A PROFIK KEDVENCE. ÖNNEK TERVEZVE. e - pl2

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A PROFIK KEDVENCE. ÖNNEK TERVEZVE. e - pl2"

Átírás

1 A PROFIK KEDVENCE. ÖNNEK TERVEZVE. > A minőségi fényképek készítése soha nem volt ilyen egyszerű. e - pl2

2 A TÖKélETEsség NéhA VITAThATÓ. NéhA NEm. Bizonyos szempontból nem is mi terveztük az E-PL2 készüléket, hanem Ön. Azt kérdeztük magunktól: mit tenne Ön? Nyilván belerakná az összes csúcstechnikát, hogy a legjobb képeket készíthesse. A gép kisméretű, ugyanakkor elegáns lenne, hogy boldogan vihesse magával. Kibővítené cserélhető objektívekkel, valamint egy nagy érzékelővel, hogy képminősége olyan legyen, mint a tükörreflexes (SLR) gépeké, és természetesen alkalmassá tenné nagy felbontású (HD) mozgóképek felvételére is. A rendkívül gazdag funkciók és lehetőségek ellenére használata olyan egyszerű és szórakoztató lenne, hogy a profiként való fényképezés mindössze a képkeresésből és exponálásból állna. Ön ezt tette volna, ugye? Pontosan ezt tettük hát mi is. Mindent megért, amikor első alkalommal kezébe veszi a PEN készüléket. > A minőségi FéNyKéPEK KésZíTésE soha NEm VOlT IlyEN EgysZERű.

3 KIVITEL Az E-PL2 nagyszerű fényképezési módjait és témabeállításait gyorsan és könnyedén kiválaszthatja. A beépített vakuval rossz fényviszonyok mellett is fényképezhet. Cseréljen objektívet egy gombnyomással, és válasszon a kiváló PEN objektívek hatalmas választékából. A hüvelykujjal működtethető LIVE WHEEL tárcsa segítségével a legfontosabb funkciók közvetlenül érhetők el. A 2-es bővítménycsatlakozóhoz illeszthető tartozékok gazdag választéka új funkciókkal egészíti ki a fényképezőgépet.

4 FUNKCIÓ ÉLŐKÉP: MOST LETT PROFI. 1 A fényképezés lényegében az élességbeállítás, a rekeszérték, a zársebesség és a vakubeállítás kombinációja. A megfelelő kombináció eltalálása azonban bonyolult lehet! Míg régebben a profik előre tudták, hogy az összetevők adott kombinációja milyen hatással lesz a képre, mi egyszerű halandók legfeljebb a szerencsénkben bízhattunk. Az új PEN fényképezőgép ÉLŐKÉP (LIVE GUIDE) funkciója mindezt megváltoztatja. Segítségével az összes paramétert kiválaszthatja, és azonnal, élőben látható lesz az eredmény. Módosítani szeretné a szín intenzitását, vagy életlenebbé tenné a hátteret, hogy a témát még jobban kihangsúlyozza? Nosza! Az E-PL2 ÉLŐKÉP funkciója segít ebben mindegy, hogy fényképet készít, vagy nagy felbontású (HD) mozgóképet rögzít. Immár egyenlőek a pályák! Sajnáljuk, kedves profik! MOST ÉLŐKÉP FÉNYKÉPEKHEZ ÉS HD MOZGÓKÉPEKHEZ! ÁTCSÚSZÁS A TÖKÉLETESBE Életlenné tenné a hátteret? Az ÉLŐKÉP funkciót bekapcsolva húzza addig a csúszkát, amíg a kívánt képet nem látja. A többi paraméter esetében is ugyanez a helyzet. Őszintén szólva ez annyira egyszerű, hogy már-már olyan, mintha csalna. SZÍNINTENZITÁS Tiszta és életteli színeket vagy inkább kisebb kontrasztot szeretne? Erőteljesebb vagy romantikusabb hatást a telítettség beállítással érhet el. BEMOZDULÁS Elmosódott vagy borotvaéles felvételt szeretne? Húzza ide-oda a csúszkát, és nézze meg a hatást. Az ÉLŐKÉP megmutatja, miként használja fel a tárgyak mozgását a kívánt effektek eléréséhez. SZÍNHATÁS Lehetne kissé melegebb hangulatú a kép? Vagy inkább a hideg képeket kedveli? Az ÉLŐKÉP a csúszka mozgatásával megmutatja a színhőmérséklet változtatásának hatásait. FÉNYERŐ Világos vagy sötét? Mindössze néhány kattintással megkeresheti a kép igényeinek megfelelő fényerejét.

5 PIXEL PERFECT: KÉPEK, AHOGYAN ÖN SZERETNÉ. 2 A fényképek sokat jelenthetnek. Kifejezhetik művészi látásmódját, rögzíthetik emlékeit, és sok millió más dolgot. A lényeg, hogy mindegyik fontos. Mindegyiknek nagyszerűnek kell lennie. Az E-PL2-vel biztos lehet abban, hogy minden egyes kép ilyen lesz. A 12,3 millió valós képpont, a tükörreflexes gépekéhez mérhető pontosság a mélységélesség, a színek és az élesség beállítása terén, valamint a HD minőségű mozgóképfelvételi képesség azt jelenti, hogy minden a kezében van, amire szüksége lehet. A legjobb pedig az az egészben, hogy még gondolkoznia sem kell rajta. Egyszerűen csak működik. És Önnek dolgozik. 3 HÜVELYKES LCD-KIJELZŐ: ABLAK A VILÁGRA, AHOGYAN ÖN LÁTJA. 3 A kreatív látásmód megvalósításának legfontosabb eszköze nem a fényképezőgép, hanem a szeme. Az E-PL2 3 hüvelyk képátlójú LCD-kijelzője a lehető legjobb támogatást nyújtja a szemének: láthatja, milyen lesz a fénykép egy nagyméretű, nagy fényerejű, kristálytiszta széles kijelzőn, amelyen tűző napfény mellett is látszik minden részlet. Ez akkor is így van, ha majdnem teljesen oldalról nézi a kijelzőt a látószög ámulatba ejtően 176 fok. Ez annyit jelent, hogy amellett, hogy pontosan olyan képeket készíthet, amilyeneket szeretne, akár számítógép nélkül is szerkesztheti azokat közvetlenül a PEN fényképezőgépek valaha volt legjobb kijelzőjén. Mivel a PEN mindenhová Önnel megy, mindig rögzítheti a pillanatot és minden nagyobbnak látszik, mint valójában. 176 NAGY FÉNYERŐ ÉS 176 -OS LÁTÓSZÖG.

