fény KÉPző tábor Balatonfenyves július gabor* photography Sulaci Photography PROGRAM tinédzsereknek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "fény KÉPző tábor Balatonfenyves 2014. július 13-19. gabor* photography Sulaci Photography PROGRAM tinédzsereknek"

Átírás

1 fény KÉPző tábor gabor* photography Sulaci Photography tinédzsereknek Balatonfenyves július Ha szeretsz fotózni, de biztosabb, alaposabb tudásra vágysz, és a tanulást szívesen kapcsolnád össze egy kellemes balatoni nyaralással, hozzád hasonló érdeklődésű fiatalok társaságában, gyere velünk Balatonfenyvesre, ahol profi fotósok segítségével tapasztalhatod meg a fotózás, vagy a modellkedés örömeit. Balatonfenyves a Balaton déli partjának évtizedek óta nyugodt békéjéről ismert családias nyaralóhelye. Történelme több mint száz esztendőre vezethető vissza. Könnyen megközelíthető az M7-es autópályán. Budapesttől az út mindössze másfél órát igényel. 1. nap (vasárnap) PROGRAM Érkezés, regisztráció, a résztvevők elhelyezése, ismerkedés, a tábor bemutatása, vacsora nap (hétfő-péntek) Reggeli Elméleti és gyakorlati oktatás Ebéd Workshopok, szabad programok Vacsora óra után szabad program, szalonnasütés bográcsozás, közös beszélgetés, a nap folyamán készült képek elemzése, és a következő nap programjainak megbeszélése. A korosztályoknak megfelelő kikapcsolódás. 7. nap (szombat) Reggeli Csomagolás, elutazás. Balatonfenyves nem zsúfolt üdülőváros, bár hatalmas és kényelmes szabadstrandjai, pihenőpartjai az egész országból vonzzák a vendégeket. A tábor helyszíne a Balatonfenyves Hotelhez tartozó vendégház, mely saját strandos partszakaszával, szabadidős- és sportolási lehetőségeivel minden igénynek megfelel (például csocsó, futball, ping-pong). A teljes egészében a tábor rendelkezésére álló vendégházban 6 db 4 ágyas szoba, 4 db fürdőszoba, valamint a földszinten egy nagyméretű nappali található. Az oktatás elméleti része és a stúdiófotós foglalkozások számára is a hotel biztosít helyszínt, és az étkezés is helyben történik. A szálloda konyhája bőséges, házias ízvilágú ételeket kínál vendégeinek. Az együtt töltött időt tovább színesíti Balatonfenyves menetrendszerűen közlekedő kisvasútja. Ezen utazva is felfedezhető a Fehérvízi-láp területén élő több mint száz madárfaj, végállomása pedig a Fekete István: Tüskevár című könyvének helyszíne, a vadregényes Nagyberek. A környező természet és a nyílt víz kiváló alkalmat kínál a hajnali fotózásra is, amikor a Balaton egészen más arcát mutatja meg a korán kelő fotósnak. Az éjszakai fotózás szintén nem mindennapi lehetőséget rejt, hiszen fény nélkül fényképezni a legnehezebb feladatok egyike Kiskorúak ez utóbbi programon csak szülői hozzájárulással vehetnek részt. Az oktatások keretében kiscsoportos foglalkozásokon a tábor résztvevői profi fotósoktól sajátíthatják el a szakma mesterfogásait. A hallgatók megtanulhatják a fotózás elméleti alapjait, és ezeket a gyakorlatban alkalmazhatják. A modell- és természetfotózás mellett lehetőség nyílik tárgyfotózásra is. A tananyag része az is, miképp kell esküvőt, rendezvényt fényképezni, illetve hogyan illik viselkednie, öltözködnie egy fotósnak adott körülmények között, valamint mire kell ügyelnie szerződéskötéskor.

2 KEDVEZMÉNYEK A fényképző tábor tematikája Egyösszegű befizetés: Testvérkezdvezmény: Barátkezdvezmény: Ft/ fő Ft / 2fő Ft / 2fő Fotós tanfolyam (legfeljebb 16 fő): Alapismeretek, fogalmak Mobiltelefon, mint fényképezőgép (Fotós alkalmazások) Fényképezőgépek típusa, használata, felépítése Minden a színről és a fényről Világítástechnika Vakuk típusai, alkalmazása Fotós kiegészítők Gyakorlati órák (fényképezés műteremben, szabadban, különböző helyszíneken) Épület-, mozgás- vagy gyerekfotózás, kreatív megoldások Képértékelés, képelemzés Személyiségfejlesztés, és önkifejezés képeinkben Digitális képszerkesztés/programok Modell-/Riportfotózás Marketing a fotózásban Pályázati felkészítő Modell tanfolyam (legfeljebb 4 fő): Megjelenési és öltözködési ismeretek Fotózási alapismeretek Pózok, tartásjavítás Kamera előtti mozgás Minden a castingról Személyiségfejlesztés Marketing a szakmában Képelemzés, képértékelés Digitális képszerkesztés/programok Tesztfotózás Felelősségvállalás Az általunk szervezett táborokban képzett oktatók, közöttük férfi és női pedagógusok is dolgoznak. A tábor szervezői garantálják, hogy a táborban kizárják a drogok és egyéb tiltott szerek használatának lehetőségét. Erről a résztvevőknek előzetes nyilatkozatot is alá kell írniuk. Kiskorúak esetében nem megengedett a dohányzás és a szeszesital fogyasztása. Kiskorúak esetében a folyamatos felügyeletet a tábor szervezői biztosítják. A tábor területét engedély nélkül nem lehet elhagyni. A tábor területén lehetőség van az értéktárgyak biztonságos tárolására. Szabályozás A dohányzás mindenki számára kizárólag a vonatkozó törvényi szabályozás figyelembe vételével lehetséges. A résztvevők a jelentkezéskor általános tábori megállapodást írnak alá, amely tartalmazza a tábori szabályokat. A fotósok a táborban készült fényképek felhasználására vonatkozó előzetes nyilatkozatot tesznek, amely tartalmazza a szerzői jogi szabályozást is.

3 A szabályokat a figyelmeztetés ellenére másodjára is megszegőket azonnali hatállyal hazaküldjük. Súlyos, esetleg törvénybe ütköző szabálysértés (például drog) esetén már az első alkalom is ezt vonja maga után. Részvételi díjak Elhelyezés 4 fős szobákban, teljes ellátással, a kötött- és szabadprogramokon való részvétellel: Kuponos ajánlataink akár 65% kedvezménnyel is elérhetők. MODELL kategóriában, legfeljebb 4 fő részére: Ft helyett Ft / fő. A részvételi díj befizetésének módjai: - Egyösszegű befizetés. - 50% előleg befizetése. A fennmaradó rész befizetése a tábor kezdetéig. FONTOS!!!! A TÁBORBA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉST A RÉSZVÉTELI DÍJ VAGY ELŐLEG BEFI- ZETÉSÉVEL TEKINTJÜK ÉRVÉNYESNEK, AMIT ÍRÁSBAN VISSZA IS IGAZOLUNK. Amennyiben a részvételi díj vagy előleg beérkezésekor a létszám már betelt (fotósok esetében 16 fő, modellek esetében 4 fő), a jelentkező részére másik időpontot / tábort ajánlunk fel, a díjkülönbözet elszámolásával (kiegészítés vagy visszatérítés). Amennyiben ez nem megfelelő a jelentkező számára, a befizetett díjat teljes egészében visszautaljuk. (A dokumentumban felhasznált fotók: balatonfenyves.hu, Polgár Izabella, Steiner Gábor, Sulyok László) Kedvezmények Egyösszegű befizetésnél: Ft / fő. Testvérkedvezmény: Ft / 2 fő Barátkedvezmény: Ft / 2 fő A szállás- és teljes ellátás díja SZÉP kártyával is kiegyenlíthető. E megoldás választása esetén egyeztetés szükséges. A tábor résztvevői további tanfolyamainkból, workshopjainkból 10% kedvezményre jogosultak, 2014-ben. Fizetés átutalással a következő bankszámlaszámra Steiner Gábor UniCredit Bank Lemondás A részvétel lemondásár az címre küldött levéllel, vagy a számra küldött fax üzenettel van mód: - A táborkezdés előtt legalább 60 nappal a részvételi díj 100%-át, - A táborkezdés előtt legalább 14 nappal a részvételi díj 50%-át térítjük vissza. - Ezután lemondásra és díjvisszatérítés igénylésére nincs mód.

4 fény KÉPző tábor gabor* photography Sulaci Photography Budapest július tinédzsereknek HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK PROGRAM (10-17 óra) A fényképezés elmélete Városfotózás Modellfotózás Természetfotózás Képelemzés Igény esetén, szülő hozzájárulással esti-éjszakai városfotózás, óra között ÉTKEZÉS: Az ebéd árát a részvételi díj tartalmazza. Pizza, főtt étel, lángos és üdítő, a program szerinti helyszíntől függően. Ha érdekel a fotózás, és a nyári szünet napjaiban olyan elfoglaltságra vágysz. ami egyszerre izgalmas, szórakoztató és változatos, de nem akarod az otthonod kényelmét sem feladni, gyere el napközi fotós táborunkba, ahol hozzád hasonló érdeklődésá fiatalokkal tölthetsz el egy kellemes hetet, miközben profi fotósok segítségével tapasztalhatod meg a fotózás örömeit, és szerezhetsz tapasztalatot, miként készíthetsz nehéz körülmények között is barátaid által irigyelt felvételeket. Budapesti táborunk központja a város szívében található (Budapest IX. Bokréta utca 15. = autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető), mely bázisul szolgál az elméleti és stódiófotózáshoz, míg a szabadtéri fotós programok helyszínei az adott fotós feladatnak megfelelően változnak. A fotózás olyan élvezetes és változatos tevékenység, amelyet több-kevesebb sikerrel mindenki gyakorol, ám a jó képek elkészítéséhez elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat is szükséges. Ezt kínáljuk mi, nyári elfoglaltságként, hiszen a különböző helyszínek és feladatok úgy kötik le a tinédzserek figyelmét, hogy közben egy percig sem fognak unatkozni, emellett új barátságokat is köthetnek hasonló érdeklődésű társaikkal. A fényképezés rejtelmeinek megismerése egy érdekes szakma alapjait is jelentheti. KAPCSOLAT, INFORMÁCIÓK Polgár Izabella / / Steiner Gábor / / Web: Facebook: fényképző Tábor, Fotósuli - gabor* photogtraphy. GaborSteinerHun, GaborPhotography. SuLaci Photography Skype: steinergbp Nyári, napközi jellegű táborunk minden napra új feladatokat tűz ki, különböző helyszíneken, így a résztvevők egy percig sem unatkoznak, és a feladatok megoldása új kihívásokat és garantált sikerélményeket kínál, ami rendkívül fontos a tinédzserek életében. A tábor megfelelő alapot ad a fotós tudás további fejlesztésére is, és az elkészült remek képek örökre emlékezetessé teszik a megélt kalandokat. Táborainkban a felügyeletet és az oktatást tapasztalt munkatársaink biztosítják. A képzéshez jegyzetet biztosítunk. Tankönyvként a Scolar Kiadó fotós könyveit használjuk, amelyek 25% kevezménnyel meg is rendelhetők. A jövőbéli kapcsoalttartást és fejlődést a Facebookon közösségi oldalunk, valamint a Blenede Fotó Klub biztosítja. A tábor fotós tanfolyamának elvégzéséről hallgatóink oklevelet kapnak, fotós tanfolyamaink részvételi díjából pedig kedvezményt biztosítunk számukra.

5 Részvételi díj Kuponos ajánlataink akár 65% kedvezménnyel is elérhetők. A részvételi díj befizetésének módjai: - Egyösszegű befizetés. - 50% előleg befizetése. A fennmaradó rész befizetése a tábor kezdetéig. Kedvezmények Egyösszegű befizetésnél: Ft / fő. Testvérkedvezmény: Ft / 2 fő Barátkedvezmény: Ft / 2 fő A tábor résztvevői további tanfolyamainkból, workshopjainkból 10% kedvezményre jogosultak, 2014-ben. Fizetés átutalással a következő bankszámlaszámra Steiner Gábor UniCredit Bank Lemondás A részvétel lemondásár az címre küldött levéllel, vagy a számra küldött fax üzenettel van mód: - A táborkezdés előtt legalább 60 nappal a részvételi díj 100%-át, - A táborkezdés előtt legalább 14 nappal a részvételi díj 50%-át térítjük vissza. - Ezután lemondásra és díjvisszatérítés igénylésére nincs mód. (A dokumentumban felhasznált fotók: balatonfenyves.hu, Polgár Izabella, Steiner Gábor, Sulyok László) Táborok hamarosan Taksonyban és a Börzsönyben is.

Recall Healing rendezvények Általános Jelentkezési Feltételek

Recall Healing rendezvények Általános Jelentkezési Feltételek Recall Healing rendezvények Általános Jelentkezési Feltételek A Recall Healing Gilbert Renaud, PhD nemzetközileg bejegyzett védjegye. A Recall Healing hivatalos és kizárólagos magyarországi partnere, valamint

Részletesebben

NYELVI ÉS SPORTTÁBOR GYEREKEKNEK

NYELVI ÉS SPORTTÁBOR GYEREKEKNEK NYELVI ÉS SPORTTÁBOR GYEREKEKNEK Ahol nem csak a nyelvtanulás intenzív, hanem a mozgás is! Kalandra fel! T Á J É K O Z T A T Ó Art of Progress Fejlesztési Központ Nyilvántartásba vételi szám: 01-0719-06

Részletesebben

K2 Sí & Snowboard Központ K2 Bike Shop: Budapest, 1036 Pacsirtamezô u. 16. (bejárat a Viador utca felôl) Nyitvatartás: www.skiing.hu www.k2-bike.

K2 Sí & Snowboard Központ K2 Bike Shop: Budapest, 1036 Pacsirtamezô u. 16. (bejárat a Viador utca felôl) Nyitvatartás: www.skiing.hu www.k2-bike. K2 Sí & Snowboard Központ K2 Bike Shop: Budapest, 1036 Pacsirtamezô u. 16. (bejárat a Viador utca felôl) Telefon: +36-1-453-0819 Mobil telefon: +36-30-995-2728 Fax: +36-1-453-0818 Edzések: +36-30-221-4246

Részletesebben

Az utazás élménye mindenkié!

Az utazás élménye mindenkié! Az utazás élménye mindenkié! AKADÁLYMENTES AJÁNLATOK 2014 Tartalom: Bemutatkozunk... 3 Kirándulások... 4-7 Esztergom... 4 Győr... 5 Komárom, Mór... 6 Szentendre... 7 Fürdőlátogatások... 8-11 Agárd... 8

Részletesebben

téli szállásajánlatok 2013 / 2014

téli szállásajánlatok 2013 / 2014 téli szállásajánlatok 2013 / 2014 RAVASCLETTO ravasclettosi.hu SAPPADA sappadasi.hu PIANCAVALLO piancavallosi.hu BEMUTATKOZÓ A Sítanoda csapata egy mosolygós, profi csapat, aki segít Neked és családodnak

Részletesebben

Bózsva Törökkoppány Hollókő Balinka Gyenesdiás Ásotthalom Nágocs Hajdúböszörmény Szólád. biblia táborok

Bózsva Törökkoppány Hollókő Balinka Gyenesdiás Ásotthalom Nágocs Hajdúböszörmény Szólád. biblia táborok Bózsva Törökkoppány Hollókő Balinka Gyenesdiás Ásotthalom Nágocs Hajdúböszörmény Szólád 2007 biblia táborok 1 2 www.eletpont.hu Kedves Táborozónk! Örömmel nyújtuk át Önnek az ÉletPont Szabadidős és Életmódtáborok

Részletesebben

MASTERS & PARAKENU MARATON VILÁGKUPA

MASTERS & PARAKENU MARATON VILÁGKUPA MASTERS & PARAKENU MARATON VILÁGKUPA VERSENYKIÍRÁS GYŐR, 2015. SZEPTEMBER 9-10. Kedves Sporttársak! A Magyar Kajak-Kenu Szövetség ezúton minden érdeklődőt tisztelettel meghív Győrbe, az ICF Kajak-Kenu

Részletesebben

www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK

www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK 2013 2014 T É L JÁTÉK, BIZTONSÁG, SZAKÉRTELEM, JÓ HANGULAT! Sí és snowboard táborainkban minden megvan, ami egy tökéletes családi síeléshez szükséges. A sípályán oktatóink

Részletesebben

Alapinformációk INVITÁLÓ. A Magyar Pszichiátriai Társaság VIII. Nemzeti Kongresszusa 2014. január 22-25 Budapest

Alapinformációk INVITÁLÓ. A Magyar Pszichiátriai Társaság VIII. Nemzeti Kongresszusa 2014. január 22-25 Budapest Alapinformációk Konferencia neve: Magyar Pszichiátriai Társaság VIII. Nemzeti Kongresszusa Konferencia címe: Ép lélekben ép test Corpus sanum in mente sana Időpont: 2014. január 22-25. Helyszín: Budapest

Részletesebben

Esedékessé vált a rendőrhatósági igazolványok,

Esedékessé vált a rendőrhatósági igazolványok, SZVMSZK Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun- Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezeteinek közösen készített kiadványa. Itt a tavasz indul a táboroztatás!

Részletesebben

K.V. Ingatlan Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HOTEL ATLANTIS**** SUPERIOR MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSZOBOSZLÓ

K.V. Ingatlan Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HOTEL ATLANTIS**** SUPERIOR MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSZOBOSZLÓ K.V.Ingatlan Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HOTEL ATLANTIS**** SUPERIOR MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSZOBOSZLÓ 4200 Hajdúszoboszló, Damjanich u.10. igénybevételére Érvényes: 2011. július

Részletesebben

Szünidô a fôváros közepén

Szünidô a fôváros közepén Szünidô a fôváros közepén Nyári táborok, kulturális programok minden hétre! 137 nyári tábor ERZSÉBETVÁROS 2013 Nyár Városfejlesztés Zöld beruházások Kulturális-oktatási programok Megújuló gondoskodási

Részletesebben

BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK 2014. NYÁR

BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK 2014. NYÁR Életpont Nonprofit Kft. BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK Biblia-táborok 2014. NYÁR Kedves Táborozók! Napjainkra óriási mértékben felgyorsult az élet, s a legtöbben úgy érezzük, a világ igényt tart minden időnkre,

Részletesebben

BEKÖSZÖNTŐ FOGLALKOZTAT A JÖVŐM, MIVEL HÁTRALÉVŐ NAPJAIMAT OTT SZERETNÉM ELTÖLTENI. WOODY ALLEN

BEKÖSZÖNTŐ FOGLALKOZTAT A JÖVŐM, MIVEL HÁTRALÉVŐ NAPJAIMAT OTT SZERETNÉM ELTÖLTENI. WOODY ALLEN BEKÖSZÖNTŐ FOGLALKOZTAT A JÖVŐM, MIVEL HÁTRALÉVŐ NAPJAIMAT OTT SZERETNÉM ELTÖLTENI. WOODY ALLEN Amikor egy esemény beköszöntőjéhez aforizmát keres a szervező, akkor lesz sikeres, ha mások szellemes vagy

Részletesebben

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye. 1042. Budapest, Deák Ferenc u. 93. Tel: 231-6010, 231-0000 Fax: 390-4370 E-mail: titkarsag@ujpestszi.

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye. 1042. Budapest, Deák Ferenc u. 93. Tel: 231-6010, 231-0000 Fax: 390-4370 E-mail: titkarsag@ujpestszi. Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye www.ujpestszi.hu 1042. Budapest, Deák Ferenc u. 93. Tel: 231-6010, 231-0000 Fax: 390-4370 E-mail: titkarsag@ujpestszi.hu SZAKMAI PROGRAM Jóváhagyta Budapest

Részletesebben

VÍZITÚRÁK GYEREKTÁBOROK. Rafting Erdei iskola Kalandtábor Kerékpártúrák Gyerektáborok Osztálykirándulás Gasztronómiai utak Vakáció Szabolcsban

VÍZITÚRÁK GYEREKTÁBOROK. Rafting Erdei iskola Kalandtábor Kerékpártúrák Gyerektáborok Osztálykirándulás Gasztronómiai utak Vakáció Szabolcsban VIDÁM DELFIN UTAZÁSI 4400 Nyíregyháza, Szent Miklós Tel./fax: ELFOGADÓ HELY IRODA tér 7. 42/443-519; 42/504-306 Rafting Erdei iskola Kalandtábor Kerékpártúrák Gyerektáborok Osztálykirándulás Gasztronómiai

Részletesebben

2007-es Sunrider Nagy Konferencia Hong Kong és Kína A ma álma a holnap valósága!

2007-es Sunrider Nagy Konferencia Hong Kong és Kína A ma álma a holnap valósága! Kedves Sunrideresek, 2007-es Sunrider Nagy Konferencia Hong Kong és Kína A ma álma a holnap valósága! Az utóbbi évek olyan gyorsan teltek el, hogy szinte alig hiszem el, hogy vállalatunk már 25 éves. A

Részletesebben

Pajzs. SzVMSzK Kamarai Hírlevél. zvmszk

Pajzs. SzVMSzK Kamarai Hírlevél. zvmszk VI. évfolyam 1. szám 2012. május Pajzs zvmszk SzVMSzK Kamarai Hírlevél Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szervezeteinek

Részletesebben

Nyári PROGRAMOK. 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu

Nyári PROGRAMOK. 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Nyári PROGRAMOK 2013 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Az Al pe si Club és a Kör te SE nyá ron sem tét len ke dik. Bár a névrôl, Alpesi Club, nem éppen

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BILINGUAL.HU ANGOL-MAGYAR KÉTNYELVŰ OKTATÁSI PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BILINGUAL.HU ANGOL-MAGYAR KÉTNYELVŰ OKTATÁSI PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BILINGUAL.HU ANGOL-MAGYAR KÉTNYELVŰ OKTATÁSI PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ Hatályos: 2015. június 1-től Az ÁSZF tartalma I. A bilingual.hu angol kétnyelvű oktatási program...2

Részletesebben

Surf Safe Field Work - Komplex médiatudatosságot és biztonságos internethasználatot fejlesztő projekt keretében,

Surf Safe Field Work - Komplex médiatudatosságot és biztonságos internethasználatot fejlesztő projekt keretében, A számítógép és az internet használata mára rutin. E-mailen küldjük leveleinket, facebook-on, viberen beszélgetünk barátainkkal, vaterán vesszük a cipőnket és netről rendeljük a pizzát. Lassan skype on

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow 2013 Balatonfüred, 2013. május 25.

Sárkányhajó Roadshow 2013 Balatonfüred, 2013. május 25. VERSENYKIÍRÁS SZERVEZŐK Balatoni Kajak Kenu Evezős és Vitorlás SE H-8230 Balatonfüred, Arácsi u. 4. Házi Zsuzsanna +36-70-369-6743 sarkanyhajo@robinsontours.hu www.balatoni-sarkanyhajo.hu Magyar Kajak-Kenu

Részletesebben

A Dózsa György Általános Iskola. Szilágyi Erzsébet Általános Iskolai Egysége HÁZIREND

A Dózsa György Általános Iskola. Szilágyi Erzsébet Általános Iskolai Egysége HÁZIREND A Dózsa György Általános Iskola és Szilágyi Erzsébet Általános Iskolai Egysége HÁZIREND 1 Tartalomjegyzék A DÓZSA GYÖRGY ÁLTALÁNOS ISKOLA ADATAI... 3 SZILÁGYI ERZSÉBET ÁLTALÁNOS ISKOLAI EGYSÉG ADATAI...

Részletesebben

HÁZIREND NÁDUDVARI NÉPI KÉZMŰVES SZAKISKOLA ÉS KOLLÉGIUM

HÁZIREND NÁDUDVARI NÉPI KÉZMŰVES SZAKISKOLA ÉS KOLLÉGIUM HÁZIREND NÁDUDVARI NÉPI KÉZMŰVES SZAKISKOLA ÉS KOLLÉGIUM Készült: Nádudvar, 2013.08.27. [Nádudvari Népi Kézműves Szakiskola és Kollégium] HÁZIREND oldal: 1 A házirend hatálya, célja A házirend vonatkozik

Részletesebben

III. évfolyam 3. szám 2012. január 16 2012. január 29.

III. évfolyam 3. szám 2012. január 16 2012. január 29. III. évfolyam 3. szám 2012. január 16 2012. január 29. Tartalom: I. Pályázatok oktatási intézmények számára Új kiírások I.1. Pályázat Ökoiskola és Örökös Ökoiskola cím elnyerésére...3.oldal I.2. Pályázat

Részletesebben

SZIL-HÁZ CSALÁDI NAPKÖZI SZAKMAI PROGRAMJA Gödöllő, Szilhát utca 14.

SZIL-HÁZ CSALÁDI NAPKÖZI SZAKMAI PROGRAMJA Gödöllő, Szilhát utca 14. SZIL-HÁZ CSALÁDI NAPKÖZI SZAKMAI PROGRAMJA Gödöllő, Szilhát utca 14. Készítette: Mohácsi Rita és Harangi Rita Gödöllő, 2012. november Alapadatok A családi napközi neve: SZIL-HÁZ Családi Napközi A családi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1) A Szolgáltató adatai: - Cégnév:. - Cégjegyzékszám: 01-09-975527 - Adószám: 23728044-2-43 - IBAN, bankszámlaszám, SWIFT: HU12 11711096-20000466-0000 0000, OTPVHUHB - Székhely: 1112 Budapest, Csenger

Részletesebben

MRSZE. III. Kongresszusa ÉRTESÍTŐ. Szeged, 2015. szeptember 24-26.

MRSZE. III. Kongresszusa ÉRTESÍTŐ. Szeged, 2015. szeptember 24-26. Szeged, 2015. szeptember 24-26. ÉRTESÍTŐ Köszöntő Tisztelt Kolléganők és Kollégák! A Magyar Reumatológiai Szakdolgozók Egyesülete harmadik ízben tartja tudományos kongresszusát, melynek idén Szeged városa

Részletesebben

Intézetünk hírei. Közérdekű információk

Intézetünk hírei. Közérdekű információk Intézetünk hírei Közérdekű információk Emlékeztető a 005/006. tanév rendjéről szóló rendelet alapján: Február 6. A szakmai vizsgák írásbeli vizsgarészeinek kezdő napja Az FVM illetékességi körébe tartozó

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF ) tartalmazzák a Guruló Egyetem Kft. (székhely: 1149 Budapest Róna u. 115/B 6.em. 1.a, adószám:

Részletesebben