Fincsi Rendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fincsi Rendszer 1 2 5 4 3"

Átírás

1 Fincsi Rendszer

2 Hogyan Épül fel a rendszer? A Rendszer több lépcsőben épül fel az öt elem alapján. 1.Rendszer elem. Első lépésként a szoftver termék befolyt összegéből indul el a rendszert. Ez a következő képen nézne ki: - Minden eladott szoftver 20%-a Affilitae (Partner Program) kerülne kifizetésre a M.E.S. (Mesterelme Szövetség) tagjai között, ill. azon emberek között, akik szeretnék értékesíteni a szoftvert. Szoftver II. Minden további vásárlási folyamat a következő képen alakul: - Minden eladott szoftver termék 20%-át vásárlói kártya készítésre használnánk fel. - Minden szoftver eladás összegének a 20%-át a regisztrált emberek kifizetésére, mint elsődleges egyszeri fizetés kerülne jóvá írásra. - Minden szoftver eladás összegének a 20%-át a rendszer további fejlesztésére fordítjuk. További rendszerek elinditása. - Minden regisztrált tag, aki vásárolt, részesedik a cég nettó heti összbevételének a 20% ból. Többszörös jövedelemforrás A rendszer több egység forrásból tevődik össze, mely az öt elem rendszerére épül. Ezek az egységek, önmaguktól is működő jövedelem források, de elengedhetetlen az egymást támogató anyagi források, mert így egy önellátó; önszponzoráló és szinte örökké fenntartható rendszert tudnak képezni egymással. Az egymást támogató rendszerek egy folytonos anyagi bevételt teremtenek külön külön és egységesen, amelyből a rendszerhez csatlakozó emberek is bevételi forrásokhoz tudnak jutni. Minél többen csatlakoznak a rendszerhez annál többet tudunk fordítani anyagilag a rendszer fejlesztésére. Mind ezáltal nem csak a jelenlegi életünket tudjuk megvalósítani, hanem hazánk és a jövő nemzedékét megalapozni. A rendszer jelenleg még csak papír formában létezik és nincs teljes részletig kidolgozva. A rendszer jelenlegi elképzelés főbb összetevője: Szoftverek, Császárfa telepítés, Fincsi Shop termékek, Telme - Wifi rendszer hálózat, Online lottó sorsolás.

3 Affilitae (Partner Program) Lehetőség van egy Affilitae rendszeren keresztül pénzt keresni a szoftver tovább ajánlásával. Webáruházunk partner programja ingyenes, és lehetővé teszi a tagoknak, hogy bevételekhez jusson azáltal, hogy elhelyez egy vagy több linket a weboldalán, amely hirdeti a Spiritusz szoftver terméket, ill. a Webáruház-t. Ha egy vevő ezekre a linkekre kattint és vásárol, Te jutalékot kapsz érte. Az alapjutalék mértéke jelenleg 10%. Miért érdemes csatlakozni a Partnerprogramhoz? A Partnerprogrammal akkor is lehetsz viszonteladónk, ha nincs weboldalad. Ha van, az még jobb. Ha a partnerünk vagy, minden általad ajánlott vevő vásárlás után 10% jutalékot fizetünk. Honnan tudjuk, hogy te ajánlottad a vevőt? Onnan, hogy regisztrálás után kapsz egy partnerkódot, ami valójában egy link. Ezt használhatod az általad kiküldött ekben, vagy a weboldaladon kihelyezett hirdetésekben. Egyszerűen regisztrálj itt oldalt, és már bent is vagy a programban, ahol egy nagyon egyszerű kezelőfelület fog várni. Itt találod majd az előre gyártott bannereket, hirdetési szövegeket, és egy tetszés szerint változtatható szövegű t is a saját partner linkeddel, amit szétküldhetsz az ismerőseidnek. A benne lévő link alapján fogja a rendszerünk azonosítani, hogy kik azok, akiket te ajánlottál. Ugyanitt tudod majd nyomon követni a jutalékaidat, illetve az általad ajánlott vevők megrendelésének a státuszát. A rendszer egy évig jegyzi meg, kik érkeztek a te partner linkedre kattintva, így ha később máshonnan jönnek, és úgy vásárolnak, akkor is téged illet a jutalék. A minimális kifizetés Ft, és minden hónap 15-én utaljuk a jutalékokat. Ha bármilyen kérdésed van, vagy technikai nehézségbe ütközöl, keress bennünket az info@spiritusz.org címen, és segítünk!

4 Szókirakó Szoftver Mi a szókirakó? A játékról: A SZÓKIRAKÓ játék, már a közismert szókirakó játék szoftveres verziója. A játékban több beállítás is van (név megadása, kis/nagybetű, egérkövetés, hang), illetve játékállás mentése, betöltése. Van eredménytábla, ahol követni lehet a játékosok játékszintjeit, pontszámait. A játék kezdése: A játék az első szintről indul, ÖT darab egynél több betűs szót kell kitalálni. A kitalálandó szavak száma szintenként 1 plusz szóval nő, a és a 30. szintek után a játékos kap még egy plusz varázsszót is, ami 5 és 6 betűs szavak lehetnek. A program minden szintnél részletesen leírja mi a Cél, és folyamatosan jelzi a Cél elérésének feltételeit a játékosnak, amit szövegesen és ikonos kijelzéssel is megjelenít. Pontszámok: Szó Betűszám(pont): 2 (1), 3 (2), 4 (4), 5 (6), 6 (8), 7 (10), 8 (12), 9 (14)

5 Varázsszó Betűszám(pont): 5 (20), 6 (22) Szintváltás: +20 pont 10. szint felett varázsszónál betűkérés(segítség): 20 pont Telepítés A SZÓKIRAKÓ szoftver nem ingyenes program. A Regisztrálatlan DEMO verzióban csak három szint teljesíthető. Vásárlás és egyéb információért keress minket az info@spiritusz.org címen. A Szókirakó DEMO verzió programot a következő webhelyről töltheted le: Amennyiben nem működne a link, az alábbi webhelyről töltheted le a programot: Az útmutató letöltéséhez kattints ide: szokirako.pdf A Szókirakó program telepítése nem igényel internet kapcsolatot. A szoftver a letöltést követően az alábbi rendszereken futtatható. Rendszer követelmények: Windows 2000, Xp, Vista (32/64-bit) Windows 7 (32/64-bit) Windows 8 20 MB hely a merevlemezen 6/39 Online Lottó Egy olyan 6/39 számból álló online lottó húzás indítását mutatom be, ahol elsődlegesen nyereménytárgyakat lehet nyerni. Egy lottó ára 200 Ft Lakás, ház, telek, föld Autó Lakás felszerelések, konyhabútor, fürdőszobai berendezések. Tv, mosógép, hűtő Motor, Kerékpár Rádió, és egyéb kisebb háztartási gépek és berendezések. Kerti szerszámok A nyereménytárgyakra külön külön lehet fogadni, attól függ, hogy kinek mire van szüksége. Így mindenki azt kapja, amire szüksége van. Ezzel is elősegítjük azokat, akik éppen most indulnak az életben és éppen lakásra, vagy egyéb termékekre van szükségük. A megnyerhető kisebb összegű nyereményeket kéréseitekre bővítjük, vagy ha van még ötleteitek, azokat szíves fogadjuk, és ha tudjuk, megvalósítjuk az álmaitokat.

6 A lottóhúzás az alábbiak szerint működik: Létrehoztunk egy online felületet, ahol napi szintű lottósorsolásra kerül sor, amelynek főnyereménye az első fázis időszakban Ft. További nyeremények és pénzösszegek kisorsolása ebben az első fázisban nem kerül sor. Erre az időszakra is és a közeljövőben is mindenkit szeretettel várunk, akik játszani szeretnének a nyereményekért. Az első időszakban, amíg 1000 fő regisztrált tagot el nem érjük, addig nem indítjuk el a lottóhúzást. Ezt követően következne az első fázis időszak nyereményjátéka. Az első időszakban felmérjük, mennyien regisztráltak a rendszerben és mennyien vásároltak lottószelvényt, ill. mennyi értékben. A további lottóhúzás pedig annak a függvényében alakul, hogy mennyien regisztrálnak és a befolyt összegből milyen nyereménytárgyak kerülnek kihúzásra, mint: lakás, autó, stb. A lottóhúzás nem a hagyományos módon történik, mint az megszokott. Itt egymástól függ, hogy mennyi lesz a nyeremény, nem pedig egy előre meghatározott alap összeg lesz a döntő, mint az lenni szokott. A nyereményen kívül mindenki, aki regisztrált a rendszerbe a befolyt összeg 30%-át szintén visszakapja egyenlő részben, mint jutalék. Ezt a pénzt kiveheted a saját kasszádból és arra használhatod fel, amire szeretnéd. Nyeremények: 1 fázis: Ft A példák napi szintű bontásban értendőek. Tételezzük fel, hogy van 1000 regisztrált tag. Mindenki vásárol legalább 200 Ft összeg értékben lottószelvényt. A befolyt összeg: Ft. A főnyeremény: Ft Tiszta haszon: Ft. Ennek a pénznek a 30% kerül felosztásra. Azaz: Ft A játékosok egyenként: 30 Ft nyereményt kapnak vissza. A cégbe fennmaradt összeget: Ft-ot további rendszerek kiépítésére, valamint ingyen energia (szél generátorok, mágneses motorok, termálvíz felhasználására) stb. forgatjuk be. Egy másik példával illusztrálva, szintén napi szintű lebontásban. Tételezzük fel, van regisztrált tag. Mindenki egységesen 1000ft értékben vásárol lottószelvényt. A befolyt összeg: forint. A főnyeremény: Ft Tiszta haszon: Ft ennek a 30%-a : Ft elosztva: játékossal: 297 Ft A cég haszna: Ft amelyből el tudjuk indítani a végleges tárgynyeremény sorsolást. Ezt követően további pénz összegek nem kerülnek kisorsolásra.

