II. emelet. - Kifesteném a falakat, WIFI-t használni vezetékes helyett; modernizálnám a szobákat.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "II. emelet. - Kifesteném a falakat, WIFI-t használni vezetékes helyett; modernizálnám a szobákat."

Átírás

1 Nő II. emelet - Megszűntetném az értelmetlen pontozási rendszert, vagy módosítanám, így nincs értelme, hogy alig lehet pluszpontot szerezni, mivel ritkán történnek szobaellenőrzések, azok is csak bejelentett napokon, a vendégszállási díj ára túl magas, a többi egyetemi kollégiumhoz, illetve az egyetemisták jövedelméhez képest. - Semmit; a kollégiumok közül, ahol eddig jártam, ez a kollégium magasan viszi a pálmát, teljesen elégedett vagyok vele már 3,5 éve, sajnálom, hogy hamarosan ki kell költöznöm innen. - Falfestés; A lakószobák felújítása, modernizálása. - Kifesteném a falakat, WIFI-t használni vezetékes helyett; modernizálnám a szobákat. - A csapokba szűrőt rakni a dugulás megelőzése érdekében. - Szűrőt rakni a csapokba, nem lenne annyi dugulás; nagyobb szárítók a szobákba. - Jó a nyomtatás. - Gyakrabban olvassák el a hibabejelentéseket, és segítsenek azok elhárításában is. - Jó a nyomtatás, több sportprogram. - Több közösségépítő program, bulik, mint fészekrakó régen, jó a nyomtatás. - Igénytelen lakók: a takarítók nagyon szépen kitakarítanak, de sajnos néhány lakó nincs tisztában a kulturált WC-használattal, nagyon porosak az ágyak: ez egészségtelen és undorító is, folyosónként konyha, WC papír; zuhanyfüggöny, WIFI, netkábel-helyek a tanulókba. - WIFI-t szeretnénk; kitisztítani az ágyak matracát/lecserélni, zuhanyfüggöny, több netkábel-hely a tanulókban, folyosónként konyha, WC papír a mosdókban. - Tusolók felújítása (zuhanyfej, penészes fal), honlap fejlesztése. - Zuhanyfüggöny, színes szobák; fejlettebb kardioterem (több gép). - Közös zuhanyzókban függöny, tanulószobákban tábla, kréta, több asztal, hatékonyabb + gyorsabb ellátás, ha valami elromlik; több kulturális program, barátságosabb portások, jobb takarítóeszközök a szobákhoz. - Folyosónként konyha. - Szobánként falra/plafonra szerelhető szárítókötelek, szellőztetés a szobákban, mert: zárt ablak nincs levegő, nyitott ablak huzat. - Több programot szerveznék, mint például a kézműves/kreatív műhely, lehetne többször is egy évben.

2 - Véleményem szerint szükséges lenne naponta többször takarítani a mellékhelyiségeket. Új mosógépek beszerzése, mert szinte egyetlen mosást sem lehet zökkenőmentesen végrehajtani. A dohányzásra kijelölt hely áthelyezése. A második emeleti szobákba nem csak füst jön be, hanem az ott beszélgető emberek hangja is. Elég zavaró mindez az esti és hajnali órákban. Szerintem elengedhetetlen lenne a WIFI-hálózat kiépítése. Egy főiskolai kollégiumban a hallgatónak nem internetproblémákkal kellene küzdenie. Pláne nem a vizsgaidőszakban. Emellett a portaszolgálat is hagy némi kívánnivalót maga után. Egyes alkalmazottak hozzáállása, viselkedése kritikán aluli (pl. szüleimnek sem köszön!). [ ] A vendégfogadás is lehetne gördülékenyebb, valamint a vendég a kifizetett összeg ellenében ágyat is kaphatna. Nehéz így egy 3 főnek is pici szobában 4-en elférni. A kardio- és edzőteremre is ráférne a fejlesztés és bővítés. Valamint a jelenlegi felszereltséget tekintve nem tartom jogosnak a bérlet árának megemelését. - A portások a hallgatókhoz és a vendégekhez való hozzáállása nem megfelelő [ ]. A mosdók tisztaságára jobban odafigyelhetnének (pl.: WC-ülőke takarítás után is koszos, a zuhanyzóban ott marad a haj). A mosógépek rendszeres karbantartása. A szintünkön nem centrifugázik, és büdös, állott víz van a dobban, amitől a tiszta ruha is büdös lesz. A kardioterem bővítése (pl.: két szoba egybenyitása), és az árának csökkentése (véleményem szerint a jelenlegiért sok az 5000 forint). A kollégiumban WIFI-hálózat telepítése a vezetékes helyett (a tabletekhez például nem csatlakoztatható). A dohányzó áthelyezése, mert a felszálló cigiszag a szobában is érződik. - Véleményem szerint, ha a kollégiumban lenne WIFI-hálózat, az nagyban megkönnyítené a hallgatók életét, főleg vizsgaidőszakban. A vezetékes internettel sokszor probléma van. A mosógépek nem működnek jól. Az 5000 Ft-os kardiobérlet ára túlzottan magas, és a terem felszereltsége ezt nem indokolja. Jól berendezett, nagyobb kardioterem kialakítása. Vendégfogadás esetén egy külön szoba a vendégnek, vagy legalább egy pótágy biztosítása, tekintve, hogy fizetni kell érte. - Dohányzásra kijelölt hely elköltöztetése; WIFI. - Dohányzásra kijelölt hely megváltoztatása; WIFI. III. emelet - A mosdók és a fürdőszoba (zuhanyzó) igényesebbé tételén változtatnék, valamint a kollégiumi szobák lakóinak számát lecsökkenteném kettőre! - Kétfős szobák jobbak lennének, így egy kicsit zsúfolt a szoba. - A padlózat kicserélését, mert nehezen lehet tisztán tartani. - Több programot szerveznék; fürdők, WC-k, konyhák fejlesztése. IV. emelet - Elégedett vagyok a kollégium szolgáltatásaival, a mosdók állapota, konyha állapota olykor tarthatatlan, de ezek nagyrészt a kollégium lakóin múlnak; függöny az ablakokra lehetne, nyáron a szúnyogháló is jól jönne. - Kétágyas szobák, több program, konditerembe egy-két fontos gép beszerzése.

3 - Csendrendelet szigorítása; Sötétítő függöny helyett reluxa, mert a nyári meleget képtelenség kibírni a szobákban. - Csendrendelet szigorítása, mosás rendszerének olyan kialakítása, hogy a nem kollégista diákok ne férjenek hozzá, beléptető rendszer kialakítása. - A felújítási munkálatokat szorgalmi időszakban végezném el, illetve nyáron, a kollégium leszerződhetne az étteremmel a bentlakók 5-15% kedvezményes étkezéséről; toalett ülőkék kicserélése, rögzítése, zuhanyfülkékben lévő tartók javítása, pótlása. - Közösségkovácsoló programok szervezése (nem Kreatív műhely), biztosítsanak szórakozási lehetőséget a Kollégiumon belül, legyen WIFI, jobb felszereltségű tanulószobák; Szobák felújítása, zuhanyzók felújítása, szobákba több fali polc, a szobákba nagyobb asztalok, a mostanin lehetetlen elférni, WC papírt és szappant a mosdóba, álló ruhafogast minden szobába. V. emelet - Vendégek fogadásának a díjának a csökkentése; ágyak cseréje. - A vendégek éjszakai elszállásolásának díja; ágyak, szekrények, polcok, padlóburkolat cseréje. - Túl szigorú szabályok (alkoholfogyasztás, vendégfogadás); több program. - Szabadabb kollégiumi élet: vendégek tovább maradhassanak, ha kint lehet zaj (munkások), akkor bent is hadd zajongjunk, ha kedvünk tartja [ ]. Fiatalok vagyunk, nem rabok! A weboldalt vagy szüntessék meg, és használják a koli Facebook-oldalát, mert azt tuti, hogy mindenki nézi naponta, vagy pedig fejlesszék köszönjük a lehetőséget! - Több színvonalas programot szerveznék, visszahoznám a teaházat, enyhítenék a szigorú szabályokon, mert néha úgy érzem magam itt, mint a legszigorúbb vallási zárdában, középiskola is fiatalosabb, ez egy börtön; használják információátadásra a kolis Facebookot, ne a honlapot, mert elavult, vendégek tovább tartózkodhassanak a szobában, itt alvás 4 alkalomnál több lehessen. - Szobákban lévő bútorzatot kicserélni, padlócsere, ha a KOB a szavát és ígéretét betartva cselekedne (nyomtatás stb. sok minden ), akkor minden rendben lenne ; konditerem fejlesztése (+ mindig sokan vannak, és csak egy db van mindenből), KOB-tagok cseréje! - A szobákban lévő bútorzat kicserélése; konditerem fejlesztése. - A szobákban lévő szekrényeket ki kellene cserélni; szobák bútorzatának modernizációja. - WIFI!!! Egyes kollégiumokhoz képest a vendégéjszakáért fizetett 1500 Ft drága. A legtöbb helyen Ft, pedig azoknak a kollégiumoknak a színvonala nem rosszabb, ezt a két dolgot leszámítva meg vagyok elégedve a kollégiummal. Mindenképpen WIFI-rendszer!!! Ez a kábeles megoldás rendkívül kényelmetlen, továbbá nagyon sokszor nem jó az internet!! Ennek a fejlesztése! - Alapvetően nincs problémám a kollégiummal, egyedül az internet használatával lehetne valamit kezdeni, hogy kényelmesebb legyen, és ne legyen ennyi probléma a csatlakozással pl. WIFI.

4 - Több kétágyas szobát adnék, portaszolgálat állandó használata, ki- és belépés korlátlan lenne; új weboldal, új beléptető kártya. - A meleg sokszor elviselhetetlen, ezért a fűtés szabályozhatósága praktikus lenne, nagyobb hűtő, új tervezés a beléptető kártyának; szobatervezés modernizálása. - Ágyak lecserélése, nagyon meleg van, jó lenne, ha lehetne szabályozni a szobában a fűtést, nagyobb hűtő; szobaberendezés modernizálása. - A kábeles internetmegoldás kissé kényelmetlen, ezért a WIFI-s rendszer talán kényelmesebb lenne a lakóknak, szúnyogháló felszerelése legalább 1 ablakra. - Az ágyak minősége, valamint a falvédők cseréje is nagy mértékben növelhetnék a szobák színvonalát. - WC-takarításra odafigyelhetnének, hogy elég jól van-e megcsinálva, a mosás ne hideg vízzel történjen!!! Új mosógépeket vennék, rakjanak ki lapot és tollat a mosógépre, óránkénti beosztással, hogy be tudjuk írni magunkat NORMÁLISAN!!! Főleg, hogy van nyomtatós helyiségünk!!!; Ágyakat továbbra is cseréljék le, ahogy az ötödiken tették pár éve! Férfi II. emelet - Zongora használati időt módosítanám, mert szerintem nagyon rossz, hogy csak 17:00-tól lehet használni, a biliárdasztalt is jobban felszabadítanám, mivel így nem igazán van használva, viszont, ha lehetne, akkor egy csomó hallgató jobban megismerhetné egymást; TV nem mindig működik, olyan szinten, hogy sokszor hangyafocit nézünk, más szempontból véleményem szerint elég fejlett a kollégium, A KOB-bal készíttetnék mondjuk havonta egyszer egy kirándulást, vagy rossz idő esetén múzeumnézést, mivel sokan nem ismerik Budapestet (én igen ) viszont egyedül nem nagyon mernek szembenézni a nagy fővárossal. De persze ezeket a lehetőségeket fakultatívan hirdetném meg, maximum az első kötelező hogy lássák az emberek, hogy milyen lehetőség ez, és akit továbbra is érdekel, az részt fog venni fakultatívan is Így sokkal hangulatosabb közösség is kialakulhatna, ha többet találkoznánk egymással, és élményekkel gazdagodhatunk, remélem, segítettem valamivel az önök munkáját! III. emelet - Gyakoribb szobaellenőrzés; pszichológiai teszt, hogy a normális ember ne kerüljön össze egy fogyatékossal (folyamatosan dumál a semmiről, hülyeségeket kérdez állandóan), igénytelenek ellen is fellépni valamilyen módon, hogy az embernek legyen kedve a saját szobájában lakni. - WIFI. - Egy bár a földszinten. - WIFI.