6 MŰVÉSZI SZŰRŐ: MÁR CSAK ÖTLETEK KELLENEK. 4 Legyen pop-art művész, színezze ki szeretteit, vagy űzzön tréfát anyósa fényképéből. A PEN egy teljesen új világra nyit kaput. Alkalmazzon művészi szűrőket felvétel közben vagy azt követően, fényképeknél és HD mozgóképeknél egyaránt. Az E-PL2 új Drámai tónus szűrőjétől az ütős pop-art stílusokig változtassa meg a világot egyetlen gombnyomással. DRÁMAI TÓNUS Hollywoodi kontrasztok és felvétel! POP-ART Engedje szabadjára az Önben lakozó Andy Warholt ezekkel a rikoltó színekkel. SZEMCSÉS FILM Egyértelműen rock n roll: erre a szűrőre van szüksége, amikor a színpad mögötti részen tanyázik. MŰVÉSZI SZŰRŐ FÉNYKÉPEKHEZ ÉS HD MOZGÓKÉPEKHEZ! DIORÁMA Használatával a világ olyan lesz, mint egy makett. LYUKKAMERA A háttérelmosási effekt titokzatos és drámai aurát kölcsönöz a képnek. LÁGY FÓKUSZ Romantikus effekt, amely a portrékat rendkívül lenyűgözővé teszi.

7 > ÉLVEZZE, HOGY PROFINAK ÉREZHETI MAGÁT.

8 TARTOZÉKOK OBJEKTÍVEK: AHOGYAN A VILÁGOT LÁTJA. 1 FCON-P01 HALSZEM KONVERTER Új távlatot jelent a kreatív fényképezésben: a halszemoptika segítségével teljesen új dimenzióval színesítheti fényképeit. MCON-P01 MAKRÓ KONVERTER Közel kerülni a témához az egyik legelbűvölőbb dolog a fényképezésben. Ha szeret apró dolgokat fotózni, és azokat felnagyítani, ezt a konvertert Önnek találták ki. WCON-P01 NAGYLÁTÓSZÖGŰ KONVERTER Ezzel a konverterrel a fényképezőgép még sokoldalúbbá válik, és az objektív látószöge bővül, ahogy a gyújtótávolság 14-ről 11 milliméterre csökken. Lélegzetelállító mélységélesség a fantasztikus tájképekhez. Az új PEN fényképezőgép érzékelője révén a tükörreflexes (SLR) fényképezőgépekkel egy ligába tartozik, szemet gyönyörködtető váza pedig több technikát és szoftvert rejt magában, mint az az űrkomp, amely az első embert a Holdra vitte. A fényképezőgép azonban csak azt tudja megörökíteni, ami látható, nem igaz? Nos, igen is, meg nem is. Vegyük például a konvertereket. Látásmódja egyedül az Öné, mert senki más nem látja úgy a dolgokat, ahogyan Ön. A kiegészítő eszközök széles választékával pedig meg is valósíthatja ezt a látásmódot, bármilyen legyen is.* PENPAL: KÉPKÜLDÉS VEZETÉK NÉLKÜL. A digitális fényképezés csodálatosan gyors, de még nagyobb öröm, amikor a képeket megosztja másokkal. Itt lép színre a PENPAL, amely a képeket közvetlenül az okostelefonra küldi Bluetooth kapcsolaton keresztül, így szinte azonnal feltöltheti azokat valamelyik közösségi webhelyre. Ezentúl a képek már azelőtt a fényképmegosztó webhelyre (vagy egy másik PENPALlal felszerelt PEN fényképezőgépre) kerülnek, mielőtt megnyitná azt a telefon böngészőjében. Ez nem varázslat. De közel áll hozzá.* 2 * Nem minden országban érhető el. A használattal és kompatibilitással kapcsolatos információkért keresse fel honlapunkat:

9 A PEN VIlÁgA: A megfelelő KIEgésZíTőK. 3 BőRTOK A bőrtok tökéletesen illeszkedik a készülékhez kialakítása olyan, hogy gyorsan fényképezhessen, és a gépet ki se kelljen vennie belőle. PT-EP03 Ez a búvártok 40 méteres mélységig vízálló, így a PEN készüléket magával viheti víz alatti kiruccanásaira is. PENPAl A PEN hálózatkezelő kiegészítője vezeték nélkül küldi át a képeket okostelefonjára.* VÁsZONTOK Ez a rendkívül kisméretű védőtok úgy illeszkedik a PEN készülékre, mint kesztyű a kézre. PEN OBJEKTíVEK A kiváló minőségű objektívek gazdag választéka kielégítő megoldást nyújt minden fényképezési feladatra. Kialakításuknak köszönhetően zökkenőmentesen működnek együtt a PEN készülékkel. VF-2 Azoknak, akik közelről akarnak fényképezni: a nagy fényerejű és kontrasztú, 1,44 millió képpontos (megapixeles) felbontású elektronikus keresővel egyszerű az élességbeállítás. Fl-14 Az elegáns vaku a rossz fényviszonyokat is tökéletesen uralja. PEN»OKOs«hORDTÁsKA A teljes PEN felszerelést biztonságosan és stílusosan tárolhatja és szállíthatja ebben a táskában. AZ E-PL2 TARTOZÉKAINAK TELJES LISTÁJÁT ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT HONLAPUNKON TALÁL:

