Design és marketing megoldások felsőfokon. Bemutatkozik a REKLÁM DESIGN divízió

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Design és marketing megoldások felsőfokon. Bemutatkozik a REKLÁM DESIGN divízió"

Átírás

1 Design és marketing megoldások felsőfokon Bemutatkozik a REKLÁM DESIGN divízió

2 REKLÁMDESIGN MEGTERVEZZÜK MEGVALÓSÍTJUK NÉPSZERŰSÍTJÜK Professzionális szolgáltatások a reklámdesign és a marketing területén

3 ARCULATTERVEZÉS Céges arculattervezés, logótervezés, szlogenírás

4 Az első benyomás a döntő Esküvői videó készítést vállal megbízhat ó szakember. Senki sem engedheti meg azt a luxust, hogy a rossz arculat miatt kialakult negatív kép befolyással legyen egy döntés kimenetelére. Ez a negatív kép a partnerekben sokszor csak tudat alatt van jelen és nem is gondolják, hogy döntéseiket e negatív benyomás mennyire tudja befolyásolni. KERESSE GRAFIKUSAINKAT, DEKORÁCIÓS SZAKEMBEREINKET, akik segítenek kialakítani Önnek a cégéhez illő, célcsoportjához és céljaihoz igazodó megjelenést, az egységes arculatot. A meggyőző látvány, a magával ragadó megjelenés rendkívül fontos. Az emberek legnagyobb része ugyanis érzelmi alapon dönt, amit a legtöbb esetben az első benyomás határoz meg.

5 ARCULATTERVEZÉS FELSŐFOKON HASZNÁLJA KI AZ ELSŐ TALÁLKOZÁS EREJÉT! Valljuk csak be, az első benyomás roppant fontos egy döntés meghozatalakor. Ha Ön először jár egy üzletben, már az első pillantásoknál kialakul egyfajta véleménye a helyről. Ezért fontos, hogy cégének egy jól megtervezett, tevékenységére utaló arculata, illetve logója legyen! Leendő megrendelője felé bizalmat kell sugároznia, hiszen akkor az üzlet megkötése már csak egy könnyed lépés.

6 A profi arculat ismérvei: Az arculatnak profinak, egyedinek, és jól felismerhetőnek kell lennie, legyen az egy kisés középvállalati szegmensbe tartozó cég megjelenése, vagy egy óriásvállalaté.

7 Vegyék észre Önt is! Professzionális kültéri és digitális nyomtatás, szitanyomás, plasztikus dekoráció, portáldekoráció

8 Nem csupán színesítheti, hanem nyomatékosíthatja is AZ ÜZENETÉT.

9 Névjegykártyák, katalógusok, szórólapok SZÍNES LÉZERNYOMTATÁS: Szórólapjait, kisebb nyomtatott reklámanyagait lézeres eljárással tudjuk nyomtatni sokfajta hordozóra. NÉVJEGYKÁRTYÁK: Használja fel az első benyomás erejét, és nyűgözze le leendő megrendelőjét egy professzionális névjegykártyával, mely teljes összhangban van cége arculatával, mint szín, mint formai elemekben, és könnyen áttekinthető. Egyszóval jó kézbe venni. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a komplett arculatok tervezésére és kivitelezésére. Ennek szerves részét képzi a névjegykártya tervezése és gyártása. Fontosnak tartjuk, hogy tartalmazza az Ön cégének arculati elemeit, színeit, hiszen az összhang magabiztosságot, profizmust sugall. Ennek köszönhetően leendő ügyfelei pozitív hozzáállással ülnek le Önnel egy tárgyalóasztalhoz. Ne feledje, egy rosszul - rossz minőségben - elkészített névjegykártya meghiusíthatja az üzletkötést!

