Japán. Munka. Erô ISUZU_M13_prosi_0724.pdf 1 7/25/13 10:08 AM

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Japán. Munka. Erô ISUZU_M13_prosi_0724.pdf 1 7/25/13 10:08 AM"

Átírás

1 Japán. Munka. Erô

2 Az új Isuzu D-Max elsô vázlatai ETALON SZÜLETETT AZ ISUZU D MAX Gazdaságos, hatékony, megbízható és örökéletû. Az ISUZU, a világ legnagyobb haszongépjármû gyártójaként a D-Max-ban egyesíti mindazt a tudást, amelyre a majd egy évszázados teherautó gyártás során szert tett. A kapcsolható összkerékhajtás, az erôteljes és takarékos dízelmotor, a kiemelkedô terhelhetôség és vontatási kapacitás nálunk hagyomány. Az új ISUZU D-Max ízig-vérig japán pick-up, melynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti. Erô, stílus és technológia különös összetétele, melyre bármilyen körülmények között számíthat. Úttalan utakon, hegyeken, völgyeken keresztül. Tegye próbára Ön is, nem fog csalódni.

3 TÖRTÉNELEM Szellemi és technológiai örökségünkhöz híven, az ISUZU a modern korban is úttörô. Az 1916-ban alapított ISUZU MOTORS LIMITED a japán autógyártók közül a legrégebbi múltra tekint vissza és egy évszázad alatt a világ legnagyobb haszongépjármû gyártójává lépett elô. A haszongépjármû és buszgyártás mellett az ISUZU korunk egyik legnagyobb dízelmotor gyártója, mely több mint 23 millió darab legyártott dízelmotorral büszkélkedhet. Az ISUZU dízel erôforrásait széles körben alkalmazzák a világ vezetô gépkocsi gyártó vállalatai, annak kiemelkedô teljesítménye és gazdaságossága miatt. A legendásan megbízható ISUZU dízelmotorokat nem csupán személyautókban, haszongépjármûvekben, de nagy teljesítményû munkagépekben, hajókban, valamint tengeralattjárókban is alkalmazzák. ISUZU PICK UP EVOLÚCIÓ 50 évnyi mérnöki tudás, tapasztalat, kutatás és fejlesztés biztosítja az új ISUZU D-Max minôségét és megbízhatóságát. Az ISUZU pick-up gyökerei 1963-ra nyúlnak vissza, mikor elôször gördült le az ISUZU gyártósorairól a formabontó ötletek hadát felvonultató ISUZU Wasp típusú pick-up. Az alapvetô koncepció, mely az elsô ISUZU pick-up megépítéséhez vezetett nem volt más, mint az erôsödô igény egy olyan minôségi, erôs haszongépjármû iránt, mely személyautós megjelenéssel és használhatósággal rendelkezik. A következô 40 évben az ISUZU pick-upok egyre inkább tökélesedtek, fejlôdtek. Rátermettségüket mi sem mutatja jobban, mint az eddig értékesített, több mint 6 millió db ISUZU pick-up. A tartós és üzemanyag takarékos D-Max a 2009-es Dakar Rallyn versenytársait meglepve az összes dízel pick-up közül elsôként ért célba a rendkívül mostoha argentin és chilei terepviszonyok dacára.

4 KÖRNYEZETÜNKÉRT Felelôsséggel egymásért és környezetünkért. Ezen alapelv jól fém jelzi minden ISUZU termék egyik legfontosabb fejlesztési sarokpontját, a környezetvédelmet. Feltett célunk olyan jármûveket és motorokat gyártani, melyek piacvezetôk az üzemanyag takarékosság és káros anyag kibocsátás tekintetében, ugyanakkor maximálisan illeszkednek felhasználóink igényeihez. A fenntartható fejlôdés gyártási eljárásunk kialakításakor fontos szempont, ezért az ISUZU olyan termékeket gyárt, melyek életciklusuk alatt a gyártástól az újrahasznosításig a lehetô legkisebb mértékben terhelik környezetünk ökoszisztémáját. Ezért gondoljuk kiemelkedôen fontosnak olyan jármûvek gyártását, melyek hasznosságukból és hatékonyságukból mit sem veszítve, környezetkímélô módon szolgálják felhasználójukat. Robosztus, idôt álló megjelenés, mégis stílusos és vonzó. Sportos külsô, pazar belsô tér. Ez az új ISUZU D-Max. Ahogyan az ISUZU haszongépjármûveket, úgy az új D-Max-ot is kemény munkára építették. A kapcsolható összkerékhajtás, valamint a kimagaslóan jó tereptulajdonságainak köszönhetôen kevés olyan hely van, ahová az új ISUZU D-Max nem képes eljutni. Ha stílusos és kemény munkaerôre van szüksége, az ISUZU D-Max a legjobb választás.

5 STÍLUS ÉS TELJESÍTMÉNY Igazi kihívást jelentô feladat erôs, nagy teljesítményû ugyanakkor környezetbarát, takarékos jármûvet építeni. Az ISUZU mérnökeinek mégis sikerült. Az erô alacsony fogyasztással párosul. Az új ISUZU D-Max kedvezô légellenállású, köszönhetôen különleges ék alakú kialakításának, így a fogyasztás mellett a széndioxid kibocsátása is kedvezôbb. Az új ISUZU D-Max minden tekintetben felkavarja maga körül az állóvizet. Megnyerô formájával, kimagasló teljesítményével új korszakot nyit a pick-upok történetében.

6 A KATEGÓRIA LEGJOBBJA: 3,5 tonna vontatási kapacitás Kedvezô légellenállási együttható, az alacsony fogyasztás érdekében 5 fokozatú automataváltó, szekvenciális váltási lehetôséggel 6 fokozatú manuális váltó EURO 5-ös környezetvédelmi osztály besorolású motor részecskeszûrôvel, a tisztább környezetért Ne tévessze meg a sportos külsô, valamint a pazar beltér. A D-Max egy valódi igásló, ami bírja a kemény munkát. A kategória legnagyobb, 3,5 tonnás vontatási kapacitása (MY13-tól) messze a mezôny fölé emeli az új D-Max-ot. Az 1 tonnás hasznos teherbírás, a 100km/h sebességig kapcsolható összkerékhajtás segítségével bármilyen feladattal könnyedén megbirkózik. Az ISUZU D-Max kimagasló teherbírását a rendkívüli gondoskodással megtervezett alváznak köszönheti, mely minden eddiginél szélesebb a növelt stabilitás érdekében, és hosszabb, a jobb kezelhetôség miatt. A megnövelt szelvényméretû hossztartók, valamint a speciális energiaelnyelô kialakítás révén az utasok biztonságban utazhatnak.

7 A MEGÁLLÍTHATATLAN ISUZU D MAX

8 Bal oldal: L felszereltségû dupla kabinos modell Jobb oldal: L felszereltségû szimpla kabinos modell

9 Magas teherbírású és kiemelkedô merevségû alvázkeret Hatalmas raktérfelület minden célra 100km/h-ig kapcsolható összkerékhajtás Nehéz rakomány, meredek lejtô, kemény terep. Ezek mind csak elvégzendô rutin feladatok. Ha egy olyan társra van szüksége, akire a legnehezebb körülmények között is számíthat, akkor az ISUZU D-Max az Ön számára a megfelelô választás.

10 6 légzsák. Vezetô és utasoldali-, valamint függöny- és oldallégzsák, az utasok védelme érdekében. Menetstabilizátor (ESC) Nappali menetfény (DRL) biztonságosabb közlekedés Vezetô oldali elektromos becsípôdés gátlóval expressz le- és fel funkcióval Elektrolumineszcens kijelzôk a jobb láthatóság érdekében BIZTONSÁG Blokkolás gátló (ABS), Elektromos fékerô elosztó (EBD), Menetstabilizátor (ESC), Kipörgés gátló (TCS), a fék asszisztens (BA) a stabil menettulajdonságok és a könnyû kezelhetôség érdekében. Számtalan megoldás, melyek mind az autó növelt biztonságát szolgálják. Ilyen az alváz energiaelnyelô kialakítása, az utas- és vezetôoldali, valamint az oldal- és függöny légzsákok. Továbbá az aktív ütközésvédelem részét képezi a blokkolás gátló (ABS), a menetstabilzátor (ESC), a kipörgés gátló (TSC), az elektromos fékerô elosztó rendszer (EBD), a fék asszisztens (BA) mely minden ISUZU D-Max esetében alap felszereltség.

11 Az LS felszereltségû ISUZU D-Max modellek 17 könnyûfém keréktárcsával szereltek. Az LS Plus felszereltség részét képezik az esztétikus és praktikus oldalfellépôk is. KÜLSÔ MEGJELENÉS A különlegesen esztétikus, robosztus külsôt a krómozott hûtôrács teszi még vonzóbbá. A láthatóság jegyében az LS felszereltségi szint tartozéka a LED technológián alapuló hátsó fék és helyzetjelzô, a harmadik féklámpa, valamint a modern, állítható magasságú, projektoros fényszórók. A könnyû kezelhetôség és láthatóság jegyében tervezett külsô visszapillantó tükrök fûthetôek, elektromosan állíthatóak, behajthatóak és integrált irányjelzôvel is rendelkeznek. Ezen opció az LS felszereltség részét képezi.

12 Prémium audio rendszer (2 DIN, Bluetooth, MP3, CD, RDS, I-Pad és USB csatlakozó) Elektromosan állítható vezetôülés Tömérdek tároló hely, a praktikusság jegyében A KÉNYELEM HELYE Az új ISUZU D-Max utaskabinjának tervezése még a legkülönlegesebb elvárásoknak is megfelel. Az újonnan tervezett mûszerfal a legmodernebb elektrolumineszcens kijelzôkkel felszerelve a magabiztosságot sugallja, és az új ergonomikus ülésekkel együtt új dimenzióba emeli az utasok kényelmét. Az ISUZU D-Max utaskabinjának elrendezését az esztétikai tervezés két egyszerû alapelvére építették: kényelem és kezelhetôség. Olyan felszereltséggel, mint akár az egyérintôs ablakemelô, elektromos, behajtható, fûthetô tükrök, a távirányítású központi zár, a multi-információs kijelzôvel szerelt fedélzeti komputer, a kormányról

13 vezérelhetô audio rendszer, az elektromosan állítható vezetôülés, az elsô ülésfûtések biztosítják azt, hogy a megtett út kényelmes és balesetmentes legyen. A prémium audio rendszer, a térhatású hangszórók, az állítható kormány, a manuális vagy automata légkondicionáló, a bôr belsô, a sebességtartó automatika, a navigáció* mind az utasok és a vezetô kényelmét szolgálják, hogy az utazás hosszú távon is élvezetes és pihentetô legyen. *opcionálisan rendelhetô

14 KOMFORT ÉS TECHNOLÓGIA A biztonságos és tágas utastér kategóriájának egyik legvonzóbb jármûvévé lépteti elô az ISUZU D-Max-ot. Az utasok biztonságát az ajtókba épített oldalirányú ütközésvédelem mellett a hárompontos biztonsági övek és légzsákok biztosítják.

15 Multi-információs kijelzô Kormányról vezérelhetô audio rendszer A manuális légkondicionáló kezelôszerve 6 hangszórós, térhatású audio rendszer 2 hangszóró a tetôbe építve A kabinban teljes kényelem és alacsony zajszint uralkodik.

16 MOTOR Görgôs szelephimbák, csöndesebb motor, alacsonyabb kopás, hosszabb élettartam. Kombinált fogaskerekes és lánchajtásos vezérmû. A világszerte több mint 23 millió példányban értékesített ISUZU dízelmotorok egyik ékköve a D-Max erejét biztosító 2.5 L lökettérfogatú motor. A mesterien kialakított kétlépcsôs turbófeltöltôvel szerelt motor a közel egy évszázados ISUZU mérnöki tapasztalat minden tudását magában rejti, így tovább öregbíti a méltán híres ISUZU dízelmotorok hírnevét. Így érthetô, hogy több, elismert, nagy múltú autógyár miért az ISUZU dízelmotorjai által kínált minôséget választja.

17 Alacsony súrlódású, kopásálló, öntött hengerhüvelyek mely kitûnô tartósságot biztosít, hogy minél tovább szolgálja Önt. Felszereltségtôl függetlenül egyértelmû visszajelzés a részecske szûrô (DPD) állapotairól. A könnyebb kezelhetôség érdekében. Polimer bevonat a dugattyú szoknya részén, a hidegindításkori kopás csökkentése érdekében. 2.5L turbódízel, soros 4 hengeres, DOHC, 4JK1-TC- HIHI, 400 Nm, 120kW (163LE)

18 Szimpla kabin L felszereltségû modell Dupla kabin L felszereltségû modell Dupla kabin LS felszereltségû modell Dupla kabin LS Plus felszereltségû modell MODELLVÁLASZTÉK

19 A VÁLASZTHATÓ SZÍNEK: Splash fehér Garnet piros mica Titanium ezüst metál Cosmic fekete mica Nautilus kék mica Mineral szürke metál Ash bézs metál Tundra zöld mica SZÍNVÁLASZTÉK A bôséges kínálatban mindenki megtalálja a számára legvonzóbb színt.

20 Az Ön márkakereskedôje: WAE Kft Budapest, Babér utca 1-5.

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu AZ ÚJ JEEP CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak.

Részletesebben

19 55 A Toyota LC 20-30 sorozat Az ekkor már Land Cruiser néven futó 20-as sorozat megörökölte a BJ terepképességeit,

19 55 A Toyota LC 20-30 sorozat Az ekkor már Land Cruiser néven futó 20-as sorozat megörökölte a BJ terepképességeit, Land Cruiser V8 19 51 Toyota BJ A Land Cruiser legendájának kezdete; a BJ-t olyan erôs motor hajtotta, amelyet a nála négyszer nagyobb teherautókban használtak. Ez az új jármû olyan jól teljesített, hogy

Részletesebben

Válasszon magabiztosan!

Válasszon magabiztosan! Válasszon magabiztosan! A világ legértékesebb autómárkájának legfrissebb ajánlatai * Tegyen egy próbakört a szerencséjével! Nyílt hét 2013. november 4-9. között. Ha még nem próbálta, nem tudhatja, miről

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Opel Movano Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

CITROËN JUMPY MULTISPACE

CITROËN JUMPY MULTISPACE CITROËN JUMPY MULTISPACE Ez a kiadvány egy minden technológiai lehetőséget felvonultató, teljesen felszerelt Citroën Jumpy Multispace modellt mutat be. Az EU különböző országaiban forgalomba kerülő gépjárművek

Részletesebben

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT!

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT! AZ Ú NX 300h 02 AZ Ú NX 300h TARTALOM AZ Ú NX 300h Bevezetés 04-07 Formaterv 08-1 1 Menetdinamika 1 2-1 3 Beépített luxus 1 4-1 7 Fejlett technológia 1 8-2 1 Full Hybrid 22-23 F SPORT 24-25 Innovatív biztonsági

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára TOYOTA és LEXUS kínálat a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára Toyota Business üzleti megoldások Üdvözöljük a Toyota nevében! Megtiszteltetés számunkra, hogy modelljeink

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva. Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus

Részletesebben

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Transparent Fond only Fedezze fel az Opel Insigniát. Fedezze fel a dinamikus forma, a leleményes ergonómia és a vérpezsdítő vezetési élmény merész egységét.

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

KÉSZÜLJÖN FEL ÉLETE NAGY K AL ANDJÁR A

KÉSZÜLJÖN FEL ÉLETE NAGY K AL ANDJÁR A CAPTIVA 01/14 KÉSZÜLJÖN FEL ÉLETE NAGY K AL ANDJÁR A Engedje, hogy a Chevrolet Captiva teljesítménye elkápráztassa érzékeit. Szerezzen egy új, dinamikus élményt nyújtó vezetési tapasztalatot és bárhová

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti www.alfaromeo.hu A kiválóság ihlette, egy álom táplálja. A sportos evolúció élvonalában áll, akárcsak a 8C Competizione. A legfontosabb biztonsági és technológiai elismerések: 5 csillagos Euro NCAP értékelés,

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR.

TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR. OPEL ASTRA TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR. TARTALOMJEGYZÉK Astrában gondolkodik? Akkor jó társaságban van. Több mint tizenegy millió vásárló választotta már ezt a modellt. Ez teszi olyan sikeressé, és vonzerejét

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben

Dyna. A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus

Dyna. A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus 01 A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus 02 Semmi nem olyan jó, hogy ne lehetne még jobbá tenni. Ezért minden területen folyamatos fejlôdésre törekszünk. Ez nem pusztán mottó számunkra,

Részletesebben

HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z

HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z AZ ÁLMOK EREJE Soichiro Honda hitt az álmokban. Az egykori autószerelô-tanonc 1948-ban építette meg az elsô Honda jármûvet. Egy egyszerû, kétütemû segédmotoros kerékpárt

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe.

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe. Legyen merész stílusában és egyéniségében, hogy MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. Találja meg a hívogató életteret, hogy megvédje magát a külvilág zajától. KOMPAKT ARCHITEKTÚRA. Fejezze

Részletesebben

140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 7700 140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 04. oldal MF 7700 Gazdálkodásra született 08. oldal Intelligens megoldások a költséghatékony teljesítmény érdekében 10.

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

AKÁR MUNKÁRA, AKÁR KIKAPCSOLÓDÁSRA

AKÁR MUNKÁRA, AKÁR KIKAPCSOLÓDÁSRA NISSAN NAVARA KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 5200000 Ft nettó kezdőártól 2,5%os Növekedési Hitelre is elérhető 2 12 : További részletek az utolsó oldalon. AKÁR MUNKÁRA,

Részletesebben

AKÁR MUNKÁRA, AKÁR KIKAPCSOLÓDÁSRA

AKÁR MUNKÁRA, AKÁR KIKAPCSOLÓDÁSRA NISSAN NAVARA KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 5200000 Ft nettó kezdőártól 2,5%os Növekedési Hitelre is elérhető 2 12 : További részletek az utolsó oldalon. AKÁR MUNKÁRA,

Részletesebben

AKÁR MUNKÁRA, AKÁR KIKAPCSOLÓDÁSRA

AKÁR MUNKÁRA, AKÁR KIKAPCSOLÓDÁSRA NISSAN NAVARA Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 5 111 000 000 Ft nettó kezdőártól 2,5%os Növekedési Hitelre is elérhető 2 12 : További részletek az utolsó oldalon. AKÁR MUNKÁRA, AKÁR KIKAPCSOLÓDÁSRA

Részletesebben