hírmondó Kövessen minket a facebookon is!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "hírmondó Kövessen minket a facebookon is!"

Átírás

1 hírmondó Kövessen minket a facebookon is!

2 Tisztelt Partnerünk! Az elmúlt időszak talán egyik legtöbbet emlegetett témája a Széchenyi 2020 keretprogram pályázataihoz kapcsolható. Sokakat foglalkoztatott annak kérdése, hogy mikor is jelennek meg az első kiírások, mik lesznek ezek, és milyen feltételek mellett lehet majd pályázni támogatásra. Munkatársaimmal sokat dolgoztunk az elmúlt hónapban azon, hogy ügyfeleinket és az érdeklődő sokaságot a több mint 10 éves tapasztalatunkat és szakmai tudásunkat felhasználva tájékoztassuk jövőbeni lehetőségeikről. Egyik kezdő lépése volt a következő 7 éves időszakra való felkészülésünknek első tájékoztató konferenciánk, melyet Kecskeméten tartottunk vállalkozások számára. A résztvevők száma is mutatta milyen nagy érdeklődés övezi a témát, ezért már most elkezdtük szervezni az őszi, nagyszabású fórumsorozatunk következő állomásait. A következő fórumhelyszínek kapcsán érdemes lesz ellátogatni folyamatosan frissülő honlapunkra, valamint facebook oldalunkra. Az elmúlt hónap másik nagy eseménye informatikai cégek számára szervezett workshopunk volt. Az esemény apropóját a Horizon 2020 brüsszeli pályázatok innovatív lehetőségei adták, szeretnénk, ha hazánkban hozzá tudnánk járulni az IT szektor fejlődéséhez, innovációs potenciáljának növeléséhez. A konferencia résztvevői számos izgalmas ötlet magjait ültették el szakmai stábunkkal beszélgetve, melyből reméljük hamarosan gyümölcsöző és nemzetközi színtéren is alkalmazott fejlesztések születnek. Tartalom: Ügyvezetői köszöntő Pályázati hírek Szeptemberi rendezvényeink Gratulálunk! Bemutatkozik partnerünk 1. oldal 2. oldal 4. oldal 6. oldal 8. oldal süljenek az új kiírásokról, valamint a jövőt érintő pályázati újdonságokról, ezért is számoltunk be a borászati pályázatok mellett az októberben várható pályázatokról is. A pályázatok kapcsán mindenkit arra biztatok, hogy már most tájékozódjon, és kezdjen el felkészülni a pályázati dömpingre. Ebben mi is bármikor állunk rendelkezésükre, 10 éves tapasztalatunkkal, és szakértő tanácsadói csapatunkkal. A következő találkozásig lapszámunkhoz jó olvasást, a pályázati időszakra pedig sikeres felkészülést kívánok. Harsányi Gábor ügyvezető igazgató, tulajdonos GoodWill Cégcsoport Lapszámunkban olvashatnak rövid beszámolókat a fentebb említett rendezvényekről, valamint aktuális pályázati hírekről összefoglalót. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink és a pályázni vágyók azonnal érte- GoodWill Consulting Kft Budapest, Timur utca 74. Tel.: 06/ , Fax: 06/ info@gwconsulting.hu Web:

3 Pályázati hírek Októberben startolnak az új pályázatok! Október második hetében 9 pályázat jelennik meg összesen 120 milliárd forintos keretösszeggel a as európai uniós fejlesztési forrásokból. A 7 éves ciklus alatt összesen 34 milliárd eurós forrás áll Magyarország rendelkezésére, mellyel a második helyet éri el Európában az egy főre jutó uniós támogatások tekintetében. Vállalkozások és önkormányzatok számára egyaránt lesz lehetőség támogatást igénybe venni fejlesztéseikhez a Széchenyi 2020 elsőként megjelenő pályázatainak köszönhetően. Az új lehetőségek között gazdasági társaságok számára lesz lehetőség vállalati kapacitásbővítésre és eszközbeszerzésre igénybe venni támogatást, 8,5 milliárd forintos keretösszeggel. Ezen kívül 1,5 milliárd forintot különítenek el a vállalkozások piaci megjelenésének támogatására. A foglalkoztatás növelését szolgáló pályázati lehetőségek közül a fiatalok vállalkozóvá válását támogató lehetőség főleg a mikro- és kisvállalkozások indítását kívánja ösztönözni 4 milliárd forintos keretösszeggel. Szintén 4 milliárd forintot különítenek el a rugalmas munkahelyek kialakítását és a munka és magánélet összeegyeztetését szolgáló projektek megvalósítására. Ezen kívül 36 milliárd forintban határozták meg a 25 évnél fiatalabb munkavállalók szak- és felsőfokú képesítését támogató pályázati lehetőség keretösszegét. Önkormányzatok számára is több lehetőséget tartogat az októberi hónap pályázati szempontból. 50 milliárd forintos keretösszeg áll majd rendelkezésükre szennyvízelvezetéssel és szennyvízkezeléssel kapcsolatos fejlesztésekre. Lehetőségük nyílik majd az ivóvízminőség javítását célzó projektek megvalósítására is támogatást igénybe venni, melyre 8,7 milliárd forintot különítettek el. Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében két pályázati lehetőség is elérhető lesz; a kisgyermekkori nevelés segítését célzó program oktatási intézmények, bölcsődék, valamint óvodák számára lesz elérhető, mintegy 3 milliárd forintos kerettel. Ezen kívül 1000 új szakápoló, valamint csecsemő- és gyermekápoló képzésére határoztak meg 2,5 milliárd forintos keretet. A pályázatokról részletes leírás a közeljövőben várható, naprakész információkért kövesse folyamatosan frissülő facebook oldalunkat és honlapunkat.

4 Pályázati hírek Pályázati lehetőség borászatok számára A borászatok számára az ősz beköszöntével indul az igazi munka, szüret, borkészítés, és a jövő idényre való előkészületek. Ha ezeket a munkafolyamatokat szeretnék megkönnyíteni, az ehhez szükséges lépéseket, gépeket korszerűsíteni, esetleg a borászati üzemét bővíteni, figyelje a pályázati lehetőségeket, melyek elnyerésében a GoodWill Consulting Kft. teljes körű segítséget tud nyújtani. A témában megjelent legfrissebb pályázati lehetőség a borászati gépek, technológiai berendezéséhez nyújt támogatást, amelynek célja a borászati üzemek összteljesítményének javulása, termeléskapacitás növelése. Ennek elnyeréséhez október 16-tól december31-ig lehet kérelmet benyújtani. A támogatott géptípusok: szőlőfeldolgozás, borkészítés, bortárolás, borpalackozás, pezsgőgyártás, pezsgőpalackozás gépei, illetve egyéb berendezései. Már meg is vásárolta a szükséges gépeket? Ha ezt március 1. után tette, még mindig vehet rá igénybe támogatást! A támogatás intenzitása Őstermelő és KKV esetében 40% Nagyvállalat esetében 20% A támogatás összege 50 millió Ft feletti árbevétel esetén Minimum 1 millió Ft, maximum 100 millió Ft 50 millió Ft alatti árbevétel esetén Maximum 100 millió Ft (alsó korlát nincs) A támogatást csak abban az esetben nyerheti el a pályázó cég, ha a kiérdemelt pénzösszeget olyan berendezésekre fordítja, amik a vállalkozás összteljesítményét javítják, növelik a termelési kapacitását, alapvetően megváltoztatják az alkalmazott technológiát, a segítségükkel a szőlőből készült termékek állítanak elő, vagy forgalmazásra készítenek elő. További részletes információ az alábbi linken olvasható:

5 Szeptemberi rendezvényeink Informatikai partnertalálkozó szeptember 18-án rendezte meg a GoodWill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft. informatikai partnertalálkozóját. Közel harminc résztvevőt csábított a meghirdetett téma: Horizon 2020 és a Széchenyi 2020-as keretprogramok pályázati lehetőségei. A találkozót a GoodWill cégcsoport igazgatója Harsányi Gábor nyitotta meg. Köszöntőbeszéde után felkérte a területen jártas szakértő kollégát, hogy ismertesse a Horizon 2020-as brüsszeli programot. Vasvári Ferenc, vezető pályázati tanácsadó beszélt az informatikai cégek lehetőségeiről a brüsszeli kiírások tükrében. Emellett ismertette a támogatások elnyeréséhez szükséges GoodWill együttműködést, a cég H2020 szolgáltatásait. Az együttműködés igen széleskörű, az egész pályázati folyamatot végigkíséri, pályázati ötlet értékelése, továbbfejlesztése, partnerkeresés, regisztráció, pályázati szöveg elkészítése, költségvetés összeállítása, pályázat benyújtása, projektmenedzselése. Az informatikai vállalkozásokat érintő Széchenyi 2020 keretprogramban megpályázható támogatási lehetőségeket Madarász András, a GoodWill Consulting Kft értékesítési igazgatója ismertette. Előadása hasznos információkkal látta el a találkozón részt vevő cégek képviselőit, többek között a támogatási keretösszegre, forráselosztás területeire, operatív programokra, GINOP elsőként várható pályázataira tért ki. Beszélt továbbá arról, hogy hogyan és mire érdemes pályázni, hogyan és mire érdemes költeni az esetlegesen elnyert összeget. Az utolsó előadásban Harsányi Gábor, a GoodWill Consulting Kft. ügyvezetője és tulajdonosa beszélt a sikeres partnerkapcsolat összetevőiről. Megemlítette az együttműködés céljait, formáit, és a jó együttműködés ismérveit. A bemutatókat interaktív beszélgetés követte egy állófogadással egybekötve. A pályázati ismertetők sok ötletet indítottak el, számos fontos kérdést vitattak meg vendégeink szakértőinkkel. A konferencia sikeresen zárult, a vendégek megelégedve, sok új információval távoztak, munkatársaink pedig megannyi, hamarosan induló együttműködésre, partnerekkel közös pályázati munkára számítanak a találkozó után.

6 Szeptemberi rendezvényeink Nagy érdeklődés mellett vette kezdetét az őszi konferencia sorozatunk Szeptember 23-án került megrendezésre a vállalkozások számára az a konferencia, melynek legfőbb célja az volt, hogy megismertessük a hazai vállalkozásokkal a as pályázati ciklus támogatási lehetőségeit. Az előadások alkalmával a vendégek friss pályázati híreket hallhattak szakembereinktől a Széchenyi 2020 keretprogrammal kapcsolatosan, illetve olyan hasznos tanácsokkal is gazdagodhattak, melyek elengedhetetlenek a sikeres pályázáshoz. A rendezvényen közel 30 vállalkozás képviseltette magát, mely Kecskeméten a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotelben került megrendezésre. A programot a Goodwill Consulting Kft. értékesítési igazgatója Madarász András nyitotta meg. A résztvevők megismerkedhettek a vállalkozás fő tevékenységi körével, és működésével valamint a hazai kkv szektor pályázati lehetőségeivel. Szó esett a közeljövőben megjelenő pályázatokról is, illetve arról, hogy miképpen érdemes felkészülni a pályázati időszakra. A vállalkozás bemutatása, és az elkövetkező pályázati ciklus részletezése után Vasvári Ferenc, vezető pályázati tanácsadó, H2020 csoportvezető előadása következett. Az előadás során részleteiben is bemutatásra kerültek az Informatikai cégek lehetőségei, a brüsszeli pályázati kiírások tükrében, illetve a résztvevők hasznos információkat is megtudhattak, a pályázatírás gazdasági és jogi kérdéseiről, buktatóiról. Ezen kívűl H2020 szolgáltatásunkról is hallhattak a vendégek. A Széchenyi 2020 pályázati keretprogramján belül a Kkv-k számára az alábbi témakörökben várhatóak támogatások: - innováció, K+F - technológiai korszerűsítés, eszközfejlesztés - telephelyfejlesztés, infrastruktúrafejlesztés - energetika - logisztika - ipari parkok - infó-kommunikációs technológia Az előadásokat követően a vendégek személyesen egy állófogadás keretein belül konzultálhattak a szakemberekkel, és a helyi tanácsadó kollégával.

7 Gratulálunk! Európai összhang kialakítása - Testvérvárosi találkozók Somberek Község szervezésében Somberek községe kiemelkedő szerepet játszik Magyarország és Európa kulturális életében. A GoodWill Consulting pályázati tanácsadó Kft. segítségével, háromszor nyerte el az Europe for citizens (Európa a polgárokért) című pályázatot, 2012, 2013 és 2014-ben. A pályázatokhoz járó összesen 33 ezer euros támogatás, testvérvárosi találkozók megszervezését tette lehetővé Somberek Községében. Somberek tevékenységének szerves részét képezi a kultúra és a kapcsolatok ápolása, valamint az európai érdekek és eszmék megismertetése és továbbítása. A község vezetősége Fotó: nagy hangsúlyt fektet ezen értékek megőrzésére, fejlesztésére, és terjesztésére. A pályázat útján elnyert támogatást is ezeknek a szükségletek terjesztésére és a testvértelepülések szemléletmódjába való integrálásába fektették. Somberek önkormányzata a pályázatban, mint főszervező, illetve vendéglátó vett részt. Elsődleges feladatai a szervezés, testvérvárosok programjainak összehangolása, szükséges emberi és tárgyi erőforrások biztosítása volt. További feladata, az európai értékek bemutatása, különböző országokból érkező vendégek összehozása, annak érdekében, hogy megismerhessék és megérthessék egymás kultúráját és szokásait. A projekt fontos részét képezte a lakosok és résztvevők aktiválása, koordinálása. A program megszervezésének és lebonyolításának célja a példamutatás volt, mind a környező községek, mind a testvértelepülések számára az európai értékek fontosságáról, integrációról, együttműködésről. A találkozókon résztvevő romániai Mádéfalva évszázadokra visszanyúló történelmi körülmények révén kapcsolódik Somberekhez. A két várost számos történelmi emlék, kulturális hagyomány köti össze. Több tervezett program és esemény az ő kérésükre került be a programok közé. A szlovákiai Jóka, Mádéfalvához hasonlóan, történelmi szálakkal köthető Somberekhez. A két település kapcsolata évek óta aktív, a projekt keretén belül mélyítették el az eddig is sikeres együttműködést. Jóka települése kiemelten kezeli az idősödő korosztályt, ezt az is mutatja, hogy a találkozóra több 65 éves kor fölötti lakosát hozta el. Ezen kívül a kultúra jelentőségére hívták fel a figyelmet színdarab bemutatásával. Jóka szintén a hagyományokon és európai értékeken alapuló tudást támogatja, többoldalú együttműködés támogatásával az európai integrációt szerette volna erősíteni, hangsúlyozni, hirdetni. Emellett az önkéntességre hívták fel a figyelmet, így a programsorozatban különös hangsúllyal kezelték a témát ban Mádéfalva helyett az olaszországi Mühlwald képviseltette magát a találkozón. Paul Niederbrunner, Mühlwald polgármestere a 2014-es EU parlamenti választások várható fejleményeiről számolt be a megjelenteknek, ezzel erősítve a megfelelő képviselők választásának jelentőségét. A találkozókon állandó programok szerepelnek: különböző beszédek, előadások, kerekasztal beszélgetések, workshopok, fórumok, a gyerekek számára rajzversenyek, koncertek, városlátogatás Somberekben, közös ebéd, misén való részvétel. Ezek az évről évre állandójelleggel megszervezett programok segítették a hagyományőrzést, a találkozó alapötletének megtartását. Emellett minden évben sikerült újabb és újabb programokkal színesíteni a repertoárt. Az elmúlt három sikeres évnek köszönhetően bízhatunk a folytatásban az európai összetartozás és együttműködés ilyen szintű megjelenítésében.

8 Gratulálunk! Egészségház fejlesztése Jászboldogházán Ezen a címen nyújtott be pályázatot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászboldogháza Önkormányzata, az ÉAOP-4.1.2/A-12 kódjelű Egészségügyi alapellátás, egészségházak és járóbeteg-szakellátás fejlesztése című konstrukció keretében a GoodWill Consulting Kft. segítségével. Az elnyert öszszeget teljes egészében a község egészségügyi ellátásának javítására fordította az önkormányzat. Jászboldogháza Önkormányzata hosszú évek óta tervezte az egészségügyi alapellátás körülményeinek és minőségének javítását. A község egészségházának állapota nagyon leromlott abból kifolyólag, hogy az épületen megépítése óta, közel 60 évig semmilyen változtatást, felújítást nem végeztek. A gondot nem csak az esztétikai romlás jelentette, hanem a működésbeli visszamaradottság is komoly problémákat eredményezett. Pénzügyi és energiatakarékosság érdekében lecserélték a tetőhéjazatot, a külső hőszigetelést, a homlokzati nyílászárókat és korszerűsítették a fűtést is. A szépségbeli hibákat belső festés-mázolással, járólapok cseréjével orvosolták. Ezen felül korszerűsítették a gépeket, egyéb eszközöket, informatikai berendezéseket. Ezekkel a lépésekkel egy kulturált, jó infrastrukturális adottságokkal rendelkező épület fogadja a betegeket. A váróterem megfelelővé vált arra, hogy a várakozó páciensek kényelmesen töltsék a várakozási időt, ezen felül a különböző kezelésekre érkező betegek elkülönülten várakozhatnak, így a rendelés zavartalanságára is figyelni tudnak. Az eszközök korszerűsítésének és bővítésének hála a háziorvos lényegesen több vizsgálatot tud elvégezni helyben. Ezzel azt a célt sikerült elérni, hogy a község lakóinak nem kell Jászberénybe vagy Szolnokra beutazniuk egy-egy kezelésre. A GoodWill Consulting Kft. a pályázat elkészítése mellett, a projekt megvalósításában is nagy szerepet játszott. Jászboldogháza Önkormányzata a pályázatíró céget bízta meg a projekt pénzügyi feladatainak elvégzésére. Az együttműködés rendkívül sikeresen zárult, a kitűzött célok teljes mértékben megvalósultak. További referenciáinkért keresse fel honlapunkat ( vagy Facebook oldalunkat!

9 Bemutatkozik partnerünk IPMS-CONSULTING Kft. Napjaink rohanó világában az egyik legnagyobb értékünk az idő. Minél gyorsabban reagálunk az üzleti élet kihívásaira, annál hamarabb érhetjük el kitűzött céljainkat és nézhetünk újabb kihívások után. Ha elég gyorsak vagyunk, másokat megelőzve folyamatos sikerekben lehet részünk. De hogyan érhetjük el mindezt? Az IPMS-CONSULTING Kft. megalakulásakor, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy partnerei számára olyan innovatív megoldásokat fejlesszen, amelyekkel gyorsan és rugalmasan reagálhatnak a piac aktuális kihívásaira, így mindig egy lépéssel versenytársaik előtt járhatnak. Szakértő fejlesztőink számára minden feladat egy új kreatív kihívás, amelyre mindig egyedi és minden igényt kielégítő megoldással állnak elő. A folyamatosan változó igényeknek megfelelve, dinamikusan fejlődő szolgáltatásainkkal már ma elérhetővé tesszük a jövő technikai megoldásait azok számára, aki nyitottak a fejlődésre. Mi is az a SYB? Egy vállalat hatékony működésének elengedhetetlen feltétele az ügyvitel folyamatos ellenőrzése, koordinálása, irányítása. Egy jól felépített, átlátható, könnyen kezelhető ügyviteli rendszer nagy segítséget jelent a legapróbb problémák kezelésétől kezdve akár egy vállalat átfogó irányításáig. Az IPMS Consulting Kft. intelligens, integrált vállalatirányítási és kommunikációs rendszere a Start Your Business (SYB), mely rugalmasan alakítható és moduláris felépítésének köszönhetően minden vállalat számára egyedi és személyre szabott megoldást kínál. Szabadon definiálható tulajdonságrendszere biztosítja a rendszer testreszabhatóságának korlátlanságát. Az integráltságnak köszönhetően szoftverünk a vállalat különböző részegységei között is lehetőséget nyújt a lehető leggyorsabb és legpontosabb információáramlásra. A rendszer web alapú technológiákra alapozott kialakításának köszönhetően Ön a világ bármely pontjáról irányíthatja, ellenőrizheti vállalata működését és bepillantást nyerhet a folyamatok aktuális állapotába úgy, hogy mindeközben adatai mindig biztonságban vannak a központi szerveren és nem kell adatvesztéstől tartania. Moduljaink: Vállalati CRM - Logisztika - Pénzügy - Számvitel - Kontrolling - E-Business - Gyártás Humán erőforrás management - Táv- és csoportmunka - Munkafolyamat irányítás - Elektronikus iratkezelés Online aukció és itender - Multishop - Online ügyfélszolgálat - Turisztika - Projektmenedzsment Elérhetőség: Orémus Eszter Üzletfejlesztő Mobil: eszter.oremus@sybcity.com

Kik vagyunk? A Körics Euroconsulting 2003 óta meghatározó szereplője a hazai fejlesztési és üzleti tanácsadói piacnak.

Kik vagyunk? A Körics Euroconsulting 2003 óta meghatározó szereplője a hazai fejlesztési és üzleti tanácsadói piacnak. Horizon 2020 Kik vagyunk? A Körics Euroconsulting 2003 óta meghatározó szereplője a hazai fejlesztési és üzleti tanácsadói piacnak. Munkatársainkkal a kis- és középvállalkozások, önkormányzatok, érdekképviseleti

Részletesebben

Új kihívások az uniós források felhasználásában

Új kihívások az uniós források felhasználásában Új kihívások az uniós források felhasználásában Tematika Háttér és alapfogalmak OP forráselosztás VEKOP, GINOP Pénzügyi eszközök Támogatás intenzitás Pályázatok Háttér és alapfogalmak Főbb dokumentumok:

Részletesebben

ÉRTŐ KFT. PÁLYÁZZUNK OKOSAN! PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS NEHÉZSÉGEK ŐSZINTÉN

ÉRTŐ KFT. PÁLYÁZZUNK OKOSAN! PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS NEHÉZSÉGEK ŐSZINTÉN ÉRTŐ KFT. PÁLYÁZZUNK OKOSAN! PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS NEHÉZSÉGEK ŐSZINTÉN Kirizs Tibor 1 ALAP KÉRDÉSEK PÁLYÁZATOK KAPCSÁN: KINEK ÉRDEMES PÁLYÁZNI? PÁLYÁZÓK: mikro-, kis- és középvállalkozások - GYÁRTÁSI

Részletesebben

Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség

Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (2011-2013) Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség 1 Az AT részletes programozási dokumentum, mely feladata, hogy

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP 1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2016. október Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás Társadalmi egyeztetésre került két, korábban felfüggesztett

Részletesebben

Kovács Ibolya Ügyvezető igazgató VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK 2010. ÉVBEN

Kovács Ibolya Ügyvezető igazgató VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK 2010. ÉVBEN Kovács Ibolya Ügyvezető igazgató VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK 2010. ÉVBEN Köszöntöm Önöket! Az előadás vázlata 1. A Rolling Consulting Hungary bemutatása 2. Pályázati lehetőségek a Gazdaságfejlesztési

Részletesebben

Cégátvilágítás. A sikeres pályázati felkészülés kulcsa

Cégátvilágítás. A sikeres pályázati felkészülés kulcsa A sikeres pályázati felkészülés kulcsa 1. Alapítás éve: 2000 2. Céljai: Elősegítse a Dél-Alföldi Régióban az információ technológia szolgáltatásainak elterjesztését, megismertetését, részt vegyen a fejlesztésekben

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Az alábbi pályázati felhívást a településükön működő mikro- és kisvállalkozások szíves figyelmébe ajánlom:

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Az alábbi pályázati felhívást a településükön működő mikro- és kisvállalkozások szíves figyelmébe ajánlom: Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Az alábbi pályázati felhívást a településükön működő mikro- és kisvállalkozások szíves figyelmébe ajánlom: Az elmúlt évben a gazdasági válság minden bizonnyal az

Részletesebben

A helyi gazdaságfejlesztés lehetőségei a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban

A helyi gazdaságfejlesztés lehetőségei a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban A helyi gazdaságfejlesztés lehetőségei a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban Döbrönte Katalin Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság Gazdaságtervezési Főosztály

Részletesebben

TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK 2011. július 18., hétfő TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása

Részletesebben

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. 2011. január 19., szerda AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI 1. Logisztikai- és raktárfejlesztés Pest megyén és Budapesten

Részletesebben

AGENDA. Pályázati lehetőségek az IT területén

AGENDA. Pályázati lehetőségek az IT területén Pályázati lehetőségek az IT területén Előadó: Nagy Tamás tanácsadó 2012. október 2. 1 AGENDA 00 Az Equinox Consulting bemutatása 01 Az Európai Unió által támogatott pályázati lehetőségek 02 Pályázatírással

Részletesebben

AJÁNLAT. 2012. IV. negyedévében a mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínált fejlesztési lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében

AJÁNLAT. 2012. IV. negyedévében a mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínált fejlesztési lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében AJÁNLAT 2012. IV. negyedévében a mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínált fejlesztési lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. 6725 Szeged, Kálvária

Részletesebben

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI (2011.02.09.) 1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS I. Magyarország területén megvalósuló

Részletesebben

A fejlesztéspolitika visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatásai

A fejlesztéspolitika visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatásai A fejlesztéspolitika visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatásai A MAG Zrt. által kínál lehetőségek Dr. Novák Csaba ügyvezető igazgató, MAG Zrt. A Nemzeti Fejlesztési Terv gazdaságfejlesztési eredményei

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2015. június Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára 2015. június 9-én megjelent két új GINOP pályázat KKV-k kapacitásbővítésének

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. OKTÓBER

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. OKTÓBER Kedves Partnerünk! Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnénk tájékoztatni az újonnan megjelenő, és a folyamatosan beadható pályázatokról. Budapesti és Pest megyei cégek számára a pályázati lehetőségek jelentősen

Részletesebben

Tőlünk függ minden, csak akarjuk! Széchenyi István. Siba Ignác, Irányító Hatóság

Tőlünk függ minden, csak akarjuk! Széchenyi István. Siba Ignác, Irányító Hatóság Tőlünk függ minden, csak akarjuk! Széchenyi István Siba Ignác, Irányító Hatóság Új Széchenyi Terv 1. Foglalkoztatás Minden GOP-os pályázatban alapelem 2. Növekedés: Stratégia alkotás Kitörési pontok meghatározása

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP 1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs

Részletesebben

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program évre szóló éves fejlesztési kerete

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program évre szóló éves fejlesztési kerete A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 208. évre szóló éves fejlesztési kerete. A kis- és középvállalkozások versenyképességének javításáról szóló. prioritás azonosító jele neve keretösszege

Részletesebben

FOGLALKOZTATÁSI PROGRAMOK AZ EURÓPAI SZOCIÁLIS ALAP TÁMOGATÁSÁVAL LEHETŐSÉGEK ÉS ELSŐ EREDMÉNYEK

FOGLALKOZTATÁSI PROGRAMOK AZ EURÓPAI SZOCIÁLIS ALAP TÁMOGATÁSÁVAL LEHETŐSÉGEK ÉS ELSŐ EREDMÉNYEK FOGLALKOZTATÁSI PROGRAMOK AZ EURÓPAI SZOCIÁLIS ALAP TÁMOGATÁSÁVAL LEHETŐSÉGEK ÉS ELSŐ EREDMÉNYEK Cseresnyés Péter Munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár Nemzetgazdasági Minisztérium Tartalom

Részletesebben

Miskolc, 2008. okt. 15. Dr. Petrás Ferenc A prezentáció tematikája Regionális Fejlesztési Programok a számok tükrében ROP gazdaságfejlesztés 2009-10 ROP Akcióterv gazdaságfejlesztés újdonságai Regionális

Részletesebben

Pályázati lehetőségek beszállítók fejlesztésére, kkv-k részére 2016-ban

Pályázati lehetőségek beszállítók fejlesztésére, kkv-k részére 2016-ban Pályázati lehetőségek beszállítók fejlesztésére, kkv-k részére 2016-ban Prospera Pályázati Tanácsadó Kft. Gajdos-Sztankó Gabriella Pályázati referens sztanko.gabriella@prospera.hu Budapest, 2016.11.08.

Részletesebben

VP Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban. A projekt megvalósítási területe Magyarország.

VP Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban. A projekt megvalósítási területe Magyarország. VP3-4.2.1-4.2.2-18 Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban 1 Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtására 2019. január 2. napjától 2021. január 4. napjáig van

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP 1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése pályázat tervezetének rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió

Részletesebben

Mit kell tudnunk a sikeres pályázáshoz? Az energetikai pályázatokról szakszerűen

Mit kell tudnunk a sikeres pályázáshoz? Az energetikai pályázatokról szakszerűen Mit kell tudnunk a sikeres pályázáshoz? Az energetikai pályázatokról szakszerűen 12 ezer milliárd forintos keret 513 Mrd Ft kapacitásbővítés 146 Mrd Ft informatika 581 Mrd Ft innováció 160 Mrd Ft energetika

Részletesebben

Cégátvilágítás. A sikeres pályázati felkészülés kulcsa

Cégátvilágítás. A sikeres pályázati felkészülés kulcsa A sikeres pályázati felkészülés kulcsa 1. Alapítás éve: 2000 2. Céljai: Elősegítse a Dél-Alföldi Régióban az információ technológia szolgáltatásainak elterjesztését, megismertetését, részt vegyen a fejlesztésekben

Részletesebben

33. szám - Április hírmondó

33. szám - Április hírmondó 33. szám - Április hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Tisztelt Partnerünk! Ahogy ez a tavaszi időjárás változik, úgy történnek változások a pályázatok világában is. Hiszen módosult

Részletesebben

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS AKTUALITÁSOK

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS AKTUALITÁSOK SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS AKTUALITÁSOK Hauser Richárd tanácsadó A bemutatásra kerülő pályázati felhívások GINOP-5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők támogatására

Részletesebben

Fenntartható közösségi kezdeményezések támogatási lehetőségei 2014-2020 között Répceszemere 2015. június 17.

Fenntartható közösségi kezdeményezések támogatási lehetőségei 2014-2020 között Répceszemere 2015. június 17. Fenntartható közösségi kezdeményezések támogatási lehetőségei 2014-2020 között Répceszemere 2015. június 17. Bozzay Balázs Pannon Megújuló Energia Klaszter www.bfh.hu, 30/226 77 55 Környezetileg minimum

Részletesebben

A hamarosan megjelenő GINOP pályázat prioritásai, keretösszegei és várható pályázatok száma

A hamarosan megjelenő GINOP pályázat prioritásai, keretösszegei és várható pályázatok száma A hamarosan megjelenő GINOP pályázat ai, keretösszegei és várható pályázatok száma 2014-2020 Uniós források kb. 133 pályázat kb. 2733 milliárd Ft 2015 GINOP kb. 70 pályázat kb. 830 milliárd Ft Várható

Részletesebben

Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés Sárospatakon TOP

Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés Sárospatakon TOP A helyi felhívás címe: Közösségi akciók megvalósítása kulturális jelentőségű köztéri alkotásokhoz kapcsolódóan (P4) A helyi felhívás kódszáma: TOP-7.1.1-16-H-083-4 - Egyesület egyéb formái (GFO 52) - Egyházi

Részletesebben

Az operatív programok pályázati feltételeiről, annak megfeleléséről részletesen.

Az operatív programok pályázati feltételeiről, annak megfeleléséről részletesen. Az operatív programok pályázati feltételeiről, annak megfeleléséről részletesen. Tematika Háttér és alapfogalmak Operatív programok GINOP Támogatás intenzitás Változások, tapasztalatok Háttér és alapfogalmak

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-2.1.2-8.1.4-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió

Részletesebben

A 2014-2020-AS FEJLESZTÉSI CIKLUS

A 2014-2020-AS FEJLESZTÉSI CIKLUS A 2014-2020-AS FEJLESZTÉSI CIKLUS Dr. Bene Ildikó Szolnok, 2015.11.24. ÚMFT-ÚSZT projektek projektgazdák szerinti megoszlása JNSZ megyében 2007-2013 között JNSZ megye uniós támogatásai 2007-2013 ÖSSZESEN:

Részletesebben

Erasmus+ stratégiai partnerségek - szakképzés és felnőtt tanulás

Erasmus+ stratégiai partnerségek - szakképzés és felnőtt tanulás Erasmus+ stratégiai partnerségek - szakképzés és felnőtt tanulás A program legfontosabb elemeinek áttekintése Pályázatíró szeminárium, 2016. január 21. Projekt Pályázat kötött idő- és költségvetési keretben

Részletesebben

1.KKV-k kapacitásbővítés beruházásainak támogatása GINOP

1.KKV-k kapacitásbővítés beruházásainak támogatása GINOP 1.KKV-k kapacitásbővítés beruházásainak támogatása GINOP 1.2.2-16 2016. nov.5-től Keretösszeg: 21 Mrd Ft min 5m Ft max 25m Ft Támogatás intenzitás: max 50% - új eszközök beszerzése - eszközökhöz kapcsolódó

Részletesebben

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI (2011.02.11.) 1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS I. Magyarország területén megvalósuló beruházások esetében:

Részletesebben

Engedje meg, hogy megosszuk Önnel a legfrissebb információinkat a hamarosan benyújtható pályázatokkal kapcsolatban.

Engedje meg, hogy megosszuk Önnel a legfrissebb információinkat a hamarosan benyújtható pályázatokkal kapcsolatban. Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram! Tisztelt Vállalkozó Ügyfelünk! Engedje meg, hogy megosszuk Önnel a legfrissebb információinkat a hamarosan benyújtható pályázatokkal kapcsolatban. MÓDOSULT A TELEPHELY

Részletesebben

Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön

Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön 2 Tartalomjegyzék 1) Forrásbevonás stratégia megvalósításához 2) Piaci megjelenés támogatása (GOP 3.3.3) 3) Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás

Részletesebben

2014 2020-AS EU-S PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

2014 2020-AS EU-S PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK 2014 2020-AS EU-S PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK OPERATÍV PROGRAMOK FORRÁSELOSZTÁSA Operatív program Költségvetési juttatás (EUR) Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 7 684 204 174 Terület-

Részletesebben

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési kerete

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési kerete A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési kerete A kis- és középvállalkozások versenyképességének javításáról szóló. prioritás azonosító jele neve keretösszege (Mrd Ft) GINOP-..-8

Részletesebben

HOGYAN LEGYÜNK SIKERES PÁLYÁZÓK A GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMOKBAN?!

HOGYAN LEGYÜNK SIKERES PÁLYÁZÓK A GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMOKBAN?! SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 HOGYAN LEGYÜNK SIKERES PÁLYÁZÓK A GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMOKBAN?! BALMAZÚJVÁROS, 2016.12.02. GINOP-1.2.3-8.3.4-16 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK

Részletesebben

Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012

Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012 Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012 Név Cél Pályázhatnak Elszámolható költségek Támogatás technológiafejlesztés GOP-2.1.1/A Közép-Magyarországi Régió felfüggesztve! Komplex vállalati technológiafejlesztés

Részletesebben

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című pályázat összefoglalója

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című pályázat összefoglalója Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című pályázat összefoglalója PÁLYÁZAT FŐ PARAMÉTEREI Pályázat neve Pályázat típusa Státusz Pályázat célja Keretösszeg Mikro-, kis- és

Részletesebben

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 A Széchenyi Programiroda tevékenysége, vállalkozásfejlesztés A Széchenyi Programiroda feladatai Az Új Széchenyi Terv célkitűzése: hatékony pályázati rendszer működtetése a kis- és középvállalkozások versenyképességének

Részletesebben

Vasi Hegyhát-Rábamente Egyesület. Gazdaságfejlesztési LEADER pályázati felhívások

Vasi Hegyhát-Rábamente Egyesület. Gazdaságfejlesztési LEADER pályázati felhívások Vasi Hegyhát-Rábamente Egyesület Gazdaságfejlesztési LEADER pályázati felhívások Bevezető Összes fejlesztési forrás: 411.535.256 Ft Felhívásaink száma: 10 db o Gazdaságfejlesztési felhívásaink száma: 5

Részletesebben

- DAOP-1.2.1.-11, DDOP-1.1.3.-11, ÉAOP-1.1.2./A-11, ÉMOP-1.2.1.-11, KDOP- 1.2.1.-11, KMOP-1.5.2.-11, NYDOP-1.1.1./A-11

- DAOP-1.2.1.-11, DDOP-1.1.3.-11, ÉAOP-1.1.2./A-11, ÉMOP-1.2.1.-11, KDOP- 1.2.1.-11, KMOP-1.5.2.-11, NYDOP-1.1.1./A-11 ÚSzT - DAOP-1.2.1.-11, DDOP-1.1.3.-11, ÉAOP-1.1.2./A-11, ÉMOP-1.2.1.-11, KDOP- 1.2.1.-11, KMOP-1.5.2.-11, NYDOP-1.1.1./A-11 Vállalati együttműködés és klaszterek támogatása Célja A konstrukció célja, hogy

Részletesebben

Pályázati összefoglaló

Pályázati összefoglaló Pályázati összefoglaló Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP-1.2.6-8.3.4-16 Célja: Jelen felhívás célja, hogy komplex beruházások támogatásával, vissza nem térítendő

Részletesebben

Turisztikai pályázati lehetőségek a 2014-2020-as időszakban

Turisztikai pályázati lehetőségek a 2014-2020-as időszakban Turisztikai pályázati lehetőségek a 2014-2020-as időszakban MSZÉSZ XLI. Közgyűlés Kujbus Krisztián, tanácsadó, OTP Hungaro- Projekt Kft. 2014. november12. 1 A 2014-2020-as fejlesztési időszak uniós forrásainak

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. LÉPJEN A DIGITÁLIS VÁLLALKOZÁS VILÁGÁBA VAGY Alapítva 2000-ben KORSZERŰSÍTSE DIGITÁLIS RENDSZEREIT A SZÉCHENYI 2020 PÁLYÁZATI IDŐSZAK MEGJELENŐ PÁLYÁZATAIVAL! - TEGYE MINDEZT

Részletesebben

A B C D E. 2. GINOP Vállalkozói inkubátorházak fejlesztése 2,20 standard március

A B C D E. 2. GINOP Vállalkozói inkubátorházak fejlesztése 2,20 standard március 1. melléklet az 1006/2016. (I. 18.) Korm. határozathoz A GINOP éves fejlesztési kerete 1. A kis- és középvállalkozások versenyképességének javításáról szóló 1. prioritás 1. azonosító jele neve keretösszege

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. SZEPTEMBER

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. SZEPTEMBER Kedves Partnerünk! Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnénk tájékoztatni az újonnan megjelenő, és a folyamatosan beadható pályázatokról. Budapesti és Pest megyei cégek számára a pályázati lehetőségek jelentősen

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben VP3-4.2.1-4.2.2-18 Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft.

Részletesebben

ÚJ SZÉCHENYI TERV 2012.

ÚJ SZÉCHENYI TERV 2012. ÚJ SZÉCHENYI TERV 2012. USZT pályázati kírások 2012. I. félévében Vállalkozásfejlesztés Témakör Ki pályázhat? Támogatás összege (Ft) KKV-k pályázhatnak (nagyválallat nem!) KKV technológia fejlesztés (A)

Részletesebben

Mikro-, Kis- és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című pályázat összefoglalója

Mikro-, Kis- és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című pályázat összefoglalója Mikro-, Kis- és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című pályázat összefoglalója PÁLYÁZAT FŐ PARAMÉTEREI Pályázat neve Pályázat típusa Státusz Pályázat célja Keretösszeg Mikro-, Kis- és

Részletesebben

VP Mezőgazdasági termelő abban az esetben jogosult a támogatásra, amennyiben:

VP Mezőgazdasági termelő abban az esetben jogosult a támogatásra, amennyiben: BORÁSZAT TERMÉKFEJLESZTÉSÉNEK ÉS ERŐFORRÁS-HATÉKONYSÁGÁNAK TÁMOGATÁSA VP3-4.2.2-16 A Felhívás célja hogy lehetőséget biztosítson a mezőgazdasági termelőnek minősülő, továbbá a nem mezőgazdasági termelőnek

Részletesebben

A Regio Compass Kft tevékenységeinek és referenciáinak bemutatása 2016

A Regio Compass Kft tevékenységeinek és referenciáinak bemutatása 2016 A Regio Compass Kft tevékenységeinek és referenciáinak bemutatása 2016 2016.02.18. A Regio Compass Kft. referenciáinak bemutatása A Regio Compass Kft. tevékenysége: A Regio Compass Kft. a támogatott ket

Részletesebben

Akad még lehetőség Vállalkozói pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Debrecen, 2010. június 3.

Akad még lehetőség Vállalkozói pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Debrecen, 2010. június 3. Akad még lehetőség Vállalkozói pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Debrecen, 2010. június 3. Uniós gazdaságfejlesztés számokban 2007-2009 3-ból 2 sikeres pályázó 10 000 hazai vállalkozás

Részletesebben

A GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM (GINOP) PÉNZÜGYI ESZKÖZEI

A GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM (GINOP) PÉNZÜGYI ESZKÖZEI A GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM (GINOP) PÉNZÜGYI ESZKÖZEI SZABÓ KRISZTINA JÚLIA NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMOK VÉGREHAJTÁSÁÉRT FELELŐS HELYETTES ÁLLAMTITKÁRSÁG

Részletesebben

Részletes GINOP pályázati menetrend vállalkozásoknak 2015

Részletes GINOP pályázati menetrend vállalkozásoknak 2015 Részletes GINOP pályázati menetrend vállalkozásoknak 2015 A gépbeszerzést, technológiai fejlesztést, munkaerő bővülést és piaci megjelenést tervező vállalkozások számíthatnak először forráslehetőségre.

Részletesebben

AZ ALBENSIS FEJÉR MEGYEI TERÜLETFEJLESZTÉSI NONPROFIT KFT. SZEREPE A PROGRAMOZÁSI IDŐSZAKBAN

AZ ALBENSIS FEJÉR MEGYEI TERÜLETFEJLESZTÉSI NONPROFIT KFT. SZEREPE A PROGRAMOZÁSI IDŐSZAKBAN AZ ALBENSIS FEJÉR MEGYEI TERÜLETFEJLESZTÉSI NONPROFIT KFT. SZEREPE A 2014-2020 PROGRAMOZÁSI IDŐSZAKBAN KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 KÖZEL A SEGÍTSÉG ORSZÁGOS KONFERENCIASOROZAT SZÉKESFEHÉRVÁR, 2016. NOVEMBER

Részletesebben

Vállalkozásfejlesztési Program

Vállalkozásfejlesztési Program Támogatás megnevezése: Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára 32 000 000 000.- HUF Jelen pályázati kiírás célja kis- és középvállalkozások különféle belsı fejlesztéseinek

Részletesebben

Gazdaságfejlesztési Operatív Program komplex vállalati technológiafejlesztés a hátrányos helyzetű kistérségekben (GOP

Gazdaságfejlesztési Operatív Program komplex vállalati technológiafejlesztés a hátrányos helyzetű kistérségekben (GOP Gazdaságfejlesztési Operatív Program komplex vállalati technológiafejlesztés a hátrányos helyzetű kistérségekben (GOP-2009-2.1.1/C) Alapvető cél és háttér információ A komplex technológiai fejlesztésen,

Részletesebben

Hazai és nemzetközi lehetőségek KKV-k számára

Hazai és nemzetközi lehetőségek KKV-k számára Kutatási és Technológiai Innovációs Alap - 2012 Új innovációs pályázatok az ÚSZT keretében Kiemelt figyelem a K+F+I témájú pályázatokra. 5 pályázati konstrukció Hazai és nemzetközi lehetőségek KKV-k számára

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-5.3.8-17 Munkahelyi bölcsődék létrehozásának támogatása pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. 6725 Szeged,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSOK, KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK, NONPROFIT SZERVEZETEK

VÁLLALKOZÁSOK, KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK, NONPROFIT SZERVEZETEK AJÁNLAT 2012 I. negyedévében a kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok, önkormányzatok, valamint nonprofit szervezetek számára kínált fejlesztési lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében IR Intelligens

Részletesebben

keretösszege (Mrd meghirdetésének módja GINOP Ipari parkok fejlesztése 6 standard Meghirdetve áprilisban

keretösszege (Mrd meghirdetésének módja GINOP Ipari parkok fejlesztése 6 standard Meghirdetve áprilisban Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 20. évre szóló éves fejlesztési keret azonosító jele GINOP-1.1.1- GINOP-1.1.2- VEKOP- GINOP-1.1.3- GINOP-1.1.4- neve Vállalkozói inkubációs tevékenységek

Részletesebben

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével EFOP

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével EFOP Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével EFOP-1.3.5-16 Alapvető célok: A helyi igényekre, lehetőségekre reflektálva új formalizált vagy nem formalizált kisközösségek létrehozása

Részletesebben

MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA DIGITÁLIS VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS U N I Ó S F O R R Á S B Ó L

MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA DIGITÁLIS VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS U N I Ó S F O R R Á S B Ó L MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA DIGITÁLIS VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS U N I Ó S F O R R Á S B Ó L A MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA ÉS AZ ARRA ÉPÜLŐ INFOKOMMUNIKÁCIÓS PÁLYÁZATOK Készült: Modern Vállalkozások Programja

Részletesebben

VERSENYKÉPES KÖZÉP-MAGYARORSZÁG GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM ÉVES FEJLESZTÉSI KERET MÓDOSÍTÁSA (VEKOP)

VERSENYKÉPES KÖZÉP-MAGYARORSZÁG GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM ÉVES FEJLESZTÉSI KERET MÓDOSÍTÁSA (VEKOP) VERSENYKÉPES KÖZÉP-MAGYARORSZÁG GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM ÉVES FEJLESZTÉSI KERET MÓDOSÍTÁSA (VEKOP) A módosított VEKOP ÉFK-ban keretemeléssel érintett felhívások: 1011/2016. (I. azonosító jele

Részletesebben

2015-re várható hazai pályázati lehetőségek Tájékoztatás új pályázati lehetőségekről 2015. Június 16. Kövy Katalin

2015-re várható hazai pályázati lehetőségek Tájékoztatás új pályázati lehetőségekről 2015. Június 16. Kövy Katalin 2015.06.17. 2015-re várható hazai pályázati lehetőségek Tájékoztatás új pályázati lehetőségekről 2015. Június 16. Kövy Katalin NORRIA Észak-magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft.

Részletesebben

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA) 1990- ben alakult azzal a céllal, hogy szakmai és pénzügyi támogatása révén elősegítse

Részletesebben

Hogyan írjunk pályázatot az új ciklusban? 2014.10.16.

Hogyan írjunk pályázatot az új ciklusban? 2014.10.16. Hogyan írjunk pályázatot az új ciklusban? 2014.10.16. Tematika Háttér és alapfogalmak Operatív programok VEKOP, GINOP Támogatás intenzitás Változások Háttér és alapfogalmak Főbb dokumentumok: Partnerségi

Részletesebben

SZÉCHENYI 2020 PÁLYÁZATI MENTETREND 2015

SZÉCHENYI 2020 PÁLYÁZATI MENTETREND 2015 SZÉCHENYI 2020 PÁLYÁZATI MENTETREND 2015 FEJLESZTÉS POLITIKA UNIÓS SZABÁLYRENDSZERE EU EU 202 stratégia 11 tematikus cél >> 7zászlóshajó stratégia EU KOH. POL Kohéziós politika rendeletei (2014-2020) Szabályok

Részletesebben

Észak - Alföldi Régió Fejlesztése az Új Magyarország Fejlesztési Terv lehetőségei alapján 2010. Február 19.

Észak - Alföldi Régió Fejlesztése az Új Magyarország Fejlesztési Terv lehetőségei alapján 2010. Február 19. Észak - Alföldi Régió Fejlesztése az Új Magyarország Fejlesztési Terv lehetőségei alapján 2010. Február 19. Dr. Debreczeni Ferenc Ügyvezető Igazgató ÉARFÜ Nonprofit Kft. UMFT eredményei régiónkét (valamennyi

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-1.2.3-8.3.4-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében pályázat rövid összefoglaló

Részletesebben

A B C D E 1. Felhívás azonosító jele Felhívás neve Felhívás keretösszege

A B C D E 1. Felhívás azonosító jele Felhívás neve Felhívás keretösszege A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 2015. évre szóló éves fejlesztési kerete 1. A kis- és középvállalkozások versenyképességének javításáról szóló 1. prioritás 1. azonosító jele neve keretösszege

Részletesebben

Gazdaságfejlesztés 2014-2020. Biró Eszter igazgató MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ. Győr, 2013.12.05.

Gazdaságfejlesztés 2014-2020. Biró Eszter igazgató MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ. Győr, 2013.12.05. Gazdaságfejlesztés 2014-2020 Biró Eszter igazgató MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Győr, 2013.12.05. Partneri kapcsolat alakult ki az ügyfelekkel Projekt Partner Rendszer A Projekt Partneri Rendszer

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-5.2.7-18 Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. 6725 Szeged,

Részletesebben

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program MÓDOSÍTOTT GINOP ÜTEMTERV 20. GINOP-1.1.1- GINOP-1.1.2- VEKOP- GINOP-1.1.3- GINOP-1.1.4- GINOP-1.2.1- neve keretösszege Vállalkozói inkubációs tevékenységek

Részletesebben

Beadási határidő A pályázat benyújtására 2015.július 9-től 2017. július 10-ig van lehetőség. Rendelkezésre álló keret

Beadási határidő A pályázat benyújtására 2015.július 9-től 2017. július 10-ig van lehetőség. Rendelkezésre álló keret Tájékoztató A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.1) és A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.2) pályázathoz Beadási

Részletesebben

Alapvető cél és háttér információ. Pályázók köre. Iparág (a pályázó tevékenysége) A pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek:

Alapvető cél és háttér információ. Pályázók köre. Iparág (a pályázó tevékenysége) A pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek: Gazdaságfejlesztési Operatív Program komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kisés középvállalkozások számára (GOP-2009-2.1.1/B; KMOP-2009-1.2.1/B) Alapvető cél és háttér információ TERVEZET A

Részletesebben

GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM

GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM Balogh Balázs regionális igazgató ADITUS Zrt. 1054 Budapest, Báthori u. 3. 1. PRIORITÁS K+F ÉS INNOVÁCIÓ - Gazdaságban hasznosuló ipari kutatás és kísérleti fejlesztés

Részletesebben

Foglalkoztatáspolitika a gazdaságfejlesztés szolgálatában

Foglalkoztatáspolitika a gazdaságfejlesztés szolgálatában Foglalkoztatáspolitika a gazdaságfejlesztés szolgálatában Dr. Simon Attila István Munkaerőpiacért Felelős Helyettes Államtitkár Nemzetgazdasági Minisztérium Székesfehérvár, 2016. november 24. Tartalom

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL - EXTRA 2011. JANUÁR

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL - EXTRA 2011. JANUÁR Kedves Partnerünk! Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnénk figyelmébe ajánlani a megjelent Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjának pályázatait. A pályázatok jelenleg tervezetek, melyek január 31-ig

Részletesebben

Csongrád megyei vállalkozások innovációs fejlesztései. Nemesi Pál CSMKIK elnök 2014. június 26.

Csongrád megyei vállalkozások innovációs fejlesztései. Nemesi Pál CSMKIK elnök 2014. június 26. Csongrád megyei vállalkozások innovációs fejlesztései Nemesi Pál CSMKIK elnök 2014. június 26. Innovációs tevékenység célja Magasabb hozzáadott érték Versenyelőny Piacbővítés CSOMIÉP Kft. Legrand Zrt.

Részletesebben

Komplex vállalati technológia-fejlesztés KKV-k számára (Konvergencia régiók) (GOP /B) -TERVEZET-

Komplex vállalati technológia-fejlesztés KKV-k számára (Konvergencia régiók) (GOP /B) -TERVEZET- Komplex vállalati technológia-fejlesztés KKV-k számára (Konvergencia régiók) (GOP-2011-2.1.1/B) -TERVEZET- A pályázatok benyújtása 2011. március 1-től december 31-ig lehetséges. Támogatás célja Az Új Széchenyi

Részletesebben

EURÓPA A POLGÁROKÉRT

EURÓPA A POLGÁROKÉRT A program áttekintése Legfontosabb változások, újdonságok A pályázás feltételei EURÓPA A POLGÁROKÉRT 2014-2020 Információs nap Budapest, 2015.01.13. A program célja a polgárok ismereteinek javítása az

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-2.1.2-8.1.4-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió

Részletesebben

2014-2020-AS EU-S PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK 2014.10.16.

2014-2020-AS EU-S PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK 2014.10.16. 2014-2020-AS EU-S PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK 2014.10.16. TEMATIKA Háttér és alapfogalmak OP forráselosztás Operatív programok VEKOP, GINOP Támogatás intenzitás Várható pályázatok HÁTTÉR ÉS ALAPFOGALMAK Főbb

Részletesebben

TÁMOP- 1.4.4.-08/1 rségi Foglalkoztatási Partnerség

TÁMOP- 1.4.4.-08/1 rségi Foglalkoztatási Partnerség TÁMOP- 1.4.4.-08/1 Ajka TérsT rségi Foglalkoztatási Partnerség létrehozása és s mőködtetm dtetése Az ÚSZT legfontosabb céljai Az ÚSZT legfıbb céljai Az Új Széchenyi Terv középpontjában a foglalkoztatás

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-5.3.8-17 Munkahelyi bölcsődék létrehozásának támogatása pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. 6725 Szeged,

Részletesebben

EFOP TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS ERŐSÍTÉSE A KÖZÖSSÉGEK FEJLESZTÉSÉVEL

EFOP TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS ERŐSÍTÉSE A KÖZÖSSÉGEK FEJLESZTÉSÉVEL EFOP-1.3.5-16 TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS ERŐSÍTÉSE A KÖZÖSSÉGEK FEJLESZTÉSÉVEL PÁLYÁZAT CÉLJA: A helyi igényekre, lehetőségekre reflektálva új formalizált vagy nem formalizált kisközösségek létrehozása

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-3.1.2-8.2.4-16 Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi

Részletesebben

Pályázati lehetıségek az ECOD bevezetéséhez. Horváth Ferenc, Kereskedı Synergon Retail Systems Kft.

Pályázati lehetıségek az ECOD bevezetéséhez. Horváth Ferenc, Kereskedı Synergon Retail Systems Kft. Pályázati lehetıségek az ECOD bevezetéséhez Horváth Ferenc, Kereskedı Synergon Retail Systems Kft. Tartalom Az ECOD bevezetésének költségei Források Pályázati lehetıségek Eredmények Az ECOD bevezetésének

Részletesebben

GoodWill Consulting Kft. 1162 Budapest, Timur utca 74. Tel.: 06/1-321-1173, Fax: 06/1-413-1461 E-mail: info@gwconsulting.hu Web: www.gwconsulting.

GoodWill Consulting Kft. 1162 Budapest, Timur utca 74. Tel.: 06/1-321-1173, Fax: 06/1-413-1461 E-mail: info@gwconsulting.hu Web: www.gwconsulting. Ügyvezetői köszöntő Kedves Partnerünk! Több olyan pillanat is volt már életem során, amikor büszke voltam vállalatom működésére, munkavállalóink hozzáállására, kitartására, és a közösen elért eredményeinkre,

Részletesebben

Pannon Novum szolgáltatásai az innovatív vállalkozások számára. Angster Tamás 2013. Április 10. Győr, Széchenyi István Egyetem

Pannon Novum szolgáltatásai az innovatív vállalkozások számára. Angster Tamás 2013. Április 10. Győr, Széchenyi István Egyetem Pannon Novum szolgáltatásai az innovatív vállalkozások számára Angster Tamás 2013. Április 10. Győr, Széchenyi István Egyetem Az innovációs ügynökségről A Nyugat-dunántúli régióban 2008 óta (elődje 2005

Részletesebben