1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web:"

Átírás

1 Virányosi november-december Közösségi Ház 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web: Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a 156-os autóbusszal a végállomásig (menetidõ 10 perc), vagy a 155-ös autóbusszal a Fészek utcai megállóig. (Hétvégeken csak a 155-ös busz közlekedik!)

2 november 2. RENDEZVÉNYEK november 5. szombat Chopin: Cisz-moll keringõ Op. 64. ABONYI MAYA FOTÓKIÁLLÍTÁSA Chopin egyik legbensõségesebb zenei vallomása, lelki vívódásának rezdülései ebben a mûben teljesednek ki. Szomorúság, reménytelenség, a tüdõvész rohamai, majd a derûsebb boldogság érzet és a nagy szerelem illúziója, késõbb a siralmas kiábrándultság. Chopin mûve inspiráló, tiszta és vágyódó szívekben visszhangzik, amíg csak az ember él. A kiállítás megtekinthetõ november 30-ig, telefonon történõ egyeztetés után: november 7. hétfõ LELKÜNK TITKAI mentálhigiénés elõadássorozat A DEPRESSZIÓ VAJON LEGYÕZHETÕ? Az elõadássorozat az élet fontosabb, nehezebb területeit és problémáit járja körbe feltárva az okokat a lehetséges megoldásokkal. Az elõadások végén az elõadó a résztvevõk kérdéseire válaszol, személyes problémák megbeszélésére további segítség kérésére az elõadást követõen van mód. Szeretettel várunk minden érdeklõdõt, aki a lelki egészségét fontosnak tartja és mélyebben szeretné megismerni lelkünk titkait! A sorozat további témái: 3. Az epigenetika avagy a gondolataink és az életmódunk által miként tudjuk befolyásolni az örökölt génjeink mûködését az egészség vagy betegség irányában? (XII.5.) 4. Boldogság hormonjaink. Mit tesz velünk a hiánya? (I.9.) 5. A meg nem bocsátás, a harag, a düh fizikailag meg tud bennünket betegíteni? (II.6.) 6. A gondolataink által lehetséges daganatos betegséget okozni önmagunknak? (III.6.) 7. Lehet ölni a szavaink által? (IV.3.) 8. Hová vezet az érzelmi intelligencia hiánya? (V.8.) Elõadó: Kecskeméti János mentálhigiénés szakember Belépõdíj: 500 Ft/alkalom november szombat , vasárnap JÓTÉKONYSÁGI RUHAVÁSÁR a Széchenyi Lions Klub közremûködésével Nõi, férfi, gyermek: téli-nyári ruha, cipõ, táska, kiegészítõk. Alkudni lehet! A vásárlók a Gyermek Pszichiátria mûvészetterápiás részlegét és a Siket-Vak Egyesület fiataljainak nyári táborozását támogatja az Oroszlánkölyök Alapítvány közremûködésével.

3 november november 16. szerda RENDEZVÉNYEK SZABADSÁG VÁNDORAI - természetjárók klubja NYUGATI-TÁTRA A Nyugati-Tátra természeti szépségei: Rohácsi-tavak, szurdokok, a lengyel Choholowska völgy bemutatása mellett ismertetésre kerülnek történelmi és mûvészeti értékek is: Liptóújvár, Árvavár, a zólyomi Pusztavár, Turdossin Europa Nostra-díjas fatemploma, a szentantali Koháry-Coburg kastély. Elõadó: Koppány Zsuzsa Klubvezetõ: Sütõ-Nagy István Belépõdíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! november 18. péntek APS STÚDIÓ TÜNDÉRSZIGET vetítéssel egybekötött elõadás Elõadó: Laczkó Magyar György Klubvezetõ: Abonyi Maya fotómûvész Belépõdíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! november 20. vasárnap 9.00 XXV. ERKEL FERENC SAKK EMLÉKVERSENY A kerület általános és középiskolás tanulóinak, iskolai csapatainak, valamint sakk szakköreinek és klubjainak elõzetes jelentkezését várjuk, melyet a Virányosi Közösségi Ház címére kérünk elküldeni: viranyosikh@gmail.com Nevezési határidõ: november 11. péntek Kérjük a versenyzõket, hogy a Közösségi Házban 8.30-ig jelentkezzenek Rollinger Károly sakk-bírónál. Felnõttek és kísérõk a helyszínen nevezhetnek. A verseny szervezõi a nevezések létszámától függõen döntenek a lebonyolítás rendjérõl. A helyezett versenyzõk éremdíjazásban részesülnek, a legeredményesebb iskola csapata serleget kap. november 20. vasárnap I. VIRÁNYOSI SUDOKU BAJNOKSÁG Idén elsõ alkalommal kerül megrendezésre a XII. kerület sudoku rangadója, népszerûsítve a játékos gondolkodást és különleges megmérettetést kínálva az érdeklõdõk számára. Kerületünk középiskolás tanulói és felnõtt polgárai mérhetik össze tudásukat. Az elõzetes jelentkezéseket a viranyosikh@gmail.com címre várjuk. Nevezési határidõ: november 11. Kategóriánként az elsõ három helyezettet díjazzuk. A bajnokság részleteirõl a honlapunkon tájékozódhatnak! 3.

4 november-december RENDEZVÉNYEK november 29. kedd 9.00 és GYERMEKSZÍNHÁZ GRYLLUS VILMOS KONCERTJE Belépõdíj: Ft, óvodai csoportoknak 900 Ft/fõ Elõzetes jelentkezés szükséges! Telefon: november 29. kedd KERTBARÁT KÖR AZ ELMÚLT ÉVEKBEN MEGJELENT KÁRTEVÕK ELLENI VÉDEKEZÉS GYAKORLATA Elõadó: Zsigó György növényvédelmi szakmérnök Klubvezetõ: Bartók Sándor 30/ Belépõdíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! december 3. szombat IRÁNY út-víz ROSTA MARIAN /FÕVINFORM/ FESTÉSZ KIÁLLÍTÁSA Életem évtizedek után új IRÁNY-t vett, mert két éve minden szabad percemet ecsettel a kezemben töltöm. Ifjúkoromban nyolc évig tanultam festeni. Nemrég a Budai Képzõmûvész Egyesület versenyén a II. díjat hozta el Gül baba címû képem, de utcakép a legkedvesebb festményem és a logóm, vagyis útmérnökként mindig visszatér az út, mint IRÁNY. Ugyanakkor nem szakadtam el a gyermekkori víz IRÁNY-tól sem, a redukált színvilágtól, az elnyújtott formától. A feltárulkozó témák gazdagsága állandó alkotásra serkent. A kiállítás megtekinthetõ január 10-ig, telefonon történõ egyeztetés után: december 3. szombat HARMÓNIA TÁNCKLUB - MIKULÁS Klubvezetõ: Székely Attila Belépõdíj: Ft december 5. hétfõ LELKÜNK TITKAI - mentálhigiénés elõadássorozat Az epigenetika avagy a gondolataink és az életmódunk által miként tudjuk befolyásolni az örökölt génjeink mûködését az egészség vagy betegség irányában? Elõadó: Kecskeméti János, mentálhigiénés szakember Belépõdíj: 500 Ft/alkalom, bérlettel: Ft/8 alkalom 4.

5 december december 20. kedd RENDEZVÉNYEK december 16. péntek APS STÚDIÓ Na ki vagyok? ÉVZÁRÓ ÖSSZEJÖVETEL REJTVÉNYES VETÍTÉSSEL Klubvezetõ: Abonyi Maya fotómûvész Belépõdíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! KERTBARÁT KÖR AZ ÉV ÉRTÉKELÉSE, A JÖVÕ ÉV ELÕKÉSZÍTÉSE Klubvezetõ: Bartók Sándor 30/ Belépõdíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! december 21. szerda SZABADSÁG VÁNDORAI - természetjárók klubja EMLÉKEZÉS RÉGI KARÁCSONYOKRA PRÓZÁBAN ÉS KÉPEKBEN. Rövid összefoglaló az év túráiból, majd készülés az ünnepekre karácsonyi összeállításssal. Elõadó: Gál Csanád Klubvezetõ: Sütõ-Nagy István Belépõdíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! december 27. kedd HARMÓNIA ELÕSZILVESZTER Klubvezetõ: Székely Attila Belépõdíj: Ft KIÁLLÍTÁS A LÍVIA-VILLÁBAN (1121 Budapest, Költõ utca 1/a) A Lívia-villa megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl induló 21 és 21/A valamint a 212-es jelzésû autóbusszal és a 60-as jelzésû fogaskerekû vasúttal a Városkút megállóig. november 11. péntek A tájképek muzsikája SIEKIERSKI ZENÓBIA FESTÕMÛVÉSZ A XII. kerületi gyökerekkel rendelkezõ Siekierski Zenóbia munkásságának vezérfonala a lengyel és a magyar táj, melyet olaj- és akvarell képeken örökít meg. Köszöntõt mond Nyitrai Zoltán a Budapest XII. kerületi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, majd Trojan Tünde mûvészettörténész mutatja be a kiállítás anyagát. A kiállítás megtekinthetõ november végéig, elõre egyeztetett idõpontban: november 11. péntek A Szent Efrém Férfikar koncertje Lengyelország Nemzeti Függetlenség Napja alkalmából. A belépés díjtalan! 5.

6 november-december RENDEZVÉNYEK A LÍVIA-VILLÁBAN (1121 Budapest, Költõ utca 1/a) A Lívia-villa megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl induló 21 és 21/A valamint a 212-es jelzésû autóbusszal és a 60-as jelzésû fogaskerekû vasúttal a Városkút megállóig. JELES NAPOK KÉZMÛVES JÁTSZÓHÁZ a Kenderkóc Népi Játszóház vezetésével óvodások és kisiskolások részére. november 21. hétfõ ADVENT Adventi ajtódísz és koszorú készítése (A koszorúhoz gyertyát mindenki hozzon, alapot a helyszínen vásárolhat 250 Ft-ért.) december 5. hétfõ KARÁCSONYI DÍSZEK, ANGYALKÁK KÉSZÍTÉSE Belépõdíj: 500 Ft/fõ Elõzetes jelentkezés szükséges: KICSIKNEK ÉS SZÜLEIKNEK KEREKÍTÕ TIPPENTÕ hétfõ A foglalkozásokra pár hónapos kortól várják a babákat, kisgyerekeket szüleikkel, nagyszüleikkel. A 40 perces foglalkozásokon a magyar néphagyományból merített ölbeli játékok, mondókák és dalok közt kalandozhatnak a kisgyermekek szüleikkel és nagyszüleikkel, és kötetelen módon ízlelgethetik a magyar néptánc alapjait. Cirókázás, lovagoltatás, hintáztatás, sétáltatókkal, tánccal színesítve. Bõvebb információ, bejelentkezés: Vezetõ: Cseke-Marosi Eszter tánc- és drámapedagógus GYEREKEKNEK, FIATALOKNAK A Magyar Örökség Díjas, Európa Táncdíjas és Prima Primissima Díjas CSILLAGSZEMÛ TÁNCEGYÜTTES NÉPTÁNC OKTATÁS szerda és péntek óvodásoknak kisiskolásoknak Mûvészeti vezetõk: Timár Sándor a Nemzet Mûvésze, Állami és Kossuth-díjas, Érdemes Mûvész, a Hegyvidék Díszpolgára és Timár Böske táncmûvész

7 november-december GYEREKEKNEK, FIATALOKNAK TÁRSASTÁNC HARMÓNIA TÁNCKLUB Kezdõ tánciskola: vasárnap Részvételi díj: Ft/fõ/10 alkalom Versenytánc elõkészítõ: vasárnap Részvételi díj: Ft/fõ/hó Klubvezetõ: Székely Attila MÛVÉSZI TORNA az Óbuda Mozgásmûvészeti Iskola szervezésében kedd és csütörtök Mûvészi torna Berczik Sára módszerével, iskolarendszerûen egymásra épülõ korosztályos csoportokban, 4 éves kortól. Testképzõ- és mozgásfejlesztõ gimnasztika sok tartásjavító gyakorlattal, zenei kísérettel. A foglalkozást vezeti: Mády Krisztina Információ: , 20/ , HANGSZERVARÁZS - ZENEtanoda ROSALES ZENEóvoda Játéknak megélt iskolai elõkészítõ és fejlesztõ módszer, 30 alkalomra kidolgozott tematikával, furulya használattal, egyedi zenei és érzékszervi játékgyûjteménnyel, feladatés kottafüzetekkel. Kiscsoportos zenei fejlesztés, a hangszertanulás irányelvein alapuló egyedi pedagógiai és fejlesztõ módszerrel. kedd Dúr-moll Moderátó Allegro Információ: Nagy Teréz kulturális menedzser 30/ Vezetõje: Nagy Mária az Operaház zenekari mûvésze és gyerekprogramok játékmestere 30/ , hangszervarazs@gmail.com IFJÚSÁGI SAKK SZAKKÖR szerda éves kortól várjuk az érdeklõdõket. Vezeti: Rollinger Károly Részvételi díj: 500 Ft/alkalom, Ft/hó, Ft/félév ANGOL NYELVOKTATÁS csütörtök középsõ- és nagycsoportos óvodásoknak Beszédcentrikus oktatás 4-8 fõs csoportokban. Folyamatosan továbbfejlesztett tananyagok, speciálisan képzett Helen Doron tanárok. Jelentkezés folyamatosan. Endre Judit: 30/ Részvételi díj: Ft/hó 7.

8 november-december FELNÕTTEKNEK AJÁNLJUK PREVENTÍV GERINCTRÉNING szerda Célja: a helyes testtartás megéreztetése, ennek megtartása. Módja: helyes testtartásban izomerõsító gyakorlatok végzése zenére. A gyakorlatok rendszeres végzésével elkerülhetõ a porckorongsérv, az izületi kopás, a csontritkulás. Minden korosztály számára ajánlott! Vezeti: Borbély Enikõ Részvételi díj: Ft/alkalom, Ft/10 alkalom BABA-MAMA TORNA kedd és csütörtök (kivétel minden hónap 2. keddi napja) A tornára szerettel várunk minden kisgyerekes édesanyát, aki kikapcsolódásra, baráti kapcsolatokra, testmozgásra vágyik. Amíg a mamák tornáznak, addig a gyermekek, felügyelet mellett játszanak! Vezeti: Borbély Enikõ fitness oktató 30/ Részvételi díj: Ft/alkalom, Ft/10 alkalom KARBANTARTÓ TORNA kedd és péntek és A test teljes átmozgatása, hogy minden nap frissen ébredhessünk (gerinc-, csípõ-, vénás torna, légzõgyakorlatok). Vezeti: Krizsánné Bucsú Andrea gyógytornász 20/ Csillagszemû Táncegyüttes NÉPTÁNC OKTATÁS szerda és péntek Vezeti: Timár Böske táncmûvész EGÉSZség JÓGA péntek A Hatha Jóga, az ászanák gyakorlásával megtanít arra, hogyan legyünk egészségesek a természet erõit tudatosan felhasználva testünkben és lelkünkben, fokról fokra fejlesztve akatarerõnket. Vezeti: Ruff Annamari 20/ RAJZTANODA csütörtök Felvételi elõkészítés, festészeti technikák (portré, csendélet, mozdulatvázlatok), rajz oktatása. Vezeti: Z. Szabó Zoltán festõmûvész 30/

9 november-december FELNÕTTEKNEK AJÁNLJUK JÓGA hétfõ kezdõ, haladó A jóga gyakorlása segíti a testi-lelki és szellemi egészség és harmónia megteremtését, a jó közérzet kialakítását és fenntartását. A tanfolyam felépítése lehetõvé teszi, hogy a kezdõ és haladó csoportba is bármikor be lehet kapcsolódni. Klubvezetõ: Bucher Katalin 30/ FELNÕTT MÛVÉSZI TORNA hétfõ - szerda - péntek és A foglalkozás ajánlott mindazoknak, akik szép és természetes mozgások útján szeretnének eljutni izomerejük, állóképességük, hajlékonyságuk fejlesztéséhez, testük fizikai.karbantartásához, alakjuk formálásához. Vezeti: Tass Olga mesteredzõ, olimpiai bajnok Jelentkezés, információ: TÁRSASTÁNC Haladó: vasárnap Kezdõ: vasárnap Klubvezetõ: Székely Attila Részvételi díj: Ft/fõ/alkalom Harmónia Táncklub ROCK AND ROLL TÁNCTANFOLYAM szerda Részvételi díj: havi tagdíjjal 500 Ft, ill Ft/fõ/alkalom Klubvezetõ: Székely Attila 30/ ZUMBA kedd és csütörtök (kivétel minden hónap 2. keddi napja) Vezeti: Borbély Enikõ zumba oktató Részvételi díj: Ft/alkalom, Ft/10 alkalom ÉLJ 100 ÉVET EGÉSZSÉGESEN a meridián gyakorlatokkal kedd 9.00 A tornát vezeti: Szigeti Magdolna A torna ingyenes, terembérleti hozzájárulás 300 Ft/fõ Bõvebb információ: 9.

10 november-december KLUBOK FOLTOS MaMoK Foltos Magyar Modern Klub minden hónap negyedik szerda (november 23.) A nagy érdeklõdésre való tekintettel a Virányosi Közösségi Házban egy állandó klub alakult, ahol a modern stílusú foltmunkák szerelmesei havonta egy alkalommal közös varrással hódolhatnak szenvedélyüknek. Tagsági díj: Ft/év, alkalmi látogatókat is szeretettel várunk 500 Ft/klubnap áron. "NAMASTÉ ASPERGER KORTÁRS KLUB autizmussal élõ fiatalok számára minden hónap 2. vasárnap (november 13. december 11.) A klub változatos programokkal várja a fiatalokat: kézmûvesség, drámajáték, színház- és kiállításlátogatás, túrák. Segítséget nyújt a munkavállalásban, a világ dolgaiban való eligazodásban. A klubot vezeti: Vadasné Tóth Mária: 30/ TÉRY ÖDÖN TURISTA BARÁTI TÁRSASÁG kedd A jól összeszokott, önszervezõdõ baráti kör intézményünkben tervezi meg soron következõ túráit, és itt osztják meg egymással a kirándulások tapasztalatait, tanulságait. Vezeti: Mészáros János BLESS YOU GYM TORNASZALON BOMBA FORMÁBA HOZ! Ettõl még VONZÓBB és magabiztosabb NÕ leszel! TORNÁZZ, formáld az alakod velünk! Nyitva a hét minden napján! Foglalkozások idõpontjai: hétfõ: 8, 9, 17, 18 órától kedd: 8, 9, 17, 18, órától szerda: 8, 9, 17, 18 órától csütörtök: 8, 9, 17, 18, órától péntek: 8, 9, 15, 16, órától szombat, vasárnap: 8, 9, 10 órától Részvételi díj: Ft/alkalom, bérlettel kedvezmény! Információ a ös telefonszámon 10.

11 november-december SZAKTANÁCSADÁS SZOLGÁLTATÁSOK Dr. Petrich Judit akupunktúrás orvos hétfõ , csütörtök Bejelentkezés: 30/ PORCELÁNBEMUTATÓ ÉS VÁSÁR Gombos Piroska porcelánfestõ Erzsébet-napi vásár november 16. és Karácsonyi asztaldíszek és készletek december 7. és LI-FE MASSAGE Irodai székesmasszázs, frissítõ, relaxáló masszázs kedd-péntek , szombat Idõpont egyeztetés: Liskán Ferenc gyógymasszõr 20/ TEREMBÉRLÉS A háromszintes épület 100-m2-es tetõtéri légkondicionált nagyterme koncertek, elõadások, táncestek, tanfolyamok, ünnepségek befogadására alkalmas. A középsõ szinten 40 fõs elõadóterem, társalgó várja a látogatókat. Terembérleti díjak: Nagyterem: Ft/óra, technikával Ft/óra Ft/óra 50 fõ felett Ft/óra 22 óra után Elõadó I: Ft/óra, technikával Ft/óra Társalgó: Ft/óra Információ és egyeztetés hétköznapokon ig, Orvos Gabriella VIRÁNYOSI TÁRSALGÓ Társalgónkban a napilapokon kívül Családi Lap, Pesti Mûsor, Hegyvidék újság olvasható, valamint wi-fi használat biztosított. HIRDETÉSI FELÜLET BÉRLÉSE Várjuk magánszemélyek és cégek jelentkezését hirdetési felület bérlése céljából. Bérelhetõ felületek: mûsorfüzet, üveges vitrin, hirdetési tábla, LCD képernyõ. A feltételekrõl bõvebb információt a as telefonszámon kérhet. 11.

12 december ADVENT A HEGYVIDÉKEN november 27 - december 24-ig Advent elsõ vasárnapján tizennegyedik alkalommal nyitja meg kapuit az Advent a Hegyvidéken kézmûves vásár és kulturális programsorozat. Az idei gyermekrajzpályázat díjnyertes alkotásai megtekinthetõek lesznek a Polgármesteri Hivatal földszinti folyosóján. Ünnepélyes vásárnyitó november 27-én, vasárnap kor. A mûsorsorozatban fellép Gryllus Vilmos, a Sashegyi Néptánccsoport, a Görömbõ Kompánia, az Eszter-lánc mesezenekar, Szeder-Szabó Szilvia és együttese, a Solti György Zeneiskola Rézfúvós Kamaraegyüttese, az Erkel Operastúdió, a Membrán együttes, a Nefelejcs Bábegyüttes, Szalóki Ági, Weszely Ernõ harmónikamûvész, a Vodoo Papa duó, a Hajdú Klára és Fenyves Márk duó, a Tûzfészek Társulat, az S-Cort Acoustic Band, a Bujdosó Eszter és Fenyves Márk duó, a Kész Petra és Vikukel Dániel duó, a M.É.Z. együttes, valamint a Gellért Kórus. A kisebbeket játszóház, ajándékkészítés és a Gyurmarci marcipángyurmázás várja a jurta sátorban. Szombatonként órakor a kerületi egyházközségek képviselõi gyújtják meg az adventi gyertyákat rövid mûsor kíséretében. Kedden és csütörtökön a gyerekeké a színpad, a kerületi óvodák és iskolák csoportjai mutatkotnak be karácsonyi mûsoraikkal. Helyszín: a XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat (XII. Böszörményi ) elõtti közösségi tér, a Kiss János altb. utca, Böszörményi út és a Törpe utca közötti szakasza. Támogatók: Budapest Fõváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat, Szamos Csokoládé Mûhely Információ: adventahegyvideken.wixsite.com/2016 Jókai Klub:(06-1) Herczeg Józsefné és Litauszki Erzsébet Virányosi Közösségi Ház:(06-1) Nagyné Orvos Gabriella ÁLDOTT KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT kívánnak a Virányosi Közösségi Ház munkatársai Nem volna más vallás, Nem volna csak ennyi: Imádni az Istent És egymást szeretni... Karácsonyi rege Ha valóra válna, Igazi boldogság Szállna a világra... (Ady Endre) Felelõs kiadó: Herczeg Józsefné igazgató Megjelenik: 1000 példányban A mûsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web:

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web: Virányosi 2017. november-december Közösségi Ház 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a 156-os

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2018. 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 06 1 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a 156-os autóbusszal a

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2016 május-június 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthető a Széll Kálmán térről a 156-os autóbusszal

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2016 január-február 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthető a Széll Kálmán térről a 156-os autóbusszal

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2017. január-február 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a 156-os

Részletesebben

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web:

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web: Virányosi 2017. szeptember-október Közösségi Ház 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2017. március-aprilis 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthető a Széll Kálmán térről a 156-os

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2016 március-április 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthető a Széll Kálmán térről a 156-os autóbusszal

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2017. 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 06 1 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a 156-os autóbusszal a

Részletesebben

Közösségi Ház. 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 Tel.: 275 1394 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.

Közösségi Ház. 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 Tel.: 275 1394 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos. Virányosi 2015 szeptember-október Közösségi Ház 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 Tel.: 275 1394 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthető a Széll Kálmán térről

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház HEGYVIDÉKI HEGYVIDÉKI ZENÉS PÉNTEK DÉLUTÁN a XII. kerületi Polgármesteri Hivatal melletti téren 16-19 óráig Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 23-25. Folytatódik a Hegyvidéki Zenés Péntek Délután rendezvénysorozat,

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház 20 14 HEGYVIDÉKI HEGYVIDÉKI ZENÉS PÉNTEK DÉLUTÁNOK a XII. kerületi Polgármesteri Hivatal melletti téren 16-19 óráig Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 23-25. Folytatódik a Hegyvidéki Zenés Péntek Délután

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA Erkel Ferenc Művelődési Központ 2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA 2092 Budakeszi, Fő u. 108. Tel/fax: 06-23-451-161 www.efmk-budakeszi.hu, info@efmk-budakeszi.hu Szeptemberi programjaink Szeptember 20-án, (péntek)

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény.

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Kedves Lakók, Szülők, Gyerekek! A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Alaptevékenysége az iskoláskorúak általános iskolai oktatása, napközi otthonos ellátásuk, a gyermekek, fiatalok,

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA,

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA, Felhívás! A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2011. december 21-2012. január 2-ig zárva tart. Nyitás 2012. január 3-án. Derecske Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és partnerét

Részletesebben

Nagy Előd festő- és éremművész, Nagy Botond fotós. 2012. november 19-én, hétfőn 18 órára. kiállításának megnyitójára

Nagy Előd festő- és éremművész, Nagy Botond fotós. 2012. november 19-én, hétfőn 18 órára. kiállításának megnyitójára A Kozák téri Közösségi Ház és a kiállító tisztelettel meghívja Önt és kedves családját, barátait Nagy Előd festő- és éremművész, valamint fia Nagy Botond fotós kiállításának megnyitójára 2012. november

Részletesebben

PROGRAMFÜZET. 2015. február június

PROGRAMFÜZET. 2015. február június PROGRAMFÜZET 2015. február június 2 www.algyokultura.hu ADATOK Faluház Búvár u. 5. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8-20 óráig, rendezvények esetén ettől eltérően. Hétvégenként a rendezvényeknek megfelelően.

