( egységes szerkezetben )

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "( egységes szerkezetben )"

Átírás

1 Kunhegyes Város Önkormányzata Képviselőtestületének a 39/2004.(VII.30.), 8/2006.(II.21.), 13/2006.(V.11.) és 17/2009.(IX.16.) rendelettel módosított 22/2004.(V.01.) r e n d e l e t e AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ( egységes szerkezetben ) A Kunhegyes város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 79. / 2 / bekezdésének a-b) pontja, valamint a 80. (1) bekezdése alapján figyelembe véve az államháztartásról szóló évi XXXVIII.törvény 108. (1) és (2) bekezdésében foglaltakat az alábbi rendeletet alkotja meg az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal kapcsolatos jogokról és kötelezettségekről: I. fejezet A rendelet hatálya, az önkormányzat vagyona 1. (1) E rendelet hatálya kiterjed a Kunhegyes város Önkormányzata tulajdonában lévő vagyonra. (2) E rendelet szempontjából önkormányzati vagyon: a.) az önkormányzat ingatlan és ingó tulajdona b.) az önkormányzatot megillető vagyoni értékű jogok. c.) a tulajdoni részesedést jelentő befektetések / részvények, részesedések / és a tartós hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok / a továbbiakban portfolió vagyon / 2. A rendelet hatálya jogszabály alapján nem terjed ki a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére. 3. Az önkormányzati vagyon áll: a.) a törzsvagyonból, valamint b.) az egyéb vagyonból. Az önkormányzati vagyon csoportosítása 4. (1) Az önkormányzat vagyona forgalomképesség alapján lehet: a.) forgalomképtelen, b.) korlátozottan forgalomképes, c.) forgalomképes.

2 2 (2) A forgalomképtelennek besorolt önkormányzati vagyontárgy, illetve vagyonrész nem idegeníthető el, nem terhelhető meg, vállalkozásba, gazdasági társaságba nem vihető be. A forgalomképtelen besorolást kapott vagyontárgy értékesítésére vonatkozó szerződés semmis. (3) A korlátozottan forgalomképesnek besorolt önkormányzati vagyontárgyak esetében a vagyon elidegenítésének, megterhelésének, vállalkozásba, gazdasági társaságba vitelének, egyéb hasznosításának (bérbeadás) feltételeit törvény, vagy e rendelet határozza meg. (4) A forgalomképesnek besorolt önkormányzati vagyontárgy, illetve vagyonrész elidegenítése, megterhelése, vállalkozásba, gazdasági társaságba vitele, illetve egyéb hasznosítása, azaz a tulajdonosi jogok gyakorlása az e rendeletben meghatározottak szerint történhet. 5. Az önkormányzat törzsvagyona forgalomképtelen, illetve korlátozottan forgalomképes lehet. 6. Az önkormányzat egyéb vagyona körébe a forgalomképes vagyonelemek tartoznak. Az önkormányzat törzsvagyona 7. Törzsvagyonnak az az önkormányzati tulajdon nyilvánítható, amely közvetlenül kötelező önkormányzati feladat- és hatáskör ellátását vagy a közhatalom gyakorlását szolgálja. 8. Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonát a rendelet melléklete szerint az alábbi vagyonelemek jelentik: a.) törvények alapján: - helyi közutak és műtárgyaik (hidak, járdák, buszvárók), - közterek, (köz)parkok, - vizek és közcélú vízi létesítmények, b.) mindaz a vagyon amelyet a Képviselő-testület annak nyilvánít. 9. (1) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes vagyonát a rendelet melléklete szerint az alábbi vagyonelemek jelentik: a.) törvények alapján: - közművek, kiemelt jelentőséggel a vízi közművek, - intézmények (épületei), középületek, - műemlékek, - védett természeti területek, - muzeális emlékek b.)mindaz a vagyon amelyet a Képviselő-testület annak nyilvánít. (2) A korlátozottan forgalomképesség tartalma az egyes vagyonelemek esetében az alábbiakat jelöli: a.)közművek: Vízi közművek nem idegeníthetőek el, nem terhelhetőek meg.

3 3 A vízi közműveket az önkormányzat kizárólagos részesedéssel az e célra létrehozott gazdálkodó szervezet útján működtetheti (apportálhatja olyan gazdasági társaságba, amelyekben kizárólagos tulajdonnal rendelkezik). Egyéb közművek működtetési jogát koncessziós szerződés keretében lehet átengedni. Az önkormányzat a közüzeme működéséhez szükséges önkormányzat tulajdonába adott vagyont a közüzemre bízza. E vagyonnal a közüzem ha jogszabály másként nem rendelkezik önállóan gazdálkodik. A közüzemre bízott vagyont, a közműveket az önkormányzat csak a közüzem megszüntetése és átszervezése esetén az átszervezéssel arányosan vonhatja el a közüzemtől. b.)intézmények, középületek: Az intézmények és középületek az adott intézményi feladat, illetve középület esetén a közfeladat ellátásáig nem idegeníthetőek el és nem terhelhetőek meg. Nem idegeníthető el adott intézmény és középület akkor sem, ha az intézményi, illetve a közfeladat ellátása csak ideiglenesen szünetel. A használat és a hasznosítási jog átengedhető. c.) Műemlékek: Az önkormányzat tulajdonába kerülő műemlék épületek elidegenítéséhez, megterheléséhez, kezelői joga átruházásához, használati vagy bérleti joga gazdasági társaságba való beviteléhez az illetékes miniszter hozzájárulása is szükséges. d.)védett természeti területek: Az önkormányzat tulajdonába kerülő védett természeti területek elidegenítéséhez, kezelői vagy használati jogának átadásához az illetékes miniszter engedélye is szükséges. e.)muzeális emlék: A muzeális emlék elidegenítéséhez az illetékes miniszter hozzájárulása szükséges. Az önkormányzat egyéb vagyona 10. Az önkormányzat egyéb vagyonát jelenti mindazon vagyon, amely nem tartozik az önkormányzat törzsvagyonába. II. fejezet A vagyon feletti tulajdonosi jog gyakorlása 11. (1) A helyi önkormányzatot a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. tv-ben meghatározott eltérésekkel megilletik mindazok a jogok és terhelik mindazok a kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik, illetve terhelik. (2) A tulajdonost megillető jogok gyakorlásáról a Képviselő-testület rendelkezik. (3) A Képviselő-testület a (2) bekezdésben megjelölt egyes hatásköreit a - polgármesterre, - bizottságra átruházhatja

4 4 (4) Azokban az esetekben, ahol a tulajdonosi jogok gyakorlását e rendelet a Képviselőtestület döntéséhez köti, azt megelőzően ki kell kérni a Pénzügyi Bizottság véleményét. 12. (1)Felajánlás révén az önkormányzat tulajdonába az alábbi eljárás alapján kerülhetnek ingó és ingatlan vagyontárgyak: A felajánlás elfogadásáról a Polgármester dönt az ágazatilag illetékes bizottság állásfoglalása alapján, amely szükség szerint megkéri a felajánlással érintett intézmény véleményét. (2) A felajánlás elfogadása esetén a vagyonátadásról megállapodást kell kötni. (3) A vagyonátadás során felmerült költségeket az önkormányzat viseli. (4) A (2) bekezdés szerinti megállapodásban kell rendelkezni szükség esetén az önkormányzati intézményt megillető vagyonkezelői jog kérdéséről is (1) Vagyont értékesíteni kivéve ingatlant Ft értékhatár felett kizárólag versenytárgyalás útján lehet. A versenytárgyalásnak nyilvánosnak indokolt esetben zártkörűnek kell lennie. Vagyont értékesíteni a versenytárgyaláson a legjobb ajánlatot tévő részére lehet. (2) Nem lehet értékesíteni az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona körébe sorolt vagyont. (3) A versenytárgyalás a döntésre illetékes szerv indokolt határozatával mellőzhető, ha az értékesíteni kívánt vagyontárgy (ingatlan) csak meghatározott célra szolgál illetve az ingatlan alakjánál, nagyságánál, elhelyezkedésénél, vagy egyéb fizikai-műszaki adottságoknál fogva rendezési (szabályozási) előírások figyelembevételével csak meghatározott másik ingatlannal egyesíthető. (4) A bírósági végrehajtásról szóló évi LIII. törvény alapján az Önkormányzatot megillető elővásárlási jog gyakorlásáról a városi főépítész véleményének figyelembevételével a Pénzügyi Bizottság a rendelkezésre álló keret terhére a végrehajtó értesítésének kézhezvételétől számított 30 napon belül dönt. Az így megszerzett ingatlanok hasznosításáról a mezőgazdasági rendeltetésű ingatlanok kivételével a Pénzügyi Bizottság javaslatára a Képviselőtestület dönt. (5)A törzsvagyon körébe tartozó ingatlan funkcióváltozás esetén megfelelő építésigazgatási eljárás (megosztás) rendezési vagy szabályozási tervkészítés készíttetés, illetve módosítás lefolytatása mellett értékesítésre kijelölhető, valamint értékesíthető. (6) A 9. (2) bekezdésben meghatározott minősítésű vagyontárgyakat az ott szabályozott feltételekkel lehet értékesíteni. (7) A vagyon az alábbiak szerint értékesíthető: a.) A Képviselő-testület az 1 millió Ft (értékhatárok közötti) értéket képviselő vagyon értékesítéséről legalább megyei lapban való hirdetéssel, a legjobb ajánlattévő javára dönt; 1 A rendelet 13. -a új (4) bekezdéssel egészül ki május 11-i hatállyal.

5 5 Az Ft értékhatárok között az önkormányzat lapjában (Híradó)) hirdetik meg a vételi ajánlattétel jogát, s a Képviselő-testület ez esetben is a legjobb ajánlattévő javára dönt. b.)a Pénzügyi Bizottság dönt Ft értékhatárt el nem érő vagyon értékesítéséről. A Bizottság a döntéséről a Képviselő-testületet a soron következő ülésen tájékoztatja. 14. (1)A portfolió vagyon értékesítése a 13. szabályaitól eltérően az alábbi módon történik: A portfolió vagyon értékesítéséről értékhatártól függetlenül a Képviselő-testület dönt. (2) A portfolió vagyon körébe tartozó értékpapírok, részesedések egyedi értékesítése esetén legalább három ajánlatot kell bekérni, míg több értékpapír, részesedés együttes értékesítése esetén pályázat kiírása és elbírálása szükséges a döntéshez. 15. (1) Az önkormányzat vagyonát ingyenesen átruházni az e rendeletben meghatározottak szerint lehet. (2) A forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes törzsvagyon körébe tartozó vagyont ingyenesen átruházni nem lehet. (3) Az önkormányzat egyéb vagyonába tartozó vagyon kizárólag a Képviselőtestület döntésével ruházható át ingyenesen. A vagyon megterhelése 16. Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona nem terhelhető meg. 17. Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyona a 9. (2) bekezdésében rögzítettek alapján nem terhelhető meg. 18. (1) A 16. és 17. -ban foglalt tilalom nem vonatkozik a forgalomképtelen és a korlátozottan forgalomképes törzsvagyonba tartozó ingatlan fölötti rendelkezési jogot érdemben nem érintő korlátozás / pl.: szolgalmi jog / tekintetében kötendő megállapodásra, nyilatkozat megtételére. (2) Az (1) bekezdés szerinti megállapodás megkötésére, nyilatkozat megtételére a Polgármester jogosult, a Pénzügyi Bizottság állásfoglalása alapján. 19. Az önkormányzat forgalomképes egyéb vagyona megterhelhető. A vagyon megterhelése értékhatár nélkül a Képviselő-testület joga. 20. A 18. -ban rögzített eljárást kell követni a forgalomképes vagyon tekintetében is, a rendelkezési jogot nem érintő korlátozás esetén. A vagyon vállalkozásba vitele, vagyon a vállalkozásban 21. (1) Az önkormányzat saját felelősségére vállalkozási tevékenységet folytathat.

6 6 (2) Az önkormányzat vállalkozása a kötelező feladatainak ellátását nem veszélyeztetheti. (3) Az önkormányzat olyan vállalkozásban vehet részt, amelyben felelőssége nem haladja meg vagyoni hozzájárulásának mértékét. 22. Az önkormányzat forgalomképtelen vagyona a vállalkozásba nem vihető be. 23. (1) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes vagyona a 9. (2) bekezdésében, valamint az alábbiakban meghatározott feltételek betartása mellett vihető be vállalkozásba. (2) A közművek által megtestesített önkormányzati vagyon a Képviselő-testület döntése folytán vesz részt vállalkozásban. A vagyonnal kapcsolatos tulajdonjog gyakorlására a jogszabályok, illetve a ok alapján kerülhet sor. (3) Az intézmények és középületek, a műemlék épületek, a védett természeti értékek, a muzeális emlékek, mint vagyon nem szolgálhatnak vállalkozási célt. 24. Az önkormányzat egyéb vagyona vállalkozásba vihető. 25. Az önkormányzat vagyonának vállalkozásba való beviteléről értékhatártól függetlenül az önkormányzat Képviselő-testülete dönt. 26. Az önkormányzat a vagyonátadási törvények alapján vagyonával a közműveket működtető gazdasági társaságok tagjává vált, amely vagyon megjelenik részvény, üzletrész, vagyoni betét formájában. A vagyon egyéb hasznosítása 27. (1) Az önkormányzati vagyon használat, illetve hasznosítás jogát átengedni Ft érték felett versenytárgyalás útján lehet. (2) A versenytárgyalásnak nyilvánosnak kell lennie indokolt esetben lehetőség van a zártkörű versenytárgyalás megtartására is. (3) A versenytárgyalás alá eső vagyon használat-, illetve hasznosítási jogát átengedni a versenytárgyaláson résztvevő legjobb ajánlattevő részére szabad. 28. A használat és a hasznosítási jog átadása történhet ingyenesen, illetve viszteher mellett. 29. (1) A használat és a hasznosítási jog átadása történhet az adott vagyon koncessziós szerződéssel való üzemeltetésével, illetve más egyéb bérleti jogviszonnyal. (2) A koncessziós szerződés kötésére a Képviselő-testület jogosult. 30. Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonának használat, illetve hasznosítási jogát átengedni csak az alábbi módon és esetekben lehet: a.)koncessziós szerződéssel, jogszabály, illetve e rendelet szerint, b.)az önkormányzatnak a közterület használatáról szóló rendeletében meghatározottak szerint.

7 7 c.) bérleti szerződéssel a jelen rendelet 33. -ban foglaltak szerint / különös tekintettel a mezőgazdasági rendeltetésű területekre / 31. Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonának használat, illetve hasznosítási jogát a 9. (2) bekezdésben meghatározott feltételek megtartása mellett lehet átengedni: a.) koncessziós szerződéssel, b.) bérleti szerződéssel a jelen rendelet 33. -ban rögzített feltételek mellett a betartásával / különös tekintettel a mezőgazdasági rendeltetésű területekre / 32. Az önkormányzat forgalomképes egyéb vagyonának használat, illetve hasznosítási jogát ideiglenesen át lehet engedni: a.) koncessziós szerződéssel, b.)bérleti szerződéssel a 33. -ban foglaltak szerint / különös tekintettel a mezőgazdasági rendeltetésű területekre / c.)használati díj ellenében. 33. (1) A Képviselőtestület az Ft értékhatár fölötti értéket képviselő használat-, illetve hasznosítási jog átengedéséről legalább megyei lapban való hirdetéssel, a legjobb ajánlattevő javára dönt. (2) Az Önkormányzat Ft értékhatárok között az önkormányzat hivatalos lapjában hirdeti meg a használat, illetve hasznosítási jogra való ajánlattétel jogát. A Képviselőtestület a legjobb ajánlattevő javára dönt. (3) A Pénzügyi Bizottság dönt az Ft értékhatárt el nem érő használat és hasznosítási jog átengedéséről, ha a használat az 1 évet nem haladja meg. (4) A Bizottság a döntéséről a Képviselőtestületet soron következő ülésén tájékoztatja. 34. Az önkormányzati vagyon használat-, illetve hasznosítási jogának ingyenes átengedése az átengedés időtartamától függetlenül értékhatár nélkül a Képviselőtestület joga. 35. (1) Az önkormányzat vagyona társulásba bevihető. (2) Az önkormányzat társulásba bevitt vagyonát a társuló helyi önkormányzat vagyonaként kell nyilvántartani. A vagyonszaporulat a társult helyi önkormányzatok közös vagyona és arra a Ptk. közös tulajdonra vonatkozó szabályait kell alkalmazni. (3) A társulás ingatlanvagyonának felújítása és fejlesztése a társuló önkormányzatok képviselőtestületének döntése alapján történik. 36. Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona társulásba nem vihető be.

8 8 37. Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyona körébe sorolt vagyonelemek közül az intézmények épületei és a középületek vihetőek társulásba. 38. Az önkormányzat forgalomképes egyéb vagyona társulásba vihető. 39. (1) Az önkormányzat a portfolió gyarapítására rövid vagy hosszú távú befektetésként értékpapírt, részesedést vásárolhat. (2) Az ( 1 ) bekezdésben foglalt vásárlásokról a Képviselőtestület dönt. Az önkormányzat követeléseiről való lemondás 40. (1) Az önkormányzat követeléseiről - a könyvvizsgáló véleményének kikérése mellett a Képviselő-testület akkor mondhat le, ha az nem veszélyezteti a költségvetési gazdálkodás likviditását. (2) A Képviselő-testület Ft értékhatár alatt a lemondás gyakorlására a polgármestert jogosítja fel. Hitelfelvétel és törlesztés, kötvény kibocsátás, beruházás és felújítás, lízing 41. (1) Az önkormányzat hitelt vehet fel és kötvényt bocsáthat ki. A hitel felvételével, a meglévő hitelek törlesztésével, valamint a kötvény kibocsátással kapcsolatos rendelkezéseket az önkormányzat éves költségvetési rendelete állapítja meg. (2) Az önkormányzat a költségvetési rendeletében dönt, hogy milyen beruházásokat, felújításokat valósít meg, s rendelkezik azok pénzügyi fedezetéről. (3) Lízingszerződés kötéséről a Képviselőtestület dönthet. Az intézmények gazdálkodása a vagyonnal 42. Az önkormányzat a kötelező és a vállalt feladatainak ellátására intézményt alapíthat. (2)Az alapított intézmény vagyona az önkormányzat vagyona, amit az önkormányzat az alapított intézmény használatába ad. A használat és használati jog vagyonkezelési jog átadása ingyenes, az önkormányzat a használat ellenértékét nem követelheti. Az önkormányzati vagyon használója azonban köteles teljesíteni az önkormányzatot, mint tulajdonost terhelő fizetési kötelezettségeket. 43. Az intézmény a használatába kapott ingatlanokat és ingókat az alapfeladata sérelme nélkül bevételei növelésére fordíthatja. 44. (1) A gazdálkodása megszervezésére tekintettel részben önállóan gazdálkodónak besorolt intézmény vagyonkezelési feladatai a (2) bekezdésben foglaltakra tekintettel a részben

9 9 önállóan gazdálkodó intézmény, valamint a gazdálkodásának vitelére kijelölt önállóan gazdálkodó intézmény közötti a Képviselő-testület által jóváhagyott megállapodás szerint alakulnak. (2)A Képviselőtestület felhatalmazza a gazdálkodásának megszervezésére tekintettel a részben önállóan gazdálkodó költségvetési szervnek besorolt intézmény vezetőjét az alábbiakban nevesített feltételek mellett egyes vagyonkezelési jogok gyakorlására: a.) Az intézmény vezetője az Ft értékhatár alatti, feleslegesnek minősített ingókat a selejtezési és hasznosítási szabályzatában meghatározottak szerint értékesítheti, illetve selejtezheti. Az értékesítésről és a selejtezésről év végén az írásos beszámolóban számot kell adni. b.) Az intézmény vezetője az intézmény használatába adott ingókat Ft értékhatár alatt a polgármesterrel való egyeztetést követően hasznosíthatja, ha a hasznosítás nem zavarja az alapfeladat ellátását. c.) Az intézmény vezetője köteles gondoskodni az intézmény használatában lévő ingatlanok karbantartásáról, az elhasználódott ingók pótlásáról. Az intézmény köteles a fenti kiadásokat a költségvetési tervezés folyamatában írásos előterjesztésében jelezni. d.) Az intézmény használatába adott ingatlanok és ingók felújítása az önkormányzat és az intézmény közös feladata. A felújítás tárgyában a Képviselő-testület dönt a költségvetési rendeletben. e.) Az intézmény az alapító okirata szerint vállalkozhat, s vehet részt vállalkozásban. f.) Az intézményt megillető követelésről az intézmény likviditásának megtartása mellett lemondani kizárólag a Képviselő-testület engedélyével lehet. 45. A közös alapítású és fenntartású intézmények vagyona feletti rendelkezési jogokat az alapítók és fenntartók között létrejött megállapodás rendezi. III. fejezet A vagyonleltár 46. (1)Az önkormányzat vagyonállapotát a vagyonállapotot mutató leltárban kell kimutatni az éves zárszámadáshoz kapcsolódóan. (2)A leltár adott év december 31. fordulónappal készül. 47. Az önkormányzat a vagyonát jogszabályban meghatározott módon köteles nyilvántartani, értékelni. 48. (1) A vagyonleltárnak külön kell tartalmaznia a törzsvagyont forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes bontásban, valamint az egyéb vagyont. A vagyonleltárnak a törzsvagyon tekintetében követnie kell az e rendeletben meghatározott vagyontípusokat.

10 A leltár összeállításáért a Jegyző felelős. 50. Az önkormányzat köteles az ingatlanvagyonát vagyonkataszterben felfektetni, a változásokat figyelemmel kísérni és a jogszabályoknak megfelelően értékben nyilvántartani. IV. fejezet A vagyon értékelése a tulajdonosi jogok gyakorlásakor 51. (1) A vagyon értékének meghatározásakor az adott vagyonnak az önkormányzat könyvviteli nyilvántartásában szereplő értékét kell alapul venni. (2) A vagyon értékesítésekor (beleértve a portfolió vagyont is) piaci értékének meghatározása érdekében szakértő bevonása szükséges. Amennyiben a szakértő által meghatározott vagyoni érték magasabb, mint a könyvviteli nyilvántartásokban kimutatott érték, úgy az előbbi értéket kell alapul venni az értékesítéssel kapcsolatos jogok gyakorlásakor. (3) Apport gazdasági társaságba való bevitelekor a vagyon piaci értékét könyvvizsgáló bevonásával kell megállapítani és a piaci értéken kell a vállalkozásba vinni. (4) A használat vagy hasznosítási jog átengedésekor az ellenérték meghatározásakor a használat vagy hasznosítási jog piaci értékének meghatározása érdekében szakértő bevonása szükséges. A használat, illetve a hasznosítási jog átengedésére vonatkozó tulajdonosi jogok gyakorlására a piaci érték alapján kerülhet sor. V. fejezet Záró rendelkezések 52. E rendelet május 1. napján lép hatályba, egyidejűleg a 23/2002.(X.02.)rendelet hatályát veszti E rendelet a belső piaci szolgáltatásokról szóló 2006/123/EK. irányelvbe ütköző rendelkezést nem tartalmaz. Kelt: Kunhegyesen év április 29. napján K o n t r a József polgármester Rentzné dr.bezdán Edit jegyző ZÁRADÉK: 2 A rendeletet 53. -sal kiegészítette a 17/2009.(IX.16.) Ör.rendelet 6. -a szeptember 16-i hatállyal.

11 11 Kihirdetve: Kunhegyes Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/2004. (IV.09.) rendelete 24.. (1)-(2) bekezdése alapján május 1-én. MELLÉKLET 3 Rentzné dr.bezdán Edit jegyző Kunhegyes Város Önkormányzata Képviselő-testületének Kunhegyes város vagyonáról szóló 8/2006. (II.21.) rendeletéhez A melléklet forgalomképesség szerinti bontásban tartalmazza az Önkormányzat ingatlanvagyonát a vagyonkataszter szerint. F o r g a l o m k é p t e l e n Helyr.szám Megnevezés Utca+hsz Tel.ter(m 2 ) 16/ / / KÖZTERÜLET MIRHÓ KÖZ / / / KÖZTERÜLET KIS-ÉR / / / KÖZTERÜLET FEKETE-HEGY / / / KÖZTERÜLET KAZINCZY / / / KÖZTERÜLET FEKETE-HEGY / / / KÖZTERÜLET FEKETE-HEGY / / / KÖZTERÜLET VÖRÖSMARTY / / / KÖZTERÜLET FEKETE-HEGY / / / KÖZTERÜLET ARANY JÁNOS / / / KÖZTERÜLET VÖRÖSMARTY / / / KÖZTERÜLET KAZINCZY / / / KÖZTERÜLET ARANY JÁNOS / / / KÖZTERÜLET ADY ENDRE / / / KÖZTERÜLET ARANY JÁNOS / / / KÖZTERÜLET MIRHÓ KÖZ / / / KÖZTERÜLET PETŐFI / / / KÖZTERÜLET KISKAKAT / / / KAKAT-ÉR / / / KÖZTERÜLET / 5/ / KÖZTERÜLET KUJKÓ KÖZ / 8/ / KÖZTERÜLET NAGYKAKATSZÉL / 10/ / MOCSÁR / 14/ / KAKAT-ÉR / / / KAKAT-ÉR / / / KÖZTERÜLET RÓNA KÖZ / / / KÖZTERÜLET KISKAKAT / / / KÖZTERÜLET PETŐFI / 1/ / KAKAT-ÉR / 6/ / KÖZTERÜLET MIRHÓ KÖZ / / / KAKAT-ÉR / / / KÖZTERÜLET ADY ENDRE / / / KÖZTERÜLET KOSSUTH / / / KÖZTERÜLET A rendelet mellékletét a 8/2006.(II.21.) önkormányzati rendelet 1. -a módosította február 21-i hatállyal.

12 12 454/ / / KAKAT-ÉR / / / KAKAT-ÉR / / / KAKAT-ÉR / / / ZUG / / / KÖZTERÜLET CSOKONAI / / / KÖZTERÜLET KÖLCSEY / / / KÖZTERÜLET KÖLCSEY / / / KÖZTERÜLET KOSSUTH / / / KÖZTERÜLET CSOKONAI / / / KÖZTERÜLET TOMPA / / / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET FEKETE-HEGY / / / KÖZTERÜLET LENIN / / / KAKAT-ÉR / / / KÖZTERÜLET JÓZSEF ATTILA / / / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET HÁMÁN KATÓ / / / KÖZTERÜLET NAGY SÁNDOR / / / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET FÜLEKI S / / / KÖZTERÜLET SÁGVÁRI / / / KÖZTERÜLET DAMJANICH / / / KÖZTERÜLET MÓRICZ ZS / 1/ / KÖZTERÜLET BEM / / / KÖZTERÜLET ÚTTÖRŐ / / / KÖZTERÜLET BEM / 3/ / TANYA VILLAMOSÍTÁS PÉNZESKERT MELLETT / / / KÖZTERÜLET KUTHEN VEZÉR / / / KÖZTERÜLET BEM / / / KÖZTERÜLET ÁRPÁD KÖRÚT / / / KÖZTERÜLET ÁRPÁD KÖRÚT / / / KÖZTERÜLET KOSSUTH / / / KÖZTERÜLET SÁNTA KÖZ / / / KÖZTERÜLET LEJTŐ / / / KÖZTERÜLET LEJTŐ / / / KÖZTERÜLET MAJAKOVSZKIJ / / / KÖZTERÜLET KUTHEN VEZÉR / / / KÖZTERÜLET MAJAKOVSZKIJ / / / KÖZTERÜLET KUTHEN VEZÉR / / / KÖZTERÜLET ÁRPÁD KÖRÚT / / / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET PURGÁNY / / / KÖZTERÜLET ÁRPÁD KÖRÚT / / / KÖZTERÜLET BOCSKAY / / / KÖZTERÜLET NYÍLT / / / KÖZTERÜLET LEJTŐ / / / KÖZTERÜLET CSETE KÖZ / / / KÖZTERÜLET LEJTŐ / / / KÖZTERÜLET KUTHEN VEZÉR / / / KÖZTERÜLET ZÁDOR / 1/ / KÖZTERÜLET PÓSA LAJOS / 2/ / KÖZTERÜLET DANKÓ P / / / KÖZTERÜLET ÚTTÖRŐ / / / KÖZTERÜLET PURGÁNY / 20/ / ÚT, JÁRDA MARGARÉTA / 53/ / KÖZTERÜLET KAMILLA / 1/ / VÍZÁLLÁS / / / KÖZTERÜLET BRÓDY / / / KÖZPARK

13 / 1/ / PARK / 2/ / PARK / / / KÖZTERÜLET / / / PARK / 1/ / PARK VÁSÁRTÉR / 83/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / / / KÖZTERÜLET / 15/ / KÖZTERÜLET GORKIJ / 32/ / KÖZTERÜLET / 33/ / KÖZTERÜLET VÁSÁRTÉR / 34/ / KÖZTERÜLET KHONONCSENKÓ / 36/ / KÖZTERÜLET MALOM / / / KÖZTERÜLET KHONONCSENKÓ / / / ÁROK / / / KÖZTERÜLET MALOM / / / KÖZTERÜLET NAGYKUN / / / KÖZTERÜLET MALOM / / / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET ZÁDOR / / / KÖZTERÜLET ÁRPÁD KÖRÚT / / / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET KOLBÁSZ SZÉK / / / KÖZTERÜLET HÉTVEZÉR / / / KÖZTERÜLET ÁRPÁD KÖRÚT / / / KÖZTERÜLET ZRINYI / / / KÖZTERÜLET WESSELÉNYI / / / KÖZTERÜLET ÁRPÁD KÖRÚT / / / KÖZTERÜLET MIKES / / / KÖZTERÜLET BEZERÉDI / / / KÖZTERÜLET BERCSÉNYI / / / KÖZTERÜLET BÉKE / / / KÖZTERÜLET ZÁDOR / / / KÖZTERÜLET SZABADSÁG TÉR / / / KÖZTERÜLET SZABADSÁG TÉR / / / KÖZPARK SZABADSÁG TÉR / / / KÖZPARK / / / KÖZTERÜLET SZABADSÁG TÉR / / / KÖZPARK SZABADSÁG TÉR / / / KÖZPARK SZABADSÁG TÉR / / / KÖZPARK SZABADSÁG TÉR / / / KÖZTERÜLET BÉKE / / / KÖZTERÜLET RÁKÓCZI / / / KÖZTERÜLET MARTINOVICS / / / KÖZTERÜLET BETHLEN GÁBOR / / / KÖZTERÜLET TOLDI / / / KÖZTERÜLET TOLDI / / / KÖZTERÜLET BELOIANNISZ / / / KÖZTERÜLET MAGYAR / 13/ / KÖZTERÜLET BIHARI / 15/ / KÖZTERÜLET / 16/ / KÖZTERÜLET BIHARI / 19/ / KÖZTERÜLET MÁJUS / / / KÖZTERÜLET DÓZSA / / / KÖZTERÜLET VADÁSZ / / / KÖZTERÜLET MÁJUS / / / KÖZTERÜLET BELOIANNISZ / / / KÖZTERÜLET LEHEL / / / KÖZTERÜLET BETHLEN / / / KÖZTERÜLET BETHLEN GÁBOR / / / KÖZTERÜLET SZABADSÁG TÉR

14 / 24/ / KÖZTERÜLET DÓZSA / 3/ / KÖZTERÜLET DÓZSA / / / KÖZTERÜLET DÓZSA / / / KÖZTERÜLET HAJNAL / / / KÖZTERÜLET CSEPREGI / / / KÖZTERÜLET KINIZSI / / / KÖZTERÜLET TOMAJ / 2/ / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET BELOIANNISZ / / / KÖZTERÜLET TOMAJ / / / KÖZTERÜLET VADÁSZ / / / KÖZTERÜLET VADÁSZ / / / KÖZTERÜLET SZIGLIGETI / / / KÖZTERÜLET SZIGLIGETI / / / KÖZTERÜLET KÜRT / / / KÖZTERÜLET / 3/ / KÖZTERÜLET / 1/ / KÖZTERÜLET / 3/ / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET TISZASZENTIMREI / / / KÖZTERÜLET / / / KÖZTERÜLET BELOIANNISZ / / / KÖZTERÜLET KINIZSI / / / KÖZTERÜLET DOBÓ / / / KÖZTERÜLET HAJNAL / / / KÖZTERÜLET KELET / / / KÖZTERÜLET KELET / / / KÖZTERÜLET SZÉCHENYI / / / KÖZTERÜLET RAKAMAZ / / / KÖZTERÜLET VÉNKERT / / / KÖZTERÜLET VÉNKERT / / / KÖZTERÜLET SZÉCHENYI I / / / KÖZTERÜLET GYEPSZÉL / / / KÖZTERÜLET SZÉCHENYI / 20/ / KÖZTERÜLET SZÉCHENYI / 21/ / KÖZTERÜLET SZÉCHENYI / 5/ / KÖZTERÜLET / 1/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET ABÁDSZALÓKI / 7/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET ABÁDSZALÓKI / / / KÖZTERÜLET NAGYKAKATSZÉL / 2/ / KÖZTERÜLET VASÚT / 12/ / SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT VASÚT / / / KÖZTERÜLET GARAY / / / KÖZTERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / KÖZTERÜLET TISZABURAI / / / KÖZTERÜLET JOSIKA / / / KÖZTERÜLET MIKSZÁTH / / / ÚT, JÁRDA JÓKAI / / / KÖZTERÜLET BAJCSY ZS / / / KÖZTERÜLET BAJCSY ZS / / / SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT / / / ÁROK / 1/ / ÁROK / 2/ / ÁROK / 2/ / KÖZTERÜLET KISFALUDY / 5/ / KÖZTERÜLET ÚT A RAVATALOZÓHOZ / 14/ / JÁRDA / 5/ / MOCSÁR TOMPA / 7/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET CSOKONAI / 10/ / KÖZTERÜLET / 14/ / KÖZTERÜLET

15 / 15/ / KÖZTERÜLET SZEGFŰ / 20/ / KÖZTERÜLET KIS-ÉR / 21/ / INF TÁBLA / 47/ / KÖZÚT ARANY JÁNOS / 6/ / INFORM TÁBLA / / / INFORM TÁBLA / / / KÖZTERÜLET NÉVTELEN / 1/ / KÖZTERÜLET NYÁR / 2/ / KÖZTERÜLET NÉVTELEN / 1/ / KIVETT ÁROK / 3/ / KIVETT ÁROK K o r l á t o z o t t a n f o r g a l o m k é p e s Helyr.szám Megnevezés Utca+hsz Tel.ter(m 2 ) 5/ / / ÓVODA GARAI / / / LAKÓHÁZ UDVAR FEKETE-HEGY 2/A / / / CSALÁDI NAPKÖZI OTTH ARANY JÁNOS / / / LAKÁS ARANY JÁNOS / / / KÖZÉPISKOLA KOSSUTH / 2/ / UDVAR / / / PIACTÉRI MÁZSAHÁZ ADY ENDRE / / / PIACTÉR / / / OKMÁNYIRODA KOSSUTH / /2/ LAKÓHÁZ ADY ENDRE / /3/ LAKÁS ADY ENDRE / /5/ LAKÓHÁZ ADY ENDRE / / / EBÉDLŐ ADY ENDRE / / / KÖNYVTÁR ADY ENDRE / / / ÁLTALÁNOS ISKOLA ADY ENDRE / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET ADY ENDRE / / / IRODAHÁZ ADY ENDRE / / / TÜDŐGONDOZÓ-FOGÁSZAT KOSSUTH / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / / / EGÉSZSÉGÜGYI KHT KOSSUTH / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET KOSSUTH / / / CSALÁDSEGÍTŐ KÖZPONT KOSSUTH / / / ÓVODA KOSSUTH / / / LAKÓHÁZ UDVAR JÓZSEF ATTILA / 41/ / MÁZSAHÁZ - ÁLLATBESZ TISZAGYENDAI / / / LAKÁS KUTHEN VEZÉR / / / ÖREGEK NAPK.OTTHONA KOSSUTH / 3/ / LAKÓHÁZ, UDVAR, GAZD KOSSUTH / / / ÓVODA UDVARRAL ZÁDOR 8/A / 1/ / SZÉLMALOM / / / VÁSÁRTÉR KUNMADARASI / / / ÓVODA - RÁKÓCZI ÁRPÁD KÖRÚT / / / LAKÓHÁZ UDVAR RÁKÓCZI / / / ÁLTALÁNOS ISKOLA KOSSUTH / / / VÁROSHÁZA SZABADSÁG TÉR / 1/ / TÁRSASHÁZ UDVARA RÁKÓCZI 2196

16 / 1/ / MŰVELŐDÉSI HÁZ SZABADSÁG TÉR / / / Lakóház KÁLVIN / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET BETHLEN / 1/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET BETHLEN / /1/ LAKÓHÁZ BELOIANNISZ / / / SPORTTELEP RÁKÓCZI / / / SPORTTELEP VÁSÁRTÉR / 30/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / / / ÁLTALÁNOS ISKOLA DÓZSA / / / LAKÓHÁZ, UDVAR, GAZD DÓZSA / 6/ / ORVOSI RENDELŐ DÓZSA / 8/A/3 LAKÁS BETHLEN / / / LAKÓHÁZ KÁLVIN / 1/ / KOLLÉGIUM KÁLVIN / 6/ / UDVAR KÁLVIN / /A/1 LAKÁS SZABADSÁG TÉR / 1/ / ÁLTALÁNOS ISKOLA KOSSUTH / 3/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / / / ÓVODA HAJNAL / 1/ / LAKÁS DÓZSA / / / LAKÁS BIHARI / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET BIHARI / / / KÖZÉPISKOLA KOSSUTH 17/A / / / KÖZÉPISKOLA KOSSUTH / / / KÖZÉPISKOLA KOSSUTH / / / KÖZÉPISKOLA KOSSUTH / 3/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 12/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 3/ / TANMŰHELY ABÁDSZALÓKI / 2/ / DÖGTÉR KISÉR / 8/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / / / DÖGTÉR / / / RAVATALOZÓ TISZAGYENDAI / 5/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 7/ / SPORTTELEP / 3/ / STRANDFÜRDŐ F o r g a l o m k é p e s Helyr.szám Megnevezés Utca+hsz Tel.ter(m2) 06/ 8/ / SZÁNTÓ ÉS ANYAGGÖDÖR / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET ARANY JÁNOS / 7/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET NAGYKAKATSZÉL / 4/ / SPORTPÁLYA ÉPÜLETTEL BERZSENYI ÚT / 1/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET VÖRÖSMARTY / / / LAKÓHÁZ UDVAR JÓZSEF ATTILA / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET MÓRICZ ZS / 2/ / VÍZÁLLÁS / 3/ / VÍZÁLLÁS / 2/ / ANYAGGÖDÖR / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET ÚTTÖRŐ / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET MALINOVSZKIJ

17 / 2/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET VOLT IKVAI TANYASI ISKOLA / 10/ / SZÁNTÓ / 49/ / VÁSÁRTÉR / / / LAKÁS KOLBÁSZ SZÉK / 1/ / GAZDASÁGI ÉPÜLET KOLBÁSZ SZÉK 50/A / 2/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET KÁLVIN / / / UDVAR BETHLEN / 3/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 4/ / VÍZÁLLÁS / 6/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 14/ / VÍZÁLLÁS / 18/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 24/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 34/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 35/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 4/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET DÓZSA / 2/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET KÁLVIN / 5/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET KÁLVIN / 14/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET DÓZSA / 16/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET DÓZSA / 17/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET DÓZSA / / / VÍZÁLLÁS / 1/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 1/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 3/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 17/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / / / VASFELVÁSÁRLÓ TELEP TISZASZENTIMREI / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / 3/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET ABÁDSZALÓKI / 10/ / VEGYES - 51%-BAN AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDONA 3303/ 9/ / SZÁNTÓ / 2/ / LAKÓHÁZ, UDVAR / / / SZABADIDŐPARK / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET SZIVÁRVÁNY / / / KERT / / / KERT / 3/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / / / KERT / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / / / KERT / / / KERT / 2/ / BEÉPÍTETLEN TERÜLET / / / BEÉPÍTETLEN TERÜLET ABÁDSZALÓK ŐSZIKE U / 28/ / ERDŐ / 31/ / ERDŐ

Kimutatás az önkormányzati vagyonról a vagyonkataszter alapján. Forgalomképesség szerinti bontásban. Forgalomképtelen

Kimutatás az önkormányzati vagyonról a vagyonkataszter alapján. Forgalomképesség szerinti bontásban. Forgalomképtelen Kimutatás az önkormányzati vagyonról a vagyonkataszter alapján Forgalomképesség szerinti bontásban Forgalomképtelen 16/ / / Közterület MIRHÓ KÖZ 16 1993 39/ / / KÖZTERÜLET KIS-ÉR 39 6188 46/ / / KÖZTERÜLET

Részletesebben

Molnári Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2008.(XI. 27.) számú rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Molnári Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2008.(XI. 27.) számú rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól 1. számú melléklet Molnári Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2008.(XI. 27.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Molnári Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ( egységes szerkezetben )

AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ( egységes szerkezetben ) Kunhegyes Város Önkormányzata Képviselőtestületének a 39/2004.(VII.30.), 8/2006.(II.21.), 13/2006.(V.11.), 17/2009.(IX.16.), 12/2011. (V.25.), 9/2012. (III.02.) és a 13/2012. (IV.05.) rendelettel módosított

Részletesebben

Kishartyán Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2004. (VI.1.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról

Kishartyán Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2004. (VI.1.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról Kishartyán Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2004. (VI.1.) rendelete az önkormányzat vagyonáról Kishartyán Község Önkormányzata Képviselő-testülete A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi

Részletesebben

1. FEJEZET A rendelet hatálya. Az önkormányzat vagyona, a vagyon csoportosítása

1. FEJEZET A rendelet hatálya. Az önkormányzat vagyona, a vagyon csoportosítása Nagytőke községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2005.(VI. 30.) Ö. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól Nagytőke község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30.

IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30. IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól.

Részletesebben

Répáshuta Község Képviselő-testületének 1/2013. (II.13.) Rendelete AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL A VAGYONNAL VALÓ GAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL

Répáshuta Község Képviselő-testületének 1/2013. (II.13.) Rendelete AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL A VAGYONNAL VALÓ GAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Répáshuta Község Képviselő-testületének 1/2013. (II.13.) Rendelete AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL A VAGYONNAL VALÓ GAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Répáshuta Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország

Részletesebben

Drégelypalánk Község Önkormányzatának. 8/2007.(IV.20.) számú rendelete AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL. I. fejezet

Drégelypalánk Község Önkormányzatának. 8/2007.(IV.20.) számú rendelete AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL. I. fejezet Drégelypalánk Község Önkormányzatának 8/2007.(IV.20.) számú rendelete AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL

AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL SÉNYŐ KÖZSÉG KÉPVISELŐTESTÜLETE 4533. Sényő, Kossuth u. 69. 83-9/2005. K I V O N A T Készült: Sényő Község Képviselőtestületének 2005. szeptember 28-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Vagyonrendelet

Részletesebben

Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete

Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete 1 Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról szóló többször módosított

Részletesebben

Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 06-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 06-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. KIVONAT Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 06-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL. I. fejezet

AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL. I. fejezet Egyek Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 22./2006. (VIII.31.) számú rendelete AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Az Egyek Nagyközség Önkormányzat képviselő-testülete A helyi önkormányzatokról szóló

Részletesebben

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

I. FEJEZET AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONA, A VAGYON CSOPORTOSÍTÁSA. A rendelet hatálya

I. FEJEZET AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONA, A VAGYON CSOPORTOSÍTÁSA. A rendelet hatálya Földeák Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2012.(IV.26.)önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól a módosítására kiadott 30/2012.(XII.27.) önkormányzati

Részletesebben

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének. 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete

Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének. 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (egységes szerkezetben a módosítására kiadott 5/2003.

Részletesebben

I. FEJEZET. Az önkormányzat vagyona, a vagyon csoportosítása. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya

I. FEJEZET. Az önkormányzat vagyona, a vagyon csoportosítása. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya Gyömrő Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 33/2000. (XII.13.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról a 13/2002. (VI.13.) sz., 5/2003. (III.15.) sz., 15/2003. (VI.19.) sz., 13/2004. (VIII.1.)

Részletesebben

Általános rendelkezések. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya

Általános rendelkezések. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya Nagybánhegyes község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2007. (IV. 20.) ÖR. számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL

Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Egységes szerkezetbe foglalva a 7/2008. (X.14.) számú rendeletmódosítással A Nagybakónak

Részletesebben

NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról

NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról Nyíribrony Község Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvényben

Részletesebben

KOPPÁNYSZÁNTÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2/2005. (II. 28.) SZÁMÚ RENDELETE

KOPPÁNYSZÁNTÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2/2005. (II. 28.) SZÁMÚ RENDELETE KOPPÁNYSZÁNTÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2/2005. (II. 28.) SZÁMÚ RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL (módosításokkal egységes szerkezetben) 1 Koppányszántó

Részletesebben

Pécsely Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2004. ( IX.15.) számú rendelete az Önkormányzat vagyonáról

Pécsely Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2004. ( IX.15.) számú rendelete az Önkormányzat vagyonáról Pécsely Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2004. ( IX.15.) számú rendelete az Önkormányzat vagyonáról Pécsely Község Önkormányzatának Képviselő-testülete A helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ /VII.2/ Kt. számú rendelete

HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ /VII.2/ Kt. számú rendelete HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ 1993. /VII.2/ Kt. számú rendelete Hajdúbagos Község Önkormányzata vagyonának meghatározásáról, a vagyon feletti tulajdonjog gyakorlásának és a vagyon

Részletesebben

Ócsárd Községi Önkormányzat. 21/2004./XII.14./ Önk.kt.sz. rendelete

Ócsárd Községi Önkormányzat. 21/2004./XII.14./ Önk.kt.sz. rendelete Ócsárd Községi Önkormányzat 21/2004./XII.14./ Önk.kt.sz. rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól I. fejezet Az önkormányzat vagyona, a vagyon csoportosítása Az önkormányzat

Részletesebben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2000. ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben Az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól. Bükkszék

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések Mérk Nagyközség Képviselő-testületének 8/2005.(IV.20.) kt. rendelete Az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. A Képviselő-testület! A helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított

Részletesebben

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1.. E rendelet hatálya kiterjed:

I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1.. E rendelet hatálya kiterjed: RUDABÁNYA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (III. 31.) sz. rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Módosításokkal egységes szerkezetben) Rudabánya

Részletesebben

DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselőtestület a helyi önkormányzatokról szóló többször

Részletesebben

Nagyrécse Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2006. (II. 15.) RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL

Nagyrécse Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2006. (II. 15.) RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL 1 Nagyrécse Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2006. (II. 15.) RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Az Önkormányzat Képviselő-testülete A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. Törvény 79. -ának

Részletesebben

I. fejezet. A rendelet hatálya, az önkormányzat vagyona, a vagyon csoportosítása

I. fejezet. A rendelet hatálya, az önkormányzat vagyona, a vagyon csoportosítása Vámosmikola község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2004. (III.26.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és vagyonnal való gazdálkodásról a módosításáról szóló 11/2005.(VII.29.) és 13/2008.(XI.27.)

Részletesebben

I. FEJEZET AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONA, A VAGYON CSOPORTOSÍTÁSA. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya

I. FEJEZET AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONA, A VAGYON CSOPORTOSÍTÁSA. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya Székkutas községi Önkormányzat képviselőtestületének 8/2006. (VI.29.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól Székkutas községi Önkormányzat képviselőtestülete

Részletesebben

JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 9/2012./III.30./

JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 9/2012./III.30./ JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 9/2012./III.30./ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE ( egységes szerkezetben) Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól. Jászszentandrás

Részletesebben

Körösladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 7/2013. (X.1.) rendelete az önkormányzat vagyonáról. I. Fejezet

Körösladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 7/2013. (X.1.) rendelete az önkormányzat vagyonáról. I. Fejezet Körösladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 7/2013. (X.1.) rendelete az önkormányzat vagyonáról. Körösladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: képviselő-testület) a nemzeti

Részletesebben

HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Tápiószecső Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

Jászdózsa Község Önkormányzat képviselő-testületének 2009. november 5-én megtartott soros ülésének jegyzőkönyvéből.

Jászdózsa Község Önkormányzat képviselő-testületének 2009. november 5-én megtartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. 1 Egységes szerkezet Kivonat: Jászdózsa Község Önkormányzat képviselő-testületének 2009. november 5-én megtartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. JÁSZDÓZSA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/2009.(IV.30.)

Részletesebben

Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E

Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E az önkormányzat tulajdonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület az 1990.évi

Részletesebben

Bodrog Önkormányzat Képviselőtestületének. 3/2004./III.30./ sz. rendelete. Vagyonról és az önkormányzati vagyongazdálkodás szabályairól.

Bodrog Önkormányzat Képviselőtestületének. 3/2004./III.30./ sz. rendelete. Vagyonról és az önkormányzati vagyongazdálkodás szabályairól. Bodrog Önkormányzat Képviselőtestületének 3/2004./III.30./ sz. rendelete Vagyonról és az önkormányzati vagyongazdálkodás szabályairól Bodrog Képviselő-testülete az Alkotmány 44..(2) bekezdése, valamint

Részletesebben

A rendelet hatálya 1.. (1)A rendelet hatálya az önkormányzatra, az önkormányzat intézményeire terjed ki. Az önkormányzat vagyona 2..

A rendelet hatálya 1.. (1)A rendelet hatálya az önkormányzatra, az önkormányzat intézményeire terjed ki. Az önkormányzat vagyona 2.. BÁRÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI K É P V I S E L İ T E S T Ü L E T E 4/2012. (II.28.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Adorjánháza község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013 (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának

Részletesebben

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A rendelet hatálya

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A rendelet hatálya Kisköre Város Önkormányzat képviselő-testületének 13/2007.(XI. 29.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól. (módosításokkal egységes szerkezetben) 2.) Kisköre Város Önkormányzatának

Részletesebben

ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete

ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (módosításokkal egységes szerkezetben) 1 Értény Község

Részletesebben

A rendelet hatálya 1.. Önkormányzati vagyon 2. Az Önkormányzat vagyon törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. Törzsvagyon 3..

A rendelet hatálya 1.. Önkormányzati vagyon 2. Az Önkormányzat vagyon törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. Törzsvagyon 3.. Farkaslyuk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2013.(VI.14.) számú önkormányzati rendelete az Önkormányzat tulajdonáról és az önkormányzati vagyonnal való vagyongazdálkodás szabályairól Farkaslyuk

Részletesebben

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2011. (III. 25.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Egységes szerkezetben: 2013. június

Részletesebben

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja.

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja. Önkormányzat képviselő testületének 9/2013.(XII.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól Drávaszabolcs Község Önkormányzatának Képviselő testülete a

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE. az Önkormányzat vagyonáról

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE. az Önkormányzat vagyonáról Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE az Önkormányzat vagyonáról Tolmács Község Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) Képviselő-testülete a nemzeti

Részletesebben

I. Fejezet Bevezető rendelkezések. A rendelet célja 1.

I. Fejezet Bevezető rendelkezések. A rendelet célja 1. Döbrököz Község Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2013. (II. 15.) önkormányzati rendelete vagyonáról, vagyonával való tulajdonosi jogok gyakorlásáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetbe

Részletesebben

Balatonederics Települési Önkormányzat. Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete

Balatonederics Települési Önkormányzat. Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete Balatonederics Települési Önkormányzat Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

MEZŐKOVÁCSHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 40/2012. (XI. 07.) sz. önkormányzati R E N D E L E T E

MEZŐKOVÁCSHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 40/2012. (XI. 07.) sz. önkormányzati R E N D E L E T E MEZŐKOVÁCSHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK az önkormányzati vagyonról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 40/2012. (XI. 07.) sz. önkormányzati

Részletesebben

Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE

Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól FÜRGED KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2005./III. 8./ számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE

TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE Az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Egységes szerkezetben a 14/2012.(VI.19.)és a 2/2013.(III.14.) önkormányzati

Részletesebben

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Telekgerendás Község Önkormányzat

Részletesebben

(2) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon részeit képező ingatlanok felsorolását jelen rendelet 2. melléklete. tartalmazza.

(2) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon részeit képező ingatlanok felsorolását jelen rendelet 2. melléklete. tartalmazza. Délegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2012.(XI.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás egyes szabályairól szóló 37/2010.(X.21.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

I. Fejezet. A rendelet hatálya

I. Fejezet. A rendelet hatálya Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (IV.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Velem Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Csányoszró Község Önkormányzat képviselő-testületének 7/2012. (V.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról. (Egységes szerkezetben)

Csányoszró Község Önkormányzat képviselő-testületének 7/2012. (V.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról. (Egységes szerkezetben) Csányoszró Község Önkormányzat képviselő-testületének 7/2012. (V.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról (Egységes szerkezetben) Csányoszró Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról A rendelet hatálya

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról A rendelet hatálya Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról 1 Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011.

Részletesebben

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire.

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire. Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (VIII. 28.) önkormányzati rendelete Jánossomorja Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyonnal történő gazdálkodás szabályairól Jánossomorja

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok

Részletesebben

I.ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1..

I.ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.. SIROK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 13/2000. (05.30.) RENDELETE (2/2008.(01.25.), 19/2007.(11.14.), 5/2004.(02.10.), 8/2005.(03.01.) rendelettel egységes szerkezetben) az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való

Részletesebben

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete a 11/1994. (III.9.) KT. sz. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló rendelet

Részletesebben

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon Borsodszentgyörgy Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2008.(X.18.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE

Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Az önkormányzati vagyon

Az önkormányzati vagyon Murakeresztúr Község Önkormányzati Képviselő-testületének 8/2004. (IV. 16.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete 1. sz. melléklet Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzati vagyonról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól Hangony Község

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzat Képviselő-testületének. /2013. (...) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról

Nagymaros Város Önkormányzat Képviselő-testületének. /2013. (...) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról Nagymaros Város Önkormányzat Képviselő-testületének /2013. (......) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról Nagymaros Város Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi

Részletesebben

HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2013. (II.14.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS VAGYONGAZDÁLKODÁSÁRÓL Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (II.14.)

Részletesebben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben SZEGVÁR NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról egységes szerkezetben (Módosította a 10/2013. (V.31.), 12/2013. (VI.28.) önkormányzati

Részletesebben

16/2005. (VI.17.) 2005. június 17. 25/2006. (VIII.30.) 2006. augusztus 30. 9/2007.(IV.18.) 2007. április 18.

16/2005. (VI.17.) 2005. június 17. 25/2006. (VIII.30.) 2006. augusztus 30. 9/2007.(IV.18.) 2007. április 18. Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselőtestületének 29/2004. (VII. 1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Módosítva: - Kihirdetve: 2004. VII.1. 16/2005.

Részletesebben

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól 1 Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a helyi

Részletesebben

Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

POGÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐTESTÜLETE. 7/2013. (VII.10.) rendelete az önkormányzat vagyonáról

POGÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐTESTÜLETE. 7/2013. (VII.10.) rendelete az önkormányzat vagyonáról POGÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐTESTÜLETE 7/2013. (VII.10.) rendelete az önkormányzat vagyonáról Pogány község Önkormányzatának Képviselőtestülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében, Magyarország

Részletesebben

Gádoros Nagyközség Képviselő-testületének 26/1999. (XII. 2.) KT. számú rendelete

Gádoros Nagyközség Képviselő-testületének 26/1999. (XII. 2.) KT. számú rendelete Gádoros Nagyközség Képviselő-testületének 26/1999. (XII. 2.) KT. számú rendelete az önkormányzati vagyonról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól (egységes szerkezetben az időközi módosításokat

Részletesebben

I. Fejezet. Általános rendelkezések

I. Fejezet. Általános rendelkezések Pócsmegyer Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról egységes szerkezetben a 21/2012. (XII. 20.) önkormányzati rendelettel Pócsmegyer

Részletesebben

Bókaháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének. - módosított, egységes szerkezetbe foglalt - 8/2003./X.31/ számú rendelete

Bókaháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének. - módosított, egységes szerkezetbe foglalt - 8/2003./X.31/ számú rendelete Bókaháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének - módosított, egységes szerkezetbe foglalt - 8/2003./X.31/ számú rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Bókaháza Község

Részletesebben

A rendelet hatálya 1.

A rendelet hatálya 1. Abaliget Község Önkormányzat 10/2004. (VI.16.) rendelete a települési vagyongazdálkodásról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról a 16/2006.(XI.08.) és az 5/2007.(III.7.) rendelettel

Részletesebben

I. Fejezet Általános rendelkezések

I. Fejezet Általános rendelkezések Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2013 (V.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodás szabályairól Alsószölnök Község Önkormányzata képviselő-testülete

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2013. (III.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Endrefalva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (IV.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Szalmatercs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hegyesd község Önkormányzata Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a módosító 4/2009.(III.31.),

Részletesebben

Nagyszénás Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (X. 25.) önkormányzati rendelete

Nagyszénás Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (X. 25.) önkormányzati rendelete Nagyszénás Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (X. 25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról (2015. június 25-től hatályos, egységes szerkezetű szövegezéssel) Nagyszénás

Részletesebben

az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjének szabályozásáról ( módosítással egységes szerkezetben)

az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjének szabályozásáról ( módosítással egységes szerkezetben) KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK a 23/2010. (XII.01.), 28/2012.(IX.12.), 8/2015.(IV.08.) és a 13/2015. (V.27.) önkormányzati rendelettel módosított 14/2006.(V.26.) számú önkormányzati

Részletesebben

Tarnaméra Községi Önkormányzat képviselő-testületének 7/2012 (IV.26.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról

Tarnaméra Községi Önkormányzat képviselő-testületének 7/2012 (IV.26.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról Tarnaméra Községi Önkormányzat képviselő-testületének 7/2012 (IV.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról Tarnaméra Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében,

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 14/2006. (IV.27.) KGY. r e n d e l e t e

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 14/2006. (IV.27.) KGY. r e n d e l e t e NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 14/2006. (IV.27.) KGY r e n d e l e t e Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyonának meghatározásáról, a vagyon feletti tulajdonjog gyakorlásának szabályozásáról

Részletesebben

Balástya Község Önkormányzat képviselő-testületének 14/2012(XI. 28.) rendelete az önkormányzat vagyonáról

Balástya Község Önkormányzat képviselő-testületének 14/2012(XI. 28.) rendelete az önkormányzat vagyonáról Balástya Község Önkormányzat képviselő-testületének 14/2012(XI. 28.) rendelete az önkormányzat vagyonáról Balástya Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében, a Magyarország

Részletesebben

I. fejezet Általános rendelkezések

I. fejezet Általános rendelkezések PUSZTAVACS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 14/2004. (VI.23.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Pusztavacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

8/2007. (VIII. 23.) RENDELETE ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. AZ ÖNKORMÁNYZATI VAGYON 2.

8/2007. (VIII. 23.) RENDELETE ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. AZ ÖNKORMÁNYZATI VAGYON 2. PÁPATESZÉR ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 8/2007. (VIII. 23.) RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Pápateszér Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban képviselő-testület)

Részletesebben

Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testületének 35/2012. (X.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról (Egységes szerkezetben)

Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testületének 35/2012. (X.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról (Egységes szerkezetben) Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testületének 35/2012. (X.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról (Egységes szerkezetben) Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI.

Részletesebben

CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról és a. vagyongazdálkodás szabályairól

CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról és a. vagyongazdálkodás szabályairól CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cigánd Város Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete

Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gönyű Község Önkormányzatának képviselő-testülete

Részletesebben

Nagyvisnyó Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének. 19/2008 (XII.17.) sz. Rendelete

Nagyvisnyó Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének. 19/2008 (XII.17.) sz. Rendelete Nagyvisnyó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008 (XII.17.) sz. Rendelete az önkormányzat vagyonáról és az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nagyvisnyó Községi Önkormányzat

Részletesebben

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon 2.

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon 2. Nádudvar Város Önkormányzat Képviselőtestületének 4/2012. (III.30.) önkormányzati rendelete Nádudvar Város Önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nádudvar Város Önkormányzatának

Részletesebben

TÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 21/2006. (IX. 28.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal történő gazdálkodás szabályairól

TÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 21/2006. (IX. 28.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal történő gazdálkodás szabályairól TÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 21/2006. (IX. 28.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal történő gazdálkodás szabályairól Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban

Részletesebben