A Magyar Idegtudományi Társaság (MITT) megismételt közgyűlése január , Helyszín: SZTE Kongresszusi Központ, Szeged

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Magyar Idegtudományi Társaság (MITT) megismételt közgyűlése 2011. január 20. 18.00., Helyszín: SZTE Kongresszusi Központ, Szeged"

Átírás

1 A Magyar Idegtudományi Társaság (MITT) közgyűlése január , Helyszín: SZTE Kongresszusi Központ, Szeged Az IBRO International Workshop 2012 honlapján és programjában meghirdetett közgyűlésen a tagság felénél kevesebben jelentek meg, így nem volt határozatképes a közgyűlés. Ezért azt az alapszabálynak megfelelően 24 óra múlva újra összehívta a vezetőség, amikor már a résztvevők számától függetlenül határozatképes a közgyűlés. JEGYZŐKÖNYV A Magyar Idegtudományi Társaság (MITT) megismételt közgyűlése január , Helyszín: SZTE Kongresszusi Központ, Szeged Jelenléti ív (46 fő) jegyzőkönyvhöz csatolva. Vezetőség: Dr. Freund Tamás, Dr. Acsády László, Dr. Csillag András, Dr. Kovács Krisztina, Dr. Détári László, Dr. Tamás Gábor Dr. Freund Tamás, a MITT elnöke megnyitja a közgyűlést. Megállapítja, hogy a közgyűlés összehívása szabályszerűen történt, valamint a közgyűlés határozatképes. Ismerteti a rendkívüli közgyűlés napirendjét: Napirendi pontok: I., Elnöki beszámoló a FENS és IBRO Governing Council Üléseiről (Dr. Freund Tamás) II., Beszámoló a MITT pénzügyi helyzetéről ( Dr. Csillag András) III., Tájékoztató a vezetőségi ülésről: - szavazás a MITT absztraktok megjelentetésével kapcsolatban - MITT-FENS Travel Award pályázat eredményhirdetés - History of Neuroscience, Beszámoló a Szentágothai Project-ről (Dr. Csillag András) IV., Következő MITT konferencia helyszínének kihirdetése. I., Dr. Freund Tamás elnöki beszámolója 1., IBRO Governing Council beszámoló: - IBRO's Central & Eastern Europe Regional Committee (CEERC) új tagja lett Dr. Gábriel Róbert, ugyanis Dr. Párducz Árpád korábbi tag mandátuma lejárt. Az elnökség bízik abban, hogy Dr. Gábriel Róbert jelenlétével továbbra is fenntartható a CEERC-vel kialakított jó kapcsolt, ugyanis a CEERC eddig minden évben évi Euroval támogatta konferenciánkat. - A CEERC és a Western Europe Regional Committee (WERC) összevonásra kerül, de a CEERC 3 évig még külön költségvetéssel és programmal rendelkezik. - Kisvárday Zoltán Advocacy grant-et adott be a MITT nevében, ami pozitív elbírálásban részesült.

