Fincsi Rendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fincsi Rendszer 1 2 5 4 3"

Átírás

1 Fincsi Rendszer

2 Hogyan Épül fel a rendszer? A Rendszer több lépcsőben épül fel az öt elem alapján. 1.Rendszer elem. Első lépésként a szoftver termék befolyt összegéből indul el a rendszert. Ez a következő képen nézne ki: - Minden eladott szoftver 20%-a Affilitae (Partner Program) kerülne kifizetésre a M.E.S. (Mesterelme Szövetség) tagjai között, ill. azon emberek között, akik szeretnék értékesíteni a szoftvert. Szoftver II. Minden további vásárlási folyamat a következő képen alakul: - Minden eladott szoftver termék 20%-át vásárlói kártya készítésre használnánk fel. - Minden szoftver eladás összegének a 20%-át a regisztrált emberek kifizetésére, mint elsődleges egyszeri fizetés kerülne jóvá írásra. - Minden szoftver eladás összegének a 20%-át a rendszer további fejlesztésére fordítjuk. További rendszerek elinditása. - Minden regisztrált tag, aki vásárolt, részesedik a cég nettó heti összbevételének a 20% ból. Többszörös jövedelemforrás A rendszer több egység forrásból tevődik össze, mely az öt elem rendszerére épül. Ezek az egységek, önmaguktól is működő jövedelem források, de elengedhetetlen az egymást támogató anyagi források, mert így egy önellátó; önszponzoráló és szinte örökké fenntartható rendszert tudnak képezni egymással. Az egymást támogató rendszerek egy folytonos anyagi bevételt teremtenek külön külön és egységesen, amelyből a rendszerhez csatlakozó emberek is bevételi forrásokhoz tudnak jutni. Minél többen csatlakoznak a rendszerhez annál többet tudunk fordítani anyagilag a rendszer fejlesztésére. Mind ezáltal nem csak a jelenlegi életünket tudjuk megvalósítani, hanem hazánk és a jövő nemzedékét megalapozni. A rendszer jelenleg még csak papír formában létezik és nincs teljes részletig kidolgozva. A rendszer jelenlegi elképzelés főbb összetevője: Szoftverek, Császárfa telepítés, Fincsi Shop termékek, Telme - Wifi rendszer hálózat, Online lottó sorsolás.

3 Affilitae (Partner Program) Lehetőség van egy Affilitae rendszeren keresztül pénzt keresni a szoftver tovább ajánlásával. Webáruházunk partner programja ingyenes, és lehetővé teszi a tagoknak, hogy bevételekhez jusson azáltal, hogy elhelyez egy vagy több linket a weboldalán, amely hirdeti a Spiritusz szoftver terméket, ill. a Webáruház-t. Ha egy vevő ezekre a linkekre kattint és vásárol, Te jutalékot kapsz érte. Az alapjutalék mértéke jelenleg 10%. Miért érdemes csatlakozni a Partnerprogramhoz? A Partnerprogrammal akkor is lehetsz viszonteladónk, ha nincs weboldalad. Ha van, az még jobb. Ha a partnerünk vagy, minden általad ajánlott vevő vásárlás után 10% jutalékot fizetünk. Honnan tudjuk, hogy te ajánlottad a vevőt? Onnan, hogy regisztrálás után kapsz egy partnerkódot, ami valójában egy link. Ezt használhatod az általad kiküldött ekben, vagy a weboldaladon kihelyezett hirdetésekben. Egyszerűen regisztrálj itt oldalt, és már bent is vagy a programban, ahol egy nagyon egyszerű kezelőfelület fog várni. Itt találod majd az előre gyártott bannereket, hirdetési szövegeket, és egy tetszés szerint változtatható szövegű t is a saját partner linkeddel, amit szétküldhetsz az ismerőseidnek. A benne lévő link alapján fogja a rendszerünk azonosítani, hogy kik azok, akiket te ajánlottál. Ugyanitt tudod majd nyomon követni a jutalékaidat, illetve az általad ajánlott vevők megrendelésének a státuszát. A rendszer egy évig jegyzi meg, kik érkeztek a te partner linkedre kattintva, így ha később máshonnan jönnek, és úgy vásárolnak, akkor is téged illet a jutalék. A minimális kifizetés Ft, és minden hónap 15-én utaljuk a jutalékokat. Ha bármilyen kérdésed van, vagy technikai nehézségbe ütközöl, keress bennünket az címen, és segítünk!

