Reklámtáblák Feliratok Matricák Dekorációk Ablaküveg fóliázás Car Wrapping. Ismertető füzet

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Reklámtáblák Feliratok Matricák Dekorációk Ablaküveg fóliázás Car Wrapping. Ismertető füzet"

Átírás

1 Reklámtáblák Feliratok Matricák Dekorációk Ablaküveg fóliázás Car Wrapping Ismertető füzet

2 Tartalom Világító reklámtáblák 19. Zászlók 20. Autóüveg hővédő, fényvédő, biztonsági fóliázása 21. Épületablakok hővédő, fényvédő, biztonsági fóliázása 22. Car Wrapping 23. KAPCSOLAT

3 Üdvözlöm! Tisztelt Cégvezető! Tisztelt Marketing vezető! Ebben a füzetben foglaltuk össze, hogy 2006 óta reklámozással és dekorációval foglalkozó vállalkozásunk a reklámszakma mely területén tud Önöknek szakszerű segítséget, szolgáltatást nyújtani ahhoz, hogy az Önök által képviselt cég, vagy termék még ismertebb legyen, vagy még modernebb arculattal rendelkezzen. Sabján Roland ügyvezető dekoratőr Kérem tekintse meg a kínálatunkat és amennyiben úgy gondolja, hogy szüksége lehet bármelyik termékünkre, szolgáltatásunkra, vagy csak kérdése merülne fel, keressen bizalommal! Arra törekszünk, hogy ötletét, elképzelését, a legjobb tudásunk szerint, mindenki megelégedésére kivitelezzük. Bizom abban, hogy amennyiben régi ügyfelünk, úgy a jövőben is minket választ a reklámozás terén. Viszont ha még nem ismer minket, örömünkre szolgálna, ha mielőbb elégedett ügyfeleink között köszönthetnénk. Tisztelettel: Sabján Roland ügyvezető 3.

4 A reklámtábla a kommunikáció egy formája, rendszerint egy bizonyos áru vagy szolgáltatás megvételére, illetve igénybevételére ösztönző, esetleg egy egész márka, cég, terület vagy pusztán csak egy cél javára szóló hirdetés. Reklámtáblákat készítünk 5x5cm-től egészen akár 5x10mig. Anyagát tekintve lehet műanyagból, szendvicslemezből, horganyzott acél-, illetve alumíniumlemezből de volt már fával is dolgunk. 4. Az alapanyagok minden esetben kültéri anyagok, így az UV sugárzást, esőt, jeget, stb legalább 3 évig bírniuk kell. Beltéren szinte korlátlan élettatrammal rendelkeznek. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, használunk még 5-7 éves élettartamú, valamint speciális alapanyagokat is.

5 Cégtáblák Cégtábla: vállalkozás azonosítására, nevének, címének, elérhetőségének, tevékenységének közlésére szolgáló, a vállalkozások székhelyének, telephelyének bejáratánál a fal síkjához illeszkedő, reklámot nem tartalmazó felirat. Cégtáblákat a reklámtáblához hasonló módon készítjük, a jogi előírások figyelembevételével. 5.

6 Autódekoráció Az autó egy négy keréken járó reklámeszköz. Használja ki az autódekoráció nyújtotta lehetőségeket! Autódekoráció készülhet sokféle változatban. Grafikai terv alapján készíthetünk vágott dekorációval, ill. enyhén ívelt felületekre digitális nyomtatással. A nyomtatás lehet fotó, illusztráció, vagy akár céglogó. Minden esetben átlátszó védőfóliával látjuk el a hosszabb élettartam érdekében. 6.

7 Üzletdekorációk Az üzletdekoráció lényege a vevő "becsalogatása", vagy a céghez igazodó arculat kialakítása. Az első kontaktuskor kialakuló benyomás meghatározhatja az üzlet, eladás további sorsát. 7.

8 3D feliratok A 3D feliratokat többnyire különböző vastagságú kemény polisztirolhabból vágjuk ki egy speciális izzószál segítségével. A kivágás után alapozófestékkel, majd később a kívánt színre festjük. Lehet alaptáblára ragasztani, de lehet közvetlenül az épület falburkolatára rögzíteni. Előnye, hogy könnyű, csavarozást nem igényel és esztétikus, figyelemfelkeltő hatással bír. 8.

9 A ponyvadekoráció előnye, hogy az alapanyag egyből nyomtatható, nem kell tábla, kifeszíthető, könnyen tárolható, könnyen felszerelhető. Ideiglenes, vagy rövid távú reklámozáshoz ajánljuk, de bizonyos esetekben megoldható a 2-3 éves élettartam biztosítása is. A dekorált ponyva, bármekkora méretű lehet, mert anyagában hegeszthető, így az összeillesztések sem lesznek feltűnőek. A széleit igény szerint visszaszegjük, és a kívánt méretenként rögzítőkarikával látjuk el. Épülethálóra is tudunk nyomtatni, mely nagyobb felület esetén könnyebbé teszi a ponyva súlyát és a kisebb szél is át tud rajta fújni. 9.

10 Ablakdekorációk Ablakdekorációkat legtöbbször homokfúvott hatású ablakdekor fóliából készítjük. Hosszú élettartama, UV és időjárás állósága miatt kedvelt. Plotterral vágható, tehát logót, emblémát, feliratot is lehet beilleszteni az üvegfelületre. Legtöbbször olyan helyen kérik ezt a típust, ahol fontos, hogy ne lássanak be az ablakon, de a fény ne csökkenjen az ablak mögötti helyiségben. Ezen kívül rendkívül jó, szolid, elegáns dekorációs hatást lehet vele kelteni, akár telibe fóliázva az üvegfelületet is. 10.

11 EU-s pályázati reklámeszközök A pályázati kiírások szerinti táblákat, matricákat a pályázathoz tartozó arculati kézikönyvben leírtak alapján készítjük. A vasszerkezettől a felállításig, teljes kivitelezést vállalunk. Legyen az meghívó, matrica, hirdetőtábla, emlékeztető tábla, vagy tájékoztatási tábla. 11.

12 A ruházat feliratozásában megkülönböztetünk több féle anyagot. A ruha anyagát tekintve a legmegfelelőbb a pamut, de lehet sportmez, vászon, szövet, vagy akár nylon is. A felirat lehet céges, logó, egy vagy több színű, fotó, vagy grafika. A feliratozás hő és nyomás együttes hatásával működő alapanyagokkal történik egy speciális hőprés segítségével. Szín- és termékmintánk megtekinthető az irodánkban. 12.

13 Műhelyünkben a legtöbb öntapadós alapanyag megtalálható, melyből matrica cimke készíthető. Termékek, polcok számozása, betűvágással, digitális nyomtatással, kontúrvágással, palackok cimkézése papír alapú matricákkal. Betűvágáshoz anyagában színezett fóliákat használunk, általában 5 éves élettartammal, de igény szerint lehet 3, ill. 7 éves alapanyagból is. A lehetőségek sokrétűsége miatt raktáron nem tartunk készterméket, mindig a megrendelő igényeihez igazodunk a gyártás során. 13.

14 Mágneses feliratok A mágneses matricát általában gépjárműveken alkalmazzák, ahol ideiglenesen, időszerűen kell megjelentetni valamit. A matrica készülhet betűvágással, vagy digitális nyomtatással, amely egy vékony mágnesfóliára van felkasírozva. Készülhet belőle továbbá hűtőmágnes, fémpolc sorjelölő, iskolatáblákhoz ábrázoláshoz. 14.

15 Műgyantás matricák A műgyantás matricákat általában márkajelzések, cégnevek megjelenítésének figyelemfelkeltőbb változatában készülnek az 1cm-től a több 10 cm-ig A készítés során hagyományos matricák tetejére folyékony műgyanta réteg kerül, mely percek alatt szétterül a matrica széléig és ott megkeményedik. Pár óra elteltével már ragasztható is a termékekre, eszközökre, ajándékokra. 15.

16 Konica Minolta típusú nagyfelbontású színes lézer fénymásoló-nyomtató multifunkciós gépünkkel vállalunk fénymásolást, szkennelést, nyomtatást, akár A3+ méretben is. Az általunk használt festék eredeti Konica Minolta festék, HD minőséggel, magas fokú UV és kopásállósággal. Papírkészletünkből tetszés szerint lehet válogatni több féle vastagságú és felületű papírok közül. A szolgáltatás előnye, hogy megvárható, Pl.: 200 oldal A4 fénymásolás kb 4 perc 16.

17 Konica Minolta típusú színes lézernyomtató gépünkkel készítjük a névjegykártyákat, plakátokat, szórólapokat A6 mérettől A3+ méretig, de egyedi méretekre is fel tudjuk darabolni az íveket. Papírkészletünkből tetszés szerint lehet válogatni több féle vastagságú és felületű papírok közül. A nyomtatást igény szerint spirálozni is tudjuk. Tömbvágó gépünkkel a kívánt méretre tudjuk vágni a terméket milliméter pontossággal. 17.

18 A névjegykártya az a reklámeszköz, melynek arculata alapján fogja a későbbiekben az ügyfél beazonosítani a keresett céget, tehát elegánsnak, egyszerűnek, de mégis egyedinek kell lennie ahhoz, hogy megjegyezhető legyen és a kellő benyomást keltse. Konica Minolta típusú színes lézernyomtató gépünkkel készítjük a névjegykártyákat. Papírkészletünkből tetszés szerint lehet válogatni több féle vastagságú és felületű papírok közül. Tömbvágó gépünkkel a kívánt méretre tudjuk vágni a terméket milliméter pontossággal. 18.

19 Világító reklámtáblák A világító reklámtáblákat mm szélességű alumínium profilból állítjuk össze, igény szerint megadott színre szinterezve. A belső megvilágításról energiatakarékos LED világítás, vagy fénycső gondoskodik. A dekoráció betűvágással, vagy digitális nyomtatással készül, aminek csak a fantázia szabhat határt. A világító tábla előnye, hogy nem csak nappal, de szürkület után is figyelemfelkeltő és kiemelkedő megjelenést biztosít az adott helyen. Külön opció a felszerelés és bekötés, de természetesen azt is meg tudjuk oldani -akár alkonykapcsolóval isannak, aki ezt is kéri. Dekorációval foglalkozó cégeknek, viszonteladói kedvezményt, rövid gyártási határidőt biztosítunk és 2 év garanciát vállaunk a megrendelt termékekre. 19.

20 Zászlók A zászlók készítéséhez speciális zászlónyomtatógép és alapanyag szükséges. Ahhoz, hogy ezt a dekorációs igényt is ki tudjuk elégíteni, szerződtünk egy kifejezetten csak zászlókészítő céggel és minden ilyesmi anyagot velük készíttetünk. Mindezt azért tesszük, hogy megrendelő válláról minél több terhet vegyünk le és ne kelljen különféle munkákkal más és más cégekhez fordulniuk. 20.

