ESZTERGOM ÉS NYERGESÚJFALU TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS. Előterjesztés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ESZTERGOM ÉS NYERGESÚJFALU TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS. Előterjesztés"

Átírás

1 ESZTERGOM ÉS NYERGESÚJFALU TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS 40/ Előterjesztés az Társulási Tanácsa június 9-ei ülésére Tájékoztató a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Társulási Tanács! Az Szervezeti és Működési Szabályzata IV. fejezet pontja alapján a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiak szerint tájékoztatom a Társulási Tanácsot. 20/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) úgy dönt, hogy a Közlekedéstudományi Intézet Közép-dunántúli Regionális Közlekedésszervezési Irodájának (a továbbiakban: Irodát) a közösségi közlekedés 2011/2012. évi menetrendtervezete tárgyában tartott tájékoztatóját elfogadja. 2. A Tanács felkéri az Irodát, hogy vizsgálja meg a Komárom-Budapest közötti vasúti szárnyvonalon közvetlen járat beindításának lehetőségét. 3. A Tanács felkéri a tagtelepülések polgármestereit, hogy május 31-ig küldjék meg Hummel Rudolf kistérségi irodavezetőnek a közösségi közlekedés 2011/2012. évi menetrendtervezetei tárgyában az adott településről beérkezett észrevételeket, javaslatokat. Határidő: 1. pont: azonnal 2. pont: a Társulási Tanács soron következő ülése 3. pont: az észrevételeket, javaslatok megküldésére: május 31. Fenti határozat alapján április 13-án ben tájékoztattuk a Közlekedéstudományi Intézet Közép-dunántúli Regionális Közlekedésszervezési Irodáját (a továbbiakban: Iroda), hogy a Társulás a közösségi közlekedés 2011/2012. évi menetrendtervezete tárgyában tartott tájékoztatójukat elfogadta. Fenti határozat alapján továbbá felkértük az Irodát, hogy vizsgálja meg a Komárom-Budapest közötti vasúti szárnyvonalon a közvetlen járat beindításának lehetőségét is. Fenti határozat alapján a kistérségi irodavezető április 13-án -ben kérte a tagtelepülések polgármestereit, hogy a közösségi közlekedés 2011/2012. évi menetrendtervezetei tárgyában észrevételeiket, javaslataikat május 31-ig küldjék meg a Társulásnak.

2 A beérkezett javaslatokat június 1-jén megküldtük az Irodának. 21/2011. (IV.07.) TTh. Az Társulási Tanácsa a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló évi III. tv. 57. (1) bekezdésében foglalt, általa az Esztergomi kistérségben ellátott családsegítés, nappali ellátás, támogató szolgálat szociális alapszolgáltatási feladatai kapcsán a évben végzett tevékenységéről készített szakmai beszámolóját a határozat mellékletét képező tartalommal - elfogadja. Fenti határozat alapján a Magyar Máltai Szeretetszolgálat esztergomi intézményének vezetőjét április 13-án ben tájékoztattuk arról, hogy a Társulás Társulási Tanácsa elfogadta az Esztergomi kistérségben ellátott családsegítés, nappali ellátás, támogató szolgálat szociális alapszolgáltatási feladatok kapcsán a évben végzett tevékenységükről készített szakmai beszámolót. 22/2011. (IV.07.) TTh. Az Társulási Tanácsa az Életút Egyesület a Sérült Fiatalokért szervezetnek a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló évi III. tv. 57. (1) bekezdésében foglalt, általa ellátott fogyatékosok nappali ellátása szociális alapszolgáltatási feladat kapcsán a 2010-es évről készített a határozat mellékletét képező - szakmai beszámolóját elfogadja. Fenti határozat alapján az Életút Egyesület a Sérült Fiatalokért szervezet vezetőjét április 13-án ben tájékoztattuk arról, hogy a Társulás Társulási Tanácsa elfogadta fogyatékosok nappali ellátása szociális alapszolgáltatási feladat kapcsán a évben végzett tevékenységükről készített szakmai beszámolót.

3 23/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) felkéri a Kistérségi Iroda vezetőjét Hummel Rudolfot, hogy április 15-ig vizsgálja meg, hogy a Magyar Vöröskereszt szervezeti struktúrája milyen lefedettségű és szinkronban van-e az esztergomi kistérség területi határaival, települési lefedettségével. 2. A Tanács felkéri Hummel Rudolfot, hogy a Magyar Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete és a Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság által szervezendő Ingyenes elsősegélynyújtás oktatás iránti keresletet településenként mérje fel, és az összesített igénylistát a szervezőknek küldje meg. Határidő: 1. pont: a lefedettség tisztázására: április pont: a kereslet felmérésére és az összesített igénylista megküldésére: április 30. Fenti határozat alapján a kistérségi irodavezető megvizsgálta, hogy a Magyar Vöröskereszt (a továbbiakban: Vöröskereszt) szervezeti struktúrája milyen lefedettségű. A vizsgálatból adódik, hogy Esztergom, Pilismarót és Dömös település képez egy területi egységet, míg Süttő, Lábatlan, Nyergesújfalu, Bajót, Tát és Mogyorósbánya alkotta települések pedig további egy területi egységet képeznek. Ennek megfelelően egy esztergomi és egy nyergesújfalui helyszínnel kerültek megszervezésre az elsősegélynyújtó tanfolyamok. A kistérségi irodavezető április 13- án levélben mérte fel a tanfolyam iránti igényeket. Az összesített igénylista a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete részére május 11-én került megküldésre. A nyergesújfalui (Térségi Közösségi Ház) és esztergomi (Esztergom Város Polgármesteri Hivatala) helyszínen megszervezett elsősegélynyújtó tanfolyamok május , illetve május én nagy érdeklődés mellett zajlottak le. 24/2011. (IV.07.) TTh. Az Társulási Tanácsa úgy dönt, hogy az Esztergom és Térsége Közbiztonságáért Alapítvány (a továbbiakban: Alapítvány) elnökének az Alapítvány évi tevékenysége tárgyában készített beszámolóját elfogadja. Fenti határozat alapján az Esztergom és Térsége Közbiztonságáért Alapítvány (a továbbiakban: Alapítvány) elnökét április 14-én ben tájékoztattuk arról, hogy az Alapítvány évi tevékenysége tárgyában készített beszámolóját a Társulás Társulási Tanácsa elfogadta.

4 25/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) úgy dönt, hogy a települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló évi CVII. törvény 2. (1) bekezdésének q) pontja szerinti belső ellenőrzés feladat Esztergom Város Polgármesteri Hivatala útján történő ellátását (Süttő, Lábatlan, Nyergesújfalu, Bajót, Mogyorósbánya, Esztergom, Pilismarót, Dömös települések vonatkozásában) a jelenlegi körülmények között nem támogatja, mert a feladatok ellátásával megbízni tervezett Esztergom Város Polgármesteri Hivatalának (a továbbiakban: Hivatal) apparátusát a kistérségi feladatellátás kapcsán jelentkező többletfeladatokkal nem kívánja tovább terhelni. A Társulási Tanács szerint az adósságrendezési eljárásból fakadó többletterhelések miatt - a Hivatal apparátusa jelenleg is túlterhelt és nem rendelkezik kellő kapacitással a többletfeladatok ellátására. 2. A Tanács az 1. pontban megjelölt feladatellátás megszervezését évre felfüggeszti, egyúttal pedig visszavonja a Javaslat a belső ellenőrzés kistérségi szintű megszervezésére tárgyú 72/2010. (XII.09.) TTh. határozatát. A Tanács ugyanakkor a belső ellenőrzés kistérségi szintű megszervezésének elvét továbbra is fenntartja. Fenti határozat alapján április 14-én ben tájékoztattuk a Társulás tagtelepüléseinek jegyzőit, hogy a Társulási Tanács a belső ellenőrzés feladat Esztergom Város Polgármesteri Hivatala útján történő ellátását (Süttő, Lábatlan, Nyergesújfalu, Bajót, Mogyorósbánya, Esztergom, Pilismarót, Dömös települések vonatkozásában) a jelenlegi körülmények között nem támogatja. A jegyzőket e levélben arról is tájékoztattuk, hogy a Társulási Tanács a belső ellenőrzés kistérségi szintű megszervezésének elvét ugyanakkor továbbra is fenntartja. 26/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) úgy dönt, hogy 7/2011.(II.10.) TTh határozatával elfogadott évi költségvetésének Belső ellenőrzés soráról 1000 E Ft-ot átcsoportosít a sport és közművelődési, közgyűjteményi tevékenység (mozgókönyvtári és közművelődési feladatok) sorra. 2. A Tanács az átcsoportosítandó 1000 E Ft-ot a sport és közművelődési, közgyűjteményi tevékenység (mozgókönyvtári és közművelődési feladatok) feladatokon belül az alábbiak szerint osztja meg:

5 Helischer József Városi Könyvtár Esztergom támogatása bruttó Ft a Buzánszky Jenő labdarúgó utánpótlás-nevelési programban való részvétel: bruttó Ft évi Bajót-gyulai sporttábor megrendezése: bruttó Ft évi labatlani sporttábor megrendezése: bruttó Ft évi pilismaróti sporttábor megrendezése: bruttó Ft 3. A Tanács felkéri a Társulás Elnökét, hogy a Munkaszervezet vezetője útján gondoskodjon az 1. pontban szereplő döntés átvezetéséről a Társulás költségvetésének soron következő módosításakor. Határidő: pont: azonnal 3. pont: a költségvetés soron következő módosításának ideje A határozat végrehajtására a Társulás második negyedéves módosításakor kerül sor. 27/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) úgy dönt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom- Esztergom Megyei Igazgatósága (a továbbiakban: Igazgatóság) által elindított Buzánszky kistérségi utánpótlás-nevelési programban részt vesz. 2. A Tanács az 1. pontban szereplő programban való részvételhez a évre a évi költségvetésének sport és közművelődési, közgyűjteményi tevékenység (mozgókönyvtári és közművelődési feladatok) sora terhére bruttó Ft támogatást biztosít az Igazgatóság részére. Felelős: Határidő: Tétényi Éva elnök 1. pont: azonnal, 2. pont: a támogatási szerződés megkötésére: a döntést követő 15 napon belül Fenti határozat alapján a támogatási szerződés mindkét fél által április 28-án került aláírásra.

6 28/2011. (IV.07.) TTh. Az Társulási Tanácsa a határozat mellékletét képező évi belső ellenőrzési jelentést elfogadja. Felelős: Határidő: Tétényi Éva elnök azonnal Fenti határozat alapján április 14-én ben tájékoztattuk a tagtelepüléseket arról, hogy a Társulási Tanács a Társulás munkaszervezetére vonatkozó évi belső ellenőrzési jelentést elfogadta. 29/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) úgy dönt, hogy a Társulás számára évre megállapított normatív hozzájárulásokat megalapozó mutatószámok felülvizsgálata során évre járó Ft összegű többlet normatív támogatást a határozat mellékletét képező tartalommal osztja fel. 2. A Tanács az 1. pontban szereplő összeget utólagos elszámolási kötelezettség mellett - a Magyar Államkincstártól történő beérkezést követő 15 napon belül, együttműködési megállapodások alapján átutalja a feladatot közvetlenül ellátó intézményfenntartó társulások gesztor önkormányzatainak. Határidő: 1. pont: azonnal, 2. pont: a pénzösszegek átutalására a Magyar Államkincstártól történő beérkezését követő 15 napon belül A határozat végrehajtása folyamatban van. 30/2011. (IV.07.) TTh. Az (a továbbiakban: Társulás) Társulási Tanácsa a települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló évi CVII. törvény 4. (3) bekezdése alapján a határozat mellékletét képező tartalommal módosítja a Társulás 7/2010.(II.11.) TTh. határozattal elfogadott évi költségvetését.

7 Fenti határozattal elfogadott tartalom szerint készült el a Társulás évi költségvetési beszámolója, amelyet március 10-én megküldtünk a Magyar Államkincstár Közép-dunántúli Regionális Igazgatóságához. A döntés jóváhagyta a március 10-én megküldött évi költségvetési beszámolót megalapozó számadatokat. 31/2011. (IV.07.) TTh. Az Társulási Tanácsa elfogadja a határozat mellékletét képező tartalommal a évi költségvetési beszámolóját. A Társulás évi összes bevétele ezer forintra, összes kiadása ezer forintra teljesült. A december 31-i bankszámlaegyenleg ezer forint. A évi pénzmaradvány ezer forint, melyből szabad pénzmaradvány ezer forint. A Társulás évi költségvetési beszámolóját március 10-én küldtünk meg a Magyar Államkincstár Közép-dunántúli Regionális Igazgatóságának. A döntés jóváhagyta a március 10-én megküldött évi költségvetési beszámolót. 32/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) évi pénzmaradványát ( Ft) az alábbiak szerint osztja fel: o Esztergom és Térsége Közbiztonságáért Alapítvány évi működési, fejlesztési támogatása: bruttó Ft o Esztergom és Térsége Egészségéért Alapítvány évi működési, fejlesztési támogatása: bruttó Ft o Kistérségi rendezvénysátor karbantartási munkáinak elvégzésére: bruttó Ft o évi közhasznú foglalkoztatáshoz szükséges önrész biztosítására: bruttó Ft 2. A Tanács úgy dönt, hogy az 1. pontban szereplő pénzmaradványból még fennmaradó Ft pénzösszeget költségvetésének Általános Tartalék sorára áthelyezi.

8 3. A Tanács felkéri elnökét az 1. pontban szereplő támogatások tárgyában kötendő támogatási szerződések aláírására, továbbá hogy a 2. pontban szereplő pénzösszeg áthelyezéséről a Munkaszervezet vezetője útján intézkedjen. Felelős: Határidő: Tétényi Éva elnök a támogatási szerződések aláírására a döntést követő 15 napon belül, az Ft átcsoportosítására a költségvetés soron következő módosításakor Az Esztergom és Térsége Egészségéért Alapítvánnyal a támogatási szerződés aláírása április 13-én megtörtént. Az Esztergom és Térsége Közbiztonságáért Alapítvánnyal a támogatási szerződés megkötésére nem került sor, tekintettel arra, hogy napirenden van az Alapítvány megszüntetése. Az Ft pénzösszeg átcsoportosítására a Társulás költségvetésének második negyedéves módosításakor kerül sor. 33/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) úgy dönt, hogy a tulajdonában álló rendezvénysátor karbantartási munkáinak elvégzésével évi pénzmaradványának terhére a Piro Duo Kft.-t (2534 Tát, Gorkij fasor 38.) bízza meg Ft + 25 % Áfa, összesen bruttó Ft összegért. 2. A Tanács felhatalmazza az elnökét, hogy az 1. pontban szereplő tárgyban a szerződést kösse meg. Határidő: a szerződés aláírására a döntést követő 15 napon belül Fenti határozat alapján a rendezvénysátor karbantartási munkáinak elvégzésével kapcsolatos vállalkozási szerződés mindkét fél által történő aláírására április 13-án került sor. 34/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa úgy dönt, hogy Bajót Község Önkormányzatának az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 122/2009. (IX. 17.) FVM rendelet alapján meghirdetett pályázati felhívás az iskolarendszeren kívüli sportlétesítmények kialakításának, felújításának, profilbővítésének, többfunkcióssá tételének és eszközbeszerzésének támogatása című célterületére (célterület azonosító: ) benyújtott és támogatásban részesített, a bajóti labdarúgópálya klubépületének és szurkolói wc-jének felújítását szolgáló pályázati projektje saját forrásának kiegészítéséhez Ft viszsza nem térítendő támogatást nyújt 7/2011. (II.10.) TTh. határozattal elfogadott évi költségvetésének Kistelepülési Alap sora terhére.

9 2. A Társulási Tanács felhatalmazza Elnökét a támogatási szerződés aláírására. A támogatási szerződés megkötése, valamint a támogatás felhasználásával kapcsolatos elszámolás az Kistelepülési Alapjának működéséről szóló Szabályzat szerint történik. Felelős: Határidő: Tétényi Éva elnök 1. pont: azonnal, 2. pont: a támogatási szerződés megkötésére: a döntést követő 15 napon belül Fenti határozat alapján a támogatási szerződés aláírására - mindkét fél által április 18-án került sor. 35/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa úgy dönt, hogy Pilismarót Község Önkormányzatának a közforgalmú, közútpótló folyami révek, kompok és az azokhoz szükséges parti létesítmények, kiszolgáló utak fenntartási, felújítási, valamint új eszköz beszerzési támogatása igénybevételének részletes szabályairól szóló 43/2010. (V.13.) KEH rendelet alapján meghirdetett pályázatra benyújtott, a Pilismarót Duna-part 1827 hrsz, Pilismarót - Zebegény közötti révátkeléshez vezető út és parkoló felújítása című, támogatásban részesített pályázati projektje saját forrásának a kiegészítéséhez Ft vissza nem térítendő támogatást nyújt a 7/2011. (II.10.) TTh. határozattal elfogadott évi költségvetésének Kistelepülési Alap sora terhére. 2. A Társulási Tanács felhatalmazza Elnökét a támogatási szerződés aláírására. A támogatási szerződés megkötése, valamint a támogatás felhasználásával kapcsolatos elszámolás az Kistelepülési Alapjának működéséről szóló Szabályzat szerint történik. Felelős: Határidő: Tétényi Éva elnök 1. pont: azonnal, 2. pont: a támogatási szerződés megkötésére: a döntést követő 15 napon belül Fenti határozat alapján a támogatási szerződés aláírására - mindkét fél által április 18-án került sor.

10 36/2011. (IV.07.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa úgy dönt, hogy Dömös Község Önkormányzatának az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 122/2009. (IX. 17.) FVM rendelet alapján meghirdetett pályázati felhívás az iskolarendszeren kívüli sportlétesítmények kialakításának, felújításának, profilbővítésének, többfunkcióssá tételének és eszközbeszerzésének támogatása című célterületére (célterület azonosító: ) benyújtott és támogatásban részesített, a dömösi futtballpálya (HRSZ 11/5) felújítását szolgáló pályázati projektje saját forrásának kiegészítéséhez Ft vissza nem térítendő támogatást nyújt 7/2011. (II.10.) TTh. határozattal elfogadott évi költségvetésének Kistelepülési Alap sora terhére. 2. A Társulási Tanács felhatalmazza Elnökét a támogatási szerződés aláírására. A támogatási szerződés megkötése, valamint a támogatás felhasználásával kapcsolatos elszámolás az Kistelepülési Alapjának működéséről szóló Szabályzat szerint történik. Felelős: Határidő: Tétényi Éva elnök 1. pont: azonnal, 2. pont: a támogatási szerződés megkötésére: a döntést követő 15 napon belül Fenti határozat alapján a támogatási szerződés aláírására - mindkét fél által április 18-án került sor. 37/2011. (IV.07.) TTh. Az (a továbbiakban: Társulás) Társulási Tanácsa úgy dönt, 7/2011. (II.10.) TTh. határozattal elfogadott évi költségvetésének Általános tartalék sora terhére a Társulás által 2011-ben megrendezendő Bajót-gyulai, lábatlani és pilismaróti sporttáborok megszervezéséhez Ft, összesen bruttó Ft összeget biztosít. A határozat a Társulás költségvetésének második negyedéves módosításakor kerül végrehajtásra.

11 38/2011. (V.05.) TTh. 1. Az Társulási Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) megállapítja, hogy az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás részére Kistérségi Központi Orvosi Ügyeleti szolgáltatás nyújtása tárgyú közbeszerzése során az összességében a legelőnyösebb ajánlatot az Orvosi Ügyelet Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. (4274 Hosszúpályi, Szabadság tér 6.) ajánlattevő adta. 2. A Tanács az Orvosi Ügyelet Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. (4274 Hosszúpályi, Szabadság tér 6.) pályázót nevezi meg nyertes Ajánlattevőként, és felkéri elnökét az eredmény kihirdetésére és az Ajánlattevővel a szerződés megkötésére. 3. A Tanács felkéri elnökét, hogy a központi orvosi ügyelet közös diszpécserszolgálati feladatainak ellátására az Országos Mentőszolgálattal (1055 Budapest, Markó u. 22.) a szerződést kösse meg., a szerződések aláírására a döntést követő 30 napon belül Fenti határozat alapján az Orvosi Ügyelet Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kftvel a szolgáltatási szerződés megkötésére május 24-én került sor. Az Országos Mentőszolgálattal a közös diszpécserszolgálat működtetésére pedig az együttműködési megállapodás aláírására május 31-én került sor. 39/2011. (V.05.) TTh. Az Társulási Tanácsa felkéri a kistérségi irodavezetőt, hogy az esztergomi adósságrendezési eljárást bonyolító pénzügyi gondnoktól (A CONT (O) ROLL Kft.) kérjen írásos állásfoglalást arra vonatkozóan, hogy a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló évi III. törvény 57. (1) bekezdés f) pontja szerinti jelzőrendszeres házi segítségnyújtás szociális alapszolgáltatás tárgyában a Body Guard Hungary Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.- nek, az Esztergom Város Önkormányzatával szemben fennálló bruttó Ft összegű hitelezői igényét az ellátás további zavartalan biztosítása érdekében hogyan lehet soron kívül kifizetni.

12 Fenti határozat alapján május 13-án ben és postai úton is kértük a pénzügyi gondnokot, hogy írásos állásfoglalását adja meg. Az előírt május 18-ai határidőre azonban a pénzügyi gondnoktól - többszöri kérésünk ellenére - írásos állásfoglalás nem érkezett. Esztergom, június. Tétényi Éva elnök

ESZTERGOM ÉS NYERGESÚJFALU TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS. Előterjesztés

ESZTERGOM ÉS NYERGESÚJFALU TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS. Előterjesztés ESZTERGOM ÉS NYERGESÚJFALU TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS 34/2012.06.14. Előterjesztés az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa 2012. június 14-ei ülésére Tájékoztató

Részletesebben

Előterjesztés Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2009. május 28-ai ülésére.

Előterjesztés Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2009. május 28-ai ülésére. Előterjesztés Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2009. május 28-ai ülésére. Tárgy: Tájékoztató az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás működésének tapasztalatairól

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Tárgy: Tájékoztató az Esztergom-Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás működésének tapasztalatairól ( II. félév)

Tárgy: Tájékoztató az Esztergom-Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás működésének tapasztalatairól ( II. félév) ELŐTERJESZTÉS Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2011. április 26-ai ülésére. Tárgy: Tájékoztató az Esztergom-Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás működésének tapasztalatairól

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testületének november 25-ei ülésére.

ELŐTERJESZTÉS Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testületének november 25-ei ülésére. ELŐTERJESZTÉS Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2010. november 25-ei ülésére. Tárgy: Tájékoztató az Esztergom-Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás működésének tapasztalatairól

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 17/2014. (II.19.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. február 19-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/2012. - 19/2012. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 4-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 4-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-17/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja.

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja. B E S Z Á M O L Ó Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. április 27. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Csanádpalota

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-4/2017 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. április 27-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésén meghozott

Részletesebben

A Társulás évi összesített bevételeinek előirányzatai megtalálhatók az 1. számú melléklet 1. számú táblázatában.

A Társulás évi összesített bevételeinek előirányzatai megtalálhatók az 1. számú melléklet 1. számú táblázatában. KAPUVÁR-BELEDI KISTÉRSÉG TÖBBCÉLÚ TÁRSULÁSA KAPUVÁR, FŐ TÉR 1.. napirendi pont KAPUVÁR-BELEDI KISTÉRSÉG TÖBBCÉLÚ TÁRSULÁSA 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK JÓVÁHAGYÁSA A 2014. évi költségvetés összeállításánál

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a társulás által elfogadott szociális koncepció végrehajtásából adódó feladatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S. a társulás által elfogadott szociális koncepció végrehajtásából adódó feladatokról 5. Napirend E L Ő T E R J E S Z T É S a társulás által elfogadott szociális koncepció végrehajtásából adódó feladatokról Rétság Kistérség Többcélú Társulás társulási tanácsa a 24/2008. (VII.25.) számú

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének a 2012. március 21- én tartott rendkívüli nyílt ülésén. JELEN VANNAK: A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Társulási Tanács november 26-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. A Társulási Tanács november 26-i ülésére Balatonfüredi Kistérségi Többcélú Társulás Társulási Tanács ELNÖKE 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: /2009. Előkészítő: Horváth Zsolt ELŐTERJESZTÉS A Társulási Tanács 2009. november 26-i ülésére

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. június 12. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 13-i ülése 1. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 13-i ülése 1. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 13-i ülése 1. számú napirendi pontja Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Előadó: dr. Puskás Imre,

Részletesebben

6./ Beszámoló a Falugondnoki Szolgálat 2014. évi tevékenységéről Előterjesztő: Kiss Lajos polgármester

6./ Beszámoló a Falugondnoki Szolgálat 2014. évi tevékenységéről Előterjesztő: Kiss Lajos polgármester Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 33-5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. április 30-án 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 6-8/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 07. napján (csütörtök)

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. nyílt ülésének könyvéből. 52/2015.(IV.22.) határozat Káva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Monor Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság 2014. évi tűzvédelmi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja.

Részletesebben

15/2016. (02.16.) Kt. határozat

15/2016. (02.16.) Kt. határozat 15/2016. (02.16.) Kt. határozat Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gazdaságfejlesztési tervről, valamint a Forrástérképről szóló beszámolót elfogadja. 16/2016. (02.16.) Kt. határozat

Részletesebben

Előterjesztés a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés március 26-ai ülésére

Előterjesztés a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés március 26-ai ülésére Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés Elnöke Előterjesztés a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2015. március 26-ai ülésére Tárgy: A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2015. évi munkaterve Popovics György,

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS az Esély Szociális Társulás november -i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS az Esély Szociális Társulás november -i ülésére Esély Szociális Társulási Tanács 2040 Budaörs Szabadság út 134. ELŐ TERJESZTÉS az Esély Szociális Társulás 2013. november -i ülésére Tárgy: Az Esély Szociális Társulás 2014. évi költségvetési koncepciója

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/6/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 20-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

1. Döntés Kőszeg Város és Térsége Társulása megszüntetéséről Előterjesztő: Szél Józsefné polgármester

1. Döntés Kőszeg Város és Térsége Társulása megszüntetéséről Előterjesztő: Szél Józsefné polgármester Szám: V/94-15/2017. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. június 23-án 7,45 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetű)

ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetű) ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetű) A Győri Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa a települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló 2004. évi CVII. törvény 4. (1) bekezdése,

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 21-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 21-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 166/2013. (XI. 21.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. november 21-i ülés napirendi pontjait

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz. HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Városi Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

66/2011. (VI. 30.) önkormányzati testületi határozat hozzájárul és támogatja, hogy az E.ON Hungária csoport tagvállalatai és szerződéses partnerei Püspökladány település közvilágítási hálózatán a jövőbeni

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testületének 4/2013.(II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről és a költségvetés végrehajtásának szabályairól Nyergesújfalu

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén 113-2/2008. Jegyző könyv Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén Határozat száma: Tárgya: 8/2008.(I.30.) Családsegítési és gyermekjóléti feladatok ellátására

Részletesebben

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, július 18., kedd. 5. szám

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, július 18., kedd. 5. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. július 18., kedd 5. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. július 18., kedd 5. szám TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2013. június 28-ai ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2013. június 28-ai ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: 2013. június 28-ai ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: megállapította, hogy a közgyűlés mellette szavazott 11 fő (Cserna Gábor, Cserni Lőrinczi Konrád, Nagy Zoltánné, Szabó

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

Tárgy: Javaslat az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatásra vonatkozó igény benyújtására. Dr. Herczeg Tibor

Tárgy: Javaslat az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatásra vonatkozó igény benyújtására. Dr. Herczeg Tibor ELŐTERJESZTÉS VADNA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. MÁJUS 26-AI MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 1385-4/2015/V. MELLÉKLETEK SZÁMA: 1 DB III. NAPIREND Tárgy: Javaslat az önkormányzati

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 18. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 30.) Határozatok: 115/2013. 118/2013. Kt. hat.

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 18. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 30.) Határozatok: 115/2013. 118/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 18. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 30.) Határozatok: 115/2013. 118/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének február 29-én órai kezdettel megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének február 29-én órai kezdettel megtartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Jelen vannak Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. február 29-én 13.00 órai kezdettel megtartott ülésén. Polgármesteri Hivatal Mogyorósbánya,

Részletesebben

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3695/2017/A. JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3695/2017/A. JEGYZŐKÖNYV Ikt. sz.: 3695/2017/A. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülésén 2017. október 19. napján, 16.00 órakor, Ászár Polgármesteri Hivatal (Ászár, Kossuth u. 16.) tanácstermében.

Részletesebben

Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről.

Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló Községháza tanácskozó

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből 2014. július 09-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 130/2014. (VII. 09.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. július 09-én megtartott képviselő-testületi rendkívüli ülés napirendje Normatív Határozat Kerekegyháza

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: Kálmán), távol lévő 3 fő (Kismoni László, Pintér Attila, Selyem József) megalkotta az 5/2014. (IV.1.) önkormányzati

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 16-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Majkut

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 26-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 26-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S 2008. november 26-i ülésére Tárgy: Kisbusz beszerzése a Kistérségi közlekedési szolgáltatások fejlesztése pályázat keretében Az előterjesztést készítette: Ferencz Péter beruházási

Részletesebben

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2015. június 15-i ülésének határozatai 149/2015.(VI.15.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2004. november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: 80-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. május 29-én

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 58/2013. (IV. 30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. április 30-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató.

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Napirendi pontok elfogadása. Szákszend Község Önkormányzata képviselő-testületének 29/2016.(III.30.) SZKÖKt. Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. március 30-i ülésén az alábbi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2008. december 18-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2008. december 18-i ülésére [Ide írhatja a szöveget] PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 Pápa, Fő utca 12. Tel.: 89/515-000 Fax.: 89/313-989 E-mail: polgarmester@papa.hu 141. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2008. december

Részletesebben

Rábakecöl Község Önkormányzata Tuba Erik polgármester Cím: H-9344 Rábakecöl, Kossuth u. 129. Tel/Fax: 00-36-96/257-529, 00-36-30/660-18-60 E-mail: polgarmester@rabakecol.hu Honlap: www.rabakecol.hu Rábakecöl

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzata rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2015. augusztus 03. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (4233 Balkány, Rákóczi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

K I V O N A T. 45/2017. (III.22.) GB határozat Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Gazdasági Bizottsága elfogadta a napirendi javaslatokat.

K I V O N A T. 45/2017. (III.22.) GB határozat Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Gazdasági Bizottsága elfogadta a napirendi javaslatokat. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal Gazdasági Bizottsága 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Ügyiratszám: 7409-1/2017. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének Gazdasági

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 10/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának

Részletesebben

Dömös Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I. 9.) öh. határozata Napirend elfogadása

Dömös Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I. 9.) öh. határozata Napirend elfogadása Dömös Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I. 9.) öh. határozata Napirend elfogadása 1. A dömösi 725 hrsz-ú önkormányzati ingatlan bérlésével kapcsolatos döntés Előterjesztő: Herman Jenőné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2013. május 9-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2013. május 9-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselőtestület Ebergőc község Önkormányzata E B E R G Ő C Kossuth L. u. 16. 9451. (Tel.: 99/380-016) 1-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 9-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 13-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 13-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 13-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 142/2013. (XI.13.) Pályázat mikrobusz vásárlására 143/2013.

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

460/2012. (XI. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat

460/2012. (XI. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat 460/2012. (XI. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt Oktatási intézmények fejlesztése

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörök gyakorlásáról a képviselő-testület

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 16/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának elfogadása

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 26-án tartott rendkívüli nyílt üléséről. 259/2008. (IX. 26.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 26-án tartott rendkívüli nyílt üléséről. 259/2008. (IX. 26.) ÖKT számú határozat: 259/2008. (IX. 26.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az EMVA IKSZT pályázaton részt vesz a Kultúrház épületének funkcióbővítő megújítása céljából. Csopak

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 65/2011. (IV. 28.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. április 28-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 11. számú jegyzőkönyve (2011. OKTÓBER 4.) Határozatok: 99/2011. 100/2011. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 11. számú jegyzőkönyve (2011. OKTÓBER 4.) Határozatok: 99/2011. 100/2011. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 11. számú jegyzőkönyve (2011. OKTÓBER 4.) Határozatok: 99/2011. 100/2011. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. április 30-án (csütörtök) 15:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2015. április 30.

Részletesebben

Előterjesztés. Dorog Város Képviselő-testületének június 26-án tartandó ülésére. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Dorog Város Képviselő-testületének június 26-án tartandó ülésére. Tisztelt Képviselő-testület! DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG, Bécsi út 71 2511 Dorog, PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 Fax.: 06 33 431 377 E-MAIL : pmester@dorog.hu Előterjesztés Dorog Város Képviselő-testületének 2009. június 26-án

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 15-én tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 15-én tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: Kerékpárút építésére vonatkozó pályázat benyújtása Iktatószám:

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 26-i rendes ülésére

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 26-i rendes ülésére 11. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 26-i rendes ülésére Tárgy: Beszámoló a Dombóvár és Környéke Kistérségi Ivóvízminőségjavító

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/ /2011. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/ /2011. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/2011. 98/2011. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. március 28-án tartott rendkívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. március 28-án tartott rendkívüli ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. március 28-án tartott rendkívüli ülésén. AZ ÜLÉS HELYE: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme Bihartorda, Kossuth

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére 1 Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. évi munkatervére Ózd, 2015. december 21. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály 2 Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város

Részletesebben

Előterjesztés a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés február 26-ai ülésére

Előterjesztés a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés február 26-ai ülésére Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés Elnöke Előterjesztés a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2015. február 26-ai ülésére Tárgy: A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2015. évi munkatervének megállapítása

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 27/2012. (III. 28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. március 28-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZLÖNY

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZLÖNY 2016. évi 6. szám 2016. október KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZLÖNY A KOMÁROM - ESZTERGOM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA TARTALOMJEGYZÉK Szám Tárgy Oldal A közgyűlés 2016. október 27-ei rendkívüli ülése

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: KOZP/4657-3/2013. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. május 29-i ülésére Tárgy: Beszámoló a Zirc Kistérség Többcélú

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság december 12-én 11:30 órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság december 12-én 11:30 órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2018. december 12-én 11:30

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 38-4/2010. Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőpáhok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. február

Részletesebben

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, 2015. december 7., hétfő. 6. szám

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, 2015. december 7., hétfő. 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2015. december 7., hétfő 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2015. december 7., hétfő 6. szám

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2013. augusztus 29. napján tartandó Képviselőtestületi ülésére Tárgy: feltételes szabadkézi beszerzések indítása közbeszerzési tanácsadó kiválasztására

Részletesebben