4 Szókirakó Szoftver Mi a szókirakó? A játékról: A SZÓKIRAKÓ játék, már a közismert szókirakó játék szoftveres verziója. A játékban több beállítás is van (név megadása, kis/nagybetű, egérkövetés, hang), illetve játékállás mentése, betöltése. Van eredménytábla, ahol követni lehet a játékosok játékszintjeit, pontszámait. A játék kezdése: A játék az első szintről indul, ÖT darab egynél több betűs szót kell kitalálni. A kitalálandó szavak száma szintenként 1 plusz szóval nő, a és a 30. szintek után a játékos kap még egy plusz varázsszót is, ami 5 és 6 betűs szavak lehetnek. A program minden szintnél részletesen leírja mi a Cél, és folyamatosan jelzi a Cél elérésének feltételeit a játékosnak, amit szövegesen és ikonos kijelzéssel is megjelenít. Pontszámok: Szó Betűszám(pont): 2 (1), 3 (2), 4 (4), 5 (6), 6 (8), 7 (10), 8 (12), 9 (14)

5 Varázsszó Betűszám(pont): 5 (20), 6 (22) Szintváltás: +20 pont 10. szint felett varázsszónál betűkérés(segítség): 20 pont Telepítés A SZÓKIRAKÓ szoftver nem ingyenes program. A Regisztrálatlan DEMO verzióban csak három szint teljesíthető. Vásárlás és egyéb információért keress minket az címen. A Szókirakó DEMO verzió programot a következő webhelyről töltheted le:http://spiritusz.org/szokirako_setup.exe Amennyiben nem működne a link, az alábbi webhelyről töltheted le a programot: Az útmutató letöltéséhez kattints ide: szokirako.pdf A Szókirakó program telepítése nem igényel internet kapcsolatot. A szoftver a letöltést követően az alábbi rendszereken futtatható. Rendszer követelmények: Windows 2000, Xp, Vista (32/64-bit) Windows 7 (32/64-bit) Windows 8 20 MB hely a merevlemezen 6/39 Online Lottó Egy olyan 6/39 számból álló online lottó húzás indítását mutatom be, ahol elsődlegesen nyereménytárgyakat lehet nyerni. Egy lottó ára 200 Ft Lakás, ház, telek, föld Autó Lakás felszerelések, konyhabútor, fürdőszobai berendezések. Tv, mosógép, hűtő Motor, Kerékpár Rádió, és egyéb kisebb háztartási gépek és berendezések. Kerti szerszámok A nyereménytárgyakra külön külön lehet fogadni, attól függ, hogy kinek mire van szüksége. Így mindenki azt kapja, amire szüksége van. Ezzel is elősegítjük azokat, akik éppen most indulnak az életben és éppen lakásra, vagy egyéb termékekre van szükségük. A megnyerhető kisebb összegű nyereményeket kéréseitekre bővítjük, vagy ha van még ötleteitek, azokat szíves fogadjuk, és ha tudjuk, megvalósítjuk az álmaitokat.

