ELŐTERJESZTÉS. a Cserkeszőlő-Szelevény-Tiszasas-Tiszainoka községi Önkormányzatok Képviselőtestületeinek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELŐTERJESZTÉS. a Cserkeszőlő-Szelevény-Tiszasas-Tiszainoka községi Önkormányzatok Képviselőtestületeinek"

Átírás

1 ELŐTERJESZTÉS a Cserkeszőlő-Szelevény-Tiszasas-Tiszainoka községi Önkormányzatok Képviselőtestületeinek együttes ülés anyagához. Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala az Önkormányzatok intézmény fenntartói társulása alapján a PS ÁMK évi költségvetési összesített előirányzatait terjeszti be az együttes ülés anyagaként. A beterjesztett anyag magába foglalja a mellékelt részletező összesített számszaki táblázatok alapján a községek intézmény típusonkénti előirányzatait. Az Önkormányzatok jogszabályi kötelezettségeiknek eleget téve már a koncepciók tárgyalásánál, valamint az előzetes intézményi egyeztetések folyamataként községeikben folyamatosan értesültek intézményeik várható bevételi és kiadási előirányzatainak változásairól. Cserkeszőlő Községi Önkormányzat mint gesztor önkormányzat végleges évi elemi költségvetésének elfogadását megelőzően mind a négy Képviselő testületnek együttesen el kell fogadnia a saját és az intézményi szintű összesített költségvetését. A határozati javaslat mellékletei részletezve tartalmazzák az intézmény községenkénti adatait, bemutatva önkormányzatonként a költségvetés összeállítása során felmerült társulási hozzájárulás összegét is, mely összeget Cserkeszőlő-Szelevény-Tiszasas- Tiszainoka község önkormányzata ezen határozat elfogadását követően a gesztor Cserkeszőlő Önkormányzat részére mint támogatás értékű működési célú pénzeszköz átadás t átutalja havi ütemezés szerint. Cserkeszőlő, február 09.

2 Előterjesztés Tulajdonközösség megszüntetésére. Tisztelt Képviselő-testület! Önkormányzatunk árverésen szerzett tulajdonjogot a Cserkeszőlő külterület 0279/1.hsz-ú erdő terület 428/812.tulajdonrészre. A tulajdonszerzés célja, a település felhagyott hulladéklerakójának magántulajdonban lévő területrészéért csereingatlanként történő felajánlása. A 0279/1.hrsz-ú erdő területet osztatlan közös tulajdonban birtokoljuk Kálmán József Cserkeszőlő Kossuth út 25.sz.alatti lakossal. Ahhoz, hogy korlátozások nélkül rendelkezhessen az Önkormányzat a tulajdonával és csere területként felajánlható legyen, az Önkormányzatnak kizárólagos tulajdona kell, hogy legyen az erdőterület. Javaslom, ahhoz, hogy az Önkormányzat korlátozások nélkül rendelkezhessen a 0279/1.hrszú erdő területben lévő tulajdonrészével, a tulajdonrészek arányában a mellékelt változási vázrajznak megfelelően osztassuk meg a területet. Megszüntetve ezzel a tulajdonközösséget, külön helyrajzi számra egyedüli tulajdonosként szerepeljen az Önkormányzat a tulajdoni lapon. Határozati javaslat../2012.(ii.14.)sz.határozat - a Cserkeszőlő külterület 0279/1.hrsz-ú erdő terület tulajdonközösségének megszüntetéséről. Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Cserkeszőlő külterület 0279/1.hrsz-ú, 6 ha 4624 m2 területű erdő művelési ágban nyilvántartott földrészlet megosztásával megszünteti a Kálmán József 5465 Cserkeszőlő Kossuth út 25.sz.alatti lakossal fennálló tulajdonközösséget, az Algor Kft. Földmérő Iroda által készített 005/2012.munkaszámú változási vázrajznak megfelelően. Megosztás előtt a 0279/1.hrsz-ú földrészlet tulajdonviszonyai: - Kálmán József 384/812. tulajdoni hányad - Cserkeszőlő Önkormányzata 428/812.tulajdoni hányad A megosztás a tulajdoni hányadoknak megfelelően az alábbiak szerint történik: - Cserkeszőlő Önkormányzata 0279/10.hrsz. 3 ha 4063 m2 területű erdő művelési ág - Kálmán József 0279/11.hrsz. 3 ha 561 m2 területű erdő művelési ág A tulajdoni hányadok szerinti megosztással az Önkormányzatnak megszűnik a közös tulajdona a 0279/1.hrsz-ú földrészletben, a tulajdoni hányadának megfelelő területtel teljes egészében rendelkezni tud. A Képviselő-testület megbízza a t a szerződés megkötésével. Erről értesül: - Kálmán József Cserkeszőlő Kossuth út Földhivatal Kunszentmárton - Képviselő-testület tagjai Cserkeszőlő,2012.február 9.

3

4 Előterjesztés Földterület ajándék elfogadásáról. Tisztelt Képviselő-testület! A Nagyfertő és a Thermál utcák jogi határvonala szerinti útszélesség nem elegendő ahhoz, hogy azok szilárd burkolatú kiépítése esetén az út minden eleme /burkolat, padka, árok, járda/ elférjen. A megfelelő útszélességet csak az út melletti telkek területéből lehet biztosítani. Az érintett telektulajdonosok annak érdekében, hogy az utcában szilárd burkolatú utat lehessen építeni, felajánlották, hogy az utcaszélesítéshez szükséges területet térítésmentesen átengedik az Önkormányzat részére. A tulajdonosok cserébe azt kérik, hogy az út megépítése esetén az Önkormányzat engedje el a közműfejlesztési hozzájárulást. Tisztelt Képviselő-testület! Javaslom, az Önkormányzat fogadja el a Nagyfertő és a Thermál utcák szélesítéséhez ajándékozott területeket, egyben járuljunk hozzá ahhoz, hogy az ajándékozóknak szilárd burkolatú útépítésnél ne kelljen közmű fejlesztési hozzájárulást fizetniük. Határozati javaslat./2012.(ii.14.)sz.határozat - földterület ajándék elfogadásáról. Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja az alábbi felsorolás szerinti telektulajdonosok földterület felajánlását út szélesítés céljára: Nagyfertő utca Hrsz. Terület Tulajdonos 0216/ Kósa Károly Cserkeszőlő Mathiász J.ut / Kósa Károly Cserkeszőlő Mathiász J.ut / Kósa Károly Cserkeszőlő Mathiász J.ut / Kósa Károly Cserkeszőlő Mathiász J.ut / Kósa Károly Cserkeszőlő Mathiász J.ut / Halász Józsefné Cserkeszőlő Nagyfertő út / Sári István Boldizsárné Cserkeszőlő Dózsa 19/c. 0216/ Sári István Boldizsárné Cserkeszőlő Dózsa 19/c. 0216/ Víg István Cserkeszőlő Szinyei M / Vigné Sinka Mariann Cserkeszőlő Szinyei M / Zsíros István Kunszentmárton Demeter út / László András Cserkeszőlő Május l.ut 29. László Marianna Cserkeszőlő Május l.ut / Dudás Péter Érd Kelemen út 28. Dudás Attila Szolnok Apácai Csere J.ut / László András Cserkeszőlő Május l.ut / László Marianna Cserkeszőlő Május l.ut 29.

5 Thermál Út Hrsz. Terület Tulajdonos 1032/ Szarvas Lux Kft. Szarvas Szabadság út /1. 48 Wenczl Erzsébet Pilisvörösvár Szent E.ut / Trási Lajos Mezőtúr Damjanich út 33. A közműfejlesztési hozzájárulást útépítés esetén ezen tulajdonosnak nem kell befizetni. Az ajándékozási szerződések megkötésével felhatalmazza a t. Erről értesül: - Érintett tulajdonosok - Képviselő-testület tagjai Cserkeszőlő,2012.február 7.

6 Előterjesztés Földterület ajándék elfogadásáról. Tisztelt Képviselő-testület! A Nagyfertő és a Thermál utcák jogi határvonala szerinti útszélesség nem elegendő ahhoz, hogy azok szilárd burkolatú kiépítése esetén az út minden eleme /burkolat, padka, árok, járda/ elférjen. A megfelelő útszélességet csak az út melletti telkek területéből lehet biztosítani. Az érintett telektulajdonosok annak érdekében, hogy az utcában szilárd burkolatú utat lehessen építeni, felajánlották, hogy az utcaszélesítéshez szükséges területet térítésmentesen átengedik az Önkormányzat részére. A tulajdonosok cserébe azt kérik, hogy az út megépítése esetén az Önkormányzat engedje el a közműfejlesztési hozzájárulást. Tisztelt Képviselő-testület! Javaslom, az Önkormányzat fogadja el a Nagyfertő és a Thermál utcák szélesítéséhez ajándékozott területeket, egyben járuljunk hozzá ahhoz, hogy az ajándékozóknak szilárd burkolatú útépítésnél ne kelljen közmű fejlesztési hozzájárulást fizetniük. Határozati javaslat./2012.(ii.14.)sz.határozat - földterület ajándék elfogadásáról. Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja az alábbi felsorolás szerinti telektulajdonosok földterület felajánlását út szélesítés céljára: Nagyfertő utca Hrsz. Terület Tulajdonos 0216/ Kósa Károly Cserkeszőlő Mathiász J.ut / Kósa Károly Cserkeszőlő Mathiász J.ut / Kósa Károly Cserkeszőlő Mathiász J.ut / Kósa Károly Cserkeszőlő Mathiász J.ut / Kósa Károly Cserkeszőlő Mathiász J.ut / Halász Józsefné Cserkeszőlő Nagyfertő út / Sári István Boldizsárné Cserkeszőlő Dózsa 19/c. 0216/ Sári István Boldizsárné Cserkeszőlő Dózsa 19/c. 0216/ Víg István Cserkeszőlő Szinyei M / Vigné Sinka Mariann Cserkeszőlő Szinyei M / Zsíros István Kunszentmárton Demeter út / László András Cserkeszőlő Május l.ut 29. László Marianna Cserkeszőlő Május l.ut / Dudás Péter Érd Kelemen út 28. Dudás Attila Szolnok Apácai Csere J.ut / László András Cserkeszőlő Május l.ut / László Marianna Cserkeszőlő Május l.ut 29.

7 Thermál Út Hrsz. Terület Tulajdonos 1032/ Szarvas Lux Kft. Szarvas Szabadság út /1. 48 Wenczl Erzsébet Pilisvörösvár Szent E.ut / Trási Lajos Mezőtúr Damjanich út 33. A közműfejlesztési hozzájárulást útépítés esetén ezen tulajdonosnak nem kell befizetni. Az ajándékozási szerződések megkötésével felhatalmazza a t. Erről értesül: - Érintett tulajdonosok - Képviselő-testület tagjai Cserkeszőlő,2012.február 7.

8 Előterjesztés Földterület megvásárlására Tisztelt Képviselő-testület! Az I.Kereszt dülő útalappal történő stabilizálása során nem szándékosan, útalap építéssel terület lett elvéve az I. Kereszt dülő melletti 02/52.hrsz-ú szántó területből. Az útalap elkészítése után az ingatlan tulajdonosa Hajdú Zoltánné Cserkeszőlő Szinyei M.ut 27. sz. alatti lakos panasszal élt Önkormányzatunk felé, hogy az útépítéssel belehaladtunk a területébe. A bejelentés után kitűzettük a telek határvonalát, a kitűzés sajnos a bejelentés megalapozottságát igazolta vissza, az úttal 112 m2 terület lett elvéve a 02/52.hrsz-ú földrészletből. Az útalapot a kérdéses helyen nem lehet a túlsó oldal felé elvinni, mert ott közvetlenül villanyoszlopok és kerítések vannak, az út szűkítése sem célszerű, mert azzal meg a biztonságos közlekedést veszélyeztetnénk, ezért javaslom, hogy azt a 112 m2-t, amennyivel nagyobb lett az I.Kereszt dülő területe a 02/52.hrsz-ú földterület rovására vásárolja meg az önkormányzat és hivatalosan is legyen az I.Kereszt dülő területébe beolvasztva. A 112 m2 nagyságú terület ellenértékeként 2000 Ft/m2 körüli telekárat számolva Ftért vegye meg az önkormányzat. Határozati javaslat /2012.(II.14.)sz.határozat - föld tulajdon megvásárlásáról az I.Kereszt dülő út szélesítéséhez. Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy Hajdú Zoltánné Cserkeszőlő Szinyei Merse P.ut 27.sz.alatti lakostól a 042.hrsz-ú I.Kereszt dülő útszélesítéséhez Ft-ért 112 m2 nagyságú területet megvásárol a 02/52.hsz-ú 1 ha 6838 m2 területű, szántó művelési ágban nyilvántartott földrészletből. A terület megvásárlásával megszűnik az I.Kereszt dülő terület túlhasználata a 02/52.hrsz. rovására. A Képviselő-testület megbízza t az adásvételi szerződés megkötésével. Erről értesül: - Hajdú Zoltánné Cserkeszőlő Szinyei M.ut Képviselő-testület tagjai Cserkeszőlő,2012.február 7.

9 Előterjesztés Tulajdonrész megvásárlásáról. Tisztelt Képviselő-testület! A Thermál út útszélesítéséhez kialakított 1026/24.hrsz-ú, 526 m2 területű földrészletben Cserkeszőlő Önkormányzata ½-1/2-ed arányban osztatlan közös tulajdonos Botka Lajosné Cserkeszőlő Thermál út 17.sz.alatti lakossal. Közterület nem szerencsés, ha magánszemélynek is van tulajdonjoga, ezért javaslom a tulajdonközösség megszüntetését, az Önkormányzat vásárolja meg Botka Lajosné tulajdonrészét. Az 526 m2 nagyságú terület ½ tulajdonrészének ellenértékeként Ft/m2 körüli telekárral számolva Ft-ért vásárolja meg az Önkormányzat. Határozati javaslat./2012.(ii.14.)sz.határozat - Föld tulajdonrész megvásárlásáról a Thermál út útszélesítéséhez. Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy Botka Lajosné Cserkeszőlő Thermál út 17.sz.alatti lakostól a Thermál út útszélesítéséhez Ft-ért megvásárolja az 1026/24.hrsz-ú 526 m2 területű, közforgalom elől el nem zárt magánút elnevezésű földterület ½-ed tulajdonrészét. A tulajdon hányad megvásárlásával az Önkormányzatnak megszűnik a közös tulajdona a Thermál út útszélesítéséhez fenntartott területen és teljes egészében rendelkezni tud azzal. A Képviselő-testület megbízza a t a szerződés megkötésével. Erről értesül: - Botka Lajosné Cserkeszőlő Thermál út Képviselő-testület tagjai Cserkeszőlő,2012.február 7.

10

11

12 Határozati javaslat.. / ( II.14.) - Cserkeszőlő-Szelevény-Tiszasas-Tiszainoka Községi Önkormányzatok együttes Képviselőtestületi határozata a PS ÁMK Intézményi Társulás év költségvetési előirányzatainak elfogadásáról. 1. Cserkeszőlő-Szelevény-Tiszasas-Tiszainoka Községi Önkormányzatok képviselő-testületei a a PS ÁMK Intézményi Társulás év költségvetését a I. számú mellékletben foglaltak szerint elfogadják. 2. A PS ÁMK 1-6.osztályra vonatkozó kiadási tételeit a II.számú a.(tiszasas) b.(szelevény) c. (Cserkeszőlő) pontok szerint elfogadják. 3. A 7-8.osztályos átjáró diákok költségeinek megosztását a III.számú (összesítő) a.(bér és járulék) b.( áttanítás) c.( közmű, egyéb költségek) d.(általános költségek) + normatíva tábla szerint elfogadják. 4. A 7-8. osztályos átjáró diákok költségeinek megoszlását 2012.évre az alábbiak szerint veszik tudomásul: - A társulás tagintézményei a társtelepülések 1-6. osztályos iskolái. Cserkeszőlő 1-6 osztálya is ebből a szempontból tagintézménynek minősül. Ennek megfelelően az 1-6. osztályokra járó normatív támogatás, kistérségi támogatás és az intézményi bevételek levonása után a teljes költséget a tagintézmény önkormányzata viseli. - A Cserkeszőlőbe járó 7-8.osztályos tanulók utáni tagintézményi hozzájárulás összegét a településenkénti 7-8. osztályos tanulókra jutó normatív támogatás összege és a következő költségtényezők határozzák meg: bér és járulék: a 7-8. osztályokban tanító tanárok munkabérének óraszám arányos része áttanítás útiköltség térítés: a saját tagintézményén kívül tanítók útiköltsége áttanítás bér és járuléka: az áttanítás óradíjának kompenzálása a többi település felé oktatás egyéb költségei: irodaszer, egyéb információ hordozó, szakmai anyag,egyéb szolgáltatások(informatikus, mosás stb.), kisértékű tárgyi eszköz, szoftver díjak, egyéb anyag( tisztítószer), védőruha, gyógyszer megosztása a felső tagozatból a településenkénti 7-8.osztályos tanulók létszáma alapján közmű költségek: közüzemi díjak megosztása a településenkénti 7-8. osztályos tanulók létszáma alapján munkaügyi költség: Cserkeszőlő 1 fő munkaügyi előadó bérének és járulékának megosztása Cserkeszőlő valamennyi alkalmazottját figyelembe véve a tagintézmények dolgozóira vonatkozóan iskola igazgató és helyettese bérkiegészítése és járuléka: Cserkeszőlő, Tiszasas, Szelevény között egyenlő arányban megosztva

13 igazgatási költségek: gazdaságvezető, könyvelők, pénztáros bér és járulékának a tagintézményekre jutó megosztása a költségvetésük arányában iskolabusz vezetőjének bér és járuléka: egyenlő arányban megosztva Cserkeszőlő, (külterületi gyerekek szállítása) Tiszasas, Szelevény között 5. Az elfogadott bevételi és kiadási előirányzatok összesített ( mellékletek) községenkénti, jogcímenkénti bontásoknak megfelelően Cserkeszőlő községi Önkormányzat mint gesztor önkormányzat 2012.évi eredeti költségvetési rendeletében kerül megtervezésre jelen határozat alapján. 6. Jelen határozat elfogadásával a társtelepülések kötelezettséget vállalnak arra, hogy a Képviselő-testületek által szeptemberében elfogadott Társulási megállapodás 5.pont B/ pontban foglaltak szerint a normatíván felül felmerülő iskola fenntartási hozzájárulásukat az adott évi költségvetési rendeletében átadott pénzeszközként biztosítja, melyet minden hónap 15.napjáig Cserkeszőlő Község Önkormányzatának bankszámlájára utalják át. Erről értesül : - Cserkeszőlő község Képviselőtestülete - Tiszasas Község Képviselőtestülete - Szelevény Község Képviselőtestülete - Tiszainoka Község Képviselőtestülete - Gazdálkodási Csoport Helyben - PS ÁMK Helyben Kmf.

14 Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) fax: (56) MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete ülést tart 2012.február 10-én(péntek) 14,00 órakor, melyre ezúton tisztelettel meghívom. Az ülés helye: Képviselői iroda helyiség Napirendi javaslat 1./ PS ÁMK Társulás 2012.évi költségvetésének elfogadása. 2./ Önkormányzat 2012.évi költségvetésének megállapítása. (rendelet) 3./ Fürdő Gyógyászati Központ felújítási költségvetésének elfogadása. 4./ Házasságkötő terem felújítási költségvetésének elfogadása. 5./ Nyilvános wc belső felújítási költségvetésének elfogadása. 6./ Szállodai szobák felújítási költségvetésének elfogadása. 7./ Előterjesztés ingatlanok adásvételére illetve ajándékozására. 8./ Előterjesztés - Tulajdonközösség megszüntetésére. Zárt ülés - Főmérnöki pályázatok véleményezése.(pályázatok megtekinthetők a jegyzőnél) Cserkeszőlő, 2011.február 04.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ================

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ================ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.február 10-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző Illési Sándor

Részletesebben

Előterjesztés. a Bicske, Madách I. utca (2583/22 hrsz) területéhez kapcsolódó földrészlet elfogadásáról

Előterjesztés. a Bicske, Madách I. utca (2583/22 hrsz) területéhez kapcsolódó földrészlet elfogadásáról Előterjesztés a Bicske, Madách I. utca (2583/22 hrsz) területéhez kapcsolódó földrészlet elfogadásáról 1. előterjesztés száma: 249/2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Soós Attila 3. előterjesztés

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2. Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/454-1/2015/I. Tárgy: Önkéntes földcsere Üi.: dr. Kurunczi Péter Melléklet: Földcsere szerződések, Vázrajz Makó Város Önkormányzat

Részletesebben

. sz. Előterjesztés. Határozati javaslat

. sz. Előterjesztés. Határozati javaslat Bácsalmás Város Polgármesterétől./2018. Véleményező Bizottság: Jogi és Ügyrendi Bizottság Pénzügyi és Fejlesztési Bizottság Döntéshozatal módja: Egyszerű szótöbbség Tárgyalás módja: Nylt ülés Témafelelős:

Részletesebben

- szociális utalvány elfogadó hely iránti kérelem tárgyalja meg a Képviselő-testület

- szociális utalvány elfogadó hely iránti kérelem tárgyalja meg a Képviselő-testület J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző

Részletesebben

JAVASLAT. Külterületi ingatlanok értékesítésére

JAVASLAT. Külterületi ingatlanok értékesítésére PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) 460-155 FAX: (06-32) 460-918 E-MAIL: forum@paszto.hu Szám: 1-37 /2013. A határozat meghozatala egyszerű szavazattöbbséget igényel. JAVASLAT

Részletesebben

Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 15. napján 14:00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 15. napján 14:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/ 997-7/2019. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 15. napján 14:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Határidő: azonnal Felelős: polgármester

Határidő: azonnal Felelős: polgármester 117/2017. (VII. 05.) KT határozat Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. július 05-i rendkívüli, zárt ülésről készülő jegyzőkönyv hitelesítésére Szalai János települési képviselőt

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 08-i, soros, nyilvános ülésén hozott határozat

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 08-i, soros, nyilvános ülésén hozott határozat Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 08-i, soros, nyilvános ülésén hozott határozat 111/2014. (X.08.) képviselő-testületi határozat Füzesabony Város Önkormányzata megtárgyalta

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

MEGHÍVÓ. 1.) Használt autóbusz vásárlása, a közbeszerzési eljárás megindítása. Előadó: alpolgármester

MEGHÍVÓ. 1.) Használt autóbusz vásárlása, a közbeszerzési eljárás megindítása. Előadó: alpolgármester Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015.szeptember 03-án csütörtök)14,00

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete rendkivüli ülést tart 2012.július

Részletesebben

KÉPVISELŐ TESTÜLETI - ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ TESTÜLETI - ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ TESTÜLETI - ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 196568/5 helyrajzi számú, természetben

Részletesebben

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 12-i ülésére

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 12-i ülésére . Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 12-i ülésére Tárgy: Kálmán Imre utcai telekalakítással kapcsolatos döntés Az előterjesztést készítette: Kovács Gábor

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Radó Béla polgármester Balogh András képviselő Csatlós Csaba képviselő

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2016.11.25.. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

21. NAPIREND Ügyiratszám: 1/1707/2018. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület november 23-i nyilvános ülésére

21. NAPIREND Ügyiratszám: 1/1707/2018. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület november 23-i nyilvános ülésére 21. NAPIREND Ügyiratszám: 1/1707/2018. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2018. november 23-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Döntés a Tapolca, 7850. hrsz-ú

Részletesebben

4/2013. (II. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról. használatáról

4/2013. (II. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról. használatáról 188 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. november 23-án 14 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 21/2013.

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. március 27-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. március 27-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 23/2014. (III. 27.) önkormányzati testületi határozat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény 3:109. (2) bekezdésében foglaltak alapján a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft.

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete rendkívüli ülést tart 2014.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komlói hulladéklerakó melletti erdőterület termelésből való kivonása

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016.09.22. Javaslat a dunaújvárosi 2976/18 helyrajzi számon nyilvántartott, kivett épület, udvar megnevezésű, természetben

Részletesebben

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu.

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu. Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23.

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23. Ügyszám: 16-22/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. február 23. Szőc 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Szőci Művelődési Ház Szőc, Kossuth L. u. 41. Az ülés időpontja:

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám:14/192 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselőtestület 2007.március 23.-i ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám:14/192 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselőtestület 2007.március 23.-i ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám:14/192 /2007 E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselőtestület 2007.március 23.-i ülésére Tárgy: Előadó: Előkészítette: Megtárgyalja: Az önkormányzat vagyonáról és vagyonhasznosítás

Részletesebben

Tiszakóród község Önkormányzat Képviselőtestülete 2013.szeptember 12-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT

Tiszakóród község Önkormányzat Képviselőtestülete 2013.szeptember 12-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT Tiszakóród község Önkormányzat Képviselőtestülete 2013.szeptember 12-én tartott ülésének: a.) jegyzőkönyve, b.) rendelete: 9/2013., c.) határozatai: 61-64., d.) tárgysorozata TÁRGYSOROZAT 1.) Az önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

Dunaremete Község Önkormányzat. Képviselő-testülete. J e g y z ő k ö n y v

Dunaremete Község Önkormányzat. Képviselő-testülete. J e g y z ő k ö n y v Dunaremete Község Önkormányzat Képviselő-testülete 80-2/2013/X J e g y z ő k ö n y v Dunaremete Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 5-én megtartott nyilvános üléséről Készült: Dunaremete

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-6/2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. július 21-én

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 1. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ 3-10/2007. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2007. május 18-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Az önkormányzat vagyonáról és

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. február 12-én megtartott ülése könyvéből 17/2014. (II. 12.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. február 12-én megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Város Polgármestere. terület (m2) 4512 kert és gazdasági épület 883 szántó erdő 1 742

Város Polgármestere. terület (m2) 4512 kert és gazdasági épület 883 szántó erdő 1 742 Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés a részben önkormányzati

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 1195-3/2017. Javaslat az Új központi temetőnél kialakított járdával érintett ingatlanok önkormányzati tulajdonba vételéhez kapcsolódó döntések meghozatalára

Részletesebben

Milota község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.március 26-án tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT

Milota község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.március 26-án tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT Milota község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.március 26-án tartott ülésének: a.) jegyzőkönyve, b.) határozatai: 16-17., c.) tárgysorozata TÁRGYSOROZAT 1.) Az önkormányzat tulajdonát képező 021/4.helyrajzi

Részletesebben

JEGYZOKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK február 24. napján megtartott rendkívüli testületi ülésén::}\ Határozat száma:

JEGYZOKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK február 24. napján megtartott rendkívüli testületi ülésén::}\ Határozat száma: JEGYZOKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK 2014. február 24. napján megtartott rendkívüli testületi ülésén::}\ Határozat száma: 13-24/2014. (II. 24.) JELENLÉTI ív ; Sóly Község Önkormányzat

Részletesebben

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása.

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-13/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. július 4-én (kedden) 8.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

4.) "Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések évi támogatásra benyújtandó útfelújítási pályázat"

4.) Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések évi támogatásra benyújtandó útfelújítási pályázat Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. április 16-án (hétfő)

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Az ülés helye: Képviselői iroda. Napirendi javaslat. 1. Bölcsőde közbeszerzési eljárás érvénytelenné nyilvánítása. Előadó: Polgármester

MEGHÍVÓ. Az ülés helye: Képviselői iroda. Napirendi javaslat. 1. Bölcsőde közbeszerzési eljárás érvénytelenné nyilvánítása. Előadó: Polgármester Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. február 4-én (hétfőn)

Részletesebben

8. Ingatlanvásárlás szeptember 22. ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 22-ei ülésére. 8.

8. Ingatlanvásárlás szeptember 22. ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 22-ei ülésére. 8. ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 22-ei ülésére 8. napirend Tárgya: Ingatlanvásárlás Előadó: Tabányi Pál polgármester Melléklet: Tulajdoni lap másolatok (csak

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. november 13. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

2) ELŐZMÉNYEK, KÜLÖNÖSEN A TÉMÁBAN HOZOTT KORÁBBI TESTÜLETI DÖNTÉSEK, AZOK VÉGREHAJTÁSA

2) ELŐZMÉNYEK, KÜLÖNÖSEN A TÉMÁBAN HOZOTT KORÁBBI TESTÜLETI DÖNTÉSEK, AZOK VÉGREHAJTÁSA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti: Hutter Jánosné jegyző

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy 3638/2 hrsz-ú ingatlan belterületbe vonásáról

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy 3638/2 hrsz-ú ingatlan belterületbe vonásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/130 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Biatorbágy 3638/2

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/22/8/2018. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. október 31-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Javaslat kisajátítási eljárások megindítására és ingatlan megvásárlására

Javaslat kisajátítási eljárások megindítására és ingatlan megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárások megindítására

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésére. Vállalkozási, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésére. Vállalkozási, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2008. szeptember 24-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza 1658 hrsz-ú zsákutca értékesítése Az előterjesztést készítette: Papp Gézáné műszaki ügyintéző Előterjesztő:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

KISBAJCS, NAGYBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI

KISBAJCS, NAGYBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI Ikt.szám: 1/144-8/2012. KISBAJCS, NAGYBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI JEGYZŐKÖNYV mely készült Kisbajcs, Nagybajcs és Vének Községek Önkormányzata Képviselőtestületeinek 2012.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. április 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Ingatlanvásárlásokhoz fedezet biztosítása Iktatószám: 4199/2017.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Telekgerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Telekgerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Telekgerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt ülésén. A rendkívüli ülés telefonon lett összehívva. Az ülés időpontja: 2014. december 17. A kezdés időpontja:

Részletesebben

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 15-i ülésére

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 15-i ülésére 8. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. december 15-i ülésére Tárgy: A Lajosmizse külterületén elhelyezkedő, 0394/59 helyrajzi szám alatti ingatlannal Az előterjesztést

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2016. Témafelelős: Szigeti Miklós, Czirok Jánosné

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2016. Témafelelős: Szigeti Miklós, Czirok Jánosné Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U-4340-2/2016. Témafelelős: Szigeti Miklós, Czirok Jánosné Tárgy: Javaslat a megépült buszöblök, buszvárók tulajdonviszonyainak rendezésére

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja.

J E G Y ZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-6/2014. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 30-án,

Részletesebben

BALATO FÜRED VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTER Szám: Előkészítő: dr. Lamperth Amarilla/Geiszler Éva Tárgy: Balatonfüredi Petőfi Sportkör kérelme Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. június 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. június 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Készült: 2012. június 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Radó Béla polgármester Balogh András képviselő Fercsák András képviselő

Részletesebben

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/ Meghívó

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/ Meghívó Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/556-010 Meghívó FEGYVERNEK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2017. MÁJUS 11-én CSÜTÖRTÖKÖN 15,00 ÓRAKOR RENDKÍVÜLI ÜLÉST

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 9-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 9-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 3/22-3/3/2015. Tárgy: A Tihanyi Közös Önkormányzati Hivatal 2015. évi költségvetésének jóváhagyása. ELŐTERJESZTÉS Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 9-i rendes

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Az ülés helye: Polgármesteri Iroda. Napirendi javaslat

MEGHÍVÓ. Az ülés helye: Polgármesteri Iroda. Napirendi javaslat Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016.december 08.( csütörtök)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Beke Imre polgármester. Boros Lajosné, Juhász Sándor, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Beke Imre polgármester. Boros Lajosné, Juhász Sándor, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. július 18-án de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal hivatalai helyiségében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésének alkalmából. Jelen vannak:

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete rendkivüli ülést tart 2014.március

Részletesebben

5. Az Ör. kiegészül az 1. melléklet szerinti 24. melléklettel.

5. Az Ör. kiegészül az 1. melléklet szerinti 24. melléklettel. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének./2014. (IV ) önkormányzati rendelete az önkormányzati ingatlanok vagyoni jellegének megváltoztatásáról szóló 45/2011. (IX.27.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 133-8/2014/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V

DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 133-8/2014/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 133-8/2014/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. AUGUSZTUS 7-ÉN MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL 2 Készült:

Részletesebben

A Bolgár Országos Önkormányzat 2013. évi költségvetése

A Bolgár Országos Önkormányzat 2013. évi költségvetése A Bolgár Országos Önkormányzat 2013. évi költségvetése A 2013. évi költségvetés összeállításánál a: 2012. évi CCIV. törvény Magyarország 2013. évi központi költségvetésérõl 2011. évi CLXXIX. törvény A

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 2/2013. J E G Y Z Ő

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 2-ai ülésére. Tárgy: A Balatonfüred 5494 és 5496 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 2-ai ülésére. Tárgy: A Balatonfüred 5494 és 5496 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonása BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/171- /2017 Előkészítő: Melléklet: Dr. Szőke Szabolcs kérelem másolata,

Részletesebben

Piliscsév-Leányvár-Kesztölc községek Önkormányzata. Képviselő-testületének JEGYZŐKÖNYVE

Piliscsév-Leányvár-Kesztölc községek Önkormányzata. Képviselő-testületének JEGYZŐKÖNYVE Piliscsév-Leányvár-Kesztölc községek Önkormányzata Képviselő-testületének JEGYZŐKÖNYVE 2013. június 24-én 16,30 órától 18,00 óráig megtartott Piliscsév Leányvár - Kesztölc községek Együttes képviselő-testületi

Részletesebben

J a v a s l a t. az ózdi belterületi 17445/2, 17445/3 hrsz-ú természetben Ózd-Szentsimon térségében lévő ingatlanok térítésmentes átvételére

J a v a s l a t. az ózdi belterületi 17445/2, 17445/3 hrsz-ú természetben Ózd-Szentsimon térségében lévő ingatlanok térítésmentes átvételére J a v a s l a t az ózdi belterületi 17445/2, 17445/3 hrsz-ú természetben Ózd-Szentsimon térségében lévő ingatlanok térítésmentes átvételére Ózd, 2018. december 13. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő:

Részletesebben

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület november 5-én órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület november 5-én órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről CSEHBÁNYA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8445 Csehbánya, Fő u. 39., Tel./fax: (88) 241-009 e-mail: csehbanya@invitel.hu, web: www.csehbanya.hu Szám: 23/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA BUDAPEST XXI. KERÜLET K IEGÉSZÍTÉS A 35. S Z. ELŐ TERJESZTÉSHEZ ALPOLGÁRMESTER

CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA BUDAPEST XXI. KERÜLET K IEGÉSZÍTÉS A 35. S Z. ELŐ TERJESZTÉSHEZ ALPOLGÁRMESTER BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER K IEGÉSZÍTÉS A 35. S Z. ELŐ TERJESZTÉSHEZ Képviselő-testületi ülés időpontja: 2010. február 23. Kiegészítés a 2010.02.23 Kt ülésre a 35. sz. előterjesztéshez

Részletesebben

1/8 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

1/8 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T 1/8 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/25/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008.

Részletesebben

Bocskaikert Községi Önkormányzat. Előterjesztés Bölcsőde épület építéséhez ingatlan vásárlása a Képviselő-testület május 13-i ülésére

Bocskaikert Községi Önkormányzat. Előterjesztés Bölcsőde épület építéséhez ingatlan vásárlása a Képviselő-testület május 13-i ülésére P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 4241 Bocskaikert, Poroszlay u. 20. : 583-453; fax: 583-451 e-mail: polgarmester@bocskaikert.hu Ülés: Nyilvános Döntés: Nyílt Szavazás módja: egyszerű szótöbbség Tisztelt

Részletesebben

a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. május 3-i ülésére dr. Bácskai János polgármester dr. Paksi Ilona aljegyző

a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. május 3-i ülésére dr. Bácskai János polgármester dr. Paksi Ilona aljegyző Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 114/2012. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. május 3-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Bp. IX. kerület 36838. hrsz.-ú ingatlan

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 12-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 12-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL

BUDAKALÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Szám: 7/2011 BUDAKALÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL M E G H Í V Ó Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületét 2011. március 31-én, csütörtökön 17:00 órára rendes testületi ülésre összehívom Az ülés helye:

Részletesebben

POLGÁRMESTER. Siófok Város Képviselő-testületének 2015. február 26-i ülésére

POLGÁRMESTER. Siófok Város Képviselő-testületének 2015. február 26-i ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. február 6. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 26-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 26-i ülésére 195-5/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 26-i ülésére Tárgy: A Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat 2010. évi szakmai beszámolójának elfogadása

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2015. szeptember 15-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Kettinger János polgármester (14:00) Kiss Sándorné alpolgármester (14:20) Vargáné Molnár Márta képviselő (14:00)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Kettinger János polgármester (14:00) Kiss Sándorné alpolgármester (14:20) Vargáné Molnár Márta képviselő (14:00) Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én 14.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2003. április 8-án megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének január 11-én órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének január 11-én órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2006. január 11-én 15.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Hajdu Gábor polgármester, Révay István alpolgármester,

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. nyilvános ülésének könyvéből. 83/2009. (V. 26.) Kt. határozat egyetért azzal, hogy a 2009. május 26.-ai nyilvános ülés egyebek napirendi pontját az alábbi napirendi pontokkal egészítse ki: A 3. napirendi

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 1572-6/2017. Javaslat a Salgótarján, észak déli irányú kerékpárút III. ütemével érintett 3064/1 hrsz.-ú ingatlanból kialakuló 3064/5-6 hrsz.-ú ingatlanok

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Lakiter Hungária Európa Kft. ingatlan vásárlásáról szóló 82/2014.

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. 7. sz május 10.

J E G Y ZŐKÖNYV. 7. sz május 10. Dunakiliti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y ZŐKÖNYV 7. sz. 2017. május 10. Napirend: 1.) Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2016. évi ellátásáról Előadó: Kovács Andor

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 28 i rendes ülésére. Bizottsági tárgyalás nélkül javasolt napirendre venni

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 28 i rendes ülésére. Bizottsági tárgyalás nélkül javasolt napirendre venni Új napirendi pont 30. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 28 i rendes ülésére Tárgy: Csikóstőttős Község Önkormányzatának

Részletesebben

TÁRGY: Az ipari park fejlesztéshez kapcsolódó önkormányzati ingatlan adásvétele E L Ő T E R J E S Z T É S

TÁRGY: Az ipari park fejlesztéshez kapcsolódó önkormányzati ingatlan adásvétele E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 260. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Az ipari park fejlesztéshez kapcsolódó önkormányzati ingatlan adásvétele E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. május 11-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester,

Részletesebben

MEGHÍVÓ. (Időpont változás) 3) Köztársaság téren járdaépítési munkálatok elvégzése. 4) Tessedik u.- Thermál u. szennyvíz csatorna építési beruházás.

MEGHÍVÓ. (Időpont változás) 3) Köztársaság téren járdaépítési munkálatok elvégzése. 4) Tessedik u.- Thermál u. szennyvíz csatorna építési beruházás. Pénzügyi-Ügyrendi és Foglalkoztatási Bizottság Elnökétől. Cserkeszőlő MEGHÍVÓ (Időpont változás) A Pénzügyi Ügyrendi és Foglalkoztatási Bizottság 2019. július 29-én /hétfőn/ 8,30 órakor rendkívüli ülést

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama. JEGYZŐKÖNYV Bari a h i d a Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év június hó 17. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszama Kódja 23/201 ő.fvi. 17.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. április 27.-én

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám:1131-26/2016. Javaslat a Salgótarján észak déli irányú kerékpárút II./A ütemmel érintett ingatlanok terület és tulajdonjog rendezéséhez kapcsolódó előzetes

Részletesebben