Nagykereskedelem. Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás. Bemutatkozás. TheMagicTouch. Elérhetőség AZON

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagykereskedelem. Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás. Bemutatkozás. TheMagicTouch. Elérhetőség AZON"

Átírás

1 Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás Nagykereskedelem Bemutatkozás TheMagicTouch Az Emlékbázis Kft. a német TheMagicTouch GmbH piacvezető transzferpapír gyártó cég transzferfóliáinak kizárólagos magyarországi képviselője és importőre. Az Emlékbázis Kft. egyik fő profilja a gyorsan előállítható, személyre szabott ajándéktárgyak készítése. Több éves lakossági, és különböző rendezvényeken szerzett tapasztalatunknak köszönhetően pontosan ismerjük ezen szakterületen tevékenykedő vevőink igényeit. Erre alapozva forgalmazzuk a legnépszerűbb termékek előállításához szükséges alapanyagok nagykereskedelmét - így hőprések, transzferpapírok és transzferalapanyagok, vágható fóliák, valamint a direktnyomtatók és azokhoz szükséges kellékanyagok forgalmazását. Bemutatótermünkben előzetes egyeztetés után bemutatót tartunk, ahol megtekintheti az általunk forgalmazott termékeket, az elkészítés előtt és után, valamint lehetősége nyílik Önnek is kipróbálni a különböző gyártási folyamatokat, akár hozott alapanyag esetén is. Természetesen mintapéldányt is tudunk küldeni az egyes alapanyagokból, késztermékekből. Bármilyen kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére! AZON Az Emlékbázis Kft. a horvát AZON d.o.o. cég direktnyomtatókat és kapcsolódó kellékeket gyártó cég termékeinek kizárólagos magyarországi képviselője és importőre. Elérhetőség Székhely, üzlet és bemutatóterem: 1113 Budapest, Villányi út 76. (bejárat a Karolina út 1. felől) Zöldi Kovács Ádám A prospektus lézernyomtatóval és hőkötő rendszer segítségével készült.

2 Világos Textíliák: TTC A TTC fehér, illetve világos, pasztell színű szövetekhez ajánljuk. Ilyen termékek lehetnek: póló, párna, egérpad, puzzle, farmer, stb. A bevonat puha érzést és tartósságot biztosít. Három különböző méretben kapható: A3, A4 és A4R. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. TTC gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. TTC gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. A bevonata vastagabb, így a durvább szövetekhez alkalmas. TTC gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. A hordozó papír vékonyabb és a sima papír fixáló hőmérsékletével is működik. Régebbi nyomtató modellekhez ajánlott. TTC gr/m2 Kifejezetten a modern olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz fejlesztették ki. Vastagsága lehetővé teszi az egyenes úton történő nyomatást (másodlagos, a nyomtató oldalán található adagoló tálca használata, nem a nyomtatón belüli adagoló). A TTC transzfer nyomattal készült terméket mosógépben, maximum 40 C fokos programon, kifordítva mossa. Soha ne vasalja közvetlen a nyomatot, kizárólag kifordítva, vagy teflon-/sütőpapíron keresztül. Csak szárazlevegős ruhaszárítót használjon. Kerülje a fehérítő használatát!

3 Sötét Textilíák: OBM Az OBM papírt a sötét szövetekhez fejlesztették ki. A vasalás egy lépésben történik. Az OBM papírok plotterrel vághatóak, amihez a MagicCut software-t ajánljuk. Két különböző méretben kapható: A3, A4. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. OBM gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. Release papír Az OBM transzferpapír préseléséhez szükséges, sütőpapír vagy zsírpapír szerű fólia. Az OBM transzferpapír csomagolásában 10 laponként található egy, de külön is rendelhető A3-as méretben. Egy lap kb alkalommal használható. A OBM transzfer nyomattal készült terméket mosógépben, maximum 40 C fokos programon, kifordítva mossa. Soha ne vasalja közvetlen a nyomatot, kizárólag kifordítva, vagy teflon-/sütőpapíron keresztül. Kerülje a centrifúga használatát, ne használjon fehérítőt!

4 Kemény alapanyagokra: CPM A CPM különleges transzfer papír, melyet olyan - nem szövet alapú - sima felületekre fejlesztettek ki, mint például karton, fa, üveg, kerámia, bőr, parafa, műanyag, fém vagy mágneslap. Olyan szövet esetében is használható, melynél nem szükséges a mosás (pl.: esernyő). Három különböző méretben kapható: A3, A4 és A4R. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. CPM gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. CPM gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. Vékonysága lehetővé teszi, hogy hagyományos papírként fixálják. CPM gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. Vastagsága lehetővé teszi az egyenes úton történő nyomatást. CoverSeal A kemény alapanyag nyomására alkalmas CPM transzferfólia kiegészítője. Használatával a nyomat tartósabbá tehető, hiszen egy átlátszó réteggel vonja be azt, így a mechanikai sérülések nem közvetlenül a grafikát érik. A CPM transzferrel ellátott termékek tisztítása langyos vízzel történik. Polietilén bevonatú bögrék esetében tisztítható mosogatógépben, de kerülje az agresszív mosószerek használatát.

5 Üveg és akrill dekorálására: ORD Az ORD transzfer fólia üveg, UV üvegkristály dekorálásához alkalmas. Különlegessége abban rejlik, hogy fehér hátteret biztosít az átlátszó termékeknek, a fólia nyomtatott oldala ragad a termékhez. Használatával trófeák, díjak készíthetőek. Elegánsabb kivitel eléréséhez vásárolható hozzá kiegészítőként öntapadós fekete flock lap. Két különböző méretben kapható: A3 és A4. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. ORD gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. ORD Flock Öntapadós, bársonyszerű fólia, az ORD 8.1 kiegészítője. Segítségével az ORD-vel dekorált termékek elegánsabb megjelenést kapnak. A ORD transzferrel ellátott termékek tisztítása langyos vízzel történik.

6 Vizes Fólia: DCT A DCT különleges bevonatú papír, a víz hatására a bevonat lehúzható a hordozó papírról. Olyan - nem szövet alapú - termékekhez fejlesztették ki, melyek nem férnek be a présbe vagy nem hőállóak. Ilyen például a nem sík üveg, kerámia, bizonyos fémek, gyertyák, szappan, stb. Két különböző méretben kapható: A3, A4. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. DCT gr/m2 Kizárólag hagyományos fixálóval rendelkező nyomtatókhoz használható. Átlátszó bevonatú. DCT gr/m2 Megegyezik a DCT 4.1-el, sötét színű felszínre használható. DCT 4.5C 130 gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. Átlátszó bevonatú. DCT 4.5W 130 gr/m2 Megegyezik a DCT 4.5C-vel, sötét színű felszínre használható. A DCT transzfer nyomattal ellátott termékeket óvatosan, nedves rongy alkalmazásával tisztítsa. Soha ne tegye mosogatógépbe és ne dörzsölje. Kerülje a forró víz használatát!

7 WoW A WoW 7.2 -es transzferpapír lehetővé teszi bármilyen alakú, színes logók, grafikák, szövegek és fényképek felvitelét sötét illetve színes anyagra. Különlegessége abban rejlik, hogy nem igényel semmiféle vágást vagy plotter használatát, ezáltal egy teljesen új dimenziót nyit a sötét felszínre történő transzferelésben. Azoknál a grafikáknál is tökéletes, amelyek annyira részletesek, komplexek, hogy plotterrel nem vághatóak. Alkalmas pamut, poliészter, bőr, farmer, valamint a legtöbb textilre történő nyomásra. Két különböző méretben kapható: A3, A4. WoW 7.2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. A nyomat a textilen igen puha érzést kelt, tökéletesen mozog azzal.az isheet nyomtatása normál papír beállítással történik. Vintage Film A Vintage film a WoW 7.1-es fólia kegészítéseként jelent meg. Ennek segítségével a WoW 7.1-es transzferpapírral készített nyomatot lehet régiessé tenni, a most nagyon divatos úgynevezett vintage grafikákká. A nyomatott megtépi, ezáltal retro, oldschool hatású lesz, ami napjaink trendjének elengedhetetlen része. A WoW transzfer nyomattal ellátott terméket mosógépben, maximum 40 C fokos programon, kifordítva mossa. Soha ne vasalja közvetlen a nyomatot, kizárólag kifordítva, vagy teflon-/sütőpapíron keresztül. Kerülje a centrifúga használatát, ne használjon fehérítőt!

8 Ideiglenes Tetoválás Az ideiglenes tetováláshoz kifejlesztett papír segítségével fotót helyezhetünk el az emberi bőrön. A kép teljesen vízálló, bőrtípustól függően 3-5 napig marad fent. Tattoo 2.1 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. A beállítások megegyeznek egy egyszerű fénymásolópapír beállításaival. A doboz két fóliát tartalmaz, melyből egyik a nyomtatható, a másik az applikáláshoz szükséges ún. ragasztó fólia. Eltávolításakor használjon szivacsot és szappanos vízzel mossa le.

9 CL Media Kifejezetten lézernyomtatókhoz kifejlesztett, nyomtatható öntapadó fólia. Különböző színekben kapható. Elérhető méretek: A3, A4, A4R. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. SPF 10 Átlátszó, fényes SPF 12 Átlátszó, matt SPF20 Fehér, fényes SPF22 Fehér, matt SPF26HT Gyöngyházfény SPF30 Arany, fényes SPF40 Ezüst, fényes

10 Flex és Flock Magicut Premium Flex A Flex vinyl fólia, plotterrel vágható, pamut, pamut/poliészter vagy akril/poliészter anyagú textíliákra lehet felvinni. Teljes színtelítettségének és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmas sport- és szabadidő ruházat feliratozására. 60C fokig mosható mosógépben, és száraz tisztításra is alkalmas. A környezetre teljesen ártalmatlan poliuretán film, matt, tükröződésmentes felülettel, hőre aktiválódó ragasztó réteggel bevonva. Nem tartalmaz sem PVC-t sem nehéz fémeket és megfelel az ÖKO-TEX Standard 100 szabványnak. 500 mm széles kiszerelésben kapható. Elkészítés: A flex a legtöbb plotterrel, 45 fokos késsel, de akár lézervágóval is vágható. A öntapadó hordozó fóliának köszönhetően a nagyon apró részletek is tökéletesen szedhetők. A fölösleges részek eltávolítását követően helyezzük a kivágott fóliát a hőprésre, grafikával a textil felé. Állítsa be a prést C fokra, és másodpercre, közepes nyomásra. A préselés után várjon 3-5 másodpercet. A hordózó fóliát melegen húzza le. Magicut Premium Flock A flock fólia magas minőségű, nagy szálsűrűségű műselyem anyagból készül. Kiválóan alkalmas sport-, szabadidő- és munkaruházat dekorálására. Még a legkisebb feliratokat is problémamentesen lehet felhelyezni. Tapintása puha, 40C fokig mosható, száraz tisztításra is alkalmas. A Flock alkalmas pamut és pamut-poliészter textíliák dekorálására. 500 mm széles kiszerelésben kapható. Elkészítés: A flock a legtöbb plotterrel vágható, 60 fokos kés használatát ajánljuk. Alkalmas lézervágó géppel történő vágásra is. A öntapadó hordozó fóliának köszönhetően a nagyon apró részletek is tökéletesen szedhetők. A fölösleges részek eltávolítását követően helyezzük a kivágott fóliát a hőprésre, grafikával a textil felé. Állítsa be a prést C fokra, és másodpercre, közepes nyomásra. A préselés után várjon 3-5 másodpercet. A hordózó fóliát melegen húzza le. Részletes, az eredeti tekercsből készült, valamint speciális fóliákat is tartalmazó színmintákért keressen bennünket! Figyelem: nem alkalmas nejlon anyagok illetve impregnáló anyagokkal kezelt textíliák emblémázására!

11 123 Flex Az 123Flex - az eddigi, ismert flex fóliákhoz hasonlóan - plotterrel vágható; pamut, pamut/poliészter vagy akril/poliészter anyagú textíliákra lehet felvinni. Különlegessége abban rejlik, hogy rendkívül rövid, akár 1, 2, 3 másodperc* alatt is tökéletesen megtapad a textílián, valamint akár C-on* préselhető. Ezáltal olyan anyagokra is lehetséges az applikálás, ami kevésbé bírja a magas hőmérsékletet, mint például a sport- és szabadidőmezek. Akár a legkisebb hőmérsékletet és nyomási időt választjuk, a nyomat teljesen mosásálló* és tartós marad. 60 C -ig mosógépben mosható. 15 féle alap- és 5 féle neon színben, 500 mm széles kiszerelésben kapható. Elkészítés: A flex a legtöbb plotterrel, 45 fokos késsel, de akár lézervágóval is vágható. A fölösleges részek eltávolítását követően helyezzük a kivágott fóliát a hőprésre, grafikával a textil felé. Állítsa be a prést C fokra, és 1-3 másodpercre, közepes nyomásra. A préselés után várjon 3-5 másodpercet. A hordózó fóliát melegen húzza le. Részletes, az eredeti tekercsből készült, valamint speciális fóliákat is tartalmazó színmintákért keressen bennünket! Figyelem: nem alkalmas nejlon anyagok illetve impregnáló anyagokkal kezelt textíliák emblémázására!

12 Strassz Egyedi strasszminta készítéshez szükséges megoldás, mellyel szövegek, egyszerű grafikák és logók strasszkőből történő kirakása lehetséges különböző textilákra, és kemény anyagokra egyaránt, kis példányszámban. Az elkészítéshez szükséges különböző méretű és színű köveket, fóliákat és kellékeket forgalmazunk. Az előállításhoz szükséges berendezések: vágóplotter, hőprés. A kövek hátlapja thermoreagens (hőre aktiválódó) ragasztóval van ellátva, ezért hőpréssel vihető fel a termékre. Strassz kövek A kövek különböző színekben, három méretben kaphatók: - 2 mm - 3 mm - 4 mm A feltüntetett színek mellett kaphatók speciális színű kövek és szegecsek is. Részletes, az eredeti kövekből készült mintákért keressen bennünket! Strassz stancflim Plotterelhető stancfilm strassz minta készítéséhez. 24 cm széles. Strassz öntapadó fólia Öntapadó fólia, aminek segítségével a stancfilmbe vágott mintából könnyen ki lehet szedni a lyukakat. 24 cm széles Strassz transzfer fólia A transzfer fólia segítségével lehet kiemelni a strassz köveket a stancfilmből és ráhelyezni a megfelelő textiliára vagy tárgyra. 24 cm széles Strassz szivacs Különleges, nagyon finom sörtékkel ellátott szivacs, ami megkönnyíti a strassz kövek besöprését a stancfilm lyukaiba. Strassz tálca Különleges tálca, aminek egyik oldala tölcsérszerű kialakítású, ezért könnyedén vissza lehet önteni a strasszköveket a tároló edénybe. Lekerekített sarkaiba nem tud beakadni, beleragadni a strasszkő. Mosási javaslat (textil esetén): kifordítva, 40 C-on. Kerülje az erős mosószerek és fehérítő használatát.

13 TheMagicTouch Transzfer papír használati utasítás A transzfer nyomtatás legjobb körülményeinek fenntartásához kérjük figyelmesen olvassa el az irányelveket mielőtt elkezdené a folyamatot. Kérjük minden esetben jelezze, ha bármilyen problémája akadt. Mielőtt nekikezdene, kérjük, nézze meg honlapunkon, a a Kompatibilitási Listát (Compatibility Guides) és tanulmányozza, hogy az Ön lézernyomtatója alkalmas-e transzferpapírok nyomtatására. Transzferfóliáink kizárólag lézernyomtatóval nyomtathatók. A TheMagicTouch Transzfer papírok A legjobb minőség eléréséhez a hordozót előzetesen tesztelik. Eszerint a legjobb eredményt 30% és 60% közötti relatív páratartalom mellett érhetjük el. A hőmérséklet a nyomtató típusától függ. Más körülmények közötti használata károsodáshoz, a papír felhajlásához, valamint a nyomtatás minőségének romlásához vezethet. Ugyanakkor emiatt a nyomtatóban lévő néhány alkatrész élettartama is lerövidülhet. Megjegyzés: Kérdezze meg a nyomtató gyártóját, hogy a transzferpapírt hogyan kell behelyeznie a nyomtatóba, hogy a megfelelő oldalára történjen a nyomtatás. A rossz behelyezés károsíthatja a nyomtatót! Kérjük, figyelmesen olvassa át a következő szabályokat: 1. A TheMagicTouch transzfer papírt száraz helyen tárolja. Miután felnyitotta a védőfóliát, a dobozokat jól lezárva, a nyomtatóhoz közel tartsa. 2. Csak annyi papírt vegyen ki a dobozból, amennyit fel is használ. A nem használt papírokat tegye vissza a dobozba. A papír, ha a különböző környezeti hatásoknak - különösen a magas páratartalomnak - hosszabb ideig ki van téve, felhajolhat, és begyűrődhet a nyomtatóba való adagolás során. 3. Egy lapra való nyomtatásnál a külső, másodlagos adagoló tálca használatát javasoljuk. Akár a külső, akár a belső adagolót használja, győződjön meg arról, hogy a lapok nincsenek egymáshoz ragadva, nehogy egyszerre több lapot húzzon be a nyomtató. Soha ne tegyen transzfer hordozót hagyományos papírral együtt az adagoló tálcába! (Megjegyzés.: néhány esetben lehet kivételt tenni, lásd: Kompatibilitási Lista). Addig ne indítson el új nyomtatást, amíg legfeljebb 3 dokumentum várakozik, mert ekkor is előfordulhat, hogy egyszerre több lapot húz be a nyomtató. Maximum 20 példányban nyomtasson egy dokumentumot. Ahogy elérte a 20-at, adagoljon be egy hagyományos papírt, hogy eltávolítsa az esetlegesen a hengerre rátapadt festékanyagot. 4. Mindig a hordozó hátoldalán feltüntetett nyíl irányába adagolja a transzfer papírt a nyomtatóba, hogy elkerülje a begyűrődést. 5. Mindig tartsa tisztán az adagoló tálcákat! A por és egyéb szennyező anyagok a papírra rákerülve bejuthatnak a nyomtató belsejébe, amelyek károsíthatják a nyomtató bizonyos alkatrészeit és lerövidíthetik a készülék élettartamát. 6. Sötét színek számítógépről történő nyomtatása során bizonyos körülmények között előfordulhat, hogy a papír legszélére nem kerül festék. Ez általában a papír azon széle, amelyik először kerül be a nyomtatóba. Ebben az esetben csökkentse a nyomtató szaturációját (színtelítettség), vagy válassza ki a készülék beállításaiban a vastag papír (Heavy wieght / Thick paper) használatát. (Lásd: Kompatibilitási Lista) 7. Általános szabály: a legjobb eredmény elérése érdekében 1-2 árnyalattal halványabban nyomtasson, mint amit a hagyományos papír esetében használ. 8. Csak a dobozba csomagolt, eredeti méretű papírt adagolja a nyomtatóba. Ha levág a papírból, mielőtt a nyomtatóba helyezné, az a papír begyűrődését, a készülék meghibásodását okozhatja. Mindig utólag vágja körbe a kinyomtatott képet. 9. Kerülje a Finisher egység (lapkiadásnál történő szortírozó) alkalmazását, ami szamárfülek kialakulásához, a papír sérüléseihez vezethez, valamint a nyomtató görgőinek nyomai rajtamaradhatnak a nyomaton. Fontos: Amennyiben a papír beragad soha ne használjon fém eszközt az eltávolítására és ne próbálja erőszakkal kitépni azt! Bármilyen kérdéssel forduljon a helyi MagicTouch képviselethez, az Emlékbázis Kft-hez, amit a honlapon talál meg.

14 Melyik papír kell nekem? A transzfer papírok több rétegből állnak és azok eltérő módon tágulnak a hő hatására. Ennek következménye, hogy enyhén hajlanak a papírok a rostok irányában. Annak érdekében, hogy ezt a hatást csökkentsék, a gyártásnál olyan irányban vágják a papírokat, hogy ne legyen merőleges a hajlás a papír haladásának irányával, ezzel csökkentik a nyomtatóban az elakadás esélyét. Általánosságban elmondható, hogy A3-as nyomtatókhoz A3-as illetve A4-es papírt érdemes használni, az utóbbit a hosszabbik élénél fogva helyezzük a nyomtatóba. Az A4 nyomtatókhoz az A4R papír való. Az tanácsoljuk, hogy a transzfer papírokat egyenként helyezzék a kézi tálcába. Lehetőleg száraz és pormentes helyen használják és tárolják azokat. A papírokat használatukig tartsák a dobozban, ne tegyék ki hirtelen nagy párának. A TTC és CPM típusú papírok A4XL méretben is kaphatóak, melynek mérete 216 x 356 mm. Csak rendelésre tudjuk szállítani. A papírok behelyezése a nyomtatóba:

15 Direktnyomtatók Az AZON direktnyomtatók lehetőséget kínálnak közvetlen a termékre történő grafikák, logók, emblémák illetve fotók felvitelére. Nem szükséges közveítő média, a tárgyra direkt történik a nyomtatás. A cég 2001 óta gyárt direktnyomtatókat, ezért igen nagy tapasztalatra tett szert ezen technológia terén. Az igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti termékeit, hogy mindig a legjobb minőséget garantálja a felhasználóknak, lépést tartva a technológiai innovációval. A készülékeket Európában szerelik össze. A nyomtató két részből áll: az alsó mechanikus egység a tálca mozgatását irányítja, míg a felső rész maga a nyomtató. A nagyobb üzembiztonság és beszáradás-veszély minimalizálása érdekében az AZON gépei zárt festékezőrendszerrel vannak ellátva, így akár 14 napig is tárolható, anélkül, hogy bármilyen speciális tisztítást kellene végrehajtani. A fejegység az Epson c4880 ipari nyomtatóéra épül, a festékeket a japán Toyo cég szállítja. A direktnyomtatókat azoknak a felhasználóknak javasoljuk, akik nagy mennyiségben készítenek egyedi vagy emblémázott termékeket (akár textil, akár felületnyomtatásról legyen szó), így a nagyon alacsony előállítási költségnek köszönhetően hamar megtérül a befektetett összeg. AZON - A dekorálás új generációja

16 Azon TexPro textilnyomtató Az Azon TexPro tintasugaras eljárással, közvetlenül textilre nyomtat, közvetítő média használata nélkül. Kiemelkedő nyomtatási sebességének köszönhetően óránként akár 70 db fehér vagy 15 db színes pólót képes elkészíteni. A speciális festéknek köszönhetően bármilyen textilre használható, mint pédául póló, törölköző, farmer, kötény, zokni, pulóver, táska, stb. A terméknek nem kell teljesen síknak lennie, akár zipzárral ellátott anyagot is nyomtathatunk. Más technológiákkal ellentétben akár kis szériában is igen költséghatékony, és színgazdag nyomatok készíthetők. Fejlett festékezőrendszerének köszönhetően a napi karbantartás költsége minimalizálható. Más hasonló megoldásokkal szemben az Azon zárt rendszere megakadályozza, hogy levegő jusson a készülékbe, ezért akár 14 napig is tárolható eltömődés és beszáradás nélkül, anélkül, hogy bekcsapolnánk. A készülék A1-es méretű változatban is kapható! Kiegészítő tálcák: - XXL tálca fixáló kerettel: 42x60 cm - Pull-on tálca: 40x60 cm (ráhúzható a póló, keret nélkül) - Junior tálca fixáló kerettel: 25x30 cm - Mini tálca fixáló kerettel: 19x19 cm - Sapka tálca: baseball sapkákhoz Nyomtató specifikáció: Nyomtatás módja: Inkjet (Micro Piezo nyomtató fej) Nyomtatási terület: max 400 mm szélesség, 620 mm magasság Maximális anyag vastagság: 50 mm Vezérlő kód: ESC/P Raster Festék: Vizes alapú textil pigmentek: C,M,Y,K + 4 db White Nyomtatási sebesség: óránként max. 70 db fehér vagy 15 db sötét textil Felbontás: max dpi Áramfelvét: 220V, 59W (készenléti üzemmódban 5W) Portok: USB, Lan Környezeti feltételek: C, 35-80% páratartalom Nyomtató driver: Windows 95/98/200/XP/Vista/Win7/NT4, Azon Rip Nyomtatható anyagok: pamut, poliészter, selyem, frottír, stb. Méret: 1200 mm (hossz) x 850 mm (szél) x 510 mm (mag) Súly: 70 kg A TexPro starter kit tartalma: - nyomtató db 220 ml tintapatron: cyan, magenta, yellow, black, 4x white - 1 L primer előkezelő folyadék ml tisztítófolyadék - 8 db 220 ml tisztító kazetta - 2 db kalibrációs lap - 30 db tisztítópálca - usb kábel - Standard tálca (30x50 cm) - AZON Rip szoftver, driver, dokumentáció

17 Direct to Substrate felületnyomtató Az Azon DTS olyan különleges nyomtató, mellyel tintasugaras eljárással közvetlenül kemény felületre tudunk grafikát, fényképet, logót felvinni. Számtalan anyagra kerülhet nyomat: üvegre, fémre, kőre, fára, plexire, bőrre, kartonra, kerámiára, parafára, stb. A DTS által használt speciális tinta tökéletesen megtapad szinte minden anyagon, nem szükséges azokat előkezelni. Színgazdag nyomatok készíthetők, gazdaságosabban és gyorsabban, mint az olyan hagyományos technológiával, mint a tampon- vagy szitanyomás. A legtöbb késztermék könnyen és egyszerűen dekorálható, legyen az akár toll, öngyújtó, mobiltelefon hátlapja, pendrive, vagy bankkártya. Az olyan nagyobb méretű tárgyak nyomtatása is lehetséges, mint a laptop, bútorlap, képkeret, üveglap vagy például cégtáblák. Kis mennyiségben (akár 1 db) és nagyobb példányszámban is gazdaságos, hiszen csak a tinta mennyisége változik, nem szükséges klisé vagy szita használata. A tárgynak nem kell teljesen síknak lenni, 5 mm magasságkülönbségen belül bármely más felület is tökéletesen nyomatatható. A készülék A1-es méretű változatban is kapható! Nyomtató specifikáció: Nyomtatás módja: Inkjet (Micro Piezo nyomtató fej) Nyomtatási terület: max 420mm x 600 mm Maximális anyag vastagság: 100 mm Vezérlő kód: ESC/P Raster Festék: DTS Ink, 2 x C,M,Y,K vagy C,M,Y,K,LC,LM,LK,LLK Nyomtatási sebesség: óránként max. 70 db A2 nyomat Felbontás: max dpi Áramfelvét: 220V, 59 W maximális teljesítmény, 5 W standby üzemmódban W meglegítőegység Portok: USB, Lan Környezeti feltételek: C, 50-70% páratartalom Nyomtató driver: Windows 95/98/200/XP/Vista/Win7/NT4, Azon Rip Softwer Nyomtatható anyagok: kemény anyagok Méret: 890 mm (hossz) x 850 mm (szél) x 525 mm (mag) Súly: 80 kg A DTS starter kit tartalma: - nyomtató db 220 ml cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta, light black, light-light black tintapatron - 2 db kalibrációs lap - usb kábel - rip softver, driver, dokumentáció- AZON Rip szoftver, driver, dokumentáció

18 Gépek és eszközök A TheMagicTouch, az Adkins és a Drucktech cégek által gyártott hőpréseket forgalmazzuk. Ezek mind a transzfer, mind a hőszublimációs eljárásra alkalmasak. HTP616TS Dupla fejes bögreprés. Mind lézertranszferre mind hőszublimációra alkalmas. Két fejének és bilincsének köszönhetően nem okoz gondot, ha nagy mennyiségű bögrét kell rövid időn belül elkészíteni. Két bilinccsel, két halogén égővel és hőálló védőkesztyűvel szállítjuk. Különbőző méretű belső rács és ahhoz tartozó billincs kapható hozzá, így kisebb kávés csészék is készíthetők vele. Mugst-R 102 Egy fejes bögreprés, mely ideális választás kisebb mennyiségű bögre elkészítéséhez. Forgó potméterével az égetési idő 1:10 és 1:40 között állítható, mely leteltével a sütés automatikusan kikapcsol. Az égetési folyamat végét hang jelzi. Szorító bilinccsel és hőálló védőkesztyűvel szállítjuk.

19 HTP320 Magas minőségű, alumínium vázzal ellátott, fejlett technológiájú kézi hőprés. A legtöbb felhasználónak ideális választás. Az elfordítható felső tálcának köszönhetően a működése biztonságos, valamint ráláthatunk a teljes munkaterületre, ezért könnyen és pontosan beállítható a nyomat elhelyezése. Fejlett, egyedi, automatizált LED irányítója lehetővé teszi, hogy pontosan ellenőrizhessük a hőmérsékletet és az idő beállításokat. A nyomás beállítása kézzel történik. A hőprés mind enyhe, mind nagy nyomást igénylő termékekhez alkalmas. A présre különböző méretű alsó tálcákat szerelhetünk, melyek alkalmazásával különböző méretű termékeket préselhetünk. A különböző tálcák raktárról rendelhetők. Irányítópanel: * Számítógép vezérelt LED, digitális, mikroprocesszoros irányító * Digitális hőmérséklet és idő állító * Világító be/ki kapcsoló * Digitális visszaszámláló mely az előzetesen beállított idő leteltével hangjelzést ad * A hőmérséklet és idő állítóba beépített egység, amely jelzi az esetleges meghibásodást, pontos üzenetet írva, hogy a prés melegítőrendszere vagy irányítója romlott el. Ezzel időt és pénzt takarít meg, nem kell keresgélni, hogy mi a probléma forrása. Jellemzők: * 38cmx50cm-es tálca * Elfordítható felső tálca a jobb átláthatóságért * Biztonsági kallantyú * Kézzel állítható nyomásszabályzó * Erős és tartós alumínium szerkezet * Öntapadós szilikon pad * Ha a fűtőelem hőmérséklete túllépi a 235 C fokot vagy -15 C alá esik, a gép automatikusan kikapcsol * Az EU biztonsági szabályoknak megfelelően gyártva és tesztelve * 12 hónap garancia * Elektromos bekötést illusztráló kézikönyv, változatos ábrákkal és alkatrészlistával, teljes biztonsági útmutatással SP-45 Membránasztalos pneumatikus síkhőprés. Speciális membrán asztalának köszönhetően tökéletes és maximális nyomás érhető el vele, különösebb erőkifejtés nélkül. A felső fűtőlap lezárása után az alsó tálca levegővel fújódik fel, így a behelyezett tárgy alakját tökéletesen felveszi - nem okoz problémát gomb illetve zippzár melletti nyomás sem. A préselési idő letelte után a felső rész - hangjelzés adása mellett - automatikusan felnyílik. Használatához kompresszor szükséges, de alacsony nyomás enélkül is elérhető. Jellemzők: * 40cmx50cm-es tálca * Automatikus PID hőfok szabályzás * Automatikus digitális időszámláló * Pneumatikus nyomásszabályzás * Teflonszövet bevonatú fűtőlap * Állítható asztal fűtőlap távolság * Pillanatvasalási funkció * Kikapcsolható hangjelzés * Alacsony sűrített levegő fogyasztás * Professzionális kivitel * A gépre 12 hónap, a fűtőlapra élettartam garancia * Alul a fűtőlap, felül az asztal változat is rendelhető

20 Alapanyagok Termékeink kifejezetten a transzfer és szublimációs eljáráshoz készülnek. Ezen felül kaphatóak a legnépszerűbb ajándéktárgyak alapanyagai is. Bögre Különleges, első osztályú fotóbögrék, melyek transzferes eljárásra alkalmasak Átmérő: 82mm Macipóló Kifejezetten kisméretű póló, pl. plüssmackóra. Fehér, 100x70 mm (rányomható kép mérete) Üvegpóló 100 % pamut Fehér (185 g) vagy színes (185 g), 100x70 mm (rányomható kép mérete) Díszpárna 100 % pamut, zipzárral levehető huzat, szivaccsal töltött béléssel Fehér, 300 x 300 mm Egérpad Szövetbevonatú egérpadok, egyaránt alkalmasak transzfer illetve hőszublimációs eljárásra Plüssállat Kedves játékok, melyekre kis, fényképpel ellátott pólót adhatunk Különböző figurák, kb. 300 x 150 mm Fehér, 230x190 mm Hűtőmágnes Plexiből öntött, egyenként csomagolva Átlátszó, 60x45 mm (belehelyezhető kép mérete) Puzzle Kartonból előstancolt, matt felületű vászon, díszdobozzal Fehér, A3, A4, A5 méretben Kulcstartó Plexiből öntött, rövid lánccal és kulcskarikával Átlátszó, 45x35 mm (belehelyezhető kép mérete) Póló Fruit of the Loom - Valueweight T, 100% pamut. Fehér (160 gr) vagy színes (165 gr)

21 Alapanyagok MagicFlips: Egyedi fotóval vagy grafikával nyomható nyári vietnami (lábujj) papucs. A 14 mm vastagságú gumitalp fehér textil bevonattal rendelkezik, mely TTC transzferfóliával és szublimációval is nyomható. Egy speciális eszközzel, ún. SF Tool-al applikálható a papucsba a pánt. Sunscreen: Öntapadó koronggal ellátott, nyomtatható felületű autós árnyékoló, melyre kedvencünket, kedvelt rajzfilmfiguránkat, vagy akár bármilyen fotót is nyomhatunk. Marketing célokra is tökéletesen alkalmas. Ezüst, kb. 430 x 380 mm Háromféle méretben kapható: S, M, L MagicFlips Kid A MagicFlips-szel teljesen megegyező tulajdonságú termék, kisebb méretben, kifejezetten gyerekeknek. Kapható méretek: S, M, L Asztali mobiltartó: Kicsi, fából készült, napozóágy formájú mobiltelefon-tartó, mely tökéletes kiegészítője lehet az íróasztalnak. A szék támlája textilből készült, ezért TTC transzfóliával nyomható. Fehér, 100 x 55 mm (rányomható kép mérete) Mágneslap CPM transzferfóliával nyomható, fehér felületű, vágható mágneses lap. A3-as méretben kapható. SmartBox Kartonból készült, ezüst színű dobozok, melyekre a CPM típusú transzferfóliával vihetünk fel képet, grafikát. Ajándéktárgyak csomagolására, tárolására kiválóan alkalmas, legyen szó édességről, puzzle-ről vagy akár borról. A magas minőségnek köszönhetően a hétköznapi csomagolópapírral szemben évekig megmarad emlékként, a vitrinek, polcok kitüntetett helyén. Közepes doboz Borosüveg tartó Borokhoz, szeszes italokhoz Méret: 335 x 100 x 100 mm Cukorka, csokoládé tárolására kíválóan alkalmas Méret: 180 x 180 x 40 mm Kis doboz Puzzle, tea, apró ajándékokhoz javasoljuk Méret: 120 x 120 x 55 mm

22 Cool Stuff 3,5 mm vastagságú, hőtartó neoprénből készült dekor-alapanyagok, melyek fehér textillel vannak bevonva, ezért TTC transzferfóliával nyomható, de szublimációra is alkalmas. Az igen tartós anyagnak köszönhetően csepp-, por-, karcolás és ütésvédelmet, biztosít elektromos használati eszközeink és egyéb mindennapi tárgyaink számára. Akár marketing célokra is használható! Cool Wrap Dobozos sörökre és üdítőkre húzható tok Méret: 95 x 95 mm Pro Case XL Plus i-phone, mobiltartó tok Méret: 125 x 75 mm Cool Shirt Kisalakú (2-3 dl) sörösüvegre húzható póló Méret: 130 x 130 mm Pro Case Eye Szemüvegtartó tok Méret: 155 x 60 mm Pro Case Sun Pro Case S MP3 lejátszó, pendrive tartó tok Napszemüveg-tartó tok Méret: 155 x 70 mm Méret: 60 x 95 mm Netbook Case Netbook tok Méret: 270 x 190 mm ipad Case ipad tartó tok Méret: 195 x 255 mm Bottle Wrap Boros, pezsgős üvegre húzható tok Méret: 125 x 165 mm

2005 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

2005 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A Felhasználói kézikönyv bemutatása Ez a Használati útmutató a nyomtató beállításához szükséges információkat tartalmazza. Ezen kívül bemutatja a nyomtató használatát, karbantartását, valamint a hibák

Részletesebben

HP LaserJet M1005 MFP Felhasználói kézikönyv

HP LaserJet M1005 MFP Felhasználói kézikönyv HP LaserJet M1005 MFP Felhasználói kézikönyv Szerzői jogok és licenc 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, LP A dokumentum előzetes írásbeli engedély nélküli sokszorosítása, módosítása vagy

Részletesebben

Felhasználói útmutató. HP Officejet 100

Felhasználói útmutató. HP Officejet 100 Felhasználói útmutató HP Officejet 100 HP Officejet 100 (L411) mobil nyomtató Felhasználói útmutató Szerzői jogok 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. kiadás, 2014/1 Hewlett-Packard

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Dell B1160 Dell B1160w ALAP Ez az útmutató a Windows operációs rendszer alatt történő telepítéssel, alapvető műveletekkel és hibaelhárítással kapcsolatban nyújt információkat. SPECIÁLIS

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DCP-J125 DCP-J315W. 0 verzió HUN

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DCP-J125 DCP-J315W. 0 verzió HUN HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DCP-J125 DCP-J315W 0 verzió HUN Ha az ügyfélszolgálathoz kell fordulnia Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat későbbi referencia céljára: Modellszám: DCP-J125, DCP-J315W (karikázza be

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DCP-7030 DCP-7045N. 0 verzió HUN

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DCP-7030 DCP-7045N. 0 verzió HUN HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DCP-7030 DCP-7045N 0 verzió HUN Ha az Ügyfélszolgálatot kell hívnia Kérjük, adja meg az alábbi információkat a későbbi beazonosításhoz: Típusszám: DCP-7030 és DCP-7045N (Karikázza be

Részletesebben

Használati útmutató DCP-J132W. 0 verzió HUN

Használati útmutató DCP-J132W. 0 verzió HUN Használati útmutató DCP-J132W 0 verzió HUN Ha az ügyfélszolgálathoz kell fordulnia Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat későbbi referencia céljából: Típusszám: DCP-J132W Sorozatszám: 1 Vásárlás dátuma:

Részletesebben

Használati útmutató DCP-J100 DCP-J105. 0 verzió HUN

Használati útmutató DCP-J100 DCP-J105. 0 verzió HUN Használati útmutató DCP-J100 DCP-J105 0 verzió HUN Ha az ügyfélszolgálathoz kell fordulnia Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat későbbi referencia céljából: Típusszám: DCP-J100 és DCP-J105 (Karikázza be

Részletesebben

Canon MG3550 CISS rendszerrel

Canon MG3550 CISS rendszerrel Canon MG3550 CISS rendszerrel Karbantartási és hibaelhárítási útmutató Canon MG3550 CISS rendszerrel hibaelhárítási útmutató 1. Beüzemelés a csomag érkezését követően, első lépések 2. Hibaelhárítás 2.1.

Részletesebben

Használati útmutató CMP0015-00 HU

Használati útmutató CMP0015-00 HU CMP0015-00 HU Szerzői jogok és védjegyek Szerzői jogok és védjegyek A Seiko Epson Corporation előzetes írásbeli engedélye nélkül e kiadványnak egyetlen része sem sokszorosítható, nem tárolható adatlekérdező

Részletesebben

SP 1210N Használati Útmutató

SP 1210N Használati Útmutató SP 1210N Használati Útmutató Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót mielőtt a készüléket használná és tartsa kéznél, hogy bármikor tanulmányozhassa. biztonságos és helyes használat érdekében

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HL-2140 HL-2150N HL-2170W. Brother lézernyomtató. Csökkent látóképességű felhasználóknak

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HL-2140 HL-2150N HL-2170W. Brother lézernyomtató. Csökkent látóképességű felhasználóknak Brother lézernyomtató HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HL-2140 HL-2150N HL-2170W Csökkent látóképességű felhasználóknak A kézikönyvet a Screen Reader text-to-speech (felolvasó) szoftver segítségével is elolvashatja.

Részletesebben

HP DeskJet nyomtató Felhasználói kézikönyv (Windows) 930C Series. Magyar

HP DeskJet nyomtató Felhasználói kézikönyv (Windows) 930C Series. Magyar HP DeskJet nyomtató Felhasználói kézikönyv (Windows) 930C Series Magyar Köszönetnyilvánítás A Microsoft, az MS, az MS-DOS és a Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye (az Egyesült Államokban

Részletesebben

SAMSUNG LÉZERNYOMTATÓ Haszmálati útmutató

SAMSUNG LÉZERNYOMTATÓ Haszmálati útmutató SAMSUNG LÉZERNYOMTATÓ Haszmálati útmutató Az útmutató kizárólag tájékoztatási célt szolgál. Az itt szereplő információk előzetes értesítés nélkül változhatnak. A Samsung Electronics nem felelős a jelen

Részletesebben

PVD 742, 642, 640 PVK 640 PVS 642, 640 tûzhelylapok

PVD 742, 642, 640 PVK 640 PVS 642, 640 tûzhelylapok HU Használati utasítás PVD 742, 642, 640 PVK 640 PVS 642, 640 tûzhelylapok Ha garanciális vagy garancián kívüli problémája merülne fel, lépjen kapcsolatba a CANDY HOOVER Márkaszervizzel Telefon: 06-40-200-665

Részletesebben

Szalagos számológép. Kétszínű nyomtatás. Grafikus kijelző. megbízható minőség, közkedvelt márka

Szalagos számológép. Kétszínű nyomtatás. Grafikus kijelző. megbízható minőség, közkedvelt márka 0 Tűzhető, lyukasztható oldalak száma Zsebszámológép 6-8 mm Spirál mérete Karakterek száma, Tűzés mélysége 22 kijelző mérete N o 0 Tűzőkapocs a Hideglaminálás Szalagos számológép - + Gombelem Meleglaminálás

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató. Használati útmutató (ez az útmutató)

Üzembe helyezési útmutató. Használati útmutató (ez az útmutató) Üzembe helyezési útmutató Tudnivalókat tartalmaz a nyomtató összeszerelésével és a nyomtatószoftver telepítésével kapcsolatban. Használati útmutató (ez az útmutató) Részletesen ismerteti a nyomtató funkcióit,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató HP Officejet 6700 HP Officejet 6700 e-all-in- One series Felhasználói útmutató Szerzői jogok 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. kiadás, 2014/1 A Hewlett-Packard

Részletesebben

XEROX Phaser 3100MFP/S

XEROX Phaser 3100MFP/S TELECOM XEROX Phaser 3100MFP/S Használati utasítás 253107577-A_HUN Tisztelt vásárló! Biztonsága és kényelme érdekében kérjük, használat előtt olvassa el figyelmesen a Biztonság című fejezetet. E multifunkciós

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató HP Officejet 6600 HP Officejet 6600 e-all-in- One series Felhasználói útmutató Szerzői jogok 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. kiadás, 2014/1 A Hewlett-Packard

Részletesebben

HU Használati útmutató LFF 6020

HU Használati útmutató LFF 6020 HU Használati útmutató LFF 6020 Tisztelt vásárló! Biztonsága és kényelme érdekében kérjük, használat előtt olvassa el figyelmesen a Biztonság című fejezetet. E multifunkciós gép megvásárlásával, ön egy

Részletesebben

HP Color LaserJet 2600n Felhasználói kézikönyv

HP Color LaserJet 2600n Felhasználói kézikönyv HP Color LaserJet 2600n Felhasználói kézikönyv HP Color LaserJet 2600n nyomtató Felhasználói kézikönyv Copyright és licenc 2005 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. A dokumentum előzetes

Részletesebben

Lézer nyomtató Kezelõi kézikönyv

Lézer nyomtató Kezelõi kézikönyv T9114 Lézer nyomtató Kezelõi kézikönyv Ez a kézikönyv csak információs célokat szolgál. Az összes ebben a kézikönyvben fellelhetõ információ elõzetes értesítés nélkül megváltozhat. A Tally nem vonható

Részletesebben

www.eluxshop.hu HU Használati útmutató

www.eluxshop.hu HU Használati útmutató 47395GM-MN HU Használati útmutató 2 www.aeg.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP - NAPI HASZNÁLAT...9 6.

Részletesebben

AL-2021 AL-2041 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TÍPUS AL-2021 AL-2041

AL-2021 AL-2041 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TÍPUS AL-2021 AL-2041 TÍPUS AL-0 AL-0 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS AL-0 Oldal TARTALOM... BEVEZETŐ... PAPÍR BEHELYEZÉSE...9 SZOFTVER TELEPÍTÉSE.. FÉNYMÁSOLÓ FUNKCIÓK 5 NYOMTATÓ FUNKCIÓK...7 LAPOLVASÓ

Részletesebben

használati útmutató kullanma kılavuzu

használati útmutató kullanma kılavuzu használati útmutató kullanma kılavuzu Mosógép Çamaşır Makinesi EWF 129442 W 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Többet is megtudhat elképzeléseinkrol a www.electrolux.com címen TARTALOMJEGYZÉK Biztonsági

Részletesebben

hp LaserJet 1010 1012 1015 series nyomtatók használat

hp LaserJet 1010 1012 1015 series nyomtatók használat hp LaserJet 1010 1012 1015 series nyomtatók használat hp LaserJet 1010 hp LaserJet 1012 hp LaserJet 1015 series nyomtatók felhasználói útmutató Szerzői jogi információk Copyright Hewlett-Packard Company

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DCP-193C DCP-195C DCP-197C DCP-365CN DCP-373CW DCP-375CW DCP-377CW. 0 verzió HUN

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DCP-193C DCP-195C DCP-197C DCP-365CN DCP-373CW DCP-375CW DCP-377CW. 0 verzió HUN HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DCP-193C DCP-195C DCP-197C DCP-365CN DCP-373CW DCP-375CW DCP-377CW 0 verzió HUN Ha az ügyfélszolgálatot kell hívnia Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat későbbi referencia céljára:

Részletesebben

EKK52550OW EKK52550OX

EKK52550OW EKK52550OX EKK52550OW EKK52550OX HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP

Részletesebben

MS410 Series. Használati útmutató. 2014. augusztus www.lexmark.com. Géptípus(ok): 4514 Modell(ek): 420, 430

MS410 Series. Használati útmutató. 2014. augusztus www.lexmark.com. Géptípus(ok): 4514 Modell(ek): 420, 430 MS410 Series Használati útmutató 2014. augusztus www.lexmark.com Géptípus(ok): 4514 Modell(ek): 420, 430 Tartalom 2 Tartalom Biztonsági információk...5 Információk a nyomtatóról...7 További információk

Részletesebben