6 A lottóhúzás az alábbiak szerint működik: Létrehoztunk egy online felületet, ahol napi szintű lottósorsolásra kerül sor, amelynek főnyereménye az első fázis időszakban Ft. További nyeremények és pénzösszegek kisorsolása ebben az első fázisban nem kerül sor. Erre az időszakra is és a közeljövőben is mindenkit szeretettel várunk, akik játszani szeretnének a nyereményekért. Az első időszakban, amíg 1000 fő regisztrált tagot el nem érjük, addig nem indítjuk el a lottóhúzást. Ezt követően következne az első fázis időszak nyereményjátéka. Az első időszakban felmérjük, mennyien regisztráltak a rendszerben és mennyien vásároltak lottószelvényt, ill. mennyi értékben. A további lottóhúzás pedig annak a függvényében alakul, hogy mennyien regisztrálnak és a befolyt összegből milyen nyereménytárgyak kerülnek kihúzásra, mint: lakás, autó, stb. A lottóhúzás nem a hagyományos módon történik, mint az megszokott. Itt egymástól függ, hogy mennyi lesz a nyeremény, nem pedig egy előre meghatározott alap összeg lesz a döntő, mint az lenni szokott. A nyereményen kívül mindenki, aki regisztrált a rendszerbe a befolyt összeg 30%-át szintén visszakapja egyenlő részben, mint jutalék. Ezt a pénzt kiveheted a saját kasszádból és arra használhatod fel, amire szeretnéd. Nyeremények: 1 fázis: Ft A példák napi szintű bontásban értendőek. Tételezzük fel, hogy van 1000 regisztrált tag. Mindenki vásárol legalább 200 Ft összeg értékben lottószelvényt. A befolyt összeg: Ft. A főnyeremény: Ft Tiszta haszon: Ft. Ennek a pénznek a 30% kerül felosztásra. Azaz: Ft A játékosok egyenként: 30 Ft nyereményt kapnak vissza. A cégbe fennmaradt összeget: Ft-ot további rendszerek kiépítésére, valamint ingyen energia (szél generátorok, mágneses motorok, termálvíz felhasználására) stb. forgatjuk be. Egy másik példával illusztrálva, szintén napi szintű lebontásban. Tételezzük fel, van regisztrált tag. Mindenki egységesen 1000ft értékben vásárol lottószelvényt. A befolyt összeg: forint. A főnyeremény: Ft Tiszta haszon: Ft ennek a 30%-a : Ft elosztva: játékossal: 297 Ft A cég haszna: Ft amelyből el tudjuk indítani a végleges tárgynyeremény sorsolást. Ezt követően további pénz összegek nem kerülnek kisorsolásra.

7 A nagyobb tárgynyeremények, mint lakás: A főnyeremény 30 nap után kerül a játékos birtokába. Megpróbálunk a játékos közvetlen környezetében olyan lakást találni, amely teljesen új építésű, jelzálogmentes, környezetbarát. A lakás, más személyre át nem ruházható, ill. készpénzre nem váltható be. A fenti példában láthatóan a cég bevételéből, már el tudjuk indítani a második egyben végleges nyereményjátékot. A nyeremény játék a következő képen alakul: A befolyt összeg és a fent maradt, mint egy 50 %-ból tudunk gazdálkodni. A fenti példánál maradva, ha napi szinten Ft-tal számolunk, az heti lebontásban: Ft. Havi szintű lebontásban: Ft áll rendelkezésünkre. Ebből az összegből 20%-ot levonva a cég fejlesztésére fordítjuk, melynek a bevételi forrás 30%-a téged illet meg. A rendszerben történő újabb bevételforrás A fenti példában említett 1 főre jutó napi szintű bevétel: 297 Ft-tal számolva 1 hónapa: 8910Ft. Ennyi pénzhez jutsz, csak azért, mert részese vagy a Fincsi Shop rendszernek. Ha még pluszban a Fincsi rendszerben vásárolsz, az előző példákkal bemutatva, ahol 20%-os jutalékban részesülsz, az havi szinten Ft. Már ennél a két rendszernél Ft-ot takarítottál meg. Ill. illet meg Téged. A lottó Nyeremény játék főnyereménye egy ház, vagy lakás, amelyet 1 héten egyszer sorsolunk ki. Ennek az értéke lakásonként, 20 M Ft. Természetesen, amennyiben a befolyt összeg több lesz, úgy annak arányában akár napi szintű lakást, vagy házat is ki tudunk sorsolni. Tehát a nyeremény szétosztása, mindig attól függ, mennyien és milyen összegű értékben vásárolnak lottószelvényt. Ha senki nem vásárol, akkor nincs mit szétosztani. A lottó Nyeremény második nyereménye egy személygépjármű, amelyet a tulajdonosa szabadon választhat ki magának 3 Milló Ft értékben. Az Autósorsolást napi szinten sorsoljuk ki. A további nyeremények, mint lakás felszerelés, napi szinten tudjuk sorsolni. A fent maradó összegből, pedig több kerekpár, hűtő, mosógép, kerülne kisorsolásra. A fenti termékek mind energiatakarékos és környezetkímélő termékek. Pl. MAYTAG mosógép.