2 - A European Brain Council a 2014-es évet a European Year of the Brain-né szeretné nyilvánítani, és remélik, hogy ez sikeresebb lesz, mint a 2000-ben lejárt Decade of the Brain. - Beszámoló az IBRO School-ok terebélyesedéséről (23 Schools, 4810 IBRO School Alumni), és több Interregional School-okat is szerveznek. International Textbook of Neuroscience-t is fejlesztenek, amihez a fejlődő országok ingyen on-line hozzájuthatnak, melynek költségeit az IBRO fedezi. - A szervezet munkáját Tomas Hökfelt fogja irányítani, a titkárnak Sten Grillnert a korábbi FENS elnököt választották. - Az IBRO vagyona 9 millió Euro befektetésekben van, az évi 2 millió Eurós bevétel a publikációkból származik, ha ez az on-line megjelenések miatt kimarad, akkor a befektetésekből kell finanszírozni a kiadásokat. - Elnök úr felhívta a figyelmet a különböző pályázati lehetőségekre (Travel Grant, SfN IBRO Travel Award, In Europe, Return Home stb.), amit kevesen használnak ki. - Az új Statement on the Use of Animals in Research elérhető. 2. FENS Governing Council Meeting (2011. november , Brüsszel) elnöki beszámoló Dr. Reglődi Dóra beszámolója alapján: - Új executive director Lars Christiansen lett Dominique Pouline helyett. - Acsády Lászlót a Schools Committee-be választották rendes tagként. - Új bizottságok: Care committee, History of Neuroscience Committee, Konferenciákért felelős bizottság. - Beszámoló a FENS Featured Regional Meetingről, amit Ljubljanában szerveztek 446 résztvevő 44 országból, ebből 33 európai ország. 3 magyar szervezésű szimpózium volt. - Következő FENS Featured Regional Meeting Prágában lesz (2013. szeptember ) Szeptember között több precongress training school-t terveznek (auditory neuroscience, stem cells, elektrofiziológia stb.) - A 2015-ös FENS Featured Regional Meeting megszervezésére Magyarország is pályázni fog (Freund Tamás). - NENS (Network of Eur. Neurosci. Schools) több PhD. programot is szervez: exchangemobility, lab visits and trainings, amelyekről a FENS honlapon bővebb információk találhatók. Új pályázatok februárjában lesznek. - Schools committee: kevés kelet európai résztvevő, ami eddig is probléma volt. - History of Neuroscience Committee: a MITT is nyert 1500 Eurót a Portraits of neuroscientist pályázaton Szentágothai János munkásságáról szóló internetes anyag összeállítására. Szentágothai János emlékének szenteli a tudós születésének centenáriumát, a 2012-es évet az UNESCO. Későbbiekben beszámol erről Dr. Csillag András. - Advocacy grant: MITT is nyert ben a FENS Barcelonában lesz. A FENS 100 az IBRO 60 fiatal kutatót tud támogatni személyenként 750 Euróval. - A MITT 7 fiatal kutató utazását támogatja. Díjazottak kihirdetése: - Bálint Eszter SOTE - Farkas József PTE ÁOK Anatómia Intézet - Horváth Gabriella PTE ÁOK Anatómia Intézet - Kaszás Attila KOKI - László Kristóf PTE ÁOK Élettan Intézet

3 - Mátyás Ferenc KOKI - Szabadfi Krisztina PTE TTK Neurobiológia II., Beszámoló a MITT pénzügyi helyzetéről ( Dr. Csillag András) - Tagdíjak nehezen érkeznek be. Kb. 450 aktív tag fizet rendszeresen, az éves bevétel FT eddig, évi kb. 1 millió forintra lehet számítani ben Buzsáki Alapítvány Eurót ( Dollárt) adományozott, amit hosszú lejáratú kötvénybe fektettek be, ennek értéke december 31.-én FT volt. Ezen tőke kamataiból évente egy-egy színvonalas előadót szeretnének meghívni Magyarországra. - MITT vagyona Ft volt január 1. és 13 Millió december 31.-én. - Fő kiadások: utazási támogatás ( elszámolva), konferencia, egyéb kiadások Ft. - Konferencia várható mérlege 1 millió FT bevétel. - Szentágothai honlapra a támogatás, Brain Awareness-t is most várják. Hozzászóló Dr. Párducz Árpád, akit Dr. Freund Tamás elnök ellenőrnek kért fel: - Miért növekedett meg a Dollár Dollárra? válasz Dr. Csillag András: A bejegyzéskor változás lehetséges a befektetni kívánt összeghez képest, de a Dollár a tényleges érték volt az év végén. Természetesen ehhez a tőkéhez nem lehet azonnal hozzájutni, mert hosszú távú lekötés. - Az össz vagyon 13 Millió Ft, az alapítvány felajánlásának értéke eredetileg 7 Millió-ként szerepel, aminek év végi bejegyzett értéke 11 Millió? Hogy jelenik meg ez a könyvelésben? Javaslat, hogy az értékpapírok elkülönítve kell számon tartan a könyvelés során. - Szerepeltetni kell a könyvelésben a beérkezett FENS támogatásokat (History of Neuroscience program, BAW). Ezeknek az un. átfutó pénzeknek is szerepelniük kell a könyvelésben, a bevételi és a kiadási oldalon. - Nem találja a MITT-nek utalt adó 1%-okat a könyvelésben. Freund Tamás megkérdezi az ellenőrt, hogy elfogadja-e a beszámolót. Párducz Árpád a felvetett kérdések megválaszolása után tud csak nyilatkozni arról, hogy elfogadja-e a pénzügyi jelentést. Dr. Freund Tamás elnök felkérte Dr. Csillag András pénztárost, hogy könyvelője segítségével tisztázzák a felmerült kérdéseket, és az új beszámolót írásban juttassák el a vezetőséghez, és Párducz Árpádhoz. III. Dr. Csillag András beszámolója a History of Neuroscience keretében készülő Szentágothai honlapról. - A szűkös anyagi keret miatt (1500 Euro) több korábban tervezett dologról le kellett mondani pl.: vidók, filmek stb.. - Sokan segítettek a honlap anyagának összeállításában: társegyetemek, kortársak, pályatársak.