10 FEDEZZE FEL A PEN VILÁGÁT: Olyan sok látni- és olvasnivaló van az új E-PL2 készülékkel kapcsolatban, hogy külön weblapot kellett hozzá létrehoznunk. Tekintse meg Ön is! A TERMÉK BEMUTATÓFILMJÉNEK MEGTEKINTÉSE Fényképezze le ezt a kódot okostelefonjával, és rögtön indul! OLYMPUS EUROPA HOLDING GMBH A Bluetooth a Bluetooth SIG bejegyzett védjegye. Minden más vállalat- és terméknév az adott tulajdonos bejegyzett védjegye. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a külső megjelenés megváltoztatásának előzetes értesítés vagy kötelezettségvállalás nélküli jogát. (02/2011)

HELLÓ KREATIVITÁS OLYMPUS KOMPAKT FÉNYKÉPEZŐGÉP

HELLÓ KREATIVITÁS OLYMPUS KOMPAKT FÉNYKÉPEZŐGÉP HELLÓ KREATIVITÁS OLYMPUS KOMPAKT FÉNYKÉPEZŐGÉP ÜDVÖZLI AZ ÖN SAJÁT VILÁGA. Két dolog kell ahhoz, hogy valóban fényképet készítsünk: a beállítások egyszerű megadása és a lenyűgöző képminőség. Így hát egy

Részletesebben

Stílusos vízió Az Olympus bemutatja az eddigi legkecsesebb rendszer-fényképezőgépet

Stílusos vízió Az Olympus bemutatja az eddigi legkecsesebb rendszer-fényképezőgépet SAJTÓKÖZLEMÉNY Stílusos vízió Az Olympus bemutatja az eddigi legkecsesebb rendszer-fényképezőgépet SLR minőség bonyolultság nélkül Ismerkedés a nagyszerű Olympus PEN E-PM1 fényképezőgéppel 2011. Június

Részletesebben

Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik

Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik A Canon ma mutatja be az idén 30 éves EOS termékcsalád két új digitális tükörreflexes (DLSR) fényképezőgépét:

Részletesebben

Az Olympus stílusos új Utazó kompaktja kategóriájának legjobb* videofelvételével és meglepően alacsony áron

Az Olympus stílusos új Utazó kompaktja kategóriájának legjobb* videofelvételével és meglepően alacsony áron SAJTÓKÖZLEMÉNY Az Olympus stílusos új Utazó kompaktja kategóriájának legjobb* videofelvételével és meglepően alacsony áron Vékony SH-25MR kompakt D-SLR processzorral és GPS funkcióval Érintőkijelző és

Részletesebben

kompakt fényképezőgép

kompakt fényképezőgép kompakt fényképezőgép A digitális fényképezőgépek legszélesebb kategóriája, minden olyan, viszonylag kis méretű gép ide sorolható, amely egymagában sokféle fotós feladatra alkalmas. Előnyük a relatíve

Részletesebben

Olympus STYLUS XZ-2 A STYLUS új zászlóshajója a high-end kompaktok új standardja ultra-fényes, ultra-egyszerű és ultra-magas minőség ű!

Olympus STYLUS XZ-2 A STYLUS új zászlóshajója a high-end kompaktok új standardja ultra-fényes, ultra-egyszerű és ultra-magas minőség ű! A STYLUS új zászlóshajója a high-end kompaktok új standardja ultra-fényes, ultra-egyszerű és ultra-magas minőség ű! 2 012. Szeptember 17, Hamburg A high-end kompakt kategória játékszabályai megváltoznak.

Részletesebben

Az új TOUGH fényképezőgép képminősége több testhosszal nyeri a víz alatti versenyt

Az új TOUGH fényképezőgép képminősége több testhosszal nyeri a víz alatti versenyt SAJTÓKÖZLEMÉNY Az új TOUGH fényképezőgép képminősége több testhosszal nyeri a víz alatti versenyt Az új TG-1 objektívjének és kijelzőjének minősége szégyenbe hozza riválisait Az f2.0 nagysebességű objektív

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

Nagy teljesítmény és valódi high-tech Az Olympus rekorder SZ zászlóshajója előre tör

Nagy teljesítmény és valódi high-tech Az Olympus rekorder SZ zászlóshajója előre tör SAJTÓKÖZLEMÉNY Nagy teljesítmény és valódi high-tech Az Olympus rekorder SZ zászlóshajója előre tör 24x zoomos, saját kategóriájában egyedülálló Traveller kompakt SZ-31MR filmes csoda ihs technológiával

Részletesebben

Új PEN E-P5 vezérmodell lenyűgöző interaktív képalkotással. Az Olympus PEN F tiszteletére kiadott, valódi gyűjtői darab

Új PEN E-P5 vezérmodell lenyűgöző interaktív képalkotással. Az Olympus PEN F tiszteletére kiadott, valódi gyűjtői darab SAJTÓKÖZLEMÉNY Új PEN E-P5 vezérmodell lenyűgöző interaktív képalkotással Az Olympus PEN F tiszteletére kiadott, valódi gyűjtői darab 2013. május 10, Hamburg Ha megkérünk egy látványtervezőt, egy design

Részletesebben

A minőségi fotózás soha nem volt ilyen egyszerű. MAGAZIN.