8 Terveink szerint a lottó nyeremény bevétel 20%-át a rendszer további kiépítésére fordítanánk. Az online lottó elindításához a törvények szerint Ft kezdő tőke szükséges, amelyet a Szerencsejáték. ZRT felé kell kérvényként benyújtani. Ezt a lépést kihagynánk természetesen, mivel saját banki rendszert építenénk ki. Úgy a lottó, vagy bármely más jövedelem bevétel forrása bárki számára látható lesz, amelyet online felületen biztosítunk. Ezzel szemben, a mi álláspontunk, hogy minden megteremtett és bármely rendszerből keletkezett bevétel nem a saját tulajdonunk, hanem a Te és a többi magyar Fincsi rendszer tulajdon jogát képviseli, mint részvényes. Az online lottó rendszer indításához, keresünk olyan profi webes szakembert, aki fel tudna építeni egy online lottó weboldalt és annak folyamatos üzemeltetését is vállalná. Telme WOIP2- A Te hálózatod Neked is eleged van az eget-földet rengető telefonszámlákból!? ***VÉGE*** Mégis Itt kezdődik a Te jövőd Képzelj el, egy olyan rendszert, ahol, minden eszköz kommunikál, mindennel. Te döntöd el, hogyan kívánsz kommunikálni. És tudod mi a lélegzet elakasztó rádöbbenés? Nem függsz semmilyen hálózattól, nem vagy a helyi hálózathoz kötve. Nincs többé az apró betűs hűségnyilatkozat és előfizetői szerződés! És az elképesztő magas költséggel járó havidíjak! Mint tudjuk, a technika fejlődik folyamatosan és ez nem áll meg. Mi is fejlődünk és velünk a világegyetem. Az elmúlt 30 év technikai fejlődése a következőképpen alakult: GSM***GPRS***EDGE***3G,UMTS***3G VIDEOCALL***4G***VOIP***WOIP2 Az Internet elérhetőség és a gyors kommunikáció elengedhetetlen a mai világban. Ma egyre többen használunk Wi-Fi Internet kapcsolatot, otthon vagy a munkahelyen. Ha esetleg nem lennél otthon, hogy használni tudj egy gyors internetet, a nyilvános Wi-Fi pontok, mint például a mobil Internet, akkor is elérhető marad a számodra. A Wi-Fi egy világ méretű, vezeték nélküli internet hálózat, így az emberek nagy részének a birtokában van. Ha használod ezeket a pontokat, akkor az elérhetőséged globális lesz.

9 Gondolom Te is imádsz telefonálni, de a hívásaid költsége sokszor az egeket veri. Esetleg havi fix szerződésed van, vagy feltöltő kártyás telefonod, amelyeket nem tudsz időben befizetni a magas költségek miatt, vagy éppen lemerül a számlaegyenleged pont akkor, mikor a legnagyobb szükséged volna rá? El tudnál képzelni el egy olyan hálózat, amin keresztül mindenkit hívhatnál? És mind ezt hálózaton belül ingyen! Építsd fel saját kommunikációs hálózatodat, használd a már meglévő kommunikációs eszközeidet, és kommunikálj úgy, ahogy Te akarsz! Gondolj csak bele: hol látod a legtöbb akciót, honnan lesheted a naprakész információkat? A Multi cégektől természetesen! Akik sok tíz-, sokszázmilliós, akár milliárdos marketing költségvetéssel dobálóznak. Azokat a reklámokat, amiket látsz nap, mint nap a médiákon keresztül (Tv, Újság, rádió.) a termékek csomagolási árát Mind mind, neked kell meg fizetni!!! Borzasztó!!! Nem? Mire eljut hozzád egy kész, szépen becsomagolt termék, vagy talán még nem is szépen csomagolt, a minősége reméljük, kiváló, és van rá garancia is, rengeteg gyártási folyamaton megy keresztül. A gyártó megtervezteti szakemberekkel a terméket. Mérnökökkel, grafikusokkal sablonokat készítenek, legyártják az első teszt modelleket. Ezeket több százszor kipróbálják, ellenőrzik, majd a kész termékeket csomagolják, szállítják. Ez a gyártónak kb. 30%-os költségvetése! És a többi 70%? Igen, jól gondolod! Ezek a termékek eljutnak a multi cégekhez, nagykereskedőkhöz, kiskereskedőkhöz, és végül hozzád. A reklám költséget és ezt a 70% vagy még több árrést neked kell megfizetned. Ma a 3 hazai mobilszolgáltató is ezt teszi veled. Az üzlet fenntartását, melyek franchise szerűen növekednek és terjednek el, ezt is neked kell megfizetned. Az adó vevő tornyok fejlesztését, karbantartását, a cég alkalmazottjait, a hálózatot, és a cég fenntartását is veled fizettetik meg. Ezért drágák és már szinte megfizethetetlenek a mobiltelefon vonalak. Ezzel ellenkezőleg: a vezetékes hálózat némely cégnél teljesen ingyenes hálózaton belül. Persze ez utóbbit egyre kevesebben használjuk. Ez egyszerűen nem lehet ilyen egyszerű Szabadon kommunikálhatsz bármerre jársz Magyarországon, és mind e mellett több pénzt takaríthatsz meg. A megtérült pénzt, fordíthatod bármire akár nagy bevásárlásokra, luxus nyaralásokra Számtalan lehetőség az életed minden területén. A hétköznapi életből néhány példa

10 Mindannyiunknak fontos a család, a barátok, de a legfontosabb a gyermekünk. Ugye milyen csodálatos lenne, ha teljes nyugalommal, biztonságban érezhetnénk őket? És mindezt videotelefonon keresztül? Szeretnél a barátaiddal egy helyen csevegni? És unod már a külön álló alkalmazások, szoftverek telepítését? Érdekelne, hogy teheted meg, mind ezt egy azon rendszeren belül? Egyik barátod az Skypot, a másik Vibert használ és neked van egy Deskcall alkalmazásod. Egyszerűen integrálod a skype, vagy a Viber felhasználóneved és jelszavadat aztán ezen az egy rendszeren belül eléred őket.. Mind ezt teljesen díjtalanul! Neked mi áll a titkos kívánságok listák élén? Bizonyára neked is fontos, hogy miközben telefonálsz titokban maradjon, vagy éppen ne lehessen nyomon követni, lehallgatni a beszélgetést. Ezt biztosítja neked az internetes hangátviteli technológia. Milyen eszközökkel érheted el? Minden olyan mobil telefonnal, amelyben van Wi-Fi alkalmazás. Valamint Tablet, PC, Laptop. A Telme hálózat hozzá segít, hogy bárhol, bármikor, bárkivel, nyugodtan használhasd a saját, személyes vezeték nélküli kommunikációs hálózatodat. De ez még nem minden! Ha Neked is eleged van a rengeteg otthoni kábelvezetékekből, a különböző eszközök konfigurációs beállítgatásaiból mint pl. routerek, vagy nyomtatók, esetleg térkamara megfigyelő rendszered van, melyek hosszas kábelezést igényelnek? Ezeknek mindenkorra vége! Hogyan működnek az eszközök használata? WoIP2 technológia - WOIP2-t a számítógépeden (2 számítógép között, vagy számítógép és telefon szoftver között), amely segítségével kristálytiszta audió és videó kommunikációt folytathatsz más Telme felhasználókkal telefonon, számítógépen vagy mobilon. - WOIP2-t a mobil készülékeden a Telme egyedi mobil videó kommunikációs szoftverét, amely a smart telefonodat videó telefonná változtatja, ingyen. A Telme Közösség megnyitja számodra a WOIP2 világát, hogy szabadon kommunikálhass. A Telme Közösség nem csak beszélgetést jelent, hanem azt is, hogy megoszthatod életed legszebb pillanatait. Legyél akár egy zsúfolt városközpontban, vagy Magyarország legmagasabb csúcsán, a WOIP2 melletted van és így otthon érezheted magad hazánk bármely sarkában.

11 Internetes hangátviteli technológia (voip) a mobiltelefonodon Ha van egy harmadik generációs mobil készüléked, akkor 3GVideoCall alkalmazással hívásokat vagy videó hívásokat bonyolíthatsz le a mobil készülékeden lévő GPRS/EDGE/UMTS azaz WCDMA/Wi-Fi/HSDPA kapcsolattal. Csak telepítened kell az alkalmazást a mobilodra és máris könnyeden beléptél a WoIP2 világába. Összefoglalva: Melyek azok a recesszió biztos előnyök, ami korlátlan lehetőséget biztosítanak számodra? Hálózaton belül INGYENES Wi-Fi mobiltelefon hívás. Hálózaton belül INGYENES 3G videotelefon hívás. Szolgáltató és Helyi hálózat mentesség. 0% Fix Havidíj. Előfizetés és hűségnyilatkozat nélküli szerződés. Korlátlan Magyarországon elérhető Wi-Fi hálózat hozzáférés. További lehetőség van üzletszerű partner program részvételre, amely újabb állandó passzív jövedelmet biztosít.

