NEVÜNK: VOLVO CARS. Mottónk: első az ember

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NEVÜNK: VOLVO CARS. Mottónk: első az ember"

Átírás

1 a vadonatúj

2 NEVÜNK: VOLVO CARS Mottónk: első az ember Hazánk: Svédország. Ezért lételemünk a skandináv dizájn, amely mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Autóink tervezésénél is mindig ezt a filozófiát követtük, és követjük ma is. Mérnökeink előtt csak az a cél lebeg, hogy hogyan tehetnék a felhasználó életét könnyebbé, egyszerűbbé és kényelmesebbé. Így míg más autógyártók sokszor a technológiából indulnak ki, és annak korlátai közé próbálják szorítani az embert, a Volvónál Önnek tervezzük autóinkat. Először felmérjük, mire van szüksége, majd széles körű műszaki ismereteinkre és tapasztalatainkra alapozva egyszerűbbé, jobbá, biztonságosabbá és szebbé tesszük életét. Nálunk a forma a funkciót követi, és ha egy autót kívül-belül az emberek számára tervezünk, az egyben szép is lesz. Fontosnak tartjuk, hogy autóink látványa és vezetésük élménye nap mint nap jó kedvre derítse Önt és utasait. Ez a dizájn-filozófia 88 éves történetünk során számos újításhoz vezetett. Gondoljon csak a hárompontos biztonsági övre. Autójában minden nap becsatolja, de tudta-e, hogy 1959-ben a Volvo találmányaként jelent meg a piacon? Közel hat évtizeddel később pedig már azon munkálkodunk, hogy a jövő autói maguk előzzék meg az ütközéseket. Rövidebb távú célunk az, hogy 2020-tól az új Volvókban senki se szenvedjen súlyos vagy halálos kimenetelű balesetet. Az ezt lehetővé tevő fejlesztéseink egy része azonban már a mai Volvókban is elérhető. A biztonság látványos javítása mellett néhány fontos környezeti problémát is sikerült megoldanunk ban szintén mi fejlesztettük ki a Lambda-szondát, vagyis a kipufogógáz összetételét figyelő szenzort, amellyel lehetővé vált a motorok káros anyagkibocsátásának jelentős csökkentése miközben nőtt a teljesítményük, és javult a hatékonyságuk is. Ma szinte minden benzinmotorban ott van a Lambda-szonda, a világ bármely márkájáról legyen is szó. Mert az innováció kezdettől fogva a Volvo Cars elválaszthatatlan része. Tartalom AZ ÖN ÚJ AUTÓJA 02 INTELLISAFE 16 KERÉKTÁRCSÁK 28 MŰSZAKI ADATOK 38 BELSŐ DIZÁJN 08 DRIVE-E 20 BELSŐ TÉR 30 A VOLVO ÉLMÉNY 40 KALANDRA FEL! 10 FELSZERELTSÉG 24 KÁRPITOK 32 SENSUS 12 SZÍNEK 26 TARTOZÉKOK 34

3

4 Elég egy pillantást vetni a Volvo V60 Cross Countryra, és az ember tudja: ezt az autót kemény fából faragták. A V alakú motorháztető, az erős vállvonal és az áramvonalas tetőkiképzés erőt és dinamizmust sugároz. Ugyanakkor a karosszéria robusztus díszítőelemei és a megemelt hasmagasság arról árulkodnak, hogy készen áll a kihívásokra. Mert a Volvo V60 Cross Country a V60 sportkombi lendületes vezetési élményét a Cross Country modellek semmitől vissza nem riadó eltökéltségével párosítja. Az sem baj, ha kedvenc természeti sportját az aszfaltos utakon túl kívánja űzni ezzel az autóval biztosan célba ér, és sportfelszerelése is kényelmesen befér a tágas csomagtérbe. A sok védőburkolatnak hála a karosszéria sem sínyli meg a természet közelségét. A sportos vezetési élmény elsősorban a V60 Cross Country kitűnő futóművének köszönhető. A futómű hangolását több ezer órán át tartó tesztek során finomítottuk úgy, hogy az autó minden helyzetben készségesen reagáljon a vezető utasításaira. Az összkerékhajtás és a 201 mm-es hasmagasság révén rossz utakon és zord időjárási viszonyok között sem kell attól tartania, hogy a V60 Cross Country ne tudná legyűrni a természet erejét. Az utastér megjelenését a jellegzetes svéd dizájnelemek uralják. De ez nem csupán a formavilágban nyilvánul meg, hanem a jól érzékelhető emberközpontú filozófiában is. A kényelmükről híres üléseinket például a 70-es évek óta ergonómiai szakemberek bevonásával tervezzük, hogy hosszú utazás után is frissen és kipihenten szállhasson ki autójából. Több évtizedes tapasztalatainkra alapozva a V60 Cross Countryba olyan kagylósított üléseket terveztünk, amelyek a legendás Volvo kényelem mellett egy sportos autóhoz illő oldaltartást is nyújtanak. De minden más is a minőség jegyében készült: az aprólékosan kidolgozott részletek igazi mestermunkáról tanúskodnak. Jó példa erre a hátsó lökhárítóba integrált kipufogócső végek gyönyörű kidolgozása. Ha olyan autóra vágyik, amelyik nem vegyül el a tömegben, sokoldalúan kihasználható és a nehéz útviszonyokkal vagy az időjárás viszontagságaival is képes megbirkózni, válassza a Volvo V60 Cross Countryt. Ígérjük, nem fog csalódni.

5

6 Volvo V60 Cross Country Aki a sportos életmódot kedveli, az nem szeret meghátrálni a nehézségek elől, és ezt várja el autójától is. VOLVO V60 CROSS COUNTRY Megosztja Önnel a felfedezés örömét Ha Önt mindig is vonzotta az ismeretlen, a Volvo V60 Cross Countrynál nem is kívánhatna jobb útitársat. Ez a Volvo sportkombi nem csupán dinamizmusával és sokoldalúságával kápráztatja el, hanem az úttalan utakon is helyt álló menettulajdonságaival és az ehhez illő robusztus megjelenésével is. Aki a sportos életmódot kedveli, az nem szeret meghátrálni a nehézségek elől, és ezt várja el autójától is. És persze azt is, hogy az izgalmas utakra a családot és az összes sportfelszerelést is magával tudja vinni. A V60 Cross Country tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. Már a puszta megjelenése is az izgalmas élmények ígéretével kecsegtet. Az áramvonalas tetővonal és a sportkupékat idéző hátsó ablak megemelt futóművel és robusztus ellenálló képességet sugalló védőburkolatokkal párosul. A V60 Cross Country egyértelműen azt üzeni, hogy kész meghódítani a világot. Olyan autó, amely már messziről könnyen felismerhető. Olyan autósoknak, akik nem akarják elrejteni egyéniségüket. Ha valaki magának magasra állítja a mércét, miért is lenne engedékenyebb az autójával szemben? Az utastérben is az lesz az érzése, hogy itt mindig ura maradhat a helyzetnek. Ahogy beindítja a motort és hátradől a vezetőülésben, Ön irányítja az eseményeket, bármilyen úton és bármilyen időjárási viszonyok között is kell autóznia. A megemelt hasmagasság a városi forgalomban kitűnő rálátással jutalmazza a vezetőt, az aszfaltozott utakról letérve pedig magától értetődőek az előnyei. Az összkerékhajtás akkor is biztos tapadást nyújt, ha nedves, sáros vagy csúszós az út, és nem kell attól tartania, hogy nem tudja folytatni az útját. Bármelyik évszakban, bármerre indul útnak, a Volvo V60 Cross Countryval felfedezheti a világot.

