MKB Private Banking Bankkártya tájékoztató

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MKB Private Banking Bankkártya tájékoztató"

Átírás

1 MKB Private Banking Bankkártya tájékoztató

2 MKB Private Banking Bankkártya tájékoztató Az MKB Private Banking Bankkártya magas presztízsértékű fizetési eszköz, amely számos előnyt biztosít az Ön számára!

3 Tartalomjegyzék Bankkártya szolgáltatások... 4 Kapcsolódó szolgáltatások... 5 Elektronikus szolgáltatások... 6 Folyamatosan bővülő kedvezmények... 6 Exkluzív szolgáltatások... 7 Repülőtéri VIP váró... 7 IAPA tagság... 7 IAPA/Biztonság... 8 IAPA/Kommunikációs technika... 9 IAPA/Utazástervezés... 9 IAPA/ALLIANCE Business Centers IAPA/Utazás IAPA/Megtakarítás gépkocsi kölcsönzésnél IAPA/Légijáratok IAPA/Utazási szolgáltatások MKB Private Banking Assistance Hasznos tanácsok a kártya használatához... 17

4 Bankkártya szolgáltatások Private Banking bankkártyája birtokában Ön élvezheti az MKB Bank kiemelt figyelmét, a különleges, kedvezményes szolgáltatásokat és a MasterCard Gold bankkártyák nyújtotta előnyöket. Készpénzfelvétel a nap 24 órájában Az ATM-eken keresztül, a hét minden napján, a nap 24 órájában a mindenkori érvényes kondíciós listában meghatározott napi készpénzfelvételi limiteknek megfelelő összegű és darabszámú készpénzfelvételre van módja. Az MKB bankfiókjaiban a hivatalos nyitvatartási időben van lehetősége készpénzfelvételre. Egyenleg lekérdezés 24 órás TeleBANKár szolgáltatásunk igénybevételével vagy az MKB által működtetett ATM berendezéseken tájékozódhat a bankkártyával még felhasználható egyenlegéről. PIN-kód csere MKB által működtetett ATM berendezéseken a kártyához eredetileg kibocsátott titkos személyi azonosítóját (PIN-kód) olyan négyjegyű számkombinációra cserélheti le, mely az Ön számára legkönnyebben megjegyezhető. Rendkívüli készpénzfelvétel és kártyapótlás külföldön (Emergency Cash és Emergency Card) segítségével bejelentett kártyalopás, illetve elvesztés esetén az igény jelzésétől számított egy munkanapon belül, legfeljebb 1000 USD-nak megfelelő helyi valutát, vagy pótkártyát bocsátunk kártyabirtokosaink rendelkezésére. Az MKB TeleBANKár zöld telefonszámai sürgős esetben díjmentesen hívhatók Európa, Amerika és a Távol-Kelet bizonyos, gyakran látogatott országaiból, továbbá Ausztráliából. Ezek a telefonszámok a bankkártyához mellékelt bordó színű tájékoztató kártyán találhatók, amelyet ajánljuk, hogy utazásaira mindig vigyen magával! Vásárlás A kártyával történő külföldi és belföldi vásárlásai után az MKB Bank nem számít fel díjat, így kényelmesen, készpénz nélkül vásárolhat a világ bármely pontján a MasterCard emblémával ellátott kereskedelmi elfogadóhelyeken.

5 Hotelfoglalás, autóbérlés Private Banking MasterCard Gold bankkártyája birtokában lehetősége van autóbérlésre és szállodai szobafoglalásra. Szállodai szoba foglalásakor a kártyájával ún. előengedélykérést indíthat a hotel, amikor a várható szállásköltség ellenértékét lefoglalják az Ön számlájáról. A szállodai számla kifizetésekor, az előengedélykéréskor lefoglalt összeget felszabadítják, és a tényleges szállásköltséggel terhelik meg számláját. Autóbérléskor hasonlóan járnak el, előengedélykérést indít a kereskedő az autó bérbevételekor, melyet a bérlés végén, a tényleges bérleti díj terhelésekor törölnek. Esetleges helytelen terhelés esetén kérje 24 órás TeleBANKár szolgálatunk vagy személyi bankára segítségét! Vásárlás telefonon, postai megrendeléssel és interneten Private Banking kártyájával lehetősége van telefonon, vagy interneten vásárolni. Interneten történő vásárláskor a kártya hátoldalán, az aláírás csík végén található 3 jegyű számkódot kérik megadni. Az adatok között biztonsági okokból a PIN kódját soha ne adja meg, erre Önt semmilyen körülmények között nem kérhetik! Számlaháttér Önnek lehetősége van Private Banking bankkártyát forint, dollár és euro devizanemben vezetett bankszámlájához igényelni. A számláján rendelkezésre álló folyószámlahitele bankkártyájával szabadon felhasználható. Kapcsolódó szolgáltatások Biztosítás Private Banking kártyájához díjmentes, emelt szintű külföldi utazási biztosítást nyújtunk, mind a főkártya, mind a társkártyabirtokosok számára. Külföldi utazásaik során, maximum 30 napos időtartamra, az alábbi biztosítási szolgáltatások igénybevételére nyílik lehetőségük: 24 órás segítségnyújtó (assistance) telefonszolgálat, egészségügyi segítségnyújtás és sürgősségi esetekre szóló betegségbiztosítás, balesetbiztosítások, jogvédelem, utazási késedelem, poggyász késedelmes megérkezése, iratok pótlása, poggyászbiztosítás. A részletes információkat a szerződési feltételekről a biztosító társaság tájékoztatója tartalmazza, amelyet bankfiókjaink, valamint személyi bankára kártyája átvételekor az Ön rendelkezésére bocsát.

6 Elektronikus szolgáltatások MobilBANKár szolgáltatásunk igénybevétele esetén a bank a bankkártyákkal végzett elfogadott, illetve elutasított tranzakciókról díjmentes SMS-üzenet formájában értesíti Önt. Az üzenet igény esetén tartalmazza a kártyával még felhasználható egyenleget is, így naprakészen nyomon követheti a számláján még rendelkezésre álló pénzét. NetBANKár szolgáltatásunk keretében az alábbi, a Private Banking kártyához kapcsolódó műveletek végzésére nyílik lehetősége: kártya aktiválása, a kártya forgalmának lekérdezése, a napi költési limitek módosítása, kártya blokkolása. TeleBANKár: 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével a vagy a helyi tarfával hívható telefonszámokon lehetősége nyílik a kártyájával kapcsolatos információk kérésére, kártyája aktiválására, a napi költési limitek módosítására, szükség esetén kártyája tiltására. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a telefonos aktiváláshoz szüksége lesz TeleBANKár ügyfél- és TeleBANKár PIN kódjára, melyek nélkül TeleBANKár rendszerünkön keresztül nem tudja kártyáját aktiválni. Folyamatosan bővülő kedvezmények Private Banking kártyájával megkülönböztetett figyelmet és kedvezményeket élvezhet számos elfogadóhelyen, kereskedőnél, melyek körét folyamatosan bővítjük. Vásárlásaikor, szolgáltatások igénybevételekor kártyás fizetésnél figyelje az MKB Private Banking jelzést és élvezze a kedvezményeket! Jelenleg igénybe vehető kedvezmények a következők: Danubius Hotels Rt. (www.danubiushotels.com/hu) szállodáiban, az éttermi szolgáltatásokból és a Premier Fitness bérlet árából 10%, a szobafoglalásból 5% engedményre jogosultak kártyabirtokosaink. A Caprice Kft. (www.caprice.co.hu) ékszerközpontjában 5% vásárlási kedvezménnyel vásárolhatnak.

7 A Kútvölgyi Klinikai Tömb Prémium szolgáltatásainak igénybevételekor 30%-os kedvezményt élvezhet. Az aktuális kedvezményekről kérjük, tájékozódjon honlapunkon, a oldalon, vagy személyi bankárjánál. Exkluzív szolgáltatások Repülőtéri VIP váró A Ferihegy 2A (Duna és Sky váró) és 2B (Millenium Lounge) terminálok Business váróiban kényelmes, kellemes körülményeket biztosítunk Private Banking Ügyfeleinknek és plussz egy fő velük utazó személy részére. További személyek részére a belépés és a szolgáltatások igénybevételének díját és feltételeit a mindenkori aktuális kondíciós lista és a honlapon található Private Banking Kártyához kapcsolódó szolgáltatások feltételei című dokumentum tartalmazza. A várakozás során díjmentes az üdítő, kávé és snack fogyasztás, valamint az internet használata. A VIP váró szolgáltatás igénybevétele érdekében Önnek nem kell mást tennie, mint Private Banking kártyáját, valamint beszállókártyáját bemutatnia és aláírásával igazolni, hogy Ön és az esetlegesen Önnel együtt utazó személy igénybe vette a szolgáltatást. Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy amennyiben business repülőjeggyel utazik, úgy Önnek a repülőjegyhez jár a VIP váró szolgáltatás, így ebben az esetben Private Banking kártyáját nem kell bemutatnia. IAPA tagság A következőkben rövid magyar nyelvű összefoglalót adunk az IAPA Member Handbook angol nyelvű tájékoztató füzetből. Az IAPA által nyújtott szolgáltatások többségének igénybevétele érdekében kérjük, regisztráljon a honlapon. A regisztrációhoz Önnek szüksége lesz IAPA tagsági kártya számára. Private Banking MasterCard Gold kártyája birtokában Ön automatikusan IAPA (International Airline Passengers Association) taggá válik. Private Banking kártyája mellé átadjuk Önnek egyedi, az Ön IAPA tagsági számával megszemélyesített IAPA kártyáját, és 2 db szintén az Ön tagsági számával megszemélyesített csomag névjegy kártyáját, és 3 db, vezetéknevével és tagsági számával megszemélyesített kulcsőr (keyguard) kártyáját, valamint kézhez kapja IAPA csomagját. IAPA csomagja tartalmazza a tagságot, a szolgáltatásokat, valamint az azok igénybevételét részletesen leíró Member Handbook angol nyelvű tájékoztató füzetet. Az IAPA garantálja Önnek, hogy a szállodafoglalásnál a lehető legjobb áron tudjon szobát foglalni, segíti az utazás megtervezését, segít abban, hogy az utazás során a lehető legalacsonyabb legyen a mobiltelefonszámlája, továbbá képviseli a törzsutasok érdekeit az üzleti és kormányzati szervek előtt. Online szálloda-foglalás, gépkocsi-kölcsönzés és repülőjegy-foglalás céljából, továbbá a saját személyes tagsági lapjának megtekintéséhez, amely tartalmazza az Ön összes korábbi, az IAPA-tagsággal kapcsolatos ügyleteinek részleteit, látogassa meg a honlapot.

8 IAPA/Biztonság IAPA Bag-Guard etikett (csomag névjegy kártya) IAPA tagsági kártyája mellé átadunk Önnek 2 db IAPA csomag névjegyet, Bag-Guard etikettet. Amennyiben a csomagja megóvása érdekében használja az egyedülálló IAPA Bag-Guard etikettet, és a beregisztrált csomag elveszne, egyszerűen jelezze ezt a légitársaságnak, majd hívja fel az IAPA Membership Office-t, amely megkezdi a keresést a légitársaság szállítmányozási rendszerén keresztül. Ily módon gyorsan és kényelmesen visszakapja elveszett csomagját. Hogyan védekezzen csomagjai elkeveredése ellen? Távolítsa el az összes korábbi repülőtéri cédulát a csomagról! Erősítse az IAPA Bag-Guard etikettet a csomagjára! A reptéri check-in alkalmával győződjön meg arról, hogy a csomagjára helyezett repülőtéri etikett a megfelelő célállomást jelöli! Megérkezéskor azonnal kérje ki csomagját! IAPA Key-Guard etikett (kulcsőr kártya) Az IAPA Key-Guard szolgáltatás segítségével elkerülheti, hogy kulcsai elvesztése esetén, le kelljen cserélnie zárait. Ennek érdekében három, az Ön egyedi ügyfélszámával ellátott kulcsőr kártyát adunk át Önnek. Ezeket kulcsai mellé rögzítve, a kulcsőrön szereplő információk alapján, ha valaki megtalálja az Ön elveszített kulcsait, jutalom ellenében felveheti a kapcsolatot az IAPA-val, és beolvasva a kulcsőrön található ügyfélszámot, lehetővé válik, hogy az IAPA visszajuttassa Önnek kulcsait. Díjmentes IAPA Card-Protector (kártya- és okmány-védelem) Ez a világszerte minden IAPA tag számára elérhető kényelmi szolgáltatás egy online széfként működik az Ön hitelkártyája és fontos okmányai számára. Elveszítette a levéltárcáját? Csak egyetlen hívás, és az összes kártyája letiltásra és újból kibocsátásra kerül. Elveszítette az útlevelét? Töltse le az értékes utazási okmányok másolatait online széfünkből. Vigye be okmányainak (pl. útlevél, jogosítvány, vízumok, receptek stb.) adatait a személyes és biztonságos Card-Protector fiókjába. Amennyiben azok elvesznének, az IAPA elfaxolja a részleteket és a másolatokat a legközelebbi nagykövetségre, konzulátusra vagy egyéb, kölcsönös megállapodás szerinti kapcsolattartási ponthoz (pl. autókölcsönző céghez vagy szállodába). Csak egy telefonhívásba kerül, és az IAPA törölteti összes kártyáját, és újat bocsáttat ki, továbbá online letöltheti okmányainak másolatait is. Az IAPA Card-Protector oldalon történő regisztrálás céljából lépjen a honlapon a Security Section menüben az IAPA Card-Protector lapra. Itt elkészítheti saját fiókját.

9 IAPA/Kommunikációs technika Wi-Fi hozzáférés világszerte Ha gyakran utazik, különösen üzleti célból, az utazás során elkerülhetetlenül internet kapcsolatra lesz szüksége. A Wi-Fi hotspotok használata azonban a szállodákban, kávézókban és repülőtereken bonyolult és költséges lehet. Sok esetben fizetni kell egy minimum összeget. Az IAPA tagok részére kedvezményes áron elérhetőek a Wi-Fi hotspotok szerte a világon Önnek csak egy felhasználói névre és jelszóra van szüksége ahhoz, hogy hozzáférjen a hotspot egyikéhez. A kisfelhasználók előrefizetett hozzáférést vásárolhatnak, ami 12 hónapos felhasználható hitelt biztosít a tagoknak. A nagyfelhasználók részére egyszeri díjat ajánlunk, ami havi maximum 2000 perces felhasználást biztosít, hosszú távú hűségnyilatkozat nélkül. Az IAPA-tagok mindkét esetben speciális kedvezményes díjat fizetnek. Hogyan lehet megállapítani, hogy hol van Wi-Fi elérhetőség? Jelentkezzen be a honlapon, és a Technology Section menüben lépjen a Wi-Fi lapra. Csatlakozzon a szolgáltatáshoz, és egyszerűen csak töltse le a szoftvert. Amikor egy hotspot hatókörébe ér, a szolgáltatás automatikusan kapcsolatot létesít. A hotspot kereső megmutatja, hogy hol van a közelben hotspot, akkor is, ha Ön nincs annak hatókörzetében, így tudni fogja, hogy mikor lesz megint internet-kapcsolata. Útmutató a kommunikációs technikához (Technology Guides) A Technology Guide szolgáltatás tanácsokat és pénzmegtakarítási ötleteket ad ahhoz, hogy hogyan lehet olcsóbban kommunikációs kapcsolatokat fenntartani. Legyen szó akár arról, hogy hogyan lehet olcsó hívásokat lebonyolítani a VoiP segítségével, hol vannak a legjobb és legolcsóbb Wi-Fi hozzáférések, vagy hol vannak a legjobb PDA-k, a szolgáltatás ötletekkel szolgál a törzsutasok számára. Látogassa meg a honlapot egy szakzsargontól-mentes útmutató megtekintéséhez, amelyben segítséget kap ahhoz, hogy hogyan tud pénzt megtakarítani a külföldi utazásai során lebonyolított kommunikációs kapcsolataiban. Megtakarítások a kommunikációs technikában (Technology Discounts) Sok egyéb kedvezmény áll rendelkezésére ahhoz, hogy olcsóbban kommunikáljon. Az összes részletet megtalálja, ha meglátogatja a com honlapot. VoIP termékek Hívókártyák IAPA/Utazástervezés Az utazás minden szempont szerinti megtervezését és megszervezését elősegítő szolgáltatások. Légiforgalmi menetrend Ha pontos képet kíván kapni a légiközlekedés összes lehetőségéről, lépjen be az IAPA honlapra, és azonnal virtuális hozzáférése lesz a teljes nemzetközi légiközlekedéshez. Jelentkezzen be az IAPA honlapra, és információt kap az átfogó légiközlekedési adatbázisról, több mint 750 légitársaság szolgáltatásairól, beleértve a diszkont társaságokat is, az indulási és érkezési időpontokról, a működtető légitársaság nevéről, a repülés időtartamáról, a repülőgép típusáról, a szolgáltatás minőségéről. A légijárat pozíciója Ez a szolgáltatás közvetlenül tájékoztatja arról, ha változás van a járat pozíciójában, illetve, hogy a változás előreláthatólag mikor következik be. Abban a pillanatban, amikor a légitársaság jelzi, hogy késik a járat, vagy törlik azt, az IAPA ben értesíti Önt. Csökken a késések és a járattörlések által okozott bosszúság. Ideális a szolgáltatás az utast a repülőtéren fogadó személyek számára, akik így jobban be tudják osztani az idejüket.

10 Hogyan lehet igényelni a légijárat pozíciójára vonatkozó szolgáltatást? Lépjen be a honlapon a Planning Section menü Flight Status oldalára. Írja be a légijárat, az útvonal és a repülőtér részleteit és klikkeljen Enter-t. Az ben történő figyelmeztetés beállításához kattintson az érintett járat végén található piros háromszögre. Vigye be az címet, ahová szeretné, hogy a figyelmeztetés megérkezzen, és klikkeljen Enter-t. Egy megerősítő érkezik, amely jelzi, hogy a pozícióra vonatkozó szolgáltatás iránti igény bejegyzésre került. További ek érkeznek, ha változás történik a légijárat pozíciójában. A fedélzeti ülésrend Miért kellene a legrosszabb ülést kapnia a következő üzleti utazása során? Most megnézheti, melyik a legjobb hely az adott járaton. Ötleteket kap arról, hogy melyek a legjobb és a legrosszabb ülések bármelyik repülőgépet illetően, és részletes grafikát lát az ülésrendről, amely megmutat minden olyan információt, amely fontos lehet a kényelmes utazás szempontjából: fedélzeti ülésrend, kényelmi szempontok az utazás során, információk a légitársaságról, részletes grafika az ülésrendről, szín-kódok a legjobb és legrosszabb ülésekről, részletes leírás az egyes ülésekről, megjelölve azokat az üléseket, amelyeket korlátozott mértékben lehet lehajtani, ahol szűkös a hely a lábak kinyújtásához és ahol kedvezőtlen az ablak pozíciója, megmutatja, hol van ülésbe beépített power port, megmutatja, hol van a fedélzeti konyha, a mosdó, a kijárat és a gardrobe. Az utazás tervezéséhez szükséges információk Az IAPA honlapon megtalálható egy sor más fontos információ, mint a Nemzetközi időjáráselőrejelzés, a Valuta-konvertáló és a Nemzetközi időzónák. Fontos információk a célállomásokról érezze magát otthon külföldön Egy új városba vagy országba történő első látogatás bizonytalanságot jelenthet még a legtapasztaltabb üzleti utazók számára is. Az IAPA honlapon részletes információk állnak rendelkezésre több mint 200 ország, 100 város és 200 repülőtér adataira vonatkozóan. Ezek közé tartoznak: az útlevéllel és vízummal kapcsolatos előírások, az egészségügyi óvintézkedések, a közlekedési lehetőségek és a repülőtérről a városba történő bejutás költségei, a kiutazási illeték, az üzleti órák, a nemzeti ünnepek, a társadalmi szokások, a látnivalók, az időjárási és klimatikus viszonyok. 10

11 Mérföld-menedzser A Mileage Junkie segítséget nyújt Önnek a légijárat- és szállodai mérföldek nehézségek nélküli megszervezésében egy integrált online nyilatkozat segítségével, mégpedig oly módon, hogy egy helyen teszi hozzáférhetővé az Ön összes egyenlegét. Tartalmaz egy mérföld-tervezőt is, amely megmutatja az összes nemzetközi légitársaság összes útvonalán elérhető mérföldszerzési lehetőséget. Mérföld-kimutatás Ezek után nincs szükség arra, hogy sorra látogassa a légitársaságok honlapjait, mivel a Mileage Junkie egyetlen nézetbe foglalva megmutatja az Ön összes mérföld-egyenlegét és a legutóbbi tranzakciókat. Egyszerűen regisztráljon be a törzsutas lapjára, és a Mileage Junkie összefoglalja az összes mérleget és a legutóbbi tranzakciókat. Mérföld-tervezés A Mileage Junkie hozzáférést biztosít Önnek több mint 750 nemzetközi légitársaság több mint közvetlen légiforgalmi menetrendjéhez, és megmutatja, hogy hány törzsutas (Frequent Flyer Program, FFP) mérföldet tud szerezni a preferált repülési programmal. IAPA/ALLIANCE Business Centers Amikor az IAPA, azaz az International Airline Passengers Association, a légiutasok szövetsége ban megalakult, egyik fő célkitűzése az volt, hogy képviselje a légiutasok érdekeit olyan témákban, mint a biztonság és a szolgáltatások kérdése, vagy hogy megfelelő értéket kapjanak pénzükért. Az IAPA segíti és védi a légiutasok jogait; jelen van a globális légiközlekedési iparág egy sor kulcsfontosságú bizottságában és szervezetében, ahol aktívan munkálkodik azon, hogy jobb pozíciókat érjen el az utasok számára. Mindig is nagy súlyt helyezett arra, hogy meghallgassa tagjai véleményét és ez most egyszerűbb, mint valaha, a honlap Közösségi (Community) oldalán létrehozott blognak köszönhetően. Itt véleményeket és kommentárokat olvashat az érdeklődésre számot tartó ügyekkel kapcsolatban, és Ön is bejelentkezhet és kifejtheti saját véleményét. A légi utazás legfontosabb napi problémái a biztonság kérdései, a késések, vagy elveszett csomagok vonatkozásában nagyon zavaró, ha sehol nem tudjuk elmondani véleményünket. Csatlakozzon a közösségi oldalhoz és fejtse ki mondanivalóját. 11 Exkluzív ajánlatok az ALLIANCE üzleti központokban Az ALLIANCE Business Centers Network (ABCN) 36 ország 600 helyszínén tölt be vezető helyet az exkluzív irodák (üzletközpontok), virtuális irodák és teljes kiszolgálást nyújtó hivatali helyiségek kínálatában. Akár teljes kiszolgálást nyújtó irodát, reprezentatív virtuális címet, vagy azonnal igénybe vehető tanácstermet keres üzleti környezetben, az ALLIANCE megkönnyíti ezt az Ön számára. Az IAPA tagok 10% kedvezményt kapnak a tanácstermek és magánirodák bérleti díjából, ha a honlapon keresztül foglalnak. Havonta megjelenő hírlevél, amely közvetlenül az Ön postafiókjába kerül A legfrissebb hírek és a törzsutasokat érintő információk elérése érdekében ne felejtsen el feliratkozni az IAPA havonta megjelenő online hírlevelére. A hírlevél havonta érkezik közvetlenül az Ön postafiókjába, ha a honlapon belép a My Account lapra és frissíti kapcsolattartási preferenciáit (Communication Preferences). IAPA/Utazás Szállodai szobafoglalás Foglalja le szállodai szobáját online, a honlapon keresztül, és garantáltan a legjobb áron kapja meg szobáját több mint szállodában, beleértve a Starwood, Marriott, Hilton, Hyatt és sok más szállodaláncot is. Kedvezmények, amelyeket igénybe vehet: bejelentkezéskor magasabb kategóriájú szobák biztosítása, köszöntő ital érkezéskor, kedvezményes vacsora, a Business Center ingyenes használata, díjmentes gyógyvizes kezelés, késői szobaelhagyás (check-out).

12 Az IAPA piacvezető online szállodafoglalási szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában foglaljon szobát, hogy könnyen megtalálhatók és összehasonlíthatók legyenek a szállodák elhelyezkedése, a szolgáltatások, a felszereltség, az IAPA kedvezmények, az árak és az elérhetőség. A tagok megkapják a szállodalánc gyakori vendég pontjait, amire abban az esetben jogosultak, ha az IAPA-n keresztül intézik a foglalást. A legjobb ár garanciája* Az IAPA legjobb ár garanciája azt jelenti, hogy ha Ön a foglalást követő 24 órán belül talál az interneten egy alacsonyabb árat valahol másutt, a foglalás befejezése után megtérítjük Önnek a különbözetet! Egyéb jellemzők A legalacsonyabb rugalmas árak általában a megérkezés napjáig díjmentesen törölheti a foglalást. Több mint szállodában lehet online, vagy a Travel Service csak tagoknak szolgáltatásán keresztül szobát foglalni. Alacsony előlegfizetés ugyancsak lehetséges, de a szálloda kikötheti, hogy ezt nem térítik vissza. Átláthatóság az IAPA nem számít fel díjat vagy költséget a tagok szállodai foglalásáért vagy a foglalás törléséért. A díjakra vonatkozó kondíciók meghatározása a szálloda joga, a törlés költségeit a szálloda közvetlenül szabja meg. 12 Hogyan lehet a legjobban kihasználni az IAPA szállodai szobafoglalás kedvezményeit? Ne foglaljon szobát közvetlenül a szállodától. Foglaljon online a honlapon keresztül. A másik megoldás, hogy küldje el ben vagy faxon rendelését a Travel Service-hez, és az IAPA elvégzi Önnek a foglalást. A legjobb árak és az IAPA kedvezmények igénybevételéhez foglaláskor és bejelentkezéskor (check-in) mindig hangsúlyozza, hogy IAPAtag, mondja be IAPA tagsági számát és speciális azonosítóját (ha van). A szálloda-partnerek és a tagsággal járó kedvezmények teljes listájának megtekintéséhez kérjük, lapozzon az angol nyelvű tájékoztató 11. oldalára. * A szerződés feltételei érvényesek. A szerződéses feltételek részleteit lásd a honlapon. IAPA/Megtakarítás gépkocsi kölcsönzésnél A gépkocsi kölcsönzés lebonyolítása Az IAPA rendkívül versenyképes autókölcsönzési lehetőségeket kínál a legnagyobb cégekkel, mint a Hertz, Avis, Europcar, National, Sixt és Holiday Autos. Minden IAPA tag megkapja mindazokat a plusz mérföldeket és pontokat, amelyek megilletik a programban részt vevő autóbérlő céggel fenntartott lojalitási program alapján.

13 Társaság Tag állampolgársága Azonosító szám Avis Hertz Amerika Ázsia Más ország Amerika Ázsia Más ország Hogyan lehet a legjobban kihasználni az IAPA autókölcsönzés kedvezményeit? Végezze a foglalást online, a honlapon keresztül! Telefonon történő foglalás esetén hívja a csak a tagoknak rendelkezésre álló Travel Service-t, vagy az autót kölcsönadó partner cég központi irodáját, amely a honlapon található. Minden alkalommal mondja be a pontos IAPA Car Rental azonosító számot és ragaszkodjon ahhoz, hogy ez szerepeljen a gépkocsi-kölcsönzési szerződésen is. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az árengedmények és kedvezmények különbözőek lehetnek attól függően, hogy Ön hol lakik, és hogy melyik országban kíván kölcsönözni, ezért kérjük, hogy a foglalás alkalmával helyes azonosító számot adjon meg, és figyeljen arra, hogy ez megjelenjen a AWD A AWD Y AWD E CDP CDP CDP Europcar bárhol Szerződésszám: National bárhol Szerződés-azonosító szám: Holiday Autos bárhol Csak online foglalás Sixt bárhol Csak online foglalás kölcsönszerződésen is (az összes azonosító szám a tagsági kártya hátoldalán található). Az IAPA kidolgozott egy új autókölcsönzési foglalási rendszert, amely lehetővé teszi, hogy egy egyszerű kereséssel ellenőrizzük az autókölcsönző partnerek elérhetőségét és összehasonlítsuk árajánlataikat, amivel időt és pénzt takaríthatunk meg. Miért ne próbálná ki Ön is? Válassza ki az autó átvételének és leadásának helyszínét. Vigye be az Önnek megfelelő napot és időpontot. Válassza ki, melyik autókölcsönző partnertől szeretne kölcsönözni. Válassza ki azt a járművet és díjtételt (az IAPA diszkont itt már érvényesül), amely megfelel az igényeinek. Erősítse meg a foglalást. A gépkocsi-bérbeadó partnerek teljes listájának és a tagságból adódó előnyök megtekintése érdekében lapozzon az angol nyelvű tájékoztató 42. oldalára! IAPA/Légijáratok Légiutak foglalása Az IAPA együttműködik egy piacvezető online nemzetközi légiutakat foglaló céggel annak érdekében, hogy gyors és átfogó keresést tudjon folytatni 500 légitársaság összes nemzetközi desztinációjában. A tagok egyszerűen és gyorsan be tudják írni a légijárattal kapcsolatos igényeiket a honlap Légijáratok oldalán és megtekinthetik a részletes kínálatot USA dollárban. Az oldalon találhatók a nagy-britanniai, franciaországi, németországi és olaszországi tagoknak szóló keresést szolgáló linkek is, ahol részletesebb keresésre van lehetőség, és az eredmény fontban vagy euróban, és a helyi nyelven is rendelkezésre áll. IAPA/Utazási szolgáltatások Szállodai szobafoglalás és gépkocsikölcsönzés online vagy telefonon Az online szállodai szobafoglalási- és gépkocsi-kölcsönzési szolgáltatás értékes időt és költségeket takaríthat meg Önnek utazásának megszervezése során. 13

14 Elkötelezett és gyakorlott tanácsadó munkacsoport áll az IAPA tagok rendelkezésére a szállodai szobafoglalás és gépkocsi-kölcsönzés terén. Csak telefonáljon, faxoljon vagy küldjön egy e mailt a foglalással foglalkozó munkacsoportnak, és ők bárhol a világon megkeresik az Ön számára a legkedvezőbb díjakat. Látogasson el a honlapra, vagy közvetlenül vegye fel a kapcsolatot valamelyik alább felsorolt foglalási irodával. Hogyan biztosíthatja magának, hogy jelentős megtakarítást érjen el? Az IAPA akkor tudja garantálni az Ön számára, hogy az elérhető legjobb árat kapja, ha Ön az összes szállodai szobafoglalását és gépkocsi kölcsönzését online, a honlapon, vagy az IAPA foglalási irodáján keresztül bonyolítja le. Foglalás során minden alkalommal hangsúlyozza, hogy Ön IAPA-tag. London T: +44 (0) (légijárat) T: +44 (0) (szálloda) T: +44 (0) (autókölcsönzés) F: +44 (0) E: Nyitva tartás (helyi idő): Hétfő péntek: Szombat: Dallas T: T: ingyenes USA/Kanada/Mexikó: F: T: ingyenes USA/Kanada/Mexikó: Nyitva tartás (helyi idő): Hétfő péntek: Hongkong T: F: E: Nyitva tartás (helyi idő): Hétfő péntek: Dubai T: +971 (4) F: +971 (4) E: Nyitva tartás (helyi idő): vasárnap csütörtök: Az IAPA TAGSÁG feltételei 1. Az IAPA-kártya nem átruházható, és csak IAPA tag használhatja. 2. Nem hitelkártya, és nem igazolja a hitelképességet sem. 3. A tagság a kártyán szereplő lejárat napjáig a lejárat napját is beleértve érvényes. Megújítás esetén új kártya készül, amely mu 14

15 tatja, hogy a tagság ideje meghosszabbításra került. 4. A tagságról és a tagság megújításáról az IAPA dönt. 5. A tagság személyre szól. Ha a kártyája elveszne, vagy ellopnák, azonnal vegye fel a kapcsolatot az MKB BANK TELEBANKÁR ügyfélszolgálatával a külföldről hívható vagy a belföldről hívható telefonszámokon. 6. Az Ön tagsági kártyája az IAPA tulajdona marad, a jelen szerződési feltételekkel ellentétes használat, vagy használat kísérletének esetén kérésre át kell azt adni. 7. Minden olyan esetet, amikor az IAPA kártyát nem fogadják el, vagy az Önt megillető kedvezményt nem nyújtják, írásban jelenteni kell az IAPA-nak, feltárva az eset minden részletét, és ha van, mellékelni kell a számla másolatát is. Az Önnek az IAPA-tagságból adódóan elérhető kedvezmények igénybe vételéhez fontos, hogy mind a foglaláskor, mind pedig érkezéskor hangsúlyozza, hogy Ön IAPA-tag. 8. A díjtételek csak az egyéni IAPA-tagokra vonatkoznak, a nem IAPA tag nem feltétlenül kapja meg a kedvezményeket, ha nem ugyanabban a szobában száll meg. 9. Az IAPA nem felelős azért, ha az intézmény nem fogadja a tagot, tulajdonost váltott, vagy beszüntette üzleti tevékenységét, és nem tehető felelőssé az áruk vagy szolgáltatások hiányosságaiért sem. 10. Az IAPA nem vállal felelősséget az esetlegesen előforduló hibákért, mulasztásokért vagy megtévesztésért. 11. Az IAPA nem vállal felelősséget a tag és egy harmadik személy között kialakult vitában. 12. Egyes, az IAPA részeként kínált kedvezményeket az IAPA-tól független szerződők nyújtják. Az IAPA törekszik arra, hogy a kedvezmények megmaradjanak, de nem tudja garantálni, hogy a kedvezmények elérhetők lesznek. MKB Private Banking Assistance A nap 24 órájában, a telefonszámon hívható magyar és angol nyelvű MKB Private Banking asszisztencia szolgáltatásunk, (melyet az Europ Assistance Kft. igénybe vételével nyújtunk) az alábbi tájékoztatási és szervezési szolgáltatásokkal áll a Private Banking kártya birtokos ügyfelek rendelkezésre. Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy az alábbiakban részletezett szakipari munkák elvégzésének, szolgáltatások nyújtásának költségei, mint pl. kiszállás, munkadíj, anyagköltség ellenértékét a banki szolgáltatás nem tartalmazza. Háztartási Assistance Vészelhárítási szolgáltatás megszervezése a szerződtetett és rendszeresen ellenőrzött, országos szolgáltatói hálózat koordinálásával a következő szakmákban: duguláselhárító, tetőfedő, üveges, villanyszerelő, víz-, gáz-, fűtésszerelő, zárjavító. Vészhelyzet Amennyiben az épület gépészeti, műszaki berendezéseinek meghibásodása, vagy egy váratlan külső mechanikai behatás következtében vészhelyzet alakul ki, mely sürgős beavatkozást kíván a további károk és balesetveszély megelőzése érdekében (pl.: csőtörés következtében ázik a lakás, vagy beletörik a kulcs a zárba és nem tudnak a lakásba bejutni), szolgáltatásunk segítségével azonnal a megfelelő szakiparost küldjük a helyszínre. Egyéb szolgáltatások: faburkolók fel-, illetve lerakása, szaniterek beszerelése, elektromos munkák kivitelezése, festés, tapétázás, komplett lakásfelújítás. 15

16 Gépjármű Assistance Baleset, műszaki meghibásodás és önhiba esetén azonnali segítségnyújtás megszervezése a szerződtetett és rendszeresen ellenőrzött szolgáltatói hálózat segítségével, Magyarországon és Európában. Alapszolgáltatások: információnyújtás (legközelebbi benzinkút, márkaszerviz, bérautós cég), helyszíni javító küldése, autómentő küldése, gépjárműtárolás. Kiegészítő szolgáltatások: továbbutazás szervezése busszal, vonattal, repülővel, szállás szervezése, bérautó szervezés, visszautazás a megjavított gépjárműért, sofőrszolgálat, alkatrészküldés, jogsegélyszolgálat, telefonon keresztüli segítségnyújtás és idegen nyelvű vésztolmácsolás. Egészségügyi Assistance Orvosi és egészségügyi információk Magyarországon: orvosi és gyermekorvosi segítség: kórház, klinika, rendelő, orvosi ügyelet megnevezése, fogászati rendelők, nyitvatartási idejükről információ nyújtás, gyógyszertárak megnevezése. Háziápolás megszervezése szociális szolgáltatások: főzés, mosás, vasalás, kísérés, gyógyszerkiváltás, fürdésben segítés, napi takarítás, nagytakarítás, éjszakai felügyelet, egészségügyi szolgáltatások: injekciózás, sebkötözés, katéter tisztítás, katéter csere, ágytálazás, pelenkázás, mozgatás, fürdetés. A fenti szolgáltatások igénybevétele esetén annak díját Ön közvetlenül a szolgáltatónak, a helyszínen fizeti meg. A szolgáltatók kiválasztása során gondoskodunk a megfelelő szakértelemmel rendelkező szolgáltatóról, és annak részéről elvárható megfelelő magatartásról. A küldött autómentő, szakiparos és egyéb szolgáltatók szerződött tarifa szerint dolgoznak, amely a piaci szolgáltatási díjakhoz igazodik. 16

17 Hasznos tanácsok a kártya használatához Engedje meg, hogy Private Banking kártyája problémamentes használatához néhány tanácsot adjunk: Aláírás Kártyáját az átvételt követően azonnal írja alá és soha ne adja kölcsön senkinek! PIN kód A kártyával történő készpénzfelvétel esetén szüksége van egy négyjegyű titkos személyazonosító számra, a PIN-kódra. A titkos kód egyedi, újra-előállítására nincs mód. A PIN-kódot kizárólag Ön ismeri, kérjük, ügyeljen arra, hogy más ne ismerje meg! Kérjük, hogy saját érdekében a PIN-kódot ne írja a kártyára, és ne tárolja azzal egy helyen! Fizetés kártyával Ne engedje, hogy a kártya fizetéskor kikerüljön a látóköréből. Így megakadályozhatja, hogy a kártya adatait lemásolják. Fizetéskor útlevelét vagy személyi igazolványát is elkérhetik. Ez az Ön biztonságát szolgálja, mivel az elfogadóhely így ellenőrzi, hogy a kártyát a jogos birtokosa használja-e. Fizetés után kártyáját kérje vissza, automatából történő készpénzfelvételkor pedig vigyázzon, hogy kártyáját ne felejtse a berendezésben! Az esetleges visszaélésekből származó veszteség korlátozására szolgál a kártyahasználati napi limitek meghatározása. Ezek a limitek a kártyahasználat napi gyakoriságára és összegére vonatkoznak, amely felett automatikusan visszautasításra kerül minden tranzakció amelyre az elfogadóhely felhatalmazást kér, függetlenül a számlán rendelkezésre álló fedezettől. Havi számlakivonatát mindig ellenőrizze, és azonnal jelezze, ha olyan költéssel terheltük, amelyet nem Ön vagy a társkártya-birtokosa hajtott végre. Kártya elvesztése, ellopása A bankkártya elvesztését, illetve ellopását haladéktalanul jelezze TeleBANKár ügyfélszolgálatunknál, személyesen vagy telefonon személyi bankáránál, az MKB Bank bankfiókjaiban az üzleti órák alatt. Az MKB TeleBANKár ügyfélszolgálatán, a hét bármely napján, a nap bármely szakában. Telefon: , Telefax:

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyákra vonatkozóan

Részletesebben

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyák 2013 január 1-et

Részletesebben

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére CIB Inspire Electron 1, 1 2,3 Classic 4 Gold (Tensi CIB CIB Internet 2 234 Ft 4 48 16 733 Ft 856 Ft FŐKÁRTYA ÉVES DÍJA 7 CIB XL Átutalási Magánszámlához és CIB Alapszámlához CIB VISA Inspire vagy Electron

Részletesebben

Bankkártya hirdetmény

Bankkártya hirdetmény Bankkártya hirdetmény 4.sz. melléklet Érvényes: 2014. augusztus 25-től Kártyatermékek: Kölyökkártya Maestro Ifjúsági Maestro MC Standard MC Business MC Electronic Business VISA Online Kártyadíjak Éves

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI Közzététel: 2015. október 16. napján Hatályos: 2015. október 19-től A változás okai: Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2015. október 19-től az Erste Bank két új szolgáltatást

Részletesebben

Bankkártya hirdetmény

Bankkártya hirdetmény Bankkártya hirdetmény Kártyatermékek: Kölyökkártya Maestro Ifjúsági Maestro MC Standard MC Electronic Hitelkártya MC Business MC Electronic Business VISA Online 4.sz. melléklet Érvényes: 2013. szeptember

Részletesebben

C. Kondíciós Lista MKB Pay Szolgáltatás kondíciói

C. Kondíciós Lista MKB Pay Szolgáltatás kondíciói C. Kondíciós Lista MKB Pay Szolgáltatás kondíciói Érvényes 2017. április 26-ától Jelen kondíciós lista az MKB Pay Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos részleteket tartalmazza. 1. A Bank által Virtualizálásra

Részletesebben

1/13 Hirdetmény Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói A hirdetmény módosításának oka: PayPass TaPassz termék értékesítésének megszüntetése. Hatályos 2015. február 02-től. Tájékoztatjuk Ügyfeleinket,

Részletesebben

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyákra

Részletesebben

1/23. 42/2016. számú ülés nélküli Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes től.

1/23. 42/2016. számú ülés nélküli Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes től. 1/23 Hirdetmény Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói A hirdetmény módosításának oka: a Lakiteleki, a Nemesnádudvar és Vidéke, valamint a Tompa és Vidéke Takarékszövetkezettel történt egyesülés

Részletesebben

Bankkártya Szolgáltatások díjai

Bankkártya Szolgáltatások díjai Bankkártya Szolgáltatások díjai Közzététel: 2016. március 01. napján Hatályos: 2016. május 02-től A változás okai: Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a bankfiókban a POS terminálon végzett pénztári

Részletesebben

1/13. A hirdetmény módosításának oka: MasterCard PayPass TaPassz éves díjának változása.

1/13. A hirdetmény módosításának oka: MasterCard PayPass TaPassz éves díjának változása. 1/13 Hirdetmény Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói A hirdetmény módosításának oka: PayPass TaPassz éves díjának változása. 45/2013.10.15. számú ülés nélküli Eszköz Forrás Bizottsági határozattal

Részletesebben

Hirdetmény. Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: bankkártyával történő vásárlás kondícióinak módosítása.

Hirdetmény. Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: bankkártyával történő vásárlás kondícióinak módosítása. Hirdetmény Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói A hirdetmény módosításának oka: bankkártyával történő vásárlás kondícióinak módosítása. 7/2015. számú Ügyvezetői Testületi határozattal elfogadva

Részletesebben

MasterCard Unembossed PayPass bankkártya 4. VISA Online bankkártya

MasterCard Unembossed PayPass bankkártya 4. VISA Online bankkártya TAKARÉKPONT BANKKÁRTYA II. HIRDETMÉNY Hatályos: 2014. szeptember 22-től HUNGÁRIA TAKARÉK Kártyatermékek: TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához

Részletesebben

FONTANA Credit Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓI. Érvényes: október 31-ig.

FONTANA Credit Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓI. Érvényes: október 31-ig. HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓI Érvényes: 2015. október 31-ig. Kártyatermékek: Kölyökkártya Maestro Ifjúsági kártya Maestro MC Standard Kártyadíjak Éves díj 0 500 1 000 2 500 Társkártya éves

Részletesebben

Hirdetmény. Már nem forgalmazott Takarékpont számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák kondíciói

Hirdetmény. Már nem forgalmazott Takarékpont számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák kondíciói Hirdetmény Már nem forgalmazott Takarékpont számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák kondíciói A hirdetmény módosításának oka: bankkártyával történő vásárlás kondícióinak módosítása. 7/2015 számú Ügyvezetői

Részletesebben

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére CIB Inspire Electron 1, 1 2,14, 2,3 Classic 4 Gold CIB Gold CIB Internet FŐKÁRTYA ÉVES DÍJA 7 3 032 Ft CIB XL Átutalási Magánszámlához és CIB Alapszámlához CIB VISA Inspire vagy Electron főkártya éves

Részletesebben

Bankkártya Szolgáltatások díjai

Bankkártya Szolgáltatások díjai Bankkártya Szolgáltatások díjai Közzététel: 2016. június 14. napján Hatályos: 2016. június 15-től Az alábbiakban a lakossági bankszámlavezetés során általánosan alkalmazott díjak kerülnek feltüntetésre,

Részletesebben

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. HIRDETMÉNY Hatályos: 2016. január 1-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák Kártyatermékek:

Részletesebben

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához kapcsolódó bankkártyák

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához kapcsolódó bankkártyák TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. HIRDETMÉNY Hatályos: 2014. szeptember 22-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához

Részletesebben

BANKKÁRTYA IGÉNYLŐLAP Magánszemélyek számára

BANKKÁRTYA IGÉNYLŐLAP Magánszemélyek számára BANKKÁRTYA IGÉNYLŐLAP Magánszemélyek számára Bank tölti ki: Számlatulajdonos KUT azonosító:... Számlatulajdonos Globus azonosító:... Számlatulajdonos családi és utóneve: Születés helye, ideje: FŐKÁRTYÁRA

Részletesebben

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyák 2013 január 1-et

Részletesebben

TakarékPont Számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák. TakarékPont Haladás Maestro. TakarékPont Lazítás Maestro

TakarékPont Számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák. TakarékPont Haladás Maestro. TakarékPont Lazítás Maestro NEM FORGALMAZOTT TAKARÉKPONT BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY 2014. szeptember 22-től 1. oldal A Hirdetményben szereplő termékek értékesítése 2014.09.22-től megszűnt. Kártyatermékek: TakarékPont Számlacsomagokhoz

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. december 13. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van?

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Válasszon testreszabottan! Bankválasztó Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Tanulmányozza át tájékoztatónkat, és válassza ki bankját, bankszámláját tudatosan! ERRE

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: december 2-ától

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: december 2-ától Kondíciós lista magánszemélyek részére III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Változás: 2013. december 2-án - bankkártyához kapcsolódó - új csoportos külföldi utazási (baleset,- betegségés poggyász) biztosítási

Részletesebben

Bankkártya hirdetmény Érvényes 2014. augusztus 25-től

Bankkártya hirdetmény Érvényes 2014. augusztus 25-től Bankkártya hirdetmény Érvényes 2014. augusztus 25-től 2015.11.02-TŐL NEM FORGALMAZOTT BANKKÁRTYÁK 2014.08.25-től az MTB 302/2014 sz. hitelintézeti körlevele alapján a bankpénztári POS felvétek díjainál

Részletesebben

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció 2014.01.08. Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata...

Részletesebben

TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II.

TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: 2016. novemver 09-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex, valamint Üdvözlő

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.06.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.06.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére Cirrus/Maestro Főkártya éves díja * 1 500,0 Társkártya éves díja 1 500,0 Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 1 500,0 Pótkártya díja (újragyártási

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Kondíciós lista magánszemélyek részére III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Az MKB Bank Zrt. eleget téve az MNB H-FH-I-B-55/2014. sz. határozatában foglaltaknak, 2014. március 11-től nem hárítja át

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI Közzététel: 2015. augusztus 28. napján Hatályos: 2015. augusztus 31-től A változás okai: 2015. augusztus 31-től Visa Electron Diák típusú bankkártya nem igényelhető. Ezen

Részletesebben

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY Természetes és nem természetes személyek részére TARTALOMJEGYZÉK Tartalom 1. BANKKÁRTYA LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGHOZ...3 2. BANKKÁRTYA VÁLLALKOZÓI SZÁMLACSOMAGOKHOZ, pénzforgalmi számlákhoz...4

Részletesebben

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Hatálybalépés napja 2015. április 1., érvényes a következő Kondíciós Lista hatálybalépéséig. Sorszám: 5/2015. Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Számlacsomag

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Vállalkozói számlavezetéshez kapcsolódó bankkártyák kondíciói Kiadás időpontja: 2014.08.22. Hatályos: 2014.08.25-től Hpt. 210.. 13. bekezdés értelmében tájékoztatjuk

Részletesebben

Telefonbank, SMS szolgáltatás, SpectraNet Internet Banking és Mobil Banking, Telepített Spectra és Spectra Light ügyfélprogram

Telefonbank, SMS szolgáltatás, SpectraNet Internet Banking és Mobil Banking, Telepített Spectra és Spectra Light ügyfélprogram Telefonbank, SMS szolgáltatás, SpectraNet Internet Banking és Mobil Banking, Telepített Spectra és Spectra Light ügyfélprogram I. TELEFONBANK Szolgáltatási díj II. SMS SZOLGÁLTATÁS 1. Fizetési számlához

Részletesebben

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek!

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! Valami plusz csak Önnek Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! munkavállalói számára A munkáltatói kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele, hogy a munkáltatótól jövedelem érkezzen a munkáltatói

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Hirdetmény.. 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. november 20. napjától Közzététel napja: 2015. november 19. [1] Az itt feltüntetett OBA logó arról

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez

Részletesebben

ÜZLETI UTAZTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

ÜZLETI UTAZTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK ÜZLETI UTAZTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK 1 RÖVID CÉGBEMUTATÓ AZ VAYA TRAVEL UTAZÁSI IRODÁT 2009-BEN ALAPÍTOTTÁK KORÁBBAN AZ ÜZLETI ÉS EGYÉNI TENGERENTÚLI UTAZTATÁSBAN JÁRTAS SZAKEMBEREK. CÉGÜNK AZ

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya . Lakossági Hirdetmény. 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. december 07. napjától Közzététel napja: 2015. szeptember 18. Módosított közzététel napja: 2015.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 2011. március 15-től a Bank nem fogad be Üzleti hitelkártyára vonatkozó új hiteligénylést. 2011. március 15-től a fennálló hitelszerződések az éves felülvizsgálatkor

Részletesebben

TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: novemver 09-től HUNGÁRIA TAKARÉK

TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: novemver 09-től HUNGÁRIA TAKARÉK Kártyatermékek: TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: 2016. novemver 09-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex,

Részletesebben

Egyszeri belépési díj

Egyszeri belépési díj Hatályos: 2015. július 22-től (1504) Közzététel napja: 2015. július 21. Telefonbank, SMS szolgáltatás, SpectraNet Internet Banking és Mobil Banking, UniCredit Mobil alkalmazás, Telepített Spectra és Spectra

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. október 17. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya Érvényesség: 2015. szeptember 21. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen

Részletesebben

Raiffeisen Mobil Banking

Raiffeisen Mobil Banking Raiffeisen Mobil Banking Használati útmutató Magánszemélyeknek 2013. május 1. BEVEZETÉS Kedves Ügyfelünk! Örömmel üdvözöljük Önt a Raiffeisen Mobil Banking felhasználók között. Szolgáltatásunkat azzal

Részletesebben

Hatálybalépés értéknapja augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés értéknapja augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés értéknapja 2015. augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó

Részletesebben

Adott naptári hónap 20. napjáig tett nyilatkozat a következő naptári hónaptól érvényes.

Adott naptári hónap 20. napjáig tett nyilatkozat a következő naptári hónaptól érvényes. Tájékoztató a havi 2 díjmentes készpénzfelvételről, a nyilatkozatok Központi Nyilvántartásáról, valamint a bankkártya napi készpénzfelvételi limitének alapbeállításáról Érvényes: 2015. január 9-től A pénzforgalmi

Részletesebben

BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Érvényben: 2011. június 1-TŐL. Közzététel: 2011. április 1.

BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Érvényben: 2011. június 1-TŐL. Közzététel: 2011. április 1. K&H Bank Zrt. 1051 Budapest, Vigadó tér 1. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2013. JANUÁR 02. NAPJÁTÓL (tartalmazza a 2012. november 08. napján meghirdetett kiegészítést) CIB Bankkártyák PLUSZ KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE 1. FORINT ÉS

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: július 16-ától Közzétéve: április 16.

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: július 16-ától Közzétéve: április 16. Kondíciós lista magánszemélyek részére III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Közzétéve: 2012. április 16. Tartalomjegyzék Folyószámlahitel... 4 MKB Személyi Kölcsön... 5 Standard Hitelkártya termékek...

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. március 16. napjától visszavonásig 1 Az itt feltüntetett OBA logó arról ad tájékoztatást, hogy az

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 10. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBLibri Kultúrakártya Hatályos: 2017. július 17. napjától Közzététel napja: 2017. április 28. FHBLibri Kultúrakártya

Részletesebben

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2015. november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

BANKKÁRTYA Kondíciós lista Magánszemélyek részére

BANKKÁRTYA Kondíciós lista Magánszemélyek részére KEDVEZMÉNYEK a bankkártya sztenderd kondícióiból, ha a betéti bankkártya a CIB Kártyázó Számlacsomaghoz vagy a CIB Kártyázó Számlacsomag mellett nyitott kártyafedezeti számlához kapcsolódik Termékek és

Részletesebben

Telefonbank, SMS Szolgáltatás, SpectraNet Internet Banking, SpectraNet Mobil Banking telepített Spectra és Spectra Light ügyfélprogram

Telefonbank, SMS Szolgáltatás, SpectraNet Internet Banking, SpectraNet Mobil Banking telepített Spectra és Spectra Light ügyfélprogram Érvényes 2015. április 1-től a következő Kondíciós lista megjelenéséig. Telefonbank, SMS Szolgáltatás, SpectraNet Internet Banking, SpectraNet Mobil Banking telepített Spectra és Spectra Light ügyfélprogram

Részletesebben

Pillér Takarékszövetkezet

Pillér Takarékszövetkezet Lakossági Ügyfelek részére szóló egységes Bankkártya hirdetmény Pillér Takarékszövetkezet www.pillertksz.hu Egységes Bankkártya Hirdetmény Lakossági ügyfelek részére Hatályos: Közzététel napja: 2015. december

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Kondíciós lista magánszemélyek részére III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Az MKB Bank Zrt. eleget téve az MNB H-FH-I-B-55/2014. sz. határozatában foglaltaknak, 2014. március 11-től nem hárítja át

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával, és igénybe veszi a Citibank szolgáltatásait.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával, és igénybe veszi a Citibank szolgáltatásait. Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával, és igénybe veszi a Citibank szolgáltatásait. Engedje meg, hogy ismertessük a díjmentes készpénzfelvételt lehetővé tevő fogyasztói nyilatkozatok

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya . Lakossági Hirdetmény. 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya Hatályos: 2015. november 20. napjától Közzététel napja: 2015. november 19. Módosított közzététel napja: 2015. december

Részletesebben

FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2014. AUGUSZTUS 1-TŐL CIB Bankkártyák PLUSZ KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS () ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD ( ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013. JÚLIUS

Részletesebben

I. Díjak és jutalékok 1. MobilBANKár (SMS szolgáltatás)

I. Díjak és jutalékok 1. MobilBANKár (SMS szolgáltatás) XLIV./A KONDÍCIÓS LISTA LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI I. Díjak és jutalékok 1. MobilBANKár (SMS szolgáltatás) Érvényes: 2007. július 30-ától 1.1. Havi díj*... 200 Ft / telefonszám 1.2.

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

A SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNYE

A SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNYE A SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNYE LAKOSSÁGI TAKARÉKPONT ALAPSZÁMLÁRA ÉS BANKSZÁMLACSOMAGOKRA, TOVÁBBÁ TAKARÉKPONT BANKKÁRTYÁKRA, TOVÁBBÁ MASTERCARD PAYPASS KARÓRA ÉS MASTERCARD PAYPASS TAPASSZ

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK

VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK dombornyomott kártya pénzforgalmi számlához kapcsolódik társkártya nem lehetséges, de kettő vagy több főkártya igen engedélyezett limit: max.: 1.000.00 VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK Eurocard/Mastercard Business

Részletesebben

Repülőtéren történő átvétel/leadás esetén pótdíjat számolnak fel 13,70 USD/ 50 AED. 25 év a P,I, V kategóriás autók esetén

Repülőtéren történő átvétel/leadás esetén pótdíjat számolnak fel 13,70 USD/ 50 AED. 25 év a P,I, V kategóriás autók esetén Gépkocsivezető Repülőtéren történő átvétel/leadás esetén pótdíjat számolnak fel 13,70 USD/ 50 AED Korhatár/min 21 év, 25 év a P,I, V kategóriás autók esetén Korhatár/max. Második gkv. vezető nincs felső

Részletesebben

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2013. DECEMBER 1-TŐL CIB Bankkártyák KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS () ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD ( ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013. JÚLIUS 15.

Részletesebben

HIRDETMÉNY A BANKKÁRTYA KONDÍCIÓS LISTA Magánszemélyek részére vonatkozó kondícióinak változásáról

HIRDETMÉNY A BANKKÁRTYA KONDÍCIÓS LISTA Magánszemélyek részére vonatkozó kondícióinak változásáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cgj.sz.: 01-10-041004) ezúton értesíti tisztelt Üzletfeleit, hogy a CIB Bank Bankkártyák vonatkozó kondíciói 2012. augusztus 15-i hatállyal a következık

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

TAKARÉKPONT BANKKÁRTYÁK F BB KONDÍCIÓI. Hatályos: 2013. szeptember 1-jét l. Éves díj 330 Ft 330 Ft. Társkártya éves díja nem lehetséges nem lehetséges

TAKARÉKPONT BANKKÁRTYÁK F BB KONDÍCIÓI. Hatályos: 2013. szeptember 1-jét l. Éves díj 330 Ft 330 Ft. Társkártya éves díja nem lehetséges nem lehetséges TAKARÉKPONT BANKKÁRTYÁK F BB KONDÍCIÓI Kártyatermékek: Csemete számlacsomaghoz kapcsolódó bankkártya Kölyökkártya Nebuló számlacsomaghoz kapcsolódó bankkártya Maestro bankkártya Éves díj 330 Ft 330 Ft

Részletesebben

Elektronikus Szolgáltatások. Banki ügyintézés bárhonnan, bármikor

Elektronikus Szolgáltatások. Banki ügyintézés bárhonnan, bármikor Banki ügyintézés bárhonnan, bármikor Intézze mindennapi pénzügyeit kényelmesen, gyorsan és biztonságosan elektronikus szolgáltatásainkkal! DIREKTNET INTERNETBANK BIZTONSÁGOS ONLINE ÜGYINTÉZÉS KEDVEZŐ DÍJAKON

Részletesebben

IV. Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista

IV. Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista IV. Raiffeisen OKOSkártya, Bank, és Hitelkártya Kondíciós Lista Érvényben: 2014. április 14től visszavonásig 1. START OKOSKÁRTYA ÉS BANKKÁRTYÁK 1 1.1. START OKOSKÁRTYA ÉS BANKKÁRTYÁK IGÉNYELHETŐ SZÁMLACSOMAGOK

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. július 31-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015. július

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

FRIEDRICH WILHELM RAIFFEISEN HITEL ÉS HITELKÁRTYA TERMÉK-ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLA KIEMELT MAGÁNÜGYFELEK RÉSZÉRE 1/5

FRIEDRICH WILHELM RAIFFEISEN HITEL ÉS HITELKÁRTYA TERMÉK-ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLA KIEMELT MAGÁNÜGYFELEK RÉSZÉRE 1/5 FRIEDRICH WILHELM RAIFFEISEN HITEL ÉS HITELKÁRTYA TERMÉK-ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLA KIEMELT MAGÁNÜGYFELEK RÉSZÉRE 1/5 Bankszámlahitel fedezettel FEDEZETES TERMÉKEINK Betét fedezete mellett nyújtott hitel Általános

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. CIB Üzleti bankkártya Egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére MC BUSINESS, VISA BUSINESS

KONDÍCIÓS LISTA. CIB Üzleti bankkártya Egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére MC BUSINESS, VISA BUSINESS KONDÍCIÓS LISTA CIB Üzleti bankkártya Egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére Hatályba lépés: 2008. január 1. MC BUSINESS, VISA BUSINESS Kártyaigénylés feltételei Az igénylő legalább 3 hónapja a

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. január 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. január 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Kondíciós lista magánszemélyek részére III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Az MKB Bank Zrt. az MNB H-FH-I-B-55/2014. sz. határozatában foglaltaknak megfelelően, tehát korábban meghirdetett kondícióival

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK

VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK Eurocard/Mastercard Business Bankkártya pénzforgalmi számlához kapcsolódik társkártya nem lehetséges, de kettő vagy több főkártya igen engedélyezett limit: max.: 1.000.00 Jogi személyiséggel

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.03.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.03.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Mastercard Business 5 000,00 Ft 5 000,00 Ft Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 5 000,00 Ft Pótkártya díja (újragyártási díj sérülés

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére VISA Electron² Cirrus/Maestro Kártya kibocsátáshoz kapcsolódó díjak¹ Főkártya éves díja * 1 500,00 Ft 1 500,00 Ft Társkártya éves díja 1 500,00

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2016. november 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

IV. Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista

IV. Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista IV. OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista Érvényben: 2016. június 9-től visszavonásig 1. START OKOSKÁRTYA ÉS BANKKÁRTYÁK 1 1.1. START OKOSKÁRTYA ÉS BANKKÁRTYÁK IGÉNYELHETŐ SZÁMLACSOMAGOK ESETÉN

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK 1.1. Bankkártya típusok

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK 1.1. Bankkártya típusok HATÁLYOS: 2013. SZEPTEMBER 30-TÓL CIB Bankkártyák KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS HUF ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD (HUF ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013. JÚLIUS

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: 2013. augusztus 28-ától Közzétéve: 2013. június 24.

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: 2013. augusztus 28-ától Közzétéve: 2013. június 24. Kondíciós lista magánszemélyek részére III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Közzétéve: 2013. június 24. Tartalomjegyzék MKB Folyószámlahitel... 4 MKB Frissítı és MKB Frissítı Extra Folyószámlahitel...

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: október 13. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: október 13. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.07.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.07.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Mastercard Business 5 000,00 Ft 5 000,00 Ft Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 5 000,00 Ft Pótkártya díja (újragyártási díj sérülés

Részletesebben

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012.

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012. OTP SZÉP kártya Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással Tájékoztató 2012. Tartalom A SZÉP kártya Az OTP SZÉP kártya eredmények Elfogadási technikák Klasszikusok (POS terminál,

Részletesebben

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Szállásadó: Alszeri Rönk Vendégház Őriszentpéter Alszer 27/a 9941 Telefon: 06 30 586 2226 Email: orsegironkhaz@gmail.com Vendég: Foglalást/ajánlatkérést benyújtó

Részletesebben

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató www.apwilson.com RHA_APW Kártyabirtokos használati útmutató_20160916 1 Tartalom 1 Plasztikkártya... 3 1.1 Belépés... 3 1.2 Kártyaaktiválás... 4 1.3. Főmenü

Részletesebben

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére Hatályos: 2014. január 1-től A kedvezménycsomag igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyuk vagy egyéb (pl. tagsági) - az Együttműködési megállapodásban megjelölt - jogviszonyuk

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ALAP SZÁMLACSOMAGRÓL. A termék 2014. július 15-től nem forgalmazható.

HIRDETMÉNY AZ ALAP SZÁMLACSOMAGRÓL. A termék 2014. július 15-től nem forgalmazható. RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY AZ ALAP SZÁMLACSOMAGRÓL A termék 2014. július 15-től nem forgalmazható. ÉRVÉNYES: 2014. SZEPTEMBER 05-TŐL 1 Természetes személyek (fogyasztók) részére vezetett

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére VISA Business Főkártya díja (éves részlete: 8,000.00 Ft) 16 000,00 Ft Társkártya díja (éves részlete: 8,000.00 Ft) 16 000,00 Ft Pótkártya

Részletesebben