Szervezeti egység Középiskolai Kollégium Cím 9400 Sopron Ferenczy János utca 60.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szervezeti egység Középiskolai Kollégium Cím 9400 Sopron Ferenczy János utca 60."

Átírás

1 A Szolgáltató adatai: Szervezeti egység Középiskolai Kollégium Cím 9400 Sopron Ferenczy János utca 60. Levelezési cím Soproni Szociális Intézmény 9400 Sopron Kossuth Lajos utca 10. Telefon 99/ Fax 06-99/ Web Bankszámlaszám Általános szabályok 1. Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) szabályozzák a Szolgáltató által üzemeltetett szálláshely (Középiskolai Kollégium , Sopron Ferenczy János utca 60.) és szolgáltatásainak igénybevételét. 2. Egyedi feltételek nem képezik a részét jelen ÁSZF-nek, de nem zárják ki külön, speciális megállapodások kötését. Szerződő fél 1. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásokat a Vendég veszi igénybe. 2. Amennyiben a szolgáltatásokra vonatkozó megrendelést a Vendég közvetlenül a Szolgáltatónak adja le, úgy a Vendég lesz a Szerződő fél. A Szolgáltató és a Vendég együttesen, amennyiben a feltételek teljesülnek, szerződéses felekké válnak (továbbiakban Felek). 3. Amennyiben a szolgáltatásokra vonatkozó megrendelést a vendég megbízásából egy harmadik személy (továbbiakban Közvetítő) adja le a Szolgáltatónak, az együttműködés feltételeit a Szolgáltató és a Közvetítő közötti megállapodás szabályozza. Ebben az esetben a Szolgáltató nem köteles vizsgálni, hogy a Közvetítő jogszerűen képviseli-e a Vendéget. A Szolgáltatás igénybevételének módja és feltételei 1. A Vendég szóbeli vagy írásbeli ajánlatkérésére a Szolgáltató minden esetben írásbeli ajánlatot küld. 2. A Szerződés kizárólag a Vendég (elektronikusan) írásban leadott foglalásának a Szolgáltató általi (elektronikusan) írásban megküldött visszaigazolásával jön létre, és így írásban megkötött Szerződésnek minősül. Tehát Szolgáltató írásbeli legalább útján történő - visszaigazolása nélkül a foglalás, az érvényes szerződés nem jön létre. Szerződés a Szolgáltató és a szerződő fél között írásban létrejött a szolgáltatás megrendelésére vonatkozó megállapodás. 3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem szerződés értékű. 4. A szállás-szolgáltatás igénybevételéről szóló Szerződés meghatározott időtartamra szól.

2 5. Szálláshely-szolgáltatás esetén, ha a Vendég a meghatározott időtartam lejárta előtt véglegesen elhagyja a szálláshelyét (továbbiakban: Szálláshely), a Szolgáltató a Szerződésben kikötött szálláshely-szolgáltatás teljes ellenértékére jogosult, ellenkező megállapodás hiányában. A meghatározott időtartam lejárta előtt megüresedett Szálláshelyet a Szolgáltató jogosult értékesíteni. 6. A szállás-szolgáltatás igénybevételének Vendég által kezdeményezett meghosszabbításához a Szolgáltató előzetes hozzájárulása szükséges. 7. A Szerződés módosításához és/vagy kiegészítéséhez a Felek által aláírt írásbeli megállapodás szükséges. Fizetés módja és feltételei 1. A megrendelt szolgáltatás ellenértéke kizárólag készpénzzel fizethető, a beköltözést megelőzően, előre a helyszínen. 2. Kivételt képez ez alól: a Volt Fesztivál, amikor kizárólag banki befizetés és előreutalás lehetséges. Banki teljesítés esetében a szállásigény visszaigazolását követően a Vendég, a szállás díját 10 napon belül a fent említett bankszámlára befizetni köteles, ennek elmaradása esetén a foglalás törlésre kerül. Továbbá a Volt Fesztivál idejére érkező Vendég tudomásul veszi, hogy tárgyév után történt utalás/befizetés esetén, a helyszínen az utalás/befizetés tényét igazolni köteles. a csoportos foglalás, melyet előzetes egyeztetés után előreutalással és banki befizetéssel is kiegyenlíthet a Szerződő, az Erste Bank Zrt.-nél vezetett számú bankszámlára. Amennyiben a csoport a szállás díját a helyszínen készpénzben kívánja kiegyenlíteni, úgy előzőleg en megküldött díjbekérő alapján, legkésőbb az érkezést megelőzően 14 nappal előleg megfizetése szükséges, melynek mértéke 20%. Előleg utalásának elmaradása esetén a Szolgáltató a szállásfoglalást törli. A szállás díjából fennmaradó rész, érkezéskor, a szállás elfoglalását megelőzően fizetendő. Amennyiben a szálláshely szolgáltatás igénybevétele elmarad, azt a Szerződő köteles a Szolgáltató felé jelezni. A szálláshely elfoglalását megelőzően a 14. napig a szálláshely szolgáltatás visszamondása díjtalan, a korábban beérkezett előleget/ szállásdíjat a Szolgáltató teljes egészében visszautalja a Szerződővel egyeztetett bankszámlaszámra. 14 napon belüli lemondás esetén, a befizetett előleget a Szolgáltatónak nem áll módjában visszatéríteni. Számla utólag kerül kiállításra. Amennyiben a csoport a szállás-szolgáltatás teljes összegét átutalással kívánja kiegyenlíteni, úgy előzőleg en megküldött díjbekérő alapján 20% előleg utalása szükséges legkésőbb a szállás elfoglalása előtt 14 nappal. Az előleg utalásának elmaradása esetén a Szolgáltató a szállásfoglalást törli. A szolgáltatás díjából fennmaradó részt, az érkezést megelőzően legkésőbb 7 nappal, szintén en megküldött díjbekérő alapján kell kiegyenlíteni. Az utalás elmaradása esetén a Szolgáltató a szállásfoglalást tárgytalannak tekinti.