10 Plasztikus dekoráció, kültéri nyomtatás, portál dekoráció PLASZTIKUS DEKORÁCIÓ: A plasztikus betűvágás igen nagy népszerűségnek örvend, hiszen könnyedén lehet látványos 3 dimenziós dekorációs elemekkel növelni a meglévő arculat hatásfokát. Lehet kombinálni meglévő elemekkel, de önállóan is kiválóan megállja a helyét, és nem elhanyagolható, hogy nagy mértékben figyelemfelkeltő megoldás. A plasztikus betűvágás egy 3 dimenzióban megjelenő arculat. Tulajdonképpen csak a betöltésre váró tér, azaz az elhelyezhető felirat, vagy forma nagysága határozza meg, hogy milyen vastagságú anyagot célszerű hasz- nálni, hiszen a túlzott vastagság a láthatóság, olvashatóság rovására mehet. A plasztikus elemek alkalmazása a portál, vagy kirakat dekorációban nagy mér-tékben növeli üzlete feltűnését, észrevehetőségét! KÜLTÉRI NYOMTATÁS: Egy szép üzletportállal, belső dekorációval sokat lendíthet vállalkozása és üzlete megítélésében. Könnyen teheti azt barátságossá, elegánssá. Padlógrafikával, megállítótáb-ával, kifeszített vinyl nyomtatott grafikával reklámozhatja termékeit vagy szolgáltatásait. PORTÁL DEKORÁCIÓ: Elengedhetetlen, hogy üzlete ne hordozza vállalkozása arculati stílusjegyeit! Cégünk sokfajta alapanyagból dolgozik, ezért szinte bármilyen kirakat vagy portál dekorációt képesek vagyunk megtervezni, és kivittelezni.

11 Gépjármű dekoráció: autómatricázás, autócsomagolás SZEM ELŐTT LENNI ÚTKÖZBEN IS Vállalati gépjárművek ma már elképzelhetetlenek céges arculatba illeszkedő feliratozás vagy logó nélkül, hiszen így nagyon olcsón juthatunk olyan reklámhoz, amely folyamatos mozgásával nagy területekre képes eljuttatni az információt. A mai kor igényeinek megfelelően rengeteg színű és típusú PVC öntapadós matricát, fóliát lehet beszerezni, így teljesen arculati színekbe és formavilágba illeszekdő gépjármű dekorációt tudunk létrehozni. Az autók dekorálását a tartalomtól és a céltól függően három alapvetően eltérő típusú fóliából végezzük. Gondolta volna? A gépjármű dekoráció a reklámértéke mellett a tolvajokkal szembeni védekezésben is segítségre van. Statisztikák bizonyították, hogy lényegesen kevesebb olyan autót tulajdonítottak el, amelyek matricázva voltak, hiszen azon túlmenően, hogy könnyen azonosítható, a fólia eltávolítása okozta időhátrány megnehezíti a határon való átjutást.

12 Szitanyomás: céges pólók, esernyők, sapkák, szatyrok, táskák A szitanyomás lényeges tulajdonsága, eltérően az offszet és a többi eljárástól, a nyomtatott festékréteg vastagsága: a nyomat kiemelkedik a hordozó felületéről. Használható bármilyen festékkel, szinte bármilyen anyagú felületre (textil, fém, üveg, kerámia, műanyag, karton, fa, szövet). Szitanyomással megoldható a nyomtatás enyhén görbült felületekre is. A szitanyomó eljárás keretre feszített, finom szövésű szitaszöveten megfelelő eljárással létrehozott sablonon keresztül, festéknyomással végzett nyomtatás. A szitanyomó technikát évszázadokkal ezelőtt keleten a japánok és a kínaiak már alkalmazták.

13 LEGYEN NÉPSZERŰ!» Emblémázott céges pólók nyomtatása kiváló minőségű Gildan termékekre. Ezek a ruházati termékek divatosak, előnyös szabásúak és alak és színtartósak sok mosás után is. Vagyis alkalmazottai és ügyfelei szívesen fogják viselni.» Így egyszeri beruházással hosszú távra ingyenes reklámot bztosíthat cégének és megjegyzik logóját, cégnevét.» Ráadásul nagyszerű és praktikus ajándéktárgyak is, melyet üzletfelei garantáltan értékelni fognak!

14 Ossza meg velünk elképzeléseit és álmodjuk meg együtt az Ön cégének reklámkampányát! Váltsuk valóra együtt álmait!

15 Találják meg Önt az interneten is! Optimalizált honlapkészítés, webdesign, tartalomírás, linkmarketing, weboldal elemzés

16 WEBOLDALAK TECHNIKAI OPTIMALIZÁCIÓJA KÖZÖSSÉGI MÉDIA (FACEBOOK) MARKETING LINKMARKETING EGYEDI WEB DESIGN TARTALOMÍRÁS WEBOLDAL ELEMZÉS KONKURENCIA VIZSGÁLAT

17 "Az internetezők 90%-a a weboldalaknak csak 1%-át nézi meg amikor partnert választ." Kerüljön az élvonalba! Az általunk készített honlapok: grafikailag illeszkednek a céges arculatba SZERETNÉ, HOGY AZ ÖN HONLAPJÁT IS KÖNNYEN MEGTALÁLJÁK? Intelligens Web Marketing Platform IWMP okos honlapok szerkezeti kialakításuk is keresőbarát eredeti és minőségi tartalommal vannak megtöltve Így rövid időn belül viszontláthatja cége weboldalának linkjét a találati listák első oldalain. A keresőoptimalizált weboldal előnye, hogy roppant költséghatékony hirdetési felületet képez cége termékeinek, vagy szolgáltatásainak. Szakmai tanácsainkat követve pedig akár Ön is könnyedén kezelheti online marketing kampányait.

18 HIÁBA A LEGSZEBB HONLAP De vajon hol van a Hercegnő? ha nem találják meg, mert nincs optimalizálva ha nem tartalmaz értékes és hasznos információkat ha nem eredeti tartalommal van megtöltve nem válik sem a mi hasznunkra, sem a látogatókéra, vagyis teljesen értéktelen.

19 TARTALOMÍRÁS: leendő vásárlóinkat és megrendelőinket csak szakszerű tartalommal győzhetjük meg saját szolgáltatásaink vagy termékeink minőségéről és szakmai felkészültségünkről Az internetes keresőrobotok is előnyben részesítik az eredeti tartalmakat, ezáltal a tartalom eredetisége meghatározó eleme az optimalizálásnak. A KÜLCSÍNY ÉS A BELBECS VÁLLALJUK: Optimalizált szövegek megírását honlapokra, meglévő honlapszövegek átírását, kiadványok, reklámszövegek, szlogenek szövegezését, szövegírói szaktanácsadást.

20 LINKMARKETING: Annál értékesebbek vagyunk a Google számára, minél több releváns honlapunkra mutató link lelhető fel az interneten. A Google arra a feltételezésre épít, hogy a weboldalak készítői általában azokra az oldalakra linkelnek a saját lapjukról, amiket jónak tartanak, vagyis minden hiperlink felfogható egy-egy szavazatként a céloldalra. Minél több és magasabb PR-el rendelkező, külső linkünk van, annál magasabbra jutunk mi is a találati listán. Azonban a linkmarketing az optimlaizálásnak csupán az egyik eszköze, a teljes folyamat csupán 20-25%-át teszi ki és számos összetevőnek teljesülnie kell, hogy valódi sikereket érjünk el vele.

21 FACEBOOK KAMPÁNY: KERÜLJÖN SZEMÉLYES KAPCSOLATBA ÜGYFELEIVEL! Facebook rajongói oldalak létrehozása, egyedi borító- és profilképek, Facebook posztok írása, reklámanyagok, honlapcikkek megosztása, közösségi médiakezelés szaktanácsadás, oktatóanyagok

22 Keressen minket bátran!

ARCULATTERVEZÉS ARCULATTERVEZÉS Ajánlott alapelemei: Mikro arculat Kisarculat Komplett arculat

ARCULATTERVEZÉS ARCULATTERVEZÉS Ajánlott alapelemei: Mikro arculat Kisarculat Komplett arculat ARCULATTERVEZÉS tervezési árlista Az ARCULATTERVEZÉS abban jelent többet az egyszerű Logótervezésnél, hogy az elkészített logót egy, hozzá és a céghez illeszkedő grafikai környezettel is felruházzuk meghatározva

Részletesebben

3 Filozófia A biológiai információ generációk közötti átadását az örökítőanyag biztosítja. A DNS szerkezete teremti meg az információ majdnem tökéletesen stabil tárolását, pontos megkettőződését és átadását.

Részletesebben

Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk.

Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk. Határozottan úgy gondoljuk, hogy manapság az audiovizuális dömpingben nem elég ha csak egy népszerű dizájnnal rendelkezik. Egy olyan látványtervre van szüksége, ami tökéletes összhangban van az ötlettel,

Részletesebben

A Maxinery Kft. arculati kézikönyve

A Maxinery Kft. arculati kézikönyve A Maxinery Kft. arculati kézikönyve Készült: 2016. A Maxinery Kft. arculati kézikönyve tartalmazza a Maxinery Kft.-nek készült logót, a logónak a helyes használatát és egyéb reklámeszközökön való megjelenítését.

Részletesebben

Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan! Költséghatékonyan! Minőséget!

Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan! Költséghatékonyan! Minőséget! "Egy üzletet nem reklámozni olyan, mint amikor kacsintasz egy lányra a sötétben. Te tudod, hogy mit csinálsz, de rajtad kívül senki más nem tudja. " (Stuart H. Britt) Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan!

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA PORTFOLIÓ 2007 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Kft. alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül 1995 végére

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig Kérje egyedi árajánlatunkat! www.budapestgraphics.hu Termék Ajánló Érvényes : 2017. Júl. 1.-ig A megrendelés mértékétől függően, további kedvezményeket biztosítunk. Pontos kalkuláció miatt keresse ügyfélszolgálatunkat,

Részletesebben

GRAFIKAI DESIGN ÁRAK

GRAFIKAI DESIGN ÁRAK GRAFIKAI DESIGN ÁRAK A folyamat A kifinomult és igényes design szakértelemre vall. Manapság az egyre magasabb szintű és színvonalú grafikai tervezés az igény. Nem véletlen: a brand az a felület, amellyel

Részletesebben

Vállalkozásunk bemutatása...

Vállalkozásunk bemutatása... Vállalkozásunk bemutatása... A MED-DEKOR Kft. 2009-ben alakult - korábbi családi vállalkozások kiváltásaként -, napjainkban is az informatika és az egészségügy területén tevékenykedik. Társaságunk fő tevékenységi

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

Arculat, grafikai tervezés és weboldal készítés

Arculat, grafikai tervezés és weboldal készítés www.emblemakeszites.hu DOLGOZZUNK EGYÜTT, EGYMÁSÉRT! Grafikai megoldások Arculat, grafikai tervezés és weboldal készítés 1 CÉLKITŰZÉSÜNK Feladatunknak tekintjük, hogy vállalkozását segítésük grafikai alapokon.

Részletesebben

Az összes szolgáltatás együttes megrendelése esetén a kedvezményes végösszeg:

Az összes szolgáltatás együttes megrendelése esetén a kedvezményes végösszeg: NETTESZT Informatikai Kft. Számlázási és postai cím: 2013 Pomáz, Deák Ferenc utca 2. Tel.: +36-1-445-0999 Fax: +36-1-445-0998 E-mail:info@netteszt.hu Bankszámlaszám: 10403057-50526565-90851007 Keresőoptimalizálás

Részletesebben

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA P O R T F O L I Ó 2008 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Produkció alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN *

A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN * A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN * *A föld az univerzum közepe 1510, Kopernikusz Az ember sosem fog repülni 1903, Wright fivérek A Hold örökké elérhetetlen marad 1969, Apollo 11 Szembeszállunk

Részletesebben

Stratégia. Márkaépítés. Kommunikáció. Határozott értékszemlélettel

Stratégia. Márkaépítés. Kommunikáció. Határozott értékszemlélettel Stratégia. Márkaépítés. Kommunikáció. Határozott értékszemlélettel MITTE Communications A MITTE Communications az iparági területek működését értő és támogató csapatával megkerülhetetlen résztvevője a

Részletesebben

Egyedi sapkák....ahol az ötlet formát ölt!

Egyedi sapkák....ahol az ötlet formát ölt! Egyedi sapkák...ahol az ötlet formát ölt! Egyedi baseball sapkák készítése az Önök igénye és elképzelése szerint, a tervezéstől a kivitelezésig. Használja ki a sapka egész felületét arra, hogy az Ön Cégének,

Részletesebben

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére Közösségi marketing csomag hotelek, panziók, apartmanok részére 1. A Közösségi marketing hotelek részére tartalma és célja Ezt a programcsomagot azoknak a hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak hoztuk létre,

Részletesebben

TÁRSASÁGUNK ÉS SZAKEMBEREINK REFERENCIÁI

TÁRSASÁGUNK ÉS SZAKEMBEREINK REFERENCIÁI TÁRSASÁGUNK ÉS SZAKEMBEREINK REFERENCIÁI GRAFIKAI TERVEZÉS A Prestige Event-nél büszkék vagyunk arra, hogy grafikai divíziónk fiatal és kreatív grafikusokból áll, akik otthonosan mozognak a grafikai tervezés

Részletesebben

8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde

8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde 8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde A vállalati image az a kép, a benyomásoknak és véleményeknek

Részletesebben

Reklám feliratozás. Ajándéktárgyak készítése és beszerzése. Szeretné, ha cégének logója mindig a középpontban lenne?