7

8 Volvo V60 Cross Country

9 AZ ÖN ÚJ VOLVÓJA 07 A Volvo V60 Cross Countryt semmivel sem lehet összetéveszteni. A megemelt futómű révén a vezető parancsnoki pozícióból tekinthet az útra, miközben a kátyús földutakon sem kell a megfenekléstől tartania. A magasan ülő karosszéria ránézésre is büszke magabiztosságot sugároz, amit csak tovább fokoznak az ezüst színű, integrált tetősínek. Az ablakkeretek és a külső tükörházak lakkfekete fényezése egyszerre exkluzív és praktikus. Mint ahogy maga az autó is egyszerre könnyed sportkombi és sokoldalú szabadidőautó. Az áramvonalas karosszéria és a részletek kifinomult ele ganciája olyan robusztus dizájnelemekkel párosul, amelyek már megjelenésükben is izgalmas élményeket ígérnek. Az első hűtőmaszk kaptárszerű fekete rácsozata, az alsó légbeömlő nyílás ezüst színű kerete és az azzal integrált első alvázvédő lemez alkotja az orr-rész jellegzetes Cross Country megjelenését. A kerékjárati ívek matt fekete kiszélesítése elöl-hátul tökéletesen illeszkedik az oldalsó küszöbvédőhöz, és tovább erősíti az autó robusztus jellegét, akárcsak a kőfelverődések ellen is hatásos hátsó alvázvédő lemez. A jellegzetes Cross Country embléma csak megerősíti a benyomást, hogy nem akármilyen autóval van dolgunk.

10 A Volvo V60 Cross Country Geartronic automata sebességváltójával manuálisan is válthat a fokozatok között, és ehhez el sem kell engednie a kormányt: a váltót kormányoszlopra szerelt fülekkel (opció) is vezérelheti. Manuális módban tovább pörgetheti a motort, vagy korábban visszaválthat, amitől még sportosabb lesz a vezetési élmény. Jobb is, ha ilyenkor két kézzel fogja a kormányt!

11 BELSŐ DIZÁJN 09 Régóta híresek vagyunk üléseink kényelméről. Ez is egy olyan hagyomány, amire joggal lehetünk büszkék. A V60 Cross Country utasterének tervezésekor is az embert helyeztük a középpontba. A középkonzolt kissé a vezető felé fordítottuk, a műszerfalra pedig egy kerek műszert helyeztünk, amelyet két kisebb műszer fog közre. Ezt a jól átlátható elrendezést a nagy teljesítményű motorkerékpárok műszerei ihlették. A bőr borítású, három küllős kormánykerék tapintása rendkívül kellemes, a távkapcsolókkal számos funkció a kormányról is vezérelhető. A szervorásegítés révén a kormányzás könnyű és kényelmes, de mindig pontos visszajelzést ad a kerekekről. Az üléseket pedig a Volvo jól bevált receptje szerint terveztük. Régóta híresek vagyunk üléseink kényelméről mondja Stefan Sällqvist, a Volvo vezető tervezője. Ez is egy olyan hagyomány, amire joggal lehet büszke a Volvo Cars. Ráadásul ergonómiai tapasztalatainkra építve a V60 Cross Country sport üléseit is sikerült úgy kialakítanunk, hogy a több órás vezetés sem érződik fárasztónak, ugyanakkor a kagylósított ülések az éles kanyarokban is biztosan megtámasztják az utasokat.

12

13 KALANDRA FEL! 11 Vannak emberek, akik nemcsak beszélnek a kalandokról, hanem meg is élik azokat. Ezt a Volvót nekik ajánljuk. FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA A látszat nem csal. Mindent tud, amit megjelenése ígér Ez a Volvo azok számára készült, akiknek az élet maga is egy izgalmas kaland. De korántsem csak optikai kiegészítőkkel szeretnénk őket megnyerni. Mert a V60 Cross Country képességeiben is éppolyan robusztus, mint ahogy azt megjelenése sugallja. A Cross Country 201 mm-es hasmagassága például 65 mm-rel nagyobb, mint a standard V60-é. A magasan ülő karosszéria pedig nagyon sokat jelent a kátyús földutakon, sárban vagy mély hóban. Ha emellé még összkerékhajtást is választ, a legnehezebb körülmények között is biztosan számíthat autójára. Az aktív életmód sokszor ismeretlen, a civilizációtól távol eső tájakra vezet. Ha eközben meredek és csúszós lejtőhöz érne, nyugodtan bízza rá magát a V60 Cross Country lejtmenet-vezérlésére. Ilyenkor a motort és a féket is az elektronika vezérli, Önnek csak kormányoznia kell. De a Volvo V60 Cross Country az országutakon is éppúgy otthon érzi magát, mint az aszfalton túl. A sportos vezetők különösen nagyra értékelik majd a nyomatékvektor számításon alapuló kanyarstabilitás-fokozó rendszert, amely éles kanyarokban még precízebbé teszi az autó irányíthatóságát és hatékonyan kiküszöböli az alulkormányozottságot. Vannak emberek, akik nemcsak beszélnek a kalandokról, hanem meg is élik azokat. Ezt a Volvót nekik ajánljuk. Mert nekik az aktív életmódjukhoz olyan autóra van szükségük, amellyel a legzordabb időben és a legmostohább útviszonyok között is biztosan célba érnek. Olyan autóra, amely hosszú távon is megbízható és kitartó partnerük lehet. A Volvo V60 Cross Country éppen ezt nyújtja. Pontosan úgy, ahogyan azt a látványosan robusztus külső ígéri. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

14

15 SENSUS 13 A Sensus Connect internetes szórakoztató és információs központtá alakítja a középkonzol kijelzőjét. Kapcsolat ember és gép között A Volvo Sensus az autóval való intuitív kommunikáció és a digitális világhoz kapcsolódás átfogó megoldása, amellyel út közben is elérhetővé válnak az on-line szolgáltatások. A Volvo Sensus Connect ugyanis internetes szórakoztató és információs központtá alakítja a középkonzol hétcolos kijelzőjét, amelyen nemcsak a weben böngészhet, hanem olyan alkalmazásokat is letölthet, mint a Stitcher vagy a TuneIn. A Sensus Connect hozzáférést biztosít számos on-line térképhez és útvonaltervezőhöz, az opcionális Sensus Navigation pedig teljes körű címkeresést, útvonaltervezést és -vezetést, valamint 3D-s térképeket kínál akkor is, ha az internet nem elérhető. A Sensus koncepcióban az autó és vezető közötti kommunikáció szerves része a zenehallgatás is. Ezért született meg a Premium Sound audiorendszer, amelynek kifejlesztésében a világhírű Harman Kardon működött közre. Az új generációs Dirac Live hangprocesszor-technológiájára épülő erősítőhöz 12 kiváló minőségű hangsugárzó csatlakozik, amelyek az autó minden utasa számára tökéletes térhatást és fantasztikus hangzást nyújtanak, különösen a mély hangtartományban. És hogy kedvenc zenéi mindig kéznél legyenek, a rendszerhez szinte bármilyen külső lejátszó is csatlakoztatható, akár vezetékkel, akár Bluetooth kapcsolaton keresztül. A látványos digitális műszeregység szintén a hatékony kommunikációt szolgálja. A háromféle beállítás Elegance, Eco és Performance nem csupán a műszerfal, és vele együtt a középkonzol kijelzőjének színvilágát módosítja, hanem azt is, hogy mely információk kerülnek előtérbe. Így a vezető mindig azokra az adatokra összpontosíthatja a figyelmét, amelyek az adott vezetési helyzetben a legfontosabbak. De a tervezők nem csupán a digitális kijelzőkre és internetes alkalmazásokra koncentráltak: ugyanilyen figyelmet szenteltek az olyan hagyományos kezelőszerveknek, mint például a többfunkciós kormánykerék távvezérlői vagy a mára klasszikussá vált lebegő középkonzol kapcsolópultja, rajta az ember alakú klímaszabályzóval. Sötétben a kapcsolókat sejtelmes fény világítja meg, sőt, egyes automata sebességváltóval szerelt modelleknél még a váltókarhoz is rendelhet megvilágítást. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

16 Különleges kapcsolat A Volvo On Call révén korábban nem látott módon kapcsolódhat autójához autója pedig a külvilághoz. (Ez az opció és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások Magyarországon jelenleg nem rendelhetők.) A rendszer lelke egy okostelefon-alkalmazás, mellyel akárhonnan ellenőrizheti autóját, és kommunikálhat is vele. Ez nagyon praktikus például olyankor, amikor már előre befűtött autóba akar beszállni. Az online használathoz a csomag beépített modemet és külön SIM-kártya aljzatot tartalmaz. A Volvo On Call emellett vészhelyzetekben is nagy segítség lehet. A műszerfalon elhelyezett de az első utasülésből is könnyen elérhető On Call gomb az autómentőt kapcsolja, míg az SOS gomb azonnali kapcsolatot teremt a Volvo Cars kríziskezelő csapatával. Ha pedig a jelek arra utalnak, hogy Ön balesetet szenvedett (például valamelyik légzsák aktiválódott), a jármű önműködően értesíti a központot, és a GPS vevő segítségével megadja pozícióját is. Ilyenkor munkatársunk a beépített telefonon keresztül megpróbál kapcsolatba lépni az utasokkal. Ha nem kap választ, azonnal értesíti a mentőket. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

17

18 Volvo V60 Cross Country Jövőképünk: olyan autókat tervezni, amelyek soha nem ütköznek. Volvo Cars: az intuitív biztonság. Autóján belül és azon kívül is A Volvo Cars a génjeiben hordozza a biztonság iránti elkötelezettséget. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a világ úttörő életmentő technológiái közül több is a Volvo találmánya volt mint például a hárompontos biztonsági öv, amelyet az emberiség egyik legfontosabb újításaként tartanak számon. És ezt igazolja ambiciózus jövőképünk is: olyan autókat akarunk tervezni, amelyek soha nem ütköznek. Rövidebb távú célunk az, hogy a 2020-tól gyártott új Volvókban senki se szenvedjen halálos vagy súlyos sérüléssel járó balesetet. Az Ön és a többi közlekedő biztonsága felett őrködő átfogó rendszereinknek az IntelliSafe nevet adtuk. Ezek az intuitív biztonsági technológiák ott vannak az Ön Volvójában is, és folyamatosan ügyelnek arra, hogy Ön is utasai a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. Az IntelliSafe technológiák azonban nem csak a Volvókban utazókat védik: filozófiánkból következően a többi közlekedő biztonságát is szem előtt tartjuk. Ezért fejlesztettük ki például az 50 km/h sebességig működő City Safety koccanásgátló rendszert, amely önműködően vészfékezésbe kezd, ha Ön nem reagál időben a Volvója előtt hirtelen megálló vagy lelassuló autóra. A City Safety akkor is működésbe lép, ha váratlanul gyalogos vagy kerékpáros kerülne a Volvo elé. Nagyobb sebességnél az automatikus fékezéssel kibővített ráfutásra figyelmeztető rendszer vészjelzése figyelmeztet a veszélyesen közeli járművekre nappali fényben és éjszaka egyaránt. Világosban a gyalogos és kerékpáros felismerés funkció is aktív, és a figyelmeztető lámpa akkor is kigyullad, ha gyalogos vagy Önnel egy irányban haladó kerékpáros kerül az autó elé. Ha Ön még ekkor sem reagál a veszélyes helyzetre, a rendszer önműködően vészfékezésbe kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy legalább csökkentse annak erejét. Ha menet közben Volvója indokolatlanul a forgalmi sáv széle felé sodródik, a sávelhagyásra figyelmezető, illetve egyes modelleken a sávban tartó rendszer segít tartani a helyes irányt. Az elalvásra figyelmeztető rendszer azt is érzékeli, ha a vezető fáradt, és a műszerfalon megjelenő üzenettel figyelmeztet, hogy ideje pihenőt tartani. Az IntelliSafe rendszerek vezetőt támogató funkciói egyfajta hetedik érzékként működnek, és figyelmeztetik a vezetőt a potenciális veszélyekre. Az autóba épített kamerák még a közlekedési jelzőtáblákat is felismerik, így a műszerfalról bármikor leolvasható az éppen érvényes sebességkorlátozás vagy más fontos figyelmeztetés. Az automatikus távolsági fényszóróval a vezetőnek nem kell arra figyelnie, hogy éjszaka a reflektor ne vakítsa el a többi autóst, mert a rendszer a kellő időben önműködően tompított fényre vált, majd ismét visszakapcsolja a távfényt. Az adaptív tempomattal pedig akkor sem kell fékeznie, ha az Ön előtt haladó jármű lassabban halad, mint a beállított utazósebesség a radaros érzékelő időben észleli a másik autót, és mindaddig csökkenti a sebességet, amíg ismét szabaddá nem válik az út. Az automata váltós modelleken az adaptív tempomat 30 km/h sebesség alatt is képes tartani a beállított követési távolságot, sőt, az araszoló városi forgalomban akár álló helyzetre is le tudja lassítani az autót. A BLIS holttérfigyelő rendszer az A oszlopba épített lámpákkal jelzi, ha a visszapillantó tükrök holtterébe másik jármű kerül, a szűk parkolóhelyekről vagy garázsból való kitolatást segítő rendszer szenzorai pedig akkor is érzékelik a keresztben közeledő másik autót, ha az a vezetőülésből egyáltalán nem látható. Egy másik IntelliSafe technológia és a V60 Cross Countryban az alapfelszereltség része az elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC), amely kicsúszás esetén önműködően stabilizálja az autót. Méghozzá úgy, hogy Ön legtöbbször észre sem veszi. Mert az IntelliSafe technológiák lényege, hogy még természetesebbé tegyék a vezetési élményt, miközben a háttérből igyekeznek kiszűrni minden kockázatot. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

19 Fény az éjszakában. A sötétben való vezetést is lehet kellemesebbé és biztonságosabbá tenni, például a Volvo automatikus távolsági fényszórójával, amellyel a távfény bekapcsolása után Önnek már nincs is több dolga a világítással. A rendszer szenzorai ugyanis érzékelik az úton haladó többi járművet,, és önműködően tompítják a fényszórókat de mindig éppen csak annyira és csak annyi ideig, hogy ne vakítsák el a másik autóst. Ez az intelligens technológia még a gyalogosokat és kerékpárosokat is észleli, így autója őket sem vakítja el. Ha pedig lakott területre ér, a távfény önműködően kikapcsol. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

20 A City Safety koccanásgátló rendszer segít elkerülni a ráfutásos ütközéseket. Ha a Volvo előtt haladó másik jármű hirtelen fékez vagy megáll, és a vezető nem reagál időben, az IntelliSafe rendszer részét képező City Safety önműködően vészfékezésbe kezd. A rendszer 50 km/h sebességig aktív, és ha a két jármű relatív sebessége nem haladja meg a 15 km/h-t, képes teljesen elkerülni az ütközést de minden más esetben is jelentősen csökkenti a becsapódás erejét. A Volvo a többi közlekedőre is gondol, ezért a teljes körű fékezéssel kiegészített gyalogos és kerékpáros felismerés is az alapfelszereltség része. Ha hirtelen gyalogos lép az autó elé, vagy egy vele egy irányban haladó kerékpáros kerül az útjába, de a vezető mégsem reagál időben, az elektronika önműködően lefékezi az autót. A BLIS holttérfigyelő rendszer radarral pásztázza az autó környezetét, és figyelmeztet a külső tükrök holtterében lévő, illetve a szomszéd sávban gyorsan előző járművekre. Ezáltal könnyebb elkerülni a rosszul időzített sávváltásokat. A kitolatást segítő rendszer azokra a járművekre figyelmeztet, amelyeket Ön nem lát, amikor garázsból vagy szűk parkolóhelyről kell kitolatnia. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

21

22

23 DRIVE-E 20 Lankadatlanul dolgozunk azon, hogy csökkentsük autóink káros környezeti hatásait, de közben soha nem feledkezünk el a vezetési élményről. Nagyobb élvezet, kisebb fogyasztás A Drive-E koncepció számunkra nem csak új generációs hajtásláncok kifejlesztését jelenti, hanem a hatékony teljesítmény-kihasználást és a kompromisszumok nélküli vezetési élményt teljes körűen felölelő megközelítésünket szimbolizálja. Mert miközben lankadatlanul dolgozunk olyan új technológiák kifejlesztésén, amelyekkel tovább csökkenthetjük autóink káros környezeti hatásait, soha nem feledkezünk el a vezetési élményről. Meggyőződésünk, hogy a hatékonyság és az alacsony szén-dioxid kibocsátás nem kell, hogy a teljesítmény vagy a menetdinamika rovására menjen. Ennek a koncepciónak a jegyében fejlesztettük ki új, kétliteres, négyhengeres Drive-E motorjainkat, amelyek benzines és dízel változatban is készülnek. Ezekhez a könnyű, alacsony belső súrlódású, turbófeltöltős motorokhoz fejlesztettük ki az új, nyolcfokozatú Geartronic automata váltót, amely minden helyzetben a legoptimálisabb módon használja ki a motor nyomatékát. Ha pedig az ECO+ üzemmódot is bekapcsolja, a vezetési stílustól függően akár öt százalékos fogyasztás csökkentést is elérhet. Ebben az üzemmódban ugyanis a váltó kevésbé hagyja felpörögni a motort, és maga a motorvezérlés is takarékosabb üzemre kapcsol. A Start/Stop funkció rövid megállásoknál is önműködően leállítja a motort, míg az ECO cirkáló funkció 65 km/h sebesség felett kiiktatja a motorféket: ha a vezető leveszi a lábát a gázpedálról, az autó szabadon gurul tovább, a motor pedig alapjárati fordulatra áll, amivel kevesebb energia vész kárba és csökken a fogyasztás. A Drive-E dízelmotorokban kettős turbófeltöltőket alkalmaztunk, az égési folyamat precíz irányításáról pedig a forradalmi i-art közvetlen üzemanyag-befecskendezés gondoskodik, amely hengerenként külön processzorral és nyomásérzékelővel szabályozza a befecskendezett üzemanyag menynyiségét. Ráadásul ezeket a motorokat több évnyi használat után sem kell utánállítani. A környezet iránti elkötelezettségünk természetesen az utastérre is kiterjed. Ezért alkottuk meg a CleanZone rendszert, mely átfogó megközelítéssel biztosítja a tiszta levegőt az autóban. A CleanZone rendszer részeként gondosan teszteljük az utastér elemeit, hogy nem bocsátanak-e ki kellemetlen szagokat vagy ártalmas gázokat. Arra is ügyelünk, hogy kizárólag hipoallergén anyagokat használjunk. Emellett utastér-levegőszűrőnk jelentősen csökkenti a szellőzőrendszeren át az utastérbe jutó por, pollen és egyéb részecskék mennyiségét. Ezt aktív utastérszűrővel is kiegészítheti, amely aktívszenes multiszűrővel védi Önt és utasait a többi jármű által kibocsátott ártalmas gázoktól: a szénmonoxidtól, a nitrogén-oxidoktól és a dízelrészecskéktől. A rendszer folyamatosan méri az utastérbe lépő levegő minőségét, és ha az ártalmas gázok túl nagy mennyiségben vannak jelen, önműködően belsőlevegő-keringtetésre vált. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

