Reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételének általános, szerződési feltételei. Tartalom jegyzék

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételének általános, szerződési feltételei. Tartalom jegyzék"

Átírás

1 Reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételének általános, szerződési feltételei Tartalom jegyzék Bevezetö rész...2.oldal 1. A Reklámkiadvány meghatározása és az ahhoz tartozó szolgáltatásokköre...2.0ldal 1.1. Fogalom meghatározás, szerzödéskötés...2.0ldal 1.2. Kézbesítési határidö...3.0ldal 1.3. Kézbesítési területek, címek...3.0ldal 1.4. A reklámkiadvány átvételének feltételei...3.0ldal 1.5. A reklámkiadvány súlya...3.0ldal 1.6. A terjesztésre vonatkozó feltételek...3.0ldal 1.7. A Reklámkiadványhoz kérhetö ingyenes többletszolgáltatások...4.0ldal 1.8. A reklámkiadványhoz kapcsolódó szolgáltatás...4.0ldal 2. A szolgáltatás teljesítése...4.0ldal 3. Felelősség...5.0ldal 4. A szolgáltatás díja és a díj kiegyenlítésének módja...5.0ldal A közös ellenörzésekre, és a kártérítésre vonatkozó szabályok...7.0ldal 1

2 Bevezető rész A Reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételének Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban:ászf) a vonatkozó jogszabályokkal, valamint jelen szabályozással összhangban kell értelmezni. Aszerződő felek jogait és kötelezettségeit a külön szerződés eltérő rendelkezése hiányában az ÁSZF tartalmazza. Az ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadóak. 1. A Reklámkiadvány meghatározása és az ahhoz tartozó szolgáltatások köre A szolgáltatás SZJ besorolása: Fogalom meghatározás, szerződéskötés /a Reklámkiadvány: az pontban foglaltak kivételével az Igénybevevő által megjelöltkörben szétosztásra szánt címzés nélküli reklám, vagy propaganda tartalmú küldemény, röplap,egyéb szöveges kiadvány, illetve grafikát, rajzot vagy fotót, promóciós terméket tartalmazó kiadvány /b Egyszeri 1000 db-ot el nem érő terjesztés esetén az írásbeli szerződés az ÁSZF-et elfogadónyilatkozat aláírásával (továbbiakban: nyilatkozattal történő szerződéskötés), valamint a terjesztési adatlap kitöltésével jön létre. Az ÁSZF valamint az elfogadó nyilatkozata továbbá a terjesztési adatlap a web oldalon megtalálható, kinyomtatható. Ezen nyomtatványok kitöltését követően a szolgáltatás bárki által, az IPG központi csomagoló üzem ügyfélszolgálati irodájában igénybe vehető, ezzel egyéb más teendő nincs /c Amennyiben esetenkénti 1000 db-ot meghaladó mennyiségű reklámkiadvány továbbítására, kézbesítésére van igény egy reklámkiadvány tömege több mint 150 g termék katalógus, visszarendeléssel kérdőív, statisztikai adatlap vissza kérdőív, vissza statisztikai adatlap a terjesztési igény naptári évre szólóan rendszeres átutalással történő fizetés többletszolgáltatást kívánnak igénybe venni (kivéve a területi szegmentációra vonatkozó igényt, ha a terjeszteni kívánt mennyiség nem éri el az db-t) a szolgáltatást külföldi jogszabályok alapján létrejött jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező társas cég, személyi egyesülés, egyéb szervezet (külföldi személy) kívánja igénybe venni (Ebben az esetben, a szerződésben az Igénybevevőt nyilatkoztatni kell, hogy Magyar Köztársaság területén székhelye, telephelye, állandó lakóhelye, illetve szokásos tartózkodási helye nincs) a reklámkiadvány csomagolására, saját logót, egyéb reklám célját szolgáló hirdetést kívánnak elhelyezni közös ellenőrzésre van igény külföldi terjesztést igényel nyilatkozattal történő terjesztési igényre nincs lehetőség. Ez esetben a szerződést az IPG központi irodájában a terjesztési igazgatóságon (továbbiakban: terjesztési igazgatóság) kell megkötni. 2.

3 Választási reklámkiadvány: az Igénybevevő által megjelölt körben szétosztásra szánt a választói akarat befolyásolására alkalmas információt tartalmazó, vagy politikai tartalmú reklámkiadvány, kérdőív és bármilyen politikai jellegű reklámkiadvány Kézbesítési határidő A reklámkiadvány átadását követő ötödik munkanap, választási reklámkiadványok esetében az átadást követő második munkanap, - amennyiben erről a terjesztési igazgatósággal kötött szerződés másképp nem rendelkezik Kézbesítési területek, címek Az Igénybevevő a szerződés megkötése előtt egyezteti a terjesztésbe bevonni kívánt, területek címhelyek számát. Ennek elmaradása esetén a címhelyek számának eltéréséből adódó hiányzó reklámkiadvány mennyiségéről a Szolgáltató utólag nem ad tájékoztatást, illetve a maradvány küldeményeket saját hatáskörben megsemmisíti A reklámkiadvány átvételének feltételei Az Igénybevevő a reklámkiadványból maradék nélkül tízzel osztható mennyiséget tartalmazóköteget állít össze. A köteg leghosszabb mérete 500 mm lehet, illetve hosszúsága, szélessége,magassága. Minden köteget fedlappal kell ellátni, a fedlap nem más mint a terjesztési adatlap. Abban az esetben, ha az Igénybevevőnek nincs birtokában terjesztési adatlap, és a kötegeket fedlappal nem tudta ellátni a Szolgáltató központi csomagoló üzem ügyfélszolgálati irodájában, a reklámkiadvány átadását megelőzően kérheti. A Szolgáltatónak a fedlap nélküli kötegeket nem áll módjában átvenni A reklámkiadvány súlya A reklámkiadvány egyedi tömege legfeljebb 500 gr, a kötegek tömege legfeljebb 10 kg lehet A terjesztésre vonatkozó feltételek A szolgáltatásból kizártak azok a reklámkiadványok, melyek nyilvános közlése jogszabálya ütközik. Kizártak továbbá a kézbesítésből a kampánycsend ideje alatt (a szavazást megelőző nap 0 órától a szavazás befejezéséig) a választási reklámkiadványok, vagy ahhoz kapcsolódó bármilyen jellegű kampányolási kiadvány. Egyéb esetben nyilatkozatot kell az igénybevevőnek kitöltenie, hogy a kiadvány a választásitörvényt nem sérti, ezáltal a felelősség teljes egészében az igénybe vevőé A Szolgáltató nem vizsgálja, hogy a reklámkiadványok tartalma megfelel-e a jogszabályi előírásoknak A Szolgáltató azon címhelyen nem kézbesíti a reklámkiadványokat, ahol tiltakoztak a reklámkiadványok levélszekrénybe, vagy bármely más helyre történő kézbesítése ellen. A Szolgáltató a kézbesítési terület listáját a web oldalon közzéteszi, azt folyamatosan frissíti, internet hiányában, az igénylő előzetes kérésére postai úton megküldi. 3.

4 1.7. A Reklámkiadványhoz kérhető ingyenes többletszolgáltatások Szegmentálás Terület szerint Amennyiben az Igénybevevő nem országos terjesztést kér, meghatározhatja, hogy a kézbesítést mely területre kívánja leszűkíteni. A szegmentáció történhet megyékre,településekre, kerületre, utcákra, településtípusra (ld. a település lista). háztípusok szerint (panel, tégla, családi, lakópark) nyugdíjas háztartások szerint: a kézbesítők szerint nyugdíjasnak feltételezett személyek részére történik a kézbesítés. (városok kivételével) dolgozók, gyermeket nevelők, egyéb igények szerint. (városok kivételével) Időgarancia meghatározott napon, napokon történő kézbesítés (amennyiben az 5 munkanapos kézbesítési határidőn belül történik nem ingyenes) határnapig történő tetszőleges ütemezési kézbesítés (amennyiben az 5 munkanapos kézbesítési határidőn belül történik nem ingyenes) meghatározott naptól kezdődő, tetszőleges ideig tartó kézbesítés (amennyiben az 5 munkanapos kézbesítési határidőn belül történik nem ingyenes) Hétvégi kézbesítés A Szolgáltató vállalja a csak kizárólagosan hétvégi kézbesítést is Terjesztés előkészítése A Szolgáltató a küldeményekből kötegeket képez, a kötegeket újrahasznosítható anyagból fóliázza, ezt követően terjeszti A reklámkiadványhoz kapcsolódó szolgáltatás A Reklámkiadványokhoz, mindig az adott országokon belül belföldi válaszküldemény csatolható, csak szerződéssel igényelhető szolgáltatás. A külföldi terjesztésre mindig az adott országban hatályos jogszabályok az irányadók információk, a web oldalon található. 2. A szolgáltatás teljesítése 2.1. A kiadványok kezelésbe vétele A reklámkiadványok Szolgáltatói kezelésbe vétele terjesztési adatlap alapján történik. Az adatlapot az Igénybevevő tölti ki, az adatlap tartalmazza az igénybevevő nevét, címét, az átadás dátumát, a reklámkiadvány egyedi súlyát, a rendeltetési helyet, a kötegben levő reklámkiadványok darabszámát. A Szolgáltató a reklámkiadványok átvételének elismeréseként átadja az Igénybevevő részére az adatlap egy aláírt lebélyegezett példányát. Az Igénybevevő a jelenléte nélküli, vagy megbízott általi átadás, illetve a feldolgozás során fellelt hiányosságokat utólag a Szolgáltatóval szemben elismeri, azokat pótolja. Telefonon, valamint en, faxon történő igénylés esetén a kiadványok átadása napján kerül ellenjegyzésre, mind az adatlap, mind az ÁSZF-et elfogadó nyilatkozat Bizalmas kezelés A Szolgáltató a szolgáltatás teljesítése során tudomására jutott adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik személy rendelkezésére nem bocsátja. 4.

5 3. Felelősség 3.1. A Szolgáltató a következő esetben köteles az Igénybevevő részére kártérítést fizetni: a megtartott közös ellenőrzés során egyetértően megállapították, hogy a Szolgáltató nem tett eleget a kézbesítésre vonatkozó kötelezettségének. A kártérítés mértéke az elveszett, megsemmisült reklámkiadványok darabszámára eső díj, illetveközös ellenőrzés esetén a 1. sz. mellékletben meghatározottak szerint számított összeg. Amennyiben az Igénybevevő az ÁSZF, a szerződés, illetve a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseit megszegi köteles a rendelkezések megsértéséből eredő károkért helytállni Az Igénybe vevő az általa terjeszteni kívánt nyomtatott bármilyen jellegű kiadvány mind alakjában mind tartalmában, kizárólagos felelősség tartozik. Felelősséggel tartozik továbbá a szerződésben foglaltakkal szemben is, ha a szerződést az igénylő felmondja de szolgáltatási díjhátraléka van. 4. A szolgáltatás díja és a díj kiegyenlítésének módja 4.1. A szolgáltatás díja a web oldalon, teljes mértékű információt nyújt, egyéb esetben a Szolgáltató központi irodájának ügyfélszolgálatán kérhető. A szolgáltatás ÁFA mértéke 20 %. Az esetleges díjváltozásról a Szolgáltató a web oldalon ad tájékoztatást, megjelölve egyben az új díjszabás alkalmazásának kezdő napját is. Az Igénybevevőnek a szolgáltatásért járó díjat - a reklámkiadvány kezelésbe vételekor, készpénzben kell kiegyenlítenie, ha a szerződés másként nem rendelkezik Kereskedelmi tevékenységet végző, szuper és hipermarket üzletet üzemeltető cégek valamint más egyéb kereskedelmi tevékenységet végző társaságok által kötött szerződés esetén a szolgáltatás, illetve a többletszolgáltatás díja, a díjfizetés módja megállapodás tárgyát képezi, a díjak megállapításakor a Szolgáltató versenysemlegesen jár el, figyelembe veszi ugyanakkor a terjesztés regionális - és egyéb sajátosságait, valamint a szerződés időtartamát. A szolgáltatás díja minden alábbi esetben 20% áfá-t tartalmaz: - a szerződő partner az Európai Közösségen belüli, de nem adóalany. - a szerződő partner belföldi. áfa mentes, ha a szolgáltatást saját nevében megrendelő Igénybevevő gazdasági tevékenységnek a székhelye, illetve állandó telephelye, ezek hiányában pedig állandó lakóhelye, vagy szokásos tartózkodási helye szerint EU tagországbeli adóalany (rendelkezik közösségi adószámmal) és mindezekről a szerződésben nyilatkozik. A magyar áfa területi hatályán kívüli (azaz nem kell 20%-os áfá-t felszámítani), ha a szolgáltatást saját nevében megrendelő igénybevevő székhelye, illetve állandó telephelye, ezek hiányában pedig állandó lakóhelye, vagy szokásos tartózkodási helye szerint harmadik országbeli (az Európai Közösségen kívüli) A szerződés hatálya A Szolgáltatóval kötött, határozott vagy határozatlan idejű szerződés esetén a szerződést bármelyik fél a másik félhez intézet írásbeli nyilatkozatával 30 napos felmondási idővel, indoklás nélkül felmondhatja. A felmondási idő kezdete az erről szóló értesítés kézhezvételének napja. Nem mondható fel a szerződés abban az esetben ha a megbízónak a szolgáltató felé szolgáltatási díjtartozása van. A szerződés mind addig élő szerződés ameddig a tartozás kiegyenlítésre nem kerül. 5.

6 Ha szerződésben foglaltak rendszeresen meghatározott időbeli terjesztést is mennyiségre vonatkozóan tartalmaz abban az esetben a megbízó anyagi felelősséggel tartozik a szolgáltatónak. Ha valamelyik fél a másik fél ésszerű (minimum 3 napos) határidőt tartalmazó írásbeli felszólítása ellenére sem teljesíti szerződéses kötelezettségét, vagy súlyos szerződésszegést követ el, a másik fél jogosult a szerződés azonnali hatályú felmondására (a szerződéstől való elállásra). A Szolgáltató részéről a reklámkiadványok teljes mennyiségét érintő késedelmes terjesztés (amennyiben a késedelem a 3 munkanapot meghaladja), az Igénybevevő részéről pedig a fizetési kötelezettségek, valamint az ÁSZF pontjában foglaltak megszegése. 6.

7 A közös ellenőrzésekre, és a kártérítésre vonatkozó szabályok 1.sz. Melléklet 1. A Szolgáltató az Igénybevevő kérésére - az időpont előzetes egyeztetésével -, a közösellenőrzés lehetőségét biztosítja a kézbesítés esedékességének napján, a kézbesítő által előre egyeztetett, vagy a kézbesítőre vonatkozó szabályok szerint munkanapokon 09:00-14:00 közötti időpontban. 2. A közös ellenőrzés alkalmával a Szolgáltató és az Igénybevevő, vagy képviselője konstruktív együttműködésre törekszik a valós kézbesítési eredmény megállapítása érdekében. Közös ellenőrzésre csak írásban történő bejelentést követően van lehetőség, melyet az ellenőrzés napját megelőző munkanap 13:00 óráig kell eljuttatni a Szolgáltató részére. 3. Az ellenőrzés csak abban az esetben tekinthető megtörténtnek, ha településenként és Igénybevevőként rendszeres terjesztés esetén minimum 30 címhely ellenőrzésre kerül, maximum 500 házas településen, továbbá 10-zel szorozható nagyobb településeken városokban. Valamint a felek ellenőrzést végző képviselői az ellenőrzés tényét igazoló jegyzőkönyvet aláírják. 4. A közös ellenőrzés eredményét csak abban az esetben lehet egyértelműnek tekinteni, ha a megkérdezett teljes bizonyossággal nyilatkozik, a küldemény részére történő kézbesítésre vonatkozóan. 5. A bizonytalan, nem egyértelmű válaszok csak az ellenőrzési kötelezettség megtörténte szempontjából értékelhetők, kézbesítési mulasztásként nem minősíthetők. 6. Az egyértelmű eredmény biztosítása érdekében a meg kérdezettektől kapott nem válaszokatkövetően az ellenőrzésben részt vevők érdeklődnek arról, hogy a megkérdezettel egy háztartásban élők közül más nem vette-e ki a levélszekrényből a kérdéses reklámkiadvány csomagot. Az erre adott nemleges választ rögzítik csak a jegyzőkönyvben. Többlakásos épületek ellenőrzésekor, az épület a Szolgáltatóval szerződésben álló Közös képviselője jelenlétével lehet az egészre vonatkozóan a kézbesítés minőségéről meggyőződni, a bizonytalan válasz esetén addig kell folytatni a kérdezést, amíg egyértelműen eldönthető, hogy a kézbesítés azon a címhelyen megtörtént-e. A többlakásos épületekben kapott válaszokat egy címként kell értelmezni, a jegyzőkönyvben tehát egy válasszal kell számolni. 7. A Szolgáltató a kézbesítés pontosságától függően az ellenőrzött kézbesítő területen kézbesítésreszánt mennyiségre vonatkozóan, az Igénybevevővel megkötött egyedi szerződés eltérő rendelkezése hiányában, az alábbi táblázatban részletezettek szerint fizet kártérítést az Igénybevevőnek Kézbesítés pontossága Kártérítésként fizetendő összeg a díjszázalékában % 15 % % 20% % 30% % 40% 50% alatt Teljes 8. Amennyiben a közös ellenőrzés során a 3. pontban minimálisan meghatározott ellenőrizendő címhelyek száma nem kerül ellenőrzésre, úgy annak eredménye nem tekinthető irányadónak a kézbesítés minőségének meghatározásában és a kártérítést sem teszi lehetővé. 7.

8 9. A közös ellenőrzés alkalmával a szükséges közlekedési eszközt az Igénybevevő biztosítja, és a használattal kapcsolatos felmerülő költségeket viseli. Jelen ÁSZF nem ismerete, vagy figyelmen kívülhagyásából eredően a Szolgáltató semmilyen formában sem vonható felelősségre, továbbá az ÁSZF-ről a Megbízót a Szolgáltató minden esetben tájékoztatja. Készült:

NEMZETKÖZI REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

NEMZETKÖZI REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI NEMZETKÖZI REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos 2012. január 1-jétől 1. Általános rész 1.1. Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Magyar Posta által

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a nemzetközi reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére

A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a nemzetközi reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a nemzetközi reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére Hatályos 2012.01.01-től 1. Általános rész 1.1. Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban:

Részletesebben

TECHNOLÓGIAI ÚTMUTATÓ A BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ

TECHNOLÓGIAI ÚTMUTATÓ A BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ TECHNOLÓGIAI ÚTMUTATÓ A BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ Tisztelt Ügyfelünk! Jelen útmutató segítséget nyújt partnereink számára eligazodni a belföldi címezetlen reklámkiadvány

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a belföldi címezetlen reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére

A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a belföldi címezetlen reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a belföldi címezetlen reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére Hatályos 2011. október 14-től 2 Belföldi címezetlen reklámkiadvány ÁSZF TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Általános szerződési feltételek. Mail Box 694 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Általános szerződési feltételek. Mail Box 694 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Általános szerződési feltételek a Mail Box 694 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Postai közvetítői tevékenységi körére vonatkozóan Általános adatok A szolgáltatást nyújtó : Mail Box 694 Bt. Székhely:2030

Részletesebben

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos 2013. január 1-jétől TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1.1. A SZOLGÁLTATÓ AZONOSÍTÓ ADATAI... 3 1.2. A SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos 2013. október 28-ától 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 3 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 4 3. REKLÁMKIADVÁNY...

Részletesebben

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Belföldi címezetlen reklámkiadvány szolgáltatás ÁSZF 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 3 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK...

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos 2013. április 23-ától TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1.1. A SZOLGÁLTATÓ AZONOSÍTÓ ADATAI... 3 1.2. A SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

Belföldi címezetlen reklámkiadvány ÁSZF

Belföldi címezetlen reklámkiadvány ÁSZF A MAGYAR POSTA ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Hatályos 2012. január 1-jétől 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1.1. A SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 3 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 3 3. REKLÁMKIADVÁNY... 4 3.1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK...

Részletesebben

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS Helyi wireless hálózaton történõ Internet szolgáltatás igénybevételére 1. Szerzõdõ felek: Szerzõdés száma: A szolgáltató adatai A szolgáltató neve: SYSCON-INFORMATIKA

Részletesebben

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos 2013. október 28-ától 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 3 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 4 3. REKLÁMKIADVÁNY...

Részletesebben

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 3 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 3 3. REKLÁMKIADVÁNY... 4 3.1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK...

Részletesebben

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról Amely létrejött egyrészről (Cégnév),..(Cím), (Adószám), (Telefon) Képviselő neve: Másrészről Sági Zoltán

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

Érvényes: 200x.. -től

Érvényes: 200x.. -től Iktatási adatok. Info-Lánc Bt (Vállalkozó) P0x-0x/2003 Cégnév (Megrendelő) V á l l a l k o z á s i s z e r z ő d é s Érvényes: 200x.. -től lokális számítógép hálózattal támogatott ügyviteli

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata (2800 Tatabánya, Fő tér 6., bankszámlaszám: OTP Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága 11740009-15384481-00000000, adószám:

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS KÖNYVVITELI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS KÖNYVVITELI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS KÖNYVVITELI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA Amely létrejött, egyrészről Név:.... Adószám:. Székhely:.... Levelezési cím:. Képviselő:. Telefonszám:.... E-mail cím:. mint Megbízó (továbbiakban:

Részletesebben

Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére

Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére amely létrejött egyrészről a (1053, Budapest, Szép u. 2., Cg.: 01-10-046204),

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. 1) A felek megállapodnak abban, hogy a Bérlő bérbe vesz, Bérbeadó pedig bérbe ad a bérlővel

BÉRLETI SZERZŐDÉS. 1) A felek megállapodnak abban, hogy a Bérlő bérbe vesz, Bérbeadó pedig bérbe ad a bérlővel BÉRLETI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről a ORATTI Kft. (2340 Kiskunlacháza, Rákóczi út 147. Adószáma:14534542-2-13) továbbiakban, mint Bérbeadó, másrészről: Cég neve: Székhelye: Adószáma: Bankszámlaszáma:

Részletesebben

A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységeként az azt igénybe vevő

Részletesebben

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint,

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint, LifeBOX SZERZŐDÉS A LifeBOX internetes tartalomszolgáltatás, műsor gyártás-és sugárzás kizárólagos jogbirtokosa a Varga és Zsótér Bt.(székhely : 1117.Budapest, Bercsényi u.26.fszt.3. adószám : 21816408-2-43,

Részletesebben

TECHNOLÓGIAI ÚTMUTATÓ A KI-, ÉS BESZÁLLÍTÁS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉHEZ

TECHNOLÓGIAI ÚTMUTATÓ A KI-, ÉS BESZÁLLÍTÁS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉHEZ TECHNOLÓGIAI ÚTMUTATÓ A KI-, ÉS BESZÁLLÍTÁS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉHEZ Budapest, 2014. január 1. Tisztelt Ügyfelünk! Jelen útmutató segítséget nyújt partnereink számára eligazodni a ki-, és beszállítás

Részletesebben

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda TERVEZÉSI SZERZŐDÉS minta amely egyrészről név: Kft. székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint megrendelő a továbbiakban: Megrendelő másrészről név: Kft. 1 / 5 székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint vállalkozó, a

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

MTMG Logisztikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság VONTATÁSSZOLGÁLTATÁS

MTMG Logisztikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság VONTATÁSSZOLGÁLTATÁS MTMG Logisztikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság VONTATÁSSZOLGÁLTATÁS Budapest, 2014. január 27. Kalmár István vezérigazgató 1 Bevezetés Az MTMG Logisztikai Zrt. (továbbiakban: MTMG Zrt.) Vontatásszolgáltatás

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2018.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK Szolgáltatást nyújtó: SzakiSzolg Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet, a továbbiakban Szövetkezet Székhely: 1144 Budapest, Szentmihályi út 13. Cégjegyzék

Részletesebben

a Képviselő-testülethez az önkormányzat jogi képviseletével kapcsolatos ügyvédi megbízás jóváhagyására

a Képviselő-testülethez az önkormányzat jogi képviseletével kapcsolatos ügyvédi megbízás jóváhagyására FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 506/2014. 6. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzat

Részletesebben

Igénybevevő adatai Cégnév* Szórólap Kft. Postai cím* 1015 Budapest, Fő utca 1. Vevőkód* Megállapodásszám* Terjesztés paraméterei

Igénybevevő adatai Cégnév* Szórólap Kft. Postai cím* 1015 Budapest, Fő utca 1. Vevőkód* Megállapodásszám* Terjesztés paraméterei Belföldi címezetlen reklámkiadvány szolgáltatás ÁSZF - Technológiai útmutató 1. sz. melléklet Terjesztési terv Igénybevevő adatai Cégnév* Szórólap Kft. Postai cím* 1015 Budapest, Fő utca 1. Vevőkód* 00000001

Részletesebben

Gépjármű távfelügyeleti szolgáltatási szerződés

Gépjármű távfelügyeleti szolgáltatási szerződés Az (Székhely H-2251 Tápiószecső, Deák Ferenc utca 32. Adószám: 11680235-2-13, bankszámla szám: Unicredit bank 10918001-00000107-91020006, bejegyezte: Fővárosi bíróság mint Cégbíróság: Cg.: 13-09-133542)

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft.(a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

Mert a minőségből siker születik

Mert a minőségből siker születik NB Forsz Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 8900 Zalaegerszeg Toldi Miklós út 11 Telefon: (36) 92-510005 Fax \ Üzenetrögzítő: (36) 92-510006 Mert a minőségből siker születik Zalaegerszeg:

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

.. (továbbiakban: Üzemeltető) (továbbiakban együttesen Felek) között az alulírott helyen és napon az alábbi feltételekkel:

.. (továbbiakban: Üzemeltető) (továbbiakban együttesen Felek) között az alulírott helyen és napon az alábbi feltételekkel: Kávézói együttműködési tervezet 1 Mely létrejött egyrészről a Másrészről a EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: Kastély) Cím: 2100 Gödöllő, Grassalkovich-kastély

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Újhartyán Községi Önkormányzat Székhely: 2367 Újhartyán Fő u. 21. Képviseli: Schulcz József polgármester mint megbízó, továbbiakban megbízó valamint

Részletesebben

Bizományi szerződésminta

Bizományi szerződésminta Bizományi szerződésminta Amely létrejött Megbízó : Bizományos: Név: Név: Capmaci Kft. Cím: Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 181. E-mail cím: E-mail cím: capmaci@capmaci.hu Tel.: Tel.: 06 30 401 77 81 Adószám:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) kifejezett eltérő írásos megállapodás hiányában a Gali Renáta egyéni vállalkozó 7570 Barcs,

Részletesebben

TUDNIVALÓK. az Adatváltozás bejelentési adatlap egyéni vállalkozók részére nyomtatvány-garnitúra kitöltéséhez

TUDNIVALÓK. az Adatváltozás bejelentési adatlap egyéni vállalkozók részére nyomtatvány-garnitúra kitöltéséhez TUDNIVALÓK az Adatváltozás bejelentési adatlap egyéni vállalkozók részére nyomtatvány-garnitúra kitöltéséhez A nyomtatvány-garnitúra törzslapból és pótlapokból áll. A törzslap kitöltése minden esetben

Részletesebben

A Alapítvány, társadalmi szervezet, köztestület, közhasznú társaság részére

A Alapítvány, társadalmi szervezet, köztestület, közhasznú társaság részére Belépési sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS A Alapítvány, társadalmi szervezet, köztestület, közhasznú társaság részére Tanácsadás telefonon, írásban: Telefon: 237-9826, 237-9800/147 Telefax: 237-9821

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az alábbi általános szerződési feltételek című dokumentum tartalmazza a www.bucloudmining.co.uk címen működő internetes oldalon keresztül igénybe vehető szolgáltatások igénybevételi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az Edenred utalványok megrendelésére, szállítására és elszámolására (továbbiakban: ÁSZF ) Hatályos: 2019.07.15. I. Fogalommeghatározások 1. Szolgáltató: az Edenred Magyarország

Részletesebben

Mit jelent az elállási jog?

Mit jelent az elállási jog? Megszüntethetjük-e egyoldalúan a már megkötött, általunk aláírt üdülőhasználatra, hosszú távra szóló üdülési termékre vagy üdülési jog cseréjére vonatkozó szerződésünket? Igen, a hatályos jogszabályok

Részletesebben

Sornyomtató bérlés, karbantartás és javítás.

Sornyomtató bérlés, karbantartás és javítás. Sornyomtató bérlés, karbantartás és javítás. Közbeszerzés alkalmazásával megkötött szerződések... 2 Szerződés módosításáról, teljesítéséről szóló tájékoztatót tartalmazó hirdetmény... 4 Közbeszerzés alkalmazásával

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 3 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 3 3. REKLÁMKIADVÁNY... 4 3.1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK...

Részletesebben

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 5/1 Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 1. A Szolgáltató által kezelt személyes adatok köre, azok tárolásának időtartama és továbbításának esetei 1.1 A kötelező (jogszabályban előírt illetve biztosított

Részletesebben

TUDNIVALÓK. a Kérelem egyéni vállalkozók részére nyomtatvány-garnitúra kitöltéséhez

TUDNIVALÓK. a Kérelem egyéni vállalkozók részére nyomtatvány-garnitúra kitöltéséhez TUDNIVALÓK a Kérelem egyéni vállalkozók részére nyomtatvány-garnitúra kitöltéséhez A nyomtatvány-garnitúra 7 kitöltendő oldalból, 1 tájékoztató oldalból, továbbá 3 opcionálisan kitöltendő oldalból áll:

Részletesebben

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS, DÓZSA GYÖRGY ÚT 55-61. TEL: 75/830-690. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás)

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS, DÓZSA GYÖRGY ÚT 55-61. TEL: 75/830-690. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás) PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS, DÓZSA GYÖRGY ÚT 55-61. TEL: 75/830-690 Ügyfél azonosító szám: (szolgáltató tölti ki) Iktatószám: /2014. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás)

Részletesebben

2019. január 1-től érvényes terjesztési díjak Kézbesítési díjak (Ft/db) ÁFA nélkül Listás Napilap. Listás Színes lap

2019. január 1-től érvényes terjesztési díjak Kézbesítési díjak (Ft/db) ÁFA nélkül Listás Napilap. Listás Színes lap Kora reggeli Tárgynapi g-tól g-ig Budapest* kézbesítés* kézbesítés 0 70 82 93 91 71 100 88 99 96 101 130 93 105 102 131 200 99 110 108 201 1000 182 230 212 Szombati kézbesítés g-tól g-ig Budapest Vidék

Részletesebben

A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységeként az azt igénybe vevő

Részletesebben

Megbízási szerződés. 1 A Szerződés célja

Megbízási szerződés. 1 A Szerződés célja Megbízási szerződés Mely létrejött egyrészről ( név) (születési hely,idő) (lakcím) (igazolvány szám, nyilvántartási szám) (telefonszám) (e-mail) továbbiakban Megbízó, másrészről a Creative Soul Kft. Telephely:

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2018.01.01. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. január 29-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. január 29-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 29-i ülésére Tárgy: Tájékoztató az átruházott hatáskörben hozott polgármesteri döntésekről Előadó: Ottó Péter polgármester

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amelyet egyik részről a Magyar Szabadalmi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Garibaldi u. 2., adószám: 15311746-2-41, képviselő: Igréczné Sipos Etelka gazdasági főigazgató), mint

Részletesebben

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére Hatályos: 2014. január 1-től A kedvezménycsomag igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyuk vagy egyéb (pl. tagsági) - az Együttműködési megállapodásban megjelölt - jogviszonyuk

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Kereskedelmi ügynöki szerzõdés

Kereskedelmi ügynöki szerzõdés Kereskedelmi ügynöki szerzõdés Amely létrejött egyrészrõl a POINTERNET-DB Elektronikus Kereskedelmi Kft. (székhely: 1029 Budapest, Ördögárok u. 142., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-685342, adószám: 11961143-2-41,

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS-tervezet Önkormányzati, állami, egyházi, nonprofit fenntartású bentlakásos intézmények korszerűsítése című pályázati felhíváshoz Pályázatírás tárgyában amely létrejött egyrészről Hajdúnánási

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám Szerződés száma: BÉRLETI SZERZŐDÉS A szerződő Felek: Bérbe adó: Cím: Adószám: Cégbejegyzés száma: Telefon/fax: a továbbiakban Bérbe adó valamint, valamint Bérlő: Cím: Posta cím: Számlavezető

Részletesebben

A SZELLEMIVAGYON-AUDIT SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető. 1. Szolgáltatás

A SZELLEMIVAGYON-AUDIT SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető. 1. Szolgáltatás A SZELLEMIVAGYON-AUDIT SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységeként az azt

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Az Általános Szerződési Feltételekben (továbbiakban: ÁSZF) a szerződő felek: Szolgáltató: az itt megjelölt gazdálkodó szervezet. Cég neve: Strigula-Bit Szolgáltató Bt.

Részletesebben

K I V O N A T. A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt ÁSZF-ek ügyfélkapu útján kerül benyújtásra a Hatóság részére.

K I V O N A T. A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt ÁSZF-ek ügyfélkapu útján kerül benyújtásra a Hatóság részére. K I V O N A T Az Elektronet Zrt. 4400 Nyíregyháza, Nádor u. 28. (Adószám: 12848612-2-15) 2018. január 1. napjától módosítja a vezetékes internet-szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit.

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. A Szolgáltató megnevezése, telephelyei: Név: Ferrum Royal Kft (Képviselője: Katona Balázs, ügyvezető) Levelezési cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 110. Adószám: 24161769-2-11

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Adószám:.. Bankszámlaszáma: Képviselő: Mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a mai napon az alábbi feltételekkel.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Adószám:.. Bankszámlaszáma: Képviselő: Mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a mai napon az alábbi feltételekkel. SZEGEDI RENDÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM Cím: 6728. Szeged, Bajai út. 14., 6701. Szeged Pf. 495. Telefon: (62) 559-577, (30) 394 8958 Fax: (62) 559-579, BM tel.: 33/1397, Fax: 33/1162 E-mail:iskola@szrszg.hu Web:

Részletesebben

A SZABADALMI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A SZABADALMI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A SZABADALMI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységeként az azt igénybe

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. - együttesen Felek (külön-külön a Fél) - között, alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek mellett:

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. - együttesen Felek (külön-külön a Fél) - között, alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek mellett: ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS A jelen szerződés létrejött egyrészről: Cégnév: Cardnet Zrt. Székhely: 1135 Budapest; Reitter Ferenc utca 46-48. Cégjegyzékszám: 01-10-042150 Adószám: 10821886-2-41 a továbbiakban:

Részletesebben

KÖZÖS JOGKEZELÉSI MEGBÍZÁS

KÖZÖS JOGKEZELÉSI MEGBÍZÁS KÖZÖS JOGKEZELÉSI MEGBÍZÁS A MEGBÍZÓ Neve: Születési dátuma: Telefonszáma: E-mail címe: @ Jogosulti csoportja: Előadóművész Nyilatkozom, hogy a jogkezelési megbízást (aláhúzással jelölve) (a) előadóművészként

Részletesebben

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére 1023 Budapest, Bécsi út 4. T: 06-1-224-6278, F: 06-1-214-2224 honlap: www.vitaminep.hu e-mail: vitaminep@vitaminep.hu SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére mely létrejött egyrészről a VITAMIN Egészségpénztár

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés amely létrejött egyrészről a ), mint megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő), másrészről a Pogácsa és Tsa. Kft. (1028 Budapest, Aszú. utca 43/B., cj.: 01-09-667430), mint vállalkozó

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Energetikai szakreferensi feladatok elvégzésére. (hatályos: január 1. napjától)

Általános Szerződési Feltételek Energetikai szakreferensi feladatok elvégzésére. (hatályos: január 1. napjától) Általános Szerződési Feltételek Energetikai szakreferensi feladatok elvégzésére (hatályos: 2017. január 1. napjától) 1 1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételekben nagykezdőbetűvel

Részletesebben

H o r n e t I T B u s i n e s s

H o r n e t I T B u s i n e s s H o r n e t I T B u s i n e s s r e n d s z e r f e l ü g y e l e t i S z e r z ő d é s mely létrejött HRN-S12- azonosítószámmal a(z) (továbbiakban Megrendelő) Cím: Adószám: Bankszámlaszám: valamint a

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási Program (KEOP-1.1.1/2F/09-11-2012-0001) keretében beszerzett házi komposztáló edényeknek a Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

Az előterjesztést a Kormány nem tárgyalta meg, ezért az nem tekinthető a Kormány álláspontjának. A Kormány

Az előterjesztést a Kormány nem tárgyalta meg, ezért az nem tekinthető a Kormány álláspontjának. A Kormány 1 1. melléklet a BM/14323/2014. számú előterjesztéshez A Kormány /2014. ( ) Korm. rendelete a nemzetbiztonsági ellenőrzéssel összefüggő lényeges adatokról, valamint a lényeges adatok bejelentésének rendjéről

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2017. október 24. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:

Részletesebben

VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE

VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE amely létrejött egyrészről a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. Székhely : 1132 Budapest, Váci út 72-74.

Részletesebben

A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési szolgáltató fent megjelölt ÁSZF-ének napjától megvalósuló változásait tartalmazza.

A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési szolgáltató fent megjelölt ÁSZF-ének napjától megvalósuló változásait tartalmazza. K I V O N A T a Celldömölki Kábeltelevízió Kft. hírközlési szolgáltató 2018.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent

Részletesebben

A Giganet Internet Szolgáltató KFT Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei

A Giganet Internet Szolgáltató KFT Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A Giganet Internet Szolgáltató KFT Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Érvényes: 2009. május 1-től 1 Készítés időpontja: 2005. július 28. Utolsó módosítás

Részletesebben

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás)

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás) PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690 Ügyfél azonosító szám: (szolgáltató tölti ki) Iktatószám:.../2014. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

VEVŐPARTNERI SZERZŐDÉS

VEVŐPARTNERI SZERZŐDÉS Vevőpartneri szerződés a Hudi Hudi és partnerei termékeire oldal 6 / 1 VEVŐPARTNERI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a HUDI HUDI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (székhely: 2315 Szigethalom, Máv Őrház

Részletesebben

1db 2 db 3db. e.) A szolgáltatás igénybe vételének (a hozzáférési pontnak) a helye:

1db 2 db 3db. e.) A szolgáltatás igénybe vételének (a hozzáférési pontnak) a helye: 2 3. A SZERZŐDÉS TÁRGYÁT KÉPEZŐ ELŐFIZETŐI SZOLGÁLTATÁSOK RÖVID LEÍRÁSA A MinDig TV Extra televízió szolgáltatás kódolt műsorterjesztési szolgáltatás az előfizető részére, díj ellenében a digitális földfelszíni

Részletesebben

Karbantartási és szervíz szerződés

Karbantartási és szervíz szerződés Karbantartási és szervíz szerződés A szerződő felek: Ezen szerződés létrejött egyrészről: Cégnév:. Cím: H-7624 Pécs, Zichy Gyula utca 13. Postacím: H-7624 Pécs, Zichy Gyula utca 13. Adószám: 14204537-2-02

Részletesebben

SZERZŐDÉS. cég:. Székhely: (a továbbiakban: Társaság )

SZERZŐDÉS. cég:. Székhely: (a továbbiakban: Társaság ) SZERZŐDÉS amely létrejött a és cég:. Cg:. Székhely: (a továbbiakban: Társaság ) Ungváriné Fenyves Beáta ( szül: Heves, 1961.03.22,an: Vona Veronika) 3360 Heves, Brassói út 36. (a továbbiakban: Könyvvizsgáló

Részletesebben

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás)

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás) PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690 Ügyfél azonosító szám: (szolgáltató tölti ki) Iktatószám:.../2015. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás)

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés természetes személy felhasználónak próbaidőszakra

Szolgáltatási szerződés természetes személy felhasználónak próbaidőszakra Szolgáltatási szerződés természetes személy felhasználónak próbaidőszakra mely létrejött egyrészről az alább megjelölt Szolgáltató: Elnevezése: Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége Székhelye: 1068

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

A B-NET TEAM Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ( ÁSZF ) ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE. (egyéni előfizetők részére)

A B-NET TEAM Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ( ÁSZF ) ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE. (egyéni előfizetők részére) A B-NET TEAM Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ( ÁSZF ) ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE (egyéni előfizetők részére) napjától Készült: 2006. November 21. Utolsó módosítás: 2015.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA A jelen Általános Szerződéskötési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a Trackateam online sportmenedzsment

Részletesebben

BÉRBE ADHATÓ INGATLANOK. Ajánlattételi feltételek

BÉRBE ADHATÓ INGATLANOK. Ajánlattételi feltételek BÉRBE ADHATÓ INGATLANOK Ajánlattételhez szükséges letölthető dokumentumok - Ajánlattételi feltételek - Ajánlattételi adatlap - Szerződés-tervezet Ajánlattételi feltételek Tisztelt Érdeklődő! A Jász-Nagykun-Szolnok

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet (székhely: 1116 Budapest, Tomaj u. 4., aláírásra jogosult képviselője: Lehel László elnök-igazgató), továbbiakban mint

Részletesebben