13. Képeslap gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "13. Képeslap gyorsárverés"

Átírás

1 Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban november között. Ajánlattételi határidő: november 20. szerda - interneten óráig - egyéb elérhetőségeinken óráig Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők november 21-én, csütörtökön órától! Maradékeladás: november óráig Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. Tel: Vásárlói jutalék: 19% Nyitva tartás : H P K (anyagmegtekintés ) tétel tétel

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 19 % Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható. Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot.

3 Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) címre Bankszámlaszámunk: Forint számla: K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk. A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk.

4 Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Fodor Aukciósház Kft. Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai és képeslap árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 800Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, február 1. Fodor Aukciósház Kft.

6 Tartalomjegyzék Képeslap kellékek Mai Magyarország Magyar képeslap tételek Felvidék Kárpátalja Erdély Délvidék Horvátország Burgenland Képeslap tételek Külföldi képeslapok Külföldi képeslap tételek Motívum képeslapok Motívum tételek Üdvözlő lapok Irredenta Katonai témák Cserkész Kellemes licitálást kívánunk!

7 Képeslap kellékek db 10 férőhelyes kis alakú képeslap berakó (leporello), kék és fekete borítóval lapos kis alakú ABRIA képeslap berakó kék borítóval, jó állapotban lapos kis alakú képeslap berakó barna borítóval, jó állapotban lapos kis alakú képeslap berakó barna borítóval, jó állapotban Mai Magyarország Budapest, Ő.F.II. Vilmos császár magas látogatása emlékéül, kőnyomatos kl. (kopott sarkok) Bp. Váci körút Budapest I. Királyi Vár és Várbazár, Duna láképe Budapest, Várbazár k. Budapest, Kerepesi út és Rókus kórház, villamos k. Budapest, II. Lukács fürdő k. Budapest, Császár fürdő k. Budapest, Ezredéves Országos Kiállítás, a renaissance udvar, kőnyomatos képeslap k. Budapest, Vígszínház a Lipótkörúttal, Opera, téli táj k. Budapest, Vígszínház k. Budapest, XIII. Margitszigeti vízesés k. Budapest, V. Bazilika k. Budapest, Andrássy út az Operával (jó állapot) k. Budapest, Szervita templom k. Budapest, Erzsébet körút, villamos (saroktörés) k. Budapest, IX. Központi Vásárcsarnok, kőnyomatos kl. (nyúzott bélyeg) k. Bp. Margit-sziget, fürdő k. Budapest, Vámház körút, csarnok db Budapest, kl. (Margitsziget, kármeliták temploma, gör.kat. templom, Szt.István király szobra) Budapest, Vajdahunyad vára, (Földmivelési múzeum) k. Bp. Vígszínház k. Budapest, XII. Istenhegy Szent Anna kápolna db Budapest kl. (főgimnáizum, missiós papok háza, Cafe Ostende, cigányzenészek) Bp. Bazilika Budapest, Szt. Gellért szobra k. Bp. Aquincum ásatások (kis folt) k. Budapest,VII. Keleti pályaudvar k. Budapest, Andrássy út k. Budapest, Erzsébet körút (kopott sarkok) k. Budapest, Halászbástya k. Budapest, Császár-fürdő (kopott sarkok) Bp. Margit-sziget, virágóra Budapest, Margitsziget, Auguszta főhercegasszony szoborműve k. Budapest, I. Nemzeti palota, Duna látképe...500

8 k. Budapest, Rákóczi út, villamos (olajfestmény technikával készült lap) k. Budapest, Kossuth Lajos utca (kopott sarkok) k. Bp. Aquincum, ásatások k. Budapest, Szt. Gellért nagyszálló (bélyeghiány) k. Budapest, Margitsziget, vízesés k. Budapest, Dreher Antal serfőzdéi, Első magyar részvény serfőzöde, látkép k. Budapest, Szt. Gellért fürdő, a fürdő főkapuja k. Budapest, Erzsébet híd k. Pestszenterzsébet, Kossuth Lajos utca (patika) (kis törések) Budapest, Újjáépítés- Erzsébet híd jun Budapesti Nemzetközi Vásár, a Centenárium évében (törések) szept.16-okt. 2-ig. Budapesti Nemzetközi Őszi Vásár k. Abaujszántó, Népház (nyúzott bélyeg) Alpár, Állami elemi iskola (saroktörés) Baja, Dunarészlet k. Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út részlet, Nemzeti szálloda k. Balatonalmádi, Hősök emlékműve k. Balatonfenyves, vasútállomás (nyúzott bélyeg) Balatonföldvár, Balaton Club, vitorlás k. Balatonfüred, Feledy villa graf. kl. (sarokkopás) Balatonfüred-fürdő, Erzsébet udvar Balatonlelle, mozaik kl. (panziók, hajóállomás, strand, szökőkút) Balatonlelle, sétány (hátoldalon kis rozsdafoltok) k. Balatonszemes, vasútállomás (kis törés) k. Bánréve, vasútállomás (hátoldalon ragasztónyomok) k. Bánréve, vasútállomás k. Berettyóujfalu, Kir. Járásbíróság (törés, kopás) k. Berettyóujfalu, Református elemi iskola Berettyóujfalu, Hősök szobra k. Biharnagybajom, mozaik kl. (templom, iskola, népkör, községháza, Hangya) (törés) k. Budafok, a posta betegbiztosítójának intézete, fedett pihenő k. Budafok, Hangya Borpincészet k. Budakalászi Textilművek reklám, (nem kl.) k. Budakeszi, Csepeli Weiss MAnfréd alapítványi szanatórium (kis sarokhiba) Cegléd, éjjel (sarokkopás, nyúzott bélyeg) k. Debrecen, Sebészeti klinika k. Demecser, Borzsova tanya, park részlet k. Demjén község láképe k. Dobogókő, Báró Eötvös Lóránt menedékház, téli táj k. Dombóvár, Korona szálloda k. Dunavecse, Ref.templom, Takács testvérek üzlete k. Eger, Érseki rezidencia k. Eger, Ciszterci rendház és Széchenyi utca (kopott sarkok)...500

9 k. Eger, Esterházy tér (hátoldalon foltok) k. Eger, Dobó szobor, Spieler Ferenc üzletével (hátoldalon foltok) k. Esztergom, 3 képes kl. (Papnövelde, Kispiac, Vörös József és Szántó Gyula üzleteivel, Gyalogsági laktanya k. Feketehegyfürdő, Thököly ház k. Fülöpszállás, mozaik kl. (Elemi iskola, Hősök szobra, Vörös Sándor üzlete, Községháza, Ref. templom (nyúzott bélyeg, kopott sarkok) k. Füzesgyarmat, kis alakú mozaik kl Gödöllő, Jamboree k. Győr, téli tájkép k. Győr, az új városháza (kis törés, nyúzott bélyeg) k. Győr, városháza k. Győr, Batthyány tér k. Győr, sétatér Győr, Új Dunahíd, törések k. Győr, Erzsébet tér, Mayer üzlete k. Győr, Rábahíd és a Karmeliták épülete Hajmáskér, Tüzérségi Lövőiskola, Parancsnoksági épület k. Hajmáskér, parancsoksági épület tórészlettel k. Hajdúnánás, mozaik kl. (Bocskay-szálloda, Ref. iskola, Ref. templom, városháza) Hévízgyógyfürdő, Magyar posta altisztek gyógy-és üdülőtelepe k. Inota/Várpalota, Barakk tábor (törések, kopások) Izbég, Róm. kat. templom (nyúzott bélyeg) k. Kalocsa, Jézustársasági atyák templomának belseje k. Kaposvár, vasútállomás, indóház (kopott sarkok) k. Kaposvár, Iparosok Székháza (Stengel) k. Kál/Kálkápolna, templom, honvédszobor, vasútállomás (kopott sarkok, törések) Kékestető, síelők k. Királyháza, Magyar Állami vasúti colonia k. Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca, madártávlatból k. Kiskunhalas, Rendőrkapitányság k. Kisújszállás, Városi takarékpénztár (kopott sarkok) k. Láca, mozaik kl. (Ref.templom, Ref.lelkészlak, Szövetkezet, Községháza, Ref.iskola) (kis saroktörés) k. Leányfalu, nyaralórészlet Leányfalu, látkép k. Leányfalu r.k. templom k. 2db Leányfalu kl. tájkép Leányfalu Diakonissza üdülő Leányfalu OTI üdülő k. Leányfalu kikötő Lillafüred, Patrona Hungariae kápolna k. Martonvásár, Vármegyei árvaház (hátoldalon ragasztónyomok) k. Máriabesnyő, vasútállomás (nyúzott bélyeg)

10 k. Máriagyüd, látkép k. Máriapócs, templom k. Máriapócs, mozaik kl. (kegytemplom, Tokár Ilona üzlete, vasútállomás, Zarándokház, fasor) (kis sarokhiba) k. Mátrafüred, Ivanits üdülő, pensió k. Miskolc, K.k. érseki leány nevelde (zárda) k. Miskolc, Széchenyi utca a színházzal, Epstein üzletével k. Moson, Templom tér, Weisz János mészáros üzlete k. Moson, Fő utca az Otthon kávéházzal (törött lap) k. Mónosbél látképe k. Nagykanizsa, Fő út, üzletek k. Nagykáta, Fogy. Szövetkezet bazár épülettel (törött lap) Nógrádverőce, Dunapart k. Nyergesújfalu, mozaik kl. (leányiskola, elemi iskola, R.kat. templom, Gimnázium, Községháza) (enyhe sarokkopás) k. Nyíregyháza, városháza k. Nyíregyháza, Kossuth Lajos tér a kath. nagytemplommal és a Korona szállodával k. Nyíregyháza, mozaik kl. Bessenyei szobor, Bethlen utca, Calvincum, Tanítóképző, Országzászló k. Olaszliszka, látkép (kopott sarkok, nyúzott bélyeg) k. Orosháza, Ev.Ref. templom, temetkezési üzlet k. Ókécske, Ref. templom és iskola k. Ózd, gyárépületek, látkép (bélyeghiány) k. Paks, látkép (Duna, templomok) k. Pallag, Debrecen, Magy.Kir. Gazdasági Akadémia, Konviktus k. Parád, Gyógyfürdő, Zsuzsanna-lak k. Pécs, Országos Kiállítás, Frigyes Főherceg pavillon k. Pécs, Indóház utca k. Rábakecöl, mozaik kl. Erdős Imre vegyeskereskedése, Róm. kat.templom, Plébánia, Róm.kat. iskola (saroktörés) k. Sárkeresztúr, 2 képes osztott kl. (községháza, Bruzsa Béla üzlete) (nyúzott bélyeg) Sárospatak, a város látképe (bélyeghiány) k. Siófok, hajó, kőnyomatos kl k. Somoskőujfalu, Somoskői vár (sarokkopás) k. Sopron, Kossuth Lajos út, villamos k. Sopron, Barokk-ház a Szent Mihály utcában k. Sopron, a Hűség kapu k. Szeged, Városház (enyhe sarokkopás) Szeged, Bástya utca (szélen kis kopások) k. Szeged, Klauzál tér a Kossuth szoborral k. Szeghalom, Róm. kath. templom (kis törések) Szekszárd, Hősök szobra (kis törés) k. Szentes, mozaik kl. vasútállomás, városháza, strand, hősök tere (kopott sarkok) k. Szentgotthárd, Vajda Ödön tér, park részlet...500

11 k. Székesfehérvár, Városház tér, takarékpénztár (alsó szélen kis hiba) Székesfehérvár, Színház, Berveiler János üzlete k. Szigetmonostor, csárda k. Szigetszentmiklós, strandfürdő, két képes kl k. Szob, Lujza Intézet, hátoldalon sérülések k. Szombathely, Leánylyceum és felsőkereskedelmi iskola Tatabánya, II. lejtős akna k. Tatabánya, III.akna k. Tetétlen, mozaik kl. (MDP székház, terményraktár, Földmívesszövetkezet, Községháza) k. Tihany, vitorlással Tihany, KISOK sporttelepe k. Tök, mozaik kl. (Hangya, községháza, tejcsarnok, kulturház, utca) k. Vác, Fő utca (bélyeghiány) k. Veszprém, Sédvölgy, sziklás részlet (saroktörés) Veszprém, Takarékpénztár palotája (saroktörés) k. Villány, látkép, szálloda, magyar leány, Molnár és társai irodahelység, kőnyomatos kl. (enyhe sarokkopás) Magyar képeslap tételek db magyar városképes kl. (közte mozaik, fotó kl. stb.) (vegyes minőség) db városképes kl. benne kőnyomatos is! db MH Sportszövetség víziklub üdvözlőkártya vegyes minőségben db Budapest, kl. (vegyes minőség) db magyar városképes kl. jó minőségben db magyar városképes kl körül 2klf. Bosznia kl körül (2 klf. Budapest többségében jó minőség) db magyar városképes kl. benne 1db panoráma (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. benne 1db panoráma (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. benne 1db panoráma (többségében jó minőség) db városképes kl. vegyes minőségben db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. benne 1db panoráma (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség)

12 db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) db magyar városképes kl. (többségében jó minőség) Felvidék k. Dobsina, jégbarlang belseje (törés) Felsőzúgófürdő, villa (bélyeghiány) k. Igló, Vigadó k. Jászó, Szent Anna kegytemplom főoltára k. Kassa, Erzsébet-székesegyház k. Kassa, Székesegyház k. Kassa, látkép (kopott sarkok) k. Kassa, Dóm és parkrészlet a Szentkoronával k. Kassa, Stefánikova utca, üzletekkel k. Késmárk, Evang. Lyceum Késmárk, Stencel köz nov.10. Losonc, bevonulás, A Felvidék felszabadulásának emlékére (bélyeghiány) k. Lőcse, Reneszánsz udvar (bélyeghiány) k. Mezőlaborcz, Lovag Skoda kastély (kopott sarkok) k. Modor, Szálloda (törött lap) k. Nagyrőce, látkép k. Parádfürdő látképe k. Párkány, Rákóczi út, háttérben Esztergomi bazilika (kopott sarkok) Pöstyén, Vágrészlet a híddal (kis kopás) Rozsnyó, Vasas gyógyfürdő k. Selmecbánya, Kastély k. Szepesváralja, vár és templom (hátoldalon ragasztónyomok) k. Szélnye/Szielnicz, falu látképe (saroktörés) k. Sztracena, völgy, család k. Trencsénteplic, fürdő, látkép k. Trencsénteplic, Alojz Rosenfeld "Arco" szállodája (törés) Kárpátalja Beregszász (Berehovo), falu részlet, patak k. Nagyszőlős, mozaik kl. utcarészlet, gyógyszertár k. Ungvár, látkép zsinagógával k. Ungvár, utcarészlet Erdély Arad, városligeti tó k. Borsabánya, utcarészlet, k. Brassó, városháza k. Brassó, Ferenc József tér k. Buziásfürdő, parkrészlet a József forrással (sarokkopás) Dés, vasútállomás (foltosodás) k. Dicsőszentmárton, Erzsébet úti részlet, Schwartz Mór üzlete (kopott sarkok) k. Felsőilva, falu látképe és tájkép (képoldalon kopás)...300

13 k. Felsővisó, utcarészlet (foltok) k. Gyulafehérvár, Károly kapu k. Gyulafehérvár, Püspöki kastély k. Herkulesfürdő, látkép, hegyek, folyó Karánsebes, üdülőtelep (sarokhiány) k. Kékesfüred, fürdő (foltos) k. Kolozsvár, Mátyás király szobor, Fadrusz Jánostól (kopott sarkok) k. Kolozsvár, látkép, kőnyomatos kl. (nyúzott bélyeg, kopott sarkok) k. Kolozsvár, Deák Ferenc utca k. Kolozsvár, Hitler Adolf tér, MÁV üzletvezetőség Lugos, Gör. kel. templom, bazár (foltos, kopott sarok) k. Marosvásárhely, Transsylvania szálloda, Joós, Boskovics, Elekes és Günther üzleteivel (törések) k. Máramarossziget, Ref. főgymnázium (kopott sarkok) Nagybánya, Pocol-ház (enyhe sarokkopás) k. Nagykároly, mozaik kl. (Gr. Károlyi kastély, vasútállomás, városháza, polgári leányiskola) Nagyszeben (Hermannstadt) látkép k. Nagyvárad, Fekete Sas szálloda Nagyvárad, vasútállomás (kopott sarkok, nyúzott bélyeg) k. Naszód, Magyar Királyi Állami Népiskola k. Orsova, Vaskapu k. Segesvár, városháza és várostorony (kopott sarkok) k. Szatmárnémeti, M.kir. állami polg. fiúiskola k. Szatmárnémeti, Horthy Miklós tér, a székesegyházzal k. Szatmárnémeti, Pannonia szálló (saroktörés) k. Szinérváralja, Piactér, templomok k. Temesvár, Regatta Egyesület (kopott sarkok) k. Temesvár, Bega sor k. Temesvár, Iskolanővérek Intézete képeslapfüzet 28db lappal III.o. minőség k. Torda, Fő tér (nyúzott bélyeg) k. Tövis, vasútállomás (törött sarkok) Vizaknasósgyógyfürdő, Bercsényi sóstó (kopott sarkok) Délvidék Mohol, Róm. kat. templom belseje Szabadka, M.kir. állami tanítóképző intézet k. Szabadka, Kossuth utca, bank (sarokkopás) k. Szabadka, utcarészlet, üzletek k. Szávaszentdemeter, utcarészlet, üzletek k. Szenttamás (Srbobran) teniszpálya Versec, Parkrészlet és szanatórium k. Zenta, Szabadkai utca

14 Horvátország k. Crikvenica, szanatórium k. Eszék (Osijek) zsinagógával k. Fiume, Adria, hajókikötő (átvilágítós lap) Fiume, kikötő k. Fiume, kikötő, cukorka reklám Kraljevica, fürdőzők amatőr fotó kl Burgenland Féltorony, 3 képes kl. (Fő tér, Szentháromság, Frigyes főherceg kastélya) (kopott sarkok) Képeslap tételek db klf. városképes kl. + 1db militária lap vegyes minőségben Külföldi képeslapok db alpesi, nem futott képeslap (jó minőség) k. Nedec, vár (kopott sarkok) Külföldi képeslap tételek Franciaország 21db városképes kl + 1db német városképes kl + 2db művészlap (többségében jó minőség) db külföldi képeslap, döntően városképes db külföldi városképes kl Motívum képeslapok k. Bécs, üdvözlő, vadászmotívum dombornyomású kl. (sarokkopás) k. Újévi üdvözlő színes graf. kl WHW német segély graf. kl. (sarokkopás, kis törés) k. Bozó B.12. graf. kl k. Június 18. nagy teljesítményű gép start után k. Egészségügyi propaganda graf. kl Motívum tételek k. 13db vegyes, főleg vallási témájú kl. vegyes minőségben Üdvözlő lapok Újévi üdvözlő kl Irredenta k. Irredenta grafikai kl Katonai témák db katonai fotó ill. kl. (vegyes minőség) k. Katonai hadgyakorlat, üdvözlet a lágerből, kőnyomatos kl. (kis kopások) Olasz front, ágyú, amatőr fotó kl Olasz front, ágyú, amatőr fotó kl Olasz front, ágyú, amatőr fotó kl Olasz front, ágyú, amatőr fotó kl Olasz front, akasztott hazaáruló cseh légionisták amatőr fotó

15 Olasz front, akasztott hazaáruló cseh légionisták amatőr fotó Olasz front lelőtt olasz repülőgép roncsai fotó kl Olasz front lelőtt olasz repülőgép roncsai fotó kl db amatőr fotó ill. fotó kl az olasz frontról, közte érdekes felvételek as ágyú működés közben amatőr fotó as ágyú működés közben amatőr fotó k. 4db II.Vh. katonai graf. kl Cserkész Jamboree (dzsembori) cserkésztalálkozó, beszédet tart Sir R. Baden - Powell a cserkészet megalapítója k. Cserkész kl

16 Fodor Aukciósház Kft. Tel: Budapest, Pozsonyi út 54.. Fax: Megbízás a árverésre Név: Ügyfélszám: Cím:..... Telefon:.. Átvétel módja: személyesen postán (utánvétel, utalás) Megbízom a Fodor Aukciósház Kft-t, hogy az alábbiakban felsorolt tételeket a megadott maximális licitár erejéig részemre megvásárolja. Az árverési szabályokat ismerem és elfogadom. A megvásárolt tételek ellenértékét a számla kézhezvételekor kifizetem. Dátum:.. Aláírás:... Tételszám Ajánlat Tételszám Ajánlat Tételszám Ajánlat

14. Képeslap gyorsárverés

14. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban július 11-23. között. Ajánlattételi határidő: július 23.

Részletesebben

16. Képeslap gyorsárverés

16. Képeslap gyorsárverés 16. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhatodik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon december 12-17.. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

9. Képeslap gyorsárverés

9. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 6-15. között. Ajánlattételi határidő: május 15.

Részletesebben

11. Képeslap gyorsárverés

11. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenegyedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. szept. 26. és okt. 2. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

7. Képeslap gyorsárverés

7. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. október 10-17. között. Ajánlattételi határidő: október

Részletesebben

6. Képeslap gyorsárverés

6. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatodik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. szeptember 12-19. között. Ajánlattételi határidő: szeptember

Részletesebben

32. Numizmatikai gyorsárverés

32. Numizmatikai gyorsárverés 32. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. július 11-16. között.

Részletesebben

25. Numizmatikai gyorsárverés

25. Numizmatikai gyorsárverés 25. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonötödik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. november 8-13.

Részletesebben

20. Numizmatikai gyorsárverés

20. Numizmatikai gyorsárverés 20. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. július 19-24. között.

Részletesebben

29. Numizmatikai gyorsárverés

29. Numizmatikai gyorsárverés 29. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkilencedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. április 18-23.

Részletesebben

29. Filatéliai gyorsárverés

29. Filatéliai gyorsárverés 29. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. január 31. és február

Részletesebben

49. Filatéliai gyorsárverés

49. Filatéliai gyorsárverés 49. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. május 4-5-6-án. Ajánlattételi

Részletesebben

19. Numizmatikai gyorsárverés

19. Numizmatikai gyorsárverés 19. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. július 5-10.

Részletesebben

24. Numizmatikai gyorsárverés

24. Numizmatikai gyorsárverés 24. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. október 18-23.

Részletesebben

38. Numizmatikai gyorsárverés

38. Numizmatikai gyorsárverés 38. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincnyolcadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. November 28-

Részletesebben

31. Numizmatikai gyorsárverés

31. Numizmatikai gyorsárverés 31. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. június 19-25. között.

Részletesebben

47. Filatéliai gyorsárverés

47. Filatéliai gyorsárverés 47. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. március 13. - március 18. között!

Részletesebben

13. Numizmatikai gyorsárverés

13. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. március 18-20. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

6. Numizmatikai gyorsárverés

6. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. szeptember 14-19. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

Vásárlási feltételek az árveréseken

Vásárlási feltételek az árveréseken Vásárlási feltételek az árveréseken 1. A Műgyűjtők Háza Galéria és Aukciósház 1023 Budapest, Zsigmond tér 13. (továbbiakban: Ház) az árverési tárgyak tulajdonosa(i) vagy eladásra jogosultja(i) (továbbiakban:

Részletesebben

A Körút Antikvárium Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei

A Körút Antikvárium Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei 1 A Körút Antikvárium Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Érvényes 2014. június 13-tól Bevezető tájékoztató a webáruházról és a vállalkozásról Tájékoztatjuk, hogy a regitargyak.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) (az ÁSZF letölthető és eltárolható ide kattintva: www.keparuhaz.hu/aszf.pdf)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) (az ÁSZF letölthető és eltárolható ide kattintva: www.keparuhaz.hu/aszf.pdf) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) (az ÁSZF letölthető és eltárolható ide kattintva: www.keparuhaz.hu/aszf.pdf) Tartalom: 1. Felek megnevezése és az ÁSZF hatálya 2. A vásárlás menete 3. Kiszállítás,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Yamuna Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.yamuna.hu

Részletesebben

A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják.

A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük az Island Management Group Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a RANORO Hungary Kft. által üzemeltetett www.rmekszer.hu honlapon (a továbbiakban Webáruház) elérhető és megvásárolható termékekre

Részletesebben

A Puffybag webáruház Általános szerződési és felhasználási feltételei (ÁSZF) (hatályos 2014.07.15-től)

A Puffybag webáruház Általános szerződési és felhasználási feltételei (ÁSZF) (hatályos 2014.07.15-től) A Puffybag webáruház Általános szerződési és felhasználási feltételei (ÁSZF) (hatályos 2014.07.15-től) Az Általános Szerződési Feltételeket letöltheti PDF formátumban is. Kattintson ide A megrendelések

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelent ÁSZF tartalmazza a Kreatív Puzzle Játék webáruházban (továbbiakban Webáruház) történő vásárlás jogi feltételeit, valamint a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerinti

Részletesebben

NYÍLTVÉGŰ PÉNZPIACI BEFEKTETÉSI ALAP

NYÍLTVÉGŰ PÉNZPIACI BEFEKTETÉSI ALAP Az ERSTE NYÍLTVÉGŰ PÉNZPIACI BEFEKTETÉSI ALAP rövidített tájékoztatója Alapkezelő: ERSTE Bank Alapkezelő Rt. Letétkezelő: ERSTE Bank Hungary Rt. Forgalmazó: ERSTE Bank Befektetési Rt. Lajstromozási száma:

Részletesebben

A Philips Perfect Care árengedmény értékesítési akció szabályzata és feltételei

A Philips Perfect Care árengedmény értékesítési akció szabályzata és feltételei A Philips Perfect Care árengedmény értékesítési akció szabályzata és feltételei A jelen dokumentum tartalmazza a "Philips Perfect Care árengedmény" értékesítési akció (a továbbiakban csak: "értékesítési

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza az Tutiholmik webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: www.tutiholmik.hu 1. A Szolgáltató

Részletesebben