HOGYAN ELLENİRIZZÜK A PHD DOLGOZATOKAT A DEÁ-BAN?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HOGYAN ELLENİRIZZÜK A PHD DOLGOZATOKAT A DEÁ-BAN?"

Átírás

1 HOGYAN ELLENİRIZZÜK A PHD DOLGOZATOKAT A DEÁ-BAN? A DEA (Debreceni Egyetem elektronikus Archívuma) A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtára (DEENK) a DSpace keretrendszer alkalmazásával 2006-ban kezdte a Debreceni Egyetem elektronikus Archívuma (DEA) nevő intézményi archívum (vagy repozitórium) kialakítását. A DEA célja a Debreceni Egyetem tudományos életének bemutatása az Egyetemen készülı hallgatói dolgozatok, oktatási anyagok, kutatási eredmények archiválásával és hosszú távú elérésének biztosításával. A DEA a oldalon érhetı el. Az archívum szerkezete A rendszer alapegysége maga a feltöltött elektronikus dokumentum. Ezek a feltöltött anyagok győjteményekbe rendezıdnek. A győjtemény neve utal rá, hogy milyen típusú dokumentumokat foglal magába. Így a PhD dolgozatok a doktori iskolák adott győjteményeiben vannak elhelyezve, melyek nevei megegyeznek az iskolák neveivel, pl. Elméleti orvostudományok doktori iskola. A győjteményeket kategóriákba rendezzük. A kategóriák kialakítása az egyetem szervezeti felépítéséhez kötıdik, így a centrumokhoz / karokhoz vannak rendezve. A szervezeti felépítéstıl eltérıen, kiemelten kezeljük a doktori dolgozatokat, melyek a Doktori disszertációk kategóriában találhatók. A DEA nyitóoldaláról a Kategóriák és győjtemények menüpont választásával - a Böngészés címszó alatt - megjeleníthetjük az archívum szerkezetét tükrözı listát. Ennek a listának egy részlete így épül fel. Doktori disszertációk Biológia tudományok doktori iskola Egészségtudományok doktori iskola Elméleti orvostudományok doktori iskola Fizikai tudományok doktori iskola Agrártudományi Centrum karai Hallgatói dolgozatok (ATC) PhD dolgozatok (ATC) Bölcsészettudományi Kar o Angol-Amerikai Intézet Hallgatói dolgozatok (IEAS) PhD dolgozatok (IEAS) o Neveléstudományi Tanszék Rektori Hivatal dokumentumai o Szociológia Tanszék Oktatási segédanyagok (SZOC) (Kategória, alkategória, győjtemény) Elektronikus anyagokat feltölteni győjteményekbe lehet. A feltöltéshez regisztráció szükséges. A regisztrált felhasználók az egyes győjteményekhez kaphatnak feltöltési jogosultságot.

2 A PhD hallgatónak a feltöltéshez, a doktori iskola titkárának pedig az ellenırzéshez szükséges joggal kell rendelkeznie. A titkárok megtekinthetik és módosíthatják a kitöltött adatokat, visszautasíthatják, illetve továbbengedhetik a feltöltést. A PhD dolgozatokat eredeti és pdf formátumban kell feltölteni (a pdf formátumra konvertálást szükség esetén elvégzik a Könyvtár munkatársai). A DEA-ban a pdf változatok lesznek elérhetık. A fájlok nevei NE tartalmazzanak ékezeteket! A dolgozatok és tézisek csak akkor kerülnek be az archívumba, ha az illetékes személy (PhD dolgozatok esetén a doktori iskola titkára) átnézte a dokumentumot és helyesnek ítélte azt. Az ellenırzési lépés elvégzéséhez be kell jelentkezni a DEA-ba. Felhasználói névként az ETR-ben használt hálózati azonosítót és jelszót kell megadni.

3 Feltöltött disszertáció ellenırzése Elıször is jelentkezzünk be a DEA-ba ( Bejelentkezés > Saját DEA -> hálózati azonosító és jelszó megadása)

4 A Doktori Iskola titkárának oldala: Ezen az oldalon található valamennyi feldolgozásra váró tétel, vagyis azok az anyagok, amiket már feltöltöttek a PhD hallgatók, de még nem lettek leellenırizve. Ezek a dolgozatok kizárólag a Doktori Iskola titkára által hozzáférhetı helyen vannak. A hallgató látja, hogy feldolgozásra vár az anyaga, de már nem tud hozzáférni, az Arcívumban pedig még nem jelenik meg. Egy tételt ellenırizni úgy lehet, hogy elsı lépésként a kiválasztott feladat mellett található Feladat választása gombra kattintunk. Ekkor a következı képernyı jelenik meg elıttünk:

5 Amennyiben valóban ezzel az anyaggal akarunk foglalkozni, kattintsunk a Feladat elfogadása gombra. Ezzel nem a beküldött dokumentum helyességét fogadjuk el, csupán elkezdjük az ellenırzési mőveletsort. Ha a Mégse gombra klikkelünk, akkor visszajutunk az elızı oldalra a Feldolgozásra váró feladatok listájához, ahova visszairányítottuk így ezt a tételt. A kiválasztott dolgozat ellenırzésekor a következı 5 lehetıség közül hajthatjuk végre az egyiket: Vissza a listába: A felsoroltak közül az utolsó, vagyis az 5. ad lehetıséget arra, hogy meggondoljuk magunkat, és mégis úgy döntsünk, nem ezzel akarunk foglalkozni. Ekkor a tétel visszakerül a feldolgozásra váró feladatok listájába, ott választhatunk másikat, ha gondoljuk, ezzel pedig foglalkozhatunk késıbb. Késıbbre halasztás: Ha ezt a funkciót választjuk, akkor nem a Feldolgozásra váró feladatok listájába kerül vissza, hanem a Saját feladatok listába kerül a tétel. Ugyanis ezt az ellenırzési lépést, megegyezéstıl függıen, nem feltétlenül csak egy személynek áll jogában végrehajtania. Amennyiben többen is ellenırizhetik a feltöltött anyagot, és ezt a funkciót választjuk, akkor onnantól kezdve ezt a tételt a többiek nem látják, csak mi tudjuk végrehajtani rajta az ellenırzés lépéseit, visszautasítani, vagy elfogadni azt. Ha mégis meggondoljuk magunkat, akkor még mindig visszaküldhetjük a közös listába.

6 Dokumentum-adatok szerkesztése: A hallgatók ezen az oldalon választhatják ki, hogy egynél több fájlt szeretnének feltölteni. Alapértelmezetten ez van beállítva nekik. Ezt az információt a Doktori Iskola titkára nem bírálhatja felül, ezért nem jelenik itt meg semmi. Továbbjutni a Következı > gombra kattintva lehet minden egyes oldalnál.

7 A Doktori Iskola titkára kijavíthatja illetve kiegészítheti a feltöltı által megadott metaadatokat. Ezután jóváhagyjuk vagy javítjuk a feltöltött fájlok leírásait és formátumát, megnyithatjuk és tartalmilag ellenırizhetjük a dokumentumokat. Bármelyik oldalnál dönthetünk úgy, hogy megszakítjuk az ellenırzési folyamatot a Megszakítás/Mentés gomb segítségével.

8 Miután a fájlokkal kapcsolatos adatokat is átnéztük, kapunk egy ellenırzı oldalt, amelyen együtt szerepel valamennyi megadott adat. Ha rendben találtunk mindent, és rákattintottunk a Következı > gombra, visszajutunk a Feladat végrehajtása oldalra, vagyis oda, ahonnan a Dokumentum-adatok szerkesztése opciót elértük. Ha így már minden rendben van a tétellel, akkor az Elfogadás gombra kattintva engedélyezzük a feltöltés folytatását, igazoljuk a feltöltött adatok helyességét.

9 Visszautasítás: Amennyiben a fájlok valamelyikét nem tartjuk megfelelınek, vissza kell utasítanunk a beküldést, és megkérni a feltöltıt, hogy korrigálja a hibát. Ugyanez a helyzet akkor is, ha a dokumentumadatok, vagyis a metaadatok ellenırzése közben találunk olyan hibás adatot, amit nem tudunk javítani, mert esetleg nem áll rendelkezésünkre a szükséges információ. A Visszautasítás választásakor meg kell indokolni, miért ezt a lehetıséget választottuk. A szövegdobozban kell megadnunk az indoklást. Amennyiben a Dokumentum visszautasítása gombra kattintunk, a rendszer küld egy t a feltöltınek, mely tartalmazza, hogy a dokumentumot visszautasították, ki és miért utasította vissza. A hallgató Saját DEA oldalán megjelenik ez a tétel, szerkeszthetıvé válik (megtartva minden adatot, amit eddig megadott, a Licencek kivételével), az itteni, feldolgozásra váró feladatok listából pedig eltőnik. Elfogadás: Ha minden rendben volt a feltöltéssel, vagy már javítottuk, iletve kiegészítettük a metaadatokat, akkor válasszuk ezt a lehetıséget. Ezzel helyesnek minısítjük a dokumentumot, és így folytatódhat a feltöltési folyamat. Ez a tétel kikerül a feldolgozásra váró feladatok listájából, átkerül egy következı fázisba a könyvtárosokhoz, akik megnézik, fel lett-e töltve a megfelelı módon konvertált pdf változat is az eredeti fájlok mellé. Ha nem lenne, elkészítik ezeket, és csatolják a feltöltött anyagokhoz, és a konvertált fájlokat hozzáférhetıvé teszik a nyilvánosság számára. Ezzel véget is ér a feltöltési folyamat, az anyag pedig elérhetıvé válik a DEA-n keresztül, melyrıl ben kap értesítést a feltöltı. Ha befejeztük a dolgozatok ellenırzését, nem marad más hátra, mint hogy kijelentkezzünk a rendszerbıl.

A DEA HASZNÁLATA HALLGATÓI DOLGOZATOK (SZAKDOLGOZAT, DIPLOMAMUNKA, TDK DOLGOZAT) FELTÖLTÉSE ESETÉN

A DEA HASZNÁLATA HALLGATÓI DOLGOZATOK (SZAKDOLGOZAT, DIPLOMAMUNKA, TDK DOLGOZAT) FELTÖLTÉSE ESETÉN A DEA HASZNÁLATA HALLGATÓI DOLGOZATOK (SZAKDOLGOZAT, DIPLOMAMUNKA, TDK DOLGOZAT) FELTÖLTÉSE ESETÉN A DEA (Debreceni Egyetem elektronikus Archívuma) A DEA a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár

Részletesebben

Szakdolgozat feltöltése a DEA-ba

Szakdolgozat feltöltése a DEA-ba URL : dea.lib.unideb.hu Szakdolgozat feltöltése a DEA-ba Belépés a Saját DEA-ba bejelentkezés hálózati azonosítóval A Neptun rendszerhez használt azonosítóval és jelszóval mőködik a belépés. Ha nem sikerül

Részletesebben

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület Konferencia-honlap tudnivalók Fiók létrehozása a honlapon 1. Látogasson el a http://konferencia.mktudegy.hu címre, ahol a Regisztráció linkre kattintva létrehozhat

Részletesebben

ÁVF oktatási és közösségi portál

ÁVF oktatási és közösségi portál 0 --- Általános Vállalkozási Fıiskola --- ÁVF oktatási és közösségi portál Belépés és a portál felépítése (-4 oldal) Profil beállítása (egyszer kell megcsinálni) (5-7 oldal) Kurzusok összevonása (8-5 oldal)

Részletesebben

ÁVF oktatási és közösségi portál

ÁVF oktatási és közösségi portál 0 --- Általános Vállalkozási Fıiskola --- ÁVF oktatási és közösségi portál (. rész) Belépés és a portál felépítése (-4 oldal) Profil beállítása (egyszer kell megcsinálni) (5-7 oldal) Saját kurzusok kezelése

Részletesebben

Verzió: 1.7 Dátum: 2010-02-18. Elektronikus archiválási útmutató

Verzió: 1.7 Dátum: 2010-02-18. Elektronikus archiválási útmutató Verzió: 1.7 Dátum: 2010-02-18 Elektronikus archiválási útmutató Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Az archiválandó e-akta összeállítása... 2 2.1 Metaadatok kitöltése... 2 2.2 Az archiválandó e-akta összeállítása...

Részletesebben

Az egységes BME egyetemi TDK portál használata. 1. rész

Az egységes BME egyetemi TDK portál használata. 1. rész Az egységes BME egyetemi TDK portál használata 1. rész Készítette: Dr. Iváncsy Renáta 2012.09.20. Jelen dokumentum röviden összefoglalja, hogy milyen lépéseken keresztül tud egy hallgató dolgozatot regisztrálni

Részletesebben

Segédlet a szakdolgozatok/portfóliók elektronikus feltöltéséhez

Segédlet a szakdolgozatok/portfóliók elektronikus feltöltéséhez Segédlet a szakdolgozatok/portfóliók elektronikus feltöltéséhez Tájékoztatónk célja, hogy segítségül szolgáljon szakdolgozata/portfóliója Digidoc rendszerbe történő feltöltéséhez. A problémák megelőzése

Részletesebben

FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/

FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/ DIPLOMADOLGOZAT FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/ 2015 Készítette: Tóth Csilla Egyetemi Könyvtár Tartalom A felület elérése... 3 Bejelentkezés... 3 Dolgozat feltöltése... 4 Nyilatkozat elfogadása... 4

Részletesebben

Absztrakt feltöltése az ITDK 2013 konferenciára

Absztrakt feltöltése az ITDK 2013 konferenciára Absztrakt feltöltése az ITDK 2013 konferenciára 1. regisztráció A rendszer használatához elıször is regisztrációra van szükség. Ezt a felhasználó a kezdıképernyı jobb felsı sarkában lévı Bejelentkezés

Részletesebben

e-szignó Online Szolgáltatások - e-számla rendszer

e-szignó Online Szolgáltatások - e-számla rendszer MICROSEC Számítástechnikai Fejlesztı Kft. e-szignó Üzleti Megoldások e-szignó Online Szolgáltatások - e-számla rendszer Felhasználói útmutató https://online.e-szigno.hu/ Microsec e-szignó Online Szolgáltatások

Részletesebben

1. A NÉPESSÉGNYILVÁNTARTÓ PROGRAM TELEPÍTÉSI FELTÉTELE. A

1. A NÉPESSÉGNYILVÁNTARTÓ PROGRAM TELEPÍTÉSI FELTÉTELE. A 1. A NÉPESSÉGNYILVÁNTARTÓ PROGRAM TELEPÍTÉSI FELTÉTELE. A következıkben leírt telepítési lépések, csak azokon a gépeken végezhetık el, ahol elızıleg is üzemelt már a DECÉRT rendszer, mivel a programhoz

Részletesebben

ÁVF oktatási és közösségi portál

ÁVF oktatási és közösségi portál 2011 --- Általános Vállalkozási Fıiskola --- ÁVF oktatási és közösségi portál A portált azért hoztuk létre, hogy az elektronikus oktatástámogatás modern eszközei mellett közösségi és karrierépítési lehetıségeket

Részletesebben

SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT

SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/ 2017 Készítette: Tóth Csilla, Farkas Renáta Egyetemi Könyvtár Tartalom A felület elérése... 3 Bejelentkezés... 3 Dolgozat feltöltése... 4 Nyilatkozat

Részletesebben

SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/ Készítette: Tóth Csilla, Farkas Renáta Egyetemi Könyvtár

SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/ Készítette: Tóth Csilla, Farkas Renáta Egyetemi Könyvtár SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/ 2018 Készítette: Tóth Csilla, Farkas Renáta Egyetemi Könyvtár Tartalom A felület elérése... 3 Bejelentkezés... 3 Dolgozat feltöltése... 5 Dolgozat

Részletesebben

viadat Web 1.54 Készítette: TrendCom Kft.

viadat Web 1.54 Készítette: TrendCom Kft. Felhasználói kézikönyv az elektronikus adatszolgáltatáshoz viadatweb önkormányzati adatbanki rendszer viadat Web 1.54 Készítette: TrendCom Kft. 2010 Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Technikai feltételek

Részletesebben

Útmutató a Domus elektronikus pályázati rendszerben történő pályázáshoz. https://aat.mta.hu/aat

Útmutató a Domus elektronikus pályázati rendszerben történő pályázáshoz. https://aat.mta.hu/aat Útmutató a Domus elektronikus pályázati rendszerben történő pályázáshoz https://aat.mta.hu/aat 1 Belépés a pályázati rendszerbe Kattintson a Pályázatok menüponton belül a Domus gombra. Kérdéseikkel, észrevételeikkel

Részletesebben

Ezt követően az Adatbevitel Új tétel választásával kezdhetik meg a feltöltést.

Ezt követően az Adatbevitel Új tétel választásával kezdhetik meg a feltöltést. SZAKDOLGOZAT FELTÖLTÉSE A REPOZITÓRIUMBA Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a szakdolgozat és a projektmunka (záró dolgozat) leadását kényelmesebbé tettük a hallgatók számára. A dolgozat elektronikus verzióját

Részletesebben

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató Új Nemzedék Központ EFOP pályázatok online beszámoló felülete Felhasználói útmutató Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 1.1. Első bejelentkezés... 2 1.2. Elfelejtett jelszó... 3 2. Saját adatok... 4 3. Dokumentumok...

Részletesebben

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Tartalom Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Bö ngé szö s Pérkapu haszna lata Bejelentkezés Jelentkezzen be az Ügyfélkapura felhasználói

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAKOK JELENTKEZÉSI FELÜLETÉHEZ

TÁJÉKOZTATÓ A SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAKOK JELENTKEZÉSI FELÜLETÉHEZ TÁJÉKOZTATÓ A SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAKOK JELENTKEZÉSI FELÜLETÉHEZ Jelentkezési útmutató I. Bevezető A szakirányú továbbképzési szakokra történő jelentkezés a Probono rendszer felületén keresztül történik.

Részletesebben

SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT

SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/ 2016 Készítette: Tóth Csilla Egyetemi Könyvtár Tartalom A felület elérése... 3 Bejelentkezés... 3 Dolgozat feltöltése... 4 Nyilatkozat elfogadása...

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Online adatnyilvántartó rendszer 12-ES MENÜ, AZ EDZŐK FELÜLETE

Online adatnyilvántartó rendszer 12-ES MENÜ, AZ EDZŐK FELÜLETE IV. 12-ES MENÜ, AZ EDZŐK FELÜLETE Segédlet az edzők részére az edzői felület használatához, az edzőtovábbképzésre történő jelentkezéshez Online adatnyilvántartó rendszer 1 Tartalomjegyzék 1. Belépés www.hunvolley.info...3

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Tőkepiaci Közzététel. Magyar Nemzeti Bank

Felhasználói kézikönyv. Tőkepiaci Közzététel. Magyar Nemzeti Bank Felhasználói kézikönyv Tőkepiaci Közzététel Magyar Nemzeti Bank TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. FOGALOMTÁR... 3 3. TŐKEPIACI KÖZZÉTÉTEL (TPK) MODUL... 4 3.1. A TPK MODUL ÁLTALÁNOS BEMUTATÁSA... 4

Részletesebben

Jelentkezési lap képző szervek részére

Jelentkezési lap képző szervek részére Jelentkezési lap képző szervek részére Felhasználói segédlet Tartalomjegzék Belépés Jelentkezési lap felület Kézi kitöltés menete Alapadatok megadása Korábban megszerzett vezetői engedély adatai Személyes

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

30 kreditpontot érő KRÉTA kurzushoz kapcsolódó folyamatok

30 kreditpontot érő KRÉTA kurzushoz kapcsolódó folyamatok 30 kreditpontot érő KRÉTA kurzushoz kapcsolódó folyamatok Ebben a dokumentumban lépésről lépésre leírjuk a "Felkészítés a köznevelési regisztrációs és tanulmányi alaprendszer (KRÉTA) pedagógusmoduljaihoz"

Részletesebben

F-Gáz képesítések megszerzésének ismertetése Tartalom

F-Gáz képesítések megszerzésének ismertetése Tartalom 1 F-Gáz képesítések megszerzésének ismertetése Tartalom F-Gáz képesítés megszerzésének folyamata... 2 Regisztráció... 3 Jelentkezés F-Gáz képesítés megszerzésére... 5 Jelentkezés elbírálása... 17 Tanfolyamok

Részletesebben

ÚTMUTATÓ ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ ONLINE NEVEZÉS

ÚTMUTATÓ ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ ONLINE NEVEZÉS ÚTMUTATÓ 2016. ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ 1. REGISZTRÁCIÓ A HONLAPRA: ONLINE NEVEZÉS A Kihívás Napja eseményre történő nevezési lap kitöltéséhez először regisztrálnia kell a honlapra. http://www.kihivasnapja.hu/regisztracio

Részletesebben

Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez

Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez A szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletek lehetővé teszik a berendezéstulajdonosok, üzemeltetők

Részletesebben

SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/ Készítette: Farkas Renáta Egyetemi Könyvtár

SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/ Készítette: Farkas Renáta Egyetemi Könyvtár SZAK- ÉS DIPLOMADOLGOZAT FELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ /HALLGATÓKNAK/ 2019 Készítette: Farkas Renáta Egyetemi Könyvtár Tartalom Diplomadolgozat feltöltési útmutató... 3 A felület elérése... 3 Bejelentkezés... 3

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 1. Általános ismertető... 2 1.1 A program funkciója...2 1.2 Milyen adatokat tartalmaz a rendszer...2 1.3 Belépés...2 2. Részletek az egyes menüpontokhoz...

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS AZ EPK RENDSZERÉBE

BEJELENTKEZÉS AZ EPK RENDSZERÉBE BEJELENTKEZÉS AZ EPK RENDSZERÉBE 1) Az Akadémiai Adattárban regisztrált felhasználók (az MTA köztestületének akadémikus és nem akadémikus tagjai, a 2013 utáni MTA-pályázatokon résztvevő személyek) minden

Részletesebben

Telepítési útmutató DoktorInfo B300 jelentéshez

Telepítési útmutató DoktorInfo B300 jelentéshez Telepítési útmutató DoktorInfo B300 jelentéshez Letöltés A program telepítıjét a DoktorInfo CRM rendszerébıl lehet letölteni. Ehhez nem kell mást tenni, mint a http://crm.doktorinfo.com címen megadni a

Részletesebben

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása TÁMOP-3.1.1-11/1 XXI. századi közoktatás Technikai tudnivalók a jelentkezéshez Regisztráció A regisztráció az OFI honlapon elérhető A pályázók kizárólag elektronikusan úton jelentkezhetnek az innen elérhető

Részletesebben

Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről

Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről Tisztelt hallgató mielőtt belekezd a szakdolgozata feltöltésébe az elektronikus felületen kérem, hogy figyelmesen olvassa el a tájékoztatót. Csak akkor

Részletesebben

1. Regisztráció cégként/munkaadóként. KEZDÉS

1. Regisztráció cégként/munkaadóként. KEZDÉS 1. Regisztráció cégként/munkaadóként. KEZDÉS 2. Amennyiben a regisztrálni kívánt cég már benne van az alábbi listában (a kirendeltségek vagy nevükben eltérők külön számítanak) kérjük, hogy vegye fel a

Részletesebben

Szakdolgozat / műhelymunka feltöltése a DEA-ba

Szakdolgozat / műhelymunka feltöltése a DEA-ba Szakdolgozat / műhelymunka feltöltése a DEA-ba (csak a 2014/15-ös tanév 2. félévében záróvizsgázó hallgatóknak) A diplomamunka / a négy műhelymunka feltöltésének menete: 1. BELÉPÉS A DEA-BA: https://dea.lib.unideb.hu/dea/login

Részletesebben

MIDRA. A Miskolci Egyetem repozitóriuma. Espán Edina. Miskolci Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum. Networkshop 2012, Veszprém

MIDRA. A Miskolci Egyetem repozitóriuma. Espán Edina. Miskolci Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum. Networkshop 2012, Veszprém MIDRA A Miskolci Egyetem repozitóriuma Espán Edina Miskolci Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum Networkshop 2012, Veszprém Történelem 2006 óta épül a MIDRA szoftver: elemek kezdeti elképzelés: gyűjtemények,

Részletesebben

------------------- --------------------

------------------- -------------------- A Járók Társasága bemutatja a KiallitasAjanlo.hu szolgáltatását helyszíneknek Ügyfélkapu Portál Kortársak egymás közt Programajánló Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a sajtónak küldött bejelentések,

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás Támogatói Okirat felhasználás és elszámolás benyújtási segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás Támogatói Okirat felhasználás és elszámolás benyújtási segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás Támogatói Okirat felhasználás és elszámolás benyújtási segédlete Az e-mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft által visszaigazolt kereskedői regisztráció

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén 1. A 18/2005. IHM rendelet melléklete alapján össze kell állítani a közérdekű adatokat 2. Az elkészített dokumentumok feltöltése a központi honlapra:

Részletesebben

PhD dolgozatok repozitóriumi elhelyezése, DOI azonosítóval való megjelölése

PhD dolgozatok repozitóriumi elhelyezése, DOI azonosítóval való megjelölése PhD dolgozatok repozitóriumi elhelyezése, DOI azonosítóval való megjelölése Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanács ülése Gödöllő, 2014. február 6. 13.00 óra Koósné Török Erzsébet főkönyvtáros Berze Lajos

Részletesebben

Regisztráció Regisztráció WINTAX programrendszer regisztrációja

Regisztráció Regisztráció WINTAX programrendszer regisztrációja Regisztráció 2019 WINTAX programrendszer regisztrációja Regisztrációs folyamat három lépésben összefoglalva Az első lépés, hogy a 2019-es vagy a 2018-as megrendelésben megadott regisztrációra jogosult

Részletesebben

Az Óbudai Egyetem Moodle rendszere. Felhasználói kézikönyv hallgatóknak

Az Óbudai Egyetem Moodle rendszere. Felhasználói kézikönyv hallgatóknak Az Óbudai Egyetem Moodle rendszere Felhasználói kézikönyv hallgatóknak A rendszert azért hoztuk létre, hogy minél hatékonyabban tudjuk támogatni az elektronikus oktatást, és hogy az Egyetemen egy központi

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tájékoztató a KIÁLLÍTÁS AJÁNLÓ ÜGYFÉLKAPU szolgáltatásról Utolsó módosítás: 2013.09.02. 1. oldal, összesen: 5 Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu A sajto@kiallitasajanlo.hu e-mail címre küldött programajánlók

Részletesebben

A kontrolladat-szolgáltatás elkészítése

A kontrolladat-szolgáltatás elkészítése A kontrolladat-szolgáltatás elkészítése Az alábbi leírás tartalmazza a kontrolladat állomány elkészítésének lehetséges módjait, valamint az adatszolgáltatás elektronikus teljesítésének lépéseit. Valamint

Részletesebben

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁS MŰKENG RENDSZER FELHASZNÁLÓI LEÍRÁSA (ELEKTRONIKUS KÉRELEM BEADÁS FENNTARTÓI E- KÉPVISELŐK)

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁS MŰKENG RENDSZER FELHASZNÁLÓI LEÍRÁSA (ELEKTRONIKUS KÉRELEM BEADÁS FENNTARTÓI E- KÉPVISELŐK) SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁS MŰKENG RENDSZER FELHASZNÁLÓI LEÍRÁSA (ELEKTRONIKUS KÉRELEM BEADÁS FENNTARTÓI E- KÉPVISELŐK) Felhasználói kézikönyv X. kötet 2015.04.01. TÁMOP 5.4.2-12/1-2012-0001 Nemzeti Rehabilitációs

Részletesebben

Használati útmutató a Moodle keretrendszerhez nappalis és levelezıs hallgatók számára. Kodolányi János Fıiskola

Használati útmutató a Moodle keretrendszerhez nappalis és levelezıs hallgatók számára. Kodolányi János Fıiskola Használati útmutató a Moodle keretrendszerhez nappalis és levelezıs hallgatók számára Kodolányi János Fıiskola Tartalomjegyzék Mi a Moodle? 3 Miért jó a Moodle? 3 Hozzáférés 3 Órarend 3 Személyes profil

Részletesebben

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( )

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( ) Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz (1.1.0.3) Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. Telepítés...3 2. Eltávolítás...4 Program használata...5 1. Kezdeti beállítások...5 2. Licenc megadása...6

Részletesebben

Munkavédelmi moodle e-learning. Segédlet

Munkavédelmi moodle e-learning. Segédlet Munkavédelmi moodle e-learning Segédlet Felhasználó létrehozása Figyelem! A rendszer nem enged egy e-mail címről kétszer regisztrálni, ezért ha a képzésre már regisztrált, az akkor megadott belépési adatokkal

Részletesebben

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TITKÁRSÁGA

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TITKÁRSÁGA MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TITKÁRSÁGA K U T A T Á S I PÁ LYÁ Z A T O K F Ő O S Z T Á LY A ÚTMUTATÓ az MTA támogatott kutatócsoportok létesítésére meghirdetett pályázathoz Az MTA támogatott kutatócsoportok

Részletesebben

Segédlet. Általános tudnivalók. Regisztráció

Segédlet. Általános tudnivalók. Regisztráció Az Erzsébet-program 2017/2018-ban felhasználható szociális üdülési pályázatainak benyújtási folyamata fogyatékossággal élők, nyugdíjasok és nagycsaládosok számára Általános tudnivalók Az Erzsébet-program

Részletesebben

A Google űrlap (form) használata

A Google űrlap (form) használata A Google űrlap (form) használata Az űrlap létrehozásához jelentkezzünk be a Google dokumentumok (http://docs.google.com/ ) oldalra. Az űrlap (Form) létrehozásához kattintsunk az Új létrehozása / Form menüpontra.

Részletesebben

einvoicing Elektronikus számlázás Ügyfélportál Felhasználói kézikönyv Ügyfélportál V5.9 2012.04.18. Page 1 of 12

einvoicing Elektronikus számlázás Ügyfélportál Felhasználói kézikönyv Ügyfélportál V5.9 2012.04.18. Page 1 of 12 Elektronikus számlázás Felhasználói kézikönyv V5.9 2012.04.18. Page 1 of 12 Tartalomjegyzék: 1.0 Általános áttekintés 3 2.0 Email értesítés 4 3.0 Bejelentkezés 4 4.0 Számlafelület 5 5.0 Számla keresése

Részletesebben

Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül

Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül EKPortal (IxWebEk) felhasználói súgó (infomix Kft) Bizalmas 1. oldal 2008.03.28. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1 Portál elérhetısége... 3 1.1

Részletesebben

MODULO BTK ZÁRÓVIZSGA JELENTKEZÉS ÜGYLEÍRÁS V SZTE HSZI július 17.

MODULO BTK ZÁRÓVIZSGA JELENTKEZÉS ÜGYLEÍRÁS V SZTE HSZI július 17. MODULO 2 BTK ZÁRÓVIZSGA JELENTKEZÉS ÜGYLEÍRÁS SZTE HSZI 2014. július 17. Tartalomjegyzék Kitöltés megkezdése 3 Személyes adatok 3 Jelentkezés 3 Nyilatkozatok 4 Szakdolgozat/diplomamunka/tanulmány/portfólió

Részletesebben

Klímagáz képesítések megszerzésének ismertetése

Klímagáz képesítések megszerzésének ismertetése 1 Klímagáz képesítések megszerzésének ismertetése Tartalomjegyzék Klímagáz képesítés megszerzésének folyamata... 2 Regisztráció... 3 Jelentkezés Klímagáz képesítés megszerzésére... 6 Jelentkezés elbírálása...

Részletesebben

1. A NÉPESSÉGNYILVÁNTARTÓ PROGRAM TELEPÍTÉSI FELTÉTELE. A

1. A NÉPESSÉGNYILVÁNTARTÓ PROGRAM TELEPÍTÉSI FELTÉTELE. A 1. A NÉPESSÉGNYILVÁNTARTÓ PROGRAM TELEPÍTÉSI FELTÉTELE. A következıkben leírt telepítési lépések, csak azokon a gépeken végezhetık el, ahol elızıleg is üzemelt már a DECÉRT rendszer, mivel a programhoz

Részletesebben

HEFOP / /1.0

HEFOP / /1.0 Tréning tananyag HEFOP 3.3.3 08/1. 2008 06 0017/1.0 Tartalom 1. Bemutatkozás... 3 2. Felhasználói felület... 3 3. A szervezeti felépítés létrehozása... 5 3.1 Alegység létrehozása... 5 3.2 Felhasználó létrehozása...

Részletesebben

A. Webes metaadat szerkesztő

A. Webes metaadat szerkesztő ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén 1. A 18/2005. IHM rendelet melléklete alapján össze kell állítani a közérdekű adatokat 2. Az elkészített dokumentumok feltöltése a központi honlapra:

Részletesebben

Útmutató a MATARKA adatbázisból való adatátvételhez

Útmutató a MATARKA adatbázisból való adatátvételhez Útmutató a MATARKA adatbázisból való adatátvételhez A MATARKA - Magyar folyóiratok tartalomjegyzékeinek kereshetı adatbázisa a következı címrıl érhetı el: http://www.matarka.hu/ A publikációs lista kinyerése

Részletesebben

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező!

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező! Kedves Jelentkező! Üdvözöljük az EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú Családbarát ország megnevezésű kiemelt projekt Képzési Rendszerében. Az alábbi felhasználói segédletet azért készítettük,

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Sú gó az ASIR/PA IR Públikús felú lethez

Sú gó az ASIR/PA IR Públikús felú lethez Sú gó az ASIR/PA IR Públikús felú lethez Súgó a magyarországi központi Agrárstatisztikai és Piaci Árinformációs rendszer publikus moduljához. 1 Publikus felhasználói regisztráció A publikus felület Regisztráció

Részletesebben

Internet Bank használati útmutató

Internet Bank használati útmutató Internet Bank használati útmutató Miután az Internet Bank használatára leadták igénylésüket, E-mailben illetve SMS-en fogjuk megkeresni Önt. E-mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. ÜFT szolgáltatás. Magyar Nemzeti Bank

Felhasználói kézikönyv. ÜFT szolgáltatás. Magyar Nemzeti Bank Felhasználói kézikönyv ÜFT szolgáltatás Magyar Nemzeti Bank TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. FOGALOMTÁR... 3 3. KÉSZPÉNZÁLLÁTÁSI ÜTF (KÜFT) MODUL... 3 3.1. A KÜFT MODUL FUNKCIÓI... 3 3.1.1. Pénzintézet

Részletesebben

e-szignó Online Szolgáltatások

e-szignó Online Szolgáltatások MICROSEC Számítástechnikai Fejlesztı Kft. e-szignó Üzleti Megoldások e-szignó Online Szolgáltatások Felhasználói útmutató https://online.e-szigno.hu/ Microsec e-szignó Online Szolgáltatások 1 Tartalom

Részletesebben

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1Regisztráció... 2 1.1Regisztráció megerősítése... 3 2Bejelentkezés... 4 3Elfelejtett jelszó... 4 4A Partner Portál felépítése...

Részletesebben

NAV online számla revol Express. Regisztráció a NAV online számlabejelentés oldalán

NAV online számla revol Express. Regisztráció a NAV online számlabejelentés oldalán Oldal 1 / 9 NAV online számla revol Express Jelen dokumentum tartalma a revol Express programban történt azon változások, melyek az online számlajelentéssel kapcsolatban kerültek bevezetésre, illetve ezek

Részletesebben

E-mail postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz

E-mail postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz E-mail postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz Tartalomjegyzék 1. MS Outlook Express... 3 2. MS Outlook 2003... 7 3. Mozilla Thunderbird... 10 Bevezetés Ez a dokumentum az e-szignó archívum

Részletesebben

Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0

Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0 Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0 www.kekkh.gov.hu Státusz: Verzió Cím Dátum SzerzőFolyamatban Változások Verzió Dátum Vállalat Verzió: 1.0 Szerző: Lénárd Norbert

Részletesebben

A Nyomtatványok kitöltésének és beküldésének folyamata

A Nyomtatványok kitöltésének és beküldésének folyamata A Nyomtatványok kitöltésének és beküldésének folyamata 1. Az Általános Nyomtatványkitöltőt Alkalmazás (ÁNYK) letöltése Kérjük első lépésként töltse le ÁNYK-t az alábbi helyről: http://www.apeh.hu/bevallasok/nyomtatvany/keretprogramok/abevjava_install.html

Részletesebben

MODULO TTIK ZÁRÓVIZSGA JELENTKEZÉS ÜGYLEÍRÁS V.1.0.20140717. SZTE HSZI 2014. július 17.

MODULO TTIK ZÁRÓVIZSGA JELENTKEZÉS ÜGYLEÍRÁS V.1.0.20140717. SZTE HSZI 2014. július 17. MODULO 2 TTIK ZÁRÓVIZSGA JELENTKEZÉS ÜGYLEÍRÁS SZTE HSZI 2014. július 17. Tartalomjegyzék Kitöltés megkezdése 3 Személyes adatok 3 Jelentkezés 3 Nyilatkozatok 4 Szakdolgozat/diplomamunka/tanulmány/portfólió

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv PiacTér - virtuális áru- és szolgáltatás bemutató tér 2017. 07. 21. Tartalom 1. REGISZTRÁCIÓ... 2 2. BEJELENTKEZÉS... 8 3. TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE... 9 4. SZOLGÁLTATÁSOK MEGTEKINTÉSE...

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

QualcoMAE jártassági vizsgálatok. Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához

QualcoMAE jártassági vizsgálatok. Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához QualcoMAE jártassági vizsgálatok Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához Első lépések... 2 A jelentkezési lap kitöltése... 6 A minták megérkeztének visszaigazolása... 10 Eredmények rögzítése...

Részletesebben

Kedves távoktatásos végzős Hallgatók!

Kedves távoktatásos végzős Hallgatók! Kedves távoktatásos végzős Hallgatók! Akik a novemberi államvizsgára készülnek, azoknak a SZAKDOLGOZAT LEADÁSI HATÁRIDŐ 2016. OKTÓBER 5. (-ig ingyenes)! Záróvizsgára jelentkezés határideje 2016. SZEPTEMBER

Részletesebben

Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv

Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv Dokumentum Verzió: 1.0 Készítette: SysWork Szoftverház Kft. 1. oldal Felület elérése Az adminisztrációs felület belépés után érhető el. Belépés után automatikusan

Részletesebben

A Nyomtatványok kitöltésének és beküldésének folyamata

A Nyomtatványok kitöltésének és beküldésének folyamata A Nyomtatványok kitöltésének és beküldésének folyamata 1. Az Általános Nyomtatványkitöltőt Alkalmazás (ÁNYK) letöltése Kérjük első lépésként töltse le ÁNYK-t az alábbi helyről: http://www.apeh.hu/bevallasok/nyomtatvany/keretprogramok/abevjava_ins

Részletesebben

Közlemény feltöltése a repozitóriumba

Közlemény feltöltése a repozitóriumba 1 Közlemény feltöltése a repozitóriumba A kiadó archiválási szabályainak ellenőrzése... 2 A cikk elfogadott kéziratának előkészítése... 4 Feltöltés a repozitóriumba közvetlenül az MTMT-ből... 5 Feltöltés

Részletesebben

Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató

Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program I. és II. intézkedéscsoportjához

Részletesebben

VECTRUM e-számla Web felület 1.2 verzió

VECTRUM e-számla Web felület 1.2 verzió VECTRUM e-számla Web felület 1.2 verzió 2008-2009 VECTRUM Kft. Tartalomjegyzék Első használat...3 Adminisztrátor felület...8 1.Bejelentkezés...8 2.Számlalista...8 3.Ügyfélkezelés...9 4.Ügyfél-regisztráció...10

Részletesebben

Feltöltési útmutató a BGE Publikációtár repozitóriumhoz. Összeállította: Szabó G. Tibor

Feltöltési útmutató a BGE Publikációtár repozitóriumhoz. Összeállította: Szabó G. Tibor Feltöltési útmutató a BGE Publikációtár repozitóriumhoz Összeállította: Szabó G. Tibor Mi a BORY? A BGE Repozitóriuma (Budapest Business School Repository = BORY) három teljes szövegű adatbázist - alrepozitóriumot

Részletesebben

Súgó a szakdolgozat feltöltéséhez

Súgó a szakdolgozat feltöltéséhez Súgó a szakdolgozat feltöltéséhez A LIA Alapítványi Általános Iskola és Szakközépiskola a szakdolgozatokat nem papír alapon, hanem elektronikus úton várja a jelöltektől. A szakdolgozatok feltöltése a következőképpen

Részletesebben

Hiteles elektronikus postafiók Perkapu

Hiteles elektronikus postafiók Perkapu Hiteles elektronikus postafiók Perkapu 2018.10.27. Tartalom Bevezetés...2 Bejelentkezés a Hiteles Elektronikus Postafiókba...2 Perkapu tárhely kiválasztása...2 Beérkezett üzenetek...3 Dokumentumletöltés...4

Részletesebben

First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu

First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu A weboldalt és az admin felületet tervezte és fejlesztette: First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu 1 2 www.kvtagozat.hu Belépés minden regisztrált látogatónak saját egyedi felhasználónévvel

Részletesebben

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával OTP SZÉP kártyával a kártyabirtokos előleget fizethet az OTP SZÉP kártya honlapon. A kártyabirtokos lefoglalja a szálláshelyet, és jelzi, hogy OTP SZÉP kártyával kíván

Részletesebben

e-papír Felhasználói Kézikönyv

e-papír Felhasználói Kézikönyv e-papír Felhasználói Kézikönyv v1.0 2017.06.29. Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató ZRt. Tartalommenedzsment csoport Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 2 3 Az alapképernyő áttekintése... 4

Részletesebben

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció 2014. második félévétől kezdődően a TERC V.I.P. költségvetés-készítő program hardverkulcsát regisztrálniuk kell a felhasználóknak azon a számítógépen, melyeken futtatni

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv GINOP-5.1.2-15-2016-0001 PiacTárs Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a fenntartható és versenyképes szociális gazdaság érdekében Felhasználói Kézikönyv PiacTér 2017. Tartalom 1.REGISZTRÁCIÓ...

Részletesebben

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bejelentkezés a WEB Áruházba... 2 Rendelés rögzítése... 3 RENDELES.CSV állomány specifikációja... 13 Visszaigazolások

Részletesebben

RÖGTÖN JÖVÖK WEBOLDAL FELHASZNÁLÓ LEÍRÁSA

RÖGTÖN JÖVÖK WEBOLDAL FELHASZNÁLÓ LEÍRÁSA 1 Regisztráció... 3 Adatok... 3 Lehetséges üzenetek:... 3 Aktiválás... 5 Aktiválás folyamata... 5 Aktiváló e-mail újraküldése... 5 Aktiválás... 6 Lehetséges üzenetek:... 6 Bejelentkezés... 7 Adatok...

Részletesebben

ETR - VPOS DEXTER 2010 ETR WEB - VPOS. Befizetés. Készítette: DEXTER Kft. Kiadva: 2010. szeptember 1. DEXTER Informatikai Kft.

ETR - VPOS DEXTER 2010 ETR WEB - VPOS. Befizetés. Készítette: DEXTER Kft. Kiadva: 2010. szeptember 1. DEXTER Informatikai Kft. ETR WEB - VPOS Befizetés Készítette: DEXTER Kft. Kiadva: 2010. szeptember 1. 1. oldal Tartalomjegyzék 0 Bevezetés...3 1 Háttérinformációk...4 1.1 ETR VPOS...4 1.2 Bejelentkezés...4 2 Online fizetés OTP-n

Részletesebben