7 A nagyobb tárgynyeremények, mint lakás: A főnyeremény 30 nap után kerül a játékos birtokába. Megpróbálunk a játékos közvetlen környezetében olyan lakást találni, amely teljesen új építésű, jelzálogmentes, környezetbarát. A lakás, más személyre át nem ruházható, ill. készpénzre nem váltható be. A fenti példában láthatóan a cég bevételéből, már el tudjuk indítani a második egyben végleges nyereményjátékot. A nyeremény játék a következő képen alakul: A befolyt összeg és a fent maradt, mint egy 50 %-ból tudunk gazdálkodni. A fenti példánál maradva, ha napi szinten Ft-tal számolunk, az heti lebontásban: Ft. Havi szintű lebontásban: Ft áll rendelkezésünkre. Ebből az összegből 20%-ot levonva a cég fejlesztésére fordítjuk, melynek a bevételi forrás 30%-a téged illet meg. A rendszerben történő újabb bevételforrás A fenti példában említett 1 főre jutó napi szintű bevétel: 297 Ft-tal számolva 1 hónapa: 8910Ft. Ennyi pénzhez jutsz, csak azért, mert részese vagy a Fincsi Shop rendszernek. Ha még pluszban a Fincsi rendszerben vásárolsz, az előző példákkal bemutatva, ahol 20%-os jutalékban részesülsz, az havi szinten Ft. Már ennél a két rendszernél Ft-ot takarítottál meg. Ill. illet meg Téged. A lottó Nyeremény játék főnyereménye egy ház, vagy lakás, amelyet 1 héten egyszer sorsolunk ki. Ennek az értéke lakásonként, 20 M Ft. Természetesen, amennyiben a befolyt összeg több lesz, úgy annak arányában akár napi szintű lakást, vagy házat is ki tudunk sorsolni. Tehát a nyeremény szétosztása, mindig attól függ, mennyien és milyen összegű értékben vásárolnak lottószelvényt. Ha senki nem vásárol, akkor nincs mit szétosztani. A lottó Nyeremény második nyereménye egy személygépjármű, amelyet a tulajdonosa szabadon választhat ki magának 3 Milló Ft értékben. Az Autósorsolást napi szinten sorsoljuk ki. A további nyeremények, mint lakás felszerelés, napi szinten tudjuk sorsolni. A fent maradó összegből, pedig több kerekpár, hűtő, mosógép, kerülne kisorsolásra. A fenti termékek mind energiatakarékos és környezetkímélő termékek. Pl. MAYTAG mosógép.

8 Terveink szerint a lottó nyeremény bevétel 20%-át a rendszer további kiépítésére fordítanánk. Az online lottó elindításához a törvények szerint Ft kezdő tőke szükséges, amelyet a Szerencsejáték. ZRT felé kell kérvényként benyújtani. Ezt a lépést kihagynánk természetesen, mivel saját banki rendszert építenénk ki. Úgy a lottó, vagy bármely más jövedelem bevétel forrása bárki számára látható lesz, amelyet online felületen biztosítunk. Ezzel szemben, a mi álláspontunk, hogy minden megteremtett és bármely rendszerből keletkezett bevétel nem a saját tulajdonunk, hanem a Te és a többi magyar Fincsi rendszer tulajdon jogát képviseli, mint részvényes. Az online lottó rendszer indításához, keresünk olyan profi webes szakembert, aki fel tudna építeni egy online lottó weboldalt és annak folyamatos üzemeltetését is vállalná. Telme WOIP2- A Te hálózatod Neked is eleged van az eget-földet rengető telefonszámlákból!? ***VÉGE*** Mégis Itt kezdődik a Te jövőd Képzelj el, egy olyan rendszert, ahol, minden eszköz kommunikál, mindennel. Te döntöd el, hogyan kívánsz kommunikálni. És tudod mi a lélegzet elakasztó rádöbbenés? Nem függsz semmilyen hálózattól, nem vagy a helyi hálózathoz kötve. Nincs többé az apró betűs hűségnyilatkozat és előfizetői szerződés! És az elképesztő magas költséggel járó havidíjak! Mint tudjuk, a technika fejlődik folyamatosan és ez nem áll meg. Mi is fejlődünk és velünk a világegyetem. Az elmúlt 30 év technikai fejlődése a következőképpen alakult: GSM***GPRS***EDGE***3G,UMTS***3G VIDEOCALL***4G***VOIP***WOIP2 Az Internet elérhetőség és a gyors kommunikáció elengedhetetlen a mai világban. Ma egyre többen használunk Wi-Fi Internet kapcsolatot, otthon vagy a munkahelyen. Ha esetleg nem lennél otthon, hogy használni tudj egy gyors internetet, a nyilvános Wi-Fi pontok, mint például a mobil Internet, akkor is elérhető marad a számodra. A Wi-Fi egy világ méretű, vezeték nélküli internet hálózat, így az emberek nagy részének a birtokában van. Ha használod ezeket a pontokat, akkor az elérhetőséged globális lesz.

9 Gondolom Te is imádsz telefonálni, de a hívásaid költsége sokszor az egeket veri. Esetleg havi fix szerződésed van, vagy feltöltő kártyás telefonod, amelyeket nem tudsz időben befizetni a magas költségek miatt, vagy éppen lemerül a számlaegyenleged pont akkor, mikor a legnagyobb szükséged volna rá? El tudnál képzelni el egy olyan hálózat, amin keresztül mindenkit hívhatnál? És mind ezt hálózaton belül ingyen! Építsd fel saját kommunikációs hálózatodat, használd a már meglévő kommunikációs eszközeidet, és kommunikálj úgy, ahogy Te akarsz! Gondolj csak bele: hol látod a legtöbb akciót, honnan lesheted a naprakész információkat? A Multi cégektől természetesen! Akik sok tíz-, sokszázmilliós, akár milliárdos marketing költségvetéssel dobálóznak. Azokat a reklámokat, amiket látsz nap, mint nap a médiákon keresztül (Tv, Újság, rádió.) a termékek csomagolási árát Mind mind, neked kell meg fizetni!!! Borzasztó!!! Nem? Mire eljut hozzád egy kész, szépen becsomagolt termék, vagy talán még nem is szépen csomagolt, a minősége reméljük, kiváló, és van rá garancia is, rengeteg gyártási folyamaton megy keresztül. A gyártó megtervezteti szakemberekkel a terméket. Mérnökökkel, grafikusokkal sablonokat készítenek, legyártják az első teszt modelleket. Ezeket több százszor kipróbálják, ellenőrzik, majd a kész termékeket csomagolják, szállítják. Ez a gyártónak kb. 30%-os költségvetése! És a többi 70%? Igen, jól gondolod! Ezek a termékek eljutnak a multi cégekhez, nagykereskedőkhöz, kiskereskedőkhöz, és végül hozzád. A reklám költséget és ezt a 70% vagy még több árrést neked kell megfizetned. Ma a 3 hazai mobilszolgáltató is ezt teszi veled. Az üzlet fenntartását, melyek franchise szerűen növekednek és terjednek el, ezt is neked kell megfizetned. Az adó vevő tornyok fejlesztését, karbantartását, a cég alkalmazottjait, a hálózatot, és a cég fenntartását is veled fizettetik meg. Ezért drágák és már szinte megfizethetetlenek a mobiltelefon vonalak. Ezzel ellenkezőleg: a vezetékes hálózat némely cégnél teljesen ingyenes hálózaton belül. Persze ez utóbbit egyre kevesebben használjuk. Ez egyszerűen nem lehet ilyen egyszerű Szabadon kommunikálhatsz bármerre jársz Magyarországon, és mind e mellett több pénzt takaríthatsz meg. A megtérült pénzt, fordíthatod bármire akár nagy bevásárlásokra, luxus nyaralásokra Számtalan lehetőség az életed minden területén. A hétköznapi életből néhány példa

10 Mindannyiunknak fontos a család, a barátok, de a legfontosabb a gyermekünk. Ugye milyen csodálatos lenne, ha teljes nyugalommal, biztonságban érezhetnénk őket? És mindezt videotelefonon keresztül? Szeretnél a barátaiddal egy helyen csevegni? És unod már a külön álló alkalmazások, szoftverek telepítését? Érdekelne, hogy teheted meg, mind ezt egy azon rendszeren belül? Egyik barátod az Skypot, a másik Vibert használ és neked van egy Deskcall alkalmazásod. Egyszerűen integrálod a skype, vagy a Viber felhasználóneved és jelszavadat aztán ezen az egy rendszeren belül eléred őket.. Mind ezt teljesen díjtalanul! Neked mi áll a titkos kívánságok listák élén? Bizonyára neked is fontos, hogy miközben telefonálsz titokban maradjon, vagy éppen ne lehessen nyomon követni, lehallgatni a beszélgetést. Ezt biztosítja neked az internetes hangátviteli technológia. Milyen eszközökkel érheted el? Minden olyan mobil telefonnal, amelyben van Wi-Fi alkalmazás. Valamint Tablet, PC, Laptop. A Telme hálózat hozzá segít, hogy bárhol, bármikor, bárkivel, nyugodtan használhasd a saját, személyes vezeték nélküli kommunikációs hálózatodat. De ez még nem minden! Ha Neked is eleged van a rengeteg otthoni kábelvezetékekből, a különböző eszközök konfigurációs beállítgatásaiból mint pl. routerek, vagy nyomtatók, esetleg térkamara megfigyelő rendszered van, melyek hosszas kábelezést igényelnek? Ezeknek mindenkorra vége! Hogyan működnek az eszközök használata? WoIP2 technológia - WOIP2-t a számítógépeden (2 számítógép között, vagy számítógép és telefon szoftver között), amely segítségével kristálytiszta audió és videó kommunikációt folytathatsz más Telme felhasználókkal telefonon, számítógépen vagy mobilon. - WOIP2-t a mobil készülékeden a Telme egyedi mobil videó kommunikációs szoftverét, amely a smart telefonodat videó telefonná változtatja, ingyen. A Telme Közösség megnyitja számodra a WOIP2 világát, hogy szabadon kommunikálhass. A Telme Közösség nem csak beszélgetést jelent, hanem azt is, hogy megoszthatod életed legszebb pillanatait. Legyél akár egy zsúfolt városközpontban, vagy Magyarország legmagasabb csúcsán, a WOIP2 melletted van és így otthon érezheted magad hazánk bármely sarkában.

