Az alábbi irodalmi mű szerzői jogi védelem alatt áll a szerzői jogról szóló évi LXXVI. törvény alapján. A mű illegális terjesztése, illetve a

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az alábbi irodalmi mű szerzői jogi védelem alatt áll a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján. A mű illegális terjesztése, illetve a"

Átírás

1

2 Az alábbi irodalmi mű szerzői jogi védelem alatt áll a szerzői jogról szóló évi LXXVI. törvény alapján. A mű illegális terjesztése, illetve a szerzői jog bármilyen megsértése jogi következményeket von maga után.

3 Ezt a könyvet neked ajánlom, Brynne. Nélküled nem lettem volna képes megírni.

4 s oda A fogadás. Merészség, légy barátom! Bátorság, feg yverezz tetőtől talpig Fel eng emet WILLIAM SHAKESPEARE: Cymbeline, I. 6.

5 PROLÓGUS június London Otthag ytam Ethant a liftnél, hiába könyörg ött, hog y ne menjek. Hosszú idő óta ez volt a leg nehezebb döntésem. Még is elhag ytam. Meg nyitottam a szívemet neki, ő meg viszonzásképpen összetörte. Hallottam, hog y szeret, azt is, hog y csak a múltamtól akar meg védeni. Hallottam, tisztán és érthetően. Ez azonban a tényeken mit sem változtatott: tudtam, hog y el kell menjek. Újra és újra feltör belőlem a vészjósló érzés: Ethan tudja. Persze nem minden az, aminek látszik. A benyomások nem tények alapján születnek. Érzelmek nyomán formálódnak a g ondolatok, nem okvetlenül kellenek hozzá meg történt események. Ethan kapcsán is ez a helyzet. Naná, ez csak később esett le; idővel, ahogy lecsengtek az engem alakító történések, képes voltam más szemszög ből szemlélni a dolg okat. Ethannel minden olyan g yorsan, hevesen, robbanásszerűen történt. Már a kezdet kezdetén elmondta, mi mindent akar. Először is, engem. Azután, igen, még azt is mondta, hogy szeret. Soha nem okozott neki gondot annak kifejtése, hogy mit szeretne tőlem, vagy hogyan érez irántam. És most nem pusztán a szexre g ondolok. Ig az, ami ig az, kapcsolatunk oroszlánrészét a szex töltötte ki, azt azonban még sem mondhatom, hog y a szex volt minden. Ethan könnyen feltárja az érzelmeit, ami az én esetemben már nem meg y olyan könnyen. Néha úg y éreztem, hog y Ethan mintha fel akarna falni. Kezdettől leheng erelt, és zsarnoki szeretőnek bizonyult. Eg y viszont biztos: mindent szívesen fog adtam tőle, bármit kínált is. Ez nyomban ki is derült, amint elhag ytam. Ethan biztonság ot és békét nyújtott, úg y, ahog y felnőtt életemben még soha senki, szexuális értelemben véve pedig eg yáltalán sohasem. Eg yszerűen a természetéből kifolyólag, ahog y ez mára tudatosult bennem. Nem azért volt zsarnoki és irányító velem, mert uralkodni akart rajtam. Hanem azért, mert meg látta, hog y nekem pillanatnyilag arra van szükség em. Ethan próbált nekem meg adni valamit, amitől a kettőnk kapcsolata jobban működött volna. És miközben veszett kínlódással teltek nélküle a napok, arra kellett koncentrálnom, hog y eg yedül leg yek. Tüzes szenvedélyünk fehéren izzott, és mindketten meg pörkölődtünk a heves szikráktól, amelyek eg yüttlétünkből pattantak ki. Tudom, hog y a g yóg yuláshoz időre van szükség. Ettől azonban nem csillapul a fájdalom. Akárhog y is erőlködöm, mindig ug yanoda lyukadok ki: újra és újra ug yanaz az érzés hasít belém, mint amikor Ethan lelepleződött.

6 Tudja, mi történt velem, ezért aztán nem szerethet engem soha többé. Kizárt dolog.

7 1 A kezem pokolian lüktetett, szívverésemmel azonos ritmusban. Csak a számat tátottam a bezáródó liftajtóra. A felvonó már elrag adta Brynne-t tőlem, és eg yre távolabb vitte. Gondolkozzunk csak! Üldözőbe venni nem volt érdemes, úg yhog y inkább behúzódtam az előtérből a pihenőbe. Odabent Elaina épp kávét főzött. Nem nézett föl, úg y csinált, mintha ott se lennék. Okos lány. Remélem, a sok idióta az emeleten követi a példáját, különben nézhetnek új állás után. Beledobáltam pár jégkockát egy műanyag zacskóba, és beledugtam a kezem. Basszus, de csíp! A bütykeim véreztek, és lefog adom, hog y a lift melletti falon is maradtak vérnyomok. Kezemet a jég ben tartva visszasomfordáltam az irodámba. Szóltam Francesnek, hog y hívja a karbantartókat. Be kell foltozni a falon azt a vérfoltos lyukat. Frances bólintott, értette a helyzetet. Lejeg elt kezemre pillantva meg kérdezte: Nem kellene megröntgeneztetni? Olyan képet vágott, mint egy aggódó anyuka, legalábbis én íg y képzelem el az ag g ódó anyukákat. Saját anyámra alig emlékszem, úg yhog y pusztán az elvárásaimat vetíthettem ki. Nem. Nekem a nőm kell, nem egy kibaszott röntgenkép! Keresztülcsörtettem az irodámhoz, és bezárkóztam. Kivettem eg y üveg Van Gog hot az italhűtőből, felbontottam. Kinyitottam a fiókomat, és előkotortam belőle eg y doboz Djarum Black cig arettát, amit szívok, és eg y öng yújtót. Lassan a nyakára hág ok a készleteimnek, rekord mennyiség ű cig arettát elfüstöltem, amióta Brynne-nel találkoztam. El ne felejtsem, ideje lenne feltölteni. Most már csak egy pohár vodka hiányzik, vagy nem is ide nekem az egész üveggel. Fájós, összeroncsolt kezemmel meg húztam az üveg et. Kit érdekel a kurva kezem? A szívem tört össze! Rámeredtem a fényképére. Amit a munkahelyén csináltam róla, amikor meg mutatta a festményt Lady Percivallal és a könyvvel. Emlékszem, hog y a telefonommal fényképeztem, és kellemesen csalódtam, mert a kép jól sikerült. Méghozzá olyan jól, hogy letöltöttem, és rendeltem róla egy nagyítást az irodámba. Mindegy volt, hogy szimpla mobillal készült a kép Brynne-t bármilyen lencsén át nézzük, mindenképpen g yönyörű. De különösen a szemlencsémen keresztül nézve szép. Néha már majdhogynem fáj, ha ránézek. Visszaidéztem a reggelt, amit akkor együtt töltöttem vele. Csak a lelki szemeimmel láttam de milyen boldog is volt, amikor lekaptam, ahog y rámosolyog arra a rég i festményre Leparkoltam a kocsit a Rothvale Galéria előtt, és leállítottam a motort. Rémes nap volt, esős, hűvös; persze a kocsimban nem esett. Brynne mellettem ült, munkához öltözve, g yönyörűen, szexin,

