Hivatalos tájékoztatás:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hivatalos tájékoztatás:"

Átírás

1 Azok a csapatok, amelyeknek még tartozásuk van, legkésőbb MÁJUS 24-ig rendezzék azt! Versenybizottság A én az időjárási viszonyok miatt elmaradt II. o. bajnoki forduló én (PÉNTEKEN) kerül megrendezésre! A Versenybizottság törli a III.o-ban november 13-án lejátszott Corps AMT (3:2) mérkőzés eredményét Fényi Róbert (Corps) jogosulatlan játéka miatt és a 3 pontot 3:0-s gólkülönbséggel a vétlen AMT csapatnak írja jóvá. Egyúttal Fényi Róbertet november 11-ig ELTILTJA a Városi Bajnokság küzdelmeitől. Ezen felül a Corps csapatától 6 büntetőpontot levon. A április 18-ára kisorsolt MÁV Trakció MOL IV.o. mérkőzés április 19-én (pénteken) 17:30-kor kerül megrendezésre! A Versenybizottság vizsgálatot folytat a Corps csapatának játékosa, Fényi Róbert jogosulatlan játéka miatt! Az As A Solar csapata hivatalosan megóvta a III.o-ban án lejátszott Bowling Center As A Solar (6:3) mérkőzést Sefsali Zelfo és Poqaj Armend (mindkettő Bowling Center) jogosulatlan játéka miatt. Az óvást a Versenybizottság vizsgálja!

2 A II.o. 4. fordulójában félbeszakadt Aréna Calcio mérkőzés 3 pontját 3-0-s különbséggel az Aréna csapata kapja meg! A III.o. Total Sport Buil & Job mérkőzés án (csütörtökön) kor kerül lejátszásra. A III.o. MH86 Realba mérkőzés án (kedden) kor kerül lejátszásra. A Versenybizottság helyben hagyja az I.o. 1. fordulójában félbeszakadt Reálspedíció Castrum-ex (2:10) és a 7. fordulóban félbeszakadt Reálspedíció Stabil (0:10) mérkőzések eredményeit! A következő Fegyelmi Tárgyalás én (péntek) kor lesz a B épületben! A Versenybizottság beidézi fegyelmi tárgyalásra a IV.o. Vád-Law - Szolnok Pláza mérkőzésen kiállított játékost, Deák Róbertet (Pláza)! A Versenybizottság beidézi fegyelmi tárgyalásra a II.o. Csontos - Aréna mérkőzésen a kispadról elküldött játékost, Szabadi Lászlót (Aréna)! én (szerda) a Senior osztály, án (csütörtök) a IV. osztály és én (péntek) az I. osztály mérkőzései az eredetileg kiírt időponthoz képest 30 perccel később kezdődnek! augusztus 22-án (szerdán) tól a Műfüves pályák melletti B épület aulájában (Józsi Büféje mögött) CSAPATVEZETŐI szezonnyitó- ÉRTEKEZLETET TARTUNK. A téma fontosságára való tekintettel megjelenésetekre feltétlenül számítunk!

3 A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Őszi szezonjának kezdete: augusztus 27. (hétfő / II. o) Azok a csapatok akik még nem adták le nevezésüket sürgősen pótolják, mert addig a sorsolásokat sem tudom elkészíteni! A Szolnoki Sportcentrum idén is megrendezi hagyományos NYÁRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNÁJÁT! Nevezési díj: Ft / csapat (jv-i díjjal együtt). Nevezni a ös telefonszámon vagy a v.bajnoksag@gmail.com címen lehet! A Bonszer csapata kizárásra került a III.o. küzdelmeiből második ki nem állás miatt! A Silver Profi Bonszer mérkőzés 3 pontja 3:0-val a Silver Profi csapatának kerül jóváírásra! A Versenybizottság beidézi fegyelmi tárgyalásra a án, kor lejátszott Figaro Szolnok Pláza mérkőzésen kiállított Deák Róbertet (Pláza)! A Versenybizottság beidézi fegyelmi tárgyalásra a án, kor lejátszott Szolnok Pláza Bumeráng mérkőzésen véglegesen kiállított Kálmán Attilát (Bumeráng)! A Versenybizottság beidézi fegyelmi tárgyalásra a én, kor lejátszott Ferrari - Stabil mérkőzésen véglegesen kiállított Bazsonyi Bencét (Ferrari) és Honos Istvánt (Stabil)!

4 A Versenybizottság beidézi fegyelmi tárgyalásra a én, kor lejátszott ASM ZT Trans mérkőzésen véglegesen kiállított Bíró Zoltánt (ASM)! A fegyelmi tárgyalás én kor lesz a B épületben! Kérek minden érintettet a megjelenésre! VERSENYBIZOTTSÁG A vihar miatt a 46. percben félbeszakadt Realba MH 86 (1-6) mérkőzést Versenybizottsági döntés alapján a pályán elért eredménnyel írja jóvá! A mérkőzés 3 pontját az MH 86 csapata kapja! A május 14-ére (hétfő) kisorsolt II.o. forduló ELMARAD! Pótlására május 28-án (hétfőn) kerül sor! A III.o 6. fordulójából elhalasztott AMT As A Solar mérkőzés május 7-én (hétfőn) kor kerül lejátszásra! A Versenybizottság elnöke a Stabil Hellas mérkőzésen történtek miatt kiszabott eltiltások után beérkezett fellebbezéseket elbírálta és a következő döntéseket hozta: Szádvári Gergő és Szatmári Róbert eltiltását 3 mérkőzésről 1 (egy) mérkőzésre enyhíti. Bokor József eltiltását 3 mérkőzésről 6 (hat) mérkőzésre súlyosbítja.

5 Ezen felül Nagy Csaba április 12-ig szóló eltiltását a 2012/2013-as Bajnokság végéig szóló eltiltássá módosítja! Pataki Bélát a Fegyelmi Bizottság február 28-ig a Szolnok Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságtól való mindennemű szerepléstől ELTILTOTTA. A Fegyelmi Bizottság döntését a Versenybizottság elnöke helybenhagyta. Molnár Istvánt a Fegyelmi Bizottság 6 mérkőzésre ELTILTOTTA. A Fegyelmi Bizottság döntését a Versenybizottság elnöke helybenhagyta. Az I.o. tavaszi 2. fordulójából elhalasztott ZT Trans Stabil mérkőzés án (hétfőn) kor kerül megrendezésre. A Versenybizottság a március 30-án 2-0-s Mamut vezetésnél félbeszakadt Stabil Mamut mérkőzés eredményét 3-0-val a Mamut javára írja jóvá! A Versenybizottság hivatalosan elhalasztja a április 6-án re kiírt ZT Trans Stabil mérkőzést. A fegyelmi eljárás alatt álló Stabil játékosok játékjoga az eljárás idejére fel van függesztve! A Versenybizottság beidézi fegyelmi tárgyalásra a án, ra kiírt, de az 1. félidő 24. percében félbeszakadt Stabil Mamut mérkőzésen történtek miatt a Stabil csapatából Molnár István,

6 Nagy Csaba, Szádvári Gergő, Szatmári Róbert és Bokor József játékosokat és Pataki Béla csapatvezetőt! A Versenybizottság beidézi fegyelmi tárgyalásra a án, kor lejátszott Reálspedíció ASM mérkőzésen véglegesen kiállított Bíró Gábort és a mérkőzésen a kispadtól elküldött, eltiltás alatt álló Perényi Zoltánt! A fegyelmi tárgyalás én kor lesz a B épületben! Kérek minden érintettet a megjelenésre! Tisztelt Csapatvezetők, játékosok! VERSENYBIZOTTSÁG március 8-án (csütörtökön) kor csapatvezetői értekezletet tartunk a B épületben, a Józsi büféje mögötti teremben. Az e- mailben kiküldött változások megbeszélése miatt a megjelenésre feltétlenül számítunk! VERSENYBIZOTTSÁG A Versenybizottság törli a IV.o-ban szeptember 8-án lejátszott Moldován Start-Nesztor (3:4) és a november 17-én lejátszott MRFK Start-Nesztor (2:3) mérkőzések eredményeit Medvegy Zsolt (Start-Nesztor) jogosulatlan játéka miatt és a 3 pontot 3:0-s gólkülönbséggel a vétlen Moldován és MRFK csapatainak írja jóvá. Egyúttal Medvegy Zsoltot november 25-ig ELTILTJA a Városi Bajnokság küzdelmeitől.

7 A Versenybizottság 6 pontot levon az I.o-ban szereplő Huta Plast csapatától, mivel játékosuk, Martok Zsolt a szezon közben az NB IIIban szereplő Jánoshida csapatához igazolt. Egyúttal Martok Zsoltot szeptember 23-ig ELTILTJA a Városi Bajnokság küzdelmeitől. A Versenybizottság törli a III. o.-ban lejátszott Hospital Realba mérkőzés pályán elért eredményét Püspöki Ádám jogosulatlan játéka miatt és 3-0-val a vétlen, Realba csapatának adja a 3 pontot, valamint a Hospital csapatától 3 büntetőpontot levon! A Versenybizottság Nagy Csabát (I.o. Stabil) sportszerűtlen magatartás miatt beidézi a Fegyelmi Bizottság soron következő ülésére. Tisztelt csapatvezetők, játékosok! A csapatok fényképezésére ig kerül sor. Kérek minden csapatot a minél nagyobb létszámú megjelenésre! Tisztelt csapatvezetők, játékosok! augusztus 23-án (kedden) tól a Műfüves pályák melletti B épület aulájában (Józsi Büféje mögött) CSAPATVEZETŐI szezonnyitó- ÉRTEKEZLETET TARTUNK. A téma fontosságára való tekintettel megjelenésetekre feltétlenül számítunk! A nevezési költségek a következőképpen alakulnak: I., II.,III.,IV. osztályok: 13 x 4.500FT pályahasználati díj. Senior osztály : 10 x 4.500FT pályahasználati díj. A nevezési költségeket a csapatoknak az értekezleten kell befizetniük!

8 A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Őszi szezonjának kezdete: augusztus 29. (hétfő / II. o) augusztus 20-a után a pályabérléssel kapcsolatban is engem keressetek Tel.: Sporttˡrsi üdvözlettel: Agdzcs János (Sportcentrumi Tisztelt Csapatvezetők! A 2011/2012-es Szolnok Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságra a nevezési díjakat (22.000Ft/csapat) augusztus első hetében, augusztus 1-5-ig kell befizetni. A befizetés személyesen, a Szolnoki Sportcentrumban történik a Szervezési csoportnál ( a kis, rácsos ablakú épületben, az A főépület mellett)! július 25. Agócs János szervező tel.:

Hivatalos tájékoztatás:

Hivatalos tájékoztatás: A Szolnoki Sportcentrum idén is megrendezi hagyományos NYÁRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNÁJÁT! Nevezési díj: 32.000 Ft / csapat (jv-i díjjal együtt). Nevezni a 06-20-389-2065-ös telefonszámon vagy a v.bajnoksag@gmail.com

Részletesebben

A Szolnok Városi Kispályás Bajnokság tavaszi menetrendje. hétfő kedd szerda csütörtök péntek

A Szolnok Városi Kispályás Bajnokság tavaszi menetrendje. hétfő kedd szerda csütörtök péntek Március A Szolnok Városi Kispályás Bajnokság 2014. tavaszi menetrendje hétfő kedd szerda csütörtök péntek 24 25 26 27 28 II. o. - 1. ford. II. o. - 2. ford. IV. o. - 1. f. 31 II. o. - 3. ford. Április

Részletesebben

Fegyelmi határozatok

Fegyelmi határozatok Fegyelmi határozatok A Fegyelmi bizottság 2015. 06. 11-én ülésezett Rácz Imre (I. o., Épszigker-Romix) a Fegyelmi Szabályzat 83. szakasz 1. bekezdésének b pontja, illetve az Egységes Verseny- és Fegyelmi

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 45. szám FEGYELMI

Részletesebben

38/2016. (11.17.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

38/2016. (11.17.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

Nyári labdarúgó bajnokság Versenyszabályzata

Nyári labdarúgó bajnokság Versenyszabályzata 06-56-513-561 06-56-513-562 Nyári labdarúgó bajnokság Versenyszabályzata Nyári bajnokság versenyszabályzat I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK: (2013. júl. 9. aug. 23.) 1. A bajnokságban mindenki saját felelősségére

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 14. szám 2016.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 2/2016 (01.19.) számú Hivatalos Értesítő 2016.01.19. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 5. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 3/2016 (02.15.) számú Hivatalos Értesítő 2016.02.15. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 5. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

17/2019. (06.12.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

17/2019. (06.12.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ

F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ 1. / Játékvezetők. A kisorsolt bajnoki mérkőzésre a játékvezetőket a ME Sportiroda

Részletesebben

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása Nevezni április 10-ig lehet!!! Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság 2012. évi versenykiírása A bajnokság célja: A bajnoki rendszer keretében a lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. öregfiú csapatok

Részletesebben

37/2018. (10.12.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

37/2018. (10.12.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4030 Debrecen, Rigó u.1. Web: www.mlsz.hu / adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 22. szám 2018. november 27. FEGYELMI

Részletesebben

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG 5/2018 (02.16.) számú Hivatalos Értesítő 2018.02.16. Tel.: +36-72-212-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla

Részletesebben

16/2015. (05.08.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

16/2015. (05.08.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

19/2018. (05.25.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

19/2018. (05.25.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

15/2017. (05.25.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

15/2017. (05.25.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

CSAPATVEZETİI ÉRTEKEZLET 2009. szeptember 17.-én 18.00 óra! (tiszaligeti Városi Sportcsarnok Konferenciaterme)

CSAPATVEZETİI ÉRTEKEZLET 2009. szeptember 17.-én 18.00 óra! (tiszaligeti Városi Sportcsarnok Konferenciaterme) I. osztály elsı fordulója II. osztály elsı fordulója CSAPATVEZETİI ÉRTEKEZLET 2009. szeptember 17.-én 18.00 óra! (tiszaligeti Városi Sportcsarnok Konferenciaterme) 1. 2009. szeptember 25. (péntek) 17.00;

Részletesebben

41/2018. (11.09.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

41/2018. (11.09.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 17/2011 (08.23.) számú Hivatalos Értesítő 2011.08.23. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 Hirdetmény... 12 2 Versenybizottsági határozatok 286/2011. (08.03) számú határozat

Részletesebben

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014 / 2015 FŐTÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TÁMOGATÓ: 1.) A futsal bajnokság célja: A futsal népszerűsítése. I. FUTSAL BAJNOKSÁG A mérkőzések

Részletesebben

Versenybizottság határozatai. időpontjában november 18. (péntek) 10:00 óráig egyezzenek meg! Az új időpontot 2016.

Versenybizottság határozatai. időpontjában november 18. (péntek) 10:00 óráig egyezzenek meg! Az új időpontot 2016. MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-43 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

32/2015. (09.03.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

32/2015. (09.03.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 6. szám 2017.

Részletesebben

36/2018. (10.04.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

36/2018. (10.04.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

39/2018. (10.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

39/2018. (10.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 37. szám FEGYELMI

Részletesebben

42/2017. (12.06.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő

42/2017. (12.06.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-44 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

35/2018. (09.28.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

35/2018. (09.28.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

A Fegyelmi Bizottság határozatai

A Fegyelmi Bizottság határozatai 11. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ A Fegyelmi Bizottság határozatai Budapest, 2009. június 10. Iktatószám: /2009 I-180/2008-09. Az FB Bogunovic Milant a Diósgyőri FC Kft. sportszervezet labdarúgóját az FSZ 8.

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 15. szám FEGYELMI

Részletesebben

25/2017. (08.18.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

25/2017. (08.18.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

I. ENERGOTT TEREMLIGA

I. ENERGOTT TEREMLIGA I. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2011/2012 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MÉDIATÁMOGATÓ: RÁDIÓ 24, DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP, DLSZ

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4030 Debrecen, Rigó u. 1. Web: adatbank.mlsz.hu/ www.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 41. szám FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATAI

Részletesebben

A VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014. év ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014. év ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014. év ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1./ A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság célja: Els sorban a labdarúgást nem aktívan végz k részére rendszeres és

Részletesebben

7/2018. (03.14.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

7/2018. (03.14.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

13/2016. (05.04.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

13/2016. (05.04.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

EGYSÉGES VERSENY- ÉS FEGYELMI SZABÁLYZAT

EGYSÉGES VERSENY- ÉS FEGYELMI SZABÁLYZAT EGYSÉGES VERSENY- ÉS FEGYELMI SZABÁLYZAT ÉRVÉNYES: 2016. AUGUSZTUS-TÓL FAIR PLAY MINDENEK KIADT TA: A VERSENYBIZOTTSÁG ELŐTT!!! 1.Általános rendelkezések A szolnoki kispályás műfüves labdarúgó bajnokság

Részletesebben

36/2018. (11.14.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

36/2018. (11.14.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-44 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

VERSENYÜGYI HATÁROZATOK ( )

VERSENYÜGYI HATÁROZATOK ( ) VERSENYÜGYI HATÁROZATOK (2015. 06.16.) Megyei II.o.: 474/2014-2015 sz. VB. határozat: A VB. a 2015.06.13.-án elmaradt Egerszóláti SK Lőrinci VSC Megyei II.o. felnőtt bajnoki mérkőzés ügyében, a hivatalos

Részletesebben

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG 4/2018 (02.09.) számú Hivatalos Értesítő 2018.02.09. Tel.: +36-72-212-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 07/2014 (02.24.) számú Hivatalos Értesítő 2014.02.24. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 8. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

34/2016. (10.21.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

34/2016. (10.21.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

17/2018. (05.18.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

17/2018. (05.18.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

17/2017. (06.08.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

17/2017. (06.08.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

13/2018. (04.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

13/2018. (04.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

III. ENERGOTT TEREMLIGA

III. ENERGOTT TEREMLIGA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4030 Debrecen, Rigó u. 1. Web: adatbank.mlsz.hu/ www.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 36. szám FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATAI

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

18/2016. (06.09.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

18/2016. (06.09.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

16/2016. (05.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

16/2016. (05.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATAI : Határozat

Részletesebben

14/2018. (05.04.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

14/2018. (05.04.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 22/2013 (09.19.) számú Hivatalos Értesítő 2013.09.19. Tartalom Versenybizottsági határozatok 3. oldal 2 Versenybizottsági határozatok 383/2013 (09.12.) számú határozat A 2013.

Részletesebben

MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-43 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 11/2012 (05.30.) számú Hivatalos Értesítő 2012.05.30. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 109/2012 (05.11.) számú határozat A Kecskeméti

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 04/2015 (02.16.) számú Hivatalos Értesítő 2015.02.16. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 9. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

36/2015. (10.01.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

36/2015. (10.01.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: www.fmlsz.hu Adószám: 19020848-2-43 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 27/2012 (12.06.) számú Hivatalos Értesítő 2012.12.06. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 KÖZLEMÉNY... 6 2 Versenybizottsági határozatok 422/2012 (11.28.) számú határozat

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

9/2017. (04.13.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

9/2017. (04.13.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 25/2013 (11.13.) számú Hivatalos Értesítő 2013.11.13. Tartalom Versenybizottsági határozatok 3. oldal 2 Versenybizottsági határozatok 459/2013 (11.06.) számú határozat A 2013.

Részletesebben

31/2018. (10.10.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

31/2018. (10.10.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-44 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

EGYSÉGES VERSENY- ÉS FEGYELMI SZABÁLYZAT

EGYSÉGES VERSENY- ÉS FEGYELMI SZABÁLYZAT EGYSÉGES VERSENY- ÉS FEGYELMI SZABÁLYZAT ÉRVÉNYES: 2014. AUGUSZTUS-TÓL FAIR PLAY MINDENEK KIADT TA: A VERSENYBIZOTTSÁG ELŐTT!!! 1.Általános rendelkezések A városi kispályás műfüves labdarúgó bajnokság

Részletesebben

37/2018. (11.21.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

37/2018. (11.21.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-44 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

5/2015. (03.05.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

5/2015. (03.05.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

6./2014.(09.25.) sz. Hivatalos Értesítő

6./2014.(09.25.) sz. Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Nógrád Megyei Igazgatósága Cím: 3100 Salgótarján Bartók Béla út 10 Telefon: 06-32-432-077 Fax: 06-32-432-077 E-mail: nograd@mlsz.hu E-mail: nogradlasz@indamail.hu 6./2014.(09.25.)

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 07/2013 (03.27.) számú Hivatalos Értesítő 2013.03.27. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 047/2013 (03.15.) számú határozat A 2012-2013.

Részletesebben

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13.

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. V. Z E U S N Y Á R I F O C I F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA V. Z E U S N Y Á R I F O C I

Részletesebben

40/2017. (11.22.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő

40/2017. (11.22.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-44 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 50. szám 2018.

Részletesebben

6/2015-2016 sz. Közlöny

6/2015-2016 sz. Közlöny 700 Szekszárd, Keselyűsi út 3. 6/205-206 sz. Közlöny Szekszárdi Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 205-206. év 5. JÁTÉKNAP EREDMÉNYEI I. PÁLYA ford dátum idő hazai csapat - vendég csapat ered Pont 5

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4030 Debrecen, Rigó u. 1. Web: adatbank.mlsz.hu/ www.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATAI H I V A T A L O S L A P 45.

Részletesebben

1/2018. (01.05.) számú Megyei Hivatalos Értesítő

1/2018. (01.05.) számú Megyei Hivatalos Értesítő Sorszám: Verseny bizottsági ülés időpontja: 540. 2017.12.13 határozat száma: 541/2017 1/2018. (01.05.) számú Megyei Hivatalos Értesítő Egyesület neve: Őriszentpéter SE VERSENYBIZOTTSÁG HATÁROZATAI Őriszentpéter

Részletesebben

Fegyelmi Bizottság határozatai

Fegyelmi Bizottság határozatai 5. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Fegyelmi Bizottság határozatai Budapest, 2009. március 30. Iktatószám: /2009 I-121/2008-09. Az FB Simek Pétert az Újpest FC Kft. sportszervezet labdarúgóját az FSZ 8. (1) bekezdés

Részletesebben

36/2017. (10.25.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

36/2017. (10.25.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-44 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 9. szám FEGYELMI

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4030 Debrecen, Rigó u. 1. Web: adatbank.mlsz.hu/ www.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATAI H I V A T A L O S L A P 11.

Részletesebben

18/2015. (05.22.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

18/2015. (05.22.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

3/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 3. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 3. FORDULÓ U-21-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT

3/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 3. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 3. FORDULÓ U-21-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatósága Telefonok: 74/511-123 7100 Szekszárd, Keselyűsi u 3. 74/511-124 E-mail: tolna@mlsz.hu Fax: 74/412-857 Honlap cím: www.tolnalsz.hu 3/2013-2014 sz. Hivatalos

Részletesebben

33/2018. (10.25.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

33/2018. (10.25.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-44 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4030 Debrecen, Rigó u. 1. Web: adatbank.mlsz.hu/ www.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 46. szám FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATAI

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 01/2013 (01.14.) számú Hivatalos Értesítő 2013.01.14. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 428/2012 (12.05.) számú határozat A 2012. december

Részletesebben

17/2015. (05.15.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

17/2015. (05.15.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 03/2014 (01.27.) számú Hivatalos Értesítő 2014.01.27. Tartalom Jogi Bizottsági határozatok Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 4. oldal 9.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 08/2014 (02.28.) számú Hivatalos Értesítő 2014.02.28. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok Jogi Bizottsági határozatok 3. oldal 6. oldal 8.

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 38. szám FEGYELMI

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 36. szám FEGYELMI

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 10. szám FEGYELMI

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 05/2012 (03.07.) számú Hivatalos Értesítő 2012.03.07. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 25/2012 (02.20.) számú határozat A 2012. február

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4030 Debrecen, Rigó u. 1. Web: adatbank.mlsz.hu/ www.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 40. szám 2019. április 16. FEGYELMI

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai 20. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. szeptember 10. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. augusztus 27-i határozatai 149/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége úgy határozott, hogy a Fegyelmi

Részletesebben

EGYSÉGES VERSENY- ÉS FEGYELMI SZABÁLYZAT

EGYSÉGES VERSENY- ÉS FEGYELMI SZABÁLYZAT EGYSÉGES VERSENY- ÉS FEGYELMI SZABÁLYZAT ÉRVÉNYES: 2018. AUGUSZTUSTÓL FAIR PLAY MINDENEK KIADTA: A VERSENYBIZOTTSÁG ELŐTT!!! 1.Általános rendelkezések A szolnoki kispályás műfüves labdarúgó bajnokság mindenkor

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: Az egyetemi hallgatók játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1) A bajnokság neve: Kiskunmajsai téli teremlabdarúgó bajnokság 2) A bajnokság célja: Az elsősorban Kiskunmajsán élő, futballozni szerető lakosság rendszeres, versenyszerű

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 34. szám FEGYELMI

Részletesebben

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG 7/2018 (03.02.) számú Hivatalos Értesítő 2018.03.02. Tel.: +36-72-212-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla

Részletesebben

31/2016. (09.29.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

31/2016. (09.29.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben