Tyre Life Pirelli cseregarancia program

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tyre Life Pirelli cseregarancia program"

Átírás

1 Tyre Life Pirelli cseregarancia program

2 Mi a Tyre Life? A Pirelli végfelhasználói cseregarancia programja, melynek keretében a végfelhasználó cseregaranciára jogosul. Ki vehet részt a programban? Minden olyan Pirelli kiskereskedelmi hálózati tag (Kereskedő), aki szerződést ír alá a Pirellivel a programra vonatkozóan. Ki kaphat cseregarancia szolgáltatást? Bármely magán- vagy jogi személy (Végfelhasználó)

3 Mi a Tyre Life célja? Ösztönözze a Kereskedő értékesítését addicionális szolgáltatásként! Motíválja a Végfelhasználót a drágább termék választására! T/H V/WYZ Extra bevételhez jutassa Kereskedőt! Tyre Life program árával Csere esetén szerelési díjjal Csere esetén újabb abroncs eladásával Egyéb esetleges addicionális költéssel Visszatérő Végfelhasználóhoz segítse a Kereskedőt! Erősítse Pirelli márka pozícióját a Kereskedő termékkínálatában!

4 Tyre Life termékek Mely termékekre érvényes a Tyre Life cseregarancia? Cinturato P1 Cinturato P7 PZero PZero Nero PZero Rosso személyabroncs mintázat összes mérete V és WYZ seb index-ben Minden defekttűrő abroncs Scorpion Verde Scorpion Zero PZero Rosso SUV mintázatok összes mérete A cseregarancia szolgáltatás kizárólag teljes garnitúra abroncs (4 db azonos mintázatú és méretű vagy 2-2 db azonos mintázatú és méretű) értékesítése esetén adható!

5 Tyre Life érvényesség Milyen esetekre érvényes a Tyre Life cseregarancia? útpadka okozta sérülés kátyú okozta sérülés defekt természeti kár

6 Tyre Life érvényesség Milyen esetekre nem érvényes a Tyre Life cseregarancia? rendellenes kopás (pl. fűrészfogas-, kagylós-, féloldalas kopás, utcai abroncs versenypályán történő használata, stb.) és az ebből adódó zajos gördülés gyors kopás vandalizmus, rongálás gumiabroncs le- és felszereléséből következő károk esetlegesen felmerülő kapcsolódó károk és kiadások (gépjármű szállítása, hotel, utazás stb...)

7 Tyre Life végfelhasználói ár és érvényesség Mennyibe kerül a Tyre Life a Végfelhasználóknak? A Tyre Life végfelhasználói ára bruttó 1990 Ft/4 db abroncs, amely összeg a Kereskedőnél marad. Adható a Tyre Life grátisz szolgáltatásként? Kedvezményesen adható, de a végfelhasználó számára kiállított számlán kell árnak szerepelnie. Meddig érvényes a Tyre Life cseregarancia? Vásárlástól számított 24 hónapig egy alkalommal vehető igénybe.

8 Hogy működik a Tyre Life? A Végfelhasználó vásárol 1 garnitúra a cseregarancia programba bevont Pirelli abroncsot. A Végfelhasználó kitölti és aláírja a Tyre Life regisztrációs adatlapot, és elküldi a számla másolattal együtt a Pirelli számára. FONTOS!!! A végfelhasználói számlán a termékmegnevezésnek egyértelműen (sebességi index) kell szerepelnie. A végfelhasználói számlán a Tyre Life szolgáltatásnak egyértelműen árral kell szerepelnie. A Pirelli a programba bevont Kereskedők számára bérmentesítés nélkül feladható, előre megcímzett borítékot biztosít a Tyre Life programhoz (csak ajánlva adható fel! A végfelhasználó Tyre Life kártyát kap a Pirellitől a regisztráció megtörténte után. A végfelhasználó Tyre Life cseregaranciája a regisztráció időpontjától függetlenül, a vásárlástól számított 24 hónapig él, és csak egy alkalommal vehető igénybe, legfeljebb 4 db abroncsra vonatkoztatva. A cserelehetőség abban az esetben is csak egyszeri, ha a végfelhasználó kevesebb mint 4 db abroncsra vonatkozóan él vele.

9 Csere költsége Mennyibe kerül a végfelhasználónak az abroncs csere? Amennyiben a végfelhasználó élni kíván cserejogával, a csereabroncshoz (amely azonos mintázatú és méretű mint az eredetileg vásárolt abroncs) az alábbi táblázatban található amortizációs kedvezménnyel csökkentett áron juthat hozzá a Kereskedőnél. Az amortizációs kedvezmény az eredetileg vásárolt abroncs eredeti végfelhasználói árából vonandó le. MÉRHETŐ MINTAMÉLYSÉG mm AMORTIZÁCIÓS KEDVEZMÉNY 3 25% 3,5 30% 4 40% 4,5 50% 5 60% 5,5 70% 6 80% 6,5 90% 7 95% 7,5 100% 8 100% 8,5 100%

10 Csere költsége - Példa Mennyibe kerül a végfelhasználónak az abroncs csere? Az amortizációs kedvezmény az eredetileg vásárolt abroncs eredeti végfelhasználói árából vonandó le. Eredeti vásárlás ideje: április 11. Tyre Life érvényes: április 11-ig Termék: Pirelli Cinturato P7 205/55 R16 V Végfelhasználói ár: Ft+ÁFA = Ft A végfelhasználó jogos csereigényével szeretne élni április 9-én, jobb első abroncsa defektje miatt. Mérhető mintamélység: 3,2 mm, kerekítéssel 3 mm Amortizációs kedvezmény = 25% Ebben az esetben a kereskedő közel két évvel az eredeti vásárlás után az aktuális beszerzési- és végfelhasználói árától függetlenül Ft X 0,75 = Ft+ÁFÁ-ért adja a csereabroncsot a végfelhasználónak.

11 Mi a teendő csere esetén? Mit kell tennie a Végfelhasználónak csereigénye esetén? Tyre Life kártyájával, ill. az eredeti számlájával vagy annak másolatával visszamegy a Kereskedőhöz Jogos csere esetén kifizeti a amortizációs kedvezménnyel csökkentett eredeti végfelhasználói árat abroncsonként. Megkapja a Kereskedőtől a csereabroncsát. Kereskedőnél hagyja sérült abroncsát/abroncsait Csereabroncsra nem váltható újabb cseregarancia!

12 Mi a teendő csere esetén? Mit kell tennie a kereskedőnek végfelhasználói csereigény esetén? 1) Ellenőrzi a végfelhasználó Tyre Life program tagságát annak kártyája alapján, ill. érvényességét az eredeti számlája, vagy annak másolata alapján (érvényesség= szla kiállítástól számított 24 hó) 2) Elbírálja a végfelhasználó csereigényét A csereigény elbíráslását a Pirelli 10 munkanapon belül ellenőrzi. 3) Jogos csereigény esetén megállapítja az amortizációs kedvezméynt 4) Annyi azonos csereabroncsot biztosít a Végfelhasználónak az amortizációs kedvezménnyel csökkentett eredeti végfelhasználói áron, amennyit jogosként elbírált. 5) Csere esetén érvényteleníti a végfelhasználó Tyre Life kártyáját (elvágja, belevág, kilyukasztja stb.) 6) Megőrzi a sérült abroncsot/abroncsokat a Pirelli szakemberének utólagos elbíráslásra. Csereabroncsra nem váltható újabb cseregarancia!

13 Mi történik ha nincs a polcon csereabroncs? A Kereskedő megrendeli a Pirellitől. Amennyiben a Pirelli nem tud csereabroncsot szállítani, úgy köteles 2 db azonos méretű, hasonló kategóriájú abroncsot szállítani a kereskedőnek 30 napon belül. A második abroncsot a végfelhasználó ingyen kapja meg!

14 Amortizációs kedvezmény megállapítása Az amortizációs kedvezmény megállapításához a kereskedőnek egyértelműen, követhetően és határozottan kell a mérhető mintamélységet megállapítania az alábbiak szerint: 1) A gumiabroncs mintázatán legalább 5 helyen kell mintamélységet mérni, az abroncs forgatásával. 2) A méréseket a mintázat középső és vállrészén is el kell végezni. 3) A mért eredmények számtani közepét kell mérhető mintamélységként értelmezni, amelyhez társítható az amortizációs kedvezmény mértéke.

15 Jogos csereigény elbírálása, amortizációs kedvezmény megállapítása Amennyiben a csereigénnyel, ill. az amortizációs kedvezmény megállapításával kapcsolatban bármilyen kérdése, kételye merül fel, Pirelli segít a döntésben: Dávid Péter 30/ Amennyiben -t ír, kérjük, minden esetben küldje azt el az címre is. Dávid Péter jogosult és köteles ellenőrizni és utólag jóváhagyni vagy elutasítani az összes Tyre Life cseregarancia programban történő abroncs cserét! A csere ellenőrzése a cserétől számított 10 munkanapon belül megtörténik.

16 Kereskedői kompenzálás Hogyan kompenzálja a kereskedőt a Pirelli? 1) Amennyiben a Pirelli szakembere is jogosnak találja a cserét, Pirelli utólag a cserétől számított 14 munkanapon belül írásban jóváhagyja a cserét, ezzel elismeri a kereskedő kompenzációs igényét. 2) Amennyiben a Pirelli nem tudott azonos csereabroncsot szállítani, és két darab hasonló kategóriájú abroncsot küldött, a második abroncs árát 100%-ban kompenzálja. 3) A kereskedő a Tyre Life szerződésben foglaltak szerint számlát állít ki az eredeti abroncs és a csereabroncs kiszámlázott ára közötti különbségről a Pirelli felé 30 napos fizetési határidővel. 4) A kereskedő a jogosként elbírált csereabroncsról kiállított számla másolatával együtt megküldi a Pirellinek a számlát. 5) A Pirelli kompenzálja a számla összegét a kereskedő soron következő gumiabroncs vásárlása esetén. Amennyiben a Pirelli szakembere a cserét nem találja jogosnak, a Pirelli nem kompenzál. A Pirelli fenntartja magának a jogot, hogy felülbírálja az amortizáció mértékét, megváltoztatva a kompenzáció mértékét!

17 Tyre Life POS Tyre Life eladáshelyi segédanyagok Tyre Life display Szórólap Előre megcímzett, bérmentesítés nélül feladható boriték a regisztrációs adatlap Pirellihez juttatásához (csak ajánlva adható fel!) Elektronikus banner weboldalra

18 Kérdések és észrevételek Amennyiben a Tyre Life cseregaranciával kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, forduljon a Pirelli értékesítőihez: Caceres Róbert 30/ Divéki László 30/ Tokár Csaba 30/ vagy a Pirelli marketing csapatához: Ivacs Bertalan 30/ Seteánszki Bettina 1/ Amennyiben -t ír, kérjük, minden esetben küldje azt el az címre is!

19 Köszönöm a figyelmét!

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa Gyakran feltett kérdések UPC PARTNERKÁRTYÁVAL 2 ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNYEK 1) Miért hasznos nekem a upc partnerkártya 2? A upc partnerkártya 2 tudatos használatával Ön éves szinten több ezer forint megtakarítást

Részletesebben

MVM Partner Zrt. PartnerKártya Program Részvételi Szabályzat

MVM Partner Zrt. PartnerKártya Program Részvételi Szabályzat MVM Partner Zrt. PartnerKártya Program Részvételi Szabályzat Az MVM Partner Zrt. PartnerKártya Program Részvételi Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) részletesen rendelkezik az MVM PARTNER Zrt. (1031

Részletesebben

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek Vásárlási feltételek Megrendelés: Programjainkat kizárólag írásban lehet megrendelni. Ez történhet a honlapunkon található online megrendelőlap kitöltésével, vagy a honlapunkról letölthető megrendelőlapok

Részletesebben

Ü zletszaba lyzat. Általános Szerződési Feltételek

Ü zletszaba lyzat. Általános Szerződési Feltételek Ü zletszaba lyzat Általános Szerződési Feltételek Az alábbi dokumentum az Elitmobil Gumicentrum Kft., továbbiakban mint Eladó által üzemeltetett internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza.

Részletesebben

A tájékoztató letölthető pdf formátumban az alábbi linkről: tajekoztato.pdf

A tájékoztató letölthető pdf formátumban az alábbi linkről: tajekoztato.pdf Vásárlói tájékoztató Szállítási díjak Vevőszolgálat 1. Céginformációk A Penztarcak.hu webáruház üzemeltetője: Balázs Csaba e.v. Székhely: 3300 Eger Napsugár út 4. 3. em 7 ajtó Egyéni vállalkozó nyilvántartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1. Általános szerződési feltételek 2. Üzemeltetői adatok 3. Rendelés, vásárlás 4. Szállítási, fizetési feltételek 5. Fizetési lehetőségek 6. Szavatosság, jótállás 7. Garanciális ügyintézés 8. Garanciafutár

Részletesebben

Örömmel üdvözlünk az KeveCool Internet áruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbiakat szíveskedj alaposan átolvasni:

Örömmel üdvözlünk az KeveCool Internet áruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbiakat szíveskedj alaposan átolvasni: Örömmel üdvözlünk az KeveCool Internet áruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbiakat szíveskedj alaposan átolvasni: Az eladó adatai KeveCom Informatikai Kereskedelmi és

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.konyvqpont.hu honlapnak, figyelmesen olvassa el az Általános Felhasználási Feltételeinket

Részletesebben

Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. Az FSG Hungaria Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

Az FSG Hungaria Kft. 2015. március-áprilisi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

Az FSG Hungaria Kft. 2015. március-áprilisi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata Az FSG Hungaria Kft. 2015. március-áprilisi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. Az FSG Hungaria Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

Sun Express Kft Székhely: 1133 Budapest, Dráva utca 5/C

Sun Express Kft Székhely: 1133 Budapest, Dráva utca 5/C ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Sun Express Kft (továbbiakban Eladó) és a Vevő között létrejött szerződéses jogviszonyra a jelen Általános Szerződéses Feltételek az irányadóak. Szerződő felek: Eladó:

Részletesebben

YATT.hu Online Shopping Webáruház Megrendelési és szerződési feltételek (ÁSZF)

YATT.hu Online Shopping Webáruház Megrendelési és szerződési feltételek (ÁSZF) YATT.hu Online Shopping Webáruház Megrendelési és szerződési feltételek (ÁSZF) YATT.hu Online Shopping Webáruház adatai: Az Ön által vásárolt termékek eladója az OKARSOFT Kft. Pontos, jogszabályok által

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni az Extradora fehérnemű webáruháznak (továbbiakban Eladó), figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

A DHANVANTARI Kft. VANAMALI B.O.M. SYSTEM" RENDSZERÉNEK MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA (MSZ)

A DHANVANTARI Kft. VANAMALI B.O.M. SYSTEM RENDSZERÉNEK MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA (MSZ) A DHANVANTARI Kft. VANAMALI B.O.M. SYSTEM" RENDSZERÉNEK MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA (MSZ) Jelen MSZ rendelkezik a DHANVANTARI Kft. által üzemeltetett VANAMALI B.O.M. SYSTEM" működéséről. A szabályzatban foglaltak

Részletesebben

1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/074/2012.

1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/074/2012. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fa: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/074/2012. Iktatószám: Vj/074-59/2012. Nyilvános változat! A Gazdasági Versenyhivatal

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a JKH Kft. (székhelye: 8600 Siófok, Honvéd u. 1/C.; cégjegyzékszám: 14-09-301285; adószáma: 11231271-2-14;

Részletesebben

Üzletszabályzatunk és segítség az oldal használatához (magyar nyelven)

Üzletszabályzatunk és segítség az oldal használatához (magyar nyelven) Üzletszabályzatunk és segítség az oldal használatához (magyar nyelven) A megrendelés az elektronikus úton történő szerződéskötésre vonatkozó szabályok alapján a 2001.évi CVIII. törvénynek megfelelően történik.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. www.webvitaminbolt.com/yis/

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. www.webvitaminbolt.com/yis/ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.webvitaminbolt.com/yis/ Üdvözöljük Radogna Edit (továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett weboldalon, aki a CaliVita International termékek független forgalmazója.

Részletesebben

Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek 2010. november 12-től hatályos változata

Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek 2010. november 12-től hatályos változata Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek 2010. november 12-től hatályos változata A módosított feltételek a hatályba lépés napjától feladott rendelésekre alkalmazandóak. A Vodafone Online Shop a www.vodafone.hu/shop

Részletesebben

Weboldal üzemeltetője. Bankszámlaszám 10700598-47482100-52000001. Székhely 2310 Szigetszentmiklós Kéktó utca 32/3

Weboldal üzemeltetője. Bankszámlaszám 10700598-47482100-52000001. Székhely 2310 Szigetszentmiklós Kéktó utca 32/3 1. Céginformációk Weboldal üzemeltetője Üzemeltető Optimus Mercator Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Adószám 12850754-2-13 Bankszámlaszám 10700598-47482100-52000001 Cégjegyzékszám 13-09-139047 Székhely

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A Nicose Munkavédelmi Webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Nicose Munkavédelmi Webáruház használatára és

Részletesebben

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Varga & Family Kft. (székhelye: 8759 Zalakaros, Üdülő sor 4., cégjegyzékszám: Cg: 20-09-066693, adószáma:

Részletesebben

Flavon max Fogyasztói Klub Szervezeti és Működési Szabályzat

Flavon max Fogyasztói Klub Szervezeti és Működési Szabályzat Flavon max Fogyasztói Klub Szervezeti és Működési Szabályzat A szabályzat a Flavon max Fogyasztói Klub Tagsági Megállapodás valamint a Megbízási Szerződés szerves részét képezi. 1. Bevezetés A Flavon Group

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Felhasználási feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Web-áruház adatai: A www.kocsmasportok.hu web-áruház üzemeltetője, az Ön által vásárolt termékek eladója a KOCSMASPORTOK. Pontos, jogszabályok által meghatározott adatai:

Részletesebben

Az Infood 2000 Kft. által szervezett IRÁNY NEW YORK! részvételi szabályai

Az Infood 2000 Kft. által szervezett IRÁNY NEW YORK! részvételi szabályai Az Infood 2000 Kft. által szervezett IRÁNY NEW YORK! részvételi szabályai Az In-Food 2000. Kft (székhely: 9082 Nyúl, Táncsics M. u. 144. (továbbiakban: Szervező ) által szervezett promócióban (továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Web-áruház adatai: A www.kocsmasportok.hu web-áruház üzemeltetője, az Ön által vásárolt termékek eladója a KOCSMASPORTOK.HU. Pontos, jogszabályok által meghatározott adatai:

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete. a Siófok Kártyáról

Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete. a Siófok Kártyáról Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete a Siófok Kártyáról (Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva és lezárva: 2013. július 5. napjával.) Siófok

Részletesebben