. Laposecset - szintetikus cikkszám és a 201. oldalon találhatóak. Készlet kreatív alkotóknak, akik a kontrasztgazdag festéktechnikát szeretik. Tartalom: 2 üveg selyemfesték egyenként 50 ml (májuszöld és lapiskék) 2 öntapadó keret nélküli sablon (levél és virág) 1 szintetikus ecset 1 ötletfüzet leírással per készl et , Pillangó per db , Szív per db , Csillag per db , Így működik: 1. A festékfelvitel előtt ajánlatos egy sütőpapírt a ruhadarab közé helyezni, hogy a festék ne hatoljon át a másik oldalra. A selyemfestéket egy ecsettel felvinni. 2. Keret nélküli sablonokat a fóliáról óvatosan leválasztani, a nedves festékbe helyezni és egyenletesen rányomkodni. 3. A napra helyezni (10 20 perc) vagy hidegen hajszárítóval szárítani. Ügyeljen a következőkre: A sablonnak nem szabad a ruhadarabtól elállnia vagy a száradás előtt leválasztani, mert akkor az élek homályosak lesznek. 4. Végül a sablont lehúzni és a sablon motívuma a ruhadarabon látható lesz. Rögzítés után a selyemfesték fényhű és mosásálló (kifordítva 40 C-ig)

4 RUHAFESTÉKEK TEXTIL 445 VIDEÓ NYOMTATÁS így működik Portofrei ab 70, Rabatte bis 7 % Preise in inkl. MwSt.* PECSÉTNYOMÓ KÉSZÍTÉS ÉS TEXTÍLIA ALKOTÁS nyomtatás szövetre Készítsük el a textíliát saját készítésű linónyomtatással. A technika: amit nem nyomtatunk, azt ki kell vágnunk a linólapból. Az marad meg, amelyet színesre nyomtatunk. INFÓ Linólapok és szerszámok a 227. oldaltól találhatóak. Ruhafestékek világos szövethez a 447. oldaltól találhatóak. Pamuttermékek a 456. oldaltól találhatóak. Pecsétnyomók a 330. oldalon találhatóak. Festőhenger a 201. oldalon találhatóak. Tupfolóecset habszivacs - készlet cikkszám a 201. oldalon találhatóak. Nyomtatás szövetre - JAVANA Tartalom: 3 üveg ruhafesték világos és sötét szövethez egyenként 50 ml (fekete, fehér és cherry) 1 festékhenger 5 cm 1 linóleumlap DIN A6 1 üveglap 1 markolat a vágórugóhoz 2 vágórugó 1 ötletfüzet leírással per készl et , Így működik: 1. A kontúrokat a vágókéssel óvatosan kiemeljük: A vágókés markolatát, mint egy kést tartjuk és ne vágjuk mélyen be a nyomtatási felületre. Lassan dolgozzunk, hogy a sérüléseket elkerüljük! A felületet megtísztítjuk. 2. A ruhafestéket egy festékhengerrel az üveglapon elosztani addig, amíg a festékhenger egyenletesen a festékkel be van fedve. A festékhengerrel a festéket egyenletesen a nyomtatási lapra felhordani. Egy próbanyomás egy újságpapírra ajánlatos. A nyomtatási lapot a szövetre egyenletesen rányomni. 3. Rögzítés után a ruhafesték fényhű és mosásálló (kifordítva 40 C-ig)

5 446 TEXTIL RUHAFESTÉKEK RUHAFESTÉKEK Easy Color batikfesték - MARABU Fashion Color színezőfesték - MARABU Az ideális batik- és színezőfesték az iskolához, hobbyhoz, szabadidőhöz és művészethez. Beszínez minden pamut-, vászon-, selyem-, nyúlós-szövetet, kevert szövetet (max. 20 % műszálig) és japánpapírt. A textíliát a festés előtt kimosni!!! vízhőmérséklet legalább 40 C nagyon egyszerű használat szép eredeti fényű színmélységtől függően g anyaghoz (M-es póló = kb. 120 g) batikoláshoz, lekötés-, varró- és hajtótechnikához, úgy, mint Dévoré-színezés Duplaszínezőtechnika is lehetséges a megkevert szín több napig is tárolható TIPP: Hogy a mosásállóságot növeljük, alkalmazzunk Marabu rögzítőszert, színezősóként minden közönséges só használható Textilfesték főzésszerű festéshez a mosógépben. Befest minden szövetet pamutból, vászonból, nyúló és kevert szövetet (max. 20 %-os műszálrésszel) A textíliát a festés előtt kimosni! Selyem kézi festése is lehetséges. szép fényeredetű nagyon kiadós abszolút mosógépálló nincs maradvány a mosógépben egyszerűen alkalmazható Tartalom: 1 csomag festékanyag 30 g 2 csomag reakcióanyag á 30 g részletes használati útmutató Elegendő g anyaghoz (M-es póló = kb. 120 g). TIPP: Színezősóként bármely közönséges só használható Ujjfesték textil - MUCKI Pasztőz textil ujjfesték, vízbázisú, ujj-, kézvagy ecsettel való festéshez. Pamuthoz vagy kevert szövethez 20 %-os műszálrésszel, világos és sötét textíliákon. A gyermekbarát recept megfelel az európai biztonsági játékelőírásoknak (E71), gyerekeknek alkalmas keserű anyaggal. Rögzítés: intenzív, vasalás kifordítva (5 perc pamut beállítással) Mosásálló: 40 C-ig fehér-01, sárga-10, piros-30, 90 zöld-50, kék-60, fekete ml/doboz , Színek számok: sárga-10, mandarin-14, pirosas narancs-20, skarlátpiros-30, kárminpiros-33, világos rózsaszín-41, májuszöld-53, lézöld-55, azúrkék-60, türkizkék-63, sötét tengerkék-68, ibolyakék-70, fekete g/cs , Easy Color rögzítőszer - MARABU sárga-10, kukoricasárga-14, cseresznyepiros-30, zöld-52, sötétzöld-59, égkék-60, világoskék-61, szilva-70, fekete per cs , Színezősó - MARABU A mosásállóság növelésének érdekében,a Marabu Easy Color festékkel, festés után a textíliát kb. 15 percig rögzítjük és végül száradni hagyjuk. Egy 100 %-os mosásállóságot azonban nem érhetünk el. Mosásálló: 40 C-ig Adagolás: 25 g kb. 600 g szövethez g/cs , Adagolás: mosógépes festés g egy színezőflottának kézi festés: kb. 250 g (17 EK) kb. 150 g szövethez g/ cs , Csodás barkácstippek! A szolgáltatások menüpontban:

6 RUHAFESTÉKEK TEXTIL 447 Ruhafesték világos szövethez JAVANA Puha, folyékony festékek. Puha és bársonyos világos anyagon mint pólók, pulóverek, táskák vagy asztali terítők. Csodálatos színárnyalatok a személyes stílushoz. Kézifestés sorozatnyomás helyett. SUNNY napfényt visz az Ön textil hétköznapjaiba. puha és selymes az anyagon briliáns és élethű vízalapú, ezáltal vízzel higítható egymás között keverhető erős színű és fényű, időjárásálló rögzítése vasalással vagy szárítással a levegőn minden alaphoz és szövethez a megfelelő festéktípus minden technikára alkalmas (festés, szita- és pecsétnyomás, airbrush, stb.) kombinálható Javana selyemfestékekkel mosásálló 60 C-ig., leírás lásd a weboldalunkon Szolgáltatások menüpontban Barkácstippek: Textil / Nyári szabadidőtáska Ruhafesték-készlet csillám világos és sötét szövetre - alapszínek - JAVANA Textil- MARABU Textil - MARABU és a világ színes lesz! Jó mosásálló, különösen puha fogású, intenzív színű, fényhű és természetesen vízbázisú. Ezzel a festékkel pamut, len, juta, selyem, kevert anyag és szintetikus textíliára is festhetünk, nyomtathatunk, sablonozhatunk, stb. A kívánt színeket az anyagra felfestjük, száradni hagyjuk és végezetül a vasalóval rögzítjük. FONTOS: Csak új, mosószermentes (mosott) anyagra fessen! Rögzítés: vasaljuk kifordítva vagy a sütőben Mosható: 60 C-ig, viszont mindig kifordítva mossuk ki Ruhafesték csillámhatással világos és sötét anyagokhoz. Különösen a sablontechnikához alkalmas, vízbázisú Tartalom: 1 ecset 6 szín x 20 ml üveg (napsárga, arany, rubin piros, smaragd, zafírkék és ezüst) Mosható: 40 C-ig per készlet , fehér-01, citrom-12, középsárga-15, barack-22, kárminpiros-33, rózsaszín-40, világoszöld-51, pisztácia-54, lézöld-55, világoskék-61, karibik-63, középkék-65, ibolyakék-70, sötétbarna-89, fekete ml/üveg , fehér-01, citromsárga-12, aranysárga-13, narancs-20, világospiros-31, kárminpiros-33, bordó-39, pink-43, májuszöld-53, zöld-54, sötétzöld-59, azúrkék-60, türkizkék-63, royalkék-65, ibolyakék-70, levendula-75, sötétbarna-89, fekete ml/üveg , ml/üveg , ÜVEGHUZAT DEKORGUMIPECSÉTTEL fehér-01, középsárga-15, kárminpiros-33, világoszöld-51, lézöld-55, középkék-65, ibolyakék-70, sötétbarna-89, fekete ml/üveg , Textil induló készlet - MARABU Ruhafesték - készlet világos szövethez - XXL - JAVANA Tartalom: 5 festék egyenként 50 ml (aranysárga, piros, levendula, azúrkék és májuszöld) per készlet , ALAPANYAGAG Textil - MARABU (Cikkszám különböző színekben) lásd fent Szitavászon (Cikkszám ) lásd 476. oldal Dekorgumi lapok (Cikkszám szürke-94) lásd 263. oldal Kül. nyárfafurnérlapok / falécek lásd 104. oldal Tartalom: 6 db 15 ml-es üveg (fehér, középsárga, kárminvörös, lézöld, középkék és fekete) 1 univerzális Marabu ecset kerek, méret 8 1 leírás lépésről lépésre 1 motívumminta per készlet ,

7 448 TEXTIL RUHAFESTÉKEK Tex - CREALL 3D tubusos festék készlet - MARABU Csillám tubusos festék - MARABU Ezzel a tubussal a gyerekek és a fi atalok király ruhákat készíthetnek! Legyen az papír, kártya, boríték vagy szövet, pl. póló, táska, stb., az extrém magas csillámtartalom által csodás, csillogó darabok varázsolhatóak. Vízbázisú és időjárásálló. Ideális a divatos díszítéshez, vonalak, feliratok vagy díszek készítéséhez, a textíliát a száradási idő után rögzítsük!. Rögzítés: kifordítva vasalással vagy a sütőben 150 C-on Mosható: 40 C-ig sárga-10, arany-18, rubinpiros-30, rózsaszín-40, kivi-52, petróleum-56, zafír-60, levendula-75, ezüst ml/tubus , Egy használatkész és fényes akrilbázisú textil festék a festő- és nyomótechnikákhoz. Használható a különböző természetes és szintetikus textílián. Selyemhez nem alkalmas. Rögzítés: kb 4 percig 150 C-on kifordítva vasalással Mosható: 40 C-on Univerzális festék, praktikus tubusformában valamennyi domborzati hatás eléréséhez. Vízbázisú, ideális vékony díszítésekhez, vonalakhoz, írásokhoz és kül. díszekhez. Száradási idő után (kb. 6 óra a színek felvitele után) egy hajszárítóval (a legmagasabb fokon) vagy előmelegített sütőben 150 C-on addig szárítani, míg domború nem lesz és kész van az egyedülálló dekoráció Tartalom: 4 tubus 25 ml (a köv. színekben: középsárga, cseresznyepiros, középkék, világoszöld) Mosásálló: 40 C-ig tubus/ készlet , 90 fehér-01, világossárga-10, narancs-20, piros-30, ciklám-42, zöld-50, kék-60, türkíz-63, ibolyakék-70, barna-80, fekete ml/üveg , 1. A motívumot a pólóra rajzoni, papírt a póló közé rakni, hogy ne színeződjön át. A motívumot textilfestékkel kifesteni. 2. A 3D-linerrel díszíteni és legalább 8 órát száradni hagyni. 3. A festett részt kifordítva pamuthőmérsékleten puha alátéten keresztül 2 3 percig vasalni vagy előmelegített sütőben (150 C) 8 percig rögzíteni.

8 TEXTILSPRAY TEXTIL 449 Fashion-Spray - MARABU Textíliára mókásan ráfújható festék! Szuper gyorsan és könnyedén elkészíthetjük a saját kreációinkat. A sokoldalú szín- és motívumkombináció minden ízlésnek, évszaknak és alkalomnak a megfelelőt nyújtja. Ideális vékony fújáshoz, sablonozáshoz és számos más technikához. A brilliáns színárnyalatokat könnyedén ráfújhatjuk világos, max. 20 % műszállal rendelkező textíliára, szagsemleges, fényhű és vízbázisú. Rögzítés után mosásálló. Rögzítés: vasalással kifordítva pamut fokozaton vagy 8 percig 150 C-on a sütőben Mosásálló: 40 C-ig TEXTILSPRAY Fashion-Liner - MARABU Krémesen puha textilfesték tubusban, a különleges díszítésekhez és feliratokhoz. Az intenzív, matt színárnyalatok és az előkelően fénylő hatások könnyedén felvihetőek max. 20 % műszáltartalmú textíliákra, szagsemlegesek, fényhűek és vízbázisúak. Rögzítés után mosásálló. Rögzítés: vasalással kifordítva pamut fokozaton vagy 8 percig sütőben 150 C-on Mosható: 40 C-ig csillogó arany-18, csillogó málna-33, csillogó rezeda-52, csillogó karibi-kék-63, csillogó lila-74, fekete-90, csillogó ezüst ml/tubus , Sziluett sablon Egyszerűen és gyorsan elkészíthető sablonhatások! A nagy formátumú negatív sablonok sokoldalúan alkalmazhatóak. Kiválóan alkalmasak textílián a Fashion-Spray-MARABU-val, de minden más textil- vagy akrilfestékkel is használható fán, papírmasén, papíron, valamint falon és textílián. TIPP: Ha befújjuk Fix-it ragasztóspray-vel, megakadályozzuk a sablon elcsúszását! Romantikus pillangó Sablonméret: 15 x 15 cm per db , Madár virággal Sablonméret: 15 x 15 cm per db , Gekkó Sablonméret: DIN A per db , Vadvirágok Sablonméret: 30 x 30 cm per db , Virágos bagoly Sablonméret: 30 x 30 cm per db , Csillag kollekció napsárga-16, pirosas narancs-23, piros-30, málna-33, pink-43, rezeda-52, menta-57, petróleum-58, égszínkék-62, karibikék-63, tengerészkék-67, padlizsán-70, szilva-75, fekete ml/üveg , Sablonméret: 30 x 30 cm per db , Sablonozás: Válasszuk ki a Silhouette-sablont és helyezzük a szövetre. Fújjuk le tetszés szerinti színű Fashion-Spray festékkel. Emeljük le óvatosan a sablont és tisztítsuk meg azonnal hideg vízzel. Szabadon fújás, színátmenetek: pólót, párnát stb. motívum nélkül is készíthetünk. Ehhez fújjuk le a szövetet kedvünk szerint egy vagy több Fashion-Spray színárnyalattal. Csodás színátmenetek is lehetségesek vele. Leragasztás, lefedés: Ahhoz hogy bizonyos részeket kihagyjuk a lefújásból leragaszthatjuk krepp szalaggal vagy lefedhetjük kartonlappal. Így különösen gyorsan és egyszerűen készülhetnek grafikus minták és csíkok. Díszítés, felirat: Különlegességeket, díszítéseket és feliratokat a Fashion-Liner festékkel készíthetünk. Már lefújt textíliák is megkaphatják a végső simítást. Univerzális színű szövetek is kiválóan díszíthetőek.