4 - A honlapon bibliográfiai adatok, fotók az életútról, fontos személyekről, díjak, kitűntetések, diplomák, eredeti publikációk, rajzok, saját írások, műjegyzék, kortárs visszaemlékezések, nekrológ találhatók. - Számos kiemelt téma szerepel a honlapon, amelyben mérföldkövet rakott le Szentágothai : gerincvelő, kisagy, agykéreg stb. - A honlap látogatható: Semmelweis Kiadó szakcsoport szerkesztésében. - Halász, Székely és Hámori Professzorok videóját is tervezik angol feliratozással a honlapra tenni. Kérdés: Tervezik esetleg nyomtatott formában történő kiadását? Válasz: Eredetileg web-es anyagnak készült, ezét nyomtatott formában már lehet, hogy nem lenne annyira hatásos. A díszkiadáshoz komoly szponzor szükséges. Igaz, hogy nagyon szép lenne, de népszerűbb a net. Kérdés: UNESCO támogatás mit jelent, esetleg lehetne támogatást is kapni tőlük? Válasz: Bolyai Katalint megkérdezik az esetleges támogatási lehetőségről. Egyéb kérdés: Adójóváírás több esetben nem jutott el a társasághoz! Válasz: Abban az esetben, ha valaki ezt észleli, akkor azonnal fellebbezni kell. A legutóbbi esetben Ft adójóváírás érkezett. IV. Szavazás az absztraktok publikálásáról - A Frontiers eddig ingyen jelentette meg az absztraktokat, most évi Ftba kerül. Az Ideggyógyászati Szemlében történő absztrakt közlés idén Ftba kerül. - Vezetőség javaslata, hogy erre ne költsünk, mivel ez ma már sehol nem számít publikációnak, semmiféle teljesítmény értékelésnél nem veszik figyelembe. - Hogy a MITT Konferenciák, illetve az IBRO Workshop-ok tudományos tartalmának is nyoma maradjon, az absztraktokat a jövőben is be fogjuk kérni, és a MITT honlapon PDF formában fogjuk hozzáfárhetővé tenni, és archiválni. - Vélemény Siklós László: Támogatja, de az ideiek még megjelennek az Ideggyógyászati Szemlében. Dr. Freund Tamás elnök a következő kérdést tette fel szavazásra: "Támogatja-e, hogy az absztraktok a jövőben ne jelenjenek meg idézhető folyóiratokban, csak a MITT honlapon" A Közgyűlés 42 igen, 4 tartózkodás és 0 ellenszavazat mellett elfogadta a javaslatot. V. Következő MITT konferenciát Dr. Csillag András vezetésével a Semmelweis Egyetem szervezi, melynek tervezett helyszíne az új Elméleti Tömb es konferencia tervezett szervezője Debrecen Dr. Antal Miklós vezetésével ös konferenciát a KOKI szervezi reményeink szerint a FENS Featured Regional Meeting keretében.

5

MABOSZ Közgyűlés jegyzőkönyve Budapest, 2009. május 22. Fővárosi Állat-és Növénykert TARTALOM:

MABOSZ Közgyűlés jegyzőkönyve Budapest, 2009. május 22. Fővárosi Állat-és Növénykert TARTALOM: MABOSZ Közgyűlés jegyzőkönyve Budapest, 2009. május 22. Fővárosi Állat-és Növénykert Napirendi pontok: 13.00: Megnyitó A levezető elnök megválasztása Elnöki beszámoló Pénzügyi beszámoló Az Ellenőrző Bizottság

Részletesebben

A Magyar Hemofília Egyesület 2014. évi közgyűlésének jegyzőkönyve

A Magyar Hemofília Egyesület 2014. évi közgyűlésének jegyzőkönyve 1 MAGYAR HEMOFÍLIA EGYESÜLET Postacím: 1538 Budapest, Pf. 529 Telefon: 0630 570-4804 Honlap: www.mhe.hu E-mail: mhe@mhe.hu A Hemofília Világszövetség és az Európai Hemofília Konzorcium hivatalos nemzeti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Elnökségi ülésről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Elnökségi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Elnökségi ülésről Helyszín: Magyar Természetbarát Szövetség 1146 Budapest, Thököly út 58-60. Károlyi terem Időpont: 2011. március 19. 10 15 órakor Jelen vannak: Szabó Imre, Bornemisza

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület 2015. évi tisztújító közgyűléséről 2015. április 24. Petőfi Irodalmi Múzeum, Budapest

Jegyzőkönyv. A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület 2015. évi tisztújító közgyűléséről 2015. április 24. Petőfi Irodalmi Múzeum, Budapest Jegyzőkönyv A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület 2015. évi tisztújító közgyűléséről 2015. április 24. Petőfi Irodalmi Múzeum, Budapest A közgyűlés az első meghirdetett időpontban, 10.00 órakor nem

Részletesebben

Jegyzőkönyv 2011. szeptember 17-i elnökségi ülésről. Fejér megye, Kisgyón Természetbarát telep, Gyöngyvirág Kulcsosház

Jegyzőkönyv 2011. szeptember 17-i elnökségi ülésről. Fejér megye, Kisgyón Természetbarát telep, Gyöngyvirág Kulcsosház Jegyzőkönyv 2011. szeptember 17-i elnökségi ülésről Helyszín: Fejér megye, Kisgyón Természetbarát telep, Gyöngyvirág Kulcsosház Időpont: 2011. szeptember 17. Jelen vannak: Szabó Imre, Pusztay Sándor, dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült 2010. május 31-én a Magyar Felső-, és Középfokú Oktatási, Kutatási és Közgyűjteményi Számítógéphálózati Egyesület, rövidített nevén HUNGARNET Egyesület évi rendes Közgyűlésén,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A MAGYAR TÖRTÉNELMI TÁRSULAT (MTT) 2009. ÉVI KÖZGYŰLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV A MAGYAR TÖRTÉNELMI TÁRSULAT (MTT) 2009. ÉVI KÖZGYŰLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV A MAGYAR TÖRTÉNELMI TÁRSULAT (MTT) 2009. ÉVI KÖZGYŰLÉSÉRŐL Helye: ELTE BTK Kari Tanácsterem Budapest V. ker. Múzeum krt. 4. Időpontja: 2009. június 27. Jelenlévők: ld. l. sz. melléklet: jelenléti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. amely készült a Doktoranduszok Országos Szövetsége Küldöttgyűlésén, 2014. április 25- én 15 órakor

Jegyzőkönyv. amely készült a Doktoranduszok Országos Szövetsége Küldöttgyűlésén, 2014. április 25- én 15 órakor Jegyzőkönyv amely készült a Doktoranduszok Országos Szövetsége Küldöttgyűlésén, 2014. április 25- én 15 órakor Jelen vannak: lásd jelenléti ív (2. számú melléklet) Helyszín: Eötvös Loránd Tudományegyetem

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés a Magyar Meteorológiai Társaság 2008. évi tevékenységéről

