Design és marketing megoldások felsőfokon. Bemutatkozik a REKLÁM DESIGN divízió

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Design és marketing megoldások felsőfokon. Bemutatkozik a REKLÁM DESIGN divízió"

Átírás

1 Design és marketing megoldások felsőfokon Bemutatkozik a REKLÁM DESIGN divízió

2 REKLÁMDESIGN MEGTERVEZZÜK MEGVALÓSÍTJUK NÉPSZERŰSÍTJÜK Professzionális szolgáltatások a reklámdesign és a marketing területén

3 ARCULATTERVEZÉS Céges arculattervezés, logótervezés, szlogenírás

4 Az első benyomás a döntő Esküvői videó készítést vállal megbízhat ó szakember. Senki sem engedheti meg azt a luxust, hogy a rossz arculat miatt kialakult negatív kép befolyással legyen egy döntés kimenetelére. Ez a negatív kép a partnerekben sokszor csak tudat alatt van jelen és nem is gondolják, hogy döntéseiket e negatív benyomás mennyire tudja befolyásolni. KERESSE GRAFIKUSAINKAT, DEKORÁCIÓS SZAKEMBEREINKET, akik segítenek kialakítani Önnek a cégéhez illő, célcsoportjához és céljaihoz igazodó megjelenést, az egységes arculatot. A meggyőző látvány, a magával ragadó megjelenés rendkívül fontos. Az emberek legnagyobb része ugyanis érzelmi alapon dönt, amit a legtöbb esetben az első benyomás határoz meg.

5 ARCULATTERVEZÉS FELSŐFOKON HASZNÁLJA KI AZ ELSŐ TALÁLKOZÁS EREJÉT! Valljuk csak be, az első benyomás roppant fontos egy döntés meghozatalakor. Ha Ön először jár egy üzletben, már az első pillantásoknál kialakul egyfajta véleménye a helyről. Ezért fontos, hogy cégének egy jól megtervezett, tevékenységére utaló arculata, illetve logója legyen! Leendő megrendelője felé bizalmat kell sugároznia, hiszen akkor az üzlet megkötése már csak egy könnyed lépés.

6 A profi arculat ismérvei: Az arculatnak profinak, egyedinek, és jól felismerhetőnek kell lennie, legyen az egy kisés középvállalati szegmensbe tartozó cég megjelenése, vagy egy óriásvállalaté.

7 Vegyék észre Önt is! Professzionális kültéri és digitális nyomtatás, szitanyomás, plasztikus dekoráció, portáldekoráció

8 Nem csupán színesítheti, hanem nyomatékosíthatja is AZ ÜZENETÉT.

9 Névjegykártyák, katalógusok, szórólapok SZÍNES LÉZERNYOMTATÁS: Szórólapjait, kisebb nyomtatott reklámanyagait lézeres eljárással tudjuk nyomtatni sokfajta hordozóra. NÉVJEGYKÁRTYÁK: Használja fel az első benyomás erejét, és nyűgözze le leendő megrendelőjét egy professzionális névjegykártyával, mely teljes összhangban van cége arculatával, mint szín, mint formai elemekben, és könnyen áttekinthető. Egyszóval jó kézbe venni. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a komplett arculatok tervezésére és kivitelezésére. Ennek szerves részét képzi a névjegykártya tervezése és gyártása. Fontosnak tartjuk, hogy tartalmazza az Ön cégének arculati elemeit, színeit, hiszen az összhang magabiztosságot, profizmust sugall. Ennek köszönhetően leendő ügyfelei pozitív hozzáállással ülnek le Önnel egy tárgyalóasztalhoz. Ne feledje, egy rosszul - rossz minőségben - elkészített névjegykártya meghiusíthatja az üzletkötést!

10 Plasztikus dekoráció, kültéri nyomtatás, portál dekoráció PLASZTIKUS DEKORÁCIÓ: A plasztikus betűvágás igen nagy népszerűségnek örvend, hiszen könnyedén lehet látványos 3 dimenziós dekorációs elemekkel növelni a meglévő arculat hatásfokát. Lehet kombinálni meglévő elemekkel, de önállóan is kiválóan megállja a helyét, és nem elhanyagolható, hogy nagy mértékben figyelemfelkeltő megoldás. A plasztikus betűvágás egy 3 dimenzióban megjelenő arculat. Tulajdonképpen csak a betöltésre váró tér, azaz az elhelyezhető felirat, vagy forma nagysága határozza meg, hogy milyen vastagságú anyagot célszerű hasz- nálni, hiszen a túlzott vastagság a láthatóság, olvashatóság rovására mehet. A plasztikus elemek alkalmazása a portál, vagy kirakat dekorációban nagy mér-tékben növeli üzlete feltűnését, észrevehetőségét! KÜLTÉRI NYOMTATÁS: Egy szép üzletportállal, belső dekorációval sokat lendíthet vállalkozása és üzlete megítélésében. Könnyen teheti azt barátságossá, elegánssá. Padlógrafikával, megállítótáb-ával, kifeszített vinyl nyomtatott grafikával reklámozhatja termékeit vagy szolgáltatásait. PORTÁL DEKORÁCIÓ: Elengedhetetlen, hogy üzlete ne hordozza vállalkozása arculati stílusjegyeit! Cégünk sokfajta alapanyagból dolgozik, ezért szinte bármilyen kirakat vagy portál dekorációt képesek vagyunk megtervezni, és kivittelezni.

11 Gépjármű dekoráció: autómatricázás, autócsomagolás SZEM ELŐTT LENNI ÚTKÖZBEN IS Vállalati gépjárművek ma már elképzelhetetlenek céges arculatba illeszkedő feliratozás vagy logó nélkül, hiszen így nagyon olcsón juthatunk olyan reklámhoz, amely folyamatos mozgásával nagy területekre képes eljuttatni az információt. A mai kor igényeinek megfelelően rengeteg színű és típusú PVC öntapadós matricát, fóliát lehet beszerezni, így teljesen arculati színekbe és formavilágba illeszekdő gépjármű dekorációt tudunk létrehozni. Az autók dekorálását a tartalomtól és a céltól függően három alapvetően eltérő típusú fóliából végezzük. Gondolta volna? A gépjármű dekoráció a reklámértéke mellett a tolvajokkal szembeni védekezésben is segítségre van. Statisztikák bizonyították, hogy lényegesen kevesebb olyan autót tulajdonítottak el, amelyek matricázva voltak, hiszen azon túlmenően, hogy könnyen azonosítható, a fólia eltávolítása okozta időhátrány megnehezíti a határon való átjutást.

12 Szitanyomás: céges pólók, esernyők, sapkák, szatyrok, táskák A szitanyomás lényeges tulajdonsága, eltérően az offszet és a többi eljárástól, a nyomtatott festékréteg vastagsága: a nyomat kiemelkedik a hordozó felületéről. Használható bármilyen festékkel, szinte bármilyen anyagú felületre (textil, fém, üveg, kerámia, műanyag, karton, fa, szövet). Szitanyomással megoldható a nyomtatás enyhén görbült felületekre is. A szitanyomó eljárás keretre feszített, finom szövésű szitaszöveten megfelelő eljárással létrehozott sablonon keresztül, festéknyomással végzett nyomtatás. A szitanyomó technikát évszázadokkal ezelőtt keleten a japánok és a kínaiak már alkalmazták.

13 LEGYEN NÉPSZERŰ!» Emblémázott céges pólók nyomtatása kiváló minőségű Gildan termékekre. Ezek a ruházati termékek divatosak, előnyös szabásúak és alak és színtartósak sok mosás után is. Vagyis alkalmazottai és ügyfelei szívesen fogják viselni.» Így egyszeri beruházással hosszú távra ingyenes reklámot bztosíthat cégének és megjegyzik logóját, cégnevét.» Ráadásul nagyszerű és praktikus ajándéktárgyak is, melyet üzletfelei garantáltan értékelni fognak!

14 Ossza meg velünk elképzeléseit és álmodjuk meg együtt az Ön cégének reklámkampányát! Váltsuk valóra együtt álmait!

15 Találják meg Önt az interneten is! Optimalizált honlapkészítés, webdesign, tartalomírás, linkmarketing, weboldal elemzés

16 WEBOLDALAK TECHNIKAI OPTIMALIZÁCIÓJA KÖZÖSSÉGI MÉDIA (FACEBOOK) MARKETING LINKMARKETING EGYEDI WEB DESIGN TARTALOMÍRÁS WEBOLDAL ELEMZÉS KONKURENCIA VIZSGÁLAT

17 "Az internetezők 90%-a a weboldalaknak csak 1%-át nézi meg amikor partnert választ." Kerüljön az élvonalba! Az általunk készített honlapok: grafikailag illeszkednek a céges arculatba SZERETNÉ, HOGY AZ ÖN HONLAPJÁT IS KÖNNYEN MEGTALÁLJÁK? Intelligens Web Marketing Platform IWMP okos honlapok szerkezeti kialakításuk is keresőbarát eredeti és minőségi tartalommal vannak megtöltve Így rövid időn belül viszontláthatja cége weboldalának linkjét a találati listák első oldalain. A keresőoptimalizált weboldal előnye, hogy roppant költséghatékony hirdetési felületet képez cége termékeinek, vagy szolgáltatásainak. Szakmai tanácsainkat követve pedig akár Ön is könnyedén kezelheti online marketing kampányait.

18 HIÁBA A LEGSZEBB HONLAP De vajon hol van a Hercegnő? ha nem találják meg, mert nincs optimalizálva ha nem tartalmaz értékes és hasznos információkat ha nem eredeti tartalommal van megtöltve nem válik sem a mi hasznunkra, sem a látogatókéra, vagyis teljesen értéktelen.

19 TARTALOMÍRÁS: leendő vásárlóinkat és megrendelőinket csak szakszerű tartalommal győzhetjük meg saját szolgáltatásaink vagy termékeink minőségéről és szakmai felkészültségünkről Az internetes keresőrobotok is előnyben részesítik az eredeti tartalmakat, ezáltal a tartalom eredetisége meghatározó eleme az optimalizálásnak. A KÜLCSÍNY ÉS A BELBECS VÁLLALJUK: Optimalizált szövegek megírását honlapokra, meglévő honlapszövegek átírását, kiadványok, reklámszövegek, szlogenek szövegezését, szövegírói szaktanácsadást.

20 LINKMARKETING: Annál értékesebbek vagyunk a Google számára, minél több releváns honlapunkra mutató link lelhető fel az interneten. A Google arra a feltételezésre épít, hogy a weboldalak készítői általában azokra az oldalakra linkelnek a saját lapjukról, amiket jónak tartanak, vagyis minden hiperlink felfogható egy-egy szavazatként a céloldalra. Minél több és magasabb PR-el rendelkező, külső linkünk van, annál magasabbra jutunk mi is a találati listán. Azonban a linkmarketing az optimlaizálásnak csupán az egyik eszköze, a teljes folyamat csupán 20-25%-át teszi ki és számos összetevőnek teljesülnie kell, hogy valódi sikereket érjünk el vele.

21 FACEBOOK KAMPÁNY: KERÜLJÖN SZEMÉLYES KAPCSOLATBA ÜGYFELEIVEL! Facebook rajongói oldalak létrehozása, egyedi borító- és profilképek, Facebook posztok írása, reklámanyagok, honlapcikkek megosztása, közösségi médiakezelés szaktanácsadás, oktatóanyagok

22 Keressen minket bátran!

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN. A linképítés jelentős szerepe

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN. A linképítés jelentős szerepe MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN A linképítés jelentős szerepe Konzulens: Damjanovich Nebojsa Vendégoktató Ujfalusi Anna Nappali tagozat Kereskedelem

Részletesebben

AZ ÉV HONLAPJA PÁLYÁZAT SZEREPE A HAZAI ONLINE MARKETING KULTÚRA FEJLŐDÉSÉBEN

AZ ÉV HONLAPJA PÁLYÁZAT SZEREPE A HAZAI ONLINE MARKETING KULTÚRA FEJLŐDÉSÉBEN BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK Nappali Tagozat Nemzetközi marketing szakirány AZ ÉV HONLAPJA PÁLYÁZAT SZEREPE A HAZAI ONLINE MARKETING KULTÚRA

Részletesebben

Keresõoptimalizálás Avagy hogyan használjuk ki a legjobb ingyenes reklámfelületet, a keresõket

Keresõoptimalizálás Avagy hogyan használjuk ki a legjobb ingyenes reklámfelületet, a keresõket Keresõoptimalizálás Avagy hogyan használjuk ki a legjobb ingyenes reklámfelületet, a keresõket A Google neve mára gyakorlatilag összeforrott az internetes kereséssel, ha valamilyen információra van szükségünk,

Részletesebben

Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja

Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja A KIADVÁNY A VÁLLAKOZÓI AKADÉMIA CÍMŰ RENDEZVÉNYSOROZAT TAPASZTALATAI ALAPJÁN KÉSZÜLT. Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja Az elvektől az eszközökig Miért szükséges a marketing? Hogyan készíthetünk

Részletesebben

I. Előszó Marketing InnovÁtor II. Bevezetés kitűnni a tömegből megfelelő módon kommunikálva GRAFIKA

I. Előszó Marketing InnovÁtor II. Bevezetés kitűnni a tömegből megfelelő módon kommunikálva GRAFIKA I. Előszó Kedves olvasó! Üdvözöllek az Marketing InnovÁtor olvasóinak táborában! Bízom benne, hogy tudok számodra hasznos információkkal szolgálni a marketing terén. Ötlettáramat úgy próbáltam megfogalmazni

Részletesebben

1 Bevezetés... 2. 3 Kiemelt referenciáink... 8 AlkotóPortál Develor Bástya könyvesbolt HTMIK Mobicom, grafikai tervezés

1 Bevezetés... 2. 3 Kiemelt referenciáink... 8 AlkotóPortál Develor Bástya könyvesbolt HTMIK Mobicom, grafikai tervezés 1 Tartalom 1 Bevezetés...... 2 2 A Yohhanan Graphics bemutatása....... 3 Szolgáltatásaink Online Marketing Arculatok kialakítása Statikus honlapok készítése Dinamikus honlapok készítése Animációk kivitelezése

Részletesebben

Facebook alapok roppant kedvelt és hatásos marketing eszköz olcsó, sok embert el lehet vele érni és egyszerű Miben segít?

Facebook alapok roppant kedvelt és hatásos marketing eszköz olcsó, sok embert el lehet vele érni és egyszerű Miben segít? Facebook alapok A facebook nem csupán egy sikeres közösségi oldal, melyet kizárólag fiatalok használnak kapcsolat tartásra, de egy roppant kedvelt és hatásos marketing eszköz, reklám csatorna is! Alkalmas

Részletesebben

Hogyan lesz profit termelő a weboldalad? A sikeres weboldal titka

Hogyan lesz profit termelő a weboldalad? A sikeres weboldal titka Hogyan lesz profit termelő a weboldalad? A sikeres weboldal titka Sok szeretettel üdvözlök mindenkit! Ha nem haragudtok meg, akkor tegeznélek titeket, így könnyebb lesz megosztani tapasztalataimat. Erdélyi

Részletesebben

Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten?

Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? Villányi Balázs Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? onlinemarketinges.hu Előszó 1 Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? És egyáltalán: mi az, hogy siker az Interneten?

Részletesebben

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK NAPPALI TAGOZAT MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ SZAKIRÁNY

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK NAPPALI TAGOZAT MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ SZAKIRÁNY BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK NAPPALI TAGOZAT MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ SZAKIRÁNY SZÖVEGES KERESŐHIRDETÉSEK HATÉKONY HASZNÁLATA A GOOGLE ADWORDS RENDSZERÉBEN

Részletesebben

Arra gondoltam, ha valamit sok vállalkozó megkérdez, akkor arra érdemes pontos választ adni. Mit szólnál hozzá, ha a más kárából tudnál tanulni?

Arra gondoltam, ha valamit sok vállalkozó megkérdez, akkor arra érdemes pontos választ adni. Mit szólnál hozzá, ha a más kárából tudnál tanulni? 13+1 honlap hiba Téged is egyre jobban szorít a cipő? Pontosan azt érzed, amit az egyik vállalkozótársad úgy fogalmazott meg, hogy Vágni lehet a feszültséget a vevőkért vívott harcban? Az elmúlt másfél

Részletesebben

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére Közösségi marketing csomag hotelek, panziók, apartmanok részére 1. A Közösségi marketing hotelek részére tartalma és célja Ezt a programcsomagot azoknak a hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak hoztuk létre,

Részletesebben

Hol vérzik el a weblapok háromnegyede? Honlapszövegírás hatékonyan

Hol vérzik el a weblapok háromnegyede? Honlapszövegírás hatékonyan 1 Előszó Hol vérzik el a weblapok háromnegyede? Ezt az írást egy rövid bevezetőnek szántam arra, hogyan lehet az interneten megfogalmazni hatékonyan az üzeneteinket. Ugyan megfogadtam, hogy tanítani nem

Részletesebben

Debreceni Egyetem Informatika Kar. Keresőmarketing és weblap optimalizálás. Témavezető: Készítette:

Debreceni Egyetem Informatika Kar. Keresőmarketing és weblap optimalizálás. Témavezető: Készítette: Debreceni Egyetem Informatika Kar Keresőmarketing és weblap optimalizálás Témavezető: Dr. Rutkovszky Edéné Egyetemi tanársegéd Készítette: Cselényi Dávid Informatika tanár szak Debrecen 2008 1 Bevezetés...

Részletesebben

EDUTUS FŐISKOLA. TARTALOMMARKETING avagy, hogyan legyünk e-llenállhatatlanok

EDUTUS FŐISKOLA. TARTALOMMARKETING avagy, hogyan legyünk e-llenállhatatlanok EDUTUS FŐISKOLA TARTALOMMARKETING avagy, hogyan legyünk e-llenállhatatlanok Konzulens: Damjanovich Nebojsa Készítette: Pásztor Krisztina Konzulens titulusa: Vendégoktató Szakirány: Online marketing 2013

Részletesebben

Tóth Mihály E-KERESKEDJ OKOSAN Praktikus útmutató webáruház üzemeltetőknek

Tóth Mihály E-KERESKEDJ OKOSAN Praktikus útmutató webáruház üzemeltetőknek Tóth Mihály E-KERESKEDJ OKOSAN Praktikus útmutató webáruház üzemeltetőknek Író: Tóth Mihály Első kiadás Minden jog fenntartva. A könyv - a kiadó írásos jóváhagyása nélkül - sem egészében, sem részleteiben

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT DOMJÁN ZSÓFIA

SZAKDOLGOZAT DOMJÁN ZSÓFIA SZAKDOLGOZAT DOMJÁN ZSÓFIA 2010 BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK NAPPALI tagozat MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ szakirány A KÖZÖSSÉGI MÉDIA TÉRNYERÉSE AZ ONLINE MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓBAN

Részletesebben

A sikeres webáruház titkai

A sikeres webáruház titkai A sikeres webáruház titkai 1 Bevezetés Mitől sikeres egy webáruház? Sokan felteszik ezt a kérdést, mielőtt webáruházat indítanának az interneten. Sokszor bele sem gondolnak, milyen apróságokon múlhat a

Részletesebben

Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING

Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING Témavezető: Dr. Erdey László Egyetemi docens Készítette: Bauch Réka Gazdaságinformatika Debrecen 2009 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés...4

Részletesebben

A KÖZÖSSÉGI MARKETING ALAPJAI

A KÖZÖSSÉGI MARKETING ALAPJAI A KÖZÖSSÉGI MARKETING ALAPJAI Tartalomjegyzék WEB 2.0 2 MILYEN MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK VANNAK? 3 A KÖZÖSSÉGI OLDALAK, MINT HATÉKONY WEBMARKETING ESZKÖZÖK 4 FACEBOOK 6 MI IS AZ A FACEBOOK? 6 MIÉRT FONTOS

Részletesebben

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK. NAPPALI tagozat. NEMZETKÖZI MARKETING szakirány

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK. NAPPALI tagozat. NEMZETKÖZI MARKETING szakirány BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK NAPPALI tagozat NEMZETKÖZI MARKETING szakirány A MAGYAR MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK MARKETINGTEVÉKENYSÉGÉNEK BEMUTATÁSA

Részletesebben

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka A hatékony weboldalak 9 titka Hogyan mutasd be a cégedet, és terméked az interneten úgy, hogy túléld a sorsdöntő első

Részletesebben

MARKETING I. BMEGT20AT03

MARKETING I. BMEGT20AT03 MARKETING I. BMEGT20AT03 gyakorlat Bódy András sibo0i Garami Judit hyiy2i Kovács Vanda hnycnu Szukits Bettina tbfoma Tartalomjegyzék - Feladatok 1. feladatkör - Piaci fogalmak, a vállalat makro- és mikrokörnyezete

Részletesebben

BalatonBútor ARCULATI ANYAGA

BalatonBútor ARCULATI ANYAGA A BALATON BÚTORGYÁR RT. ARCULATÁNAK FRISSÍTÉSE A Balaton Bútor Rt. több mint 100 éves múltra tekint vissza, az 1896-os alapítása óta folyamatos változásokon, fejlesztéseken ment keresztül. Mára a cég fontos

Részletesebben

ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt.

ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK H-1142 Budapest, Kassai utca 75 Tel.: (+36) 1 872-1300 Fax: (+36) 1 872-1399 Helpdesk: (+36) 1 872-1310 E-mail: info@atsystems.hu Web: www.atsystems.hu

Részletesebben

Debreceni Egyetem Informatika kar. Reklám az Interneten

Debreceni Egyetem Informatika kar. Reklám az Interneten Debreceni Egyetem Informatika kar Reklám az Interneten Témavezető: Dr. Erdey László egyetemi docens Készítette: Jánvári Eszter gazdaságinformatikus hallgató Debrecen 2009 Az, hogy készített egy honlapot,

Részletesebben

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni?

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni? Szolgáltatásaink Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért Készülékfüggetlen megjelnítés. Google AdWords fizetős hirdetések Szeretne a Google találati lista elején állni? Arculattervezés az egységes

Részletesebben

8. Promóció, reklám, kommunikáció

8. Promóció, reklám, kommunikáció 8. Promóció, reklám, kommunikáció Az intézkedés célja és indokoltsága: Egy tematikus út esetében a fejezet címében szereplő tevékenységek a Palóc Út üzenetének eljuttatása a célközönséghez a legfontosabb

Részletesebben