AZ ÚJ SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ ÚJ SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY"

Átírás

1 AZ ÚJ SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY

2 AZ ÚJ SEAT ATECA Lásd másképp a világot. A VADONATÚJ SEAT ATECA KORMÁNYA MÖGÖTT ELTŰNIK A HÉTKÖZNAPOK EGYHANGÚSÁGA, ÉS MEGJELENNEK A MINDENNAPOKBAN REJLŐ CSODÁK. Az új SEAT Ateca mindennel felszerelt, amitől a megszokott ismét izgalmassá válik, és a mindennapok szürkeségét valódi színkavalkáddá varázsolja.

3 MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY Magabiztosan az utakon. A VEZETÉS MÉG ÉLVEZETESEBB, MIKOR TUDJA, AZ ÚJ SEAT ATECABAN REJLŐ MOTOR NEM CSUPÁN ERŐTELJES, DE HATÉKONY IS. A négykerék meghajtású motornak köszönhetően még a legnehezebb útviszonyokhoz is képes alkalmazkodni. A DSG váltó az automata váltók kényelmét és a manuális váltók dinamizmusát ötvözi. Bármerre is vezessen úticélja, a SEAT Atecában nincs más dolga, mint élvezni vezetést.

4 KÜLSŐ DIZÁJN Meggyőző karakter AZ ÚJ SEAT ATECA IGAZÁN MEGNYERŐ DIZÁJNNAL ÉRKEZIK. A dinamikus karaktert az éles vonalak, a FULL LED fényszórók, a 19 könnyűfém keréktárcsák és a krómozott tetősín tovább erősítik. A krómozott dupla kipufogó és ablakkeret, mely Xcellence felszereltségi szinten az alapfelszereltségét részét képezik, valóban kiemelik az Atecát az utakon. Az Üdvözlő fény funkció a praktikum és a dizájn tökéletes ötvözete: egy lenyűgöző részlet, mely még a sötét utakon is segít megtalálni parkoló autóját. Az új SEAT Ateca minden egyes alkotóeleme a legnagyobb gondossággal készült, melynek köszönhetően megszületett az első SEAT SUV.

5 BELSŐ TÉR Az élet lenyűgöző oldala. A VADONATÚJ SEAT ATECA MINDEN ÜLÉSÉT A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KÁRPIT, A KORMÁNYKEREKET ÉS A SEBESSÉGVÁLTÓT PEDIG BŐR BORÍTJA. A kényelmet és a minőséget tovább emeli az Alcantara bőrkárpit, mely Xcellence felszereltség esetén az alapfelszereltség részét képezi. A többszínű hangulatvilágítás minden útra biztosítja a megfelelő hangulatot. TÖBBSZÍNŰ HANGULATVILÁGÍTÁS Az ajtóba tökéletesen integrált belső tér megvilágítás elegáns hangulatot teremt minden pillanatban.

6 TECHNOLÓGIA & KONNEKTIVITÁS Smart driving. A KORSZERŰ FULL LINK TECHNOLÓGIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN UTAZÁS KÖZBEN IS KAPCSOLATBAN MARADHAT. A 8 SZÍNES ÉRINTŐKIJELZŐN AZ AUTÓBAN ÜLVE IS ÉLVEZHETI A MOBILALKALMAZÁSOK ÁLTAL NYÚJTOTT KÉNYELMI FUNKCIÓKAT. A parkoló állásban bekapcsolható fűtés funkciónak köszönhetően már tökéletes hőmérsékletű autóba ülhet be egy téli fagyos reggelen is. A Top View kamera 360 fokos rálátást biztosít az autó környezetére, így könnyedén beparkolhat bárhová. Mi több, a SEAT Vezetői Profil gomb segítségével lehetősége van optimalizálni a vezetési élményt. TOP VIEW KAMERA & PARKOLÓ ASSZISZTENS 360 -os rálátást biztosít az autó környezetére, így könnyedén beparkolhat bárhová. FULL LINK Az infotainment rendszer érintőkijelzőjén megjelenítheti okostelefonja tartalmát. A Full Link tartalmazza a MirrorLink, Apple CarPlay és az Android Auto rendszereket. SÁVTARTÓ ASSZISZTENS Segít, hogy mindig a megfelelő sávban maradjon, ha pedig letérne, hangjelzéssel figyelmeztet. SEAT VEZETŐI PROFIL DRIVING EXPERIENCE GOMBBAL A SEAT Vezetői Profil segítségével beállíthatja saját vezetési stílusát. Normál, Sport és Eco vezetői profilok mellett egyedi profil is beállítható. 4Drive esetén off-road és havas útviszonyokhoz optimalizál.

7 PRAKTIKUM A modern segítőtárs. AMIKOR MINDEN EGY KARNYÚJTÁSNYIRA VAN, HÁTRADŐLHET, ÉS OLYAN APRÓSÁGOKBAN IS ÖRÖMET LELHET, MELYEKRE EDDIG NEM VOLT LEHETŐSÉGE. Az új SEAT Ateca úgy lett tervezve, hogy a mindennapi akadályokat zökkenőmentesen vegye. A vezető orientált ergonomikus kialakítású műszerfal, a vezeték nélküli mobiltelefon töltő, minden, amit a beltérben talál, hozzájárul ehhez. Sokoldalúságának köszönhetően minden élethelyzetben megállja a helyét. VEZETÉK NÉLKÜLI MOBILTELEFON TÖLTŐ Mobiltelefonját a vezeték nélküli töltőre helyezve sosem kell aggódnia, hogy lemerülne az akkumulátor. ERGONOMIKUS MŰSZERFAL Az ergonomikus kialakítású műszerfalon minden egyszerűen elérhető a vezető számára. LÁBBAL NYITHATÓ CSOMAGTÉR A virtuális pedál segítségével még csomagokkal teli kézzel is könnyen nyitható és zárható a csomagtér ajtó.

8 BIZTONSÁG Városi biztonság. PARKOLÓ ASSZISZTENS Az ultrahangos érzékelők felmérik a jármű mögötti és egyéb akadályok közti távolságot. Az asszisztens rendszer átveszi a kormánykerék irányítását is, így stresszmentesen parkolhat. A BIZTONSÁGOS AUTÓZÁS EGYET JELENT AZZAL, HOGY A FELMERÜLŐ VESZÉLYEKET MÉG KOMOLY PROBLÉMA ELŐTT MINIMALIZÁLJUK. A holttér-figyelő rendszer hátsó keresztirányú forgalom-figyelővel kiegészítve lehetővé teszi, hogy a sávváltás biztonságosabb legyen, mint valaha volt. Az adaptív sebességtartó automatika segít, hogy egész úton tarthassa a biztonságos követési távolságot. A forgalmi dugó asszisztens* automatikusan indítja és állítja le az autót, ha dugóba kerülne. ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA Segít, hogy mindig a biztonságos követési távolságot tarthassa. HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOM FIGYELŐVEL A holttérben közeledő autókat észlelve még biztonságosabbá teszi a vezetést az autópályán. * Csak DSG váltó esetén érhető el. KANYARFÉNY FUNKCIÓ Jobb megvilágítást eredményez a kanyarokban is, így adva extra biztonságot éjszaka is.

9 EXTRÁK Minden nap egy új kaland. CSOMAGTÉR RENDSZEREZŐ HÁLÓ A hálónak köszönhetően nem kell félnie, hogy csomagjai megsérülnének az utazás alatt. AZ ÚJ SEAT ATECA TARTOZÉKOK SORAIVAL ÉRKEZIK, hogy pontosan azt választhassa, amire csak szüksége lehet. Legyen az akár további kényelmi funkció, vagy extra rakodó tér, tartozékok széles skáláján választhat. OLDALSÓ KÜSZÖB FÓLIA Védi az ajtók küszöbborítását. HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ VÉDŐELEM Védi a sérülésektől a hátsó lökhárítót a csomagtérbe rakodás során. TETŐSÍN Hasznos kiegészítő, mellyel extra tárolólehetőséghez juthat.

10 KERÉKTÁRCSÁK 16 " 17 " URBAN R DESIGN* R DYNAMIC St DYNAMIC DUÁL KIALAKÍTÁSÚ St 18 " 19 " Reference /R/ Style /St/ Xcellence /XE/ Alapfelszereltség Extra PERFORMANCE XE PERFORMANCE DUÁL KIALAKÍTÁSÚ XE EXCLUSIVE DUÁL KIALAKÍTÁSÚ 1 XE * Csak 4Drive esetén rendelhető.

11 KÁRPITOK COMFORT SZÖVET ÜLÉSEK AS R COMFORT SZÖVET ÜLÉSEK BB St BŐR BARNA SPORTÜLÉSEK EE+WLB XE ALCANTARA/ PVC SPORT ÜLÉS BB+PL3 St BŐR SPORTÜLÉSEK BB+WL1 St BŐR SPORTÜLÉSEK DV+WL1 XE Reference /R/ Style /St/ Xcellence /XE/ BARNA ALCANTARA/SZÖVET SPORT ÜLÉSEK EE XE ALCANTARA/SZÖVET/PVC SPORT ÜLÉSEK DV+PL3 XE Alapfelszereltség Extra

12 SZÍNEK MŰSZAKI ADATOK Méretek ATECA BILA FEHÉR NEVADA FEHÉR REFLEXEZÜST RODIUM SZÜRKE Kétkerék meghajtású modellek alapján. FEKETE MÁGIA CAPUCCINO BÉZS MATO BARNA ŐSERDŐ ZÖLD Motorválaszték BENZIN 1.0 TSI Ecomotive 115 LE (85 KW) Start/Stop x x EcoTSI 150 LE (110 KW) Start/Stop - x x 1.4 EcoTSI 150 LE (110 KW) DSG Start/Stop - x x 1.4 EcoTSI 150 LE (110 KW) 4DRIVE Start/Stop - x x 1.4 EcoTSI 150 LE (110 KW) 4DRIVE DSG Start/Stop - x x Reference /R/ Style /St/ Xcellence /XE/ Alapfelszereltség Extra LÁVA KÉK MEDITERRÁN KÉK SAMOA NARANCS LÁNGVÖRÖS A felszereltségek és műszaki adatok - előzetes értesítés nélküli - megváltoztatásának joga fenntartva. A SEAT Ateca motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása:4,2 6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: g/km. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását, károsanyag-kibocsátását. További részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben! DÍZEL 1.6 TDI Ecomotive 115 LE (85 KW) Start/Stop x x TDI CR 150 LE (110 KW) 4DRIVE Start/Stop - x x 2.0 TDI CR 190 LE (140 KW) 4DRIVE DSG Start/Stop - - x

13 FELSZERELTSÉG Ateca BIZTONSÁG 4 légzsák (2 elöl + 2 hátul) x x x Biztonsági csomag 2: függönylégzsákok, térdlégzsák, biztonsági öv bekötésére figyelmeztető jelzés x x x Biztonsági csomag 1: Guminyomás ellenőrző szenzor, Hill hold control, Fáradtságérzékelés x x x Vezető oldalon biztonsági öv bekapcsolásra figyelmeztető jelzés x x x Kikapcsolható utasoldali légzsák x x x 2 ISOFIX és 2 Top Tether gyermekülés rögzítési pont x x x ASR + ABS x x x ESC + XDS x x x Sebességtartó automatika - x x Halogén ködfényszóró elöl kanyarfény funkcióval + Climatronic klímaberendezés + sebességtartó automatika o x x Parkolóradar hátul o x x Front assist + Városi vészfékező funkció + gyalogosvédelem x x x Adaptív tempomat 210km/h sebességig (tartalmazza a Front Assist extrát) Praktikum csomag: automatikus fényszórókapcsolás, esőérzékelő, automatikusan elsötétedő belső tükör, automatikus Coming & Leaving - o x home funkció Vezetői asszisztens csomag 1: Fényszóró és sávtartó asszisztens (Praktikum csomag rendelése szükséges) Vezetői asszisztens csomag 2.: Fényszóró és sávtartó asszisztens, forgalmi jelzőtábla felismerő rendzser. Praktikum csomag és Navigációs média rendszer vagy Navigációs média rendszer Plus rendelése szükséges. Holttérfigyelő rendszer + Hátsó keresztforgalom figyelő rendszer. Nem rendelhető Vezetői asszisztens csomag 1 és 2 extrával. Vezetői asszisztens csomag 3.: Fényszóró és sávtartó asszisztens, holttérfigyelő rendszer, hátsó keresztforgalomm figyelő rendszer. (Praktikum csomag rendelése szükséges) Vezetői asszisztens csomag 4.: Fényszóró és sávtartó asszisztens, forgalmi jelzőtábla felismerő rendszer, forgalmi torlódás és vészhelyzet asszisztens, adaptív tempomat, gyalogosvédelem. Kizárólag DSG váltó esetén rendelhető. Praktikum csomag és Navigációs média rendszer vagy Navigációs média rendszer Plus rendelése szükséges. Vezetői asszisztens csomag 5.: Fényszóró és sávtartó asszisztens, forgalmi jelzőtábla felismerő rendszer, forgalmi torlódás és vészhelyzet asszisztens, adaptív tempomat, gyalogosvédelem, holttérfigyelő rendszer Kizárólag DSG váltó esetén rendelhető. Praktikum csomag és Navigációs média rendszer vagy Navigációs média rendszer Plus rendelése szükséges. KÜLSŐ FELSZERELTSÉG Krómozott hűtőrács elöl x x x Comfort felfüggesztés x x x 16" URBAN acél keréktárcsa 36/1 + adott modellhez illő gumiabroncs x - - Design csomag: 16" DESIGN könnyűfém keréktárcsa 36/1 + Külső tükrök és kilincsek a karosszéria színében o " DYNAMIC könnyűfém keréktárcsa 36/1 + adott modellhez illő gumiabroncs - x - 17" DYNAMIC könnyűfém keréktárcsa 36/2 Machined - o - 18" PERFORMANCE könnyűfém keréktárcsa 36/2 Machined - - o 18" PERFORMANCE könnyűfém keréktárcsa 36/1 + adott modellhez illő gumiabroncs - - x 19" EXCLUSIVE könnyűfém keréktárcsa 36/1 Machined - - o Fekete külső tükrök és kilincsek x - - Külső tükrök és kilincsek a karosszéria színében - x x Elektromosan állítható külső tükrök x - - Elektromosan állítható, behajtható és fűthető külső tükrök o x x Rejtett kipufogó x x - Látható krómozott dupla kipufogó - - x Szükségpótkerék 18" x x x Elektromos vonóhorog o o o Vonóhorog előkészítés o o o Külső fekete design: Fekete tetőléc, Fekete kerékív. Nem rendelhető a fekete tetőléc extrával. o o - Fekete tetőléc o - - Külső krómozott design: Ezüst tetőléc, Fekete kerékív, Krómozott ablakkeretek - o x Sötétített hővédő ablaküveg o o x Nem kompatibilis a napszemüvegtartó tárolóval. Style esetén LED belső megvilágítás rendelése szükséges. Fényes fekete hűtőrács elöl o Fényes fekete hűtőrács elöl + 19" EXCLUSIVE könnyűfém keréktárcsa 36/1 Machined + Fekete bőrülés téli csomaggal (Xcellence szint esetén fekete - - o műszerfal) 2 ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG Elektromos ablakemelők elöl és hátul x x x 12V bemenet elöl x x x Elektromos kézifék x x x Légkondícionáló x - - Climatronic 2 zónás klímaberendezés o x x Halogén ikerfényszóró + LED nappali menetfény x x - SEAT Full LED + LED nappali menetfény - - x Basic 3.5" szegmenshatároló külső hőmérséklet jelzéssel x x - Monochrome 3.5" TFT szegmenshatároló külső hőmérséklet jelzéssel - - x Media System Touch: 5" érintőkijelző + Lejátszható formátumok: MP3/WMA + Konnektivitás: USB/SD kártya + 4 hangszóró x - - Media System Colour: 5" színes érintőkijelző + Lejátszható formátumok: MP3/WMA + Konnektivitás: USB/SD kártya/bluetooth (telefon+audio o x x streaming)/aux-in + 6 hangszóró Media System Plus: 8" színes érintőkijelző + Chip Apple + Lejátszható formátumok: MP3/WMA + Konnektivitás: USB/SD kártya/i-pod csatlakozás/ AUX-in/Bluetooth (telefon & audio streaming) + 8 hangszóró+ Hangfelismerés + Med 3.5" monochrome szegmenshatároló Navigációs média rendszer: 8" színes érintőkijelző + Lejátszható formátumok: MP3/WMA + Konnektivitás: USB/2 SD kártya/i-pod csatlakozás, AUX-in + Bluetooth (telefon & audio streaming) + 8 hangszóró + Hangfelismerés + Navigáció hangvezérlése + Med 3.5" színes szegmenshatároló Navigációs média rendszer Plus: 8" színes érintőkijelző + Lejátszható formátumok: MP3/ WMA + Konnektivitás: USB/2 SD kártya/i-pod csatlakozás/aux-in/bluetooth (telefon & audio streaming) + SEAT Sound System 10 hangszóróval + Hangfelismerés + Navigáció hangvezérlése + Med 3.5" színes szegmenshatároló + SEAT Full Link SEAT Sound System 10 hangszóróval (Media System Plus vagy navigációs rendszer rendelése kötelező) DAB - Digitális rádió vétel o o o Alapfelszereltség o Extra Nem rendelhető ¹ Elérhető 2017 márciustól ² Elérhető 2017 novembertől ³ Nem rendelhető 4Drive modellek esetén. Tolatókamera - o x Parkoló asszisztens Top View kamera: 360 -os kamera. Tartalmazza a Tolatókamera extrát. Media System Plus vagy Navigációs média rendszer vagy Navigációs média rendszer Plus rendelése szükséges.

14 FELSZERELTSÉG Ateca ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG Olvasólámpa elöl x - - Olvasólámpa elöl és hátul & hangulatvilágítás elöl & lábtér megvilágítás - x - LED belső tér megvilágítás (olvasólámpa elöl és hátul & LED hangulatvilágítás elölt) + többszínű LED hangulatvilágítás - o x Távirányítású központi zár x x x Kessy Kulcsnélküli rendszer - - x Nagyméretű kesztyűtartó világítás nélkül és megvilágított csomagtér x - - Megvilágított kesztyűtartó és megvilágított csomagtér - x x Téli csomag: fűthető első ülések, fényszóró mosó berendezés, fűthető ablakmosó fúvókák. Reference esetén elektromosan behajtható és fűthető tükör extra rendelése szükséges. o o o Fűthető szélvédő: Reference esetén Climatronic extra rendelése szükséges. Nem rendelhető 1.0 TSI 85kW motorral. o o o Állóhelyzeti fűtés Riasztóberendezés o o o SEAT Full Link (Media System Plus vagy navigációs rendszer rendelése kötelező) (Navigációs rendszer Plus esetén alapfelszereltség) Media System Plus vagy Navigációs média rendszer rendelése szükséges Connectivity Box (Navigációs rendszer Plus rendelése kötelező) ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG SD kártya (térkép) előkészítés navigációs média rendszerhez. Az SD kártya tartozékként kerül megrendelésre. SD kártya (térkép) előkészítés navigációs média rendszerhez Mapcare funkcióval. Az SD kártya tartozékként kerül megrendelésre. o o o o Európa térkép navigációs média rendszer Plus-hoz o o Európa térkép navigációs média rendszer Plus-hoz Mapcare funkcióval. o o Kessy Kulcsnélküli rendszer. Nem rendelhető riasztóberendezéssel. o o Elektromos csomagtérajtó o o Elektromos csomagtérajtó virtuális pedállal és kulcsnélküli rendszerrel o o SEAT Full LED fényszóró + üdvözlő fény o o SEAT Full LED fényszóró + LED hátsó lámpa + Elektromosan állítható, behajtható és fűthető külső tükrök üdvözlő fénnyel o LED hátsó fényszóró o Halogén ködfényszóró elöl kanyarfény funkcióval (Full LED esetén nem elérhető a kanyarfény) o SEAT Vezetői profil: 1.0 TSI 85kW motorhoz nem rendelhető. 4Drive modellek esetén kötelezően rendelendő o o BELSŐ FELSZERELTSÉG Pohártartó elöl x x x Osztottan dönthető ülések hátul x x x 4 db rögzítőszem a csomagtérben x x x Tárolórekesz a vezetőoldali ülés alatt - x x Kormány mögötti váltókarok DSG váltó esetén - x x Könyöktámasz hátul, hátsó üléstámla ledöntés a csomagtérből - x x Rögzítőszem a csomagtérben - x x Kormányról vezérelhető audio rendszer + bőr bevonatú kormány és váltógomb + Bluetooth o x x Szemüveg tároló (nem kompatibilis a Panoráma napfénytetővel) - x x Fekete tetőkárpit - - x Alumínium küszöbborítás elöl Ateca felirattal - - x Comfort ülések elöl x - - Comfort ülések elöl + tárolózsebek a vezető és utas oldali ülések háttámláján - x x - Alcantara barna kárpitozás, sport ülések elöl (barna műszerfal) + tárolózsebek a vezető és utas oldali ülések háttámláján - - x Fekete Alcantara ülések (Xcellence esetén fekete műszerfal) Fekete bőrülések téli csomaggal (Xcellence esetén fekete műszerfal) Barna bőrülések téli csomaggal - o - o Magasságállítható vezetőoldali ülés x x x Gerinctámasz a vezető oldalon, utas oldalon ülésmagasság állítás és gerinctámasz o x x Napellenző vezető és utasoldalon, vezető oldalon kártyatartóval x - - Napellenző vezető és utas oldalon, megvilágított tükörrel, vezető oldalon kártyatartóval - x x Állítható könyöktámasz elöl tárolódobozzal és pohártartóval x - - Állítható könyöktámasz elöl tárolódobozzal és pohártartóval, szellőzőnyílással - x x Elektromosan állítható vezetőülés (Bőrülés vagy Alcantara ülés és téli csomag rendelése szükséges) Dupla csomagtér padló³ o o o Csomagtér elválasztó háló o o o Alapfelszereltség o Extra Nem rendelhető ¹ Elérhető 2017 márciustól ² Elérhető 2017 novembertől ³ Nem rendelhető 4Drive modellek esetén.

15 A SEAT a folyamatos termékfejlesztés elkötelezett márkájaként az egyes felszereltségek, színek, illetve árak tekintetében egyaránt fenntartja az előzetes értesítés nélküli változtatás jogát. A jelen dokumentációban szereplő információk ennek megfelelően kizárólag tájékoztató jellegűek. Noha a SEAT nagy hangsúlyt fektetett a dokumentációban szereplő információk helyességére a megjelenés időpontjában (2016. szeptember), kérjük, hivatalos SEAT márkakereskedője révén minden esetben tájékozódjon a legfrissebb adatokról! Az alkalmazott nyomdai eljárások korlátai következtében az e dokumentumban feltüntetett színek némileg eltérhetnek az aktuális fényezések és egyéb anyagok színétől. Az itt szereplő járművek, illetve azok minden eleme és eredeti alkatrésze a környezetre gyakorolt káros hatások megelőzésére és minimalizálására vonatkozó törvényi szabályzásokkal összhangban készült, többek között újrahasznosított/újrahasznosítható anyagok felhasználásával, illetve a környezet megóvását célzó megfelelő újrahasznosítási folyamatok révén. Az Ön SEAT márkakereskedője seat.hu

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Érvényes július 3-tól, új importőri ajánlott árlista kiadásáig (WLTP2)

Érvényes július 3-tól, új importőri ajánlott árlista kiadásáig (WLTP2) Érvényes 2019. július 3-tól, új importőri ajánlott árlista kiadásáig (WLTP2) Ateca - modell árlista A modell megnevezése Ateca 1.5 Eco TSI Ateca 1.5 Eco TSI DSG Ateca 2.0 Eco TSI DSG 4Drive DSG DSG 4Drive

Részletesebben

Készen áll, hogy kitűnjön?

Készen áll, hogy kitűnjön? Az új SEAT Tarraco Miért ne most? Sosincs túl késő elkezdeni valami nem hétköznapit. Az új SEAT Tarraco az az SUV, ami megadja Önnek a lehetőséget a haladáshoz, fejlődéshez. Mert az élet erről szól és

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Érvényes július 2-től, új importőri ajánlott árlista kiadásáig (WLTP2)

Érvényes július 2-től, új importőri ajánlott árlista kiadásáig (WLTP2) Érvényes 2019. július 2-től, új importőri ajánlott árlista kiadásáig (WLTP2) Tarraco - modell árlista A modell megnevezése Style Tarraco 1.5 EcoTSI EVO Style Style DSG 4Drive Style Tarraco 1.5 EcoTSI EVO

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Az Új SEAT Ibiza. Lendületbe hoz.

Az Új SEAT Ibiza. Lendületbe hoz. Az Új SEAT Ibiza Lendületbe hoz. Created in Barcelona. 1953. Az első SEAT legördül Barcelonában a gyártósorról, és az egész város mozgásba lendül. Több mint 60 évvel később még mindig mozgásba lendítjük

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Műszaki adatk TECHNOLOGY TO ENJOY FELSZERELTSÉG Tled ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG BELSŐ FELSZERELTSÉG Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Nem rendelhető FR Line és Advanced csmaggal együtt. 2 1.4

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LEON TECHNOLOGY TO ENJOY CREATED IN BARCELONA Mérnökeink Barcelonából merítenek inspirációt. A városból, ahol a szenvedély és a kreativitás találkozik. A város, melynek minden szeglete ihletet ad, vibráló

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1.

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1. GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2C5FKDK51A0C0 7 690 000 1 000 000 6

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.5 351.24J.5 351.24M.5 351.24T.5 351.24V.5 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak.

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak. PORSCH E HUNGARIA típus ŠKODA Superb árak hengerűrtartalom sebességfokozatok teljesítmény bruttó ár akciós bruttó ár Superb Active 1.4 TSI 1.4 l 6 125 LE 7 232 880,- Ft 6 332 880 Superb Active 1.4 TSI

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

SEAT. Alhambra. A Te utad. Szerviz. 06 Külső design. 08 Belső design 10 Technológia 12 Biztonság

SEAT. Alhambra. A Te utad. Szerviz. 06 Külső design. 08 Belső design 10 Technológia 12 Biztonság SEAT Alhambra. 01 SEAT. Alhambra. 06 Külső design 02 08 Belső design 10 Technológia 12 Biztonság A Te utad. 16 Xcellence 20 Style 24 Reference 26 Kerekek 28 Színek 30 Kárpitok 03 Szerviz. 2 SEAT Alhambra.

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Ford Fiesta Van. 3 ajtós. Trend. Business. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Fiesta Van. 3 ajtós. Trend. Business. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Fiesta Van Modell Motor 3 ajtós nettó bruttó 1.1l (85LE) M5 Euro6.2 FWD 3 569 000 Ft 4 532 630 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6.2 FWD 3 999 000 Ft 5 078 730 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6.2 FWD 3 669 000 Ft

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista Verzió incom Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & LX 4x4 MT6 ilver 503.4BU.0

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2A4FKDK51A0C0 7 590 000 1 000 000 6

Részletesebben

Új Hyundai i30 fastback akár már Forintért!

Új Hyundai i30 fastback akár már Forintért! Új Hyundai i30 fastback akár már 5 399 000 Forintért! MY19 - Euro 6C Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T 120 LE 5 899 000 500 000 5 399 000

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is!

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hajtás / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.0 T-GDi 2 WD M/T 120 LE 5 049 000 400 000* 4 649 000 1.6 CRDi LP 2 WD M/T 115 LE 5 749 000

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D PEUGEOT 508 Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár ACTIVE 1.6 BlueHDi 1560 cm 3 120 LE 1997 cm 3 150 LE S&S 1PW2A4LKDK51A0D0 8 170 000 1 000 000 7 170 000 S&S

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

LÖKETTÉRFOGAT (cm3) 2199 MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) 147 / 200 LX EX GT Line Ft

LÖKETTÉRFOGAT (cm3) 2199 MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) 147 / 200 LX EX GT Line Ft Árlista 2018. június 7-től 2018. június 7-től 1 2.2 CRDI ÜZEMANYAG Dízel LÖKETTÉRFOGAT (cm3) 2199 MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) 147 / 200 LISTA ÁRAK LX 10 150 000 EX 12 000 000 GT Line 12 650 000 FELSZERELTSÉGHEZ

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 170 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2 kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Árlista 2016.5-ös modellév. Érvényes: 2016. január 25-i gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/1. Felszereltség Motor 5 ajtós 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Alapfelszereltség és választható opciók 2019-es modellév Érvényes: től A változtatás jogát fenntartjuk!

Alapfelszereltség és választható opciók 2019-es modellév Érvényes: től A változtatás jogát fenntartjuk! Biztonság, védelem Trend Business Titanium ST-Line Figyelmeztetés vezető- és utasoldali biztonsági öv bekapcsolására Hárompontos biztonsági övek minden ülésen Állítható első és hátsó fejtámlák ISOFIX előkészítés

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Érvényes július 9-től, új importőri ajánlott árlista kiadásáig (WLTP2)

Érvényes július 9-től, új importőri ajánlott árlista kiadásáig (WLTP2) Érvényes 219. július 9-től, új importőri ajánlott árlista kiadásáig (WLTP2) Arona - modell árlista A modell megnevezése DSG Arona 1.5 TSI DSG DSG DSG DSG Modellkód KJ75KXFL Kombinált Teljesítmény Nyomatékváltó

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

Külső megjelenés. Subaru Levorg Legacy, Revolution, Touring

Külső megjelenés. Subaru Levorg Legacy, Revolution, Touring ÚJ SUBARU LEVORG Külső megjelenés Subaru Levorg Legacy, Revolution, Touring Belső megjelenés Magyarországi modellpaletta Subaru Levorg 1.6GT Lineartronic Ma. teljesítmény Ma. nyomaték Kombinált üzemanyag-fogyasztás

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség:

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség: VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat Hengerűrtartalom: 1968 ccm Teljesítmény: 110 kw/ 150 LE Üzemanyag: dízel Alapfelszereltség: Ablaktörlő-, mosóberendezés hátul Abroncs 215/65 R17

Részletesebben