Reklámtáblák Feliratok Matricák Dekorációk Ablaküveg fóliázás Car Wrapping. Ismertető füzet

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Reklámtáblák Feliratok Matricák Dekorációk Ablaküveg fóliázás Car Wrapping. Ismertető füzet"

Átírás

1 Reklámtáblák Feliratok Matricák Dekorációk Ablaküveg fóliázás Car Wrapping Ismertető füzet

2 Tartalom Világító reklámtáblák 19. Zászlók 20. Autóüveg hővédő, fényvédő, biztonsági fóliázása 21. Épületablakok hővédő, fényvédő, biztonsági fóliázása 22. Car Wrapping 23. KAPCSOLAT

3 Üdvözlöm! Tisztelt Cégvezető! Tisztelt Marketing vezető! Ebben a füzetben foglaltuk össze, hogy 2006 óta reklámozással és dekorációval foglalkozó vállalkozásunk a reklámszakma mely területén tud Önöknek szakszerű segítséget, szolgáltatást nyújtani ahhoz, hogy az Önök által képviselt cég, vagy termék még ismertebb legyen, vagy még modernebb arculattal rendelkezzen. Sabján Roland ügyvezető dekoratőr Kérem tekintse meg a kínálatunkat és amennyiben úgy gondolja, hogy szüksége lehet bármelyik termékünkre, szolgáltatásunkra, vagy csak kérdése merülne fel, keressen bizalommal! Arra törekszünk, hogy ötletét, elképzelését, a legjobb tudásunk szerint, mindenki megelégedésére kivitelezzük. Bizom abban, hogy amennyiben régi ügyfelünk, úgy a jövőben is minket választ a reklámozás terén. Viszont ha még nem ismer minket, örömünkre szolgálna, ha mielőbb elégedett ügyfeleink között köszönthetnénk. Tisztelettel: Sabján Roland ügyvezető 3.

4 A reklámtábla a kommunikáció egy formája, rendszerint egy bizonyos áru vagy szolgáltatás megvételére, illetve igénybevételére ösztönző, esetleg egy egész márka, cég, terület vagy pusztán csak egy cél javára szóló hirdetés. Reklámtáblákat készítünk 5x5cm-től egészen akár 5x10mig. Anyagát tekintve lehet műanyagból, szendvicslemezből, horganyzott acél-, illetve alumíniumlemezből de volt már fával is dolgunk. 4. Az alapanyagok minden esetben kültéri anyagok, így az UV sugárzást, esőt, jeget, stb legalább 3 évig bírniuk kell. Beltéren szinte korlátlan élettatrammal rendelkeznek. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, használunk még 5-7 éves élettartamú, valamint speciális alapanyagokat is.

5 Cégtáblák Cégtábla: vállalkozás azonosítására, nevének, címének, elérhetőségének, tevékenységének közlésére szolgáló, a vállalkozások székhelyének, telephelyének bejáratánál a fal síkjához illeszkedő, reklámot nem tartalmazó felirat. Cégtáblákat a reklámtáblához hasonló módon készítjük, a jogi előírások figyelembevételével. 5.

6 Autódekoráció Az autó egy négy keréken járó reklámeszköz. Használja ki az autódekoráció nyújtotta lehetőségeket! Autódekoráció készülhet sokféle változatban. Grafikai terv alapján készíthetünk vágott dekorációval, ill. enyhén ívelt felületekre digitális nyomtatással. A nyomtatás lehet fotó, illusztráció, vagy akár céglogó. Minden esetben átlátszó védőfóliával látjuk el a hosszabb élettartam érdekében. 6.

7 Üzletdekorációk Az üzletdekoráció lényege a vevő "becsalogatása", vagy a céghez igazodó arculat kialakítása. Az első kontaktuskor kialakuló benyomás meghatározhatja az üzlet, eladás további sorsát. 7.

8 3D feliratok A 3D feliratokat többnyire különböző vastagságú kemény polisztirolhabból vágjuk ki egy speciális izzószál segítségével. A kivágás után alapozófestékkel, majd később a kívánt színre festjük. Lehet alaptáblára ragasztani, de lehet közvetlenül az épület falburkolatára rögzíteni. Előnye, hogy könnyű, csavarozást nem igényel és esztétikus, figyelemfelkeltő hatással bír. 8.

9 A ponyvadekoráció előnye, hogy az alapanyag egyből nyomtatható, nem kell tábla, kifeszíthető, könnyen tárolható, könnyen felszerelhető. Ideiglenes, vagy rövid távú reklámozáshoz ajánljuk, de bizonyos esetekben megoldható a 2-3 éves élettartam biztosítása is. A dekorált ponyva, bármekkora méretű lehet, mert anyagában hegeszthető, így az összeillesztések sem lesznek feltűnőek. A széleit igény szerint visszaszegjük, és a kívánt méretenként rögzítőkarikával látjuk el. Épülethálóra is tudunk nyomtatni, mely nagyobb felület esetén könnyebbé teszi a ponyva súlyát és a kisebb szél is át tud rajta fújni. 9.

10 Ablakdekorációk Ablakdekorációkat legtöbbször homokfúvott hatású ablakdekor fóliából készítjük. Hosszú élettartama, UV és időjárás állósága miatt kedvelt. Plotterral vágható, tehát logót, emblémát, feliratot is lehet beilleszteni az üvegfelületre. Legtöbbször olyan helyen kérik ezt a típust, ahol fontos, hogy ne lássanak be az ablakon, de a fény ne csökkenjen az ablak mögötti helyiségben. Ezen kívül rendkívül jó, szolid, elegáns dekorációs hatást lehet vele kelteni, akár telibe fóliázva az üvegfelületet is. 10.

11 EU-s pályázati reklámeszközök A pályázati kiírások szerinti táblákat, matricákat a pályázathoz tartozó arculati kézikönyvben leírtak alapján készítjük. A vasszerkezettől a felállításig, teljes kivitelezést vállalunk. Legyen az meghívó, matrica, hirdetőtábla, emlékeztető tábla, vagy tájékoztatási tábla. 11.

12 A ruházat feliratozásában megkülönböztetünk több féle anyagot. A ruha anyagát tekintve a legmegfelelőbb a pamut, de lehet sportmez, vászon, szövet, vagy akár nylon is. A felirat lehet céges, logó, egy vagy több színű, fotó, vagy grafika. A feliratozás hő és nyomás együttes hatásával működő alapanyagokkal történik egy speciális hőprés segítségével. Szín- és termékmintánk megtekinthető az irodánkban. 12.

13 Műhelyünkben a legtöbb öntapadós alapanyag megtalálható, melyből matrica cimke készíthető. Termékek, polcok számozása, betűvágással, digitális nyomtatással, kontúrvágással, palackok cimkézése papír alapú matricákkal. Betűvágáshoz anyagában színezett fóliákat használunk, általában 5 éves élettartammal, de igény szerint lehet 3, ill. 7 éves alapanyagból is. A lehetőségek sokrétűsége miatt raktáron nem tartunk készterméket, mindig a megrendelő igényeihez igazodunk a gyártás során. 13.

14 Mágneses feliratok A mágneses matricát általában gépjárműveken alkalmazzák, ahol ideiglenesen, időszerűen kell megjelentetni valamit. A matrica készülhet betűvágással, vagy digitális nyomtatással, amely egy vékony mágnesfóliára van felkasírozva. Készülhet belőle továbbá hűtőmágnes, fémpolc sorjelölő, iskolatáblákhoz ábrázoláshoz. 14.

15 Műgyantás matricák A műgyantás matricákat általában márkajelzések, cégnevek megjelenítésének figyelemfelkeltőbb változatában készülnek az 1cm-től a több 10 cm-ig A készítés során hagyományos matricák tetejére folyékony műgyanta réteg kerül, mely percek alatt szétterül a matrica széléig és ott megkeményedik. Pár óra elteltével már ragasztható is a termékekre, eszközökre, ajándékokra. 15.

16 Konica Minolta típusú nagyfelbontású színes lézer fénymásoló-nyomtató multifunkciós gépünkkel vállalunk fénymásolást, szkennelést, nyomtatást, akár A3+ méretben is. Az általunk használt festék eredeti Konica Minolta festék, HD minőséggel, magas fokú UV és kopásállósággal. Papírkészletünkből tetszés szerint lehet válogatni több féle vastagságú és felületű papírok közül. A szolgáltatás előnye, hogy megvárható, Pl.: 200 oldal A4 fénymásolás kb 4 perc 16.

17 Konica Minolta típusú színes lézernyomtató gépünkkel készítjük a névjegykártyákat, plakátokat, szórólapokat A6 mérettől A3+ méretig, de egyedi méretekre is fel tudjuk darabolni az íveket. Papírkészletünkből tetszés szerint lehet válogatni több féle vastagságú és felületű papírok közül. A nyomtatást igény szerint spirálozni is tudjuk. Tömbvágó gépünkkel a kívánt méretre tudjuk vágni a terméket milliméter pontossággal. 17.

18 A névjegykártya az a reklámeszköz, melynek arculata alapján fogja a későbbiekben az ügyfél beazonosítani a keresett céget, tehát elegánsnak, egyszerűnek, de mégis egyedinek kell lennie ahhoz, hogy megjegyezhető legyen és a kellő benyomást keltse. Konica Minolta típusú színes lézernyomtató gépünkkel készítjük a névjegykártyákat. Papírkészletünkből tetszés szerint lehet válogatni több féle vastagságú és felületű papírok közül. Tömbvágó gépünkkel a kívánt méretre tudjuk vágni a terméket milliméter pontossággal. 18.

19 Világító reklámtáblák A világító reklámtáblákat mm szélességű alumínium profilból állítjuk össze, igény szerint megadott színre szinterezve. A belső megvilágításról energiatakarékos LED világítás, vagy fénycső gondoskodik. A dekoráció betűvágással, vagy digitális nyomtatással készül, aminek csak a fantázia szabhat határt. A világító tábla előnye, hogy nem csak nappal, de szürkület után is figyelemfelkeltő és kiemelkedő megjelenést biztosít az adott helyen. Külön opció a felszerelés és bekötés, de természetesen azt is meg tudjuk oldani -akár alkonykapcsolóval isannak, aki ezt is kéri. Dekorációval foglalkozó cégeknek, viszonteladói kedvezményt, rövid gyártási határidőt biztosítunk és 2 év garanciát vállaunk a megrendelt termékekre. 19.

20 Zászlók A zászlók készítéséhez speciális zászlónyomtatógép és alapanyag szükséges. Ahhoz, hogy ezt a dekorációs igényt is ki tudjuk elégíteni, szerződtünk egy kifejezetten csak zászlókészítő céggel és minden ilyesmi anyagot velük készíttetünk. Mindezt azért tesszük, hogy megrendelő válláról minél több terhet vegyünk le és ne kelljen különféle munkákkal más és más cégekhez fordulniuk. 20.

21 Autóüveg fóliázás A kizárólagos magyarországi alapanyagforgalmazó cég előtt sikeres vizsgát tettünk az autóüveg fóliák szakszerű telepítésből. Minden típusú autó üvegeit tudjuk fóliázni, a legtöbb esetben a kárpit szétbontása nélkül, akár 5 év garanciával. Irodánkban katalógusunkból több féle típusú, színű, fóliából válogathat, legyen az hő, fény, UV, vagy betörésvédelem. De természetesen szakszerű tanácsokkal is segítünk, hogy az Önnek legmegfelelőbb fóliát válassza. A fólia megfelelőségét, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elismert plasztikkártyás műbizonylattal igazoljuk. 21.

22 A kizárólagos magyarországi alapanyagforgalmazó cég előtt sikeres vizsgát tettünk a fóliák szakszerű telepítésből. Egyaránt vállaljuk lakóházak és irodaépületek fóliázását. Jelenleg mindenféle síküveget tudunk fóliázni, legyen az hő, fény, UV, vagy betörésvédelem. Irodánkban katalógusunkból több féle típusú, színű, fóliából válogathat, de természetesen szakszerű tanácsokkal is ellátjuk, hogy az Önnek legmegfelelőbb fóliát válassza. 22. Hivatalos LLumar kivitelező

23 Világító Car Wrapping táblák A Car Wrapping, vagyis autóbecsomagolás, vagy karosszéria fóliázás egyre elterjedtebb megoldása az autó fényezésének védelmére. -COLORCHANGE / SZÍNCSERE Az autó színét részben, vagy egészben megváltoztató fólia. A járműparkok színének egységesítésére, vagy az autó színének egyéni módosítására szolgál. A 100 micronos vastagságának köszönhetően az autó eredeti fényezését is védi. A fólia egyedülálló tulajdonságai biztosítják a későbbi problémamentes eltávolítást. Fényes és matt színek széles skálája. -TUNING / DEKORATÍV MEGJELENÉS Az autó dekoratív megjelenésének fokozására, vagy jellegének megváltoztatására szolgáló fólia. A legkedveltebb, különösen hatásos fóliák közé tartozik a 3D hatású karbon, az exkluzív nyomtatott karbonok, a gyöngyház és a flip-flop fóliák. -DIGITAL / NYOMTATOTT MEGJELENÉS Az autók külseje értékes reklámfelületet, mely ezzel a technológiával maximálisan kihasználható. A nyomtatott technológiával szinte bármit elhelyezhetünk az autón a céges arculattól kezdve termékfotókon át. A fóliázás és a fólia eltávolíthatóságának garanciáját biztosító feltételek: Eredeti, gyárilag fényezett felület. Ép és pontosan illeszkedő műanyag- és karosszéria elemek Ajánljuk: Cégeknek: Egységes arculat kialakítására, vagy reklámhordozásra, és a flotta külső állalpotának megőrzése. (Eladáskor jelentős megtakarítás) Igényeseknek: Olyan autótulajdonosoknak, akik hosszútávra szeretnék autójuk külső állapotát megőrizni, akár színtelenül is. (Eladáskor jelentős megtakarítás) Tuning: Azoknak, akiknek egyaránt fontos az egyedi megejlenés és az autó külső védelme. Az általunk alkalmazott fólia élettartama 5-7 év. A bevonásra és a nyom nélküli eltávolíthatóságra 3 év garanciát vállalunk. Az elvégzett munka után minőségi tanusítványt állítunk ki. Előzetes bejelentkezés és egyeztetés szükséges. Elkészítés: 1-4 munkanap. Színválaszték irodánkban megtekinthető. Árkalkuláció a színválasztás és a gépjármű felmérése után történik. 23.

24 Iroda / Műhely / Telephely: R.F.M. Dekor Bicske, Kölcsey u. 1. É 47 29'17.40" K 18 37'14.61" Telefon: 06-20/ Web: Vállalkozás adatai: Sabján Roland e.v Bicske, Fáy András u. 9. Adószám: Copyright 2014 R.F.M. Dekor

I. Előszó Marketing InnovÁtor II. Bevezetés kitűnni a tömegből megfelelő módon kommunikálva GRAFIKA

I. Előszó Marketing InnovÁtor II. Bevezetés kitűnni a tömegből megfelelő módon kommunikálva GRAFIKA I. Előszó Kedves olvasó! Üdvözöllek az Marketing InnovÁtor olvasóinak táborában! Bízom benne, hogy tudok számodra hasznos információkkal szolgálni a marketing terén. Ötlettáramat úgy próbáltam megfogalmazni

Részletesebben

Design és marketing megoldások felsőfokon. Bemutatkozik a REKLÁM DESIGN divízió

Design és marketing megoldások felsőfokon. Bemutatkozik a REKLÁM DESIGN divízió Design és marketing megoldások felsőfokon Bemutatkozik a REKLÁM DESIGN divízió REKLÁMDESIGN MEGTERVEZZÜK MEGVALÓSÍTJUK NÉPSZERŰSÍTJÜK Professzionális szolgáltatások a reklámdesign és a marketing területén

Részletesebben

Nagykereskedelem. Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás. Bemutatkozás. TheMagicTouch. Elérhetőség AZON

Nagykereskedelem. Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás. Bemutatkozás. TheMagicTouch. Elérhetőség AZON Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás Nagykereskedelem Bemutatkozás TheMagicTouch Az Emlékbázis Kft. a német TheMagicTouch GmbH piacvezető transzferpapír gyártó cég transzferfóliáinak kizárólagos

Részletesebben

Ha üvegre van szüksége

Ha üvegre van szüksége Az üveg, mint anyag megjelenése a belsőépítészetben Napjainkban az építészek és lakberendezők egyre merészebben és bátrabban használják fel az építőelemeket, lakás-kiegészítőket, dekorációkat az épületek

Részletesebben

2009. június Külső- és belső burkolatok Parador minőség a padlóburkolatokban

2009. június Külső- és belső burkolatok Parador minőség a padlóburkolatokban 2009. június Külső- és belső burkolatok Parador minőség a padlóburkolatokban Eventus-Trade Kft. 2096 Üröm, Kőbányai út 16. Tel.: 26/550 177 mobil: 30/336 0874 Fax: 26/550 178 szakinfo_epiteszet_2009_02.indd

Részletesebben

Belsõépítészet, biztonságtechnika. 2009. december

Belsõépítészet, biztonságtechnika. 2009. december Belsõépítészet, biztonságtechnika 2009. december Sunwood kültéri faburkolatok Alapanyag: Előnyei: hőkezelt kőrisfa nem reped, nem vetemedik kiemelkedő tartósság, kemény felület többfelé profillal kapható

Részletesebben

Mag ICS Holding Zrt. Címke portfólió

Mag ICS Holding Zrt. Címke portfólió Mag ICS Holding Zrt. Címke portfólió Mag ICS Holding Zrt. H-1112 Budapest, Budaörsi út 231. Tel.: +36 1 248 0222 Fax: +36 1 248 0223 E-mail: info@magics.hu MAG ICS CÍMKÉK Címke portfólió Mag ICS címke

Részletesebben

PARTNER. illbruck TwinAktiv. Ez a jövô. Az elsõ és egyetlen ablakfólia bel- és kültérre. Nr. 4/2006. A Schachermayer Kft.

PARTNER. illbruck TwinAktiv. Ez a jövô. Az elsõ és egyetlen ablakfólia bel- és kültérre. Nr. 4/2006. A Schachermayer Kft. Nr. 4/2006 PARTNER A Schachermayer Kft. szakfolyóirata Ez a jövô illbruck TwinAktiv Az elsõ és egyetlen ablakfólia bel- és kültérre Az illbruck TwinAktiv-val minden elképzelés és kivitelezés nagy része

Részletesebben

A Duschland bemutatkozik

A Duschland bemutatkozik 2 0 1 5 A Duschland bemutatkozik... nagyon szegénynek tekinthető az az ember, aki nem birtokol olyan házat, melynek falai üveglappal vannak borítva. Ciceró A Duschland, a világ élvonalbeli zuhanykabin

Részletesebben

EDITORIAL. 2. szám, 2009 tél KEDVES JELENLEGI ÉS LEENDŐ PARTNERÜNK! Yoshitaka Tamura Ügyvezető igazgató Sharp Central & Eastern Europe TARTALOM

EDITORIAL. 2. szám, 2009 tél KEDVES JELENLEGI ÉS LEENDŐ PARTNERÜNK! Yoshitaka Tamura Ügyvezető igazgató Sharp Central & Eastern Europe TARTALOM EDITORIAL 1 KEDVES JELENLEGI ÉS LEENDŐ PARTNERÜNK! Egyre több forrásból hangzik el mostanában, hogy a gazdasági világválságnak vége. A hatását ugyan még sokáig érezzük majd, de a fellendülés elkerülhetetlen.

Részletesebben

Panel épületek felújítása. www.lb-knauf.hu www.epitomegoldasok.hu

Panel épületek felújítása. www.lb-knauf.hu www.epitomegoldasok.hu Panel épületek felújítása www.lb-knauf.hu www.epitomegoldasok.hu Tartalomjegyzék IPAROSÍTOTT ÉPÍTÉSI TECHNOLÓGIA 1 Szerkezeti megoldások... 1 Mérföldkövek a panel szerkezetekben... 1 Panelos szerkezetek

Részletesebben

VELUX árnyékoló és redőny kollekció

VELUX árnyékoló és redőny kollekció VELUX Magyarország 1031 Budapest Zsófia u. 1 3. Telefon: (06-1) 436-0601 Telefax: (06-1) 436-0605 velux-h@velux.com www.velux.hu Bemutatóterem: 1031 Budapest Zsófia u. 1 3. Nyitva tartás: hétfő-csütörtök:

Részletesebben

MARKETING I. BMEGT20AT03

MARKETING I. BMEGT20AT03 MARKETING I. BMEGT20AT03 gyakorlat Bódy András sibo0i Garami Judit hyiy2i Kovács Vanda hnycnu Szukits Bettina tbfoma Tartalomjegyzék - Feladatok 1. feladatkör - Piaci fogalmak, a vállalat makro- és mikrokörnyezete

Részletesebben

LAPTÍPUSOK, ADATAIK SZINEK, TÁBLAMÉRETEK. és más ÚJDONSÁGOK is ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT. VIZSGÁLATOK és MINÕSÍTÉSEK A FÕNÖK VÁSÁRLÁSI TANÁCSAI TÉRKÉP

LAPTÍPUSOK, ADATAIK SZINEK, TÁBLAMÉRETEK. és más ÚJDONSÁGOK is ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT. VIZSGÁLATOK és MINÕSÍTÉSEK A FÕNÖK VÁSÁRLÁSI TANÁCSAI TÉRKÉP POLIKARBONÁT MAKROLON PARALON CARBOLUX AXXIS 005.08.08 üregkamrás tömör polikarbonát polikarbonát polikarbonát beépítéshez polikarbonát üregkamrás polikarbonát indulás elõtt LAPTÍPUSOK, ADATAIK SZINEK,

Részletesebben

Az egyedi profilok növelik a siker esélyeit

Az egyedi profilok növelik a siker esélyeit Az egyedi profilok növelik a siker esélyeit Sapa Profiles: egyesített erőforrásaink rendelkezésre állnak Az ötletek megvalósítása az emberek és a vállalatok gyarapodásáért. Tartalom: Egyszerű és összetett

Részletesebben

INFORMATIKA ÉS INTERNET

INFORMATIKA ÉS INTERNET a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 9. füzet INFORMATIKA ÉS INTERNET Informatika és internet 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb motorját a hazai tulajdonú kis-

Részletesebben

BalatonBútor ARCULATI ANYAGA

BalatonBútor ARCULATI ANYAGA A BALATON BÚTORGYÁR RT. ARCULATÁNAK FRISSÍTÉSE A Balaton Bútor Rt. több mint 100 éves múltra tekint vissza, az 1896-os alapítása óta folyamatos változásokon, fejlesztéseken ment keresztül. Mára a cég fontos

Részletesebben

termékpaletta Az otthon nyugalmáért röviden www.predex.hu

termékpaletta Az otthon nyugalmáért röviden www.predex.hu Az otthon nyugalmáért termékpaletta röviden 2013 www.predex.hu & @ Termékpalettánk teljes és részletes bemutatását katalógusunkban tekintheti meg (típusokkal, termékjellemzőkkel, tanácsokkal), Kérje email-en

Részletesebben

GARÁZSKAPUT OKOSAN Garázskapu választók díjtalan magazinja

GARÁZSKAPUT OKOSAN Garázskapu választók díjtalan magazinja GARÁZSKAPUT OKOSAN Garázskapu választók díjtalan magazinja Ma már annyiféle kapható, de hogyan válasszuk azt, amelyik a legbiztonságosabb, illik a házunkhoz, jól szigetel, és megfizethető? A SZEZÁM TÁRULJ!

Részletesebben

Dolgozzon velünk! v.13.02

Dolgozzon velünk! v.13.02 v.13.02 Dolgozzon velünk! Cégünkről Az Al-Bohacen Kft. 2004-es megalakulása óta az ipari területen használt eszközök, berendezések forgalmazásával, szervizelésével foglalkozik. Mára ez a tevékenységi kör

Részletesebben

I G 2 011. Á P R I L I S L V / 2. Magyar Grafika 2 011. Á P R I L I S LV. É V F O LYA M 2. S Z Á M

I G 2 011. Á P R I L I S L V / 2. Magyar Grafika 2 011. Á P R I L I S LV. É V F O LYA M 2. S Z Á M I G D 2 011. Á P R I L I S L V / 2. I T L Á I Magyar Grafika 2 011. Á P R I L I S LV. É V F O LYA M 2. S Z Á M S Á Á O R Y K N K S 2 011. Á P R IL IS LV/2. A Pa pír- és Nyom da ipa ri Mű sza ki Egye sü

Részletesebben

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2010. december 6-tól

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2010. december 6-tól www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2010. december 6-tól Eredeti tetőtéri ablakok a piacvezetőtől már alapáron is Vezető márka A VELUX több mint 60 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat

Részletesebben

Az arculat A logó A betűtípus Alkalmazások Kommunikáció

Az arculat A logó A betűtípus Alkalmazások Kommunikáció 1 2 Bevezető Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) a 2002013 közötti időszakra vonatkozó Nemzeti Vidékfejlesztési Program, mely az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtott vidékfejlesztési

Részletesebben

1 Bevezetés... 2. 3 Kiemelt referenciáink... 8 AlkotóPortál Develor Bástya könyvesbolt HTMIK Mobicom, grafikai tervezés

1 Bevezetés... 2. 3 Kiemelt referenciáink... 8 AlkotóPortál Develor Bástya könyvesbolt HTMIK Mobicom, grafikai tervezés 1 Tartalom 1 Bevezetés...... 2 2 A Yohhanan Graphics bemutatása....... 3 Szolgáltatásaink Online Marketing Arculatok kialakítása Statikus honlapok készítése Dinamikus honlapok készítése Animációk kivitelezése

Részletesebben

VELUX árnyékolók és redőnyök

VELUX árnyékolók és redőnyök VELUX árnyékolók Érvényes: 2014. április 1-jétől www.velux.hu Disney VELUX árnyékolók Csak a tökéletes illeszkedés lehet tökéletes Az eredeti VELUX árnyékolók megkérdőjelezhetetlen kiegészítői a VELUX

Részletesebben

VELUX árnyékolók és redőnyök

VELUX árnyékolók és redőnyök www.velux.hu VELUX árnyékolók és redőnyök érvényes 2012. február 1-jétől A képen látható energiarolóról további információt a 28-31. oldalon olvashat Egyedülálló VELUX minőség VELUX árnyékolók és redőnyök

Részletesebben

Az üvegek leggyakrabban figyelembe vett fizikai tulajdonságai

Az üvegek leggyakrabban figyelembe vett fizikai tulajdonságai Az üvegek leggyakrabban figyelembe vett fizikai tulajdonságai U g - hőátbocsátási tényező Megmutatja, hogy 1 m 2 felületen egységnyi idő alatt 1 K hőmérsékletkülönbség hatására mekkora hőenergia-mennyiség

Részletesebben

Inspiráló formák. Kiállításra, POS helyszínekre, promóciókra és sajtótájékoztatókra

Inspiráló formák. Kiállításra, POS helyszínekre, promóciókra és sajtótájékoztatókra Inspiráló formák Kiállításra, POS helyszínekre, promóciókra és sajtótájékoztatókra CSAVAR ZÁR RÖGZÍT Inspiráló formák Kiállításra, POS helyszínekre, promóciókra és sajtótájékoztatókra Köszöntő 2 T3 Termék

Részletesebben

KI MIT FEST? NYEREMÉNYJÁTÉK 4-5. OLDAL

KI MIT FEST? NYEREMÉNYJÁTÉK 4-5. OLDAL NYÁR 2012. június IV. évfolyam 2. szám FESTÉKET A FESTÉKBOLTBÓL! zki Attila ô mester C SZÍNEM, Formaldehid mentes* - ESTÉKCSALÁD! É Á farbe.hu amit a formaldehid tárolására és folyamatos felszabadítására

Részletesebben

A reklámtevékenység fogyasztóvédelmi aspektusai

A reklámtevékenység fogyasztóvédelmi aspektusai A reklámtevékenység fogyasztóvédelmi aspektusai Információs anyag kis- és középvállalkozások számára A reklámtevékenység fogyasztóvédelmi aspektusai 1 A reklámtevékenység fogyasztóvédelmi aspektusai 1

Részletesebben