Magyar Suzuki Zrt Esztergom, Schweidel J. u. 52. Telefon: Fax:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Magyar Suzuki Zrt. 2500 Esztergom, Schweidel J. u. 52. Telefon: 06 33 541 100 Fax: 06 33 412 014 www.suzuki.hu"

Átírás

1 Magyar Suzuki Zrt Esztergom, Schweidel J. u. 52. Telefon: Fax: M a g y a r S u z u k i Z r t.

2 KOMOLY VÁRAKOZÁSOK AMagyar Suzuki Zrt ben 147 ezer autót gyártott. A saját gyártásban készült gépkocsikból at sikerült értékesíteni, ami 4,5 százalékos visszaesést jelent, a hazai eladások ugyanakkor 16 százalékkal, 4652 darabra nőttek. Az esztendő folyamán összesen 4735 Suzuki márkájú gépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, ami 7 százalékos piaci részesedésnek felel meg. A motorkerékpárok értékesítésében a Suzuki a márkarangsor negyedik helyét foglalja el 8,8 százalékos piacrésszel. Az SX4 és a Splash modell életciklusa végéhez érkezett, gyártásuk 2014 nyarán befejeződött. Az esztendő második fele az új Vitara sorozatgyártásának előkészítése jegyében zajlott. A modell gyártása és piaci forgalmazása március elején kezdődött meg. Az Esztergomban készült Vitarákat a Suzuki Motor Corporation globális értékesítési hálózata teríti a világban. A Magyar Suzuki nagy várakozásokat fűz AllGrip összkerekes technológiával felszerelt, korszerű sport-szabadidős modelljéhez: sikere nyomán 2015-ben 165 ezer autó gördülhet le a szerelőszalagról Esztergomban. A esztergomi gyárban közvetlenül foglalkoztatott 3100 dolgozón túl a Magyar Suzuki több tízezer ember számára biztosít megélhetést a vállalat kiterjedt beszállítói és márkakereskedői hálózatán keresztül. A cég folyamatosan törekszik a helyi beszállítók számának és az általuk beszállított termékek értékhányadának növelésére. Fő vállalati adatok Jegyzett tőke (2014. December 31-én) Alkalmazottak száma (2014. December 31-én) Az összes értékesítésből származó nettó árbevétel (2014) A belföldi értékesítésből származó nettó árbevétel (2014) Az exportértékesítésből származó nettó árbevétel (2014) Beszerzési alapú beruházás (2014) 302,9 millió euró 3100 fő 1539,3 millió euró 81,4 millió euró 1457,9 millió euró 76,5 millió euró Tulajdonosi szerkezet Suzuki Motor Corporation 97,52% ITOCHU Corporation 2,46% Magyar részvényesek 0,02% Gyártás és értékesítés Esztergomban gyártott gépjármű (2014) Értékesített gépjármű (2014) ebből Esztergomban gyártott Export ebből Swift SX4 S-CROSS SX4 (Fiat Sedici) 2152 Splash (Opel Agila) Belföldön forgalomba helyezett gépjármű (2014) 4735 ebből saját gyártású 4670 Swift 1743 SX4 S-CROSS 1197 SX Splash 642 Értékesítés Összesen Exportértékesítés Belföldí értékesítés

3 MÉRFÖLDKÖVEK 1991 Megalakul a Magyar Suzuki Rt. Az alaptőke 5,5 milliárd forint, az alapítók a japán Suzuki, a magyar kormány, az Itochu és a Világbank Megkezdődik az ötajtós Swiftek sorozatgyártása Itthon is elindul a négyajtós Swift Sedanok gyártása Az exporttevékenység kezdete Az esztergomi gyárban elkészül a százezredik hazai gyártású Suzuki Megindul a Wagon R+ sorozatgyártása Megkezdődik az Ignis sorozatgyártása Megkezdődik a dízelüzemű Wagon R+ és Ignis gyártása. Az esztergomi gyárban is készülnek Ignis Super 1600-asok február 4-én bemutatják az új Swiftet, a Suzuki Way of Life! filozófiájának zászlóshajóját Február 27-én legördül a gyártósorról az SX4 családi és szabadidő-autó. Októberben elkészül az egymilliomodik autó a Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyárában Kora tavasszal legördül a gyártósorról az első Splash. A Magyar Suzuki a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával karöltve megalapítja a Puskás Suzuki Kupát. Szeptemberben elkészül a másfél milliomodik Suzuki Június 10-én legördül az esztergomi gyár gyártósoráról a megújult Swift, a nagy sikerű világstratégiai modell harmadik Magyarországon gyártott generációja Július 14-én Esztergomban elkészül a kétmilliomodik személyautó, egy harmadik generációs Swift. Megújul a Swift széria nagy teljesítményű csúcsmodellje, a Swift Sport Megújul a Splash Szeptemberben elindul a Suzuki C kategóriás crossover modellje, az SX4 S-CROSS sorozatgyártása ismét megújul a Swift, megkezdődik a ráncfelvarrott modell gyártása. Júliusban elkészül a 2,5 milliomodik személyautó az esztergomi gyártósoron Március 5-én legördül a szerelősorról az új Vitara modell.

4 A SUZUKI MOTORJA AZ EMBER AMagyar Suzuki Zrt. huszonhárom éve van jelen a hazai autógyártás élmezőnyében: az azóta gyártott több mint 2,5 millió esztergomi gépkocsi minősége és megbízhatósága garantálja a vállalat helyét a magyarországi járműgyártás nagyjai között. A siker a japán technológia, a speciális gyártási folyamatok és a kiemelkedő hatékonyság mellett a magyar munkavállalók hűségének és szorgalmának, a magyar mérnökök kimagasló szakmai tudásának és helytállásának köszönhető. A Suzuki-vállalatcsoport fő működési értékeit az egész világon az ügyfél igényeire szabott kimagasló minőség, az állandó újításokat elváró vállalati légkör, a csapatmunka fontossága és az egyén folyamatos fejlesztése jelenti. Megújuló autóinkhoz friss szemléletre, innovatív gondolkodásra, lendületes csapatmunkára van szükség. A Magyar Suzuki ezért folyamatosan várja olyan pályakezdő és frissdiplomás mérnökök jelentkezését, akik részt kívánnak venni a Suzuki európai, sőt globális modellkínálatának megújításában. A legjobb szakemberek elérése érdekében a vállalat kooperatív együttműködési megállapodást kötött az Óbudai Egyetemmel, hogy a leendő mérnökök testközelből, féléves intenzív szakmai gyakorlat során ismerhessék meg az autógyártás folyamatait. A Magyar Suzuki tudja, hogy csak akkor lehet igazán sikeres, ha autói a legjobb szakemberek keze közül kerülnek ki, hiszen a Suzuki motorja az ember.

5 SZEMÉLYRE SZABVA AMagyar Suzuki Zrt. a vállalat európai termelési központjaként fontos szerepet tölt be a csoport életében. Az SX4 S-CROSS gyártásával 2013-ban egy olyan bővítési program vette kezdetét, amelyben a Magyar Suzuki még több országba exportál autókat, s ezzel a Suzuki globális stratégiájában az egyik legfontosabb gyártóbázissá lép elő. Az új Vitara tavaszi bevezetésével a Magyar Suzuki jelentősége tovább nő. Az Esztergomban gyártott gépkocsik immár több mint 90 országba jutnak el. A Grab your field! (Szabd magadra!) koncepció jegyében megalkotott új Vitara a Suzuki legújabb büszkesége. A típus fejlesztése több mint négy évig tartott; az autóban a Vitara öröksége teljesen új platformon, új tulajdonságokkal kel életre. A Suzuki modelltörténetében a Vitarával új fejezet nyílik: a jól felismerhető suzukis sport-szabadidő külcsín mellett megjelenik a tulajdonos igényeit és ízlését kifejező személyre szabhatóság. Az új Vitara fő jellemzői Gazdaságos üzemanyag-felhasználás a jármű tömegének csökkentése, a mechanikai energiaveszteség mérséklése és a kocsi formájának aerodinamikai optimalizálása révén Korszerű navigációs és biztonsági felszerelések Négy üzemmódot kínáló AllGrip összkerékhajtás Automatikus motorleállító-motorindító rendszer Radaros féktámogató rendszer (RBS) az ütközés elhárítására, illetve erejének mérséklésére Adaptív sebességtartó (ACC) a követési távolság tartására az autó előtt haladó jármű mögött Az új Vitara sorozatgyártása hivatalosan március 5-én kezdődött meg Esztergomban. Az európai autókereskedések ugyanettől az időponttól értékesítik a modellt. A Magyar Suzuki az első évben 70 ezer Vitara gyártásával számol, amihez 74 magyar beszállító szolgáltatásait veszi igénybe.

6 AZ IDEÁLIS FLOTTAPARTNER A Suzuki modelljei korszerű műszaki tartalmuknak és innovatív, izgalmas megjelenésüknek köszönhetően a flottafelhasználó ügyfelek elégedettségét is kivívták. A vállalat egyre jelentősebb szerepet tölt be a flottapiacon, komoly referenciakörrel rendelkezik, és sikeresen szolgálja ki a céges felhasználók igényeit. Ezt tükrözik az értékesítési eredmények is: április 1-je és március 31-e között az eladások 65 százalékát tette ki üzleti célú autóvásárlás, a lakossági ügyfelek aránya 35 százalék volt. Egy új Suzuki megvásárlása ésszerű döntés, az autók csekély fogyasztása és szervizigénye, költséghatékony üzemeltetése köztudomású. A kimagasló ár-érték arány, az innovatív technológia és a kedvező finanszírozás révén a márka cégautóként is okos választás. A Suzuki további előnye a hazai gyártás és a kiterjedt országos szervizhálózat: az autók beszerzése mellett az alkatrészek pótlása is gyors és egyszerű. Változatos modellkínálatának köszönhetően a márka a vállalkozások széles körét tudja kiszolgálni. A legendás terepjáró, a Jimny vadásztársaságok, erdészetek körében népszerű, az ORFK pedig februárban a Swiftet választotta ügyintéző autójának. Az SX4 S-CROSS-t mérete, sokoldalúsága, hatalmas csomagtere a legkülönfélébb célokra teszi alkalmassá. A Suzuki legújabb terméke a Vitara. Műszaki újításai, kiváló terepképességei és személyre szabható megjelenése révén ez a modell újabb ügyfelek számára jelenthet ideális megoldást.

7 HATÁRTALAN FEJLŐDÉS ASuzuki motorkerékpárok töretlen fejlődéséhez és sikeréhez jelentősen hozzájárul a japán gyártási filozófia, a következetes tervezés és a szakértelem. Nem véletlen, hogy a Suzuki az egyik vezető motorkerékpár-gyártó a világon, hiszen a minőségi kritériumokon felül a változó vásárlói igényeknek is mindig megfelel. A 2015-ös szezonban a Suzuki motorpalettája három új modellel gazdagodik, négy modell pedig megújul. Új modellek Az év nagy durranása az új GSX-S1000 és GSX-S1000F naked-sport testvérpár, amely a maga 145 lóerejével új dimenziót nyit az utcai sportmotorozásban. A modellt, amely a világverő GSX-R1000 génjeit örökölte meg, STCS kipörgésgátló rendszerrel és blokkolásgátlóval is felszerelték. Az új Address 110-es stílusos robogó: több mint 20 literes ülés alatti csomagterével és 1,96 literes fogyasztásával új értelmet ad a városi robogózásnak. Megújuló motorkerékpárok A méltán népszerű Bandit túramotor legújabb változata, a Suzuki Bandit 1250S ABS most még stílusosabb és kényelmesebb. Az új GSX-R1000 ABS már több mint tökéletes: blokkolásgátló rendszerrel is ellátták. Megújult és megjelenésével még ütősebb lett a kategóriájában egyedülálló V-Strom 650XT ABS túraenduró is, az Inazuma 250F-et pedig még elődjénél is sportosabbra szabták. A Suzuki a motorsportban 2015-ben három kihagyott versenyszezon után a Suzuki újra harcba száll a MotoGP sorozatban a Suzuki Ecstar csapatával. A GSX-RR sikeres tesztelését követően már élesben versenyez a csapat két ígéretes versenyzője, Aleix Espargaro és Maverick Viñales. Várhatóan igen izgalmas szezon elé nézünk! A 2014-es versenyszezonban a tizenháromszoros bajnok Suzuki Endurance Racing Team összesítettben a 2. helyen zárta a FIM Endurance World Championship világbajnokságot.

8 ÖTVEN ÉV A VIZEKEN ASuzuki 1965-ben készítette első hajómotorját, a vállalat Marine üzletága 2015-ben ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. A hajómotorgyártás nagy utat tett meg az elmúlt fél évszázad alatt: a ma gyártott Suzuki erőforrások páratlanok a piacon. A vállalat mérnökei maguk is lelkes hajósok, akik minden idejüket annak szentelik, hogy az üzemanyag-hatékony, fejlett technológián alapuló hajómotorokat tökélyre fejlesszék, s a Suzuki hajómotorok tulajdonosai minél több időt tölthessenek kellemesen és biztonságban a vizeken. A fejlesztéseknek és a piacon egyedülálló innovatív megoldásoknak köszönhetően a Suzuki hajómotorok kiválóan ötvözik a környezettudatosságot, a hatékonyságot és a teljesítményt, stabil helyet biztosítva a márkának az ipar élvonalában. A könnyű, hordozható DF2.5-től a legerősebb DF300AP-ig a Suzuki minden igényre és stílusra megfelelő hajómotort kínál. A Marine üzletág 2014-ben értékesítette hárommilliomodik legyártott hajómotorját. A vállalat immár a nyolcadik innovációs díjat vehette át 2014-ben; a kimagasló eredmény jelzi, hogy a Suzuki élen jár a világ gyártói között. A Suzuki Marine Magyarországon ugyanezt a professzionális szemléletet képviseli márkakereskedőin keresztül, akik készséggel állnak az ügyfelek és a hajózást kedvelő hazai nagyközönség szolgálatára tavainkon és folyóinkon egyaránt.

Szécsi Gabriellával. 8 AIPA Kft. Vezérfonalakból szőtt színes vászon. Jó alapokra lehet építkezni

Szécsi Gabriellával. 8 AIPA Kft. Vezérfonalakból szőtt színes vászon. Jó alapokra lehet építkezni 2 HITELES FORRÁS Pályázati Magazin www.hitelesforras.hu HIRDETÉSFELVÉTEL Fax: +36.707.017.689 E-mail: iroda@palyazatisajtokozlemenyek.hu FELELŐS KIADÓ Bannerpark Kft., Cím: 6000 Kecskemét, Katona József

Részletesebben

Magyarország autóiparának helyzetéről az Európai Unióhoz való csatlakozást megelőzően a csatlakozás okán várható változások

Magyarország autóiparának helyzetéről az Európai Unióhoz való csatlakozást megelőzően a csatlakozás okán várható változások Műhelytanulmányok Vállalatgazdaságtan Tanszék 1053 Budapest, Veres Pálné u. 36., 1828 Budapest, Pf. 489 (+36 1) 482-5901, fax: 482-5844, www.uni-corvinus.hu/vallgazd Vállalatgazdaságtan Tanszék Magyarország

Részletesebben

PIACI POZÍCIÓINKAT ERÔSÍTIK A FEJLESZTÉSEK. 4 5. oldal. A Rába Jármûipari Holding lapja. A Rába tesztlaborjából a Formula Studentre

PIACI POZÍCIÓINKAT ERÔSÍTIK A FEJLESZTÉSEK. 4 5. oldal. A Rába Jármûipari Holding lapja. A Rába tesztlaborjából a Formula Studentre 1 oldal A Rába Jármûipari Holding lapja LXV. évfolyam 5. szám 2013. október www.raba.hu A Rába tesztlaborjából a Formula Studentre 6 7. oldal HÁROM EGYETEM CSAPATÁT IS TÁMOGATTA A RÁBA A GÖNYÛN TARTOTT

Részletesebben

Biztonságossá tesszük a mozgást LAPZÁRTA/ESEMÉNYEK ÉS PROGRAMOK

Biztonságossá tesszük a mozgást LAPZÁRTA/ESEMÉNYEK ÉS PROGRAMOK JANUÁRI HORIZONT CAMION TRUCK&BUS 2011/1 7 NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Magyar elnökségi tervek Völner Pál államtitkár a jövő félévi magyar elnökség munkaprogramját és rendezvényeit ismertette a Közlekedési

Részletesebben

inside Visszatekintés Interjú az ügyvezetéssel 3. oldal

inside Visszatekintés Interjú az ügyvezetéssel 3. oldal inside DAS J UNEWS-MAGAZIN B I L E U M I VON K ÜFERDINAND L Ö N K I GROSS A D Á S ÉVE MAGYARORSZÁGON L A T W P O L S C E Visszatekintés Interjú az ügyvezetéssel 3. oldal Kezdetek Cégalapítás és az első

Részletesebben

HONDA insight. Hibridnek született. újult erővel a környezetért. Az istenségek útjai kultúra. végre igazi honda A motorgyártás története III.

HONDA insight. Hibridnek született. újult erővel a környezetért. Az istenségek útjai kultúra. végre igazi honda A motorgyártás története III. az álmok ereje - a Honda vásárlók magazinja 2009 01 HONDA insight 2009 Hibridnek született Honda insight újult erővel a környezetért honda civic hybrid Az istenségek útjai kultúra végre igazi honda A motorgyártás

Részletesebben

Közép-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. példánya. 2011/5. hét (január 31. február 6.)

Közép-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. példánya. 2011/5. hét (január 31. február 6.) Közép-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. példánya 2011/5. hét (január 31. február 6.) TARTALOMJEGYZÉK PIACI INFORMÁCIÓK --------------------------------------------------------------------- 1 25 %-OS HAZAI

Részletesebben

Éves beszámoló 2014 Tartalomjegyzék 1. Független könyvvizsgálói jelentés 2. Üzleti jelentés 2.1 Áttekintés 2.2 Duális képzés 2.3 Társadalmi felelősségvállalás 2.4 Környezetvédelem 2.5 Pénzügyi helyzet

Részletesebben

online Együtt másokért Önkéntes felelősségvállalás az Élelmiszerbankkal MAGYARORSZÁG rovattal! Munkatársainkra építünk Megújultak a B.

online Együtt másokért Önkéntes felelősségvállalás az Élelmiszerbankkal MAGYARORSZÁG rovattal! Munkatársainkra építünk Megújultak a B. rovattal! online MAGYARORSZÁG A B. Braun csoport belső lapja 1. szám 2012. április Top story Együtt másokért Önkéntes felelősségvállalás az Élelmiszerbankkal 16-17. oldal Hírek Munkatársainkra építünk

Részletesebben

Vita a BKK és a MABUSZ elnök között

Vita a BKK és a MABUSZ elnök között Az autopro.hu szakportál időszaki magazinja 2012. október Magyar buszgyártás Vita a BKK és a MABUSZ elnök között + INTERJÚ Thomas Faustmann-nal, a győri Audi vezetőjével KI KICSODA A MAGYAR JÁRMŰGYÁRTÁSBAN?

Részletesebben

Siemens Magyarország. Éves jelentés 2013. www.siemens.com

Siemens Magyarország. Éves jelentés 2013. www.siemens.com Siemens Magyarország Éves jelentés 2013 www.siemens.com TARTALOM 1. A Siemensről 1.1. 6 Küldetés, Jövőkép, Értékek 1.2. 8 A Siemens Magyarországon 1.3. 10 A Siemens Zrt., a Siemens csoport vezető vállalata

Részletesebben

Válasszon magabiztosan!

Válasszon magabiztosan! Válasszon magabiztosan! A világ legértékesebb autómárkájának legfrissebb ajánlatai * Tegyen egy próbakört a szerencséjével! Nyílt hét 2013. november 4-9. között. Ha még nem próbálta, nem tudhatja, miről

Részletesebben

Nyári és téli egyetlen abroncsban

Nyári és téli egyetlen abroncsban 2009/3 XI.évfolyam Következõ megjelenés: október vége ITT MINDEN A KERÉK KÖRÜL FOROG www.gumipiacmagazin.hu Nyári és téli egyetlen abroncsban Maximális vízelvezetés Optimális hó- és sár-kiszorító képesség

Részletesebben

Magyarország. Éves jelentés 2012. www.siemens.com

Magyarország. Éves jelentés 2012. www.siemens.com Magyarország Éves jelentés 2012 www.siemens.com TARTALOM 1. A Siemensről 1.1. 4 A Siemens konszern 1.2. 6 A magyarországi Siemens csoport 1.3. 9 Küldetés, értékek, célok 1.4. 12 A Siemens Zrt., a Siemens

Részletesebben

Átadta TechnológiaiT Centrumát a Rába

Átadta TechnológiaiT Centrumát a Rába 1 oldal A Rába Jármûipari Holding lapja LXIII. évfolyam 2. szám 2011. május www.raba.hu Átadta TechnológiaiT Centrumát a Rába 2. oldal Megújult a kísérleti üzem 4-5. oldal A RÁBA 3 ÉVES INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAFEJLESZTÔ

Részletesebben

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT.

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. VEZETŐSÉGI (ÜZLETI) JELENTÉS 2012. üzleti évre Jóváhagyta: Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. közgyűlése 2013. április 29-én. A Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. (a továbbiakban:

Részletesebben

Folytatódó pozitív trend

Folytatódó pozitív trend 1 A Rába Járműipari Holding lapja LVII. LVI. évfolyam 10. 11. szám 2005. 2004. november október GYORSJELENTÉS A RÁBA RT. HARMADIK NEGYEDÉVÉRŐL Folytatódó pozitív trend A tartalomból: Paritásos testület

Részletesebben

TŐZSDEI ÉVES JELENTÉS ÉS SZÖVEGES KIEGÉSZÍTÉSE

TŐZSDEI ÉVES JELENTÉS ÉS SZÖVEGES KIEGÉSZÍTÉSE TŐZSDEI ÉVES JELENTÉS ÉS SZÖVEGES KIEGÉSZÍTÉSE A) Általános cégadatok TSZ1. Általános cégadatok A hatályos alapszabály kelte 2007.04.26 Utolsó cégbírósági bejegyzés 2007.06.29 ideje Utolsó cégbírósági

Részletesebben

A mi vállalatunk: Az IBM Magyarországon

A mi vállalatunk: Az IBM Magyarországon A MI VÁLLALATUNK Szakmánknak, az információtechnológiának olyan átmeneti idôszakát éljük, amikor a régi szabályok már nem alkalmazhatók, az újak viszont még nem alakultak ki teljes egészükben. Az emberek

Részletesebben

Hell Energy Drink és a cégcsoport

Hell Energy Drink és a cégcsoport Hell Energy Drink és a cégcsoport A cég bemutatása A HELL Energy Drink az alig több mint két évtizedes múltra visszatekintő és dinamikusan fejlődő energiaital kategória fiatal szereplője. A márka 2006-ban

Részletesebben

EGY HAZAI BANK A TAKARÉKSZÖVETKEZETI INTEGRÁCIÓ SIKERÉÉRT FŐ PÉNZÜGYI ADATOK

EGY HAZAI BANK A TAKARÉKSZÖVETKEZETI INTEGRÁCIÓ SIKERÉÉRT FŐ PÉNZÜGYI ADATOK ÉVES JELENTÉS 2012 TARTALOM Egy hazai bank a Takarékszövetkezeti Integráció sikeréért 4 Fő pénzügyi adatok 5 Az Elnök vezérigazgató üzenete 6 A Felügyelőbizottság Elnökének üzenete 10 Tulajdonosi háttér

Részletesebben

Bevezetõ. A Ricoh-nál az a feladatunk, hogy segítsünk a vállalatoknak előremozdítani és megvalósítani ötleteiket.

Bevezetõ. A Ricoh-nál az a feladatunk, hogy segítsünk a vállalatoknak előremozdítani és megvalósítani ötleteiket. Living Office 2020 Bevezetõ Átalakítás Egy kis találékonysággal még az extravagáns, szárnyaló ötletek is megragadhatók és megvalósíthatók. A Ricoh segítségével Ön átalakíthatja üzleti folyamatait, hogy

Részletesebben

2015. ÁPRILIS 15. GAMF Kar Törös Olga Sportcsarnok 50 kiállító cég 100 gyakorlati pozíció Közel 200 nyitott pozíció 350 állásajánlat

2015. ÁPRILIS 15. GAMF Kar Törös Olga Sportcsarnok 50 kiállító cég 100 gyakorlati pozíció Közel 200 nyitott pozíció 350 állásajánlat Börze Állás- Éves lap Szerda 2015.április 15. http://karrier.hszk.kefo.hu/allasborze-2015 Állásbörze a Kecskeméti Főiskolán! 2015. ÁPRILIS 15. GAMF Kar Törös Olga Sportcsarnok 50 kiállító cég 100 gyakorlati

Részletesebben

Éves jelentés 2007. Magyarország. www.siemens.hu

Éves jelentés 2007. Magyarország. www.siemens.hu Éves jelentés 2007 Magyarország www.siemens.hu Üzleti jelentés Siemens Nemzeti Vállalat 2004/2005* 2005/2006* 2006/2007* Jegyzett tőke (Siemens Zrt.) 6 000 6 000 4 000 Új rendelések 59 868 103 705 47 950

Részletesebben

Winter Sottozero Series II

Winter Sottozero Series II 2008/4 X.évfolyam Következõ megjelenés: október közepe ITT MINDEN A KERÉK KÖRÜL FOROG www.gumipiacmagazin.hu Winter Sottozero Series II A téli abroncs, amely olvassa az útfelületet www.pirelli.hu X. évfolyam

Részletesebben

HYUNDAI. Üdv a klubban : a Hyundai ismét a WRC-ben! magazin 2014 www.hyundai.hu

HYUNDAI. Üdv a klubban : a Hyundai ismét a WRC-ben! magazin 2014 www.hyundai.hu HYUNDAI magazin 2014 www.hyundai.hu H Y U N D A I H O L D I N G H U N G A R Y Üdv a klubban : a Hyundai ismét a WRC-ben! B E K Ö S Z Ö N T Ô Tisztelt Olvasónk! Impresszum Hyundai Magazin A Hyundai Holding

Részletesebben

Tartalomjegyzék Lakáspiaci hírek Irodapiaci hírek Logisztikai hírek Retail hírek Gazdasági hírek Property News

Tartalomjegyzék Lakáspiaci hírek Irodapiaci hírek Logisztikai hírek Retail hírek Gazdasági hírek Property News 2013 20. hét Tartalomjegyzék Lakáspiaci hírek... 3 Ú jabb bejelentés a rezsicsökkentésről... 4 20 ezer lakás áll üresen Győr-Moson-Sopron megyében... 5 Andrássy úti palotákról tárgyalnak... 6 Nőtt az építőipari

Részletesebben

Hell Energy Drink. 1 http://www.trademagazin.hu/ceg-es-szemelyi-hirek/exportoffenzivat-inditott-a-hell.html

Hell Energy Drink. 1 http://www.trademagazin.hu/ceg-es-szemelyi-hirek/exportoffenzivat-inditott-a-hell.html Hell Energy Drink A cég bemutatása A HELL Energy Drink az alig több mint két évtizedes múltra visszatekintő és dinamikusan fejlődő energiaital kategória fiatal szereplője. A márka 2006-ban született és

Részletesebben

4 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

4 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 4 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 6 AMG GT TARTALOM TARTALOM Mercedes-Benz 4 Shooting Star 6 A középcsatár 8 Nemesi származás 11 Áramsebességgel 12 Sportcipő az öltönyhöz 13 A kort megelőzve 14 Gyarapodik

Részletesebben

A RÁBA NYRT. ÉVES REN- DES KÖZGYÛLÉSE ELFOGAD- TA AZ IGAZGATÓSÁG BESZÁ- MOLÓJÁT

A RÁBA NYRT. ÉVES REN- DES KÖZGYÛLÉSE ELFOGAD- TA AZ IGAZGATÓSÁG BESZÁ- MOLÓJÁT 1 oldal A Rába Jármûipari Holding lapja LXV. évfolyam, 3. szám 2013. május www.raba.hu 2012 az áttörés éve volt a Rába számára 2 3. oldal A RÁBA NYRT. ÉVES REN- DES KÖZGYÛLÉSE ELFOGAD- TA AZ IGAZGATÓSÁG

Részletesebben