Közhasznúsági jelentés a Magyar Meteorológiai Társaság 2008. évi tevékenységéről Közhasznúsági jelentés a Magyar Meteorológiai Társaság 2008. évi tevékenységéről Társaságunk a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvény előírása szerint kérte a Fővárosi Bíróságtól nyilvántartásba

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Felvéve: A Magyar Radiológus Asszisztensek elnökségi ülésén Dátum: 2012-12-13, 14 óra Helyszín: SE Radiológiai és Onkoterápiás Klinika könyvtár Cím: 1082.Budapest, Üllői út 78/A. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület 2014. évi közgyűléséről 2014. április 26. BTM Aquincumi Múzeum, Budapest

Jegyzőkönyv. A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület 2014. évi közgyűléséről 2014. április 26. BTM Aquincumi Múzeum, Budapest Jegyzőkönyv A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület 2014. évi közgyűléséről 2014. április 26. BTM Aquincumi Múzeum, Budapest A közgyűlés az első meghirdetett időpontban, 10.00 órakor nem határozatképes

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Tanácsának 2013. március 26-án 10.30 órai kezdéssel megtartott üléséről

Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Tanácsának 2013. március 26-án 10.30 órai kezdéssel megtartott üléséről Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Tanácsának 2013. március 26-án 10.30 órai kezdéssel megtartott üléséről Helyszín: Országos Széchényi Könyvtár, V. szint 539/A. előadóterme Jelen vannak: Bazsóné

Részletesebben

Budapest, 2006. szeptember 8. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest, 2006. szeptember 8. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest, 2006. szeptember 8. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Az ACI Hungary - Magyar Forex Társaság 2006. szeptember 8.-i Közgyűléséről Helyszin: Magyar Tudományos Akadémia, Budapest A jegyzőkönyvet hitelesiti:érsek

Részletesebben

SZEMIOTIKAI TÁJÉKOZTATÓ

SZEMIOTIKAI TÁJÉKOZTATÓ SZEMIOTIKAI TÁJÉKOZTATÓ A szemiotika a humán tudományok matematikája, a modern nyelvtudomány a szemiotika matematikája (Ivanov nyomán Papp Ferenc, 1963.) A szemiotika kettős viszonyban áll a tudományokkal:

Részletesebben

SZILIKÁTIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET

SZILIKÁTIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZILIKÁTIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET XXXV. KÜLDÖTTGYŰLÉS A VEZETŐSÉG BESZÁMOLÓJA A 2011-BEN VÉGZETT MUNKÁRÓL BUDAPEST, 2012. ÁPRILIS HÓ A vezetőség beszámolója Az Egyesület vezetősége a 2011. évben tovább

Részletesebben

A Fekete Zoltán Alapítvány leköszönő elnökének beszámolója A MDT 2014. nov. 28-i, a 87. Nagygyűlés alkalmával tartott közgyűlésén

A Fekete Zoltán Alapítvány leköszönő elnökének beszámolója A MDT 2014. nov. 28-i, a 87. Nagygyűlés alkalmával tartott közgyűlésén A Fekete Zoltán Alapítvány leköszönő elnökének beszámolója A MDT 2014. nov. 28-i, a 87. Nagygyűlés alkalmával tartott közgyűlésén Ki volt Fekete Zoltán? Néhány életrajzi adat: - 1923. február 3-án született

Részletesebben

FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET ÉVKÖNYV BUDAPEST

FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET ÉVKÖNYV BUDAPEST FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET ÉVKÖNYV 2012 BUDAPEST A FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET KIADVÁNYA Felelős kiadó Dr. Tömösváry Zsigmond nyá. dandártábornok, elnök Lektorálták Dr. Magyar István nyá. dandártábornok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. október 28-án megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. október 28-án megtartott üléséről Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. október 28-án megtartott üléséről Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ACI Hungary - Magyar Forex Társaság 2011. szeptember 10-i Közgyűléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ACI Hungary - Magyar Forex Társaság 2011. szeptember 10-i Közgyűléséről Debrecen, 2011. szeptember 10. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Az ACI Hungary - Magyar Forex Társaság 2011. szeptember 10-i Közgyűléséről Helyszín: Hotel Lycium, Debrecen A jegyzőkönyvet hitelesíti: Pivarcsi Ágnes

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: A Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Humán Bizottság 2014. május 28-ai ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: A Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Humán Bizottság 2014. május 28-ai ülésén. Jegyzőkönyv Készült: A Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Humán Bizottság 2014. május 28-ai ülésén. Jelen vannak: a Humán Bizottság részéről: Szvitankó Tamás elnök Saláta László Mihály Zérczi

Részletesebben

J E GY Z Ő K Ö N Y V. A Baráti Kör Közgyűlése. Ideje: 2012. március 09. 16:00 óra Helye: Székesfehérvár, MH. Összhaderőnemi Parancsnokság Díszterme.

J E GY Z Ő K Ö N Y V. A Baráti Kör Közgyűlése. Ideje: 2012. március 09. 16:00 óra Helye: Székesfehérvár, MH. Összhaderőnemi Parancsnokság Díszterme. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Kiemelkedően közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255, www.htbkszfvar.hu, email:htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v :

J e g y z ő k ö n y v : J e g y z ő k ö n y v : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Bukodi Károly Horváth Tamás Bukodi Jánosné Buza Ernő Dönti Károly

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Választmányi ülésről.

Jegyzőkönyv. Választmányi ülésről. 120 HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete -Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255, www.htbkszfvar.hu, email:htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET ÉVKÖNYV BUDAPEST

FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET ÉVKÖNYV BUDAPEST FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET ÉVKÖNYV 2013 BUDAPEST A FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET KIADVÁNYA Felelős kiadó Dr. Tömösváry Zsigmond nyá. dandártábornok, elnök Lektorálták Dr. Magyar István nyá. dandártábornok

Részletesebben

Protokoll. Sitzung des Elternbeirats der Deutschen Schule Budapest, 29.1.2014 A Német Iskola Szülői Tanács ülése, 2014.1.29.

Protokoll. Sitzung des Elternbeirats der Deutschen Schule Budapest, 29.1.2014 A Német Iskola Szülői Tanács ülése, 2014.1.29. Protokoll Sitzung des Elternbeirats der Deutschen Schule Budapest, 29.1.2014 A Német Iskola Szülői Tanács ülése, 2014.1.29. Időpont: 19.00-22.00 óra Jelenlévők: Jelenléti ív szerint Helyszín: Zeneterem

Részletesebben

VÁLASZTMÁNYI JEGYZŐKÖNYV

VÁLASZTMÁNYI JEGYZŐKÖNYV VÁLASZTMÁNYI JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. október 22-én, Budapesten megtartott választmányi ülésről. Jelen vannak a mellékelt jelenléti íven aláírt személyek, 14 fő. 1.sz. melléklet Béres Margit: Szeretettel

Részletesebben

A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság 2008. évi közgyűlése

A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság 2008. évi közgyűlése A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság 2008. évi közgyűlése A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság (MFTTT) 2008. május 30-án tartotta közgyűlését a Bosnyák téri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2015. február 27-i üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2015. február 27-i üléséről 5087-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2015. február 27-i üléséről Az ülés helye: Baja, Városháza Díszterem, Szentháromság tér 1. Jelen vannak: Dr. Balogh László, Fercsák Róbert,

Részletesebben

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről.

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete -Közhasznú társadalmi szervezet- 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, www.htbkszfvar.hu, email: htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Motoros Könnyű Sportrepülő Szövetség. Évi rendes közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A Motoros Könnyű Sportrepülő Szövetség. Évi rendes közgyűléséről Jegyzőkönyv A Motoros Könnyű Sportrepülő Szövetség (továbbiakban MKSSZ) Évi rendes közgyűléséről Az ülés helye: Volt Gyógyszerkutató Intézet étterme Budapest, IV. ker. Berlini u. 47 49 Az ülés időpontja:

Részletesebben