9 450 TEXTIL RUHAFILCEK RUHAFILCEK Texi mäx Sunny - JAVANA Texi mäx - a ruhafestő fi lc gyerekeknek. világos anyagokhoz nem érzékeny hegy vasalással történő rögzítés után mosható 60 C-ig alkalmas pamut, batiszt, lenvászon, kevert pamutszövet és selyemhez pigmentált és vízbázisúan előállított kombinálható minden JAVANA TEXruhafestő termékkel. Texi mäx Sunny készlet VÉKONY - JAVANA Tartalom: 6 fi lctoll (sárga, narancs, piros, zöld, kék és fekete) Vonalszélesség: kb. 1 2 mm db/cs , Texi mäx készlet SZABVÁNYOS - JAVANA Texi mäx CSILLÁM világos és sötét szövetre JAVANA világos és sötét anyagokhoz nem érzékeny hegy vasalással történő rögzítés után mosható 40 C-ig alkalmas pamut, batiszt, lenvászon, kevert pamutszövethez vízbázisú Vonalszélesség: kb. 2 4 mm arany-18, ezüst-92 A színek számát kérjük megadni! per db , Texi mäx készlet CSILLÁM világos és sötét szövetre - JAVANA FINOM Tartalom: 5 fi lctoll (sárga, piros, zöld, kék és fekete) Vonalszélesség: kb. 1 2 mm Szín: fekete per db , Vonalszélesség: kb. 2 4 mm db/cs , Texi mäx előnyös készlet SZABVÁNYOS - JAVANA Tartalom: 5 fi lctoll (napsárga, piros, zöld, kék és fekete) Vonalszélesség: kb. 2 4 mm db/cs , SZABVÁNYOS Tartalom: 18 fi lctoll (bőrszín, sárga, neonsárga, narancs, neonnarancs, piros, kárminpiros, neonpink, zöld, világoszöld, kék, világoskék, türkiz, ibolyakék, barna, szürke és fekete) Vonalszélesség: kb. 2 4 mm db/ cs , Vonalszélesség: kb. 2 4 mm Mosásálló kijelölő - JAVANA sárga-10, neonsárga-11, narancs-20, neonnarancs-21, piros-30, pink-43, neonpink-44, zöld-50, világoszöld-51, kék-60, világoskék-61, barna-80, fekete per db , A mosás- és főzésálló kijelöléshez szinte minden elkészítésmentes textílián. Formastabil hegy, gyorsan szárad, fényálló, illatszegény, xylol- és toluolmentes. Szín: fekete Vonalszélesség: kb. 1 mm Mosható: 90 C-on per db ,

10 RUHAFILCEK TEXTIL 451 Textil festő - MARABU A MARABU textilfestő rögzítés után fényes, mosásálló és puha fogású. A fi lctoll egy kapilláris szerkezettel van felszerelve, ezáltal nem kell pumpálni. Rögzítés: vasalással 3 perc vasalással (pamuthőmérskélet gőz nélkül) vagy sütőben 8 perc 150 C-on, kivéve szintetikus és kevert anyagok, közben fi gyeljük a leírást. Mosásálló: 40 C-ig VÉKONY Ideális kontúroknál, lágy írásoknál és pontos rajzoknál (kontúrceruzaként is kombinálható a MARABU textil anyagfestékekkel). Vonalszélesség: kb. 1 2 mm sárga-10, cseresznyepiros-30, lézöld-50, sötétkék-69, fekete per db , SZABVÁNYOS Különösen takarékos, csodás színek. Vonalszélesség: kb. 2 4 mm bőrszín-07, sárga-10, narancs-20, cseresznyepiros-30, világoszöld-51, lézöld-55, égkék-60, sötétkék-69, ilbolyakék-70, középbarna-85, fekete per db , Textil festő készlet VÉKONY- MARABU Textil festő készlet SZABVÁNYOS - MARABU Különösen takarékos, csodás színek. Vonalszélesség: kb. 2 4 mm db/cs , Textil festő Plus CSILLÁM - MARABU Gyöngyfestő - toll Ezzel a festékmédiummal ön a különböző háttérre (üveg, fém, kerámia, fa, textília stb.) festhet színes gyöngyöket. A méretet ön határozhatja meg, a különösen kicsi gyöngyökhöz használjon festőfúvókát. A gyöngyök rövid időn belül megszáradnak és erősen kapcsolódnak a háttérhez. Ezzel a gyöngyfestő egyedülálló, divatos alkotási hatásokat kínál. A festék ártalmas anyagoktól mentes és vízben oldható, a száradás után már nem oldódható. Mosható: 40 C -ig Vasalás: kifordítva vasalandóak krém-02, sárga-10, arany-18, rubin-30, pasztellrózsaszín-40, pasztellzöld-50, pasztelltürkiz-63, ezüst ml/toll , RUHAFESTŐ KELLÉKEK Póló másolófólia Ideális óvodai vagy iskolai emlékek készítéséhez kedvező áron. A márolófólia kizárólag világos, 100 % pamutból készült anyaghoz használható pl.: póló, kötény, asztalterítő, szalvéta, táska, stb. Kizárólag tintasugaras nyomtatóhoz alkalmazható! Lépésről lépésre leírással. Több száz kreatív ötletés ingyenes szoftver található a / design oldalon. Méret: kb. DIN A4 Tartalom: 10 lap db/ cs , Ideális kontúroknál, lágy írásoknál és pontos rajzoknál. (a kontúrceruza Marabu textil szövetfestékkel is kombinálható). Vonalszélesség: kb. 1 2 mm db/ készlet , Prímán fedő és fantasztikusan csillogó vízbázisú ruhafi lc. Az egyedülálló takarás által kiemelkedő eredményeket érhet el színes anyagokon is. Vonalszélesség: kb. 3 mm Mosásálló: 40 C-ig.. Másolópapír / pauszpapír textíliához Másolópapír motívumok átrajzolásához csill. sárga-16, csill. arany-18 csill. piros-36, csill. rózsaszín-46, csill. zöld-50, csill. petróleum-56, csill. kék-66, csill. ibolyakék-76, csill. ezüst per db , Rajzolás: A másolópapírt rátesszük a motívumot pedig fölé, ceruzával vagy hegyes tárggyal a motívumot átrajzoljuk. Kifestés: A mintamotívum most már a tárgyon van. Csak kifesteni és kész! Méret: DIN A3 Szín: sárga lap / cs ,

