TÁJÉKOZTATÓ. a április 24. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TÁJÉKOZTATÓ. a 2013. április 24. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről"

Átírás

1 TÁJÉKOZTATÓ a április 24. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, június 27. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály

2 Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály 1 A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ a határkeresztező közlekedési kapcsolatok fejlesztését előkészítő, megalapozó vizsgálatokat végez a teljes magyar-szlovák határszakaszon május 10-én az Olvasóban lakossági fórum keretében tájékoztatást nyújtottak az Ózd térségében vizsgált határátkelő lehetőségekről (Hangony-Dirma, Szentsimon-Harmac, illetve Susa-Jéne), továbbá a fórum keretében lehetőséget biztosítottak a határ két oldalán fekvő települések lakosságának a véleménynyilvánítására és információcserére. (Az elképzelés szerint 5,5 m széles aszfaltozott, 3,5 tonnát meg nem haladó tömegű járművek által használható közúti kapcsolat épülne ki.) Osztályunk közreműködésével méltó helyre került Kisfaludy Stróbl Zsigmond, Ózd fennállásának 700 éves évfordulójára készített Kohász szobra. A korábban megrongált és restaurált mű hosszas egyeztetéseket követően a Gyújtó téren került elhelyezésre, és a XV. Ózdi Napok keretében került átadásra. Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Köznevelési Csoport április-június: A korábbi évek hagyományainak megfelelően nagy sikerrel zajlottak az önkormányzati fenntartású és egyházi fenntartású iskolákban a tavaszvégi, nyár eleji rendezvények április Tavaszi Apáczai Napok rendezvény sorozat az Apáczai Csere János Általános Iskolában május Árpád Napok az Árpád Vezér Úti Általános Iskolában június 5-6. Sajóvárkonyi Napok a Sajóvárkonyi Általános Iskolában június II. Ózdi Katolikus Diáknapok a II. János Pál Általános Iskolában április 5-én az Ózdi Szabadegyetem III. sorozat keretében, a Hit Éve alkalmából Orosz István görög katolikus atya tartott előadást Keresztény Európa címmel április 10-én a gyermekszínházi sorozatban Benedek Elek: Szélike királykisasszony című zenés mesejátékát mutatták be két részben, a Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület (Budapest) előadásában április 12-én Mi vagyunk Európa címmel rendeztük meg az Olvasóban a Fesd meg Európát rajzverseny ózdi elődöntőjét április 13-án ÓMI-X címmel zajlott le az ÓMI Zenés Színház társulatának egész estés előadása. A repertoár népszerű operett, musical, retro dalokból és örökzöld slágerekből épült fel.

3 április 13. Itt a tavasz elnevezéssel amatőr asztalitenisz versenyt szervezett a Városi Asztalitenisz Szakbizottság az Árpád Vezér Ált. Isk. tornatermében április 14-én Családi Nap és Hol-Mi Börze keretében vártuk az Olvasóban az érdeklődőket. Téma: Anyák napi ajándékok készítése a Mosolyvár Kreatív játszóházban április 16. Leány labdarúgó diákolimpia megyei elődöntőjének adott otthont a Városi Stadion, melyen a végső győzelmet a Kazincbarcikai Pollack M. Ált. Isk. leánycsapata érdemelte ki április 18-án az Ózdi Szabadegyetem folytatásában, a Magyar X-akták, Rejtélyek és mítoszok földön, égen programsorozaton belül Nemere István tartott előadást, amely a Világunk titkai címet viselte április 21. Tavaszváró szabadidős programokat szervezett két klub is. Az Ózdi Teknőc Futó Club Dombfutó-versennyel, a kerékpárosok Tavaszköszöntő Kerékpártúrával sürgették a jó idő eljövetelét április 22-én nyílt meg az Olvasó Kisgalériájában a MOBIL-KOR TÖRTÉNET című időszakos kiállítás a miskolci Mobilkor Közhasznú Alapítvány gyűjteményéből. A tárlat az Ózdi Napok befejeztével zárult április 26-án a Dumaszínházban Bödőcs Tibor és Beliczai Balázs gagyi videókat kommenteltek a közönség nagy örömére április 26. II. III. korcsoport atlétika több próba kistérségi diákolimpia döntő keretein belül eldőlt, mely iskolák csapatai és egyéni versenyzői képviseltetik magukat a megyei döntőben április 27. Ózdi VSE II. Szerencs VSE II. megyei férfi asztalitenisz bajnokság küzdelmének megnyerésével eldőlt, hogy az ÓVSE megyei asztalitenisz csapata bajnoki címnek örülhet április 29-én A HELY, AHOL ÉLÜNK honismereti előadássorozat égisze alatt Ózdi szikrák az olimpiai lángban címmel ifjabb Vass Tibor helytörténeti kutató mutatta be legújabb kötetét április 30-án a hagyományos Májusfa állítás és Táncház hangolta az érdeklődőket a másnapi ünnepi eseményekre május-június. A TÁMOP / as pályázat keretén belül gyermek- és családi nap rendezvények szervezése és lebonyolítása történt az alábbi óvodákban: Katona József Úti Óvoda május 10. Árpád Vezér Úti Tagóvoda május 17. Tétény Vezér Úti Óvoda május 22. Csépányi Tagóvoda május 23. Mogyorósvölgyi Tagóvoda május 23. Újváros Téri Óvoda május 24. Virág Úti Tagóvoda május 24.

4 Alkotmány Úti Óvoda május 24. Petőfi Úti Óvoda június május-június: A TÁMOP / as pályázat keretén belül az alábbi képzéseken vettek részt a projektbe bevont óvodák óvodapedagógusai: Konfliktuskezelés a közoktatási intézményekben (14 fő, 30 óra) május Agressziókezelés a közoktatási intézményekben (14 fő, 30 óra) június május 1-jén a Majális helyi és térségi amatőr csoportok közreműködésével zajlott az Ifjúsági Parkban május 2. III. IV. korcsoport egyéni atlétika diákolimpia kistérségi döntőjében az egyéni versenyszámokban alakult ki a térséget képviselők személye a megyei döntőbe május 3-4. Középiskolai ballagási ünnepségek a város középiskoláiban május 5. A Mlinárik János Asztalitenisz Emlékversenyen nem csak Ózdról, de még Szlovákiából is érkeztek versenyzők. Az eseményt megtisztelte Jónyer István a 70-es évek többszörös világ és Európa-bajnok világklasszis asztaliteniszezője május Rendben lezajlottak óvodáinkban a beiratkozások, megkezdődött a felkészülés a következő nevelési évre május 8. I. IV. korcsoportosok számára kiírt atlétika több próba diákolimpia kistérségi döntővel folytatódott a diákversenyek sora május 9-én az Ózdi Szabadegyetem a Hit Éve előadássorozatában Istenhit, magánélet, idegsebészet (Vallomások út közben) címmel Prof. Dr. Csókay András főorvos, Príma és Prima Primissima díjas idegsebész volt a vendégünk az Olvasó Tánctermében május 10-én A szlovák-magyar határ térségi szakaszán tervezett közlekedési fejlesztések tárgykörében rendeztünk lakossági fórumot az Olvasó Tánctermében, a budapesti Agenda Consulting Kft. szervezésében május Hetedik alkalommal került megrendezésre az Országos Nyugdíjas Sportnapok, mely az idén több versenyszámban és részvételi csúccsal lett lebonyolítva május 11. A Fiedler Ottó Sportegyesület Hagyományőrző Úszó Emlékversenye ismét sok utánpótlás úszópalántát vonzott a térségből, melyen az ózdi versenyzők kitűnő eredményeket értek el május Az MLSZ Intézményi Bozsik Program III. és 0 (ovis) korcsoportjainak tavaszi tornáival véget ért az egész tanévre tervezett program. Minden résztvevő emlékérmet és oklevelet kapott. Az óvodások kogelán focilabdával gazdagodhattak.

5 május Chorzówi testvériskolai csereprogram keretében lengyel iskolások látogattak a Bolyky Tamás Általános Iskolába és az Újváros Téri Általános Iskolába május 17. Ózdra érkezett a hagyományosan minden évben lebonyolított Drogmentes Maraton. A szervezők ezúttal központi ceremónia nélkül az iskolákban tartottak drogmentes előadásokat és Drogmentes Kapitány avatót május 17. Szintén hagyománnyá vált már az Ózdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat által életre hívott Rasszizmus elleni kispályás labdarúgó torna, melyen az idén már 6 meghívott csapat vett részt május 18. Ózdi Városi SE I. Vásárosnaményi SE NB. II. asztalitenisz bajnoki mérkőzés, melyen fennállásának legjobb eredményét érte el az ÓVSE asztalitenisz szakosztálya május 18-án a megszokott formában ünnepeltük a Tánc Világnapját. A Szinvavölgyi Alapfokú Művészeti Iskola ózdi telephelyének néptáncosai által szervezett jótékonysági gálán a helyi csoportok mellett vendégek is bemutatkoztak: Szinvavölgyi Néptánc Műhely Miskolc, Ózdi Néptánc Egyesület, Gesztelyi Néptáncosok május 24. Az ÓVSE judo szakosztályának szervezésében 5. alkalommal álltak tatamira a régió speciális dzsúdósai a 48-as úti gyógypedagógiai intézményben. A Magyar Speciális Olimpiai Szövetség nemzetközi versenyeinek egyfajta erőfelmérő verseny is volt ez egyben, melyen remekeltek a helyi versenyzők. A mieink 3 arany, 2 ezüst és 3 bronzérmet nyertek a nap folyamán május között került megrendezésre a XV. Ózdi Napok eseménysorozata, melynek főbb programelemei az alábbiak voltak: Ózd Város Önkormányzatának ünnepi képviselő-testületi ülése, benne: 1 személy részére Postumus Díszpolgári Cím, 5 fő részére Ózd Város Közszolgálatáért kitüntető díj adományozása; V. Ózdi Ipari Örökségvédelmi Konferencia, a Finomságok című kiállítás megnyitója, a Kohász-szobor ünnepélyes átadása és a XXXIII. Ózdi Honismereti Pályázat ünnepélyes eredményhirdetése; Ózdi Vigasságok diákszínpadi produkciók, könyvtári kísérőprogramok; IV. Ózdi Jazz Parádé a Benkó Dixieland Band, a Hooligans, az ózdi Lucky Boys Dixieland Band és a műfaj sok más művelője közreműködésével; Városi Gyermeknap május Ózdi Terepfutó Hétvége néven rendezte meg a Teknőc Futó Club a Hegyi- és Terepfutó Diákversenyét, a XVIII. Ózdi Hegyi Futóversenyt, mely egyben az I. Terep-félmaraton Országos Bajnokság is volt. A sporttörténeti esemény rendezéséről elégedetten nyilatkoztak a versenyzők és a szövetség képviselői is május 26-án zajlott a hagyományos megemlékezés a Magyar Hősök Emlékünnepe alkalmából. A sajóvárkonyi római katolikus templomban celebrált szentmisét rövid ünnepség és koszorúzás követte a templomkertben lévő világháborús emlékműnél.

