hírmondó Kövessen minket a facebookon is!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "hírmondó Kövessen minket a facebookon is!"

Átírás

1 hírmondó Kövessen minket a facebookon is!

2 Tisztelt Partnerünk! Az elmúlt időszak talán egyik legtöbbet emlegetett témája a Széchenyi 2020 keretprogram pályázataihoz kapcsolható. Sokakat foglalkoztatott annak kérdése, hogy mikor is jelennek meg az első kiírások, mik lesznek ezek, és milyen feltételek mellett lehet majd pályázni támogatásra. Munkatársaimmal sokat dolgoztunk az elmúlt hónapban azon, hogy ügyfeleinket és az érdeklődő sokaságot a több mint 10 éves tapasztalatunkat és szakmai tudásunkat felhasználva tájékoztassuk jövőbeni lehetőségeikről. Egyik kezdő lépése volt a következő 7 éves időszakra való felkészülésünknek első tájékoztató konferenciánk, melyet Kecskeméten tartottunk vállalkozások számára. A résztvevők száma is mutatta milyen nagy érdeklődés övezi a témát, ezért már most elkezdtük szervezni az őszi, nagyszabású fórumsorozatunk következő állomásait. A következő fórumhelyszínek kapcsán érdemes lesz ellátogatni folyamatosan frissülő honlapunkra, valamint facebook oldalunkra. Az elmúlt hónap másik nagy eseménye informatikai cégek számára szervezett workshopunk volt. Az esemény apropóját a Horizon 2020 brüsszeli pályázatok innovatív lehetőségei adták, szeretnénk, ha hazánkban hozzá tudnánk járulni az IT szektor fejlődéséhez, innovációs potenciáljának növeléséhez. A konferencia résztvevői számos izgalmas ötlet magjait ültették el szakmai stábunkkal beszélgetve, melyből reméljük hamarosan gyümölcsöző és nemzetközi színtéren is alkalmazott fejlesztések születnek. Tartalom: Ügyvezetői köszöntő Pályázati hírek Szeptemberi rendezvényeink Gratulálunk! Bemutatkozik partnerünk 1. oldal 2. oldal 4. oldal 6. oldal 8. oldal süljenek az új kiírásokról, valamint a jövőt érintő pályázati újdonságokról, ezért is számoltunk be a borászati pályázatok mellett az októberben várható pályázatokról is. A pályázatok kapcsán mindenkit arra biztatok, hogy már most tájékozódjon, és kezdjen el felkészülni a pályázati dömpingre. Ebben mi is bármikor állunk rendelkezésükre, 10 éves tapasztalatunkkal, és szakértő tanácsadói csapatunkkal. A következő találkozásig lapszámunkhoz jó olvasást, a pályázati időszakra pedig sikeres felkészülést kívánok. Harsányi Gábor ügyvezető igazgató, tulajdonos GoodWill Cégcsoport Lapszámunkban olvashatnak rövid beszámolókat a fentebb említett rendezvényekről, valamint aktuális pályázati hírekről összefoglalót. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink és a pályázni vágyók azonnal érte- GoodWill Consulting Kft Budapest, Timur utca 74. Tel.: 06/ , Fax: 06/ Web:

3 Pályázati hírek Októberben startolnak az új pályázatok! Október második hetében 9 pályázat jelennik meg összesen 120 milliárd forintos keretösszeggel a as európai uniós fejlesztési forrásokból. A 7 éves ciklus alatt összesen 34 milliárd eurós forrás áll Magyarország rendelkezésére, mellyel a második helyet éri el Európában az egy főre jutó uniós támogatások tekintetében. Vállalkozások és önkormányzatok számára egyaránt lesz lehetőség támogatást igénybe venni fejlesztéseikhez a Széchenyi 2020 elsőként megjelenő pályázatainak köszönhetően. Az új lehetőségek között gazdasági társaságok számára lesz lehetőség vállalati kapacitásbővítésre és eszközbeszerzésre igénybe venni támogatást, 8,5 milliárd forintos keretösszeggel. Ezen kívül 1,5 milliárd forintot különítenek el a vállalkozások piaci megjelenésének támogatására. A foglalkoztatás növelését szolgáló pályázati lehetőségek közül a fiatalok vállalkozóvá válását támogató lehetőség főleg a mikro- és kisvállalkozások indítását kívánja ösztönözni 4 milliárd forintos keretösszeggel. Szintén 4 milliárd forintot különítenek el a rugalmas munkahelyek kialakítását és a munka és magánélet összeegyeztetését szolgáló projektek megvalósítására. Ezen kívül 36 milliárd forintban határozták meg a 25 évnél fiatalabb munkavállalók szak- és felsőfokú képesítését támogató pályázati lehetőség keretösszegét. Önkormányzatok számára is több lehetőséget tartogat az októberi hónap pályázati szempontból. 50 milliárd forintos keretösszeg áll majd rendelkezésükre szennyvízelvezetéssel és szennyvízkezeléssel kapcsolatos fejlesztésekre. Lehetőségük nyílik majd az ivóvízminőség javítását célzó projektek megvalósítására is támogatást igénybe venni, melyre 8,7 milliárd forintot különítettek el. Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében két pályázati lehetőség is elérhető lesz; a kisgyermekkori nevelés segítését célzó program oktatási intézmények, bölcsődék, valamint óvodák számára lesz elérhető, mintegy 3 milliárd forintos kerettel. Ezen kívül 1000 új szakápoló, valamint csecsemő- és gyermekápoló képzésére határoztak meg 2,5 milliárd forintos keretet. A pályázatokról részletes leírás a közeljövőben várható, naprakész információkért kövesse folyamatosan frissülő facebook oldalunkat és honlapunkat.

4 Pályázati hírek Pályázati lehetőség borászatok számára A borászatok számára az ősz beköszöntével indul az igazi munka, szüret, borkészítés, és a jövő idényre való előkészületek. Ha ezeket a munkafolyamatokat szeretnék megkönnyíteni, az ehhez szükséges lépéseket, gépeket korszerűsíteni, esetleg a borászati üzemét bővíteni, figyelje a pályázati lehetőségeket, melyek elnyerésében a GoodWill Consulting Kft. teljes körű segítséget tud nyújtani. A témában megjelent legfrissebb pályázati lehetőség a borászati gépek, technológiai berendezéséhez nyújt támogatást, amelynek célja a borászati üzemek összteljesítményének javulása, termeléskapacitás növelése. Ennek elnyeréséhez október 16-tól december31-ig lehet kérelmet benyújtani. A támogatott géptípusok: szőlőfeldolgozás, borkészítés, bortárolás, borpalackozás, pezsgőgyártás, pezsgőpalackozás gépei, illetve egyéb berendezései. Már meg is vásárolta a szükséges gépeket? Ha ezt március 1. után tette, még mindig vehet rá igénybe támogatást! A támogatás intenzitása Őstermelő és KKV esetében 40% Nagyvállalat esetében 20% A támogatás összege 50 millió Ft feletti árbevétel esetén Minimum 1 millió Ft, maximum 100 millió Ft 50 millió Ft alatti árbevétel esetén Maximum 100 millió Ft (alsó korlát nincs) A támogatást csak abban az esetben nyerheti el a pályázó cég, ha a kiérdemelt pénzösszeget olyan berendezésekre fordítja, amik a vállalkozás összteljesítményét javítják, növelik a termelési kapacitását, alapvetően megváltoztatják az alkalmazott technológiát, a segítségükkel a szőlőből készült termékek állítanak elő, vagy forgalmazásra készítenek elő. További részletes információ az alábbi linken olvasható: https://docs.google.com/file/d/0b0cyshgx2-npoghvwjl6ulq1zke/edit

5 Szeptemberi rendezvényeink Informatikai partnertalálkozó szeptember 18-án rendezte meg a GoodWill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft. informatikai partnertalálkozóját. Közel harminc résztvevőt csábított a meghirdetett téma: Horizon 2020 és a Széchenyi 2020-as keretprogramok pályázati lehetőségei. A találkozót a GoodWill cégcsoport igazgatója Harsányi Gábor nyitotta meg. Köszöntőbeszéde után felkérte a területen jártas szakértő kollégát, hogy ismertesse a Horizon 2020-as brüsszeli programot. Vasvári Ferenc, vezető pályázati tanácsadó beszélt az informatikai cégek lehetőségeiről a brüsszeli kiírások tükrében. Emellett ismertette a támogatások elnyeréséhez szükséges GoodWill együttműködést, a cég H2020 szolgáltatásait. Az együttműködés igen széleskörű, az egész pályázati folyamatot végigkíséri, pályázati ötlet értékelése, továbbfejlesztése, partnerkeresés, regisztráció, pályázati szöveg elkészítése, költségvetés összeállítása, pályázat benyújtása, projektmenedzselése. Az informatikai vállalkozásokat érintő Széchenyi 2020 keretprogramban megpályázható támogatási lehetőségeket Madarász András, a GoodWill Consulting Kft értékesítési igazgatója ismertette. Előadása hasznos információkkal látta el a találkozón részt vevő cégek képviselőit, többek között a támogatási keretösszegre, forráselosztás területeire, operatív programokra, GINOP elsőként várható pályázataira tért ki. Beszélt továbbá arról, hogy hogyan és mire érdemes pályázni, hogyan és mire érdemes költeni az esetlegesen elnyert összeget. Az utolsó előadásban Harsányi Gábor, a GoodWill Consulting Kft. ügyvezetője és tulajdonosa beszélt a sikeres partnerkapcsolat összetevőiről. Megemlítette az együttműködés céljait, formáit, és a jó együttműködés ismérveit. A bemutatókat interaktív beszélgetés követte egy állófogadással egybekötve. A pályázati ismertetők sok ötletet indítottak el, számos fontos kérdést vitattak meg vendégeink szakértőinkkel. A konferencia sikeresen zárult, a vendégek megelégedve, sok új információval távoztak, munkatársaink pedig megannyi, hamarosan induló együttműködésre, partnerekkel közös pályázati munkára számítanak a találkozó után.

6 Szeptemberi rendezvényeink Nagy érdeklődés mellett vette kezdetét az őszi konferencia sorozatunk Szeptember 23-án került megrendezésre a vállalkozások számára az a konferencia, melynek legfőbb célja az volt, hogy megismertessük a hazai vállalkozásokkal a as pályázati ciklus támogatási lehetőségeit. Az előadások alkalmával a vendégek friss pályázati híreket hallhattak szakembereinktől a Széchenyi 2020 keretprogrammal kapcsolatosan, illetve olyan hasznos tanácsokkal is gazdagodhattak, melyek elengedhetetlenek a sikeres pályázáshoz. A rendezvényen közel 30 vállalkozás képviseltette magát, mely Kecskeméten a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotelben került megrendezésre. A programot a Goodwill Consulting Kft. értékesítési igazgatója Madarász András nyitotta meg. A résztvevők megismerkedhettek a vállalkozás fő tevékenységi körével, és működésével valamint a hazai kkv szektor pályázati lehetőségeivel. Szó esett a közeljövőben megjelenő pályázatokról is, illetve arról, hogy miképpen érdemes felkészülni a pályázati időszakra. A vállalkozás bemutatása, és az elkövetkező pályázati ciklus részletezése után Vasvári Ferenc, vezető pályázati tanácsadó, H2020 csoportvezető előadása következett. Az előadás során részleteiben is bemutatásra kerültek az Informatikai cégek lehetőségei, a brüsszeli pályázati kiírások tükrében, illetve a résztvevők hasznos információkat is megtudhattak, a pályázatírás gazdasági és jogi kérdéseiről, buktatóiról. Ezen kívűl H2020 szolgáltatásunkról is hallhattak a vendégek. A Széchenyi 2020 pályázati keretprogramján belül a Kkv-k számára az alábbi témakörökben várhatóak támogatások: - innováció, K+F - technológiai korszerűsítés, eszközfejlesztés - telephelyfejlesztés, infrastruktúrafejlesztés - energetika - logisztika - ipari parkok - infó-kommunikációs technológia Az előadásokat követően a vendégek személyesen egy állófogadás keretein belül konzultálhattak a szakemberekkel, és a helyi tanácsadó kollégával.

7 Gratulálunk! Európai összhang kialakítása - Testvérvárosi találkozók Somberek Község szervezésében Somberek községe kiemelkedő szerepet játszik Magyarország és Európa kulturális életében. A GoodWill Consulting pályázati tanácsadó Kft. segítségével, háromszor nyerte el az Europe for citizens (Európa a polgárokért) című pályázatot, 2012, 2013 és 2014-ben. A pályázatokhoz járó összesen 33 ezer euros támogatás, testvérvárosi találkozók megszervezését tette lehetővé Somberek Községében. Somberek tevékenységének szerves részét képezi a kultúra és a kapcsolatok ápolása, valamint az európai érdekek és eszmék megismertetése és továbbítása. A község vezetősége Fotó: nagy hangsúlyt fektet ezen értékek megőrzésére, fejlesztésére, és terjesztésére. A pályázat útján elnyert támogatást is ezeknek a szükségletek terjesztésére és a testvértelepülések szemléletmódjába való integrálásába fektették. Somberek önkormányzata a pályázatban, mint főszervező, illetve vendéglátó vett részt. Elsődleges feladatai a szervezés, testvérvárosok programjainak összehangolása, szükséges emberi és tárgyi erőforrások biztosítása volt. További feladata, az európai értékek bemutatása, különböző országokból érkező vendégek összehozása, annak érdekében, hogy megismerhessék és megérthessék egymás kultúráját és szokásait. A projekt fontos részét képezte a lakosok és résztvevők aktiválása, koordinálása. A program megszervezésének és lebonyolításának célja a példamutatás volt, mind a környező községek, mind a testvértelepülések számára az európai értékek fontosságáról, integrációról, együttműködésről. A találkozókon résztvevő romániai Mádéfalva évszázadokra visszanyúló történelmi körülmények révén kapcsolódik Somberekhez. A két várost számos történelmi emlék, kulturális hagyomány köti össze. Több tervezett program és esemény az ő kérésükre került be a programok közé. A szlovákiai Jóka, Mádéfalvához hasonlóan, történelmi szálakkal köthető Somberekhez. A két település kapcsolata évek óta aktív, a projekt keretén belül mélyítették el az eddig is sikeres együttműködést. Jóka települése kiemelten kezeli az idősödő korosztályt, ezt az is mutatja, hogy a találkozóra több 65 éves kor fölötti lakosát hozta el. Ezen kívül a kultúra jelentőségére hívták fel a figyelmet színdarab bemutatásával. Jóka szintén a hagyományokon és európai értékeken alapuló tudást támogatja, többoldalú együttműködés támogatásával az európai integrációt szerette volna erősíteni, hangsúlyozni, hirdetni. Emellett az önkéntességre hívták fel a figyelmet, így a programsorozatban különös hangsúllyal kezelték a témát ban Mádéfalva helyett az olaszországi Mühlwald képviseltette magát a találkozón. Paul Niederbrunner, Mühlwald polgármestere a 2014-es EU parlamenti választások várható fejleményeiről számolt be a megjelenteknek, ezzel erősítve a megfelelő képviselők választásának jelentőségét. A találkozókon állandó programok szerepelnek: különböző beszédek, előadások, kerekasztal beszélgetések, workshopok, fórumok, a gyerekek számára rajzversenyek, koncertek, városlátogatás Somberekben, közös ebéd, misén való részvétel. Ezek az évről évre állandójelleggel megszervezett programok segítették a hagyományőrzést, a találkozó alapötletének megtartását. Emellett minden évben sikerült újabb és újabb programokkal színesíteni a repertoárt. Az elmúlt három sikeres évnek köszönhetően bízhatunk a folytatásban az európai összetartozás és együttműködés ilyen szintű megjelenítésében.

8 Gratulálunk! Egészségház fejlesztése Jászboldogházán Ezen a címen nyújtott be pályázatot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászboldogháza Önkormányzata, az ÉAOP-4.1.2/A-12 kódjelű Egészségügyi alapellátás, egészségházak és járóbeteg-szakellátás fejlesztése című konstrukció keretében a GoodWill Consulting Kft. segítségével. Az elnyert öszszeget teljes egészében a község egészségügyi ellátásának javítására fordította az önkormányzat. Jászboldogháza Önkormányzata hosszú évek óta tervezte az egészségügyi alapellátás körülményeinek és minőségének javítását. A község egészségházának állapota nagyon leromlott abból kifolyólag, hogy az épületen megépítése óta, közel 60 évig semmilyen változtatást, felújítást nem végeztek. A gondot nem csak az esztétikai romlás jelentette, hanem a működésbeli visszamaradottság is komoly problémákat eredményezett. Pénzügyi és energiatakarékosság érdekében lecserélték a tetőhéjazatot, a külső hőszigetelést, a homlokzati nyílászárókat és korszerűsítették a fűtést is. A szépségbeli hibákat belső festés-mázolással, járólapok cseréjével orvosolták. Ezen felül korszerűsítették a gépeket, egyéb eszközöket, informatikai berendezéseket. Ezekkel a lépésekkel egy kulturált, jó infrastrukturális adottságokkal rendelkező épület fogadja a betegeket. A váróterem megfelelővé vált arra, hogy a várakozó páciensek kényelmesen töltsék a várakozási időt, ezen felül a különböző kezelésekre érkező betegek elkülönülten várakozhatnak, így a rendelés zavartalanságára is figyelni tudnak. Az eszközök korszerűsítésének és bővítésének hála a háziorvos lényegesen több vizsgálatot tud elvégezni helyben. Ezzel azt a célt sikerült elérni, hogy a község lakóinak nem kell Jászberénybe vagy Szolnokra beutazniuk egy-egy kezelésre. A GoodWill Consulting Kft. a pályázat elkészítése mellett, a projekt megvalósításában is nagy szerepet játszott. Jászboldogháza Önkormányzata a pályázatíró céget bízta meg a projekt pénzügyi feladatainak elvégzésére. Az együttműködés rendkívül sikeresen zárult, a kitűzött célok teljes mértékben megvalósultak. További referenciáinkért keresse fel honlapunkat (www.gwconsulting.hu) vagy Facebook oldalunkat!

9 Bemutatkozik partnerünk IPMS-CONSULTING Kft. Napjaink rohanó világában az egyik legnagyobb értékünk az idő. Minél gyorsabban reagálunk az üzleti élet kihívásaira, annál hamarabb érhetjük el kitűzött céljainkat és nézhetünk újabb kihívások után. Ha elég gyorsak vagyunk, másokat megelőzve folyamatos sikerekben lehet részünk. De hogyan érhetjük el mindezt? Az IPMS-CONSULTING Kft. megalakulásakor, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy partnerei számára olyan innovatív megoldásokat fejlesszen, amelyekkel gyorsan és rugalmasan reagálhatnak a piac aktuális kihívásaira, így mindig egy lépéssel versenytársaik előtt járhatnak. Szakértő fejlesztőink számára minden feladat egy új kreatív kihívás, amelyre mindig egyedi és minden igényt kielégítő megoldással állnak elő. A folyamatosan változó igényeknek megfelelve, dinamikusan fejlődő szolgáltatásainkkal már ma elérhetővé tesszük a jövő technikai megoldásait azok számára, aki nyitottak a fejlődésre. Mi is az a SYB? Egy vállalat hatékony működésének elengedhetetlen feltétele az ügyvitel folyamatos ellenőrzése, koordinálása, irányítása. Egy jól felépített, átlátható, könnyen kezelhető ügyviteli rendszer nagy segítséget jelent a legapróbb problémák kezelésétől kezdve akár egy vállalat átfogó irányításáig. Az IPMS Consulting Kft. intelligens, integrált vállalatirányítási és kommunikációs rendszere a Start Your Business (SYB), mely rugalmasan alakítható és moduláris felépítésének köszönhetően minden vállalat számára egyedi és személyre szabott megoldást kínál. Szabadon definiálható tulajdonságrendszere biztosítja a rendszer testreszabhatóságának korlátlanságát. Az integráltságnak köszönhetően szoftverünk a vállalat különböző részegységei között is lehetőséget nyújt a lehető leggyorsabb és legpontosabb információáramlásra. A rendszer web alapú technológiákra alapozott kialakításának köszönhetően Ön a világ bármely pontjáról irányíthatja, ellenőrizheti vállalata működését és bepillantást nyerhet a folyamatok aktuális állapotába úgy, hogy mindeközben adatai mindig biztonságban vannak a központi szerveren és nem kell adatvesztéstől tartania. Moduljaink: Vállalati CRM - Logisztika - Pénzügy - Számvitel - Kontrolling - E-Business - Gyártás Humán erőforrás management - Táv- és csoportmunka - Munkafolyamat irányítás - Elektronikus iratkezelés Online aukció és itender - Multishop - Online ügyfélszolgálat - Turisztika - Projektmenedzsment Elérhetőség: Orémus Eszter Üzletfejlesztő Mobil:

GoodWill Consulting Kft. 1162 Budapest, Timur utca 74. Tel.: 06/1-321-1173, Fax: 06/1-413-1461 E-mail: info@gwconsulting.hu Web: www.gwconsulting.

GoodWill Consulting Kft. 1162 Budapest, Timur utca 74. Tel.: 06/1-321-1173, Fax: 06/1-413-1461 E-mail: info@gwconsulting.hu Web: www.gwconsulting. Ügyvezetői köszöntő Kedves Partnerünk! Több olyan pillanat is volt már életem során, amikor büszke voltam vállalatom működésére, munkavállalóink hozzáállására, kitartására, és a közösen elért eredményeinkre,

Részletesebben

20. szám 2015. március hírmondó

20. szám 2015. március hírmondó 20. szám 2015. március hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Kedves Partnerünk! Cégvezetőként elmondhatom, hogy a március hónap várakozásokkal teli volt számunkra, hiszen izgatottan

Részletesebben

22. szám 2015. május hírmondó

22. szám 2015. május hírmondó 22. szám 2015. május hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Kedves Partnerünk! Az idei év első pár hónapja a várakozások és a bizakodás hónapjai voltak mind a vállalkozásunk mind

Részletesebben

hírmondó Kövessen minket a facebookon is!

hírmondó Kövessen minket a facebookon is! hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Kedves Partnerünk! Lassan megint őszbe fordul az idő, elkezdődik az iskola és újra bekapcsolódunk a hétköznapok nyugodt folyásába. Ugyanakkor növekvő várakozás

Részletesebben

20. szám 2015. június hírmondó

20. szám 2015. június hírmondó 20. szám 2015. június hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Kedves Partnerünk! Elindult a nyár, elindult a pályázati szezon. Tudni kell, hogy az idei évben jelentős pénzösszegek

Részletesebben

18. szám 2014. december/2015. január hírmondó

18. szám 2014. december/2015. január hírmondó 18. szám 2014. december/2015. január hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Kedves Partnerünk! Az ünnepek után sokszor nehéz újra felvenni a munka fonalát, éppen ezért a január olykor

Részletesebben

19. szám 2015. február hírmondó

19. szám 2015. február hírmondó 19. szám 2015. február hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Kedves Partnerünk! Tartalom: Beköszöntött a tavasz, mely megfényesíti cégünk fennállásának közelgő 11. születésnapját.

Részletesebben

8. szám 2014. február hírmondó

8. szám 2014. február hírmondó 8. szám 2014. február hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Tisztelt Partnerünk! Cégünk mindig is törekedett rá, hogy a kezdeti fiatalos lendületet szem előtt tartva egy olyan csapatot

Részletesebben

5. szám 2013. november. hírmondó. Kövessen minket a facebookon is!

5. szám 2013. november. hírmondó. Kövessen minket a facebookon is! 5. szám 2013. november hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Tisztelt Ügyfelünk! A Goodwill Hírmondó novemberi számában a nonprofit szervezetekre kívánunk fókuszálni. A civil szervezetek

Részletesebben

9. szám 2014. március. hírmondó. Kiengedjük a szellemet a palackból! Kövessen minket a facebookon is! Kövessen minket a facebookon is!

9. szám 2014. március. hírmondó. Kiengedjük a szellemet a palackból! Kövessen minket a facebookon is! Kövessen minket a facebookon is! 9. szám 2014. március hírmondó Kiengedjük a szellemet a palackból! Kövessen minket a facebookon is! Kövessen minket a facebookon is! Kedves Partnerünk! Tartalom: Ügyvezetői köszöntő 1. oldal Talán Ön is

Részletesebben

7. szám 2014. január hírmondó

7. szám 2014. január hírmondó 7. szám 2014. január hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Tisztelt Partnerünk! Jelen lapszámmal a Goodwill Hírmondó 7. számát köszönthetjük. Örömmel tölt el, hogy számos pozitív visszajelzés érkezik

Részletesebben

2014. az emberi erőforrás fejlesztés és a működési stabilitás megalapozásának éve volt

2014. az emberi erőforrás fejlesztés és a működési stabilitás megalapozásának éve volt 2014. az emberi erőforrás fejlesztés és a működési stabilitás megalapozásának éve volt Beszámoló, a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány 2014. évben végzett szakmai munkájáról A Civil Centrum Alapítvány

Részletesebben

Vállalkozó nők a Kárpátmedencében

Vállalkozó nők a Kárpátmedencében Vállalkozó nők a Kárpátmedencében 1 Készült a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával. Megjelent az ERGO Európai Regionális Szervezet gondozásában. Felelős kiadó: Ékes Ilona, az ERGO Európai Regionális

Részletesebben

11. szám 2014. május. hírmondó. Kövessen minket a facebookon is!

11. szám 2014. május. hírmondó. Kövessen minket a facebookon is! 11. szám 2014. május hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Kedves Partnerünk! Cégvezetőként nap, mint nap tapasztalom milyen fontos az üzleti életben a diverzifikáció. Kollégáimmal rengeteget dolgozunk

Részletesebben

21. szám 2015. április hírmondó

21. szám 2015. április hírmondó 21. szám 2015. április hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Tisztelt Partnerünk! Ismét eltelt egy év. Mintha csak tegnap lett volna, hogy cégünk a GoodWill Consulting Kft. 10.

Részletesebben

2012. májusi hírek. Kedvező hitelkonstrukciók mikro- és kisvállalkozásoknak országosan

2012. májusi hírek. Kedvező hitelkonstrukciók mikro- és kisvállalkozásoknak országosan 2012. májusi hírek Pályázati Hírek Még mindig vásárolhat ingatlant csupán 10% önerővel és akár napelemes beruházást is megvalósíthat - kombinált támogatás segítségével Munkahelyi képzések 100%-os támogatással

Részletesebben

2008. januári hírek Uniós pályázat kutatók számára

2008. januári hírek Uniós pályázat kutatók számára 2008. januári hírek Uniós pályázat kutatók számára Érdemes lesz új dolgozókat felvenni? Magas-e az árbevételléc? Több pénz a nyerőknek Átfogó turisztikai fejlesztések a KMOP-ban Uniós pénzből fejlesztik

Részletesebben

III. évfolyam, 4. szám

III. évfolyam, 4. szám III. évfolyam, 4. szám SZERKESZTŐI levél az olvasókhoz Magyar Vidéki Mozaik Tartalom AKTUÁLIS 3 FŐIGAZGATÓI köszöntő ÉLHETŐBB vidék eredményes év a vidékfejlesztésben SOKOLDALÚAN segítette a vidéki közösségeket

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KOMPETENCIÁK FELMÉRÉSE AZ ÓBUDAI EGYETEM ALBA REGIA EGYETEMI KÖZPONT VÉGZETT HALLGATÓINAK KÖRÉBEN

VÁLLALKOZÁSI KOMPETENCIÁK FELMÉRÉSE AZ ÓBUDAI EGYETEM ALBA REGIA EGYETEMI KÖZPONT VÉGZETT HALLGATÓINAK KÖRÉBEN Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központ TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI DOLGOZAT VÁLLALKOZÁSI KOMPETENCIÁK FELMÉRÉSE AZ ÓBUDAI EGYETEM ALBA REGIA EGYETEMI KÖZPONT VÉGZETT HALLGATÓINAK KÖRÉBEN Szerzők: Nagy Richárd

Részletesebben

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 G S 1 M a g y a r o r s z á g ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 GS1 Hungary 2009 Tartalom Elnöki köszöntő A vezérigazgató összefoglalója Az operatív igazgató összefoglalója A GS1 MAGyArorSzáGról röviden

Részletesebben

HITELESFORRÁS. 2.évfolyam / 4. szám PÁLYÁZATI MAGAZIN. HITELES FORRÁS www.palyazatisajtokozlemenyek.hu. Nők a tudomány és gazdaság világából

HITELESFORRÁS. 2.évfolyam / 4. szám PÁLYÁZATI MAGAZIN. HITELES FORRÁS www.palyazatisajtokozlemenyek.hu. Nők a tudomány és gazdaság világából PÁLYÁZATI MAGAZIN 2.évfolyam / 4. szám 1 HITELESFORRÁS Eva M Szabo Photography Nők a tudomány és gazdaság világából Adósságátvállalás Győrben Varga Mihály: A magyar gazdaság erősödik Széchenyi Kártya Program

Részletesebben

TARTALOM. Beköszöntõ 3. Hírek 4 8. Uniós hírek 9. Interjú 10 11. Pályázatok 12 13. A NORRIA rendezvénye 14

TARTALOM. Beköszöntõ 3. Hírek 4 8. Uniós hírek 9. Interjú 10 11. Pályázatok 12 13. A NORRIA rendezvénye 14 TARTALOM Beköszöntõ 3 Hírek 4 8 Uniós hírek 9 Interjú 10 11 Pályázatok 12 13 A NORRIA rendezvénye 14 Kiadó: NORRIA Nonprofit Közhasznú Kft. 3525 Miskolc, Széchenyi u. 107. Telefon: +36-46/503-770, fax:

Részletesebben

2014. márciusi hírek

2014. márciusi hírek 2014. márciusi hírek Pályázati hírek Megjelent a Dél-Dunántúli Operatív Program Telephelyfejlesztés c. pályázati felhívása Gyakornok pályakezdő szakmunkás támogatása akár 100%-ban! Hírek Benyújtotta a

Részletesebben

HITELESFORRÁS MERCEDES. 2.évfolyam / 2. szám PÁLYÁZATI MAGAZIN. HITELES FORRÁS www.palyazatisajtokozlemenyek.hu. Országos pszichiátriai ellátás

HITELESFORRÁS MERCEDES. 2.évfolyam / 2. szám PÁLYÁZATI MAGAZIN. HITELES FORRÁS www.palyazatisajtokozlemenyek.hu. Országos pszichiátriai ellátás PÁLYÁZATI MAGAZIN 2.évfolyam / 2. szám 1 HITELESFORRÁS Országos pszichiátriai ellátás Népegészségügyi mutatók élén MERCEDES Zárult a Tudásfórum További rezsicsökkentés várható Orbán Viktor WHO-Díjat kapott!

Részletesebben

INFOSTRADA Projektgenerálás - Megalapozó Tanulmány 2012.08.31. ÉMOP-1.2.1-11-2011-0006

INFOSTRADA Projektgenerálás - Megalapozó Tanulmány 2012.08.31. ÉMOP-1.2.1-11-2011-0006 INFOSTRADA Projektgenerálás - Megalapozó Tanulmány 2012.08.31. ÉMOP-1.2.1-11-2011-0006 1 Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 1. A KLASZTER BEMUTATÁSA... 4 1.1 A KLASZTER ÁTTEKINTŐ BEMUTATÁSA... 4 1.2 A KLASZTERTAGOK

Részletesebben

Hírlevél 2014. október

Hírlevél 2014. október Hírlevél 2014. október Fontos határidök kifizetési kérelmek benyújtásához 2.o Utolsó kifizetési kérelem benyújtásával kapcsolatos tudnivalók 3.o Megjelentek a 2014-2020-as fejlesztési idöszak elsö felhívásai

Részletesebben

Sikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk. Körmend Város Önkormányzata. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Aktuális pályázatok vállalkozások részére 2

Sikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk. Körmend Város Önkormányzata. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Aktuális pályázatok vállalkozások részére 2 ikerre Hangoló Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 13.szám 2010. július 6. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 SKörmend Város Önkormányzata a Williamson vállalkozások részére 2 vállalkozások

Részletesebben

2011. májusi hírek. Pályázati lehetőségek Alkalmazottak számának növelése bértámogatással!

2011. májusi hírek. Pályázati lehetőségek Alkalmazottak számának növelése bértámogatással! 2011. májusi hírek Pályázati lehetőségek Alkalmazottak számának növelése bértámogatással! Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai fejlesztése Hírek Bemutatjuk új stratégiai partnerünket, a Contact

Részletesebben

Sikerre hangoltuk. Forma Display Kft.

Sikerre hangoltuk. Forma Display Kft. ikerre Hangoló Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 19. szám 2010. szeptember 28. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Szülőföld Alap pályázatai SÜgyfelünk, 2 a Forma Display Kft. egy

Részletesebben