12 A rendszerben lévő szoftver, vagy bármilyen más program csak tájékoztató jellegű, ezeket más ötletekkel is meg lehet valósítani. A jutalék rendszer, amely százalékos arányban van megadva szintén csak tájékoztatás képen van feltüntetve. Jelenleg 1 szoftver van készen, mely még nincs levédetve, így ezt értékesíteni még nem lehet. További szoftverek folyamatban vannak, ill, akinek bármilyen jellegű ötlete van nyugodtan irhat az alábbi cimre. Köszönöm megtisztelő figyelmed! Fejérvári Antal

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB Tartalomjegyzék 04 06 08 09 11 13 15 17 19 22 23 26 27 29 31 33 KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB 6 MARKETING

Részletesebben

Hogyan érj el több érdeklődőt és hogyan érd el, hogy TŐLED vásároljanak?

Hogyan érj el több érdeklődőt és hogyan érd el, hogy TŐLED vásároljanak? HÍRLEVÉL TITKOK 1. Hogyan érj el több érdeklődőt és hogyan érd el, hogy TŐLED Ismerd meg az automatizált és célzott email marketing hatékonyságát és érj el látványos növekedést az értékesítésben! Égerházi

Részletesebben

INFORMATIKA ÉS INTERNET

INFORMATIKA ÉS INTERNET a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 9. füzet INFORMATIKA ÉS INTERNET Informatika és internet 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb motorját a hazai tulajdonú kis-

Részletesebben

Hogyan keresnek pénzt az interneten mások

Hogyan keresnek pénzt az interneten mások Hogyan keresnek pénzt az interneten mások 8+1 online projekt www.magyarmilliomos.hu 2008. Ebben a kis kiadványban 8+1 konkrét példán, élethelyzeten, vállalkozáson keresztül próbálom megmutatni, hogy mit

Részletesebben

Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled?

Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled? 2011. Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled? Fekete Zoltán fekete.blackzo@gmail.com 2011.05.08. Üdvözlöm. Amiért most ön itt jár az csupán egy picit az én érdemem. Felhívtam

Részletesebben

Többre vágysz, mint a tömegek? Akkor neked szól ez a könyv!

Többre vágysz, mint a tömegek? Akkor neked szól ez a könyv! Elöszó Kedves olvasó! Ha most e sorokat olvasod, akkor az már nagyon jó jel, mert a társadalom azon kis csoportjához tartozol, akik hajlandóak aktivan tenni sorsuk, jövőjük alakulásáért, és nem csak a

Részletesebben

Múlt. Elemzés. Cégbemutató. Folyószámla Balesetbiztosítás KGF B Hitel Lakás Gyermek Nyugdíj. 20 év. Elemzés logikai felépítése

Múlt. Elemzés. Cégbemutató. Folyószámla Balesetbiztosítás KGF B Hitel Lakás Gyermek Nyugdíj. 20 év. Elemzés logikai felépítése Elemzés Elemzés logikai felépítése 1. Bizalomkiépítés és Cégbemutató 2. Elemző képek: 9kép 3. Múlt: ügyfél meglévő programjainak tisztázása 4. Jövő: ügyfél jövőbeni céljainak letisztázása 5. Védelem: meglévő

Részletesebben

E-Steps GUIDE 10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS

E-Steps GUIDE 10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS 100101010 GUIDE 10101001010 10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS 0100101010 This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and

Részletesebben

HATÉKONY KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS VoIP Telefonközpontjaink támogatják a VoIP és/vagy PSTN technológiákat, melyek a hatékony hívásirányításnak köszönhetően csökkentik kommunikációs költségeid. Olcsó percdíjak

Részletesebben

Miért fontos a honlapod látogatottsága és hogyan mérd? Mi is pontosan a látogatottság? Mik a jó számok?

Miért fontos a honlapod látogatottsága és hogyan mérd? Mi is pontosan a látogatottság? Mik a jó számok? Hello Csaba! Miért fontos a honlapod látogatottsága és hogyan mérd? Elérkeztünk az ingyenes honlap látogatottság növelő tanfolyam első leckéjéhez. Ezt rögtön egy talán érdekesnek tűnő kérdéssel kezdeném:

Részletesebben

Webfoglalás. Bevezető

Webfoglalás. Bevezető Webfoglalás Bevezető Ezt a könyvet az online vállalkozók magyar nyelvű alapművének szánom. Hasznos olvasmány mindenkinek, aki interneten akar értékesíteni, webes szolgáltatás indítását tervezi, szakértői

Részletesebben

Mi a marketing és miért van rá szükségünk?

Mi a marketing és miért van rá szükségünk? Ebben a tanulmányban 100 olyan marketing eszköz ötletet adunk, amivel a céged bevételeit növelni tudod! Mielőtt belekezdünk, tisztázzunk néhány alap fogalmat marketinggel kapcsolatban! Mi a marketing és

Részletesebben

Martinecz Miklós. Aranyat érő ÜZLETI ÖTLETEK. Részletes útmutató: Hogyan hozz létre. nyereséges vállalkozást eredményező ötleteket?

Martinecz Miklós. Aranyat érő ÜZLETI ÖTLETEK. Részletes útmutató: Hogyan hozz létre. nyereséges vállalkozást eredményező ötleteket? Martinecz Miklós Aranyat érő ÜZLETI ÖTLETEK Részletes útmutató: Hogyan hozz létre nyereséges vállalkozást Részletes útmutató: eredményező ötleteket? Hogyan hozz létre Kezdő és gyakorló vállalkozóknak nyereséges

Részletesebben

e-kereskedelem Virtuális tér valódi üzlet 6. oldal Kevés az átverés 13. oldal Kaptak egy második karácsonyt 15. oldal Ez a sok csatorna egységben

e-kereskedelem Virtuális tér valódi üzlet 6. oldal Kevés az átverés 13. oldal Kaptak egy második karácsonyt 15. oldal Ez a sok csatorna egységben V. évfolyam 4. szám 2013. szeptember október e-kereskedelem Virtuális tér valódi üzlet 6. oldal Kevés az átverés 13. oldal Kaptak egy második karácsonyt 15. oldal Ez a sok csatorna egységben kezelendô

Részletesebben

Mielőtt ténylegesen is belemennénk a részletekbe, itt kell leszögeznem, hogy semmiért, amit írok, nem vállalom a felelősséget!

Mielőtt ténylegesen is belemennénk a részletekbe, itt kell leszögeznem, hogy semmiért, amit írok, nem vállalom a felelősséget! M A G Y A R C É G E K A L A P Í T Á S A FIGYELEM!!! Mielőtt ténylegesen is belemennénk a részletekbe, itt kell leszögeznem, hogy semmiért, amit írok, nem vállalom a felelősséget! Nem vagyok adótanácsadó,

Részletesebben

Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja

Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja A KIADVÁNY A VÁLLAKOZÓI AKADÉMIA CÍMŰ RENDEZVÉNYSOROZAT TAPASZTALATAI ALAPJÁN KÉSZÜLT. Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja Az elvektől az eszközökig Miért szükséges a marketing? Hogyan készíthetünk

Részletesebben

1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/074/2012.

1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/074/2012. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fa: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/074/2012. Iktatószám: Vj/074-59/2012. Nyilvános változat! A Gazdasági Versenyhivatal

Részletesebben

Legyen Hatékonyabb Honlapod!

Legyen Hatékonyabb Honlapod! 1. Kiadás Legyen Hatékonyabb Honlapod! 2 Hónap alatt TARTALOM: [ÍGY KERESTEM 450.000 FT OT ] [Gyakorlati útmutató a SEO Sales honlaphoz] Legyen Jobb honlapod módszer 1. kiadás Hatékonyabb honlap gyakorlatban!

Részletesebben

Csatlakozz a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you

Csatlakozz a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you Csatlakozz a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottájához, mert valóban megéri Vodafone Power to you Mit biztosít neked a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottaajánlata? 0 Ft-os beszélgetést a flottatagok

Részletesebben

Hasznos időtöltést kívánok az olvasáshoz: Szabó Renáta. csaladbaratmunka.hu

Hasznos időtöltést kívánok az olvasáshoz: Szabó Renáta. csaladbaratmunka.hu Készítettem pár riportot, hogy lásd milyen lehetőségek adottak mindenkinek, aki szeretne pénzt keresni hobbijával, szakmai tudásával. Olyan nők válaszolnak a kérdésekre, akik elkezdték pénzre fordítani

Részletesebben

Kulcsrakész Megoldás a Sikeres DubLi Network Üzleted Felépítéséhez

Kulcsrakész Megoldás a Sikeres DubLi Network Üzleted Felépítéséhez DubLi Üzleti Rendszer Kulcsrakész Megoldás a Sikeres DubLi Network Üzleted Felépítéséhez Tartalomjegyzék Bevezetés Üdvözöljük Önt a DubLi Network világában! Itt a lehetőség, hogy napjaink egyik leghatalmasabb

Részletesebben

BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT

BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT Netre fel! BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT www.facebook.com/barhacs www.barhacs.hu Az Internet olyan globális számítógépes hálózatok hálózata, amely felhasználók milliárdjait kapcsolja össze Az

Részletesebben

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka A hatékony weboldalak 9 titka Hogyan mutasd be a cégedet, és terméked az interneten úgy, hogy túléld a sorsdöntő első

Részletesebben

tartalomjegyzék Többszerzõs mû. Készült a Magyar Formatervezési Tanács megrendelésére.

tartalomjegyzék Többszerzõs mû. Készült a Magyar Formatervezési Tanács megrendelésére. 8.0 version tartalomjegyzék Többszerzõs mû. 1. Bevezetõ... 3 2. Ajánlás... 4 3. Mielõtt nekikezdenél...... 5 4.1. Üzleti tervezés... 6 4.2. SWOT analízis... 8 4.3. Piackutatás... 10 4.4. A marketingterv...

Részletesebben

Hogyan indítsunk webáruházat?

Hogyan indítsunk webáruházat? WebShop-Experts Kft. Hogyan indítsunk webáruházat? Gyakorlati útmutató KKV cégvezetőknek új webáruház indításához www.webshopexperts.hu 1 Copyright @ 2009 WebShop-Experts Kft. Minden jog fenntartva. A

Részletesebben

tartalomjegyzék Többszerzõs mû. Készült a Magyar Formatervezési Tanács megrendelésére.

tartalomjegyzék Többszerzõs mû. Készült a Magyar Formatervezési Tanács megrendelésére. 7.0 version tartalomjegyzék 1. Bevezetõ... 3 2. Ajánlás... 4 3. Mielõtt nekikezdenél...... 5 4.1. Üzleti tervezés... 6 4.2. SWOT analízis... 8 4.3. Piackutatás... 10 4.4. A marketingterv... 13 4.5. A pénzügyi

Részletesebben

FUTURE REAL-ESTATES NETWORK (FREN)

FUTURE REAL-ESTATES NETWORK (FREN) FUTURE REAL-ESTATES NETWORK (FREN) INGATLAN ÖNFINANSZÍROZÁSI RENDSZER A FREN alapötlete egy 1933-as modellen alapszik, ami nem más, mint a "Rent to Own vagyis Bérléssel a tulajdonig" megoldás. Ezt a konstrukciót

Részletesebben

Az ACN üdvözli Önt! AZ ÖN ÚJ ÉLETE MA KEZDŐDIK!

Az ACN üdvözli Önt! AZ ÖN ÚJ ÉLETE MA KEZDŐDIK! Az ACN üdvözli Önt! AZ ÖN ÚJ ÉLETE MA KEZDŐDIK! 2013 ACN Europe B.V. Minden jog fenntartva. A jelen kiadvány tartalma, valamint az abban szereplő összes védjegy, szolgáltatási védjegy, cégnév és logó az

Részletesebben

A DIGITÁLIS PÓKHÁLÓ - AZ INTERNET HASZNÁLATA KEZDŐKNEK

A DIGITÁLIS PÓKHÁLÓ - AZ INTERNET HASZNÁLATA KEZDŐKNEK A DIGITÁLIS PÓKHÁLÓ - AZ INTERNET HASZNÁLATA KEZDŐKNEK Copyright 2008 Coppeweb Solutions (http://www.coppeweb.hu/) Kiadva a Creative Commons Nevezd meg! 2.5 Magyarország licenc (http://creativecommons.org/licenses/by/2.5/hu/)

Részletesebben

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS Segítség vállalkozásod felépítéséhez Bízz az álmaidban, és mi segítünk megvalósítani azokat, hogy Te is Magyarország sikeres fiatalja, elismert vállalkozóinak egyike lehessél!

Részletesebben