8 mosolyg ósan; nekem már pusztán ez szárnyakat adott volna. De ig azán csak az villanyozott fel, ami aznap reggel történt kettőnk között. És most nem a baszásra gondolok. Persze, amit a zuhany alatt csináltunk, már az elég volt ahhoz, hogy egész nap rágondoljak. Este pedig, tudom, újra együtt leszünk, ő az enyém, ágyba vihetem és ami ezzel jár. Ennél viszont szerintem ütősebb volt a beszélg etésünk. Vég re úg y éreztem, hog y feleng edett valamelyest. Hog y törődik velem annyira, mint én ővele. Lassan itt lesz az ideje, hog y a jövőnket tervezg essük. Annyira szeretnék vele maradni! Mondtam már, mennyire szeretem, amikor rám mosolyog sz, Ethan? Még nem válaszoltam, ajkamról lehervasztva a mosolyt, de mondd el. A taktikázást hallván meg rázta a fejét, és kinézett az ablakon az esőbe. Kivételesnek tartom a helyzetemet, mert nem mosolyog sz túl sokat a nyilvánosság előtt, Ethan. Visszahúzódónak jellemeznélek. Amikor rám mosolyog sz, attól hát attól elalélok. Nézz rám! Vártam, hog y reag áljon; tudtam, hog y meg teszi. Erről is el kell majd beszélg etnünk, mert kezdettől kristálytiszta a dolog: Brynne természetétől fog va aláveti mag át az akaratomnak. Elfogadja, amit adok neki én vagyok a mester, ő pedig a múzsa: egy újabb ok, ami miatt tökéletesen illünk egymáshoz. Elalélsz tőlem, mi? Rám emelte barnászöld szürke szemét, és várt, a farkam meg közben lüktetett a nadrág omban. Ha most itt a kocsiban a magamévá tenném, egy perccel később már megint kívánnám. Igazi függőséget okoz ez a lány. Istenem, de g yönyörű vag y, amikor ezt csinálod! Amikor mit csinálok, Ethan? Eg yik selymes hajfürtjét a füle mög é ig azg attam, és odamosolyog tam neki még eg yet. Nem érdekes. Eg yszerűen csak boldog g á teszel. Szeretem, hog y munkába vihetlek azután, hog y vég ig szeretkeztük az éjszakát. Ettől elpirult, én meg újra meg szerettem volna baszni. Nem, nem is ig az. Szerelmeskedni akartam vele szép lassan. Elképzeltem varázslatos testét, amint meztelenül elnyújtózik, hog y kényeztessem, ahog y csak tőlem telik. Csak az enyém lenne. Eg yedül az enyém. Brynne olyan érzékivé tesz Nem akarsz bejönni, hogy megnézd, min dolgozom éppen? Rá tudsz szánni egy kis időt? Ajkamhoz emeltem a kezét, és beszívtam a bőre illatát. Már azt hittem, sose kérdezed meg. Vezessen, kérem, Bennett professzor asszony! Felnevetett. Talán egy napon az leszek. Fekete ruhában fogok járni, szemüveget és kontyot viselek majd. Restaurációs technikákról fog ok előadást tartani, te pedig majd a hátsó sorban ülsz, kéjsóvár tekintettel és illetlen meg jeg yzésekkel tereled el a fig yelmemet.

9 Aha, és azután beidézel az irodádba, hogy ott megfenyíts? Bennett tanárnő majd nem engedi, hog y hazamenjek? Na, csak kiokoskodjuk, hog y hog yan eng eszteljem meg a tanárnőt tiszteletlen viselkedésemért! És az ölébe hajtottam a fejemet. Nem vag y észnél nevetett, és ellökött mag ától. Gyerünk befelé! Átrohantunk az esőn az esernyőm védelme alatt; Brynne karcsú teste vég ig hozzám simult. Virág- és napfényillata volt; úg y éreztem, hog y én vag yok a leg szerencsésebb férfi a világ on. Bemutatott az idős biztonság i őrnek, aki láthatólag fülig szerelmes volt belé, majd hátravitt eg y tág as, műteremszerű szobába. Széles asztalok, festőállványok, jó fényviszonyok, és reng eteg volt benne a nyílt tér. Odavezetett egy nagyméretű olajfestményhez; a képen egy sötét hajú, komoly nő volt látható, meg kapóan kék szemmel, kezében könyv. Ethan, köszönj szépen Lady Percivalnak. Lady Percival, ő a barátom, Ethan Blackstone. Úg y mosolygott a festményre, mintha a legjobb barátnők lettek volna. Udvariasan meg hajoltam a festmény előtt. Asszonyom mondtam illedelmesen. Hát nem fantasztikus? kérdezte Brynne. Tüzetesebben is szemügyre vettem a képet. Hát, meg fog ja az embert, annyi szent. A mög ött a szempár mög ött mintha eg y történet rejtőzne. Közelebb hajoltam a könyvhöz, amelynek a címlapja kikandikált a lady keze alól. Nehezen volt olvasható a cím, de aztán rájöttem, hog y franciául van. Íg y már könnyebben ki lehetett betűzni. Különösen a könyv körüli részen dolg ozom mondta Brynne. Évtizedekkel ezelőtt a kép meg pörkölődött eg y tűzben, és elég nag y küzdelmet okoz a könyvről az odaég ett lakkot lehámozni. Amúg y különleg es könyv lehet. Még eg yszer rápillantottam a címre. Chrétien. Franciául van. A Christian név francia változata mutattam rá. Elkerekedett a szeme, hang ja izg atott lett. Igazán? Igen. És biztos vagyok benne, hogy a könyv a Le Conte du Graal. A Szent Grál története. Brynnere sandítottam, és megvontam a vállam. A hölgy a képen Lady Percival, nem? Hát nem Percival az a lovag, aki a Grált az Artúr király-mondakörben meg leli? Te jó ég, Ethan! izg atottan karon rag adott. Hát persze! Percival ez az a történet! Meg fejtetted! Lady Percival csakug yan nag yon ritka könyvet tart a kezében. Tudtam, hog y különleg esség! Az első Artúr-leg enda, amit följeg yeztek, még valamikor a 12. században. A könyv Chrétien de Troyes Perceval és a Grál története című munkája. Mereng ve nézte a festményt, arca rag yog ott a boldog ság tól és a felhőtlen örömtől, én pedig fog tam a mobilomat, és meg örökítettem a pillanatot. Nag yszerű profilképem lett Brynne-ről, amint Lady Percivalra mosolyog.

10 Hát, örülök, hog y seg íthettem, kicsim. Nyakamba szökkent és szájon csókolt, karját szorosan körém fonta. Ez a világ on a legcsodálatosabb érzés! Ó igen! Rengeteget segítettél. Még ma felhívom a Mallerton Társaságot, és elújságolom, hogy mire jöttél rá. Biztosan érdekelni fog ja őket! Évfordulós kiállítás lesz a jövő hónapban kíváncsi vag yok, hog y vajon ezt a festményt beválog atják-e. Brynne izg atottan továbbáradozott, elsorolta, amit csak tudni érdemes ritka könyvekről, ritka könyvekről készült festményekről, továbbá ritka könyvekről készült festmények restaurálásáról. Arca egészen kipirult a rejtély megoldásának izgalmától. Az a mosoly és az a csók, amit nekem adott, aranyat ért. Kinyitottam a szemem, és próbáltam visszanyerni az öntudatomat. A fejemet mintha péppé verték volna eg y deszkával. Az üveg Van Gog h már félig üresen szomorkodott. Djarum csikkek hevertek az asztalhoz tapadt arcom körül szanaszét. Orromba poshadt szeg fűszeg- és dohányszag ivódott. Lehámoztam mag am az asztalról, és a tenyerembe temettem az arcomat, könyökömet az asztalra támasztva. Ug yanarra az asztalra, amelyiken alig pár órával ezelőtt vég ig nyújtóztattam és meg basztam Brynne-t. Ig en, meg basztam. Ig azi, hamisítatlan baszás volt, és olyan jólesett, hog y csípte a szememet a visszaemlékezés. Mint az őrült, úg y villog ott a telefonom. Felfordítottam, hog y ne lássam, ki hív. Tudtam, hogy úgysem ő az. Brynne nem fog fölhívni. Ebben biztos voltam. A kérdés csak az volt, hogy én mikor merjek rácsörög ni. Éjszaka volt már. Odakint sötétség. Hol lehet most? Vajon nag yon meg bántódott és szomorú? Sír? A barátai vigasztalják? Utál engem? Hát, ja, mindegyik kérdésre tudom a választ. És még csak nem is tudok utánamenni, nem tudom jóvátenni a dolg ot. Nem kellesz neki. Szóval, ilyen ez a szerelem. Ideje meg tudnom Brynne-ről az ig azság ot, és szembenéznem azzal, hog y mivel ártottam neki. Ezért az irodában maradtam, és szembenéztem vele. Képtelen voltam hazamenni. Ott túlontúl sok tárg y volt, ami rá emlékeztetett, és ha láttam volna a cuccait, attól vég leg bediliztem volna. Úg y g ondoltam, inkább bent maradok, és olyan lepedővel alszom, amelyből nem az ő illata árad. Amibe nincs beleivódva Brynne illata. Pánikhullám hasított belém, föl kellett állnom. Felemeltem a hátsóm a székről. Lábamnál meg pillantottam eg y rózsaszín anyag darabot a földön. Rögtön tudtam, hogy micsoda. A csipkés bugyi volt az, amit az íróasztalos akció során lehúztam róla. A picsába! Eszembe jutott, hol is voltam, amikor befutott az üzenet az apjától. Mélyen elmerülve őbenne. Pokoli kín volt meg érinteni valamit, ami nem is olyan rég en Brynne bőrével érintkezett.

11 Két ujjal felcsippentettem a bug yit, és zsebre vág tam. A zuhanyzó ordítva követelte, hog y letusoljak. Átmentem a hátsó ajtón keresztül az irodámhoz csatlakozó mag ánlakosztályba. Minden vadonatúj volt: ág y, fürdőszoba, tévé és eg y kis konyha. Ig azi menedékhely eg y elfog lalt ag g leg ény számára, aki olyan sokáig dolg ozik, hog y már nincs értelme hazamennie. Nem is menedékhely volt ez, inkább kéjlak. Ide hoztam azokat a nőket, akiket meg akartam baszni. Persze, csakis munkaidő után, és sose maradtak itt éjszakára. Kihajítottam őket, még jóval napfelkelte előtt. Persze ez még azelőtt volt, hog y Brynne-nel találkoztam. Őt sose akartam idehozni. Őt kezdettől fog va másnak éreztem. Különleg esnek. Ő volt az én szépséges amerikai nőm. Brynne nem is tudott erről a lakosztályról. Két másodpercen belül leesett volna neki a tantusz, és g yűlölt volna miatta. Meg dörzsöltem a mellkasomat, és meg próbáltam lecsendesíteni az ég ető fájdalmat. Meg eresztettem a zuhanyt és levetkőztem. Ahog y a forró víz a testemre záporozott, nekidőltem a csempének, és szembenéztem a helyzetemmel. Nincs már melletted! Mindent elbasztál, és már nem kíváncsi rád. Az én Brynne-nem másodszor is elhag yott. Először stikában lépett le, mert eg y rossz álom meg rémítette. Ezúttal viszont elfordult tőlem, és kisétált, még csak vissza se nézett. Láttam az arcát, most nem a félelem hajtotta el. Hanem az árulásom fölött érzett vég telen düh, hog y eltitkoltam előle az ig azság ot. Meg rendült bennem a bizalma. Túl nag yot kockáztattam, és rajtavesztettem. Olyan nag y volt a kísértés, hog y visszahúzzam mag amhoz! De aztán meg tartóztattam mag am, és inkább belebokszoltam a falba. Alig hanem elrepedt pár csontom. Azt mondta, ne hívjam soha többé. Elzártam a zuhanyt, és kiléptem a tálcából. Amint a víz lefolyt, a távolinak ható csobog ás üresség e csak tovább sajdította keblemet. Levettem eg y frottírtörölközőt, és beletemettem az arcomat. Amikor felnéztem, belerévedtem a tükörbe. Ott álltam meztelenül, vizesen, mint eg y rakás szerencsétlenség. Eg yes-eg yedül. Ráébredtem még eg y másik ig azság ra is, miközben anyaszomorító, seg g fejű önmag am tükörképét bámultam. A soha nag yon hosszú idő. Lehet, hog y adok neki eg y-két napot, de a soha szóba se jöhet. Elvég re a tényállás mit sem változott: Brynne-nek védelem kell, mert még mindig veszélyesnek íg érkező fenyeg etéseknek van kitéve. Nem eng edhetem, hog y valami történjen azzal a lánnyal, akit szeretek. Azt soha! Belemosolyog tam a tükörbe; szórakoztatónak találtam, hog y még ebben a szánalmas állapotomban is milyen okos vag yok! Hiszen tökéletesen példáztam, hog y miként lehet a soha szót helyesen használni.

12 2 Száműzetésem második napja. Totál szívás! Kavarog tam erre-arra, intéztem a dolg aimat, de valahogy semmi sem volt az igazi. Meddig tart még a cudar világ? Most akkor fölhívjam vagy sem? Ha jobban belegondoltam a helyzetembe, azonnal beficcent a para, úgyhogy inkább hagytam az egészet. Akárcsak őt. A belsőmben tátongó űr cselekvésre szólított, de tudtam, hogy korai lenne még újra nyomulni. Időt kell hag ynom neki; nem akarok beleesni még eg yszer ug yanabba a hibába! Rámenősködtem, és keményen bepróbálkoztam nála. Hogy lehettem ekkora önző pöcs! Az utcán parkoltam le, az előtt a ház előtt, amelyben felnőttem. Szépen nyírt pázsit, rendezett porta és csinosan formára ig azított sövény fog adott. Apa sohasem fog ja itt hag yni. Hamisítatlan makacs vénember az öreg, nem megy el arról a helyről, ahol anyával éltek. Itt is fog meghalni. Fölemeltem a hideg sört a kocsiülésről, és beléptem a kapun. Eg y fekete macska iramodott el előttem, aztán leült és várt. Már nem kiscica, de még nem is eg észen felnőtt. Amolyan süldő jószág. Leült a küszöb elé, meg fordult, és csak nézett. Élénkzöld szemével hunyorg ott, mintha csak nóg atott volna, hog y nosza, mozdítsd már a lusta seg g ed, és eressz be g yorsan! Vajon mikor szerezhette apa a macsekot? Meg nyomtam a cseng őt, kinyitottam az ajtót, és bedug tam a fejemet. Apa! A macska a fénysebességnél is gyorsabban besurrant a résen, hogy csak pislogtam. Mióta van macskád? Kiabáltam, és kimentem a konyhába. Betettem a sört a hűtőbe, aztán ledobtam mag am a kanapéra. A távirányítóval beüzemeltem a tévét. Európa-bajnokság, az kurvajó! Leg alább eg y pár óráig nyug tom lesz, kiverhetem a fejemből a lányt. Csak a focira kell koncentrálnom, közben remélhetőleg lecsúszik a hat sörből nég y. És szabadon sírhatok apának. Hátravetettem a fejem, és behunytam a szememet. Valami szőrös és puha belemászott az ölembe. Visszajött a macsek. Ohó, szóval te itt vagy, és Korminak már be is mutatkoztál. Apa időközben besettenkedett mög öttem. Minek neked macska? Alig vártam a választ. Amíg g yerek voltam, sosem volt cicánk. Apa felhorkant, és leereszkedett a székére. Minek? Nem én akartam, csak úg y beköltözött. Azt elhiszem. Végigsimítottam a kezem Kormi fényes szőrén. Abban a minutumban, hogy az ajtót kinyitottam, úg y suhant be, mintha az övé lenne a hely. A szomszédom meg kért, hog y etessem, amíg ő a nag ybeteg édesanyját g ondozza. Hozzá kellett költöznie, úg yhog y meg örököltem a kis eg érfalót. De jól meg értjük eg ymást, azt hiszem. Mármint te meg a szomszéd, vag y te meg a macska?

13 Apám ravaszkásan nézett rám, összeszűkített szemmel. Jonathan Blackstone természettől fog va mindig ig en jó meg fig yelő volt. Nem tudtam elrejteni előle semmit. Mindig kiszag olta, ha részegen jöttem haza, az se maradt titokban, hogy a dohányzásra rákaptam, de arról is azonnal értesült, amikor sráckoromban bajba kerültem. Valószínűleg azért lett ilyen, mert már kicsi korunktól fog va eg yedül nevelt bennünket. Habár anya korán meg halt, nővérem, Hannah és én sohasem szenvedtünk hiányt szülői fig yelemben. Apa érzékei hihetetlen módon kifinomodtak: mint eg y véreb, minden vészt rög vest meg szimatolt. Ez alkalommal sem hag yta cserben az orra. Mi a frász történt veled, fiam? Brynne, ő történt velem. Ennyire feltűnő? A macska az ölemben dorombolni kezdett. Ismerem a g yerekemet, és látom, ha valami nincsen vele rendjén. Apám eg y percre kiment a szobából. Két felbontott sörrel tért vissza, az eg yiket a kezembe nyomta. Mexikói sör? emelte fel a szemöldökét, és g ondolkodóba estem, hog y vajon íg y festek-e én is, amikor ezt csinálom. Brynne ezt a szemöldökfelhúzást több ízben is szóvá tette. Ja. Jó is az, amikor a zöld citrom íze kúszik lefelé az ember torkán. Húztam egyet a sörből, és megsimogattam újsütetű ébenfekete barátomat. Egy lány a baj. Brynne a neve. Megismerkedtünk, belezúgtam, és annyi, már le is épített. Rövid voltam és velős. Mi mást is mondhattam volna a saját apámnak? A lényeget elmondtam, másra nem is ig en emlékeztem. Fájt a szívem a lányért, aki elhag yott. Aha, akkor már értem. Egy pillanatra elhallgatott, mintha magába szállt volna. Ennyire talán mégsem kellett volna megkönnyebbülnie. Édes fiam, tudom, hogy már nem először mondom, szóval nem lesz nagy újság: szépségben az anyádra ütöttél, isten nyugtassa szegényt. Amit tőlem örököltél, az a neved meg leg feljebb a termeted. A szépfiú-adottság aid miatt nag yon is könnyű dolg od volt a nőkkel. Soha nem is hajkurásztam a csajokat, apa. Nem is állítottam ilyesmit. Pont ez a lényeg, hog y neked a kisujjadat sem kellett mozdítanod. A csajok hajtottak téged. Csóválgatta a fejét, ahogy visszarévedt. Atyaég, azok a nők szétszedtek! Szinte biztos voltam, hogy egyszer fennakadsz, amint a magodat szórod, és idő előtt nagypapát csinálsz belőlem! Olyan szemmel méreg etett, amiben benne volt az, hog y kicsit több időt töltött annak idején ag g ódással, mint amennyit szeretett volna. De sosem kerültél horog ra Eltűnődött, tekintete szomorú lett. Az iskola befejezése után katonának álltam, és elköltöztem hazulról. Kevésen múlott, hogy nem a másvilágra Apa meg paskolta a térdemet, és húzott eg yet a söréből. Még senkit nem akartam úgy, ahogyan őt. Elhallgattam, és úgy istenigazában inni kezdtem. Valaki g ólt lőtt, úg yhog y kicsit odairányítottam a fig yelmemet, miközben a macskát simog attam. Apa eg y ideig türelmesen várakozott, vég ül nem állta meg kérdezősködés nélkül.

