A PROFIK KEDVENCE. ÖNNEK TERVEZVE. e - pl2

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A PROFIK KEDVENCE. ÖNNEK TERVEZVE. e - pl2"

Átírás

1 A PROFIK KEDVENCE. ÖNNEK TERVEZVE. > A minőségi fényképek készítése soha nem volt ilyen egyszerű. e - pl2

2 A TÖKélETEsség NéhA VITAThATÓ. NéhA NEm. Bizonyos szempontból nem is mi terveztük az E-PL2 készüléket, hanem Ön. Azt kérdeztük magunktól: mit tenne Ön? Nyilván belerakná az összes csúcstechnikát, hogy a legjobb képeket készíthesse. A gép kisméretű, ugyanakkor elegáns lenne, hogy boldogan vihesse magával. Kibővítené cserélhető objektívekkel, valamint egy nagy érzékelővel, hogy képminősége olyan legyen, mint a tükörreflexes (SLR) gépeké, és természetesen alkalmassá tenné nagy felbontású (HD) mozgóképek felvételére is. A rendkívül gazdag funkciók és lehetőségek ellenére használata olyan egyszerű és szórakoztató lenne, hogy a profiként való fényképezés mindössze a képkeresésből és exponálásból állna. Ön ezt tette volna, ugye? Pontosan ezt tettük hát mi is. Mindent megért, amikor első alkalommal kezébe veszi a PEN készüléket. > A minőségi FéNyKéPEK KésZíTésE soha NEm VOlT IlyEN EgysZERű.

3 KIVITEL Az E-PL2 nagyszerű fényképezési módjait és témabeállításait gyorsan és könnyedén kiválaszthatja. A beépített vakuval rossz fényviszonyok mellett is fényképezhet. Cseréljen objektívet egy gombnyomással, és válasszon a kiváló PEN objektívek hatalmas választékából. A hüvelykujjal működtethető LIVE WHEEL tárcsa segítségével a legfontosabb funkciók közvetlenül érhetők el. A 2-es bővítménycsatlakozóhoz illeszthető tartozékok gazdag választéka új funkciókkal egészíti ki a fényképezőgépet.

4 FUNKCIÓ ÉLŐKÉP: MOST LETT PROFI. 1 A fényképezés lényegében az élességbeállítás, a rekeszérték, a zársebesség és a vakubeállítás kombinációja. A megfelelő kombináció eltalálása azonban bonyolult lehet! Míg régebben a profik előre tudták, hogy az összetevők adott kombinációja milyen hatással lesz a képre, mi egyszerű halandók legfeljebb a szerencsénkben bízhattunk. Az új PEN fényképezőgép ÉLŐKÉP (LIVE GUIDE) funkciója mindezt megváltoztatja. Segítségével az összes paramétert kiválaszthatja, és azonnal, élőben látható lesz az eredmény. Módosítani szeretné a szín intenzitását, vagy életlenebbé tenné a hátteret, hogy a témát még jobban kihangsúlyozza? Nosza! Az E-PL2 ÉLŐKÉP funkciója segít ebben mindegy, hogy fényképet készít, vagy nagy felbontású (HD) mozgóképet rögzít. Immár egyenlőek a pályák! Sajnáljuk, kedves profik! MOST ÉLŐKÉP FÉNYKÉPEKHEZ ÉS HD MOZGÓKÉPEKHEZ! ÁTCSÚSZÁS A TÖKÉLETESBE Életlenné tenné a hátteret? Az ÉLŐKÉP funkciót bekapcsolva húzza addig a csúszkát, amíg a kívánt képet nem látja. A többi paraméter esetében is ugyanez a helyzet. Őszintén szólva ez annyira egyszerű, hogy már-már olyan, mintha csalna. SZÍNINTENZITÁS Tiszta és életteli színeket vagy inkább kisebb kontrasztot szeretne? Erőteljesebb vagy romantikusabb hatást a telítettség beállítással érhet el. BEMOZDULÁS Elmosódott vagy borotvaéles felvételt szeretne? Húzza ide-oda a csúszkát, és nézze meg a hatást. Az ÉLŐKÉP megmutatja, miként használja fel a tárgyak mozgását a kívánt effektek eléréséhez. SZÍNHATÁS Lehetne kissé melegebb hangulatú a kép? Vagy inkább a hideg képeket kedveli? Az ÉLŐKÉP a csúszka mozgatásával megmutatja a színhőmérséklet változtatásának hatásait. FÉNYERŐ Világos vagy sötét? Mindössze néhány kattintással megkeresheti a kép igényeinek megfelelő fényerejét.

5 PIXEL PERFECT: KÉPEK, AHOGYAN ÖN SZERETNÉ. 2 A fényképek sokat jelenthetnek. Kifejezhetik művészi látásmódját, rögzíthetik emlékeit, és sok millió más dolgot. A lényeg, hogy mindegyik fontos. Mindegyiknek nagyszerűnek kell lennie. Az E-PL2-vel biztos lehet abban, hogy minden egyes kép ilyen lesz. A 12,3 millió valós képpont, a tükörreflexes gépekéhez mérhető pontosság a mélységélesség, a színek és az élesség beállítása terén, valamint a HD minőségű mozgóképfelvételi képesség azt jelenti, hogy minden a kezében van, amire szüksége lehet. A legjobb pedig az az egészben, hogy még gondolkoznia sem kell rajta. Egyszerűen csak működik. És Önnek dolgozik. 3 HÜVELYKES LCD-KIJELZŐ: ABLAK A VILÁGRA, AHOGYAN ÖN LÁTJA. 3 A kreatív látásmód megvalósításának legfontosabb eszköze nem a fényképezőgép, hanem a szeme. Az E-PL2 3 hüvelyk képátlójú LCD-kijelzője a lehető legjobb támogatást nyújtja a szemének: láthatja, milyen lesz a fénykép egy nagyméretű, nagy fényerejű, kristálytiszta széles kijelzőn, amelyen tűző napfény mellett is látszik minden részlet. Ez akkor is így van, ha majdnem teljesen oldalról nézi a kijelzőt a látószög ámulatba ejtően 176 fok. Ez annyit jelent, hogy amellett, hogy pontosan olyan képeket készíthet, amilyeneket szeretne, akár számítógép nélkül is szerkesztheti azokat közvetlenül a PEN fényképezőgépek valaha volt legjobb kijelzőjén. Mivel a PEN mindenhová Önnel megy, mindig rögzítheti a pillanatot és minden nagyobbnak látszik, mint valójában. 176 NAGY FÉNYERŐ ÉS 176 -OS LÁTÓSZÖG.

6 MŰVÉSZI SZŰRŐ: MÁR CSAK ÖTLETEK KELLENEK. 4 Legyen pop-art művész, színezze ki szeretteit, vagy űzzön tréfát anyósa fényképéből. A PEN egy teljesen új világra nyit kaput. Alkalmazzon művészi szűrőket felvétel közben vagy azt követően, fényképeknél és HD mozgóképeknél egyaránt. Az E-PL2 új Drámai tónus szűrőjétől az ütős pop-art stílusokig változtassa meg a világot egyetlen gombnyomással. DRÁMAI TÓNUS Hollywoodi kontrasztok és felvétel! POP-ART Engedje szabadjára az Önben lakozó Andy Warholt ezekkel a rikoltó színekkel. SZEMCSÉS FILM Egyértelműen rock n roll: erre a szűrőre van szüksége, amikor a színpad mögötti részen tanyázik. MŰVÉSZI SZŰRŐ FÉNYKÉPEKHEZ ÉS HD MOZGÓKÉPEKHEZ! DIORÁMA Használatával a világ olyan lesz, mint egy makett. LYUKKAMERA A háttérelmosási effekt titokzatos és drámai aurát kölcsönöz a képnek. LÁGY FÓKUSZ Romantikus effekt, amely a portrékat rendkívül lenyűgözővé teszi.

7 > ÉLVEZZE, HOGY PROFINAK ÉREZHETI MAGÁT.

8 TARTOZÉKOK OBJEKTÍVEK: AHOGYAN A VILÁGOT LÁTJA. 1 FCON-P01 HALSZEM KONVERTER Új távlatot jelent a kreatív fényképezésben: a halszemoptika segítségével teljesen új dimenzióval színesítheti fényképeit. MCON-P01 MAKRÓ KONVERTER Közel kerülni a témához az egyik legelbűvölőbb dolog a fényképezésben. Ha szeret apró dolgokat fotózni, és azokat felnagyítani, ezt a konvertert Önnek találták ki. WCON-P01 NAGYLÁTÓSZÖGŰ KONVERTER Ezzel a konverterrel a fényképezőgép még sokoldalúbbá válik, és az objektív látószöge bővül, ahogy a gyújtótávolság 14-ről 11 milliméterre csökken. Lélegzetelállító mélységélesség a fantasztikus tájképekhez. Az új PEN fényképezőgép érzékelője révén a tükörreflexes (SLR) fényképezőgépekkel egy ligába tartozik, szemet gyönyörködtető váza pedig több technikát és szoftvert rejt magában, mint az az űrkomp, amely az első embert a Holdra vitte. A fényképezőgép azonban csak azt tudja megörökíteni, ami látható, nem igaz? Nos, igen is, meg nem is. Vegyük például a konvertereket. Látásmódja egyedül az Öné, mert senki más nem látja úgy a dolgokat, ahogyan Ön. A kiegészítő eszközök széles választékával pedig meg is valósíthatja ezt a látásmódot, bármilyen legyen is.* PENPAL: KÉPKÜLDÉS VEZETÉK NÉLKÜL. A digitális fényképezés csodálatosan gyors, de még nagyobb öröm, amikor a képeket megosztja másokkal. Itt lép színre a PENPAL, amely a képeket közvetlenül az okostelefonra küldi Bluetooth kapcsolaton keresztül, így szinte azonnal feltöltheti azokat valamelyik közösségi webhelyre. Ezentúl a képek már azelőtt a fényképmegosztó webhelyre (vagy egy másik PENPALlal felszerelt PEN fényképezőgépre) kerülnek, mielőtt megnyitná azt a telefon böngészőjében. Ez nem varázslat. De közel áll hozzá.* 2 * Nem minden országban érhető el. A használattal és kompatibilitással kapcsolatos információkért keresse fel honlapunkat:

9 A PEN VIlÁgA: A megfelelő KIEgésZíTőK. 3 BőRTOK A bőrtok tökéletesen illeszkedik a készülékhez kialakítása olyan, hogy gyorsan fényképezhessen, és a gépet ki se kelljen vennie belőle. PT-EP03 Ez a búvártok 40 méteres mélységig vízálló, így a PEN készüléket magával viheti víz alatti kiruccanásaira is. PENPAl A PEN hálózatkezelő kiegészítője vezeték nélkül küldi át a képeket okostelefonjára.* VÁsZONTOK Ez a rendkívül kisméretű védőtok úgy illeszkedik a PEN készülékre, mint kesztyű a kézre. PEN OBJEKTíVEK A kiváló minőségű objektívek gazdag választéka kielégítő megoldást nyújt minden fényképezési feladatra. Kialakításuknak köszönhetően zökkenőmentesen működnek együtt a PEN készülékkel. VF-2 Azoknak, akik közelről akarnak fényképezni: a nagy fényerejű és kontrasztú, 1,44 millió képpontos (megapixeles) felbontású elektronikus keresővel egyszerű az élességbeállítás. Fl-14 Az elegáns vaku a rossz fényviszonyokat is tökéletesen uralja. PEN»OKOs«hORDTÁsKA A teljes PEN felszerelést biztonságosan és stílusosan tárolhatja és szállíthatja ebben a táskában. AZ E-PL2 TARTOZÉKAINAK TELJES LISTÁJÁT ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT HONLAPUNKON TALÁL:

10 FEDEZZE FEL A PEN VILÁGÁT: Olyan sok látni- és olvasnivaló van az új E-PL2 készülékkel kapcsolatban, hogy külön weblapot kellett hozzá létrehoznunk. Tekintse meg Ön is! A TERMÉK BEMUTATÓFILMJÉNEK MEGTEKINTÉSE Fényképezze le ezt a kódot okostelefonjával, és rögtön indul! OLYMPUS EUROPA HOLDING GMBH A Bluetooth a Bluetooth SIG bejegyzett védjegye. Minden más vállalat- és terméknév az adott tulajdonos bejegyzett védjegye. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a külső megjelenés megváltoztatásának előzetes értesítés vagy kötelezettségvállalás nélküli jogát. (02/2011)

VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA

VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA IDEÁLIS TÁRS VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA A Nikon COOLPIX fényképezőgépekkel könnyedén megörökítheti az emlékezetes pillanatokat. Legyen szó baráti találkozókról, akciódús

Részletesebben

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2011. TAVASZ

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2011. TAVASZ EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2011. TAVASZ Iamnikon.com SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ VAGYOK Készüljön fel egy nem mindennapi világra. 18x, stílusos előadásban.

Részletesebben

Varázslatos fényképezés elérhető közelségben

Varázslatos fényképezés elérhető közelségben Varázslatos fényképezés elérhető közelségben Igazi fényképezőgép, igazi élmény Az automatikus beállításoktól a kreatív ötletekig Igazi digitális tükörreflexes fényképezőgépet keres, amelynek egyszerű

Részletesebben

A FONTOS PILLANATOKÉRT VAGYOK. www.europe-nikon.com

A FONTOS PILLANATOKÉRT VAGYOK. www.europe-nikon.com A FONTOS PILLANATOKÉRT VAGYOK www.europe-nikon.com BOLDOG SZÜLETÉSNAP 2 VAGYOK Ragadja meg a fontos pillanatok valódi hangulatát. Ha olyan fényképezőgépet szeretne, amely többet nyújt, és mégis egyszerűen

Részletesebben

MEGOSZTOTT LÁTÁSMÓD VAGYOK

MEGOSZTOTT LÁTÁSMÓD VAGYOK MEGOSZTOTT LÁTÁSMÓD VAGYOK www.europe-nikon.com Lenyűgöző felvételek. Azonnali csatlakozás. Készüljön fel a nem mindennapi EXPEED 24,2 4 felvételekre. A teljesen megújult megapixel optikai aluláteresztő

Részletesebben

DC E1050t Digitális fényképezőgép használati utasítás. Üdvözöljük!

DC E1050t Digitális fényképezőgép használati utasítás. Üdvözöljük! DC E1050t Digitális fényképezőgép használati utasítás Üdvözöljük! Szerzői jog Copyright 2008 BenQ Corporation. Minden jog fenntartva! A cég előzetes írásos engedélye nélkül ennek a kiadványnak semmilyen

Részletesebben

Termékkatalógus 2006 2007. / ôsz tél www.sony.hu

Termékkatalógus 2006 2007. / ôsz tél www.sony.hu Termékkatalógus 2006 2007. / ôsz tél www.sony.hu 2 Tartalom www.sony.hu Tartalom HD az egész világ 4 A színes TV megjelenése óta nem volt olyan nagy változás a minôség terén, mint amilyet a Sony hozott

Részletesebben

Csak könnyedén! Az új, felhasználóbarát Útmutató móddal

Csak könnyedén! Az új, felhasználóbarát Útmutató móddal Csak könnyedén! Az új, felhasználóbarát Útmutató móddal Objektív: AF-S DX NIKKOR 18 55 mm f/3.5 5.6G VR Expozíció: Rekesz-előválasztásos mód, 1/200 másodperc, f/8 Fehéregyensúly: Automatikus ISO érzékenység:

Részletesebben

Szabadítsa fel kreativitását

Szabadítsa fel kreativitását Professzionális műszaki kialakítása révén a D300 a funkcionalitás, a teljesítmény és a megbízhatóság teljesen új szintjét kínálja. A Nikon technológiáját fejlett, új funkciókkal ötvözi, és a fényképezési

Részletesebben

SOY TODO PASIÓN SOU PAIXÃO SUNT PASIUNE JAZ SEM STRAST

SOY TODO PASIÓN SOU PAIXÃO SUNT PASIUNE JAZ SEM STRAST JESTEM PASJĄ JE SUIS VOTRE NOUVELLE PASSION SOY TODO PASIÓN SOU PAIXÃO SUNT PASIUNE JAZ SEM STRAST SZENVEDÉLY VAGYOK JSEM VÁŠEŇ I AM CREATIVE POWER ICH BIN KREATIVE KRAFT iamnikon.com Ihletett teljesítmény,

Részletesebben

I AM YOUR GUIDE. iamnikon.com

I AM YOUR GUIDE. iamnikon.com I AM YOUR GUIDE iamnikon.com Élvezze a szépséget Élvezze az egyszerűséget DX-formátumú, 14,2 tényleges megapixeles CMOS-képérzékelő EXPEED 2 a Nikon új képfeldolgozó motorja ISO érzékenység: 3200 (ISO

Részletesebben

WB150/WB150F/ WB151/WB151F/WB152F

WB150/WB150F/ WB151/WB151F/WB152F A használati utasítás a fényképezőgép használatára vonatkozó részletes utasításokat tartalmaz. Olvassa el figyelmesen. Kattintson egy témakörre Gyakori kérdések Gyors áttekintés Tartalom Alapfunkciók Kiegészítő

Részletesebben

Hibaelhárítás. Digitális egyaknás tükörreflexes fényképezőgép Felhasználói segédlet/ 2-689-106-31 (1) Mielőtt működtetné

Hibaelhárítás. Digitális egyaknás tükörreflexes fényképezőgép Felhasználói segédlet/ 2-689-106-31 (1) Mielőtt működtetné 2-689-106-31 (1) Mielőtt működtetné A fényképezési funkciók használata Digitális egyaknás tükörreflexes fényképezőgép Felhasználói segédlet/ Hibaelhárítás 100 DSLR-A100 A megtekintés funkciók használata

Részletesebben

ADRENALIN VAGYOK. iamnikon.com. iamnikon.hu

ADRENALIN VAGYOK. iamnikon.com. iamnikon.hu ADRENALIN VAGYOK iamnikon.com iamnikon.hu ELŐREMUTATÓ ELJESÍTMÉNY ÉS RUGALMASSÁG A Nikon DX-formátum előnye, hogy hordozhatóbbá teszi a teljes fényképezőgép-rendszert, beleértve az objektíveket is. A D7100

Részletesebben

Dr. Pétery Kristóf: Digitális fényképezés 2006.

Dr. Pétery Kristóf: Digitális fényképezés 2006. 2 Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is. Kiadja a Mercator Stúdió Felelős kiadó a Mercator Stúdió vezetője Lektor: Pétery Balázs Szerkesztő: Pétery István

Részletesebben

Divatfotózás. Gaetan Caputo, Belgium

Divatfotózás. Gaetan Caputo, Belgium EOS Professional A profik választása A fotósok világszerte ismerik és értékelik a Canon professzionális EOS termékeinek kiváló minőségét, gyors reakciókészségét és megbízhatóságát. A ma fotósai az EOS

Részletesebben

SeaLife. ECOshot víz- és ütésálló digitális fényképezőgép

SeaLife. ECOshot víz- és ütésálló digitális fényképezőgép SeaLife ECOshot víz- és ütésálló digitális fényképezőgép SeaLife ECOshot Víz alatti fényképezőgép www.sealifecameras.com/service/firmware.html - további letölthető állományok Használati útmutató FCC Nyilatkozat

Részletesebben

Teszt / Pentax Optio 33WR... 24. Hõskor / Asahi Pentax Spotmatic... 36. QV-R51 / Új kompakt digitális a Casiótól... 5. Nikon D70...

Teszt / Pentax Optio 33WR... 24. Hõskor / Asahi Pentax Spotmatic... 36. QV-R51 / Új kompakt digitális a Casiótól... 5. Nikon D70... Tartalom Aryca.................. 3, 83 ASA Fotóstúdió............. 38 Axico..................... 53 Camera................... 49 Catzol 2000............... 55 Creator 4................. 51 D1 digitális

Részletesebben

TELJES DIGITÁLIS KÉPALKOTÁSI RENDSZER

TELJES DIGITÁLIS KÉPALKOTÁSI RENDSZER TELJES DIGITÁLIS KÉPALKOTÁSI RENDSZER Mi mindennel ellátjuk Önt Készítse fényképeit a Nikon Teljes Digitális Képalkotási Rendszer segítségével Tehát Önnek van egy digitális tükörreflexes fényképezőgépe

Részletesebben

1. Felbontás? Ami belefér!

1. Felbontás? Ami belefér! Nem(csak) a kamera a fontos (10 tipp a szebb képekért) Fényképezőgép vásárlása esetén hajlamosak vagyunk abba a tévedésbe esni, hogy minél drágább a vágyunk tárgya, annál szebb képeket tudunk vele készíteni.

Részletesebben

Felhasználói Útmutató

Felhasználói Útmutató Digitális fényképezőgép Hg Felhasználói Útmutató Köszönjük, hogy ezt a CASIO terméket vásárolta. Mielőtt használni kezdi, kérjük, olvassa el a jelen felhasználói útmutatóban található figyelmeztetéseket.

Részletesebben

358 Kívül-belül gyönyörű..

358 Kívül-belül gyönyörű.. 358 Kívül-belül gyönyörű.. 178 VA panel, újgenerációs üzleti projektorok BenQ termékkatalógus 1 Élen a digitális konvergenciában A BenQ Corporation, mint a vezető digitális életstílus eszközök szállítója,

Részletesebben

Fényképezőgép használati útmutató

Fényképezőgép használati útmutató Fényképezőgép használati útmutató Mielőtt használatba venné a fényképezőgépet, olvassa el ezt az útmutatót, beleértve a Biztonsági óvintézkedések fejezetet is. Őrizze meg ezt a dokumentumot, hogy később

Részletesebben

5. Gyors kezelési útmutató. 7. Menüfunkciók. 8. Képek nyomtatása 10. 11. Cserélhető objektívek 12. 13. Információ 14. BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

5. Gyors kezelési útmutató. 7. Menüfunkciók. 8. Képek nyomtatása 10. 11. Cserélhető objektívek 12. 13. Információ 14. BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK Tartalomjegyzék Feladatok rövid tárgymutatója DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP Kezelési útmutató 1.. 3. 4. A fényképezőgép és a műveletek előkészítése Felvételkészítés kereső használatával Felvételkészítés téma

Részletesebben

Tartalom. FOTO MOZAIK 2004 október

Tartalom. FOTO MOZAIK 2004 október Tartalom Tartalomjegyzék Pályázatok................. 64 Események naptára.......... 66 Kiállításról kiállításra.......... 70 Fotó Piac.................. 71 Börze..................... 88 Kedvezménykuponok.........

Részletesebben

JÉGHEGYEK. magazin PORTRÉI. 144 oldal. Vásároljunk hitelre? digitális fotó. Sony A900. Trendek a stockfotózásban. Nikon SB-900

JÉGHEGYEK. magazin PORTRÉI. 144 oldal. Vásároljunk hitelre? digitális fotó. Sony A900. Trendek a stockfotózásban. Nikon SB-900 VIII. évf. 10. szám, 2008. december ára: 1180 Ft 144 oldal digitális fotó barátainak lapja magazin Sony A900 online elôfizetéssel: 495 Ft Teszteltük: Canon IXUS 870 IS Panasonic G1 Nikon SB-900 Canoscan

Részletesebben

Everio termékcsalád 2013. www.jvc.net/everio-2013s/

Everio termékcsalád 2013. www.jvc.net/everio-2013s/ Everio termékcsalád 2013 www.jvc.net/everio-2013s/ www.jvc.hu www.jvc-asia.com www.jvc-me.com HATÉKONY EVERIO LEJÁTSZÁS Sugározzon élő videót a hálózatán keresztül. Automatikusan emelje ki a legjobb jeleneteket

Részletesebben

Optikai szövegfelismerő program ABBYY FineReader 12 Felhasználói kézikönyv

Optikai szövegfelismerő program ABBYY FineReader 12 Felhasználói kézikönyv Optikai szövegfelismerő program ABBYY FineReader 12 Felhasználói kézikönyv 2013 ABBYY Production LLC. Minden jog fenntartva. Az ebben a dokumentumban lévő információk értesítés nélkül megváltoztathatók,

Részletesebben

Magyar FCC TANÚSÍTVÁNY. Termékinformációk. Megjegyzés: -1-

Magyar FCC TANÚSÍTVÁNY. Termékinformációk. Megjegyzés: -1- FCC TANÚSÍTVÁNY Jelen készülék megfelel az FCC direktívák 15. pontjának. A működésre az alábbi két feltétel vonatkozik: (1). A készülék nem okozhat káros interferenciát, és (2). A készüléknek minden interferenciát

Részletesebben

Autós szórakoztató rendszerek

Autós szórakoztató rendszerek 2008 Autós szórakoztató rendszerek 01 AZ AUDIO/VIDEO MINÔSÉG A FEJLÔDÉS MAGASABB FOKÁRA LÉP A MOBIL DIGITÁLIS HÁLÓZATTAL Mi történik, ha a Panasonic otthoni szórakoztatási technológiájának minôségét ötvözzük

Részletesebben