Magyar Suzuki Zrt Esztergom, Schweidel J. u. 52. Telefon: Fax:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Magyar Suzuki Zrt. 2500 Esztergom, Schweidel J. u. 52. Telefon: 06 33 541 100 Fax: 06 33 412 014 www.suzuki.hu"

Átírás

1 Magyar Suzuki Zrt Esztergom, Schweidel J. u. 52. Telefon: Fax: M a g y a r S u z u k i Z r t.

2 KOMOLY VÁRAKOZÁSOK AMagyar Suzuki Zrt ben 147 ezer autót gyártott. A saját gyártásban készült gépkocsikból at sikerült értékesíteni, ami 4,5 százalékos visszaesést jelent, a hazai eladások ugyanakkor 16 százalékkal, 4652 darabra nőttek. Az esztendő folyamán összesen 4735 Suzuki márkájú gépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, ami 7 százalékos piaci részesedésnek felel meg. A motorkerékpárok értékesítésében a Suzuki a márkarangsor negyedik helyét foglalja el 8,8 százalékos piacrésszel. Az SX4 és a Splash modell életciklusa végéhez érkezett, gyártásuk 2014 nyarán befejeződött. Az esztendő második fele az új Vitara sorozatgyártásának előkészítése jegyében zajlott. A modell gyártása és piaci forgalmazása március elején kezdődött meg. Az Esztergomban készült Vitarákat a Suzuki Motor Corporation globális értékesítési hálózata teríti a világban. A Magyar Suzuki nagy várakozásokat fűz AllGrip összkerekes technológiával felszerelt, korszerű sport-szabadidős modelljéhez: sikere nyomán 2015-ben 165 ezer autó gördülhet le a szerelőszalagról Esztergomban. A esztergomi gyárban közvetlenül foglalkoztatott 3100 dolgozón túl a Magyar Suzuki több tízezer ember számára biztosít megélhetést a vállalat kiterjedt beszállítói és márkakereskedői hálózatán keresztül. A cég folyamatosan törekszik a helyi beszállítók számának és az általuk beszállított termékek értékhányadának növelésére. Fő vállalati adatok Jegyzett tőke (2014. December 31-én) Alkalmazottak száma (2014. December 31-én) Az összes értékesítésből származó nettó árbevétel (2014) A belföldi értékesítésből származó nettó árbevétel (2014) Az exportértékesítésből származó nettó árbevétel (2014) Beszerzési alapú beruházás (2014) 302,9 millió euró 3100 fő 1539,3 millió euró 81,4 millió euró 1457,9 millió euró 76,5 millió euró Tulajdonosi szerkezet Suzuki Motor Corporation 97,52% ITOCHU Corporation 2,46% Magyar részvényesek 0,02% Gyártás és értékesítés Esztergomban gyártott gépjármű (2014) Értékesített gépjármű (2014) ebből Esztergomban gyártott Export ebből Swift SX4 S-CROSS SX4 (Fiat Sedici) 2152 Splash (Opel Agila) Belföldön forgalomba helyezett gépjármű (2014) 4735 ebből saját gyártású 4670 Swift 1743 SX4 S-CROSS 1197 SX Splash 642 Értékesítés Összesen Exportértékesítés Belföldí értékesítés

3 MÉRFÖLDKÖVEK 1991 Megalakul a Magyar Suzuki Rt. Az alaptőke 5,5 milliárd forint, az alapítók a japán Suzuki, a magyar kormány, az Itochu és a Világbank Megkezdődik az ötajtós Swiftek sorozatgyártása Itthon is elindul a négyajtós Swift Sedanok gyártása Az exporttevékenység kezdete Az esztergomi gyárban elkészül a százezredik hazai gyártású Suzuki Megindul a Wagon R+ sorozatgyártása Megkezdődik az Ignis sorozatgyártása Megkezdődik a dízelüzemű Wagon R+ és Ignis gyártása. Az esztergomi gyárban is készülnek Ignis Super 1600-asok február 4-én bemutatják az új Swiftet, a Suzuki Way of Life! filozófiájának zászlóshajóját Február 27-én legördül a gyártósorról az SX4 családi és szabadidő-autó. Októberben elkészül az egymilliomodik autó a Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyárában Kora tavasszal legördül a gyártósorról az első Splash. A Magyar Suzuki a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával karöltve megalapítja a Puskás Suzuki Kupát. Szeptemberben elkészül a másfél milliomodik Suzuki Június 10-én legördül az esztergomi gyár gyártósoráról a megújult Swift, a nagy sikerű világstratégiai modell harmadik Magyarországon gyártott generációja Július 14-én Esztergomban elkészül a kétmilliomodik személyautó, egy harmadik generációs Swift. Megújul a Swift széria nagy teljesítményű csúcsmodellje, a Swift Sport Megújul a Splash Szeptemberben elindul a Suzuki C kategóriás crossover modellje, az SX4 S-CROSS sorozatgyártása ismét megújul a Swift, megkezdődik a ráncfelvarrott modell gyártása. Júliusban elkészül a 2,5 milliomodik személyautó az esztergomi gyártósoron Március 5-én legördül a szerelősorról az új Vitara modell.

4 A SUZUKI MOTORJA AZ EMBER AMagyar Suzuki Zrt. huszonhárom éve van jelen a hazai autógyártás élmezőnyében: az azóta gyártott több mint 2,5 millió esztergomi gépkocsi minősége és megbízhatósága garantálja a vállalat helyét a magyarországi járműgyártás nagyjai között. A siker a japán technológia, a speciális gyártási folyamatok és a kiemelkedő hatékonyság mellett a magyar munkavállalók hűségének és szorgalmának, a magyar mérnökök kimagasló szakmai tudásának és helytállásának köszönhető. A Suzuki-vállalatcsoport fő működési értékeit az egész világon az ügyfél igényeire szabott kimagasló minőség, az állandó újításokat elváró vállalati légkör, a csapatmunka fontossága és az egyén folyamatos fejlesztése jelenti. Megújuló autóinkhoz friss szemléletre, innovatív gondolkodásra, lendületes csapatmunkára van szükség. A Magyar Suzuki ezért folyamatosan várja olyan pályakezdő és frissdiplomás mérnökök jelentkezését, akik részt kívánnak venni a Suzuki európai, sőt globális modellkínálatának megújításában. A legjobb szakemberek elérése érdekében a vállalat kooperatív együttműködési megállapodást kötött az Óbudai Egyetemmel, hogy a leendő mérnökök testközelből, féléves intenzív szakmai gyakorlat során ismerhessék meg az autógyártás folyamatait. A Magyar Suzuki tudja, hogy csak akkor lehet igazán sikeres, ha autói a legjobb szakemberek keze közül kerülnek ki, hiszen a Suzuki motorja az ember.

5 SZEMÉLYRE SZABVA AMagyar Suzuki Zrt. a vállalat európai termelési központjaként fontos szerepet tölt be a csoport életében. Az SX4 S-CROSS gyártásával 2013-ban egy olyan bővítési program vette kezdetét, amelyben a Magyar Suzuki még több országba exportál autókat, s ezzel a Suzuki globális stratégiájában az egyik legfontosabb gyártóbázissá lép elő. Az új Vitara tavaszi bevezetésével a Magyar Suzuki jelentősége tovább nő. Az Esztergomban gyártott gépkocsik immár több mint 90 országba jutnak el. A Grab your field! (Szabd magadra!) koncepció jegyében megalkotott új Vitara a Suzuki legújabb büszkesége. A típus fejlesztése több mint négy évig tartott; az autóban a Vitara öröksége teljesen új platformon, új tulajdonságokkal kel életre. A Suzuki modelltörténetében a Vitarával új fejezet nyílik: a jól felismerhető suzukis sport-szabadidő külcsín mellett megjelenik a tulajdonos igényeit és ízlését kifejező személyre szabhatóság. Az új Vitara fő jellemzői Gazdaságos üzemanyag-felhasználás a jármű tömegének csökkentése, a mechanikai energiaveszteség mérséklése és a kocsi formájának aerodinamikai optimalizálása révén Korszerű navigációs és biztonsági felszerelések Négy üzemmódot kínáló AllGrip összkerékhajtás Automatikus motorleállító-motorindító rendszer Radaros féktámogató rendszer (RBS) az ütközés elhárítására, illetve erejének mérséklésére Adaptív sebességtartó (ACC) a követési távolság tartására az autó előtt haladó jármű mögött Az új Vitara sorozatgyártása hivatalosan március 5-én kezdődött meg Esztergomban. Az európai autókereskedések ugyanettől az időponttól értékesítik a modellt. A Magyar Suzuki az első évben 70 ezer Vitara gyártásával számol, amihez 74 magyar beszállító szolgáltatásait veszi igénybe.

6 AZ IDEÁLIS FLOTTAPARTNER A Suzuki modelljei korszerű műszaki tartalmuknak és innovatív, izgalmas megjelenésüknek köszönhetően a flottafelhasználó ügyfelek elégedettségét is kivívták. A vállalat egyre jelentősebb szerepet tölt be a flottapiacon, komoly referenciakörrel rendelkezik, és sikeresen szolgálja ki a céges felhasználók igényeit. Ezt tükrözik az értékesítési eredmények is: április 1-je és március 31-e között az eladások 65 százalékát tette ki üzleti célú autóvásárlás, a lakossági ügyfelek aránya 35 százalék volt. Egy új Suzuki megvásárlása ésszerű döntés, az autók csekély fogyasztása és szervizigénye, költséghatékony üzemeltetése köztudomású. A kimagasló ár-érték arány, az innovatív technológia és a kedvező finanszírozás révén a márka cégautóként is okos választás. A Suzuki további előnye a hazai gyártás és a kiterjedt országos szervizhálózat: az autók beszerzése mellett az alkatrészek pótlása is gyors és egyszerű. Változatos modellkínálatának köszönhetően a márka a vállalkozások széles körét tudja kiszolgálni. A legendás terepjáró, a Jimny vadásztársaságok, erdészetek körében népszerű, az ORFK pedig februárban a Swiftet választotta ügyintéző autójának. Az SX4 S-CROSS-t mérete, sokoldalúsága, hatalmas csomagtere a legkülönfélébb célokra teszi alkalmassá. A Suzuki legújabb terméke a Vitara. Műszaki újításai, kiváló terepképességei és személyre szabható megjelenése révén ez a modell újabb ügyfelek számára jelenthet ideális megoldást.

7 HATÁRTALAN FEJLŐDÉS ASuzuki motorkerékpárok töretlen fejlődéséhez és sikeréhez jelentősen hozzájárul a japán gyártási filozófia, a következetes tervezés és a szakértelem. Nem véletlen, hogy a Suzuki az egyik vezető motorkerékpár-gyártó a világon, hiszen a minőségi kritériumokon felül a változó vásárlói igényeknek is mindig megfelel. A 2015-ös szezonban a Suzuki motorpalettája három új modellel gazdagodik, négy modell pedig megújul. Új modellek Az év nagy durranása az új GSX-S1000 és GSX-S1000F naked-sport testvérpár, amely a maga 145 lóerejével új dimenziót nyit az utcai sportmotorozásban. A modellt, amely a világverő GSX-R1000 génjeit örökölte meg, STCS kipörgésgátló rendszerrel és blokkolásgátlóval is felszerelték. Az új Address 110-es stílusos robogó: több mint 20 literes ülés alatti csomagterével és 1,96 literes fogyasztásával új értelmet ad a városi robogózásnak. Megújuló motorkerékpárok A méltán népszerű Bandit túramotor legújabb változata, a Suzuki Bandit 1250S ABS most még stílusosabb és kényelmesebb. Az új GSX-R1000 ABS már több mint tökéletes: blokkolásgátló rendszerrel is ellátták. Megújult és megjelenésével még ütősebb lett a kategóriájában egyedülálló V-Strom 650XT ABS túraenduró is, az Inazuma 250F-et pedig még elődjénél is sportosabbra szabták. A Suzuki a motorsportban 2015-ben három kihagyott versenyszezon után a Suzuki újra harcba száll a MotoGP sorozatban a Suzuki Ecstar csapatával. A GSX-RR sikeres tesztelését követően már élesben versenyez a csapat két ígéretes versenyzője, Aleix Espargaro és Maverick Viñales. Várhatóan igen izgalmas szezon elé nézünk! A 2014-es versenyszezonban a tizenháromszoros bajnok Suzuki Endurance Racing Team összesítettben a 2. helyen zárta a FIM Endurance World Championship világbajnokságot.

8 ÖTVEN ÉV A VIZEKEN ASuzuki 1965-ben készítette első hajómotorját, a vállalat Marine üzletága 2015-ben ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. A hajómotorgyártás nagy utat tett meg az elmúlt fél évszázad alatt: a ma gyártott Suzuki erőforrások páratlanok a piacon. A vállalat mérnökei maguk is lelkes hajósok, akik minden idejüket annak szentelik, hogy az üzemanyag-hatékony, fejlett technológián alapuló hajómotorokat tökélyre fejlesszék, s a Suzuki hajómotorok tulajdonosai minél több időt tölthessenek kellemesen és biztonságban a vizeken. A fejlesztéseknek és a piacon egyedülálló innovatív megoldásoknak köszönhetően a Suzuki hajómotorok kiválóan ötvözik a környezettudatosságot, a hatékonyságot és a teljesítményt, stabil helyet biztosítva a márkának az ipar élvonalában. A könnyű, hordozható DF2.5-től a legerősebb DF300AP-ig a Suzuki minden igényre és stílusra megfelelő hajómotort kínál. A Marine üzletág 2014-ben értékesítette hárommilliomodik legyártott hajómotorját. A vállalat immár a nyolcadik innovációs díjat vehette át 2014-ben; a kimagasló eredmény jelzi, hogy a Suzuki élen jár a világ gyártói között. A Suzuki Marine Magyarországon ugyanezt a professzionális szemléletet képviseli márkakereskedőin keresztül, akik készséggel állnak az ügyfelek és a hajózást kedvelő hazai nagyközönség szolgálatára tavainkon és folyóinkon egyaránt.

Magyar Suzuki Zrt Esztergom, Schweidel J. u. 52. Telefon: Fax:

Magyar Suzuki Zrt Esztergom, Schweidel J. u. 52. Telefon: Fax: Magyar Suzuki Zrt. 2500 Esztergom, Schweidel J. u. 52. Telefon: 06 33 541 100 Fax: 06 33 510 570 www.suzuki.hu M a g y a r S u z u k i Z r t. 25 ÉVES A MAGYAR SUZUKI AMagyar Suzuki Zrt.-t a Suzuki Motor

Részletesebben

25 ÉVES A MAGYAR SUZUKI

25 ÉVES A MAGYAR SUZUKI M a g y a r S u z u k i Z r t. 25 ÉVES A MAGYAR SUZUKI AMagyar Suzuki Zrt.-t a Suzuki Motor Corporation mint többségi tulajdonos huszonöt esztendeje, 1991-ben alapította. Az eltelt két és fél évtizedben

Részletesebben

Amikor az álmok valóra válnak...

Amikor az álmok valóra válnak... M a g y a r S u z u k i Z r t. Amikor az álmok valóra válnak... 2013 nyarának kezdetén, amikor a Duna megáradt, és a szó szoros értelmében benne voltunk a vízben, láthattuk, hogyan fognak össze a magyar

Részletesebben

M A G Y A R S U Z U K I Z R T.

M A G Y A R S U Z U K I Z R T. MAGYAR SUZUKI ZRT. CSÚCSON A GYÁRTÁS- TECHNOLÓGIÁBAN ÉS A HAZAI PIACON A Magyar Suzuki Zrt.-t a Suzuki Motor Corporation többségi tulajdonosként 1991-ben alapította. A magyar leányvállalat az európai járműgyártás,

Részletesebben

NAGYOBB SEBESSÉGBE KAPCSOLT A MAGYAR SUZUKI

NAGYOBB SEBESSÉGBE KAPCSOLT A MAGYAR SUZUKI NGYOBB SEBESSÉGBE KPCSOLT MGYR SUZUKI Magyar Suzuki Zrt.-t a Suzuki Motor Corporation többségi tulajdonosként huszonhat esztendeje, 1991-ben alapította. magyar leányvállalat az európai járműgyártás, így

Részletesebben

Magyar Suzuki Zrt Esztergom, Schweidel J. u

Magyar Suzuki Zrt Esztergom, Schweidel J. u Magyar Suzuki Zrt. 2500 Esztergom, Schweidel J. u. 52. www.suzuki.hu PIACVEZETŐ MÁRKÁNK A Magyar Suzuki Zrt. a Suzuki Motor Corporation helyezett 19292 saját gyártású és importált Suzuki A Magyar Suzuki

Részletesebben

SUZUKI FLOTTA KATALÓGUS

SUZUKI FLOTTA KATALÓGUS SUZUKI FLOTTA KATALÓGUS Tisztelt leendő Partnerünk! Innováció a praktikum jegyében, az Ön igényeire szabva. Ez az, ami évtizedek óta meghatároz min den új Suzuki modellt. A japán mérnöki precizitás és

Részletesebben

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER A Széchenyi István Egyetem szerepe a járműiparhoz kapcsolódó oktatásban, valamint kutatás és fejlesztésben PROF. DR. FÖLDESI PÉTER MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA 2014. JANUÁR 31. Nemzetközi kitekintés Globalizáció

Részletesebben

Kecskemét & Mercedes-Benz: Sikertörténet, nem csak a Mercedes-Benz számára

Kecskemét & Mercedes-Benz: Sikertörténet, nem csak a Mercedes-Benz számára Kecskemét & Mercedes-Benz: Sikertörténet, nem csak a Mercedes-Benz számára Manfred Schulz 2014. május 27. Kezdetben pusztán egy vízió volt 2 A Mercedes-Benz kecskeméti gyárának bemutatása és mára, íme

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE ELEKTRONIKAI TERMÉKFEJLESZTÉS ÉS GYÁRTÁS Z Elektronika

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

Vállalatgazdaságtan. Minden, amit a Vállalatról tudni kell

Vállalatgazdaságtan. Minden, amit a Vállalatról tudni kell Vállalatgazdaságtan Minden, amit a Vállalatról tudni kell 1 Termelési rendszer vizsgálata 2 képzeljük el az alábbi helyzetet örököltünk egy gyárat mit csináljunk vele? működtessük de hogyan? Hogyan működik

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE Z ELEKTRONIKA KFT. SZÉLES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJT AZ ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁS

Részletesebben

Suzuki patentek. Suzuki patentek 8/1. oldal

Suzuki patentek. Suzuki patentek 8/1. oldal fekete 16 7 13,2 25-185 552 Suzuki univerzális alátétes kereszthornyú lemezcsavar szín fej Ø menet teljes hossz kiszerelés gyári szám AP szám fekete 11,5 4,8 24 25-187 303 szürke 14,8 6,7 15,5 25 09409-07308-T01

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

Fejlesztési projektjeink eredményei

Fejlesztési projektjeink eredményei Fejlesztési projektjeink eredményei 1 www.bosch.hu Fejlesztési projektjeink eredményei 2 Miskolc Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. A Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003 nyarán alakult,

Részletesebben

C é g t ö r t é n e t

C é g t ö r t é n e t C é g t ö r t é n e t t a l a p a s p o r t k f t. z ö l d s é g - g y ü m ö l c s n a g y k e r e s k e d é s A Talapa Sport Kft. 1994. április 11- ével alakult, határozatlan idôre. A cég alapítója és

Részletesebben

Visszaesés vagy új lendület? A nemzetközi válság hatása a közép-európai térség járműgyártására

Visszaesés vagy új lendület? A nemzetközi válság hatása a közép-európai térség járműgyártására Visszaesés vagy új lendület? A nemzetközi válság hatása a közép-európai térség járműgyártására Túry Gábor MTA Világgazdasági kutatóintézet Válságról válságra A gazdasági világválság területi következményei

Részletesebben

Nem mondunk le a mirelit zöldségről

Nem mondunk le a mirelit zöldségről Az elmúlt évek legszélesebb körű termékvisszahívására került sor a napokban egy magyar üzemben gyártott gyorsfagyasztott áruk lisztériafertőzése miatt. A forgalomból olyan nagy mennyiségű árut kénytelenek

Részletesebben

Informatika és növekedés. Pongrácz Ferenc ügyvezető igazgató, IBM ISC Magyarország Kft., az MKT Informatikai Szakosztályának elnöke

Informatika és növekedés. Pongrácz Ferenc ügyvezető igazgató, IBM ISC Magyarország Kft., az MKT Informatikai Szakosztályának elnöke Informatika és növekedés Pongrácz Ferenc ügyvezető igazgató, IBM ISC Magyarország Kft., az MKT Informatikai Szakosztályának elnöke Honnan jön a lendület? Az Infokommunikációs iparág adja!* 1 2 3 Permanens

Részletesebben

A PASSZÍV HÁZAKHOZ IS MEGFELELŐ 8 LÉGKAMRÁS NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A LIMAKER KFT-NÉL

A PASSZÍV HÁZAKHOZ IS MEGFELELŐ 8 LÉGKAMRÁS NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A LIMAKER KFT-NÉL TÁJÉKOZTATÓ A PASSZÍV HÁZAKHOZ IS MEGFELELŐ 8 LÉGKAMRÁS NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A LIMAKER KFT-NÉL A projekt összefoglaló adatai: A kedvezményezett neve: "LIMAKER" Termelő,

Részletesebben

Összesítés dízel motor esetében Költség alapján. Összesítés benzines motor esetében

Összesítés dízel motor esetében Költség alapján. Összesítés benzines motor esetében Cégautó Magazin 200/10. szám (rövidített, saját kiegészítésekkel) Miniautók - kedvező ár, könnyű kezelhetőség Teljes körű hazai kínálat A kisautók után egy még kisebb kategória itthon szereplőivel ismertetjük

Részletesebben

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Sajtóközlemény A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Biatorbágy, 2011. október 20. Négy járművet állít ki a Scania a 6-os pavilonban található 602. számú standon. A Citywide a stílusos városi,

Részletesebben

Ha nem akarsz változni. választhatod a kihalást is.

Ha nem akarsz változni. választhatod a kihalást is. Ha nem akarsz változni választhatod a kihalást is. Amiért a vállalkozások coach-csal a fedélzeten többre jutnak és növekednek Mit hoz a konyhára, ha egy üzleti (Action) coach érkezik a fedélzetre? Teljesítménynövelő

Részletesebben

STRATÉGIA: Növekedésre programozva

STRATÉGIA: Növekedésre programozva STRATÉGIA: Növekedésre programozva 1) MODERN KONCEPCIÓ: SMART ENERGY MANAGEMENT: Az energiatermelés, kereskedelem és összetett szolgáltatások rugalmas és kifinomult kombinációja. A piacon egyedülálló.

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

AZ EXIM NEMZETKÖZI ÜZLETFEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGE. Kabai Éva Nemzetközi Akvizíció

AZ EXIM NEMZETKÖZI ÜZLETFEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGE. Kabai Éva Nemzetközi Akvizíció AZ EXIM NEMZETKÖZI ÜZLETFEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGE Kabai Éva Nemzetközi Akvizíció NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI INTÉZMÉNYEK INTERNATIONAL FINANCIAL INSTITUTIONS NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI INTÉZMÉNYEK INTERNATIONAL FINANCIAL

Részletesebben

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában www.falcon-vision.com GYÁRTÓSORI ELLENÔRZÉS MINÔSÉGBIZTOSÍTÁS FOLYAMATDIAGNOSZTIKA www.falcon-vision.com Termékeink felhasználási köre Képfeldolgozó mérôrendszerek

Részletesebben

Cégformáló Innováció

Cégformáló Innováció 77 Elektronika Kft Cégformáló Innováció Egy új technológia, ami megváltoztatta a 77 Elektronika életét Bayer Gábor MAFITUD Fejlesztési igazgató 11. Országos találkozó 77 Elektronika Kft 2012. szeptember

Részletesebben

Minden terep hazai pálya

Minden terep hazai pálya Minden terep hazai pálya Tisztelt Olvasó! Ö n a Suzuki Business & Life magazin első számát tartja kezében. Célunk nemcsak az, hogy a magazinon keresztül megis- mertessük Önnel a Suzuki autóit, motorjait

Részletesebben

25 év az egészségügy szolgálatában

25 év az egészségügy szolgálatában 77 Elektronika Kft. 25 év az egészségügy szolgálatában Zettwitz Sándor ügyvezető igazgató, 77 Elektronika Kft. 2011. május 26. A 77 Elektronika növekedése 2 1986: 6 fő 27m 2 bérelt lakás 2011: több mint

Részletesebben

Az ISO 9001:2015 Szabvány sikeres bevezetése A Berg System Kft-nél

Az ISO 9001:2015 Szabvány sikeres bevezetése A Berg System Kft-nél Az ISO 9001:2015 Szabvány sikeres bevezetése A Berg System Kft-nél I. előadás Budapest - 2016.11.08 Berg System Kft minőségpolitikája: Berg System Kft sokat tesz a környezet védelemért, hogy csökkentsük

Részletesebben

A connector can save your life...

A connector can save your life... A connector can save your life... Delphi Connection Systems Hungary Kft. Tatabánya Innovation for the real world Delphi Automotive A Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH, www.delphi.com) elektronikai alkatrészek

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY DRASZTIKUS KÁROSANYAGKIBOCSÁTÁS-CSÖKKENTÉS A FORDNÁL

SAJTÓKÖZLEMÉNY DRASZTIKUS KÁROSANYAGKIBOCSÁTÁS-CSÖKKENTÉS A FORDNÁL SAJTÓKÖZLEMÉNY DRASZTIKUS KÁROSANYAGKIBOCSÁTÁS-CSÖKKENTÉS A FORDNÁL A Ford közzétette 14. Fenntarthatósági Jelentését, amelyben a vállalat kiemeli, hogy 2000 és 2012 között a globális gyártóüzemekben 37

Részletesebben

Bosch csoport. Éves sajtótájékoztató 2014. május 22.

Bosch csoport. Éves sajtótájékoztató 2014. május 22. Bosch csoport Éves sajtótájékoztató 2014. május 22. 1 Bosch csoport A Bosch csoport tulajdonosi szerkezete Üzletrész (%) Szavazati jog (%) Robert Bosch GmbH 1 Bosch család 7 Robert Bosch Industrietreuhand

Részletesebben

Az MKB Értékpapír és Befektetési Rt. üzleti jelentése és pénzügyi kimutatásai

Az MKB Értékpapír és Befektetési Rt. üzleti jelentése és pénzügyi kimutatásai Az MKB Értékpapír és Befektetési Rt. üzleti jelentése és pénzügyi kimutatásai (MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOK ALAPJÁN) 1997. december 31. Az MKB Értékpapír és Befektetési Rt. üzleti jelentése A teljeskörû

Részletesebben

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében A Toyota alapítása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy kiváló minõségû és úttörõ jelentõségû termékek elõállításával, valamint magas szintû szolgáltatásainkkal

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Pénzügy menedzsment. Hosszú távú pénzügyi tervezés

Pénzügy menedzsment. Hosszú távú pénzügyi tervezés Pénzügy menedzsment Hosszú távú pénzügyi tervezés Egy vállalat egyszerűsített mérlege és eredménykimutatása 2007-ben és 2008-ban a következőképpen alakult: Egyszerűsített eredménykimutatás (2008) Értékesítés

Részletesebben

TISZTELT KAMARAI TAG!

TISZTELT KAMARAI TAG! A képek illusztrációk. TISZTELT KAMARAI TAG! A Schiller Autó Család, mint hivatalos OPEL, FIAT, ŠKODA és TOYOTA márkakereskedés illetve márkaszerviz egyedi kedvezményeket nyújt a Nemzeti Agrárgazdasági

Részletesebben

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK 02 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi stílus mellett tette le a voksát. Ez a három jellemző a márka által

Részletesebben

Gépjármű adatok I. - Személyszállító személygépkocsik

Gépjármű adatok I. - Személyszállító személygépkocsik Gépjármű adatok I. - Személyszállító személygépkocsik nettó ár 7113 0001 Citroen C3 1.6 Vti Collection 5 88 3 100 000 85000 3 185 000 8703 7113 0002 Citroen C3 1.6 Vti Exclusive 5 88 3 300 000 85000 3

Részletesebben

A MÁRKA ÍGÉRETE A MÁRKA ÍGÉRETEA. A Roger nem csak egy név. Ez a márka hatalmas élményt ígér a szakemberek és végfelhasználók számára.

A MÁRKA ÍGÉRETE A MÁRKA ÍGÉRETEA. A Roger nem csak egy név. Ez a márka hatalmas élményt ígér a szakemberek és végfelhasználók számára. A MÁRKA ÍGÉRETE A MÁRKA ÍGÉRETEA MÁRKA ÍGÉRETE A Roger nem csak egy név. Ez a márka hatalmas élményt ígér a szakemberek és végfelhasználók számára. Filozófiánk Roger Technology A Háztartási automatizálás

Részletesebben

A baromfi-feldolgozás súlya és szerepe a számok tükrében Problémák és megoldások a baromfifeldolgozásban

A baromfi-feldolgozás súlya és szerepe a számok tükrében Problémák és megoldások a baromfifeldolgozásban A baromfi-feldolgozás súlya és szerepe a számok tükrében Problémák és megoldások a baromfifeldolgozásban 2016. február 04. Dr. Felkai Beáta Olga Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Élelmiszeripar súlya -

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2010. november 25-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2010. november 25-i ülésére Tárgy: Gépjármű beszerzése Sorszám: IV/3 Előkészítette: Gál András osztályvezető Műszaki Osztály Véleményező Pénzügyi Bizottság bizottság: Döntéshozatal módja: Egyszerű szótöbbség Tárgyalás módja: Nyilvános

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

ELEKTROMOBILIZÁLÓ: KÖSZÖNTÜNK, NAGARES!

ELEKTROMOBILIZÁLÓ: KÖSZÖNTÜNK, NAGARES! ELEKTROMOBILIZÁLÓ: KÖSZÖNTÜNK, NAGARES! Mostantól a portfóliójában Járműi megoldások ÚJDONSÁG WWW.MAHLE-AFTERMARKET.COM 02 Köszöntünk, Nagares! Köszöntünk, Nagares! 03 KÉT KIVÁLÓ CSAPAT: MAHLE ÉS NAGARES

Részletesebben

Szakmai távlatok a láthatáron

Szakmai távlatok a láthatáron Szakmai távlatok a láthatáron Lehetőségek egyetemi hallgatók számára a Schaeffler csoporton belül az FAG Magyarország Ipari Kft.-nél FAG Magyarország Ipari Kft. 4031 DEBRECEN Határ út 1/D. A Schaeffler

Részletesebben

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja

A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja Be there, be adaptive, sell more A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja a Formula/400 megoldása Leadtől a jutalékig Az eszközfüggetlen, Mobile First platformon kialakított

Részletesebben

I. CRM elmélete és gyakorlata. II. Stratégiai elemek. III. Strukturális megoldások

I. CRM elmélete és gyakorlata. II. Stratégiai elemek. III. Strukturális megoldások Transzformáció -CRM Értékesítési stratégiák I. CRM elmélete és gyakorlata II. Stratégiai elemek III. Strukturális megoldások 1 Customer Relationship Management egy filozófia Értékesítés Ügyfél Marketing

Részletesebben

IPACKCHEM 6 ORSZÁG 6 TERMELŐ ÜZEM 68 M EUR ÁRBEVÉTEL 344 MUNKAVÁLLALÓ TONNA CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK SPECIÁLIS VEGYI ANYAGOK SZÁMÁRA

IPACKCHEM 6 ORSZÁG 6 TERMELŐ ÜZEM 68 M EUR ÁRBEVÉTEL 344 MUNKAVÁLLALÓ TONNA CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK SPECIÁLIS VEGYI ANYAGOK SZÁMÁRA 2017 KIVONAT IPACKCHEM CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK SPECIÁLIS VEGYI ANYAGOK SZÁMÁRA Tevékenységünk EGYESÜLT KIRÁLYSÁG FRANCIAORSZÁG BRAZÍLIA OROSZORSZÁG MAGYARORSZÁG DÉL AFRIKA Az IPACKCHEM csoport

Részletesebben

Autóbusz Klaszter Bemutatkozás

Autóbusz Klaszter Bemutatkozás Autóbuszgyártó Klaszter Budapest, 2010 augusztus 9. Autóbusz Klaszter Bemutatkozás Magyar Autóbuszgyártó Klaszter 2010 áprilisában 31 magyar vállalat és a Budapesti Műszaki Egyetem Járműgyártás tanszéke

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

EGYEDI, ADAPTÁLHATÓ UNIVERZÁLIS KARTÁMASZ KIFEJLESZTÉSE AZ ARMSTER TERMÉKCSALÁD BŐVÍTÉSÉVEL GINOP

EGYEDI, ADAPTÁLHATÓ UNIVERZÁLIS KARTÁMASZ KIFEJLESZTÉSE AZ ARMSTER TERMÉKCSALÁD BŐVÍTÉSÉVEL GINOP 2017I08I07 EGYEDI, ADAPTÁLHATÓ UNIVERZÁLIS KARTÁMASZ KIFEJLESZTÉSE AZ ARMSTER TERMÉKCSALÁD BŐVÍTÉSÉVEL GINOP-2.1.7-15-2016-00128 TÁJÉKOZTATÓ A RATI Autófelszerelési Cikkeket Fejlesztő, Gyártó és Forgalmazó

Részletesebben

Automata rendszerek támogatása

Automata rendszerek támogatása www.toyota-forklifts.hu Automata rendszerek támogatása Megbízható támogatás a maximális rendelkezésre állás érdekében 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING AUTOMATIZÁLT MEGOLDÁS. MEGBÍZHATÓ PARTNER ÁLTAL NYÚJTOTT

Részletesebben

Vállalatgazdaságtan A VÁLLALAT PÉNZÜGYEI. A pénzügyi tevékenység tartalma

Vállalatgazdaságtan A VÁLLALAT PÉNZÜGYEI. A pénzügyi tevékenység tartalma Vállalatgazdaságtan A VÁLLALAT PÉNZÜGYEI Money makes the world go around A pénz forgatja a világot A pénzügyi tevékenység tartalma a pénzügyek a vállalati működés egészét átfogó tevékenységi kört jelentenek,

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

A BIZTONSÁG RAJTAD MÚLIK!

A BIZTONSÁG RAJTAD MÚLIK! A BIZTONSÁG RAJTAD MÚLIK! Fókuszban az EMBER a Chinoin Zrt. veresegyházi telephelyén Szőcs István, HSE vezető A SANOFI CSOPORT VEZETŐ GLOBÁLIS EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALAT A világ egyik legnagyobb gyógyszeripari

Részletesebben

Gépjárműpark üzemeltetés. Tippek és tanácsok. Készítette: Tekse Kálmán Elérhetőség: +36 1 279 3300 info@arval.hu Dátum: 2012. 11.29.

Gépjárműpark üzemeltetés. Tippek és tanácsok. Készítette: Tekse Kálmán Elérhetőség: +36 1 279 3300 info@arval.hu Dátum: 2012. 11.29. Gépjárműpark üzemeltetés Tippek és tanácsok Készítette: Tekse Kálmán Elérhetőség: +36 1 279 3300 info@arval.hu Dátum: 2012. 11.29. Tartalom 1 2 3 4 Finanszírozási formák Összehasonlítás Kinek, melyiket?

Részletesebben

GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG

GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG Gyógyszeripari állásközvetítés Csapatok toborzása, teljes koordinációja multinacionális és magyar

Részletesebben

Biharugrai Halgazdaság Kft. bemutatása. Magyar-Román Halászati és Akvakultúra Workshop Szarvas, Sebestyén Attila - kereskedelmi vezető

Biharugrai Halgazdaság Kft. bemutatása. Magyar-Román Halászati és Akvakultúra Workshop Szarvas, Sebestyén Attila - kereskedelmi vezető Biharugrai Halgazdaság Kft. bemutatása Magyar-Román Halászati és Akvakultúra Workshop Szarvas, 2018.10.25. Sebestyén Attila - kereskedelmi vezető A Biharugrai Halgazdaság Kft. elhelyezkedése - A Biharugrai-halastavak,

Részletesebben

Egy vállalat, végtelen lehetőségek 2011.

Egy vállalat, végtelen lehetőségek 2011. Egy vállalat, végtelen lehetőségek 2011. A Videoton A legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ipari vállalat Egy alacsony költségszintű integrált szerződéses gyártó Egy multitechnológiájú beszállító az

Részletesebben

Budapest Airport Cargo helyzetkép Logisztikai kerekasztal reggeli február 21.

Budapest Airport Cargo helyzetkép Logisztikai kerekasztal reggeli február 21. Budapest Airport Cargo helyzetkép Logisztikai kerekasztal reggeli 2017. február 21. Tartalom Budapest Airport és a cargo (piaci helyzetkép, kilátások) Air cargo iparági előrejelzés 2035-ig Budapest jövőbeni

Részletesebben

Megvalósult napelemes létesítmények tapasztalatai

Megvalósult napelemes létesítmények tapasztalatai Megvalósult napelemes létesítmények tapasztalatai Szörényi Ádám / Rácz Lilla XVII. Energia Műhely, Budapest, 2016. április 6. Az enhome a megváltozott, decentralizált energiatermelés szolgálatára jött

Részletesebben

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció.

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. Mi a dimeb? A dimeb munkavédelmi szakemberek számára kifejlesztett modern technológia.

Részletesebben

Elmer Kft. Cégbemutató

Elmer Kft. Cégbemutató Elmer Kft. Cégbemutató 2012 Elmer Kft. Cím: 1145 Budapest, Amerikai út 98. Tel: +36-1-445-1951 Fax: +36-1-445-1968 E-mail: elmer@ciklo-group.com Web: www.elmer.hu Küldetésünk: Magyarország egyik vezető

Részletesebben

ÉVES SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ BOSCH CSOPORT 2016.

ÉVES SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ BOSCH CSOPORT 2016. ÉVES SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ BOSCH CSOPORT 2016. A magyarországi Bosch csoport TORMA KRISZTINA 2 A magyarországi Bosch csoport BÉRYNÉ KÁROLYI MARIANNA 3 A magyarországi Bosch csoport JAVIER GONZÁLEZ PAREJA 4

Részletesebben

Ha valaki a városi mobilitásra gondol, akkor a smart-ra gondol. A tökéletes városi autó.

Ha valaki a városi mobilitásra gondol, akkor a smart-ra gondol. A tökéletes városi autó. >> Brief ismertetés. Országos Piackutatási Diákverseny. Mercedes-Benz Hungária Kft., Sztipichné Kozári Edina Budapest, 2015. február 13. Ha valaki a városi mobilitásra gondol, akkor a smart-ra gondol.

Részletesebben

Tulajdonos Ügyvezető Szeged A Kovács Autóház története egy újabb fejezethez ért a szegedi Toyota márkakereskedés

Tulajdonos Ügyvezető Szeged A Kovács Autóház története egy újabb fejezethez ért a szegedi Toyota márkakereskedés KOVÁCS AUTÓHÁZ KFT. Tulajdonos Ügyvezető Kovács Péter a Kovács Autóház Kft. alapítója. A monori kereskedés és szervíz az ország Toyota kereskedései közül is kiemelkedő, melyre a tulajdonos méltán büszke.

Részletesebben

A SIKA ÉRTÉKEI ÉS ALAPELVEI

A SIKA ÉRTÉKEI ÉS ALAPELVEI A SIKA ÉRTÉKEI ÉS ALAPELVEI SIKA EGY VILÁGSZINTŰ BESZÁLLÍTÓ ALAPELVEI ÉS HAGYOMÁNYAI Több mint 100 évvel ezelőtt a jövőbe látó feltaláló, Kaspar Winkler megalapította Svájcban a Sikát, mely mára sikeres

Részletesebben

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás cégjegyzékszámunk: 06-09-003238 adószám: 11094315-2-06 Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására

Részletesebben

A MAPEI KFT ÉVI PROGRAMJA

A MAPEI KFT ÉVI PROGRAMJA A MAPEI KFT. 2013. ÉVI PROGRAMJA Tartalom: 1. A MAPEI Csoport növekedési stratégiájának alappillérei 2. A MAPEI Kft. 2013. évi stratégiája 3. A MÉBKER 2013. évi programja A MAPEI rövid története Az 1937-ben

Részletesebben

Elan SBI Capital Partners és az SBI European Fund Bemutatása. 2009 június

Elan SBI Capital Partners és az SBI European Fund Bemutatása. 2009 június Elan SBI Capital Partners és az SBI European Fund Bemutatása 2009 június Tartalom Elan SBI Capital Partners Tőkealapkezelő Zrt.- Bemutatása SBI European Tőkealap (Alap) - Bemutatása SBI European Tőkealap

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

VERSENYTANÁCS. h a t á r o z a t o t

VERSENYTANÁCS. h a t á r o z a t o t VERSENYTANÁCS Vj 45/2007/45. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a KBC Private Equity NV összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett Farkas

Részletesebben

Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény

Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény Adaptív frekvenciaváltó készletek érhetőek el a Trane léghűtéses és vízhűtéses folyadékhűtő berendezéseihez. Ha RTAC, RTAD, RTWD vagy RTWB hűtőberendezéssel

Részletesebben

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft.

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. E-mail: office@smtech.hu Tel: +36/30/325-3428 (Hederics Tamás Kereskedelmi Igazgató) Rólunk mondták: Eddig 3 gépet rendeltünk a Sheet Metál Technológia Kft-től.

Részletesebben

IBIDEN Hungary Kft. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Dunavarsány, Neumann János utca Dunaharaszti I. Pf.:

IBIDEN Hungary Kft. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Dunavarsány, Neumann János utca Dunaharaszti I. Pf.: IBIDEN Hungary Kft. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ IBIDEN HUNGARY KFT. VÁLLALAT NEVE IBIDEN Hungary Gyártó Kft. Alapítás éve 2004 Cím 2336 Dunavarsány Ipari Park, Neumann János utca 1. Gyártás indítása 2005 Termék

Részletesebben

Pénzforgalmi szolgáltatások fejlesztése ügyfél szemmel. Budapest, szeptember 9.

Pénzforgalmi szolgáltatások fejlesztése ügyfél szemmel. Budapest, szeptember 9. Pénzforgalmi szolgáltatások fejlesztése ügyfél szemmel Budapest, 2015. szeptember 9. A gyorsaság és a biztonság mindenek előtt Biztonság + Gyorsaság = 2 Bizalmas, üzleti és banktitok A globális trendek

Részletesebben

AZ NKFIH A JÖVŐ KUTATÓIÉRT

AZ NKFIH A JÖVŐ KUTATÓIÉRT AZ NKFIH A JÖVŐ KUTATÓIÉRT Dr. Szabó István a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal innovációs és általános elnökhelyettese Tehetséghíd a jövőbe V. Országos TDK-fórum 2018. október 18. A

Részletesebben

adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM

adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM BEMUTATKOZÁS MI AZ ADROLL? PÉNZTÁRGÉPSZALAG HIRDETÉS, A POS KOMMUNIKÁCIÓ ÚJ GENERÁCIÓJA Cégünk, az adroll Marketing Kft. kizárólagos joggal Az rendelkezik a

Részletesebben

Informatikai projekteredmények elfogadottságának tényezői

Informatikai projekteredmények elfogadottságának tényezői Informatikai projekteredmények elfogadottságának tényezői Rabi Ákos 2014.02.18. Tartalom 1. Problémafelvetés Informatikai projekteredmények elfogadottsága 2. Informatikai projektek sikertényezői 3. Szoftverek

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Az elektromos mobilitás gazdasági jövőképe: a járműipar, a közlekedés, az energetika és a digitalizáció konvergenciája

Az elektromos mobilitás gazdasági jövőképe: a járműipar, a közlekedés, az energetika és a digitalizáció konvergenciája Az elektromos mobilitás gazdasági jövőképe: a járműipar, a közlekedés, az energetika és a digitalizáció konvergenciája Vígh Zoltán közkapcsolati igazgató, JÁK 2017. október 18. AZ E-MOBILITÁSI SZEKTOR

Részletesebben

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A.

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A. MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A. Székhely: 7623 Pécs, Köztársaság tér 2. Adószám: 11017897-2-02 KSH: 11017897-6419-122-02 Cg.: 02-02-060334 Honlap: www.mvhsz.hu ELŐTERJESZTÉS Beszámoló a Magyar Vidék

Részletesebben

CIB INGATLAN ALAPOK ALAPJA

CIB INGATLAN ALAPOK ALAPJA CIB INGATLAN ALAPOK ALAPJA Éves jelentés Forgalmazó, Letétkezelő: CIB Közép-európai Nemzetközi Bank Zrt. 2005 1/10 1. Alapadatok 1.1. A CIB Ingatlan Alapok Alapja Megnevezése: Az Alap típusa: Az Alap fajtája:

Részletesebben

Főoldal. Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán!

Főoldal. Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán! Főoldal Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán! Vállalkozásunk bontott, után gyártott, és gyári új alkatrészek forgalmazásával, gépkocsik javításával-szervízelésével, roncs és bontott

Részletesebben

Dorogi Ipartestület XXII. sz. hírlevele

Dorogi Ipartestület XXII. sz. hírlevele Dorogi Ipartestület XXII. sz. hírlevele Tisztelt Vállalkozó! A csatolt sajtószemle a kkv-k napi működését érintő fontos változásokat, gyakorlati tudnivalókat tartalmaz. Dorog, 2015. július 20. Üdvözlettel:

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban.

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban. A HYDRO-KING Kft. 1996 ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök húsz éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével, vízgépészeti

Részletesebben

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni?

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Kritikus pontok Ethernet interfész soros eszközbe ágyazásakor Az ipari Ethernet technológia az alacsony költségeinek és jelentős hálózati

Részletesebben

A Magyar Posta aktualitásai és jövőképe. Előadó: Rajnai Attila vezérigazgató-helyettes

A Magyar Posta aktualitásai és jövőképe. Előadó: Rajnai Attila vezérigazgató-helyettes A Magyar Posta aktualitásai és jövőképe Előadó: Rajnai Attila vezérigazgató-helyettes 1 Magyar Posta aktuális adatai 2 Árbevétel megoszlás 2011 Kb. a tevékenységek 1/5-e ÁFA-köteles Pénzforgalom 13% Egyéb

Részletesebben

Ajánlatok, szerződések készítése/megkötése, személyes tárgyalások Feladatkör lebonyolítása

Ajánlatok, szerződések készítése/megkötése, személyes tárgyalások Feladatkör lebonyolítása 2016.05.11 Poízció értékesítési munkatárs JOBINFO/JOBLINE.HU Hirdető cég http://www.jobinfo.hu/allas/ertekesitesi-munkatars Oláh Andrea Elérhetőség +36 (1) 301 7870 A vállalat üzletpolitikájának, belső

Részletesebben

Big Investment Group 2010.05.26. BIG HÍRLEVÉL HÍREK FEKETÉN-FEHÉREN

Big Investment Group 2010.05.26. BIG HÍRLEVÉL HÍREK FEKETÉN-FEHÉREN Big Investment Group 2010.05.26. BIG HÍRLEVÉL Rekord magasságokban a hazai befektetési alapok Újabb csúcsra ért a magyar befektetési alapok vagyona áprilisban, köszönhetően a tavaly nyár óta tartó nettó

Részletesebben

Autó,Motor és Tuning Show 2015

Autó,Motor és Tuning Show 2015 Autó,Motor és Tuning Show 2015 A Széchenyi István Egyetem és az Advanced Traffic Solutions Kft. (ATS Kft.) által közösen szervezett Közúti Járműtervezői posztgraduális képzés mindkét modulján lehetőségek

Részletesebben

enjoy technology a motorkerékpárokhoz tervezett kenőanyag új energiát ad a motornak

enjoy technology a motorkerékpárokhoz tervezett kenőanyag új energiát ad a motornak enjoy technology a motorkerékpárokhoz tervezett kenőanyag új energiát ad a motornak innováció, a legmagasabb technológiai színvonal és kitűnő minőség: ez az, amit az i-ride jelent az eni számára a hatlábú

Részletesebben