6 május 31. Az Öregfiúk Kézilabda Torna szervezése is országosan egyedülálló. Nyíregyháza, Debrecen, Ózd egykori nagy játékosai évről-évre összecsapnak egymással, mely után van alkalmuk a régi történeteket is feleleveníteni június 1-jén a VII. Táblai Bográcsfőzőverseny nyitotta az egész nyarat átszövő településrészi rendezvények sorát június 1-jén Susán, majd június 4-én a Gyári temetőben rendeztek megemlékezéseket a Nemzeti Összetartozás Napja (Trianoni Gyásznap) alkalmából: előbbi Uraj Susa városrészek és a szlovákiai Jéne település hagyományos, közös programja volt, utóbbi a József Attila Gimnázium szervezése június 1. A Meteor Lövész Klub először rendezte meg az Esélyegyenlőségi lövészversenyét, melyen csak TOZ8-as puskával lehetett lőni. A versenyen 6 egyesület képviselői is jelen voltak június 1. Hazai pályán játszotta le utolsó bajnoki mérkőzését az Ózdi Football Club felnőtt csapata a Maglód ellen, mely sajnos egyben az utolsó NB III-as mérkőzése is volt a csapatnak. A kiesés következtében jövőre a megyei első osztályban folytathatja a társulat június 4. Városi Pedagógusnapot tartottunk az ágazati intézményvezetőkkel az Árpád Étteremben. A pedagógusnap alkalmából pedagógus kitüntetések és díszoklevelek átadására került sor június 7. Világharmónia Futás keretén belül iskolások részvételével a Városi Stadion külső futó körén kerülnek elhelyezésre és átadásra a mozgásra, futásra motiváló táblák június 8-9. Az ÓVSE Lovas Szakosztálya az idén is megrendezte az Uraji Lovas Napokat, melyen a díjugratók mellett ismét lehetőséget kaptak a fogathajtók is a megmérettetésre.

7 Tisztelt Képviselő-testület! 6 Fürjes Pál polgármester 2013-ban is 39 nap fizetett szabadságra jogosult, melyből eddig 3 napot vett igénybe. Az alábbi határozati javaslat szerint az elfogadott szabadságolási ütemtervtől eltérően kéri előzetesen július 5-8. között 2 nap évi fizetett szabadság engedélyezését. Határozati javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2013.(VI.27.) határozata Fürjes Pál polgármester fizetett szabadsága igénybevételének engedélyezéséről Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete engedélyezi Fürjes Pál polgármesternek - a szabadságolási ütemtervtől eltérően - előzetesen július 5-8. között 2 nap évi fizetett szabadság igénybevételét. Felelős: Polgármester Határidő: értelemszerűen

J A V A S L A T a 2013. évi városi imázs költségvetési keret felosztására

J A V A S L A T a 2013. évi városi imázs költségvetési keret felosztására J A V A S L A T a 2013. évi városi imázs költségvetési keret felosztására Ózd, 2013. március 28. Előterjesztő: Városimázsért és Nemzetközi Kapcsolatokért Felelős Tanácsnok Oktatási, Kulturális és Sport

Részletesebben

JAVASLAT a 2012. évi városi imázsra vonatkozó költségvetési keret felosztására

JAVASLAT a 2012. évi városi imázsra vonatkozó költségvetési keret felosztására JAVASLAT a 2012. évi városi imázsra vonatkozó költségvetési keret felosztására Ózd, 2012. március 22. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnöke Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke

Részletesebben

J A V A S L A T. a évi városi rendezvényekre, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására

J A V A S L A T. a évi városi rendezvényekre, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására J A V A S L A T a 2017. évi városi rendezvényekre, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására Ózd, 2017. március 23. Előterjesztő: Előkészítő: Farkas Péter Barnabás

Részletesebben

J A V A S L A T. a sporttartalék keretből történő támogatás jóváhagyására. Ózd, 2013. Szeptember 26.

J A V A S L A T. a sporttartalék keretből történő támogatás jóváhagyására. Ózd, 2013. Szeptember 26. J A V A S L A T a sporttartalék keretből történő támogatás jóváhagyására Ózd, 2013. Szeptember 26. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselő testületi

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. július 23. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a szeptember 20. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a szeptember 20. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2012. szeptember 20. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2012. november 22. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Humánerőforrás

Részletesebben

J A V A S L A T a évi városi rendezvényekre, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására

J A V A S L A T a évi városi rendezvényekre, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására J A V A S L A T a 2019. évi városi rendezvényekre, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására Ózd, 2019. március 28. Előterjesztő: Előkészítő: Farkas Péter Barnabás

Részletesebben

Ózdi Művelődési Intézmények Rövidített neve: ÓMI 3600 Ózd, Gyár út 4. Telefon és fax: 48/570-477. Intézményegységei:

Ózdi Művelődési Intézmények Rövidített neve: ÓMI 3600 Ózd, Gyár út 4. Telefon és fax: 48/570-477. Intézményegységei: Ózdi Művelődési Intézmények Rövidített neve: ÓMI 3600 Ózd, Gyár út 4. Telefon és fax: 48/570-477 Intézményegységei: ÓMI Városi Művelődési Központ Az intézmény székhelye: 3600 Ózd, Gyár út 4. Telefon (igazgató):

Részletesebben

J a v a s l a t kulturális célokra történő támogatás jóváhagyására

J a v a s l a t kulturális célokra történő támogatás jóváhagyására J a v a s l a t kulturális célokra történő támogatás jóváhagyására Ózd, 2015. május 28. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Köznevelési Csoport Tisztelt

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a április 30-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a április 30-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2014. április 30-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2014. június 26. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

J A V A S L A T társadalmi sportszervezetek évi önkormányzati támogatására

J A V A S L A T társadalmi sportszervezetek évi önkormányzati támogatására J A V A S L A T társadalmi sportszervezetek 2013. évi önkormányzati támogatására Ó z d, 2013. március 28. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Előkészítő: Ózdi Sportszervező Iroda

Részletesebben

JAVASLAT a 2012. évi nemzetközi kapcsolatokra vonatkozó költségvetési keret felosztására

JAVASLAT a 2012. évi nemzetközi kapcsolatokra vonatkozó költségvetési keret felosztására JAVASLAT a 2012. évi nemzetközi kapcsolatokra vonatkozó költségvetési keret felosztására Ózd, 2012. március 22. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnöke Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére 10220-1/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2010. évi rendezvénytervének elfogadása

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a Fiedler Ottó Sportegyesület 2014 évi tevékenységéről. Ó z d, 2015. február 19. Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. a Fiedler Ottó Sportegyesület 2014 évi tevékenységéről. Ó z d, 2015. február 19. Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ a Fiedler Ottó Sportegyesület 2014 évi tevékenységéről Ó z d, 2015. február 19. Előterjesztő: Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke Egyesületünk rövid bemutatása: 1906-ban Ózdon épült fel Közép-Európa

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Alapítvány 20/283-2013 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-47/2008. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-47/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Képviselőtestülete 2740 Abony, 1. 100047/2008. Tárgy: jkvi kivonat Készült: Abony Város Képviselőtestületének 2008. november 27i üléséről. Napirend: A 2009. évi rendezvényterv elfogadása 409/2008.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a szeptember 28. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a szeptember 28. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2017. szeptember 28. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2017. december 21. Előterjesztő: Farkas Péter Barnabás alpolgármester Előkészítő: Képviselő-testületi Osztály I. Oktatás

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2013. február 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2013. február 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2013. február 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2013. április 24. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére 1 Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. évi munkatervére Ózd, 2015. december 21. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály 2 Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város

Részletesebben

JAVASLAT a 2013. évi nemzetközi kapcsolatok költségvetési keret felosztására

JAVASLAT a 2013. évi nemzetközi kapcsolatok költségvetési keret felosztására JAVASLAT a 2013. évi nemzetközi kapcsolatok költségvetési keret felosztására Ózd, 2013. március 28. Előterjesztő: Városimázsért és Nemzetközi Kapcsolatokért Felelős Tanácsnok Oktatási, Kulturális és Sport

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2012. április 26. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2012. április 26. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2012. április 26. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2012. június 21. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Oktatási,

Részletesebben

DIÁKSPORT RENDEZVÉNYEK

DIÁKSPORT RENDEZVÉNYEK DIÁKSPORT RENDEZVÉNYEK Óbuda-Békásmegyeren 2010-2011. tanév II. félév Pedagógiai Szolgáltató Intézet 2011. június 6. DIÁKSPORT RENDEZVÉNYEK Óbuda-Békásmegyeren 2010-2011. tanév II. félév. Tartalom 1. Általános

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 22/2015. (I. 28.) számú h a t á r o z a t a. Újfehértó Város 2015. évi eseménynaptáráról

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 22/2015. (I. 28.) számú h a t á r o z a t a. Újfehértó Város 2015. évi eseménynaptáráról ÚJFEHÉRTÓI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a Fiedler Ottó Sportegyesület tevékenységéről. Ó z d, április 30. Előterjesztő: Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. a Fiedler Ottó Sportegyesület tevékenységéről. Ó z d, április 30. Előterjesztő: Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ a Fiedler Ottó Sportegyesület tevékenységéről Ó z d, 2014. április 30. Előterjesztő: Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke Egyesületünk rövid bemutatása: 1906-ban Ózdon épült fel Közép-Európa

Részletesebben

J a v a s l a t a 2014/2015-ös nevelési évben indítható óvodai csoportok számának, valamint a maximális csoportlétszám túllépésének engedélyezésére

J a v a s l a t a 2014/2015-ös nevelési évben indítható óvodai csoportok számának, valamint a maximális csoportlétszám túllépésének engedélyezésére J a v a s l a t a 2014/2015-ös nevelési évben indítható óvodai csoportok számának, valamint a maximális csoportlétszám túllépésének engedélyezésére Ózd, 2014. június 26. Előterjesztő: Előkészítő: Alpolgármester

Részletesebben

2012. évi támogatások

2012. évi támogatások 2012. évi támogatások Sorsz. Támogatás kedvezményezettjének a neve Támogatás összege (Ft) Támogatás célja Támogatási program megvalósíátásnak helye 1. 150. sz. Galamb és Kisállattenyésztő Egyesület 50

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 30/2013. (I. 30.) számú. h a t á r o z a t a. a 2013. évre tervezett kulturális programokról

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 30/2013. (I. 30.) számú. h a t á r o z a t a. a 2013. évre tervezett kulturális programokról ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Képviselő-testületének 2013.

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi készülődés Dohóczki Mónika

Részletesebben

2014. évi támogatások

2014. évi támogatások 2014. évi támogatások Sorsz. Támogatás kedvezményezettjének a neve Támogatás összege (Ft) Támogatás célja Támogatási program megvalósíátásnak helye 1. Kispályás Műfüves Nonprofit Kft. 1 640 000 Ft 2014.

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYE JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 21-2/2012.(11.29.) számú határozata a 2012. évi sportcélú működési támogatási kérelmekkel kapcsolatos döntésről A Bizottság

Részletesebben

Rendezvények 2011-ben Mezőszilas községben. Rendezvény tervezett programja

Rendezvények 2011-ben Mezőszilas községben. Rendezvény tervezett programja ek 2011-ben Mezőszilas községben időpontja címe/elnevezése tervezett programja helyszíne szervezője/felelőse 2011. február 25. 9 órától 12 óráig Óvoda nyitogató A leendő ovisok fogadása az óvodában, ismerkedés

Részletesebben

(2015. évi előzetes tervezet)

(2015. évi előzetes tervezet) (2015. évi előzetes tervezet) JANUÁR január 31. U21-es kispályás torna Nagykőrösi Kossuth Lajos Általános Iskola Nagykőrösi Kinizsi FC FEBRUÁR február 1. U16-os kispályás kupa Nagykőrösi Kossuth Lajos

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2013. szeptember 26-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2013. szeptember 26-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2013. szeptember 26-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2013. november 28. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5.

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. MEGHÍVÓ Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. 2011. június 2. csütörtök 18.00 óra A Dunavarsányi Napok rendezvénysorozat nyitóünnepsége, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Év végi Hangversenye

Részletesebben

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptára

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptára Lajosmizse Város 2019. évi kulturális rendezvénynaptára Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője Csincsik Zoltán festőművész kiállítása 2019. január 09-26. Jobb agyféltekés rajztanfolyam 2019.

Részletesebben

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín Kedd Farsangtemetés Pilisvörösvári Német Nemzetiségi

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín Kedd Farsangtemetés Pilisvörösvári Német Nemzetiségi DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín 2018.02.13 Kedd Farsangtemetés, Werischwarer Heimatwerk 2018.02.16 Péntek 3500 Km a Mária Úton 2018.02.17 Szombat Színház -Oscar

Részletesebben

J A V A S L A T. az Ózdi Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosítására

J A V A S L A T. az Ózdi Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosítására J A V A S L A T az Ózdi Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosítására Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Jegyző Jogtanácsos Ó z d, 2016. július 21. Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Kistérség

Részletesebben

Rendezvénynaptár 2015.

Rendezvénynaptár 2015. Rendezvénynaptár 2015. Hónap Nap Időpont Program Helyszín Szervező Január 18. 15 00 Magyar Kultúra Napja Művelődési Ház Művelődési Ház 30. közgyűlése Művelődési Ház Február 13. Tűzoltó közgyűlés Művelődési

Részletesebben

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár Lajosmizse Város 2018. évi kulturális rendezvénynaptár Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője Ceglédi Alkotók Egyesületének 2018. január 09-27. képzőművészeti kiállítása Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

Időpont 2014 évi rendezvény Település Helyszín 01.17. Vállalkozók újévi fogadása Sarkad Művelődési Központ 01.22. Kultúra napja Biharugra

Időpont 2014 évi rendezvény Település Helyszín 01.17. Vállalkozók újévi fogadása Sarkad Művelődési Központ 01.22. Kultúra napja Biharugra Időpont 2014 évi rendezvény Település Helyszín 01.17. Vállalkozók újévi fogadása Sarkad Művelődési Központ 01.22. Kultúra napja Biharugra 01.22. Szép Magyar Beszéd verseny Sarkad Könyvtár 01.23. Szegedi

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület évi tevékenységéről. Ó z d, május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület évi tevékenységéről. Ó z d, május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózd Városi Sportegyesület 2017. évi tevékenységéről Ó z d, 2018. május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke Asztalitenisz Szakosztály: Bajnokságban az Ózdi SzC Gábor Áron

Részletesebben

Támogatási szerződések nyilvántartása 2013. év. A támogatás összege. Finanszírozás teljesítésének időpontja

Támogatási szerződések nyilvántartása 2013. év. A támogatás összege. Finanszírozás teljesítésének időpontja Támogatási szerződések nyilvántartása 2013. év. Támogatási sz. 2. sz. melléklet Sorsz ám Döntés Döntéshozó száma A kedvezményez ettje A célja megvalósítás helye A összege Finanszírozás teljesítésének időpontja

Részletesebben

Előadó: Előkészítette: Véleményezte:

Előadó: Előkészítette: Véleményezte: Előterjesztés Tiszalök Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 29-én tartandó ülésére, a 11. számú Tájékoztató a 2015. éi városi rendezvénytervről tárgyú napirendi pontjához Előadó: Tölgyesi

Részletesebben

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár Lajosmizse Város 2018. évi kulturális rendezvénynaptár Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője Ceglédi Alkotók Egyesületének 2018. január 09-27. képzőművészeti kiállítása Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG

2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG 2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG JANUÁR Település Időpont Rendezvény Zalalövő Január 15. Informatikai és családi nap Nagylengyel Január 22. Asztalitenisz bajnokság Nagylengyel Január

Részletesebben

A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007

A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007 A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007 2006-2007 2005-2006 2004-2005 2003-2004 2002-2003 2001-2002 2000-2001 A tanulók száma 300 250 200 150 100 50 0 257 267 267 243 225 213 199 Osztályok

Részletesebben

2011. évi rendezvénynaptár

2011. évi rendezvénynaptár 2011. évi rendezvénynaptár JANUÁR 12. Doni megemlékezés 21. Magyar Kultúra Napja 22. Német Nemzetiségi Nap 28. FEBRUÁR 1. Meseszínház - Kabóca Bábszínház 11. 12. Valentin napi party Kultúrház 26. Farsangi

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a június 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a június 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2012. június 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2012. szeptember 20. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Oktatási,

Részletesebben

Kimutatás az Oktatási Iroda évben megkötött támogatási szerzıdéseirıl

Kimutatás az Oktatási Iroda évben megkötött támogatási szerzıdéseirıl Támogatott (2005) Összeg Támogatás összege felhasználható: 1 Pedagógus Fáklya Sportegyesület Tollaslabda Szakosztálya 400 000 Ft Mőködési költségekre. 2 Pedagógus Fáklya Sportegyesület Tollaslabda Szakosztálya

Részletesebben

ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009.

ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009. ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009. Esemény Időpont Helyszín Szervező Újévi Koncert január 3. Ritmus zenekar, Évnyitó túra Január 3. Ökumenikus imahét Január 14. Mesevetélkedő Január 19. Jókai

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. évi munkatervére Ózd, 2016. december 15. Előkészítő: Jegyző Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti

Részletesebben

KÖZSÉGI ESEMÉNYNAPTÁR Bodrogkeresztúr 2012.

KÖZSÉGI ESEMÉNYNAPTÁR Bodrogkeresztúr 2012. KÖZSÉGI ESEMÉNYNAPTÁR Bodrogkeresztúr 2012. Január: 08. Vízszentelés Helye: Római Katolikus templom 10. Bábszínház: A három kismalac 20. Megemlékezés a Magyar Kultúra Napjáról 22. Vince napi borszentelés

Részletesebben

Támogatások közzététele (2012.) A támogatás kedvezményezettje. Csengeri Lovas Egyesület. Szamosbecs Község Önkormányzata

Támogatások közzététele (2012.) A támogatás kedvezményezettje. Csengeri Lovas Egyesület. Szamosbecs Község Önkormányzata Sorszám 1. Döntéshozó testület Döntés ideje január 24. Döntés száma 1319-2/ Támogatások közzététele () A kedvezményezettje Csengeri Lovas A célja II. Csengeri Lovasnap, a lovas versenyek, fogathajtó versenyek,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. február 19. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület tevékenységéről. Ó z d, 2014. április 30. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület tevékenységéről. Ó z d, 2014. április 30. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózd Városi Sportegyesület tevékenységéről Ó z d, 2014. április 30. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület Elnöke A 2013. évben 30 éves Ózd Városi Sportegyesület egyes szakosztályai a megyei,

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 4. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak:

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 4. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak: VAJDA PÉTER ÉNEK-ZENEI ÁLTALÁNOS ÉS SPORTISKOLA OM 034931 1089 BUDAPEST, Vajda Péter utca 25-31. Telefon: (+36-1) 333 49 13; Gazdasági iroda: 313 74 17; Telefax: 477 04 27 E-mail: info@vajdaiskola.hu;

Részletesebben

FEBRUÁR 2. Bolhapiac Petőfi Művelődési Ház

FEBRUÁR 2. Bolhapiac Petőfi Művelődési Ház at2013. évi rendezvénytervezet JANUÁR Helyszín 14. Doni megemlékezés Polgármesteri Hivatal 19. 22. Magyar Kultúra Napja Polgármesteri Hivatal 31. Szőlészet és borászat, Árkovics József borász előadása

Részletesebben

Ó z d, június 21. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke. Előkészítő: Oktatási, Művelődési és Sport Osztály

Ó z d, június 21. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke. Előkészítő: Oktatási, Művelődési és Sport Osztály J A V A S L A T a közoktatási intézményekben 2011/2012-es nevelési évben/tanévben indítható óvodai /tanuló- és napközis számának engedélyezésére Ó z d, 2011. június 21. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális

Részletesebben

Strandkézilabda Diákolimpia IV. Korcsoport Hajdúnánás, június Forgatókönyv

Strandkézilabda Diákolimpia IV. Korcsoport Hajdúnánás, június Forgatókönyv Strandkézilabda Diákolimpia IV. Korcsoport Hajdúnánás, 2016. június 23-24. Forgatókönyv 2016. június 23. csütörtök TECHNIKAI ÉRTEKEZLET Hajdúnánás - Hajdúnánási Gyógyfürdő (4080 Hajdúnánás Fürdő út 7.),

Részletesebben

J a v a s l a t. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, június 24.

J a v a s l a t. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, június 24. J a v a s l a t Ózd Város Önkormányzata által - 2015. június 01. és 2015. augusztus 31. közötti időtartamban - megszervezésre kerülő hagyományos közfoglalkoztatáshoz szükséges önerő és létszámkeret jóváhagyására

Részletesebben

A Pétfürdő Nagyközség rendezvény- és eseménynaptára (tervezet)

A Pétfürdő Nagyközség rendezvény- és eseménynaptára (tervezet) A Pétfürdő Nagyközség rendezvény- és eseménynaptára 20 (tervezet) JANUÁR 1 Zenés disznótor 2 A magyar kultúra napja FEBRUÁR Baráti találkozó Kertbarát Kör, Péti Nyugdíjas Klub előadás 1 Dance Action Gála

Részletesebben

KÖZSÉGI ESEMÉNYNAPTÁR Bodrogkeresztúr 2011.

KÖZSÉGI ESEMÉNYNAPTÁR Bodrogkeresztúr 2011. KÖZSÉGI ESEMÉNYNAPTÁR Bodrogkeresztúr 2011. Január: 23. Vince napi borszentelés 24. Magyar Kultúra Napja Megemlékezés osztályonként 24-28. Ökomenikus imahét Helye: a községi templomok 29. Előadássorozat

Részletesebben

Települési Rendezvény Naptár 2009.

Települési Rendezvény Naptár 2009. Települési Rendezvény Naptár Időpont Rendezvény megnevezése A rendezvény helyszíne február 14. február 21. március 15. 18 órakor március 21. április 4. 10 órától Iskolai farsangi bál A rendezvényszervező

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. június 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. június 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2011. június 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2011. szeptember 15. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 1 Június

Részletesebben

2016. évi kerületi szociális, köznevelési, sport és közművelődési eseménynaptár Az esemény időpontja Január óra

2016. évi kerületi szociális, köznevelési, sport és közművelődési eseménynaptár Az esemény időpontja Január óra 2016. évi kerületi szociális, köznevelési, sport és közművelődési eseménynaptár Az esemény időpontja Január 9. Január 17. 16 óra Január 26. 15 óra Január 27. 11.00 óra Január 30. 10-17 óra Február 1. Február

Részletesebben

Javaslat köznevelési intézményvezetői megbízások véleményezésére

Javaslat köznevelési intézményvezetői megbízások véleményezésére Javaslat köznevelési intézményvezetői megbízások véleményezésére Ózd, 2014. május 28. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Köznevelési Csoport Az állami

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a február 13-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a február 13-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2014. február 13-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2014. április 30. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i rendkívüli üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i rendkívüli üléséről. Abony Város Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 2-55/2010/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Képviselő-testületének 2010. december 16-i rendkívüli üléséről. Napirend: A 2011. évi

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az Ózd Térségi Diáksport Bizottság tevékenységéről

TÁJÉKOZTATÓ az Ózd Térségi Diáksport Bizottság tevékenységéről TÁJÉKOZTATÓ az Ózd Térségi Diáksport Bizottság tevékenységéről Ó z d, 2013. január 24. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Előkészítő: Ózd Térségi Diáksport Bizottság Elnöke 2

Részletesebben

Európai Sporthét

Európai Sporthét Európai Sporthét 2017.09.23-30. Az eseménysorozat keretében különböző sportágak kipróbálására és szabadidős versenysorozat lebonyolítása a cél, oly módon, hogy a hét programja lefedje egész Budapest területét.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2015. október 29. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2015. október 29. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2015. október 29. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. december 21. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

Szabadidős tevékenységek fejlesztése Ózdon TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0188

Szabadidős tevékenységek fejlesztése Ózdon TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0188 Szabadidős tevékenységek fejlesztése Ózdon TÁMOP Társadalmi megújulás operatív program A Társadalmi Megújulás Operatív Program célja olyan beavatkozások sikeres végrehajtása a 2007-2013-as programozási

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről

TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről Ó z d, 2014. június 26. Előterjesztő: Ózdi Kézilabda Club Elnöke Az Ózdi Kézilabda Club nevében szeretnénk Önöket tájékoztatni egyesületünk működéséről.

Részletesebben

20.jan P 21.jan Szo Váz-Bau Foci Kupa Városi Sportcsarnok

20.jan P 21.jan Szo Váz-Bau Foci Kupa Városi Sportcsarnok Január 09.jan H 10.jan K 10.00 DOL Kosárlabda 11.jan Sze 19.30 FKSE-ANK Pécs férfi kosárlabda mérkőzés Férfi Kosárlabda Sportegyesület Szekszárd 12.jan Cs 13.jan P 14.jan Szo 8.00 Jégkorong Mini Torna

Részletesebben

rendezvény neve tervezett helyszín szervezők

rendezvény neve tervezett helyszín szervezők ÚJFEHÉRTÓ VÁROS. ÉVI VÁROSI ESEMÉNYNAPTÁRA ÉV hó na p rendezvény neve tervezett helyszín szervezők jan. 7. jan. 14. IV. Szabolcs Takarék Kupa Kiss-Ép U11-es focitorna jan. 15. IV. Nyírerdő Kupa jan. 15-22.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. november 24. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. november 24. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2011. november 24. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2012. február 16. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Oktatási,

Részletesebben

Javaslat. a Gazdasági Ellátó Központ Alapító Okiratának módosítására. Ózd, február 13.

Javaslat. a Gazdasági Ellátó Központ Alapító Okiratának módosítására. Ózd, február 13. Javaslat a Gazdasági Ellátó Központ Alapító Okiratának módosítására Ózd, 2014. február 13. Előterjesztő: Alpolgármester Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Köznevelési Csoport Tisztelt

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 26-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 26-i rendkívüli ülésére 2. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 26-i rendkívüli ülésére Tárgy: Dombóvár város 2012. évi rendezvénynaptárával kapcsolatos

Részletesebben

J A V A S L A T. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

J A V A S L A T. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére J A V A S L A T Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. évi munkatervére Ó z d, 2012. december 20. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály Tisztelt Képviselő-testület! Ózd

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó

T Á J É K O Z T A T Ó T Á J É K O Z T A T Ó az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club tevékenységéről Ózd, 2011. április 21. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Club Előkészítő: Ózdi Súlyemelő és Fitness Ügyvezető

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2012. február 16. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2012. február 16. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2012. február 16. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2012. április 26. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Oktatási,

Részletesebben

Monor város évi I. féléves programtervezete

Monor város évi I. féléves programtervezete Rendezvény időpontja: 2018. január 8. 2018. január 12. 18:00 Rendezvény megnevezése: megnyitója Magócsi Ildikó fotóművész Újévi operett 2018. január 13. Jégvirágtól Borvirágig forralt boros túra 2018.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2012. november 22. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2012. november 22. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2012. november 22. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2013. február 21. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. évi munkatervére Ózd, 2014. december 19. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város Önkormányzata

Részletesebben

2012/2013. tanév rendje (kivonat)

2012/2013. tanév rendje (kivonat) 2012/2013. tanév rendje (kivonat) Első tanítási nap: Őszi szünet: Téli szünet: Első félév: Tavaszi szünet: Utolsó tanítási nap: Tanítási napok száma: 2012. szeptember 3. /hétfő/ 2012. október 29-től november

Részletesebben

Házasságkötő terem. Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Intézmény -

Házasságkötő terem. Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Intézmény - Január Február Március 22. Csütörtök 17 órától Ünnepi műsor a Magyar Kultúra Napja alkalmából Házasságkötő terem,, Etyeki Versmondó Kör 24. Szombat Etyeki piknik Szépvölgy, Újhegy Roxer Produkció 3. Kedd

Részletesebben

ITDK és Bolyai napi rendezvények ünnepélyes eredményhirdetése és díjátadása

ITDK és Bolyai napi rendezvények ünnepélyes eredményhirdetése és díjátadása ITDK és Bolyai napi rendezvények ünnepélyes eredményhirdetése és díjátadása A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Dísztermében 2013. december 12-én a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar 2013. őszi Intézményi

Részletesebben

A rendezvény neve, jellege. szervezıje. Egyesülete Püspökladányi Határok nélkül Egyesület

A rendezvény neve, jellege. szervezıje. Egyesülete Püspökladányi Határok nélkül Egyesület A rendezvény ideje A rendezvény neve, jellege A rendezvény szervezıje A rendezvény helyszíne 2011. február 9. 90 éves a Vöröskereszt ifjúsági szervezete 2011. február 11. Látássérültek farsangi rendezvénye,

Részletesebben

Kultúrházak éjjel-nappal Táncház korhatár nélkül, Báta Község Önkormányzata, Hunyadi. Hunyadi János Általános Iskola. Február 15.

Kultúrházak éjjel-nappal Táncház korhatár nélkül, Báta Község Önkormányzata, Hunyadi. Hunyadi János Általános Iskola. Február 15. RENDEZVÉNYNAPTÁR 2019. Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január Január 15. A gemenci állatok, Előadó: Barkuti Balázs Általános Iskola Bátáért Egyesület Február Február 2. Közösségi összejövetel a Vízöntő

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének Önkormányzati Bizottsága 2015. március 9-i ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének Önkormányzati Bizottsága 2015. március 9-i ülésére 1. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének Önkormányzati Bizottsága 2015. március 9-i ülésére Tárgy: Sport és társadalmi szervezetek pályázati felhívására beérkezett pályázatok

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

J A V A S L A T kulturális célokra történő támogatás jóváhagyására

J A V A S L A T kulturális célokra történő támogatás jóváhagyására J A V A S L A T kulturális célokra történő támogatás jóváhagyására Ó z d, 2013. március 28. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselő-testületi

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület tevékenységéről. Ó z d, 2015. április 23. Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület tevékenységéről. Ó z d, 2015. április 23. Elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózd Városi Sportegyesület tevékenységéről Ó z d, 2015. április 23 Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület Elnöke Az Ózd Városi Sportegyesület egyes szakosztályai a megyei, regionális és

Részletesebben

2012. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR DÖBRÖKÖZ

2012. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR DÖBRÖKÖZ 2012. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR DÖBRÖKÖZ február március Időpont Rendezvény megnevezése Szervező Helyszín 2012. február 16. vagy 23. 2012. február 25. Könyvtárhasználat - Nemzetközi energiahatékonysági nap

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2016. január 28. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2016. január 28. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2016. január 28. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2016. április 28. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 2016. január

Részletesebben

Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége:

Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége: Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége: 2010. január 14. a Sátoraljaújhelyi Városvédő és Szépítő Egyesülettel, az Eötvös József Klubbal közösen megemlékezést

Részletesebben

NAGYCENKI SPORTEGYESÜLET 9485 NAGYCENK, GYÁR UTCA 2. A NAGYCENKI SPORTEGYESÜLET 2017-ES TEVÉKENYSÉGE

NAGYCENKI SPORTEGYESÜLET 9485 NAGYCENK, GYÁR UTCA 2.   A NAGYCENKI SPORTEGYESÜLET 2017-ES TEVÉKENYSÉGE A NAGYCENKI SPORTEGYESÜLET 2017-ES TEVÉKENYSÉGE Egyesületünknek 2017-ben is sikeres, eredményekben és eseményekben gazdag éve volt. Egyesületünk 2017-ben 4 szakosztállyal működött: - labdarúgás - asztalitenisz

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program 10 - A Bocskai István Ált. Isk. és AMI fúvószenekarának és majorette csoportjának bemutatója - Bocskai István

Részletesebben

J A V A S L A T Ózd Város Önkormányzata közigazgatási területén működő társadalmi sportszervezetek önkormányzati támogatására

J A V A S L A T Ózd Város Önkormányzata közigazgatási területén működő társadalmi sportszervezetek önkormányzati támogatására J A V A S L A T Ózd Város Önkormányzata közigazgatási területén működő társadalmi sportszervezetek önkormányzati támogatására Ó z d, 2015. március 26. Előterjesztő: Előkészítő: Alpolgármester Ózdi Sportszervező

Részletesebben