Paks II.: sajtómegjelenésre 550 millió forint

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Paks II.: sajtómegjelenésre 550 millió forint http://nol.hu/belfold/paks-ii-sajtomegjelenesre-550-millio-forint-1456989"

Átírás

1 Újabb kötelezettségszegési eljárás Magyarország ellen Most a Szép Kártya és az Erzsébet utalvány miatt. A pontos indokok és kifogások nem ismertek, de sejthetők. Paks II.: sajtómegjelenésre 550 millió forint A hetedik menet: Mécs Imrét is kihallgatták Mécs Imrét is kihallgatták a rendőrségen. A volt szabaddemokrata-szocialista politikust ugyanazzal gyanúsítják, mint amit több Szabadság téri tiltakozó ellen felhoztak: a firkálással rongálás szabálysértést követett el. Baj-e, hogy Peti utálja a zsidókat? Rend a lelke Jobbik egyszerűen benyomul azokra a területekre, amelyeket a kormány és a baloldal parlagon hagy. Válaszokat ad azokra a problémákra, amelyekre az emberek megoldást várnak valakitől, de a kormánytól és a baloldaltól nem kapnak. A Jobbik rossz válaszokat ad, de legalább ad. Amíg nincs jó válasz, sokan hajlandók elfogadni tőle a rosszat, mert úgy érzik, hogy ők legalább foglalkoznak a gondjaikkal. A rossz kormányzás és az impotens baloldali politika az, ami a választók tömegeit a Jobbik karjaiba sodorta. Török Zsolt kifakadt: "vonuljanak vissza, elég volt már Konrád Györgyből" Velős véleményt fogalmazott meg az MSZP volt szóvivője a Facebookon. Török Zsolt Braun Róbertet, az összefogás ötletét adó Konrád Györgyöt és "társaikat" nevezte meg felelősnek abban, hogy a Fidesz másodszor is kétharmados többséget szerzett a parlamentben és abban, hogy a Jobbik is a Házban ülhet. Út a szolgaságba A tanár Vajból van tízféle. Már ha utánajársz. Azért négy-öt márka közül még a kisebb boltokban is lehet választani. Kenyérből, borból, ásványvízből is. Ott kezdődik, hogy a boltok között is válogathatsz, abból is van többféle. És látá az ember, hogy ez így jó. Nem mondja, hogy a sokszínű kínálat fejetlenséghez és káoszhoz vezet. Nem mondja, hogy jobb lenne mindenből egyféle. Kivéve, ha az illető pedagógus és tankönyvről van szó. Seres: Rend, uborka, csendőrség Úgy persze könnyű, ha a rend igényére ráhúzzuk a rendpártiságot. Akkor a demokratikus rendről, a joguralom helyreállításáról nem kell beszélni. Most, hogy meg sem fordul a fejében a lemondás gondolata, vagy bármi más, ami gondolatra emlékeztetne, Mesterházy Attiláról kiderül, hogy elkezd teljesen jól látni dolgokat. "...azok, akik korábban a leghangosabban követelték az összefogást, most szintén a leghangosabban kritizálnak ugyanazért" nyilatkozta teljesen jogosan, így utólag elismerve azt is, hogy a "kiszélesített szövetség megkötésekor óriási volt a nyomás a szereplőkön". Vettük észre, Attila.

2 Az MNB barátoknak ad pénzt ellenőrizetlenül Méregdrága hegedű Lajkó Félixnek, több tízmilliós támogatás a Design Terminálnak. Az MNB-ben 90 milliárdos ingatlanprogramról is döntöttek, amit egyelőre titkolnak. A felügyelőbizottság ellenvetéseit lesöpörték. Budaörs legyőzte a rezsibiztost Index Budaörs önkormányzatának mégsem kell kifizetnie azt a százmilliós büntetést, amit a rezsibiztos rótt ki rá az előírtnak nem megfelelő számlakép miatt. Németh Szilárd szerint azért kellett volna bűnhődnie az önkormányzatnak, mert nem látszott elég jól, milyen sok pénzt takarítottak meg a fogyasztók a kormánynak köszönhetően. Német vállalatok: Magyarország kiszámíthatatlan Index Az év elején valamivel pozitívabbnak látták a magyarországi helyzetet az itt befektető német vállalatok, de a gazdaságpolitika kiszámíthatatlanságát továbbra sem tartják elfogadhatónak derül ki a német kereskedelmi kamara felméréséből. Orbán: Szerencsések a fiatalok, hogy ilyen országban élhetnek Putyin valami egészen új dolgot talált fel Az orosz elnök forradalmasította a 21. századi hadviselést, nem szégyellt tanulni a gerilláktól és terroristáktól, akik ellen harcolt. A Krímet már le sem kellett rohanni, elég volt beszivárogni, és jelek szerint most Kelet-Ukrajna jön. Európa jóformán tehetetlen. Putyin néhány hét alatt átírta a 21. századi hadviselés szabályait: titkos hadserege a semmiből bukkan elő, és már rég túl van a feladat végrehajtásán, mire a nyugati hatalmaknak leesik, hogy mi történt. Nem csoda, hogy a Fehér Ház ideges, Putyin minden lépése felkészületlenül éri a hírszerzőket, akik most jönnek rá, hogy képtelenek belelátni az orosz elnök fejébe. szazadi-hadviseles-szabalyait.html Az áfabotrány felénél sem tartunk még interjú Horváth Andrással Elindult a választáson, de a 2 százalékot sem érte el Horváth András, az áfabotrány kirobbantója. Most elő kell teremtenie 1 millió forintot, hogy visszafizesse a kampányra elköltött állami támogatást. Öt hónapja munkanélküli, a segélye most járt le, és lehet, hogy közmunkára kényszerül. Azt mondja, érdemes volt belefognia az áfabotrány kipattintásába, mert már nem lehet agyonhallgatni az ügyet. Csurka paranoiája, Orbán üzenete - Interjú Ascher Tamással Nyolc évig vezette a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, márciusban búcsúzott. Eheti lapszámunkban faggatjuk az egyetem elleni támadásokról, a magyar színházi élet jelenéről és jövőjéről. Az itt közölt ízelítőben többek között a két Kerényi felvetéseire reagál.

3 Mesterházyék élve boncolták magukat forrás: MNO, MTI, szerző: NT Mesterházy Attila pártelnök szerint az MSZP-t nem kell feloldani egy új pártban, egészen eddig azért küzdött, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben, és sikernek nevezte, hogy megőrizték szervezettségüket. Az MSZP elnöke erről szerdán az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt. Azt mondta, soha nem fog egyetérteni olyan irányvonallal, amely arról szól, hogy az MSZP-nek fel kell oldódnia más formációban. Ezzel Szekeres Imre országgyűlési képviselő szavaira reagált, aki kedden a Facebook-oldalán közölte, lemondott jászsági elnöki pozíciójáról, és álláspontja szerint az MSZP bázisán új baloldali demokratikus pártot kell szervezni. Juhász Péter: Többet nem lesz összefogás, forrás: MTI, szerző: MNO Megint egymást tépik a balliberális nagyágyúk Legalább 10 százalékos eredményt vár a májusi európai parlamenti (EP-) választáson az Együtt PM szövetség, amellyel két képviselőt delegálhatnának az EP-be mondta Juhász Péter, az Együtt társelnöke szerdán, az M1 Ma reggel című műsorában. Rendetlenek forrás: Magyar Nemzet, szerző: Ugró Miklós Mert az ő szótárukban a rend a szoclib katyvasz maga, a rendpártiság viszont az erőszak, a diktatúra, az elnyomás és a rasszizmus. Az MSZP egyes jelesei ilyennek képzelik a rendet. Ugyanis a rendpártiságnak a puszta gondolatától is kiveri őket a víz. Mert az ő szótárukban a rend a szoclib katyvasz maga, a rendpártiság viszont az erőszak, a diktatúra, az elnyomás és a rasszizmus, következésképpen rendpárti a Jobbik meg a Fidesz, a szocialisták soha, semmiképpen. S ezt ők komolyan gondolják. Ami ismét azt bizonyítja, rendet kellene rakni a szocialista párton belül, a fejekben is. A hazugság öl szerző: Vass Krisztián Aki hazudik, az nincsen írta Otto Weininger ( ) osztrák filozófus. A szigorú szavaknak a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció adott politikai értelmet 2014-ben. Az őszödista baloldali pártot a választói akarat négy mandátummal büntette, ez még frakcióalakításhoz sem elég. Az LMP pedig éppen csak bejutott az Országgyűlésbe: a magyar voksoló szolidan jutalmazta a magyarellenes Daniel Cohn-Bendit haragos hazai híveit. Zsörtölődnek a földpályázatok ürügyén, most épp Kishantos miatt rohantak a német és dán nagykövetségre feljelenteni a nemzeti kabinetet. A politika iskolájának alsó tagozatos diákjai folyton a tanár nénihez szaladnak árulkodni. Az ilyen nebulók népszerűtlenek, bizony. Ráhel-ügy: Államtitkok a mobiltelefonon? Nem csupán hallgat, de "bujkál" is a rendőrség Ráhel-ügyben. Tavaly szeptemberben, Orbán Ráhel esküvőjén elloptak egy mobiltelefont. A bűntény kivizsgálását a legjobb hazai gyilkossági nyomozókra bízták. Az eseményen dolgozóktól DNS-mintát is vettek, hogy kiderüljön, ki a tettes. A rendőrség hetek óta hallgat az ügyben. Ha államtitok volt a készüléken, az nagy baj...

4 A Fidesz-rezsiharc legaljasabb húzása Vonják vissza a rezsihirdetményt előíró rendeletet! - szólít fel közleményében az MSZP. a Fidesz rezsiharcának legaljasabb húzása, hogy a közös képviselőket sok tízezres bírsággal fenyegeti és besúgói hálózatot épít a társasházakban. Az ötvenes évek világát idézve a fogyasztóvédelmi hatóság már 33 esetben indított vizsgálatot a társasházakban hiányzó rezsihirdetmény miatt. Ezek minden esetben a lakók bejelentései nyomán indultak. MSZP: Tarlós is felelős troliügyben "Kakaskodás zajlik a főpolgármester és Vitézy Dávid között." Dési János A fáraó átka Itt csak a tér neve emlékeztet a Szabadságra. Nézem az elszánt arcokat napok óta a Szabadság téren. Mi hajtja ki őket újra és újra? Miközben a szélen állók, leginkább a Facebook-on, bölcs arccal magyarázzák nekik, hogy fölösleges erőlködniük, hisztériázniuk, az az emlékmű, melyért leginkább egy Gábriel nevű angyal szégyelli magát, úgyis meglesz. Tessenek beletörődni. Itt ez van. Itt csak a tér neve emlékeztet a Szabadságra. Somfai Péter Az áruló Egyetlen ember volt, aki úgy érezte, szólnia kell a javaslat ellen: Surján László fideszes képviselő, a 14 alelnök egyike. Most ismét példátlan lépésre szánta el magát a Fidesz. A büró - az EP elnökéből, alelnökeiből és az öt quaestorból álló testület - zárt ülésén úgy döntött, hogy Magyarország csatlakozásának 10., a német határnyitás 25. évfordulóján termet nevez el a köztiszteletben álló, világszerte európai formátumú politikusnak tekintett Horn Gyuláról a brüsszeli székházban. Az ilyen javaslatok fölött nem szoktak vitát nyitni, kivéve, ha valaki nem kezdeményezi azt. Egyetlen ember volt, aki úgy érezte, szólnia kell a javaslat ellen: Surján László fideszes képviselő, a 14 alelnök egyike. Levélben fordult a testület tagjaihoz, amelyben a döntés ellen érvelt, arra hivatkozva, hogy Horn "megítélése megosztja a magyar társadalmat a korábbi rendszerben betöltött szerepe, illetve 1956 utáni tevékenysége miatt". Sunyi lépés volt, mert a nyílt vitában biztosan megszégyenült volna, így mégis megcsipkedhette az egykori szocialista politikus nemzetközi tekintélyét. Beköszönő április április 10. 7:10 Sajnos nem ismerem személyesen. Persze szeretném, de hát ki ne szeretné. Idei március 15-i beszéde után ismét melegség töltötte el a lelkemet, mint minden beszéde végén, és nem feltétlenül az elmondottak miatt, hiszen azok egyértelműek, hanem azért, ahogyan minden egyes alkalommal szemöldökét felhúzva, fejét kissé zavartan lehajtva, papírjait rendezgetve igyekszik leplezni meghatottságát. Merthogy meghatódik Most, a választások után, amikor soraimat olvassák, egységbe forrott erőinknek köszönhetően már büszkén mondhatom, hogy kicsiny, de egyre erősebb hazám miniszterelnöke változatlanul a nagyon is emberi Orbán Viktor.

5 Kemény szavak Szájertől: Ezt mondta a német megszállási emlékműről A tenger gereblyézésében is el lehet fáradni - vázolja Szájer József a szocialista magyar EUbiztosok eddigi munkáját. A Fidesz első számú Európa-politikusa a német megszállási emlékmű körüli vitát is új megvilágításba helyezi a csütörtöki Heti Válasznak adott interjújában. Kiderítettük: Ezt kérte Gyurcsány az MSZP-től A ciklus egészét meghatározó előválasztás lesz a baloldalnak a május 25-i európai parlamenti voksolás. A Bajnai- és a Gyurcsány párt az életéért küzd, az MSZP-ben pedig a rendpárti fordulat" okozott felfordulást. A holnap utcára kerülő Heti Válasz címlapsztorijából az is kiderül, hogy Őszöd miniszterelnöke a szocialistáktól szeretné kizsarolni a frakcióalakításához szükséges mandátumot. Az OTP kivonul a Krímből Megadta magát egy ukrán alakulat a szakadárok előtt MTI Egy ukrán hadoszlop katonái letették a fegyvert az őket feltartóztató oroszbarát szakadárok előtt a kelet-ukrajnai Kramatorszkban, majd visszafordultak - jelentették szerdán az AFP francia hírügynökség helyszíni tudósítói. Más jelentések szerint viszont három páncélozott gyalogsági harcjárműnek sikerült kitörnie a szakadárok gyűrűjéből. Muszáj megszólalnom Bitó László kétségbeesésem azon a bizonyos szombat estén, január 4-én érte el a csúcspontját, amikor egyes balliberális értelmiségiek meggyőzték Bajnai Gordont, hogy vissza kell lépnie a nagyobb párt kisebb embere javára. Schiffer és a nagy előd Aczél Endre Két ember, aki különböző mértékben ugyan de érintett a holokausztban. Schiffer András, mai magyar politikus és egy holt költő: Füst Milán. Kínos rokonság van kettejük között, amely egyébként a származáshoz csak érintőlegesen tapad. Két választás Magyarországon: 1947 és 2014 Választási utónapló 2. Mihályi Péter A legtöbb szavazatot a kommunista párt kapta, de a választójogi törvény módosításával és a választási csalások ellenére sem sikerült az abszolút többséget megszereznie. 947_es_2014_utonaplo Wiener Zeitung: Kordonbontás és mini temető a Szabadság téren _mini_temeto_a_teren

6 Gazdasági kétharmad Szajlai Csaba Álláspont Egyre pozitívabb képet festhetünk a magyar gazdaságról. Makroadatokban tulajdonképpen jól állunk, és a korábbiakhoz képest tényszerűen is jobban teljesítünk: tavaly a gazdaság már növekedésnek indult (igaz, előtte recesszióban volt), és az idén a két százalékot is meghaladhatja az éves gazdasági teljesítmény bővülése. Bartus László: A jog elárulása Az ellenzék az előre látható totális vereség után úgy viselkedik, mint gyerekek, vagy a tudatlan állatok, amelyeket karámba terelnek. Ösztönösen egymást marják, egymásra mutogatnak, mindeközben fogalmuk sincs, mi okozta valójában a bukásukat. Érthetetlen ez a sötétség, különösen olyan emberek esetében, akik a liberális jogállami eszmék képviselőinek mondják magukat. Elfelejtik, hogy egyedül a jog uralma és tisztelete képes megvédeni az egyént és a társadalmat olyan igazságtalanságoktól, amelyek körülvesznek minket, és amilyenek a választás alkalmával is történtek. Azért veszítettek, és kerültek olyan verem mélyébe, amelyből nem lehet szabadulni, mert nem tisztelték a jogot, és lemondtak a demokratikus Alkotmányról. Azt viszont jól véssék az eszükbe: abból a veremből, amelybe navigálták magukat, nem lehet kijönni. Előre megmondtuk, így lett, és ne gondolják, hogy a tetteiknek nincs következménye. Nekik végük van. És ez így is van rendjén.

IX. (XXV.) ÉVFOLYAM, 38. SZÁM 2014. SZEPTEMBER 20. 200 FORINT

IX. (XXV.) ÉVFOLYAM, 38. SZÁM 2014. SZEPTEMBER 20. 200 FORINT 2014. SZEPTEMBER 20. 200 FORINT KI VEZET? AZ ORBÁN-KORMÁNY SZABADNAK ÉS FÜGGETLENNEK KIÁLTJA KI MAGÁT, HOLOTT MINDENBEN KISZOLGÁLJA AZ EU ÉS A NATO ÉRDEKEIT. CSAK AKKOR LESZÜNK ÖNÁLLÓAK, HA MAGYARORSZÁG,

Részletesebben

rségváltás a Parlamentben http://index.indavideo.hu/video/2014_orseg Megszavazták a megszállás emlékm vét

rségváltás a Parlamentben http://index.indavideo.hu/video/2014_orseg Megszavazták a megszállás emlékm vét Őrségváltás a Parlamentben A külföldi turisták akartak díszőrségváltást, mert máshol is van olyan. Megkapták, zseniális lett. http://index.indavideo.hu/video/2014_orseg Megszavazták a megszállás emlékművét

Részletesebben

Ingyenes közéleti lap. Mindenkit megfigyelhet a háttérhatalom. Nincsenek titkaink a világhálón. A jövőt nem lehet megállítani

Ingyenes közéleti lap. Mindenkit megfigyelhet a háttérhatalom. Nincsenek titkaink a világhálón. A jövőt nem lehet megállítani HAZAI PÁLYA I. évfolyam 2. szám 2011. november-december Veszélyben a termőföld, veszélyben az ország Az az ország, amelyik elveszti földje felett az önrendelkezést, önálló állami létét veszélyezteti gazdasági

Részletesebben

UTCAI ZENÉSZEK - Nagyon jó! http://player.vimeo.com/video/55175112?v=0 Norvégia szórná a pénzt, csak mi nem hagyjuk

UTCAI ZENÉSZEK - Nagyon jó! http://player.vimeo.com/video/55175112?v=0 Norvégia szórná a pénzt, csak mi nem hagyjuk UTCAI ZENÉSZEK - Nagyon jó! Magyar közreműködők is vannak benne! Az időkülönbségek összehangolása csodálatos. http://player.vimeo.com/video/55175112?v=0 Norvégia szórná a pénzt, csak mi nem hagyjuk költségvetésmagyarországországimázsnorvégianorvég

Részletesebben

Mesterházy Attila beszéde 2014. január 25. Papp László Budapest Sportaréna

Mesterházy Attila beszéde 2014. január 25. Papp László Budapest Sportaréna 1 Mesterházy Attila beszéde 2014. január 25. Papp László Budapest Sportaréna Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Orbánnak mennie kell! Ebben a három szóban tudom összefoglalni azt, hogy mit is kellene mondani

Részletesebben

K E R E S Z T É N Y S É G É S K Ö Z É L E T

K E R E S Z T É N Y S É G É S K Ö Z É L E T K E R E S Z T É N Y S É G É S K Ö Z É L E T A KDNP, az MKDSZ és a BIA lapja A reménytelenséget felváltotta a remény kora A kettôs állampolgárságról megalkotott törvényt, a családi adózást, a segélyezés

Részletesebben

Fel fogjuk építeni a Negyedik Magyar Köztársaságot!

Fel fogjuk építeni a Negyedik Magyar Köztársaságot! Mesterházy: Orbán Viktor világa az önkény, a hazugság és a megszegett ígéretek világa Fel fogjuk építeni a Negyedik Magyar Köztársaságot! Az MSZP elnöke pártja városligeti majálisán kijelentette: tíz hónappal

Részletesebben

AZ EURÓPAI UNIÓT CSAK A NAGYTŐKE ÉRDEKLI. A DOLGOZÓNAK, A KISEMBERNEK CSAK AZ ÉRTELMETLEN SZABÁLYOZÁSOK MARADNAK. 200 FORINT

AZ EURÓPAI UNIÓT CSAK A NAGYTŐKE ÉRDEKLI. A DOLGOZÓNAK, A KISEMBERNEK CSAK AZ ÉRTELMETLEN SZABÁLYOZÁSOK MARADNAK. 200 FORINT 2014. MÁJUS 17. MUNKÁSPÁRT 2014. MÁJUS 17. 1 200 FORINT EZ A SZABAD VÁLASZTÁS AZ UNIÓBAN AZ EURÓPAI UNIÓT CSAK A NAGYTŐKE ÉRDEKLI. A DOLGOZÓNAK, A KISEMBERNEK CSAK AZ ÉRTELMETLEN SZABÁLYOZÁSOK MARADNAK.

Részletesebben

NINCS IGAZSÁG! AZ EU MEGLOP!

NINCS IGAZSÁG! AZ EU MEGLOP! 2014. ÁPRILIS 12. MUNKÁSPÁRT 2014. ÁPRILIS 12. 1 200 FORINT NINCS IGAZSÁG! AZ EU MEGLOP! AZ EURÓPAI UNIÓ A GAZDAGOK, A MILLIÁRDOSOK BULIJA. AZ EMBEREK ÉRDEKÉBEN ERRE MOND NEMET A MUNKÁSPÁRT. A JOBBIK MEGALKUSZIK

Részletesebben

VIII. (XXIV.) ÉVFOLYAM, 3. SZÁM 2013. JANUÁR 19. 200 forint VIII. (XXIV.) ÉVFOLYAM, 3. SZÁM. Költségcsökkentés?

VIII. (XXIV.) ÉVFOLYAM, 3. SZÁM 2013. JANUÁR 19. 200 forint VIII. (XXIV.) ÉVFOLYAM, 3. SZÁM. Költségcsökkentés? 2013. JANUÁR 19. MUNKÁSPÁRT 2013. január 19. 1 200 forint Költségcsökkentés? Hivatalosan 10 százalékkal csökkennek a lakossági gáz- és villanyárak. A gyakorlatban nem marad több a pénztárcákban. Nem csak

Részletesebben

Liberális táncmulatság

Liberális táncmulatság 2013. december 7. MUNKÁSPÁRT 2013. december 7. 1 200 forint Liberális táncmulatság Nekik mindegy, merre lépnek. Egyszer már bemesélték, hogy jó lesz a rendszerváltás, az IMF, az iskolák és kórházak privatizálása,

Részletesebben

A Magyar Szocialista Párt minden médiaszereplése megtekinthető az alábbi honlapon: http://mszp.hu/calendar

A Magyar Szocialista Párt minden médiaszereplése megtekinthető az alábbi honlapon: http://mszp.hu/calendar 2011.08.29. hétfő A kifosztás politikája MSZP: minél többen vegyenek részt a szakszervezeti megmozdulásokon! MSZP: a kormány fontolja meg az ENSZ ajánlásait MSZP: megdöbbentő, hogy van, ahol elköltötték

Részletesebben

Martin Hurkens - Ave Maria (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=vyivw8jmjt8

Martin Hurkens - Ave Maria (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=vyivw8jmjt8 Martin Hurkens - Ave Maria (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=vyivw8jmjt8 Jó üzlet a halál milliárdos bevételű MLM-hálózat épült a ciános rákgyógyszerre Csodaszerekre mindig lesz kereslet,

Részletesebben

A JÖVŐ NEM JÁTÉK! X. (XXVI.) ÉVFOLYAM, 21. SZÁM 2015. MÁJUS 23.

A JÖVŐ NEM JÁTÉK! X. (XXVI.) ÉVFOLYAM, 21. SZÁM 2015. MÁJUS 23. X. (XXVI.) ÉVFOLYAM, 21. SZÁM 2015. MÁJUS 23. 200 A JÖVŐ NEM JÁTÉK! VÉGZETES RÖVIDLÁTÁS AZ ÁLLAM RÉSZÉRŐL, HOGY NEM KÖLT ELEGET AZ OKTATÁSRA. A MOSTANI RENDSZER HAMAROSAN SÚLYOS TANÁRHIÁNYHOZ FOG VEZETNI,

Részletesebben

Holnap talán eljön. Godot-ra várva a váradi színpadon H Í R M A G A Z I N XIII. ÉVF. 8. (512.) SZÁM 2014. FEBRUÁR 28.

Holnap talán eljön. Godot-ra várva a váradi színpadon H Í R M A G A Z I N XIII. ÉVF. 8. (512.) SZÁM 2014. FEBRUÁR 28. ÁrA: 5 LeJ H E T I H Í R M A G A Z I N XIII. ÉVF. 8. (512.) SZÁM 2014. FEBRUÁR 28. Kiszorítósdi szociálliberális módra POLITIKA Berlináré: a trend az, hogy nincs trend INTERJÚ Ukrajna: van remény a győzelem

Részletesebben

Segélyt a bűnözőknek? NEM!

Segélyt a bűnözőknek? NEM! I. évfolyam Zászlóháború 2. szám 2011. november-december Székelyföldért Magyarország számos települése szolidaritást vállalt Székelyfölddel, amikor kitűzte a székely zászlót, amelyet Erdélyben a román

Részletesebben

AZÁNK. Egy közülünk: aláírásgyűjtés az emberi élet védelmében

AZÁNK. Egy közülünk: aláírásgyűjtés az emberi élet védelmében KERESZTÉNYSÉG ÉS KÖZÉLET A KDNP, AZ MKDSZ ÉS A BIA LAPJA 2013. MÁRCIUS Az IKSZ részvételével zajlott a fiatal gazdák konferenciája Ugyanakkor nem egy hitbuzgalmi kezdeményezés indult szögezte le a KDNP

Részletesebben

2012.05.25. péntek. A választójogi törvényről konzultált az MSZP a Velencei Bizottsággal

2012.05.25. péntek. A választójogi törvényről konzultált az MSZP a Velencei Bizottsággal 2012.05.25. péntek Fiatalokon alapuló új társadalmi szerződésre van szükség! Ajánlat Magyarországnak. Rendet és biztonságot! A választójogi törvényről konzultált az MSZP a Velencei Bizottsággal Új Btk.

Részletesebben

Mesterházy Attila és Martin Schulz a Pilvax közben tartott ünnepi rendezvényen

Mesterházy Attila és Martin Schulz a Pilvax közben tartott ünnepi rendezvényen I. évfolyam 2. szám, 2011. március Diktátumokat kényszerítenek az országra Alkotmányos puccs zajlik hazánkban Mesterházy Attila szerint alkotmányos puccs zajlik Magyarországon, amelyet csak közös erővel,

Részletesebben

A fest , a király és a kormányzó Aba-Novák http://www.kieselbach.hu/magazin/tortenelem-kep/kiraly Porszem a hírügynökségi gépezetben

A fest , a király és a kormányzó Aba-Novák http://www.kieselbach.hu/magazin/tortenelem-kep/kiraly Porszem a hírügynökségi gépezetben A festő, a király és a kormányzó Aba-Novák Tegnap újra megnéztem A király beszédét. Kevesen tudják, hogy a film egyik központi jelenetét, VI. György koronázását egy magyar festő, Aba-Novák Vilmos a helyszínen

Részletesebben

Parlamenti súgógép. A megélhetési politikusok a zsebükre figyelnek, nem a választók érdekeire. 200 forint

Parlamenti súgógép. A megélhetési politikusok a zsebükre figyelnek, nem a választók érdekeire. 200 forint 2010. NOVEMBER 27. MUNKÁSPÁRT 2010. NOVEMBER 27. 1 200 forint Parlamenti súgógép A megélhetési politikusok a zsebükre figyelnek, nem a választók érdekeire 2010. NOVEMBER 27. 2 BALSZEMMEL balszemmel Thürmer

Részletesebben

A rendszerváltás és az államadósság

A rendszerváltás és az államadósság A rendszerváltás és az államadósság Ki áll a magyar pártok mögött? 2010-ben hazánk 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollárt fog fizetni csak kamatokra. Sok olvasónk szinte nem tudta felfogni ezt

Részletesebben

Marker. A diktatúra megrajzolása kettős szorításban. 26. hét. Gyurcsány a páston

Marker. A diktatúra megrajzolása kettős szorításban. 26. hét. Gyurcsány a páston Marker A KDNP par la men ti frak ci ó já nak bel sõ kom mu ni ká ci ós ki ad vá nya 26. hét A hét té má ja Gyurcsány a páston Az után, hogy nem túl régen mér ték - adó közszereplők, a magyar szellemi élet

Részletesebben

Hamis a duett. Az MSZP nem baloldali, nem a nép pártja - hiába állítja. Privatizált kórházak, bezárt iskolák szegélyezik útját.

Hamis a duett. Az MSZP nem baloldali, nem a nép pártja - hiába állítja. Privatizált kórházak, bezárt iskolák szegélyezik útját. 2011. JÚNIUS 25. MUNKÁSPÁRT 2011. JÚNIUS 25. 1 200 forint Hamis a duett Az MSZP nem baloldali, nem a nép pártja - hiába állítja. Privatizált kórházak, bezárt iskolák szegélyezik útját. 2011. JÚNIUS 25.

Részletesebben

UNIÓS DISZNÓ-DIKTÁTUM 200 FORINT

UNIÓS DISZNÓ-DIKTÁTUM 200 FORINT 2014. ÁPRILIS 26. MUNKÁSPÁRT 2014. ÁPRILIS 26. 1 200 FORINT UNIÓS FOTÓ: MTI/CZEGLÉDI ZSOLT DISZNÓ-DIKTÁTUM AZ EURÓPAI UNIÓ ÉRTELMETLEN SZABÁLYOKKAL NEHEZÍTI AZ EMBEREK ÉLETÉT, MIKÖZBEN TÁMOGATJA A MULTIKAT

Részletesebben

HAZAI PÁLYA. JOBBIK: Dupla büntetést és vagyonelkobzást a politikusbűnözőknek!

HAZAI PÁLYA. JOBBIK: Dupla büntetést és vagyonelkobzást a politikusbűnözőknek! 9. Totális kudarc az elszámoltatás hiánya Négy év, három elszámoltatási biztos, a felelősségre vont nagy halak száma: nulla. Ez a Fidesz elszámoltatási mérlege. Sőt, mára odáig jutottunk, hogy az el nem

Részletesebben

balközép Döntött a kongresszus: megválasztották az MSZP új vezetőit Parlamenti vitanap a népességpolitikáról Új központból irányítják a pártot

balközép Döntött a kongresszus: megválasztották az MSZP új vezetőit Parlamenti vitanap a népességpolitikáról Új központból irányítják a pártot balközép Magyar Szocialista Párt Országgyűlési Képviselőcsoport 2007. FEBRUÁR XIV. évolyam 3. szám www.mszp.hu Döntött a kongresszus: megválasztották az MSZP új vezetőit Új központból irányítják a pártot

Részletesebben

2012.06.18. hétfő. Nemcsak a tanév, egy korszak is lezárult az oktatásban. Vidékrombolás, Csöbörék 'zűrös ügyeivel' Félidős bizonyítvány: elégtelen

2012.06.18. hétfő. Nemcsak a tanév, egy korszak is lezárult az oktatásban. Vidékrombolás, Csöbörék 'zűrös ügyeivel' Félidős bizonyítvány: elégtelen 2012.06.18. hétfő Nemcsak a tanév, egy korszak is lezárult az oktatásban Vidékrombolás, Csöbörék 'zűrös ügyeivel' Félidős bizonyítvány: elégtelen Egy demokrata emlékére, aki nem akart alattvaló lenni Távoznia

Részletesebben

balközép Parlamenti húzás Kríziskassza Az eltűnt milliárdok városa 2009/június Mesterházy Attila kiugratta a Fideszt a bokorból...

balközép Parlamenti húzás Kríziskassza Az eltűnt milliárdok városa 2009/június Mesterházy Attila kiugratta a Fideszt a bokorból... XVI. évfolyam 4. szám Magyar Szocialista Párt és Országgyűlési Képviselőcsoportja www.mszp.hu balközép 2009/június Parlamenti húzás Mesterházy Attila kiugratta a Fideszt a bokorból... Kríziskassza Segítség

Részletesebben

A pénz álbal kerekasztala

A pénz álbal kerekasztala VII. (XXIII.) ÉVFOLYAM, 09. SZÁM MUNKÁSPÁRT $ A pénz álbal kerekasztala 200 forint 1 2 MUNKÁSPÁRT balszemmel Thürmer Gyula Mi a bal szemünkkel nézünk a világra. Így sok mindent észreveszünk, amit csak

Részletesebben