Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Activia Kupon Promóció Játékszabályzat"

Átírás

1 Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya I. A promóció rövid leírása: Üzenet: Fogyassz rendszeresen Danone ACTIVIA joghurtot a garantált kedvezményekért, ajándékokért! Mindazon Játékosok, akik a III/2. pont szerinti termékkörbe tartozó Activiát vásárolnak és a poharak belső oldalán megjelenő, a termék elfogyasztását követően láthatóvá váló, 10 jegyű (betű és szám kombinációjából álló) egyedi kódot a VIP Programba történő regisztrációt követően feltöltik a honlapon keresztül, garantált ajándékként 4 különböző kategóriából választhatnak maguknak egy-egy kedvezménykupont minden feltöltött kód után. A Játékosok 20 db feltöltött kódot a hónap garantált ajándékára is beválthatnak, az adott havi ajándékkészlet és Játékosonként havi egy darab 1 erejéig. II. A promóció részletes leírása: 1. Az "ACTIVIA Kupon Promóció" elnevezésű promóciós játék (továbbiakban: Játék) a II/2. pontban meghatározott időtartam alatt és határidők szerint kerül lebonyolításra, amelyben a III/1. pont szerinti Játékosok minimum 1 darab, a III/2. pont szerinti joghurttermék megvásárlásával vehetnek részt oly módon, hogy a pohár belsejében elrejtett, I. pont szerinti egyedi kódot az Activia VIP Programba történő online regisztráció után feltöltik a weboldal alcím alatt (a továbbiakban: Pályázat). Minden kódot feltöltő Játékos a weboldal alcíme alatt megjelenő kedvezményes kuponajánlatok közül garantáltan letölthet egyet a VI. pontban foglaltak alapján. A véglegesítést követően a kiválasztott kuponajánlat más Ajánlatra nem cserélhető ki, más ajánlattal nem vonható össze. Az Ajánlat pénzre át nem váltható. Az a Játékos, aki legalább 20 db kódot feltölt, a havi garantált ajándékra is beválthatja azokat - az aktuális havi ajándékkészlet erejéig az V. pontban foglaltak szerint. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja azt a Játékost, aki a Játék során bizonyítottan a Játék internet oldalának feltörésével, robot, vagy spam program használatával, vagy egyéb más jogszerűtlen módon kíván előnyhöz jutni. A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Szervező a jelen Játékszabályzatban foglalt bármely feltételt a Játék időtartama alatt bármikor módosíthat. A Szervező minden 1 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

2 módosításra vonatkozó tájékoztatást legkésőbb a változás hatályba lépésének napján a Játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzétesz A promóció január 01. és december 31. között kerül lebonyolításra azzal, hogy a Játékban kódokat feltölteni január :00 és december :00 között van lehetőség. A kedvezménykuponok kizárólag Február tól igényelhetőek, legfeljebb január :00-ig és a kuponon feltüntetett felhasználási határidőn belül, de legkésőbb január 31-ig használhatók fel. A garantált ajándékok kizárólag Február tól kezdődően állnak rendelkezésre és mindig az aktuális hónap 15. napjának 12 óra 00 perce 00 másodpercétől a következő hónap 15. napjának 11 óra 59 perce 59 másodpercéig, a tárgyhavi készlet és Játékosonként havi 1 darab erejéig igényelhetők, legfeljebb azonban január :00 óráig, az V/4. pontban részletezett feltételek szerint A kedvezménykupon a rajta feltüntetett határidőn belül, de legkésőbb január 31-ig használható fel. Pályázatot beküldeni kizárólag a fenti, kódfeltöltésre rendelkezésre álló időtartamon belül lehetséges, a később beküldött Pályázatok sem kedvezménykuponra, sem ajándékra nem jogosítanak. Egy kód csak egyszer tölthető fel és egyszeri kuponkedvezményre használható fel, ugyanakkor a kuponkedvezményre beváltott 20 db kuponért garantált ajándék is igényelhető az V. pontban foglaltak szerint. A kód elírása esetén a Pályázó hibaüzenetet kap, a Játékban való részvételre csak a helyes, korábban még fel nem töltött kódok jogosítanak. 4. A Játék Szervezője és Adatkezelője a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. (1106 Budapest, Keresztúri út 210.) 5. A Játék lebonyolítása során a Szervező megbízásából a következő ügynökség jár el, amely egyben az Adatkezelő által megbízott Adatfeldolgozó: Rewart Kft. (11124 Budapest, Jagelló út 1-3.) (a továbbiakban: Rewart). III. A Játékban résztvevő személyek és termékek 1. A Játékban kizárólag 18. életévét betöltött, cselekvőképes, magyarországi lakcímmel rendelkező, a IV/1. pont hatálya alá nem eső természetes személyek vehetnek részt. 2. A Játékban a magyarországi forgalomban lévő, promóciós csomagolással ellátott Danone Activia Krémes, Pille, Rostos, Gyümölcsös és Stevia termékcsaládokba tartozó, valamennyi ízű és kiszerelésű poharas termék részt vesz, kivéve a 250 g- os joghurtitalok és a 150 g-os Activia Prémium. 2 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

3 IV. A Játékosként kizárt személyek és az adatkezelés 1. A Játékból ki vannak zárva a Szervező, a Rewart és a promócióban részt vevő ügynökségek alkalmazottai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk b) pontjában meghatározott hozzátartozói. 2. Az online regisztrációs adatlap kitöltésével és a Pályázat beküldésével egyidejűleg tudomásul veszed és elfogadod a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit, valamint hozzájárulsz a regisztrációs adatlapon megadott személyes adataidnak a Szervező általi kezeléséhez, a Rewart általi feldolgozásához és a Játék lebonyolításában résztvevő, a jelen Játékszabályzat II. sz. Mellékletében felsorolt személyek a kedvezménykuponokat, havi garantált ajándékot felajánló egyes szerződéses partnerek - részére történő továbbításához, marketing célú felhasználásához. A Játékszabályzat II. sz. Melléklete a kedvezményeket, ajándékokat felajánló szerződéses partnerek számának bővülése következtében a honlapon folyamatosan aktualizálásra kerül. A regisztráció során megadott hozzájárulásod alapján annak bármikor történő visszavonásáig - számodra a fenti személyek bármelyike a továbbiakban reklámtartalmú üzeneteket is küldhet. A Szervező általi adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhetsz személyes adataid kezeléséről, ellenőrizheted személyes adataid tartalmát, illetve kérheted azok helyesbítését, törlését. Az adataid kezeléséről való tájékoztatáskérés, illetve adataidnak módosítása, törlése iránti igényeidet az címre juttathatod el a Játék időtartama alatt. A regisztráció során megadott adatoknak a Játék időtartama alatti törlése esetén azonban a Játékos nem jogosult a promócióban való részvételre és kedvezményre jogosító kupon letöltésére, vagy garantált ajándék igénylésére/átvételére. A Szervező mint Adatkezelő a jelen Játékszabályzat szerinti adatkezelést a NAIH-hoz bejelentette, az adatkezelési azonosító: NAIH /2012., kiegészítései: NAIH-65388/2013.; NAIH-66427/ december 31. után az adataid kezeléséről való tájékoztatáskérés, illetve adataidnak módosítása, törlése iránti igényeidet a címre juttathatod el. V. Havi garantált ajándék 1. A havi aktuális garantált ajándék pontos megjelölését, mennyiségét és annak átvételével (igénybevétel, kiszállítás stb.) kapcsolatos részletes információkat a Játékszabályzat folyamatosan aktualizált I. számú melléklete tartalmazza. Mindegyik havi garantált ajándék ajánlott fogyasztói ára min Ft/db. Az I.sz. Melléklet első alkalommal a február havi garantált ajándékkal kapcsolatos információkat tartalmazza, míg április hónaptól kezdődően az aktuális tárgyhavi garantált ajándék részleteiről és az átvételi szabályokról a tárgyhónap 15. napján frissített I. sz. melléklet nyújt majd részletes információt. 4 4 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

4 2. A garantált havi ajándékból aktuálisan rendelkezésre álló mennyiség a honlapon folyamatosan kijelzésre kerül. Egy Játékos 20 db feltöltött kódért legfeljebb egy darab garantált havi ajándék 5 igénylésére és átvételére jogosult az adott ajándékból rendelkezésre álló havi készlet erejéig. 3. A tárgyhavi ajándék átvételére amennyiben az I.sz. melléklet eltérően nem rendelkezik - legfeljebb a tárgyhónapot követő második hónap 15. napjáig van lehetőség A 20 db kód feltöltése után a Játékosnak választási lehetősége van, hogy a tárgyhónapban érvényes ajándékra váltja be a kódokat, vagy továbbviszi a következő havi ajándékra. A havi ajándékigényléseket az adott hónapra érvényes ajándékkészlet erejéig tudjuk teljesíteni, de Játékosonként havonta csak egy darab garantált ajándék igényelhető. Amennyiben már nem áll rendelkezésre a tárgyhavi garantált ajándék, a Játékosnak lehetősége van a már feltöltött 20 kódjáért cserébe egy következő hónap garantált ajándékából választani. A Játékos a garantált havi ajándékát az aktuális hónap 15. napjának 12 óra 00 perce 00 másodpercétől a következő hónap 15. napjának 11 óra 59 perce 59 másodpercéig, de legfeljebb a tárgyhavi ajándékkészlet erejéig igényelheti, legfeljebb azonban január :00 óráig. Az aktuális havi ajándék igénylésére rendelkezésre álló napokon naponta maximum 100 (száz) darab ajándék lehívására van lehetőség - minden nap 12 óra 00 perc 00 másodperctől a következő nap 11 óra 59 perc 59 másodpercig - mindaddig, amíg az I. Melléklet szerint az aktuális havi ajándékkészlet mennyisége rendelkezésre áll. 7 A 20 db, garantált ajándékra már beváltott kód újabb garantált ajándék beváltására nem használható fel, ugyanakkor a december 31-ig feltöltött és legkésőbb január 12-ig 8 ajándékra beváltott kódokért a kedvezménykuponok - legkésőbb január :00 óráig - még igényelhetők és legfeljebb január 31-ig beválthatók a kupont kibocsátó partnereknél. VI. Kedvezménykuponok letöltése 1. A kedvezménykupon igénylésének feltétele: legalább egy (1) db promóciós csomagolással ellátott, III/2. pont szerinti Danone Activia joghurt megvásárlása, a Játékos személyes adatainak online regisztrációja a promóciós weboldalon (www.activia.hu), valamint a pohár belsejében láthatóvá váló, I. pont szerinti egyedi kód feltöltése a Játékszabályzat II/2. pontjában kódfeltöltésre megjelölt időtartam alatt. 2. Az egyedi kódot a Játék időtartama alatt feltöltő Játékos garantált kedvezményként 4 különböző kategóriába (egészséges étkezés, wellness-fitness, szépség, lelki feltöltődés) tartozó kedvezménykupon mint Ajánlat között válogathat és letöltéssel választhat egyet, 5 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

5 mely a promóciós weboldalon meghatározott mértékű kedvezményt nyújt számára; így pl. 1 fizetett szépségkezelés / wellness szolgáltatás megvásárlása esetén 1 térítésmentes szolgáltatásra szól, tetszőleges napon, Ajánlattól függően, szabad kapacitás alapján, a weboldalon felsorolt városokban, a listában szereplő szolgáltatók valamelyikénél. A fizetett és a mellé járó térítésmentes szolgáltatás kizárólag ugyanazon kiválasztott helyszínen és szolgáltatásra érvényesíthető. 3. A kiválasztott szolgáltatásra vonatkozó kedvezményigényt a promóciós weboldalon a kedvezmények leírásánál feltüntetett időpontig kell eljuttatni az online felületen történő igénylési űrlap kitöltésével. Kizárólag az online felületen feltüntetett, illetve legkésőbb 2014.január 12-ig beérkezett igényeket áll módunkban elfogadni, az online foglalási rendszer ezt követően nem áll rendelkezésre, programválasztási igényeket nem fogad. 4. A kedvezményre feljogosító kupon (továbbiakban: kupon) a rajta feltüntetett időtartam alatt, de legkésőbb január 31-ig használható fel. A szolgáltatások kiválasztásánál kérjük, vedd figyelembe az egyes helyszínek szezonalitását, egyedi részvételi szabályzatát és a letölthető kuponok érvényességi feltételeit, valamint egyedi beváltási határidejét. 5. Az Ajánlat tényleges igénybevételének feltétele az online regisztrációs űrlap hiánytalan kitöltése. A kedvezményszolgáltatás kiválasztását követően, ki kell nyomtatnod a kupont, melynek a helyszínen való felmutatásával és átadásával és az első szolgáltatás helyszínen történő megfizetésével válsz jogosulttá a második szolgáltatás térítésmentes igénybevételére (ú.n. 1+1 kedvezmény esetén), avagy az egyszeri kedvezmény érvényesítésére. Ennek elmulasztása esetén minden szolgáltatást önköltségen kell megtérítened. 6. Minden kedvezményes szolgáltatás kiválasztása a rendelkezésre álló szabad kapacitás függvénye, melyet a partnerek beérkezési sorrendben kezelnek. Az Ajánlat igénybevételére jogosító kupont - a szükséges információkkal együtt - az online regisztrációt és az Ajánlat kiválasztását (kupon véglegesítését) követően tudod a weboldalról kinyomtatni. 7. Az igénybevétel előtt egyénileg kell egyeztetned a szolgáltató helyszínnel, erről a szolgáltatás igénylése során az online felületen kapsz információt. 8. A kedvezménykupon beváltásáért kizárólag a szolgáltató helyszín felel. 9. A promóciós kedvezményajánlat a szolgáltató helyszínek részéről nem összevonható semmilyen más kedvezménnyel, akcióval. 10. Az Ajánlat igénybevételével kapcsolatos kérdések esetén, keresd ügyfélszolgálatunkat a Játék teljes időtartama alatt, éjjel-nappal a telefonszámon, vagy az címen. 11. Előre nem látható, a Szervezőnek, illetve a Rewartnak fel nem róható okok miatt az akcióban résztvevő szolgáltató helyszínek esetlegesen változhatnak. Erről az Ajánlat kiválasztása során értesítünk, valamint a promóció hivatalos honlapján, a Program lehetőségek menüpont alatt tájékozódhatsz a mindenkori Ajánlatokról!

6 12. Ellopott, elveszett kuponokat, nem tudunk pótolni. Minden kinyomtatott kupon egyedi sorszámmal ellátott és egy alkalommal használható fel a teljes áru szolgáltatás mellé egy alkalommal járó kedvezményes szolgáltatás igénybevételére, vagy egyéb kedvezménykupon kiválasztása esetén szintén csak egy alkalommal lehet a kedvezmény meghatározott mértékét érvényesíteni. Egy kupon csak egy szolgáltatásra váltható be, egy szolgáltatásra nézve csak egyszer érvényesíthető a kuponkedvezmény. 13. Az Ajánlat másra át nem ruházható, nem értékesíthető, az akciós kedvezmény készpénzre nem váltható, és más ajánlattal nem összevonható. 14. Az Ajánlaton felül igénybe vett minden egyéb extra szolgáltatás költsége a helyszínen fizetendő. 15. A kupon véglegesítése után az Ajánlat megváltoztatására, új kupon kiállítására nincs lehetőség. 16. Az online felületen található minden információ (pl. Útmutató az ajándék igénybevételéhez) a jelen Játékszabályzat részét képezi. 17. A Szervező, illetve a Rewart fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden illetéktelen (az Ajánlatra nem jogosult) személy által beküldött kedvezményigényt. Az Ajánlatra csak az a Játékos jogosult, aki a Játékba a jelen Játékszabályzat rendelkezései szerint regisztrál és érvényes, I. pont szerinti kódot tölt fel. 18. A Szervező, valamint a Rewart nem felelősek a kuponok helytelen felhasználásáért, és nem felelősek a helyszínek látogatásának következtében kialakuló esetleges betegségekért vagy balesetekért, valamint a minőséggel és elérhetőséggel kapcsolatos elégedetlenségekért. 19. A Szervező, valamint a Rewart nem vállalnak felelősséget a helyszínek személyzetéért és vezetőségéért, valamint az általuk kibocsátott információkért, sem panaszt, sem követelést nem fogadnak el a helyszínekkel kapcsolatos elégedetlenség vagy vita esetén. Nem vállalnak továbbá felelősséget a személyes veszteségekért, beleértve, de nem kizárólagosan, az anyagi veszteséget, amely saját, vagy a valamely más látogató, avagy a szolgáltató helyszín hibájából következett be. Bármilyen felmerülő probléma esetén kérjük, hívd non-stop hívható ügyfélszolgálatunkat ( )! 20. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előre nem látható okok miatt bármely Ajánlatot megváltoztasson vagy visszavonjon. Ebben az esetben azonban azt egy ugyanakkora vagy nagyobb értékű Ajánlattal helyettesíti. 21. A Szervező, illetve a Rewart nem vállal felelősséget az internetkapcsolat hibájából adódó technikai problémákért. 22. A kuponok beváltási határidejének lejárta után (2014. január 31.) reklamációt nem tudunk elfogadni. 23. A jelen Hivatalos Játékszabályzat hozzáférhető a weboldalon és a helyi tarifával, a promóció ideje alatt éjjel-nappal hívható Rewart Kft. promóciós

7 ügyfélszolgálatán; a telefonszámon vagy a Danone Kft. hivatalos Infoline vonalán, a telefonszámon. 24. A részvételi feltételekre a magyar jogszabályok irányadók; bármilyen esetlegesen felmerülő vita eldöntésére a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok jogosultak. Budapest, December 31. Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Frissítése 9 A Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (1106 Budapest, Keresztúri út 210.) az Activia Kupon Promóció Játékszabályzat (a továbbiakban: Játékszabályzat) 3. oldal utolsó előtti bekezdésében rögzítettek gyakorlásával, a hivatkozott Játékszabályzat I. számú mellékletének a július hónapra hatályos havi garantált ajándékra vonatkozó szabályait az alábbiak szerint frissíti. A július havi ajándékok tárgya: 1500 db felnőtt egész napos belépőjegy 1 főre a mogyoródi Aquaréna aquaparkba A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden július havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos személyazonososságát személyi azonosító irat felmutatásával igazolva személyesen átveheti belépőjegyét az Aquaréna pénztáraiban július 20-tól augusztus 31-ig. A fent ismertetett július havi ajándékok eltérően a Promóció során eddig folytatott gyakorlattal július 1-től július 15-ig lesznek elérhetők, azaz igényelhetők és beválthatók, így a Játékszabályzat havi ajándékokra vonatkozó előírásai szerinti igénylés és beváltás ezen előrehozott időtartam alatt gyakorolható. A jelen Frissítésben leírtak kizárólag július hónapra vonatkoznak, a további hónapokra, eltérő intézkedésünk hiányában, a Játékszabályzat és Melléklete rendelkezései irányadók. A jelen Frissítésben megjelenített változtatásokat folyamatosan kommunikáljuk a rendelkezésre álló reklámfelületeken; mindezek mellett kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy a Promóció havi garantált ajándék igénylését és beváltását a fentiekben leírtak szerint teljesítsék, ugyanis a határidőn kívüli igényléseket a Danone Kft nek nem áll módjában teljesíteni. Budapest, június 28.I. számú melléklet 9 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

8 I.1. Havi garantált ajándék február Perla Itália palacsintasütő, összesen 1500 db az első 1500, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő Játékosnak. Az ajándék jellemzői: PFOA mentes, 25 cm-es alumínium palacsintasütő kerámiával erősített bevonattal. Átvétel: Minden havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka postázásra kerül február 18. és március 31. között. I.2. Havi ajándék március Pocak báb, összesen 3000 db az első 3000, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő játékosnak. Az ajándék jellemzői: a bábu zöld színű, kézre húzható, kb. 30 cm, mozgatható szájú. Átvétel: Minden március havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka postázásra kerül március 18. és április 30. között. I.3. Havi ajándék április Tchibo tojás- és palacsintasütő forma, összesen 1500 db az első 1500, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő játékosnak. Az április havi ajándék igénylése április 15-től lehetséges. Az ajándék jellemzői: szilikonból készült, hőálló fogantyúval ellátott vidám sütőformák, amik tükörtojás és palacsinta sütésére egyaránt alkalmasak. Ajándékcsomagonként 4 db (virágospillangós és virágos-szíves szett). Átvétel - Kiszállítás Minden április havi garantált ajándékot igénylő budapesti lakcímmel regisztrált Játékos ajándéka leszállításra kerül a budapesti Arena Plaza Tchibo áruházába, ahol azt személyesen átvehetik május 1-től május 31-ig. A vidéki nyertesek nyereménye futárszolgálattal kiszállításra kerülnek május 1-től május 31-ig. I.4. Havi garantált ajándék május

9 1500 db körömlakk ajándékcsomag, melynek tartalma: 2 db Sally Hansen körömlakk, az alábbi körömlakkokkal (2 szín): 550-es kódú, All fired up elnevezésű körömlak 160-as kódú, Shell we dance elnevezésű körömlakk. A havi garantált ajándékot kapja: Az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 csomag, egy csomag két darab körömlakkot tartalmaz. Minden nap maximum 100 db ajándékcsomagra nyújtható be garantált ajándék-igénylés, az 1500 db-os ajándékcsomag-készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy csomag igényelhető a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel - Kiszállítás Minden május havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka futárszolgálattal kiszállításra kerül június 15-től július 15-ig. I.5. Havi garantált ajándék június 1500 db Hawaiian Tropic 30 faktoros Protective Sun Lotion naptej A havi garantált ajándékot kapja: Az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab. Minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be garantált ajándék-igénylés, az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab igényelhető a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel - Kiszállítás Minden június havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka futárszolgálattal kiszállításra kerül július 1-től július 31-ig. I.6. Havi garantált ajándék július 1500 db felnőtt egész napos belépőjegy 1 főre a mogyoródi Aquaréna aquaparkba A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden július havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos személyazonososságát személyi azonosító irat felmutatásával igazolva személyesen átveheti belépőjegyét az Aquaréna pénztáraiban július 20-tól augusztus 31-ig.

10 I.7. Havi garantált ajándék augusztus 1500 pár Heavy Tools papucs A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést sikeresen beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, augusztus 15- től kezdődően minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden augusztus havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos ajándékát a visszaigazoló ben megkapott nyolc karakterből álló egyedi átvételi kódjával veheti át a következő üzletközpontokban található Heavy Tools márkaüzletekben szeptember 3-tól szeptember 21-ig: Arena Plaza Budapest, Mammut II Budapest, Árkád Győr, Árkád Pécs, Árkád Debrecen, Fórum Szeged, Árkád Budapest III. kerület, Óbuda Outlet Biatorbágy, Premier Outlet Center Polgár, M3 Outlet szeptember 21-ét követően az ajándék átvételére nincs lehetőség, egy átvételi kód csak egyszer, egy pár papucs beváltására használható fel. Az ajándék készpénzre illetve utalványra nem váltható, a papucsokat kizárólag a következő kollekciókba tartozó termékek közül lehet kiválasztani: UZO black I1S12934BL UZO graphite I1S12934GP ULF graphite I1S12936GP UDDER navy I1S12939NA

11 URUI black I2S12923BL UYANA black I2S13935BL UYANA capri I2S13935CP Az augusztus havi ajándékok az aktuális készlet erejéig választhatók az üzletekben - méret, kollekció, női-férfi. A rendelkezésre álló készlet üzletenként eltérő lehet. Az átvételi kód felhasználásával már kiválasztott Heavy Tools papucs helyett pl. más méretre vagy színre való igény alapján - másik papucs nem választható. I.8. Havi garantált ajándék szeptember 1500 db divatmagazin előfizetési csomag 3 kiadványra nézve Az ajándékcsomag tartalma: 3 féle divatmagazin - Elle, Marie Claire, Cosmopolitan októberi hónapra szóló (egy havi) előfizetése. A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt és a garantált havi ajándékigénylést sikeresen beküldi. Amennyiben az ajándékot sikeresen igénylő Játékos a regisztrált lakcímétől eltérő postacímre kéri az ajándék postázását, úgy postázási adatait az ajándékbeváltást követő 5 (öt) napon belül meg kell adnia, ellenkező esetben az ajándék a regisztráció során megadott lakcímre kerül kézbesítésre.összes mennyiség: 1500 darab ajándékcsomag, szeptember 15-től kezdődően minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándékcsomag igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Az ajándék nem átruházható, készpénzre illetve utalványra nem váltható. Ajándékok átvétele, kiszállítása Minden szeptember havi sikeres ajándék igénylést beküldő Játékos ajándéka kiszállításra kerül október 08-tól október 14-ig. Az ajándékcsomagra jogosult Játékos 3 db magazint kap külön-külön csomagolva. A Játékos a Játékszabályzat szerint a magazin-előfizetések igénylésével, illetve elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Játékszabályzat alapján önként megadott alábbi személyes adatait (név, kézbesítési cím, cím) a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. mint

12 adatkezelő a Sanoma Media Budapest Zrt. és a Hearst Sanoma Budapest Kft. (székhely: 1037 Budapest Montevideo u. 9.), együttesen: Kiadó részére az előfizetés teljesítése, céljából továbbítsa és a Kiadó azokat az előfizetések teljesítése céljából felhasználja, kezelje illetve a Kiadó az adott előfizetési periódus lejárta előtt ben értesítést küldjön az előfizetés lejártáról és a hosszabbítás lehetséges módjáról. A vonatkozó Kiadói adatvédelmi tájékoztató a adatvédelem menüpont alatt érhető el. I.9. Havi garantált ajándék október 1500 darab TDK Life On Record "Essentials" EB300 fülhallgató fehér színben A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést sikeresen beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, október 15- től kezdődően minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Ajándékok átvétele, kiszállítása: Minden október havi sikeres ajándékigénylést beküldő Játékos ajándéka a visszaigazoló e- mailben megkapott nyolc karakterből álló egyedi átvételi kódjával vehető át december 1. és december 21. között az alábbiakban meghatározott üzletek közül az általa kiválasztott üzletben. A Játékosnak a sikeres ajándékbeválást követő 5 (öt) napon belül ki kell választania a visszaigazoló ben található linkre kattintva, hogy melyik üzletben szeretné átvenni ajándékát a lent felsoroltak közül, ellenkező esetben az ajándék csak a regisztráció során megadott lakcíméhez az alábbiakban meghatározott üzletek közül a legközelebb esőben vehető át. Amennyiben a Játékos nem rendelkezik regisztrált címadattal, és azt nem adja meg a sikeres ajándékbeváltást követő 5 napon belül, illetve e határidőn belül nem választ ki az ajándékátvételre egy üzletet sem, úgy ajándékát kizárólag Budapesten a Corvin Euronics MEGA üzletében (1082 Budapest, Futó u ) veheti át. A Játékos az átvétel helyét üzletválasztása után már nem módosíthatja. Minden átvételi kód csak egyszer, egy fülhallgató beváltására használható fel a fent megjelölt beváltási időszakon belül. Az ajándék készpénzre vagy utalványra nem váltható. Résztvevő üzletek: Euronics MEGA 1082 Budapest 11. (corvin) Futó u Euronics MEGA 1148 Budapest 13. ( sugár) Örs Vezér tere 24. Euronics MEGA 1191 Budapest 12. (köki) Vak Bottyán u 75/ B (203 üzlet) Euronics MEGA 2011 Budakalász ( Bp. 10 ) Omszk park 4. Euronics MEGA 2040 Budaörs ( Bp. 9 ) Malomkő u 5. Euronics 2400 Dunaújváros Béke tér 3.

13 Euronics 2500 Esztergom Dobogókői út 84. Euronics 2800 Tatabánya Fő tér 10. Euronics 2900 Komárom Mártírok útja 1-3. Euronics 3100 Salgótarján 2. Bem József u Euronics 3300 Eger 1. Rákóczi u. 90. Euronics 3525 Miskolc Szentpáli út 2-6. Euronics 4200 Hajdúszoboszló Hősök tere Euronics 6500 Baja Csermák tér 4. (Dunatáj Áruház) Euronics 7030 Paks Barátság u. 3. Euronics 7100 Szekszárd Mátyás K. u. 6. Euronics 7400 Kaposvár Berzsenyi D. u. 9. Euronics 7570 Barcs Erkel F. u. 1. Euronics 7621 Pécs 1. Kossuth tér 5. Euronics 7700 Mohács 2. Pécsi u 3353 hrsz Euronics 8000 Székesfehérvár Palotai út 1. Euronics 8200 Veszprém Budapest út Euronics 8230 Balatonfüred Kossuth L. u. 16. Euronics 8300 Tapolca Deák F. u Euronics 8360 Keszthely Murvás u. 2. Euronics 8500 Pápa Celli u 73. Euronics 8600 Siófok Tanácsház u. 9. Euronics 8800 Nagykanizsa Zrínyi u. 15. Euronics 8900 Zalaegerszeg Stadion út 5. Euronics 9023 Győr Vasvári P. u. 1/A (Győr Plaza) Euronics 9200 Mosonmagyaróvár Fő utca 35. Euronics 9400 Sopron Határdomb u 2. ( Alphapark ) Euronics 9700 Szombathely Varasd u 10.

14 GSM Mobilfon Telenor Partner üzlet 3200 Gyöngyös Tesco Áruház / Vásár utca 2. GSM mobilfon Telenor Partner üzlet 4026 Debrecen Debrecen Plaza / Péterfia u Volt szaküzlet 6720 Szeged Deák Ferenc utca Volt szaküzlet 4400 Nyíregyháza Hősök tere 4. I.10. Havi garantált ajándék november 1500 darab netpincer.hu kupon 3000 Ft értékben, 2*1500 Ft-os címletekben. Egy rendelésnél egy db 1500 Ft értékű kupon használható fel, feltéve, hogy a rendelés értéke eléri az Ft-ot és az ellenérték online fizetési módon (bankkártya, OTP Szép kártya, MKB Szép kártya, KH Szép kártya vagy Mastercard Mobil) rendezhető. A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt és a garantált havi ajándékigénylést sikeresen beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, november 15- től kezdődően minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Ajándékok átvétele, kiszállítása: Minden november havi sikeres ajándékigénylést beküldő Játékos ajándéka a visszaigazoló e- mailben megkapott 12 karakterből álló egyedi átvételi kupon kódjával használható fel november 15. és december 31. között a oldalon történő minimum 1501 Ft összegű rendelésnél, kizárólag online fizetési mód esetén: bankkártya, OTP Szép kártya, MKB Szép kártya, KH Szép kártya vagy Mastercard Mobil. Készpénzzel vagy étkezési utalvánnyal (Erzsébet utalvány, Posta Paletta utalvány, Sodexo és Ticket Restaurant utalvány) történő fizetés esetén a kupon nem használható fel. A Játékos 1 db egyedi átvételi kupon kódot kap a sikeres ajándék-beváltást visszaigazoló ben, amelyet a oldalon történő regisztrációt követően aktiválnia kell a profil oldal Kupon aktiválás menüpontban. A Játékos a oldalon való regisztráció során személyes adatait a szolgáltatást üzemeltető Viala Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. számára adja meg, az adatok kezelésére és védelmére nézve a weboldalon közölt feltételek az irányadók. Sikeres aktiválás után a Beváltott kuponok menü alatt megjelenik a 2 db, egyenként 1500 Ft értékű címlet. A kosár véglegesítésénél a Kész vagyok gombra kattintás és az online fizetési opció kiválasztása után választható ki a már aktivált kupon, így az 1500 Ft kedvezmény levonódik a rendelés végösszegéből a fizetési oldalon, amennyiben a kosár értéke eléri az 1501 Ft-ot. A kupon a oldalon fellelhető ajánlatok közül kizárólag azokra használható fel, amely elfogadóhelyen online fizetési módot elfogadnak. A beváltáshoz szükséges információk, további segítség a www. netpincer.hu/activia oldalon is megtalálhatók. A kupon készpénzre nem váltható, minden kupon csak egyszeri kedvezményt nyújt és egy rendeléshez csak egy kupon használható fel.

15 II. számú melléklet: január - február - március április május június - augusztus - október november hónapban partnereink részére marketing célú adattovábbítás nem történik. Július hónapban marketing célú adattovábbítás történik az Aquaréna Kft. (2146 Mogyoród, Vízipark út 1.) részére. Szeptember hónapban az előfizetések teljesítéséhez szükséges adattovábbítás (név, lakcím vagy postacím, cím) történik a Sanoma Media Zrt. és a Hearst Sanoma Budapest Kft.(1037 Budapest, Montevideo u. 9.) részére. A Játékos a Játékszabályzat szerint a magazin-előfizetések igénylésével, illetve elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Játékszabályzat alapján önként megadott alábbi személyes adatait (név, kézbesítési cím, cím) a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. mint adatkezelő a Sanoma Media Budapest Zrt. és a Hearst Sanoma Budapest Kft. (székhely: 1037 Budapest Montevideo u. 9.), együttesen: Kiadó részére az előfizetés teljesítése, céljából továbbítsa és a Kiadó azokat az előfizetések teljesítése céljából felhasználja, kezelje illetve a Kiadó az adott előfizetési periódus lejárta előtt ben értesítést küldjön az előfizetés lejártáról és a hosszabbítás lehetséges módjáról. A vonatkozó Kiadói adatvédelmi tájékoztató a adatvédelem menüpont alatt érhető el.

DANONE TEJTERMÉK GYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ KFT. MENŐ NYEREMÉNYEK ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

DANONE TEJTERMÉK GYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ KFT. MENŐ NYEREMÉNYEK ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA DANONE TEJTERMÉK GYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ KFT. MENŐ NYEREMÉNYEK ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA 1.1. A DANONE Tejtermék Gyártó és Forgalmazó

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A MinDig TV Extra - MinDigNyer hűségprogram hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A MinDig TV Extra - MinDigNyer hűségprogram hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A MinDig TV Extra - MinDigNyer hűségprogram hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata 1. A program szervezője Az MinDig TV Extra - MinDigNyer hűségprogram (a továbbiakban: "Program")

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT A dm Tűsarok vagy Főzőkesztyű nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT A dm Tűsarok vagy Főzőkesztyű nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A dm Tűsarok vagy Főzőkesztyű nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata 1. A nyereményjáték szervezője A dm Tűsarok vagy Főzőkesztyű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék")

Részletesebben

ÖRÖM A SÁGA KONYHÁBAN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÖRÖM A SÁGA KONYHÁBAN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÖRÖM A SÁGA KONYHÁBAN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Öröm a Sága konyhában elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sága Foods Zrt. (székhely: 9600 Sárvár,

Részletesebben

A Libero weboldal és a Libero Klub felhasználási feltételei érvényes 2014. június 1-től visszavonásig

A Libero weboldal és a Libero Klub felhasználási feltételei érvényes 2014. június 1-től visszavonásig A Libero weboldal és a Libero Klub felhasználási feltételei érvényes 2014. június 1-től visszavonásig A Libero weboldal és a Libero Klub (valamint a fórumok) használatára vonatkozó szabályok Az alábbiakban

Részletesebben

A KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. Minden 10. kód feltöltés nyer! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

A KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. Minden 10. kód feltöltés nyer! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) A KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. Minden 10. kód feltöltés nyer! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. BEVEZETÉS, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1.1. A Kékkúti Ásványvíz Kitermelő,

Részletesebben

Az Infood 2000 Kft. által szervezett IRÁNY NEW YORK! részvételi szabályai

Az Infood 2000 Kft. által szervezett IRÁNY NEW YORK! részvételi szabályai Az Infood 2000 Kft. által szervezett IRÁNY NEW YORK! részvételi szabályai Az In-Food 2000. Kft (székhely: 9082 Nyúl, Táncsics M. u. 144. (továbbiakban: Szervező ) által szervezett promócióban (továbbiakban:

Részletesebben

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit. "az én BAKANCSLISTÁM" Játék hivatalos szabályzata 1. A Pécsi Sörfőzde Részvénytársaság, mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 7624 Pécs, Alkotmány u. 94., cégjegyzékszám: 02-10-060045 a továbbiakban:

Részletesebben

Nyerjen a Vitatigrissel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Nyerjen a Vitatigrissel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Nyerjen a Vitatigrissel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1, A játék szervezője: A Hűségem gyümölcse program keretében lebonyolított Nyerj a Vitatigrissel!

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Érvényes a www.tudatosszulo.hu webáruházban 2013. március 1-től 1. Általános rendelkezések 1.1. A www.tudatosszulo.hu (továbbiakban: Tudatos Szülők Áruháza)

Részletesebben

MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Szervező A nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl (székhely: Chaussee de

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték )

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték ) HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője:

1. A Játék elnevezése, szervezője: 1. A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Milliónyi jó hírünk van! (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: MAGYAR LAPTERJESZTŐ ZRT. (LAPKER ZRT.) székhely: 1097 Budapest, Táblás

Részletesebben

NIKON PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI PROMÓCIÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

NIKON PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI PROMÓCIÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE NIKON PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI PROMÓCIÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A NIKON PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI PROMÓCIÓ elnevezésű akció ( Promóció ) szervezője a Nikon Értékesítési Magyarországi

Részletesebben

Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata

Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1. Az Arasd le a nyereményeket! nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. E-számla kampányának játékszabályzata

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. E-számla kampányának játékszabályzata Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. E-számla kampányának játékszabályzata 1. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. (1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8., cégjegyzékszám: 01-09-881828, továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

M E G N E V E Z É S Ű N Y E R E M É N Y J Á T É K Á N A K R É S Z V É T E L I -, É S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A

M E G N E V E Z É S Ű N Y E R E M É N Y J Á T É K Á N A K R É S Z V É T E L I -, É S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A TOLNATEJ Zrt. Tej vagy írás M E G N E V E Z É S Ű N Y E R E M É N Y J Á T É K Á N A K R É S Z V É T E L I -, É S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A 1. A játék szervezője 1.1 A Tej vagy írás elnevezésű nyereményjáték

Részletesebben

A Te melyik vagy program hivatalos játékszabályzata

A Te melyik vagy program hivatalos játékszabályzata A Te melyik vagy program hivatalos játékszabályzata 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE 1.1 A Te melyik vagy program (továbbiakban: Program) Szervezője, Lebonyolítója és Adatkezelője a Procter & Gamble Magyarország

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat 1. A Játék leírása 1.1. Az Aqua Danubius 2000 Kft (1126 Budapest, Böszörményi út 3/A., továbbiakban: Szervező) a jelen szabályzatban részletezett nyereményjátékot szervezi bármely megjelölt és résztvevő

Részletesebben

Nyerj Don Calgonnal! Nyereményjáték

Nyerj Don Calgonnal! Nyereményjáték Nyerj Don Calgonnal! Nyereményjáték 1. A Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft. (1113, Budapest Bocskai út 134-146.) (továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos nyereményjátékot (a továbbiakban: Nyereményjáték)

Részletesebben

A Bunge Zrt. Vénusz Varázskészlet nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Bunge Zrt. Vénusz Varázskészlet nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA A Bunge Zrt. Vénusz Varázskészlet nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA A nyereményjáték elnevezése: Vénusz Varázskészlet postai promóció A nyereményjáték szervezője: Bunge Zrt. (Cg. 01-10-041976,

Részletesebben

Karácsonyi Nyereményjáték a Hunoil-lal promóció hivatalos szabályzata

Karácsonyi Nyereményjáték a Hunoil-lal promóció hivatalos szabályzata Karácsonyi Nyereményjáték a Hunoil-lal promóció hivatalos szabályzata A Játék szervezője a Hunoil Trading Kft. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76., cégjegyzékszám: 01 09 172 229, adószám: 24325596-2-41)

Részletesebben

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN,

Részletesebben

AZ OPTIPOL KFT. LIW LEWANT SZEMÜVEGKERET PRÓBA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

AZ OPTIPOL KFT. LIW LEWANT SZEMÜVEGKERET PRÓBA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA AZ OPTIPOL KFT. LIW LEWANT SZEMÜVEGKERET PRÓBA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. Az Optipol Kft. (székhely: 3531 Miskolc, József u. 41.,

Részletesebben

A nyereményjáték szervezője és adatkezelője: A nyereményjáték lebonyolítója és adatfeldolgozója:

A nyereményjáték szervezője és adatkezelője: A nyereményjáték lebonyolítója és adatfeldolgozója: A Sorsjegyvilág TOP 200 elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A nyereményjáték szervezője és adatkezelője: Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza az Tutiholmik webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: www.tutiholmik.hu 1. A Szolgáltató

Részletesebben

A SULIKEZDÉS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A SULIKEZDÉS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SULIKEZDÉS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A SULIKEZDÉS elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Space and More Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.myhome.hu weboldalon (a továbbiakban:

Részletesebben

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A CAFÉ+CO KFT. DESIGNER BÖGRE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Designer bögre elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a café+co Ital- és Ételautomata

Részletesebben