! Google Maps Street View Business. Általános Szerződési Feltételek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "! Google Maps Street View Business. Általános Szerződési Feltételek"

Átírás

1 Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek, továbbiakban: ÁSZF, tartalmazzák a Alpok Trade House Kft. által a go2maps.city domain név alatt működő honlap oldalain szereplő szolgáltatások igénybevételére vonatkozó, Szolgáltató és a Megbízó között létrejött, szerződésekkel kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket. I. Definíciók a) Szolgáltató: aki a Megbízó által engedélyezett tartalmak közzétételére alkalmas eszközzel (applikáció) rendelkezik, ennek segítségével a rendelkezésére bocsátott tartalmat megismerhetővé teheti. Jelen ÁSZF vonatkozásában Szolgáltató az Alpok Trade House Kft. b) Megbízó: akinek érdekében a tartalom közzétételre kerül, illetve aki a saját érdekében a tartalmat illetve annak közzétételét a Szolgáltatótól közvetlenül vagy közvetve megrendeli. c) Tartalom: olyan közlés, tájékoztatás, illetve megjelenítési mód, amely valamely birtokba vehető forgalomképes termék, szolgáltatás, ingatlan, vagyoni értékű jog (a továbbiakban mindezek együtt: áru) értékesítésének vagy más módon történő igénybevételének előmozdítására, vagy e céllal összefüggésben a Megbízó neve, megjelölése, tevékenysége népszerűsítésére vagy áru, árujelző ismertségének növelésére irányul. d) Listaár: A tartalom megjelenítés díjszabás alapja. e) Net-net ár: a tartalom megjelenítés a Szolgáltató mindenkori Listaárait tartalmazó tarifatáblázatban szereplő listaárának felárakkal növelt, kedvezményekkel csökkentett ÁFA nélküli ára. f) Teljesítés: a tartalom, Szolgáltató általi szerződésszerű közzététele. Teljesítés lehet részteljesítés is. g) Üzleti titok: minden olyan írott, szóbeli, elektronikus információ, adat, irat, amelyek Felek együttműködése során különösen Felek működésével, gazdálkodásával, az alkalmazott kedvezményekkel, tevékenységével, ügyfeleivel kapcsolatban a Felek tudomására jut.

2 II. A megrendelés folyamata 1. A tartalmak a Szolgáltató és a Megbízó közötti egyedi megrendelések alapján kerülnek közzétételre. A Megbízó és a Szolgáltató közötti szerződést ezen egyedi megrendelés és jelen ÁSZF együttesen képezi. Az egyedi megrendelés aláírásával a Megbízó jelen ÁSZF tartalmát megismertnek és elfogadottnak tekinti. 2. Az egyedi megrendelések létrejötte: A Szolgáltató ajánlati felhívására Megbízó írásban megrendelési igényt juttat el a Szolgáltatóhoz. Megbízó megrendelési igényét a Szolgáltató en visszaigazolja, amennyiben azt a rendelkezésére álló információk alapján teljesíthetőnek ítéli. Jelen ÁSZF eltérő rendelkezésének hiányában az igény visszaigazolásával jön létre Felek között a megrendelés. A megrendelés létrejötte elengedhetetlen feltétele a tartalom közzétételének. 3. Szolgáltató előzetes kérésére Megbízónak a cégnyilvántartásban szereplő adatokkal egyezően meg kell neveznie a Megbízó vállalkozását, székhelyét, valamint közölnie kell adószámát és bankszámlaszámát, kapcsolattartó személy nevét és elérhetőségét, valamint az adott megrendeléshez a Szolgáltató által szükségesnek minősített további adatokat. Amennyiben a Megbízó a fenti adatokat nem bocsátja rendelkezésre, úgy Szolgáltató nem köteles a megrendelés visszaigazolás elkészítésére és így a szerződés megkötésére. 4. Megbízó cégszerű aláírásával megküldött megrendelési igényét Szolgáltató írásban (levél, ) Megbízónak visszaigazolja, mellyel létrejön Felek között a megrendelés. Az így létrejött megrendelés részét képezi jelen ÁSZF. 5. A megrendelés visszaigazolása után felek által egyeztetett időpontban Szolgáltató, speciálisan a feladat elvégzésére kiképzett munkatársa szakmai tanácsai alapján, Megbízó telephelyén, a megbízó igényeinek, de szolgáltatás által nyújtott lehetőségek figyelembevételével, megfelelő és darabszámú tartalmat (képet) készít. A Felek által egyeztetett, a Szolgáltató által visszaigazolt időpont Megrendelő általi lemondására, módosítására az egyeztetett időpont előtti 24 órával van díjmentesen lehetősége, 24 órán belüli lemondás, változtatás esetén Szolgáltató jogosult HUF+ Áfa díj kiszámlázására. A fotózáson a megrendelést aláíró, vagy a teljes felhatalmazással rendelkező kijelölt személynek jelen kell lennie, aki a fotókon szereplő tartalmakat meghatározhatja, döntéseket hozhat.

