A Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatói tisztségének betöltésére pályázat kiírása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatói tisztségének betöltésére pályázat kiírása"

Átírás

1 Előterjesztő: Dr. Botka László polgármester Iktatószám: /2016. Tárgy: A Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatói tisztségének betöltésére pályázat kiírása Melléklet: 2 határozati javaslat Készítette: Városüzemeltetési Iroda Véleményezésre megküldve: Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság Törvényességi véleményre bemutatva: szeptember 14.

2 Tisztelt Közgyűlés! Horváth András ügyvezető igazgató szeptember 8. napján kelt levelében jelezte, hogy - nyugdíjba vonulására tekintettel december 31. napjával lemond a Szegedi Sport és Fürdők kft. ügyvezetői posztjáról. Tekintettel arra, hogy alapvető célja és érdeke a Közgyűlésnek a vezetői pozíciókat továbbra is pályázati úton betölteni és a tisztségekre szakmailag alkalmas vezetőket kinevezni, ezért jelen előterjesztésben - figyelembe véve Horváth András lemondását - a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatói betöltésére javaslok pályázatot kiírni. A pályázati felhívás a Délmagyarország c. napilapban kerül közzétételre, a részletes pályázati kiírás pedig Szeged város honlapján és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. honlapján érhető el. A Délmagyarország c. napilapban való közzétételt követően 30 nap áll rendelkezésre a pályázatok benyújtására. A benyújtott pályázatokat SZMJV Közgyűlésének Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottsága véleményezi, majd a Közgyűlés hozza meg a végleges döntést. Kérem a T. Közgyűlést, hogy az előterjesztést megtárgyalni és a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen. Szeged, szeptember 14. Dr. Botka László polgármester

3 K i v o n a t Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése szeptember 23. napján tartott soros (nyílt) ülésének jegyzőkönyvéből./2016. (IX.23.) Kgy. sz. H a t á r o z a t Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megtárgyalta Dr. Botka László polgármester /2016. ikt sz. előterjesztését a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatói tisztségének betöltésére pályázat kiírása tárgyában és az alábbi határozatot hozza: 1./ A Közgyűlés elfogadja a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezetőjének, Horváth András Ferencnek (sz.: Nyíregyháza ; an.: Helmeczy Éva Anna; lakcíme: 6791 Szeged, Bethlen G. u.39.) az ügyvezetői tisztségről történő lemondását december 31. napi hatállyal, egyidejűleg nevezett személy határozatlan idejű munkaviszonyát az Mt. 64. (1) bekezdés a) pontja alapján közös megegyezéssel december 31. napjával megszünteti. 2./ A Közgyűlés jóváhagyja a határozat 1. sz. mellékletét képező "Megállapodás munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetéséről" elnevezésű dokumentumot és felhatalmazza a polgármestert annak aláírására. Erről a tisztségviselőket, a Címzetes Főjegyzőt, a Városüzemeltetési Irodát, a Jegyzői Irodát, és a Szegedi Sport és Fürdők Kft-t, Horváth Andrást jegyzőkönyvi kivonaton értesíti. Kmf. Dr. Botka László s.k. polgármester Dr. Mózes Ervin s.k. címzetes főjegyző Kivonat hiteléül:

4 .../2016. (IX.23.) Kgy. sz. határozat 1. sz. melléklete MEGÁLLAPODÁS munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetéséről amely létrejött egyrészről Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., képviseletében: Dr. Botka László polgármester) mint munkáltatói jogkört gyakorló mint munkáltató másrészről Horváth András Ferenc (született: Nyíregyháza ; an.: Helmeczy Éva Anna; lakcíme: 6791 Szeged, Bethlen G. u.39.) mint munkavállaló között a mai napon az alábbiak szerint: 1) A munkáltató és a munkavállaló megállapodnak abban, hogy a közöttük január 1. napjától kezdődően ügyvezető igazgató munkakör ellátására a Szegedi Sport és Fürdők Kft-nél (a továbbiakban: társaság) határozatlan időre fennálló munkajogviszonyt a Munka Törvénykönyve (Mt.) 64. (1) a.) pontja alapján a mai napon a munkavállaló kezdeményezésére december 31. napi hatállyal közös megegyezéssel megszüntetik. 2) Felek rögzítik, hogy munkavállaló előzetes bejelentése és a munkáltatóval való egyeztetését követően a munkavállaló a évi szabadsága terhére 13 napot vesz igénybe. A munkavállalót a munkáltatónál eltöltött idő alapján időarányosan megillető, de a munkáltató részéről még kiadásra nem került legfeljebb 17 nap szabadság a munkáltató részéről a 3) pont szerinti elszámolás keretében az Mt a alapján pénzben megváltásra kerül. 3) A munkavállaló december 30. napján köteles munkakörét a társaság hatályos Szervezeti és Működési Szabályzatában megjelölt helyettesének átadni, és a munkaviszonyával összefüggésben birtokában lévő, a társaság tulajdonát képező tárgyi vagy egyéb eszközökkel, illetve dokumentumokkal jegyzőkönyv felvétele mellett elszámolni. Felek rögzítik továbbá, hogy a felek közötti elszámolás keretében a munkavállalót a munkaviszony megszűnésének időpontjáig megillető munkabére és egyéb járandóságai, valamint az Mt. 80. (2) bekezdése szerinti igazolások a munkáltató által legkésőbb a munkaviszony megszűnésétől számított 5 munkanapon belül a munkavállaló részére kifizetésre, illetőleg kiállításra és átadásra kerülnek. 4) Felek egyúttal jelen megállapodás aláírásával kölcsönösen és egybehangzóan kijelentik, hogy a jelen munkaviszony megszüntetés kapcsán a 2) és 3) pontban foglaltak maradéktalan teljesülése esetén egymással teljeskörűen elszámoltak, melyre tekintettel az 1) pontban megjelölt munkajogviszonyból, illetve annak megszüntetéséből eredően egymással szemben további követelést vagy igényt sem most, sem a jövőben semmilyen jogcímen nem támasztanak. 5) Jelen megállapodás keretében nem szabályozott kérdések tekintetében a Munka törvénykönyvéről szóló évi I. tv. (Mt.) vonatkozó rendelkezései az irányadóak azzal, hogy amennyiben a munkaviszony jelen megállapodással történő közös megegyezésen alapuló megszüntetését bármelyik fél sérelmesnek tartja, úgy 30 napon belül keresettel fordulhat az illetékes Közigazgatási és Munkaügyi Bírósághoz az Mt rendelkezései alapján és munkaügyi jogvitát kezdeményezhet.

5 Jelen megállapodást a felek mint akaratukkal mindenben megegyezőt átolvasás és értelmezés után minden kényszertől vagy befolyástól, illetve megtévesztéstől vagy tévedéstől mentesen helybenhagyólag aláírják, és nincs tudomásuk olyan körülményről vagy tényről, melynek ismeretében jelen megállapodást nem írták volna alá. Szeged, szeptember. Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Dr. Botka László polgármester munkáltató Horváth András munkavállaló

6 K i v o n a t Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése szeptember 23. napján tartott soros (nyílt) ülésének jegyzőkönyvéből./2016. (IX.23.) Kgy. sz. H a t á r o z a t Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megtárgyalta Dr. Botka László polgármester /2016. ikt sz. előterjesztését a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatói tisztségének betöltésére pályázat kiírása tárgyában és az alábbi határozatot hozza: 1./ A Közgyűlés a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatói feladatainak ellátására pályázatot ír ki, egyúttal jóváhagyja a határozat mellékletét képező pályázati kiírást. 2./ A Közgyűlés a pályázat operatív lebonyolítására a Polgármester útján felkéri a Városüzemeltetési Iroda vezetőjét azzal, hogy a pályázati felhívást egy alkalommal jelentesse meg a Délmagyarország c. napilapban szeptember 28.-i lapszámában a megjelenéstől számított 30 napos pályázat benyújtási határidővel, valamint gondoskodjon a részletes pályázati kiírás közzétételéről Szeged város honlapján. A Közgyűlés egyúttal utasítja a Szegedi Sport és Fürdők Kft. vezető tisztségviselőjét, hogy saját honlapján a részletes pályázati kiírást tegye közzé. Felelős: Városüzemeltetési Iroda vezetője, érintett cégvezető Határidő: pályázati kiírás szerint 3./ A Közgyűlés a beérkezett pályázatok véleményezésére a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottságot jelöli ki. Erről a tisztségviselőket, a Címzetes Főjegyzőt, a Városüzemeltetési Irodát, a Jegyzői Irodát, és a Szegedi Sport és Fürdők Kft ügyvezető igazgatóját jegyzőkönyvi kivonaton értesíti. Kmf. Dr. Botka László s.k. polgármester Dr. Mózes Ervin s.k. címzetes főjegyző Kivonat hiteléül:

7 PÁLYÁZATI KIÍRÁS a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezetői tisztségének betöltésére Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata - mint a Kft. egyszemélyes tulajdonosa - pályázatot hirdet a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezetői tisztségének betöltésére A pályázat kiírója Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata 6720 Szeged Széchenyi tér 10. Munkáltató: Szegedi Sport és Fürdők Korlátolt Felelősségű Társaság 6726 Szeged Temesvári krt. 33. A kinevezési jogkör gyakorlója: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Egyéb munkáltatói jogkör gyakorlója: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere A munkaviszony időtartama: január 1. napjától határozatlan Jogállás: Jelen pályázati kiírás alapján a Kft. ügyvezetését a vezető tisztségviselő a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény 3:112. (1) bekezdésében foglalt munkaviszony keretében látja el. Erre tekintettel a pályázati kiírásra a Ptk, valamint a Munka Törvénykönyvéről szóló évi I. törvény rendelkezései irányadók, és a pályázat nyertesével való szerződéskötéskor ezen jogszabályok szerződéskötés napján hatályos rendelkezéseit kell figyelembe venni. Az ügyvezető feladata, a Társaság alapító okiratában foglalt feladatok ellátásának koordinálása, irányítása, ellenőrzése, a Társaság működésének biztosítása, költségvetésének betartása, a munkáltatói jogok gyakorlása. Bérezés és egyéb juttatás/ prémium: A személyi alapbére bruttó Ft/hó Amennyiben Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottsága prémiumfeladatot határoz meg, az általa meghatározott és jóváhagyott feladatok eredményes teljesítése esetén prémium illetheti meg a Bizottság által meghatározott mértékben és módon. A javadalmazás és egyéb juttatások esetében Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése által elfogadott Javadalmazási Szabályzat az irányadó.

8 A Társaság feladata A társaság fő tevékenysége az önkormányzati tulajdonú sportlétesítmények, fürdők üzemeltetésére és a városi sportrendezvények szervezésére irányul. A társaság által üzemeltetett létesítmények a következők: Sportcsarnok és Sportuszoda, Műjégpálya, Városi Stadion, Kisstadion, Móricz Tornaterem, Kiskundorozsmai Sportpálya, Játékok Kertje (Városliget), Anna fürdő, Sziksósfürdő Strand és Kemping, Sziksóstói horgásztó. A társaság kezelésében van több műfüves és élőfüves labdarúgó pálya. A társaság az Anna fürdő létesítményben egészségügyi ellátást és gyógyszolgáltatást biztosít. A társaság által szervezett-lebonyolított rendezvények között futóversenyek, gyalogos és kerékpáros teljesítménytúrák, a szabadidős sportot és az egészséges életmódot előtérbe helyező családi napok-fesztiválok egyaránt megtalálhatóak. Az ügyvezető feladata: A Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgató feladatainak ellátása, különösen: - a társaság eredményes, hatékony és gazdaságos működtetése a hatályos jogszabályoknak, az alapító okiratnak, valamint a belső szabályzatoknak megfelelően, és az ehhez szükséges személyi és tárgyi feltételek biztosítása, - a munkáltatói jogok gyakorlása a Társaság alkalmazottai/munkavállalói tekintetében, -a társaság képviselete hatóságok előtt, valamint harmadik személyekkel szemben, - a Közgyűlés által elfogadott éves üzleti tervben meghatározott célok megvalósítása, - a társaság vagyonának megőrzése, gyarapítása, - teljes szellemi felkészültséggel, szakmai tapasztalatával a Társaság célszerű és hatékony működésének elősegítése, továbbá köteles minden tőle elvárhatót megtenni a Társaság műszakigazdasági érdekeinek megvalósulása érdekében, - a Közgyűléssel szembeni elkötelezettség, együttműködés és kapcsolattartás, - saját vezetői és szakmai ismereteinek fejlesztése, - kapcsolattartás külső szervekkel, személyekkel, üzleti partnerekkel, - mindazon kötelezettségek teljesítése, feladatok ellátása, amelyeket a Ptk, egyéb jogszabályok, a Társaság alapító okirata, a Munkáltató belső szabályzatai, valamint a munkaszerződés az ügyvezetőre hárít. A pályázati feltételek: a) büntetlen előélet b) cselekvőképesség c) felsőfokú (egyetemi vagy főiskolai) végzettség d) létesítmény üzemeltetésben szerzett gyakorlat A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: a) vezetői tapasztalat b) szakmai tapasztalat fürdő-, vagy sportlétesítmény üzemeltetésében c) a munkakör ellátása során hasznosítható nyelvismeret

9 A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: 1. a pályázó szakmai életútját bemutató, fényképes szakmai önéletrajz 2. iskolai végzettséget, képesítést igazoló okiratok másolatai 3. 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány 4. szakmai tapasztalatot, gyakorlatot igazoló dokumentumok, 5. a társaság működtetésére vonatkozó szakmai program, szakmai elképzelések, gazdasági stratégia és vezetési koncepció 6. nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul (1. sz. melléklet) 7. nyilatkozat arról, hogy a pályázatával kapcsolatban a képviselő-testületi ülés keretében hozzájárul nyílt ülés tartásához (2. sz. melléklet) 8. nyilatkozat a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény Harmadik könyve szerinti kizáró feltételekről és összeférhetetlenségi okokról, valamint a Munka Törvénykönyve 211. szerinti összeférhetetlenségről (3. sz. melléklet) 9. nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy sikeres pályázat esetén az egyes vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségekről szóló évi CLII. törvény alapján vagyonnyilatkozat tételi kötelezettségének eleget tesz (4. sz. melléklet) 10. nyilatkozat arról, hogy sikeres pályázat esetén a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló évi CXXII. tv. szerinti adatok közzétételéhez hozzájárul.(5. sz. melléklet) A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör Szeged MJV Közgyűlésének döntése szerint, de legkorábban január 1. napjától tölthető be. A pályázat benyújtásának határideje: A pályázati felhívás megjelenését követő 30. nap, azaz október 28. A postán feladott pályázatok csak akkor tekinthetők határidőn belül benyújtottnak, ha annak kézhezvételére a pályázat beérkezési határidejének lejártáig sor kerül a megjelölt helyen. Postázási késedelem vagy egyéb, a pályázón kívüli okból eredő késedelem kockázatát a pályázó viseli. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Iroda Cégfelügyeleti Csoportja (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., fszt 3-4. szoba, tel.: 62/ ,62/ , 62/ ) nyújt. A pályázatok benyújtásának módja: A pályázatokat zárt borítékban postai úton vagy személyesen lehet benyújtani munkaidőben, a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Iroda Cégfelügyeleti Csoportjának történő megküldésével (6720, Szeged, Széchenyi tér 10. fszt 3-4.). Kérjük a borítékon feltüntetni a munkakör megnevezését: "Pályázat a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezetői tisztségére"

10 A pályázat elbírálásának módja, rendje és határideje: A pályázati kiírásnak és elvárásoknak megfelelőnek ítélt pályázatokról a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság előzetes véleményének figyelembevételével, a Polgármester előterjesztése alapján Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése dönt, legkésőbb decemberi képviselő-testületi ülésen A pályázat közzétételének helye: a)pályázati felhívás közzétételének helye: Délmagyarország c. napilap b) Pályázati kiírás közzétételének helye: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzat honlapja: Szegedi Sport és Fürdők Kft. honlapja:

11 NYILATKOZAT 1. sz. melléklet Alulírott...hozzájárulok az alábbi személyazonosító adataim név: születési hely, idő:. lakcím:... pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez és tudomásul veszem az adatkezelésről szóló tájékoztatásban foglaltakat. TÁJÉKOZTATÁS Az adatkezelés célja, jogalapja: Az adatkezelés célja kizárólagos önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság vezető tisztségviselő kinevezésére irányuló pályázat elbírálása. Az adatkezelés az érintett hozzájárulásán alapul, az érintett személyes adatait az adatkezelő a évi CXII. tv. 5. (1) bekezdés a) pontján és a 6. (6) bekezdése alapján kezeli. Az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult: Az adatokat a./2016. (IX.23.) Kgy. sz. határozatban, illetve annak mellékletét képező pályázati kiírásban meghatározott személyek jogosultak kezelni. Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés időtartama az adatkezelést végző önkormányzati szerv jogszabályban meghatározott ügyiratkezelési előírása szerinti időtartama. Az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogai és jogorvoslati lehetőségei (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. tv ai szerint): 14. Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, b) személyes adatainak helyesbítését, valamint c) személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását. 15. (1) Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. (1a) Az adatkezelő - ha belső adatvédelmi felelőssel rendelkezik, a belső adatvédelmi felelős útján - az adatvédelmi incidenssel kapcsolatos intézkedések ellenőrzése, valamint az érintett tájékoztatása céljából nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az érintett személyes adatok körét, az adatvédelmi incidenssel érintettek körét és számát, az adatvédelmi incidens időpontját, körülményeit, hatásait és az elhárítására megtett intézkedéseket, valamint az adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat. (1b) Az elektronikus hírközlésről szóló törvény hatálya alá tartozó adatkezelő az (1a) bekezdésben meghatározott kötelezettségét az elektronikus hírközlésről szóló törvényben meghatározott, a

12 személyes adatok megsértésének eseteit tartalmazó nyilvántartás vezetésével is teljesítheti. (2) Az adatkezelő az adattovábbítás jogszerűségének ellenőrzése, valamint az érintett tájékoztatása céljából adattovábbítási nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az általa kezelt személyes adatok továbbításának időpontját, az adattovábbítás jogalapját és címzettjét, a továbbított személyes adatok körének meghatározását, valamint az adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat. (3) Az (1a) és a (2) bekezdés szerinti adatok nyilvántartásban való megőrzésére irányuló - és ennek alapján a tájékoztatási - kötelezettség időtartamát az adatkezelést előíró jogszabály korlátozhatja. E korlátozás körében személyes adatok esetében öt évnél, különleges adatok esetében pedig húsz évnél rövidebb időtartam nem állapítható meg. (4) Az adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül, közérthető formában, az érintett erre irányuló kérelmére írásban megadni a tájékoztatást. (5) A (4) bekezdésben foglalt tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben költségtérítés állapítható meg. A költségtérítés mértékét a felek között létrejött szerződés is rögzítheti. A már megfizetett költségtérítést vissza kell téríteni, ha az adatokat jogellenesen kezelték, vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett. 16. (1) Az érintett tájékoztatását az adatkezelő csak a 9. (1) bekezdésében, valamint a 19. -ban meghatározott esetekben tagadhatja meg. (2) A tájékoztatás megtagadása esetén az adatkezelő írásban közli az érintettel, hogy a felvilágosítás megtagadására e törvény mely rendelkezése alapján került sor. A felvilágosítás megtagadása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről. (3) Az elutasított kérelmekről az adatkezelő a Hatóságot évente a tárgyévet követő év január 31-éig értesíti. 17. (1) Ha a személyes adat a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat az adatkezelő rendelkezésére áll, a személyes adatot az adatkezelő helyesbíti. (2) A személyes adatot törölni kell, ha a) kezelése jogellenes; b) az érintett - a 14. c) pontjában foglaltak szerint - kéri; c) az hiányos vagy téves - és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható -, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki; d) az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt; e) azt a bíróság vagy a Hatóság elrendelte. (3) A (2) bekezdés d) pontjában meghatározott esetben a törlési kötelezettség nem vonatkozik azon személyes adatra, amelynek adathordozóját a levéltári anyag védelmére vonatkozó jogszabály értelmében levéltári őrizetbe kell adni. (4) Törlés helyett az adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az érintett ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta. (5) Az adatkezelő megjelöli az általa kezelt személyes adatot, ha az érintett vitatja annak helyességét vagy pontosságát, de a vitatott személyes adat helytelensége vagy pontatlansága nem állapítható meg egyértelműen. 18. (1) A helyesbítésről, a zárolásról, a megjelölésről és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.

13 (2) Ha az adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 25 napon belül írásban vagy az érintett hozzájárulásával elektronikus úton közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait. A helyesbítés, törlés vagy zárolás iránti kérelem elutasítása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről. 19. Az érintettnek a ban meghatározott jogait törvény korlátozhatja az állam külső és belső biztonsága, így a honvédelem, a nemzetbiztonság, a bűncselekmények megelőzése vagy üldözése, a büntetés-végrehajtás biztonsága érdekében, továbbá állami vagy önkormányzati gazdasági vagy pénzügyi érdekből, az Európai Unió jelentős gazdasági vagy pénzügyi érdekéből, valamint a foglalkozások gyakorlásával összefüggő fegyelmi és etikai vétségek, a munkajogi és munkavédelmi kötelezettségszegések megelőzése és feltárása céljából - beleértve minden esetben az ellenőrzést és a felügyeletet is -, továbbá az érintett vagy mások jogainak védelme érdekében." Szeged, a nyilatkozatot tevő aláírása

14 NYILATKOZAT 2. sz. melléklet Alulírott (szül.: ; an.: ; lakcíme: ) nyilatkozom, hogy a benyújtott pályázatommal kapcsolatban hozzájárulok ahhoz, hogy a pályázati anyagomat, személyes adataimmal együtt a pályázatokat véleményező bizottság és a döntést hozó képviselő-testület nyílt ülés keretében tárgyalja. Tudomásul veszem, hogy az ülések anyaga Szeged város honlapján közzétételre kerül, valamint az ülésekről készült jegyzőkönyvek szintén közzétételre kerülnek. Szeged, a nyilatkozatot tevő aláírása

15 NYILATKOZAT 3. sz. melléklet Alulírott (szül.: ; an.: ; lakcíme: ) kijelentem, hogy a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. tv. (a továbbiakban: Ptk.) 3:22. -a szerinti vezető tisztségviselővel szembeni követelménynek megfelelek és velem szemben az alábbi kizáró okok nem állnak fenn: - Vezető tisztségviselő az a nagykorú személy lehet, akinek cselekvőképességét a tevékenysége ellátásához szükséges körben nem korlátozták. - Nem lehet vezető tisztségviselő az, akit bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen szabadságvesztés büntetésre ítéltek, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányos következmények alól nem mentesült. - Nem lehet vezető tisztségviselő az, akit e foglalkozástól jogerősen eltiltottak. Akit valamely foglalkozástól jogerős bírói ítélettel eltiltottak, az eltiltás hatálya alatt az ítéletben megjelölt tevékenységet folytató jogi személy vezető tisztségviselője nem lehet. - Az eltiltást kimondó határozatban megszabott időtartamig nem lehet vezető tisztségviselő az, akit eltiltottak a vezető tisztségviselői tevékenységtől. Kijelentem, hogy velem szemben a Ptk. 3:115. -a szerinti, alábbi összeférhetetlenségi okok nem állnak fenn: - A vezető tisztségviselő a nyilvánosan működő részvénytársaság részvénye kivételével nem szerezhet társasági részesedést, és nem lehet vezető tisztségviselő olyan gazdasági társaságban, amely főtevékenységként ugyanolyan gazdasági tevékenységet folytat, mint az a társaság, amelyben vezető tisztségviselő. Ha a vezető tisztségviselő új vezető tisztségviselői megbízást fogad el, a tisztség elfogadásától számított tizenöt napon belül köteles e tényről értesíteni azokat a társaságokat, ahol már vezető tisztségviselő vagy felügyelőbizottsági tag, - A vezető tisztségviselő és hozzátartozója a mindennapi élet szokásos ügyletei kivételével nem köthet saját nevében vagy saját javára a gazdasági társaság főtevékenysége körébe tartozó szerződéseket. Kijelentem továbbá, hogy velem szemben a Munka Törvénykönyvéről szóló I. tv a szerinti, alábbi összeférhetetlenségi okok nem állnak fenn: - A vezető további munkavégzésre irányuló jogviszonyt nem létesíthet. - A vezető a) nem szerezhet részesedést - a nyilvánosan működő részvénytársaságban való részvényszerzés kivételével - a munkáltatóéval azonos vagy ahhoz hasonló tevékenységet is végző, vagy a munkáltatóval rendszeres gazdasági kapcsolatban álló más gazdálkodó szervezetben, b) nem köthet a saját nevében vagy javára a munkáltató tevékenységi körébe tartozó ügyletet, továbbá c) köteles bejelenteni, ha a hozzátartozója tagja a munkáltatóéval azonos vagy ahhoz hasonló tevékenységet is folytató vagy a munkáltatóval rendszeres gazdasági kapcsolatban álló gazdasági társaságnak, vagy vezetőként munkavégzésre irányuló jogviszonyt létesített az ilyen tevékenységet is folytató munkáltatónál. Szeged, a nyilatkozatot tevő aláírása

16 Alulírott ezúton nyilatkozom, hogy velem szemben az alábbi összeférhetetlenségi ok áll fenn, melynek megszüntetéséről sikeres pályázat esetén, a munkáltató döntésének függvényében haladéktalanul gondoskodom: Szeged, a nyilatkozatot tevő aláírása

17 NYILATKOZAT 4. sz. melléklet Alulírott (szül.: ; an.: ; lakcíme: ) nyilatkozom, hogy sikeres pályázat esetén az egyes vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségekről szóló évi CLII. törvény által előírt vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségemnek eleget teszek. Szeged, a nyilatkozatot tevő aláírása

18 5. sz. melléklet NYILATKOZAT Alulírott (szül.: ; an.: ; lakcíme: ) nyilatkozom, hogy sikeres pályázat esetén a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló évi CXXII. tv. 2. (1) bekezdése szerinti adataim közzétételéhez hozzájárulok. Szeged, a nyilatkozatot tevő aláírása Tájékoztatás A köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló évi CXXII. tv. 2. (1) bekezdése: A köztulajdonban álló gazdasági társaság a közzététel időpontjában fennálló adatok alapján közzéteszi a vezető tisztségviselők, a felügyelőbizottsági tagok, a munka törvénykönyvéről szóló évi I. törvény (a továbbiakban: Mt.) a szerint vezető állású munkavállalók, valamint az önállóan cégjegyzésre vagy a bankszámla feletti rendelkezésre jogosult munkavállalók a) nevét, b) tisztségét vagy munkakörét, c) munkaviszonyban álló személy esetében ca) a munkavállaló részére a munkaviszonya alapján közvetlenül vagy közvetve nyújtott pénzbeli juttatásokat, ezen belül külön feltüntetve alapbérét, egyéb időbérét, teljesítménybérét, valamint az időbért megalapozó időtartamot, illetve a teljesítménybért megalapozó teljesítménykövetelményeket, cb) az Mt., kollektív szerződés, illetve a munkaszerződés alapján járó mértéket megjelölve a munkavállalóra irányadó végkielégítés, illetve felmondási idő időtartamát, cc) az Mt alapján kikötött időtartamot és a kötelezettség vállalásának ellenértékét, d) a gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvény (a továbbiakban: Gt.) 22. (2) bekezdés a) pontja szerinti jogviszony, valamint a felügyelőbizottsági tagok esetén da) a megbízási díjat, db) a megbízási díjon felüli egyéb járandóságokat, dc) a jogviszony megszűnése esetén járó pénzbeli juttatásokat.

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. október 26-án tartandó ülésére Füzesgyarmati Városgazdálkodási és Intézményüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetői tisztségére vonatkozó pályázat

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Kohári Nándor önkormányzati képviselő

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Kohári Nándor önkormányzati képviselő Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Kohári Nándor önkormányzati képviselő Szám:./2013. Tárgy: Halaszthatatlan előterjesztés a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft.

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 29774-1/2016. Tárgy: A Szentmihályi Móricz Zsigmond Művelődési Ház igazgatói

Részletesebben

A Számlafizetői fiókba való regisztráció során, önkéntesen, jogszabályi kötelezettség nélkül személyes adatnak minősülő információt is meg kell adnia.

A Számlafizetői fiókba való regisztráció során, önkéntesen, jogszabályi kötelezettség nélkül személyes adatnak minősülő információt is meg kell adnia. Tisztelt Látogató, Számlafizető! A jelen nyilatkozatban foglalt elvek, és szabályok betartásával, a Schönherz Telekom Kft. (a továbbiakban Adatkezelő) tiszteletben tartani és védeni kívánja mindazok személyes

Részletesebben

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési Osztály Ózd, 2017. október 26. Ózd

Részletesebben

J A V A S L A T. az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására. Ózd, július 21.

J A V A S L A T. az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására. Ózd, július 21. J A V A S L A T az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására Ózd, 2016. július 21. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Hatósági és Szociális Osztály Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 15926/2015. Tárgy: A Nevelési-Oktatási Intézmények Gazdasági Szolgálata igazgatói

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat fenntartásában

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására

J a v a s l a t az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására J a v a s l a t az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési Osztály Ózd,

Részletesebben

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére ... napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: a Csabdi Napraforgó Óvoda óvodavezetői álláshelyére pályázat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Sportlétesítmény és Szabadidőközpont Üzemeltető intézményvezető beosztás ellátására vonatkozó pályázati felhívás közzétételéről

ELŐTERJESZTÉS. Sportlétesítmény és Szabadidőközpont Üzemeltető intézményvezető beosztás ellátására vonatkozó pályázati felhívás közzétételéről ELŐTERJESZTÉS Sportlétesítmény és Szabadidőközpont Üzemeltető intézményvezető beosztás ellátására vonatkozó pályázati felhívás közzétételéről 1. előterjesztés száma: 348/2017 2. előterjesztést készítő

Részletesebben

Alkalmassági vizsgálat után Ft ot adunk! Promóciós szabályzat

Alkalmassági vizsgálat után Ft ot adunk! Promóciós szabályzat Alkalmassági vizsgálat után 5.000 Ft ot adunk! Promóciós szabályzat 1. A promóció elnevezése, rövid leírása, szervezője 1.1 A promóció elnevezése: Alkalmassági vizsgálat után 5.000 Ft ot adunk! (továbbiakban:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 20-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 20-ai ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2018. szeptember 20-ai ülésére Iktató szám: 157/2018. Tárgy: A Ferencvárosi Intézményüzemeltetési Központ intézményvezetői

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 02. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

2/a. A pályázati eljárás során a szakmai bizottság feladatainak ellátására felkéri a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottságot. k.m.f.

2/a. A pályázati eljárás során a szakmai bizottság feladatainak ellátására felkéri a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottságot. k.m.f. NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 189/2018. (Xl.29.) számú határozata a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Váci Mihály Kulturális Központ igazgatói (magasabb vezető)

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 99/2015.(V.22.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta, és úgy határozott, hogy az előterjesztés mellékletét képező Hajdúhadház Város Integrált

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulási Tanács 2018. május 8.-ai nyilvános ülésére Előterjesztő : Takács Péter társulási tanács elnöke Előkészítette

Részletesebben

A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan)

A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan) A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan) Bevezetés A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. a magyarországi turizmus fellendítése és népszerűsítése

Részletesebben

ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A Gartel Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (továbbiakban: Infotv.), valamint az információs társadalommal

Részletesebben

4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyúlésheza. Nyíregyházi Cantemus Kórus igazgatójának megbízása tárgyában pályázat kiírására

4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyúlésheza. Nyíregyházi Cantemus Kórus igazgatójának megbízása tárgyában pályázat kiírására NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS CÍMZETES FŐJEGYZŐJE Ügyiratszám: 19029/2012.XIII. Ügyintéző: Faragóné/Bné 4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS - a Közgyúlésheza

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 15. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földesi Szociális

Részletesebben

ADATKEZEKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - 1. számú melléklet

ADATKEZEKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - 1. számú melléklet ADATKEZEKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - 1. számú melléklet 2018. május 25. Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések és az adatkezelő elérhetőségei... 2 II. Szerződéses partnerek, ügyfelek, előfizetők adatainak

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Ügyszám: 24449/2015. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzat Csarnok- és Piacigazgatósága igazgatói (magasabb vezetői) beosztásának ellátására

Részletesebben

Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására

Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására Előterjesztő: Társulási Tanács Elnöke Előkészítő: Hatósági

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. március 30-ai ülésére. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. március 30-ai ülésére. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88)545-011, FAX: (88)545-012 E-MAIL: MOKELNOK@VPMEGYE.HU Szám: 14/167-4/2011. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

KÖZZÉTÉTEL a évi CXXII. törvény 2. alapján VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐK

KÖZZÉTÉTEL a évi CXXII. törvény 2. alapján VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐK KÖZZÉTÉTEL a 2009. évi CXXII. törvény 2. alapján VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐK Szenes Márton ügyvezető igazgató Munkaviszony esetén a munkavállaló részére a munkaviszonya alapján közvetlenül vagy közvetve nyújtott

Részletesebben

Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról

Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról 1.Az előterjesztés száma: 349 /2016 2.Az előterjesztést készítő személy neve: dr. Hekman Tibor 3.Az előterjesztést készítésében közreműködő személy

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat Adatkezelési Szabályzat 1. Adatkezelő megnevezése : Adatkezelő megnevezése: KOMO - SKY Kft. Adatkezelő cégjegyzékszáma:13-09-091653 Adatkezelő székhelye: 2317 Szigetcsép, Szabadság u.7 Adatkezelő képviselője:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A www.meliorlaser.hu honlap a honlapon regisztrálók (felhasználók) adatait kezeli. Az adatok kezelésével összefüggésben társaságunk ezúton

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 9-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Városi Óvoda intézményvezetői álláshelyére pályázat kiírása

Részletesebben

KÖZZÉTÉTEL a évi CXXII. törvény 2. alapján VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐK

KÖZZÉTÉTEL a évi CXXII. törvény 2. alapján VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐK KÖZZÉTÉTEL a 2009. évi CXXII. törvény 2. alapján VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐK Szenes Márton ügyvezető igazgató Munkaviszony esetén a munkavállaló részére a munkaviszonya alapján közvetlenül vagy közvetve nyújtott

Részletesebben

Hosszabb időtartamú közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodás. 1 db Határozati javaslat

Hosszabb időtartamú közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodás. 1 db Határozati javaslat Előterjesztő: Polgármester Iktatószám: 8476-23/2011. Tárgy: Hosszabb időtartamú közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodás Melléklet: 1 db Határozati javaslat Készítette: Szociális, Családvédelmi

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP 2018.

PÁLYÁZATI ADATLAP 2018. Pályázó az alábbi programra/programokra jelentkezik: Kőrösi Csoma Sándor Program Mindkét program Petőfi Sándor Program PÁLYÁZATI ADATLAP 2018. Kérjük olvashatóan, értelemszerűen, saját igényességéhez mérten

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Nyereményjáték szabályzat 1.számú melléklete

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Nyereményjáték szabályzat 1.számú melléklete ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Nyereményjáték szabályzat 1.számú melléklete PREAMBULUM A jelen Adatvédelmi Szabályzat célja, hogy rögzítse Bende Gábor egyéni vállalkozó által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési

Részletesebben

Adattörlés az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges.

Adattörlés az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Adatkezelés A Magyar Mobiltárca Szövetség regisztrációs oldalán (tesztelj.mobiltarca.com) a MobilTárca teszt szolgáltatás (NFC teszt szolgáltatás) igénybe vételére regisztráló természetes

Részletesebben

TÁRGY: Tájékoztatás a Szociális Központ intézményvezetői pályázati felhívásának közzétételéről E L Ő T E R J E S Z T É S

TÁRGY: Tájékoztatás a Szociális Központ intézményvezetői pályázati felhívásának közzétételéről E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 236. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Tájékoztatás a Szociális Központ intézményvezetői pályázati felhívásának közzétételéről E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában:

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában: ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án 17.00 órakor kezdődő nyilvános testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/240-1/2012/I. Tárgy: Intézményvezetői pályázatok kiírása Üi.: Juhász Ferencné dr. Melléklet: 3 db pályázati kiírás Makó Város

Részletesebben

A honlappal kapcsolatban a személyes adatok kezelője a Finta és Társai Építész Stúdió Kft. (1055, Budapest, Szent István krt. 11.).

A honlappal kapcsolatban a személyes adatok kezelője a Finta és Társai Építész Stúdió Kft. (1055, Budapest, Szent István krt. 11.). ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során az EU 2016/679 rendelete (GDPR), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. május 29. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére Iktató szám: 47/2015. Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat a Csudafa Óvoda óvodavezetői

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat Szám: 50.362/2010. Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Javaslat a Létesítmény és Sport Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezető igazgatójának megválasztására Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására 1 PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: Szám: 1-184/2018. Megtárgyalás

Részletesebben

A magasabb vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre 5 évre, 2014. augusztus 1-jétől 2019. július 31-ig szól.

A magasabb vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre 5 évre, 2014. augusztus 1-jétől 2019. július 31-ig szól. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése pályázatot hirdet Az I-11/80.132/2014.sz. határozat 1. sz. melléklete Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Miskolci Batsányi János Óvoda (3534 Miskolc, Batsányi

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 246/2012.(IX.27.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 246/2012.(IX.27.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 246/2012.(IX.27.) számú határozata a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakiskola, valamint a Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi

Részletesebben

(/I,. (2 ELŐTERJESZTÉS. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE

(/I,. (2 ELŐTERJESZTÉS. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Ügyiratszám: 20037-8/2012/05. Ügyintéző: dr. Krizsai Anita NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 Nyíregyháza, Kossuth tér 1. Pf.: 83. Telefon: (42) 524-500 Fax: (42) 524-501 E-maii: polgbrmester@nyiregvhbzb.hu

Részletesebben

Egészség és Egység a Természettel Egyesület Adatkezelési Tájékoztató

Egészség és Egység a Természettel Egyesület Adatkezelési Tájékoztató Egészség és Egység a Természettel Egyesület Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy az Egészség és Egység a Természettel Egyesület tagjai által az Egyesületbe való belépés,

Részletesebben

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/501-001 Fax: 85/501-055 E-mail:polghiv@marcali.hu Ügyiratszám: 7902/7/2016. 5. sz. előterjesztés Ügyintéző: Németh Ildikó E L

Részletesebben

2. számú melléklet Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Csepeli Egyesített Óvoda intézményvezetői (magasabb vezető) beosztás ellátására

Részletesebben

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 14. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére A rendszerfüggő víziközműelemek bérleti díjának megállapítására Tiszamenti-regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, mint víziközmű szolgáltatóval 2013. október 31-én aláírt bérleti-üzemeltetési

Részletesebben

A kedvenc bulid a CSL állja! Promóciós szabályzat július 16 tól augusztus 31 ig

A kedvenc bulid a CSL állja! Promóciós szabályzat július 16 tól augusztus 31 ig A kedvenc bulid a CSL állja! Promóciós szabályzat 2019. július 16 tól augusztus 31 ig 1. Szervező és lebonyolító: CSL Plasma Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 7. 2. emelet; Adószám: 24992914241; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

285/2012.(XI.29.) számú. határozata

285/2012.(XI.29.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 285/2012.(XI.29.) számú határozata Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének 228/2012. (IX. 27.) számú határozata alapján vállalt intézmény-működtetési feladatellátásra

Részletesebben

Kamera szabályzat. Kamera szabályzat

Kamera szabályzat. Kamera szabályzat Kamera szabályzat Polgár József egyéni vállalkozó (székhely: 6000 Kecskemét, Sörház u. 18. nyilvántartási szám: 7327414, adószám: 63743216-2-23), mint munkáltató (Munkáltató) és mint adatkezelő (Adatkezelő)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 16-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 16-ai ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 52/2/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. február 16-ai ülésére Tárgy: Napfény Óvoda óvodavezetőjének felmentési

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a Salgótarjáni Városfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatójának megválasztására

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a Salgótarjáni Városfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatójának megválasztására Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 10980/2018. Javaslat a Salgótarjáni Városfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatójának megválasztására Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

Jelen adatkezelési tájékoztató hatálya az Erdőmentők Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány ) kapcsolódó adatkezelésekre terjed ki.

Jelen adatkezelési tájékoztató hatálya az Erdőmentők Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány ) kapcsolódó adatkezelésekre terjed ki. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az Adatkezelési tájékoztató hatálya, irányadó jogszabályok Jelen adatkezelési tájékoztató hatálya az Erdőmentők Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány ) kapcsolódó adatkezelésekre

Részletesebben

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-118/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Múzeum igazgató

Részletesebben

Adatvédelmi-adatbiztonsági Szabályzat. (Kivonat)

Adatvédelmi-adatbiztonsági Szabályzat. (Kivonat) Adatvédelmi-adatbiztonsági Szabályzat (Kivonat) 1. A szabályzat célja Jelen Szabályzat célja, hogy a Testőr-Audit Nemzetközi Biztonsági Tanácsadó és Auditáló Szolgáltató Kft.-nél (a továbbiakban: Adatkezelő)

Részletesebben

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere.f lrg. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Gépmadár Óvoda intézményvezetői álláshelyének pályáztatásáról

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló 'f Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Mászóka Óvoda és a Kőbányai Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ. Hődíjelosztás.hu

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ. Hődíjelosztás.hu ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ Hődíjelosztás.hu 1. Általános rendelkezések (1) Az általunk nyújtott szolgáltatásokhoz kapcsolódóan a természetes személyek valamennyi adatkezelése során, mint adatkezelők,

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT. Nonprofit Kft. A társaság székhelye: 3600 Ózd, Bolyki főút 4. 93.11 Sportlétesítmény működtetése főtevékenység

ALAPÍTÓ OKIRAT. Nonprofit Kft. A társaság székhelye: 3600 Ózd, Bolyki főút 4. 93.11 Sportlétesítmény működtetése főtevékenység 1. melléklet a.../2015. (III.26.) határozathoz ALAPÍTÓ OKIRAT Amely abból a célból készült, hogy az alapító Ózd Város Önkormányzata a sport és szabadidős szolgáltatások átlátható, színvonalas ellátása

Részletesebben

A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY

A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY 1 A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY által kiírt pályázatokhoz kapcsolódó ADAT- ÉS IRATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 2 1. Az Adat- és Iratkezelő Adat- és Iratkezelő adatai Név Humanitás Szociális Alapítvány Székhely

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből: K i v o n a t Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 58 /2018. (VI.13. ) Ök. sz. határozata: Nádudvar

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS. 129/2018. (Vl.21.} számú. határozata

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS. 129/2018. (Vl.21.} számú. határozata NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 129/2018. (Vl.21.} számú határozata Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár igazgatói (magasabb

Részletesebben

Megállapodás az ERFO Rehabilitációs Foglalkoztató Nonprofit Kft-vel. Humán Közszolgáltatási Iroda. 1 db. határozati javaslat

Megállapodás az ERFO Rehabilitációs Foglalkoztató Nonprofit Kft-vel. Humán Közszolgáltatási Iroda. 1 db. határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Solymos László alpolgármester Iktatószám: 01/22879/2014. Tárgy: Megállapodás az ERFO Rehabilitációs Foglalkoztató Nonprofit Kft-vel Készítette: Humán Közszolgáltatási Iroda Melléklet:

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ város POLGÁRMESTERE NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS CÍMZETES FÓJEGYZÓJE Ügyiratszám: 74973/2011.XIII. Ügyintéző: Farag6né/Bné 4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS - a Közgyűléshez

Részletesebben

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Jelen tájékoztató a http://radiant.hu honlapon elérhető webáruházat üzemeltető Megatherm Kft. (székhely: 2030 Érd, Bajcsy- Zsilinszky út 135., cégjegyzékszám: 13-09-071461,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Erzsébet Kórház- rendelőintézet igazgatói állására beérkezett pályázat elbírálása Előadó

Részletesebben

2. az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyekről;

2. az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyekről; Adatkezelési tájékoztató A Fitneszfészek Kft. (cégjegyzékszám: 13-09-185189; Székhely: 2230 Gyömrő, Bercsényi utca 4; Honlap: http://www.fitneszfeszek.hu/; Elektronikus levélcím: fitneszfeszek@gmail.com;

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 13-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 13-ai ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 33/2014. E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. február 13-ai ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A Csicsergő Óvoda,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének május 5-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének május 5-ei ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének 2016. május 5-ei ülésére Iktatószám: 10-87/8/2016 Készítette: Kozma György hivatalvezető Szavazás módja: egyszerű

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató a Magyar Csillagászati Egyesület Tagnyilvántartásához

Adatkezelési Tájékoztató a Magyar Csillagászati Egyesület Tagnyilvántartásához Adatkezelési Tájékoztató a Magyar Csillagászati Egyesület Tagnyilvántartásához Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a Magyar Csillagászati Egyesület tagjai által az Egyesületbe való belépés, valamint

Részletesebben

J A V A S L A T. köznevelési intézmény vezetői megbízásának véleményezésére. Ózd, november 25. Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály

J A V A S L A T. köznevelési intézmény vezetői megbízásának véleményezésére. Ózd, november 25. Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály J A V A S L A T köznevelési intézmény vezetői megbízásának véleményezésére Ózd, 2015. november 25. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály A nemzeti köznevelésről

Részletesebben

K I V O N A T. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből 2016. február 25-i ülésének könyvéből 39/2016.(II.25.) számú határozata A Lakiteleki Közvilágítási Beruházási Nonprofit Kft. végelszámolásáról Lakitelek Önkormányzat Zobokiné Kiss Anita előterjesztését

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 17-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 17-én tartandó ülésére Tárgy: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. november 17-én tartandó ülésére Javaslat az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szervezet magasabb vezetői

Részletesebben

Intézményvezető álláspályázat

Intézményvezető álláspályázat Intézményvezető álláspályázat A Székesfehérvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa (Székesfehérvár, Városház tér 1.) pályázatot hirdet a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII.

Részletesebben

A KISS MÁRIA HORTENSIA HONISMERETI KÖR ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA

A KISS MÁRIA HORTENSIA HONISMERETI KÖR ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA A KISS MÁRIA HORTENSIA HONISMERETI KÖR ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA Elfogadva: 2018 I. RÉSZ PREAMBULUM Jelen Adatvédelmi Szabályzat (továbbiakban: szabályzat) célja, hogy a Kiss Mária Hortensia Honismereti

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2011. október 20-án de. 8.15 órától tartandó ülésére a Justh Zsigmond Művelődési Ház, Könyvtár és Közösségi Ház vezetői pályázatának kiírása tárgyában. Tisztelt

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 10521/2015. Tárgy: A Kövér Béla Bábszínház igazgatói munkakörére beérkezett pályázatok

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 61094/2014. Tárgy: A Kövér Béla Bábszínház igazgatói munkakörének betöltésére

Részletesebben

Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1

Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1 2535 OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS KÖZLÖNY 2017. évi 3. szám Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1 A pályázatok benyújtásával és közzétételével (így különösen

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató a Szolnoki Honvéd Sportegyesület Tagnyilvántartásához

Adatkezelési Tájékoztató a Szolnoki Honvéd Sportegyesület Tagnyilvántartásához Adatkezelési Tájékoztató a Szolnoki Honvéd Sportegyesület Tagnyilvántartásához Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a Szolnoki Honvéd Sportegyesület tagjai által az Egyesületbe való belépés, valamint

Részletesebben

Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások. 3 db határozati javaslat

Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások. 3 db határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László Polgármester Iktatószám: 01/3295-46/2014 Tárgy: Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások Melléklet: 3 db határozati javaslat Véleményezésre megküldve: Városüzemeltetési

Részletesebben

ben a közoktatási intézmények vezetői közül az alábbiaknak jár le a vezetői megbízása: Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

ben a közoktatási intézmények vezetői közül az alábbiaknak jár le a vezetői megbízása: Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Oktatási és Közművelődési Főosztály kmiíet Kőbányai i ifi- :-testüiet ülése A$j 945"/ 5^/tooe. Tárgy: Javaslat közoktatási intézményvezetői

Részletesebben

R E G Y H Á Z A. NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE ... ~... Ügyiratszám: SZOC-2-4j2014.

R E G Y H Á Z A. NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE ... ~... Ügyiratszám: SZOC-2-4j2014. NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. Ügyiratszám: SZOC-2-4j2014. Ügyintéző: dr. Krizsai Anita Előterjesztés - a Közgyűléshez a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában

Részletesebben

RENDELETTERVEZET. Enying Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2015. (XII..) önkormányzati rendelete A kötelező adatkezelés szabályairól

RENDELETTERVEZET. Enying Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2015. (XII..) önkormányzati rendelete A kötelező adatkezelés szabályairól RENDELETTERVEZET Enying Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2015. (XII..) önkormányzati rendelete A kötelező adatkezelés szabályairól Enying Város Önkormányzat Képviselő-testülete az információs

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság magasabb vezetői álláshelyére

Részletesebben

('.J. r lt f'- ...b.:...::-..'...~.(~':... Faragóné Széles Andrea. "I.c..,lP...~\~ ~'\-... N Y REG YH A Z A

('.J. r lt f'- ...b.:...::-..'...~.(~':... Faragóné Széles Andrea. I.c..,lP...~\~ ~'\-... N Y REG YH A Z A NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF. : 83. TELEFON : ~ 3642524'5 0 FAX: ~ 36 42 524.5 1 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: 21911/2013.05 Ügyintéző : dr. Krizsai AnitajMetzner

Részletesebben

igazgató (magasabb vezető)

igazgató (magasabb vezető) Földművelésügyi Miniszter a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégiumnál

Részletesebben

Tárgy: Aljegyzői munkakör betöltése pályázat útján ELŐTERJESZTÉS. Tisztelt Képviselő-testület!

Tárgy: Aljegyzői munkakör betöltése pályázat útján ELŐTERJESZTÉS. Tisztelt Képviselő-testület! Jegyző Tárgy: Aljegyzői munkakör betöltése pályázat útján ELŐTERJESZTÉS Tisztelt Képviselő-testület! Dr. J. Nagy Éva jegyzővé történő kinevezésével a második aljegyzői státusz megürült, ezért javasolom,

Részletesebben

igazgató (magasabb vezető)

igazgató (magasabb vezető) 1 / 5 2017. 08. 14. 8:23 Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Eötvös Loránd Tudományegyetem ELTE Gyakorló Óvoda

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselő-testületnek - az INNOVO-PATAK Sárospataki Városfejlesztő

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének január 21-ei ülésén hozott határozataiból:

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének január 21-ei ülésén hozott határozataiból: 1/2011. (I. 21.) MÖK határozat A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 2011. január 21-ei ülése napirendjét a következők szerint fogadja el: 1. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlése elnökének

Részletesebben