11 452 TEXTIL SZÖVET APLIKÁCIÓK - STRASSZ- & ÉKSZERKÖVEK SZÖVET APLIKÁCIÓK Alkalmazások felvasalható - szövet Az alkalmazások nem csak azért vannak, hogy a kellemetlen lyukakat fedjék el a ruházaton. A színes kinézetükkel néhány kézmozdulattal az egyszerű pólókból, táskákból és sapkákból szemrevaló ruha válik. A hátoldala ragasztóréteggel ellátott, készen a felvasalásra. A jobb tartás érdekében néhány öltéssel rögzítsük. Virágok mini Méret: kb. 3 cm db/ cs , Virág és bagoly Méret: Ø kb. 4 5,5 cm db / cs , Bagoly és madár Bagolyszemek Méret: Ø kb. 2,5 3 cm db/ cs , Tűzoltó Méret: kb. 3,4 x 4,7 cm per db , Strasszkő - készlet Óriási strasszkőkészlet olvasztható ragasztóréteggel sok színben és formában, ideális az es cikkszámú PEBARO strasszkőpákához vagy vasalással felvasalható. Szállítás praktikus dobozban. Szín: kristály, zöld árnyalat, kék árnyalat és lila árnyalat Tartalom: kb db Méret: kb. 2 5 mm per Set , Nyári papucs Méret: Ø kb. 3,5 5,5 cm db / cs , Madár STRASSZ- & ÉKSZERKÖVEK Méret: kb. 4,5 x 5,3 cm per db , Sárkány Strasszkő - páka PEBARO Nyári papucs kiváló minőségű EVA-habszivacs ból, CE által bevizsgálva. Kényelmes viselet a könnyenformált talpnak köszönhetően aktuális pontoptikával. A lábujjelválasztó egy farmerhoz hasonló anyagból van és világos díszvarrással van díszítve. Gombok, gyöngyök, stb. díszítésével percek alatt egy személyes design keletkezik. Méret S (papucsméret 36 / 37) per pár , Méret M (papucsméret 38 / 39) per pár , Méret L (papucsméret 40 / 41) per pár , Méret: kb. 5,5 x 6 cm per db , Szív Méret: kb. 5,7 x 4,7 cm per db , Szemek Ezzel a készlettel ön díszíthet anyagot, bőrt, papírt, üveget stb. gyönyörű strasszkövekkel. A strasszköveket felmelegíthető ragasztóanyaggal rögzítheti. A kövek megmaradnak a ruhadarabokon kímélő mosással. Tartalom: Alapgép 10 heggyel kerek strasszkövekhez (Swarovski SS6-SS34) 2 hegy a kül. strasszformákhoz Tartóállvány Technikai adatok: Teljesítmény: 6 W / 230 V Hőmérséklet: kb. 150 C NYÁRI PAPUCS STRASSZKÖVEKKEL A hozzáillő strasszköveket nem elfelejteni! Méret: Ø kb. 2,8 3 cm db/ cs , per db , Menny.kedvezmény -7 %-ig! Online bónusszal* , felett i.h.** 1 % , felett 2 % 3 % , felett 4 % 5 % , felett 6 % 7 % * a webáruházunkban leadott megrendeléseknél ** ingyenes házhozszállítás ALAPANYAG Nyári papucs (Cikkszám , , ) lásd fent Strasszkő - páka PEBARO (Cikkszám ) lásd balra Strasszkő készlet (Cikkszám ) lásd fent

12 STRASSZ- & ÉKSZERKÖVEK TEXTIL 453 Ékszerkövek Csomag különböző ékszerkövekkel akrilból, különböző színekben és méretekben, ideálisan alkalmas üdvözlőkártyák, meghívók, barkácsmunkák, Scrapbooking, pólók, sapkák, stb. díszítéséhez. Szögletes és kerek Csillagok arany / ezüst Méret: kb mm db/ cs , Szívek piros, Leírás a weboldalunkon a szolgáltatások menüpontban, barkácstippek: Tél / Mikulászsák Félgyöngy gyöngyház - krém Méret: kb. 5 9 mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Ékszerkövek - készlet Méret: kb mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Szívek Méret: kb mm db/ cs , Készlet Újrazárható műanyag doboz, ékszerkövek különböző formákban és méretekben Tartalom: kb db, színes per cs , Ékszerkőragasztó Méret: kb mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Virágok Méret: kb mm db/ cs , Szögletes és kerek pasztell Gyorsan ragaszt, ékszerkövek pontos ragasztásához papírra, kartonra, hungarocellre, fára, műanyagra, terracottára, kerámiára, kőre, szövetre, stb. Átlátszóan szárad. Mennyiség: 41 g / tubus, Mosható: 30 C-ig, mosózsák ajánlott! per db , Ékszerkőragasztó - KREUL Méret: kb mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Csillag színes Méret: kb mm db/ cs , Fél golyó gyöngyház - színes Ékszerkövek pontos ragasztásához szövetre (pamut- és kevert szövetre 20 %-os műszáltartalommal), papírra, kartonra, hungarocellre, fára, terrakottára, kerámiára, kőre. Vízbázisú, átlátszóan szárad. Mennyiség: 29 ml / tubus Mosható: 30 C-ig per db , Méret: kb mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Méret: kb mm, mosható: 30 C-ig db/ cs , Vásároljon kényelmesen online!

13 454 TEXTIL SZŰRŰNYOMÓSABLONOK - FESTŐSABLONOK SZŰRŐNYOMÓSABLONOK Szűrőnyomósablon My Style Nyomtatás mint a tervezői kézzel! Néhány, egyszerű lépésben elérhető egy gyors, divatos eredmény. Ezzel az öntapadó, többször is használható szűrőnyomósablonnal csodás, divatos design varázsolható. Alkalmas textíliához magas természetes rosttartalommal, mint pl.: póló, top, táska, párna, asztali futó, stb. Festéklehúzóval és részletes leírással az egyszínű vagy többszínű színfelvitelhez. Bárány Festősablonok FESTŐSABLONOK Stílusos hatások gyorsan varázsolhatóak! A nagy formátumú sablonokat sokoldalúan alkalmazhatjuk. Kiválóan használhatóak fán, papírmasén, papíron, falon és textílián. TIPP: Fix-it tapadó spray befújásával megakadályozhatjuk a sablon elcsúszását! Szívek Kedves barátok Sablonméret: 15 x 33 cm per db , Pillangók II Sablonméret: 15 x 10 cm per db , Vicces baglyok Sablonméret: 30 x 30 cm per db , Korongok Sablonméret: DIN A per db , Csillag Sablonméret: 33 x 15 cm per db , Vicces angyalkák Sablonméret: DIN A per db , Sablonméret: 30 x 30 cm per db , Sablonméret: 33 x 15 cm per db , Flower Power 1. A festéket csak a motívum mentén 0,5 0,7 cm vastagon felvinni. 2. A festéket egy kaparóval 45 -os szögben lefelé húzni. Sablonméret: 15 x 30 cm per db , Szörnybarátok 3. A sablont jobbról balra óvatosan lehúzni. Sablonméret: 17 x 66 cm per db ,

14 ÖNTAPADÓ FESTŐSABLONOK TEXTIL 455 Műanyag sablonok 6 különböző motívum. Így készülnek a különböző technikákkal, mint kifestés, tupfolás, lefújás stb. csodás képek. Stabil és formabiztos minőség, könnyen tiszítható. Méret: 14 x 15 cm Karácsonyi történet db/ cs , Járművek ÖNTAPADÓ FESTŐSABLONOK Festősablon öntapadó Kicsi, öntapadó sablonok, minőségi szivaccsal az akril-, textil- és porcelánfestékek sablonozásához. Kiválóan alkalmazhatóak fán, terrakottán, papírmasén, papíron, üvegen, porcelánon, textílián és fémen. Sablonméret: DIN A5 Pillangók Mennyiség: 6 különböző motívum per db , Barátok Hab tupfolóecset - készlet Fanyél habfejjel, 4-féle. Ecsetméret: Ø kb. 12, 20, 28 és 40 mm db/ cs , Tisztító & higító - MARABU Mennyiség: 10 különböző motívum per db , db / cs , Love Dzsungel állatok Ecsettisztító és higító lakkokhoz, organikus oldószerbázisú, úgymint segédeszközök, Marabu-easy marble eszközök ill. más festékek és lakkok tisztításához ml/üveg , Mennyiség: 7 különböző motívum per db , Retro Art db/ cs , Fix-It tapadó spray - MARABU Mennyiség: 12 különböző motívum per db , Karácsony A szintelen spray a motívumok, sablonok, kartonok, műanyagok, stb. többszöri rögzítéséhez és feloldásához alkalmas, megakadályozza a sablonok elcsúszását. A sablont befújni, száradni hagyni és rögzíteni. A ragasztó szappanos vízzel lemosható. Mennyiség: 150 ml / fl akon per db , Mennyiség: 9 különböző motívum per db , WEB SABLONOK így működik Egyszerűen a weboldalunkon Szolgáltatások menüpontban Barkácstippek: Textil / Alkotás sablonokkal

15 456 TEXTIL PECSÉTNYOMÓK - PAMUTTERMÉKEK PECSÉTNYOMÓK Design pecsétnyomó - Ice Flower A Marabu-Design pecsétnyomók kiváló minőségű, fi nom pórusú habból készült és egy formastabil műanyag markolattal rendelkeznek, amely egy egyenletes pecsétnyomást garantál. Sokoldalúan alkalmazhatóak textílián, falakon és bútoron. Nyers hátterekhez is használható. Motívumméret: kb. 16 cm per db , PAMUTTERMÉKEK Saját készítésű textíliák minden esetben egyedülállóak és személyes ajándék sokféle alkalomra. A kínálatunk mindegyik pamutterméke alkalmas az anyagfestészethez, anyagnyomtatáshoz, sablonfestészethez, Pluster Pen-hez, stb. FONTOS: Ajánlatos a kész pamutterméket kimosni, hogy az anyagfesték jól be tudjon jutni a pórusokba. KÉRJÜK ÜGYELJEN: A pamuttermékek mosás közben kicsit összemehetnek. Póló gyermek - fehér Még a kicsik is közöttünk pompás remekműveket hoznak létre. Egy ilyen saját festésű, nyomtatott vagy batikolt póló természetesen még több örömet és szórakozást ígér. 1. oszt. minőség. organikusan és ártalmatlanul gyártott, káros anyagoktól mentes! Minőség: 145 g / m² Póló Unisex - fehér A tanórákon készített pólók eredeti csoportmegjelenést biztosítanak a sportban és a szabadidőben egyaránt. 1. oszt. minőség, organikusan és ártalmatlanul gyártott, káros anyagoktól mentes! a festősablonnal - Bagoly (cikkszám ) festés & rajzolás fejezet. Takarítson meg további 1%-ot a webáruházunkban leadott megrendeléseknél! Kedvezményeink Kedvezményeink online bónusszal: , felett ingyenes , felett 1 % , felett 2 % , felett 3 % , felett 5 % , felett 5 % , felett 6 % , felett 7 % EXKLUZÍV A WEBÁRUHÁZBAN Méret 104 (kb. 3 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret 110 (kb. 4 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret 116 (kb. 5 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret 128 (kb. 8 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret 140 (kb. 10 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret 152 (kb. 12 évesnek) Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Minőség: 130 g / m² Méret S Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret M Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret L Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret XL Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret XXL Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól ,

16 PAMUTTERMÉKEK TEXTIL 457 Póló Unisex - napsárga A tanórán elkészített pólók eredeti csoportfellépéseket eredményeznek sportban és szabadidőben egyaránt. 1. oszt. minőség., organikusan és ártalmatlanul gyártott, káros anyagoktól mentes! Minőség: 130 g / m² Szín: napsárga Méret S Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret M Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Méret L Szélesség: cm Teljes hossz: cm per db , 10 db -tól , Napvédő kalap Napvédő sapka I Egyszerű fehér siltes sapka gumipánttal minta nélkül. Festhető, nyomtatható, stb. Ideális fej- fedő a különböző rendezvényeken (kirándulás, party ), napsütés ellen, stb. Fejkerület: kb cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Napvédő sapka II Napellenző Erősített sirmmel, tökéletes tartás az erős guminak köszönhetően. Fejkerület: kb cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Pamuttáska zsebbel 1. oszt. minőség, erősített karimával, minta nélkül. Napvédő sapka gumipánttal, verejtékszalaggal és erősített silttel, minta nélkül, festhető, nyomtatható, stb. Fejkerület: kb cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Baseball sapka Izzadságpánt nélkül. Fejkerület: kb cm per db , 10 db -tól , Izzadságpánttal Fejkerület: kb cm per db , 10 db -tól , INFÓ A pólóinkat Európában és káros anyagoktól teljesen mentesen gyártják. Az egészségünk és a környezetünk érdekében lemondanak olyan káros anyagokról, mint pl.: AZO, NPE, növényvédőszer, trágyamaradvány, gombaölő, klórfehérítő, stb. A fehérítőről való lemondás miatt előfordulhat, hogy természetes elszíneződés alakul ki a cérnán, amelyet nomális esetben ismét ki kell fehéríteni. Ez tehát semmi esetre sem egy minőségi hátrány, hanem ez egy káros anyagoktól mentes gyártás előnyének tekinthető. Siltes sapka / napvédő sapka gumipánttal, izzadságpánttal és megerősített sapkaernyővel, minta nélkül. Fejkerület: kb cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Minden pamuttermékünk nyomtatlan Erős pamuttáska felvarrt műanyag zsebbel, melynek mérete kb. 12,7 x 7,6 cm egy fényképnek vagy más egyedi képnek, szimbólum nak, névnek, jegyzetnek, stb. Így ez a táska egészen személyesre elkészíthető és mindenki felismeri könnyedén a táskáját pl.: a fogason. Ruhafestékkel és ruhafestő fi lctollal még jobban megszépíthetjük (színezés vagy batikolás a műanyag zseb és a színes fül miatt nem ajánlatos). Színes, rövid füllel, színválasztás sajnos nem lehetséges. Méret: 21,5 x 23,5 cm Fülméret: 2 x 27 cm Alapanyag: pamut / műanyag per db ,

17 458 TEXTIL PAMUTTERMÉKEK Pamuttáska - kicsi Nagyon kedvező ár, rövid füllel és minta nélkül. Ideális a szövetfestéshez, szalvétatechnikához és textilnyomtatáshoz, ragasztható és hímezhető, stb. Méret: kb. 21 x 26 cm Fülméret: kb. 2 x 23 cm Minőség: 110 g / m per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Pamuttáska - barátnők Pamuttáska - nagy Nagyon kedvező ár, rövid füllel és minta nélkül. Ideális a szövetfestéshez, szalvétatechnikához és textilnyomtatáshoz, ragasztható és hímezhető, stb. Méret: kb. 34 x 39 cm Fülméret: kb. 2,5 x 39 cm Minőség: 110 g / m per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Pamuttáska - kalóz Pamuttáska - modern Tépőzárral, egy belső zsebbel, amely cipzáros és két erős tartófüllel, minta nélkül. Méret: kb. 20 x 19 x 3 cm (táskafül nélkül) Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Pamutzsák Nyomtatott kontúrokkal, ideális kisgyerekeknek kiszínezni, rövid füllel. Méret: kb. 20 x 24 cm Fülméret: kb. 2,5 x 33 cm Alapanyag: 100% pamut Szín: natúr fehér per db , Pamuttáska - játszótér Nyomtatott kontúrral, ideális a kisgyermekeknek kifesteni, rövid füllel. Méret: kb. 38 x 42 cm Fülméret: kb. 2,5 x 32 cm Szín: természetes fehér per db , 12 db -tól , Matchbag / hátizsák Zsinórral összehúzható, minta nélkül. Ideális festeni, nyomtatni, ragasztani, stb. Nyomtatott kontúrokkal, ideális kisgyerekeknek kiszínezni, rövid füllel. Méret: kb. 38 x 41 cm Fülméret: kb. 2,5 x 35 cm Alapanyag: 100% pamut Szín: natúr fehér per db , Erős pánttal, ideális kísérő sokféle alkalomra, minta nélkül. Magasság: kb. 45 cm Méret: Ø kb. 25 cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Minőség: 110 g / m² Méret: 7 x 10 cm per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Méret: 9 x 12 cm per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Méret: 11 x 15 cm per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Méret: 12 x 17 cm per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Vásároljon kényelmesen online!

18 PAMUTTERMÉKEK TEXTIL 459 Sporttáska Zsinórral, minta nélkül. Méret: kb. 37 x 41 cm 100 % pamut Alapanyag: Minőség: 110 g / m per db , 10 db -tól , Sporttáska névtáblával Hátizsák - mini Most mindenki egy őrületes áron készítheti el a saját, személyes hátizsákját. Erős, állítható pánttal, akasztófüllel, kapcsos- és zsinórós zárási lehetőséggel, 2 külső cipzáros zseb, minta nélkül. Méret: kb. 25 x 23 x 10 cm Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Hátizsák - bigtrek Válltáska - nagy Bevásárló-, szabadidő- és utazótáska, natúrfehér pamutból, belső- és külső zsebbel, erős fogantyúval és cipzárral, minta nélkül. Méret: kb. 40 x 34 x 15 cm Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Válltáska - Teeny a weboldalunkon Szolgáltasok menüpontban Barkácstippek: Textil / Pamuttáskák festése Állítható pánt, kapcsos- és zsinóros zárási lehetőség, akasztófüllel, 3 külső cipzáros zseb (2x elől, 1x hátul), belső béléssel, minta nélkül. Zsinórral és fekete névtáblával. Méret: kb. 28 x 40 cm per db , 10 db -tól , 100 db -tól , Piperetáska Méret: kb. 32 x 29 x 20 cm Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Válltáska - luxus 3 cipzáros zsebbel, egy külső zsebbel, 2 belső zsebbel és egy erős, állítható füllel, minta nélkül. Méret: 17 x 22 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Övtáska Kiváló minőségű táska, nagyon tágas és hosszú cipzárral, minta nélkül. Méret: kb. 27 x 21 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , 2 mobiltartóval, egy tolltartóval, egy külső zsebbel, 3 belső zsebbel, patenttal vagy cipzárral és egy erős, állítható vállpánttal. Minta nélkül. Méret: kb. 20 x 22 x 6 cm Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Praktikus övtáska, cipzárral, erős övvel és állítható csattal, minta nélkül. Méret: kb. 20 x 9 x 8 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól ,

19 460 TEXTIL PAMUTTERMÉKEK Pénztárca Papír- és aprópénzzseb és 3 további zseb. 2 db tépőzárral zárható, minta nélkül. Méret: kb. 11 x 8,5 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Csuklópántos táska Cipzárral és ergy erős csuklópánttal, minta nélkül. Praktikus a pénztárcának és különböző apróságnak, amelyek kéznél kell hogy legyenek. Méret: kb. 16 x 10 cm Minőség: 320 g / m per db , 10 db -tól , Kulcstartótáska Kulcstartó karikával, cipzárral, minta nélkül. Méret: kb. 9,5 x 8 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Kulcstartó - hátizsák Kulcstartó karikával, 2 cipzárral és akasztóval, minta nélkül. Méret: kb. 10 x 7 x 2,5 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Szemüvegtartó Tolltartó Alakítsa ki az ön személyes tolltartóját, cipzárral, minta nélkül. Méret: Ø kb. 7 cm Hossz: kb. 22 cm Alapany.: 100 % pamut Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Festőköpeny Nyakbaakasztható táska Minőség: 135 g / m² Zsinórral, övtartóval, csatzárral, egy cipzáras, és egy cipzár nélküli külső zsebbel, minta nélkül. Ideális kirándulásokra, utázásra, stb. Méret: kb. 14 x 16 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Mobiltelefontartó a weboldalunkon a Szolgáltatások menüpontban Barkácstippek: Textil / Pamuttáskák festése Bélelt, erősített nyílással, minta nélkül. Méret: kb. 8,5 x 17 cm Minőség: 135 g / m per db , 10 db -tól , CD - tartó Festőköpeny I Gyermek festőköpeny, minta nélkül. Méret: kb. 53 x 45 cm per db , 10 db -tól , Festőköpeny II Felnőtt festőköpeny, minta nélkül. Méret: kb. 72 x 56 cm per db , 10 db -tól , Sportmellény Leírás lásd a weboldalunkon a Szolgáltatások menüpontban Barkácstippek / Textil, kézimunka, gyapjú,... Ruhafestésujjfestékkel Szíjra akasztható (szükség esetén lecsatolható), praktikus tépőzárral, minta nélkül. Méret: kb. 10 x 5,5 x 2,5 cm Minőség: 280 g / m per db , 10 db -tól , Erősített külső burok tépőzárral, minta nélkül. Belső rész műanyag tartóval 20 db CD-nek. Méret: kb. 15 x 14 cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól , Oldala nyitott, gumipánttal, minta nélkül. Ideális sportrendezvényekhez, kül. ünnepekhez, stb. Fej: Ø kb. 16 cm Méret: kb. 37 x 54 cm Minőség: 135 g / m per db , 10 db -tól ,

20 PAMUTTERMÉKEK TEXTIL 461 Kötény 1 kötény - 2 előny Először elkészíteni (kifesteni, nyomtatni, stb), aztán használni (a ruházat tiszta marad). Kötény zsebbel, minta nélkül. Minőség: 135 g / m 2 gyerekeknek Alkalmas óvodás és általános iskolás gyerekeknek. Méret: kb. 40 x 47 cm per db , 10 db -tól , felnőtteknek Méret: kb. 60 x 90 cm per db , 10 db -tól , Kötény - 70 x 95 cm Szakácssapka Állítható tépőzárral, minta nélkül. Magas.: kb. 20 cm Minőség: 180 g / m² Fejkerület: Ø kb cm per db , 10 db -tól , Fejkerület: Ø kb cm per db , 10 db -tól , Konyhai kesztyű Rombusz alakú formára steppelve, akasztófüllel, minta nélkül. Méret: kb. 18 x 30 cm Minőség: 135 g / m per db , 10 db -tól , Edénykendő Asztali készlet Fényképmásolóval (Cikkszám ) Minta nélkül, sokoldalúan használható, terítőnek vagy kenyérkosárba, stb. Méret: kb. 44 x 30 cm Minőség: 135 g / m per db , 10 db -tól , Asztali készlet II Kiváló minőség, minta nélkül. Méret: kb. 48 x 35 cm Alapanyag: 100% pamut Minőség: 190 g / m db / cs , Asztali futó Kiváló minőség, minta nélkül. Méret: kb. 70 x 95 cm Minőség: 190 g / m per db , Rombusz alakú formára steppelve, akasztóval, minta nélkül. Méret: kb. 16 x 16 cm Minőség: 135 g / m per db , 10 db -tól , Minden pamuttermékünk nyomtatlan Szépen kidolgozott - a végei egy csúcsban összefutva vannak levarrva, minta nélkül. Méret: kb. 33 x 170 cm Minőség: 180 g / m per db , 10 db -tól ,

LUFTBALLONOK. Luftballonok - fehér. Kerek léggömb, Különösen alkalmas festéshez akrilvagy lakktűfi lccel, kül. játékokhoz,

LUFTBALLONOK. Luftballonok - fehér. Kerek léggömb, Különösen alkalmas festéshez akrilvagy lakktűfi lccel, kül. játékokhoz, BARKÁCSALAPOK BARKÁCSSZÓRAKOZÁS KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK FESTETT LUFTBALLON LUFTBALLONOK Luftballonok - fehér Óriásballonok ALAPANYAG Luftballonok - fehér (Cikkszám 300588) lásd jobbra Deco Painter - matt

Részletesebben

Másolópapír - Coloraction A4

Másolópapír - Coloraction A4 PAPÍR KIVÁGNI, HAJTOGATNI, KIFESTENI ÉS RAGASZTANI SOKOLDALÚ PAPÍR Másolópapír / sokoldalú papír Másolópapír - Coloraction A4 Csomagolópapír - Ecopack famentes Szimbólumkép - A csomagolás változhat! A

Részletesebben

ÉPÍTŐCSOMAGOK ÉPÍTŐCSOMAG LELKESÍTENI ÉS ÉRTHETŐVÉ TENNI OKTATÓJÁTÉKOK. Portómentes 23.100, felett Kedvezmény 7 %-ig ÁFÁ-s árak Forintban*

ÉPÍTŐCSOMAGOK ÉPÍTŐCSOMAG LELKESÍTENI ÉS ÉRTHETŐVÉ TENNI OKTATÓJÁTÉKOK. Portómentes 23.100, felett Kedvezmény 7 %-ig ÁFÁ-s árak Forintban* 12 ÉPÍTŐCSOMAG ÉPÍTŐCSOMAGOK LELKESÍTENI ÉS ÉRTHETŐVÉ TENNI Hogy a Winkler Iskolaszer jó építőcsomagokat kínál, azt a másolók is észrevették. Számos modellt megtalál változta tott formában máshol is. Csak

Részletesebben

Nagykereskedelem. Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás. Bemutatkozás. TheMagicTouch. Elérhetőség AZON

Nagykereskedelem. Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás. Bemutatkozás. TheMagicTouch. Elérhetőség AZON Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás Nagykereskedelem Bemutatkozás TheMagicTouch Az Emlékbázis Kft. a német TheMagicTouch GmbH piacvezető transzferpapír gyártó cég transzferfóliáinak kizárólagos

Részletesebben

Alfa Nails 2014-2015 X

Alfa Nails 2014-2015 X Fotó: Tóth Katalin Alfa Nails 2014-2015 TARTALOM 6 12 16 22 23 24 26 28 32 34 36 38 43 46 49 52 56 58 59 62 információk, oktatások képfeltöltő verseny győztesei építő zselék körömágyhosszabbító zselék

Részletesebben

APPLE ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT, KIVÁLÓ MINŐSÉG!

APPLE ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT, KIVÁLÓ MINŐSÉG! 205 ÜDVÖZÖLJÜK Ön a 205-ös téli katalógusunkat tartja kezében gondosan kiválasztott kollekciónkkal. Olyan termékeket választottunk ki az ön számára amiket egyaránt öröm adni is és kapni is valamint amik

Részletesebben

TAVASZ LEGYEN SZÍNESEBB AZ ÉLETÜNK! INGYENES INFORMÁCIÓS MAGAZIN FESTÉKET A FESTÉKBOLTBÓL! 2010. március II. évfolyam 1.

TAVASZ LEGYEN SZÍNESEBB AZ ÉLETÜNK! INGYENES INFORMÁCIÓS MAGAZIN FESTÉKET A FESTÉKBOLTBÓL! 2010. március II. évfolyam 1. TAVASZ 2010. március II. évfolyam 1. szám FESTÉKET A FESTÉKBOLTBÓL! FOTÓ: IKEA INGYENES INFORMÁCIÓS MAGAZIN LEGYEN SZÍNESEBB AZ ÉLETÜNK! KÖSZÖNTŐ Kívül-belül rendbe hozza! A vizes bázisú vastaglazúr tökéletes

Részletesebben

2014. július 21-től. Rendszerezz. Kedvezményes ajánlat a hátoldalon! FL 30-14

2014. július 21-től. Rendszerezz. Kedvezményes ajánlat a hátoldalon! FL 30-14 2014. július 21-től Rendszerezz FL 30-14 % Kedvezményes ajánlat a hátoldalon! A Tchibo minden héten új termékkínálattal várja Önt. Mindig a legkedvezőbb áron! Mi a Tchibo-nál azt szeretnénk, hogy kiváló

Részletesebben

Karácsonyi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötletek Szeretnék jó ötleteket összegyűjteni a karácsonyi készülődéshez, amelyeket egy hét éves kislány segítségével is meg lehet csinálni. Az újságokban mindig van egy-kettő, de szerintem mindig van valakinek

Részletesebben

IRODAI PAPÍROK. környezetbarát termék. minőség A/4 papírméret 80 grammsúly. újrahasznosított alapanyag TERMÉK KÖRNYEZETBARÁT

IRODAI PAPÍROK. környezetbarát termék. minőség A/4 papírméret 80 grammsúly. újrahasznosított alapanyag TERMÉK KÖRNYEZETBARÁT fénymásolópapírok nyomtatópapírok fotókartonok, triplex lemezek műszaki kartonok tekercses és íves pauszok leporellók pénztárgép tekercsek árazószalagok borítékok tasakok etikettek minőség /4 papírméret

Részletesebben

VetPoint Érvényes: 2015. június 12-ig, ill. a készlet erejéig.

VetPoint Érvényes: 2015. június 12-ig, ill. a készlet erejéig. Minden ami Állat www.omtshop.hu Érvényes: 2015. június 12-ig, ill. a készlet erejéig. - JÚNIUS 12-IG! 7.190 Ft 15.990 Ft Chaps SOFT-PRO 19.190 Ft Termékkód: 730716 Jodhpur csizma PROZIP Termékkód: 727210

Részletesebben

3.606 Ft-tól. 173 Ft / kg

3.606 Ft-tól. 173 Ft / kg Minden ami Állat www.omtshop.hu Érvényes: 2015. március 31-ig, ill. a készlet erejéig. 3.606 Ft-tól Hordozható etető, 13.5 literes : 312921 - horizont gyártás, kiváló minőség! - Ütésálló polipropilénből

Részletesebben

Article No. Cikkszám Rövid megnevezés Oldal Listaár Hosszú megnevezés

Article No. Cikkszám Rövid megnevezés Oldal Listaár Hosszú megnevezés Article No. Cikkszám Rövid megnevezés Oldal Listaár Hosszú megnevezés 58-0200017 0200017 Poggyászazonosító cím kártyával 80 436 Ft Az ezüst poggyászazonosító, a NOMINAL erős fém dróttal rendelkezik és

Részletesebben

Színkatalógus 2014. Az év színe: tengerzöld. a let s project. colours. Utazz. of the world a nagyvilág színei. a színek szárnyán!

Színkatalógus 2014. Az év színe: tengerzöld. a let s project. colours. Utazz. of the world a nagyvilág színei. a színek szárnyán! Színkatalógus 2014 Az év színe: tengerzöld a let s colour project colours of the world a nagyvilág színei Utazz a színek szárnyán! 01 Andalusia Vörösek Crete Krémfehérek Calcutta Bézsek és barnák A nagyvilág

Részletesebben

Őszi hangulatok. Divat&életstílus. burda. Trend Techno Romantika Vadnyugat. Hölgyek kertben. Rövid ballon. Elegáns kabát. Bundák mindenkinek

Őszi hangulatok. Divat&életstílus. burda. Trend Techno Romantika Vadnyugat. Hölgyek kertben. Rövid ballon. Elegáns kabát. Bundák mindenkinek burda Magyar K r e a t í v T r e n d m a g a z i n 2 0 1 2 / 1 0 Divat&életstílus www.burda.hu Trend Techno Romantika Vadnyugat Retró Rövid ballon Streetstyle Bundák mindenkinek 1495 forint Éves elõfizetéssel:

Részletesebben

BMW SPORT KOLLEKCIÓK 13/14

BMW SPORT KOLLEKCIÓK 13/14 BMW Lifestyle 2013/2014 A vezetés élménye. BMW SPORT KOLLEKCIÓK 13/14 BMW ATHLETICS KOLLEKCIÓ: LENYŰGÖZŐ FUNKCIONALITÁS. BMW KERÉKPÁROK ÉS FELSZERELÉS: MINDEN IGÉNYRE. BMW MOTORSPORT KOLLEKCIÓ: KIVÉTELES

Részletesebben

I I. s z á m. a m a g a z i n

I I. s z á m. a m a g a z i n I I. s z á m 2 0 1 1. d e c e m b e r a m a g a z i n Szeretettel köszöntünk az Anyazin, a magazin II. karácsonyi számában! Már a Karácsonyra készülődünk furcsa, feszült vágyakozás ez. Mert amíg elérkezik

Részletesebben

Rajzolni jó! tanítók számára. gyermeki tevékenységgel, az ábrázolással hamar ad sikerélményt, ami

Rajzolni jó! tanítók számára. gyermeki tevékenységgel, az ábrázolással hamar ad sikerélményt, ami Rajzolni jo.indd 1 L. Ritók Nóra A harminc részletes feladatleírást tartalmazó könyv megmutatja az alkotás lépéseit, tanácsokat ad a technikai kivitelezésben, hogy a gyerekek ráérezhessenek arra a csodálatos

Részletesebben

I. M. VEREMIJCSIK, V. P. TIMENKO MUNKA

I. M. VEREMIJCSIK, V. P. TIMENKO MUNKA I. M. VEREMIJCSIK, V. P. TIMENKO MUNKA 2. osztály 1 MUNKA Munkaoktatási segédkönyv Ukrajna magyar oktatási nyelvű elemi iskoláinak 2. osztálya számára Ajánlotta Ukrajna Oktatási és Tudományos Minisztériuma

Részletesebben

Olaj- és porkréta, zsírkréta

Olaj- és porkréta, zsírkréta Olaj és porkréta, zsírkréta KOHINOOR Gioconda olajkréta Süni olajpasztell kréta 0 76040 6 darabos készlet 6 db/készlet készlet 76040 darabos készlet db/készlet készlet kiváló min ség, m vészeti olajkréta

Részletesebben

Kreatívsarok. Kreatívsarok. Egyéb kiegészítők. NA 315 053 Figurás gyöngyök 192 db. NA 340 142 Állat álarc-sablon készlet

Kreatívsarok. Kreatívsarok. Egyéb kiegészítők. NA 315 053 Figurás gyöngyök 192 db. NA 340 142 Állat álarc-sablon készlet NA 340 142 Állat álarc-sablon készlet NA 315 053 Figurás gyöngyök 192 db Egyéb kiegészítők Álarc-sablonok kartonból, melyeket a gyerekek kedvük szerint díszíthetnek. 15 különböző modellt tartalmaz a csomag.

Részletesebben

BMW LIFESTYLE 11/12 VIVA BARCELONA!

BMW LIFESTYLE 11/12 VIVA BARCELONA! BMW Lifestyle 2011/2012 A vezetés élménye BMW LIFESTYLE 11/12 VIVA BARCELONA! BWM LIFESTYLE KOLLEKCIÓ: BARCELONAI TIPPEK. BMW M BIKE CARBON RACER: KATALÁN KÖRÚT. BMW YACHTSPORT: HÁROM KIKÖTŐ EGY VÁROSBAN.

Részletesebben

ÖTLETEK, TANÁCSOK, TERMÉKEK

ÖTLETEK, TANÁCSOK, TERMÉKEK TAVASZ 2011. március III. évfolyam 1. szám FESTÉKET A FESTÉKBOLTBÓL! FOTÓ: IKEA INGYENES INFORMÁCIÓS MAGAZIN ÖTLETEK, TANÁCSOK, TERMÉKEK LEGYEN SZÍNESEBB AZ ÉLETÜNK! KÖSZÖNTŐ 1 Könnyen és kényelmesen 1

Részletesebben

Multifunkciós irodai papírok...12 Speciális papírok, műanyag alapú média...20 Környezetbarát irodai papírok...23 Színes papírok, borítékok, oklevél-

Multifunkciós irodai papírok...12 Speciális papírok, műanyag alapú média...20 Környezetbarát irodai papírok...23 Színes papírok, borítékok, oklevél- Multifunkciós irodai papírok...12 Speciális papírok, műanyag alapú média...20 Környezetbarát irodai papírok...23 Színes papírok, borítékok, oklevél- és levélpapírok...24 Fotópapírok, nyomtatványok...26

Részletesebben

Termékkatalógus. 2015. februártól. Vásárlói katalógus Áfás árakkal. A Hans Schröder GmbH kizárólagos magyarországi viszonteladója.

Termékkatalógus. 2015. februártól. Vásárlói katalógus Áfás árakkal. A Hans Schröder GmbH kizárólagos magyarországi viszonteladója. 2015. februártól Termékkatalógus Vásárlói katalógus Áfás árakkal A Hans Schröder GmbH kizárólagos magyarországi viszonteladója. Tartalomjegyzék Útmutató fényképek helyes tárolásához 5. oldal Útmutató a

Részletesebben

A Duschland bemutatkozik

A Duschland bemutatkozik 2 0 1 5 A Duschland bemutatkozik... nagyon szegénynek tekinthető az az ember, aki nem birtokol olyan házat, melynek falai üveglappal vannak borítva. Ciceró A Duschland, a világ élvonalbeli zuhanykabin

Részletesebben

837 CSOMAGOLÁS 846 ÍRÓSZEREK. KONYHAGÉpEK TÁROLÓ DOBOZOK. Oldal...658 TÁSKÁK ÉS BŐRÖNDÖK IRATRENDEZŐK ÓRÁK IRATTARTÓK VENTILLÁTOROK ÉS ROVARÖLŐK

837 CSOMAGOLÁS 846 ÍRÓSZEREK. KONYHAGÉpEK TÁROLÓ DOBOZOK. Oldal...658 TÁSKÁK ÉS BŐRÖNDÖK IRATRENDEZŐK ÓRÁK IRATTARTÓK VENTILLÁTOROK ÉS ROVARÖLŐK 787 KONYHAGÉpEK 800 TÁROLÓ DOBOZOK Oldal.......................652 Oldal.......................654 801 TÁSKÁK ÉS BŐRÖNDÖK 801 IRATRENDEZŐK 802 ÓRÁK 810 IRATTARTÓK Oldal.......................653 Oldal.......................653

Részletesebben

CSOMAGOLÁS FEJEZET CSOPORTJAI...

CSOMAGOLÁS FEJEZET CSOPORTJAI... 787 KONYHA- GÉPEK 800 TÁROLÓ DOBOZOK 801 TÁSKÁK ÉS BŐRÖNDÖK 801 IRATRENDEZŐK 802 ÓRÁK Oldal................... 704 Oldal................... 706 Oldal................... 706 Oldal................... 706

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT FODOR FANNI

SZAKDOLGOZAT FODOR FANNI SZAKDOLGOZAT FODOR FANNI SOPRON 2012 Nyugat magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Kar Terméktervezési és Gyártástechnológiai Intézet Reklámajándék és játék tervezése fából Témavezető: Belső konzulens:

Részletesebben

Zöldszám. 06-80-10-20-10 Érdeklődnél? Rendelést adnál le? Szakmai kérdésed lenne? Hívj minket díjmentesen!

Zöldszám. 06-80-10-20-10 Érdeklődnél? Rendelést adnál le? Szakmai kérdésed lenne? Hívj minket díjmentesen! VetPoint Minden ami Állat www.omtshop.hu Érvényes: 2015. augusztus 7-ig, ill. a készlet erejéig. SPÓROLD MEG AZ ÁFÁ-T! Vásárolj augusztusi akciós termékeinkből - KEDVEZMÉNNYEL A kedvezmény mértéke a fogyasztói

Részletesebben