Reklám feliratozás. Ajándéktárgyak készítése és beszerzése. Szeretné, ha cégének logója mindig a középpontban lenne? Reklám feliratozás Ajándéktárgyak készítése és beszerzése Szeretné, ha cégének logója mindig a középpontban lenne? Megoldások, amelyek segítik Önt abban, hogy ez megvalósuljon! Amit a Denis Kft.-ről tudni

Részletesebben

Mit? Online tortarendelés

Mit? Online tortarendelés Mit? Online tortarendelés Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? Grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti meg a torta felületét, éjjel-nappal van kiszállítás Kinek? Egyszerűbb kezeléssel

Részletesebben

Különleges hatású UV száradású szitafestékek

Különleges hatású UV száradású szitafestékek Különleges hatású UV száradású szitafestékek ELŐSZÓ Mint a nyomdászok többségének a széles-formátumú grafikai piacon, nehézséget okozhat, hogy kitűnjön a tömegből. A versenyelőny hirtelen elveszítéséhez

Részletesebben

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap Vajda Éva Keresőoptimalizált üzleti honlap Hagyományos és keresőmarketing Hagyományos marketing Csoportképzésen alapul Passzív befogadás Magas belépési korlát Konverzió alig mérhető Keresőmarketing Egyéni

Részletesebben

Billbarter Zrt. BV Elfogadóhely Szolgáltatási Árlista. Cégnév: Billbarter Hungaria Zrt. Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60.

Billbarter Zrt. BV Elfogadóhely Szolgáltatási Árlista. Cégnév: Billbarter Hungaria Zrt. Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60. Billbarter Zrt. BV Elfogadóhely Szolgáltatási Árlista Cégnév: Billbarter Hungaria Zrt. Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60. Kapcsolattartó: Hodnics István Márton E-mail: info@billbarter.com Kínált áru/

Részletesebben

Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI. Future of. printing 1 ST THE LED MACHINE IN EUROPE

Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI. Future of. printing 1 ST THE LED MACHINE IN EUROPE Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI Future of printing THE 1 ST LED XXLUV MACHINE IN EUROPE 2 Bemutatkozás 1620X1120 mm-es méretben minden igényt kielégítünk 5+LAKKOS LED UV TECHNOLÓGIÁVAL

Részletesebben

GRAFIKA NYOMTATÁS DEKOR WEB

GRAFIKA NYOMTATÁS DEKOR WEB GRAFIKA NYOMTATÁS DEKOR WEB www.gnr.hu Küldetésünk Olyan minőségű reklám, marketing és gyártási segédanyagokat előállítani, melyeket a vevők örömmel, elégedettséggel, büszkeséggel használnak, és melyek

Részletesebben

Boltinfo.eu online cégregiszter

Boltinfo.eu online cégregiszter Boltinfo.eu online cégregiszter [web] www.boltinfo.eu [mail] info@boltinfo.eu Csatlakozzon Ön is! A Boltinfo.eu egy online cégregiszter, ahol cégét hirdetheti termékeivel, térképes, fényképes, videós megjelenéssel,

Részletesebben

Névjegykártya sablonok-minták Ingyenes névjegykártya szerkesztő program

Névjegykártya sablonok-minták Ingyenes névjegykártya szerkesztő program Névjegykártya sablonok-minták Ingyenes névjegykártya szerkesztő program Mindenekelött köszönjük,hogy a hirdetésünkre kattintott! BusinessCard MX - Ha a névjegykártyáját saját maga szeretné megszerkeszteni,

Részletesebben

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt)

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) FOTÓ ÁRLISTA Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) 1. Kültéri fotózás 2. Beltéri fotózás műteremben Több szabadtéri helyszín Műtermi fotózás 100 darab fotó Több beállítással 10 fotó retusálva 50 db

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés.

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés. Chrome Style technology. www.chromestylehungary.com info@chromestylehungary.com Kifejlesztettünk egy Védjegyoltalom alatt álló szabadalmaztatott króm megjelenésű technológiát, mely teljesen egyedülálló

Részletesebben

MITTE CoMMunICaTIons

MITTE CoMMunICaTIons MITTE Communications A MITTE Communications az iparági területek működését értő és támogató csapatával megkerülhetetlen résztvevője a hazai kommunikációs piacnak. Vezetői több mint 10 éves tapasztalattal

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Bemutatkozó Prezentáció. ORIGAMI Europe Advertising

Bemutatkozó Prezentáció. ORIGAMI Europe Advertising Bemutatkozó Prezentáció Ügyféligényekre hajtott kreatív megoldások Design & Print Használd ki a multinacionális ügyfeleken edződött grafikusaink tehetségét, legyen szó arculattervezésről, brossúra, vagy

Részletesebben

Helyünk a reklámpiacon. Török Diána

Helyünk a reklámpiacon. Török Diána Helyünk a reklámpiacon Török Diána Magunkon kísérletezünk Print Online Rendezvények Rádió 103 milliárd. Békaperspektíva? Digitálist akarok! Fiatalokat akarok! Trendit akarok! Mérhetőt akarok! Olcsót akarok!