14 Mit csináltál, ami miatt ejtett? Nag yon fájt hallanom a kérdést. Hazudtam neki. Vag yis elhallg attam előle az ig azság ot, és rájött. Óvatosan letettem a macskát az ölemből, és kimentem a konyhába eg y másik sörért. Vég ül kettőt hoztam be. Miért hazudtál neki, fiam? Belenéztem apám sötét szemébe, és kiböktem, amit még soha nem volt alkalmam nyíltan kimondani. Mert szeretem. Szeretem, és nem akartam meg bántani azzal, hog y felhozok eg y sötét emléket a múltjából. Ezek szerint fog tad mag ad, és szerelmes lettél! Sokatmondóan bólintott és vég ig nézett rajtam. Minden tünet erre mutat. Azonnal tudnom kellett volna, amikor meg jelentél. Úg y nézel ki, mint aki egy híd alatt éjszakázott. Dobott eng em, apa. Felnyitottam a harmadik sörömet, és fölvettem a macskát az ölembe. Ezt már mondtad szólt apa szárazon, és továbbra is úgy nézett rám, mintha nem is a fia lennék, hanem holmi álruhás ideg en. Akkor miért hazudtál a nőnek, akit szeretsz? Jobb, ha könnyítesz a lelkeden, Ethan! Apámban meg bízom, az életemet is a kezébe tenném. Másnak el se tudnám mondani, ebben eg észen biztos vag yok; kivéve talán a nővéremet. Mély leveg őt vettem, és kitálaltam. Évekkel ezelőtt eg y pókerversenyen ismertem meg Brynne apját, Tom Bennettet. Zsug áztunk, jól kártyázott. Na, nem olyan jól, mint én; mindenesetre összehaverkodtunk. Nemrég kapcsolatba lépett velem, és meg kért eg y szívesség re. Vonakodtam meg tenni nem azért, de hát látod, mennyi a melóm jelenleg. Nem pesztrálhatok eg y amerikai művészpalántát, aki mellesleg modell is, miközben itt ez a rohadt olimpia a kiemelt üg yfelekkel! A macska összerezzent az ölemben. Apa szemöldöke felszaladt, azután kényelembe hozta mag át a karosszékében. De aztán csak megtetted mondta. Hát ig en. Átküldött eg y képet a lányáról, amivel kíváncsivá tett. Brynne mellékállásban modell, és hát eg yszerűen g yönyörű. Bárcsak már a lakásomon lenne a fényképe. De a fotó meg vásárlásakor kikötötték, hog y a képnek még hat hónapig az Andersen Galériában kell lóg nia. Apám tovább hallgatta a történetemet. Beállítottam a galériába, és pár pillanatnyi nézegetés után meg is vettem azt az átkozott képet, mintha valami nyeveg ő költő bújt volna belém, vag y mi! Meg láttam a lányt, és máris készen lettem volna az összes testőrömet ráállítani, hogy őrizzék! Megráztam a fejem. A franc essen bele, apa! Anyád imádta a költőket. Keats, Shelley, Byron. Finoman elmosolyodott. Meg esik néha az ilyesmi. Találsz mag adnak valakit, és onnantól kezdve meg szűnik a világ. A férfiak időnként

15 szerelembe esnek, fiam, így van ez, mióta világ a világ. Végül te is erre a sorsra jutottál. Még eg yet kortyolt a söréből. Amúg y miért kell Brynne-nek védelem? Annak a lezuhant amerikai képviselőnek az utódja miatt. Tudod, Oakley szenátor Kaliforniából. Szóval, a szenátornak van eg y fia, bizonyos Lance Oakley, aki annak idején Brynne-nel járt. Valami baj történt és végül kikerült egy szexvideó Itt megálltam, mert észrevettem, hogy mennyire felkavarhatja apát mindez. De akkor még nag yon fiatal volt mindössze tizenhét éves, és rettentő érzékenyen érintette a dolog. Ez az Oakley iszonyú nag y fasz volt vele. Most pszichológ ushoz jár Felpillantottam, hog y lássam, mint veszi be apám g yomra az elmondottakat. Ittam eg y keveset a sörömből, mielőtt belevág tam volna a befejezésbe. A fiút elküldték Irakba, Brynne pedig idejött a Londoni Eg yetemre. Művészeti tanulmányokat folytat, és festményeket restaurál, eg ész elképesztő hozzáértéssel. Apa meg lepetésemre nem reag ált arra a sok csúnyaság ra, amit elmondtam. Meg érzésem szerint a szenátor nem szeretné, ha nyilvánosság ra kerülne, hog y a csintalan g yereke rossz fát tett a tűzre. Láttam, hog y felpaprikázta a dolog. Apám nemzetiség re való tekintet nélkül g yűlöli az összes politikust. Sem a szenátor, sem pedig a mög ötte álló párt. Eg y ilyen botrány miatt elveszíthetik a választásokat. És mi a helyzet az ellenpárttal? Gondolom, azok pont akkora vehemenciával szag lásznak, mint amekkorával Oakley-ék igyekeznek eltüntetni a nyomokat mondta apám. Értetlenkedve ráztam a fejem. Miért is nem dolgozol nekem, apa? Jól látod az összefüggéseket. Legalább tíz ilyen fickóra volna szükségem mondtam kissé csúfondárosan. Ha! Boldog an seg ítek, ha szükség ed van rám, de fizetést nem kérek! Ig en, ezt nag yon jól tudom mondtam, eg yik kezemet felemelve. Már rég óta szeretném bevenni apát az üzletbe, időről időre felemlegetem, de mindig elvicceli a dolgot. Nem fogadna el tőlem pénzt a vén csökönyös bolond. Valami történt, ami arra utalt, hog y Brynne-nek testőrre van szükség e? Kicsit lég ből kapottnak tűnik nekem az egész. Miért kért fel az apja? Úgy tűnik, a szenátor fiának még mindig zabszem van a seggében. Otthon volt eltávon, és összeszólalkozott valakivel eg y kocsmában. Kitört a verekedés, eg y haverja ottmaradt. Az ilyesmit nem csípik a politikusok, nem is csoda. Az ellenfelek vájkálni kezdhetnek olyan dolg okban, amikben nem kéne. Lehet, hog y ez csak elszig etelt incidens, ám az elpatkolt cimbora történetesen tudott a videó létezéséről. Brynne apját teljesen feltüzelte az eset. Az ő szavait idézve: Ha azok, akik tudnak a videóról, eg yszer csak meg halnak, akkor az én kislányomat védeni kell. Meg vontam a vállam. Arra kért, hog y seg ítsek. Kezdetben nemet mondtam, és másik cég et ajánlottam, de aztán küldött eg y képet a lányáról és

16 és te nem tudtál nemet mondani, miután a képet megpillantottad fejezte be a mondatomat apa. Tudtam, hog y érti, mit érzek Brynne iránt. Nem. Nem tudtam csóváltam meg a fejem. Teljesen lenyűg özött. Elmentem a g aléria kiállítására, és meg vettem a róla készült portrét. És miután a terembe lépett, apa, eg yszerűen nem tudtam levenni róla a szememet. Gyalog olni akart a metróhoz az éjszakában, ezt nem hag yhattam, ezért bemutatkoztam, és rávettem, hog y elvihessem kocsival. Azután békén akartam hag yni, tényleg így volt, apa. Az öreg meg int elmosolyodott. Mindig szerettél meg védeni másokat, fiam. De vég ül sokkal több lett nekem ez az eg ész, mint puszta meló. Brynne-nel akarok lenni Ránéztem apámra, amint ott ült, és csendesen hallg atott. Nag y testében még mindig hatalmas erő szunnyadt, pedig már hatvanhárom éves volt. Tudtam, hog y meg ért. Nem kellett tovább mag yaráznom a bizonyítványomat, s ez a tudat meg könnyebbüléssel töltött el. És megtudta, hogy az apja bérelt fel téged a védelmére? Ig en. Meg hallott eg y telefonüzenetet az irodámban. Az apja majd felrobbant, amikor megtudta, hogy járok a lányával, szörnyen kiakadt. Végül is, miért ne tudja meg apa az egész zűrzavart, amibe kerültem. Akkor bizonyára úg y érezheti, hog y elárultad: ismerted a szenátornak vag y kinek a fiával kapcsolatos viszonyát, és mégsem mondtad el neki, hogy tudod rázta meg fejét apa. Mégis, mit gondoltál? El kéne mondanod neki, hogy egy fickót már megöltek, és lehet, hogy legközelebb ő kerül sorra. Meg persze azt, hogy szereted, és biztonságban akarod tudni. Egy nőnek az igazság kell, fiam. Ha arra vág ysz, hog y ismét meg bízzon benned, el kell mondanod neki mindent. Már meg történt sóhajtottam eg y hatalmasat, és a kanapé támlájának támasztva fejemet a plafont kezdtem bámulni. Kormi nyújtózott eg yet, és befészkelte mag át az ölembe. Hát akkor csak győzködd tovább. Kezdd az igazsággal, a többi meg majd jön magától. Vagy visszafog ad, vag y nem. Te mindenesetre ne add fel. Próbálkozz, ameddig csak akarsz. Elővettem a mobilomat, és meg mutattam a képet apámnak, amelyen Brynne a festményével látható. Mosolyg ott, amint szemüveg én keresztül a fotó tanulmányozásába merült. Valami azt súg ta, hog y közben anyámra g ondol. Pár pillanat múlva visszaadta a telefont. Elbájoló teremtés, Ethan. Remélem, lesz rá módom, hog y eg y szép napon majd találkozhassam is vele. Apa egyenesen a szemembe nézett. Látszott, hogy ezt most nem csak úgy együttérzésből mondta, hanem véresen komolyan is g ondolta. A szívedet kell követned, fiacskám senki nem fog ja helyetted meg tenni. Késő délután jöttem el apámtól, hazamentem, és három órán keresztül g yúrtam az edzőtermemben. Addig téptem a testem, amíg az izmaim sajog va remeg tek, és csurom veríték lett

17 minden tag om. Jólesett viszont utána a habfürdő. És a cig aretta. Most már tényleg túl sokat szívok. Lejjebb kéne adnom belőle, nem tesz jót. De a picsába is, túl erős a késztetés. Amíg Brynne-nel voltam, meg tudtam állni, hog y ne g yújtsak rá. Amióta viszont szakított velem, láncdohányos lettem, mint eg y sorozatg yilkos, akiről a leg első beszélg etésünkben viccelődtünk. Szájamból fityeg ett a Djarum cig i, úg y néztem a habot a kádban. Brynne imádott fürödni. Otthon nem volt rendes fürdőkádja, mondta is, hog y mennyire hiányzik neki eg y. Tetszett, hog y meztelenül ücsörög a kádamban. Meztelenül Ez az emlékkép mindig megviselt, mégis órákat töltöttem azzal, hogy elképzeltem magam előtt. De hát végül is ez az alapja annak, hog y eg yáltalán meg ismerkedtünk. Brynne meztelenül Tom Bennett ug yanazt a fotót küldte át, amit a kiállításon meg vettem. Ha g yakorlati szempontból szemléljük a dolg okat, pusztán egy gyönyörű meztelen test képéről van szó, amit bárki megcsodálna, akár férfi az illető, akár nő. Ám a kép együtt azzal, amit az apja elmondott, hogy milyen sérülékeny, vonzó és lenyűgözően szép, no meg az a tudat, hogy veszélyben van, és valaki bánthatja mindez arra ösztönzött, hogy kövessem az utcán, és biztonság ban hazafuvarozzam. Nem fordíthattam neki hátat, a lelkiismeretem nem eng edte. Csak eg yszer kellett találkoznunk, és az ag yam máris őrült fantáziálg atásba kezdett. Amíg ott beszélg ettünk, vég ig eg yvalami járt a fejemben: Brynne meztelenül. Eg y óra múlva a fürdővizem kezdett kihűlni, érthető módon el is vesztette vonzását. Ki is kászálódtam a kádból, és elkezdtem keresg élni a könyvet. John Keats levelei Fanny Brawne-hoz. Apa említett valamit, amitől a könyv eszembe jutott. Meg pendítette, hog y anyám szeretett nag y költőktől olvasni. Brynne tudtommal imádja Keatst. Annak idején a kanapén hag yta a könyvet, és én rákérdeztem. Brynne bevallotta, hog y szereti a költőt, és csodálkozott, hog y nekem is meg van. Apa minden könyvet nekem adott, amit a kuncsaftjai a taxijában felejtettek. Gyűlölte volna kidobni őket, ezért a jobb darabokat mindig hazahozta. Amikor a lakásomat meg vettem, idehurcolt pár rekesz olvasnivalót, hog y a polcokat meg töltse, a verseskötet is köztük volt. Kerek perec meg vallottam Brynne-nek, hog y én sohasem olvasnék semmit Keatstől. Hát, nag yot tévedtem. Keats üg yesen bűvészkedik a szavakkal, el kellett ismernem. Mindössze huszonöt évesen halt meg, ehhez képest rendesen meg pakolta érzelemmel távol lévő barátnőjéhez írott leveleit. Átéreztem a költő fájdalmát. Pontosan olyan, mint az enyém. Úg y döntöttem, hog y írok neki levelet, tollal és papírra. Az irodába vittem a könyvet, ahol tartottam jó minőség ű levélpapírt. Simba kiinteg etett az akváriumából az uszonyával, amikor elsétáltam mellette. Mindig csemeg ére áhítozik. Nem bírok ellenállni a kérincsélő állatoknak, ezért bedobtam neki eg y kis fag yasztott rákot, és néztem, ahog y behabzsolja. Brynne szeret tég ed, Simba. Talán ha beadnám neki, hog y sóhajtozol utána, és nem eszel, visszajönne. Nahát, most meg már eg y halhoz beszélek. Hog y süllyedhettem ilyen mélyre?

KATEE ROBERT. Rossz ágy, jó pasi

KATEE ROBERT. Rossz ágy, jó pasi KATEE ROBERT Rossz ágy, jó pasi Ulpius-ház Könyvkiadó Budapest, 2013 A fordítás alapjául szolgáló mű: Katee Robert: Wrong Bed, Right Guy Fordította Rákócza Richárd ELSŐ FEJEZET Ma este el fog ja csábítani

Részletesebben

Cora Carmack. Színjáték. Ők a tökéletes pár. Bárcsak ne lenne az egész... színjáték

Cora Carmack. Színjáték. Ők a tökéletes pár. Bárcsak ne lenne az egész... színjáték Cora Carmack Színjáték Ők a tökéletes pár. Bárcsak ne lenne az egész... színjáték A fordítás alapjául szolgáló mű: Cora Carmack: Faking It Copyright 2013 Cora Carmack Fordította: Lukács Andrea ISBN 978

Részletesebben

Maggie Stiefvater. shiver. borzongás

Maggie Stiefvater. shiver. borzongás Maggie Stiefvater shiver borzongás Első kiadás Könyvmolyképző Kiadó, Szeged, 2009 Írta: Maggie Stiefvater A mű eredeti címe: Shiver Fordította: Gazdag Tímea A verseket fordította: A. Katona Ildikó Szerkesztette:

Részletesebben

ANITA GAYN Senkinek sem kellesz!

ANITA GAYN Senkinek sem kellesz! ANITA GAYN Senkinek sem kellesz! EMILY SULLIVANT ELHAGYJA AZ ANYJA, EZÉRT KÉNYTELEN AZ APJÁHOZ ÉS ANNAK ÚJ CSALÁDJÁHOZ KÖLTÖZNI. A BONYODALMAK JÖNNEK MAGUKTÓL. 1. Március vége van. Anyám jobb időpontot

Részletesebben

E képregény alapján: http://img269.imageshack.us/img269/5121/happybirthdayrd1.jpg by http://oppositebros.deviantart.com/

E képregény alapján: http://img269.imageshack.us/img269/5121/happybirthdayrd1.jpg by http://oppositebros.deviantart.com/ //----------------------------- // Story: My Little Dashie // Chapter: My Little Dashie // Author: ROBCakeran53 //----------------------------- Írta ROBCakeran53 http://robcakeran53.deviantart.com/ Szerkesztette

Részletesebben

BORSA BROWN. A maffia szívében

BORSA BROWN. A maffia szívében BORSA BROWN A maffia szívében Borsa Brown, 2015 Hungarian edition Álomgyár Kiadó Minden jog fenntartva! A szerzőtől az Álomgyár Kiadó gondozásában megjelent: A maffia ágyában, 2013 A maffia ölelésében,

Részletesebben

Kutyaharapás szőrével

Kutyaharapás szőrével Caroline Anderson Kutyaharapás szőrével Emily Thompson, a sikeres orvosnő sok megpróbáltatás után úgy dönt, hogy vidéken kezd új életet. Nevelt fia kérésére épp abban a festői kis helységben keres munkát,

Részletesebben

Hét év után. II. kötet. Alex W. Müller. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Hét év után. II. kötet. Alex W. Müller. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Hét év után II. kötet Alex W. Müller 2014 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Komor, borongós reggelre virradt. Az eső is cseperegni kezdett épp amikor Lana kilépett az utcára. Összeráncolt homlokkal nézett

Részletesebben

és táncolni fogunk, egy kis mutogatás szinte kötelező. - Bár nem tudom, én mennyit akarok magamból mutatni, mert nem szeretném elveszteni a frissen

és táncolni fogunk, egy kis mutogatás szinte kötelező. - Bár nem tudom, én mennyit akarok magamból mutatni, mert nem szeretném elveszteni a frissen Gyönyörű Idegen Ahogy a régi életem véget ért, az minden volt, csak nem finom és nőies; inkább egy hatalmas robbanáshoz tudnám hasonlítani. De, hogy őszinte legyek, én voltam az, aki meggyújtotta a zsinórt.

Részletesebben

LAURELL K. HAMILTON 1963-ban született. Miután édesanyja autóbalesetben meghalt, nagyanyja nevelte fel Arkansas államban. Biológiából és irodalomhól

LAURELL K. HAMILTON 1963-ban született. Miután édesanyja autóbalesetben meghalt, nagyanyja nevelte fel Arkansas államban. Biológiából és irodalomhól NNCL1510-526v1.0 LAURELL K. HAMILTON 1963-ban született. Miután édesanyja autóbalesetben meghalt, nagyanyja nevelte fel Arkansas államban. Biológiából és irodalomhól diplomázott. Első könyve, a Bűnös vágyak

Részletesebben

várunk maggie stiefvater

várunk maggie stiefvater várunk maggie stiefvater Maggie Stiefvater várunk! 1 ß ! 2 ß Maggie Stiefvater várunk Első kiadás Könyvmolyképző Kiadó, Szeged, 2010! 3 ß Írta: Maggie Stiefvater A mű eredeti címe: Linger Fordította: Gazdag

Részletesebben

Nalini Singh. Angyali vadász 2. kötet. angyalcsók

Nalini Singh. Angyali vadász 2. kötet. angyalcsók Nalini Singh Angyali vadász 2. kötet angyalcsók Az első kiadás a Berkley Press gondozásában jelent meg 2010-ben. Copyright 2010 by Nalini Singh All rights reserved. Tilos a művet vagy bármely részletét

Részletesebben

Az elveszett lélek. Készülődés

Az elveszett lélek. Készülődés Az elveszett lélek Készülődés Minden a tizenötödik születésnapomon kezdődött. Édesapám egy csodálatos ünnepséget szervezett a számomra, mert nálunk ilyen korban lesznek a lányokból nők. Az egész világ

Részletesebben

Cassandra Clare BUKOTT ANGYALOK VÁROSA

Cassandra Clare BUKOTT ANGYALOK VÁROSA Cassandra Clare BUKOTT ANGYALOK VÁROSA Első rész PUSZTÍTÓ ANGYALOK Vannak sötétben bujkáló betegségek; és vannak pusztító angyalok, akik anyagtalan köntösbe burkolózva szállnak körülöttünk, s nem állnak

Részletesebben

A Végzet Ereklyéi olyan mesevilágot fest le, ahol imádnék élni. Csodálatos! Stephenie Meyer A Twilight szerzője. New York Times bestseller

A Végzet Ereklyéi olyan mesevilágot fest le, ahol imádnék élni. Csodálatos! Stephenie Meyer A Twilight szerzője. New York Times bestseller A Végzet Ereklyéi olyan mesevilágot fest le, ahol imádnék élni. Csodálatos! Stephenie Meyer A Twilight szerzője New York Times bestseller C a s s a n d r a C l a r e BUKOTT ANGYALOK VÁROSA 1 Cassandra

Részletesebben

Szurovecz Kitti. Fényemberek. 2. A fény árnyéka

Szurovecz Kitti. Fényemberek. 2. A fény árnyéka Fényemberek 2. A fény árnyéka Szurovecz Kitti Szurovecz Kitti Fényemberek 2. A fény árnyéka Első kiadás Könyvmolyképző Kiadó, Szeged, 2012 3 Kisfiamnak és Páromnak, az én házi-univerzumom legfényesebb

Részletesebben

C a s s a n d r a C l a r e Első kiadás Könyvmolyképző Kiadó, Szeged, 2011 BUKOTT ANGYALOK VÁROSA 5 joshnak Sommes-nous les deux livres d un meme

C a s s a n d r a C l a r e Első kiadás Könyvmolyképző Kiadó, Szeged, 2011 BUKOTT ANGYALOK VÁROSA 5 joshnak Sommes-nous les deux livres d un meme C a s s a n d r a C l a r e Első kiadás Könyvmolyképző Kiadó, Szeged, 2011 BUKOTT ANGYALOK VÁROSA 5 joshnak Sommes-nous les deux livres d un meme ouvrage? 7 Első rész Pus ztító angyalok 4 Vannak sotetben

Részletesebben

Fejős Éva. Cuba Libre

Fejős Éva. Cuba Libre Fejős Éva Cuba Libre Ulpius-ház Könyvkiadó Budapest, 2010 A szerzőtől az Ulpius-ház Könyvkiadónál megjelent: Bangkok, tranzit Hotel Bali Csajok Eper reggelire A mexikói Előkészületben: Hello, London Fejős

Részletesebben

Jill Mansell Ú J R A K E Z D É S

Jill Mansell Ú J R A K E Z D É S Jill Mansell Ú J R A K E Z D É S Remek regény, mely számot tarthat minden korosztály lányainak és asszonyainak érdeklődésére. Daily Express Elragadóan kavargó, kiszámíthatatlan, és végtelenül szórakoztató.

Részletesebben

MaryJanice Davidson. Egy haláli szingli meséi. Betsy királynő sorozat 1.

MaryJanice Davidson. Egy haláli szingli meséi. Betsy királynő sorozat 1. 13 MaryJanice Davidson Egy haláli szingli meséi Betsy királynő sorozat 1. Könyvmolyképző Kiadó, Szeged, 2011 ----HW E---- Ajánlom ezt a könyvet szerkesztőmnek, partneremnek, szakállas végzetemnek és barátomnak,

Részletesebben

rebecca maizel végtelen napok Ugyanolyan szeretne lenni, mint mások. De a története vérrel íródott.

rebecca maizel végtelen napok Ugyanolyan szeretne lenni, mint mások. De a története vérrel íródott. rebecca maizel végtelen napok Ugyanolyan szeretne lenni, mint mások. De a története vérrel íródott. Rebecca Maizel végtelen napok 1 Anyának és Apának ajánlom a könyv minden szavát. Mind a tiétek. Amiért

Részletesebben

Tartalom 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

Tartalom 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Tartalom 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 II 2 3 4 5 6 7

Részletesebben

MARTHA TAILOR HIPNÓZIS

MARTHA TAILOR HIPNÓZIS MARTHA TAILOR HIPNÓZIS 1. - Tessék! Kelidor Charesz felügyelő! - emelte fel a kagylót a férfi. - Segítsenek, kérem! - hallotta egy izgatott nő hangját Charesz. - Mi történt, hölgyem? - kérdezte a felügyelő.

Részletesebben

Fordította Berki Judit

Fordította Berki Judit Fordította Berki Judit ULPIUS-HÁZ KÖNYVKIADÓ BUDAPEST, 2010 A fordítás alapjául szolgáló mű: Katie Fforde: Love Letters A szerzőtől az Ulpius-ház Könyvkiadónál megjelent: Hív Amszterdam Száz boldog esküvőm

Részletesebben

Heather Graham Rajzold le holtan! ELŐHANG

Heather Graham Rajzold le holtan! ELŐHANG Heather Graham Rajzold le holtan! ELŐHANG A szobában csak a hold fénye törte meg a sötétséget. A nő szeme hatalmasra kerekedett, amikor hirtelen rádöbbent, hol van, és ki mellett fekszik. Agya lázasan

Részletesebben

Önképzőköri írások 2006-2010

Önképzőköri írások 2006-2010 Önképzőköri írások 2006-2010 2 Önképzőköri írások Kedves Olvasó! Tudod, mi itt együtt dolgozunk négy éve. Az itt megjelenők szinte még igazi gyerekek voltak, amikor elkezdtük. Kedves, jópofa gyerekek.

Részletesebben

Roma rapszódia. Bob Hitching

Roma rapszódia. Bob Hitching Roma rapszódia Bob Hitching Roma rapszódia Bob Hitching Első rész Jászmina, Dárkó és Miléna Originally published in English under the title: The Roma Chronicles by Bob Hitching Robert Ian Hitching Budapest

Részletesebben

Almira M. http://almiram.freewb.hu (C) 2012. Minden jog fenntartva.

Almira M. http://almiram.freewb.hu (C) 2012. Minden jog fenntartva. 1 Almira M. http://almiram.freewb.hu (C) 2012. Minden jog fenntartva. 2 Roche Deborah 2. Reflektorfényben az állatorvos 1. fejezet Te tudod, mit vegyek neki? kérdezte Anna, és szórakozottan lógázta a lábát

Részletesebben

Egy haláli szingli meséi

Egy haláli szingli meséi MARYJANICE DAVIDSON MaryJanice Davidson Egy haláli szingli meséi Betsy királynó sorozat 1. 1 MaryJanice Davidson Egy haláli szingli meséi Betsy királynó sorozat 1. Könyvmolyképző Kiadó, 3 Szeged, 2011

Részletesebben

Orson Scott Card KOVÁCSINAS

Orson Scott Card KOVÁCSINAS Orson Scott Card KOVÁCSINAS Prentice Alvin 1988 by Orson Scott Card Fordította: Horváth Norbert A Felvigyázó Hadd kezdjem Alvin tanoncéveinek történetét ott, ahol először rosszra fordultak a dolgok. Messze

Részletesebben