A mai mindennapos életünk során számos konfliktus ér bennünket, napi szinten visszük be a szervezetünkbe a különböző méregkonfigurációkat!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A mai mindennapos életünk során számos konfliktus ér bennünket, napi szinten visszük be a szervezetünkbe a különböző méregkonfigurációkat!"

Átírás

1 2012 Világvége? Skizofrénia? Avagy az őrület határa? Vagy csupán az emberi tevékenység hanyatlásának kezdete? Az új medicina elhallgatása! Vagy mégis van megoldás? Ez a cikk, egy történet, egy sokakat megmozgató és teljességében sokkoló, olvasókat megdöbbentő őszinte történet! Sokáig gondolkodtam, hogy egyáltalán bátorkodjak billentyűt ragadni! Annyira megváltozott a világ az elmúlt 30 év alatt! Számomra mind a mai napig él a gyerekkori élmények sokasága, a számháborúk az erdőben, a közösségi élet, az emberi, baráti kapcsolatok sokrétű és sokszínű valósága, mely mára talán a feledés teljes homályába került! Emlékszem a kis vakondra, Lolka és Bolka kalandjaira, vagy megvagy hadnagy gumibotevő rajzfilm alakjára! Emlékszem Barba papa, vagy a varázsceruza, a vízipók, vagy még régebbről frakk meséire! Ki ne emlékezne a zsebtévé műsoraira gyerekkorából Szuhai Balázsra vagy ha- kapeszi majomra és a szerencsi csokoládéra! Emlékszem az erőszakmentes mesékre, arra az időre, amikor még máshogyan működtek az emberi értékek, melyek mára szinte kiégtek, kiüresedtek, megsemmisültek! Mára csak azt tapasztalom, hogy minden, és mindenhol kizárólag a profittermelés az egyetlen cél a feladat végrehajtása, mindenen keresztül, és mindenáron, a legrosszabb hogy mindenki felett! Az évek során hatalmas tapasztalatot szereztem olyan történések, információk megélése által, hogy mára néha megborzongom a jelenlegi helyzet komolyságát illetően! Itt lép be a megváltozott magatartás állapot a kettős vagy többes konstelláció (bizonyos sokkélmény együttállása, megélése). Mára, néha úgy érzem, hogy bizonyos mértékben Őrült vagyok, netalán nem normális alak. Mindent másképpen látok gyógyulásom óta, és sajnálom azokat az embereket, akik a mindennapos életben napi monoton életvitele során alvó lélekként éli meg mindennapjait! Mikor felébred, akkor tudatosul benne a mindennapos valóság, hogy semmi sem az aminek látszik!(mátrix effektus) Mindennapos életünk része a rohanás, a napi kötelezettségek teljesítése, akár az egészségünk árán is! 30 évvel ezelőtt az üzletekben vásárolt parizer vagy szalámi egy két nap után büdös volt. A tej megsavanyodott! A kenyér penészesedett, az ételekkel kapcsolatosan számtalan mérgezés, romlott ételekkel kapcsolatos fertőzésekkel volt tele a sajtó (fagylaltmérgezés, a szalmonella mindennapos jelensége, botulizmus, stb.!) Viszont voltak munkahelyek, voltak emberi kapcsolatok, voltak értékek, és voltak valós érzelmek! Nem haltunk bele a játszóterekbe, kirándultunk az erdőben, nem kellett félnünk, ha egy kullancs belénk költözik gyógyíthatatlan betegségeket kapunk! Az őszibarack a termő fákon szabályosan mosolygott, a paradicsom, a paprika magyar nemzeti ereklye volt!

2 Kútvizeink ihatóak voltak, kevés helyen volt fertőzött a kútvíz. Mára nincsenek természetes iható felszíni kutjaink, viszont még mindig a legtöbb természetes édesvizet mi magyarok birtokoljuk! Mára vajon jobb lett-e az életünk? A mindennapos rohanásban már észre sem vesszük, hogy lassan igazán nincsenek rendes emberi kapcsolataink, rendes emberi értékeink. Az ételeknek nevezett nagyüzemileg előállított anyagokat fogyasztjuk, miközben rohanunk a céljainkat teljesíteni. A cél, minél több pénz megkeresése! A mindennapos vágyaink teljesítése érdekében EGO tábornokunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a jövő nemzedékének már lehetősége sem legyen itt élni ezen a bolygón! Itt már nem elég kicsit változtatni a dolgokon, mert az mára már nem nyújt megoldást! Ne feledjük el: A föld elvan ember nélkül! Vajon fordítva is igaz ez? Az élelmiszereknek nevezett ételek mára annyi adalékanyagot (mérget) tartalmaznak, hogy el sem lehet képzelni a következményeit! A parizer több hét után nyálkás lesz! A tejet többnapi kinti tárolás után sem lehet megaltatni, inkább valami nyúlós gumiszerű maradék a végtermék! A barackfáink levelei már akkor elsodródnak, mikor ki sem hajtottak! A termések megrothadnak, A paradicsomot szinte lehetetlen permetezés nélkül termésre kényszeríteni! ITT VALAMI NAGYON MEGVÁLTOZOTT! A mai mindennapos életünk során számos konfliktus ér bennünket, napi szinten visszük be a szervezetünkbe a különböző méregkonfigurációkat!

3 Az ételadalékok egyes esetekben kifejezetten veszélyesek, de a profittermelés érdekében véletlen sem deklarálják! További adalékokat kémiai úton állítanak elő, ami még önmagában esetenként veszélytelenek lennének, azonban szervezetünkbe kerülve azok további anyagokkal keveredve különböző soha nem vizsgált eredményeket produkálhatnak, és produkálnak! A mai életben mit tapasztalok? Napi szintem embertársaim százezres tömegei szenvednek az allergiától, melyeket ugyancsak további profittermelt célból gyógyszerekkel kezelnek, ami újabb és újabb idegen anyagok feldolgozására kényszeríti szervezetünket! Mára a sok kémiai anyag jelenlétének következménye számtalan olyan betegség, mely a kezelés alatt további méregbevitellel, azaz a körülményeket súlyosbító helyzettel jár! Személy szerint én is rákos beteg lettem, azonban sikerült teljesen meggyógyulnom betegségemből, köszönhetően a helyes információnak, és a egészséges életvitelemnek! Inkább úgy fogalmaznák, hogy örült elképzelésemnek, tudatomnak köszönhetően lehetőségem nyílt megismerni olyan befolyásoló körülményeket, mely megmentette az életemet! Szervezetemből a tumor, igaz hosszú idő alatt, de teljesen eltávozott. Az orvosaimmal közösen, de egy teljesen más módszerrel sikerült a ráknak nevezett betegséget megszüntetnem! Sem sugarazásos, sem kemoterápiás kezelésekhez nem járultam hozzá! Az élettel számomra összeegyeztethetetlenek ezek a kezelések! Nem vitafórumot szeretnék indítani e- tekintetben, mivel megoszlanak e téren a gyógyítással kapcsolatos orvosi, természetgyógyászati és különböző ezoterikus vélemények! Az új medicinával, gyakorlatilag az életszemléletemmel, és sok baráttal, az utóbbi időben főleg megértő baráti szeretetnek köszönhetően sikerre vittem e nehéz feladatot! Úgy érzem, hogy el kell mondanom, meg kell osztanom, a közösséggel az elmúlt több mint 30 év tapasztalatát! Mindezt azért, HOGY A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓKNAK LEHETŐSÉGÜK LEGYEN EZEN A FÖLD NEVŰ BOLYGON ÉLNI! 3 millióan élnek a létminimum alatt Nincsenek pontos adatok arról, hány gyermek éhezik ma Magyarországon. Egyes felmérések szerint körülbelül 20 ezer gyerek nem jut naponta elégséges táplálékhoz. Sokan közülük csak az iskolában kapnak enni, számukra ezért a hétvége, illetve az iskolai szünet veszélyeztetett időszaknak számít - írja a Magyar Nemzet.

4 Az új orvostudományi medicina nem helyettesíti az orvosi tudományt! Nem gyógyít, fizikai sérülést, nem tudja a sugárzás vagy mérgezés, vagy baleset által okozott kialakuló vagy kialakult betegségeket gyógyítani, kezelni. Továbbra is szükség van (lenne) a jól felszerelt és orvosi tudással megfelelően rendelkező szakszemélyzetre, erőforrásra a kórházakban, rendelőkben, egészségügyi intézményekben. Viszont a medicina magyarázatot ad a betegségeink kialakulására, élettani szempontokból. Természettudományosan igazolt, és tudományosan minden esetben megismételhető! Az a tény hogy eddig kevesen halottak e gyógymód felől, az csupán a gyógyszeripar, és orvos ipar profitérdekeltségének a következménye! Hogy az ételeink által keveredett adalékanyagok pedig milyen mérgezési következményekkel járnak, arra külön weboldal is rendelkezésre áll mára, mely sok orvos, gyógyszerész, ápoló, természetgyógyász és biológiát, kémiát felsőfokon ismerő barátok szövetsége hozott létre az elmúlt 5 év során! Semmi nem bánt jobban mára, mikor súlyos beteg kisgyermekeket látok nap, mint nap. Leukémia, rák, allergia, fekélyesedések, gyomorégés, különböző nem gyógyíthatónak beállított öregkorra súlyos szövődményekkel járó népbetegségek, mint a szívinfarktus, a cukorbetegség, a Parkinson kór vagy akár az Alcheimer kór! Beteg emberek sokasága nap, mint nap vár a rendelők előtt sokszor hónapokat az állapotában javulást váró kezelésekre! A megyei kórházak parkolóiban mára szinte lehetetlen parkolóhelyet találni rendelési idő alatt! Mit is jelent ez?

5 Egyszerűen azt, hogy a társadalmunk súlyosan beteg, és ha nem teszünk ellene, akkor ez a társadalom nem fogja túlélni, kiheverni ezeket az állapotokat! Erre azt gondolja az olvasó: Mit tehetek ÉN? A válaszom az: nagyon sok mindent! Mi szülök, apukák, anyukák felelősek vagyunk gyermekeink jövőjéért, de ugyanakkor saját kényelmünk, igényeink és EGO tábornokunk nem teszi lehetővé, hogy ezt biztosítani is képesek legyünk gyerekeinknek! Az allergia kiváltó oka a legtöbb esetben az immunrendszerünk legyengülése, de vajon mit teszünk ez ellen? Semmit! Fogyasztjuk az agyonpermetezett, tápanyagokban mára szegény zöldségeket, főleg feldolgozott hő kezelt, halott élelmiszereket, kevés élő élelmiszert, és ez hosszútávon visszavág szervezetünkben!fogyasztjuk korlátlan mennyiségben a médiában vízcsapként folyó gyógyszerreklámok által javasolt készítményeket! Mi a rák kiindító pontja? Megmondom! A sokkélmény feltételek közötti megélése átélése! Ennyire egyszerű, ugyanakkor hihetetlenül bonyolult egyszerre! Ugye fel sem tudja fogni mit mondtam! A Rák Vastörvényének van három ún. kritériuma: (attól kritérium, hogy mind a három teljesül). a.) Minden ún. megbetegedés (ami magába foglalja a rákot is) egy konkrét, váratlan, minden korábbinál súlyosabb, igen hevesen, drámaian, és elszigetelten megélt konfliktusélménysokkal keletkezik, egyidejűleg mind a három szinten: a lélekben, az agyban és a szerven. Ahhoz tehát, hogy egy agyi góc és egy testi elváltozás beinduljon, előtte törvényszerűen el kell szenvedni egy érzelmi megrázkódtatást, át kell élni egy érzelmi kilengést. Ha az elváltozás nem mérgezés, nem baleset, nem sugárzás, vagy természetellenes táplálkozás következtében alakul ki, akkor csak konfliktus hatására indulhat be. Nincs más lehetőség. b.) Az elszenvedett konfliktus érzettartalma meghatározza az agyban megjelenő elváltozás (ez az ún. Hameri góc) és a szervi elváltozás helyét. Értelemszerűen az érintett agyi vezérlőközpont által vezérelt szerven tapasztalható az elváltozás.

6 c.) A három szint folyamatai mindig szinkronban, egyszerre és azonos ütemben zajlanak le. Lélek- Agy- Szerv szinteken! Ez azt jelenti, ha bekövetkezik a konfliktus, ez azonnal megjelenik az agyban, és azonnal beindul a szervi elváltozás. Az elváltozást beindító nyomógomb a lelki síkon van. Ha a konfliktus megoldódik, az agyi tünetek is megváltoznak, beindul az agyszövet helyreállítása, szervi szinten megáll a rákos növekedés, és a létrejött daganatok elbontásra kerülnek, a fekélyek, sorvadások újból felépülnek. Ezt a különleges, jellegzetes, megbetegedést beindító érzelmi konfliktust nevezik biológiai konfliktusnak, az új Orvostudományban ún. DHS-nek. Ez abban különbözik az összes többi pszichológiai és egyéb konfliktustól, hogy lényében rázza meg az embert, és azonnali testi tüneteket produkálunk! A DHS általános ismertetőjegyei: 1. komolynak érzett, drámai dolog miatti kisebb-nagyobb, lesújtó, lehengerlő, felzaklató, felháborító, heves érzelmi kilengés. A konfliktust, a konfliktus témáját komolynak érezzük, nem tudunk megnyugodni miatta, kibillent a normál kerékvágásból. 2. Váratlanul, felkészületlenül ér, mint derült égből villámcsapás, a meglepetés erejével hat. (Csak a váratlan, meglepetésszerű konfliktus-élményekre produkált érzelmi kilengés indít be szervi elváltozást! Amire fel tudunk készülni, vagy egyáltalán tudomásul vesszük, hogy megtörténhet - és esetleg bekövetkeznek - azokra nem produkálunk elváltozást!) 3. Megütközés jellegű, konfliktust hordoz. Fennakadunk, rákattanunk, bekattanunk, és nem bírunk lejönni róla. Konfliktus nem létezik önmagában, mindig van oka, indoka. DHS-nél mindig van egy konkrét, jól behatárolható, beazonosítható érzelmi tartalma. Az érintett egyén, ha először talán nehezen is, de meg tudja határozni, mit érez/ mit érzett a konfliktusnál.

7 4. Elszigetelten megélt, nem beszélünk róla. Érzéseinket nem beszéljük ki, magunkba fojtjuk őket. Vagy azért mert éppen nincs kinek elmondani, vagy azért mert nem akarjuk, hogy sajnáljanak, nevessenek rajtunk, vagy azért hogy ne tudjanak róla, nehogy felhasználják ellenünk, stb. (A megbetegedéshez tehát elengedhetetlen tényező, hogy kibeszéletlen legyen, hogy magunkba fojtsuk érzelmeinket! A legjobb felkészülés tehát a súlyos betegségek ellen, ha rendszeresítünk egy lelki bizalmast!) Én személy szerint a donnán találtam igazi barátokra, akikkel meg tudtam osztani ezt a nehéz terhet! 5. Átmenetileg nincs megoldása. A rákos daganat vagy fekély addig növekszik, ill. terjed, amíg a konfliktus megoldatlan. Ha megoldásra kerül, átkapcsolunk megoldás utáni szakaszba: az agyi és szervi tünetek megváltoznak, a konfliktus ellensúlyozása, (biológiai megoldása) céljából létrejött testi elváltozás felszámolásra, helyreállításra, újjáépítésre kerül. Nagyon fontos, hogy az öt ismertetőjegynek egyszerre kell teljesülni. Ha bármelyik hiányzik, nincs belőle testi elváltozás! Ha az egyiket kiiktatjuk, megfordul a külön program, és belépünk a megoldási, gyógyulási szakaszba. Lássuk ezeket a szakaszokat: (A Megbetegedések Vastörvénye = Rák Vastörvénye). Hamer doktor a rák kutatása során bukkant rá erre a természettörvényre ban, amikor megtalálta az ötödik biológiai természettörvényt is, akkor döbbent rá, hogy ez nem csak a rákra, hanem minden elváltozásra érvényes - a biológiai természettörvényeknél jelölt kivételekkel. Kiderült, hogy minden elváltozás ugyanazon törvényszerűségek szerint működik, a két dolog, ami variálódhat, az a konfliktus intenzitása és a konfliktus-aktív szakasz időtartama. Ezek határozzák meg az elváltozás mértékét. "Mechanikailag" tehát nincs különbség a gégegyulladás és a gégerák között - csak az elváltozás súlyossága különböző. Bizonyára azért hagyta meg Hamer doktor ezt a nevet, mert a rákos betegségek esetében a leginkább nyilvánvaló az elszenvedett érzelmi sokk, és a hatására kialakuló szervi elváltozások összefüggése.) Hogy ki is az a Hamer Doktor? Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer (belgyógyász szakorvos, fizikus és a teológia magisztere)

8 Hamer doktor idén 75 éves, minden túlzás nélkül korunk Galileije. Galilei esetében nem sok vizet zavart a hétköznapi ember számára a naprendszerünk keringési elmélete. Azonban a megbetegedések kialakulásának ismerete mára: ÉLET-HALÁL KÉRDÉS minden épeszű és józan gondolkodású ember számára. Galilei felismerése az Egyház világnézetére és mindentudóságának látszatára volt hiteltelenítő hatással. A jóságos, szerető Istent képviselő, teljhatalmú Egyház hajszál híján máglyára küldte. Az élve elégetést Galilei úgy úszta meg, hogy "esküvel letagadtatták vele" korszakalkotó felfedezését. Ez az inkvizíciós motívum visszaköszön 1986-ban, amikor a Hamer doktor ellen indított Bírósági Eljárás végén megfosztották őt orvosi hivatásának gyakorlása jogától, szó szerint az ítélet: "Nem tagadja le esküvel a Rák Vastörvényét, és nem tér meg az akadémikus orvostudományhoz." Hátborzongató megélni a való világunkban, hogy a lelketlen Pénzérdek hogyan próbálta meg Hamer doktort elhallgattatni. Az Életnek, az Igazságnak azonban nem lehet gátat vetni. Mert az igazság megismételhető. Korszakalkotó felfedezése szükségtelenné tesz számos költséges és haszontalan, fél-megoldás jellegű gyógykezelést. A korunkban Istent és Igazságot képviselő Hatóságok eljárás alá vonták. Szervezett lejárató kampányt indítottak ellene, és az addig nagyra becsült és nemzetközileg elismert feltalálót és újítót hirtelen sarlatánnak titulálták. Az igazán szembetűnő, hogy a németországi újságok és televízióadók kórusban és szinkronban szajkózták a mocskolódást. Szó sem esett a hihetetlen gyógyulási eredményekről! (A Burgaui GNM-klinikán 6500 "menthetetlennek" nyilvánított rákos beteget láttak el, melyből 5 év múlva bizonyítottan 5900-an éltek, sőt élnek is!) Hamer doktort idős kora ellenére két alkalommal börtönbe zárták. Tessenek ebbe belegondolni. Egyetlen bűne az, hogy nem tartotta titokban a felfedezését. Többször megpróbálták megmérgezni, a rendőrség terrorizálta, és több mint 60 alkalommal próbálták meg kényszerelme gyógykezelni. Mivel Hamer doktort így sem sikerült elhallgattatni, az óriási mennyiségű

9 hitelesített, egyértelmű bizonyíték birtokában nem sikerült lejáratni és meghazudtolni, így "demokratikus eszközökkel" száműzték Ausztriából, Németországból, Franciaországból, Spanyolországból, ahol orvosokat képzett és kórházakat alapított. Jelenleg Norvégiában él, kutatásokat végez, szakmai anyagokat és publikációkat készít. Hamer doktor életrajza Ryke Geerd Hamer 1935-ben a Rajna-vidéken született. Az édesapja protestáns lelkész, édesanyja firenzei családból való, egy optimális keverék állhatatosságból és keményfejűségből, egyrészről fantázia, másrészről szív. Teológiai, fizikai és orvosi egyetemi végzettségeket szerez. Ezután pszichiátriára, neurológiára és belgyógyászatra szakosodik. Doktori disszertációját az agyi tumorokról írja. Tizenöt éves gyakorlati tapasztalattal a háta mögött, feleségül vesz egy orvostanhallgató lányt, majd négy gyermekük születik. Ami őt ebben az életszakaszában leginkább lefoglalja, az a pszichózisok (elmebajok) eredetének kutatása. A lökést a pszichiátriai zárt osztályok pácienseinek embertelen helyzetével való megütközés adja. Mégis, az események - amelyeket az élet állított elébe - vezetnek el ahhoz, hogy tanulmányait félbeszakítja. Aztán tíz évvel később megoldást talál és visszatér az elmebajokra is, a betegségnek egy új megértésével gazdagodva, amelyekhez a rákkutatás területén folytatott vizsgálatai által jutott augusztus 18-án a tizenkilenc éves fiát, Dirk-et, aki éppen Korzika Cavallo szigeténél, egy lehorgonyzott csónakban aludt, lőfegyverrel súlyosan megsebesítik. Száztizenegy nap haláltusa után Dirk az apja karjaiban hal meg - micsoda sokk ez egy édesapának! A rákövetkezendő hetekben, Hamer hererákban betegedik meg, de a hagyományos orvostudományból tanultak alapján még nem látja meg a közvetlen összefüggést az elszenvedett trauma* és a betegség között. A saját onkológusai szembesítik a brutális diagnózissal: "Dr. Hamer, Önnek rákja van, és körülbelül 1 százalék esélye a túlélésre?..." Betegsége ellenére Hamer tovább dolgozik egy, a Müncheni Egyetemhez tartozó klinika nőgyógyászati osztályán, ahol kb. kétszáz rákos beteget kezelnek. Mély tapintattal egymás után kérdezi meg a pácienseket a betegségükről, és rájön arra, hogy ők mindannyian - ahogy ő maga is - a tumor megjelenésének hónapjaiban egy súlyos traumát (érzelmi megrázkódtatást) szenvedtek el. Mivel Hamer felfedezéséről beszélni merészel a bajor televízióban, a kórháztól

10 megkapja a felmondását. Eddig az időpontig Hamer már összeállított egy dossziét kétszáz anamnézissel (kórtörténettel) és folytatja a kutatást egy másik klinikán Kölnben, ahol főleg tüdőrákos betegeket kezelnek. Ott megállapítja, hogy a tüdőrákot sem a dohány okozza, ugyanis a betegek felénél nemdohányzókról van szó! Ezen túl felfedezi ugyanazt az "Ok- Következmény" kapcsolatot, a sokkélmény valamint a betegségek kitörése (megjelenése) között, mint ahogy azt már Münchenben megfigyelhette. Csakhogy itt ezúttal a traumának egy más fajtájáról van szó, mint amit a nőgyógyászaton megfigyeltek őszén, a Tübingeni Egyetem Orvostudományi Karán - ahol ő maga is orvosi diplomáját szerezte - nyújtja be habilitációs beadványát Hamer, amelyhez kétszáz beteglapot mellékel, és hetven eset részletes leírását, amelyet a különböző illetékes osztályok orvosai az ő felfedezéseinek felülvizsgálata után hitelesítettek. Tréfásan így szólt erre az ő egykori professzora: "Hamer doktor, ez túl szép, hogy igaz legyen... De ha még úgy is volna, közel lehetetlennek tűnik, hogy pont maga fedezte fel ezt. De félre a tréfával, mihamarabb meg kell vizsgálnunk, itt az én intézményemben." Mégis anélkül, hogy az Orvostudományi Kar bármilyen okot megnevezett volna, nem engedélyezi az adatok ellenőrzését, és 1982-ben az összes beteglap hirtelen eltűnik. Ennek következtében a Tübingeni Egyetem százötven orvosa nem tudta ellenőrizni Dr. Hamer felfedezéseit, és ezzel azok továbbra sem voltak tudományosan igazoltak, elismertek, alkalmazhatóak. Ettől a pillanattól kezdve Dr. Hamer számára egyfajta vesszőfutás kezdődik, ami végül ban éri el csúcspontját, amikor elveszik tőle az orvosi praktizálás jogát, szó szerint az ítélet: "Nem tagadja le esküvel a Rák Vastörvényét és nem tér meg a hagyományos orvostudományhoz." Az inkvizíciós fogalmazás utal a döntés beállítottságára. (A "Rák Vastörvénye": Hamer így nevezte el az általa felfedezett Ok- Következmény kapcsolatot. Miután Hamer saját magán is alkalmazta felfedezését, ma kitűnő egészségnek örvend.) Ezt az ítéletet a bíróság "feltehetően demencia" (szellemi elbutulás) miatt megerősíti. Egészen december 9-ig várnia kell, amikor felfedezéseit egy Prof. Birkmayer által aláírt jegyzőkönyvben végre hivatalosan is elismerik. Prof. Birkmayer az orvostudományok és a vegytan doktora, a Bécsi Egyetem rákkutatási tanszékének vezetője. De még ez sem elég, hogy helyt adjanak az újból és újból benyújtott orvosi visszahelyezési kérelmének, sem hogy az egészségügyi rendszer és a média kitartó bojkottját megtörjék. Hamar világossá válik, Dr. Hamer nemkívánatos, mert túl sok érdek forog kockán:

11 gazdasági, pénzügyi, ideológiai és hatalmi érdekek. Az egészségben nincs üzlet. Ez odáig vezet, hogy 1997-ben elítélik, mert a korábbi praxiseltiltás ellenére, három beteg emberrel, azok egészségéről beszélgetett (bármi ellenszolgáltatás nélkül!). A bíróság a beszélgetéseket kezelésnek nyilvánította és ezzel őt börtönbüntetésre ítélte, mert hivatásgyakorlási tilalmát megszegte. Hamer több mint egy évet tölt el börtönben, és ebből a tapasztalatából erősebben kerül ki, mint addig valaha. Hamer doktor minden szervezett támadás és lejárató kampány ellenére kitartott, és szeptember 8-án és 9-én a szlovákiai Trnava Egyetem végrehajtja és hatóságilag igazolja a Új Orvostudomány maradéktalan helytállóságát. Miután az illetékes Tübingeni Egyetem 28 éve megtagadja Hamer doktor felfedezéseinek felülvizsgálatát - holott már több Bírósági Végzés is kötelezi rá, - a nagyszombati Trnava Egyetem végrehajtotta az Új Medicina tudományos felülvizsgálatát, és hatóságilag igazolta annak helytállóságát. Az Új Orvostudomány IGAZ. Hiszünk a szemünknek? Én e történet kezdetekor mindössze tizenéves diák voltam. Boldog voltam, házasságot terveztem, családot akartam alapítani, autót, házat szerettem volna, mint mindenki más! Iskoláim után elkezdtem dolgozni, és elkezdtem taposna azt a mókuskereket, mely attól kezdve is tart! Mint minden olvasóm számára. Napi munka, monoton dolgozás, bevásárlás, takarítás házimunka kötelezettségek mindennapos teljesítése! Ugye ismerős? Telnek, múlnak az évek, és nincs változás Látszólag! De azonban közben igazán nagy változások mennek végbe! A földünk természeti erőforrásai merülnek, nyersanyagforrásaink csökkennek és végesek! Hamarosan elérkezünk arra a pontra, mikor ez a folyamat eléri a keresztezési pontját! A pont akkor következik be, amikor a kínálat már nem lesz képes a keresletet kielégíteni! Ezt egyszerűen fogalmaztam, így magyarázatra szorul!

12 A mai rendszer elhiteti az egyénnel, azaz ÖNNEL hogy minden rendben van. Van energia, van élelmiszer elegendő, és minden rendelkezésre áll! Valójában ez így igaz is? Sajnos nem! Vagy megtermeljük, vagy megvásároljuk a szükségleteinket! Mindenkinek más és más a szükséglete, azonban az alapszükségletek mindenki számára az életben maradás kérdése! Fűtés és élelmiszer nélkül éhen halunk, megfagyunk! Azonban szomorú tény, hogy a fosszilis források világviszonylatban merülnek és ahhoz, hogy megfelelő mennyiségben álljon elő megvásárolható élelmiszer, ezekre a forrásokra elengedhetetlenül szükség lenne! Azonban az a valóság hogy ezek az energiaforrások kimerülő félben vannak, és erősen végesek! Nem az a kérdés hogy 2012 év végére fog megtörténni, vagy év múlva, hanem az hogy ezeknek a forrásoknak a kimerülésével (nem megfelelő takarékos felhasználásával) ember százmilliók maradnak az alapvető szükségleteik nélkül, és ez a teljes civilizációnk végét jelentheti! Mit hoz ez magával? Tényeket! Itt van Görögország esete! 20 év kimeríthetetlen felhasználás túlköltekezés miatt azaz többet fogyasztottak, mint ami rendelkezésre állt! Eredmény: káosz, halál (terhes kismama a bankban! Vajon az ö élete miért és mi okból állt ilyen kegyetlen szinten meg. A meg nem született magzatnak esélye sem volt arra, hogy lehetősége legyen élni! Ezt csak egy igazi ANYA tudja felfogni.), forrongás, közelégedetlenségek, elégedetlenség. Valóban ezt akarjuk gyerekeinknek? A jóról való lemondás nem jár hiány és fájdalom nélkül!

13 Kedves Anyák, anyukák! Ugye nem azért nevelik fel szeretett gyermekeiket, hogy ínségben, háborúban, vagy kegyetlen életmód következményeként, netán gyógyíthatatlannak beállított betegségekben haljanak meg! Hová tartunk akkor, talán a fajunk teljes megsemmisítése felé? Biztosan lesznek túlélők, de ezt a jövő tudja csupán megmondani! Tisztelt embertársaim! Lehet, hogy valóban beteg skizofrén embernek tartanak sokan de a felvázolt információ ismeretének hiánya, a szándékos magatartás nem fogja megoldani nekünk, magyaroknak, magyar családoknak sem a problémáit! Az élelmiszer és energiahiány nem oldja meg az éhezést! A pénz megfelelő mennyisége nem pótolja a hiányt! Bár többségünknek is abból van a legkevesebb! Olyan erővel bírunk, amit ha nem aknázunk ki, akkor ostobák vagyunk! Mit is szeretnék elérni ezzel a cikkel? Szeretném ha minnél többen megismernék ezeket az információkat! Már az is segítség, ha beteg hozzátartozóink megismerik a lehetőséget a felgyógyulásra! A konfliktuskezelés nagyon nehéz egy olyan világban, ahol mindennaposak a stressz, a vita, a sokkélmény kimeríthetetlen tárháza által biztosított konfliktustömeg!

14 Ne várjuk meg, míg minden családban elszabadul a pokol, és a családtag kontrollálatlan tetteivel szeretettei életével, fizetnek e beteg társadalom súlyos hibáiért! Ki ne rettegne attól, hogy kirúgják, hogy képtelen lesz hiteleit fizetni, hogy elárverezik élete munkáját, hogy képtelen biztosítani gyermeke jövőjét. Sorolhatnám tovább, de nem célom! Mit szeretnék? Mit tehetünk? Ismerjük meg hogy mi az, amit eddig rosszul csináltunk, adjunk lehetőséget befogadni az új információra a lelkünket. Ne bántsuk csupán anyagi érdekek miatt embertársainkat, fogjunk össze újra úgy, mint évszázadokon keresztül tettük, és melyet mára az anyagi profitérdek teljesen szétzilált! Ismerjük meg az UJ medicina alapjait, ismerjük meg hogy mit eszünk, mit fogyasztunk, jöjjünk rá hogy miért nem sportolunk! Miért telepedünk le a TV és az internet adta lehetőségek elé minden mást kizárva! Mozgalmat szeretnék, újra zsongást, hogy van értelme, és van összefogás, azaz tetteket! Be kell vallanom, erre nem képesek a mai fiatalok! Valószínűleg még Ön sem aki ezt az írást olvassa! Erre csupán az új gondolkodású kulturális kreatívok képesek! Nem akarok többé leukémiás gyermekeket látni, csak azért, mert egyszerűen az orvosaink állítása szerint nincs más gyógymód. Nem akarok többé rákos embereket a műtőasztalon látni, kiégetni, megsugarazni, kioperálni szerveket megnyomorítani! Mikor kórházban voltam hihetetlen dolgokat éltem át! Az egyik betegtársam (vastagbél daganatos) megértett és emlékeiben visszakutatva igazolta az állításaimat! 71 éves Bácsi volt! Igaz mára Stoma-t viselő beteg, de az állapota javult, elfogadta állapotát, és állapota naponta egyre jobban javul! Már nem sugarazzák, és nem kap kemoterápiás kezeléseket. Ő döntött így, miután több hasonló beteg embertársait meghallgatta!

15 Ő választotta ezt az utat, az Ő szabad döntés e volt, miután megismerte, és megértette a dolgok működését! Nem ö az egyetlen és nem is az első! A közösségek, szeretném, ha meg tudnánk mutatni a hangúkat! Hogy végre kimondhatjuk, igen megindítjuk a változást. Mert lesz változás csak nem mindegy tudatosan vagy a nélkül! Véleményekre, tapasztalatokra és nem utolsó sorban együtt érző társakra van szükségünk! Szeretném, ha minden családba, otthonba elkerülne ez az információ, barátokhoz, embertársaikhoz! A változás érkezik, de nem mindegy, hogy hogyan! Kérlek csak annak add tovább annak aki számodra kedves és szereted! Forrásirodalom: VAJON MINDENT TUDSZ A MAI VILÁGRÓL? (a mai világ dolgairól, a pénz valóságáról, az összeesküvés elméletek igazolásáról, sok interneten nézhető filmmel) TUDOD_E HOGYAN LEHET ÉLNI ÚGY? HOGY NEM LESZEL BETEG? ( hogy miért beteg a mai társadalom) TUDOD? HOGY VALÓJÁBAN MIVEL MÉRGEZED MAGADAT? (Az ételeinkben szerepet felvállaló adalékok mérgezéseinek következményei) TUDTAD-E HOGY NEMCSAK DRÁGA PÉNZÉRT LEHET MELEGVIZET ELŐÁLLÍTANI NAPENERGIÁVAL? (ingyen energia otthonában, avagy csináld magad és kevesebb lesz a fizetendő költséged!) Miért fizetnéd meg a multik sokszázezres hasznát, mikor ugyanazt megkaphatod a munkáddal? Olvasói tisztelettel: Egy kulturális kreatív szerző! "Motto" A világ úgy van jól ahogy elfogadjuk, de számunkra mindig is az a legkedvesebb akihez a legjobban ragaszkodunk.

Orvostudomány a feje tetején

Orvostudomány a feje tetején Orvostudomány a feje tetején És ha mégis igaza van Hamer doktornak? "Az emberek nem rákban halnak meg, de nem is a kórokozóktól, vírusoktól, baktériumoktól..., hanem a félelemtől és a kimerültségtől" Dr.

Részletesebben

Dr. med. Mag. Theol. Ryke Geerd Hamer. Az Isten legnagyobb ajándéka az emberiség számára. La Medicina Sagrada

Dr. med. Mag. Theol. Ryke Geerd Hamer. Az Isten legnagyobb ajándéka az emberiség számára. La Medicina Sagrada Dr. med. Mag. Theol. Ryke Geerd Hamer Germán Gyógytudomány (Germán Új Medicina ) Az Isten legnagyobb ajándéka az emberiség számára La Medicina Sagrada orvosoknak és betegeknek, akiknek szívük és józan

Részletesebben

PALEOLIT ORVOSLÁS Számolj le a betegségekkel!

PALEOLIT ORVOSLÁS Számolj le a betegségekkel! PALEOLIT ORVOSLÁS Számolj le a betegségekkel! DR. TÓTH CSABA Jaffa Kiadó Budapest, 2012 Hungarian edition Jaffa Kiadó, 2012 Minden jog fenntartva! A könyvben közölt, tudományosan alátámasztott állítások

Részletesebben

RákVolt MAGAZIN. hivatalos magazinja. információ egészségeseknek és betegeknek a rákról. A magazin tartalmából: III. évf. 5. szám 2012.

RákVolt MAGAZIN. hivatalos magazinja. információ egészségeseknek és betegeknek a rákról. A magazin tartalmából: III. évf. 5. szám 2012. III. évf. 5. szám 2012. június RákVolt információ egészségeseknek és betegeknek a rákról MAGAZIN A magazin tartalmából: Prof. dr. Simon Tamás A rákbetegek jobb minőségű gyógyításának egyes kérdéseiről

Részletesebben

Takáts Péter. Menedzserkalauz 2. Az organikus szemlélet gyakorlati kérdései

Takáts Péter. Menedzserkalauz 2. Az organikus szemlélet gyakorlati kérdései Takáts Péter Menedzserkalauz 2. Az organikus szemlélet gyakorlati kérdései Új mani-fest Budapest, 2009 Tartalom 9. Az idő és az ember viszonyáról 11 10. Az értekezletek elmélete 31 11. A jövő és a menedzsment

Részletesebben

Dr. Lenkei Gábor, 2009. Minden jog fenntartva! ISBN: 978-963-06-7328-0. Megjelent a Free Choice Kft. gondozásában. 1. kiadás, 2009

Dr. Lenkei Gábor, 2009. Minden jog fenntartva! ISBN: 978-963-06-7328-0. Megjelent a Free Choice Kft. gondozásában. 1. kiadás, 2009 Dr. Lenkei Gábor Dr. Lenkei Gábor, 2009 Minden jog fenntartva! ISBN: 978-963-06-7328-0 Megjelent a Free Choice Kft. gondozásában 1. kiadás, 2009 Grafikai tervezés és tördelés: Lukács Emese Nyomta és kötötte:

Részletesebben

2009. 5LETEK A FOGYÁSHOZ 1SZERŰEN. Sarok Istvánné Tóti Zsófia. TNT Slim Fogyasztó és Szépségközpont

2009. 5LETEK A FOGYÁSHOZ 1SZERŰEN. Sarok Istvánné Tóti Zsófia. TNT Slim Fogyasztó és Szépségközpont Sarok Istvánné Tóti Zsófia 2009. TNT Slim Fogyasztó és Szépségközpont 1053 Budapest, Veres Pálné u 10. I. em. 1. tel: (1)266-7407 www.tntslim.hu info@tntsim.hu A fogyás az egyik legnépszerűbb téma a világon.

Részletesebben

A homoszexualitás megértése és a változás reális esélye. Konkrét segítség bajba jutott homoszexuális személyek számára

A homoszexualitás megértése és a változás reális esélye. Konkrét segítség bajba jutott homoszexuális személyek számára A homoszexualitás megértése és a változás reális esélye Konkrét segítség bajba jutott homoszexuális személyek számára Kérdező (Kérd.): A homoszexualitás kényelmetlen, ijesztő és titokzatos. Olyasvalami,

Részletesebben

A hajléktalan kérdés rendészeti aspektusai

A hajléktalan kérdés rendészeti aspektusai Kállai Barbara A hajléktalan kérdés rendészeti aspektusai A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészetelméleti Kutatóműhely országos tudományos pályázati felhívására beadott pályázat Széchenyi István Egyetem

Részletesebben

A germán gyógytudomány és az Energy

A germán gyógytudomány és az Energy 2011/7 www.energyklub.hu Pentagram szappanok Itt az új termékcsalád Fábján Julianna és Csizmadia Ágnes Tanácsadóink reflektorfényben A germán gyógytudomány és az Energy Dr. Hegedűs Ágnes cikke 2011. július

Részletesebben

SMs üzenet. Mindennapi feszültségeink. Sclerosis multiplex és szexualitás. Étkezési ajánlások. 2004. õsz INFORMÁCIÓS MAGAZIN

SMs üzenet. Mindennapi feszültségeink. Sclerosis multiplex és szexualitás. Étkezési ajánlások. 2004. õsz INFORMÁCIÓS MAGAZIN SMs üzenet INFORMÁCIÓS MAGAZIN Mindennapi feszültségeink Sclerosis multiplex és szexualitás Étkezési ajánlások 2004. õsz elérhetõségeink Internet: www.smsuzenet.hu itt is elolvashatja az SM s üzenet magazint.

Részletesebben

DOKUMENTUMOK SZEREPEK ÉS KAPCSOLATOK A SZOCIÁLIS MUNKÁBAN CÍMŰ TANKÖNYVHÖZ

DOKUMENTUMOK SZEREPEK ÉS KAPCSOLATOK A SZOCIÁLIS MUNKÁBAN CÍMŰ TANKÖNYVHÖZ DOKUMENTUMOK A SZEREPEK ÉS KAPCSOLATOK A SZOCIÁLIS MUNKÁBAN CÍMŰ TANKÖNYVHÖZ ELSŐ RÉSZ BESZÉLGETÉSEK ( A hanganyag utólagos átiratának fordítása ) 1. A tananyagfejlesztő csoport tagjai beszélnek a szerepekről

Részletesebben

Káros mőszaki-technikai sugárzások Tanulmányok

Káros mőszaki-technikai sugárzások Tanulmányok Káros mőszaki-technikai sugárzások Tanulmányok Tartalom 1. A mobiltelefon, mint veszélyforrás 1.oldal 2. Határértékek tanulmányok 3.oldal 3. A mobil-telefonálás szellemi hatásai 6.oldal 4. Ne adjunk a

Részletesebben

Jacques Martel. Lelki eredetű betegségek lexikona

Jacques Martel. Lelki eredetű betegségek lexikona _bi_2010.dec. -Jacques Martel- 1 Jacques Martel Lelki eredetű betegségek lexikona A magyar fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Jacques Martel: Le grand dictionnaire des malaises et des maladies

Részletesebben

Legyen választható a kötelező!

Legyen választható a kötelező! Legyen választható a kötelező! a Nebáncsvirág Egyesület beadványa www.nebancs.hu Egyesületünk tagjainak, beadványunkhoz kapcsolódó további gondolatai Engedjék a társadalmunkat felnőni! Legyen szabad eldönteni!

Részletesebben

RákVolt MAGAZIN. hivatalos magazinja. információ egészségeseknek és betegeknek a rákról. A magazin tartalmából: III. évf. 7. szám 2012.

RákVolt MAGAZIN. hivatalos magazinja. információ egészségeseknek és betegeknek a rákról. A magazin tartalmából: III. évf. 7. szám 2012. III. évf. 7. szám 2012. november RákVolt információ egészségeseknek és betegeknek a rákról A magazin tartalmából: Prof. dr. Simon Tamás Fiatalokat is fenyeget a rák Tüdődaganatok modern célzott terápiája

Részletesebben

Magyar Református Nevelés

Magyar Református Nevelés Magyar Református Nevelés református pedagógiai szaklap 1 VIII. évf. 5. szám 2007. október A TARTALOMBÓL: Szenvedélyeink Az Elengedésrõl Bevezetés a szenvedélybetegségek fogalomkörébe A szociális munkás

Részletesebben

Pirula. Több mint ezer vizsgálat az Egészségnapon

Pirula. Több mint ezer vizsgálat az Egészségnapon Az ön egészsége a mi hivatásunk 2015/2. szám A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelointézet 2 havonta megjeleno lapja Prof. Dr. Tenke Péter: Kapitány és legénysége Akkreditált képzések a kórházban Bemutatkozik

Részletesebben

ÖSSZEFÜGGÉSEK I. - H1N1 és még más is amivel az egészségünket manipulálják

ÖSSZEFÜGGÉSEK I. - H1N1 és még más is amivel az egészségünket manipulálják ÖSSZEFÜGGÉSEK I. - H1N1 és még más is amivel az egészségünket manipulálják Hozzáadta: gyury 2009. August 10. Monday 09:07 Utolsó frissités 2010. September 28. Tuesday 06:53 reinkarnáció - ASZTRÁLUTAZÁS

Részletesebben

Szociális munka a hospice-szellemû ellátásban

Szociális munka a hospice-szellemû ellátásban GYUKITS GYÖRGY KERESZTES CECÍLIA Szociális munka a hospice-szellemû ellátásban Tanulmányunkban a hospice-szellemû ellátáshoz szükséges szociális munka sajátosságaival, illetve szempontrendszerével szeretnénk

Részletesebben

Köszönet és hála szüleimnek, férjemnek, gyerekeimnek, barátaimnak, kollégáknak, ismerősöknek, úgyszólván mindenkinek, aki valaha életem része volt.

Köszönet és hála szüleimnek, férjemnek, gyerekeimnek, barátaimnak, kollégáknak, ismerősöknek, úgyszólván mindenkinek, aki valaha életem része volt. 1 Az élet 2 Köszönet és hála szüleimnek, férjemnek, gyerekeimnek, barátaimnak, kollégáknak, ismerősöknek, úgyszólván mindenkinek, aki valaha életem része volt. Nekik köszönhetem, hogy itt és most az lehetek,

Részletesebben

TÁPLÁLKOZÁS KEZDŐKNEK MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL A PALEÓRÓL, DE NEM VOLT IDŐD MEGKÉRDEZNI! 3afra Kiadó

TÁPLÁLKOZÁS KEZDŐKNEK MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL A PALEÓRÓL, DE NEM VOLT IDŐD MEGKÉRDEZNI! 3afra Kiadó SZENDI GÁBOR TÁPLÁLKOZÁS KEZDŐKNEK MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL A PALEÓRÓL, DE NEM VOLT IDŐD MEGKÉRDEZNI! 3afra Kiadó SZENDIGÁBOR Paleolit táplálkozás kezdőknek Minden, amit tudni akartál a paleoról, de

Részletesebben

Infó helyett. 2011. augusztus

Infó helyett. 2011. augusztus Infó helyett 2011. augusztus Sajtómustra Mobbing Könyvespolcra blog Filmajánló Vers Sajtómustra Budaörsi kettős öngyilkosság: felelősök mindenütt Le vagyunk döbbenve az eset kommunikációján - mondja Oriold

Részletesebben

Emile Coué: Elméd gyógító hatalma

Emile Coué: Elméd gyógító hatalma Emile Coué: Elméd gyógító hatalma 2 Fontos tudnivalók a könyvről Az Elméd gyógyító hatalma c. könyv a pozitív gondolkodás egyik alapműve. Ez a kötet Coué közvetlen írásai mellett - melyekhez az előszót

Részletesebben

Shigeru Tanaka MANJU. Az effektív mikroorganizmusok (EM) antioxidánsainak gyógyító erejéről

Shigeru Tanaka MANJU. Az effektív mikroorganizmusok (EM) antioxidánsainak gyógyító erejéről Shigeru Tanaka MANJU Az effektív mikroorganizmusok (EM) antioxidánsainak gyógyító erejéről 1 A könyvben ismertetett tanulmányokat és ismereteket a szerző legjobb tudása és lelkiismerete szerint adta közre.

Részletesebben

RákVolt MAGAZIN. hivatalos magazinja. információ egészségeseknek és betegeknek a rákról. A magazin tartalmából: II. évf. 1. szám 2011.

RákVolt MAGAZIN. hivatalos magazinja. információ egészségeseknek és betegeknek a rákról. A magazin tartalmából: II. évf. 1. szám 2011. RákVolt információ egészségeseknek és betegeknek a rákról II. évf. 1. szám 2011. MAGAZIN A magazin tartalmából: Prof. dr. Simon Tamás Húsz éve a rák ellen Nógrádi Tóth Erzsébet Együtt a tüdőrákosok gyógyulásáért

Részletesebben

Egyszerûen egészséges sorozat 5 SZOKÁS AMI JAVÍTJA AZ EGÉSZSÉGEDET. Demecs István

Egyszerûen egészséges sorozat 5 SZOKÁS AMI JAVÍTJA AZ EGÉSZSÉGEDET. Demecs István Egyszerûen egészséges sorozat 5 SZOKÁS AMI JAVÍTJA AZ EGÉSZSÉGEDET Demecs István Egyszerûen egészséges sorozat 5 SZOKÁS AMI JAVÍTJA AZ EGÉSZSÉGEDET Demecs István Demecs István: 5 szokás, ami javítja az

Részletesebben

Erik Bryn Tvedt ügyvéd Stargata 11 3229 Sandefjord. a német xxx Városi Gyámhivatal részére

Erik Bryn Tvedt ügyvéd Stargata 11 3229 Sandefjord. a német xxx Városi Gyámhivatal részére Erik Bryn Tvedt ügyvéd Stargata 11 3229 Sandefjord a német xxx Városi Gyámhivatal részére Tárgy: A német hivatalok és bíróságok elől Sandefjordban bújkáló 12 éves kislány (továbbiakban: páciens) és édesanyja

Részletesebben