Részletesebben

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig musical premiere DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra Belépõdíj: 1000 Ft Eisemann Mihály- Szilágyi László ÉN ÉS A KISÖCSÉM zenés bohózat 2

Részletesebben

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár programjai szeptember II. Rákóczi Ferenc Könyvtár

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár programjai szeptember II. Rákóczi Ferenc Könyvtár 2019. szeptember 9 15. II. Rákóczi Ferenc Könyvtár Miskolc, Görgey Artúr u. 11. Szeptember 11., szerda 14.00 Mit Miskolc adhatott az elővárosainak is Kerekasztal-beszélgetés Miskolc város és a Miskolc

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

BERCZIK SÁRA BUDAI TÁNCKLUB 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV ÓRARENDJE MŰFAJONKÉNT

BERCZIK SÁRA BUDAI TÁNCKLUB 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV ÓRARENDJE MŰFAJONKÉNT BERCZIK SÁRA BUDAI TÁNCKLUB 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV ÓRARENDJE MŰFAJONKÉNT MŰVÉSZI TORNA 15.15-16.00 ISKOLÁS (11-12 ÉVESEK) SZOLLÁS ERZSÉBET 16.15-17.00 ÓVODÁS (4-5 ÉVESEK) SZOLLÁS ERZSÉBET 17.00-17.45

Részletesebben

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín 2019.02.7 Csütörtök Vámos Miklós: Legközelebb majd sikerül 2019.02.8 Péntek Világjárók Hátizsákkal Vietnámtól Mexikóig 2019.02.14.

Részletesebben

A Váci Mihály Művelődési Ház szakkörei, klubjai, kiscsoportjai

A Váci Mihály Művelődési Ház szakkörei, klubjai, kiscsoportjai Hagyományőrző Népi Együttes Művészeti vezető: Széphalmi Zoltán Váci Mihály Művelődési Ház (október 30-ig az Innovációs Centrumban) szerda 19.00-21.00 Népdalkör Vezeti: Kovács László népzenész kedd 17.00-19.00

Részletesebben

Beiskolázási információk

Beiskolázási információk Újbudai Teleki Blanka Általános Iskola Teleki-Blanka-Grundschule Beiskolázási információk Ö R Ö K Ö S ÖKOISK LA 2017/2018 A TELEKI Iskolánkban a pedagógiai munka legfőbb célja olyan tartalmas, bensőséges

Részletesebben

Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett kiállítása

Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett kiállítása Programajánló Szeptember 12-ig megtekinthető Előtéri fotókiállítás: Nyugat-nógrádi barangoló Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából

Részletesebben

Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár évre

Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár évre Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár 2019. évre Időpont Rendezvény Helye Jan. 04. Egy kis esti természettudomány Múzeumi rejtélyek Jan. 06. Újévi koncert a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekarral

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és júniusi programjainkat ajánljuk figyelmébe, külön felhívnánk figyelmét a MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁRA! Programok: Múzeumok

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Alapítvány 20/283-2013 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG

2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG 2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG JANUÁR Település Időpont Rendezvény Zalalövő Január 15. Informatikai és családi nap Nagylengyel Január 22. Asztalitenisz bajnokság Nagylengyel Január

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5.

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. MEGHÍVÓ Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. 2011. június 2. csütörtök 18.00 óra A Dunavarsányi Napok rendezvénysorozat nyitóünnepsége, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Év végi Hangversenye

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és aktuális programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi kalendárium 2011.április 16. Februárban útjára indítottunk

Részletesebben

VEGYESCIKK KEReSKEDÉS

VEGYESCIKK KEReSKEDÉS DERECSKEI PROGRAMFÜZET E-mail:programfuzet@gmail.com 2007. DECEMBER HÓ Közösségi programok Klubok, tanfolyamok Zenés rendezvények Iskolai programok Kiállítás, vásár Színház, mozi Egyházi élet Áldott, Békés

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

A játszóház nyitvatartása. Helyszín:

A játszóház nyitvatartása. Helyszín: A játszóház nyitvatartása 2018. 09. 03. 12. 31. Hétfôtôl péntekig: 09.00 18.00 Szombaton: 15.00 18.00 Vasárnap: 10.00 13.00 Játszóház hétköznap: 1000 Ft/gyermek/óra, utána minden megkezdett 30 perc 500

Részletesebben

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM OKTÓBER 14. KEDD 10:00 CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM Az induló helyismereti klub vendége a VERSEGHY KÖR HÍDVÉGI ILONA: Szemelvények a szolnoki gépipari technikum történetéből című

Részletesebben

A 2014/2015. nevelési év ÓVODAI RENDJE. KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4.

A 2014/2015. nevelési év ÓVODAI RENDJE. KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4. A 2014/2015. nevelési év ÓVODAI RENDJE KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4. A nevelési- oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII.31.)

Részletesebben

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Programfüzet Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Augusztus 8. péntek Futóverseny Göncről Vizsolyba 10.00 Szenczi Molnár Albert nyomában futóverseny Gönc és Vizsoly

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program 10 - A Bocskai István Ált. Isk. és AMI fúvószenekarának és majorette csoportjának bemutatója - Bocskai István

Részletesebben

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín Kedd Farsangtemetés Pilisvörösvári Német Nemzetiségi

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín Kedd Farsangtemetés Pilisvörösvári Német Nemzetiségi DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín 2018.02.13 Kedd Farsangtemetés, Werischwarer Heimatwerk 2018.02.16 Péntek 3500 Km a Mária Úton 2018.02.17 Szombat Színház -Oscar

Részletesebben

20 éves Lajosmizse Város 2013. évi rendezvénynaptár

20 éves Lajosmizse Város 2013. évi rendezvénynaptár Mesemondó verseny nagycsoportos óvodásoknak - intézményi 20 éves Lajosmizse Város 2013. évi rendezvénynaptár Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője március 7. Szent Lajos u. Óvoda 14.30

Részletesebben

Szinyei Merse Pál: Parkban (részlet)

Szinyei Merse Pál: Parkban (részlet) Szinyei Merse Pál: Parkban (részlet) Májusi Program HONVÉD KULTURÁLIS KÖZPONT 1899 óta a katonaközösségek szolgálatában Nyitva: minden nap 8-22 óráig 1143 Budapest, Stefánia út 34-36. Telefon: (1) 460

Részletesebben

A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014

A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014 A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014 SZEPTEMBER Szeptember 16. kedd 18:00 Találkozás a festészettel I. Színek versek hangulatok: Hölgyek ecsettel és tollal Festménykiállítás

Részletesebben

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA nevelési évre

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA nevelési évre SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA 2017-2018. nevelési évre FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT ÓVODÁJA Kedves Kollégák! SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLAT a 2017/2018-as nevelési évre Szeretettel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a 2017

Részletesebben

2017. évi Városi rendezvényterv. 1. sz. melléklet. Ferenczné Fajta Mária. Készítette: I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek

2017. évi Városi rendezvényterv. 1. sz. melléklet. Ferenczné Fajta Mária. Készítette: I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek 1. sz. melléklet 2017. évi Városi rendezvényterv Készítette: Ferenczné Fajta Mária mb. intézményvezető I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek I. Nemzeti és állami ünnepek Március 15. Az 1848/49-es

Részletesebben

egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F REFoRMÁTuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK Egyházi búcsú szentmise és körmenet GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET

egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F REFoRMÁTuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK Egyházi búcsú szentmise és körmenet GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F gyóni KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉg A gyóni katolikus misék időpontja AugusztusbAn A következőképpen változik, szabadság miatt. augusztus 11-től szeptember 8-ig:

Részletesebben

ISKOLAHÍVOGATÓ FOGLALKOZÁS

ISKOLAHÍVOGATÓ FOGLALKOZÁS ISKOLAHÍVOGATÓ FOGLALKOZÁS Szülők számára tájékoztató Gyermekek számára iskolahívogató foglalkozás Ismerkedés minden tanítóval Hetente, csütörtök 16,30 óra Kertvárosi iskolaválasztó 2017. február 11. Beiratkozás

Részletesebben

XII. Őrségi Tökfesztivál

XII. Őrségi Tökfesztivál XII. Őrségi Tökfesztivál 2015. szeptember 25-27. Szeptember 25. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Töktermesztői konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18 00 Egyszer

Részletesebben

A játszóház nyitvatartása Helyszín:

A játszóház nyitvatartása Helyszín: A játszóház nyitvatartása 2019. 09. 01. 12. 21. Hétfôtôl péntekig: 09.00 18.00 Szombaton: 15.00 18.00 Vasárnap: 10.00 13.00 Helyszín: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház, 1138 Budapest, Dagály utca 15/A

Részletesebben

Szeptember. 14 péntek 7:45. felvételi tájékoztató iskolánkról leendő 5. és 9. évfolyamos diákjaink szüleinek. 17 hétfő 17:00

Szeptember. 14 péntek 7:45. felvételi tájékoztató iskolánkról leendő 5. és 9. évfolyamos diákjaink szüleinek. 17 hétfő 17:00 Szeptember 2 vasárnap 9:00 tanévnyitó 9:30 Veni Sancte szentmise az 1-4. évfolyamnak 3 hétfő 1. tanítási nap 14:00-17:30 zeneiskolai beiratkozás régi és új hangszeres növendékeknek helyszín: az általános

Részletesebben

XIII. évfolyam - 9. szám 2012. Október (a Dr. Brusznyai Árpád Művelődési Ház és Könyvtár előtti kopjafánál rossz idő esetén a nagyteremben) október 24. (szerda) 17:00 Könyvtár TOP lista - szeptember 1.

Részletesebben

A 2016/2017. nevelési év ÓVODAI RENDJE. KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4. OM azonosító:

A 2016/2017. nevelési év ÓVODAI RENDJE. KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4. OM azonosító: A 2016/2017. nevelési év ÓVODAI RENDJE KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4. OM azonosító: 029 524 1 A nevelési- oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló

Részletesebben

Kaposvári Advent Karácsonyi Ünnepi Hetek november 28 december 21

Kaposvári Advent Karácsonyi Ünnepi Hetek november 28 december 21 Kaposvári Advent Karácsonyi Ünnepi Hetek 2010. november 28 december 21 November 28. (vasárnap) 17.00 óra S a szívedbe Uram, adjál szeretetet Ünnepélyes programnyitó Közreműködik: Kodály Zoltán Központi

Részletesebben

honismereti, kerámia, grafikai, népdalkör, könyvbarát, szûrrátét, citera, leánykórus. (A szakkörök havi díja: 500 Ft).

honismereti, kerámia, grafikai, népdalkör, könyvbarát, szûrrátét, citera, leánykórus. (A szakkörök havi díja: 500 Ft). 2007. SZEPTEMBER KÖNYVTÁR ISKOLAI PROGRAMOK SPORT KLUBOK, FOGLALKOZÁSOK ZENÉS RENDEZVÉNYEK EGYHÁZI ÉLET MOZI, SZÍNHÁZ OÁZIS KIÁLLÍTÁS, VÁSÁR SZAKKÖRÖK, TANFOLYAMOK A MÛVELÕDÉSI KÖZPONTBAN: Szeptemberben

Részletesebben

VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára Békéscsaba, Andrássy út Tel.: 66/

VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára Békéscsaba, Andrássy út Tel.: 66/ A programjai 2017. 2017. január 16. Tücsök Peti zenés interaktív gyermekműsora 2017. január 23 február 14. Vasutas Galéria FISAIC fotókiállítás, megnyitó: január 23. 2017. január 27. Tabán Táncegyüttes

Részletesebben

SOMORJAI TAGÓVODA MUNKATERVE. Az intézmény neve: Jánossomorjai Aranykapu Óvoda Somorjai Tagóvoda Intézmény címe: 9242 Jánossomorja, Kossuth u. 12.

SOMORJAI TAGÓVODA MUNKATERVE. Az intézmény neve: Jánossomorjai Aranykapu Óvoda Somorjai Tagóvoda Intézmény címe: 9242 Jánossomorja, Kossuth u. 12. SOMORJAI TAGÓVODA MUNKATERVE Az intézmény neve: Jánossomorjai Aranykapu Óvoda Intézmény címe: 9242 Jánossomorja, Kossuth u. 12. A feladatok ellátásában közreműködők: Csoport neve, összetétele életkor szerint

Részletesebben

2014 év. Környezettisztasági hét

2014 év. Környezettisztasági hét 2014 év Környezettisztasági hét 2014. 04.10. Évek óta hagyományos program áprilisban a Kőszár-hegymenet, melyet egy takarítási akció előz meg. A környezettisztasági hét célja településünk szebbé tétele,

Részletesebben

VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál április (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna

VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál április (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál 2018. április 21-22. (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna Versenykiírás Az Abigél Többcélú Intézmény és a Pro Homo Egyesület közös szervezésében kerül

Részletesebben

HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira

HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira Ideje: 2017. szeptember 29 - október 13. Programszervező

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi készülődés Dohóczki Mónika

Részletesebben

2014.október Gyermekek Háza

2014.október Gyermekek Háza 2014.október Gyermekek Háza 2014.október 1. 17.45-19.45 óráig 2014.október 1. 15-17 óra István fotográfus.. Részvételi díj: 4.500 Ft/hó. 2014.október 2. 9.15-9.45 óra 2014.október 2. 10-10.40 óra és 11-11.40

Részletesebben

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Bevezetés A Muzsika Hídja Fesztivál Szervezőbizottsága 2015-ben is megrendezi a Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivált Budapesten 2015. július 25-26-án, első

Részletesebben

A VAS MEGYEI BÁZISÓVODÁK NYILVÁNOS SZAKMAI PROGRAMJAI, JÓ GYAKORLATOS BEMUTATÓI A 2016/2017. TANÉVBEN

A VAS MEGYEI BÁZISÓVODÁK NYILVÁNOS SZAKMAI PROGRAMJAI, JÓ GYAKORLATOS BEMUTATÓI A 2016/2017. TANÉVBEN A VAS MEGYEI BÁZISÓVODÁK NYILVÁNOS SZAKMAI PROGRAMJAI, JÓ GYAKORLATOS BEMUTATÓI A 2016/2017. TANÉVBEN Benned a létra (?) (W.S) 9.00-11.0 Mikrocsoportos foglalkozás nagycsoportos gyermekekkel (terepgyakorlat,

Részletesebben

2013. április havi programtáblázat

2013. április havi programtáblázat Apáczai Csere János Városi Művelődési Központ 8900 ZALAEGERSZEG, Apáczai Csere János tér 5. Telefon: 92/511-210 Fax: 511-213, Pf.: 168 E-mail: kozmuvelodes@apaczaizeg.hu Web: www.apaczaizeg.hu 2013. április

Részletesebben

NYÁRI KALENDÁRIUM. Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét

NYÁRI KALENDÁRIUM. Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét Június 01. hétfő NYÁRI KALENDÁRIUM Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét Kalandozások Napja Lovas kocsikázás településeink utcáin Június 02. kedd Tűzoltók, Rendőrök Napja 10. 00 11. 00 Ismerkedés a tűzoltók,

Részletesebben

NAPKÖZIS MUNKAKÖZÖSSÉGI MUNKATERV 2012/2013.

NAPKÖZIS MUNKAKÖZÖSSÉGI MUNKATERV 2012/2013. NAPKÖZIS MUNKAKÖZÖSSÉGI MUNKATERV 2012/2013. Munkaközösségünk helyzete: 6 napközis csoport működik délutános műszakban. A napközis nevelők munkájába több osztálytanító is bekapcsolódik. Minden napközis

Részletesebben

23. BOLYAI NYÁRI AKADÉMIA 2015. Analitikus program

23. BOLYAI NYÁRI AKADÉMIA 2015. Analitikus program 23. BOLYAI NYÁRI AKADÉMIA 2015 "A nyelv írja a szöveget, a beszéd szövi a szellemet" Kántor Zoltán A kommunikációs kompetenciák fejlesztése tanórán A. Curriculáris szempontok Analitikus program 1. Tanfolyam

Részletesebben

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptára

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptára Lajosmizse Város 2019. évi kulturális rendezvénynaptára Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője Csincsik Zoltán festőművész kiállítása 2019. január 09-26. Jobb agyféltekés rajztanfolyam 2019.

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA 2016 / NEVELÉSI ÉVRE

KÖZZÉTÉTELI LISTA 2016 / NEVELÉSI ÉVRE KÖZZÉTÉTELI LISTA 2016 / 20167 NEVELÉSI ÉVRE Készült: A Nemzeti Köznevelési Törvény végrehajtásáról szóló 229./2012. (VIII.28.) Kormányrendelet 23. (1) (2) alapján Az intézmény adatai: Székhely óvoda:

Részletesebben

A 2018/19-ES TANÉV FELADATTERVE

A 2018/19-ES TANÉV FELADATTERVE A tanév rendje: A 2018/19-ES TANÉV FELADATTERVE A 2018/2019. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2018. szeptember 3. (hétfő), az utolsó tanítási napja 2019. június 14. (péntek). Az őszi szünet előtti

Részletesebben

KUKUCSKÁLÓ PROGRAM. Hevesi József Általános Iskola. Alapfokú Művészeti Iskola tanév

KUKUCSKÁLÓ PROGRAM. Hevesi József Általános Iskola. Alapfokú Művészeti Iskola tanév Mottó: Ez az én sulim, legyen a tied is! Jól érzed majd magad, mert itt jó a hangulat, sok barátom van, érdekes programok várnak bennünket. KUKUCSKÁLÓ PROGRAM Hevesi József Általános Iskola és Alapfokú

Részletesebben

22. BOLYAI NYÁRI AKADÉMIA 2014. Analitikus program

22. BOLYAI NYÁRI AKADÉMIA 2014. Analitikus program A nevelés egyet jelent azzal, hogy segítünk a gyermeknek valóra váltani lehetőségeit Kosztolányi Dezső 22. BOLYAI NYÁRI AKADÉMIA 2014 Differenciált oktatás, felzárkóztatás és tehetségápolás a A. Curriculáris

Részletesebben

Házasságkötő terem. Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Intézmény -

Házasságkötő terem. Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Intézmény - Január Február Március 22. Csütörtök 17 órától Ünnepi műsor a Magyar Kultúra Napja alkalmából Házasságkötő terem,, Etyeki Versmondó Kör 24. Szombat Etyeki piknik Szépvölgy, Újhegy Roxer Produkció 3. Kedd

Részletesebben

Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Weiner Leó Zeneiskola. Különös közzétételi listája

Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Weiner Leó Zeneiskola. Különös közzétételi listája Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Weiner Leó Zeneiskola Különös közzétételi listája Melléklet a 32/2008. (XI.24.) OKM rendelethez, 10. sz. melléklet a 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelethez 1. A pedagógusok

Részletesebben

MUNKATERVE ÖREGLAK KÖZSÉG ÉVI KÖZMŰVELŐDÉSI. Készítette: Buzsáki Mónika Kulturális referens

MUNKATERVE ÖREGLAK KÖZSÉG ÉVI KÖZMŰVELŐDÉSI. Készítette: Buzsáki Mónika Kulturális referens ÖREGLAK KÖZSÉG 2010. ÉVI KÖZMŰVELŐDÉSI MUNKATERVE Készítette: Buzsáki Mónika Készült a 2009. november 30-án tartandó Képviselő-testületi ülésre 2010. évi Közművelődési munkaterv 2 Öreglak község 2010.

Részletesebben

DECEMBER 2. Advent első vasárnapja

DECEMBER 2. Advent első vasárnapja DECEMBER 2. Advent első vasárnapja BAJAI VÁROSI SZÍNHÁZTEREM 15.00 Melyiket a 9 közül? Zenés karácsonyi történet egy felvonásban Jókai Mór novellája alapján. Jegyek válthatók: Bácskai Kultúrpalota Jegyiroda

Részletesebben

forrás: www.urban-eve.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. március

forrás: www.urban-eve.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. március forrás: www.urban-eve.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. március Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptárja

Részletesebben

A szerkesztôség e-mail címe: kultura.derekegyhaz@gmail.com Telefon: 06 20/258-55-11 december 14. (péntek) 18:00 Derekegyházi Horgász Egyesület taggyűlése Könyvtár TOP lista - november 1. Kristin Cashore:

Részletesebben

Január. Február. 02. szombat 18 óra. 15. péntek 18 óra. 19. kedd 17 óra 22. péntek 17 óra

Január. Február. 02. szombat 18 óra. 15. péntek 18 óra. 19. kedd 17 óra 22. péntek 17 óra Január 02. 15. 19. kedd 22. 23. 30. 01. hétfő 06. 16:30 12. Újévi koncert R: Jánossomorjai Fúvós Egyesület tel.: 20/435-8431 www.jfe.hu Megemlékezés a doni áttörés 67. évfordulója alkalmából H: Kalafszky

Részletesebben

Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010-ben tervezett nagyrendezvényei

Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010-ben tervezett nagyrendezvényei Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010-ben tervezett nagyrendezvényei Mûvelõdési Központ Jan. 16. Derecske Város Bálja Jan. 21. A Magyar Kultúra Napja Jan. 23. Színház Febr. 6. "Hajdú Komák

Részletesebben

Mecsek Egyesület Ifjúsági osztály 2016.

Mecsek Egyesület Ifjúsági osztály 2016. Mecsek Egyesület Ifjúsági osztály 2016. Közösségi szolgálat Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Széchenyi István Gimnáziuma, Szakközépiskolája, Általános iskolája és Sportiskolája Tájékoztató anyag az iskola

Részletesebben

A Solti György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola

A Solti György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola A Solti György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola 2014/2015. tanév éves intézményi munkaterve Dátum Nap Óra Esemény Helyszín augusztus 25. 11.00 Tanszakvezetői alakuló Solti értekezlet augusztus 26 29. Vonószenekar

Részletesebben

Ünnepélyes megnyitó június 11., szerda délután 3 óra

Ünnepélyes megnyitó június 11., szerda délután 3 óra Előzetes könyvtári programok június 2., hétfő 11.00 Hahó, könyvtársak! Megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntője. A vetélkedő győztesei, összesen 45 gyermek egyhetes balatoni táborozáson vehet részt

Részletesebben

GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET

GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET Katolikus EGYHÁZKÖZSÉGEINK F Gyóni Katolikus EGYHÁZKÖZSÉG Miserendünk: hétfő, kedd, péntek szombat 18.00 óra (Gyón) vasárnap 8.30 (Dabasi-szőlők), 11.00 (Gyón) Szeptember 10-én, hétfőn este 18.30-tól Biblia

Részletesebben

Előadó: Előkészítette: Véleményezte:

Előadó: Előkészítette: Véleményezte: Előterjesztés Tiszalök Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 29-én tartandó ülésére, a 11. számú Tájékoztató a 2015. éi városi rendezvénytervről tárgyú napirendi pontjához Előadó: Tölgyesi

Részletesebben

2013. május havi programtáblázat

2013. május havi programtáblázat Apáczai Csere János Városi Művelődési Központ 8900 ZALAEGERSZEG, Apáczai Csere János tér 5. Telefon: 92/511-210 Fax: 511-213, Pf.: 168 E-mail: kozmuvelodes@apaczaizeg.hu Web: www.apaczaizeg.hu 2013. május

Részletesebben

BEMUTATKOZUNK 2015/2016. tanév

BEMUTATKOZUNK 2015/2016. tanév BEMUTATKOZUNK 2015/2016. tanév BUDAPEST XXIII. KERÜLETI FEKETE ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA GYÖNGYHALÁSZOK - TEHETSÉGPONT Cím: 1237 Budapest, Soroksár-Újtelep Nyír u. 22. Tel.: 283-13-82 E-mail: fiai@feketei-bpny.sulinet.hu

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS 2019. szeptember HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG A GYÓNI KATOLIKUS PLÉBÁNIA SZEPTEMBER 15-TŐL ÉRVÉ- NYES MISERENDJE: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra,

Részletesebben

2016. Csobánka. A Baross Péter Közösségi Ház és Könyvtár évi munkaterve. Közösségi Ház szervezésében

2016. Csobánka. A Baross Péter Közösségi Ház és Könyvtár évi munkaterve. Közösségi Ház szervezésében 2016. Csobánka program A 2016. évi munkaterve tervezett szereplők időpont helyszín interaktív bábelőadás gyerekeknek, A magyar kultúra napja január 23. Nyáry Bernadett bábművész Farsangi kézműves foglalkozás

Részletesebben

A / e s T A N É V R E T E R V E Z E T T S Z A K K Ö R E I N K

A / e s T A N É V R E T E R V E Z E T T S Z A K K Ö R E I N K A 2 0 1 8 / 1 9 - e s T A N É V R E T E R V E Z E T T S Z A K K Ö R E I N K É N E K - Z E N E BENCE GÁBOR SZAKKÖREI Zenekar leírás: Hangszeresek kis csapata, akik alkalmanként kísérik az énekkart, kiszenekari

Részletesebben

XV. évfolyam - 12. szám 2014. December Csupor Piac Sikerrel debütált Derekegyházon a Csupor Piac, ahol kézműves termékekkel és házi készítésű finomságokkal találkozhattak az érdeklődők. A piac fizetőeszközként

Részletesebben

2010/2011-es tanév GRATULÁLUNK!

2010/2011-es tanév GRATULÁLUNK! MŐVÉSZETOKTATÁS 2010/2011-es tanév GRATULÁLUNK! II. Látványtánc Európa - bajnokságot 2011. június 3-5-ig rendezték meg Kaposváron. Perdülı táncegyüttesünk is bejutott az Európa - bajnokságra, az országos

Részletesebben

csepeli nyár programajánló július augusztus

csepeli nyár programajánló július augusztus csepeli nyár programajánló 2017. július augusztus FINA Vizes VB (17. Úszó, Műúszó, Műugró, Óriástorony-ugró, Nyílt Vízi Úszó és Vízilabda Világbajnokság) Időpont: 2017. július 14 30. A vízisportokat szeretők

Részletesebben

2012. 12. 13-án, csütörtökön véradás lesz a művelődési házban. 9 órától délután 4 óráig tart a véradás.

2012. 12. 13-án, csütörtökön véradás lesz a művelődési házban. 9 órától délután 4 óráig tart a véradás. December 12. 17.00 órakor kiállítás megnyitó a művelődési házban: Takács Gabriella kézműves, szövő szakember kiállítása. Megnyitja: Adorjáni Endre (20 éves a bátaszéki rajztagozat keretében) 2012. 12.

Részletesebben

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program ÁPRILIS 1-3. (csütörtök-szombat) III. Bihar-Bihor Amatõr Diákszínjátszó Fesztivál színházterme ÁPRILIS 8. (csütörtök) 17 óra A GOBLEIN kör gyûlést tart Szõllõsi Imréné vezetésével Munkákat lehet hozni

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/162-1/2015/I. Ea: Varga Erika Tárgy: Czirbus Gábor alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

XVIII. N E M Z E T K Ö Z I N É P M Ű V É S Z E T I T Á B O R P R OGRAMJAI július 7-14.

XVIII. N E M Z E T K Ö Z I N É P M Ű V É S Z E T I T Á B O R P R OGRAMJAI július 7-14. XVIII. N E M Z E T K Ö Z I N É P M Ű V É S Z E T I T Á B O R P R OGRAMJAI 2013. július 7-14. A hét eseményei: 2013. július 7. vasárnap 10,00 Tábornyitó istentisztelet a református templomban - Közreműködnek:

Részletesebben