5 - Elérhetővé tenném, hogy a szobában is lehetne mikrohullámú sütőt használni (de lehet, csak lusta vagyok); A portán a kártya felmutatása helyett csipogós rendszert alkalmazni, így könnyebben elkerülhető a kártyákkal való esetleges visszaélés. - WIFI. - A kollégium lakói használhassák a tesitermet egy meghatározott ideig (zárás ), felírni, aki kulcsot kap stb.; Berendezés felújítása (bár tudom, költséges). - Ha a kollégistáknak lehetőségük lenne használni a főiskola tornatermét, esetleges kaució és kollégiumi belépő + diákigazolvány-felmutatás ellenében. IV. emelet - Hiányolom a kollégiumi bulikat, nem a Teaházra gondolok, hanem egy olyan estére, például havonta egyszer, amikor kulturált határok között mondjuk a társalgóban buli zene szólna, és lehetne alkoholt fogyasztani, nagyon elégedetlen vagyok az ágyneműcserével, kéthetente van mindössze 1 óra megadva, méghozzá délelőtt, amikor órán vagy munkahelyen vagyunk, érdemesebb lenne délutánra is beiktatni egyet, valamint az időpontot kiírni Facebookra; örömmel láttam, hogy a konditerem ki lett festve, és le lett parkettázva, viszont úgy látom, hogy a lenti felszerelések (főleg a kondigépek) régiek, és nincsenek karban tartva, erősen rájuk férne egy fejlesztés vagy lecserélés. - Engedélyezném az alkoholfogyasztást, az ágyneműcserét a Facebook-csoportban is kihirdetném; konditerem felszereltsége. - A tavaszi, nyári és őszi szezonban akár 5 perc szellőztetés során is rengeteg rovar bejön a szobába. Függöny behúzása, lámpák leoltása is csak minimálisan segít, ezért javasolnám szúnyogháló beépítését legalább az egyik ablakba. V. emelet - Több közösségi eseményt: eléggé elszomorító, sőt, kifejezetten kiábrándító az, hogy egy főiskolai kollégiumban kétfajta program van: sport, tévénézés. Nem hiszem, hogy közösséget lehetne kovácsolni tévénézéssel! A főiskolások nem nyugdíjasok! Nem szerencsés az a felfogás, hogy minden újítás/ötlet elől elzárkózik a kollégium vezetése; több és változatosabb közösségi programok. Láthatóbb KOB: úgy gondolom, hogy az alulról érkező kezdeményezésekre érdemes odafigyelni, de ehhez szükséges az a felület, ami közvetíti ezt a kollégiumi vezetés felé. A probléma az, hogy a KOBnak nincs láthatósága. Úgy értem, hogy nincs olyan fórum, amelyen nyomon lehetne követni a munkájukat, valamint az általuk beígért dolgok nem nagyon valósultak meg. Minek egyáltalán KOB??? - Lehetne buli, éjjel-nappal dohányzási lehetőség (fél 2 után is ki lehessen menni cigizni); legyen tánc, rendezvények, közös kollégiumi programok, amik segítik az összetartást. - Bulit a népnek! ; legyen tánc! legyenek csapatépítő bulik, kocsmázások, ezek fokoznák a kollégisták összetartozását. 1 - Szükséged van-e szerinted kollégiumi programokra?

6 2 - Mennyire vagy elégedett a kollégiumi programok mennyiségével? 3 - Mennyire vagy elégedett a kollégiumi programok minőségével? 4 - Mennyire vagy elégedett a KOB munkájával? 5 - Mennyire vagy elégedett a kollégiumi takarítással? 6 - Mennyire vagy elégedett a portaszolgálat működésével? Nő II. emelet Nő III. emelet Nő IV. emelet Nő V. emelet Programok P. menny. P. min. KOB Takarítás Porta Férfi II. emelet Férfi III. emelet Férfi IV. emelet Férfi V. emelet 2 0 Programok P. menny. P. min. KOB Takarítás Porta

7 9 Összesítés Összesítés Programok P. menny. P. min. KOB Takarítás Porta

Tapasztalatok a Voldai egyetemről és norvégiai diákéletről, az Erasmus kapcsán

Tapasztalatok a Voldai egyetemről és norvégiai diákéletről, az Erasmus kapcsán Tapasztalatok a Voldai egyetemről és norvégiai diákéletről, az Erasmus kapcsán Volda városa Norvégia alsó negyedén helyezkedik el, az ország nyugati részén, hihetetlen gyönyörűségű természeti adottságokkal

Részletesebben

Javaslatom,hogy legyen mindenki számára elérhető és ingyenes a net.

Javaslatom,hogy legyen mindenki számára elérhető és ingyenes a net. Javaslatom,hogy legyen mindenki számára elérhető és ingyenes a net. Lehessen-e hazudni az interneten? Az interneten sokan névtelenségbe burkolózva hazugságokat terjesztenek. Kiegészítse-e a parlament az

Részletesebben

Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Intézmény 2091 Etyek Magyar u.1. Szakmai Program 2014. Készítette: Soósné Kurucz Ágnes Intézményvezető

Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Intézmény 2091 Etyek Magyar u.1. Szakmai Program 2014. Készítette: Soósné Kurucz Ágnes Intézményvezető Szeresd egészségedet, mert ez a jelen. Védd a kisgyermeket, mert ez a jövő. Őrizd a szüleid egészségét! - mert A múlton épül fel a jelen és a jövő. ( Bárczi Gusztáv) Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató

Részletesebben

Pályázat a Szent István Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöki pozíciójának betöltésére

Pályázat a Szent István Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöki pozíciójának betöltésére Pályázat a Szent István Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöki pozíciójának betöltésére Pályázó: Nagy Dániel Gödöllő, 2012. október Tartalomjegyzék Önéletrajz...3 Motiváció...4 Helyzetkép...5 Finanszírozás...7

Részletesebben

Itt van Amerika! Az, amit mi itthon az amerikai rendszerû. Hungarovet Állatorvosi Rendelõ Budapest XXII., Brassói u. 10/A.

Itt van Amerika! Az, amit mi itthon az amerikai rendszerû. Hungarovet Állatorvosi Rendelõ Budapest XXII., Brassói u. 10/A. Itt van Amerika! Hungarovet Állatorvosi Rendelõ Budapest XXII., Brassói u. 10/A. Igen, a hír igaz! 2009. szeptember 1-jén Budapesten, annak is a XXII. kerületében, pár száz méternyire a 7-es fõúttól, megnyílt

Részletesebben

Dobozos vagy egyedi szoftver

Dobozos vagy egyedi szoftver Konstantinusz Kft. 2011 1 Tartalomjegyzék 1 Tartalomjegyzék... 2 2 Bevezetés... 3 3 Mit értünk dobozos vagy egyedi rendszeren... 4 3.1 Dobozos rendszer:... 4 3.2 Egyedi rendszer:... 4 4 A megrendelő szempontjából...

Részletesebben

MAGYAR HELSINKI BIZOTTSÁG JELENTÉS A SÁTORALJAÚJHELYI FEGYHÁZ ÉS BÖRTÖNBEN TETT LÁTOGATÁSRÓL 2006. DECEMBER 11-13.

MAGYAR HELSINKI BIZOTTSÁG JELENTÉS A SÁTORALJAÚJHELYI FEGYHÁZ ÉS BÖRTÖNBEN TETT LÁTOGATÁSRÓL 2006. DECEMBER 11-13. MAGYAR HELSINKI BIZOTTSÁG JELENTÉS A SÁTORALJAÚJHELYI FEGYHÁZ ÉS BÖRTÖNBEN TETT LÁTOGATÁSRÓL 2006. DECEMBER 11-13. (A jelentéshez az országos parancsnok nem fűzött olyan megjegyzést, melyet szükséges megjeleníteni

Részletesebben

ÖN KONYHÁT ÜZEMELTET ÉS HŰTŐT KELL VÁSÁROLNIA? AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB HŰTŐT TUDJA KIVÁLASZTANI. Mert elromlott a hűtője? Vagy mert kinőtte a régit?

ÖN KONYHÁT ÜZEMELTET ÉS HŰTŐT KELL VÁSÁROLNIA? AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB HŰTŐT TUDJA KIVÁLASZTANI. Mert elromlott a hűtője? Vagy mert kinőtte a régit? ÖN KONYHÁT ÜZEMELTET ÉS HŰTŐT KELL VÁSÁROLNIA? Mert elromlott a hűtője? Vagy mert kinőtte a régit? KELL? Igen! Mert Ön sem szokott csak úgy hűtőt vásárolni. Leginkább csak akkor, amikor KELL! Ha új hűtőt

Részletesebben

J e g y zőkö n y v. IF-3/2012. sz. ülés (IF-9/2010-2014. sz. ülés)

J e g y zőkö n y v. IF-3/2012. sz. ülés (IF-9/2010-2014. sz. ülés) IF-3/2012. sz. ülés (IF-9/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkö n y v az Országgyűlés Ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottsága Ifjúsági albizottságának 2012. március 12-én, hétfőn 11 óra 08

Részletesebben

OLTALOM KARITATÍV EGYESÜLET BESZÁMOLÓ 2007

OLTALOM KARITATÍV EGYESÜLET BESZÁMOLÓ 2007 OLTALOM KARITATÍV EGYESÜLET BESZÁMOLÓ 2007 OLTALOM KARITATÍV EGYESÜLET BESZÁMOLÓ 2007 Wesley János Kiadó Kht. Budapest, 2008 Oltalom Karitatív Egyesület TARTALOMJEGYZÉK 2007 Köszöntöm az Olvasót! (Iványi

Részletesebben

Az én történetem avagy hogyan találjam meg nőként önmagam a 21. században

Az én történetem avagy hogyan találjam meg nőként önmagam a 21. században Az én történetem avagy hogyan találjam meg nőként önmagam a 21. században 1 A Junior Achievement Magyarország Alapítvány által készített kiadvány megjelenését, az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány

Részletesebben

EUTE 2002 - ESS ÖNKITÖLTŐS KÉRDŐÍV

EUTE 2002 - ESS ÖNKITÖLTŐS KÉRDŐÍV sorszám EUTE 2002 - ESS ÖNKITÖLTŐS KÉRDŐÍV A válaszadás önkéntes! Tisztelt Asszonyom! Tisztelt Uram! Kérjük, válaszolja meg ezeket a kérdéseket is. Munkatársunk megvárja, amig Ön befejezi a válaszadást.

Részletesebben

Már szakemberre bízom!

Már szakemberre bízom! 1 Gyönyörű tavaszi reggel volt, Andrea boldogan ébredt fel. Végrevalahára elkezdhetik a fürdőszoba felújítását. Gábornak sikerült egy igazán jó mestert találnia - igaz, hogy számlát nem ad, de feleannyiért

Részletesebben

JÖVOJEERT PROGRAM UJ NEMZEDEK. Ifjúságpolitikai stratégia vitairat

JÖVOJEERT PROGRAM UJ NEMZEDEK. Ifjúságpolitikai stratégia vitairat UJ NEMZEDEK JÖVOJEERT PROGRAM Ifjúságpolitikai stratégia vitairat UJ NEMZEDEK JÖVOJEERT PROGRAM Ifjúságpolitikai stratégia vitairat www.ujnemzedek.hu www.facebook.com/ujnemzedek KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI

Részletesebben

KÖNYV AZ INTEGRÁCIÓRÓL

KÖNYV AZ INTEGRÁCIÓRÓL Kókayné Lányi Marietta KÖNYV AZ INTEGRÁCIÓRÓL Sajátos nevelési igényű gyerekek együttnevelése a Gyermekek Házában Kókayné Lányi Marietta KÖNYV AZ INTEGRÁCIÓRÓL Sajátos nevelési igényű gyerekek együttnevelése

Részletesebben

Karlowits-Juhász Orchidea Reif Jenifer NEKEM NEM 8. Közösségi szolgálatot végző diákok kézikönyve

Karlowits-Juhász Orchidea Reif Jenifer NEKEM NEM 8. Közösségi szolgálatot végző diákok kézikönyve Karlowits-Juhász Orchidea Reif Jenifer NEKEM NEM 8 Közösségi szolgálatot végző diákok kézikönyve Karlowits-Juhász Orchidea Reif Jenifer NEKEM NEM 8 Közösségi szolgálatot végző diákok kézikönyve Miskolc

Részletesebben

2013-2014 nevelési év értékelése

2013-2014 nevelési év értékelése Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat ikt: 46-740-2014. Vackor Óvoda 1036. Budapest, Árpád fejedelem útja 60. Mókus Tagóvoda 1036. Budapest, Mókus u.1. 2013-2014 nevelési év értékelése Budapest, 2014.június.

Részletesebben

Tévézés nem tévén, televíziós tartalmak fogyasztása egyéb platformokon

Tévézés nem tévén, televíziós tartalmak fogyasztása egyéb platformokon Tévézés nem tévén, televíziós tartalmak fogyasztása egyéb platformokon VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ Készült: Mihalik Natália MEME titkár részére Készítette: Dr. Babocsay Ádám kvalitatív kutatási igazgató Virág

Részletesebben

Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon?

Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon? Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon?...gyakorlati útmutató azoknak, akik nem akarják, hogy leveleik ártatlanul a Spam mappában vagy a

Részletesebben

Ikt. sz.: NOB-40/8-2/2014. NOB-2/2014. sz. ülés (NOB-2/2014-2018. sz. ülés)

Ikt. sz.: NOB-40/8-2/2014. NOB-2/2014. sz. ülés (NOB-2/2014-2018. sz. ülés) Ikt. sz.: NOB-40/8-2/2014. NOB-2/2014. sz. ülés (NOB-2/2014-2018. sz. ülés) J e g y z ő k ö n y v az Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottságának 2014. június 3-án, kedden, 14 órakor az Országház Esterházy

Részletesebben

Hová tűnik az idő? Hajtás Mindenki lassú Időgazdálkodás Fullextrás édesanya A család szívdobogása Elidőzünk egymásnál 2014/1

Hová tűnik az idő? Hajtás Mindenki lassú Időgazdálkodás Fullextrás édesanya A család szívdobogása Elidőzünk egymásnál 2014/1 Oázis A Magyar Schönstatt Család és Ifjúság lapja 1 Hová tűnik az idő? Hajtás Mindenki lassú Időgazdálkodás Fullextrás édesanya A család szívdobogása Elidőzünk egymásnál 2014/1 2 Örömvadászat Számoljuk

Részletesebben

Nguyen Luu Lan Anh, szociálpszichológus, hab. egyetemi docens

Nguyen Luu Lan Anh, szociálpszichológus, hab. egyetemi docens valóság 245 Nguyen Luu Lan Anh, szociálpszichológus, hab. egyetemi docens Educatio: Kérlek, mutatkozz be röviden olvasóinknak! LA: Nguyen Luu Lan Anh-nak [kiejtés: nuəŋ liu lʌn ain] hívnak. 16 éves koromban

Részletesebben

Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág Bevezetés

Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág Bevezetés Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág (In: Grezsa Ferenc Takács Péter (szerk.): Még ép a roncs ág Válogatás erdélyi mentálhigiénés szakemberek dolgozataiból. Országos Addiktológiai Intézet. Budapest, 2005.

Részletesebben

A Békéscsabai Városi Diákújság 2011. április-május

A Békéscsabai Városi Diákújság 2011. április-május ... mert csak A Békéscsabai Városi Diákújság 2011. április-május Kulturális kocsmatúra Rajz jobb agyféltekével Álomháború f ilmkritika Árral szemben könyvajánló Véradás, és ami mögötte van Szumó és bográcsozás

Részletesebben

Most vasárnap Április 11. Választás A jövõnk a kezünkben van KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA

Most vasárnap Április 11. Választás A jövõnk a kezünkben van KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA A VIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA XVIII. évfolyam 6. szám I 2010. április 6. I Megjelenik: kéthetente Most vasárnap Április 11. Választás A jövõnk a kezünkben van ÖNKORMÁNYZAT Minden napra egy

Részletesebben

magyar egészségügy Zöld könyv

magyar egészségügy Zöld könyv magyar egészségügy Zöld könyv Tartalomjegyzék Mi a zöld könyv? 4 6+! 4 I. Általános rész 6 Mi valósult meg eddig az egészségügyi reformból 6 Miért? 6 Dilemmák világszerte II. Részletes rész 1 3 1) Valódi

Részletesebben

10 kérdés az ifjúságról. Magyar Ifjúság 2012. kutatás első eredményei

10 kérdés az ifjúságról. Magyar Ifjúság 2012. kutatás első eredményei 0 kérdés az ifjúságról Magyar Ifjúság 0 kutatás első eredményei tartalom Tartalom Köszöntő... Szociodemográfiai jellemzők.... Családalapítás.... Oktatási helyzetkép... 9. Munkavállalás.... Nemzetközi

Részletesebben

AVILA ANTONIO. ZONGORISTA, VAGY FODRÁSZ LESZ

AVILA ANTONIO. ZONGORISTA, VAGY FODRÁSZ LESZ AVILA ANTONIO. ZONGORISTA, VAGY FODRÁSZ LESZ BELŐLE. MONDTA RÓLA EGYIK TANÁRA AZ ISKOLAÉVEK ELEJÉN. VÉGÜL FODRÁSZ LETT. MÉGPEDIG A MAI NAPIG SIKERES, A SZAKMA IRÁNT ELKÖTELEZETT FODRÁSZ. NAGY ÉS ELÉGEDETT

Részletesebben