Katalógus

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Katalógus 2006 2007. www.spit-paslode.hu"

Átírás

1 Katalógus

2 53 év tapasztalata Az évek során mindent elkövettünk,hogy minél jobb válaszokat adjuk az Önök elvárásaira. Professzionalizmus Termékeink minœsége számunkra a legfontosabb. Szerelési és Karbantartási tanácsokkal is ellátjuk. A minœség és a helyes használat kombinációja biztosítja a hosszú élettartamot az Ön szerszámainak.

3 A személyre szabott SPIT Az egyes szakmáknak szükségük van sajátos szerszámokra. A legjobb válasz az Önök elvárásaira és igényeire az,hogy a SPIT úgy döntött,hogy specializálja szakembereit az építœipar egyes szakágaira. Eredményként az építészek, a gipszkartonszerelœk, a villanyszerelœk, a fémiparosok, a vízvezetékszerelœk, az ácsok, a tetœfedœk, a tervezœirodák vagy akik csak ajánlják a termékeinket,élvezhetik az elœnyöket amit a lelkes SPIT csapat személyes segitsége nyújt.

4 SPIT Újításai ÚJGENERÁCIÓS FÚRÓK A pontos,erœteljes és tökéletes fúráshoz próbálja ki az új betonfúróinkat: R FORCE 3 Valamint az új, magastechnikai paraméterekkel rendelkezœ fúrókalapácsot: SPIT 352, Kombikalapácsot a kivételes /teljesítményarány és a különleges biztonsági rendszer jellemzi. SPIT 328, Az akkus fúrókalapács a vibráció csökkentésére tervezve. Az IDI 244, az akkus csavarbehajtók legújabb modelje,ütvefúró-csavarbehajtó. Az ADAPTOR SPEED 55: 50%-kal megnöveli a termelékenységet,ideális fejfeletti és sorozat munkákhoz. MAGAS TECHNOLÓGIÁJU GYÉMÁNT SZERSZÁMOK A gyémánt technológia csúcs választéka, a minœségi vágótárcsák a tökéletes vágásra, és az újgenerációs gyémántkoronás fúrók a legkeményebb anyagok fúrására. Közülük is a HIGH SPEED CONFORT sorozat, a szintetikus gyémántmikroszerkezet területének legújabb felfedezése, amely képes megduplázni a vágás sebességét alegtöbb anyagban. A legújabb szerszámaink közül, a SAG125E sarokcsiszoló valamint az új SD160 fúrógépmotor emelhetœ ki, az összehasonlíthatatlan fúrás minœségével.

5 az Ön szolgálatára Megcélozva az A VEZETà DÙBELEK A hatásfok biztosítéka a nagyteljesítményü dıbelek: HIT M minden anyagban alkalmas... GRIP és GRIP L, 100% nagy ellenállású fémdıbelek az optimális tágulás látható jeleivel... PRO 6, az összetett anyagú dıbelek különleges tágulást biztosítanak minden anyagban. EPOBAR a gyanta alapú rögzítœ a vasbeton rögzítésére lett tervezve, és végıl a legújabb CE tanusítvánnyal is rendelkezœ gyanta alapú rögzítœ az EPOMAX, különféle alkalmazási területekre. Önök kényelmét és biztonságát, a Spit folyamatosan ajánlja az egyre nagyobb tudású és mindíg NAGYTELJESÍTMÉNYÜ SZÖGEZà GÉPEK Fedezze fel a független gázpatronnal mıködœ szögezœink széles megújuló szerszámait. választékát betonhoz, fémhez és fához. A lœporos direktrögzítés területén, értékelve a Spit 53 éves tapasztalatát és a know-how-t, a Spitfire P370, egy ultra teljesítményü szögbelövœ automata szögtárral és vibráció csökkentœ rendszerrel, a maximális kényelemért.

6 SZERVIZEK Közelség MUNKAHELYI TÁMOGATÁS Ismerve a termékek mıszaki tartalmát és azok speciális funkcióit, SPIT saját maga veszi fel a kapcsolatot Önnel az adott munkahelyen, bármilyen tanácsért, termékbemutató végett vagy egy egyszerü próba miatt. A mıszaki tanácsadóink segíteni fognak Önnek a legmegfelelœbb termék kiválasztásában az adott munkákhoz. A tervezœirodák kérésére teljesítmény és húzótesztet végzünk az adott munkahelyen és arról írásos igazolást is adunk ki. Elkötelezettség KALKULÁCIÓS SEGÉDLET: A SPIT saját maga ingyenesen biztosítja a következœ dokumentációkat: Mıszaki dokumentációk: Európai mıszaki jóváhagyások, bizonyítványok és mıszaki adatlapok, a SPIT mıszaki útasításai segítenek kiválasztani a megfelelœ rögzítéstechnikai elemeket. Az Expert kalkulációs szoftver: egyszerı a használata Windows alatt, a SPIT Expert számtalan példát ajánl a legegyszerıbtœl a nagyon bonyolúltig, azért, hogy segítsen Önöknek a dıbelek méretezésében a legújabb Annex C szerint az ETA utasításaiból.

7 GARANCIA A SPIT garantálja, hogy az eladott szerszámok az elképzelés és az alkalmazhatóság szerint készültek. Ez a garancia a gép vásárlásakor kezdœdik és normal használatra vonatkozik, rendszeres karbantartás mellett, megfelelœ tárolási körülményekre és a hozzávaló tartozékok használatával érvényes. Azért,hogy a garancia összes elœnyeit kihasználja, a garancia levél pontos kitöltése szükséges. SZÁMÍTÁSI TÁBLÁZAT Egy egyszerı telefonhívással vagy a re a technikai képviselœnk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen kiválasztani és meghatározni a megfelelœ dıbelt, együttmıködve a tervezœkkel és az ellenœrökkel. BETANULÁS Az biztos,hogy az emberek gyakorlati és elméleti tudása a legjobb út a termékeink minœségének reklámozására. A SPIT saját maga biztosítja Önöknek a jól képzett rögzítéstechnikai és fúrástechnikai képviselœit. A SPIT szintén az Önök rendelkezésére bocsájtja a szerszám és rögzítéstechnikai oktatási központját, külömbözœ témák szervezésével az ipari, a végfelhasználói és a kereskedœi ügyfelek részére.

8 Kövesse az útmutatót! TARTALOMJEGYZÉK Acél Aszfalt Gázbeton Beton SZOLGÁLTATÁSOK...4. oldal Fa Vakolt tégla SZÖGBELÖVÉS...7. oldal GÁZMÙKÖDÉSÙ SZEGBELÖVà KÉSZÜLÉKEK LÃPOROS KÉSZÜLÉKEK Üreges tégla Tömör tégla Tömör gipsz panel Beton idom FÚRÁS CSAVAROZÓK FÚRÓ/VÉSà KALAPÁCSOK BONTÓKALAPÁCSOK oldal Gránit Béléstest GYÉMÁNTKÉSZÜLÉKEK VÁGÁS MAGFÚRÁS oldal Bevakolt idom Tömör idom Üreges idom KŒ RÖGZÍTÉS oldal VEGYI RÖGZÍTÃK RÖGZÍTÃK NAGY ÉS KÖZEPES TERHELÉSEKHEZ RÖGZÍTÃK KIS TERHELÉSEKHEZ RÖGZÍTÃK SZIGETELÉSHEZ Gipszkarton TérburkolókŒ Kemény tetœcserép Égetett tetœcserép Burkolólap A SPIT ISO 9001 (verzió 2000) tanúsítvánnyal rendelkezik

9 SZÖGBELÖVÉS SZÖGBELÖVÉS Gáz LŒporos

10 GÁZMÙKÖDÉSÙ SZÖGBELÃVÖ KÉSZÜLÉKEK (kg) ütésenergia (J) Sokoldalú gázmıködésı szögbelœvœ készülékek energia gipszkartonozóknak PULSA 700P 3,6 100 Önállóság: gáztöltet: 700 lövés, akkumulátor: 1200 lövés (gyors feltöltés 1 óra), tár 20 vagy 40 szeg, LED indikátor villanyszerelœknek PULSA 700E 3,6 82 Önállóság: gáztöltet: 870 lövés, akkumulátor: 1200 lövés (gyors feltöltés 1 óra), tár 20 vagy 40 szeg, LED indikátor Paslode gázmıködésı szögbelœvö készülék és kapcsozógépek fa - fa rögzítéshez ácsoknak és tetœfedœknek IM350/90 CT 3,1 - Önállóság: gáztöltet: 1100 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor tetœfedœknek IM200/32 JDB 3,0 - Önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor asztalosoknak IM65 F16 2,3 - Önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor asztalosoknak IM65A F16 2,3 - Önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor asztalosoknak IM50 F18 2,1 - Önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor asztalosoknak/ gipszkartonozóknak IM200/50 S16Q 2,5 - Önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor

11 S Z A K S Z E R Ù K I V Á L A S Z T Á S rögzítés típusa ütœerœ állítás alapanyag oldal SZÖGBELÖVÉS szegek betonhoz C6 szegek acélhoz SC6/HC6 automatikus beton bevakolt betonidom 11 szegek betonhoz C6 szegek acélhoz SC6/HC6 szegek lécek rögzítéséhez SCG6 CG6 szegek kemény anyagokhoz HC6 automatikus acél tömör tégla fa 12 Tárkapacitás: 43 db Ø 2,8 és 3,1 mm sima vagy gyırıs, standard, horganyzott vagy rozsdamentes acélból készült szeg, hossz: mm, szögjelzœs papírcsíkon a csúcson fa 13 Tárkapacitás: 31 db Ø 2,8 x 25 mm tızi horganyzott vagy rozsdamentes acélból készült gyırıs szeg a csúcson fa 14 Tárkapacitás: 100 db F16-os egyenes bognárszeg vagy szegecs, hossz: mm, horganyzott hengerlés 1,4 x 1,6 mm, szegfej 1,6 x 2,8 mm a csúcson fa 15 Tárkapacitás: 100 db F16-os bognárszeg vagy szegecs szöggel, hossz: mm, horganyzott vagy rozsdamentes acél hengerlés 1,4 x 1,6 mm, szegfej 1,6 x 2,8 mm a csúcson fa 15 Tárkapacitás: 100 db F18-as egyenes bognárszeg vagy szegecs, hossz: mm, horganyzott hengerlés 0,9 x 1,2 mm, szegfej 1,9 mm a csúcson fa 16 Tárkapacitás: 150 db S16-os kapocs, hossz: mm, horganyzott, egyenes vagy hegyes, korona 12,7 mm, hengerlés 1,4 x 1,6 mm a csúcson fa 17

12 Hosszabbítsa meg gépe élettartamát CEN Válogatás az európai szabványokból N EN792-13:2000E A szegbelövœ készülék biztonsági követelményei; a. paragrafus: Csak a használati utasításban feltıntetett tızœeszközök használhatók; b. paragrafus: Csak a használati utasításban feltıntetett olajok és akkumulátorok használhatók; e. paragrafus: A gépek javításához csak a gyártó által meghatározott pótalkatrészek használhatók; a. paragrafus: A belsœégésı készülékek esetén csak a gyártó által, a használati utasításban specifikált töltetek használhatók. Gáztechnológia Páratlan önálló gázmıködésı szegbelövœ készülékek sora, melyekben egyesül a komfortosság, a függetlenség és a gyorsasák. SPIT PULSA, ideális különbözœ anyagokra történœ szegezéshez (beton, acél,...) PASLODE IMPULSE, tökéletes a fához fa szegezés végzéséhez. Egyedülálló technológia! A gáz és az elektromos áram összekapcsolásáról van szó. Amikor a készüléket a munkadarabhoz nyomjuk, a tartályban lévœ gáz betöltœdik az égéstérbe. Az indítókapcsoló megnyomásával az akkumulátor és a gyertya segítségével robbanás keletkezik, amit a kilövés követi. robbanó kamra A technológia három elœnye: Az akkumulátor nagy kapacitása Az ütésenergia a különbözœ anyagoknak megfelelœen automatikusan beállítható Optimális biztonság és komfort Ezen kívül nagyon egyszerı a szegek megrendelése: olyan kiszerelésben kerül kiszállításra, amely tartalmazza a szegeket és egyben a szükséges gázmennyiséget is. A SPIT gáztartályok speciálisan a gázmıködésı, Pulsa illetve az Impulse készülékekhez vannak konstruálva. Biztosítják a maximális teljesítményt, a készülékek biztonságát, és megfelelnek az összes EU tagállam által aláírt EN792 európai biztonsági szabványnak. A Spit és a Paslode készülékek biztonságos és hatékony használata érdekében csak a használati utasításban specifikált szegeket és gáztölteteket használják.

13 SPIT PULSA 700P KÓD Gázmıködésı szögbelövœ készülék gipszkartonozóknak SZÖGBELÖVÉS IdŒmegtakarítás: 6 x gyorsabb, mint a hagyományos rögzítés (fúrás és dıbelezés) Magas rögzítési sebesség Minden felület esetén, a szükséges megmunkálás nélkül használható. Kompakt és kiegyenozott gép (maximális komfort) NyomóerŒ csak 5 kg, visszalökés-mentes A gáz elektromos fúvókával történœ adagolása lehetœvé teszi a keverék arány (levegœ + gáz) optimalizálását, valamint a munkavégzést szélsœséges hœmérsékletek esetén is (-5 C-tól +40 C-ig) KivehetŒ akkumulátor: biztonság Sorozatlövés túlmelegedés nélkül: teljesítœképesség Gépjármıben az akkumulátorokat gépkocsi adapter segítségével töltsék fel! ütésenergia energia rögzítés típusa anyagok 3,6 kg 100 J önállóság: gáztöltet: 700 lövés, akkumulátor: 1200 lövés (gyors feltöltés 1 óra), tár 20 vagy 40 szeg, LED indikátor szegek betonhoz C6 szegek acélhoz SC6/HC6 KiegészítŒk 40 db szeg Fogyóanyag szeghossz kiszerelés kiszerelés 1500 db 500 db 15 HC C C C C C Speciális alkalmazhatóság ÚJDONSÁG Szegtár: 40 db szeg Akkumulátor Pulsa 700P Adapter 230V Gépkocsi adapter TöltŒ 230V Szegek C6 + GÁZ Sajátos gépfej és alj profilokra történœ egyszerı rögzítéshez Mágneses alátéttartó acélhálók rögzítésére CSTB tanúsítvány mennyezeti rögzítéshez való alkalmasságról Mágneses alátéttartó Alátét Ø Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat 11

14 SZÖGBELÖVÉS SPIT PULSA 700E KÓD Gázmıködésı szögbelövœ készülék villanyszerelœknek SPIT kiegészítœk Szilárd mıanyag csövek SPIT CT-CLIP Mennyezeti vezetékek (A) SPIT E-CAV SPIT E-CLIP SPIT CT-CLIP Ø szürke SPIT E-CAV Ø SPIT E-CAV Ø SPIT E-CAV Ø SPIT E-CLIP Ø SPIT E-CLIP Ø SPIT E-CLIP Ø SPIT E-CLIP Ø SPIT E-CLIP Ø SPIT E-CLIP Ø (C) IdŒmegtakarítás: 6 x gyorsabb, mint a hagyományos rögzítés (fúrás és befogás) Minden felület esetén, a szükséges megmunkálás nélkül használható. Komfortos, csendes és teljesen biztonságos készülék NyomóerŒ csak 5 kg, visszalökés-mentes A gáz elektromos fúvókával történœ adagolása lehetœvé teszi a keverék arány (levegœ + gáz) optimalizálását, valamint a munkavégzést szélsœséges hœmérsékletek esetén is (-5 C-tól +40 C-ig) Gépjármıben az akkumulátorokat gépkocsi adapter segítségével töltsék fel! ÚJDONSÁG (B) KábelrögzítŒ bilincs SPIT egyszerı vagy kettœs SPIT CLIPELEC kábelek rögzítésére Egyszerı kábelrögzítœ bilincs SPIT (A) KettŒs kábelrögzítœ bilincs SPIT (B) SPIT Clipelec (C) Meghosszabbítás fej feletti használathoz CsŒrögzítŒ bilincsek padlóhoz történœ rögzítéshez P-CLIP mıanyag Acélbilincs SPIT bilincs Ø SPIT bilincs Ø 16 x SPIT bilincs Ø SPIT bilincs Ø 20 x SPIT bilincs Ø SPIT bilincs Ø Pose de goulotte avec embout DLP LEGRAND ütésenergia energia rögzítés típusa anyagok 3,6 kg 82 J önállóság: gáztöltet: 870 lövés, akkumulátor: 1200 lövés (gyors feltöltés 1 óra), tár 20 vagy 40 szeg, LED indikátor szegek betonhoz C6, CG6 és HC6 szegek acélhoz SC6, SCG6 és HC6 A készülék ütésálló mıanyag bœröndben kerül kiszállításra, mely tartalmaz 1 db akkumulátort, töltœt és porvédœ fedelet CSTB 1+3/ tanúsítvány mennyezethez történœ rögzítéshez Meghosszabbítás fej feletti használathoz Fogyóanyag szegek C6 + gáz Szegek elœfúrt lécekhez CG6 szeghossz kiszerelés 1500 db kiszerelés 500 db 15 HC C C C C C SCG CG CG CG CG Kemény beton HC Kemény beton HC Kemény beton HC Acélbilincs Mıanyag bilincsek P-CLIP egyszerı P-CLIP kettœs Perforált szalag SPIT 12 mm x Perforált szalag SPIT 17 mm x ElŒfúrt lécek Szegek SPIT CG6 (lásd a mellette lévœ Fogyóanyag táblát) További kiegészítœk Szegtár: 40 db szeg Mágneses szegvezetœ Akkumulátor Pulsa PorvédŒ fedél Adapter 230V/12V TöltŒ 1 óra Gépkocsi adapter LEGRAND kiegészítœk - Bázisok, rögzítœtalpak és bilincsek szilárd mıanyag csövek rögzítéséhez - ipari célú bilincsek alapzattal csövek rögzítéséhez - COLSON bázisok - kábelkötegelœ rögzítœtalpak mennyezeti vezetékek rögzítéséhez - Lécek - Elosztódobozok Plexo dobozok ERP dobozok 12 Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat

15 Paslode IM350/90CT Gázmıködésı szögbelövœ készülék ácsoknak és tetœfedœknek KÓD Tartozékok Ovális akkumulátor IMPULSE kenœolaj IMPULSE tisztító 300 ml Adapter 220V/12V TöltŒ Gépkocsi adapter Gépfej acél fedœanyagok esetén történœ alkalmazáshoz SZÖGBELÖVÉS Gépfej fa padlóburkolók rögzítéséhez Fogyóanyag Sima szegek + gáz IM 350 Folyamatos szegezés esetén is az ütésenergia állandó Nagyfokú önállóság (akkumulátor 4000 lövés, gáz 1100 lövés) A rögzítés összes típusának megfelelœ szegek és gépfejek széles választéka Gépjármıben az akkumulátorokat gépkocsi adapter segítségével töltsék fel! Csomag: 3300 db sima szeg 2,8 x Csomag: 3300 db sima szeg 2,8 x Csomag: 2200 db sima szeg 2,8 x Csomag: 2200 db sima szeg 2,8 x Csomag: 2200 db sima szeg 2,8 x Csomag: 2200 db sima szeg 3,1 x Csomag: 2200 db sima szeg 3,1 x Sima horganyzott szeg + gáz IM350 Csomag: 3300 db sima horganyzott szeg 2,8 x Csomag: 3300 db sima horganyzott szeg 2,8 x Csomag: 2200 db sima horganyzott szeg 3,1 x Gyırısszeg + gáz IM350 Csomag: 3300 db gyırısszeg 2,8 x Csomag: 3300 db gyırısszeg 2,8 x Csomag: 2200 db gyırısszeg 2,8 x Csomag: 2200 db gyırısszeg 2,8 x Csomag: 2200 db gyırısszeg 3,1 x Horganyzott gyırısszeg + gáz IM350 Csomag: 3300 db horganyzott gyırısszeg 2,8 x Csomag: 3300 db horganyzott gyırısszeg 2,8 x Csomag: 2200 db horganyzott gyırısszeg 3,1 x energia rögzítés típusa kilövési frekvencia 3,1 kg akkumulátorral együtt önállóság: gáztöltet: 1100 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor Tárkapacitás: 43 db Ø 2,8 és 3,1 mm sima vagy gyırıs, standard, horganyzott vagy rozsdamentes acélból készült szeg, hossz: 50 90* mm, szögjelzœs papírcsíkon 2 3 szeg/sec 1000 szeg/óra Rozsdamentes acélból készült gyırısszeg + gáz IM350 Csomag: 1100 db A2 gyırısszeg 2,8 x Csomag: 1100 db A2 gyırısszeg 2,8 x Csomag: 1100 db A2 gyırısszeg 2,8 x Fekete színezett gyırısszeg acél fedœanyagokhoz (tızi horganyzott) + gáz IM350 Csomag: 1800 db gyırısszeg 2,5 x 51 HD TA anyag Könnyı karbantartás, amelyet minden 6 7 csomag után javasolt elvégezni * Hossz: 90 mm sima csak puha fához Gyırısszegek kemény fából készült parkettához Csomag: 4000 db gyırısszeg 2,5 x Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat 13

16 SZÖGBELÖVÉS Paslode IM 200/32 JDB Gázmıködésı szögbelövœ készülék tetœfedœknek KÓD Praktikus: vezetékek és kompresszorok nélkül A gépfej formájának köszönhetœ pontos illesztés Állandó ütésenergia az optimális rögzítéshez 2x gyorsabb, mint a csavarozás: 2 3 szeg/sec. A készülék hossza 335 mm: a készülék testének segítségével mérheti az elemek közötti távolságot! Tulajdonságo 3 kg energia önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor rögzítés típusa tár anyag rozsdamentes acélból készült vagy tızi horganyzott gyırısszegek Ø 2,8x25 31 db szeg 2,8 x 25 mm KiegészítŒk Impulse olaj Akkumulátor IM Impulse tisztító 300 ml Gépkocsi adapter Fogyóanyag A COFRAC certifikált laboratóriumunkban végzett tesztek azt mutatják, hogy a kihúzáshoz szükséges erœ több mint 50 DaN. Csomag: 2000 db rozsdamentes acélból készült gyırısszeg 2,8 x 25 mm somag: 2000 db (tızi horganyzott) gyırısszeg 2,8 x 25 mm HDG 14 Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat

17 Paslode IM 65 F16 Gázmıködésı szögbelövœ készülék ácsoknak KÓD Fogyóanyag és tartozékok Ovális akkumulátor Impulse kenœolaj Impulse tisztító 300 ml Adapter 220V/12V TöltŒ Gépkocsi adapter Gáz adapter SZÖGBELÖVÉS Csomag: IM65 F16 bognárszeg + gáz F16-os szegek széles választéka: 16-tŒl 64 mm-ig A legkeményebb fába történœ folyamatos szegezés esetén is az ütésenergia állandó Nagyon nagy önállóság (akkumulátor gáz szegtár) A szegbeverés pontos beállítása (sima vagy süllyesztett) Lécek gipszkartonra történœ rögzítéséhez használjon 2 db döntött szögben beszegezett szeget. Paslode IM 65A F16 energia rögzítés típusa kilövési frekvencia anyag Gázmıködésı szögbelövœ készülék ácsoknak, speciálisan ferde alkalmazáshoz 2,3 kg akkumulátorral együtt önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor Tárkapacitás: 100 db F16-os egyenes bognárszeg vagy szegecs, hossz: mm, horganyzott hengerlés 1,4 x 1,6 mm, szegfej 1,6 x 2,8 mm 2 3 szeg/sec 1000 szeg/óra Könnyı karbantartás, amely 2 4 csomag után ajánlott KÓD Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Fogyóanyag és tartozékok Ovális akkumulátor Impulse kenœolaj Impulse tisztító 300 ml Adapter 220V/12V TöltŒ Gépkocsi adapter Faburkolat/parketta rögzítésére alkalmas gépfej Falécezés végzéséhez alkalmas gépfej A kilövés pontossága, ferde tár kialakítása a szık helyen végzett munkák megkönnyítéséhez A legkeményebb fába történœ folyamatos szegezés esetén is az ütésenergia állandó Nagyon nagy önállóság (akkumulátor gáz szegtár) A szegbelövés pontos beállítása (sima vagy süllyesztett) Faburkolatok rögzítéséhez használjon speciális toldatot, amely lehetœvé teszi a 45 fokos szögben történœ kilövést. energia rögzítés típusa kilövési frekvencia anyag 2,3 kg akkumulátorral együtt energia önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor Tárkapacitás: 100 db F16-os bognárszeg vagy szegecs szöggel, hossz: mm, horganyzott vagy rozsdamentes acél hengerlés 1,4 x 1,6 mm, szegfej 1,6 x 2,8 mm 2 3 szeg/sec 1000 szeg/óra Könnyı karbantartás, amelyet minden 6 7 csomag után javasolt elvégezni Csomag: IM65A bognárszeg + gáz Csomag: 2000 db F16/32-es bognárszeg Csomag: 2000 db F16/38-as bognárszeg Csomag: 2000 db F16/45-ös bognárszeg Csomag: 2000 db F16/51-es bognárszeg Csomag: 2000 db F16/63-os bognárszeg Rozsdamentes acélból készült szegek bizonyos méretekben biztosíthatók: megrendelésre Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat 15

18 SZÖGBELÖVÉS Paslode IM 50 F18 KÓD Gázmıködésı szögbelövœ készülék ácsoknak A legkeményebb fába történœ folyamatos szegezés esetén is az ütésenergia állandó A szegbelövés pontos beállítása (sima vagy süllyesztett) A kilövés pontossága, amely a profilozott fejnek köszönhetœ. Az F18-as, mm hosszúságú bognárszegek sok helyen teszik lehetœvé a készülék alkalmazását energia 2,1 kg akkumulátorral együtt önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor Tartozékok Ovális akkumulátor Impulse kenœolaj Impulse tisztító 300 ml Adapter 220V/12V TöltŒ Gépkocsi adapter rögzítés típusa kilövési frekvencia anyag Tárkapacitás: 100 db F16-os egyenes bognárszeg vagy szegecs, hossz: mm, horganyzott hengerlés 0,9 x 1,2 mm, szegfej 1,9 mm 2 3 szeg/sec 1000 szeg/óra Könnyı karbantartás, amelyet minden 6 7 csomag után javasolt elvégezni Beszorult szeg esetén a szeget a készülék elülsœ részének gyors kinyitásával távolítsa el. Fogyóanyag Csomag: 2000 db F18-as bognárszeg az IM50 - hoz + gáz popis Csomag: 2000 db F18/16-os bognárszeg Csomag: 2000 db F18/25-ös bognárszeg Csomag: 2000 db F18/32-es bognárszeg Csomag: 2000 db F18/38-as bognárszeg Csomag: 2000 db F18/50-es bognárszeg Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat

19 Paslode IM 200/50 S16 - S16FP Gázmıködésı kapcsozógépek IM 200/50 S16 : KÓD IM 200/50 S16 FP : KÓD SZÖGBELÖVÉS FAKERETEK ÉS SZIGETELà LEMEZEK RÖGZÍTÉSÉRE Könnyı és könnyen kezelhetœ Állandó ütésenergia a folyamatos alkalmazáshoz A kapocs pontos beütésének beállítása FP változat, központosító toldat a pontos munkavégzéshez KÜLÖNLEGES TÙZVÉDELMI SZIGETELÉSEKHEZ Tartozékok Ovális akkumulátor Impulse kenœolaj Impulse tisztító 300 ml Adapter 220V/12V TöltŒ Gépkocsi adapter IM 200/50 S16 IM 200/50 S16 FP Fogyóanyag: Consommables IM200/50 200/50 S16 S16 energia rögzítés típusa 2,5 kg akkumulátorral együtt önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor Tárkapacitás: 150 db S16-os mm hosszúságú horganyzott egyenes vagy hegyes kapocs, korona: 12,7 mm, hengerlés 1,4 x 1,6 mm Tárkapacitás: 150 db S16-os mm hosszúságú horganyzott kapocs, egyenes korona: 12,7 mm, hengerlés 1,4 x 1,6 mm Csomag: IM200-as kapcsok + gáz Csomag: 3000 db S16/32-es egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/38-as egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/51-es egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/19-es hegyes kapocs Csomag: 3000 db S16/25-ös hegyes kapocs Csomag: 3000 db S16/38-as hegyes kapocs Csomag: 3000 db S16/51-es hegyes kapocs anyagok tızgátló lemez Fogyóanyag: IM200/50 S16 FP Csomag: IM200 FP kapcsok + gáz Könnyı és gyors karbantartás FP változat: csövek és klímavezetékek befedéséhez (BD25 típusú tızgátló lemezek rögzítése mm-es kapcsokkal) 2 lemez összekapcsolásához használjon a lemez vastagságának megfelelœ, mm-es hegyes kapcsokat. popis Csomag: 3000 db S16/25-ös egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/38-as egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/45-ös egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/51-es egyenes kapocs Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat 17

20 PATRONOS KÉSZÜLÉKEK (kg) ütésenergia (J) patronok Patronos készülékek 2, ,3/10 barna, sárga, zöld és piros ÉpítkezŒknek SPITFIRE P370 2, ,3/10 barna és sárga ÉpítkezŒknek, szerelœknek SPIT P60 Univerzális SPIT P200 2, ,3/10 barna és sárga, 6,3/12 piros ,3/16 zöld, sárga, kék, piros és fekete TetŒkhöz SPIT P525L 3, ,3/16 zöld, sárga, kék, piros és fekete Burkoláshoz és tetœkhöz SPIT P230 Alagutakhoz SPIT P ,3/10 barna, zöld és sárga, 6,3/12 piros 3, ,3/16 sárga, kék, piros és fekete Acélrácsokhoz SPIT P250

21 S Z A K S Z E R Ù K I V Á L A S Z T Á S rögzítés típusa betonszegek: C9, CR9, CR9P, C9 CLIP-A, zsaluzatkitámasztók + C9-60, köztartók + C9-60, acélszegek: SC9, SA9, SBR9, speciális adapterek szigeteléshez és rácsok rögzítéséhez teljesítménybeállítás igen hornyozott gyırı beton alapanyag acél oldal 21 SZÖGBELÖVÉS betonszegek: C9, CR9, CR9P, C9 CLIP-A, zsaluzatkitámasztók + C9-60, köztartók + C9-60, acélszegek: SC9, SA9, SBR9 igen 8 pozíció beton acél 22 betonszegek: C9, CR9, CR9P, C9 CLIP-A, zsaluzatkitámasztók + C9-60, köztartók + C9-60, acélszegek: SC9, SA9, SBR9, speciális adapterek szigeteléshez és rácsok rögzítéséhez igen 5 pozíció beton acél 23 szegek SBR14 és HSBR14 csœ alakú tárban nem M.A.C. rendszer szerkezeti acél alapacél 3 mm vastagságig 24 szegek SBR14 és HSBR14 (kemény acél) - adapter 3 mm-es acélra használatos szegekhez nem M.A.C. rendszer szerkezeti acél alapacél 3 mm vastagságig 24 szegek CR9T, alátét Ø 21,75 mm nem beton beton (alagút szegmensek) 25 menetes szeg SA 12-8, feszítœ alátétek Torx 40 nem M.A.C. rendszer szerkezeti acél alapacél 6 mm vastagságig 25

22 Az összes készülék C.I.P. tanúsítvánnyal rendelkezik Patronos rögzítés belövéssel Páratlan patronos készülékek sora, melyekben egyesül a teljesítmény, a függetlenség és az erœteljesség SPIT, a patronos készülékek feltalálója Önállóság ErŒteljesség Teljesítmény (a P230 esetében 520J) Önmıködés (P370 és P525L tárral) Biztonság (az összes patronos készülék C.I.P. tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint a P230 és P525L M.A.C. rendszerı) Az összes anyagtípusnál alkalmazható (P370) Egyszerı karbantartás Hitelesített technológia A patron energiájának átvitele az összekötœ anyagra az ütœelem segítségével történik. A készülék fokozatos lenyomása és a kioldó kiengedése a maximális biztonságért. Az újdonságra irányulva (fókuszálva) SPITFIRE P370: a legjobb a SPIT közül. A nagyon hatékony készülék további garanciája az 53 év alatt szerzett tapasztalatok 350J teljesítmény, automatikus szegtár, a teljesítmény egyszerı és pontos szabályozása, vibrációelnyelœ rendszer, könnyı karbantartás, az egyedülálló formatervezésı SPITFIRE P370 a teljesítmény és a komfortosság jegyében készült. A biztonság és a hatékonyság érdekében csak a használati utasításban specifikált szegek és patronok használhatók.

23 SPITFIRE P370 Patronos készülék SPITFIRE P370: KÓD P370 C60: KÓD TÁR C60: KÓD SZÖGBELÖVÉS homologation n o Fogyóanyag és tartozékok: lásd a 26. oldalt Az automatikus dugattyú-visszaállító rendszernek köszönhetœ belövési sebesség: 1 belövés/sec (teljesen automatikus rendszer). Mérsékelt hátralökés a maximális komfort érdekében Nagyon egyszerı tisztítása Pozícionálható (4 pozíció) és kihúzható 10 db-os szegtár Hátralökés-tompító a maximális komfort érdekében Hornyozott gyırı a teljesítmény szabályozására Hermetikus tárolótér a kofferban teljesítmény patron kalibere rögzítés típusa anyagok 2,7 kg 350 J 6,3/10 barna, sárga, zöld és piros betonszegek C9, CR9, CR9P, C9 CLIP-A, zsaluzatkitámasztók + C9-60, köztartók + C9-60, acélszegek SC9, SA9, SBR9, speciális adapterek szigeteléshez és rácsok rögzítéséhez Az egyes lövésekhez szükséges fej és tár könnyı és gyors cserélhetœsége. Speciális alkalmazás CI adapter-szett Adapter-szett CI P370 dugattyú CI Gumirugók CI és SA Fogyóanyag: lásd 23 és 26. old. Rács adapter Adapter készlet SA Dugattyú SA Gumirugók CI és SA Fogyóanyag: lásd 23 és 26. old. Patronok doboz pat. tárcsákban 6,3/10 barnák nagyon gyengék patronok tárcsákban 6,3/10 zöldek gyengék patronok tárcsákban 6,3/10 sárgák közepesek patronok tárcsákban 6,3/10 pirosak erœsek Táras szegek Táras betonszegek (kiszállítva egy darab gumirugóval minden dobozban) szeghossz doboz 20 C9-20 szalagon C9-25 szalagon C9-30 szalagon C9-35 szalagon C9-40 szalagon C9-50 szalagon C9-60 szalagon Betonszegek (kiszállítva egy darab gumirugóval minden dobozban) 15 SC9-15 szalagon SC9-20 szalagon SC9-25 szalagon SC9-30 szalagon SC9-35 szalagon SC9-40 szalagon SC9-50 szalagon SC9-60 szalagon Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat 21

www.maxbt.hu Katalógus 2008 2009 Szögbelövés Fúrás Vágás Rögzítés Mérés

www.maxbt.hu Katalógus 2008 2009 Szögbelövés Fúrás Vágás Rögzítés Mérés Katalógus 2008 2009 Szögbelövés Fúrás Vágás Rögzítés Mérés SZÖGBELÖVÉS KÜLÖNBÖZŐ ANYAGOKBA Gázpatronos szögbelövők Patronos szögbelövők Távolságmérő A LŐPATRONOS ÉS A GÁZPATRONOS TECHNOLÓGIA SZÖGBELÖVÉS

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

SPIT ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2008. Február.1 től.

SPIT ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2008. Február.1 től. e mail: elkisgep@t online.hu web: www.elszov kisgep.hu Tel.: 407 0214, 407 0007, 402 1117 Fax: 407 0213 Budapest 1163 Veres Péter út 99. SPIT ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2008. Február.1 től. Az árak az ÁFÁ t nem

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél OBO dupla csomagban: Rapid 45 és 80-as fedél OBO topmodellek LFS Vezetékcsatornák Egyszerűen több hely A Rapid 45 A Rapid 45 típusú szerelvényezhetœ csatorna nagy mértékı rugalmasságot biztosít, ugyanis

Részletesebben

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia Újdonságok! A Powerplus kék termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik alkalmi használatra keresik a legjobb megoldást rendkívül kedvező áron. A széles és korszerű Powerplus termékskála minden elektromos kisgép

Részletesebben

A 12,0 V-OS RENDSZER. DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó. DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB DC743KA/DC743KB

A 12,0 V-OS RENDSZER. DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó. DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB DC743KA/DC743KB A 12,0 V-OS RENDSZER DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó DC743KA/DC743KB 12,0 V-os, 13 mm-es

Részletesebben

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK 12 36,0 V 28,0 V 24,0 V 18,0 V 14,4 V 12,0 V 9,6 V 7,2 V 3,6 V A 36,0 V-OS RENDSZER DC901KL/DC901KN ütvefúró-csavarozó DC800KL/DC800KN ütvecsavarozó fúrókalapács DC305KL / DC305KN

Részletesebben

Digitális elmozdulásmérœ rendszer

Digitális elmozdulásmérœ rendszer Digitális elmozdulásmérœ rendszer Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Megbízható mérœrendszer jobb minœség és több nyereség A Sony mágneses mérœlécek

Részletesebben

Technikai adatok. Technikai adatok

Technikai adatok. Technikai adatok 38 FÚRÓGÉPEK FÚRÓGÉP Típus: BE 650 R Kompakt és erőteljes 650 wattos motor Kompakt ergonómikus forma kiváló kezelhetőséget biztosít Szénkefékhez való könnyű hozzáférés forgásirányváltó mechanizmussal 10

Részletesebben

Kívül szép, belül jó Az OBO WDK típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak

Kívül szép, belül jó Az OBO WDK típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak Kívül szép, belül jó Az OBO típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak OBO topmodellek LFS Vezetékcsatornák Minden méretben tetszetősek A vezetékcsatorna ÚJ Tökéletesített anyagösszetétel VDE-típusengedély

Részletesebben

Homlokzati h szigetelést rögzít k

Homlokzati h szigetelést rögzít k Homlokzati h szigetelést rögzít k anyag szigetel tüske m anyag beüt szeggel, PTH Méret (mm)mennyiség/ /db PTH 60/8-55 60x8x55 200 PTH(-L) 60/8-75 60x8x75 200 PTH(-L) 60/8-95 60x8x95 200 PTH(-L) 60/8-115

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

54.900 Ft 60.000 Ft. 24 mm. 13 mm. 0-1.000/p. 4,0 m

54.900 Ft 60.000 Ft. 24 mm. 13 mm. 0-1.000/p. 4,0 m AKCIÓS KATALÓGUS Üregkamrás polikarbonát lemez viztiszta, UV védett Lv 10 mm 2.890 Ft /m2 3.490 Ft /m2 Metabo fúrókalapács KHE 28 39.900 Ft 59.900 Ft Nyomaték 20 Nm Ütésstop Furatátmérı - Beton kalapácsfúróval

Részletesebben

Termékkínálat. Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502

Termékkínálat. Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502 A Powerplus kék termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik alkalmi használatra keresik a legjobb megoldást rendkívül kedvező áron. A széles és korszerű Powerplus termékskála minden elektromos kisgép iránti

Részletesebben

A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint a megszokott vágólapok esetén.

A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint a megszokott vágólapok esetén. Az új Topcut vágólapcsalád: elõny minden irányban Vágóteljesítmény felsõfokon Ár Premium A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint

Részletesebben

* ezüstszínű galvanizált alumínium profil, 60 5 mm, fazettával * mm osztással 617703 40 10 617704 50 10 617705 60 10 617706 80 10 617707 100 10

* ezüstszínű galvanizált alumínium profil, 60 5 mm, fazettával * mm osztással 617703 40 10 617704 50 10 617705 60 10 617706 80 10 617707 100 10 1263 209 derékszög 1279 209 rajztű www.uniortools.com 1310 271 állványozó fejsze * mérce edzett rugóacélból, 40 1,2 mm, mm osztással * a talp fekete galvanizált alumínium L-profilból, 40 14 mm * pontosság:

Részletesebben

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz K i s g é p K a t a L Ó G U S Importőr: www.kiralyszerszam.hu Érvényesség: 2011. december 31-ig A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az áfát tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Nyomdai

Részletesebben

2015 Makita tartozék akció II (érvényes 2015.08.01-2016.01.31-ig)

2015 Makita tartozék akció II (érvényes 2015.08.01-2016.01.31-ig) SDS-Plus fúrók STANDARD (kiegészítő munkákhoz, belépő kategória) D-00050 SDS-Plus fúró 6x110 mm D-00066 SDS-Plus fúró 6x160 mm D-00072 SDS-Plus fúró 6x210 mm D-00088 SDS-Plus fúró 6,5x110 mm D-00094 SDS-Plus

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

milwaukeetool.hu Boltberendezés 172 192

milwaukeetool.hu Boltberendezés 172 192 TRTOZÉKOK ÉS KÉZISZERSZÁMOK 2016/17 2 milwaukeetool.hu Tartalomjegyzék Oldalszám kkumulátorok és töltők 149 150 Csavarozás Csavarozó bitek / szettek 71 72 Knuckle 80 Sarokfúró és csavarozó adapter OSD

Részletesebben

2015 Makita tartozék akciói --Érv.:2015.08.01--a készletig,, de legkésöbb 2016.01.31-ig!--

2015 Makita tartozék akciói --Érv.:2015.08.01--a készletig,, de legkésöbb 2016.01.31-ig!-- SDS-Plus fúrók STANDARD (kiegészítő munkákhoz, belépő kategória) D-00050 SDS-Plus fúró 6x110 mm D-00066 SDS-Plus fúró 6x160 mm D-00072 SDS-Plus fúró 6x210 mm D-00088 SDS-Plus fúró 6,5x110 mm D-00094 SDS-Plus

Részletesebben

Hõmérséklet-kapcsolók Áttekintés

Hõmérséklet-kapcsolók Áttekintés Áttekintés Termék Jellemzõ Beállítási Max. Szenzor Védettség Oldal neve alkalmazás tartomány hõmérséklet típusa RT Általános célra -25-300 350ºC Táv, terem, IP66 64-65 differencál KP Könnyû ipari alkalm.

Részletesebben

AKCIÓS TARTOZÉK AJÁNLATAINK

AKCIÓS TARTOZÉK AJÁNLATAINK AKCIÓS TARTOZÉK AJÁNLATAINK Az akció 2016.06.13. 2016.09.30. között, illetve a készlet erejéig érvényes! Tartalomjegyzék SDS-MAX 4 élű fúrók... 3 SDS-plus 4 élű fúrók... 4 SDS-plus 2 élű fúrók... 5 Betonfúrók

Részletesebben

reca dekopír- és orrfűrészlapok

reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608 2009.11.09. 13:02 Page 1 Dekopírfűrészlapok reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608

Részletesebben

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához.

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához. A B 90 R Adv DOSE Bp akkumulátoros felülős súroló-szívógép DOSE tisztítószeradagolással, FACT hengersebesség-szabályozással rendelkezik, kompakt felépítésű, és rugalmasan alkalmazható a nagy tartálytérfogatnak

Részletesebben

Kéziszerszám Katalógus

Kéziszerszám Katalógus 1 elektromos gépek 8893101C a 8893101-hez 1270 8801401 4x110mm 339 8893302C a 8893302-höz 442 8801403 5x110mm 346 8890501-38 a 8890501-hez 926 8801405 6x110mm 348 8892020-48 a 8892020-hoz 1410 8801406

Részletesebben

Csavarok és tárazott csavar

Csavarok és tárazott csavar Csavarok és tárazott csavar 1 Tartalomjegyzék Szegbelövő Elektromos csavarhúzók 3 6 Elektromos tűzőgépek Pneumatikus tűzőgép 11 Kalapács tűzőgép Kompresszorok 13 Tartozékok 10 12 14 Jelmagyarázat Egyetlen

Részletesebben

Célcsoportjaink. Vizszerelők. Villanyszerelők. Kőmüvesek

Célcsoportjaink. Vizszerelők. Villanyszerelők. Kőmüvesek Best of 2009/2010 Professzionális megoldás magasfokon Robosztus és intelligens technológia ami kézhez áll és rugalmas munkavégzést tesz lehetővé: A KRESS fejlesztést meggyőzővé teszi a nagy teljesítmény,

Részletesebben

szerszámkészletek 2011. év végéig kedvezményes áron

szerszámkészletek 2011. év végéig kedvezményes áron 46 részes 35 részes készlet. 7 fémfúró TiN 2-2,5-3-4-5-6-8 mm 5 betonfúró 4-5-6-7-8 mm 5 fafúró 3-4-5-6-8 mm 12 csavarozó bit, 4 dugókulcs 1 hexa szerszámtartó, 1 teleszkopos mágnes Minden fúrón lézeres

Részletesebben

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS FatMax XTREME TŰZŐKALAPÁCS Rugalmas bevonat kényelem és biztos fogás érdekében Szabadalmaztatott begyűrődés elleni mechanizmus az első multifunkciós szerszám amely tűzőkalapács

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő új dimenziója Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács ÚJ! Bosch PBH 2100 RE/SRE fúrókalapács. Optimális ergonómia a kompakt kialakításnak

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐK FELSŐMARÓKHOZ

KIEGÉSZÍTŐK FELSŐMARÓKHOZ Nagy maróasztal DE2000 DE2000 Nagy maróasztal. Mérete: 600 750 mm DE2005 Porelszívó rendszer 40 mm-es csatlakozóval, két tömlővel és adapterrel DE2007 Vízszintes munkadarab rögzítő DE2008 Függőleges munkadarab

Részletesebben

Pattex CF 850. Műszaki tájékoztató

Pattex CF 850. Műszaki tájékoztató BETON / TÖMÖR KŐ HASZNÁLAT FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 1. ALKALMAZÁSI TERÜLETEK ALAP ANYAGA: beton, tömör kő Nehéz terhet hordozó elemek rögzítése tömör kőben, betonban, porózus betonban és könnyű betonban.

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék A B 90 R Adv Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép és a FACT rendszer rugalmasabb munkavégzést biztosít a változtatható munkaszélességgel (55-75 cm). Az Advance-kivitelnél a kezelőpanelen az üzemórák

Részletesebben

Termékkínálat. Fúrókalapács 1050W. Akkus fúrókalapács* 24V POWX018. Fúrókalapács 1500W. Fúrókalapács 1100W POWX112 POWX115 POWX113

Termékkínálat. Fúrókalapács 1050W. Akkus fúrókalapács* 24V POWX018. Fúrókalapács 1500W. Fúrókalapács 1100W POWX112 POWX115 POWX113 A sárga Powerplus X-line termékcsalád teljes és korszerű megoldást kínál barkács kategóriában. Extra minőséget képvisel, amit a 3 év garancia is kifejez! Akkus fúrókalapács* 24V POWX018 Feszültség: 24

Részletesebben

Skil Barkács kéziszerszámok

Skil Barkács kéziszerszámok Magas fordulatszámú mikrogép szort F0151415AD 1415AD Felvett teljesítmény: 125W Üresjárati sebesség :15.000-35.000 fordulat / perc Felszereltség: 25 tartozék, állítható segédmarkolat, 2,4 mm és 3,2 mm

Részletesebben

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Mehrachsenlaser Gyémánttechnika AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Kiemelkedô tulajdonságai optimális súly/teljesítmény arány SE: szabályozható fordulatszám AG 125-S sarokcsiszoló, bázis 3761079 4 m csatlakozókábellel,

Részletesebben

Hajlítás és alakformálás

Hajlítás és alakformálás Hajlítás és alakformálás Széles választék specifikus hajlítási és alakítási igényekhez. Megbízható minőség. Típus Modellek száma in. Oldal Karos csőhajlítók Csővezetékek 7 5 8-3 4 10-18 8.2 Szerszám 8

Részletesebben

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr Egy kis káosz Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr És a megérdemelt dicséret Make it your home. Tegye lakását saját otthonává a PSB 10,8 LI-2 akkus ütvefúrócsavarozóval. Ez

Részletesebben

Dremel G-T árlista Érv.:2015.01.29-től Készült: 2015.03.12. A részletek mestere. Típus Megnevezés Kép Tulajdonságok

Dremel G-T árlista Érv.:2015.01.29-től Készült: 2015.03.12. A részletek mestere. Típus Megnevezés Kép Tulajdonságok Érv.:215.1.29-től Készült: 215.3.12 KERESKEDŐI ÁRLISTA 215.1.3-tól F132JC 2 Dremel 2-as sorozat 5 tartozékkal (2-5) Névleges terhelhetőség 125W, Feszültség 23-24V, Tömeg,55 kg, Változtatható fordulat 15.

Részletesebben

46 Elektromos gépek. Elektromos gipszkarton csavarozó gép. Akkumulátoros Fúró-csavarozó. Elektromos forrasztópisztoly lézeres vezetővel

46 Elektromos gépek. Elektromos gipszkarton csavarozó gép. Akkumulátoros Fúró-csavarozó. Elektromos forrasztópisztoly lézeres vezetővel 46 Elektromos gépek Akkumulátoros Fúró-csavarozó Elektromos gipszkarton csavarozó gép : N91004 Akkumulátor: 14,4V 1,3Ah Fordulatszám: 0-470 ford./perc Irányváltás: Bal/jobb Tokmány: 1-10 mm Feltöltési

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

érti a dolgát Az Uneo Fúrás

érti a dolgát Az Uneo Fúrás Fúrás Csavarozás Kalapácsfúrás Az Uneo érti a dolgát Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a Bosch Uneo és Uneo Maxx fúrókalapácsaival. A pneumatikus ütőszerkezettel ellátott, kompakt fúrókalapácsok

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Tisztán és gyorsan: ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény. csempék száraz fúráshoz.

Tisztán és gyorsan: ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény. csempék száraz fúráshoz. Tisztán és gyorsan: csempék száraz fúráshoz ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény csempék száraz fúráshoz. 4 Fúrás Száraz gyémántfúrók easy Dry száraz gyémántfúrók: hosszú élettartam, egyszerű kezelhetőség Az

Részletesebben

Nyomáskapcsolók Áttekintés

Nyomáskapcsolók Áttekintés Áttekintés Termék Alkalmazás Beállítási Max. Védettség Oldal neve tartomány nyomás RT Általános célra -1-30 bar 42 bar IP66 36-37 KPS Nehézipari környezetben 0-60 bar 120 bar IP67 38-39 KPI/KP Könnyû ipari

Részletesebben

ÚJ TÁVLATOK A KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG TERÜLETÉN

ÚJ TÁVLATOK A KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG TERÜLETÉN AZ AKKUMULÁTOROS FÚRÓKALAPÁCS RENDSZER ÚJ TÁVLATOK A KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG TERÜLETÉN ADEWALT most az akkumulátoros fúrókalapácsok teljes skáláját kínálja 18,0 V-os, 24,0 V-os, 28,0 V-os és 36,0 V-os kivitelben.

Részletesebben

3 év. Fúrókalapács 1050W. Akkus fúrókalapács* 24V POWX018. Fúrókalapács 1500W. Fúrókalapács 1100W POWX112 POWX115 POWX113.

3 év. Fúrókalapács 1050W. Akkus fúrókalapács* 24V POWX018. Fúrókalapács 1500W. Fúrókalapács 1100W POWX112 POWX115 POWX113. Érvényes: 2011. június 30-ig, illetve a készlet erejéig! A sárga Powerplus X-line termékcsalád teljes és korszerű megoldást kínál barkács kategóriában. Extra minőséget képvisel, amit a garancia is kifejez!

Részletesebben

Installációs rendszerek

Installációs rendszerek OptiLine 45 padlódobozok: Süllyesztett rendszer erősáramú, távközlési és adatvezetékek kialakítására az iroda padlózatában A rendszer csatlakozós padlódobozokat, padlófedeleket, betonpadlós dobozokat és

Részletesebben

DEALS POWER 4X HOSSZABB MŰKÖDÉSI IDŐ* 2X HOSSZABB ÉLETTARTAM* POWERTOOLS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA AKÁR AKKUM ZÉK TARTO 4, 9-1 12

DEALS POWER 4X HOSSZABB MŰKÖDÉSI IDŐ* 2X HOSSZABB ÉLETTARTAM* POWERTOOLS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA AKÁR AKKUM ZÉK TARTO 4, 9-1 12 POWERTOOLS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA 2013. Szeptember 1. December 31. POWER DEALS A legsokoldalúbb fúrócsavarozó a piacon... M LO -ION A T R 2 TA AH PRO LÍTIUM /4,0 2,0 ULÁTOR bb 5 AKKUM on c zó

Részletesebben

SDS-PLUS TARTOZÉKOK / PORELSZÍVÓ RENDSZER

SDS-PLUS TARTOZÉKOK / PORELSZÍVÓ RENDSZER SDS-PLUS TARTOZÉKOK / PORELSZÍVÓ RENDSZER SDS-Plus vésőszárak D25300DH SDS-Max fúrószárak Porelszívó rendszer Hepa filterrel állómotoros fúró-vésőkalapácshoz Könnyű vésési munkákhoz vésőfunkciós SDS-Plus

Részletesebben

Őszi Vásár. Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA. 2015. 09. 01-tôl

Őszi Vásár. Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA. 2015. 09. 01-tôl 2015 ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA 2015. 09. 01-tôl Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. 12.900 6723 Csavarbehajtó Fordulatszám 220/p mulátor 4,8 V Max. nyomaték 4,5 Nm Súly 0,4 kg Méretek

Részletesebben

TARTOZÉKVÁLASZTÉK A TÖKÉLETES SZERSZÁMOKHOZ TÖKÉLETES TARTOZÉKOKRA VAN SZÜKSÉG.

TARTOZÉKVÁLASZTÉK A TÖKÉLETES SZERSZÁMOKHOZ TÖKÉLETES TARTOZÉKOKRA VAN SZÜKSÉG. work. don t play. TARTOZÉKVÁLASZTÉK A TÖKÉLETES SZERSZÁMOKHOZ TÖKÉLETES TARTOZÉKOKRA VAN SZÜKSÉG. TARTALOMJEGYZÉK NINCS MINDENÜNK. DE MINDENNEL SZOLGÁLHATUNK, AMIRE ÖNNEK SZÜKSÉGE VAN. A Metabo az elektromos

Részletesebben

B 90 R Classic Bp Pack

B 90 R Classic Bp Pack A B 90 R Classic Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép kompakt felépítéssel, rugalmas, nagy tartálytérfogattal és változtatható munkaszélességgel rendelkezik (55-75 cm). 1 Rendkívül fordulékony

Részletesebben

KERESKEDŐI ÁRLISTA 2014.08.25-től

KERESKEDŐI ÁRLISTA 2014.08.25-től Érv.:214.8.25-től Készült: 214.9.9 KERESKEDŐI ÁRLISTA 214.8.25-től F132JC 2 Dremel 2-as sorozat 5 tartozékkal (2-5) Névleges terhelhetőség 125W, Feszültség 23-24V, Tömeg,55 kg, Változtatható fordulat 15.

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet Rendelési szám 405.906 Tárcsa Ø 25 Üresjárati

Részletesebben

Falon kívüli öblít tartályok

Falon kívüli öblít tartályok Falon kívüli öblít tartályok Okos öblítés! A kétmennyiséges öblítési rendszernek köszönhet en Ön mindig nyer! Akár 60%-os vízmegtakarítást is elérhet, ami nem csak az Ön pénztárcájának kedvez, hanem a

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz 230 Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz STBO turbó gyémántfazék, Green Beton, műkő csiszolásához 100x5x20x22,2/ M14 STBO 1001 115x5x20x22,2 STBO 1002 125x5x20x22,2 STBO 1003 180x5x20x22,2 STBO 1004 STBO turbó,

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék 0601918J20 0601918G2 0 0601868107 06019A840 5 06019A830 5 GSR 12 2 GSR 14.4 2 GSR 10,8 2 Li GSR 1440 Li GSR 1800 Li Akkufeszültség: 12 V / 2. sebességfokozat:

Részletesebben

Fafúrók 3.0. Gerendafúró, CV acél Alkalmazási területek: puha-, kemény, enyvezett, masszív, homlokfákhoz és gerendákhoz.

Fafúrók 3.0. Gerendafúró, CV acél Alkalmazási területek: puha-, kemény, enyvezett, masszív, homlokfákhoz és gerendákhoz. » FAFÚRÓK Fafúrók Gépi fa csigafúró CV acél Alkalmazási területek: puha- és kemény fához, rétegelt lemezhez, farostlemezhez, bútorlaphoz, kemény farostlemezhez, furnérhoz. Gerendafúró, CV acél Alkalmazási

Részletesebben

Árlista 2014.09.01-től tartozékok

Árlista 2014.09.01-től tartozékok HSS-R fémfúrók Alkalmas ötvözött és ötvözetlen acélhoz 900 N/mm² szakítószilárdságig Nagyfokú rugalmasság a melegen történő alakításnak köszönhetően Csekély törésveszély különösen 6 mm-es átmérőnél kisebb

Részletesebben

A WIHA slágertermékei

A WIHA slágertermékei Jelen ajánlat 2015.03.01-2016.02.29.-ig érvényes. Jelen ajánlat 2015.07.22-töl 2016.02.29-ig érvényes A WIHA slágertermékei Ismerje meg a Wiha új termékeit! Találja meg kedvenc termékét nagyon jó áron!

Részletesebben

Plakáttartó állványok és rögzítők

Plakáttartó állványok és rögzítők Plakáttartó állványok és rögzítők Plakáttartó állványok BD-modellek Konzolos állványok Plakáttartó rögzítők PLAKÁTTARTÓ ÁLLVÁNYOK ÉS RÖGZÍTőK * a következő plakáttartó állványokba a keret a rövidebb oldalán

Részletesebben

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók 16 Kõmegmunkálás 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók Gránitfúró hengeres befogás színkód: zöld /mm l/mm L/mm c/befogás/mm 3 11 0637 901 3 3,5 12 60 5,0 0637 901

Részletesebben

Érvényes: 2012. április 16-tól december 31-ig, illetve a készlet erejéig! 5% nagyobb árfolyamváltozás esetén az árváltozás jogát fenntartjuk!

Érvényes: 2012. április 16-tól december 31-ig, illetve a készlet erejéig! 5% nagyobb árfolyamváltozás esetén az árváltozás jogát fenntartjuk! Érvényes: 2012. április 16-tól december 31-ig, illetve a készlet erejéig! 5% nagyobb árfolyamváltozás esetén az árváltozás jogát fenntartjuk! 3 év garancia Az árak bruttó fogyasztói árak, az áfát tartalmazzák!

Részletesebben

LÁNC- ÉS SZÍJFESZÍT K, GUMIRUGÓK

LÁNC- ÉS SZÍJFESZÍT K, GUMIRUGÓK LÁNC- ÉS SZÍJFESZÍT K, GUMIRUGÓK Tartalomjegyzék: CRESA csoport ARCO csoport TEN BLOC csoport ASSO csoport Egyéb feszít választék Gumirugók Oldalszám 226. oldal 230. oldal 233. oldal 236. oldal 238. oldal

Részletesebben

UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS KHE 2850 KOMBIKALAPÁCS KHE 2650 KOMBIKALAPÁCS KHE 2443 KOMBIKALAPÁCS

UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS KHE 2850 KOMBIKALAPÁCS KHE 2650 KOMBIKALAPÁCS KHE 2443 KOMBIKALAPÁCS A v i l á go n ÜLEGYEDÓ ÁLL 78 990 Nettó ár: 62 197 Ft Rend. sz.: HU_600 854 004 UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS 39 999 Nettó ár: 31 495 Ft Rend. sz.: 604 480 000 BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS Teljesítmény:

Részletesebben

Gazdaságos csiszolóvászon ívek Ragasztókötésû csiszolószemcsék nagyon rugalmas J-súlyú kék vászonlapon.

Gazdaságos csiszolóvászon ívek Ragasztókötésû csiszolószemcsék nagyon rugalmas J-súlyú kék vászonlapon. 200 CSISZOLÓSZALAGOK/CSISZOLÓSZIVACSOK Kézi csiszolótömb Kompaund gumiból készült, ívelt és lapos oldallal. A vászon rögzítését és a pozícionálást fémstiftek szolgálják.alkalmas az összes típusú bevonatos

Részletesebben

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu 3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa Érvényes: 2012. augusztus 1-től 3M Excenter csiszológépek - ÚJ ELITE SZÉRIA A már megszokott, megbízható minőségű 3M csiszolókorongok és csiszolótalpak használatához

Részletesebben

A Trilogiq LEANTEK Classic, acél építőelem termékcsalád folyamatosan elérhető, mely ESD kivitelben is kapható. A Trilogiq termékeit Franciaországban

A Trilogiq LEANTEK Classic, acél építőelem termékcsalád folyamatosan elérhető, mely ESD kivitelben is kapható. A Trilogiq termékeit Franciaországban 2016. ÉVI KATALÓGUS A Trilogiq LEANTEK Classic, acél építőelem termékcsalád folyamatosan elérhető, mely ESD kivitelben is kapható. A Trilogiq termékeit Franciaországban gyártják és több mint 16 éve világszerte

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL Cikkszám Magasság mm Zsanérok száma Zárak száma 5103-2502-2

Részletesebben

Tisztító - és vágókorongok

Tisztító - és vágókorongok Tisztító - és vágókorongok 1. oldal Tisztító és Vágókorongok Árlistája 2014 NORTON Quantum Alak 41 Quantum Fém-Inox vágókorongok Cikkszám Ár / Min. Méretek (mm) Specifikáció Nº Listaár Egység rendelés

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Mindenféle elektromosan vezető anyag, úgymint ötvözött és ötvözetlen acélok, öntött vas, alumínium, bronz, réz és ötvözeteik vágására alkalmas, konvencionális,

Részletesebben

Akciós CARAT termékek

Akciós CARAT termékek Akciós CARAT termékek SZÁRAZ - VÍZHŰTÉSES FÚRÓGÉPEK Motor teljesítmény 1,8 kw Sebesség 1. 1000 rpm 2. 2600 rpm Csatlakozás 1/2 G 5,2 kg Fúrás betonba kézből 70 mm állványból 120 mm Fúrás téglába kézből

Részletesebben

ezen az oldalon KészÜléK Megvásárlása philips Dvp 3111 DvD KészÜléKeT Kap 96 000,- nettó ár: 76 800 ft rend. sz.: HU_601301003

ezen az oldalon KészÜléK Megvásárlása philips Dvp 3111 DvD KészÜléKeT Kap 96 000,- nettó ár: 76 800 ft rend. sz.: HU_601301003 10 i 11 65 900,- nettó ár: 52 720 ft rend. sz.: HU_601202002 223 600,- nettó ár: 178 880 ft rend. sz.: HU_600340012 asa 1202 porszívó Teljesítmény: 1200 watt + ajándék philips DvD lejátszó 2,5 m hosszú

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

H T S, DOBOZOS ALKATRÉSZEK

H T S, DOBOZOS ALKATRÉSZEK H T S, DOBOZOS ALKATRÉSZEK OLDALAJTÓ ZSANÉROK 7.1 5101-010-3 5101-010-4 5101-020-4 5101-020-3 5101-030-3 5101-030-4 CIKKSZÁM MEGNEVEZÉS FELÜLET Kg/db 5101-010-4 oldalajtó zsanér 135x60 inox 0,2 5101-010-3

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

Akciós úszókapu vasalat szett!

Akciós úszókapu vasalat szett! Bemutatóterem és raktár: 1183 Budapest, Akadály u. 15 Bejárat a Nefelejcs u. felől! Telefon: +36 1 297 33 96 info@polswat.hu Nyitva: H-Cs: 8-17:00 Magyarország Kft. Mobil:+36 30 633 21 60 www.polswatbolt.hu

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

CSOMÓPONTI RÖGZÍTOELEMEK

CSOMÓPONTI RÖGZÍTOELEMEK MENETLEVÉL A Visimpex Kft. időszakos kiadványa ÉRVÉNYES: 2015. július 1-től EXTRA CSOMÓPONTI RÖGZÍTOELEMEK EGYENLŐ SZÁRÚ SAROKÖSSZEKÖTŐ Alkalmas fa/fa és fa/kő típusú szerkezetek összeszereléséhez. Ideális

Részletesebben

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ~ porzsák nélküli porszívók Felejtse el a porzsákot Sokkal praktikusabb és könnyebb nélküle. Felejtse el a porzsákot. Már nem kell törődnie

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115 Fel- és lenyíló vasalások Duo.11 Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 333 Duo fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 333 19 1 /37 19 1 /37 1 7 9 9 Kg H 1 3 3 1 3 3 Kg 1 B 3 3 1 3 3 A felnyíló

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben