VALLALKOZASI SZERZODES

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VALLALKOZASI SZERZODES"

Átírás

1 VALLALKOZASI SZERZODES mely letrejott egyfelol: nev: Sasd Varos Onkormanyzata szekhely: 7370 Sasd, Rakoczi lit 41. kepviseletre jogosult: Szekely Szilard polgarmester adoszam: bankszamlaszam: mint Megrendelo (tovabbiakban: Megrendelo) masfelol nev: GROPIUS Epitoipari es Kereskedelmi Zrt. szekhely: 1118 Budapest, Budaorsi ut 64. adoszam: cegjegyzekszam: kepviseletre jogosult: Csaktornyai Gyula elnok-vezerigazgato szamlavezeto bank: MKB Bank Zrt. bankszamlaszam: mint Fovdllalkozo (kesobbiekben: Fovallalkozo) kozott az alabbi helyen es idopontban a szerzodesben meghatarozott feltetelek szerint I. Elozmenyek 1. Ajanlatkero (a tovabbiakban: Megrendelo) a kozbeszerzesekrol szolo evi CXXIX. torveny (tovabbiakban: Kbt.) Masodik resz IV. fejezet 3. cim szerinti nyilt kozbeszerzesi eljarast inditott az alabbi targyban:,,sasdi Mikrotersegi Integralt Kozoktatasi es Miivelodesi Intezmeny letrehozasa, fejlesztese, bovitese vallalkozasi szerzodes kereteben kiviteli terv keszitesevel" Az ajanlati felhivas szama, kozzetetelenek napja a Kozbeszerzesi Ertesitoben: KE-21075/2009., kozzetetel napja: ev oktober honap 16. napja A beszerzes mennyisegi adatai: Sasdi Mikrotersegi Integralt Kozoktatasi es Miivelodesi Intezmeny,,A",,,B",,,C",,,D",,,F" epiiletenek, tovabba az ovoda felujitasa, valamint bolcsode tervezett kialakitasa; az

2 eptiletek (iskola, bolcsode, ovoda) osszesitett netto szintteriilete: 6.343,91 m 2 (osszekoto folyoso nelkiil). Sasdi Mikrotersegi Integral! Kozoktatasi es Muvelodesi Intezmeny,,G" epiiletenek letrehozasa. Az epiilet netto szintteriilete: 2.522,96 m 2. A reszletes muszaki parametereket az ajanlatkeresi dokumentacio tartalmazza. Megrendelo a beszerzes targyaval szemben tamasztott muszaki kovetelmenyeket az ajanlati dokurnentacioban hatarozta meg, amelyeket az ajanlattevok az eljaras soran reszletesen megismertek. 2. Megrendelo a kozbeszerzesi eljarasaban benyujtott ajanlatokat megvizsgalta, egymassal osszevetette, es donteset az elbiralast kovetoen, ev december honap 11. napjan kihirdette. 3. Megrendelo kozbeszerzesi eljarasban hozott dontese szerint a nyertes ajanlattevo (tovabbiakban: Fovallalkozo) lett. II. A szerzodes targya 4. A jelen szerzodes targya: Sasdi Mikrotersegi Integralt Kozoktatasi es Muvelodesi Intezmeny letrehozasa, fejlesztese, bovitese kiviteli tervek keszitesevel A beruhazas reszletes muszaki kovetelmenyeit, az uzemeltetoi felteteleket a Fovallalkozo altal biztositott kiviteli terv, a kozbeszerzesi eljaras ajanlatkeresi dokumentacioja, illetve a kiegeszito tajekoztatas kereteben adott tajekoztato tartalmazza. Ezek a dokumentumok jelen szerzodes elvalaszthatatlan reszet kepezik, az azokban foglaltak Fovallalkozora teljes kortien vonatkoznak. A munkateriilet atadas-atveteltol Fovallalkozo szakaszosan, folyamatosan szolgaltatja a kiviteli tervet. Fovallalkozo a teljes, hianytalan tervdokumentaciot e szerzodes alairasatol szamitott 30 napon beliil atadja Megrendelo reszere. 5. Fovallalkozo kotelezettseget vallal arra, hogy a jelen szerzodes teljesitese soran figyelembe veszi az ajanlati felhivasban, az ajanlatkeresi dokurnentacioban, a kiegeszito tajekoztatas (helyszini bejaras) kereteben adott ajanlatkeroi rendelkezesekben rogzitetteket. A jogszabalyi kotelezes esetet kiveve semmis minden olyan kikotes, amely ellentetes a fentiekben felsorolt okmanyok valamelyikevel, fuggetleniil attol, hogy maga a szerzodes ezt rogziti-e, vagy sem. A fenti okmanyokban szereplo kotelezes ervenyesen a szerzodes reszet kepezi.

3 III. Megrendelo jogai es kotelezettsegei 6. A munkat a Megrendelo altal a kijelolt helyen kell elvegezni. Megrendelo koteles a munkahelyet alkalmas allapotban a Fovallalkozo rendelkezesere bocsatani. 7. A munka barmely reszet jogaban all a Megrendelonek visszautasitani, amennyiben azt hibasnak, vagy nem megfelelo minosegiinek talalja, de ennek teteles indoklasat a kijavitas erdekeben koteles a Fovallalkozo tudomasara hozni. 8. Fovallalkozonak a hibat a jegyzokonyvben megjelolt hataridon beliil ki kell javitani. Ha ezt a Fovallalkozo elmulasztja, a Megrendelo jogosult a kijavitast mas szemelyekkel elvegeztetni, es osszes ezzel kapcsolatban felmeriilt kiadasat a Fovallalkozora tovabbharitani. 9. Amennyiben a teljesites hibas volta a felek kozott vitas, megfelelo szakerto kirendeleset kerhetik. Amennyiben a szakerto megallapitja, hogy a teljesites hibas volt, a szakerto eljarasaval kapcsolatos koltsegek a Fovallalkozot terhelik, ellenkezo esetben a Megrendelot. 10. Megrendelo az atvetelt nem tagadhatja meg, ha annak soran olyan kisebb jelentosegu hibakat es hianyossagokat allapit meg, amelyek a rendeltetesszerii hasznalatot nem akadalyozzak. 11. Megrendelo jogosult es koteles Fovallalkozo tevekenyseget folyamatosan ellenorizni. Ha a Megrendelo a Fovallalkozo teljesitese reven uj elgondolasrol, megoldasrol vagy muszaki ismeretrol szerez tudomast, ezt a Fovallalkozo elozetes hozzajarulasa nelkiil massal nem kozolheti. 12. Megrendelo - Fovallalkozo keresere - sziikseg eseten koteles a tervek magyarazatat, a reszletes kivitelezesi utasitast megadni. IV. Fovallalkozo jogai es kotelezettsegei 13. Fovallalkozo kotelezettseget vallal arra, hogy Megrendelo szamara a jelen, megallapodasban meghatarozott epitesi beruhazast sajat koltsegen elvegzi. A munka megkezdesere csak az ervenyes munkaterulet atadas-atvetele es a munkalatok megkezdesehez sziikseges engedelyek birtokaban kotelezheto. A munkaterulet eloirt elkeriteserol, elzarasarol, a munkateriileten es felvonulasi teriileten az eloirt figyelmezteto jelzesek elhelyezeserol es engedelyezteteserol, tovabba a munkaterulet es a felvonulasi teriilet orzeserol Fovallalkozo gondoskodik.

4 A Fovallalkozo koteles elvegezni a munkateriileten levo kozmuvek szakszerii feltarasat, a munkalatok ideje alatt zavartalan iizemeltetes felteteleinek biztositasat. A munkateriilet atveteletol a miiszaki atadas-atvetel idopontjaig Fovallalkozo felelosseggel tartozik a munkateriileten es a felvonulasi teriileten vegzett tevekenysegeert, beleertve a munkagepek, eszkozok, berendezesek es anyagok tarolasat, orzeset, valamint az elet- es vagyonbiztonsagot. Fovallalkozo felelossege kiterjed az alvallalkozokra es a fuvarozokra. Fovallalkozo koteles a bontasi anyagokat, hulladekokat es kornyezetkarosito anyagokat a vonatkozo jogszabalyi eloirasoknak, kovetelmenyeknek megfeleloen kezelni es elhelyezni, az eloirt kozlekedesi rendet betartani, a munkateriiletet es a felvonulasi teriiletet a munkalatok befejezese utan eredeti allapotba helyreallitani. 14. Fovallalkozo jogosult es koteles a munkateriiletet atvenni, az atvetelkor a munkavegzesre valo alkalmassagot megvizsgalni, az esetleges hianyossagokat jegyzokonyvben (epitesi naploban) rogziteni, es ebben felhivni a Megrendelo figyelmet a hianyossagok megsz iintetesere. Fovallalkozo koteles tovabba vizsgalni, hogy a munkateruleten korabban vegzett munkak esetleges hibai vagy hianyossagai nem akadalyozzak-e a munkavegzest. Ha a Fovallalkozonak felrohatoan nem keriil megallapitasra hiba, vagy hianyossag, akkor a Fovallalkozo vallalni koteles a felelosseget a korabban elkovetett hibak vagy korabban keletkezett hianyossagok kovetkezteben fellepo karokert, meg abban az esetben is, ha igazolhato, hogy a hibat mas vallalkozo okozta. 15. Fovallalkozo koteles a munkavegzest ligy megszervezni, hogy biztositsa a munka gazdasagos es gyors elvegzeset. A Fovallalkozo kotelezettseget vallal a munkateruleten levo kozmuvek szakszeru feltarasara, a sziikseges szakfeliigyeletek megrendelesere, az esetleges karok teritesmentes helyreallitasara. Fovallalkozo koteles ezek megszerzeset kezdemenyezni, es azokat megszerezni. Az ezekkel kapcsolatos illetekek es egyeb koltsegek a Fovallalkozot terhelik. 16. Fovallalkozo jogosult es koteles ellenorizni Megrendelo altal szolgaltatott terveket es ezt kovetoen koteles meggyozodni azok helyessegerol. 17. Ha csak jogilag vagy fizikailag nem lehetetlen, akkor a Vallalkozo koteles a beruhazas kivitelezeset es megvalositasat, valamint a hibak kijavitasat szigoruan a szerzodes szerint, azzal osszhangban vegezni. A Fovallalkozo koteles szigoruan alkalmazkodni es ragaszkodni a Megrendelo utasitasaihoz, minden olyan iigyben, akar emliti a szerzodes, akar nem, amely a beruhazast erinti, vagy arra vonatkozik. Az utasitas nem terjedhet ki a munka megszervezesere, illetoleg nem teheti a teljesitest terhesebbe, lehetetlenne. 18. Fovallalkozo a kivitelezes soran fellepo modositasi igenyeket a Megrendelo muszaki ellenorevel, es a tervezovel minden esetben koteles egyeztetni es elfogadtatni, valamint koteles egyeztetni a kozbeszerzest lebonyolito szakertokkel is.

5 19. Fovallalkozo koteles a Megrendelot minden olyan koriilmenyrol haladektalanul ertesiteni, amely a teljesites eredmenyesseget, vagy kello idore valo elvegzeset veszelyezteti vagy gatolja. Az ertesites elmulasztasabol eredo karert a Fovallalkozo felelosseggel tartozik. 20. Ha a Megrendelo celszerutlen vagy szakszerutlen utasitast ad, erre a Fovallalkozo koteles 6t figyelmeztetni. A figyelmeztetes elmulasztasabol eredo karert a Fovallalkozo felelos. Ha azonban a Megrendelo a figyelmeztetes ellenere utasitasat fenntartja, Fovallalkozo a szerzodestol elallhat. Ha nem all el, a Megrendelo utasitasa szerint a Megrendelo kockazatara koteles a munkat elvegezni. 21. Fovallalkozo a Megrendelo utasitasa szerint nem vegezheti el a munkat ha ez jogszabaly vagy hatosagi rendelkezes megsertesere, vagy elet es vagyonbiztonsag veszelyeztetesere vezetne. Fovallalkozo kotelessege a balesetmentes munkakorulmenyek megteremtese, az alkalmazottak jogszerii foglalkoztatasa. Fovallalkozo koteles a beruhazas kivitelezeset es megvalositasat, valamint a hibak kijavitasat szigoriian - hacsak az jogilag, vagy fizikailag nem lehetetlen - a szerzodes szerint, azzal osszhangban vegezni. 22. Fovallalkozo a munka megkezdeset mindaddig megtagadhatja, amig Megrendelo a munkavegzes helyet alkalmas allapotban a Fovallalkozo rendelkezesere nem bocsatja. 23. A Fovallalkozo a Kbt (2) bekezdese alapjan koteles felelossegbiztositasi szerzodest kotni, vagy a megfelelo felelossegbiztositast bemutatni. V. Alvallalkozok 25. Fovallalkozo az ajanlati felhivasban es dokumentacioban foglaltak figyelembevetelevel jogosult alvallalkozokat illetve a teljesitesben egyebkent resztvevoket igenybe venni. 26. Fovallalkozo a jogosan igenybe vett alvallalkozoert ugy felel, mintha a munkat maga vegezte volna. Alvallalkozo jogosulatlan igenybevetele eseten pedig felelos minden olyan karert is, amely anelkiil nem kovetkezett volna be.

6 VI. A munka ellenorzese es atvetele 27. A Megrendelo, illetve az altala kijelolt szervezet vagy szemely a Fovallalkozo, illetve annak alvallalkozoi tevekenyseget es munka vegzeset mindenfele korlatozas nelkiil barmikor jogosult ellenorizni. 28. A felek a munkavegzessel kapcsolatos minden lenyeges adatot, koriilmenyt es utasitast a munkahelyen vezetett naploban kotelesek egymassal kozolni. Az epitesi naplot a Fovallalkozo koteles 8 naponta a Megrendelo altal kijelolt kepviselojenek ellenjegyzesre bemutatni. 29. Megrendelo koteles a munkat a Fovallalkozo ertesiteseben megjelolt idopontra kitiizott atadas-atveteli eljaras soran megvizsgalni es a vizsgalat alapjan felfedezett hianyokat, hibakat, a hibas munkareszekre eso koltsegvetesi osszegeket, valamint az ervenyesiteni kivant szavatossagi igenyeket jegyzokonyvben rogziteni. 30. A Fovallalkozo koteles a Megrendelo palyazati elszamolasahoz sziikseges dokumentumokat (szamla, teljesites-igazolas/ minosegi bizonyitvanyok, stb.) az atadasatveteli eljaras soran, valamint az elszamolasi idopontoknal a Megrendelonek teljes koruen atadni. 31. Ha a Megrendelo az epitesi beruhazas egyes munkareszeit a teljesites elott ideiglenes jelleggel atveszi (elozetes atadas), ezek tekinteteben a karveszely az atvetel idopontjatol a Megrendelore szall at. 32. Fovallalkozo hataridoben teljesit, ha az atadas-atvetel a szerzodesben eloirt hataridon beliil, megtortenik. A teljesitesi hataridobe a miiszaki atadas-atvetel ideje is beleszamit. 33. Nem tagadhato meg az atvetel a szolgaltatas olyan jelentektelen hibai, hianyai miatt, amelyek mas hibakkal, hianyokkal osszefuggesben, illetve a kijavitasukkal, potlasukkal jaro munkak folytan sem akadalyozzak a rendeltetesszeru hasznalatot. 34. Az atadas- atveteli eljarastol szamitott egy even beliil az epitesi beruhazas munkait ismetelten meg kell vizsgalni (utofeliilvizsgalati eljaras). Ezt az eljarast Megrendelo kesziti elo es hivja meg arra a Fovallalkozot.

7 VII. Ellenszolgaltatas es f izetesi f eltetelek 35. Fovallalkozot az 1. pontban meghatarozott feladat hibatlan es hianytalan teljesiteseert ,- Ft, azaz hatszazhiiszmillio forint netto dij illeti meg. Felek az afa fizetese tekinteteben a junius 1-jetol hatalyos jogszabalyi valtozasok szerint jarnak el, kiilonos tekintettel az adozas rendjerol szolo evi XCII. torveny 36/A. -aban foglaltakra. A vallalkozoi dij egyosszegii elszamolasu, prognosztizalt atalanyaron szamitott dij, amely magaban foglalja valamennyi szolgaltatas ellenerteket, az idokozi arvaltozasbol eredo vallalkozoi kockazatot es Fovallalkozo hasznat is. A vallalkozoi dij reszletezeset az 1. szamu mellekletkent csatolt letesitmenyjegyzek tartalrnazza. Megrendelo kijelenti, hogy a beruhazas fedezete a DDOP-3.1.2/2F jelu nyertes palyazat alapjan megkotott tamogatasi szerzodes es az onkormanyzatok onresze alapjan rendelkezesre all. 36. Fovallalkozo tudomasul veszi, hogy a Megrendelo a jelen szerzodes targyat kepezo tevekenysegert jaro dij meghatarozasakor, valamint a dij elszamolasa es folyositasa soran kotve van a szerzodes penziigyi alapjat kepezo, a tamogato hatosag altal kibocsatott jogszabalyok rendelkezeseihez es a kifizetes az ott megjelolt hataridok figyelembevetelevel es betartasaval tortenik. 37. A Fovallalkozo az elvegzett munka aranyaban meghatarozott idoszakonkent reszszamla benyujtasara jogosult. A resz-szamla kibocsatasanak feltetele, hogy az adott munkafazis elvegzeset teljesites-igazolo jegyzokonyv felvetelevel a muszaki ellenor igazolja. A szamlazas alapja az alairt jegyzokonyv. A szamlak kiallitasara es azok fizetesi rendjere a Kozremiikodo Szervezet altal a szallitoi finanszirozasra eloirtak, illetve a Megrendelo es a Kozremukodo Szervezet kozott letrejott tamogatasi szerzodesben meghatarozottak az iranyadok. 38. A vegszamla kibocsatasara abban az esetben keriilhet sor, ha a jelen megallapodas szerinti munkak hianytalan atvetelet a sikeres muszaki atadas-atveteli eljaras befejezeset kovetoen - a Megrendelo irasban igazolja. 39. A Fovallalkozo szamlait a Megrendelo muszaki ellenorenek adja at. Fovallalkozo tudomasul veszi, hogy szamlak kifizetesenek feltetele a rehabilitacios szakmernoki ellenjegyzes.

8 VIII. Teljesitesi hataridok 40. A munkateriilet atadas idopontja: ev januar honap 18. napja 41. A kivitelezes befejezesi hatarideje: ev szeptember honap 11. napja IX. A felek egyiittmukodese 42. A szerzodo felek megallapodnak abban, hogy a fovallalkozasi szerzodesben foglaltak maradektalan megvalositasa erdekeben sziikseg szerint folyamatosan egyiittmukodnek. Ennek megfeleloen idoben tajekoztatjak egymast, nem csupan a jelen megallapodasban foglaltak teljesiteserol, hanem minden olyan kerdesrol (teny, adat, koriilmeny), amely a szerzodes teljesitesere kihatassal van. A beruhazas kivitelezesi koriilmenyeire vonatkozo, kiilso szervek altal hatosagi jogkorben adott, jogszeru utasitasokat a Fovallalkozo koteles megfeleloen vegrehajtani es arrol Megrendelot haladektalanul ertesiteni. A Fovallalkozo kotelezettseget vallal arra, hogy Megrendelot haladektalanul ertesiti abban az esetben, ha a jelen szerzodes maradektalan teljesitese elott ellene, illetoleg alvallalkozoja ellen csod-, felszamolasi-, vegelszamolasi-, illetve vegrehajtasi eljaras indul. A Fovallalkozo ugyancsak maradektalanul koteles a Megrendelot ertesiteni, ha sajat cegeben, vagy alvallalkozojanal a jelen szerzodes maradektalan teljesiteset megelozoen tulajdonos valtozasra, illetoleg jogutodlasra, jogok es kotelezettsegek atszallasara, szetvalasra, osszeolvadasra, vagy beolvadasra keriil sor. A Fovallalkozo felelos az ertesites elmulasztasabol eredo karert. 43. /a A Megrendelo altal a kapcsolattartasra kijelolt szemely, vagy szervezet: Nev: Cim: Telefon: FAX: Sasd Varos Onkormanyzata kepviseleteben Szekely Szilard polgarmester 7370 Sasd, Rakoczi lit / / /b. A muszaki ellenor reszerol: Nev: NOX 2000 Beruhazo es Fovallalkozo Zrt. Cim: Budapest, Kalman Imre ut 1.

9 Miiszaki ellenor: Telefon: FAX: Nevjegyzeki szam: Toth Elod ME-E-I / A Fovallalkozo altal kapcsolattartasra kijelolt szemely(ek): Nev: Cim: GROPIUS Zrt. Kepviseleteben Csaktornyai Gyula elnok-vezerigazgato 1118 Budapest, Budaorsi lit 64. Felelos miiszaki vezeto: Fekete Karoly Telefon: 0630/ Nevjegyzeki szam: MV-EP/A / X. Elallas a szerzodestol es Vis maior 45. A Megrendelo a szerzodestol indokolassal elallhat, koteles azonban a Fovallalkozo karat megteriteni. Ha a Megrendelo a szerzodestol azert all el, mert a teljesitesi hatarido lejarta elott nyilvanvalova valt, hogy a Fovallalkozo a munkat csak olyan szamottevo kesessel tudja elvegezni, hogy a teljesites emiatt a Megrendelonek mar nem all erdekeben, a Megrendelo a szerzodesszegesre vonatkozo szabalyok szerint karteritest kovetelhet. Ez ertelemszeriien vonatkozik a hataridok betartasara is. Ha a munka vegzese soran a koriilmenyek arra engednenek kovetkeztetest, hogy a teljesites hibas lesz, a Megrendelo a fogyatekossag kikuszobolesere tiizott megfelelo hatarido sikertelen eltelte utan gyakorolhatja a hibas teljesitesebol eredo jogokat. 46. A Felek mentesiilnek a nem szerzodesszeru magatartas negativ kovetkezmenyei alol, ha bizonyitjak, hogy a kesedelem a masik fel nem szerzodesszeru teljesitesere vezetheto vissza, vagy pedig bizonyitjak, hogy a kotelezettseg teljesiteset Vis maior koriilmeny akadalyozta. Az ilyen korulmeny felmeriilesekor a koriilmenyre hivatkozni kivano Fel a masik felet haladektalanul ertesiteni koteles. A Vis maior koriilmenyt az arra hivatkozo fel az illetekes kereskedelmi kamaraval igazoltatni koteles. A Felek kiilonosen az alabbi korulmenyeket tekintik vis maiornak: belviz, heves esozesek, felazott talaj.

10 XI. Kesedelmes teljesites, teljesitesi biztositek, szavatossag, karterites 47. A szerzodo felek megallapodnak abban, hogy ha a Fovallalkozo kesedelmesen teljesit, napi (naptari nap), az ellenszolgaltatas netto erteke 0,1%-anak megfelelo kesedelmi kotbert, illetve a szerzodes a Fovallalkozo hibajabol eloallt meghiusulasa eseten az ellenszolgaltatas netto erteke 10%-anak megfelelo osszegu meghiusulasi kotbert koteles fizetni a Megrendelonek. 48. A kotber osszege a resz-, illetve a vegszamlabol keriil levonasra, beszamitas alkalmazasaval. Amennyiben a Megrendelo fele benyujtott szamlak nem fedezik a kesedelmi kotber osszeget a Fovallalkozo koteles a kotbert az arrol szolo szamla alapjan 15 nap alatt kiegyenliteni. 49. Amennyiben a Fovallalkozo felrohato kesedelme a kozosen megallapitott iitemtervhez kepest eleri a 90 munkanapot es a Fovallalkozo a Megrendelo irasbeli felszolitasa ellenere kesedelmet nem hozza be, a teljesitest a Fovallalkozo hibajabol eredoen meghiusultnak kell tekinteni (a teljesites kotelezettnek felrohato okbol valo lehetetlenne valasa) es a Megrendelo anelkiil, hogy erdekmulasat bizonyitania kellene jogosult a szerzodestol elallni, vagy a szerzodest azonnali hatallyal felmondani. 50. Az ajanlattevonek a beruhazassal megvalositott epitmenyre az ajanlatban megajanlottnak megfeleloen - 5 (6t) eves idotartamu, teljes korii jotallast kell vallalnia. A jotallas idoszaka alatt a Fovallalkozo koteles dijtalanul, az ertesitest kovetoen haladektalanul, de legfeljebb 5 munkanapon beliil megkezdeni a hiba kijavitasat, es azt a legrovidebb idon beliil koteles befejezni. Amennyiben a Fovallalkozo a fenti kotelezettsegenek nem tesz eleget, ugy a Megrendelo jogosult a hiba elharitasat a Fovallalkozo koltsegere es felelossegere elvegezni, vagy massal elvegeztetni. 51. A munkavegzesboi szarmazo vetkes magatartassal okozott karokert a Fovallalkozo felelos, a karok rendezese az 6 feladata. A munkavegzessel, vagy a munka hataridore torteno elvegzesenek elmulasztasabol adodo, a Megrendelonek vagy harmadik szemelynek okozott karokert a Fovallalkozo kozvetleniil felelos, akkor is, ha a kart alvallalkozoja okozta. 10

11 XII. Titoktartas 52. A szerzodo felek megallapodnak abban, hogy a jelen megallapodasban foglaltakat, valamint a teljesitesiik soran az egymasnak atadott informaciot bizalmasan, iizleti titokkent kezelik. Ez ertelemszeruen nem vonatkozik arra az informaciora, amely titokban tartasat jogszabaly nem teszi lehetove. XIII. Jogvitak rendezese 53. Szerzodo felek megallapodnak abban, hogy esetleges jogvitaikat elsodlegesen bekes uton, targyalasok litjan kivanjak rendezni, s csupan akkor fordulnak birosaghoz, ha a targyalasos rendezes nem vezetett eredmenyre. Szerzodo felek megallapodnak abban, hogy a jelen megallapodasbol eredo valamennyi perben alavetik magukat Megrendelo szekhelye szerinti birosag kizarolagos illetekessegenek. XIV. Egyeb rendelkezesek 54. Mindket fel kijelenti, hogy kello felhatalmazassal es jogkorrel rendelkezik a jelen szerzodes alairasara es teljesitesere. 55. A jelen szerzodesben nem szabalyozott kerdesekre a kozbeszerzesekrol szolo evi. CXXIX. torveny, a Polgari Torvenykonyvrol szolo evi IV. torveny, valamint az egyeb kapcsolodo jogszabalyok rendelkezesei az iranyadok. 56. Jelen megallapodast a felek kepviseloi, elolvasas es kozos ertelmezes utan, mint akaratukkal mindenben megegyezot, 5 magyar nyelvu eredeti peldanyban jovahagyolag alairtak. Sasd r ev janua napja Sasd"Varos Onkormanyzata Szekely Szilard polgarmester Megrendelo GropiusZrt. Csaktornyai Gyula elnok-vezerigazgato Fovallalkozo Ellenjegyzo: 11

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet) (építtető Cigándi Innovációs és Ifjúsági Sportegyesület Kiemelkedően Közhasznú Szervezet mint megrendelő és.. építőipari kivitelező gazdasági társaság mint vállalkozó

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:..., székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:...

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:..., székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:... VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a... (Megrendelő neve/megnevezése) székhely/lakhely:... cégjegyzéket vezető bíróság:... cégjegyzékszám:... adószám:... bankszámlaszám:... képviseli:...,

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Bányavagyon-hasznosító Nonprofit Közhasznú Kft. (székhelye: 1024 Budapest Margit krt. 85., cégjegyzékszáma: 01-09-908199, képviseli: Illés Miklós ügyvezető

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ikt.szám: VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Újfehértó Város Önkormányzata Székhelye: 4244 Újfehértó, Szent István út 10. KSH jelzőszáma: 15732475-8411-321-15 Adószám: 15732475-2-15 Pénzforgalmi

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Kiskunlacháza Nagyközségi Önkormányzat Központi Konyha 2340 Kiskunlacháza, Rákóczi u. 12. szám alatti intézmény (képviselője Kovács Jánosné

Részletesebben

Kivitelezési szerződés

Kivitelezési szerződés Kivitelezési szerződés amely létrejött egyrészről: részben ERSTE BANK HUNGARY Zrt.által nyújtott kölcsönből, utófinanszírozással... (székhelye:...; cégjegyzékszáma:...,...; statisztikai azonosítója:...;

Részletesebben

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Bányavagyon-hasznosító Nonprofit Közhasznú Kft. (székhelye: 1024 Budapest Margit krt. 85.., cégjegyzékszáma: 01-09-908199, képviseli: Illés Miklós ügyvezető

Részletesebben

Építési alvállalkozói szerződés

Építési alvállalkozói szerződés Szerződésminta: Szerződés száma:./..év Építési alvállalkozói szerződés amely létrejött egyrészről.. lakhelye (székhelye):... képviseli:... cégjegyzékszáma... regisztrációs száma 1 :... nyilvántartó cégbíróság...

Részletesebben

A vállalkozási szerződés

A vállalkozási szerződés A vállalkozási szerződés 1. A vállalkozási szerződés általános 6:238. [Vállalkozási szerződés] szabályai Vállalkozási szerződés alapján a vállalkozó tevékenységgel elérhető eredmény (a továbbiakban: mű)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 27-i ülésére. az Abony, Vasút u. 1. sz. alatti ingatlan bontására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 27-i ülésére. az Abony, Vasút u. 1. sz. alatti ingatlan bontására Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 001/10290-6/2009 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS EGYSÉGES SZERKEZETBEN AZ 1. SZ. MÓDOSÍTÁS TARTALMÁVAL

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS EGYSÉGES SZERKEZETBEN AZ 1. SZ. MÓDOSÍTÁS TARTALMÁVAL VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS EGYSÉGES SZERKEZETBEN AZ 1. SZ. MÓDOSÍTÁS TARTALMÁVAL amely létrejött egyrészről Cég neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Cég címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Adószáma: 15735612-2-02

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Bányavagyon-hasznosító Nonprofit Közhasznú Kft. (székhelye: 1024 Budapest Margit krt. 85.., cégjegyzékszáma: 01-09-908199, képviseli: Illés Miklós ügyvezető

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amelyet egyik részről a Magyar Szabadalmi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Garibaldi u. 2., adószám: 15311746-2-41, képviselő: Igréczné Sipos Etelka gazdasági főigazgató), mint

Részletesebben

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 3/2015/JT Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.) mint megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő), másrészről a : KIPSZER Klíma Controll

Részletesebben

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek:

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: BKV Zrt. 61-es villamos vonal Ördög-árok menti 1.sz. és 2.sz. támfal átépítésének és Riadó utcai KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS NYÚJTÁSA (4. sz.) Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: 1.) Kérdés/észrevétel:

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban

Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban : VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban amely létrejött egyrészről Szeghalom Város Önkormányzata 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. adószáma: 15344571-2-04

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Iktatószám: 3/40-21/2010. amely létrejött egyrészről Balatonfűzfő Város Önkormányzat (székhely: 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1., adószám: 15430207-2-19), képviseli: Marton Béla polgármester,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Debrecen Megyei Jogú város Önkormányzata (4024 Debrecen, Piac u. 20. sz.) képviseletében Kósa Lajos polgármester. mint Megrendelő, másrészről a Komplex-D

Részletesebben

A szerződés tárgya: Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületén a galambmentesítő rendszer bővítése"

A szerződés tárgya: Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületén a galambmentesítő rendszer bővítése A I? 2.sz.melléklet Ügyiratszám: 1-215108/2010 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : Városüzemeltetési Osztály A szerződés tárgya: Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről. a szerződéskötés és teljesítése során eljáró szervezet: mint Megrendelő (továbbiakban: Megrendelő)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről. a szerződéskötés és teljesítése során eljáró szervezet: mint Megrendelő (továbbiakban: Megrendelő) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a szerződéskötés és teljesítése során eljáró szervezet: Energetikai Szakközépiskola és Kollégium levelezési címe: H-7030, Paks, Dózsa György út 95. számlavezető

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK amely létrejött egyrészről Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat székhelye: 1082 Budapest, Baross u. 63-67. képviseli: dr. Kocsis Máté polgármester

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fő tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester, mint megrendelő (továbbiakban,

Részletesebben

"Polgármesteri Hivatal épületének felújítása" VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. Petőháza Község Önkormányzata 9443. Petőháza Kinizsi Pál u.

Polgármesteri Hivatal épületének felújítása VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. Petőháza Község Önkormányzata 9443. Petőháza Kinizsi Pál u. "Polgármesteri Hivatal épületének felújítása" VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Petőháza Község Önkormányzata 9443. Petőháza Kinizsi Pál u. 42 Cseh 92 Kft 9371 Vitnyéd, Szt. Antal u. 16 1 VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely

Részletesebben

V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S A szerződés 5 számozott oldalból áll.

V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S A szerződés 5 számozott oldalból áll. V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S A szerződés 5 számozott oldalból áll. amely létrejött egyrészről Óbuda Békásmegyer Önkormányzat Cím: 1033 Budapest, Fő tér 3. Tel: 4378-647 Képviselő: Szepessy

Részletesebben

KERETMEGÁLLAPODÁS. Megrendelő a Kbt. 18. címében meghatározott keretmegállapodásos eljárást folytatott le, mely két részből áll:

KERETMEGÁLLAPODÁS. Megrendelő a Kbt. 18. címében meghatározott keretmegállapodásos eljárást folytatott le, mely két részből áll: KERETMEGÁLLAPODÁS Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. Törvény (továbbiakban Kbt.) alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság által lefolytatott

Részletesebben

VALLALKOZASISZERZODES

VALLALKOZASISZERZODES VALLALKOZASISZERZODES amely letrejott egyreszrol nev: Paller Press Epitoipari Kft szekhely: 5440 Kunszentmarton. Bozsik K. u. 1. Cegjegyzekszam: 16 09 007574 Adoszam: 13161222-2-16 kepviselo (nev): Szabo

Részletesebben

A szerződés tárgya: ŰSZT-2011-Kémény pályázat kivitelezésére vonatkozó előszerződés. Felhasználható összeg. tó.'ira*t2. ^ov^-oe. ^. &a, o(, /r.

A szerződés tárgya: ŰSZT-2011-Kémény pályázat kivitelezésére vonatkozó előszerződés. Felhasználható összeg. tó.'ira*t2. ^ov^-oe. ^. &a, o(, /r. ísv h 9-tf I * OV- Ügyiratszám: 1-62479/212. Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : Polgármesteri Kabinet 2.sz.melléklet A szerződés tárgya: ŰSZT-211-Kémény pályázat kivitelezésére vonatkozó előszerződés

Részletesebben

Vállalkozói szerződés

Vállalkozói szerződés Vállalkozói szerződés amely létrejött egyrészről Újhartyán Község Önkormányzata Székhelye: 2367, Újhartyán, Fő utca 21. adószáma: 15391236-2-13 Képviseletében: Schulcz József Polgármester mint Megrendelő

Részletesebben

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda TERVEZÉSI SZERZŐDÉS minta amely egyrészről név: Kft. székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint megrendelő a továbbiakban: Megrendelő másrészről név: Kft. 1 / 5 székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint vállalkozó, a

Részletesebben

Vállalkozási Szerződés

Vállalkozási Szerződés Vállalkozási Szerződés Iktatószám: AK-06-150/23009. amely létrejött egyrészről az Állami Számvevőszék Székhelye: 1052 Budapest, Apáczai Csere J. u. 10. Törzskönyvi szám: 324766 Bankszámlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS MINTA

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS MINTA VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS MINTA amely létrejött egyrészt a Társasház mint megrendelő / a továbbiakban: Megrendelő másrészről a Bereczki és Társa Kft., mint vállalkozó /a továbbiakban: Vállalkozó között a

Részletesebben

(a továbbiakban a Megrendelő és a Vállalkozó együttesen: Felek) között, az alulírott helyen és időben, az alábbi feltételekkel:

(a továbbiakban a Megrendelő és a Vállalkozó együttesen: Felek) között, az alulírott helyen és időben, az alábbi feltételekkel: VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név Születési név Lakhely Értesítési cím Anyja neve Születési hely, idő Adóazonosító jel E-mail cím Mobil mint megrendelő (a továbbiakban: ) másrészről

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Újhartyán Községi Önkormányzat Székhely: 2367 Újhartyán Fő u. 21. Képviseli: Schulcz József polgármester mint megbízó, továbbiakban megbízó valamint

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: Budapest V. Alkotmány u.2. Képviselő: Politikatörténeti Intézet Közhasznú Nonprofit Kft. Adószám: 18089934-2-41 Tel./Fax: 06-30-307-2935 / 301-49-22 a

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés mely létrejött egyrészről Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzat (székhelye: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1., képviseli: Dr. Kálmán András polgármester, bankszámla szám: 10700134-26007409-51100005,

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés amely létrejött egyrészről a ), mint megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő), másrészről a Pogácsa és Tsa. Kft. (1028 Budapest, Aszú. utca 43/B., cj.: 01-09-667430), mint vállalkozó

Részletesebben

EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA

EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

vallalkozasiszerz6des

vallalkozasiszerz6des vallalkozasiszerz6des amely letrejott masreszr61, egyreszr61 Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Szekhely: 2660 Balassagyannat, Rftk6czifejedelem uga 12. Adoszam: 15450346-2-12 Torzsszam: 450340 Bankszamlaszam:

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalja: Pénzügyi

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről név: cím: adószám: bankszámlaszám: KSH szám: képviseli: Hidegkút Község Önkormányzata Pénzes Erzsébet polgármester továbbiakban mint Megrendelő másrészről

Részletesebben

Vallalkozasi Szerzodes

Vallalkozasi Szerzodes Az Ocsod Nagykozseg Onkormanyzata es a ROBTOP Kft. kozott 2009. aprilis 07-en letrejott, es 2009. november 17-en modositott Vallalkozasi szerzodes egyseges szerkezetbe foglalt 2. szamu modositasa Vallalkozasi

Részletesebben

A KBT ÉRTELMEZÉSE

A KBT ÉRTELMEZÉSE A KBT. 305. ÉRTELMEZÉSE A szerződés teljesítésére a Kbt. 305. -ában foglaltak az irányadók, mely szabályozás 2010. szeptember 15-én módosításra került. Az előírások az ajánlattevőként és az ajánlatkérőként

Részletesebben

Szállítási szerződés. együttesen Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint:

Szállítási szerződés. együttesen Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint: Amely létrejött egyrészről Szállítási szerződés II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár (3530 Miskolc, Görgey Artúr u.11.) képviseletében: Venyigéné Makrányi Margit mint Megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő)

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS I. SZERZŐDÉS TÁRGYA

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS I. SZERZŐDÉS TÁRGYA MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött a Veszprémi Főegyházmegye Székhelye: 8200 Veszprém, Vár u. 18. Bír. Bejegyz. Sz. Pk. 60.140/1995/10 Adószáma: 19897253-1-19 Képviseli: Dr.Márfi Gyula, érsek, mint Megbízót,

Részletesebben

DEBRECENI KÖZTERÜLET-FELÜGYELET

DEBRECENI KÖZTERÜLET-FELÜGYELET DEBRECENI KÖZTERÜLET-FELÜGYELET KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA 2009. ÁPRILIS 1-TŐL Készült a Közbeszerzésről szóló 2003. évi CXXIX. törvény előírásai alapján 1. oldal, összesen: 10 DEBRECENI KÖZTERÜLET FELÜGYELET

Részletesebben

Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre

Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre amely létrejött egyrészről Szentmártonkáta Község Önkormányzata (Székhelye: 2254 Szentmártonkáta, Rákóczi út 52/c., telefon és telefax száma: 06-29-462-101,

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám: cím: Képviseli:

amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám:  cím: Képviseli: V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S 4. r é s z a j á n l a t i k ö r amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám:

Részletesebben

VELEM KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK BESZERZÉSEK LEBONYOLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSRENDRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZATA

VELEM KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK BESZERZÉSEK LEBONYOLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSRENDRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZATA VELEM KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK BESZERZÉSEK LEBONYOLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSRENDRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZATA /2011.(VI.28.) számú határozattal elfogadásra került A beszerzések rendjéről szóló szabályzat A gazdaság

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről........., mint Megrendelők. Valamint....

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről........., mint Megrendelők. Valamint.... VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről......, mint Megrendelők Valamint.... Vállalkozó cégjegyzékszáma: Cégjegyzéket vezető bíróság: Adóazonosító szám: Bankszámla szám: mint Vállalkozó között

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint az Univer-Coop Zrt. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

ThyssenKruppFerroglobusKereskedelmiZRt. ÁltalánosBeszerzési(Vételi)SzerződésiFeltételei2015.április1.napjától. ÁSZFhatályaésalkalmazásiköre

ThyssenKruppFerroglobusKereskedelmiZRt. ÁltalánosBeszerzési(Vételi)SzerződésiFeltételei2015.április1.napjától. ÁSZFhatályaésalkalmazásiköre ThyssenKruppFerroglobusKereskedelmiZRt. ÁltalánosBeszerzési(Vételi)SzerződésiFeltételei2015.április1.napjától ÁSZFhatályaésalkalmazásiköre A jelen Általános Szerződési Feltételek(továbbiakban: ÁSZF) kizárólagos

Részletesebben

b. Megrendelő a kivitelezési dokumentációt a közbeszerzési eljárás dokumentációjában bocsátotta Vállalkozó rendelkezésére.

b. Megrendelő a kivitelezési dokumentációt a közbeszerzési eljárás dokumentációjában bocsátotta Vállalkozó rendelkezésére. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÉPÜLETFELÚJÍTÁSI MUNKÁLATOK 02. RÉSZ amely létrejött egyrészről Név: Óbudai Egyetem Cím: 1034 Budapest, Bécsi út 96/b Telefon: 06-1-666-56-31 Adószám: 15773063-2-41 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr. Szabó

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. LEKI projekt keretében közfoglalkoztatáshoz szükséges eszközök beszerzésére.

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. LEKI projekt keretében közfoglalkoztatáshoz szükséges eszközök beszerzésére. ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS LEKI projekt keretében közfoglalkoztatáshoz szükséges eszközök beszerzésére. mely létrejött egyrészről: Név: Szatmári Többcélú Kistérségi Társulás Cím: 4700. Mátészalka, Rákóczi u.

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Kazincbarcika Város Önkormányzata Székhely: 3700. Kazincbarcika, Fő tér 4. Adószáma: 15350057-2-05 Bankszámlaszám: 11734152-15350057-00000000 Képviseletében:

Részletesebben

Kisbajcs Község Önkormányzata

Kisbajcs Község Önkormányzata KISBAJCS BELTERÜLETI VÍZRENDEZÉSE I. ÜTEM HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS UTÁNI SZERZŐDÉSKÖTÉS SZERZŐDÉS 2010. ARVIA Kft 9024. Győr, Bartók Béla u. 8/A Kisbajcs Község Önkormányzata 9062

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS-tervezet Önkormányzati, állami, egyházi, nonprofit fenntartású bentlakásos intézmények korszerűsítése című pályázati felhíváshoz Pályázatírás tárgyában amely létrejött egyrészről Hajdúnánási

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés amely egyrészről Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata (székhelye: 1041 Budapest, István út 14., statisztikai szám: 15504005-8411-321-01, képv.: Wintermantel Zsolt polgármester),

Részletesebben

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS egyrészről : Országgyűlés Hivatala székhelye : 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., adószáma : 15300014-2-41 mint Vevő (a továbbiakban : Vevő"), másrészről : Porsche Hungaria Kereskedelmi

Részletesebben

Szállítási szerződés. együttesen Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint:

Szállítási szerződés. együttesen Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint: Szállítási szerződés Amely létrejött egyrészről II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár (3530 Miskolc, Görgey Artúr u.11.) képviseletében: Venyigéné Makrányi Margit mint Megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő)

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Tervezet

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Tervezet MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Tervezet mely létrejött egyrészről Baranya Megyei Önkormányzat 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Törzsszáma: 330002000, Adószáma: 15330004202 Bankszámla száma:117310001-15330004 Képviseli:

Részletesebben

MEGBIZASI SZERZODES. I. Altalanos rendelkezesek

MEGBIZASI SZERZODES. I. Altalanos rendelkezesek MEGBIZASI SZERZODES Amely letrejott egyreszrol a a Koros-Tisza Menti Onkormanyzatok Hulladekrekultivacios Tarsulasa cim: 5451 Ocsod, Kossuth ter 1. adoszama: 15784946-1-16 bankszamlaszama: 69800061-11031947-00000000

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

Átalányáras vállalkozási szerződés ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE

Átalányáras vállalkozási szerződés ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE Átalányáras vállalkozási szerződés ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE amely létrejött egyrészről Szentmártonkáta Község Önkormányzata (2254 Szentmártonkáta, Rákóczi út 52/c., képviselő: Fodor Zoltán polgármester) mint

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 4-i ülésére

P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 4-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. bfuredph@t-online.hu Szám: Előkészítő: dr. Lamperth Amarilla ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2010. február

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

Építési kivitelezési szerződés

Építési kivitelezési szerződés Építési kivitelezési szerződés amely létrejött egyrészről (építtető) lakhelye: születési helye, ideje: anyja mint Megrendelő, másrészről (építőipari kivitelező vállalkozó) Neocasa Construct Kft székhelye:

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság székhely: 6000 Kecskemét, Liszt F. u. 19. adószáma: 15323888-2-03 képviseli: Dr. Vajna Tamásné igazgató mint megrendelő

Részletesebben

Vállalkozási szerzodés

Vállalkozási szerzodés Vállalkozási szerzodés amely létrejött egyrészrol Név: Ózd Város Önkormányzata Székhely: 3600 Ózd, Városház tér 1. Képviselo: Fürjes Pál polgármester telefon: 48/574-100 fax: 48/574-198 Email: furies.pal@ozd.hu

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: Tolna Város Önkormányzata Címe: 7130 Tolna, Hősök tere 1. Képviseli: dr. Sümegi Zoltán polgármester Adószáma: 15414289-2-17 Bankszámlaszám: 12071001-00153542-00100003

Részletesebben

amely letrejott egyreszrol

amely letrejott egyreszrol MEGBIZASI SZERZODES amely letrejott egyreszrol Ocsod Nagykozseg Onkormanyzata cime: 5451 Ocsod, Kossuth ter 1. kepviseli: Molnar Balint polgarmester PIR: 409931 adoszama: 15409931-2-16 bankszamlaszam:

Részletesebben

Ajánlati felhívás. 5. Fizetési feltételek Ajánlatkérő az ellenszolgáltatás összegét a teljesítésigazolást követő 15 napon belül átutalással teljesíti.

Ajánlati felhívás. 5. Fizetési feltételek Ajánlatkérő az ellenszolgáltatás összegét a teljesítésigazolást követő 15 napon belül átutalással teljesíti. Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő neve, székhelye: Harmónia Integrált Szociális Intézmény 6211 Kaskantyú, III. ker. 1. 2. Az eljárás fajtája: Egyszerű tárgyalás nélküli eljárás 3. A beszerzés tárgya, mennyisége

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. február 14. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Premier G. Med Kft. (1026 Bp.

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett 1095 Budapest,

Részletesebben

Átalányáras vállalkozási szerződéstervezet ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE

Átalányáras vállalkozási szerződéstervezet ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE Átalányáras vállalkozási szerződéstervezet ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE amely létrejött egyrészről Szentmártonkáta Község Önkormányzata (2254 Szentmártonkáta, Rákóczi út 52/c., képviseli Fodor Zoltán polgármester)

Részletesebben

Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre

Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre amely létrejött egyrészről Jánoshida Község Önkormányzata Székhelye: 5143, Jánoshida, Fő út. 28. Telefonszám: 57/558-060 Telefaxszám: 57/558-061

Részletesebben

MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉARFT-CÉDE2009 PÁLYÁZATI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSÁRA VONATKOZÓ VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Martfű Város Önkormányzata (továbbiakban: Megrendelő) székhelye:

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

Közbeszerzési Szabályzat 2009.12.11-től hatályos

Közbeszerzési Szabályzat 2009.12.11-től hatályos Közbeszerzési Szabályzat 2009.12.11-től hatályos Biharnagybajom Községi Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselő-testület) a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (továbbiakban:

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. szeptember 27-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. szeptember 27-i ülésére Tárgy: A Békési Férfi Kézilabda Kft működési támogatása és kamatmentes kölcsön kérelme Előkészítette: Váczi Julianna osztályvezető Véleményező bizottság: Gazdasági osztály Pénzügyi Bizottság Sorszám: IV/5.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033. Budapest, Fő tér 3. adószáma: 15503004-2-41 statisztikai számjele: 15503004751101 számlavezető

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS 1. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS A szerződés száma:. amely létrejött egyrészről a. mint Megrendelő (Székhelye... Cégjegyzékszáma:, adószáma: - a továbbiakban mint Megrendelő; másrészről az ASSUR KFT mint Szállító

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Balatonfűzfő Város Önkormányzata (8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1., adószám: 15430207-2-19, törzsszám: 430201, statisztikai számjel: 15430207-8411-321-19)

Részletesebben

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS P~Ák4(~ÁO. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság székhely: 6000 Kecskemét, Liszt E. u. 19. adószáma: 15323888-2-03 képviseli: Dr. Vajna Tamásné igazgató

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás ellátásának biztosításáról

ELŐTERJESZTÉS. a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás ellátásának biztosításáról Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Egészségügyi és Szociális Bizottság! ELŐTERJESZTÉS a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás ellátásának biztosításáról A Budaörs Kistérség Többcélú Társulása (továbbiakban:

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. II. kötet SZERZŐDÉSTERVEZET. Bp., XIII. ker. Kassák L. utca 78. - 7061 és 7053; engedélyokiratos építési munkák

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. II. kötet SZERZŐDÉSTERVEZET. Bp., XIII. ker. Kassák L. utca 78. - 7061 és 7053; engedélyokiratos építési munkák 1 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ II. kötet SZERZŐDÉSTERVEZET Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. tárgyú A KÖZBESZERZÉSEKRŐL SZÓLÓ 2011. ÉVI CVIII. TÖRVÉNY (TOVÁBBIAKBAN: KBT.) HARMADIK RÉSZ 121. (1) BEKEZDÉS

Részletesebben