A minőségi fotózás soha nem volt ilyen egyszerű. MAGAZIN. A minőségi fotózás soha nem volt ilyen egyszerű. MAGAZIN. 2010/2011 TARTALOM. ÜDVÖZÖLJÜK A PEN VILÁGÁBAN! E-PL1. 04 10 06 08 ELINE SPANJAART»A fotózás észreveszi a mindennapok szépségeit.«tarjei KROGH»Fényképezőgép

Részletesebben

A tökéletes látvány eszközei E-System tartozékok

A tökéletes látvány eszközei E-System tartozékok A tökéletes látvány eszközei E-System tartozékok Tartalom Bevezető... 4 Teljes zoom spektrum... 8 Nagylátószögű zoom objektívek... 10 Standard zoom objektívek... 12 Teleobjektívek zoommal... 14 Extrém

Részletesebben

Az OLYMPUS TOUGH sorozat újabb mércét állít fel az elpusztíthatatlan* kompaktok között

Az OLYMPUS TOUGH sorozat újabb mércét állít fel az elpusztíthatatlan* kompaktok között SAJTÓKÖZLEMÉNY Az OLYMPUS TOUGH sorozat újabb mércét állít fel az elpusztíthatatlan* kompaktok között Az új TOUGH TG-820 és TG-620 duót a D-SLR képminőség és az ihs technológia repíti az élre 2012, Február

Részletesebben

Alapfogalmak. objektívtípusok mélységélesség mennyi az egy?

Alapfogalmak. objektívtípusok mélységélesség mennyi az egy? 2007. február 5. Alapfogalmak objektívtípusok mélységélesség mennyi az egy? A látószög arányosan változik a gyújtótávolsággal. ZOOM objektív: fókusztávolsága adott objektíven keresztül fokozatmentesen

Részletesebben

Az Olympus Ultra Zoom fényképezőgépek megadják a mércét. Már megint.

Az Olympus Ultra Zoom fényképezőgépek megadják a mércét. Már megint. SAJTÓKÖZLEMÉNY Az Olympus Ultra Zoom fényképezőgépek megadják a mércét. Már megint. Az Olympus Ultra Zoom magáért beszél Az új UZ duó újabb évtizedes dominanciát ígér 2012, Január 10., Hamburg Egy Olympus

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

1 NIKKOR TANÁCSADÓD VAGYOK

1 NIKKOR TANÁCSADÓD VAGYOK TANÁCSADÓD VAGYOK TÖKÉLETES KÉP VAGYOK A Nikon 1 rendszerkamerák pompás módját kínálják a gyorsan zajló élet megörökítésének. A Nikon 1 cserélhető objektíves fényképezőgépek kivételes sebességet, meggyőző

Részletesebben

SLT-A33/SLT-A55/SLT-A55V

SLT-A33/SLT-A55/SLT-A55V SLT-A33/SLT-A55/SLT-A55V Ez a dokumentum a firmware-frissítés által biztosított új funkciókat, valamint a hozzájuk tartozó műveleteket ismerteti. További információkat a Használati útmutató tartalmaz.

Részletesebben

A zárszerkezetekkel a megvilágítás hosszát idejét szabályozzuk, két típust különböztetünk meg: a központi zárat a redőny zárat.

A zárszerkezetekkel a megvilágítás hosszát idejét szabályozzuk, két típust különböztetünk meg: a központi zárat a redőny zárat. Jegyzeteim 1. lap Fotó Elmélet 2015. november 30. 17:00 Zárszerkezetek. A zárszerkezetekkel a megvilágítás hosszát idejét szabályozzuk, két típust különböztetünk meg: a központi zárat a redőny zárat. A

Részletesebben

ÖRÖKÍTSD MEG A SAJÁT TÖRTÉNETED OLYMPUS TERMÉKKATALÓGUS 2013

ÖRÖKÍTSD MEG A SAJÁT TÖRTÉNETED OLYMPUS TERMÉKKATALÓGUS 2013 ÖRÖKÍTSD MEG A SAJÁT TÖRTÉNETED OLYMPUS TERMÉKKATALÓGUS 2013 Tartalomjegyzék Olympus OM-D & PEN 4 Új generációs rendszerfényképezőgépek Kompakt fényképez gépek 21 Nagyszerű felvételek mindenkinek Hangrögzít

Részletesebben

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre TG 2 fekete 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 4x-es nagylátószögű optikai zoom (25-100mm*)

Részletesebben

Maximális ellenálló-képesség, maximális képminőség

Maximális ellenálló-képesség, maximális képminőség TG 3 fekete 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 4x-es nagylátószögű optikai zoom (25-100mm*)

Részletesebben

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre. Kijelző

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre. Kijelző TG 2 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 4x-es nagylátószögű optikai zoom (25-100mm*) ihs

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-72(1) 2010 Sony Corporation

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-72(1) 2010 Sony Corporation NEX-3/NEX-5/NEX-5C Ez az ismertető a jelen firmware frissítés által kínált 3D funkciókról tájékoztat. Kérjük tekintse át a Használati útmutatót és a mellékelt CD-ROM-on található α kézikönyvet. 2010 Sony

Részletesebben

XZ 1 Váz fekete. A gyenge fényviszonyok szakértője. Csúcsminőségű izuiko digitális objektívvel

XZ 1 Váz fekete. A gyenge fényviszonyok szakértője. Csúcsminőségű izuiko digitális objektívvel XZ 1 Váz fekete Csúcsminőségű izuiko digitális objektívvel Rekeszérték, zársebesség és egyéb pataméterek manuális beállítása Állítható mélységélesség és bokeh hatások objektívgyűrű a beállítások gyors

Részletesebben

Szárazon és 15 méterrel a víz alatt ugyanolyan kiváló képminőség

Szárazon és 15 méterrel a víz alatt ugyanolyan kiváló képminőség 8th January 2013, 04:00 a.m. CET SAJTÓKÖZLEMÉNY Szárazon és 15 méterrel a víz alatt ugyanolyan kiváló képminőség Mélyebbre, közelebb, még komolyabb ellenálló képességgel Az OLYMPUS új STYLUS TG fényképezőgépei

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja Mostantól még egyszerűbb belépni a profi fotózás világába.

Részletesebben

Extra magas érzékenység 1. rész

Extra magas érzékenység 1. rész Extra magas érzékenység 1. rész 2014. májusi kérdőívünknél (Miről olvasnál többet?) már felvetődött a téma, és ismét érkezett ezzel kapcsolatos tanácstalanság. Azt hittem értem ezt a témát, de egy kicsit

Részletesebben

E PL Kit Ezüst. A legújabb technológiák egy ragyogó kis vázban. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E PL Kit Ezüst. A legújabb technológiák egy ragyogó kis vázban. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E PL3 1442 Kit Ezüst 12,3 megapixeles Live MOS szenzor 3" átmérőjű, dönthető LCD kijelző, alkalmas nehéz fényviszonyok mellett történő fotózásra is Praktikus beállítások a képek fényképezőgépen belüli

Részletesebben

TG 835. Túlélésre tervezett kalandor. Műszaki adatok. Digitális zoom. Szenzor. Objektív. Kijelző. 5x nagylátószögű optikai zoom (28-140mm*)

TG 835. Túlélésre tervezett kalandor. Műszaki adatok. Digitális zoom. Szenzor. Objektív. Kijelző. 5x nagylátószögű optikai zoom (28-140mm*) TG 835 10 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 10x Szuper felbontású zoommal 16 megapixeles,

Részletesebben

1/2.3 típusú nagyérzékenységű MOS érzékelő/18,9 összes megapixel/ elsődleges színszűrő

1/2.3 típusú nagyérzékenységű MOS érzékelő/18,9 összes megapixel/ elsődleges színszűrő DMC-TZ40 Digitális fényképezőgép LEICA objektív 20-szoros optikai zoommal, 24 mm-es ultraszéles látószöggel Új 18,1 megapixeles nagy érzékenységű MOS érzékelő és Venus Engine Wi-Fi kapcsolat és NFC (kis

Részletesebben

Három új, egyszerűen kezelhető, Alpha digitális SLR fényképezőgép a Sonytól Gondtalan fényképezés bárkinek

Három új, egyszerűen kezelhető, Alpha digitális SLR fényképezőgép a Sonytól Gondtalan fényképezés bárkinek Budapest, 2009 május 18. Három új, egyszerűen kezelhető, Alpha digitális SLR fényképezőgép a Sonytól Gondtalan fényképezés bárkinek A három új DSLR fényképezőgép: - α230 (10,2 megapixel* és 2,7 LCD) -

Részletesebben

Dekorálja otthonát fényekkel

Dekorálja otthonát fényekkel PHILIPS InStyle Függeszték Matrix króm LED Dekorálja otthonát fényekkel Fedezze fel az ízléses csillár rejtett eleganciáját! A fekete üveg és króm felületek minden helyiségben a fényűzés érzetét keltik.

Részletesebben

E-410. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő. Élőkép

E-410. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő. Élőkép E-410 Ultra kompakt és ultra könnyű. Egyedülálló pormentesítő 6,4 cm / 2,5'' átmérőjű HyperCrystal LCD-kijelző Kivételesen egyszerű kezelhetőség Élőkép 10 megapixeles Live MOS szenzor Új képfeldolgozó.

Részletesebben

touchcontrol alkalmazás Ace

touchcontrol alkalmazás Ace Ace touchcontrol alkalmazás A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos Gmbh licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a

Részletesebben

E M10 Pancake Kit Ezüst

E M10 Pancake Kit Ezüst E M10 Pancake Kit Ezüst Extra méretű elektronikus kereső DSLR jellegű megjelenés és használhatóság Vezeték nélküli vezérlés 12 Művészi Szűrő és 6 Művészi Effekt a közvetlen kreatív hatásokért Fém ház (alumínium)

Részletesebben

A vonzalom kölcsönös.

A vonzalom kölcsönös. A vonzalom kölcsönös. Láttassa új oldaláról a szenvedélyt. Az EXPEED koncepció a Nikon sokéves fejlesztőmunkájának gyümölcse, amely áttörést hoz a digitális képfeldolgozásban. A legújabb hardverek és szoftverek

Részletesebben

Tervezte és készítette Géczy LászlL. szló 1999-2002

Tervezte és készítette Géczy LászlL. szló 1999-2002 A digitális fényképezőgép Tervezte és készítette Géczy LászlL szló 1999-2002 KÉPALKOTÁS a fényképészetben KÉPALKOTÁS a fényképészetben KÉPALKOTÁS a fényképészetben FÉNYKÉPEZŐGÉP TÍPUSOK: Optikai keresős,

Részletesebben

A Panasonic bemutatja az új LUMIX FZ82-t: tökéletes készülék a természet szerelmeseinek, csodálatos pillanatok megörökítésére

A Panasonic bemutatja az új LUMIX FZ82-t: tökéletes készülék a természet szerelmeseinek, csodálatos pillanatok megörökítésére A Panasonic bemutatja az új LUMIX FZ82-t: tökéletes készülék a természet szerelmeseinek, csodálatos pillanatok megörökítésére LUMIX FZ82 ultraszéles látószögű kamera dinamikus fókusszal, 4K Video és 4K

Részletesebben

SP 100EE Black. Szeme akár a sasé. 50x extra-nagylátószögű optikai zoom ( mm*) 100x Szuper felbontású zoommal

SP 100EE Black. Szeme akár a sasé. 50x extra-nagylátószögű optikai zoom ( mm*) 100x Szuper felbontású zoommal SP 100EE Black 50x extra-nagylátószögű optikai zoom (24-1200mm*) ihs technológia TruePic VI képfeldolgozó processzor Nagy formátumú/nagy felbontású, 920.000 képpontos EVF 100x Szuper felbontású zoommal

Részletesebben

E P Kit fekete. Időtálló tervezés, nagy teljesítmény. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E P Kit fekete. Időtálló tervezés, nagy teljesítmény. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E P3 1442 Kit fekete FAST (Frequency Acceleration Sensor Technology) AF, a világ leggyorsabb autofókusz rendszere* 3" OLED érintőképernyő a fotók és videók ragyogó minőségű lejátszásához bármilyen szögből

Részletesebben

Tippek és trükkök az éjszakai fotózáshoz.

Tippek és trükkök az éjszakai fotózáshoz. Tippek és trükkök az éjszakai fotózáshoz. Milyen paraméterektől függ az éjszakai fotók készítése? Igazából három paraméterrel kell-lehet játszani az éjszakai fotóknál. Ez a három paraméter a: BLENDE ZÁRIDŐ

Részletesebben

Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát

Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát szolgáltatás SateLlite p100 Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát A Toshiba Satellite P100 sorozatú hordozható számítógépei élvonalbeli, személyre szabott digitális tartalmat

Részletesebben

Nikon. Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com. Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok. 2009.12.02. Horváth Máté

Nikon. Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com. Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok. 2009.12.02. Horváth Máté Nikon Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok Történeti áttekintés 1917 Három vezető Japán optikai cég egyesüléséből létrejött Nippon Kogaku K. K. társaság.

Részletesebben

Mintaképek gyűjteménye SB-910

Mintaképek gyűjteménye SB-910 Mintaképek gyűjteménye SB-910 Ez a füzet különféle SB-910 vakuzási technikát és mintaképet mutat be. 1 Hu Tegyen egy lépést a kreatív megvilágítás felé A tárgy anyagszerkezetének kiemelése, mélység hozzáadása

Részletesebben

E PM Kit Barna. Lélegzetelállító fotók stílusosan

E PM Kit Barna. Lélegzetelállító fotók stílusosan E PM1 1442 Kit Barna Extrém nagysebességű kontraszt AF Live Guide vezérlés fotók és videofelvételek beállításához, tökéletesen intuitívan és egyszerűen használható felhasználói felületen Nagyteljesítményű

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

Technológiai jellemzők

Technológiai jellemzők True 1.3 Mega Pixel Auto-Focus Webcam Genius büszkén mutatja be a Slim 1322Af-et, az új, innovative webkamerát. Plusz autofókusz lencsével rendelkezik, éles, tiszta minőségű és valósidejű képeket biztosít.

Részletesebben

TEDD MEG VELÜNK A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEDET! Ezt a tükörreflexes

TEDD MEG VELÜNK A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEDET! Ezt a tükörreflexes TEDD MEG VELÜNK A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEDET! Ezt a tükörreflexes gépet sohasem fogod otthon hagyni you can Ezt a tükörreflexes gépet sohasem fogod otthon hagyni Örökítsd meg emlékeidet nagyszerű minőségű fotókkal

Részletesebben

Samsung Galaxy A70 az új generáció igényeire szabva. Írta: Samsung március 26. kedd, 16:39

Samsung Galaxy A70 az új generáció igényeire szabva. Írta: Samsung március 26. kedd, 16:39 A Samsung Galaxy A70 okostelefon a vállalat legújabb innovációival, stílusos kialakítással, nagy méretű Infinity Display kijelzővel, továbbfejlesztett tripla kamerával, erős akkumulátorral és zökkenőmentes

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM ÚJRAGONDOLT AKCIÓKAMERA A KAMERA Rögzítse az élet legjobb pillanatait 4K Ultra HD minőségben, a TomTom Bandit akciókamera

Részletesebben

Üzleti/Oktatási modellek:

Üzleti/Oktatási modellek: Belépő modellek: Ideális megoldások kisebb tárgyalók és osztálytermek vetítéstechnikájának kialakításához. Kisméretû, stílusos vetítõk elsõsorban mobil felhasználásra. Optoma S-310 projektor 65.900,- Ft

Részletesebben

RAGADJA MEG AZ ALKALMAT!

RAGADJA MEG AZ ALKALMAT! Az akció 2014 november 1-től december 19-ig érvényes. Fenntartjuk a technikai változtatások és fejlesztések jogát; az árak csak kereskedelmi ügyfeleink számára érvényesek; Az összes ár nettó árként értendő

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Az elit M.ZUIKO PRO sorozat már a teljes tartományt lefedi

Az elit M.ZUIKO PRO sorozat már a teljes tartományt lefedi Az elit M.ZUIKO PRO sorozat már a teljes tartományt lefedi A professzionális Olympus objektív sorozat tovább bővül a világ legfényerősebb* halszemobjektívjével, egy gyors, extra-nagylátószögű objektívvel

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

A NIKON 1 TANÁCSADÓD VAGYOK

A NIKON 1 TANÁCSADÓD VAGYOK A NIKON 1 TANÁCSADÓD VAGYOK AZ ÉLET SEBESSÉGE VAGYOK A hordozható Nikon 1 rendszerkamerák folyamatosan bővülő termékcsaládja új módot kínál a gyorsan zajló élet megörökítésére. Ezekkel a kicsi, gyors és

Részletesebben

TG 835 Kék. Túlélésre tervezett kalandor

TG 835 Kék. Túlélésre tervezett kalandor TG 835 Kék 10 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 10x Szuper felbontású zoommal 16 megapixeles,

Részletesebben

Informatika 9. évf. Alapfogalmak. Informatikai alapismeretek I.

Informatika 9. évf. Alapfogalmak. Informatikai alapismeretek I. Informatika 9. évf. Informatikai alapismeretek I. 2013. szeptember 12. Készítette: Gráf Tímea Alapfogalmak Hardver: A számítógép alkotórészeinek összessége. Szoftver: A számítógépre írt programok összessége.

Részletesebben

E PM2 1442 Kit Vörös. Jó megjelenés. Még jobb fotók. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E PM2 1442 Kit Vörös. Jó megjelenés. Még jobb fotók. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E PM2 1442 Kit Vörös Új generációs 16 megapixeles LiveMos szenzor Max. 25,600 ISO érzékenység FAST AF + Érintésvezérlés Beépített 2-tengelyű stabilizátor TruePic VI képfeldolgozó processzor Ultra nagysebességű

Részletesebben

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN Sajtóközlemény 2008. január 23. AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN o 5 modell a W-sorozatból: W170, W150, W130, W120, W110 o Akár 10,1 valós megapixel

Részletesebben

INGATLAN FOTÓZÁS S Z A L L A S. H U

INGATLAN FOTÓZÁS S Z A L L A S. H U INGATLAN FOTÓZÁS S Z A L L A S. H U Fontos teendők Szállásadó elérhetősége, pontos cím ellenőrzése Felszerelés áttekintése: állvány nagylátószögű objektív gép töltöttsége elég hely a memória kártyán egyéb

Részletesebben

E M10 Pancake Kit Silver

E M10 Pancake Kit Silver E M10 Pancake Kit Silver Extra méretű elektronikus kereső DSLR jellegű megjelenés és használhatóság Fém ház (alumínium) Vezeték nélküli vezérlés 12 Művészi Szűrő és 6 Művészi Effekt a közvetlen kreatív

Részletesebben

Phonak Remote. Használati útmutató

Phonak Remote. Használati útmutató Phonak Remote Használati útmutató Az első lépések A Phonak Remote alkalmazást a hallássegítő megoldások világvezető vállalata, a svájci, zürichi székhelyű Phonak fejlesztette ki. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

INFORMÁCIÓ SZAKSAJTÓ RÉSZÉRE

INFORMÁCIÓ SZAKSAJTÓ RÉSZÉRE INFORMÁCIÓ SZAKSAJTÓ RÉSZÉRE Gyors és kifinomult, ráadásul fenségesen tálalva itt az új generáció Gyorsabb, élesebb, okosabb: por- és cseppálló Olympus OM-D merőben új képstabilizátorral és elektronikus

Részletesebben

Egészségterv és edzésprogram használati utasítás

Egészségterv és edzésprogram használati utasítás TELEPÍTÉS (1) Üdvözli a Bi-LINK. Az alkalmazás használatával követheti, megértheti és irányíthatja legfontosabb egészségügyi paramétereit. Az első lépés készüléke adatainak megtekintéséhez, hogy letölti,

Részletesebben

Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU)

Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU) Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

PROMOPACK. Kombináljon kedvére! Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok. 2012. április 16 - június 1.

PROMOPACK. Kombináljon kedvére! Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok. 2012. április 16 - június 1. PROMOPACK 2012. április 16 - június 1. Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok Kombináljon kedvére! Weidmüller Kereskedelmi Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. Tel.: +36 1 382 7700 Fax: +36

Részletesebben

E M5 1250 Kit fekete. A képminőséghez dedikált klasszikus stílus. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E M5 1250 Kit fekete. A képminőséghez dedikált klasszikus stílus. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E M5 1250 Kit fekete Por- és cseppálló 3" átmérőjű, dönthető OLED érintőkijelző A világ leggyorsabb autofókusz rendszere Intuitív érintőképernyős kezelés A képminőséghez dedikált klasszikus stílus A csúcstechnológiás,

Részletesebben

Gyorsbemutató: Panasonic-Leica DG Vario-Elmar mm F4-6.3 ASPH. P.O.I.S.

Gyorsbemutató: Panasonic-Leica DG Vario-Elmar mm F4-6.3 ASPH. P.O.I.S. Gyorsbemutató: Panasonic-Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4-6.3 ASPH. P.O.I.S. A m4/3 rendszer nyolcadik évét tölti, és időközben nagyon beérett, felnőtté vált. Az ultra nagylátószögű objektíveken keresztül

Részletesebben

E-520. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E-520. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E-520 A beépített stabilizátor minden objektívvel kompatibilis Egyedülálló pormentesítő Professzionális funkciók. 10 megapixeles Live MOS szenzor Praktikus Élő a nagysebességű kontraszt AF jóvoltából 100%-ig

Részletesebben

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz az intelligens csábító 2 A Nikon hatalmas tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű fényképezőgépek és objektívek gyártásában. A COOLPIX termékcsalád kiváló, rendkívül

Részletesebben

E PL Kit Ezüst. Remek fényképezőgép, nagyszerű fotók. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E PL Kit Ezüst. Remek fényképezőgép, nagyszerű fotók. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E PL5 1442 Kit Ezüst Új generációs 16 megapixeles LiveMos szenzor Max. 25,600 ISO érzékenység FAST AF + Érintésvezérlés Beépített 2-tengelyű stabilizátor TruePic VI képfeldolgozó processzor Ultra nagysebességű

Részletesebben

A SZEMED VAGYOK. www.europe-nikon.com

A SZEMED VAGYOK. www.europe-nikon.com A SZEMED VAGYOK www.europe-nikon.com Lássa más szemmel a világot Minden fotós egyéniség. Bármi legyen is az ön elképzelése, tapasztalata, víziója, bizonyosan van egy olyan NIKKOR objektív, amellyel megvalósíthatja

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. Videó és hang: Az Olympus és a MAGIX professzionális audiovizuális megoldást kínál mindenkinek

SAJTÓKÖZLEMÉNY. Videó és hang: Az Olympus és a MAGIX professzionális audiovizuális megoldást kínál mindenkinek SAJTÓKÖZLEMÉNY A videó, hang és szerkesztő szoftver optimális kombinációja kipróbálható a Photokina 2012 kiállításon Videó és hang: Az Olympus és a MAGIX professzionális audiovizuális megoldást kínál mindenkinek