11 Internetes hangátviteli technológia (voip) a mobiltelefonodon Ha van egy harmadik generációs mobil készüléked, akkor 3GVideoCall alkalmazással hívásokat vagy videó hívásokat bonyolíthatsz le a mobil készülékeden lévő GPRS/EDGE/UMTS azaz WCDMA/Wi-Fi/HSDPA kapcsolattal. Csak telepítened kell az alkalmazást a mobilodra és máris könnyeden beléptél a WoIP2 világába. Összefoglalva: Melyek azok a recesszió biztos előnyök, ami korlátlan lehetőséget biztosítanak számodra? Hálózaton belül INGYENES Wi-Fi mobiltelefon hívás. Hálózaton belül INGYENES 3G videotelefon hívás. Szolgáltató és Helyi hálózat mentesség. 0% Fix Havidíj. Előfizetés és hűségnyilatkozat nélküli szerződés. Korlátlan Magyarországon elérhető Wi-Fi hálózat hozzáférés. További lehetőség van üzletszerű partner program részvételre, amely újabb állandó passzív jövedelmet biztosít.

12 A rendszerben lévő szoftver, vagy bármilyen más program csak tájékoztató jellegű, ezeket más ötletekkel is meg lehet valósítani. A jutalék rendszer, amely százalékos arányban van megadva szintén csak tájékoztatás képen van feltüntetve. Jelenleg 1 szoftver van készen, mely még nincs levédetve, így ezt értékesíteni még nem lehet. További szoftverek folyamatban vannak, ill, akinek bármilyen jellegű ötlete van nyugodtan irhat az alábbi cimre. Köszönöm megtisztelő figyelmed! sikergazdagsag@gmail.com Fejérvári Antal

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás A FRING egy olyan alkalmazás, aminek segítségével hívásokat tud kezdeményezni a FONIO, az internet telefon szolgáltatást felhasználva. Igen költségkímélő,

Részletesebben

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre.

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre. Symbian Nokia Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Nokia szolgáltatások, alkalmazások Nokia smartphone-okhoz: Az ovi.com Nokia okostelefonokhoz felépített, háttérszolgáltatást

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer

EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer Csizmazia Tibor 2015.03.27. EPER Vezetői információk mobil alkalmazás Az internetre kapcsolódó telefonok, táblagépek lehetővé teszik, hogy

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

SiteTalk Mobile Alkalmazás

SiteTalk Mobile Alkalmazás SiteTalk Mobile Alkalmazás Kérdések és Válaszok Mobile Dialer Symbian & Windows Version 1.2 Tárcsázó letöltésével kapcsolatos kérdések Támogatja a telefonomat a SiteTalk Mobile szolgáltatás? Mit tegyek,

Részletesebben

Dropbox - online fájltárolás és megosztás

Dropbox - online fájltárolás és megosztás Dropbox - online fájltárolás és megosztás web: https://www.dropbox.com A Dropbox egy felhő-alapú fájltároló és megosztó eszköz, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5

Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5 Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5 3.1 ELSŐ FUTTATÁS 5 3.2 TULAJDONOSI ADATLAP 6 3.3 REGISZTRÁLÁS 6 3.4 AKTIVÁLÁS 6 3.5 MÉRÉS 7 3.5.1 ÜGYFÉL

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Helyi (otthoni) hálózat kialakítása (Windows rendszerben)

Helyi (otthoni) hálózat kialakítása (Windows rendszerben) Helyi (otthoni) hálózat kialakítása (Windows rendszerben) Manapság nem ritka, hogy egy-egy családban akár több számítógép is van. Van egy a gyerekeknek a tanulásra (játszásra) van egy a család felnőtt

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató.

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. 1. Doboz Tartalma: 3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. Rendszer követelmények Az alábbi böngészők támogatottak:ie,firefox, Google Chrome, Safari, Opera. Az alábbi operációs rendszerek

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!!! Érvényes!2015.!12.!01/től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet!

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!!! Érvényes!2015.!12.!01/től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet! INTERNETSZOLGÁLTATÁS MűszakiFeltételek Érvényes2015.12.01/tőlvisszavonásig ÁSZF4.sz.melléklet oldal1 ASZOLGÁLTATÁSMEGHATÁROZÁSA InternethozzáférésAszolgáltatás: olyan elektronikus hírközlési szolgáltatás,

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

FORTUNA MOBIL FLOTTA

FORTUNA MOBIL FLOTTA Mit kell tennem, ha csatlakozni szeretnék a flottához? Csatlakozási szándékodat jelezd a Vectra-Line irodavezetőjének és egyeztess egy időpontot, amikor aláírod a csatlakozáshoz szükséges igénylőlapot

Részletesebben

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Egy befektetési lehetőség, amelyben befektetése egy év alatt nem csak megtérül, hanem évről évre megsokszorozódik! A Holiday Magyar Country Club

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Mobile Hungary, Kezedben az életed, Budapest, október 18. Hotel Helia. A tények makacs dolgok! Mobilfelhasználók számokban Pintér Róbert

Mobile Hungary, Kezedben az életed, Budapest, október 18. Hotel Helia. A tények makacs dolgok! Mobilfelhasználók számokban Pintér Róbert Mobile Hungary, Kezedben az életed, Budapest, 2017. október 18. Hotel Helia A tények makacs dolgok! Mobilfelhasználók számokban Pintér Róbert Felhasználók az okoscsatornában 2 Mindenekelőtt a felnőtt magyar

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

QLink Universal SOFTPHONE - TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

QLink Universal SOFTPHONE - TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ QLink Universal SOFTPHONE - TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ iphone android android windows phone www.quaestel.hu Köszönjük, hogy kipróbálja telefonszolgáltatásunkat! A továbbiakban segítséget kívánunk nyújtani készüléke

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

A telepítési útmutató tartalma

A telepítési útmutató tartalma 1 A telepítési útmutató tartalma 3 Kompatibilitás és rendszerkövetelmények A telepítési folyamat röviden 4 A telepítés indítása 5 Adatbáziskezelő beállítása / telepítése 8 Telepítési módozatok 11 Az ENSO

Részletesebben

3. Milyen lehetőséget nyújtunk?

3. Milyen lehetőséget nyújtunk? 3. Milyen lehetőséget nyújtunk? Banner megjelenés 468x60 800x60 120x240 Igényszerinti méret E-mail Direkt Marketing Levél végi reklámszöveg Levél minden felhasználónak TVNBigFile banner TVNPixelek TVNGames

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

Tudnivalók az NYMESEK vezeték nélküli hálózatáról. Beállítási útmutató WIFI felhasználóink számára

Tudnivalók az NYMESEK vezeték nélküli hálózatáról. Beállítási útmutató WIFI felhasználóink számára Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Tanulmányi, Szolgáltató és Informatikai Központ 9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4. Tel.: 94/504-645 e-mail: krisztina@sek.nyme.hu Tudnivalók az

Részletesebben

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére.

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. Munkavállalói Felelősségbiztosítás! Generali Biztosító ajánlatai http://www.liganet.hu/page/387/html/generali-biztositasok.html

Részletesebben

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS A jövő üzleti telefon rendszere 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés és jelenlét Összhang az IT-vel Olvassa el! Ajánlatkérő

Részletesebben

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése Telepítő fájl letöltése honlapunkról A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése A honlapunkon (www.novitax.hu) található telepítő fájlt (novitax2007-setup.exe) le kell tölteni a számítógép egy

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt)

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) És tudd meg, hogyan kerülheted el mindet! vaszonkepszalon.hu Ebben a kis doksiban igyekeztünk összegyűjteni neked azokat a buktatókat,

Részletesebben

Wi - Fi hálózatok mérése (?) Tóth Tibor

Wi - Fi hálózatok mérése (?) Tóth Tibor Wi - Fi hálózatok mérése (?) Tóth Tibor 2020-ra várhatóan a globális internet forgalom 95-szöröse lesz a 2005-ben mért forgalom mennyiségének a teljes IP forgalom 71 százalékát nem számítógépek, hanem

Részletesebben

Partner. kezelési útmutató

Partner. kezelési útmutató Partner kezelési útmutató A P&T Partner mobil alkalmazás minden Android operációsrendszerrel mûködô mobileszközön ingyenesen elérhetô a Google Play áruházból. Keresd: P&T Partner. Az alkalmazást a telepítés

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tájékoztató a KIÁLLÍTÁS AJÁNLÓ ÜGYFÉLKAPU szolgáltatásról Utolsó módosítás: 2013.09.02. 1. oldal, összesen: 5 Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu A sajto@kiallitasajanlo.hu e-mail címre küldött programajánlók

Részletesebben

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról Az Informatikai Igazgatóság minden aktív egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkező egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

K&H token tanúsítvány megújítás

K&H token tanúsítvány megújítás K&H token tanúsítvány megújítás felhasználói kézikönyv 2014.10.15. verzió: 1.2 1 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés... 3 2 Technikai feltételek... 3 3 A tanúsítványok megújításának folyamata Firefox... 6 4 A

Részletesebben

Biztonságos internetezés

Biztonságos internetezés Biztonságos internetezés A legújabb informatikai eszközökkel a gyerekek ma már másodpercek alatt tudnak bárkivel kapcsolatba kerülni, felkeresni bármilyen weboldalt, bármilyen videóba belefutni a Youtube-on

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

Élő online bemutatók a www.webkiallitas.hu oldalon v1.0

Élő online bemutatók a www.webkiallitas.hu oldalon v1.0 Élő online bemutatók a www.webkiallitas.hu oldalon v1.0 2014.11.20. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A www.webkiallitas.hu oldalon a kiállítóknak lehetőségük van úgynevezett online események, így például

Részletesebben

EDUROAM WI-FI beállítása

EDUROAM WI-FI beállítása EDUROAM WI-FI beállítása Az eduroam oktatási és kutatási intézmények nemzetközi szövetségének a szolgáltatása, amely lehetővé teszi a szövetség tagjainak felhasználói számára, hogy egy másik eduroam szövetségbeli

Részletesebben

vannet nyereményjáték részvételi feltételei

vannet nyereményjáték részvételi feltételei vannet nyereményjáték részvételi feltételei Kérjük, az INFINITE csomag megrendelése előtt figyelmesen olvassa el a vannet nyereményjáték részvételi feltételeit! A vannet nyereményjáték szervezője az RG

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Mobil Partner telepítési és használati útmutató

Mobil Partner telepítési és használati útmutató Mobil Partner telepítési és használati útmutató Tartalom Kezdeti lépések... 2 Telepítés... 2 A program indítása... 6 Mobile Partner funkciói... 7 Művelet menü... 7 Kapcsolat... 7 Statisztika... 8 SMS funkciók...

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

EDUROAM wifi beállítás

EDUROAM wifi beállítás EDUROAM wifi beállítás A szolgáltatás használatahoz felhasználónév/jelszó párosra van szükség. A felhasználónév a diák oktatási azonosítójából és a @bajabela.sulinet.hu végződésből áll. A jelszó: a jelszót

Részletesebben

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel A jövő üzleti telefon rendszere A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés Összhang az IT-vel É rdemes elolvasni! Ajánlatkérés Kérem, töltse ki az űrlapot,

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Zoiper VoIP mobil alkalmazás szoftver beállítása Android rendszerre

Zoiper VoIP mobil alkalmazás szoftver beállítása Android rendszerre Zoiper VoIP mobil alkalmazás szoftver beállítása Android rendszerre A Zoiper VoIP szoftver Android operációs rendszert futtató mobil okos telefonokra is telepíthető. Egy nagyon jó minőségű SIP kompatibilis

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Minimális követelmények a K&H távbankár híradó megtekintéséhez Adobe Flash lejátszó Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval vagy túlzottan

Részletesebben

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Program indítása:... 3 3. A program üzemmódjai:... 4 4. Számlaegyenleg lekérdezése:... 4 5. Számlakivonatok

Részletesebben

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: DL4201 Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A modem webes felületen történő beüzemelése...

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

Bluetooth. A Bluetooth kommunikációs adapter beállítása. Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre. Felhasználói kézikönyv

Bluetooth. A Bluetooth kommunikációs adapter beállítása. Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre. Felhasználói kézikönyv A kommunikációs adapter beállítása Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre Felhasználói kézikönyv Használat előtt kérjük, alaposan olvassa el ezt az útmutatót 2 Tartalomjegyzék 1. A kommunikációs

Részletesebben

EDInet Connector telepítési segédlet

EDInet Connector telepítési segédlet EDInet Connector telepítési segédlet A cégünk által küldött e-mail-ben található linkre kattintva, a következő weboldal jelenik meg a böngészőben: Az EdinetConnectorInstall szövegre klikkelve(a képen pirossal

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

Windows XP. és Ubuntu. mi a különbség? Mátó Péter <mato.peter@fsf.hu> Windows XP vs Ubuntu 2009.04.24. Mátó Péter <mato.peter@fsf.

Windows XP. és Ubuntu. mi a különbség? Mátó Péter <mato.peter@fsf.hu> Windows XP vs Ubuntu 2009.04.24. Mátó Péter <mato.peter@fsf. Windows XP Info Savaria 2009 és Ubuntu 1 mi a különbség? 2009.04.24 Egy kis történet DOS, Windows 3.1, Windows 95, 98 Windows NT 4.0, 2000, XP, Vista, Windows 7 Linux, Slackware, Debian, Ubuntu az első

Részletesebben

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!! Érvényes!2014.!08.!10től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet!

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!! Érvényes!2014.!08.!10től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet! INTERNETSZOLGÁLTATÁS MűszakiFeltételek Érvényes2014.08.10tőlvisszavonásig ÁSZF4.sz.melléklet OpennetworksKft.ÁSZF 2014.augusztus1. oldal1 ASZOLGÁLTATÁSMEGHATÁROZÁSA InternethozzáférésAszolgáltatás: olyan

Részletesebben

GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz

GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz A bővítmény csak Opeancart 2.2 és 2.3 verziókhoz elérhető, csak magyar nyelven! Általános ismertető: A GLS Online a http://online.gls-hungary.com weboldalon elérhető

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK 1.1. A szolgáltató neve és címe Név: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye:

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Cikkszám EW-7476RPC 1-8. oldal Gyors telepítési útmutató 1. Csomag tartalma... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. LED állapot... 2 4.

Részletesebben

3Sz-s Kft. Tisztelt Felhasználó!

3Sz-s Kft. Tisztelt Felhasználó! 3Sz-s Kft. 1158 Budapest, Jánoshida utca 15. Tel: (06-1) 416-1835 / Fax: (06-1) 419-9914 E-mail: zk@3szs. hu / Web: http://www. 3szs. hu Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy telepíti az AUTODATA 2007

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

WIFI elérés beállítása Windows XP tanúsítvánnyal

WIFI elérés beállítása Windows XP tanúsítvánnyal WIFI elérés beállítása Windows XP tanúsítvánnyal Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és Általános Művelődési Központ Készítette: Jászberényi József, 2011 1/24 A PÁGISZ WIFI hálózathoz kétféle

Részletesebben

Még keresi a lehetőséget?

Még keresi a lehetőséget? Még keresi a lehetőséget? Üzlet indítása Be tudja osztani a saját idejét? Annyi pénzt keres, amennyit megérdemel? Szeretne otthonról dolgozni? Sikerül megteremtenie a megfelelő egyensúlyt a munka és a

Részletesebben

OKOSTELEFON ÉS TABLESULI 3. FÁJLOK ÁTADÁSA VEZETÉKKEL ÉS ANÉLKÜL, OTTHONI WIFI KIALAKÍTÁSA, QR-KÓDOK SZILASSI ANDREA

OKOSTELEFON ÉS TABLESULI 3. FÁJLOK ÁTADÁSA VEZETÉKKEL ÉS ANÉLKÜL, OTTHONI WIFI KIALAKÍTÁSA, QR-KÓDOK SZILASSI ANDREA OKOSTELEFON ÉS TABLESULI 3. FÁJLOK ÁTADÁSA VEZETÉKKEL ÉS ANÉLKÜL, OTTHONI WIFI KIALAKÍTÁSA, QR-KÓDOK SZILASSI ANDREA A FÁJLOK ÁTADÁSÁNAK TÖBBFÉLE MÓDJA VAN - KÖZISMERT, HAGYOMÁNYOS MÓDOK - ELKÜLDJÜK EMAILBEN,

Részletesebben

Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet)

Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet) Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet) Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés... 3 Regisztráció... 3 Az ügyfélszolgálati oldal használata... 5 Új kérés, hibabejelentés... 5 Korábbi kérések,

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

ÁSZF 1. melléklet. GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b. részéről

ÁSZF 1. melléklet. GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b. részéről ÁSZF 1. melléklet GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b részéről Click&Flow licenc, éves szoftverkövetés és kapcsolódó szolgáltatások díjai érvényes: 2015.08.01-től 1/7

Részletesebben

A AVIEXTRAS TOOLBOX TELEPÍTÉSE

A AVIEXTRAS TOOLBOX TELEPÍTÉSE A AVIEXTRAS TOOLBOX TELEPÍTÉSE Mielőtt letölti a telepítőprogramot a Letöltések oldalról, kérjük győződjön meg arról, hogy számítógépe megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek (operációs rendszer,

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

G Data MasterAdmin 9 0 _ 09 _ 3 1 0 2 _ 2 0 2 0 # r_ e p a P ch e T 1

G Data MasterAdmin 9 0 _ 09 _ 3 1 0 2 _ 2 0 2 0 # r_ e p a P ch e T 1 G Data MasterAdmin TechPaper_#0202_2013_09_09 1 Tartalomjegyzék G Data MasterAdmin... 3 Milyen célja van a G Data MasterAdmin-nak?... 3 Hogyan kell telepíteni a G Data MasterAdmin-t?... 4 Hogyan kell aktiválni

Részletesebben

ÁSZF 1. melléklet. GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b. részéről

ÁSZF 1. melléklet. GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b. részéről ÁSZF 1. melléklet GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b részéről Click&Flow licenc, éves szoftverkövetés és kapcsolódó szolgáltatások díjai 1/6 Tartalomjegyzék Click &

Részletesebben

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére Közösségi marketing csomag hotelek, panziók, apartmanok részére 1. A Közösségi marketing hotelek részére tartalma és célja Ezt a programcsomagot azoknak a hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak hoztuk létre,

Részletesebben

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei A mineside.hu (IFH-Ker. Kft, Adószám: 14694543-2-13) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK. ERA keretrendszer

Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK. ERA keretrendszer Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK ERA keretrendszer Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés... 3 A dokumentum hatásköre... 3 A modul használatának szoftveres követelményei... 4

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv 1. A csomag tartalma

Részletesebben