3 6. Szolgáltató az elkészült tartalmakat mennyiségi és minőségi ellenőrzésre elektronikusan (URL) megküldi Megbízónak, aki elektronikus formában, írásban visszaigazolja az Ő általa elfogadott tartalmakat. A megkapott URL megtekintése során tartalmi okokból történő változtatási igényt Szolgáltató HUF + Áfa/fotó költség előre történő megtérítése esetén végzi el. Ezen igény kielégítésének vállalási határideje eltér a megszokottól, ez az aktuális fotózási program függvénye. 7. Az elkészült tartalmak megküldésével egyidőben Szolgáltató kiállítja a tartalom elhelyezés ellenértékét tartalmazó elektronikus számláját és azt is megküldi Megbízó részére. 8. Megbízó a részére megküldött számla ellenértékének Szolgáltató bankszámlájára érkezését követő 5 munkanapon belül, a többször egyeztetett tartalmakat megjeleníti a visszaigazolt megrendelésben meghatározott alkalmazásokban. iii. Szolgáltatási díjak 1. Szolgáltató önálló árlistát (tarifatáblázatot) alkalmaz. A mindenkori érvényben lévő tarifatáblázat tartalmazza a tartalom megjelenítési árakat, a technikai adatokat, valamint a megjelenítési időszakot. 2. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy az árait év közben megváltoztassa. A tartalom megjelenítési árak megváltoztatása esetén a Szolgáltató az új árakat a változás hatályba lépését megelőzően legalább 30 nappal köteles Megbízóinak megküldeni. A változások közzététele előtt létrejött megrendelések esetén a megjelenés idejétől függetlenül Szolgáltató a régi árakat alkalmazza. IV. Lemondás és módosítás 1. A már megrendelt tartalom megjelenítést a Megbízó jogosult a megjelenés előtt írásban, további jogkövetkezmények nélkül lemondani vagy azt módosítani. Felek ettől az egyedi megrendelésben eltérhetnek. 2. Lemondás és módosítás csak írásban (ajánlott, illetve elektronikus levélben) történhet, melynek tudomásulvételét, Szolgáltató minden esetben írásban visszaigazolja legkésőbb a kézhezvételt követő munkanapon. Az esetleges

4 reklamáció alapja a visszaigazolás. Azon módosításokat, illetve lemondásokat, amelyek nem kerültek visszaigazolásra és a Megbízó nem rendelkezik az elektronikus, illetve postai visszaigazolással, el nem fogadottnak kell tekinteni, és az ebből fakadó károk a Megbízót terhelik. 3. A lemondási és módosítási határidő elteltét követően a megjelenés időpontjára vonatkozó lemondási, módosítási igények teljesítésére a Szolgáltató nem kötelezhető. V. Fizetési feltételek, számlázás 1. A fizetés a Szolgáltató számlájának kézhezvételétől számított 8 napon belül átutalással történik. 2. Kizárólag számlával kapcsolatos kérdéseket, kifogásokat, annak kézhezvételétől számított 8 naptári napon belül írásban kell közölni. E határidőn túl reklamációnak helye nincs. VI. Felelősségi szabályok 1. Megbízó felel minden olyan hibáért és kárért, amely az általa elfogadott tartalmak rossz minőségéből vagy hiányosságából fakad. 2. Megbízó a jelen ÁSZF elfogadásával kifejezetten átvállalja szerzői, reklám- és médiajogi, versenyjogi továbbá a polgári jogi szabályok be nem tartása miatt, az átadott tartalom megjelenési anyagokkal kapcsolatban a Szolgáltatóra kiszabott bírságok és kártérítési, illetve polgári jogi igények megtérítését. 3. Megbízó szavatol azért, hogy a tartalom megjelenítésben szereplő minőségvizsgálati vagy megfelelőség tanúsítási kötelezettség alá eső termék előzetes vizsgálatát elvégezték és az alapján a termék forgalomba hozható, illetve azért hogy a termék nem esik ilyen kötelezettség alá. 4. Megbízó kizárólagosan felel az általa közölt adatok, és minőségtanúsítás nyilatkozat valódiságáért, továbbá a megtévesztő és az összehasonlító reklám tilalmára vonatkozó rendelkezések megsértése esetén, a évi XLVIII. Gazdasági reklámtevékenységről szóló törvényben (Grtv-ben) meghatározott kivételekkel.

5 5. Vis major miatt elmaradt vagy hibásan teljesített tartalom megjelenítés tekintetében a Szolgáltató semmiféle kártérítésre nem köteles. Vis majornak minősül minden olyan elháríthatatlan, a Szolgáltató érdekkörén kívül álló esemény, melyet a Szolgáltató sem közvetlenül, sem közvetve nem képes befolyásolni. 6. A vonatkozó jogszabályokban meghatározott esetekben a megjelent tartalmakért a Megbízó a Szolgáltatóval egyetemlegesen felel, a Grtv-ben és az évi XLVII. A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelemi tevékenység tilalmáról szóló törvényben (Fttv-ben) meghatározott kivételekkel. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Ekertv.) rendelkezéseinek figyelembevételével a megbízó, mint elektronikus tartalom tulajdonos és a Szolgáltató, mint az elektronikus tartalom közzétevője is felel az elektronikus tartalom megjelenítésekre vonatkozó jogszabályi kötelezettségek betartásáért. 7. A Megbízó ezennel visszavonhatatlanul átvállalja a Szolgáltatótól, mint a tartalom közzétevőjétől a Grtv és Fttv szerint a tartalom közzétevőjével egyetemlegesen fennálló felelősségéből és az Ekertv szerint az elektronikus hirdetési szolgáltatóval és az elektronikus hirdetés közzétevőjével együtt fennálló felelősségéből származó mindazon bírságot, kártérítés és költséget, amit a hivatkozott törvények és jelen ÁSZF Hirdető általi megszegése folytán az illetékes hatóságok vagy harmadik személyek a Szolgáltatóval szemben érvényesítenek. 8. Ezen felelősség- és tartozásátvállalás alapján a Megbízó köteles a Szolgáltató helyett a hatósággal, illetőleg a jogosulttal szemben közvetlenül helytállni, a hatóságnak, illetve a jogosultnak az esedékességkor megfizetni az előzőekben említett bírságot, kártérítést és költséget, vagy ha azt már a Szolgáltató megtérítette, Megbízónak a Szolgáltatóval szemben van azonnali megtérítési kötelezettsége. 9. Szolgáltató szerződésszegése esetén bármilyen tényleges, közvetlen kár esetén a kártérítés felső határa az egyedi megrendelésben meghatározott összeg. Szolgáltató nem felelős a különleges, véletlenszerű, közvetett, vagy gazdasági következményes károkért, elmaradt haszonért, üzletért, jövedelemért, vagy várt megtakarításért. Felek egyetértenek abban, hogy a jelen szerződés alapján meghatározott árak és egyéb előnyök a fenti felelősségkorlátozásból fakadó hátrányt kiegyenlítik. 10. A Szolgáltató kártérítési felelőssége kizárólag a tényleges közvetlen károkra korlátozódik, és a Szolgáltató kifejezetten kizárja a felelősségét bármiféle közvetett

6 vagy következményi, illetve biztatási jellegű kárért, ideértve többek között az elmaradt hasznot, a költségeket illetve a nem vagyoni kárt is. 11. Az esetleges vitás kérdések rendezésénél amennyiben ezekre az egyedi megrendelések, illetve jelen ÁSZF nem tartalmaz rendelkezést a hatályos jogszabályok és a Magyar Reklámetikai Kódex előírásait kell figyelembe venni. Ha felek a vitát egyeztetéssel nem tudják rendezni, úgy jogvita esetére Felek hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bíróság eljárásának vetik alá magukat. VII. Titoktartás 1. Felek kötelezettséget vállalnak, hogy minden az üzleti titok körébe tartozó adatot és/vagy információt szigorúan bizalmasan kezelnek, és azokról kizárólag egymás írásos engedélyével adnak tájékoztatást harmadik fél részére, vagy teszik számukra hozzáférhetővé. VIII. Hatálybalépés 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek március 1-től visszavonásig, illetve a módosítások hatályba lépéséig maradnak hatályban. 2. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a jelen ÁSZF-et egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. Az ÁSZF valamely rendelkezésének esetleges módosításáról a Szolgáltató a hatályba lépést 30 nappal megelőzően hivatalos értesítést küld a vele szerződéses jogviszonyban álló Hirdetőknek és Megbízóknak. Budapest, március 1.

Szerződési feltételek Magyar Telekom Nyrt.

Szerződési feltételek Magyar Telekom Nyrt. Szerződési feltételek Magyar Telekom Nyrt. ÁSZF - 2010 Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák a Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Fogalmak ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A Magyar Posta nyomtatott kiadványaiban történő hirdetési felületek megrendelésére vonatkozóan) a) Szolgáltató: aki a Hirdetés közzétételére alkalmas reklámfelülettel

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hatályos 2016.03.15. napjától A jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) a StartLab Kft. (6725 Szeged, Oroszlán utca 1; Cg. 06-09-022649 Szegedi Törvényszék Cégbírósága

Részletesebben

Index.hu Zrt. - Általános Szerződési Feltételek

Index.hu Zrt. - Általános Szerződési Feltételek Index.hu Zrt. - Általános Szerződési Feltételek I. Meghatározások a. ÁSZF: A CEMP Sales House Általános Szerződési Feltételei, azaz a jelen dokumentum. b. CEMP Sales House: az Index.hu Informatikai Zrt.

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek Általános Szolgáltatási Feltételek Utolsó módosítás: 2015. január 3. Jelen Általános Szolgáltatási Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák a TargetMax Kommunikációs és Direkt Marketing Kft. által

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen dokumentum (a továbbiakban: ÁSZF) meghatározza azokat a jogokat és kötelezettségeket, amelyek a New Wave Media Kft.-t (Cg. 01-09- 189828), mint reklámszolgáltatót

Részletesebben

ÁSZF: jelen dokumentum minősül a Player Media Kft hivatalos Általános Szerződési Feltételeinek

ÁSZF: jelen dokumentum minősül a Player Media Kft hivatalos Általános Szerződési Feltételeinek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSzF) tartalmazzák a Player Media Kft által értékesített reklámfelületekre vonatkozó szerződésekkel kapcsolatos jogviszonyokban, a Szolgáltató és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A Magyar Posta kiadványaiban történő hirdetési felületek megrendelésére vonatkozóan) I. Fogalmak a) Szolgáltató: aki a Hirdetés közzétételére alkalmas reklámfelülettel

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák az Axio Kft. által értékesített reklámfelületekre vonatkozó szerződésekkel kapcsolatos jogviszonyokban

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSzF ) tartalmazzák a Média 11 Tömegkommunikációs és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1113

Részletesebben

ÁSZF-yourdance.hu 2012-2013. Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF-yourdance.hu 2012-2013. Általános Szerződési Feltételek 1 ÁSZF-yourdance.hu 2012-2013 Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák Berta Tamás egyéni vállalkozó által értékesített reklámfelületeire

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Your Dance - Magyarország első online tánciskolája. Élmények iskolája az otthonodban, élmények az életedben. Bemutatkozás

Your Dance - Magyarország első online tánciskolája. Élmények iskolája az otthonodban, élmények az életedben. Bemutatkozás Your Dance Online tánciskola Médiaajánlat 2012-2013 Bemutatkozás Weboldalunk 2009-ben alakult. Célunk hogy az emberek tánctanulási lehetőségeit és módszereit megkönnyítsük egy teljesen egyedülálló módon,

Részletesebben

Online Hirdetés Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) GMedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Online Hirdetés Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) GMedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Online Hirdetés Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) GMedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Jelen ÁSZF a GMedia Kft. (reklám közzétevő, elektronikus hirdetés közzétevője, elektronikus hirdetési szolgáltató)

Részletesebben

Index.hu Zrt. - Általános Szerződési Feltételek

Index.hu Zrt. - Általános Szerződési Feltételek Index.hu Zrt. - Általános Szerződési Feltételek I. Meghatározások a. ÁSZF: A CEMP Sales House Általános Szerződési Feltételei, azaz a jelen dokumentum. b. CEMP Sales House: az Index.hu Informatikai Zrt.

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

CEMP Sales House - Általános Szerződési Feltételek

CEMP Sales House - Általános Szerződési Feltételek 1 CEMP Sales House - Általános Szerződési Feltételek I. Meghatározások a) ÁSZF: A CEMP Sales House Általános Szerződési Feltételei, azaz a jelen dokumentum. b) CEMP Sales House: az Index.hu Informatikai

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek   1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések Általános Szerződési Feltételek www.gajdosmeheszet.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Gajdos Méhészet, Gajdos Máté István egyéni vállalkozó (székhely: 4028 Debrecen, Szigligeti

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Reklám közzétevőjének megnevezése, székhelye: Cégnév: EURÓPA RÁDIÓ Műsorszolgáltató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített név: Európa Rádió Székhely:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSzF ) tartalmazzák a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1027

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

Általános szerződési feltételek - Felhasználók részére

Általános szerződési feltételek - Felhasználók részére Általános szerződési feltételek - Felhasználók részére Üdvözöljük az Alpok Trade House Kft (továbbiakban: ATH) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

formában e-mailen, ftp-elérésen keresztül, CD-ROM-on vagy egyéb adathordozón (színhelyes digitális proof kíséretében) leadott hirdetési anyag

formában e-mailen, ftp-elérésen keresztül, CD-ROM-on vagy egyéb adathordozón (színhelyes digitális proof kíséretében) leadott hirdetési anyag A Magyar Idők Kiadó Kft. (továbbiakban Kiadó) Általános Hirdetési Feltételei I. TÁRGYA 1. Jelen feltételek tárgya a Magyar Idők Kiadó Kft. (továbbiakban: Kiadó) által kiadott Magyar Idők c. napilap, valamint

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) kifejezett eltérő írásos megállapodás hiányában a Gali Renáta egyéni vállalkozó 7570 Barcs,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. a Travelbooggie.hu Kft. által kötött. szolgáltatási szerződésekhez

Általános Szerződési Feltételek. a Travelbooggie.hu Kft. által kötött. szolgáltatási szerződésekhez Általános Szerződési Feltételek a Travelbooggie.hu Kft. által kötött szolgáltatási szerződésekhez I. Bevezető rendelkezések 1. A Travelbooggie célja 1.1. A Travelbooggie.hu Kft. (székhelye: 1032 Budapest,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK BERÉNY TÉGLA TÉGLAIPARI KFT

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK BERÉNY TÉGLA TÉGLAIPARI KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK BERÉNY TÉGLA TÉGLAIPARI KFT ELFOGADVA: 2017. szeptember 12. UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS: HATÁLYOS: 2017. szeptember.12. 1 Tartalom 1. Általános adatok, elérhetőség... 3 1.1. Vállalkozás

Részletesebben

Általános szerződési feltételek hirdetőknek

Általános szerződési feltételek hirdetőknek Általános szerződési feltételek hirdetőknek I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK 1. A Figyelő Média és Kutató Kft. (továbbiakban Kiadó ) gondozásában megjelenő kiadványokban (legyen az nyomtatott vagy elektronikus)

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 (23). Általános Szerződési Feltételek (a CM Sales Kft. Hirdetésértékesítési Általános Szerződési Feltételei) A jelen Hirdetésértékesítési Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: HÁSZF, vagy

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hatály: 2018. november 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) szabályozza a BETO Kft. (a továbbiakban: Megbízott ) és a vele szerződő partner

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

ThyssenKruppFerroglobusKereskedelmiZRt. ÁltalánosBeszerzési(Vételi)SzerződésiFeltételei2015.április1.napjától. ÁSZFhatályaésalkalmazásiköre

ThyssenKruppFerroglobusKereskedelmiZRt. ÁltalánosBeszerzési(Vételi)SzerződésiFeltételei2015.április1.napjától. ÁSZFhatályaésalkalmazásiköre ThyssenKruppFerroglobusKereskedelmiZRt. ÁltalánosBeszerzési(Vételi)SzerződésiFeltételei2015.április1.napjától ÁSZFhatályaésalkalmazásiköre A jelen Általános Szerződési Feltételek(továbbiakban: ÁSZF) kizárólagos

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK online megjelenítésekre vonatkozóan június 1. napjától hatályos

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK online megjelenítésekre vonatkozóan június 1. napjától hatályos ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK online megjelenítésekre vonatkozóan 2019. június 1. napjától hatályos 1. Szerződő felek A PICMAC Kft. (székhely: 4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt 4-6. 1. em. 114/A-B., cégjegyzékszám:15

Részletesebben

Online Hirdetés Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Natív Hirdetés Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Online Hirdetés Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Natív Hirdetés Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Online Hirdetés Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Natív Hirdetés Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Jelen ÁSZF a Natív Hirdetés Kft. (reklám közzétevő, elektronikus hirdetés közzétevője, elektronikus

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK online megjelenítésekre vonatkozóan augusztus 30. napjától hatályos

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK online megjelenítésekre vonatkozóan augusztus 30. napjától hatályos ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK online megjelenítésekre vonatkozóan 2018. augusztus 30. napjától hatályos 1. Szerződő felek A Develon Hungary Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1116

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1.A szerződési feltételek alapfogalmai 1.1 A szolgáltató adatai Szolgáltató: Atkári János E.V. (továbbiakban: Szolgáltató) Székhelye: H-2220 Vecsés, Róder Imre utca 24.

Részletesebben

CEMP Sales House - Általános Szerződési Feltételek

CEMP Sales House - Általános Szerződési Feltételek CEMP Sales House - Általános Szerződési Feltételek I. Meghatározások a) ÁSZF: A CEMP Sales House Általános Szerződési Feltételei, azaz a jelen dokumentum. b) CEMP SH Kft. (CEMP Sales House): jellemzően

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Érvényes: 2013. november 4-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. által értékesített

Részletesebben

A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltétek

A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltétek A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltétek Jelen általános szerződési feltételek hatálya a Magyar Hírlap nyomtatott napilap

Részletesebben

Falinaptár TERJEDELEM: MEGJELENÉS: Felső hirdetés 180 x x x 200 Alsó szalag 180 x x x oldal 180 x

Falinaptár TERJEDELEM: MEGJELENÉS: Felső hirdetés 180 x x x 200 Alsó szalag 180 x x x oldal 180 x FALINAPTÁR www.viapannonia.hu/babanaptar Falinaptár A félévente megjelenő Baba-mama Kalauz szerkesztősége lehetőséget nyújt kiemelt hirdetőinek, hogy közösen megajándékozva a kisgyermekes családokat az

Részletesebben

Haszon Lapkiadó Kft. Általános szerződési feltételek

Haszon Lapkiadó Kft. Általános szerződési feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Haszon Lapkiadó Kft. kiadványainak felületeit marketing célokra értékesíti továbbiakban Hirdetőnek az alábbi általános feltételekkel: I. Hirdető Hirdető minden olyan jogi

Részletesebben

A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységeként az azt igénybe vevő

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A FIT SOLUTIONS KFT mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az Edenred utalványok megrendelésére, szállítására és elszámolására (továbbiakban: ÁSZF ) Hatályos: 2019.07.15. I. Fogalommeghatározások 1. Szolgáltató: az Edenred Magyarország

Részletesebben

Az Egészség-portál Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételei

Az Egészség-portál Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételei A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák az Egészség-portál Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1184 Budapest, Ferenc utca 33. adószám: 23983542-2-43, cégjegyzékszám:

Részletesebben

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra Jelen melléklet azon a napon lép hatályba, amelyen a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a befektetési tanácsadási tevékenység végzését az Alapkezelő

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Általános rész 1. A Szolgáltatóra vonatkozó adatok: Társaság cégneve: Vital Europe Egészségügyi és Szolgáltató Kft. Fióktelepe: 1113 Budapest, Nagyszőlős

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK hirdetések közzétételében való közreműködésről Az Evomedia Kft. (székhely: 1088 Budapest, Vas utca 12., adószám: 13368151-2-42, számlaszám: UniCredit 10918001-00000029-37180008,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Moresimp Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://passman.co/ Honlapján (továbbiakban: Honlap) keresztül

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év HOSZT ITYU-125 125MB web tárterület, 125Mb e-mail tárterület, Ár: 3.735 Ft+Áfa/év ITYU-250 250MB web tárterület, 250Mb e-mail tárterület, Ár: 7.485 Ft+Áfa/év ITYU-500 500MB web tárterület, 500Mb e-mail

Részletesebben

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint,

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint, LifeBOX SZERZŐDÉS A LifeBOX internetes tartalomszolgáltatás, műsor gyártás-és sugárzás kizárólagos jogbirtokosa a Varga és Zsótér Bt.(székhely : 1117.Budapest, Bercsényi u.26.fszt.3. adószám : 21816408-2-43,

Részletesebben

KUNSÁGI HÍRMONDÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

KUNSÁGI HÍRMONDÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KUNSÁGI HÍRMONDÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Kunsági Hírmondó (Szerkesztőség: 5340 Kunhegyes, Béke út 19., adószáma: 52163830-2-36, képviseli: Barcsai Sándor egyéni vállalkozó, e-mail: kunsagi.hirmondo@tonline.hu),

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen feltételek tárgya a Régió Lapkiadó Kft. (Cím:.; Adószám: 14160255-2-13; Cégjegyzékszám: Cg.13-09-117071; Számlavezető bank: CIB BANK Zrt. Monori Fiók (2200 Monor Kossuth

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Gyógyhírek Anyatej magazin és Lelettároló dosszié érvényes 2014. február 25-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák a Heim Pál Gyermekkórház

Részletesebben

Szerzôdési feltételek - Origo Zrt. ÁSZF

Szerzôdési feltételek - Origo Zrt. ÁSZF Szerzôdési feltételek - Origo Zrt. ÁSZF - 2010 Általános Szerzôdési Feltételek Jelen Általános Szerzôdési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt.

Részletesebben

FORS Faktor Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

FORS Faktor Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1023 Budapest, Orgona utca 8. Cégjegyzékszám: 01-10-044014 PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2019. március 01. 1 A pénzügyi intézmény (Pénzügyi intézmény vagy Szolgáltató) a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról

Részletesebben

I. Általános szabályok

I. Általános szabályok ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az AURUM Oktatási Központ Kft. (székhely: 8400, Ajka, Avar u. 23. Adószám: 13835596-2-19, Cg. 19-09-0509156, számlaszám: 10200634 48170170 00000000, Középdunántúli Regionális

Részletesebben

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Netchilli, képviselője Jóljárt Dávid EV (a továbbiakban:

Részletesebben

JELENTKEZÉSI ÍV BABA-MAMA WEBKIÁLLÍTÁS 2015. FEBRUÁR 12-15.

JELENTKEZÉSI ÍV BABA-MAMA WEBKIÁLLÍTÁS 2015. FEBRUÁR 12-15. Szolgáltató adatai: Neve: Netex-Magyarország Szolgáltató Kft. Címe: 7932, Mozsgó, Árpád u. 59. Telefonszám: 30/709 5985 E-mail cím: b.krisztian@webkiallitas.hu JELENTKEZÉSI ÍV BABA-MAMA WEBKIÁLLÍTÁS 2015.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek és adatkezelési szabályzat

Általános Szerződési Feltételek és adatkezelési szabályzat Általános Szerződési Feltételek és adatkezelési szabályzat Érvényes: 2014. március 15-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató

Részletesebben

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai: Név: Web Art Design Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Rövid név: Web Art Design Stúdió BT Székhely:

Részletesebben

K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés Elfogadó internetes honlapján keresztül

K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés Elfogadó internetes honlapján keresztül K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés Elfogadó internetes honlapján keresztül amely létrejött egyrészről a K&H Csoportszolgáltató Központ Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1095 Budapest, Lechner

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek a Novreczky Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 7632 Pécs, Móra Ferenc u. 50. fsz 1., cg: 02-09-068815; adószám: 13075675-2-02),

Részletesebben

A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységeként az azt igénybe vevő

Részletesebben

HIRDETÉSI ÜZLETI FELTÉTELEK

HIRDETÉSI ÜZLETI FELTÉTELEK HIRDETÉSI ÜZLETI FELTÉTELEK RINGIER AXEL SPRINGER MAGYARORSZÁG CÉGCSOPORT I. BEVEZETŐ A magyarországi Ringier Axel Springer cégcsoport tagjai: A Ringier Axel Springer Magyarország Kft. és a Blikk Kft.

Részletesebben

Symbiont.hu Általános Szerződési Féltetlek (ÁSzF)

Symbiont.hu Általános Szerződési Féltetlek (ÁSzF) Symbiont.hu Általános Szerződési Féltetlek (ÁSzF) 1. Definíciók 1.1. Szolgáltató Szolgáltató neve: Gemstone Media Kft. Székhelye: 3561 Felsőzsolca, Rétföld u. 39. Cégjegyzékszám: 05-09-022994 Adószáma:

Részletesebben

Magyar Lapterjesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Általános Szerződési Feltételek. Hirdetési felületek igénybevételének feltételeiről

Magyar Lapterjesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Általános Szerződési Feltételek. Hirdetési felületek igénybevételének feltételeiről Magyar Lapterjesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételek Hirdetési felületek igénybevételének feltételeiről Hatályos: 2016. november 1. napjától Székhely: 1097 Budapest, Táblás

Részletesebben

Tájékoztató az ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET rendezvényeire való jelentkezéssel kapcsolatban

Tájékoztató az ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET rendezvényeire való jelentkezéssel kapcsolatban Tájékoztató az ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET rendezvényeire való jelentkezéssel kapcsolatban Tisztelt Jelentkezők! A jelen tájékoztató az ISO 9000 FÓRUM Egyesület által, a www.isoforum.hu oldalon keresztül

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az MCORP MÉDIA Szolgáltató Kft. (székhely: 1118 Budapest Ménesi út 83/A.; Adószám: 13419989-2-42, számlaszám: 10800014-30000006-10674186, (továbbiakban: Kiadó vagy Reklámközzétevő)

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az UNIQA Biztosító Zrt.-vel távértékesítés keretében kötött biztosítási szerződésekhez

TÁJÉKOZTATÓ az UNIQA Biztosító Zrt.-vel távértékesítés keretében kötött biztosítási szerződésekhez TÁJÉKOZTATÓ az UNIQA Biztosító Zrt.-vel távértékesítés keretében kötött biztosítási szerződésekhez Tisztelt Ügyfelünk! A távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről szóló

Részletesebben

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Strauss Metal Kft (székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

A SZELLEMIVAGYON-AUDIT SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető. 1. Szolgáltatás

A SZELLEMIVAGYON-AUDIT SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető. 1. Szolgáltatás A SZELLEMIVAGYON-AUDIT SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységeként az azt

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat

Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat Iktatószám: Tárgy: BA-04/001/00072-0003/2018 Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat H A T Á R O Z A T A Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi Járási Hivatal a Számtárház Kft-t (székhely: 7800 Siklós, Iskola

Részletesebben

K I V O N A T. Javaslat energiamenedzsment megbízási szerződés aláírására

K I V O N A T. Javaslat energiamenedzsment megbízási szerződés aláírására BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 35/2010 K I V O N A T Készült: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 14-én megtartott rendes nyilvános ülésén készült

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Risk Partners Kft. Ügyfelei részére I. Panasz bejelentésének módjai 1) Szóbeli panasz a. Személyesen - Panaszügyintézés helye: 2120 Dunakeszi, Kertész u. 12. - Nyitva tartás:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az Evomedia Kft. (székhely: 1072 Budapest, Klauzál utca 30., adószám: 13368151-2-42, cégjegyzékszám: 01-09- 872933), (továbbiakban: Médiahirdetésifelület-értékesítő) a vele

Részletesebben

A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltételek

A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltételek A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltételek Jelen általános szerződési feltételek hatálya a Magyar Hírlap nyomtatott napilap

Részletesebben

1db 2 db 3db. e.) A szolgáltatás igénybe vételének (a hozzáférési pontnak) a helye:

1db 2 db 3db. e.) A szolgáltatás igénybe vételének (a hozzáférési pontnak) a helye: 2 3. A SZERZŐDÉS TÁRGYÁT KÉPEZŐ ELŐFIZETŐI SZOLGÁLTATÁSOK RÖVID LEÍRÁSA A MinDig TV Extra televízió szolgáltatás kódolt műsorterjesztési szolgáltatás az előfizető részére, díj ellenében a digitális földfelszíni

Részletesebben

REKLÁMSZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

REKLÁMSZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK REKLÁMSZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2015 Jelen reklámszolgáltatásokra vonatkozó általános szerződési feltételek a Mediaworks Kiadó és Nyomda Kft., a Zöld Újság Zrt., a Julius

Részletesebben

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt.

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Érvényes 2012. szeptember 1-jétől. 1. Értelmező rendelkezések ÁSZF-ek: a Számlafizető Általános Szerződési Feltételei, a Domain-kezelő

Részletesebben

STORY4 és STORY5. Média ajánlat és vásárlási feltételek - 2013.

STORY4 és STORY5. Média ajánlat és vásárlási feltételek - 2013. STORY4 és STORY5 Média ajánlat és vásárlási feltételek - 2013. Jelen feltételek 2013. április15-től határozatlan időre lépnek hatályba. Az esetleges további változásokról tájékozódhat a www.storytv.hu

Részletesebben

STORY4 ÉS STORY5 MÉDIA AJÁNLAT ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 2014. VISSZAVONÁSIG

STORY4 ÉS STORY5 MÉDIA AJÁNLAT ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 2014. VISSZAVONÁSIG STORY4 ÉS STORY5 MÉDIA AJÁNLAT ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 2014. VISSZAVONÁSIG Jelen feltételek 2013. április15-től határozatlan időre lépnek hatályba. Az esetleges további változásokról tájékozódhat a www.story4.hu

Részletesebben

Cég név:... Levelezési cím:... E-mail:... Internet:... Cégvezető:.. Telefon:... Fax:...

Cég név:... Levelezési cím:... E-mail:... Internet:... Cégvezető:.. Telefon:... Fax:... Jelentkezési lap 1. A szerződő fél adatai: Cég név: Adószám:..... Számlázási cím:..... Bankszámlaszám:........ Levelezési cím:........... E-mail:... Internet:.... Cégvezető:.... Telefon:. Fax:. Kapcsolattartó:..

Részletesebben

NEMZETKÖZI REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

NEMZETKÖZI REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI NEMZETKÖZI REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos 2012. január 1-jétől 1. Általános rész 1.1. Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Magyar Posta által

Részletesebben

VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u

VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u. 28-30. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK járóbeteg orvosi szolgáltatás ellátására Jóváhagyva: Budapest, 2016...

Részletesebben

MEGJELENÉS: 2009 2. negyedév

MEGJELENÉS: 2009 2. negyedév BALATON 2009. évi programokkal www.viapannonia.hu Balaton 2009 BALATON 2009 Az angol-német-magyar nyelvű, A/5 méretű turisztikai kiadvány a balatoni régióban kalauzolja el a hazai és külföldi turistákat.

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI JOGOK ÁTADÁSÁRA VONATKOZÓ SZERZŐDÉS- TERVEZET. a KuponOS szoftver használatáról

FELHASZNÁLÁSI JOGOK ÁTADÁSÁRA VONATKOZÓ SZERZŐDÉS- TERVEZET. a KuponOS szoftver használatáról FELHASZNÁLÁSI JOGOK ÁTADÁSÁRA VONATKOZÓ SZERZŐDÉS- TERVEZET amely létrejött egyrészről Cégnév: Székhely: Adószám: Képviseli: Mint felhasználó továbbiakban Felhasználó a KuponOS szoftver használatáról másrészről

Részletesebben

A SZABADALMI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A SZABADALMI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A SZABADALMI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységeként az azt igénybe

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft.(a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. a ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1

Általános Szerződési Feltételek. a   ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek a www.ryckposter.hu ügyfelei részére Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben igénybe veszi szoláltatásunkat, figyelmesen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Energetikai szakreferensi feladatok elvégzésére. (hatályos: január 1. napjától)

Általános Szerződési Feltételek Energetikai szakreferensi feladatok elvégzésére. (hatályos: január 1. napjától) Általános Szerződési Feltételek Energetikai szakreferensi feladatok elvégzésére (hatályos: 2017. január 1. napjától) 1 1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételekben nagykezdőbetűvel

Részletesebben

Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS

Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS 4. számú melléklet Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről Székhelye: 1131 Budapest, Babér utca 1-5. Cégjegyzékszáma:

Részletesebben