KIVONAT. a Képviselő-testület december 15-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 347/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t :

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. a Képviselő-testület december 15-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 347/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t :"

Átírás

1 KIVONAT a Képviselő-testület december 15-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 347/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Képviselő-testülete a lejárt határidejű határozatokra adott jelentést elfogadja. A képviselő-testület a 164/2005. (VI. 23.) számú határozat végrehajtásának határidejét januári ülés időpontjára módosítja. 348/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a fizető parkolási rendszer évi üzleti tervéről és működéséről szóló előterjesztést megtárgyalt és a PROBIO ZRT évi üzleti tervét elfogadja. 349/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Balatonfüred csatornázatlan területek szennyvízcsatornázásának II. üteméhez kapcsolódóan szükséges ivóvízvezeték építési munkák földmunkájának pénzügyi fedezetét azaz ,- Ft-ot a évi költségvetésében biztosítja. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a DRV Rt.-vel (mint Átvevő) a keretátadási megállapodást aláírásra készítse elő, a pénzeszköz február 28-ig átadási határidejével. Határidő: december /2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 101/2005.(IV.28.) számú határozatát az alábbiak szerint módosítja: A Vasút utcai park I. ütemére, a lefolytatott közbeszerzési eljárás eredményeként a Füred Építőipari Kft ,- Ft + 20% ÁFA = ,-Ft összegű ajánlatát elfogadja. A Balatoni Fejlesztési Tanács által megítélt bruttó ,- összegű támogatás mellett Balatonfüred Város Önkormányzata a szükséges saját erőt, azaz ,-Ft-ot a 2006.évi költségvetésben, a fejlesztési kiadások között biztosítja.

2 Felhatalmazza a polgármestert a kivitelezői szerződés megkötésére és a támogatási szerződés módosításának kezdeményezésére. Határidő: A kivitelezői szerződés megkötésére: december 20. A támogatási szerződés módosításának kezdeményezésére, a kivitelezői szerződés megkötését követően: azonnal 351/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a város közigazgatási területén iparosított technológiával épült Balatonfüred, Köztársaság út 3. sz. alatti 60 lakásos lakó épület energiatakarékos felújításának támogatása érdekében a lakóközösséget ,-Ft támogatásban részesíti, melyet 10 év alatt, évente egyenlő részletekben folyósít. A támogatás feltétele, a LKFT-2005-LA-2 pályázaton, az állami támogatás elnyerése. A Panel program keretében tervezett felújítás kapcsán a homlokzat felújítását meg kell tervezni és a főépítésszel egyeztetni kell. A fenti kikötés az önkormányzat és a lakóközösség között megkötendő támogatási szerződés részét képezi. Utasítja a jegyzőt, hogy pályázatnyertesség esetén az önkormányzati támogatást az éves költségvetéseibe tervezze be. Határidő: a évi költségvetés jóváhagyása, illetve folyamatos 352/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a város közigazgatási területén iparosított technológiával épült Balatonfüred, Köztársaság út 5. sz. alatti 60 lakásos lakóépület energiatakarékos felújításának támogatása érdekében a lakóközösséget ,-Ft támogatásban részesíti, melyet 10 év alatt, évente egyenlő részletekben folyósít. A támogatás feltétele, a LKFT-2005-LA-2 pályázaton, az állami támogatás elnyerése. A Panel program keretében tervezett felújítás kapcsán a homlokzat felújítását meg kell tervezni és a főépítésszel egyeztetni kell. A fenti kikötés az önkormányzat és a lakóközösség között megkötendő támogatási szerződés részét képezi. Utasítja a jegyzőt, hogy pályázatnyertesség esetén az önkormányzati támogatást az éves költségvetésbe tervezze be. Határidő: a évi költségvetés jóváhagyása, illetve folyamatos

3 353/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a város közigazgatási területén iparosított technológiával épült Balatonfüred, Noszlopy Gáspár u. 16. sz. alatti 85 lakásos lakó épület energiatakarékos felújításának támogatása érdekében a lakóközösséget ,-Ft támogatásban részesíti, melyet 10 év alatt, évente egyenlő részletekben folyósít. A támogatás feltétele, a LKFT-2005-LA-2 pályázaton, az állami támogatás elnyerése. A Panel program keretében tervezett felújítás kapcsán a homlokzat felújítását meg kell tervezni és a főépítésszel egyeztetni kell. A fenti kikötés az önkormányzat és a lakóközösség között megkötendő támogatási szerződés részét képezi. Utasítja a jegyzőt, hogy pályázatnyertesség esetén az önkormányzati támogatást az éves költségvetésbe tervezze be. Határidő: a évi költségvetés jóváhagyás, illetve folyamatos 354/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a város közigazgatási területén iparosított technológiával épült Balatonfüred, Köztársaság út 3. sz. alatti 60 lakásos lakóépület energiatakarékos felújításának támogatása érdekében - a LKFT LA-2 kódszámú pályázatra - pályázatot nyújt be az alábbiak szerint: Az épület helyrajzi száma: 1008/4 Az épület természetbeni címe: Balatonfüred, Köztársaság út 3. A tervezett felújítás teljes felújítási költsége: Ft A tervezet felújításnak a támogatás szempontjából elismerhető bekerülési költsége: Ft Az önkormányzati támogatás összege: Ft Az önkormányzati támogatás forrása saját forrás, melyet 10 év alatt egyelő részletekben folyósít a tulajdonközösségnek. A lakások tulajdonosai által vállalt saját erő összege: Ft A kért állami támogatás összege: Ft A Képviselő-testület kötelezettséget vállal arra, hogy a támogatás elnyerése esetén az önkormányzati támogatás összegét - 10 éven keresztül - az éves költségvetésében elkülöníti.

4 Határidő: a pályázat benyújtására azonnal, illetve a évi költségvetés jóváhagyása 355/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a város közigazgatási területén iparosított technológiával épült Balatonfüred, Köztársaság út 5. sz. alatti 60 lakásos lakó épület energiatakarékos felújításának támogatása érdekében - a LKFT LA-2 kódszámú pályázatra - pályázatot nyújt be az alábbiak szerint: Az épület helyrajzi száma: 1008/12 Az épület természetbeni címe: Balatonfüred, Köztársaság út 5. A tervezett felújítás teljes felújítási költsége: Ft A tervezet felújításnak a támogatás szempontjából elismerhető bekerülési költsége: Ft Az önkormányzati támogatás összege: Ft Az önkormányzati támogatás forrása saját forrás, melyet 10 év alatt egyelő részletekben folyósít a tulajdonközösségnek. A lakások tulajdonosai által vállalt saját erő összege: Ft A kért állami támogatás összege: Ft A Képviselő-testület kötelezettséget vállal arra, hogy a támogatás elnyerése esetén az önkormányzati támogatás összegét - 10 éven keresztül - az éves költségvetésében elkülöníti. Határidő: a pályázat benyújtására azonnal, illetve a évi költségvetés jóváhagyása 356/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a város közigazgatási területén iparosított technológiával épült Balatonfüred, Noszlopy Gáspár u. 16. sz. alatti 85 lakásos lakó épület energiatakarékos felújításának támogatása érdekében - a LKFT-2005-LA-2 kódszámú pályázatra - pályázatot nyújt be az alábbiak szerint: Az épület helyrajzi száma: 995/8 Az épület természetbeni címe: Balatonfüred, Noszlopy Gáspár u. 16.

5 A tervezett felújítás teljes felújítási költsége: Ft A tervezet felújításnak a támogatás szempontjából elismerhető bekerülési költsége: Ft Az önkormányzati támogatás összege: Ft Az önkormányzati támogatás forrása saját forrás, melyet 10 év alatt egyelő részletekben folyósít a tulajdonközösségnek. A lakások tulajdonosai által vállalt saját erő összege: Ft A kért állami támogatás összege: Ft A Képviselő-testület kötelezettséget vállal arra, hogy a támogatás elnyerése esetén az önkormányzati támogatás összegét - 10 éven keresztül - az éves költségvetésében elkülöníti. Határidő: a pályázat benyújtására azonnal, illetve a évi költségvetés jóváhagyása 357/2005. (XII.15.) számú h a t á r o z a t : 1. Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartás működési rendjéről szóló 217/1998.(XII.30.) Korm. rendelet 60. (1) bekezdés b.) pontjára figyelemmel a feladatok racionálisabb megszervezése érdekében létszámcsökkentést, illetve álláshelyek megszüntetését határozta el, mely önkormányzati szinten az alábbiak szerint alakult: A évi költségvetésben jóváhagyott létszámkeret: 456 fő - Intézményi létszám összesen: 359 fő I. sz. Óvoda: 37 fő II. sz. Óvoda: 30 fő III. sz. Óvoda: 15 fő Nevelési Tanácsadó 7 fő Bem J. Általános Iskola 50 fő Bem J. Ált. Isk. Tag.int 13 fő Eötvös L. Ált. Isk. 49 fő Radnóti M. Ált. Isk. 49 fő Ferencsik J. Zeneisk. 17 fő Családsegítő Közp. 25 fő Városi Könyvtár 13 fő Városi Műv.Központ 7 fő Városi Rendelőint. 32 fő Városi Bölcsőde 15 fő

6 - Polgármesteri Hivatal létszáma összesen: 97 fő A létszámcsökkenéssel érintett személyek száma: 16 fő I. sz. Óvoda: I. ütem: 1 fő IV. ütem: 2 fő II. sz. Óvoda: IV. ütem: 4 fő III. sz. Óvoda: I. ütem: 1 fő Bem J. Ált. Isk. Tag.int IV. ütem: 3 fő Eötvös L. Ált. Isk. IV. ütem: 2 fő Radnóti M. Ált. Isk. II. ütem: 1 fő IV. ütem: 1 fő Városi Rendelőint. III. ütem: 1 fő A évi létszámcsökkentést követően a létszámkeret alakulása: - Intézményi létszám összesen: (359 fő -16 fő) 343 fő I. sz. Óvoda: 36 fő II. sz. Óvoda: 26 fő III. sz. Óvoda: 14 fő Nevelési Tanácsadó 7 fő Bem J. Általános Iskola 48 fő Bem J. Ált. Isk. Tag.int 10 fő Eötvös L. Ált. Isk. 48 fő Radnóti M. Ált. Isk. 48 fő Ferencsik J. Zeneisk. 17 fő Családsegítő Közp. 25 fő Városi Könyvtár 13 fő Városi Műv.Központ 7 fő Városi Rendelőint. 29 fő Városi Bölcsőde 15 fő - Polgármesteri Hivatal létszáma összesen: 97 fő évi létszámkeret összesen a létszámcsökk. köv.: 440 fő 2. Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete nyilatkozik, hogy az önkormányzat költségvetési szerveinél a meglévő üres álláshelyeken, az előreláthatólag megüresedő álláshelyeken vagy a tervezett új álláshelyeken, illetve a szervezeti változás, feladatátadás következtében az önkormányzat fenntartói körén kívüli munkáltatónál a létszámcsökkentéssel érintett álláshelyen foglalkoztatottak munkaviszonyban töltött ideje folyamatosságának megszakítása nélküli foglalkoztatására nincs lehetőség. Határidő: december 31. Felelős : dr. Bóka István polgármester

7 358/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Poós Kft. részére a Malom-köz u. felújításához e Ft vissza nem térítendő támogatást biztosított a 229/2005. (VII. 28.) számú határozatával, melyet 2,5 millió forinttal megemel és kötelezettséget vállal, hogy a évi költségvetésben 1,5 millió forintot a évi költségvetésben 1 millió forintot biztosít. Utasítja a jegyzőt, hogy a támogatást állásfoglalás céljából előzetesen jelentse be a Pénzügyminiszter részére, valamint készítse elő a támogatási megállapodás módosítását. Felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására. dr. Tárnoki Richárd jegyző 359/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Balaton Volán Zrt. támogatási kérelmét mai ülésén nem tárgyalja. A támogatási kérelemmel kapcsolatban a évi költségvetés elfogadását követően, a törvényben megállapított közlekedési normatíva ismeretében fog döntést hozni. Határidő: a évi költségvetési törvény elfogadása 360/2005. (XII.15.) számú h a t á r o z a t o t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat Balatontérségi Terület és Gazdaságfejlesztő Közhasznú Társasághoz (8230 Balatonfüred, Zsigmond u. 2., Cg ) történő csatlakozásához hozzájárul. Az Önkormányzat a tőkeemelésben 1 M Ft törzsbetéttel vesz részt, mellékszolgáltatási kötelezettséget nem vállal. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a fentieknek megfelelő szándéknyilatkozatot megtegye. A Képviselő-testület jóváhagyja az előterjesztéshez mellékelt társasági szerződést, és annak aláírására felhatalmazza a polgármestert. Utasítja a jegyzőt, hogy a tőkeemelés fedezetét a évi költségvetésben biztosítsa. költségvetési fedezet biztosításáért: dr. Tárnoki Richárd jegyző

8 361/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Anna Grand Hotel Kft ,- Forint összegű felajánlását a Blaha-Kisfaludy utcák felújításához köszönettel elfogadja. Az előterjesztéshez mellékelt megállapodást jóváhagyja, aláírására felhatalmazza a polgármester 362/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : 1. Balatonfüred Város Képviselő-testülete elfogadja a évi Idegenforgalmi Intézkedési Tervet azzal a kiegészítéssel, hogy évben feltétlenül gondoskodni kell a rendezvények Európai színvonalú propagálásáról. 2. Felkéri a Polgármestert és a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület elnökét, hogy az abban meghatározott feladatok végrehajtásáról és a határidők betartásáról gondoskodjon. Balatonfüredi Turisztikai Egyesület elnöke Határidő: folyamatos 363/2005. (XII.15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Képviselő-testülete a Balatonfüredi Napló kiadására vonatkozó a Rádió Jam Rt. és a Megafon-Forte Bt. között létrejött megállapodást jóváhagyja, azzal a kitétellel, hogy a megállapodás csak az eredeti szerződés lejártáig érvényes. 364/2005.(XII.15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Képviselő-testülete a Radnóti Miklós Általános Iskola vezetői állásának a betöltésére pályázatot ír ki. Pályázati feltétel : Az adott nevelési-oktatási intézményben pedagógus-munkakör betöltéséhez szükséges felsőfokú iskolai /egyetemi vagy főiskolai szintű / végzettség és szakképzettség, továbbá pedagógus-szakvizsga. Másodszor és további alkalommal történő megbízás esetén a pedagógus-szakvizsga keretében szerzett intézményvezetői szakképzettség.

9 Legalább 5 év pedagógus-munkakörben szerzett szakmai gyakorlat. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a vezetői gyakorlat. A pályázat benyújtásának határideje : a megjelenéstől számított 30 nap. A fenti állás augusztus 1-jével tölthető be. Bérezés a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény alapján, megegyezés szerint. Határidő: január /2005.(XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Képviselő-testülete a II. sz. Napközi Otthonos Óvoda vezetői állásának betöltésére pályázatot ír ki. Pályázati feltétel : Az adott nevelési-oktatási intézményben pedagógus-munkakör betöltéséhez szükséges felsőfokú iskolai /egyetemi vagy főiskolai szintű / végzettség és szakképzettség, továbbá pedagógus-szakvizsga. Másodszor és további alkalommal történő megbízás esetén a pedagógus-szakvizsga keretében szerzett intézményvezetői szakképzettség. Legalább 5 év pedagógus-munkakörben szerzett szakmai gyakorlat. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a vezetői gyakorlat. A pályázat benyújtásának határideje: a megjelenéstől számított 30 nap. A fenti állás augusztus 1-jével tölthető be. A magasabb vezetői beosztásra történő megbízás időtartama 5 év. Bérezés a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény alapján, megegyezés szerint. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt a pályázatok közzétételével kapcsolatos intézkedések megtételére. Határidő: január /2005.(XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Képviselő-testülete a III. sz. Napközi Otthonos Óvoda vezetői állásának betöltésére pályázatot ír ki. Pályázati feltétel : Az adott nevelési-oktatási intézményben pedagógus-munkakör betöltéséhez szükséges felsőfokú iskolai /egyetemi vagy főiskolai szintű / végzettség és szakképzettség, továbbá pedagógus-szakvizsga. Másodszor és további

10 alkalommal történő megbízás esetén a pedagógus-szakvizsga keretében szerzett intézményvezetői szakképzettség. Legalább 5 év pedagógus-munkakörben szerzett szakmai gyakorlat. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a vezetői gyakorlat. A pályázat benyújtásának határideje: a megjelenéstől számított 30 nap. A fenti állás július 1-jével tölthető be. A magasabb vezetői beosztásra történő megbízás időtartama 5 év. Bérezés a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény alapján, megegyezés szerint. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt a pályázatok közzétételével kapcsolatos intézkedések megtételére. Határidő: január /2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja emléktábla elhelyezését Dr. Schmidt Ferenc orvos emlékére, az alábbi szöveggel: Az emléktáblára a következő szöveget javasoljuk: Dr. Schmidt Ferenc ( ) Az Erzsébet Szanatórium igazgató főorvosa ( ), Ady Endre és Rabindranath Tagore orvosa, a szőlőgyógymód népszerűsítője emlékére. Működése alatt nevezték először Füredet a szívbetegek Mekkájának. Balatonfüred Város Önkormányzata Állami Szívkórház Balatonfüred Városért Közalapítvány Balatonfüredi Helytörténeti Egyesület 2006 Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az emléktábla elhelyezésének költségeit a évi költségvetésben a közművelődési szakfeladat terhére biztosítja. Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja a jegyzőt, hogy az emléktábla felhelyezéséhez szükséges intézkedéseket tegye meg, valamint a évi költségvetésben az emléktábla elhelyezéséhez szükséges pénzügyi fedezetet biztosítsa. Határidő: 1. azonnal évi költségvetés elfogadása

11 368/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Képviselő-testülete a Turisztikai Egyesület képviseletében eljáró Rádóczy Andrea elnök (Balatonfüred, Balassi B. u. 26.) kérésére hozzájárul, hogy az egyesület működésének ideje alatt a Balatonfüredi megkülönböztető nevet használja. Felkéri a polgármestert, hogy az érintetteket a döntésről értesítse. 369/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzata a Balatonfüredi Szociális Alapszolgáltatási Központ Alapító Okiratát jóváhagyja. Utasítja a jegyzőt, hogy az ezzel kapcsolatos intézkedéseket tegye meg. 370/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred város Képviselő-testülete elhatározta, hogy az Önkormányzat alapító tagként részt vesz a Balatoni Horgászturisztikai Szövetség Egyesületben és feljogosítja a Polgármestert a belépési nyilatkozat aláírására. Határidő: december 20. K.m.f. dr. Bóka István sk. polgármester dr. Tárnoki Richárd sk. jegyző

K I V O N A T. 1 Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a évi költségvetés benyújtását tudomásul veszi.

K I V O N A T. 1 Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a évi költségvetés benyújtását tudomásul veszi. könyvéből 5/2009. (II. 5.) számú h a t á r o z a t: 1 Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2009. évi költségvetés benyújtását tudomásul veszi. Utasítja a Jegyzőt, hogy a módosításokat

Részletesebben

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye.

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye. K I V O N A T a Képviselő-testület 2009. szeptember 10-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 284/2009. (IX. 10.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 239/2013. (VII.25.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.július 24-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.július 24-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.július 24-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 190/2014. (VII.24.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület március 1-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Képviselő-testület március 1-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a Képviselő-testület 2007. március 1-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 40/2007. (III.01.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a fűtési és használati

Részletesebben

Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 14-i rendkívüli ülésén 147/2015.(V.14.) számon a következő határozatot hozta

Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 14-i rendkívüli ülésén 147/2015.(V.14.) számon a következő határozatot hozta 2015. május 14-i rendkívüli ülésén 147/2015.(V.14.) számon 147/2015.(V. 14.) SZÁMÚ HATÁROZATA A képviselő-testület napirendjét az alábbiak szerint fogadta el: 1./ Javaslat Pásztó Városi Önkormányzat Óvodája

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből: K i v o n a t Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 58 /2018. (VI.13. ) Ök. sz. határozata: Nádudvar

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat fenntartásában

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/240-1/2012/I. Tárgy: Intézményvezetői pályázatok kiírása Üi.: Juhász Ferencné dr. Melléklet: 3 db pályázati kiírás Makó Város

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: I.2-7/2007. Üi.: dr. Tábith Andrea Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete Makó Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Intézményvezetői

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület december 13-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Képviselő-testület december 13-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a Képviselő-testület 2007. december 13-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 331/2007. (XII.13.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a lejárt határidejű

Részletesebben

5/2011.(I.18.)HÖ. sz. határozat

5/2011.(I.18.)HÖ. sz. határozat 5/2011.(I.18.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete az új Bölcsőde létesítésének közbeszerzési eljárása kapcsán felállítandó Közbeszerzési Munkacsoport külső tagjának megválasztja

Részletesebben

A nevelési-oktatási intézményekben indítható tanulócsoportok számának meghatározásáról.

A nevelési-oktatási intézményekben indítható tanulócsoportok számának meghatározásáról. MÁTÉSZALKA V Á R O S POLGÁRMESTERÉTŐ L 4701.Mátészalka, Hősök-tere 9. Tel.: (44) 501-358, Fax: (44) 501-360 e-mail:polgarmester@mateszalka.hu Száma: 165/2008. ELŐTERJESZTÉS - a képviselő testülethez- A

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 29774-1/2016. Tárgy: A Szentmihályi Móricz Zsigmond Művelődési Ház igazgatói

Részletesebben

2. számú melléklet Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Csepeli Egyesített Óvoda intézményvezetői (magasabb vezető) beosztás ellátására

Részletesebben

Kivonat Sióagárd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 9-én tartott rendkívüli üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat Sióagárd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 9-én tartott rendkívüli üléséről készített jegyzőkönyvből 95/2011. (VIII.09.) számú képviselő-testületi határozat Garay János Általános Iskola és AMI alapító okiratának módosítása 1.) Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete egyetért a Szekszárd Megyei

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 99/2015.(V.22.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta, és úgy határozott, hogy az előterjesztés mellékletét képező Hajdúhadház Város Integrált

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában:

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában: ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án 17.00 órakor kezdődő nyilvános testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.május 22-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.május 22-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.május 22-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 116/2014. (V.22.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/501-001 Fax: 85/501-055 E-mail:polghiv@marcali.hu Ügyiratszám: 7902/7/2016. 5. sz. előterjesztés Ügyintéző: Németh Ildikó E L

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. május 29. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 05-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 05-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2009. augusztus 05-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Lauer István a bizottság tagja Dr. Mécs

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 124/2008. (V.23.)Kt. határozatával döntött az intézményeknél történő létszámcsökkentésekről.

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 124/2008. (V.23.)Kt. határozatával döntött az intézményeknél történő létszámcsökkentésekről. Szentes Város Alpolgármestere 6601 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. sz.: U-12027/2008. Témafelelős: Szabics Aranka Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete S z e n t e s Tárgy: A helyi önkormányzatok

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Kohári Nándor önkormányzati képviselő

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Kohári Nándor önkormányzati képviselő Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Kohári Nándor önkormányzati képviselő Szám:./2013. Tárgy: Halaszthatatlan előterjesztés a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft.

Részletesebben

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére ... napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: a Csabdi Napraforgó Óvoda óvodavezetői álláshelyére pályázat

Részletesebben

Alapító okirat. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva

Alapító okirat. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva Okirat száma: 2064/2/2015. Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 8/A. -a alapján a Marcali Média Központ alapító okiratát a következők

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

3. A képviselő-testület ezen határozatáról értesíteni rendeli:

3. A képviselő-testület ezen határozatáról értesíteni rendeli: Kivonat Cibakháza Nagyközség Önkormányzat képviselő-testület 2011. október 26. napján tartott ülésének jegyzőkönyvéből Cibakháza Nagyközség Önkormányzata 101/2011.(X.26.) KT határozata A Cibakházi Vízmű

Részletesebben

Előterjesztő: polgármester. Tárgy: Közoktatási intézmény magasabb vezetői megbízására pályázat kiírása. Melléklet: - Feladatot jelent: jegyző

Előterjesztő: polgármester. Tárgy: Közoktatási intézmény magasabb vezetői megbízására pályázat kiírása. Melléklet: - Feladatot jelent: jegyző Előterjesztő: polgármester Tárgy: Közoktatási intézmény magasabb vezetői megbízására pályázat kiírása Ügyiratszám: /2011. Melléklet: - Feladatot jelent: jegyző Határidő: azonnal Előterjesztést összeállította:

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére Ikt.szám.: 2051-1/2014 E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat kiírása a Katona József Művelődési Ház és Könyvtár

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/154-18/2010. Előterjesztés a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 14. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 246/2010. (IV. 12.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. április 12. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 7/2007. (II.08.) számú h a t á r o z a t : 1. Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2007. évi költségvetés

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata Napirend megállapítása 1.) ÉMOP-3.1.2/A-2f-2010-0005 azonosító számú projekt önerő növelése Referens: Nagy István stratégiai referens 2.) Támogató nyilatkozat

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 299/2004. (X. 27. ) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 299/2004. (X. 27. ) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 299/2004. (X. 27. ) számú h a t á r o z a t a egyes nevelési oktatási intézmények magasabb vezetőinek megbízására pályázat kiírásáról A Közgyűlés A többször

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület szeptember 30-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 301/2004. (IX.30.) sz. h a t á r o z a t :

K I V O N A T. a Képviselő-testület szeptember 30-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 301/2004. (IX.30.) sz. h a t á r o z a t : K I V O N A T a Képviselő-testület 2004. szeptember 30-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 301/2004. (IX.30.) sz. h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a lejárt határidejű

Részletesebben

Abádszalók Város Képviselőtestületének 12/ 2010. (VI. 10.) rendelete

Abádszalók Város Képviselőtestületének 12/ 2010. (VI. 10.) rendelete Abádszalók Város Képviselőtestületének 12/ 2010. (VI. 10.) rendelete Abádszalók Város Önkormányzata 2010. évi költségvetéséről szóló 10/2010. (IV.15.) rendeletével módosított 1/2010. (II.11.) rendeletének

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013.október 31-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013.október 31-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013.október 31-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 309/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Kivonat Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 12. napján tartott rendkívüli üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 12. napján tartott rendkívüli üléséről készített jegyzőkönyvből 48/2011. (V.12. ) képviselő-testületi határozat a KEOP 1.2.0/09-11-2011.-0004 kódszámú pályázat keretében szükséges önerő biztosításáról 1.) Fácánkert Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Tolna

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai A Képviselő-testület 7 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozta meg alábbi határozatát. 84/2012. (VI.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Erzsébet Kórház- rendelőintézet igazgatói állására beérkezett pályázat elbírálása Előadó

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2011. október 20-án de. 8.15 órától tartandó ülésére a Justh Zsigmond Művelődési Ház, Könyvtár és Közösségi Ház vezetői pályázatának kiírása tárgyában. Tisztelt

Részletesebben

A magasabb vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre 5 évre, 2014. augusztus 1-jétől 2019. július 31-ig szól.

A magasabb vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre 5 évre, 2014. augusztus 1-jétől 2019. július 31-ig szól. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése pályázatot hirdet Az I-11/80.132/2014.sz. határozat 1. sz. melléklete Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Miskolci Batsányi János Óvoda (3534 Miskolc, Batsányi

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz: 22-31/2013. Tárgy: Pályázat kiírása a Kiszombori Mikrotérség Karátson Emília

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére Iktató szám: 47/2015. Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat a Csudafa Óvoda óvodavezetői

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére A rendszerfüggő víziközműelemek bérleti díjának megállapítására Tiszamenti-regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, mint víziközmű szolgáltatóval 2013. október 31-én aláírt bérleti-üzemeltetési

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 14/19-19/2011. Előterjesztés a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐJÉTŐL 6600 Szentes, Kossuth tér 6., 6601 Szentes, Postafiók: 58., Telefon: 06/63/

SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐJÉTŐL 6600 Szentes, Kossuth tér 6., 6601 Szentes, Postafiók: 58., Telefon: 06/63/ SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐJÉTŐL 6600 Szentes, Kossuth tér 6., 6601 Szentes, Postafiók: 58., Telefon: 06/63/510-300 Iktatószám: I-1323-10/2008 Ügyintéző: Báthory István Szentes Város Önkormányzata

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Hesz Ildikó előterjeszti: Dr. Varga Tibor

Részletesebben

a Corvin Művelődési Ház magasabb vezetőjének megbízására kiírt pályázattal kapcsolatos döntés Zárt ülést igényel az Mötv 46. (2) b) pontja alapján!

a Corvin Művelődési Ház magasabb vezetőjének megbízására kiírt pályázattal kapcsolatos döntés Zárt ülést igényel az Mötv 46. (2) b) pontja alapján! BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a képviselő-testület 2014. május 14-ei ülésére. Készítette: Müller Kinga Intézményi Irodavezető Tárgy: Corvin Művelődési Ház magasabb vezetői

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 23-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 23-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300 Fax: 52/557-302 E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu Ikt. sz.: 6728-1/2017. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására 1 PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: Szám: 1-184/2018. Megtárgyalás

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 96/2013. (XII. 19.) határozata

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 96/2013. (XII. 19.) határozata Kivonat Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. december 19-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 96/2013. (XII. 19.) határozata

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/464-1/2011/I. Üi.: Csomor Ágnes Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Családok Átmeneti Otthonának működtetése

Részletesebben

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének április -i soros ülésére

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének április -i soros ülésére ... napirendi pont E LŐTERJESZTÉS 2016. április -i soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: a Csabdi Napraforgó Óvoda óvodavezetői álláshelyére kiírt pályázat elbírálása Tárgykört rendező jogszabály:

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Napirendi pontok elfogadása. Szákszend Község Önkormányzata képviselő-testületének 29/2016.(III.30.) SZKÖKt. Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. március 30-i ülésén az alábbi

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a 101/2009. (IX. 24.) önkormányzati testületi határozat elfogadja a polgármesteri jelentést azzal a kiegészítéssel, hogy az önkormányzat csatlakozik Tetétlen Önkormányzatának kezdeményezéséhez, és támogatja

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1 Szám: 1/205- /2013. Pékné dr. Csefkó Judit E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. február 7--i ülésére Tárgy:

Részletesebben

Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010.

Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 246/2012.(IX.27.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 246/2012.(IX.27.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 246/2012.(IX.27.) számú határozata a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakiskola, valamint a Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület augusztus 24. napján tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület augusztus 24. napján tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből ülésének könyvéből 252/2017. (VIII.24.) Kt. határozat Tárgy: 2017. augusztus 24. napján tartott testületi ülés napirendjének elfogadása Nyílt ülés: 1. A Dél-Alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 02. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 141/2018. (X. 15.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Őz utca útburkolat felújításáról, kivitelező kiválasztásáról döntés 2. 2019. évi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2007.augusztus 13-án 16 órai kezdettel megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2007.augusztus 13-án 16 órai kezdettel megtartott üléséről. Rábakecöl Község Képviselő-testülete 8/2007. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2007.augusztus 13-án 16 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Tuba Erik polgármester,

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete Önkormányzata Képviselő-testülete Iktatószám: I-165-228/2015. Kivonat a Képviselő-testület 2015. november 19-i rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 224/2015. (XI. 19.) XI.ÖK határozat 21 igen szavazattal,

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. október 1-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. október 1-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 143/2014.(X.01.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2014. október 1-ei rendkívüli ülésének napirendjét: Nyílt ülés: 1. Javaslat a Gyál Közvilágítás

Részletesebben

19. sz. JEGYZŐKÖNYV RENDELETEK MUTATÓJA ... 13/2013. (X.22.) számú rendelet A közterületek elnevezéséről és a házszámozás szabályairól

19. sz. JEGYZŐKÖNYV RENDELETEK MUTATÓJA ... 13/2013. (X.22.) számú rendelet A közterületek elnevezéséről és a házszámozás szabályairól 19. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Tiszagyenda Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 22. napján megtartott soron kívüli testületi ülésének jegyzőkönyvéből... RENDELETEK MUTATÓJA 13/2013.

Részletesebben

2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai. 14/2015. (II. 10.) számú Képviselő-testületi határozat

2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai. 14/2015. (II. 10.) számú Képviselő-testületi határozat 2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai 12/2015. (II. 10.) Jegyzőkönyv hitelesítők: Mekler Andrea, dr. Bóna Balázs 13/2015. (II. 10.) Napirendi pontok elfogadása 14/2015.

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Ügyszám: 24449/2015. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzat Csarnok- és Piacigazgatósága igazgatói (magasabb vezetői) beosztásának ellátására

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 15-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 15-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 12/2017. (II. 15.) Kth. Tárgy: Felhatalmazás a részére a MiReHuKöz Nonprofit Kft.-vel kapcsolatos döntések meghozatalára Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a t, hogy Felsőzsolca

Részletesebben

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-118/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Múzeum igazgató

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 24-én

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulási Tanács 2018. május 8.-ai nyilvános ülésére Előterjesztő : Takács Péter társulási tanács elnöke Előkészítette

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. november 29-i ülésére Tárgy: A Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői állás pályázat kiírása Előadó Kasper Ágota

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének január 26-i rendkívüli ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének január 26-i rendkívüli ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

19/2007. (III. 29.) önkormányzati testületi határozat a Városüzemeltető Kft évi mérlegbeszámolóját az alábbi főbb számokkal hagyja jóvá: Bevétel

19/2007. (III. 29.) önkormányzati testületi határozat a Városüzemeltető Kft évi mérlegbeszámolóját az alábbi főbb számokkal hagyja jóvá: Bevétel 18/2007. (III. 29.) önkormányzati testületi határozat az önkormányzat 2006. évi belső ellenőrzéséről szóló tájékoztatót elfogadja. Határidő: azonnal Felelős: Arnóth Sándor polgármester 19/2007. (III. 29.)

Részletesebben

Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 19-én meghozott határozatai. 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat

Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 19-én meghozott határozatai. 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 19-én meghozott határozatai 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat 1. Eredményesnek nyilvánítja a Hitelkeret biztosítása a Panel Plusz Hitelprogram

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 31-én 14,30 órai kezdettel tartott nyilvános rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 31-én 14,30 órai kezdettel tartott nyilvános rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 31-én 14,30 órai kezdettel tartott nyilvános rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozatok: HATÁROZAT

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 11-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 11-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 264/2013. (IX.11.) h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 17-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 17-én tartandó ülésére Tárgy: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. november 17-én tartandó ülésére Javaslat az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására.

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 31. VII. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 31. VII. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2016. március 31. VII. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. március 30-án megtartott munkaterv

Részletesebben

Segesd Község Önkormányzata Polgármesterétől Segesd, Szabadság tér 1. Tel.: 82/598002, Fax: 82/

Segesd Község Önkormányzata Polgármesterétől Segesd, Szabadság tér 1. Tel.: 82/598002, Fax: 82/ Segesd Község Önkormányzata Polgármesterétől 7562. Segesd, Szabadság tér 1. Tel.: 82/598002, Fax: 82/598002 E-mail: segesd@latsat.hu Előterjesztés a képviselő-testület 2016. május 25.-i ülésére Tárgy:

Részletesebben

Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról

Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról 1.Az előterjesztés száma: 349 /2016 2.Az előterjesztést készítő személy neve: dr. Hekman Tibor 3.Az előterjesztést készítésében közreműködő személy

Részletesebben