21 Autóüveg fóliázás A kizárólagos magyarországi alapanyagforgalmazó cég előtt sikeres vizsgát tettünk az autóüveg fóliák szakszerű telepítésből. Minden típusú autó üvegeit tudjuk fóliázni, a legtöbb esetben a kárpit szétbontása nélkül, akár 5 év garanciával. Irodánkban katalógusunkból több féle típusú, színű, fóliából válogathat, legyen az hő, fény, UV, vagy betörésvédelem. De természetesen szakszerű tanácsokkal is segítünk, hogy az Önnek legmegfelelőbb fóliát válassza. A fólia megfelelőségét, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elismert plasztikkártyás műbizonylattal igazoljuk. 21.

22 A kizárólagos magyarországi alapanyagforgalmazó cég előtt sikeres vizsgát tettünk a fóliák szakszerű telepítésből. Egyaránt vállaljuk lakóházak és irodaépületek fóliázását. Jelenleg mindenféle síküveget tudunk fóliázni, legyen az hő, fény, UV, vagy betörésvédelem. Irodánkban katalógusunkból több féle típusú, színű, fóliából válogathat, de természetesen szakszerű tanácsokkal is ellátjuk, hogy az Önnek legmegfelelőbb fóliát válassza. 22. Hivatalos LLumar kivitelező

23 Világító Car Wrapping táblák A Car Wrapping, vagyis autóbecsomagolás, vagy karosszéria fóliázás egyre elterjedtebb megoldása az autó fényezésének védelmére. -COLORCHANGE / SZÍNCSERE Az autó színét részben, vagy egészben megváltoztató fólia. A járműparkok színének egységesítésére, vagy az autó színének egyéni módosítására szolgál. A 100 micronos vastagságának köszönhetően az autó eredeti fényezését is védi. A fólia egyedülálló tulajdonságai biztosítják a későbbi problémamentes eltávolítást. Fényes és matt színek széles skálája. -TUNING / DEKORATÍV MEGJELENÉS Az autó dekoratív megjelenésének fokozására, vagy jellegének megváltoztatására szolgáló fólia. A legkedveltebb, különösen hatásos fóliák közé tartozik a 3D hatású karbon, az exkluzív nyomtatott karbonok, a gyöngyház és a flip-flop fóliák. -DIGITAL / NYOMTATOTT MEGJELENÉS Az autók külseje értékes reklámfelületet, mely ezzel a technológiával maximálisan kihasználható. A nyomtatott technológiával szinte bármit elhelyezhetünk az autón a céges arculattól kezdve termékfotókon át. A fóliázás és a fólia eltávolíthatóságának garanciáját biztosító feltételek: Eredeti, gyárilag fényezett felület. Ép és pontosan illeszkedő műanyag- és karosszéria elemek Ajánljuk: Cégeknek: Egységes arculat kialakítására, vagy reklámhordozásra, és a flotta külső állalpotának megőrzése. (Eladáskor jelentős megtakarítás) Igényeseknek: Olyan autótulajdonosoknak, akik hosszútávra szeretnék autójuk külső állapotát megőrizni, akár színtelenül is. (Eladáskor jelentős megtakarítás) Tuning: Azoknak, akiknek egyaránt fontos az egyedi megejlenés és az autó külső védelme. Az általunk alkalmazott fólia élettartama 5-7 év. A bevonásra és a nyom nélküli eltávolíthatóságra 3 év garanciát vállalunk. Az elvégzett munka után minőségi tanusítványt állítunk ki. Előzetes bejelentkezés és egyeztetés szükséges. Elkészítés: 1-4 munkanap. Színválaszték irodánkban megtekinthető. Árkalkuláció a színválasztás és a gépjármű felmérése után történik. 23.

24 Iroda / Műhely / Telephely: R.F.M. Dekor Bicske, Kölcsey u. 1. É 47 29'17.40" K 18 37'14.61" Telefon: 06-20/ rfm@rfmdekor.hu Web: Vállalkozás adatai: Sabján Roland e.v Bicske, Fáy András u. 9. Adószám: Copyright 2014 R.F.M. Dekor

Reklámtábla, Cégtábla-Világitótábla

Reklámtábla, Cégtábla-Világitótábla Reklámtábla, Cégtábla-Világitótábla Cégünk, a Copy-Mánia Kft. akár kültéri, akár beltéri nyomtatási eljárással, akár időtálló laminálással kép A képen a saját cégérünket, mint elsődleges referenciánkat

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

H-8000 Székesfehérvár, Zámoly u. 63. Tel./Fax: (22) 502-612 508-612 Fax: (22) 502-611

H-8000 Székesfehérvár, Zámoly u. 63. Tel./Fax: (22) 502-612 508-612 Fax: (22) 502-611 H-8000 Székesfehérvár, Zámoly u. 63. Tel./Fax: (22) 502-612 508-612 Fax: (22) 502-611 Digitális nyomtatás szinte BÁRMIRE Hálók, ponyvák, molinók építési háló, kültéri és beltéri átvilágítható, egy és kétoldalas

Részletesebben

A Maxinery Kft. arculati kézikönyve

A Maxinery Kft. arculati kézikönyve A Maxinery Kft. arculati kézikönyve Készült: 2016. A Maxinery Kft. arculati kézikönyve tartalmazza a Maxinery Kft.-nek készült logót, a logónak a helyes használatát és egyéb reklámeszközökön való megjelenítését.

Részletesebben

Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan! Költséghatékonyan! Minőséget!

Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan! Költséghatékonyan! Minőséget! "Egy üzletet nem reklámozni olyan, mint amikor kacsintasz egy lányra a sötétben. Te tudod, hogy mit csinálsz, de rajtad kívül senki más nem tudja. " (Stuart H. Britt) Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan!

Részletesebben

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig Kérje egyedi árajánlatunkat! www.budapestgraphics.hu Termék Ajánló Érvényes : 2017. Júl. 1.-ig A megrendelés mértékétől függően, további kedvezményeket biztosítunk. Pontos kalkuláció miatt keresse ügyfélszolgálatunkat,

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Cégünk az alábbi termékek gyártásával foglalkozik, a teljesség igénye nélkül:

Cégünk az alábbi termékek gyártásával foglalkozik, a teljesség igénye nélkül: 1 Astral Signs Kft. Cégtörténet. Az Astral Signs Kft. 1989-ben jött létre, különféle reklám eszközök, világító reklámtáblák, totem oszlopok, és egyéb reklám berendezések gyártására és forgalmazására. A

Részletesebben

I. melléklet: Műszaki Leírás

I. melléklet: Műszaki Leírás I. melléklet: Műszaki Leírás Az alábbi lista nem kimerítő; a lista Tájékoztatási Iroda aktuális igényeihez igazodik Feladatok 1. grafikai tervezés (ide értve: grafikonok, ábrák, táblázatok, illusztrációk

Részletesebben

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk 8. SZ. MINŐSÍTÉSI FORMANYOMTATVÁNY Egységártáblázat 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk Termék megjelölése / Műszaki Mennyiség (db) Nettó egységár 1. Pop-up fal, egyenes, 495 x 285-505 x 2 295

Részletesebben

Térképkészítés árajánlatkérés, térképrendelés

Térképkészítés árajánlatkérés, térképrendelés Térképkészítés árajánlatkérés, térképrendelés Egyedi térképek Számítógépes térképállományainkból a legkülönfélébb témájú, méretű és megjelenésű egyedi térkép készíthető. Szükség esetén új léptékű és kivágatú

Részletesebben

Reklám feliratozás. Ajándéktárgyak készítése és beszerzése. Szeretné, ha cégének logója mindig a középpontban lenne?

Reklám feliratozás. Ajándéktárgyak készítése és beszerzése. Szeretné, ha cégének logója mindig a középpontban lenne? Reklám feliratozás Ajándéktárgyak készítése és beszerzése Szeretné, ha cégének logója mindig a középpontban lenne? Megoldások, amelyek segítik Önt abban, hogy ez megvalósuljon! Amit a Denis Kft.-ről tudni

Részletesebben

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA PORTFOLIÓ 2007 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Kft. alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül 1995 végére

Részletesebben

hl pictoria Keretek, megállítótáblák

hl pictoria Keretek, megállítótáblák Keretek, megállítótáblák A megállítótáblák 6 szabvány színben, a Pictoria Prestige pedig a 6 színen felül további 3 modern standard színben kapható. A Pictoria termékcsalád sokféle megoldást kínál a kül-

Részletesebben

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA P O R T F O L I Ó 2008 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Produkció alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül

Részletesebben

Szaj ol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. A 14/2012. (V. 31.) önkormányzati rendelettel módosított 13/2008. (IV. 24.) sz.

Szaj ol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. A 14/2012. (V. 31.) önkormányzati rendelettel módosított 13/2008. (IV. 24.) sz. Szaj ol Község Önkormányzata Képviselő-testületének A 14/2012. (V. 31.) önkormányzati rendelettel módosított 13/2008. (IV. 24.) sz. rendelete A hirdetőberendezések és hirdetmények elhelyezéséről /Egységes

Részletesebben

I. melléklet: Műszaki Leírás

I. melléklet: Műszaki Leírás I. melléklet: Műszaki Leírás Az alábbi lista nem kimerítő; a lista Tájékoztatási Iroda aktuális igényeihez igazodik Az alábbi pont alatt vázolt feladatcsoportok szerint strukturált költségvetési lapot

Részletesebben

Fehér Toner Technológia

Fehér Toner Technológia Gépek, eszközök, kellékek 13.0.26275 Hohenstein PRODUCT CLASS 1 SUITABLE FOR BABY & CHILD WEAR Fehér Toner Technológia WHITE COLOR ON EVERYTHING Image trans from Joto Paper Minden jog fenntartva! Ennek

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges:

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges: Katalógus 2017 Virágládák / növényládák / térelválasztó falak alumíniumból, porfestett alumíniumból, corten acélból kül és beltérre egyedi méretekben is Előszó Virág és növényládák tervezésével és gyártásával

Részletesebben

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk 8. SZ. MINŐSÍTÉSI FORMANYOMTATVÁNY Egységártáblázat 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk Termék megjelölése / Műszaki Mennyiség (db) Nettó egységár 1. Pop-up fal, egyenes, 495 x 285.- 2 505 x 295

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

GravoExpert. Telefon: web: E-Mai: Üdvözöljük.

GravoExpert. Telefon: web:   E-Mai: Üdvözöljük. GravoEpert web: https://www.gravoepert.com EMai: info@gravoepert.com Üdvözöljük. Mint bizonyára Ön is tisztában van vele, a raktározás egyik elengedhetetlen kelléke a megfelelő, precíz jelölés. Ennek a

Részletesebben

EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS.

EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS. EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS. SAJTÓHÁTFAL Pop up falak 1 A multi vállalatok már tudják miért kihagyhatatlan a pop up fal a cég bemutatóin,

Részletesebben

EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK

EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK TAMPONNYOMÁS Olyan egyszerű műanyag termékek emblémázására szolgál, mint pl.: golyóstoll, öngyújtó, kulcstartó. Amit általában ennél az eljárásnál figyelembe kell venni, hogy nem

Részletesebben

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU Használati utasítás HARD SURFACE Transzferpapírok I Megnevezés Paropy...2 Paropy I...3 Akril...4 Karton Papírok......5 Kerámia Bögrék...6 Kerámia Csempék...7 Kristály/Üveg...8 Bőr...9 Oldal Mágnes...10

Részletesebben

Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI. Future of. printing 1 ST THE LED MACHINE IN EUROPE

Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI. Future of. printing 1 ST THE LED MACHINE IN EUROPE Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI Future of printing THE 1 ST LED XXLUV MACHINE IN EUROPE 2 Bemutatkozás 1620X1120 mm-es méretben minden igényt kielégítünk 5+LAKKOS LED UV TECHNOLÓGIÁVAL

Részletesebben

új taxi arculat útmutató

új taxi arculat útmutató új taxi arculat útmutató Útmutató a személytaxival végzett személyszállítási szolgáltatáshoz használható gépkocsik külső megjelenésének előkészítéséhez v2.0 kedves ügyfelünk! Köszönjük, hogy a Budapesti

Részletesebben

Lóczi László Ügyvezető

Lóczi László Ügyvezető Biatorbágy Város Önkormányzata 2051 Biatorbágy Baross Gábor u. 2/a Mester László Tárgy: Árajánlat meghatározott termékre Tisztelt Mester Úr! Köszönjük bizalmát és érdeklődését termékeink iránt. Települése

Részletesebben

KÉPGALÉRIA: Prémium kategóriájú POP-Up Sajtófalak Ívelt, Egyenes, vagy Hybrid kiadásban. Mert a képek magukért beszélnek!

KÉPGALÉRIA: Prémium kategóriájú POP-Up Sajtófalak Ívelt, Egyenes, vagy Hybrid kiadásban. Mert a képek magukért beszélnek! Prémium kategóriájú POPUp Sajtófalak Ívelt, Egyenes, vagy Hybrid kiadásban KÉPGALÉRIA: Mert a képek magukért beszélnek! {phocagalleryview=category categoryid=2 limitstart=1 limitcount=31 highslidedescription=3}

Részletesebben

Együttműködési ajánlat autótartozékok gyártójától

Együttműködési ajánlat autótartozékok gyártójától Együttműködési ajánlat autótartozékok gyártójától A NataNiko társaság 2002 óta gyárt küszöbvédőket, belső karbon borítású küszöbvédőket, rozsdamentes acél hátsó lökhárítóvédőket, küszöbvédő matricákat

Részletesebben

2016 év végéig, a nagy sikerre való tekintettel ÓRIÁSI kedvezménnyel készitjük, és forgalmazzuk a népszerű EUROSTANDDISPLAY POPUP Sajtófalat!

2016 év végéig, a nagy sikerre való tekintettel ÓRIÁSI kedvezménnyel készitjük, és forgalmazzuk a népszerű EUROSTANDDISPLAY POPUP Sajtófalat! There are no translations available. POPUp Sajtófal Prémium POPUP SAJTÓFAL KÉSZITÉS AKCIÓ! 2016 év végéig, a nagy sikerre való tekintettel ÓRIÁSI kedvezménnyel készitjük, és forgalmazzuk a népszerű EUROSTANDDISPLAY

Részletesebben

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 9/2009. (II. 26.) közleménye ÚMVP Irányító Hatóságának 75/2010 (XI. 30.) közleménye

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 9/2009. (II. 26.) közleménye ÚMVP Irányító Hatóságának 75/2010 (XI. 30.) közleménye Az ÚMVP Irányító Hatóságának /00. (II. 6.) közleménye a vidéki gazdaság és lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások körében a kistérségi közlekedési szolgáltatások fejlesztésére igénybe vehető támogatások"

Részletesebben

TARTÓSÍTOTT IZLANDI ZUZMÓ

TARTÓSÍTOTT IZLANDI ZUZMÓ 1 TARTÓSÍTOTT IZLANDI ZUZMÓ Fedezd fel az új dizájnt. Hagyd, hogy a Wallgo tartósított zuzmódekorációk elcsábítsanak egyedi stílusukkal! KATALÓGUS 2 3 TARTALOM 6 8 10 12 14 18 20 22 24 A betakarítás Színek

Részletesebben

Vállalkozásunk bemutatása...

Vállalkozásunk bemutatása... Vállalkozásunk bemutatása... A MED-DEKOR Kft. 2009-ben alakult - korábbi családi vállalkozások kiváltásaként -, napjainkban is az informatika és az egészségügy területén tevékenykedik. Társaságunk fő tevékenységi

Részletesebben

CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK

CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK www.cni.hu http://www.apigroup.com/ CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK Kapcsolat: Petrohai Balázs, Cégünk a világhírű API GROUP fóliáit képviseli Magyarországon, közel 8 éve, lézerpontos, pormentes egyedi igényeket

Részletesebben

R E K L Á M E S Z K Ö Z Ö K

R E K L Á M E S Z K Ö Z Ö K REKLÁMESZKÖZÖK PLAKÁTSÍN Esztétikus kipattintható keretek. Biztos grafikai rögzítés. Egyszerű és gyors összeszerelés. Szerkezet: eloxált alumínium Standard méretek: 40 / 60 / 85 / 100 / 120 / 150 cm Ajánlott

Részletesebben

OXYGEN SMD KFT. specialista

OXYGEN SMD KFT. specialista OXYGEN SMD KFT. a specialista Bemutatkozás Az OXYGEN SMD Kft. egy LED-es világítástechnikával foglalkozó, gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalat, mely 100%-ig magyar tulajdonban van. Vezetőségünk több

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

Különleges hatású UV száradású szitafestékek

Különleges hatású UV száradású szitafestékek Különleges hatású UV száradású szitafestékek ELŐSZÓ Mint a nyomdászok többségének a széles-formátumú grafikai piacon, nehézséget okozhat, hogy kitűnjön a tömegből. A versenyelőny hirtelen elveszítéséhez

Részletesebben

CREATON.Tetőben otthon. CREATON függő ereszcsatorna rendszer

CREATON.Tetőben otthon. CREATON függő ereszcsatorna rendszer CREATON.Tetőben otthon. CREATON függő ereszcsatorna rendszer H 02I03 CREATON függő ereszcsatorna rendszer Gondolta volna, hogy a szinte láthatatlan ereszcsatorna a tető milyen fontos része? Mit kínál a

Részletesebben

A kiemelt részek a leggyakrabban kért anyagok. Az árba nincsen belekalkulálva jogdíjas anyagok pl.: stock fotók, vagy 3d-s modellek

A kiemelt részek a leggyakrabban kért anyagok. Az árba nincsen belekalkulálva jogdíjas anyagok pl.: stock fotók, vagy 3d-s modellek Tartalomjegyzék Árajánlataink visszavonásig érvényesek!...1 Nyomdakész grafikai tervezés árlista...2 Szórólapok:...2 Szórólapok hozott anyagból kép, szöveg a megrendelő által biztosítva:...2 Szórólapok

Részletesebben

PoliBack Kft Bp., Száva u. 8. Telefon: , Mobil: , Nyomtatható anyagok árlistája

PoliBack Kft Bp., Száva u. 8. Telefon: , Mobil: ,  Nyomtatható anyagok árlistája Nyomtatható anyagok árlistája IMAGin JT 5122 P 100 micronos, lágy, hengerelt, monomer, fényes fehér vinil fólia fedő szürke permanens nyomásérzékeny akril 1,05 m 1,62 m ár / tekercs ár / tekercs IMAGin

Részletesebben

Megnevezés Élettartam Vastagság Felület Ragasztó Méret

Megnevezés Élettartam Vastagság Felület Ragasztó Méret Öntött nyomtatható fóliák 3D-s felületekre Prémium minőségű,öntött 3D autófólia. Sík és egyenetlen felületekre. Gépjárművek teljes becsomagolására. MPI 1005 10 (5) év 50 mikron Fényes fehér Szürke, permanens

Részletesebben

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt)

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) FOTÓ ÁRLISTA Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) 1. Kültéri fotózás 2. Beltéri fotózás műteremben Több szabadtéri helyszín Műtermi fotózás 100 darab fotó Több beállítással 10 fotó retusálva 50 db

Részletesebben

GRAFIKA NYOMTATÁS DEKOR WEB

GRAFIKA NYOMTATÁS DEKOR WEB GRAFIKA NYOMTATÁS DEKOR WEB www.gnr.hu Küldetésünk Olyan minőségű reklám, marketing és gyártási segédanyagokat előállítani, melyeket a vevők örömmel, elégedettséggel, büszkeséggel használnak, és melyek

Részletesebben

új taxiarculat útmutató

új taxiarculat útmutató új taxiarculat útmutató Útmutató a személytaxival végzett személyszállítási szolgáltatáshoz használható gépkocsik külső megjelenésének előkészítéséhez v2.0 kedves ügyfelünk! A Tarlós István főpolgármester

Részletesebben

vectorworks.webnode.hu PORTFOLIO Bemutatkozó anyag / Ismertető

vectorworks.webnode.hu PORTFOLIO Bemutatkozó anyag / Ismertető vectorworks.webnode.hu PORTFOLIO Bemutatkozó anyag / Ismertető ... azok a reklámok, melyek tetszenek a fogyasztóknak, sokkal több árut tudnak eladni, mint a kevésbé népszerűek. (David Ogilvy) Néhány szó

Részletesebben

Uniós Vállalkozói Hitelek kommunikációs kampány 2009-10. Mikrohitel közvetítői kommunikáció

Uniós Vállalkozói Hitelek kommunikációs kampány 2009-10. Mikrohitel közvetítői kommunikáció Uniós Vállalkozói Hitelek kommunikációs kampány 2009-10 Mikrohitel közvetítői kommunikáció Gáspár Bence, főosztályvezető, Kommunikációs és Ügyfélkapcsolati főosztály, MAG Zrt. Uniós Vállalkozói Hitelek

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

módszerrel kerül fel. Ezt követően az ajtó összes tartozéka, kilincs, zár, zsanérok, küszöb visszakerül a helyére, mégpedig beállítást követően.

módszerrel kerül fel. Ezt követően az ajtó összes tartozéka, kilincs, zár, zsanérok, küszöb visszakerül a helyére, mégpedig beállítást követően. Ajtók felújítása Az ajtók a mai korszerű igényeknek megfelelően nagy formai változáson mentek át. A sima lakótelepi lakások beltéri ajtóit is igényesebb külsőbe lehet öltöztetni, de a régi építésű lakások

Részletesebben

Csak a fantázia szab határt...

Csak a fantázia szab határt... Csak a fantázia szab határt... 2014/1. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak Különleges színfurnérozott MDF lapok Csomós tölgy fűrészelt felülettel Csomómentes tölgy fűrészelt

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Mi alapján válasszunk árnyékolót?

Mi alapján válasszunk árnyékolót? Mi alapján válasszunk árnyékolót? Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Bevezetés Egy árnyékolástechnikai

Részletesebben

2. oldal egységes f A jogszabály A Miniszterelnök Kabinetfőnöke a nemzetközi fejlesztési együttműködésről és a nemzetközi huma-nitárius segítségnyújtá

2. oldal egységes f A jogszabály A Miniszterelnök Kabinetfőnöke a nemzetközi fejlesztési együttműködésről és a nemzetközi huma-nitárius segítségnyújtá 1. oldal egységes f 3/2017. (XI. 10.) MK rendelet a Hungary Helps Program megjelenésének egységes formai követelményeiről, arculati elemeiről, valamint a Hungary Helps védjegy használatáról A nemzetközi

Részletesebben

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága:

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága: J A G A S T R A D A A sima előlap és az erős felső rács vízszintes vonalai adják a STRADA szemet gyönyörködtető megjelenését. A robosztus, egyszerű és mégis elegáns burkolat a Low-H 2 O technológiát takarja.

Részletesebben

FÉLKÉSZ TERMÉK KATALÓGUS - ÚTMUTATÓ CT_TECH_exterior_notxt.indd 1 1-10-2007 11:50:51 Kültéri időtálló, többfunkciós táblák. Az Exterior termékcsoport a kültéri használat követelményeknek megfelelően lett

Részletesebben

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel PHILIPS LED Fényforrás 12,5 W 100 W E27 Hideg fehér Nem szabályozható Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel A Philips LED fényforrások hideg fehér fényt árasztanak, kivételesen hosszú élettartamot

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

OFFLINE REKLÁMESZKÖZÖK

OFFLINE REKLÁMESZKÖZÖK 5 2011 BEMUTATÓ ÉS TERVEZÉSI SEGÉDLET BEVEZETŐ 1 2 KÉRDEZZ BÁTRAN! KAPCSOLAT 3 1BEVEZETŐ BEVEZETŐ Bevezető Cégünk fő tevékenysége az offline reklámeszközök tervezése és gyártása. Amellett, hogy a hagyományos

Részletesebben

Árak és részletek a következő oldalon

Árak és részletek a következő oldalon standard Egyszerű, letisztult kivitel, műbőr borító, dombornyomott évszámmal, kategóriáján belül a piacon kapható legjobb ár/érték arányú naptár Választható belív típusok heti Árak és részletek a következő

Részletesebben

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m²

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m² NYOMTATÁS Nettó ak Ft/m² - 20 m² 20 m² felett 20g papír 7 500 6 500 Öntapadós vinyl (Matt,Fényes,Víztiszta) 9 000 8 000 PVC Banner 340g 9 000 8 000 Zászló (textil, szatén) 3 000 2 000 One way fólia 2 500

Részletesebben

Speciális dombormintás égetett képek készítése

Speciális dombormintás égetett képek készítése oldal 1 / 5 The wood Art technology http://fakepek.hu Speciális dombormintás égetett képek készítése Tartalomjegyzék 1. oldal Mire ajánljuk? 2. oldal Fényképből, égetett kép (összehasonlító képek) 3. oldal

Részletesebben

J A G A L I N E A P L U S

J A G A L I N E A P L U S J A G A L I N E A P L U S Karcsú, mint egy topmodell. A LINEA PLUS sima előlapja, diszkrét, stílusos burkolata rejtve tartja a gyors és energiatakarékos Low- H 2 O fűtőelemet, esztétikusan elfedi a csöveket

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- www.arnyekvarazs.hu

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- www.arnyekvarazs.hu gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- Könyökkaros NAPELLENZŐ A könyökkaros napellenző hasznos és dekoratív kiegészítője lehet családi házak teraszainak, társasházak erkélyinek, de vendéglátóipari

Részletesebben

3.1.1. A márka megjelenítése, márka elemek A logo A logo körül minimálisan szabadon hagyandó terület

3.1.1. A márka megjelenítése, márka elemek A logo A logo körül minimálisan szabadon hagyandó terület 2007. július. 3.. körül minimálisan szabadon hagyandó terület 3 Minden egyes OTP csoporttag logoja esetében érvényes szabály, hogy az embléma (a kör) méretének egyharmad része távolságot kell szabadon

Részletesebben

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm több mint egy ablak! Realtherm Kft. közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. Célunk,

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! Display-k Display TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! www.zaszlo.eu www.zaszlo.eu Roll Up Prémium A Roll Up Prémium elegáns, ezüst színű állvány. Igényes külleme mellett legfontosabb a

Részletesebben

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b.

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b. ÁRLISTA Érvényes: 2019. június 21-től. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b www.copykaroly.hu info@copykaroly.hu 06 1 785 7898 Ajánlatkérését

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

Extended CODEX Label. ECL, a kommunikatív címke

Extended CODEX Label. ECL, a kommunikatív címke Extended CODEX Label ECL, a kommunikatív címke INFORMÁCIÓ Az az adat, hír, amely számunkra releváns és ismerethiányt csökkent KOMMUNIKÁCIÓ Az információcsere folyamata általában egy közös jelrendszer segítségével

Részletesebben

Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b

Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b ÁRLISTA Érvényes: 2015. január 5-től. Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b Nyitva

Részletesebben

halny clip Tető Halny Clip tetőcserép Csavarozás Lefedés Rányomás

halny clip Tető Halny Clip tetőcserép Csavarozás Lefedés Rányomás halny clip Tető Halny Clip tetőcserép A tetőcserép új építésekhez és felújításokhoz egyaránt alkalmas: - rendkívül könnyű elemek - gyors szerelés - nem látható rögzítések Szerelés speciális szerszámok

Részletesebben

Egyedi sapkák....ahol az ötlet formát ölt!

Egyedi sapkák....ahol az ötlet formát ölt! Egyedi sapkák...ahol az ötlet formát ölt! Egyedi baseball sapkák készítése az Önök igénye és elképzelése szerint, a tervezéstől a kivitelezésig. Használja ki a sapka egész felületét arra, hogy az Ön Cégének,

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS Amennyiben rendezvényt, esküvőt, kiállítási tárgyalót vagy díjátadót tervez, a LORAMI elegáns és meglepő funkciókkal rendelkező exkluzív bútorokat kínál Önnek! ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Részletesebben

Dekorációs termékek. Papír girland (3 színű) F10004 Színe: piros -fehér-zöld Mérete: 380 cm x 25 cm x 25 cm. Papír girland (1 színű)

Dekorációs termékek. Papír girland (3 színű) F10004 Színe: piros -fehér-zöld Mérete: 380 cm x 25 cm x 25 cm. Papír girland (1 színű) Zászlók Dekorációs termékek Papír girland (3 színű) F10004 Színe: piros -fehér-zöld Mérete: 380 cm x 25 cm x 25 cm Papír girland (1 színű) F07905 - piros F07907 - fehér F07902 - zöld Mérete: 6 m x 18 cm.

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ARCULATI IRÁNYELVEK

KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ARCULATI IRÁNYELVEK KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ARCULATI IRÁNYELVEK az Ökumenikus Segélyszervezet TANDEM Fejlesztési Alap pályázati programjához A pályázati program a VELUX Alapítványok támogatásával és a DanChurchAid közreműködésével

Részletesebben

3 Filozófia A biológiai információ generációk közötti átadását az örökítőanyag biztosítja. A DNS szerkezete teremti meg az információ majdnem tökéletesen stabil tárolását, pontos megkettőződését és átadását.

Részletesebben

árlista Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b

árlista Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b árlista Érvényes: 2019. január 22-től. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b www.copykaroly.hu info@copykaroly.hu 06 1 785 7898 Ajánlatkérését

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

Teddy Maci Fényképes pólóval Mágikus Párna a TE Fényképeddel 2 Ez egy igazán különleges ajándék! 25 centiméter Magas Teddy Mackó, fényképes pólóval! Bármilyen fényképet, vagy szöveget rátudunk helyezni!

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés.

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés. Chrome Style technology. www.chromestylehungary.com info@chromestylehungary.com Kifejlesztettünk egy Védjegyoltalom alatt álló szabadalmaztatott króm megjelenésű technológiát, mely teljesen egyedülálló

Részletesebben

Sátrak minden alkalomra

Sátrak minden alkalomra Ollós sátrak katalógus 2015 Hexagon Vízálló A sátor burkolata 100% poliészter szövet, egyik oldalán PVC bevonattal és UV védelemmel. A burkolat súlya 300 g/m 2. Teljes egészében alumínium Az ideális, mechanikailag

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot!

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot! Lindab Rainline Lindab Ereszcsatorna rendszer Adjon a házának új arculatot! A sokszínű rendszer Miért ne választhatna sötétbordó csatornát fehér homlokzathoz? Miért ne szerelhetne fel exkluzív rézvöröset

Részletesebben

Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak

Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak Aznapra * Képek mérete Fényes vagy selyemfényű fotópapírra darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db 9x13 cm 1 140,- 5 120,-

Részletesebben

Reklámprofil rendszerek. ThyssenKrupp Ferroglobus

Reklámprofil rendszerek. ThyssenKrupp Ferroglobus Reklámprofil rendszerek ThyssenKrupp Ferroglobus Totem profilrendszerek A Rondo félköríves totemprofilok kiváló, esztétikus és rendkívül költséghatékony megoldást kínálnak, akár 6 méteres magasságig, elliptikus,

Részletesebben

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja A NAGYBETŰS - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja Telefon: (+36 88) 624-813 Fax: (+36 88) 624-813 Internet:http://kairo.uni-pannon.hu Az A NAGYBETŰS c. magazin 2009. évi médiaajánlata A NAGYBETŰS

Részletesebben

08 / 2018 / mmcite.com. információhordozók

08 / 2018 / mmcite.com. információhordozók Ø információhordozók c-light IF Korszerű alakú praktikus hordozók különféle információk számára. Lehet ez klasszikus hirdetőtábla vagy pedig nagyfelületű szekrény, amelyeket meg is lehet világítani. Legújabban

Részletesebben

A kedvezményezettek tájékoztatással és nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségei

A kedvezményezettek tájékoztatással és nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségei A kedvezményezettek tájékoztatással és nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségei 1159/2000/EK rendelet Pályázati dokumentáció melléklete (Útmutató a nyilvánosságról és tájékoztatásról) és Támogatási

Részletesebben

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft.

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Cégünk, a 2001. évben alakult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatként. Központi telephelyünk, üzemünk, raktárunk Balatonfűzfőn, az Ipari Park területén található.

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 1. A kézikönyv célja és alkalmazása... 2 2. Arculati alapelemek... 3. 3. Arculati alapelemek megjelenítése... 16

Tartalomjegyzék. 1. A kézikönyv célja és alkalmazása... 2 2. Arculati alapelemek... 3. 3. Arculati alapelemek megjelenítése... 16 Tartalomjegyzék 1. A kézikönyv célja és alkalmazása... 2 2. Arculati alapelemek... 3 2.1. Színvilág... 3 2.2. Betűtípusok... 4 2.3. Szöveges alapelemek... 5 2.3.1 A név... 5 2.3.2. A szlogen... 5 2.3.3.

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

PLEXIGLAS Optical HC lemezek karcálló bevonattal (hard coated)

PLEXIGLAS Optical HC lemezek karcálló bevonattal (hard coated) PLEXIGLAS Optical HC lemezek karcálló bevonattal (hard coated) 2015.07.07. - v1.0 1 A TERMÉK A PLEXIGLAS Optical HC (hard coated) lemezek, karcálló bevonatú plexilemezek. A kiváló optikai tulajdonságokkal

Részletesebben