Részletesebben

Az Ön kreatív partnere

Az Ön kreatív partnere Az Ön kreatív partnere Sok kis és középvállalat van, akik szakmailag jók, de hiányzik a hatékony és komoly megjelenést tükröző arculati és Internetes megjelenésük, ehhez nem értenek, és ez korlátozza valamint

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Ötlet Mit? (pl. online tortarendelés) Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? (pl. egy grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

Digitalizáció a marketingben új tervezési és. hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft.

Digitalizáció a marketingben új tervezési és. hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft. Digitalizáció a marketingben új tervezési és hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft. 68,38 milliárd Ft Ennyit költöttek a hazai hirdetők digitális reklámra. (IAB/2016) Forrás: https://iabhublog.com/

Részletesebben

TARTÓSÍTOTT IZLANDI ZUZMÓ

TARTÓSÍTOTT IZLANDI ZUZMÓ 1 TARTÓSÍTOTT IZLANDI ZUZMÓ Fedezd fel az új dizájnt. Hagyd, hogy a Wallgo tartósított zuzmódekorációk elcsábítsanak egyedi stílusukkal! KATALÓGUS 2 3 TARTALOM 6 8 10 12 14 18 20 22 24 A betakarítás Színek

Részletesebben

Tartalom. Tartalom. SEO audit: www.hazdoktor.net

Tartalom. Tartalom. SEO audit: www.hazdoktor.net Bízza a weboldala hibáinak kijavítását igazi profikra! Szerezzen velünk oldalának több látogatót, több ügyfelet és vásárlót! Keresse csapatunkat bizalommal az info@seoceros.com email címen! Tartalom SEO

Részletesebben

Rendezvényekre, partykra, fesztiválokra ajánljuk...

Rendezvényekre, partykra, fesztiválokra ajánljuk... Rendezvényekre, partykra, fesztiválokra ajánljuk... Ásványvíz: Minimális rendelési mennyiség: 500 palack. Űrtartalom: 0,5, vagy 1,5 liter Választható dús, és csendes vízzel. Reklám üzenete a palackon körbefutó

Részletesebben

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk 8. SZ. MINŐSÍTÉSI FORMANYOMTATVÁNY Egységártáblázat 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk Termék megjelölése / Műszaki Mennyiség (db) Nettó egységár 1. Pop-up fal, egyenes, 495 x 285-505 x 2 295

Részletesebben

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni?

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni? Szolgáltatásaink Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért Készülékfüggetlen megjelnítés. Google AdWords fizetős hirdetések Szeretne a Google találati lista elején állni? Arculattervezés az egységes

Részletesebben

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék A hatékony szórólap Sokan úgy vélik, hogy szórólapozás idejét múlt hirdetési forma. Azonban ne hagyja megtéveszteni magát. Miért használják még ma is ennek ellenére a szórólapozást? Mert működik! Ha hatékonyan

Részletesebben

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012 Beküldendő e-mailen, postai úton, vagy faxon! Kiállítás megnevezése: Pavilon/Standszám: Ügyintéző: Elérhetősége: Kiállító neve: MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 01 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat:

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

11. Tétel. A színválasztásnak több módszere van:

11. Tétel. A színválasztásnak több módszere van: 11. Ön részt vesz egy túlnyomórészt szövegalapú információs portál fejlesztésében. Milyen tipográfiai és ergonómiai szempontokat kell figyelembe vennie a portál arculatának, navigációs rendszerének tervezése

Részletesebben

Adatvezérelt. kezdetektől Digitális. Full service. ügynökség

Adatvezérelt. kezdetektől Digitális. Full service. ügynökség Az Full service Adatvezérelt kezdetektől Digitális ügynökség Ad operations Full service digitális ügynökség Az INTREN-nél digitalis marketing ökoszisztémák tervezésével és működtetésével foglalkozunk.

Részletesebben

Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31.

Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31. Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31. 1 2016 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 2 2016 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 3 2016 enet Internetkutató

Részletesebben

Life Print Kft. bemutatkozó anyaga

Life Print Kft. bemutatkozó anyaga Life Print Kft. bemutatkozó anyaga Kik vagyunk? A Life Print egy független, 100%-ig magyar tulajdonban lévő kreatív műhely, amely teljes körű nyomdai, reklám (offine) és dekorációs szolgáltatással rendelkezik.

Részletesebben

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról térképek BUSINESSMAPS by a TURIZMUSBAN A látványos és pontos térképek alapvető kellékei a turisztikai szolgáltatásoknak. Tartalmazzák a látogatók számára elengedhetetlen információkat: látnivalókat, fontos

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. 2. Digitalizálás DVD lemezre menüvel, szerkesztéssel

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. 2. Digitalizálás DVD lemezre menüvel, szerkesztéssel Árlista 1. Video (VHS) digitalizálás DVD lemezre 2800 Ft (max. 120 perc Minden további lemez 1-60 perc 800 Ft/db 61-120 perc 1500 Ft/db Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott

Részletesebben

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. 2. Digitalizálás DVD lemezre menüvel, szerkesztéssel

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. 2. Digitalizálás DVD lemezre menüvel, szerkesztéssel Árlista 1. Video (VHS) digitalizálás DVD lemezre XP minőség 3000 Ft (max. 120 perc Minden további lemez 1-60 perc 1000 Ft/db 61-120 perc 1500 Ft/db Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete

Részletesebben

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére?

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? KUPONCENTER 2 A Kuponcenter.hu ajánlatai Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? 3 Tisztelt leendő ügyfelünk! Ez a tájékoztató anyag azért készült, hogy Ön is átfogó

Részletesebben

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ!

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! . Modul: ROBOTPILÓTA Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! Tervtábla: ( hónap hete) - Itt tervezed meg, hogy az automata Online Marketing rendszered mikor tegye ki a posztjaidat

Részletesebben

Fehér Toner Technológia

Fehér Toner Technológia Gépek, eszközök, kellékek 13.0.26275 Hohenstein PRODUCT CLASS 1 SUITABLE FOR BABY & CHILD WEAR Fehér Toner Technológia WHITE COLOR ON EVERYTHING Image trans from Joto Paper Minden jog fenntartva! Ennek

Részletesebben

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Inbound marketing Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Rólam Inbound marketing tanácsadó, HubSpot viszonteladó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Elismert tréner és konferencia előadó

Részletesebben

Komplex szervezetfejlesztés megvalósítása Tab Város Önkormányzatánál

Komplex szervezetfejlesztés megvalósítása Tab Város Önkormányzatánál Komplex szervezetfejlesztés megvalósítása Tab Város Önkormányzatánál Szervezeti megoldások bevezetése a lakosság naprakész és folyamatos tájékoztatásának javítására, a döntések nyilvánossá tételére 2010

Részletesebben

ITEMS FOR U 162 MBRELL UMBRELLAS AS

ITEMS FOR U 162 MBRELL UMBRELLAS AS ITEMS FOR UMBRELLAS 162 PROMOTION OUTDOOR UMBRELLAS 163 Art. 49218 T2 4,0 x 1,8 cm 50/200 Átlátszó esőkabát nylon tasakban. A termék emblémázását a nylon tokon javasoljuk tamponnyomással. 150 Ft Art. 49101

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni?

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni? Médiaajánlat 2017 Miért jó a Magro? Havonta 140.000 látogatás a portálon. A Magro-ra azok a termelő cégek, gazdálkodók látogatnak, akik a szabad piacon is értékesítik terményeiket, és döntéshozók a befektetéseikben.

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. Minőség Egyrétegű lemez Kétrétegű lemez.

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. Minőség Egyrétegű lemez Kétrétegű lemez. Árlista 1. Video (VHS) digitalizálás DVD lemezre 1000 Ft (max. 240 min 1500 Ft (max. 120 min 2000 Ft (max. 60 min Minden további lemez 500 Ft/db Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér

Részletesebben

Bevezető. A Borbála borpincészet egy családi vállalkozás, amely 2003 óta működik. Édesanyám. volt az ötletgazda, így az ő nevét viseli a

Bevezető. A Borbála borpincészet egy családi vállalkozás, amely 2003 óta működik. Édesanyám. volt az ötletgazda, így az ő nevét viseli a Arculati kézikönyv Bevezető A Borbála borpincészet egy családi vállalkozás, amely 2003 óta működik. Édesanyám volt az ötletgazda, így az ő nevét viseli a vállalkozásunk. A család birtokában voltak a szőlősök,

Részletesebben

Az Arkánum Medhotel fejlődése

Az Arkánum Medhotel fejlődése Az Arkánum Medhotel fejlődése Hogyan véssük be egy új hotel nevét a köztudatba 2015-ben? Péter Krisztina Link Consulting Kft. PR is storytelling for your business. Patrick Goodness, The Goodness Company

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Médiaajánlat szeptember.

Médiaajánlat szeptember. Médiaajánlat 2016. szeptember www.magro.hu Mi az a Magro? A Magro.hu egy online mezőgazdasági piactér, amely többek között gabonafélék, egyéb szántóföldi- és takarmánynövények és mezőgazdasági gépek nagy

Részletesebben

adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM

adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM BEMUTATKOZÁS MI AZ ADROLL? PÉNZTÁRGÉPSZALAG HIRDETÉS, A POS KOMMUNIKÁCIÓ ÚJ GENERÁCIÓJA Cégünk, az adroll Marketing Kft. kizárólagos joggal Az rendelkezik a

Részletesebben

Segítünk hogy Segíthessen!

Segítünk hogy Segíthessen! Natur Marketing prospektus szervezetek részére Segítünk hogy Segíthessen! "Ma már pontosan tudjuk, hogy egy megfelelően megszerkesztett, több ezres tömegeket megmozgató marketing kampány, amelyet gyorsan

Részletesebben

CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK

CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK www.cni.hu http://www.apigroup.com/ CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK Kapcsolat: Petrohai Balázs, Cégünk a világhírű API GROUP fóliáit képviseli Magyarországon, közel 8 éve, lézerpontos, pormentes egyedi igényeket

Részletesebben

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid! 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid! A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen

Részletesebben

OFFLINE REKLÁMESZKÖZÖK

OFFLINE REKLÁMESZKÖZÖK 5 2011 BEMUTATÓ ÉS TERVEZÉSI SEGÉDLET BEVEZETŐ 1 2 KÉRDEZZ BÁTRAN! KAPCSOLAT 3 1BEVEZETŐ BEVEZETŐ Bevezető Cégünk fő tevékenysége az offline reklámeszközök tervezése és gyártása. Amellett, hogy a hagyományos

Részletesebben

3.1.1. A márka megjelenítése, márka elemek A logo A logo körül minimálisan szabadon hagyandó terület

3.1.1. A márka megjelenítése, márka elemek A logo A logo körül minimálisan szabadon hagyandó terület 2007. július. 3.. körül minimálisan szabadon hagyandó terület 3 Minden egyes OTP csoporttag logoja esetében érvényes szabály, hogy az embléma (a kör) méretének egyharmad része távolságot kell szabadon

Részletesebben

professzionális e-mail kommunikáció

professzionális e-mail kommunikáció professzionális e-mail kommunikáció Kik vagyunk? A Targetmax 100% magyar tulajdonú vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal az e-kommunikáció és online direkt marketing területén. Két területen

Részletesebben

2009. A rendszer képes USB vagy Compact-Flash eszközökről is elindulni így akár egy beágyazott smart eszköz is lehet.

2009. A rendszer képes USB vagy Compact-Flash eszközökről is elindulni így akár egy beágyazott smart eszköz is lehet. blackpanther Custom 2009. Tisztelt Cégvezető Úr/Hölgy! A blackpanther Custom egy olyan technológiai megoldás a sokoldalú blackpanther-től, ami lehetővé teszi, hogy partnereink igényeik, illetve a vásárlóik

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN MAGAZIN KIAJÁNLÓ 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN PERSPECTIVE Lapunkon keresztül alternatív perspektívát adunk Olvasóinknak a jövő technológiai újításaihoz és a mögöttük fellelhető üzlet

Részletesebben

Playboy.hu médiaajánlat

Playboy.hu médiaajánlat Playboy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Playboy.hu bemutatkozás 3 A Playboy.hu tartalmi elemei 4 A Playboy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

Nyitvatartas.hu médiaajánlat

Nyitvatartas.hu médiaajánlat Nyitvatartas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyitvatartas.hu bemutatkozás 3 A Nyitvatartas.hu tartalmi elemei 4 A Nyitvatartas.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Tájékozódás és vásárlás a magyar internetezők körében. Összefoglaló

Tájékozódás és vásárlás a magyar internetezők körében. Összefoglaló Tájékozódás és a magyar internetezők körében Összefoglaló Tájékozódás és online és offline Termékenként és termékkategóriánként Tájékozódás és termékenként (1./2) Online tájékozódás Online tájékozódás

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS Amennyiben rendezvényt, esküvőt, kiállítási tárgyalót vagy díjátadót tervez, a LORAMI elegáns és meglepő funkciókkal rendelkező exkluzív bútorokat kínál Önnek! ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben