1. Jelen utasítás szabályai a Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 2. (1) bekezdésének g) pontjában meghatározott hallgatókra terjednek ki.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1. Jelen utasítás szabályai a Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 2. (1) bekezdésének g) pontjában meghatározott hallgatókra terjednek ki."

Átírás

1 R E K T O R 24/2010. (XII. 23.) sz. rektori utasítás * a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolásokról Jelen rektori utasítás célja a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolások egységes gyakorlatának biztosítása az Egyetemen. A hallgató szociális helyzetét - a rendkívüli szociális ösztöndíj igénylésének kivételével - tanulmányi félévente egyszer, intézményi szinten egységesen vizsgálja az erre kijelölt bizottság, majd ennek eredményét használja fel mind a szociális ösztöndíj, mind a kollégiumi felvételek, valamint minden más rászorultsági alapú juttatás elbírálásához. Jelen utasításommal egyidejűleg a tárgyban kiadott 16/2010. (VII. 5.) sz. rektori utasítás hatályát veszíti. I. Az utasítás hatálya 1. Jelen utasítás szabályai a Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 2. (1) bekezdésének g) pontjában meghatározott hallgatókra terjednek ki. 2. A 2010/2011. tanév II. félévében a jelen utasításban meghatározott igazolások alapján történik a hallgatók szociális helyzetének megállapítása. II. A pályázat feltételei 1. Az egyes juttatásokra pályázni a Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzatban meghatározottak szerint lehet, a mindenkori pályázati kiírásban közzétett nyomtatvány kitöltésével, illetve az Egyetem egységes elektronikus rendszerén keresztül. 2. A pályázat mellett benyújtandó dokumentumok listáját jelen utasítás melléklete tartalmazza. 3. Az elbírálás során a beadandó igazolások tekintetében jelen utasításban foglaltak szerint kell eljárni. Budapest, december 23. Dr. Mészáros Tamás rektor * Módosította a 3/2011. (II.1.) sz. rektori utasítás. Hatályos: február 1-jétől.

2 melléklet SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA I. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1.) A benyújtandó igazolásokat a Pályázónak csak papír alapú ÉS online változatban is kötelező leadnia, illetve feltölteni. A papír alapú igazolásokkal együtt a Pályázónak az intranetes jelentkezés véglegesítését követően kinyomtatott, saját kezűleg aláírt pályázati adatlapot is le kell adnia! 2.) A háztartásba befolyó minden jövedelemről nyilatkozni kell! Pl: ingatlan bérbeadás, másodállás stb. 3.) Az öneltartóknak KIZÁRÓLAG az V. pontban leírtakat kell figyelembe venni. 4.) A hiányosan benyújtott pályázatokat nem áll módunkban elbírálni! Az átvételkor történő ellenőrzés nem vonja maga után a pályázat hiánytalanságát. Ez minden esetben a pályázó felelőssége. A határidő ELMULASZTÁSA jogvesztő. A Határidő után leadott pályázatok nem érvényesek. 5.) A hallgatóval szemben a Hallgatói Fegyelmi és Kártérítési Szabályzat szerint - fegyelmi eljárás indítható, amennyiben pályázatában valótlan adatokat, tényeket közöl. 6.) Érvényesnek minősül a pályázat, ha a Pályázó részéről az adott határidőig a szükséges igazolások teljes körűen, illetve hiánytalanul kerülnek megküldésre. II. MINDEN ESETBEN SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK KÖRE 1.) Helyi Népesség-nyilvántartó Iroda által kiállított EREDETI és három hónapnál nem régebbi igazolás arról, hogy az állandó lakcímre kik vannak bejelentve. Az igazoláson név szerint kell szerepelnie az ott lakóknak. Ha a Pályázó életvitelszerűen nem a bejelentett lakcíme szerinti ingatlanban él (nem tartoznak ebbe a kategóriába a kollégisták és a nem öneltartó, albérletben élők), erről hivatalosan nyilatkoznia kell (ideiglenes lakcímigazolással, nyilatkozattal) és ennek megfelelően leadni a pályázatát. 2.) A Pályázó lakcímkártyájának fénymásolata. Mindkét oldal másolata szükséges! 3.) Egy-egy darab, három hónapnál nem régebbi VÍZ- és VILLANYSZÁMLA (Az online felületen az eredeti számlák szkennelt változata szükséges, A leadáskor elegendő azok a számlák fénymásolata is. Egyéb számlákat nem áll módunkban elfogadni!) Speciális esetek: - Ha a számla több havi elszámolást tartalmaz, úgy kérjük jól láthatóan emeljék ki az

3 elszámolási időszakot a kimutatáson! - Társasházak esetén, amennyiben a közös költség tartalmazza a vízdíjat, a közös költségről kapott számlát kell leadni. (Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a csatornadíjjal együtt számlázzák a vízfelhasználást.) - Fúrott kút esetén számla helyett egy kézzel írott nyilatkozat szükséges, hogy a háztartás nem fizet vízdíjat. 4.) Minden, a Népesség-nyilvántartó Iroda által kiállított igazoláson szereplő személy a háztartáshoz tartozik, ennek megfelelően szükséges a háztartásban élőkről az alább leírtaknak megfelelő igazolások csatolása. Ez alól kivételt képeznek a nyugdíjasok és a tanulói, illetve nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkezők. a) APEH Nemzeti Adó- és Vámhivatal (2011. január 1-jétől az APEH jogutódja) által kiállított EREDETI jövedelemigazolás (Amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta az összes jövedelemigazolást, nem szükséges az igazolások csatolása.) A évről szóló jövedelemigazolást a Megyei Adóigazgatóságtól területi APEH-tól kell kérni, amit az adóbevallás alapján állítanak ki. A jövedelemigazolást adóbevallás NEM helyettesítheti! Amennyiben - a jövedelem nulla forint volt, akkor az arról szóló igazolást kell mellékelni, - az Nemzeti Adó- és Vámhivatal APEH nem ad ki évre vonatkozó jövedelemigazolást (mert nem nyújtott be adóbevallást), akkor az igazolás kiadásának megtagadását magában foglaló határozatot kell mellékelni. b) Munkáltató által kiadott EREDETI jövedelemigazolás A munkáltató által kiállított (pecséttel és a munkáltató aláírásával ellátott) hivatalos igazolásnak tartalmaznia kell az utolsó 3 hónap nettó jövedelmét (havi bontásban), illetve, hogy az érintett személy mióta dolgozik az adott helyen. (Amennyiben a jövedelem egyszeri jutalmat tartalmaz, úgy a munkáltató ezt jelezze a kiállított igazoláson!) A munkáltatói jövedelemigazolás szeptember, október, november hónapokra vonatkozzon! III. TOVÁBBI, A PÁLYÁZÓVAL KAPCSOLATOS IGAZOLÁSOK KÖRE Az II. pontban felsorolt igazolásokon felül 1.) ha a Pályázó 25 évnél fiatalabb és félárva vagy árva, csatolni szükséges a) az elhunyt szülő(k) halotti anyakönyvi kivonatának/kivonatainak fénymásolatát (amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges a halotti anyakönyvi kivonat újbóli csatolása); b) a Pályázó árvaellátásról szóló igazolását (a már 2010-es szelvény 1 másolatát és a törzsszámról szóló igazolást, vagy az ellátás folyósításáról a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított éves kimutatást); Fentieken túl, a IV. pont 11. és 12. alpontjában leírtakat is kérjük figyelembe venni!

4 2.) ha a Pályázó a szüleivel egy háztartásban él, de nem a szülők tartják el vagy nem él a szüleivel egy háztartásban és nem a szülők tartják el, szükséges egy nyilatkozat a szülőktől, amely tartalmazza, hogy nem a szülők tartják el a Pályázót, ennek okát és időtartamát, valamint azt, hogy a szülők mivel járulnak hozzá a Pályázó megélhetéséhez. 3.) ha a Pályázó házas, a házassági anyakönyvi kivonat fénymásolatát szükséges mellékelni. (Amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges a házassági anyakönyvi kivonat újbóli csatolása.) 4.) ha a Pályázó szülő, csatolni kell a gyermek születési anyakönyvi kivonatának fénymásolatát. (Amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges a születési anyakönyvi kivonat újbóli csatolása.) 5.) ha a Pályázó gyermekgondozási segélyben (gyes), gyermekgondozási díjban (gyed), gyermeknevelési támogatásban (gyet) részesül, akkor az azt megállapító határozat másolata és a folyósított összeg igazolása (postai szelvény vagy bankszámlakivonat másolata) szükséges. 6.) ha a Pályázó csökkent munkaképességű, rokkant, fogyatékos, akkor ezt az Országos Orvosszakértői Intézet, vagy a területileg illetékes Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottság igazolja, amit a pályázathoz csatolni kell. 7.) ha a Pályázó tartós beteg, akkor tartós betegségét a szakellátást nyújtó intézmény szakorvosa igazolja. Kérjük, hogy az ápolás időtartamát és a betegség BNO kódját is tartalmazza az igazolás! (Tartós beteg az a személy, aki előreláthatólag három hónapnál hosszabb időtartamban állandó ápolást, gondozást igényel. (Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 2. (1) bekezdés f) pont) Tartós betegségre pontot csak a szakorvos által kiállított igazoláson szereplő BNO kód alapján adhatunk. Felhívjuk a Pályázók figyelmét, hogy háziorvos által kiadott igazolást nem fogadunk el! Az ápolási díj összegét igazoló szelvényt, illetve a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat, illetve annak jegyzője által kiállított határozat fénymásolatát is csatolni kell. 8.) amennyiben a Pályázót - aki a beiratkozás időpontjában a huszonötödik életévét nem töltötte be - középfokú tanulmányai során a jegyző védelmébe vette, vagy a Pályázó után rendszeres gyermekvédelmi támogatást folyósítottak, illetve ha a Pályázó rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, kérjük a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat jegyzője által kiállított határozat másolatát leadni. (Amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges a határozat újbóli csatolása). 9.) ha a Pályázó tankötelessé válásának időpontjában törvényes felügyeletét ellátó szülője legfeljebb alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezett, akkor a szülő(k) iskolai végzettségéről szóló kézzel írt nyilatkozatát kérjük csatolni. (Amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges a nyilatkozat újbóli csatolása).

5 10.) amennyiben a Pályázó állami gondozott volt, vagy tartós nevelésbe vették, illetve ha a Pályázó gyámsága nagykorúsága miatt szűnt meg, a lakóhely szerint illetékes gyámhivatal igazolása szükséges. (Amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges az igazolás újbóli csatolása). 11.) amennyiben a Pályázót nevelőszülők tartják el, a nevelőszülői díj összegéről szóló igazolást mellékelni kell. 12.) ha a Pályázó más felsőoktatási intézménnyel is hallgatói jogviszonyban áll, csatolni kell az adott félévre vonatkozó hallgatói jogviszony igazolását. IV. A PÁLYÁZÓVAL EGY HÁZTARTÁSBAN ÉLŐKKEL KAPCSOLATOS IGAZOLÁSOK KÖRE Az II. pontban felsorolt igazolásokon felül 1.) amennyiben a Pályázóval egy háztartásban élő személy vállalkozó/őstermelő, nyilatkoznia kell arról, hogy milyen jellegű tevékenységet folytat a vállalkozás és e tevékenységből havonta mekkora jövedelem származik, tárgyévet megelőző év havi átlagát figyelembe véve. Csak olyan nyilatkozatot tudunk elfogadni, amelyen konkrétan szerepel az összeg a jövedelemről. 2.) ha a Pályázóval egy háztartásban munkanélküli/nem regisztrált munkanélküli is él, a Munkaügyi Központ által kiállított EREDETI és egy hónapnál nem régebbi igazolás csatolandó, amely tartalmazza, hogy az illető regisztrált vagy nem regisztrált munkanélküli. Amennyiben regisztrált munkanélküli, az igazolásnak tartalmaznia kell, hogy mióta nem rendelkezik munkával, valamint a munkanélküli járadék összegét is. Ha a Munkaügyi Központ megtagadja az igazolás kiadását, akkor a Munkaügyi Központ által kiállított erről szóló nyilatkozatot kérjük mellékelni. A Munkaügyi Központ a felsorolt esetekről igazolást tud kiállítani! Az igazolást semmilyen más dokumentummal nem lehet pótolni! 3.) amennyiben a Pályázóval egy háztartásban élő személyek valamelyike háztartásbeli, közjegyző által hitelesített EREDETI nyilatkozat szükséges. 4.) ha a Pályázóval egy háztartásban élő személyek valamelyike gyermekgondozási segélyben (gyes), gyermekgondozási díjban (gyed), gyermeknevelési támogatásban (gyet) részesül, akkor az azt megállapító határozat másolata és a folyósított összeg igazolása (postai szelvény vagy bankszámlakivonat másolata) szükséges. 5.) ha a Pályázóval egy háztartásban élő csökkent munkaképességű, rokkant, fogyatékos, akkor ezt az Országos Orvosszakértői Intézet, vagy a területileg illetékes Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottság igazolja, amit a pályázathoz csatolni kell.

6 6.) ha a Pályázóval egy háztartásban élő tartós beteg, akkor tartós betegségét a szakellátást nyújtó intézmény szakorvosa igazolja. Kérjük, hogy az ápolás időtartamát és a betegség BNO kódját is tartalmazza az igazolás! (Tartós beteg az a személy, aki előreláthatólag három hónapnál hosszabb időtartamban állandó ápolást, gondozást igényel. (Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 2. (1) bekezdés f) pont) Tartós betegségre pontot csak a szakorvos által kiállított igazoláson szereplő BNO kód alapján adhatunk. Felhívjuk a Pályázók figyelmét, hogy háziorvos által kiadott igazolást nem fogadunk el! Az ápolási díj összegét igazoló szelvényt, illetve a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat, illetve annak jegyzője által kiállított határozat fénymásolatát is csatolni kell. 7.) amennyiben a Pályázóval egy háztartásban nyugdíjas és/vagy rokkantnyugdíjas is él, szükséges a törzsszámmal és névvel ellátott nyugdíjas igazolvány (amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges az igazolvány újbóli csatolása) és a már évi nyugdíjszelvény 1 másolata. Fontos, hogy a nyugdíjszelvényen egyértelműen beazonosítható legyen, hogy kinek a jövedelmét tartalmazza, illetve hogy melyik hónap juttatását igazolja. 8.) elvált szülők esetében csatolni kell a válásról szóló bírósági végzés fénymásolatát. (Amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges a végzés újbóli csatolása.) Igazolni szükséges a gyermektartás összegét, a kifizetést igazoló 3 hónapnál nem régebbi bizonylat másolatával (bankszámlakivonat, postai szelvény). Egyéb esetben az eltartó szülő nyilatkozatát kérjük, amelyből egyértelműen kiderül, hogy gyermekenként mekkora a gyermektartási díj összege. Nyilatkozat tétele akkor is szükséges, ha a gyerektartás nulla forint. 9.) különélő szülők esetében a különélést h i v a t a l o s határozattal, vagy mindkét szülő által tett nyilatkozattal kell igazolni, amely a gyermektartás összegét is tartalmazza gyermekenként. 10.) a Pályázó testvérére/testvéreire tanulói/hallgatói jogviszonyával kapcsolatosan a) ha iskolába jár és tanköteles korú, nem szükséges tanulói jogviszony igazolás. b) ha rendelkezik tanulói/hallgatói jogviszonnyal, de már nem tanköteles korú, akkor kérjük csatolni a 2010/11. tanév I. félévére vonatkozó tanulói/hallgatói jogviszony igazolását. (Amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges a tanulói/hallgatói jogviszony igazolás újbóli csatolása.) c) amennyiben a testvér még nem jár iskolába (7 éven aluli), akkor születési anyakönyvi kivonat fénymásolata szükséges. (Amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges a születési anyakönyvi kivonat újbóli csatolása.) 11.) ha a Pályázóval egy háztartásban élő 25 évnél fiatalabb testvér(ek) a) árva, csatolni szükséges aa) az elhunyt szülők halotti anyakönyvi kivonatainak fénymásolatát (amennyiben a

7 Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges a halotti anyakönyvi kivonat újbóli csatolása); ab) a testvér árvaellátásról szóló igazolását (a már 2010-es szelvény 1 másolatát és a törzsszámról szóló igazolást, vagy az ellátás folyósításáról a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított éves kimutatást); b) félárva, akkor az a) pontban meghatározottakon túl csatolni szükséges a szülő özvegyi nyugdíj összegéről szóló igazolását (határozat, vagy a már évi postai utalvány 1 másolata). 12.) ha a Pályázó vele egy háztartásban élő szülője özvegy, szükséges csatolni a szülő özvegyi nyugdíj összegéről szóló igazolását (határozat, vagy a már évi postai utalvány 1 másolata). A testvér(ek) árvaellátásról szóló igazolása és az özvegyi nyugdíj összegéről szóló igazolás nélkül a pályázat érvénytelen. Amennyiben a család már nem részesül ezekben a juttatásokban, az ezek megszűnéséről szóló hivatalos igazolás fénymásolatát kérjük a pályázathoz mellékelni. V. ÖNELTARTÓK ÁLTAL BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK KÖRE 1.) Szükséges a szülők (állandó lakóhely szerint illetékes) jegyző vagy közjegyző előtt tett nyilatkozata arról, hogy a kérelmező öneltartó, valamint arról, hogy milyen formában támogatják, vagy nem támogatják az igénylő megélhetését. (Amennyiben a Pályázó előző félévben is érvényesen pályázott és csatolta, nem szükséges a nyilatkozat újbóli csatolása.) Ha a szülő megtagadja a nyilatkozattételt, akkor az igénylőnek kell írásban nyilatkoznia arról, hogy a Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzatban foglaltakat ismeri, tudomásul veszi és a valósággal egyező adatokat szolgáltat, amikor öneltartóként tünteti fel magát, úgy, hogy a nyilatkozatból megállapítható legyen a szülői nyilatkozattétel megtagadásának ténye. Az ellenjegyző igazolja a szülői (eltartói) nyilatkozattétel megtagadását, és azt, hogy a fentiek szerint az igénylő öneltartónak vallja magát. A nyilatkozat nem lehet 6 hónapnál régebbi! 2.) Csatolni szükséges egy saját kezűleg aláírt összesítő kimutatást saját jövedelméről. 3.) A nettó jövedelemről is szükséges kimutatást csatolni a pályázathoz: a) munkáltatói igazolás A munkáltató által kiállított (pecséttel és a munkáltató aláírásával ellátott) hivatalos igazolásnak tartalmaznia kell az utolsó 3 hónap nettó jövedelmét (havi bontásban), illetve, hogy az érintett személy mióta dolgozik az adott helyen. (Amennyiben a jövedelem egyszeri jutalmat tartalmaz, úgy a munkáltató ezt jelezze a kiállított igazoláson!) A munkáltatói jövedelemigazolás szeptember, október, november hónapokra vonatkozzon! Jövedelemigazolás nélkül a pályázat érvénytelen. A Pályázónak az összes jövedelméről nyilatkoznia kell, amennyiben az több forrásból érkezik.

8 b) ösztöndíj igazolás c) önbevallás 2 stb. 4.) Az öneltartó pályázók az egy főre eső nettó havi jövedelem kategóriában a havi fix kiadásaik összegének megfelelő kategóriához tartozó pontszámot kapják. Havi fix kiadásnak minősülnek a lakhatással és utazással kapcsolatban felmerülő költségek (gáz, víz, villany, távhő, televízió, internet, telefon (mobil és vezetékes), közös költség), ezért: a) amennyiben a Pályázó kollégista, úgy a kollégiumi befizetését igazoló gyűjtőszámlás tételek listáját (amely a NEPTUN-ban a Pénzügyek/Befizetés fül alatt a Teljesített státuszra szűrve a nyomtatás ikonra kattintva érhető el); b) amennyiben albérletben lakik, úgy az albérleti díj összegét és minden, rezsiköltséget igazoló dokumentumot (bérleti szerződés, 3 hónapnál nem régebbi számlák); c) amennyiben saját ingatlanban lakik, úgy az összes rezsiköltség befizetését igazoló, 3 hónapnál nem régebbi dokumentumok (feladóvevény, bankszámlakivonat stb.) másolatát kérjük leadni; d) az utazással kapcsolatban felmerülő költségek igazolása is szükséges (BKV bérlet másolata, hazautazás költségeit igazoló jegyek stb.); e) amennyiben a Pályázó telefonköltsége számlával nem igazolható (pl. kártyás telefon), nyilatkozatot kérünk beadni arra vonatkozóan, hogy átlagosan havonta mekkora a telefonköltsége, milyen összegű feltöltő kártyát és hányszor vásárol egy hónapban. Öneltartó pályázók esetében a felsorolt szolgáltatásokról minden esetben szükséges a megfelelő dokumentum csatolása. Nyilatkozattétel szükséges abban az esetben, ha az öneltartó Pályázó nem rendelkezik a fent felsorolt szolgáltatás, előfizetés valamelyikével. Amennyiben a Pályázó esetében egyéb költségek is felmerülnek, erről is nyilatkoznia kell. 5.) Kérjük mellékelni a Pályázó lakcímkártyájának fénymásolatát. Mindkét oldal másolata szükséges! 6.) Ha a Pályázó más felsőoktatási intézménnyel is hallgatói jogviszonyban áll, csatolni kell az adott félévre vonatkozó hallgatói jogviszony igazolását. Öneltartók esetében a jövedelempont számításánál a mindenkori öregségi nyugdíj összegét vesszük figyelembe! Ha a felsorolt költségek nem érik el ezt az összeget, a pont meghatározásához az öregségi nyugdíj összegét vesszük alapul. 1 Az egyes jövedelmek bankszámlára történő utalása esetén a kifizetőszelvény (postai utalvány szelvénye) másolata helyett a számlavezető bank által kiállított, 3 hónapnál nem régebbi igazolást vagy a számlakivonat/egyenlegértesítő másolatát kell csatolni. Kérjük az értékelhetőség érdekében a számlakivonat másolatán a bankszámlára érkező összegek mibenlétét (pl. nyugdíj, gyermektartási díj, családi pótlék) tüntessék fel! 2 Önbevallás szükséges, amennyiben a Pályázó munkából származó jövedelmét nem tudja hivatalos formában igazolni.

jutalmat tartalmaz, úgy a munkáltató ezt jelezze a kiállított igazoláson!)

jutalmat tartalmaz, úgy a munkáltató ezt jelezze a kiállított igazoláson!) R E K T O R 17/2010. (VII. 22.) sz. rektori utasítás a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolásokról szóló 16/2010. (VII. 5) sz. rektori utasítás módosításáról A hallgatók

Részletesebben

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2014/15 tavaszi félév

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2014/15 tavaszi félév SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2014/15 tavaszi félév Minden esetben szükséges: Helyi népesség-nyilvántartó iroda által kiállított (általában a területileg illetékes

Részletesebben

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2013/14 őszi félév

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2013/14 őszi félév SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2013/14 őszi félév Minden esetben szükséges: Helyi népesség-nyilvántartó iroda által kiállított (általában a területileg illetékes

Részletesebben

A SZOCIÁLIS ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK 2011/2012 tavaszi félév

A SZOCIÁLIS ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK 2011/2012 tavaszi félév Általános Vállalkozási Főiskola Intézményi azonosító: FI98687 A SZOCIÁLIS ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK 2011/2012 tavaszi félév Minden esetben szükséges: Helyi népesség-nyilvántartó

Részletesebben

egyszeri jutalmat tartalmaz, úgy a munkáltató ezt jelezze a kiállított igazolás

egyszeri jutalmat tartalmaz, úgy a munkáltató ezt jelezze a kiállított igazolás R E K T O R 16/2010. (VII. 5.) sz. rektori utasítás a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolásokról Jelen rektori utasítás célja a hallgatók szociális helyzetének megállapításához

Részletesebben

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ Utolsó módosítás: 2009. szeptember 1. SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ Az Adatlap Online Rendszerünkben való kitöltése után a DJB Irodában személyesen (vagy meghatalmazott

Részletesebben

A SZOCIÁLIS ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK 2014/2015 Őszi félév

A SZOCIÁLIS ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK 2014/2015 Őszi félév Általános Vállalkozási Főiskola Hallgatói Önkormányzat Budapest 1114 Villányi út 11-13 Tel: 381-8116 Fax: 466-74-10 A SZOCIÁLIS ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK 2014/2015 Őszi

Részletesebben

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA I. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA I. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 2. számú melléklet SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA I. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A benyújtandó igazolásokat a pályázónak a pályázattal együtt kell benyújtani az alábbi tájékoztató. A háztartásba befolyó minden

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A RENDSZERES SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS KITÖLTÉSÉHEZ

TÁJÉKOZTATÓ A RENDSZERES SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS KITÖLTÉSÉHEZ TÁJÉKOZTATÓ A RENDSZERES SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS KITÖLTÉSÉHEZ Ha eltartód keresőfoglalkozásból származó jövedelemmel rendelkezik Eltartók jövedelmének APEH által történő igazolása. A 2008. évről szóló APEH

Részletesebben

1. Jelen utasítás szabályai a III. fejezet g) pontjában meghatározott hallgatókra terjednek ki.

1. Jelen utasítás szabályai a III. fejezet g) pontjában meghatározott hallgatókra terjednek ki. R E K T O R 2/2012. (I. 4.) sz. rektori utasítás a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolásokról, valamint a kollégiumi felvételi eljárás során benyújtandó további igazolásokról

Részletesebben

RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMAI. Minden, a háztartásban együtt élő, jövedelemmel rendelkező személy esetén

RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMAI. Minden, a háztartásban együtt élő, jövedelemmel rendelkező személy esetén RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMAI Fontos tudnivaló, hogy bármilyen nyilatkozatot csak teljes bizonyítóerejű magánokirat formájában fogadunk el, melyek a következők lehetnek: a) két

Részletesebben

PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ ALAPTÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ

PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ ALAPTÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ ALAPTÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ A pályázati adatlap elektronikus kitöltése után csatolni kell az azon feltüntetett adatok dokumentációját elektronikusan. A pályázati időszak kezdete: 2015.

Részletesebben

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2018/19 tavaszi félév

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2018/19 tavaszi félév SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ 2018/19 tavaszi félév Tartalom 1. Minden esetben szükséges:... 1 2. A pályázóval egy háztartásban élőkről szükséges, amennyiben

Részletesebben

Pontrendszer. 1. A családon belül az egy főre jutó nettó jövedelem. 2. Az állandó lakhely és az Egyetem közötti távolság

Pontrendszer. 1. A családon belül az egy főre jutó nettó jövedelem. 2. Az állandó lakhely és az Egyetem közötti távolság Pontrendszer A hatályos magyar törvények értelmében a szociális támogatásokat a Diákjóléti Bizottság által meghatározott pontrendszer szerint kell elbírálni. MINDENKINEK KELL ÖNKORMÁNYZATI IGAZOLÁS 1.

Részletesebben

Szociális Támogatás kitöltési útmutató

Szociális Támogatás kitöltési útmutató Szociális Támogatás kitöltési útmutató A letölthető adatlapot az http://www.skk.nyme.hu/index.php?id=19320&l=1 oldalon találod Ezt kinyomtatva, kézzel kitöltve, aláírva, a csatolt igazolásokkal együtt

Részletesebben

Minden idegen nyelvű igazoláshoz fordítást is kérünk mellékelni!

Minden idegen nyelvű igazoláshoz fordítást is kérünk mellékelni! A rendszeres szociális támogatás kérelméhez csatolandó igazolások és a pontrendszer (amennyiben az adott eset fennáll). Minden idegen nyelvű igazoláshoz fordítást is kérünk mellékelni! Kötelező igazolások

Részletesebben

A kollégiumi felvételihez szükséges igazolások listája

A kollégiumi felvételihez szükséges igazolások listája A kollégiumi felvételihez szükséges igazolások listája A pályázó szociális helyzetének megítélése a HTJSZ 32/A (2) pontja szerint a HTJSZ 5/2. számú mellékleteiben meghatározott igazolási rendszer alapján

Részletesebben

IGAZOLÁSOK LISTÁJA. a rendszeres szociális támogatásra való pályázati űrlaphoz

IGAZOLÁSOK LISTÁJA. a rendszeres szociális támogatásra való pályázati űrlaphoz IGAZOLÁSOK LISTÁJA a rendszeres szociális támogatásra való pályázati űrlaphoz A pályázat érvénytelen, ha a pályázó nem adja be (1) a pályázóval egy lakcímre bejelentett személyekről szóló önkormányzati

Részletesebben

A jövőbeli szociális támogatás rendszere, (és a jogosultság igazolásához szükséges igazolások)

A jövőbeli szociális támogatás rendszere, (és a jogosultság igazolásához szükséges igazolások) A jövőbeli szociális támogatás rendszere, (és a jogosultság igazolásához szükséges igazolások) A szociális pontszám az alábbi részpontokból áll össze: családszerkezet egy főre jutó éves nettó jövedelem

Részletesebben

PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ IGÉNYLÉSÉHEZ

PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ IGÉNYLÉSÉHEZ PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ IGÉNYLÉSÉHEZ A pályázati adatlap elektronikus kitöltése után csatolni kell az azon feltüntetett adatok dokumentációját elektronikusan. A pályázati időszak

Részletesebben

Rendszeres szociális támogatás kitöltési útmutató!

Rendszeres szociális támogatás kitöltési útmutató! Rendszeres szociális támogatás kitöltési útmutató! B e a d á s i h a t á r i d ő : _ Ezúton kérünk mindenkit, hogy NAGYON FIGYELMESEN OLVASSA át a kitöltési útmutatót! Amennyiben ezek után egyéb kérdés

Részletesebben

A rendszeres szociálistámogatáshoz csatolandó igazolások és pontrendszer

A rendszeres szociálistámogatáshoz csatolandó igazolások és pontrendszer A rendszeres szociálistámogatáshoz csatolandó igazolások és pontrendszer MINDEN IDEGEN NYELVŰ IGAZOLÁSHOZ FORDÍTÁST KÉRÜNK MELLÉKELNI! Kötelező igazolás - minden pályázathoz csatolni kell: Önkormányzati

Részletesebben

Előszó. Kedves Hallgatók!

Előszó. Kedves Hallgatók! Előszó Kedves Hallgatók! Jelen kisokos nem helyettesíti a HTJSZ-t, a rektori utasítást,sem pedig a pályázati kiírást, hanem kiegészíti, részletezi és magyarázza azokat. Hivatkozni minden esetben az előzőekre

Részletesebben

A rendszeres szociálistámogatáshoz csatolandó igazolások és pontrendszer

A rendszeres szociálistámogatáshoz csatolandó igazolások és pontrendszer A rendszeres szociálistámogatáshoz csatolandó igazolások és pontrendszer MINDEN IDEGEN NYELVŰ IGAZOLÁSHOZ FORDÍTÁST KÉRÜNK MELLÉKELNI! Kötelező igazolás - minden pályázathoz csatolni kell: Önkormányzati

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók utazásának támogatására 2018/2019. tanév

Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók utazásának támogatására 2018/2019. tanév Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók utazásának támogatására 2018/2019. tanév 1. Az Önkormányzat a felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanulmányokat folytató

Részletesebben

KOLLÉGIUM FÉRŐHELY ÉS SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS elnyerésére a 2006/2007 tanév őszi félévére.

KOLLÉGIUM FÉRŐHELY ÉS SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS elnyerésére a 2006/2007 tanév őszi félévére. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviselete pályázatot hirdet első éves és részképzéses hallgatók részére KOLLÉGIUM FÉRŐHELY ÉS SZOCIÁLIS

Részletesebben

Általános tudnivalók

Általános tudnivalók Általános tudnivalók A pályázat által vizsgált időszak: 2017. július 1 2017. december 31. A dokumentumnak 2018. január 1. vagy az utáni keltezésűnek kell lennie a következők kivételével: anyakönyvi kivonatok

Részletesebben

Általános tudnivalók

Általános tudnivalók Általános tudnivalók A pályázat által vizsgált időszak: 2018. január 1 2018. június 30. A dokumentumnak 2018. július 1. vagy az utáni keltezésűnek kell lennie a következők kivételével: anyakönyvi kivonatok

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. szakos hallgatók kollégiumi felvételéhez

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. szakos hallgatók kollégiumi felvételéhez KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Felsőbb éves, alap- és mesterszakos szakos hallgatók kollégiumi felvételéhez 1. A pályázati adatlap kitöltésének és beadásának rendje 1.1. A Pályázati adatlapot számítógéppel kitöltve

Részletesebben

Általános tudnivalók. A szükséges igazolások 1. Általános igazolások

Általános tudnivalók. A szükséges igazolások 1. Általános igazolások Általános tudnivalók A pályázat által vizsgált időszak: 2017. január 1 2017. június 30. A dokumentumnak 2017. július 1. utáni keltezésűnek kell lennie a következők kivételével: anyakönyvi kivonatok bírósági

Részletesebben

A SZENT ISTVÁN EGYETEM ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KAR HALLGATÓINAK A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ KÉRELMÉHEZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK

A SZENT ISTVÁN EGYETEM ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KAR HALLGATÓINAK A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ KÉRELMÉHEZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK A SZENT ISTVÁN EGYETEM ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KAR HALLGATÓINAK A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ KÉRELMÉHEZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a dokumentumot, mert hiányos kérelem

Részletesebben

A BALASSA JÁNOS KOLLÉGIUM, A MARKUSOVSZKY LAJOS KOLLÉGIUM ÉS A SELYE JÁNOS KOLLÉGIUM SZOCIÁLIS PONTRENDSZERE

A BALASSA JÁNOS KOLLÉGIUM, A MARKUSOVSZKY LAJOS KOLLÉGIUM ÉS A SELYE JÁNOS KOLLÉGIUM SZOCIÁLIS PONTRENDSZERE 1/A. sz. melléklet A BALASSA JÁNOS KOLLÉGIUM, A MARKUSOVSZKY LAJOS KOLLÉGIUM ÉS A SELYE JÁNOS KOLLÉGIUM SZOCIÁLIS PONTRENDSZERE Ha a pályázó - vidéki és kollégista... 5 pont - vidéki és albérletben lakik...

Részletesebben

PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ A DEMJÁN SÁNDOR ALAPÍTVÁNY KÜLFÖLDI KIEGÉSZÍTŐ ÖSZTÖNDÍJÁNAK IGÉNYLÉSÉHEZ

PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ A DEMJÁN SÁNDOR ALAPÍTVÁNY KÜLFÖLDI KIEGÉSZÍTŐ ÖSZTÖNDÍJÁNAK IGÉNYLÉSÉHEZ PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ A DEMJÁN SÁNDOR ALAPÍTVÁNY KÜLFÖLDI KIEGÉSZÍTŐ ÖSZTÖNDÍJÁNAK IGÉNYLÉSÉHEZ A pályázati adatlap kinyomtatása, kitöltése után csatolni kell az azon feltüntetett adatok dokumentációját

Részletesebben

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A TARDOS MÁRTON ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ

SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A TARDOS MÁRTON ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ (A Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pályázathoz szükséges igazolások listájával - kivéve ezen dokumentum 19. és 20. pontját - megegyezı!) Utolsó módosítás: 2008. szeptember 14. SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA

Részletesebben

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben)

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Alaptámogatás pályázati űrlapja 2013/2014. tanév I. félévére Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) DJB tölti ki! Bíráló: Elért pontszám:

Részletesebben

Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíjának adatlapja. a 2015/2016-os tanévre

Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíjának adatlapja. a 2015/2016-os tanévre Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíjának adatlapja a 2015/2016-os tanévre Jelen pályázatot csak abban az esetben tekintjük érvényesnek, ha a pályázó diák túl van az Engame Akadémia felvételi folyamatán,

Részletesebben

Szociális Ösztöndíj pályázat 2016/17 tavaszi félév

Szociális Ösztöndíj pályázat 2016/17 tavaszi félév Szociális Ösztöndíj pályázat 2016/17 tavaszi félév I. Általános tudnivalók: Szociális támogatásra igénylőlapot csak államilag támogatott nappalis képzésben részvevő, aktív hallgató adhat be. Képzési időn

Részletesebben

6. SZÁMÚ MELLÉKLET. A szociális rászorultság alapján elfogadható igazolások

6. SZÁMÚ MELLÉKLET. A szociális rászorultság alapján elfogadható igazolások 77 6. SZÁMÚ MELLÉKLET A szociális rászorultság alapján elfogadható igazolások 244 2. (1) Alacsony jövedelemre való hivatkozás esetén, ha az eltartó: a) önadózó: a területileg illetékes NAV adóigazgatóság

Részletesebben

Tájékoztatás az Egyetem által végzett személyes adatkezelésről

Tájékoztatás az Egyetem által végzett személyes adatkezelésről ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS A SZÜKSÉGES IGAZOLÁSOK LISTÁJA A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATHOZ Tájékoztatás az Egyetem által végzett személyes adatkezelésről Az Egyetem a személyes adatok kezelésére

Részletesebben

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ Hallgató neve:... Neptun kód:... (A tanulmányaikat 205 szeptemberében megkezdő hallgatók esetében nem kötelező kitölteni!) Szak:... (Csak azt a szakot adja

Részletesebben

19/2014. (VI. 24.) sz. rektori utasítás

19/2014. (VI. 24.) sz. rektori utasítás R E K T O R 19/2014. (VI. 24.) sz. rektori utasítás a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolásokról, valamint a kollégiumi felvételi eljárás során benyújtandó további igazolásokról

Részletesebben

A D A T L A P. a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatához. 1./ Pályázó családi és utóneve... Anyja neve:... Lakóhely:...

A D A T L A P. a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatához. 1./ Pályázó családi és utóneve... Anyja neve:... Lakóhely:... A D A T L A P a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatához A., Személyi adatok 1./ Pályázó családi és utóneve...... Anyja neve:... Születési hely, év, hó, nap:... Lakóhely:... Tel.

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók kollégiumi elhelyezésének, lakhatásának támogatására 2018/2019.

Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók kollégiumi elhelyezésének, lakhatásának támogatására 2018/2019. Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók kollégiumi elhelyezésének, lakhatásának támogatására 2018/2019. tanév 1. Pápa Város Önkormányzata a felsőoktatási intézmény nappali

Részletesebben

Teljesített félévek száma:

Teljesített félévek száma: Kérjük az Önre vonatkozó adatokat x -el jelölje. A csatolandó dokumentumoknak MINDEN ESETBEN tartalmaznia kell a szükséges ÖNKORMÁNYZATI IGAZOLÁS-t ÉS A LAKCÍMKÁRTYÁK MÁSOLATÁT a pályázóval egy háztartásban

Részletesebben

... Foglalkozása, munkahelye:..

... Foglalkozása, munkahelye:.. Budapest III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Szociális Szolgáltató Főosztály 1033 Budapest, Fő tér 2. KÉRELEM RENDKÍVÜLI GYERMEKVÉDELMI TÁMOGATÁSHOZ Kérem, hogy szíveskedjenek

Részletesebben

A 2010-2011. egyetemi tanév 1. félévi állandó szociális ösztöndíj támogatás pályázati eljárás során elfogadható igazolások

A 2010-2011. egyetemi tanév 1. félévi állandó szociális ösztöndíj támogatás pályázati eljárás során elfogadható igazolások A 2010-2011. egyetemi tanév 1. félévi állandó szociális ösztöndíj támogatás pályázati eljárás során elfogadható igazolások I. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ AZ IGAZOLÁSOKRÓL 1.) Dokumentumok szkennelése Felhívjuk

Részletesebben

Útmutató a pályázatokhoz szükséges dokumentumok beszerzéséhez

Útmutató a pályázatokhoz szükséges dokumentumok beszerzéséhez Útmutató a pályázatokhoz szükséges dokumentumok beszerzéséhez A pályázat által vizsgált időtartam A pályázatok során figyelembe vett időszak az elmúlt hat hónap (2012. július1-2012. december 31.), tehát

Részletesebben

K É R E L E M iskolakezdési támogatás megállapításához

K É R E L E M iskolakezdési támogatás megállapításához 7. melléklet a 35/2015. (XII.18.) önkormányzati rendelethez K É R E L E M iskolakezdési támogatás megállapításához Alulírott kérem, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármestere indokaim alapján részemre

Részletesebben

PANNON EGYETEM GEORGIKON KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

PANNON EGYETEM GEORGIKON KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Szociális támogatás igénylőlap 1 PANNON EGYETEM GEORGIKON KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Javította: Dátum: 2011. 09.. Pontszám: Kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! (Az űrlapot nyomtatott

Részletesebben

I. A pályázat feltételei

I. A pályázat feltételei 1. sz. melléklet a Kar 2015/16. tanév tavaszi félévi szociális ösztöndíj pályázati felhívásához (rendszeres szociális ösztöndíj, jegyzettámogatás, alaptámogatás) A hallgatók szociális helyzetének megállapításához

Részletesebben

*Bankszámla száma: - -

*Bankszámla száma: - - MB 04 02 A kérelmező neve: FORMANYOMTATVÁNY TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ A kérelmező születési neve: A kérelmező születési helye, ideje: A kérelmező anyja neve: A kérelmező családi állapota: A kérelmező

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG ELNÖK

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG ELNÖK 2014/15-ös tanév őszi félévének Alaptámogatás pályázati kiírása és a csatolandó dokumentumok Az ELTE Rektori Hivatal Oktatási Igazgatósága és az Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottság az 51/2007.

Részletesebben

A 2013-2014. egyetemi tanév I. félévre vonatkozó általános szociális helyzetfelmérő adatlaphoz elfogadható igazolások (egyszerűsített) listája

A 2013-2014. egyetemi tanév I. félévre vonatkozó általános szociális helyzetfelmérő adatlaphoz elfogadható igazolások (egyszerűsített) listája 1 A 2013-2014. egyetemi tanév I. félévre vonatkozó általános szociális helyzetfelmérő adatlaphoz elfogadható igazolások (egyszerűsített) listája I. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ AZ IGAZOLÁSOKRÓL 1.) Dokumentumok

Részletesebben

"A TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS "A TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat felsőoktatási tanulmányokat folytató fiatalok számára Hajdúhadház Város Önkormányzata- Csatolandó mellékletek köre

Részletesebben

A 2012-2013. egyetemi tanév 1. félévre vonatkozó általános szociális helyzetfelmérő adatlaphoz elfogadható igazolások

A 2012-2013. egyetemi tanév 1. félévre vonatkozó általános szociális helyzetfelmérő adatlaphoz elfogadható igazolások 1 A 2012-2013. egyetemi tanév 1. félévre vonatkozó általános szociális helyzetfelmérő adatlaphoz elfogadható igazolások I. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ AZ IGAZOLÁSOKRÓL 1.) Dokumentumok szkennelése Felhívjuk

Részletesebben

KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉS

KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉS KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉS Csukás Zoltán Kollégium: Kaposvár 7400 Guba S. u. 40. (2007 augusztusában felújított épület, 2 személyes szobák mosdókagylóval ellátva, közös higiéniai blokkok a folyosókon, internet

Részletesebben

KÉRELEM. szociális célú tűzifa juttatás megállapítása iránt. I. Kérelmező adatai Név:. Születési név:. Anyja neve:.. Születési hely, idő:

KÉRELEM. szociális célú tűzifa juttatás megállapítása iránt. I. Kérelmező adatai Név:. Születési név:. Anyja neve:.. Születési hely, idő: A kérelem benyújtható: 2018.11.30-ig. KÉRELEM szociális célú tűzifa juttatás megállapítása iránt I. Kérelmező adatai Név:. Születési név:. Anyja neve:.. Születési hely, idő: TAJ szám: Lakóhely:.. Tartózkodási

Részletesebben

TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS KÉRELEM - Beteggondozási támogatás megállapításához-

TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS KÉRELEM - Beteggondozási támogatás megállapításához- TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS KÉRELEM - Beteggondozási támogatás megállapításához- I. A gondozást végző személyre vonatkozó adatok Neve: Születési neve:. Anyja neve:... Születési hely, év, hó, nap:. TAJ szám:..

Részletesebben

Á Általános iskola 5-8. évf. K Középiskola 7-13. évf.

Á Általános iskola 5-8. évf. K Középiskola 7-13. évf. DUNAHARASZTI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK OKTATÁSI, MŰVELŐDÉSI ÉS SPORTBIZOTTSÁGA ÁLTAL KIÍRT "DUNAHARASZTI DIÁKÖSZTÖNDÍJ-PÁLYÁZAT 2011" Beadási határidő: 2011. június 24. 10 óra Aláírás nélküli

Részletesebben

Pályázati űrlap a Tehetséges Dobósokért Alapítvány

Pályázati űrlap a Tehetséges Dobósokért Alapítvány Pályázati űrlap a Tehetséges Dobósokért Alapítvány a./ - tanulmányi ösztöndíjára* Pályázhat: - akinek a tanulmányi eredménye: 4,7 felett van - az egy főre eső nettó jövedelem maximum 57.000,- Ft b./ -

Részletesebben

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 1.melléklet a 4/2015. (II.27.) önkormányzati rendelethez KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 1. A RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁST AZ ALÁBBI LÉTFENNTARTÁST VESZÉLYEZTETŐ ÉLETHELYZETRE

Részletesebben

Szia! Ez itt a DJB digitális fóruma, ami arra szolgál, hogy mindent megtudj a Rendszeres Szociális Ösztöndíj űrlap kitöltésével kapcsolatban.

Szia! Ez itt a DJB digitális fóruma, ami arra szolgál, hogy mindent megtudj a Rendszeres Szociális Ösztöndíj űrlap kitöltésével kapcsolatban. Szia! Ez itt a DJB digitális fóruma, ami arra szolgál, hogy mindent megtudj a Rendszeres Szociális Ösztöndíj űrlap kitöltésével kapcsolatban. Szabályzatok http://bkf.hu/pic/egyeb/hk_osszes.pdf Ezen a linken

Részletesebben

6/2015. (VII. 10.) sz. rektori utasítás

6/2015. (VII. 10.) sz. rektori utasítás R E K T O R 6/2015. (VII. 10.) sz. rektori utasítás a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolásokról, valamint a kollégiumi felvételi eljárás során benyújtandó további igazolásokról

Részletesebben

A 2015-ös táborra vonatkozóan

A 2015-ös táborra vonatkozóan Az Engame Akadémia Nyári Táborának Szociális Támogatási Adatlapja A 2015-ös táborra vonatkozóan Szervezetünk filozófiájával összhangban célunk anyagilag nehezebb helyzetben lévő diákjaink és családjaik

Részletesebben

Egységes szerkezetben. I. fejezet. d) az e rendeletben meghatározott tanulmányi elvárásoknak megfelelnek. 3 1/6

Egységes szerkezetben. I. fejezet. d) az e rendeletben meghatározott tanulmányi elvárásoknak megfelelnek. 3 1/6 Hatályosítás ideje: 2018. 10.19. Egységes szerkezetbe foglalta: Pádár Gabriella Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 23/2018. (X.18) számú ök. rendelettel, 1/2018.

Részletesebben

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez 5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez PÁLYÁZATI ŰRLAP RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ A pályázatban csak

Részletesebben

KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁSHOZ

KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁSHOZ Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális-, Kulturális- és Oktatási Bizottsága 7761 Kozármisleny, Pécsi u. 124. : 72/570-918; KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI

Részletesebben

1. Hallgató neve: Évf. Csop.

1. Hallgató neve: Évf. Csop. Pető András Főiskola ADATLAP SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ Az adatlap alaptámogatás, rendszeres szociális ösztöndíj, lakhatási támogatás, vagy kollégiumi kérelem benyújtásához szükséges 1. Hallgató

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY IRÁNTI KÉRELEM

ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY IRÁNTI KÉRELEM Lőrinci Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztály 3021 Lőrinci, Szabadság tér 26. ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY IRÁNTI KÉRELEM Kérelmező neve: Születési neve :.... Anyja neve:. Családi állapota:..

Részletesebben

2015/16/1 FÉLÉV RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA, IGAZOLÁS- ÉS PONTRENDSZERE

2015/16/1 FÉLÉV RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA, IGAZOLÁS- ÉS PONTRENDSZERE EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG 2015/16/1 FÉLÉV RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA, IGAZOLÁS- ÉS PONTRENDSZERE Az Egyetemi Hallgatói Szociális

Részletesebben

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez 5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez PÁLYÁZATI ŰRLAP RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ A pályázatban csak

Részletesebben

Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete. 13/2008.(VIII.27.) Rendelete 1

Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete. 13/2008.(VIII.27.) Rendelete 1 1 Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2008.(VIII.27.) Rendelete 1 a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának szabályairól Balatonberény Község Önkormányzatának

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. Google Térkép útvonaltervező szolgáltatásának segítségével

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. Google Térkép útvonaltervező szolgáltatásának segítségével KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Első éves, alap- és mesterszakos szakos hallgatók kollégiumi felvételéhez 1. A pályázati adatlap kitöltésének és é s beadásának rendje 1.1. A Pályázati adatlapot számítógéppel kitöltve,

Részletesebben

I. A pályázó személyes adatai: Egyéb: Szak: Szemeszter 1 : Alap BSc; BA MSc; MA támogatott

I. A pályázó személyes adatai: Egyéb: Szak: Szemeszter 1 : Alap BSc; BA MSc; MA támogatott A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 6. sz. mellékletének a PTE Térítési és Juttatási Szabályzatának 2/1. sz. melléklete Kollégiumi Pályázati Űrlap Pécsi Tudományegyetem Kar Beküldési

Részletesebben

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁRA

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁRA KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁRA I. Személyi adatok Kérelmező személyi adatai: Házastárs / élettárs személyi adatai: Név: Születési név: Születési helye, ideje: Anyja neve: TAJ száma:

Részletesebben

I. Blokk Személyes adatok /nyomtatott nagybetűkkel kérjük kitölteni/ A szürke mezőket a Diákjóléti Bizottság (továbbiakban: DJB) tölti ki!

I. Blokk Személyes adatok /nyomtatott nagybetűkkel kérjük kitölteni/ A szürke mezőket a Diákjóléti Bizottság (továbbiakban: DJB) tölti ki! Rendszeres szociális ösztöndíj pályázati űrlap I. Blokk Személyes adatok /nyomtatott nagybetűkkel kérjük kitölteni/ A szürke mezőket a Diákjóléti Bizottság (továbbiakban: DJB) tölti ki! FIGYELEM! A pályázati

Részletesebben

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁRA

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁRA KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁRA I. Személyi adatok Kérelmező személyi adatai: Házastárs / élettárs személyi adatai: Név: Születési név: Születési helye, ideje: Anyja neve: TAJ száma:

Részletesebben

I. Az utasítás hatálya

I. Az utasítás hatálya REKTOR KANCELLÁR a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolásokról, valamint a kollégiumi felvételi eljárás során benyújtandó további igazolásokról [egységes szerkezetben a módosításáról

Részletesebben

KÉRELEM ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

KÉRELEM ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 5. sz. függelék KÉRELEM ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ (Villány Város Önkormányzatának a szociális ellátások helyi szabályozásáról szóló 4/2009. (V.08.) rendelete 30. (1) bekezdés a)- b) pontja

Részletesebben

SZOCIÁLIS RÁSZORULTSÁG IGAZOLÁSA

SZOCIÁLIS RÁSZORULTSÁG IGAZOLÁSA SZOCIÁLIS RÁSZORULTSÁG IGAZOLÁSA Szociális rászorultságodat igazolnod kell. Az igazolások benyújtása önkéntes, de aki nem adja be, annak az alacsony jövedelemre, illetve egyéb hátrányt okozó körülményekre

Részletesebben

KÉRELEM. Helyi gyermeknevelési támogatás megállapítása iránt. NYILATKOZAT A) Személyi adatok

KÉRELEM. Helyi gyermeknevelési támogatás megállapítása iránt. NYILATKOZAT A) Személyi adatok KÉRELEM Helyi gyermeknevelési támogatás megállapítása iránt lulírott kérem gyermeke(i)m részére a helyi gyermeknevelési támogatásra való jogosultság megállapítását. Kérelem indokolása:........ NYILTKOZT

Részletesebben

2015/16-os tanév Erasmus+ kiegészítő támogatás pályázati kiírása, igazolás- és pontrendszere

2015/16-os tanév Erasmus+ kiegészítő támogatás pályázati kiírása, igazolás- és pontrendszere EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓ SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG 2015/16-os tanév Erasmus+ kiegészítő támogatás pályázati kiírása, igazolás- és pontrendszere Az Eötvös Loránd Tudományegyetem

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJHOZ 2013/2014. I. félév

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJHOZ 2013/2014. I. félév KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJHOZ 2013/2014. I. félév ***FIGYELEM*** *A KORÁBBI ÉVEKTŐL ELTÉRŐEN NAV (APEH) ÁLTAL KIÁLLÍTOTT IGAZOLÁST A JÖVEDELEMRŐL CSAK AZOKNAK KELL PÁLYÁZATUK MELLÉ

Részletesebben

A 2015/2016 I. félévre vonatkozó általános szociális helyzetfelmérő adatlaphoz elfogadható igazolások (egyszerűsített) listája

A 2015/2016 I. félévre vonatkozó általános szociális helyzetfelmérő adatlaphoz elfogadható igazolások (egyszerűsített) listája A 2015/2016 I. félévre vonatkozó általános szociális helyzetfelmérő adatlaphoz elfogadható igazolások (egyszerűsített) listája I. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ AZ IGAZOLÁSOKRÓL 1.) Dokumentumok szkennelése Felhívjuk

Részletesebben

2015/16/1 FÉLÉV RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA, IGAZOLÁS- ÉS PONTRENDSZERE

2015/16/1 FÉLÉV RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA, IGAZOLÁS- ÉS PONTRENDSZERE EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG 2015/16/1 FÉLÉV RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA, IGAZOLÁS- ÉS PONTRENDSZERE Az Egyetemi Hallgatói Szociális

Részletesebben

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET Kiadás: MEGÁLLAPÍTÁSHOZ

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET Kiadás: MEGÁLLAPÍTÁSHOZ . Információk A hallgató szociális helyzetét a rendkívüli szociális ösztöndíj igénylésének kivételével tanulmányi félévente egyszer, intézményi szinten egységesen vizsgálja az Egyetemi Szociális Ösztöndíj

Részletesebben

Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem Graduate Mentorprogramhoz a 2015/2016-os évfolyam tanévére

Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem Graduate Mentorprogramhoz a 2015/2016-os évfolyam tanévére Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem Graduate Mentorprogramhoz a 2015/2016-os évfolyam tanévére Jelen kérlemet csak abban az esetben tekintjük érvényesnek, ha a kérelmező diák túl van

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLTAL ÖNKÉNT VÁLLALT FELADAT KERETÉBEN NYÚJTHATÓ Belvárosi kismamabérlet támogatás iránti K É R E L E M

AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLTAL ÖNKÉNT VÁLLALT FELADAT KERETÉBEN NYÚJTHATÓ Belvárosi kismamabérlet támogatás iránti K É R E L E M AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLTAL ÖNKÉNT VÁLLALT FELADAT KERETÉBEN NYÚJTHATÓ Belvárosi kismamabérlet támogatás iránti K É R E L E M Kérelmező neve:... Születési neve:.. Szül. helye, ideje (év, hónap, nap):. Anyja

Részletesebben

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név:

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név: Beadási határidő: 2014. október 1. 2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Adatlap Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre

Részletesebben

Körmend Város Önkormányzata Képviselő-testülete Társadalmi Ügyek Bizottsága K ö r m e n d. Tárgy: Önkormányzati segély iránti k é r e l e m

Körmend Város Önkormányzata Képviselő-testülete Társadalmi Ügyek Bizottsága K ö r m e n d. Tárgy: Önkormányzati segély iránti k é r e l e m Körmend Város Önkormányzata Képviselő-testülete Társadalmi Ügyek Bizottsága K ö r m e n d Tárgy: Önkormányzati segély iránti k é r e l e m Alulírott kérem, hogy részemre önkormányzati segélyt megállapítani

Részletesebben

KÉRELEM települési gyógyszertámogatás megállapítására

KÉRELEM települési gyógyszertámogatás megállapítására SZENTLŐRINCI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL SZOCIÁLIS IRODA 7940 Szentlőrinc, Templom tér 8. Tel.: 73/570-009 Fax.: 73/371-125 Ügyfélfogadás: hétfő, szerda 8.00-16.00, péntek 8.00-12.00 KÉRELEM települési

Részletesebben

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez 5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez PÁLYÁZATI ŰRLAP RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ A pályázatban csak

Részletesebben

KÉRELEM az ápolási támogatás megállapítására

KÉRELEM az ápolási támogatás megállapítására Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata KÉRELEM az ápolási támogatás megállapítására 1. Az ápolást végző személyre vonatkozó adatok 1.1. Személyes adatok Neve:... Születési neve:... Anyja neve:... Születési

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. Google Térkép útvonaltervező szolgáltatásának segítségével

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. Google Térkép útvonaltervező szolgáltatásának segítségével KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Felsőbb éves, alap- és mesterszakos szakos hallgatók kollégiumi felvételéhez 1. A pályázati adatlap kitöltésének és beadásának rendje 1.1. A Pályázati adatlapot számítógéppel kitöltve

Részletesebben

PANNON EGYETEM Hallgatói Önkormányzat

PANNON EGYETEM Hallgatói Önkormányzat S z o c i á l i s a d a t l a p 2 0 0 8 / 2 0 0 9 t a n é v I. f é l é v i s z o c i á l i s t á m o g a t á s h o z Javította: Iksz: ; Pont: Dátum: 2008 - - Bevétel/fő:.,-Ft HALLGATÓ ADATAI: Név: Neptun

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-i ülésére Határozathozatal: egyszerű többség IX-2/2014. Nyü. Ügyiratszám:.2014. E L Ő T E R J E S Z T É S Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-i ülésére Tárgy: Csatlakozás a

Részletesebben

PÁLYÁZAT KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSRE

PÁLYÁZAT KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSRE Kerpely Antal Kollégium Dunaújváros, Pf. 417, Dózsa György út 33., Hungary, H-2401 Tel.: +36 (25) 551-237 Fax: +36 (25) 410-434 E-mail: kerpely@makacs.duf.hu Internet: www.kac.duf.hu/kollegium PÁLYÁZAT

Részletesebben

A jelentkezési lap kitöltésével a következő juttatásokra pályázhatsz:

A jelentkezési lap kitöltésével a következő juttatásokra pályázhatsz: A jelentkezési lap kitöltésével a következő juttatásokra pályázhatsz: rendszeres szociális ösztöndíj kollégiumi férőhely rendszeres szociális ösztöndíj + kollégiumi férőhely A jelentkezési lapot a https://koli.unideb.hu

Részletesebben

I. Az utasítás hatálya. II. A pályázat feltételei

I. Az utasítás hatálya. II. A pályázat feltételei REKTOR KANCELLÁR 26/2017. (XI. 30.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolásokról, valamint a kollégiumi felvételi eljárás során

Részletesebben

I. Az utasítás hatálya. II. A pályázat feltételei

I. Az utasítás hatálya. II. A pályázat feltételei REKTOR KANCELLÁR 10/2017. (V. 31.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolásokról, valamint a kollégiumi felvételi eljárás során

Részletesebben