3 A foglalással kapcsolatos bármilyen módosításokat (létszám, időtartam) eddig az időpontig áll módunkban figyelembe venni. Érkezéskor a banki teljesítés igazolásának bemutatása szükséges napon belüli szálláshely-lemondás esetén, ha már a szolgáltatás teljes ellenértéke kifizetésre került, az előleggel csökkentett összeg kerül visszautalásra. Befizetett előleget a Szolgáltatónak nem áll módjában visszatéríteni. Számla utólag kerül kiállításra. 7 napon belül beérkező szálláshelylemondás esetén a Szolgáltatónak nem áll módjában a szálláshely díját megtéríteni, a kötbér 35 %-os. A kötbér alapja a szállásdíj teljes összege (az előleget tartalmazza). 3. Csoportoknál teljes szoba lefoglalása esetén, a megüresedő fekvőhely arányában (pl.: négyből egy fő által visszamondott szállásigény) a szálláshely-szolgáltatás ellenértékét a Szolgáltatónak nem áll módjában arányosan csökkenteni. Tehát szobafoglalás esetén, a Szerződő a mindenkori szobaárat köteles fizetni, létszámra való tekintet nélkül. 4. Egyéb fizetési módokra Egészségpénztári kártya, Széchenyi Pihenőkártya, stb. nincs lehetőség. 5. FIGYELEM! Lemondás elmaradása esetén a kötbér 100%-os. A kollégiumba történő érkezés-elutazás 1. A szobák az érkezés napján 15:00 órától foglalhatók el, és az utazás napján 09:00 óráig állnak a Vendégeink rendelkezésére. 2. A Vendég tudomásul veszi, hogy a későbbi vitás helyzetek elkerülése érdekében, a szoba elhagyása személyzet részére történő átadással történik. Árak 1. A kollégium szobaárai ben, telefonon vagy személyesen a Kollégiumi Gondnokságon egyeztethetőek. 3. A Szolgáltató a meghirdetett árait előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatja. 4. Az árak közlésekor a Szolgáltató megjelöli az árak adótartalmának (ÁFA, IFA) ajánlattételkor érvényes, törvény által szabályozott mértékét. A közzétett árak tartalmazzák a törvényben meghatározott ÁFA-t, nem tartalmazzák azonban az idegenforgalmi adót, amit a helyszínen kell megfizetni. Kivételt képez az az eset, ha ennek megfizetésétől Sopron Megyei Jogú Város Jegyzője eltekint. A Szolgáltató a hatályos adó-törvény (ÁFA, IFA) módosulása miatti többletterheket, előzetes értesítés mellett, áthárítja a Szerződő félre. Szolgáltató árait forintban határozza meg. Ajánlatok 1. A Szolgáltató ajánlatai csak korlátozott mennyiségű szobakapacitással állnak a Vendégek rendelkezésére. 2. A kedvezményes árak mindig a foglaltság függvényében érvényesek.

4 A szerződés teljesítésének elutasítása, a szolgáltatási kötelezettség megszűnése A Szolgáltató jogosult a szállásszolgáltatásra szóló Szerződést azonnali hatállyal felmondani, így a szolgáltatások nyújtását megtagadni, ha: a Vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésre bocsátott szobát, illetve a létesítményt a Vendég a szálláshely biztonságával, rendjével, annak alkalmazottaival kifogásolhatóan, durván viselkedik, alkohol, vagy drogok befolyása alatt áll, fenyegető, sértő, vagy más elfogadhatatlan viselkedést tanúsít a Szerződő fél nem teljesíti a Szerződésben meghatározott fizetési kötelezettségét a meghatározott időpontig. Amennyiben a felek közötti Szerződés vis major okokból nem teljesül, a szerződés megszűnik. A Vendég jogai 1. A Szerződés értelmében a Vendég jogosult a megrendelt szoba, valamint a szálláshely azon létesítményeinek rendeltetésszerű használatára, melyek beletartoznak a szokásos szolgáltatási körbe, és nem esnek speciális feltételek hatálya alá. 2. A Vendég a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban szóbeli panaszt tehet, melyet azonnal meg kell vizsgálni, és szükség szerint orvosolni kell. Ha a Vendég a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben a Vendégnek átadni köteles, telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a Vendégnek legkésőbb a 30 (harminc) napon belül az érdemi válasszal egyidejűleg megküldeni köteles. írásbeli panaszt tehet, mely esetben a Szolgáltató a panasz beérkezését követően30 (harminc) napon belül köteles írásban, érdemben megválaszolni és intézkedni annak közlése iránt. A panaszt elutasító álláspontját a Szolgáltató indokolni köteles. A Vendég ill. Szerződő fél kötelezettségei 1. A Szerződő fél köteles a Szerződésben megrendelt szolgáltatások ellenértékét a Szerződésben meghatározott időpontig és módon kiegyenlíteni. 2. A Vendég köteles a portán kifüggesztett Tűzvédelmi előírásokat elolvasni és betartani! 3. A Vendég a portán megtalálható mindenkori Házirendet köteles elolvasni, betartani, különös tekintettel az alábbi pontokra: A szobakulcsot minden alkalommal le kell adni a portán, ha a vendég az épületet elhagyja. A mellékhelyiségeket a kijelölés szerint kell használni (pl.: NŐK, FÉRFIAK). A kollégium egész területén ügyelni kell a rendre és a tisztaságra. TILOS A DOHÁNYZÁS a kollégium egész területén valamint a kollégiumi épület bejáratától számított 5 m-es távolságon belül. Idegeneket a szobákba felvinni TILOS! A szobákat rendben kell elhagyni.

5 4. A Vendég gondoskodik arról, hogy a felelőssége alá tartozó 14 év alatti gyermek csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodjon a Szolgáltató kollégiumában. A Vendég kártérítési felelőssége 1. A Vendég mindazon károkért és hátrányokért felelős, melyeket a Szolgáltató vagy harmadik személy a Vendég, vagy kísérője, vagy az ő felelőssége alá tartozó más személyek hibájából elszenved. E felelősség akkor is fennáll, amennyiben a károsultnak jogában áll kárának megtérítését közvetlenül a Szolgáltatótól igényelni. 2. A Vendég tudomásul veszi, hogy anyagi felelősséggel tartozik az általa okozott kárért. Amennyiben a szolgáltatást igénybe vevő kiskorú vagy önálló keresettel nem rendelkező nagykorú, úgy eltartója tartozik anyagi felelősséggel. 3. A Kártérítés összegét az alábbi táblázat tartalmazza. Káresemény Foltos lett a párnahuzat (vagy nincs meg, elszakadt, más kár érte) Az ágynemű egyes tételeinek kártérítési értéke (pótlás) Kártérítés összege (Ft) Lepedő: Paplanhuzat: Párna: Paplan: Matracvédő: Foltos lett (kiszakadt) az ágymatrac Az ágy feletti polc megsérült Megsérült, összepiszkolódott a fal / m 2 Megrepedt (eltört) ajtó Megrepedt (eltört) szekrény Szakadt függöny/eltört függönykarnis Megrepedt (eltört) ablaküveg A hallgatói szobákban keletkezett károkért a szoba lakói egyetemlegesen felelősek. Ez azt jelenti, hogy a szoba bármely lakója által okozott kárért, amennyiben a károkozó személye egyértelműen nem állapítható meg, annak valamennyi lakója felelős. Különösen fontos ez a szabály kiköltözéskor, amikor a kártérítési felelősség a szoba vagy szobaegység utolsóként kiköltöző lakóját terheli, ha korábban a lakók az üzemeltetővel nem jutnak más megállapodásra A Szolgáltató kötelezettsége 1. A szerződés alapján megrendelt szállás és egyéb szolgáltatások az érvényes előírások, szolgáltatás sztenderdek szerinti teljesítése. 2. a Vendég írásos panaszának kivizsgálása és a probléma kezeléséhez szükséges lépések megtétele, azok írásban történő rögzítése.

6 A Szolgáltató jogai A Szolgáltató jogosult a szállásszolgáltatásra szóló Szerződést azonnali hatállyal felmondani, így a szolgáltatások nyújtását megtagadni A szerződés teljesítésének elutasítása, a szolgáltatási kötelezettség megszűnése pontban leírtak esetén. A felek jogviszonyában alkalmazandó jog, eljáró bíróság A Szolgáltató és a Szerződő fél közötti jogviszonyra a magyar jogszabályok rendelkezései az irányadóak. Eljáró bíróság a Soproni Járásbíróság. Adatvédelmi nyilatkozat 1. A Szolgáltató tevékenysége során kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét. A rendelkezésére bocsátott személyes adatokat minden esetben a hatályos jogszabályoknak eleget téve kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályok betartásához szükségesek. 2. Az adatvédelmi nyilatkozat a mindenkori hatályos jogszabályok alapján kerül kialakításra, különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info. törvény); a személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa október 24-i 95/46/EK irányelvére; az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló évi VI. törvényre; az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. törvényre; a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló évi CXIX. törvényre.

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai Név: Isti Apartman Tulajdonos: Böngyik István Székhelye: 6900 Makó, Szent János tér 1/A fsz.2. Levelezési címe: 6900 Makó, Kálvária u. 120/A Működési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Bevezetés 1.1. A CARTOUR Idegenforgalmi Szolgáltató Kft. (székhelye: 1132 Budapest, Visegrádi u. 14., telefonszáma: +36-1/269-4744, nyilvántartásba vételi száma: U-001103,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. A Szolgáltató adatai 2. Általános szabályok 3. Szerződő fél 4. A Szerződés létrejötte, a foglalás módja, módosítása, értesítési kötelezettség 5. Árak 6. Családi kedvezmények

Részletesebben

Hotel Comfort Általános szerződési feltételek

Hotel Comfort Általános szerződési feltételek Hotel Comfort Általános szerződési feltételek 1.A Szolgáltató adatai Név: Molnár Hűtő és Klímatechnika Kft. 8200 Veszprém, Csap u.7. Adószám: 11525600-2-19 Szolgáltatás helye: Hotel Comfort 8229 Csopak,

Részletesebben

Általános Szerződési és Szolgáltatási Feltételek

Általános Szerződési és Szolgáltatási Feltételek Általános Szerződési és Szolgáltatási Feltételek 1. A Szolgáltató adatai Topáz Apartmanházak Tóth Ákos egyéni vállalkozó Székhelye: 8313 Balatongyörök Kossuth Lajos utca 24. Telephelyek: 8313 Balatongyörök

Részletesebben

1. A Szolgáltató adatai RÓMAHEGY RENDEZVÉNYHÁZ Korlátolt Felelősségű Társaság Általános szabályok 3.Szerződő fél

1. A Szolgáltató adatai RÓMAHEGY RENDEZVÉNYHÁZ Korlátolt Felelősségű Társaság Általános szabályok 3.Szerződő fél Általános Üzleti Feltételek 1. A Szolgáltató adatai RÓMAHEGY RENDEZVÉNYHÁZ Korlátolt Felelősségű Társaság székhelye: 7623 Pécs, Rét utca 49. telephelye: 7400 Kaposvár, Csalogány u. 68-70. adószáma: 26259668-2-02)

Részletesebben

A Szerződés létrejötte, a szállásfoglalás módja, módosítása, értesítési kötelezettség

A Szerződés létrejötte, a szállásfoglalás módja, módosítása, értesítési kötelezettség Általános Szerződési Feltételek A Szolgáltató adatai VRS Part HOTEL Kft. Székhelye: 2481 Velence, Béke utca, hrsz. 4481/G. Fióktelepe: 2481 Velence, Béke utca Cégjegyzékszám: 07-09-022935 Adószám: 24126658-2-07

Részletesebben

1. A Szolgáltató adatai:

1. A Szolgáltató adatai: ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Villa Frida weboldalának hozzáférése, böngészése, használata, valamint foglalás elvégzése esetén Ön elfogadja, hogy elolvasta és megértette az alábbi feltételeket és szabályokat

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HBH Bajor sörház és Panzió weboldalának hozzáférése, böngészése, használata, valamint foglalás elvégzése esetén Ön elfogadja, hogy elolvasta

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai Általános Szerződési Feltételek 1.1. EV név: Posovszkiné Ádám Alexandra 1.2. Székhelye: 8258 Badacsonytomaj Panoráma utca 2. 1.3. EV nyilvántartási szám: 52099393 1.4. Adószám:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek A Cash Flow Mágnes Korlátolt Felelősségű Társaság ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos: 2016. szeptember 29. napjától Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban

Részletesebben

IMOLA ÉPÍTŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ IMOLA HOTEL PLATÁN 3300 Eger, Csákány u.7 igénybevételére

IMOLA ÉPÍTŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ IMOLA HOTEL PLATÁN 3300 Eger, Csákány u.7 igénybevételére IMOLA ÉPÍTŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ IMOLA HOTEL PLATÁN 3300 Eger, Csákány u.7 igénybevételére Az Általános Szerződési Feltételek hatálya az Imola Hotel Platán által nyújtott szolgáltatásokra

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Cégnév: Liget Hotel Kft. Székhelye: 1016 Budapest Zsolt u. 9. Szálláshely címe: 5540 Szarvas Erzsébet liget, továbbiakban Szolgáltató Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. A szolgáltató (szállásadó) adatai Név: Borbély Beáta Adószám: 73170855-1-25 (alanyi adómentes) Cím: 3910 Tokaj, Bethlen Gábor út 12/a. Telefon: +36 20 9142425 Szálláshely

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A Szerződő Felek meghatározása: 1.1.Szolgáltató: A Maglódi Úti Munkavállalói Hotelt (1106 Budapest, Maglódi út 17.) üzemeltető jogi személy, akinek adatai: Glória Ingatlanfejlesztési

Részletesebben

Általános Üzleti Feltételek

Általános Üzleti Feltételek Általános Üzleti Feltételek A Szolgáltató adatai: Szálloda név: Cég név: HTZ Hotel Kft. Telephely: H- Levelezési cím: H- Telefon: +36-83/900-101, +36-20/8010-568 E-mail: info@hotelzenit.hu Web: Foglalás,

Részletesebben

K.V. Ingatlan Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HOTEL ATLANTIS**** SUPERIOR MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSZOBOSZLÓ

K.V. Ingatlan Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HOTEL ATLANTIS**** SUPERIOR MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSZOBOSZLÓ K.V.Ingatlan Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HOTEL ATLANTIS**** SUPERIOR MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSZOBOSZLÓ 4200 Hajdúszoboszló, Damjanich u.10. igénybevételére Érvényes: 2011. július

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Szállodaüzemeltető Kft. Székhelye: 1074 Budapest, Hársfa utca 51. fszt. 2. Cégjegyzékszám: 01-09-995833 Adószám: 22644093-2-42

Részletesebben

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Szállásadó: Alszeri Rönk Vendégház Őriszentpéter Alszer 27/a 9941 Telefon: 06 30 586 2226 Email: orsegironkhaz@gmail.com Vendég: Foglalást/ajánlatkérést benyújtó

Részletesebben

6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata (díjreklamáció, kötbér és

6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata (díjreklamáció, kötbér és 6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata (díjreklamáció, kötbér és kártérítési igények intézése) 6.2.1. A jelen ÁSZF vonatkozásában a) előfizetői bejelentés: az előfizetői panasz és

Részletesebben

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek.

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Jaka Vendégházat (8581

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A PÁLOS RESORT weboldalának hozzáférése, böngészése, használata, valamint foglalás elvégzése esetén Ön elfogadja, hogy elolvasta és megértette az alábbi feltételeket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Gépjármű távfelügyeleti szolgáltatási szerződés

Gépjármű távfelügyeleti szolgáltatási szerződés Az (Székhely H-2251 Tápiószecső, Deák Ferenc utca 32. Adószám: 11680235-2-13, bankszámla szám: Unicredit bank 10918001-00000107-91020006, bejegyezte: Fővárosi bíróság mint Cégbíróság: Cg.: 13-09-133542)

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Általános rendelkezések... 2 1.1. A szolgáltató adatai... 2 1.2. Szerződő felek... 2 2. A Szerződés létrejötte, a foglalás módjai és feltételei... 2 2.1. A szerződés

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Egyesület neve: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Székhely: 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 58-60. Nyilvántartási szám: 01-02-0000010 Adószám: 19025702-2-43 E-mail: mmsz@maltai.hu

Részletesebben

IMOLA HOSTEL Kft.-Általános Szerződési Feltételek (ASZF)

IMOLA HOSTEL Kft.-Általános Szerződési Feltételek (ASZF) IMOLA HOSTEL Kft.-Általános Szerződési Feltételek (ASZF) 1. Általános rendelkezések 1.1. Jelen Általános Szerződési Feltételeket (a továbbiakban: ÁSZF) kell alkalmazni minden olyan esetben, amikor az IMOLA

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1.1. Az Általános Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Tisza-Tavi Kemping (3388 Poroszló, Kossuth u.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. www.nyarigyerektabor.hu

Általános Szerződési Feltételek. www.nyarigyerektabor.hu I. Általános információk... 2 I.1. Szolgáltató adatai... 2 I.2. Fogalmak... 2 I.3. Az ÁSZF célja, tárgya, személyi és időbeli hatálya... 3 I.4. Általános rendelkezések... 4 II. A jelentkezés menete, szerződéskötés...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK 1. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI "Malomvölgy Centrum" Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített név: Malomvölgy Centrum Kft.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek   1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések Általános Szerződési Feltételek www.gajdosmeheszet.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Gajdos Méhészet, Gajdos Máté István egyéni vállalkozó (székhely: 4028 Debrecen, Szigligeti

Részletesebben

1. A Szolgáltató adatai

1. A Szolgáltató adatai 1. A Szolgáltató adatai 2. Általános szabályok 3. Szerződő fél 4. A Szerződés létrejötte, a foglalás módja, módosítása, értesítési kötelezettség 5. Lemondási feltételek 6. Árak 7. Fizetés módja, garancia

Részletesebben

Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100

Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100 Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100 KÉRELEM ÉTKEZTETÉS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ I. 1. Az ellátást igénybe vevő adatai: Név:... Születési

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat. Medicover Egészségközpont Zrt.

Panaszkezelési Szabályzat. Medicover Egészségközpont Zrt. Panaszkezelési Szabályzat Medicover Egészségközpont Zrt. Tartalom 1. A szabályzat célja... 3 2. Fogalom-meghatározás... 3 3. A panasz bejelentésének módjai... 3 3.1. Szóbeli panasz esetén:... 3 3.2. Írásbeli

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZÁLLODAI SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZÁLLODAI SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZÁLLODAI SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK 1. Általános rendelkezések 1.1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek.

Általános Szerződési Feltételek. I. Általános információk... 2 I.1. Szolgáltató adatai... 2 I.2. Fogalmak... 2 I.3. Az ÁSZF célja, tárgya, személyi és időbeli hatálya... 3 I.4. Általános rendelkezések... 4 II. A jelentkezés menete...

