Katalógus

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Katalógus 2006 2007. www.spit-paslode.hu"

Átírás

1 Katalógus

2 53 év tapasztalata Az évek során mindent elkövettünk,hogy minél jobb válaszokat adjuk az Önök elvárásaira. Professzionalizmus Termékeink minœsége számunkra a legfontosabb. Szerelési és Karbantartási tanácsokkal is ellátjuk. A minœség és a helyes használat kombinációja biztosítja a hosszú élettartamot az Ön szerszámainak.

3 A személyre szabott SPIT Az egyes szakmáknak szükségük van sajátos szerszámokra. A legjobb válasz az Önök elvárásaira és igényeire az,hogy a SPIT úgy döntött,hogy specializálja szakembereit az építœipar egyes szakágaira. Eredményként az építészek, a gipszkartonszerelœk, a villanyszerelœk, a fémiparosok, a vízvezetékszerelœk, az ácsok, a tetœfedœk, a tervezœirodák vagy akik csak ajánlják a termékeinket,élvezhetik az elœnyöket amit a lelkes SPIT csapat személyes segitsége nyújt.

4 SPIT Újításai ÚJGENERÁCIÓS FÚRÓK A pontos,erœteljes és tökéletes fúráshoz próbálja ki az új betonfúróinkat: R FORCE 3 Valamint az új, magastechnikai paraméterekkel rendelkezœ fúrókalapácsot: SPIT 352, Kombikalapácsot a kivételes /teljesítményarány és a különleges biztonsági rendszer jellemzi. SPIT 328, Az akkus fúrókalapács a vibráció csökkentésére tervezve. Az IDI 244, az akkus csavarbehajtók legújabb modelje,ütvefúró-csavarbehajtó. Az ADAPTOR SPEED 55: 50%-kal megnöveli a termelékenységet,ideális fejfeletti és sorozat munkákhoz. MAGAS TECHNOLÓGIÁJU GYÉMÁNT SZERSZÁMOK A gyémánt technológia csúcs választéka, a minœségi vágótárcsák a tökéletes vágásra, és az újgenerációs gyémántkoronás fúrók a legkeményebb anyagok fúrására. Közülük is a HIGH SPEED CONFORT sorozat, a szintetikus gyémántmikroszerkezet területének legújabb felfedezése, amely képes megduplázni a vágás sebességét alegtöbb anyagban. A legújabb szerszámaink közül, a SAG125E sarokcsiszoló valamint az új SD160 fúrógépmotor emelhetœ ki, az összehasonlíthatatlan fúrás minœségével.

5 az Ön szolgálatára Megcélozva az A VEZETà DÙBELEK A hatásfok biztosítéka a nagyteljesítményü dıbelek: HIT M minden anyagban alkalmas... GRIP és GRIP L, 100% nagy ellenállású fémdıbelek az optimális tágulás látható jeleivel... PRO 6, az összetett anyagú dıbelek különleges tágulást biztosítanak minden anyagban. EPOBAR a gyanta alapú rögzítœ a vasbeton rögzítésére lett tervezve, és végıl a legújabb CE tanusítvánnyal is rendelkezœ gyanta alapú rögzítœ az EPOMAX, különféle alkalmazási területekre. Önök kényelmét és biztonságát, a Spit folyamatosan ajánlja az egyre nagyobb tudású és mindíg NAGYTELJESÍTMÉNYÜ SZÖGEZà GÉPEK Fedezze fel a független gázpatronnal mıködœ szögezœink széles megújuló szerszámait. választékát betonhoz, fémhez és fához. A lœporos direktrögzítés területén, értékelve a Spit 53 éves tapasztalatát és a know-how-t, a Spitfire P370, egy ultra teljesítményü szögbelövœ automata szögtárral és vibráció csökkentœ rendszerrel, a maximális kényelemért.

6 SZERVIZEK Közelség MUNKAHELYI TÁMOGATÁS Ismerve a termékek mıszaki tartalmát és azok speciális funkcióit, SPIT saját maga veszi fel a kapcsolatot Önnel az adott munkahelyen, bármilyen tanácsért, termékbemutató végett vagy egy egyszerü próba miatt. A mıszaki tanácsadóink segíteni fognak Önnek a legmegfelelœbb termék kiválasztásában az adott munkákhoz. A tervezœirodák kérésére teljesítmény és húzótesztet végzünk az adott munkahelyen és arról írásos igazolást is adunk ki. Elkötelezettség KALKULÁCIÓS SEGÉDLET: A SPIT saját maga ingyenesen biztosítja a következœ dokumentációkat: Mıszaki dokumentációk: Európai mıszaki jóváhagyások, bizonyítványok és mıszaki adatlapok, a SPIT mıszaki útasításai segítenek kiválasztani a megfelelœ rögzítéstechnikai elemeket. Az Expert kalkulációs szoftver: egyszerı a használata Windows alatt, a SPIT Expert számtalan példát ajánl a legegyszerıbtœl a nagyon bonyolúltig, azért, hogy segítsen Önöknek a dıbelek méretezésében a legújabb Annex C szerint az ETA utasításaiból.

7 GARANCIA A SPIT garantálja, hogy az eladott szerszámok az elképzelés és az alkalmazhatóság szerint készültek. Ez a garancia a gép vásárlásakor kezdœdik és normal használatra vonatkozik, rendszeres karbantartás mellett, megfelelœ tárolási körülményekre és a hozzávaló tartozékok használatával érvényes. Azért,hogy a garancia összes elœnyeit kihasználja, a garancia levél pontos kitöltése szükséges. SZÁMÍTÁSI TÁBLÁZAT Egy egyszerı telefonhívással vagy a re a technikai képviselœnk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen kiválasztani és meghatározni a megfelelœ dıbelt, együttmıködve a tervezœkkel és az ellenœrökkel. BETANULÁS Az biztos,hogy az emberek gyakorlati és elméleti tudása a legjobb út a termékeink minœségének reklámozására. A SPIT saját maga biztosítja Önöknek a jól képzett rögzítéstechnikai és fúrástechnikai képviselœit. A SPIT szintén az Önök rendelkezésére bocsájtja a szerszám és rögzítéstechnikai oktatási központját, külömbözœ témák szervezésével az ipari, a végfelhasználói és a kereskedœi ügyfelek részére.

8 Kövesse az útmutatót! TARTALOMJEGYZÉK Acél Aszfalt Gázbeton Beton SZOLGÁLTATÁSOK...4. oldal Fa Vakolt tégla SZÖGBELÖVÉS...7. oldal GÁZMÙKÖDÉSÙ SZEGBELÖVà KÉSZÜLÉKEK LÃPOROS KÉSZÜLÉKEK Üreges tégla Tömör tégla Tömör gipsz panel Beton idom FÚRÁS CSAVAROZÓK FÚRÓ/VÉSà KALAPÁCSOK BONTÓKALAPÁCSOK oldal Gránit Béléstest GYÉMÁNTKÉSZÜLÉKEK VÁGÁS MAGFÚRÁS oldal Bevakolt idom Tömör idom Üreges idom KŒ RÖGZÍTÉS oldal VEGYI RÖGZÍTÃK RÖGZÍTÃK NAGY ÉS KÖZEPES TERHELÉSEKHEZ RÖGZÍTÃK KIS TERHELÉSEKHEZ RÖGZÍTÃK SZIGETELÉSHEZ Gipszkarton TérburkolókŒ Kemény tetœcserép Égetett tetœcserép Burkolólap A SPIT ISO 9001 (verzió 2000) tanúsítvánnyal rendelkezik

9 SZÖGBELÖVÉS SZÖGBELÖVÉS Gáz LŒporos

10 GÁZMÙKÖDÉSÙ SZÖGBELÃVÖ KÉSZÜLÉKEK (kg) ütésenergia (J) Sokoldalú gázmıködésı szögbelœvœ készülékek energia gipszkartonozóknak PULSA 700P 3,6 100 Önállóság: gáztöltet: 700 lövés, akkumulátor: 1200 lövés (gyors feltöltés 1 óra), tár 20 vagy 40 szeg, LED indikátor villanyszerelœknek PULSA 700E 3,6 82 Önállóság: gáztöltet: 870 lövés, akkumulátor: 1200 lövés (gyors feltöltés 1 óra), tár 20 vagy 40 szeg, LED indikátor Paslode gázmıködésı szögbelœvö készülék és kapcsozógépek fa - fa rögzítéshez ácsoknak és tetœfedœknek IM350/90 CT 3,1 - Önállóság: gáztöltet: 1100 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor tetœfedœknek IM200/32 JDB 3,0 - Önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor asztalosoknak IM65 F16 2,3 - Önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor asztalosoknak IM65A F16 2,3 - Önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor asztalosoknak IM50 F18 2,1 - Önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor asztalosoknak/ gipszkartonozóknak IM200/50 S16Q 2,5 - Önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor

11 S Z A K S Z E R Ù K I V Á L A S Z T Á S rögzítés típusa ütœerœ állítás alapanyag oldal SZÖGBELÖVÉS szegek betonhoz C6 szegek acélhoz SC6/HC6 automatikus beton bevakolt betonidom 11 szegek betonhoz C6 szegek acélhoz SC6/HC6 szegek lécek rögzítéséhez SCG6 CG6 szegek kemény anyagokhoz HC6 automatikus acél tömör tégla fa 12 Tárkapacitás: 43 db Ø 2,8 és 3,1 mm sima vagy gyırıs, standard, horganyzott vagy rozsdamentes acélból készült szeg, hossz: mm, szögjelzœs papírcsíkon a csúcson fa 13 Tárkapacitás: 31 db Ø 2,8 x 25 mm tızi horganyzott vagy rozsdamentes acélból készült gyırıs szeg a csúcson fa 14 Tárkapacitás: 100 db F16-os egyenes bognárszeg vagy szegecs, hossz: mm, horganyzott hengerlés 1,4 x 1,6 mm, szegfej 1,6 x 2,8 mm a csúcson fa 15 Tárkapacitás: 100 db F16-os bognárszeg vagy szegecs szöggel, hossz: mm, horganyzott vagy rozsdamentes acél hengerlés 1,4 x 1,6 mm, szegfej 1,6 x 2,8 mm a csúcson fa 15 Tárkapacitás: 100 db F18-as egyenes bognárszeg vagy szegecs, hossz: mm, horganyzott hengerlés 0,9 x 1,2 mm, szegfej 1,9 mm a csúcson fa 16 Tárkapacitás: 150 db S16-os kapocs, hossz: mm, horganyzott, egyenes vagy hegyes, korona 12,7 mm, hengerlés 1,4 x 1,6 mm a csúcson fa 17

12 Hosszabbítsa meg gépe élettartamát CEN Válogatás az európai szabványokból N EN792-13:2000E A szegbelövœ készülék biztonsági követelményei; a. paragrafus: Csak a használati utasításban feltıntetett tızœeszközök használhatók; b. paragrafus: Csak a használati utasításban feltıntetett olajok és akkumulátorok használhatók; e. paragrafus: A gépek javításához csak a gyártó által meghatározott pótalkatrészek használhatók; a. paragrafus: A belsœégésı készülékek esetén csak a gyártó által, a használati utasításban specifikált töltetek használhatók. Gáztechnológia Páratlan önálló gázmıködésı szegbelövœ készülékek sora, melyekben egyesül a komfortosság, a függetlenség és a gyorsasák. SPIT PULSA, ideális különbözœ anyagokra történœ szegezéshez (beton, acél,...) PASLODE IMPULSE, tökéletes a fához fa szegezés végzéséhez. Egyedülálló technológia! A gáz és az elektromos áram összekapcsolásáról van szó. Amikor a készüléket a munkadarabhoz nyomjuk, a tartályban lévœ gáz betöltœdik az égéstérbe. Az indítókapcsoló megnyomásával az akkumulátor és a gyertya segítségével robbanás keletkezik, amit a kilövés követi. robbanó kamra A technológia három elœnye: Az akkumulátor nagy kapacitása Az ütésenergia a különbözœ anyagoknak megfelelœen automatikusan beállítható Optimális biztonság és komfort Ezen kívül nagyon egyszerı a szegek megrendelése: olyan kiszerelésben kerül kiszállításra, amely tartalmazza a szegeket és egyben a szükséges gázmennyiséget is. A SPIT gáztartályok speciálisan a gázmıködésı, Pulsa illetve az Impulse készülékekhez vannak konstruálva. Biztosítják a maximális teljesítményt, a készülékek biztonságát, és megfelelnek az összes EU tagállam által aláírt EN792 európai biztonsági szabványnak. A Spit és a Paslode készülékek biztonságos és hatékony használata érdekében csak a használati utasításban specifikált szegeket és gáztölteteket használják.

13 SPIT PULSA 700P KÓD Gázmıködésı szögbelövœ készülék gipszkartonozóknak SZÖGBELÖVÉS IdŒmegtakarítás: 6 x gyorsabb, mint a hagyományos rögzítés (fúrás és dıbelezés) Magas rögzítési sebesség Minden felület esetén, a szükséges megmunkálás nélkül használható. Kompakt és kiegyenozott gép (maximális komfort) NyomóerŒ csak 5 kg, visszalökés-mentes A gáz elektromos fúvókával történœ adagolása lehetœvé teszi a keverék arány (levegœ + gáz) optimalizálását, valamint a munkavégzést szélsœséges hœmérsékletek esetén is (-5 C-tól +40 C-ig) KivehetŒ akkumulátor: biztonság Sorozatlövés túlmelegedés nélkül: teljesítœképesség Gépjármıben az akkumulátorokat gépkocsi adapter segítségével töltsék fel! ütésenergia energia rögzítés típusa anyagok 3,6 kg 100 J önállóság: gáztöltet: 700 lövés, akkumulátor: 1200 lövés (gyors feltöltés 1 óra), tár 20 vagy 40 szeg, LED indikátor szegek betonhoz C6 szegek acélhoz SC6/HC6 KiegészítŒk 40 db szeg Fogyóanyag szeghossz kiszerelés kiszerelés 1500 db 500 db 15 HC C C C C C Speciális alkalmazhatóság ÚJDONSÁG Szegtár: 40 db szeg Akkumulátor Pulsa 700P Adapter 230V Gépkocsi adapter TöltŒ 230V Szegek C6 + GÁZ Sajátos gépfej és alj profilokra történœ egyszerı rögzítéshez Mágneses alátéttartó acélhálók rögzítésére CSTB tanúsítvány mennyezeti rögzítéshez való alkalmasságról Mágneses alátéttartó Alátét Ø Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat 11

14 SZÖGBELÖVÉS SPIT PULSA 700E KÓD Gázmıködésı szögbelövœ készülék villanyszerelœknek SPIT kiegészítœk Szilárd mıanyag csövek SPIT CT-CLIP Mennyezeti vezetékek (A) SPIT E-CAV SPIT E-CLIP SPIT CT-CLIP Ø szürke SPIT E-CAV Ø SPIT E-CAV Ø SPIT E-CAV Ø SPIT E-CLIP Ø SPIT E-CLIP Ø SPIT E-CLIP Ø SPIT E-CLIP Ø SPIT E-CLIP Ø SPIT E-CLIP Ø (C) IdŒmegtakarítás: 6 x gyorsabb, mint a hagyományos rögzítés (fúrás és befogás) Minden felület esetén, a szükséges megmunkálás nélkül használható. Komfortos, csendes és teljesen biztonságos készülék NyomóerŒ csak 5 kg, visszalökés-mentes A gáz elektromos fúvókával történœ adagolása lehetœvé teszi a keverék arány (levegœ + gáz) optimalizálását, valamint a munkavégzést szélsœséges hœmérsékletek esetén is (-5 C-tól +40 C-ig) Gépjármıben az akkumulátorokat gépkocsi adapter segítségével töltsék fel! ÚJDONSÁG (B) KábelrögzítŒ bilincs SPIT egyszerı vagy kettœs SPIT CLIPELEC kábelek rögzítésére Egyszerı kábelrögzítœ bilincs SPIT (A) KettŒs kábelrögzítœ bilincs SPIT (B) SPIT Clipelec (C) Meghosszabbítás fej feletti használathoz CsŒrögzítŒ bilincsek padlóhoz történœ rögzítéshez P-CLIP mıanyag Acélbilincs SPIT bilincs Ø SPIT bilincs Ø 16 x SPIT bilincs Ø SPIT bilincs Ø 20 x SPIT bilincs Ø SPIT bilincs Ø Pose de goulotte avec embout DLP LEGRAND ütésenergia energia rögzítés típusa anyagok 3,6 kg 82 J önállóság: gáztöltet: 870 lövés, akkumulátor: 1200 lövés (gyors feltöltés 1 óra), tár 20 vagy 40 szeg, LED indikátor szegek betonhoz C6, CG6 és HC6 szegek acélhoz SC6, SCG6 és HC6 A készülék ütésálló mıanyag bœröndben kerül kiszállításra, mely tartalmaz 1 db akkumulátort, töltœt és porvédœ fedelet CSTB 1+3/ tanúsítvány mennyezethez történœ rögzítéshez Meghosszabbítás fej feletti használathoz Fogyóanyag szegek C6 + gáz Szegek elœfúrt lécekhez CG6 szeghossz kiszerelés 1500 db kiszerelés 500 db 15 HC C C C C C SCG CG CG CG CG Kemény beton HC Kemény beton HC Kemény beton HC Acélbilincs Mıanyag bilincsek P-CLIP egyszerı P-CLIP kettœs Perforált szalag SPIT 12 mm x Perforált szalag SPIT 17 mm x ElŒfúrt lécek Szegek SPIT CG6 (lásd a mellette lévœ Fogyóanyag táblát) További kiegészítœk Szegtár: 40 db szeg Mágneses szegvezetœ Akkumulátor Pulsa PorvédŒ fedél Adapter 230V/12V TöltŒ 1 óra Gépkocsi adapter LEGRAND kiegészítœk - Bázisok, rögzítœtalpak és bilincsek szilárd mıanyag csövek rögzítéséhez - ipari célú bilincsek alapzattal csövek rögzítéséhez - COLSON bázisok - kábelkötegelœ rögzítœtalpak mennyezeti vezetékek rögzítéséhez - Lécek - Elosztódobozok Plexo dobozok ERP dobozok 12 Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat

15 Paslode IM350/90CT Gázmıködésı szögbelövœ készülék ácsoknak és tetœfedœknek KÓD Tartozékok Ovális akkumulátor IMPULSE kenœolaj IMPULSE tisztító 300 ml Adapter 220V/12V TöltŒ Gépkocsi adapter Gépfej acél fedœanyagok esetén történœ alkalmazáshoz SZÖGBELÖVÉS Gépfej fa padlóburkolók rögzítéséhez Fogyóanyag Sima szegek + gáz IM 350 Folyamatos szegezés esetén is az ütésenergia állandó Nagyfokú önállóság (akkumulátor 4000 lövés, gáz 1100 lövés) A rögzítés összes típusának megfelelœ szegek és gépfejek széles választéka Gépjármıben az akkumulátorokat gépkocsi adapter segítségével töltsék fel! Csomag: 3300 db sima szeg 2,8 x Csomag: 3300 db sima szeg 2,8 x Csomag: 2200 db sima szeg 2,8 x Csomag: 2200 db sima szeg 2,8 x Csomag: 2200 db sima szeg 2,8 x Csomag: 2200 db sima szeg 3,1 x Csomag: 2200 db sima szeg 3,1 x Sima horganyzott szeg + gáz IM350 Csomag: 3300 db sima horganyzott szeg 2,8 x Csomag: 3300 db sima horganyzott szeg 2,8 x Csomag: 2200 db sima horganyzott szeg 3,1 x Gyırısszeg + gáz IM350 Csomag: 3300 db gyırısszeg 2,8 x Csomag: 3300 db gyırısszeg 2,8 x Csomag: 2200 db gyırısszeg 2,8 x Csomag: 2200 db gyırısszeg 2,8 x Csomag: 2200 db gyırısszeg 3,1 x Horganyzott gyırısszeg + gáz IM350 Csomag: 3300 db horganyzott gyırısszeg 2,8 x Csomag: 3300 db horganyzott gyırısszeg 2,8 x Csomag: 2200 db horganyzott gyırısszeg 3,1 x energia rögzítés típusa kilövési frekvencia 3,1 kg akkumulátorral együtt önállóság: gáztöltet: 1100 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor Tárkapacitás: 43 db Ø 2,8 és 3,1 mm sima vagy gyırıs, standard, horganyzott vagy rozsdamentes acélból készült szeg, hossz: 50 90* mm, szögjelzœs papírcsíkon 2 3 szeg/sec 1000 szeg/óra Rozsdamentes acélból készült gyırısszeg + gáz IM350 Csomag: 1100 db A2 gyırısszeg 2,8 x Csomag: 1100 db A2 gyırısszeg 2,8 x Csomag: 1100 db A2 gyırısszeg 2,8 x Fekete színezett gyırısszeg acél fedœanyagokhoz (tızi horganyzott) + gáz IM350 Csomag: 1800 db gyırısszeg 2,5 x 51 HD TA anyag Könnyı karbantartás, amelyet minden 6 7 csomag után javasolt elvégezni * Hossz: 90 mm sima csak puha fához Gyırısszegek kemény fából készült parkettához Csomag: 4000 db gyırısszeg 2,5 x Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat 13

16 SZÖGBELÖVÉS Paslode IM 200/32 JDB Gázmıködésı szögbelövœ készülék tetœfedœknek KÓD Praktikus: vezetékek és kompresszorok nélkül A gépfej formájának köszönhetœ pontos illesztés Állandó ütésenergia az optimális rögzítéshez 2x gyorsabb, mint a csavarozás: 2 3 szeg/sec. A készülék hossza 335 mm: a készülék testének segítségével mérheti az elemek közötti távolságot! Tulajdonságo 3 kg energia önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor rögzítés típusa tár anyag rozsdamentes acélból készült vagy tızi horganyzott gyırısszegek Ø 2,8x25 31 db szeg 2,8 x 25 mm KiegészítŒk Impulse olaj Akkumulátor IM Impulse tisztító 300 ml Gépkocsi adapter Fogyóanyag A COFRAC certifikált laboratóriumunkban végzett tesztek azt mutatják, hogy a kihúzáshoz szükséges erœ több mint 50 DaN. Csomag: 2000 db rozsdamentes acélból készült gyırısszeg 2,8 x 25 mm somag: 2000 db (tızi horganyzott) gyırısszeg 2,8 x 25 mm HDG 14 Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat

17 Paslode IM 65 F16 Gázmıködésı szögbelövœ készülék ácsoknak KÓD Fogyóanyag és tartozékok Ovális akkumulátor Impulse kenœolaj Impulse tisztító 300 ml Adapter 220V/12V TöltŒ Gépkocsi adapter Gáz adapter SZÖGBELÖVÉS Csomag: IM65 F16 bognárszeg + gáz F16-os szegek széles választéka: 16-tŒl 64 mm-ig A legkeményebb fába történœ folyamatos szegezés esetén is az ütésenergia állandó Nagyon nagy önállóság (akkumulátor gáz szegtár) A szegbeverés pontos beállítása (sima vagy süllyesztett) Lécek gipszkartonra történœ rögzítéséhez használjon 2 db döntött szögben beszegezett szeget. Paslode IM 65A F16 energia rögzítés típusa kilövési frekvencia anyag Gázmıködésı szögbelövœ készülék ácsoknak, speciálisan ferde alkalmazáshoz 2,3 kg akkumulátorral együtt önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor Tárkapacitás: 100 db F16-os egyenes bognárszeg vagy szegecs, hossz: mm, horganyzott hengerlés 1,4 x 1,6 mm, szegfej 1,6 x 2,8 mm 2 3 szeg/sec 1000 szeg/óra Könnyı karbantartás, amely 2 4 csomag után ajánlott KÓD Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Csomag: 5000 db bognárszeg F16/ Fogyóanyag és tartozékok Ovális akkumulátor Impulse kenœolaj Impulse tisztító 300 ml Adapter 220V/12V TöltŒ Gépkocsi adapter Faburkolat/parketta rögzítésére alkalmas gépfej Falécezés végzéséhez alkalmas gépfej A kilövés pontossága, ferde tár kialakítása a szık helyen végzett munkák megkönnyítéséhez A legkeményebb fába történœ folyamatos szegezés esetén is az ütésenergia állandó Nagyon nagy önállóság (akkumulátor gáz szegtár) A szegbelövés pontos beállítása (sima vagy süllyesztett) Faburkolatok rögzítéséhez használjon speciális toldatot, amely lehetœvé teszi a 45 fokos szögben történœ kilövést. energia rögzítés típusa kilövési frekvencia anyag 2,3 kg akkumulátorral együtt energia önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor Tárkapacitás: 100 db F16-os bognárszeg vagy szegecs szöggel, hossz: mm, horganyzott vagy rozsdamentes acél hengerlés 1,4 x 1,6 mm, szegfej 1,6 x 2,8 mm 2 3 szeg/sec 1000 szeg/óra Könnyı karbantartás, amelyet minden 6 7 csomag után javasolt elvégezni Csomag: IM65A bognárszeg + gáz Csomag: 2000 db F16/32-es bognárszeg Csomag: 2000 db F16/38-as bognárszeg Csomag: 2000 db F16/45-ös bognárszeg Csomag: 2000 db F16/51-es bognárszeg Csomag: 2000 db F16/63-os bognárszeg Rozsdamentes acélból készült szegek bizonyos méretekben biztosíthatók: megrendelésre Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat 15

18 SZÖGBELÖVÉS Paslode IM 50 F18 KÓD Gázmıködésı szögbelövœ készülék ácsoknak A legkeményebb fába történœ folyamatos szegezés esetén is az ütésenergia állandó A szegbelövés pontos beállítása (sima vagy süllyesztett) A kilövés pontossága, amely a profilozott fejnek köszönhetœ. Az F18-as, mm hosszúságú bognárszegek sok helyen teszik lehetœvé a készülék alkalmazását energia 2,1 kg akkumulátorral együtt önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor Tartozékok Ovális akkumulátor Impulse kenœolaj Impulse tisztító 300 ml Adapter 220V/12V TöltŒ Gépkocsi adapter rögzítés típusa kilövési frekvencia anyag Tárkapacitás: 100 db F16-os egyenes bognárszeg vagy szegecs, hossz: mm, horganyzott hengerlés 0,9 x 1,2 mm, szegfej 1,9 mm 2 3 szeg/sec 1000 szeg/óra Könnyı karbantartás, amelyet minden 6 7 csomag után javasolt elvégezni Beszorult szeg esetén a szeget a készülék elülsœ részének gyors kinyitásával távolítsa el. Fogyóanyag Csomag: 2000 db F18-as bognárszeg az IM50 - hoz + gáz popis Csomag: 2000 db F18/16-os bognárszeg Csomag: 2000 db F18/25-ös bognárszeg Csomag: 2000 db F18/32-es bognárszeg Csomag: 2000 db F18/38-as bognárszeg Csomag: 2000 db F18/50-es bognárszeg Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat

19 Paslode IM 200/50 S16 - S16FP Gázmıködésı kapcsozógépek IM 200/50 S16 : KÓD IM 200/50 S16 FP : KÓD SZÖGBELÖVÉS FAKERETEK ÉS SZIGETELà LEMEZEK RÖGZÍTÉSÉRE Könnyı és könnyen kezelhetœ Állandó ütésenergia a folyamatos alkalmazáshoz A kapocs pontos beütésének beállítása FP változat, központosító toldat a pontos munkavégzéshez KÜLÖNLEGES TÙZVÉDELMI SZIGETELÉSEKHEZ Tartozékok Ovális akkumulátor Impulse kenœolaj Impulse tisztító 300 ml Adapter 220V/12V TöltŒ Gépkocsi adapter IM 200/50 S16 IM 200/50 S16 FP Fogyóanyag: Consommables IM200/50 200/50 S16 S16 energia rögzítés típusa 2,5 kg akkumulátorral együtt önállóság: gáztöltet: 1000 lövés, akkumulátor: 4000 lövés (gyors feltöltés 2 óra), LED indikátor Tárkapacitás: 150 db S16-os mm hosszúságú horganyzott egyenes vagy hegyes kapocs, korona: 12,7 mm, hengerlés 1,4 x 1,6 mm Tárkapacitás: 150 db S16-os mm hosszúságú horganyzott kapocs, egyenes korona: 12,7 mm, hengerlés 1,4 x 1,6 mm Csomag: IM200-as kapcsok + gáz Csomag: 3000 db S16/32-es egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/38-as egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/51-es egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/19-es hegyes kapocs Csomag: 3000 db S16/25-ös hegyes kapocs Csomag: 3000 db S16/38-as hegyes kapocs Csomag: 3000 db S16/51-es hegyes kapocs anyagok tızgátló lemez Fogyóanyag: IM200/50 S16 FP Csomag: IM200 FP kapcsok + gáz Könnyı és gyors karbantartás FP változat: csövek és klímavezetékek befedéséhez (BD25 típusú tızgátló lemezek rögzítése mm-es kapcsokkal) 2 lemez összekapcsolásához használjon a lemez vastagságának megfelelœ, mm-es hegyes kapcsokat. popis Csomag: 3000 db S16/25-ös egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/38-as egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/45-ös egyenes kapocs Csomag: 3000 db S16/51-es egyenes kapocs Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat 17

20 PATRONOS KÉSZÜLÉKEK (kg) ütésenergia (J) patronok Patronos készülékek 2, ,3/10 barna, sárga, zöld és piros ÉpítkezŒknek SPITFIRE P370 2, ,3/10 barna és sárga ÉpítkezŒknek, szerelœknek SPIT P60 Univerzális SPIT P200 2, ,3/10 barna és sárga, 6,3/12 piros ,3/16 zöld, sárga, kék, piros és fekete TetŒkhöz SPIT P525L 3, ,3/16 zöld, sárga, kék, piros és fekete Burkoláshoz és tetœkhöz SPIT P230 Alagutakhoz SPIT P ,3/10 barna, zöld és sárga, 6,3/12 piros 3, ,3/16 sárga, kék, piros és fekete Acélrácsokhoz SPIT P250

21 S Z A K S Z E R Ù K I V Á L A S Z T Á S rögzítés típusa betonszegek: C9, CR9, CR9P, C9 CLIP-A, zsaluzatkitámasztók + C9-60, köztartók + C9-60, acélszegek: SC9, SA9, SBR9, speciális adapterek szigeteléshez és rácsok rögzítéséhez teljesítménybeállítás igen hornyozott gyırı beton alapanyag acél oldal 21 SZÖGBELÖVÉS betonszegek: C9, CR9, CR9P, C9 CLIP-A, zsaluzatkitámasztók + C9-60, köztartók + C9-60, acélszegek: SC9, SA9, SBR9 igen 8 pozíció beton acél 22 betonszegek: C9, CR9, CR9P, C9 CLIP-A, zsaluzatkitámasztók + C9-60, köztartók + C9-60, acélszegek: SC9, SA9, SBR9, speciális adapterek szigeteléshez és rácsok rögzítéséhez igen 5 pozíció beton acél 23 szegek SBR14 és HSBR14 csœ alakú tárban nem M.A.C. rendszer szerkezeti acél alapacél 3 mm vastagságig 24 szegek SBR14 és HSBR14 (kemény acél) - adapter 3 mm-es acélra használatos szegekhez nem M.A.C. rendszer szerkezeti acél alapacél 3 mm vastagságig 24 szegek CR9T, alátét Ø 21,75 mm nem beton beton (alagút szegmensek) 25 menetes szeg SA 12-8, feszítœ alátétek Torx 40 nem M.A.C. rendszer szerkezeti acél alapacél 6 mm vastagságig 25

22 Az összes készülék C.I.P. tanúsítvánnyal rendelkezik Patronos rögzítés belövéssel Páratlan patronos készülékek sora, melyekben egyesül a teljesítmény, a függetlenség és az erœteljesség SPIT, a patronos készülékek feltalálója Önállóság ErŒteljesség Teljesítmény (a P230 esetében 520J) Önmıködés (P370 és P525L tárral) Biztonság (az összes patronos készülék C.I.P. tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint a P230 és P525L M.A.C. rendszerı) Az összes anyagtípusnál alkalmazható (P370) Egyszerı karbantartás Hitelesített technológia A patron energiájának átvitele az összekötœ anyagra az ütœelem segítségével történik. A készülék fokozatos lenyomása és a kioldó kiengedése a maximális biztonságért. Az újdonságra irányulva (fókuszálva) SPITFIRE P370: a legjobb a SPIT közül. A nagyon hatékony készülék további garanciája az 53 év alatt szerzett tapasztalatok 350J teljesítmény, automatikus szegtár, a teljesítmény egyszerı és pontos szabályozása, vibrációelnyelœ rendszer, könnyı karbantartás, az egyedülálló formatervezésı SPITFIRE P370 a teljesítmény és a komfortosság jegyében készült. A biztonság és a hatékonyság érdekében csak a használati utasításban specifikált szegek és patronok használhatók.

23 SPITFIRE P370 Patronos készülék SPITFIRE P370: KÓD P370 C60: KÓD TÁR C60: KÓD SZÖGBELÖVÉS homologation n o Fogyóanyag és tartozékok: lásd a 26. oldalt Az automatikus dugattyú-visszaállító rendszernek köszönhetœ belövési sebesség: 1 belövés/sec (teljesen automatikus rendszer). Mérsékelt hátralökés a maximális komfort érdekében Nagyon egyszerı tisztítása Pozícionálható (4 pozíció) és kihúzható 10 db-os szegtár Hátralökés-tompító a maximális komfort érdekében Hornyozott gyırı a teljesítmény szabályozására Hermetikus tárolótér a kofferban teljesítmény patron kalibere rögzítés típusa anyagok 2,7 kg 350 J 6,3/10 barna, sárga, zöld és piros betonszegek C9, CR9, CR9P, C9 CLIP-A, zsaluzatkitámasztók + C9-60, köztartók + C9-60, acélszegek SC9, SA9, SBR9, speciális adapterek szigeteléshez és rácsok rögzítéséhez Az egyes lövésekhez szükséges fej és tár könnyı és gyors cserélhetœsége. Speciális alkalmazás CI adapter-szett Adapter-szett CI P370 dugattyú CI Gumirugók CI és SA Fogyóanyag: lásd 23 és 26. old. Rács adapter Adapter készlet SA Dugattyú SA Gumirugók CI és SA Fogyóanyag: lásd 23 és 26. old. Patronok doboz pat. tárcsákban 6,3/10 barnák nagyon gyengék patronok tárcsákban 6,3/10 zöldek gyengék patronok tárcsákban 6,3/10 sárgák közepesek patronok tárcsákban 6,3/10 pirosak erœsek Táras szegek Táras betonszegek (kiszállítva egy darab gumirugóval minden dobozban) szeghossz doboz 20 C9-20 szalagon C9-25 szalagon C9-30 szalagon C9-35 szalagon C9-40 szalagon C9-50 szalagon C9-60 szalagon Betonszegek (kiszállítva egy darab gumirugóval minden dobozban) 15 SC9-15 szalagon SC9-20 szalagon SC9-25 szalagon SC9-30 szalagon SC9-35 szalagon SC9-40 szalagon SC9-50 szalagon SC9-60 szalagon Termékeink használata során szigorúan be kell tartani a mıszaki és felhasználói kézikönyvben leírt üzemelési és biztonsági utasításokat 21

AGRE SÙRÍTETT LEVEGÃS SZERSZÁMOK KITÙNÃ SZERSZÁMOK A MAGAS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN

AGRE SÙRÍTETT LEVEGÃS SZERSZÁMOK KITÙNà SZERSZÁMOK A MAGAS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN WWW.AGRE.AT 45 AGRE SÙRÍTETT LEVEGÃS SZERSZÁMOK KITÙNà SZERSZÁMOK A MAGAS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A specialisták többre képesek. KezdettŒl fogva idœt és pénzt takarítanak meg, mivel a megfelelœ választást

Részletesebben

Hörmann ipari szekcionáltkapuk

Hörmann ipari szekcionáltkapuk Hörmann ipari szekcionáltkapuk MeggyŒzŒ minœség és biztonság ÚJ A 13241-1 -es szabvány szerinti teljesítmény jellemzokkel 2 A Nürburgring -i boxutca Tartalom A szakemberek Know-how-jával 4-7 STE 40 Egyhéjú

Részletesebben

Üdvözöljük a ROTHENBERGER-nél! Szeretettel üdvözöljük Önt a csőszerelő eszközök világában.

Üdvözöljük a ROTHENBERGER-nél! Szeretettel üdvözöljük Önt a csőszerelő eszközök világában. Üdvözöljük a ROTHENBERGER-nél! Szeretettel üdvözöljük Önt a csőszerelő eszközök világában. Több mint 6.000 termékkel a kínálatunkban a legnagyobb termékválasztékkal rendelkezünk az iparágban, így lehetővé

Részletesebben

Csıfagyasztás technika

Csıfagyasztás technika ž Csıfagyasztás technika ž ROFROST TURBO 1.1/4" és 2" High-Tech csıfagyasztó rendszerek Ø 2 -ig Vörösréz-, acél és többrétegő mőanyagcsövekhez, ideális szaniter és főtésszerelés keretében végzendı karbantartási-,

Részletesebben

gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez.

gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez. gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez. tartalomjegyzék nincs mindenünk. De mindennel szolgálhatunk, amire Önnek szüksége van. A Metabo a piacon megtalálható egyik legátfogóbb

Részletesebben

Czanka Szilárd Kereskedelmi vezető Tel.:+36 30 3987729, Mail: topmarmor@gmail.com

Czanka Szilárd Kereskedelmi vezető Tel.:+36 30 3987729, Mail: topmarmor@gmail.com Czanka Szilárd Kereskedelmi vezető Tel.:+36 30 3987729, Mail: topmarmor@gmail.com Tulajdonos: Josef Vieider Prentnerviertel 7 I - 39050 Deutschnofen / Nova Ponente (BZ), Tel./Fax: 0039 (0471) 616457 Gyémántszerszám

Részletesebben

Csiszolókorongok gyantarost hátlappal. Oldal... 184 Oldal... 186. turbómarók. rostalapú Csiszolótermékek. Oldal. 202-203. air products. Oldal.

Csiszolókorongok gyantarost hátlappal. Oldal... 184 Oldal... 186. turbómarók. rostalapú Csiszolótermékek. Oldal. 202-203. air products. Oldal. Csoport Csiszolóvászon Ívek és szalagok 200 Csoport Csiszoló 201 szivacstömbök Csoport 202 Csiszolókorongok gyantarost hátlappal Csoport Csiszolókorongok 203 tépõzáras/öntapadós hátlappal Csoport végtelenített

Részletesebben

POWERDEALS OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS JANUÁR- ÁPRILIS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA

POWERDEALS OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS JANUÁR- ÁPRILIS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA JANUÁR- ÁPRILIS 2015 OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS POWERDEALS www.aeg-powertools.hu PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA OMNI PRO Az OMNIPRO egy

Részletesebben

KülsŒ kulcsnyílású csavarok, acél csavarok (hatlapfejı csavarok) BelsŒ meghajtású csavarok (belsœ hatlapú csavarok)

KülsŒ kulcsnyílású csavarok, acél csavarok (hatlapfejı csavarok) BelsŒ meghajtású csavarok (belsœ hatlapú csavarok) KülsŒ kulcsnyílású csavarok, acél csavarok (hatlapfejı csavarok) BelsŒ meghajtású csavarok (belsœ hatlapú csavarok) Menetes szálak, tœcsavarok, menetes csapok Anyák Hengeres szegek, kúpos szegek, rovátkolt

Részletesebben

2013 HU. Csıszerelı szerszámok katalógusa. www.rothenberger.hu

2013 HU. Csıszerelı szerszámok katalógusa. www.rothenberger.hu 2013 HU Csıszerelı szerszámok katalógusa www.rothenberger.hu A csıszerelı szerszámok világának középpontjában: Üdvözöljük a TEC Centrumban. A 63 éve mőködı ROTHENBERGER egy olyan sikertörténet, melynek

Részletesebben

907 KEFEÁrU CSOpOrT. 935 CSÕBILINCSEK CSOpOrT

907 KEFEÁrU CSOpOrT. 935 CSÕBILINCSEK CSOpOrT CSOpOrT 904 ELEMEK ÉS ZSEBLÁMpÁK CSOpOrT 906 KÉZI DrÓTKEFÉK CSOpOrT 907 KEFEU CSOpOrT 910 KrÉTÁK Oldal...........686-689 Oldal.......................690 Oldal...........691-695 Oldal.......................696

Részletesebben

Würth szabadalom P 12 0001. A rendszernek köszönhetõen maximális a helykihasználás. Tartalma könnyen áttekinthetõ. Rugalmasságot kölcsönöz

Würth szabadalom P 12 0001. A rendszernek köszönhetõen maximális a helykihasználás. Tartalma könnyen áttekinthetõ. Rugalmasságot kölcsönöz 2 Szerszámok 2 0 Mûhelyfelszerelés, szerszámtárolás 2 Levegõs gépek 2 2 Elektromos gépek 2 3 Csavarhúzók és bitek 2 4 Fogók 2 5 Szerelõkulcsok 2 6 Dugókulcsok, dugókulcskészletek 2 7 Kalapácsok, reszelõk

Részletesebben

electronicnews Új neves gyártók kínálatunkban

electronicnews Új neves gyártók kínálatunkban 2011 tél electronicnews tájékoztató jelenlegi és leendõ ügyfeleink részére Új neves gyártók kínálatunkban 1 Hi-Speed USB2.0 áramkörök / VINCULO - VINCULUM II. fejlesztõ modul / LT3958 DC/ DC váltó / TRACOPOWER

Részletesebben

Power Partner. T Széria. T120 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190

Power Partner. T Széria. T120 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190 H Power Partner T Széria T10 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190 Power Partner Tartalom Valtra T modellek és Sisu diesel motorok az Ön igényei szerint 45 Sebességváltómı és hidraulika az Ön igényei szerint

Részletesebben

533222-50 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DWS780

533222-50 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DWS780 533222-50 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DWS780 1A ábra i h g f e d c b a j k w l v m n o p q r s t u 1B ábra x hh y aa z gg bb ff cc dd ee 2 2. ábra 3. ábra jj ii 4. ábra 5. ábra

Részletesebben

Zuhanyfolyókák. Fürdőszoba kompromisszumok nélkül

Zuhanyfolyókák. Fürdőszoba kompromisszumok nélkül Zuhanyfolyókák Fürdőszoba kompromisszumok nélkül A ZUHANYSAROK AKADÁLYMENTES KIVITELEZÉSE 2 TARTALOM ALCA zuhanyfolyókák 4 5 Az ALCA zuhanyfolyókák előnyei 6 7 Egyenes vonalú zuhanyfolyókák perforált rácshoz

Részletesebben

Akkus mágnes fúró-maró

Akkus mágnes fúró-maró Ami a szakembereknek tényleg fontos 2011 II. szám MÁjus-augusztus Akkus mágnes fúró-maró V il á g ú j d o n s á g! MAG 28 LTX 32 mágneses fúró-maró egység A legnagyobb munkabiztonság az állítható állandó

Részletesebben

Ãszi bemutatók a Thonauer-nél. XXIV-ik kiadás. A Thonauer GmbH. információs magazinja. Kétkomponenses asztali tömítœ és adagoló berendezések

Ãszi bemutatók a Thonauer-nél. XXIV-ik kiadás. A Thonauer GmbH. információs magazinja. Kétkomponenses asztali tömítœ és adagoló berendezések XXIV-ik kiadás A Thonauer GmbH. információs magazinja Ãszi bemutatók a Thonauer-nél Ãsszel három különbözœ rendezvényünkön ismerkedhetnek meg modern gyártástechnológiáink gazdaságosságáról és alkalmazási

Részletesebben

Home & Garden 2011. Home & Garden 2011. Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon

Home & Garden 2011. Home & Garden 2011. Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon Home & Garden 2011 Szívesen ajánljuk: Kärcher Hungária Kft. Tormásrét út 2. (Vendelpark) H-2051 Biatorbágy Tel: + 36/23 530 640 Fax: + 36/23 530 341 E-mail: info@kaercher.hu

Részletesebben

SPIT ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2008. Február.1 től.

SPIT ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2008. Február.1 től. e mail: elkisgep@t online.hu web: www.elszov kisgep.hu Tel.: 407 0214, 407 0007, 402 1117 Fax: 407 0213 Budapest 1163 Veres Péter út 99. SPIT ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2008. Február.1 től. Az árak az ÁFÁ t nem

Részletesebben

567000-62 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW743N

567000-62 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW743N 567000-62 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW743N 10 11 14 13 39 12 3 8 7 6 5 4 2 1 9 A1 14 15 16 22 20 A2 2 17 18 19 21 25 26 24 27 23 22 A3 30 31 33 32 35 28 29 34 A4 A5 3 36 37

Részletesebben

EasyClear. újdonság 2009-ra. A díjnyertes, teljesen integrált sz rμrendszer termékcsalád most kibμvült egy tökéletesített specifikációjú taggal

EasyClear. újdonság 2009-ra. A díjnyertes, teljesen integrált sz rμrendszer termékcsalád most kibμvült egy tökéletesített specifikációjú taggal ÚJ TERMÉKEK újdonság 2009-ra EasyClear A díjnyertes, teljesen integrált sz rμrendszer termékcsalád most kibμvült egy tökéletesített specifikációjú taggal Az új EasyClear a maximum 3000, 6000 és 9000 literes

Részletesebben

Minden ami Állat. Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás!

Minden ami Állat. Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás! Érvényes: 2013.06.30-ig, vagy a készlet erejéig! Minden ami Állat Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás! Új készülék! Nagyobb teljesítmény!

Részletesebben

L01_U1_U4.qxd 12/6/07 12:25 PM Page 1 KÖLCSÖNÖZHETÔ GÉPEK

L01_U1_U4.qxd 12/6/07 12:25 PM Page 1 KÖLCSÖNÖZHETÔ GÉPEK KÖLCSÖNÖZHETÔ GÉPEK Kerti munkák a 7. oldaltól Építési munkák a 13. oldaltól Belsô munkák a 19. oldaltól Tisztítás a 28. oldaltól 2 Üdvözöljük a gépkölcsönzô szolgáltatásánál Kedves Vásárló! Könnyítse

Részletesebben

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod.

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. 63 Van, akinek szegélyeket kell kialakítania, van akinek a kertjét kell gondoznia és van, aki a cserjéket műveli: az összes feladathoz

Részletesebben

Elektronikus alkatrészek védelme. XXIII-ik kiadás. A Thonauer GmbH. információs magazinja

Elektronikus alkatrészek védelme. XXIII-ik kiadás. A Thonauer GmbH. információs magazinja XXIII-ik kiadás A Thonauer GmbH. információs magazinja Elektronikus alkatrészek védelme Az elektronikus alkatrészek korszerı technológiákkal való védelme fontos az alkatrészek gyártói és felhasználói számára.

Részletesebben

Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon. Home & Garden 2010

Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon. Home & Garden 2010 Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon Home & Garden 2010 Tartalomjegyzék Magasnyomású mosók Tartozékok magasnyomású mosókhoz Tisztítószerek magasnyomású mosókhoz Szivattyúrendszerek a kertben Öntözőrendszerek

Részletesebben

Megoldások az ipari piac számára. Ragasztás Rugalmas ragasztás Tömítés Hangszigetelés Adagolók

Megoldások az ipari piac számára. Ragasztás Rugalmas ragasztás Tömítés Hangszigetelés Adagolók Megoldások az ipari piac számára Rugalmas ragasztás Hangszigetelés Adagolók A Henkel Csoport Megfelelően integrált A Henkel egy világszerte ismert vegyipari specialista a különböző márkákban és technológiákban,

Részletesebben

Digitális multiméterek DM383 Kompakt méret levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe,

Digitális multiméterek DM383 Kompakt méret levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe, csoport 516 multiméterek ÉS FESZÜLTSÉG KIJELZŐ Digitális multiméterek DM383 Kompakt levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe, leolvasás/szélsõérték rögzítés, olvadóbiztosítékkal

Részletesebben

Termékválasztó Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások

Termékválasztó Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások Termékválasztó KENŐANYAG SZERVIZ MŰSZAKI KARBANTARTÁS - GÉPTISZTÍTÁS - KENŐANYAG FORGALMAZÁS Mobil: +3620/973-8431 Tel.: 35/999-109 Fax: 35/999-108; E-mail: kenoanyagszerviz@kenoanyagszerviz.hu Web: www.kenoanyagszerviz.hu

Részletesebben