Részletesebben

Canon EOS 5D Mark IV: mozi minőségű 4K felvétel

Canon EOS 5D Mark IV: mozi minőségű 4K felvétel Canon EOS 5D Mark IV: mozi minőségű 4K felvétel EOS 5D Mark IV Budapest, 2016. augusztus 25. A Canon bemutatja a 11 éves ikonikus EOS 5D sorozat legújabb tagját, az EOS 5D Mark IV-et. Az EOS 5D fényképezőgépek

Részletesebben

A Sharp a 2013-as CES-en bemutatta még nagyobb és még szebb Aquos LED TV kínálatát

A Sharp a 2013-as CES-en bemutatta még nagyobb és még szebb Aquos LED TV kínálatát Date and location: Las Vegas/Budapest, 2013. január 10. A Sharp a 2013-as CES-en bemutatta még nagyobb és még szebb Aquos LED TV kínálatát A nagyképernyős LED TV-k vezető gyártója bemutatta a világ egyik

Részletesebben

efocus Content management, cikkírás referencia

efocus Content management, cikkírás referencia Samsung SyncMaster P2770HD LCD monitor teszt Samsung P2770HD LCD monitor teszt Bevezető Televízió vagy LCD monitor? A SyncMaster termékcsaládba tartozó Samsung P2770HD egy termékben ötvözi a nagy méretű

Részletesebben

GH200/205 sorozatú Digitális fényképezőgép Használati utasítás

GH200/205 sorozatú Digitális fényképezőgép Használati utasítás GH200/205 sorozatú Digitális fényképezőgép Használati utasítás A fényképezőgép felépítése Elölnézet 1. Zoomvezérlő 2. Exponáló gomb 3. Vaku 4. Főkapcsoló BE/KI 5. Előlapi visszajelző lámpa 6. Objektív

Részletesebben

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: Beállítás gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó Termékinformáció A: Objektívgyűrű B: A távcső lencséi C: LCD-kijelző A távcső használata D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó G: Üzemmód gomb H: Fókuszbeállító

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Lenovo YOGA 300. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved.

Lenovo YOGA 300. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Lenovo YOGA 300 Ildikó Árva (iarva@lenovo.com) A Lenovo YOGA 300 etailer Kit (zip.) tartalma PPT Javasolt tartalom (Összegzés, áttekintés, főbb jellemzők) Fotók 3D modell link Termék és lifestyle fotók

Részletesebben

8,1 megapixel. 3,5x zoom. Rázkódáscsökkentés. 6,35 centiméteres LCD-monitor

8,1 megapixel. 3,5x zoom. Rázkódáscsökkentés. 6,35 centiméteres LCD-monitor 8,1 megapixel 3,5x zoom Rázkódáscsökkentés 6,35 centiméteres LCD-monitor Ahol a kivételes minőség izgalmas lehetőségekkel párosul A COOLPIX P3 és P4 elegáns, kisméretű váza tökéletesített képalkotási teljesítményt

Részletesebben

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: Beállítás gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó Termékinformáció A: Objektívgyűrű B: A távcső lencséi C: LCD-kijelző A távcső használata D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó G: Üzemmód gomb H: Fókuszbeállító

Részletesebben

E PL7 Pancake Zoom Kit Ezüst

E PL7 Pancake Zoom Kit Ezüst E PL7 Pancake Zoom Kit Ezüst Live Guide vezérlés fotók és videofelvételek beállításához, tökéletesen intuitívan és egyszerűen használható felhasználói felületen Fém ház Bővítmény csatlakozó 2 Vakupapucs,

Részletesebben

TG 870. Igazi kalandor - továbbfejlesztve. Műszaki adatok. Szenzor. Objektív. Digitális zoom. 5x nagylátószögű optikai zoom (21-105mm*)

TG 870. Igazi kalandor - továbbfejlesztve. Műszaki adatok. Szenzor. Objektív. Digitális zoom. 5x nagylátószögű optikai zoom (21-105mm*) TG 870 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 16 megapixeles, hátulról megvilágított CMOS szenzor

Részletesebben

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban Projektormegoldások A mérete fontos szempont az oktatásban MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

Nehéz elhinni, hogy a kompakt X sorozat eddigi legkisebb tagja tényleg ennyi mindent tartogat számunkra!

Nehéz elhinni, hogy a kompakt X sorozat eddigi legkisebb tagja tényleg ennyi mindent tartogat számunkra! XZ 10 fekete 1:1.8-2.7 szuper világos, 5x nagylátószögű i.zuiko DIGITAL zoom optika (26-130mm*) 12 megapixeles, hátulról megvilágított, 1/2.3 CMOS szenzor 7.6cm/3.0" 920,000 képpont felbontású érintőpaneles

Részletesebben

E PL7 Pancake Zoom Kit Ezüst

E PL7 Pancake Zoom Kit Ezüst E PL7 Pancake Zoom Kit Ezüst Live Guide vezérlés fotók és videofelvételek beállításához, tökéletesen intuitívan és egyszerűen használható felhasználói felületen Fém ház Bővítmény csatlakozó 2 Vakupapucs,

Részletesebben

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek!

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! Európa legkedveltebb fotókönyve 1990 Ft-tól 3290 Ft helyett 2013.01.04-02.04. NAPTÁRAK saját fotóiból Tekintse meg naptárkínálatunkat

Részletesebben

Legyen biztonságban otthonában, vagy tartsa szemmel távolléte alatt!

Legyen biztonságban otthonában, vagy tartsa szemmel távolléte alatt! 19 19 20 Legyen biztonságban otthonában, vagy tartsa szemmel távolléte alatt! 21 A szett elérhető 4 csatornás rögzítővel és 2 kamerával is! 21 22 Legyen biztonságban Ön is otthonában, vagy tartsa szemmel

Részletesebben