Részletesebben

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Strauss Metal Kft (székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK 1 ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK 1. A Szolgáltató adatai Cég: Fortuna Thermal Plusz Kft Székhelye: H-1082 Budapest, Baross utca 108. Adószám: 24180508-2-42 2. Általános szabályok 2.1. Jelen Általános Üzleti

Részletesebben

DÉKÁNI A KECSKEMÉTIK GAMF KARK FŐISKOLA UTASÍTÁS SPORTLÉTESÍTMÉNYEINEK HASZNÁLATI RENDJÉRŐL 1. SZ. KIADÁS A HATÁLYBALÉPÉS DÁTUMA 2013. JANUÁR 1.

DÉKÁNI A KECSKEMÉTIK GAMF KARK FŐISKOLA UTASÍTÁS SPORTLÉTESÍTMÉNYEINEK HASZNÁLATI RENDJÉRŐL 1. SZ. KIADÁS A HATÁLYBALÉPÉS DÁTUMA 2013. JANUÁR 1. DÉKÁNI UTASÍTÁS A KECSKEMÉTIK FŐISKOLA K SPORTLÉTESÍTMÉNYEINEK HASZNÁLATI RENDJÉRŐL 1. SZ. KIADÁS A HATÁLYBALÉPÉS DÁTUMA 2013. JANUÁR 1. HATÁLYOS: VISSZAVONÁSIG AZONOSÍTÓ: DU 6/2012 IKTATÓ SZÁM: GDH-1-48/2012

Részletesebben

4. A szerződés igénybevételének módja és feltételei

4. A szerződés igénybevételének módja és feltételei Általános Üzleti Feltételek Érvényes: 2012. július 1-től. 1. A szolgáltató adatai Név: TrophyResort Nyrt. Cím: 2038 Sóskút, Petőfi Sándor u. 39. Levelezési cím: 9334 Hegyhátszentjakab, Kossuth u. 3. Tel.:

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: 2013-09-10-től Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. (továbbiakban: Alapkezelő) a befektetési alapkezelőkről és a kollektív

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés

Szolgáltatási szerződés Szolgáltatási szerződés Amely létrejött egyrészről: a Balaton Média és Információs Központ kapcsolattartó: telefonszáma: e-mail címe: székhely: Veszprém, Virág Benedek u.4. telefon: +36 88-326-619 tel/fax:

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Általános szerződési feltételek (ÁSZF) Walzer Étterem & Panzió 1/10 Általános szerződési feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Jelen Általános Szerződési Feltételek szabályozzák a Szolgáltató szálláshelyének és annak szolgáltatásainak valamint

Részletesebben

Cash Flow Tábor. Korlátolt Felelősségű Társaság

Cash Flow Tábor. Korlátolt Felelősségű Társaság 1 A Cash Flow Tábor Korlátolt Felelősségű Társaság (3300 Eger, Széchenyi utca 23.) gyermek pénzügyi intelligencia oktatását célzó nyári/szabadidős táborra vonatkozó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos:

Részletesebben

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek.

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek. Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Hotel Füred****

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Hotel Magnólia. hatályos: tól

Általános Szerződési Feltételek. Hotel Magnólia. hatályos: tól Általános Szerződési Feltételek Hotel Magnólia hatályos: 2018-05-18-tól Általános Szerződési Feltételek 1.A szolgáltató adatai: Cégnév: Renó 98. Szolgáltató Betéti társaság Rövidített név: Renó 98 Bt.

Részletesebben

AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ I.con Bt. (székhely: 1016 Budapest Gellérthegy utca 33/C, Adószám: 21541344241, Cégjegyzékszám: ) elkötelezett ügyfelei és partnerei

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A FIT SOLUTIONS KFT mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Magyar Igásló Ökoturisztikai és Tájérték Központ

Általános Szerződési Feltételek Magyar Igásló Ökoturisztikai és Tájérték Központ Általános Szerződési Feltételek Magyar Igásló Ökoturisztikai és Tájérték Központ 1. Általános rendelkezések 1.1. Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a szolgáltató (Pontes

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 1. Jelen Adatvédelmi Tájékoztató célja: A jelen Adatvédelmi Tájékoztató célja, hogy a jelen tájékoztató 2. pontjában felsorolt adatkezelő társaságok (a továbbiakban: Adatkezelők)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK THERMAL HOTEL VISEGRÁD Zrt. hatályos: 2015. augusztus 6.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK THERMAL HOTEL VISEGRÁD Zrt. hatályos: 2015. augusztus 6. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK THERMAL HOTEL VISEGRÁD Zrt. hatályos: 2015. augusztus 6. Tartalomjegyzék: 1. A Szolgáltató adatai 2. Általános szabályok 3. Szerződő fél 4. A Szerződés létrejötte, a foglalás

Részletesebben

K.V. Ingatlan Kft. Érvényes: december 04-től visszavonásig

K.V. Ingatlan Kft. Érvényes: december 04-től visszavonásig K.V.Ingatlan Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HOTEL ATLANTIS**** SUPERIOR MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSZOBOSZLÓ 4200 Hajdúszoboszló, Damjanich u.10. igénybevételére Érvényes: 2018. december

Részletesebben

II. Szolgáltatás Az utas által megrendelt szolgáltatást a felek által aláírt megrendelőlap tartalmazza.

II. Szolgáltatás Az utas által megrendelt szolgáltatást a felek által aláírt megrendelőlap tartalmazza. Általános szerződési feltételek A Sub-Tropical Utazásszervező és Szolgáltató Kft.( 6720. Szeged, Tisza Lajos krt. 58.) által szervezett utazásokra a Ptk. 389-401. -ai, valamint a 213/1996.(XII.23.) Kormányrendelet,

Részletesebben

Kavics Spa Klub & Hotel Általános Üzleti és Szerződési Feltételek

Kavics Spa Klub & Hotel Általános Üzleti és Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben megrendelője, illetve Vendége kíván lenni a Kavics Spa Klub & Hotelnek, figyelmesen olvassa el az Általános Üzleti és Szerződési Feltételeinket (továbbiakban: ÁSZF) és kizárólag abban

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A szolgáltató adatai: Cégnév: Aura Gold Kft. Székhely: 3519 Miskolc, Bencések útja 9-11. Cégjegyzékszám: 05 09 014852 Adószám: 14002627-2-05 2. Általános szabályok: (a)

Részletesebben

Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni:

Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XX. Vándorgyűlése - Nemzetközi részvétellel Budapest, 2016. május 25-28. www.mptpszichiatria.hu/mpt2016 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni:

Részletesebben

VIRPAY Financial Group Zrt.

VIRPAY Financial Group Zrt. VIRPAY Financial Group Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Hatályos : 2015. július 7. napjától A VirPay Financial Group Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA Hatályos: 2015. július 7. napjától A VirPay Financial

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015

JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015 JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft. 1023

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte 1.1. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és

Részletesebben

AppeninnCredit Hitelezési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Panaszkezelési Szabályzat

AppeninnCredit Hitelezési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Panaszkezelési Szabályzat AppeninnCredit Hitelezési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Panaszkezelési Szabályzat 2016. október 20. 1 1. Kapcsolódó jogszabályok 2013. évi CCXXXVII. törvény a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A szolgáltató adatai: Cégnév: Optagent Szolgáltató Kft Rövidített név: Optagent Kft. Székhely: 2745 Kőröstetétlen, Kossuth Lajos u. 14. Cégjegyzékszám: 13 09 155885 Adószám:

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. A fogyasztóvédelmi, illetve piacfelügyeleti hatáskörben eljáró Heves Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és

H A T Á R O Z A T. A fogyasztóvédelmi, illetve piacfelügyeleti hatáskörben eljáró Heves Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Iktatószám: Tárgy: HE/001/00105-0002/2016 Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat Ügyszám: 1609k-00005 H A T Á R O Z A T A fogyasztóvédelmi, illetve piacfelügyeleti hatáskörben eljáró Heves Megyei Kormányhivatal

Részletesebben

MIR. VII. FEJEZET: A panaszok kezeléséről szóló dokumentum, mely tartalmazza a panaszok kivizsgálásának és kezelésének módját

MIR. VII. FEJEZET: A panaszok kezeléséről szóló dokumentum, mely tartalmazza a panaszok kivizsgálásának és kezelésének módját ÉPÜLETGÉPÉSZ OKTATÁSI KÖZPONT KFT. 7624 Pécs, Tiborc u. 30. Ny.sz: 000152/2014. MIR VII. FEJEZET: A panaszok kezeléséről szóló dokumentum, mely tartalmazza a panaszok A fejezetet jóváhagyta: Név: Beosztás:

Részletesebben

A Veszprémi Törvényszék elnökének 2013.El.II.B.49. számú szabályzata a bírósági vendégszobák használatáról

A Veszprémi Törvényszék elnökének 2013.El.II.B.49. számú szabályzata a bírósági vendégszobák használatáról ELNÖKE 8200. Veszprém, Vár u. 19. 8210. Pf.: 1029 t. 06 88 577-510 f. 06 88 577-509 e. birosag_veszprem@veszpremit.birosag.hu www.veszpremitorvenyszek.hu A Veszprémi Törvényszék elnökének 2013.El.II.B.49.

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

ÜDÜLÉSISZABÁLYZAT 2018.

ÜDÜLÉSISZABÁLYZAT 2018. ÜDÜLÉSISZABÁLYZAT 2018. I. AZ ÜDÜLÉSSEL KAPCSOLATOS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1. A szabályzat hatálya kiterjed a Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (továbbiakban BRDSZ) tulajdonát

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Ügyfél-tájékoztató és biztosítási szerződési feltételek Nyomtatványszám: NF3143 Hatályos: 2018. szeptember 01- Tartalom 1.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) kifejezett eltérő írásos megállapodás hiányában a Gali Renáta egyéni vállalkozó 7570 Barcs,

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az ügyfelek részére történő szolgáltatásnyújtás során a legfontosabb célunk, hogy mindig a legnagyobb fokú gondossággal és megbízhatósággal járjunk el, továbbá jogszerű és professzionális

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. Az Auchan Magyarország Kft-t (székhelye: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4., adószáma: ) kötelezem

H A T Á R O Z A T. Az Auchan Magyarország Kft-t (székhelye: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4., adószáma: ) kötelezem Iktatószám: Tárgy: FE/FO/00833-0027/2016 Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat H A T Á R O Z A T Az Auchan Magyarország Kft-t (székhelye: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4., adószáma:13338037-2-44) kötelezem

Részletesebben

ÁSZF. A weboldal Általános Szerződési Feltételei

ÁSZF. A   weboldal Általános Szerződési Feltételei ÁSZF A www.hunharcos.hu weboldal Általános Szerződési Feltételei A www.hunfoglalas.hu és www.hunfoglalas.com weboldalak böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta azoknak

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Risk Partners Kft. Ügyfelei részére I. Panasz bejelentésének módjai 1) Szóbeli panasz a. Személyesen - Panaszügyintézés helye: 2120 Dunakeszi, Kertész u. 12. - Nyitva tartás:

Részletesebben

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat Hatályos: 2013. 05. 21. napjától 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1.1. Az utasítás célja Jelen utasítás a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt-vel (a továbbiakban:

Részletesebben

Új Szöveges dokumentum

Új Szöveges dokumentum BÉRLETI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Miskolci Egyetem (székhelye: 3515 Miskolc, Egyetemváros; képviseli: Dr. Patkó Gyula rektor) - mint bérbeadó, a továbbiakban bérbeadó, másrészről a Bartók

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATA

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATA HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATA Hajdúhadház, 2012. június 18. A VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA

Részletesebben

A KBT ÉRTELMEZÉSE

A KBT ÉRTELMEZÉSE A KBT. 305. ÉRTELMEZÉSE A szerződés teljesítésére a Kbt. 305. -ában foglaltak az irányadók, mely szabályozás 2010. szeptember 15-én módosításra került. Az előírások az ajánlattevőként és az ajánlatkérőként

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az Edenred utalványok megrendelésére, szállítására és elszámolására (továbbiakban: ÁSZF ) Hatályos: 2019.07.15. I. Fogalommeghatározások 1. Szolgáltató: az Edenred Magyarország

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A szolgáltató adatai 2. Általános szabályok 3. Szerződő fél 4. A Szerződés létrejötte, a foglalás módja, módosítása, értesítési kötelezettség 5. Lemondási feltételek

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hatály: 2018. november 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) szabályozza a BETO Kft. (a továbbiakban: Megbízott ) és a vele szerződő partner

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A szolgáltató adatai: Cégnév: Kiss és Társai Kft Székhely: 2890 Tata, Bacsó Béla u. 54. Cégjegyzékszám: 11-09-007247 Adószám: 11866361-2-11 2. Általános szabályok: (a)

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület

JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület Helyszín: Kölcsey Központ, 4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3. Jelentkezési

Részletesebben

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. Panaszkezelési Szabályzata

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Az OTP Ingatlanlízing Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Az OTP Ingatlanlízing Zrt. befogad, nyilvántartásba vesz és kivizsgál minden, a termékeivel vagy a szolgáltatásaival kapcsolatban felmerült panaszt

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. 1. A rendelet hatálya

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. 1. A rendelet hatálya Páty Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014. (III. 27.) önkormányzati rendelete a települési folyékony hulladék kezelésével kapcsolatos közszolgáltatásról és annak kötelező igénybevételéről

Részletesebben

A KLASSIS Z Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata. Közzétéve: 2013. december 12.

A KLASSIS Z Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata. Közzétéve: 2013. december 12. A KLASSIS Z Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata Közzétéve: 2013. december 12. 1 Szeretnénk megköszönni, hogy ügyfelünkként megtisztelt minket bizalmával. Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásainkat

Részletesebben

AZ AMERICAN EXPRESS SERVICES EUROPE LIMITED FIÓKTELEP, MAGYARORSZÁG PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

AZ AMERICAN EXPRESS SERVICES EUROPE LIMITED FIÓKTELEP, MAGYARORSZÁG PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ AMERICAN EXPRESS SERVICES EUROPE LIMITED FIÓKTELEP, MAGYARORSZÁG PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA A jelen panaszkezelési szabályzat (a továbbiakban: a Szabályzat ) célja, hogy biztosítsa az American Express

Részletesebben

A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei a Felhasználók részére

A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei a Felhasználók részére A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei a Felhasználók részére A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Confhotel- Net Kft. (1033 Budapest, Flórián tér 1.; a továbbiakban:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Bevezetés Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a LEBAKER Kft. által üzemeltetett www.lasercity.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

A nappali ellátás igénybevételének módja

A nappali ellátás igénybevételének módja Dabas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14 / 2018. (VI.1.) önkormányzati rendelete A Reménysugár Fogyatékosok Napközi Otthonában igénybe vehető nappali ellátásról és azok térítési díjáról Dabas

Részletesebben

(HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) E-mail:

(HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) E-mail: Toros Pálinka Fesztiválok MEGRENDELŐ (HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) Alulírott Kiállító neve: Tevékenységi köre: Székhelye: Számlázási név, cím és adószám:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az Olimpia Szolgáltató Betéti Társaság befektetési aranytermékek forgalmazásával foglalkozó gazdasági társaság. I.2. A jelen Általános Szerződési

Részletesebben