24

25 A Volvo V60 Cross Country a korszerű benzines és dízelmotorok széles választékával rendelhető, így mindenki megtalálja az igényeinek és vezetési stílusának legjobban megfelelő erőforrást. De bármelyik motort választja is, élmény lesz a vezetés méghozzá kedvező fogyasztás és alacsony széndioxid kibocsátás mellett. A fronthajtású T5 modellváltozat turbófeltöltős benzinmotorja például 245 lóerős teljesítmény és 350 Nm-es forgatónyomaték mellett is csak 155 g szén-dioxidot bocsát ki kilométerenként, míg az összkerékhajtású T5 motorja 254 lóerős, szén-dioxid kibocsátása pedig 198 g/km. A dízelmotorok közül a fronthajtású D3 és D4 széndioxid-kibocsátása manuális váltóval 111 g/km, automata váltóval 121 g/km, míg teljesítményük 150, illetve 190 lóerő. Az összkerékhajtású, automata váltós D4 AWD szintén 190 lóerőt teljesít 149 g/km szén-dioxid kibocsátással. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

26

27 FELSZERELTSÉG 25 Melyik V60 Cross Country áll legközelebb Önhöz? Amikor eldöntötte, hogy a Volvo V60 Cross Countryt választja és ehhez a döntéshez csak gratulálni tudunk, és már az ideális motort is kiválasztotta, az opciók és tartozékok hosszú listája még mindig számtalan lehetőséget kínál. Hogy megkönnyítsük a döntést, összeállítottunk négy gyári felszereltség-csomagot, amelyek között a kifinomult elegancia és a sportos dinamizmus hívei is megtalálják a kedvükre valót. És ha valami még hiányzik, a csomagok további egyedi opciókkal is kiegészíthetők. KINETIC Alapfelszereltség: 12 V csatlakozó az első üléseknél 16" Pangea könnyűfém keréktárcsák 40/20/40 arányban osztott hátsó üléstámla Belülről gombbal zárható utastér, visszajelző LED-del az első utas ajtaján Bőrbevonatú kormánykerék Bőrbevonatú váltógomb City Safety koccanásgátló rendszer Csomagtérroló Dupla pohártartó (elöl) Elektromos rögzítőfék Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC) Elektronikusan vezérelt légkondicionáló (ECC) szellőzőrácsokkal a B oszlopban Fedélzeti számítógép (Info-center) Fekete díszítő betétek Fényszóró magasságállítás Függönylégzsákok (IC) Gumijavító készlet Guminyomás ellenőrző rendszer (TPMS) Hárompontos automata biztonsági öv valamennyi ülésen, az övek becsatolására figyelmeztető rendszerrel ISOFIX rögzítőpontok hátul Kanyarstabilitás-fokozó (CTC) Külső hőmérő Külső műsorforrás (AUX) bemenet LED-es nappali menetjelző lámpák Megvilágított piperetükör a vezető és az utas oldalán Mellbystrand szövetkárpit Oldallégzsákok az első üléstámlákban Ostorcsapás-nyaksérülés elleni védelem az első üléseken (WHIPS) Sebességrögzítő (Tempomat) Sensus járművezérlő és szórakoztató rendszer, a középkonzolban elhelyezett 5" színes képernyővel, Performance audiorendszerrel és CD lejátszóval Távvezérlésű központi zár Textil padlószőnyegek Többfunkciós kormány Vezető- és utasoldali frontlégzsák MOMENTUM Tartalma a Kinetic felszereltségen felül: 17" Valder könnyűfém keréktárcsák Alumínium küszöbvédő a csomagtérajtónál Automatikusan elsötétedő, keret nélküli belső visszapillantó tükör Bluetooth kapcsolat Bőrbevonatú kormány selyemfényű ezüst betéttel Elektromosan behajtható visszapillantó tükrök talajmegvilágító lámpákkal Esőérzékelős ablaktörlő automatikus világítással High Performance audiorendszer Krómhatású dekorbetét az ablakkereteknél Krómozott klímavezérlő gombok Tolatóradar Tylösand textil/t-tec kárpit SUMMUM Tartalma a Momentum felszereltségen felül: 18" Neso könnyűfém keréktárcsák Bőr/vinyl kárpit Digitális műszeregység Elektromosan állítható vezetőülés ülés- és tükörmemóriával Hátsó kartámasz pohártartóval és tárolórekesszel TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

28 Volvo V60 Cross Country A fényezés drámai hatással van a V60 Cross Country személyiségére. De bármelyik szín mellett dönt is, mindegyik luxust és határozottságot sugároz. Színpalettánk is a skandináv stílust tükrözi mondja Ebba Maria Thunberg, aki a V60 Cross Country színeinek és anyagainak kiválasztásáért volt felelős. A színeket végignézve jól látható, hogy a természethez szorosabban kapcsolódó, lágy árnyalatokat választottunk. Hiszen svéd dizájnereink leginkább az óceán és az ég látványából, és persze a fény és árnyék évszakos váltakozásából merítenek ihletet. Mindegyik árnyalat egyedi jelleget, minőséget és erőt sugároz. 614 Fehér 707 Inscription kristályfehér gyöngyház (a ráeső fénytől és a látószögtől függően fehérből csillámló sárgásfehérbe hajlik) 019 Fekete 717 Onyxfekete metál 712 Jáva metál TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

29 SZÍNEK Twilight bronz metál 711 Ezüstmetál 477 Inscription csillámezüst metál (a ráeső fénytől és a látószögtől függően ezüstből metálkékbe hajlik) 492 Sötétszürke metál 714 Ozmiumszürke metál Megjegyzés: Nyomtatásban vagy a képernyőn nem lehet pontosan visszaadni az eredeti színárnyalatokat. A Volvo márkakereskedők készséggel mutatnak színmintákat.

30 A szembetűnőtől a diszkrétig, az elegánstól a sportosig a kerekek megválasztásával sokféle egyedi vonást adhat V60 Cross Countryjának. Kilép a rivaldafénybe, vagy inkább a visszafogottság varázsát választja? Sportos karaktert hív életre, vagy finom, rejtelmes külsőt ölt? Próbálja ki a különféle keréktárcsákat internetes autó konfigurátorunkkal, és döntse el, melyik illik legjobban az Ön egyéniségéhez. Neso 7,5 18" Diamond cut /matt fekete keréktárcsa

31 KERÉKTÁRCSÁK 29 Pan 7,5 18" ezüst színű Bor 8 19" Diamond cut/matt fekete Pangea 7 16" matt ezüst színű Valder 7,5 17" ezüst színű TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

32 Volvo V60 Cross Country Új Volvója második otthona lesz. Rendezze be saját ízlése szerint

33 BELSŐ TÉR 31 A Volvo V60 Cross Countrynál a kényelmes és elegáns utastér magától értetődő. Akárcsak a precíz kivitelezés. A szellőzőrácsok selyemfényű króm keretétől az ajtóoszlopok finom szövetkárpitjáig minden a minőség jegyében készült. Komfort üléseinkhez Mellbystrand textil, Tylösand T-Tec/textil vagy bőr kárpitot választhat, és ha a legendás Volvo kényelem mellett az éles kanyarokban maximális oldaltámaszt is szeretne, akár sport bőrkárpittal borított kagylósított sportüléseket is rendelhet. És ha már a sportos kanyaroknál tartunk, a kormányra szerelt váltókapcsolókkal bármikor átveheti az automata sebességváltó (opció) irányítását, és akár a kormány elengedése nélkül is manuálisan válthat a fokozatok között. Ha egyszer kipróbálja, élni sem tud majd nélküle. De nemcsak a kanyarokban fogja ritkábban elengedni a kormányt: a fűthető kormánykerék a fagyos, téli napokon kellemesen felmelegíti a hidegben elgémberedett kezét. Igaz, a szélvédőt már nem kell kapargatni, mert az üvegbe épített miniatűr fűtőszálak percek alatt leolvasztják róla a jeget. Eközben Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni (a szintén fűthető) ülésben, és csodálni a digitális műszerfal látványos grafikáját és élénk színeit. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

34 Volvo V60 Cross Country Komfort ülés DÍSZÍTŐ BETÉTEK Fa Alumínium Csillámgrafit alumínium Sport ülés Lakkfekete Inscription fa

35 KÁRPITOK 33 Textil Textil/T-Tech Bőr Sport bőr A TELJES VÁLASZTÉKÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT: VOLVOCARS.HU

36

37 TARTOZÉKOK 35 A térelválasztóra szerelhető kutyaajtóval megakadályozhatja, hogy a nyitott csomagtérajtón át kedvence kiugorjon a kocsiból. MINDENKI MÁSKÉPP ÉLI AZ ÉLETÉT És mindenki saját életmódjához igazíthatja Volvóját Egy új Volvo vásárlása önmagában is nagy élmény. Hát még akkor, ha ezt az új Volvót egyedi igényei szerint alakíthatja ki. Erre szolgálnak a V60 Cross Countryhoz kínált eredeti gyári tartozékok, amelyekkel még inkább saját életmódjához igazíthatja autóját. A hátsó ülések mögött kihúzható védőháló szériafelszerelés, de ha nehéz csomagokat szállít, válassza a nagyobb erőknek is ellenálló acél csomagtér elválasztó rácsot, amely megakadályozza, hogy hirtelen fékezéskor vagy ütközéskor a csomagok előre repüljenek. Ha nincs rá szükség, a gázrugós rács egyetlen mozdulattal felhajtható, és a tető síkjába simul. A keresztben elhelyezett rácshoz hosszanti térelválasztó is csatlakoztatható, amellyel két részre oszthatja a csomagtartót. Ez ideális megoldás akkor, ha kutyája mellett csomagokat is szállít, vagy ha törékeny vagy szennyezett rakományát elkülönítve kívánja szállítani. Sőt, a térelválasztóra akár kutyaajtót is szerelhet, hogy a csomagtérajtó nyitásakor véletlenül se ugorhasson ki kedvence a kocsiból. A levehető vonóhorog karosszérián túlnyúló része egyetlen mozdulattal leszerelhető, így használaton kívül nincs útban, és a helyén csak egy diszkrét fedél látható. A Volvo sokoldalú tetőcsomagtartó-rendszerének alapját a néhány mozdulattal a tetősínhez erősíthető kereszttartók alkotják. Ezekre szerelheti fel a különböző csomagtartó adaptereket és tartozékokat. Praktikus kerékpártartóinkkal például gyorsan és egyszerűen rögzítheti kerékpárját a tetőn. 70 mm csővastagságig minden kerek vagy ovális vázkeresztmetszetű kerékpárhoz használható. A Volvo egykulcsos rendszerével a tartó is lezárható.

38 TOVÁBBI TARTOZÉKOKÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT: VOLVOCARS.HU

39 TARTOZÉKOK 37 A megvilágított első küszöbsínekkel minden beszálláskor ünnepélyes fogadtatásban lesz része. Ha szereti az apró figyelmességeket, akkor Ön is értékelni fogja a megvilágított első küszöbsínt (opció). Valahányszor kinyitja a vezető vagy az első utas ajtaját, a rozsdamentes acél sín mögött sejtelmes fényben tűnik fel a Volvo felirat. Ez ám a fogadtatás! A hátul utazókat a hátsó szórakoztató rendszer 8 colos képernyőivel és integrált DVD-lejátszóival derítheti jó kedvre, hiszen menet közben filmet nézhetnek vagy kedvenc számítógépes játékaikkal is játszhatnak. Mindezt úgy, hogy közben nem zavarják a vezetőt, mert a hangot vezeték nélküli fejhallgatók közvetítik. Az autóban utazó csecsemőknek és gyermekeknek több féle, a Volvo Cars által is jóváhagyott gyermekülést kínálunk. Hátrafelé néző csecsemőülésünk egy éves korig (vagy 13 kg testsúlyig) használható. A kagylósított háttámla oldalütközéskor extra védelmet nyújt, a csecsemő fejét pedig külön állítható puha fejpárna támasztja meg. Az ülés ötpontos öve néhány mozdulattal a kívánt feszességre állítható. Az üléshez napellenző is tartozik, az állítható fogantyúval pedig az autón kívül is kényelmesen hordozható, sőt, akár hintaszékként is használható. A megfordítható gyermekülés a gyermek kilenc hónapos korától egészen hat éves koráig (9 25 kg testsúlyig) használható. Az ülést az autó beépített biztonsági övével kell rögzíteni, a beállítás pedig néhány mozdulattal elvégezhető. A nagyobb gyermekek számára a Volvo emelőpárnáját ajánljuk, amellyel a gyermek már elég magasan ül ahhoz, hogy a beépített felnőtt biztonsági övet használja. Az emelőpárna oldalütközés esetén is optimális védelmet nyújt. A fejtámla és az ülés szélessége könnyen állítható, ha pedig a gyermek elalszik, a támla is hátradönthető. AZ ÉLETMÓDHOZ KAPCSOLÓDÓ KIEGÉSZÍTŐK: COLLECTION.VOLVOCARS.COM

40 Volvo V60 Cross Country / T5 AWD T5 Motor Erőátvitel Öthengeres, soros elrendezésű benzinmotor turbófeltöltővel, 2497 cm 3 Hatfokozatú Geartronic automata sebességváltó Négyhengeres, soros elrendezésű benzinmotor turbófeltöltővel, 1969 cm 3 Nyolcfokozatú Geartronic automata sebességváltó Fogyasztás vegyes ciklusban, automata: 8,6 l/100 km 6,7 l/100 km CO 2 kibocsátás, automata: 198 g/km 155 g/km Maximális teljesítmény 187 kw (254 LE) 5400/min fordulatnál 180 kw (245 LE) 5500/min fordulatnál Maximális nyomaték: 360 Nm /min fordulatnál 350 Nm /min fordulatnál Gyorsulás, km/h, automata: 7,4 s 6,6 s Végsebesség, automata: 210 km/h 210 km/h Üzemanyagtartály térfogata: 67,5 l 67,5 l Környezetvédelmi besorolás Euro 6 Euro 6

41 MŰSZAKI ADATOK Motor: Erőátvitel D4 AWD D4 D3 Öthengeres, soros el ren dezésű, közös nyomócsöves turbó dízel motor, 2400 cm 3 Hatfokozatú Geartronic automata sebességváltó Négyhengeres, soros elrendezésű, közös nyomócsöves turbódízel motor, 1969 cm 3 Hatfokozatú kézi vagy nyolcfokozatú Geartronic automata sebességváltó Négyhengeres, soros elrendezésű, közös nyomócsöves turbódízel motor, 1969 cm 3 Hatfokozatú kézi vagy nyolcfokozatú Geartronic automata sebességváltó Fogyasztás vegyes ciklusban, kézi/automata /5,7 l/100 km 4,3/4,6 l/100 km 4,3/4,6 l/100 km CO 2 kibocsátás, kézi/automata /149 g/km 111/121 g/km 111/121 g/km Maximális teljesítmény 140 kw (190 LE) 4000/min fordulatnál 140 kw (190 LE) 4250/min fordulatnál 110 kw (150 LE) 4250/min fordulatnál Maximális nyomaték: 420 Nm /min fordulatnál 400 Nm /min fordulatnál 350 Nm /min fordulatnál Gyorsulás, km/h, kézi/automata /8,6 s 7,5/7,5 s 8,8/8,8 s Végsebesség, kézi/automata /210 s 210/210 km/h 205/205 km/h Üzemanyagtartály térfogata: 67,5 l 67,5 l 67,5 l Környezetvédelmi besorolás Euro 6 Euro 6 Euro 6 A műszaki adatok tájékoztató jellegűek és a nyomdába adás óta érvényüket veszthették. Az aktuális adatokról érdeklődjön Volvo márkakereskedőjénél. Megjegyzés: A folyamatos termékfejlesztés következtében a prospektusban közölt egyes adatok és információk a nyomdába adás óta érvényüket veszthették. Az ábrázolt, illetve ismertetett felszerelések egy része feláras lehet. A megrendelés véglegesítése előtt Volvo márkakereskedőjénél tájékozódjon a legfrissebb információkról. A gyártó fenntartja a jogot, hogy az árakat, színeket, kárpitokat, műszaki jellemzőket vagy a modellválasztékot előzetes bejelentés nélkül, bármikor megváltoztassa.

42

43 A VOLVO ÉLMÉNY 40 Az autózás legegyszerűbb módja Szeretjük, ha Ön elégedett. Ha úgy érzi, hogy a dolgok jobban, egyszerűbben és gyorsabban mennek, mint várta. Ha a Volvo mellett dönt, az autózás egyik legkényelmesebb és leggondtalanabb módját választja. A finanszírozás, a biztosítás, a szervizelés, a gumicsere vagy az autómosás nem feltétlenül az autózás legélvezetesebb elemei ezért ezeket bízza ránk, és máris egyszerűbb és kényelmesebb lesz az élete. Volvo márkakereskedője teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére mindig úgy, ahogy az Önnek a legmegfelelőbb. Ahogy autója, úgy mi is mindig igazodunk az Ön életmódjához. Ám ez még csak a kezdet, mert a Volvóra jellemző folyamatos innováció részeként újabb és újabb szolgáltatásokkal igyekszünk ügyfeleink kedvében járni. Például azzal, hogy a legtöbb Volvo márkakereskedésben személyes szerviz kapcsolattartó áll rendelkezésére, aki a javítás vagy szerviz teljes folyamatát átlátja és kézben tartja a munkafelvételtől egészen az elkészült autó átadásáig. VÁSÁRLÁS Gyári és kiterjesztett garancia Finanszírozás Lízing Biztosítás SZERVIZ ÉS KARBANTARTÁS Volvo szerviz 2.0 Szoftver frissítések Személyes szerviz kapcsolattartó Autóbérlés Volvo professzionális autóápolás Gumiszerelés és -javítás SEGÍTSÉGNYÚJTÁS Volvo Assistance Javítási munkák Volvo autóüveg szolgáltatások Volvo karosszériajavítás Klíma javítás és karbantartás SZERVIZ 2.0 A márkaszervizeinkben igénybe vehető emelt szintű szolgáltatás keretében díjtalanul letöltjük az aktuális szoftverfrissítéseket, ellenőrizzük autója és akkumulátora állapotát, és végül gondosan lemossuk autóját. A szerviz idejére alternatív közlekedési megoldást is kínálunk pl. bérautót biztosítunk, vagy kedvezményes áron behozzuk autóját a szervizbe, majd vissza is visszük az Ön által megadott címre. Mindezt személyes szerviz kapcsolattartójával beszélheti meg, aki emellett rendszeresen tájékoztatja a munka előrehaladásáról és az esetleges váratlan javításokról, amelyeket kizárólag az Ön jóváhagyásával végeznek el. VOLVO ASSISTANCE Az Assistance kártyával a kesztyűtartóban akkor is célba ér, ha autója bármilyen okból meghibásodik. Bárhol legyen is Európában, az év bármely napján, éjjel-nappal hívhatja magyarul beszélő ügyintézőnket, aki rövidesen küldi a segítséget. A kiküldött szerelő a helyszínen megkísérli kijavítani a hibát, és ha ez nem lehetséges, elszállítja az autót a legközelebbi Volvo-márkaszervizbe. Ha otthonától távol a javítás hosszabb időt vesz igénybe, Önnek és utasainak kölcsönautót, vagy úti céljukig szóló vasúti, illetve repülőjegyet biztosítunk. Ha viszont inkább megvárják a javítást, gondoskodunk mindannyiuk szállodai elhelyezéséről. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

44 VOLVOCARS.HU

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

VOLVO XC70 801 724 1878/1089 1604 ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS MINDEN BELEFÉR BELSŐ TÉR

VOLVO XC70 801 724 1878/1089 1604 ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS MINDEN BELEFÉR BELSŐ TÉR VOLVO XC70 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E MINDEN BELEFÉR 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24 26

Részletesebben

Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA DRIVE-E INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION BELSŐ TÉR KERÉKTÁRCSÁK KÁRPITOK

Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA DRIVE-E INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION BELSŐ TÉR KERÉKTÁRCSÁK KÁRPITOK Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24 26

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

VOLVO V70 FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA AZ ÖN ÚJ AUTÓJA ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN MINDEN KIHÍVÁSRA KÉSZ SENSUS DRIVE-E INTELLISAFE FELSZERELTSÉGI SZINTEK

VOLVO V70 FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA AZ ÖN ÚJ AUTÓJA ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN MINDEN KIHÍVÁSRA KÉSZ SENSUS DRIVE-E INTELLISAFE FELSZERELTSÉGI SZINTEK VOLVO V70 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA 01 04 08 10 MINDEN KIHÍVÁSRA KÉSZ SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

volvo V40 Cross Country

volvo V40 Cross Country volvo V40 Cross Country ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA KALANDRA FEL! SENSUS 01 04 08 10 INTELLISAFE DRIVE-E FELSZERELTSÉGI SZINTEK VOLVO OCEAN RACE 12 14 16 18 BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK 20

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN DIZÁJN FILOZÓFIÁNK 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24

Részletesebben

NEVÜNK: VOLVO CARS. bármely márkájáról legyen is szó. Mert az innováció kezdettől fogva a Volvo Cars elválaszthatatlan része.

NEVÜNK: VOLVO CARS. bármely márkájáról legyen is szó. Mert az innováció kezdettől fogva a Volvo Cars elválaszthatatlan része. NEVÜNK: VOLVO CARS Mottónk: első az ember Hazánk: Svédország. Ezért lételemünk a skandináv dizájn, amely mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Autóink tervezésénél

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

& s60 Cross Country S60_MY17_V0.indd 1 _00J5F_S60_16w17_V0_HUhu.indd : :09

& s60 Cross Country S60_MY17_V0.indd 1 _00J5F_S60_16w17_V0_HUhu.indd : :09 & s60 Cross Country Innováció az emberekért Svédország szülötte A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét.

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA KALANDRA FEL! SENSUS 01 04 08 10 INTELLISAFE DRIVE-E VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK 12 14 16 18 BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK 20 22

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

& V60 Cross Country V60_MY17_V0.indd 1 _00J80_V60_16w17_V0_HUhu.indd : :41

& V60 Cross Country V60_MY17_V0.indd 1 _00J80_V60_16w17_V0_HUhu.indd : :41 & V60 Cross Country Innováció az emberekért Svédország szülötte. A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét.

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN KALANDRA FEL! 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN 12 14 16 18 VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK 20 22

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

VOLVOCARS.HU SP_00062_26-14. Hungarian. Printed in Sweden. S60 VOLVO S60

VOLVOCARS.HU SP_00062_26-14. Hungarian. Printed in Sweden. S60 VOLVO S60 S60 A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER ÜDVÖZÖLJÜK! 1 A skandináv dizájn mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Mi magunk is svédek vagyunk, ezért autóink tervezésénél mindig

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Innováció az emberekért

Innováció az emberekért Innováció az emberekért Svédország szülöttei A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét. Minden modellünk,

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

Cross Country. 2017. évi modellek Érvényes 2016.03.07-től

Cross Country. 2017. évi modellek Érvényes 2016.03.07-től Cro Country 2017. évi modellek Érvénye 2016.03.07től VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Volvo modellválaszték

Volvo modellválaszték Volvo modellválaszték Innováció az emberekért Svédország szülöttei. A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét.

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

VOLVOCARS.HU SP_00063_ Hungarian. Printed in Sweden. V60 VOLVO V60

VOLVOCARS.HU SP_00063_ Hungarian. Printed in Sweden. V60 VOLVO V60 V60 A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER ÜDVÖZÖLJÜK! 1 A skandináv dizájn mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Mi magunk is svédek vagyunk, ezért autóink tervezésénél mindig

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda6 8,696,800.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019. 04.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból.

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. Új Prius DINAMIKUS, KIFINOMULT, HATÉKONY Ahogyan az első Prius újraírta az autóipari szabályokat 1997-ben, úgy emeli a vadonatúj modell az úttörő Hybrid technológiát új csúcsokra:

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER

A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER S80 A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER ÜDVÖZÖLJÜK! 1 A skandináv dizájn mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Mi magunk is svédek vagyunk, ezért autóink tervezésénél mindig

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria.

A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria. A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria. 20 éve a pályán. De a lelkesedés mit sem változott. Büszkék vagyunk rá, hogy immáron 2 évtizede támogatjuk az UEFA Champions League mérkőzéseit.

Részletesebben

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba Ittai megtestesülése

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Innováció az emberekért

Innováció az emberekért Innováció az emberekért Svédország szülötte A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét. Minden modellünk, minden

Részletesebben

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kivitel: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO071421 2014. július Jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER

A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER AZ ÖN ÚJ VOLVÓJA A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER ÜDVÖZÖLJÜK! 1 A skandináv dizájn mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Mi magunk is svédek vagyunk, ezért autóink tervezésénél

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben