Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Activia Kupon Promóció Játékszabályzat"

Átírás

1 Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya I. A promóció rövid leírása: Üzenet: Fogyassz rendszeresen Danone ACTIVIA joghurtot a garantált kedvezményekért, ajándékokért! Mindazon Játékosok, akik a III/2. pont szerinti termékkörbe tartozó Activiát vásárolnak és a poharak belső oldalán megjelenő, a termék elfogyasztását követően láthatóvá váló, 10 jegyű (betű és szám kombinációjából álló) egyedi kódot a VIP Programba történő regisztrációt követően feltöltik a honlapon keresztül, garantált ajándékként 4 különböző kategóriából választhatnak maguknak egy-egy kedvezménykupont minden feltöltött kód után. A Játékosok 20 db feltöltött kódot a hónap garantált ajándékára is beválthatnak, az adott havi ajándékkészlet és Játékosonként havi egy darab 1 erejéig. II. A promóció részletes leírása: 1. Az "ACTIVIA Kupon Promóció" elnevezésű promóciós játék (továbbiakban: Játék) a II/2. pontban meghatározott időtartam alatt és határidők szerint kerül lebonyolításra, amelyben a III/1. pont szerinti Játékosok minimum 1 darab, a III/2. pont szerinti joghurttermék megvásárlásával vehetnek részt oly módon, hogy a pohár belsejében elrejtett, I. pont szerinti egyedi kódot az Activia VIP Programba történő online regisztráció után feltöltik a weboldal alcím alatt (a továbbiakban: Pályázat). Minden kódot feltöltő Játékos a weboldal alcíme alatt megjelenő kedvezményes kuponajánlatok közül garantáltan letölthet egyet a VI. pontban foglaltak alapján. A véglegesítést követően a kiválasztott kuponajánlat más Ajánlatra nem cserélhető ki, más ajánlattal nem vonható össze. Az Ajánlat pénzre át nem váltható. Az a Játékos, aki legalább 20 db kódot feltölt, a havi garantált ajándékra is beválthatja azokat - az aktuális havi ajándékkészlet erejéig az V. pontban foglaltak szerint. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja azt a Játékost, aki a Játék során bizonyítottan a Játék internet oldalának feltörésével, robot, vagy spam program használatával, vagy egyéb más jogszerűtlen módon kíván előnyhöz jutni. A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Szervező a jelen Játékszabályzatban foglalt bármely feltételt a Játék időtartama alatt bármikor módosíthat. A Szervező minden 1 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

2 módosításra vonatkozó tájékoztatást legkésőbb a változás hatályba lépésének napján a Játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzétesz A promóció január 01. és december 31. között kerül lebonyolításra azzal, hogy a Játékban kódokat feltölteni január :00 és december :00 között van lehetőség. A kedvezménykuponok kizárólag Február tól igényelhetőek, legfeljebb január :00-ig és a kuponon feltüntetett felhasználási határidőn belül, de legkésőbb január 31-ig használhatók fel. A garantált ajándékok kizárólag Február tól kezdődően állnak rendelkezésre és mindig az aktuális hónap 15. napjának 12 óra 00 perce 00 másodpercétől a következő hónap 15. napjának 11 óra 59 perce 59 másodpercéig, a tárgyhavi készlet és Játékosonként havi 1 darab erejéig igényelhetők, legfeljebb azonban január :00 óráig, az V/4. pontban részletezett feltételek szerint A kedvezménykupon a rajta feltüntetett határidőn belül, de legkésőbb január 31-ig használható fel. Pályázatot beküldeni kizárólag a fenti, kódfeltöltésre rendelkezésre álló időtartamon belül lehetséges, a később beküldött Pályázatok sem kedvezménykuponra, sem ajándékra nem jogosítanak. Egy kód csak egyszer tölthető fel és egyszeri kuponkedvezményre használható fel, ugyanakkor a kuponkedvezményre beváltott 20 db kuponért garantált ajándék is igényelhető az V. pontban foglaltak szerint. A kód elírása esetén a Pályázó hibaüzenetet kap, a Játékban való részvételre csak a helyes, korábban még fel nem töltött kódok jogosítanak. 4. A Játék Szervezője és Adatkezelője a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. (1106 Budapest, Keresztúri út 210.) 5. A Játék lebonyolítása során a Szervező megbízásából a következő ügynökség jár el, amely egyben az Adatkezelő által megbízott Adatfeldolgozó: Rewart Kft. (11124 Budapest, Jagelló út 1-3.) (a továbbiakban: Rewart). III. A Játékban résztvevő személyek és termékek 1. A Játékban kizárólag 18. életévét betöltött, cselekvőképes, magyarországi lakcímmel rendelkező, a IV/1. pont hatálya alá nem eső természetes személyek vehetnek részt. 2. A Játékban a magyarországi forgalomban lévő, promóciós csomagolással ellátott Danone Activia Krémes, Pille, Rostos, Gyümölcsös és Stevia termékcsaládokba tartozó, valamennyi ízű és kiszerelésű poharas termék részt vesz, kivéve a 250 g- os joghurtitalok és a 150 g-os Activia Prémium. 2 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

3 IV. A Játékosként kizárt személyek és az adatkezelés 1. A Játékból ki vannak zárva a Szervező, a Rewart és a promócióban részt vevő ügynökségek alkalmazottai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk b) pontjában meghatározott hozzátartozói. 2. Az online regisztrációs adatlap kitöltésével és a Pályázat beküldésével egyidejűleg tudomásul veszed és elfogadod a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit, valamint hozzájárulsz a regisztrációs adatlapon megadott személyes adataidnak a Szervező általi kezeléséhez, a Rewart általi feldolgozásához és a Játék lebonyolításában résztvevő, a jelen Játékszabályzat II. sz. Mellékletében felsorolt személyek a kedvezménykuponokat, havi garantált ajándékot felajánló egyes szerződéses partnerek - részére történő továbbításához, marketing célú felhasználásához. A Játékszabályzat II. sz. Melléklete a kedvezményeket, ajándékokat felajánló szerződéses partnerek számának bővülése következtében a honlapon folyamatosan aktualizálásra kerül. A regisztráció során megadott hozzájárulásod alapján annak bármikor történő visszavonásáig - számodra a fenti személyek bármelyike a továbbiakban reklámtartalmú üzeneteket is küldhet. A Szervező általi adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhetsz személyes adataid kezeléséről, ellenőrizheted személyes adataid tartalmát, illetve kérheted azok helyesbítését, törlését. Az adataid kezeléséről való tájékoztatáskérés, illetve adataidnak módosítása, törlése iránti igényeidet az címre juttathatod el a Játék időtartama alatt. A regisztráció során megadott adatoknak a Játék időtartama alatti törlése esetén azonban a Játékos nem jogosult a promócióban való részvételre és kedvezményre jogosító kupon letöltésére, vagy garantált ajándék igénylésére/átvételére. A Szervező mint Adatkezelő a jelen Játékszabályzat szerinti adatkezelést a NAIH-hoz bejelentette, az adatkezelési azonosító: NAIH /2012., kiegészítései: NAIH-65388/2013.; NAIH-66427/ december 31. után az adataid kezeléséről való tájékoztatáskérés, illetve adataidnak módosítása, törlése iránti igényeidet a címre juttathatod el. V. Havi garantált ajándék 1. A havi aktuális garantált ajándék pontos megjelölését, mennyiségét és annak átvételével (igénybevétel, kiszállítás stb.) kapcsolatos részletes információkat a Játékszabályzat folyamatosan aktualizált I. számú melléklete tartalmazza. Mindegyik havi garantált ajándék ajánlott fogyasztói ára min Ft/db. Az I.sz. Melléklet első alkalommal a február havi garantált ajándékkal kapcsolatos információkat tartalmazza, míg április hónaptól kezdődően az aktuális tárgyhavi garantált ajándék részleteiről és az átvételi szabályokról a tárgyhónap 15. napján frissített I. sz. melléklet nyújt majd részletes információt. 4 4 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

4 2. A garantált havi ajándékból aktuálisan rendelkezésre álló mennyiség a honlapon folyamatosan kijelzésre kerül. Egy Játékos 20 db feltöltött kódért legfeljebb egy darab garantált havi ajándék 5 igénylésére és átvételére jogosult az adott ajándékból rendelkezésre álló havi készlet erejéig. 3. A tárgyhavi ajándék átvételére amennyiben az I.sz. melléklet eltérően nem rendelkezik - legfeljebb a tárgyhónapot követő második hónap 15. napjáig van lehetőség A 20 db kód feltöltése után a Játékosnak választási lehetősége van, hogy a tárgyhónapban érvényes ajándékra váltja be a kódokat, vagy továbbviszi a következő havi ajándékra. A havi ajándékigényléseket az adott hónapra érvényes ajándékkészlet erejéig tudjuk teljesíteni, de Játékosonként havonta csak egy darab garantált ajándék igényelhető. Amennyiben már nem áll rendelkezésre a tárgyhavi garantált ajándék, a Játékosnak lehetősége van a már feltöltött 20 kódjáért cserébe egy következő hónap garantált ajándékából választani. A Játékos a garantált havi ajándékát az aktuális hónap 15. napjának 12 óra 00 perce 00 másodpercétől a következő hónap 15. napjának 11 óra 59 perce 59 másodpercéig, de legfeljebb a tárgyhavi ajándékkészlet erejéig igényelheti, legfeljebb azonban január :00 óráig. Az aktuális havi ajándék igénylésére rendelkezésre álló napokon naponta maximum 100 (száz) darab ajándék lehívására van lehetőség - minden nap 12 óra 00 perc 00 másodperctől a következő nap 11 óra 59 perc 59 másodpercig - mindaddig, amíg az I. Melléklet szerint az aktuális havi ajándékkészlet mennyisége rendelkezésre áll. 7 A 20 db, garantált ajándékra már beváltott kód újabb garantált ajándék beváltására nem használható fel, ugyanakkor a december 31-ig feltöltött és legkésőbb január 12-ig 8 ajándékra beváltott kódokért a kedvezménykuponok - legkésőbb január :00 óráig - még igényelhetők és legfeljebb január 31-ig beválthatók a kupont kibocsátó partnereknél. VI. Kedvezménykuponok letöltése 1. A kedvezménykupon igénylésének feltétele: legalább egy (1) db promóciós csomagolással ellátott, III/2. pont szerinti Danone Activia joghurt megvásárlása, a Játékos személyes adatainak online regisztrációja a promóciós weboldalon (www.activia.hu), valamint a pohár belsejében láthatóvá váló, I. pont szerinti egyedi kód feltöltése a Játékszabályzat II/2. pontjában kódfeltöltésre megjelölt időtartam alatt. 2. Az egyedi kódot a Játék időtartama alatt feltöltő Játékos garantált kedvezményként 4 különböző kategóriába (egészséges étkezés, wellness-fitness, szépség, lelki feltöltődés) tartozó kedvezménykupon mint Ajánlat között válogathat és letöltéssel választhat egyet, 5 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

5 mely a promóciós weboldalon meghatározott mértékű kedvezményt nyújt számára; így pl. 1 fizetett szépségkezelés / wellness szolgáltatás megvásárlása esetén 1 térítésmentes szolgáltatásra szól, tetszőleges napon, Ajánlattól függően, szabad kapacitás alapján, a weboldalon felsorolt városokban, a listában szereplő szolgáltatók valamelyikénél. A fizetett és a mellé járó térítésmentes szolgáltatás kizárólag ugyanazon kiválasztott helyszínen és szolgáltatásra érvényesíthető. 3. A kiválasztott szolgáltatásra vonatkozó kedvezményigényt a promóciós weboldalon a kedvezmények leírásánál feltüntetett időpontig kell eljuttatni az online felületen történő igénylési űrlap kitöltésével. Kizárólag az online felületen feltüntetett, illetve legkésőbb 2014.január 12-ig beérkezett igényeket áll módunkban elfogadni, az online foglalási rendszer ezt követően nem áll rendelkezésre, programválasztási igényeket nem fogad. 4. A kedvezményre feljogosító kupon (továbbiakban: kupon) a rajta feltüntetett időtartam alatt, de legkésőbb január 31-ig használható fel. A szolgáltatások kiválasztásánál kérjük, vedd figyelembe az egyes helyszínek szezonalitását, egyedi részvételi szabályzatát és a letölthető kuponok érvényességi feltételeit, valamint egyedi beváltási határidejét. 5. Az Ajánlat tényleges igénybevételének feltétele az online regisztrációs űrlap hiánytalan kitöltése. A kedvezményszolgáltatás kiválasztását követően, ki kell nyomtatnod a kupont, melynek a helyszínen való felmutatásával és átadásával és az első szolgáltatás helyszínen történő megfizetésével válsz jogosulttá a második szolgáltatás térítésmentes igénybevételére (ú.n. 1+1 kedvezmény esetén), avagy az egyszeri kedvezmény érvényesítésére. Ennek elmulasztása esetén minden szolgáltatást önköltségen kell megtérítened. 6. Minden kedvezményes szolgáltatás kiválasztása a rendelkezésre álló szabad kapacitás függvénye, melyet a partnerek beérkezési sorrendben kezelnek. Az Ajánlat igénybevételére jogosító kupont - a szükséges információkkal együtt - az online regisztrációt és az Ajánlat kiválasztását (kupon véglegesítését) követően tudod a weboldalról kinyomtatni. 7. Az igénybevétel előtt egyénileg kell egyeztetned a szolgáltató helyszínnel, erről a szolgáltatás igénylése során az online felületen kapsz információt. 8. A kedvezménykupon beváltásáért kizárólag a szolgáltató helyszín felel. 9. A promóciós kedvezményajánlat a szolgáltató helyszínek részéről nem összevonható semmilyen más kedvezménnyel, akcióval. 10. Az Ajánlat igénybevételével kapcsolatos kérdések esetén, keresd ügyfélszolgálatunkat a Játék teljes időtartama alatt, éjjel-nappal a telefonszámon, vagy az címen. 11. Előre nem látható, a Szervezőnek, illetve a Rewartnak fel nem róható okok miatt az akcióban résztvevő szolgáltató helyszínek esetlegesen változhatnak. Erről az Ajánlat kiválasztása során értesítünk, valamint a promóció hivatalos honlapján, a Program lehetőségek menüpont alatt tájékozódhatsz a mindenkori Ajánlatokról!

6 12. Ellopott, elveszett kuponokat, nem tudunk pótolni. Minden kinyomtatott kupon egyedi sorszámmal ellátott és egy alkalommal használható fel a teljes áru szolgáltatás mellé egy alkalommal járó kedvezményes szolgáltatás igénybevételére, vagy egyéb kedvezménykupon kiválasztása esetén szintén csak egy alkalommal lehet a kedvezmény meghatározott mértékét érvényesíteni. Egy kupon csak egy szolgáltatásra váltható be, egy szolgáltatásra nézve csak egyszer érvényesíthető a kuponkedvezmény. 13. Az Ajánlat másra át nem ruházható, nem értékesíthető, az akciós kedvezmény készpénzre nem váltható, és más ajánlattal nem összevonható. 14. Az Ajánlaton felül igénybe vett minden egyéb extra szolgáltatás költsége a helyszínen fizetendő. 15. A kupon véglegesítése után az Ajánlat megváltoztatására, új kupon kiállítására nincs lehetőség. 16. Az online felületen található minden információ (pl. Útmutató az ajándék igénybevételéhez) a jelen Játékszabályzat részét képezi. 17. A Szervező, illetve a Rewart fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden illetéktelen (az Ajánlatra nem jogosult) személy által beküldött kedvezményigényt. Az Ajánlatra csak az a Játékos jogosult, aki a Játékba a jelen Játékszabályzat rendelkezései szerint regisztrál és érvényes, I. pont szerinti kódot tölt fel. 18. A Szervező, valamint a Rewart nem felelősek a kuponok helytelen felhasználásáért, és nem felelősek a helyszínek látogatásának következtében kialakuló esetleges betegségekért vagy balesetekért, valamint a minőséggel és elérhetőséggel kapcsolatos elégedetlenségekért. 19. A Szervező, valamint a Rewart nem vállalnak felelősséget a helyszínek személyzetéért és vezetőségéért, valamint az általuk kibocsátott információkért, sem panaszt, sem követelést nem fogadnak el a helyszínekkel kapcsolatos elégedetlenség vagy vita esetén. Nem vállalnak továbbá felelősséget a személyes veszteségekért, beleértve, de nem kizárólagosan, az anyagi veszteséget, amely saját, vagy a valamely más látogató, avagy a szolgáltató helyszín hibájából következett be. Bármilyen felmerülő probléma esetén kérjük, hívd non-stop hívható ügyfélszolgálatunkat ( )! 20. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előre nem látható okok miatt bármely Ajánlatot megváltoztasson vagy visszavonjon. Ebben az esetben azonban azt egy ugyanakkora vagy nagyobb értékű Ajánlattal helyettesíti. 21. A Szervező, illetve a Rewart nem vállal felelősséget az internetkapcsolat hibájából adódó technikai problémákért. 22. A kuponok beváltási határidejének lejárta után (2014. január 31.) reklamációt nem tudunk elfogadni. 23. A jelen Hivatalos Játékszabályzat hozzáférhető a weboldalon és a helyi tarifával, a promóció ideje alatt éjjel-nappal hívható Rewart Kft. promóciós

7 ügyfélszolgálatán; a telefonszámon vagy a Danone Kft. hivatalos Infoline vonalán, a telefonszámon. 24. A részvételi feltételekre a magyar jogszabályok irányadók; bármilyen esetlegesen felmerülő vita eldöntésére a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok jogosultak. Budapest, December 31. Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Frissítése 9 A Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (1106 Budapest, Keresztúri út 210.) az Activia Kupon Promóció Játékszabályzat (a továbbiakban: Játékszabályzat) 3. oldal utolsó előtti bekezdésében rögzítettek gyakorlásával, a hivatkozott Játékszabályzat I. számú mellékletének a július hónapra hatályos havi garantált ajándékra vonatkozó szabályait az alábbiak szerint frissíti. A július havi ajándékok tárgya: 1500 db felnőtt egész napos belépőjegy 1 főre a mogyoródi Aquaréna aquaparkba A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden július havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos személyazonososságát személyi azonosító irat felmutatásával igazolva személyesen átveheti belépőjegyét az Aquaréna pénztáraiban július 20-tól augusztus 31-ig. A fent ismertetett július havi ajándékok eltérően a Promóció során eddig folytatott gyakorlattal július 1-től július 15-ig lesznek elérhetők, azaz igényelhetők és beválthatók, így a Játékszabályzat havi ajándékokra vonatkozó előírásai szerinti igénylés és beváltás ezen előrehozott időtartam alatt gyakorolható. A jelen Frissítésben leírtak kizárólag július hónapra vonatkoznak, a további hónapokra, eltérő intézkedésünk hiányában, a Játékszabályzat és Melléklete rendelkezései irányadók. A jelen Frissítésben megjelenített változtatásokat folyamatosan kommunikáljuk a rendelkezésre álló reklámfelületeken; mindezek mellett kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy a Promóció havi garantált ajándék igénylését és beváltását a fentiekben leírtak szerint teljesítsék, ugyanis a határidőn kívüli igényléseket a Danone Kft nek nem áll módjában teljesíteni. Budapest, június 28.I. számú melléklet 9 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

8 I.1. Havi garantált ajándék február Perla Itália palacsintasütő, összesen 1500 db az első 1500, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő Játékosnak. Az ajándék jellemzői: PFOA mentes, 25 cm-es alumínium palacsintasütő kerámiával erősített bevonattal. Átvétel: Minden havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka postázásra kerül február 18. és március 31. között. I.2. Havi ajándék március Pocak báb, összesen 3000 db az első 3000, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő játékosnak. Az ajándék jellemzői: a bábu zöld színű, kézre húzható, kb. 30 cm, mozgatható szájú. Átvétel: Minden március havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka postázásra kerül március 18. és április 30. között. I.3. Havi ajándék április Tchibo tojás- és palacsintasütő forma, összesen 1500 db az első 1500, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő játékosnak. Az április havi ajándék igénylése április 15-től lehetséges. Az ajándék jellemzői: szilikonból készült, hőálló fogantyúval ellátott vidám sütőformák, amik tükörtojás és palacsinta sütésére egyaránt alkalmasak. Ajándékcsomagonként 4 db (virágospillangós és virágos-szíves szett). Átvétel - Kiszállítás Minden április havi garantált ajándékot igénylő budapesti lakcímmel regisztrált Játékos ajándéka leszállításra kerül a budapesti Arena Plaza Tchibo áruházába, ahol azt személyesen átvehetik május 1-től május 31-ig. A vidéki nyertesek nyereménye futárszolgálattal kiszállításra kerülnek május 1-től május 31-ig. I.4. Havi garantált ajándék május

9 1500 db körömlakk ajándékcsomag, melynek tartalma: 2 db Sally Hansen körömlakk, az alábbi körömlakkokkal (2 szín): 550-es kódú, All fired up elnevezésű körömlak 160-as kódú, Shell we dance elnevezésű körömlakk. A havi garantált ajándékot kapja: Az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 csomag, egy csomag két darab körömlakkot tartalmaz. Minden nap maximum 100 db ajándékcsomagra nyújtható be garantált ajándék-igénylés, az 1500 db-os ajándékcsomag-készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy csomag igényelhető a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel - Kiszállítás Minden május havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka futárszolgálattal kiszállításra kerül június 15-től július 15-ig. I.5. Havi garantált ajándék június 1500 db Hawaiian Tropic 30 faktoros Protective Sun Lotion naptej A havi garantált ajándékot kapja: Az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab. Minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be garantált ajándék-igénylés, az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab igényelhető a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel - Kiszállítás Minden június havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka futárszolgálattal kiszállításra kerül július 1-től július 31-ig. I.6. Havi garantált ajándék július 1500 db felnőtt egész napos belépőjegy 1 főre a mogyoródi Aquaréna aquaparkba A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden július havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos személyazonososságát személyi azonosító irat felmutatásával igazolva személyesen átveheti belépőjegyét az Aquaréna pénztáraiban július 20-tól augusztus 31-ig.

10 I.7. Havi garantált ajándék augusztus 1500 pár Heavy Tools papucs A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést sikeresen beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, augusztus 15- től kezdődően minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden augusztus havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos ajándékát a visszaigazoló ben megkapott nyolc karakterből álló egyedi átvételi kódjával veheti át a következő üzletközpontokban található Heavy Tools márkaüzletekben szeptember 3-tól szeptember 21-ig: Arena Plaza Budapest, Mammut II Budapest, Árkád Győr, Árkád Pécs, Árkád Debrecen, Fórum Szeged, Árkád Budapest III. kerület, Óbuda Outlet Biatorbágy, Premier Outlet Center Polgár, M3 Outlet szeptember 21-ét követően az ajándék átvételére nincs lehetőség, egy átvételi kód csak egyszer, egy pár papucs beváltására használható fel. Az ajándék készpénzre illetve utalványra nem váltható, a papucsokat kizárólag a következő kollekciókba tartozó termékek közül lehet kiválasztani: UZO black I1S12934BL UZO graphite I1S12934GP ULF graphite I1S12936GP UDDER navy I1S12939NA

11 URUI black I2S12923BL UYANA black I2S13935BL UYANA capri I2S13935CP Az augusztus havi ajándékok az aktuális készlet erejéig választhatók az üzletekben - méret, kollekció, női-férfi. A rendelkezésre álló készlet üzletenként eltérő lehet. Az átvételi kód felhasználásával már kiválasztott Heavy Tools papucs helyett pl. más méretre vagy színre való igény alapján - másik papucs nem választható. I.8. Havi garantált ajándék szeptember 1500 db divatmagazin előfizetési csomag 3 kiadványra nézve Az ajándékcsomag tartalma: 3 féle divatmagazin - Elle, Marie Claire, Cosmopolitan októberi hónapra szóló (egy havi) előfizetése. A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt és a garantált havi ajándékigénylést sikeresen beküldi. Amennyiben az ajándékot sikeresen igénylő Játékos a regisztrált lakcímétől eltérő postacímre kéri az ajándék postázását, úgy postázási adatait az ajándékbeváltást követő 5 (öt) napon belül meg kell adnia, ellenkező esetben az ajándék a regisztráció során megadott lakcímre kerül kézbesítésre.összes mennyiség: 1500 darab ajándékcsomag, szeptember 15-től kezdődően minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándékcsomag igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Az ajándék nem átruházható, készpénzre illetve utalványra nem váltható. Ajándékok átvétele, kiszállítása Minden szeptember havi sikeres ajándék igénylést beküldő Játékos ajándéka kiszállításra kerül október 08-tól október 14-ig. Az ajándékcsomagra jogosult Játékos 3 db magazint kap külön-külön csomagolva. A Játékos a Játékszabályzat szerint a magazin-előfizetések igénylésével, illetve elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Játékszabályzat alapján önként megadott alábbi személyes adatait (név, kézbesítési cím, cím) a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. mint

12 adatkezelő a Sanoma Media Budapest Zrt. és a Hearst Sanoma Budapest Kft. (székhely: 1037 Budapest Montevideo u. 9.), együttesen: Kiadó részére az előfizetés teljesítése, céljából továbbítsa és a Kiadó azokat az előfizetések teljesítése céljából felhasználja, kezelje illetve a Kiadó az adott előfizetési periódus lejárta előtt ben értesítést küldjön az előfizetés lejártáról és a hosszabbítás lehetséges módjáról. A vonatkozó Kiadói adatvédelmi tájékoztató a adatvédelem menüpont alatt érhető el. I.9. Havi garantált ajándék október 1500 darab TDK Life On Record "Essentials" EB300 fülhallgató fehér színben A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést sikeresen beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, október 15- től kezdődően minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Ajándékok átvétele, kiszállítása: Minden október havi sikeres ajándékigénylést beküldő Játékos ajándéka a visszaigazoló e- mailben megkapott nyolc karakterből álló egyedi átvételi kódjával vehető át december 1. és december 21. között az alábbiakban meghatározott üzletek közül az általa kiválasztott üzletben. A Játékosnak a sikeres ajándékbeválást követő 5 (öt) napon belül ki kell választania a visszaigazoló ben található linkre kattintva, hogy melyik üzletben szeretné átvenni ajándékát a lent felsoroltak közül, ellenkező esetben az ajándék csak a regisztráció során megadott lakcíméhez az alábbiakban meghatározott üzletek közül a legközelebb esőben vehető át. Amennyiben a Játékos nem rendelkezik regisztrált címadattal, és azt nem adja meg a sikeres ajándékbeváltást követő 5 napon belül, illetve e határidőn belül nem választ ki az ajándékátvételre egy üzletet sem, úgy ajándékát kizárólag Budapesten a Corvin Euronics MEGA üzletében (1082 Budapest, Futó u ) veheti át. A Játékos az átvétel helyét üzletválasztása után már nem módosíthatja. Minden átvételi kód csak egyszer, egy fülhallgató beváltására használható fel a fent megjelölt beváltási időszakon belül. Az ajándék készpénzre vagy utalványra nem váltható. Résztvevő üzletek: Euronics MEGA 1082 Budapest 11. (corvin) Futó u Euronics MEGA 1148 Budapest 13. ( sugár) Örs Vezér tere 24. Euronics MEGA 1191 Budapest 12. (köki) Vak Bottyán u 75/ B (203 üzlet) Euronics MEGA 2011 Budakalász ( Bp. 10 ) Omszk park 4. Euronics MEGA 2040 Budaörs ( Bp. 9 ) Malomkő u 5. Euronics 2400 Dunaújváros Béke tér 3.

13 Euronics 2500 Esztergom Dobogókői út 84. Euronics 2800 Tatabánya Fő tér 10. Euronics 2900 Komárom Mártírok útja 1-3. Euronics 3100 Salgótarján 2. Bem József u Euronics 3300 Eger 1. Rákóczi u. 90. Euronics 3525 Miskolc Szentpáli út 2-6. Euronics 4200 Hajdúszoboszló Hősök tere Euronics 6500 Baja Csermák tér 4. (Dunatáj Áruház) Euronics 7030 Paks Barátság u. 3. Euronics 7100 Szekszárd Mátyás K. u. 6. Euronics 7400 Kaposvár Berzsenyi D. u. 9. Euronics 7570 Barcs Erkel F. u. 1. Euronics 7621 Pécs 1. Kossuth tér 5. Euronics 7700 Mohács 2. Pécsi u 3353 hrsz Euronics 8000 Székesfehérvár Palotai út 1. Euronics 8200 Veszprém Budapest út Euronics 8230 Balatonfüred Kossuth L. u. 16. Euronics 8300 Tapolca Deák F. u Euronics 8360 Keszthely Murvás u. 2. Euronics 8500 Pápa Celli u 73. Euronics 8600 Siófok Tanácsház u. 9. Euronics 8800 Nagykanizsa Zrínyi u. 15. Euronics 8900 Zalaegerszeg Stadion út 5. Euronics 9023 Győr Vasvári P. u. 1/A (Győr Plaza) Euronics 9200 Mosonmagyaróvár Fő utca 35. Euronics 9400 Sopron Határdomb u 2. ( Alphapark ) Euronics 9700 Szombathely Varasd u 10.

14 GSM Mobilfon Telenor Partner üzlet 3200 Gyöngyös Tesco Áruház / Vásár utca 2. GSM mobilfon Telenor Partner üzlet 4026 Debrecen Debrecen Plaza / Péterfia u Volt szaküzlet 6720 Szeged Deák Ferenc utca Volt szaküzlet 4400 Nyíregyháza Hősök tere 4. I.10. Havi garantált ajándék november 1500 darab netpincer.hu kupon 3000 Ft értékben, 2*1500 Ft-os címletekben. Egy rendelésnél egy db 1500 Ft értékű kupon használható fel, feltéve, hogy a rendelés értéke eléri az Ft-ot és az ellenérték online fizetési módon (bankkártya, OTP Szép kártya, MKB Szép kártya, KH Szép kártya vagy Mastercard Mobil) rendezhető. A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt és a garantált havi ajándékigénylést sikeresen beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, november 15- től kezdődően minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Ajándékok átvétele, kiszállítása: Minden november havi sikeres ajándékigénylést beküldő Játékos ajándéka a visszaigazoló e- mailben megkapott 12 karakterből álló egyedi átvételi kupon kódjával használható fel november 15. és december 31. között a oldalon történő minimum 1501 Ft összegű rendelésnél, kizárólag online fizetési mód esetén: bankkártya, OTP Szép kártya, MKB Szép kártya, KH Szép kártya vagy Mastercard Mobil. Készpénzzel vagy étkezési utalvánnyal (Erzsébet utalvány, Posta Paletta utalvány, Sodexo és Ticket Restaurant utalvány) történő fizetés esetén a kupon nem használható fel. A Játékos 1 db egyedi átvételi kupon kódot kap a sikeres ajándék-beváltást visszaigazoló ben, amelyet a oldalon történő regisztrációt követően aktiválnia kell a profil oldal Kupon aktiválás menüpontban. A Játékos a oldalon való regisztráció során személyes adatait a szolgáltatást üzemeltető Viala Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. számára adja meg, az adatok kezelésére és védelmére nézve a weboldalon közölt feltételek az irányadók. Sikeres aktiválás után a Beváltott kuponok menü alatt megjelenik a 2 db, egyenként 1500 Ft értékű címlet. A kosár véglegesítésénél a Kész vagyok gombra kattintás és az online fizetési opció kiválasztása után választható ki a már aktivált kupon, így az 1500 Ft kedvezmény levonódik a rendelés végösszegéből a fizetési oldalon, amennyiben a kosár értéke eléri az 1501 Ft-ot. A kupon a oldalon fellelhető ajánlatok közül kizárólag azokra használható fel, amely elfogadóhelyen online fizetési módot elfogadnak. A beváltáshoz szükséges információk, további segítség a www. netpincer.hu/activia oldalon is megtalálhatók. A kupon készpénzre nem váltható, minden kupon csak egyszeri kedvezményt nyújt és egy rendeléshez csak egy kupon használható fel.

15 II. számú melléklet: január - február - március április május június - augusztus - október november hónapban partnereink részére marketing célú adattovábbítás nem történik. Július hónapban marketing célú adattovábbítás történik az Aquaréna Kft. (2146 Mogyoród, Vízipark út 1.) részére. Szeptember hónapban az előfizetések teljesítéséhez szükséges adattovábbítás (név, lakcím vagy postacím, cím) történik a Sanoma Media Zrt. és a Hearst Sanoma Budapest Kft.(1037 Budapest, Montevideo u. 9.) részére. A Játékos a Játékszabályzat szerint a magazin-előfizetések igénylésével, illetve elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Játékszabályzat alapján önként megadott alábbi személyes adatait (név, kézbesítési cím, cím) a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. mint adatkezelő a Sanoma Media Budapest Zrt. és a Hearst Sanoma Budapest Kft. (székhely: 1037 Budapest Montevideo u. 9.), együttesen: Kiadó részére az előfizetés teljesítése, céljából továbbítsa és a Kiadó azokat az előfizetések teljesítése céljából felhasználja, kezelje illetve a Kiadó az adott előfizetési periódus lejárta előtt ben értesítést küldjön az előfizetés lejártáról és a hosszabbítás lehetséges módjáról. A vonatkozó Kiadói adatvédelmi tájékoztató a adatvédelem menüpont alatt érhető el.

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya I. A promóció rövid leírása: Üzenet: Fogyassz rendszeresen Danone ACTIVIA joghurtot

Részletesebben

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya I. A promóció rövid leírása: Üzenet: Fogyassz rendszeresen Danone ACTIVIA joghurtot

Részletesebben

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya Az időközbeni változtatásokkal egységes szerkezetbe foglalt, 2013. december 01-től

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A kijelölt Multipont Program Partneri kör kuponos akciójához KUPONOS AKCIÓ 2013. október-december A Kuponos akciót a Multipont Program Zrt. (1117, Budafoki út 79., a továbbiakban

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj páros ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték VinCe Balaton rendezvényen 2014. július 10-13. között (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA BONBONETTI CHOCO Kft. Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A promóció szervezője A Bonbonetti szaloncukor promóció szervezője a BONBONETTI CHOCO Kft. (székhely: 1097

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Kérjük, olvassa el figyelmesen az MGroup International kft. által meghirdetett MasterCard Youtuber Showroom játék (a továbbiakban: a

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

TESCO - FRIESLANDCAMPINA Kalandozz a Pöttyös ízekkel és szerezd meg a Plüss Pajtikat! nyereményjáték részvételi szabályai

TESCO - FRIESLANDCAMPINA Kalandozz a Pöttyös ízekkel és szerezd meg a Plüss Pajtikat! nyereményjáték részvételi szabályai TESCO - FRIESLANDCAMPINA Kalandozz a Pöttyös ízekkel és szerezd meg a Plüss Pajtikat! nyereményjáték részvételi szabályai 1. Jelen szabályzat a FrieslandCampina Hungária Zrt. (Cg.01-10-047784; székhely:

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata A Program szervezője Az Ariston Thermo Hungária Kft. (továbbiakban: "Szervező") promóciót szervez (továbbiakban: "Program"), amelyben azon, a 1. pontban

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata Sensodyne promóció Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1 PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE 1. A Sensodyne promóció nyereményjáték ( Promóció ) szervezője a GlaxoSmithKline- Consumer Kft. (1124 Budapest,

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

SAMSUNG STELLA ARTOIS PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

SAMSUNG STELLA ARTOIS PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI SAMSUNG STELLA ARTOIS PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI I. Promócióban való részvétel feltételei 1. Minden egyes, a Samsung Electronics Magyar Zrt. (székhelye: 5126 Jászfényszaru, Samsung tér 1. fióktelepe:

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

Részvételi- és Játékszabályzat

Részvételi- és Játékszabályzat Részvételi- és Játékszabályzat 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A nyereményjáték szervezője a Henkel Magyarország Termelési és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság a továbbiakban: Henkel Magyarország Kft.,

Részletesebben

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata 1. A Promóció szervezője A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

Sensation elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

Sensation elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei Sensation elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei I. A promóció rövid leírása Nyerjen belépőt a Sensation The Legacy paryra A Philips TV és az Extreme Digital most elrepíti Önt Amszterdamba

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező ). A

Részletesebben

Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. A játék szervezője Az Év végi ajándéközön! elnevezésű nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője az EDF DÉMÁSZ Zrt. (székhely:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője Az Utazz Legoland-be elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Pannoncolor Kft, székhely: 1107 Budapest, Barabás u.

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

Részvételi feltételek

Részvételi feltételek Részvételi feltételek A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-040628, továbbiakban, mint Szervező

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat Részvételi és Játékszabályzat Az Ooops! Bajkeverők fotó és videó feltöltés nyereményjáték promóciós Játék hivatalos Játékszabálya A promóció a teljes Bajkeverők kampány része 1. A Játék szervezője Az Ooops!

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen az Festival Travel International Kft., a Meex oldal, Meex Lounge Debrecen, MEEX Lounge Szeged Facebook

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték )

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték ) HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező

Részletesebben

Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat

Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat 1. A nyereményjáték szervezője, lebonyolítója, adatkezelője, adatfeldolgozója A Nálunk hét nap a gyereknap! nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata

Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata 1. A Nextent Informatika Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47 49. adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH 83388 /2015, továbbiakban: Szervező

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. július 1-je és július 31-e között szervezett Nyerjen Ízek és Érzések magazin egyéves előfizetést nyereményjáték feltételei.

Részletesebben

A kutatás 2014. december 11. és 2015 január 4. között tart.

A kutatás 2014. december 11. és 2015 január 4. között tart. SZABÁLYZAT A TargetMax Kft. nyaralási szokások felmérésére online kikérdezésen alapuló kutatást szervez. A kérdőívet kitöltő, és a kitöltés után személyes adatokat megadó résztvevők közül kisorsolásra

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

Az ACTIMEL Nyerj egy MINI COOPER-t hétvégére! PROMÓCIÓS NYEREMÉNYJÁTÉK hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Az ACTIMEL Nyerj egy MINI COOPER-t hétvégére! PROMÓCIÓS NYEREMÉNYJÁTÉK hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. Szervező és Lebonyolító Az ACTIMEL Nyerj egy MINI COOPER-t hétvégére! PROMÓCIÓS NYEREMÉNYJÁTÉK hivatalos részvételi- és játékszabályzata Az Actimel Nyerj egy MINI COOPER-t hétvégére! vásárláshoz kötött

Részletesebben

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI A Tudj meg többet a vízről! elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: Játék )

Részletesebben

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása Adószám: 108 39089-2-44 Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása I. A nyereményjáték megnevezése: Tiszta a levegő! nyereményjáték II. III. IV.

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas 2015. november 02.-2015. december 20. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5.

Részletesebben

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

A SPAR nyereményjáték véget ért! A Friesland Pöttyös pillanatok nyereményjáték részvételi szabályai

A SPAR nyereményjáték véget ért! A Friesland Pöttyös pillanatok nyereményjáték részvételi szabályai A SPAR nyereményjáték véget ért! A kisebb nyeremények 500 HUF-os Spar vásárlási utalvány és a termék nyeremények még 2014. Április 6-ig beválthatóak a Spar és Interspar áruházakban! A fődíj nyeremények

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték

Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték 1. A Játék szervezője A Karácsonyi nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője az Axel Springer- Budapest

Részletesebben

A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Játék leírása 1.1. A Pécsi Direkt Kft. (székhely: 1075 Budapest, Károly krt. 3/C, adószám: 11009498-2-44, cégjegyzékszám:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276,

Részletesebben

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA. NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.)

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA. NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.) Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.) 1) 1.1. Az Új Nissan Pulsar és Note Nissan Nyílt Napok promóciós játék (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

Gyermelyi Hűségakció 2014 Részvételi és játékszabályzat

Gyermelyi Hűségakció 2014 Részvételi és játékszabályzat Gyermelyi Hűségakció 2014 Részvételi és játékszabályzat 1. Az akció szervezője Gyermelyi Zrt. székhely: 2821 Gyermely, Bajnai u. 1 cégjegyzékszám: 1991. 11 10 001362 adószám: 10467024 4 11 a továbbiakban

Részletesebben

Penny Market Kft. EXTRA Rejtvény-nyereményjáték Játékszabályzata

Penny Market Kft. EXTRA Rejtvény-nyereményjáték Játékszabályzata Penny Market Kft. EXTRA Rejtvény-nyereményjáték Játékszabályzata 1. A Játék Szervezője: A Penny Market Kft. (továbbiakban: Szervező ) székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület 5. számú főút

Részletesebben

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre.

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. szeptember 17. és október 19. között szervezett A MÁSIK ÉN KIHÍVÁS nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel általános

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO City Tűzoltóság elnevezésű nyereményjáték hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO City Tűzoltóság elnevezésű nyereményjáték hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO City Tűzoltóság elnevezésű nyereményjáték hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata 1, Az Játék szervezője A LEGO Hungária Kft. (Székhelye 1023 Budapest,

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Duna Plaza üzemeltetője, a Duna Plaza Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 178. adószám: 13096052-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A promóció szervezője A Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! elnevezésű promóció (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A Reckitt Benckiser Kft. (1113 Budapest, Bocskai utca 134-146.) továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Tesco nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Tesco nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Tesco nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata A Program szervezője Az Ariston Thermo Hungária Kft. (továbbiakban: "Szervező") promóciót szervez (továbbiakban: "Program"), amelyben azon, az 1. pontban

Részletesebben

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9.) (továbbiakban:

Részletesebben

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig 1. SZERVEZŐ CÉG: A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig A PROMOD ÚJ ILLATAI c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod Hungary

Részletesebben

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni:

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: 1 Allée 1117, Budapest Október 23. u. 8-10 +36 20 6208 180 H-SZO: 10:00-21:00 V: 10:00-19:00 Astoria 1075, Budapest Károly krt. 3/a.

Részletesebben

GYERE JÉZUSKA - PROMÓCIÓS JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZAT A JÁTÉK CÉLJA 1. A JÁTÉK IDŐTARTAMA 2. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

GYERE JÉZUSKA - PROMÓCIÓS JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZAT A JÁTÉK CÉLJA 1. A JÁTÉK IDŐTARTAMA 2. A JÁTÉK SZERVEZŐJE GYERE JÉZUSKA - PROMÓCIÓS JÁTÉK A JÁTÉK CÉLJA A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatokat a regisztráló

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276, adószám:

Részletesebben

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2016. szeptember 12-e és szeptember 18-a között szervezett Benyák Zoltán: A nagy illúzió nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban

Részletesebben

Gyermelyi Hűségakció 2015 Részvételi- és játékszabályzat

Gyermelyi Hűségakció 2015 Részvételi- és játékszabályzat Gyermelyi Hűségakció 2015 Részvételi- és játékszabályzat 1. Az akció szervezője Gyermelyi Zrt. székhely: 2821 Gyermely, Bajnai u. 1 cégjegyzékszám: 1991. 11-10-001362 adószám: 10467024-4-11 a továbbiakban

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Multiponttal most még többet nyerhet! (továbbiakban: Nyereményjáték )

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Multiponttal most még többet nyerhet! (továbbiakban: Nyereményjáték ) HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Multiponttal most még többet nyerhet! (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi.

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi. Részvételi feltételek MaxxCreation Fotózz és nyerj applikáció A nyereményjáték szervezője a Modell és Hobby Kft. (Székhelye: 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10; Központi ügyintézés: 1033 Budapest, Szőlőkert

Részletesebben

Az ACTIMEL NYERJ! 1 X 1.000.000 Ft-ot, vagy 10 X 100.000 Ft-ot! promóciós játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Az ACTIMEL NYERJ! 1 X 1.000.000 Ft-ot, vagy 10 X 100.000 Ft-ot! promóciós játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata Az ACTIMEL NYERJ! 1 X 1.000.000 Ft-ot, vagy 10 X 100.000 Ft-ot! promóciós játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. Szervező és Lebonyolító Az Actimel NYERJ! 1 X 1.000.000 Ft-ot, vagy 10 X 100.000

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny 1. A Central Médiacsoport Zrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 9., a továbbiakban: Szervező) által szervezett pályázati nyereményjátékban

Részletesebben

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött

Részletesebben

A Corvin Plaza által szervezett évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Corvin Plaza által szervezett évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) A Corvin Plaza által szervezett 2014. évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. NYEREMÉNYJÁTÉK 1.1. A Corvin Plaza Óriási karácsonyi

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Megújult külső, mindig nyerő tartalom! nyereményjáték. Részvételi és Játékszabályzata

A Magyar Posta Zrt. Megújult külső, mindig nyerő tartalom! nyereményjáték. Részvételi és Játékszabályzata A Magyar Posta Zrt. Megújult külső, mindig nyerő tartalom! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata 1. Általános feltételek A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: szervező) Megújult külső, mindig nyerő

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Kérjük, olvassa el figyelmesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által a Szabad a Gazdi Facebook oldalon

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat )

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) 1. A promóció (a továbbiakban: Promóció ) szervezője OTP Bank

Részletesebben

A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK

U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK Nyereményjáték szabályzata A játék időtartama: Játék szervezője: Játék felülete: 2014.07.14. 18.00 tól 2012.07.31. 19.00 ig Olsen Kommunikációs, Marketing, Média és

Részletesebben

Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata

Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata I. A Játék szervezője Az ÁRKÁD Győr 10. születésnap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék") szervezője a ECE Projektmanagement

Részletesebben

A Sajtkalandra fel és nyerj! - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

A Sajtkalandra fel és nyerj! - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata A Sajtkalandra fel és nyerj! - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A PANNONTEJ Zrt. (székhely: 8900 Zalaegerszeg, Platán sor 6.) továbbiakban: Szervező nyereményjátékot

Részletesebben