Nagykereskedelem. Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás. Bemutatkozás. TheMagicTouch. Elérhetőség AZON

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagykereskedelem. Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás. Bemutatkozás. TheMagicTouch. Elérhetőség AZON"

Átírás

1 Lézertranszfer, textildekoráció, direktnyomtatás Nagykereskedelem Bemutatkozás TheMagicTouch Az Emlékbázis Kft. a német TheMagicTouch GmbH piacvezető transzferpapír gyártó cég transzferfóliáinak kizárólagos magyarországi képviselője és importőre. Az Emlékbázis Kft. egyik fő profilja a gyorsan előállítható, személyre szabott ajándéktárgyak készítése. Több éves lakossági, és különböző rendezvényeken szerzett tapasztalatunknak köszönhetően pontosan ismerjük ezen szakterületen tevékenykedő vevőink igényeit. Erre alapozva forgalmazzuk a legnépszerűbb termékek előállításához szükséges alapanyagok nagykereskedelmét - így hőprések, transzferpapírok és transzferalapanyagok, vágható fóliák, valamint a direktnyomtatók és azokhoz szükséges kellékanyagok forgalmazását. Bemutatótermünkben előzetes egyeztetés után bemutatót tartunk, ahol megtekintheti az általunk forgalmazott termékeket, az elkészítés előtt és után, valamint lehetősége nyílik Önnek is kipróbálni a különböző gyártási folyamatokat, akár hozott alapanyag esetén is. Természetesen mintapéldányt is tudunk küldeni az egyes alapanyagokból, késztermékekből. Bármilyen kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére! AZON Az Emlékbázis Kft. a horvát AZON d.o.o. cég direktnyomtatókat és kapcsolódó kellékeket gyártó cég termékeinek kizárólagos magyarországi képviselője és importőre. Elérhetőség Székhely, üzlet és bemutatóterem: 1113 Budapest, Villányi út 76. (bejárat a Karolina út 1. felől) nagyker@emlekbazis.hu Zöldi Kovács Ádám A prospektus lézernyomtatóval és hőkötő rendszer segítségével készült.

2 Világos Textíliák: TTC A TTC fehér, illetve világos, pasztell színű szövetekhez ajánljuk. Ilyen termékek lehetnek: póló, párna, egérpad, puzzle, farmer, stb. A bevonat puha érzést és tartósságot biztosít. Három különböző méretben kapható: A3, A4 és A4R. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. TTC gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. TTC gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. A bevonata vastagabb, így a durvább szövetekhez alkalmas. TTC gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. A hordozó papír vékonyabb és a sima papír fixáló hőmérsékletével is működik. Régebbi nyomtató modellekhez ajánlott. TTC gr/m2 Kifejezetten a modern olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz fejlesztették ki. Vastagsága lehetővé teszi az egyenes úton történő nyomatást (másodlagos, a nyomtató oldalán található adagoló tálca használata, nem a nyomtatón belüli adagoló). A TTC transzfer nyomattal készült terméket mosógépben, maximum 40 C fokos programon, kifordítva mossa. Soha ne vasalja közvetlen a nyomatot, kizárólag kifordítva, vagy teflon-/sütőpapíron keresztül. Csak szárazlevegős ruhaszárítót használjon. Kerülje a fehérítő használatát!

3 Sötét Textilíák: OBM Az OBM papírt a sötét szövetekhez fejlesztették ki. A vasalás egy lépésben történik. Az OBM papírok plotterrel vághatóak, amihez a MagicCut software-t ajánljuk. Két különböző méretben kapható: A3, A4. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. OBM gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. Release papír Az OBM transzferpapír préseléséhez szükséges, sütőpapír vagy zsírpapír szerű fólia. Az OBM transzferpapír csomagolásában 10 laponként található egy, de külön is rendelhető A3-as méretben. Egy lap kb alkalommal használható. A OBM transzfer nyomattal készült terméket mosógépben, maximum 40 C fokos programon, kifordítva mossa. Soha ne vasalja közvetlen a nyomatot, kizárólag kifordítva, vagy teflon-/sütőpapíron keresztül. Kerülje a centrifúga használatát, ne használjon fehérítőt!

4 Kemény alapanyagokra: CPM A CPM különleges transzfer papír, melyet olyan - nem szövet alapú - sima felületekre fejlesztettek ki, mint például karton, fa, üveg, kerámia, bőr, parafa, műanyag, fém vagy mágneslap. Olyan szövet esetében is használható, melynél nem szükséges a mosás (pl.: esernyő). Három különböző méretben kapható: A3, A4 és A4R. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. CPM gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. CPM gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. Vékonysága lehetővé teszi, hogy hagyományos papírként fixálják. CPM gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. Vastagsága lehetővé teszi az egyenes úton történő nyomatást. CoverSeal A kemény alapanyag nyomására alkalmas CPM transzferfólia kiegészítője. Használatával a nyomat tartósabbá tehető, hiszen egy átlátszó réteggel vonja be azt, így a mechanikai sérülések nem közvetlenül a grafikát érik. A CPM transzferrel ellátott termékek tisztítása langyos vízzel történik. Polietilén bevonatú bögrék esetében tisztítható mosogatógépben, de kerülje az agresszív mosószerek használatát.

5 Üveg és akrill dekorálására: ORD Az ORD transzfer fólia üveg, UV üvegkristály dekorálásához alkalmas. Különlegessége abban rejlik, hogy fehér hátteret biztosít az átlátszó termékeknek, a fólia nyomtatott oldala ragad a termékhez. Használatával trófeák, díjak készíthetőek. Elegánsabb kivitel eléréséhez vásárolható hozzá kiegészítőként öntapadós fekete flock lap. Két különböző méretben kapható: A3 és A4. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. ORD gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. ORD Flock Öntapadós, bársonyszerű fólia, az ORD 8.1 kiegészítője. Segítségével az ORD-vel dekorált termékek elegánsabb megjelenést kapnak. A ORD transzferrel ellátott termékek tisztítása langyos vízzel történik.

6 Vizes Fólia: DCT A DCT különleges bevonatú papír, a víz hatására a bevonat lehúzható a hordozó papírról. Olyan - nem szövet alapú - termékekhez fejlesztették ki, melyek nem férnek be a présbe vagy nem hőállóak. Ilyen például a nem sík üveg, kerámia, bizonyos fémek, gyertyák, szappan, stb. Két különböző méretben kapható: A3, A4. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. DCT gr/m2 Kizárólag hagyományos fixálóval rendelkező nyomtatókhoz használható. Átlátszó bevonatú. DCT gr/m2 Megegyezik a DCT 4.1-el, sötét színű felszínre használható. DCT 4.5C 130 gr/m2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. Átlátszó bevonatú. DCT 4.5W 130 gr/m2 Megegyezik a DCT 4.5C-vel, sötét színű felszínre használható. A DCT transzfer nyomattal ellátott termékeket óvatosan, nedves rongy alkalmazásával tisztítsa. Soha ne tegye mosogatógépbe és ne dörzsölje. Kerülje a forró víz használatát!

7 WoW A WoW 7.2 -es transzferpapír lehetővé teszi bármilyen alakú, színes logók, grafikák, szövegek és fényképek felvitelét sötét illetve színes anyagra. Különlegessége abban rejlik, hogy nem igényel semmiféle vágást vagy plotter használatát, ezáltal egy teljesen új dimenziót nyit a sötét felszínre történő transzferelésben. Azoknál a grafikáknál is tökéletes, amelyek annyira részletesek, komplexek, hogy plotterrel nem vághatóak. Alkalmas pamut, poliészter, bőr, farmer, valamint a legtöbb textilre történő nyomásra. Két különböző méretben kapható: A3, A4. WoW 7.2 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. A nyomat a textilen igen puha érzést kelt, tökéletesen mozog azzal.az isheet nyomtatása normál papír beállítással történik. Vintage Film A Vintage film a WoW 7.1-es fólia kegészítéseként jelent meg. Ennek segítségével a WoW 7.1-es transzferpapírral készített nyomatot lehet régiessé tenni, a most nagyon divatos úgynevezett vintage grafikákká. A nyomatott megtépi, ezáltal retro, oldschool hatású lesz, ami napjaink trendjének elengedhetetlen része. A WoW transzfer nyomattal ellátott terméket mosógépben, maximum 40 C fokos programon, kifordítva mossa. Soha ne vasalja közvetlen a nyomatot, kizárólag kifordítva, vagy teflon-/sütőpapíron keresztül. Kerülje a centrifúga használatát, ne használjon fehérítőt!

8 Ideiglenes Tetoválás Az ideiglenes tetováláshoz kifejlesztett papír segítségével fotót helyezhetünk el az emberi bőrön. A kép teljesen vízálló, bőrtípustól függően 3-5 napig marad fent. Tattoo 2.1 Hagyományos, illetve olajmentes fixálóval rendelkező nyomtatókhoz egyaránt használható. A beállítások megegyeznek egy egyszerű fénymásolópapír beállításaival. A doboz két fóliát tartalmaz, melyből egyik a nyomtatható, a másik az applikáláshoz szükséges ún. ragasztó fólia. Eltávolításakor használjon szivacsot és szappanos vízzel mossa le.

9 CL Media Kifejezetten lézernyomtatókhoz kifejlesztett, nyomtatható öntapadó fólia. Különböző színekben kapható. Elérhető méretek: A3, A4, A4R. A megfelelő méretű papír kiválasztásával a tájékoztatóban külön foglalkozunk. SPF 10 Átlátszó, fényes SPF 12 Átlátszó, matt SPF20 Fehér, fényes SPF22 Fehér, matt SPF26HT Gyöngyházfény SPF30 Arany, fényes SPF40 Ezüst, fényes

10 Flex és Flock Magicut Premium Flex A Flex vinyl fólia, plotterrel vágható, pamut, pamut/poliészter vagy akril/poliészter anyagú textíliákra lehet felvinni. Teljes színtelítettségének és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmas sport- és szabadidő ruházat feliratozására. 60C fokig mosható mosógépben, és száraz tisztításra is alkalmas. A környezetre teljesen ártalmatlan poliuretán film, matt, tükröződésmentes felülettel, hőre aktiválódó ragasztó réteggel bevonva. Nem tartalmaz sem PVC-t sem nehéz fémeket és megfelel az ÖKO-TEX Standard 100 szabványnak. 500 mm széles kiszerelésben kapható. Elkészítés: A flex a legtöbb plotterrel, 45 fokos késsel, de akár lézervágóval is vágható. A öntapadó hordozó fóliának köszönhetően a nagyon apró részletek is tökéletesen szedhetők. A fölösleges részek eltávolítását követően helyezzük a kivágott fóliát a hőprésre, grafikával a textil felé. Állítsa be a prést C fokra, és másodpercre, közepes nyomásra. A préselés után várjon 3-5 másodpercet. A hordózó fóliát melegen húzza le. Magicut Premium Flock A flock fólia magas minőségű, nagy szálsűrűségű műselyem anyagból készül. Kiválóan alkalmas sport-, szabadidő- és munkaruházat dekorálására. Még a legkisebb feliratokat is problémamentesen lehet felhelyezni. Tapintása puha, 40C fokig mosható, száraz tisztításra is alkalmas. A Flock alkalmas pamut és pamut-poliészter textíliák dekorálására. 500 mm széles kiszerelésben kapható. Elkészítés: A flock a legtöbb plotterrel vágható, 60 fokos kés használatát ajánljuk. Alkalmas lézervágó géppel történő vágásra is. A öntapadó hordozó fóliának köszönhetően a nagyon apró részletek is tökéletesen szedhetők. A fölösleges részek eltávolítását követően helyezzük a kivágott fóliát a hőprésre, grafikával a textil felé. Állítsa be a prést C fokra, és másodpercre, közepes nyomásra. A préselés után várjon 3-5 másodpercet. A hordózó fóliát melegen húzza le. Részletes, az eredeti tekercsből készült, valamint speciális fóliákat is tartalmazó színmintákért keressen bennünket! Figyelem: nem alkalmas nejlon anyagok illetve impregnáló anyagokkal kezelt textíliák emblémázására!

11 123 Flex Az 123Flex - az eddigi, ismert flex fóliákhoz hasonlóan - plotterrel vágható; pamut, pamut/poliészter vagy akril/poliészter anyagú textíliákra lehet felvinni. Különlegessége abban rejlik, hogy rendkívül rövid, akár 1, 2, 3 másodperc* alatt is tökéletesen megtapad a textílián, valamint akár C-on* préselhető. Ezáltal olyan anyagokra is lehetséges az applikálás, ami kevésbé bírja a magas hőmérsékletet, mint például a sport- és szabadidőmezek. Akár a legkisebb hőmérsékletet és nyomási időt választjuk, a nyomat teljesen mosásálló* és tartós marad. 60 C -ig mosógépben mosható. 15 féle alap- és 5 féle neon színben, 500 mm széles kiszerelésben kapható. Elkészítés: A flex a legtöbb plotterrel, 45 fokos késsel, de akár lézervágóval is vágható. A fölösleges részek eltávolítását követően helyezzük a kivágott fóliát a hőprésre, grafikával a textil felé. Állítsa be a prést C fokra, és 1-3 másodpercre, közepes nyomásra. A préselés után várjon 3-5 másodpercet. A hordózó fóliát melegen húzza le. Részletes, az eredeti tekercsből készült, valamint speciális fóliákat is tartalmazó színmintákért keressen bennünket! Figyelem: nem alkalmas nejlon anyagok illetve impregnáló anyagokkal kezelt textíliák emblémázására!

12 Strassz Egyedi strasszminta készítéshez szükséges megoldás, mellyel szövegek, egyszerű grafikák és logók strasszkőből történő kirakása lehetséges különböző textilákra, és kemény anyagokra egyaránt, kis példányszámban. Az elkészítéshez szükséges különböző méretű és színű köveket, fóliákat és kellékeket forgalmazunk. Az előállításhoz szükséges berendezések: vágóplotter, hőprés. A kövek hátlapja thermoreagens (hőre aktiválódó) ragasztóval van ellátva, ezért hőpréssel vihető fel a termékre. Strassz kövek A kövek különböző színekben, három méretben kaphatók: - 2 mm - 3 mm - 4 mm A feltüntetett színek mellett kaphatók speciális színű kövek és szegecsek is. Részletes, az eredeti kövekből készült mintákért keressen bennünket! Strassz stancflim Plotterelhető stancfilm strassz minta készítéséhez. 24 cm széles. Strassz öntapadó fólia Öntapadó fólia, aminek segítségével a stancfilmbe vágott mintából könnyen ki lehet szedni a lyukakat. 24 cm széles Strassz transzfer fólia A transzfer fólia segítségével lehet kiemelni a strassz köveket a stancfilmből és ráhelyezni a megfelelő textiliára vagy tárgyra. 24 cm széles Strassz szivacs Különleges, nagyon finom sörtékkel ellátott szivacs, ami megkönnyíti a strassz kövek besöprését a stancfilm lyukaiba. Strassz tálca Különleges tálca, aminek egyik oldala tölcsérszerű kialakítású, ezért könnyedén vissza lehet önteni a strasszköveket a tároló edénybe. Lekerekített sarkaiba nem tud beakadni, beleragadni a strasszkő. Mosási javaslat (textil esetén): kifordítva, 40 C-on. Kerülje az erős mosószerek és fehérítő használatát.

13 TheMagicTouch Transzfer papír használati utasítás A transzfer nyomtatás legjobb körülményeinek fenntartásához kérjük figyelmesen olvassa el az irányelveket mielőtt elkezdené a folyamatot. Kérjük minden esetben jelezze, ha bármilyen problémája akadt. Mielőtt nekikezdene, kérjük, nézze meg honlapunkon, a a Kompatibilitási Listát (Compatibility Guides) és tanulmányozza, hogy az Ön lézernyomtatója alkalmas-e transzferpapírok nyomtatására. Transzferfóliáink kizárólag lézernyomtatóval nyomtathatók. A TheMagicTouch Transzfer papírok A legjobb minőség eléréséhez a hordozót előzetesen tesztelik. Eszerint a legjobb eredményt 30% és 60% közötti relatív páratartalom mellett érhetjük el. A hőmérséklet a nyomtató típusától függ. Más körülmények közötti használata károsodáshoz, a papír felhajlásához, valamint a nyomtatás minőségének romlásához vezethet. Ugyanakkor emiatt a nyomtatóban lévő néhány alkatrész élettartama is lerövidülhet. Megjegyzés: Kérdezze meg a nyomtató gyártóját, hogy a transzferpapírt hogyan kell behelyeznie a nyomtatóba, hogy a megfelelő oldalára történjen a nyomtatás. A rossz behelyezés károsíthatja a nyomtatót! Kérjük, figyelmesen olvassa át a következő szabályokat: 1. A TheMagicTouch transzfer papírt száraz helyen tárolja. Miután felnyitotta a védőfóliát, a dobozokat jól lezárva, a nyomtatóhoz közel tartsa. 2. Csak annyi papírt vegyen ki a dobozból, amennyit fel is használ. A nem használt papírokat tegye vissza a dobozba. A papír, ha a különböző környezeti hatásoknak - különösen a magas páratartalomnak - hosszabb ideig ki van téve, felhajolhat, és begyűrődhet a nyomtatóba való adagolás során. 3. Egy lapra való nyomtatásnál a külső, másodlagos adagoló tálca használatát javasoljuk. Akár a külső, akár a belső adagolót használja, győződjön meg arról, hogy a lapok nincsenek egymáshoz ragadva, nehogy egyszerre több lapot húzzon be a nyomtató. Soha ne tegyen transzfer hordozót hagyományos papírral együtt az adagoló tálcába! (Megjegyzés.: néhány esetben lehet kivételt tenni, lásd: Kompatibilitási Lista). Addig ne indítson el új nyomtatást, amíg legfeljebb 3 dokumentum várakozik, mert ekkor is előfordulhat, hogy egyszerre több lapot húz be a nyomtató. Maximum 20 példányban nyomtasson egy dokumentumot. Ahogy elérte a 20-at, adagoljon be egy hagyományos papírt, hogy eltávolítsa az esetlegesen a hengerre rátapadt festékanyagot. 4. Mindig a hordozó hátoldalán feltüntetett nyíl irányába adagolja a transzfer papírt a nyomtatóba, hogy elkerülje a begyűrődést. 5. Mindig tartsa tisztán az adagoló tálcákat! A por és egyéb szennyező anyagok a papírra rákerülve bejuthatnak a nyomtató belsejébe, amelyek károsíthatják a nyomtató bizonyos alkatrészeit és lerövidíthetik a készülék élettartamát. 6. Sötét színek számítógépről történő nyomtatása során bizonyos körülmények között előfordulhat, hogy a papír legszélére nem kerül festék. Ez általában a papír azon széle, amelyik először kerül be a nyomtatóba. Ebben az esetben csökkentse a nyomtató szaturációját (színtelítettség), vagy válassza ki a készülék beállításaiban a vastag papír (Heavy wieght / Thick paper) használatát. (Lásd: Kompatibilitási Lista) 7. Általános szabály: a legjobb eredmény elérése érdekében 1-2 árnyalattal halványabban nyomtasson, mint amit a hagyományos papír esetében használ. 8. Csak a dobozba csomagolt, eredeti méretű papírt adagolja a nyomtatóba. Ha levág a papírból, mielőtt a nyomtatóba helyezné, az a papír begyűrődését, a készülék meghibásodását okozhatja. Mindig utólag vágja körbe a kinyomtatott képet. 9. Kerülje a Finisher egység (lapkiadásnál történő szortírozó) alkalmazását, ami szamárfülek kialakulásához, a papír sérüléseihez vezethez, valamint a nyomtató görgőinek nyomai rajtamaradhatnak a nyomaton. Fontos: Amennyiben a papír beragad soha ne használjon fém eszközt az eltávolítására és ne próbálja erőszakkal kitépni azt! Bármilyen kérdéssel forduljon a helyi MagicTouch képviselethez, az Emlékbázis Kft-hez, amit a honlapon talál meg.

14 Melyik papír kell nekem? A transzfer papírok több rétegből állnak és azok eltérő módon tágulnak a hő hatására. Ennek következménye, hogy enyhén hajlanak a papírok a rostok irányában. Annak érdekében, hogy ezt a hatást csökkentsék, a gyártásnál olyan irányban vágják a papírokat, hogy ne legyen merőleges a hajlás a papír haladásának irányával, ezzel csökkentik a nyomtatóban az elakadás esélyét. Általánosságban elmondható, hogy A3-as nyomtatókhoz A3-as illetve A4-es papírt érdemes használni, az utóbbit a hosszabbik élénél fogva helyezzük a nyomtatóba. Az A4 nyomtatókhoz az A4R papír való. Az tanácsoljuk, hogy a transzfer papírokat egyenként helyezzék a kézi tálcába. Lehetőleg száraz és pormentes helyen használják és tárolják azokat. A papírokat használatukig tartsák a dobozban, ne tegyék ki hirtelen nagy párának. A TTC és CPM típusú papírok A4XL méretben is kaphatóak, melynek mérete 216 x 356 mm. Csak rendelésre tudjuk szállítani. A papírok behelyezése a nyomtatóba:

15 Direktnyomtatók Az AZON direktnyomtatók lehetőséget kínálnak közvetlen a termékre történő grafikák, logók, emblémák illetve fotók felvitelére. Nem szükséges közveítő média, a tárgyra direkt történik a nyomtatás. A cég 2001 óta gyárt direktnyomtatókat, ezért igen nagy tapasztalatra tett szert ezen technológia terén. Az igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti termékeit, hogy mindig a legjobb minőséget garantálja a felhasználóknak, lépést tartva a technológiai innovációval. A készülékeket Európában szerelik össze. A nyomtató két részből áll: az alsó mechanikus egység a tálca mozgatását irányítja, míg a felső rész maga a nyomtató. A nagyobb üzembiztonság és beszáradás-veszély minimalizálása érdekében az AZON gépei zárt festékezőrendszerrel vannak ellátva, így akár 14 napig is tárolható, anélkül, hogy bármilyen speciális tisztítást kellene végrehajtani. A fejegység az Epson c4880 ipari nyomtatóéra épül, a festékeket a japán Toyo cég szállítja. A direktnyomtatókat azoknak a felhasználóknak javasoljuk, akik nagy mennyiségben készítenek egyedi vagy emblémázott termékeket (akár textil, akár felületnyomtatásról legyen szó), így a nagyon alacsony előállítási költségnek köszönhetően hamar megtérül a befektetett összeg. AZON - A dekorálás új generációja

16 Azon TexPro textilnyomtató Az Azon TexPro tintasugaras eljárással, közvetlenül textilre nyomtat, közvetítő média használata nélkül. Kiemelkedő nyomtatási sebességének köszönhetően óránként akár 70 db fehér vagy 15 db színes pólót képes elkészíteni. A speciális festéknek köszönhetően bármilyen textilre használható, mint pédául póló, törölköző, farmer, kötény, zokni, pulóver, táska, stb. A terméknek nem kell teljesen síknak lennie, akár zipzárral ellátott anyagot is nyomtathatunk. Más technológiákkal ellentétben akár kis szériában is igen költséghatékony, és színgazdag nyomatok készíthetők. Fejlett festékezőrendszerének köszönhetően a napi karbantartás költsége minimalizálható. Más hasonló megoldásokkal szemben az Azon zárt rendszere megakadályozza, hogy levegő jusson a készülékbe, ezért akár 14 napig is tárolható eltömődés és beszáradás nélkül, anélkül, hogy bekcsapolnánk. A készülék A1-es méretű változatban is kapható! Kiegészítő tálcák: - XXL tálca fixáló kerettel: 42x60 cm - Pull-on tálca: 40x60 cm (ráhúzható a póló, keret nélkül) - Junior tálca fixáló kerettel: 25x30 cm - Mini tálca fixáló kerettel: 19x19 cm - Sapka tálca: baseball sapkákhoz Nyomtató specifikáció: Nyomtatás módja: Inkjet (Micro Piezo nyomtató fej) Nyomtatási terület: max 400 mm szélesség, 620 mm magasság Maximális anyag vastagság: 50 mm Vezérlő kód: ESC/P Raster Festék: Vizes alapú textil pigmentek: C,M,Y,K + 4 db White Nyomtatási sebesség: óránként max. 70 db fehér vagy 15 db sötét textil Felbontás: max dpi Áramfelvét: 220V, 59W (készenléti üzemmódban 5W) Portok: USB, Lan Környezeti feltételek: C, 35-80% páratartalom Nyomtató driver: Windows 95/98/200/XP/Vista/Win7/NT4, Azon Rip Nyomtatható anyagok: pamut, poliészter, selyem, frottír, stb. Méret: 1200 mm (hossz) x 850 mm (szél) x 510 mm (mag) Súly: 70 kg A TexPro starter kit tartalma: - nyomtató db 220 ml tintapatron: cyan, magenta, yellow, black, 4x white - 1 L primer előkezelő folyadék ml tisztítófolyadék - 8 db 220 ml tisztító kazetta - 2 db kalibrációs lap - 30 db tisztítópálca - usb kábel - Standard tálca (30x50 cm) - AZON Rip szoftver, driver, dokumentáció

17 Direct to Substrate felületnyomtató Az Azon DTS olyan különleges nyomtató, mellyel tintasugaras eljárással közvetlenül kemény felületre tudunk grafikát, fényképet, logót felvinni. Számtalan anyagra kerülhet nyomat: üvegre, fémre, kőre, fára, plexire, bőrre, kartonra, kerámiára, parafára, stb. A DTS által használt speciális tinta tökéletesen megtapad szinte minden anyagon, nem szükséges azokat előkezelni. Színgazdag nyomatok készíthetők, gazdaságosabban és gyorsabban, mint az olyan hagyományos technológiával, mint a tampon- vagy szitanyomás. A legtöbb késztermék könnyen és egyszerűen dekorálható, legyen az akár toll, öngyújtó, mobiltelefon hátlapja, pendrive, vagy bankkártya. Az olyan nagyobb méretű tárgyak nyomtatása is lehetséges, mint a laptop, bútorlap, képkeret, üveglap vagy például cégtáblák. Kis mennyiségben (akár 1 db) és nagyobb példányszámban is gazdaságos, hiszen csak a tinta mennyisége változik, nem szükséges klisé vagy szita használata. A tárgynak nem kell teljesen síknak lenni, 5 mm magasságkülönbségen belül bármely más felület is tökéletesen nyomatatható. A készülék A1-es méretű változatban is kapható! Nyomtató specifikáció: Nyomtatás módja: Inkjet (Micro Piezo nyomtató fej) Nyomtatási terület: max 420mm x 600 mm Maximális anyag vastagság: 100 mm Vezérlő kód: ESC/P Raster Festék: DTS Ink, 2 x C,M,Y,K vagy C,M,Y,K,LC,LM,LK,LLK Nyomtatási sebesség: óránként max. 70 db A2 nyomat Felbontás: max dpi Áramfelvét: 220V, 59 W maximális teljesítmény, 5 W standby üzemmódban W meglegítőegység Portok: USB, Lan Környezeti feltételek: C, 50-70% páratartalom Nyomtató driver: Windows 95/98/200/XP/Vista/Win7/NT4, Azon Rip Softwer Nyomtatható anyagok: kemény anyagok Méret: 890 mm (hossz) x 850 mm (szél) x 525 mm (mag) Súly: 80 kg A DTS starter kit tartalma: - nyomtató db 220 ml cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta, light black, light-light black tintapatron - 2 db kalibrációs lap - usb kábel - rip softver, driver, dokumentáció- AZON Rip szoftver, driver, dokumentáció

18 Gépek és eszközök A TheMagicTouch, az Adkins és a Drucktech cégek által gyártott hőpréseket forgalmazzuk. Ezek mind a transzfer, mind a hőszublimációs eljárásra alkalmasak. HTP616TS Dupla fejes bögreprés. Mind lézertranszferre mind hőszublimációra alkalmas. Két fejének és bilincsének köszönhetően nem okoz gondot, ha nagy mennyiségű bögrét kell rövid időn belül elkészíteni. Két bilinccsel, két halogén égővel és hőálló védőkesztyűvel szállítjuk. Különbőző méretű belső rács és ahhoz tartozó billincs kapható hozzá, így kisebb kávés csészék is készíthetők vele. Mugst-R 102 Egy fejes bögreprés, mely ideális választás kisebb mennyiségű bögre elkészítéséhez. Forgó potméterével az égetési idő 1:10 és 1:40 között állítható, mely leteltével a sütés automatikusan kikapcsol. Az égetési folyamat végét hang jelzi. Szorító bilinccsel és hőálló védőkesztyűvel szállítjuk.

19 HTP320 Magas minőségű, alumínium vázzal ellátott, fejlett technológiájú kézi hőprés. A legtöbb felhasználónak ideális választás. Az elfordítható felső tálcának köszönhetően a működése biztonságos, valamint ráláthatunk a teljes munkaterületre, ezért könnyen és pontosan beállítható a nyomat elhelyezése. Fejlett, egyedi, automatizált LED irányítója lehetővé teszi, hogy pontosan ellenőrizhessük a hőmérsékletet és az idő beállításokat. A nyomás beállítása kézzel történik. A hőprés mind enyhe, mind nagy nyomást igénylő termékekhez alkalmas. A présre különböző méretű alsó tálcákat szerelhetünk, melyek alkalmazásával különböző méretű termékeket préselhetünk. A különböző tálcák raktárról rendelhetők. Irányítópanel: * Számítógép vezérelt LED, digitális, mikroprocesszoros irányító * Digitális hőmérséklet és idő állító * Világító be/ki kapcsoló * Digitális visszaszámláló mely az előzetesen beállított idő leteltével hangjelzést ad * A hőmérséklet és idő állítóba beépített egység, amely jelzi az esetleges meghibásodást, pontos üzenetet írva, hogy a prés melegítőrendszere vagy irányítója romlott el. Ezzel időt és pénzt takarít meg, nem kell keresgélni, hogy mi a probléma forrása. Jellemzők: * 38cmx50cm-es tálca * Elfordítható felső tálca a jobb átláthatóságért * Biztonsági kallantyú * Kézzel állítható nyomásszabályzó * Erős és tartós alumínium szerkezet * Öntapadós szilikon pad * Ha a fűtőelem hőmérséklete túllépi a 235 C fokot vagy -15 C alá esik, a gép automatikusan kikapcsol * Az EU biztonsági szabályoknak megfelelően gyártva és tesztelve * 12 hónap garancia * Elektromos bekötést illusztráló kézikönyv, változatos ábrákkal és alkatrészlistával, teljes biztonsági útmutatással SP-45 Membránasztalos pneumatikus síkhőprés. Speciális membrán asztalának köszönhetően tökéletes és maximális nyomás érhető el vele, különösebb erőkifejtés nélkül. A felső fűtőlap lezárása után az alsó tálca levegővel fújódik fel, így a behelyezett tárgy alakját tökéletesen felveszi - nem okoz problémát gomb illetve zippzár melletti nyomás sem. A préselési idő letelte után a felső rész - hangjelzés adása mellett - automatikusan felnyílik. Használatához kompresszor szükséges, de alacsony nyomás enélkül is elérhető. Jellemzők: * 40cmx50cm-es tálca * Automatikus PID hőfok szabályzás * Automatikus digitális időszámláló * Pneumatikus nyomásszabályzás * Teflonszövet bevonatú fűtőlap * Állítható asztal fűtőlap távolság * Pillanatvasalási funkció * Kikapcsolható hangjelzés * Alacsony sűrített levegő fogyasztás * Professzionális kivitel * A gépre 12 hónap, a fűtőlapra élettartam garancia * Alul a fűtőlap, felül az asztal változat is rendelhető

20 Alapanyagok Termékeink kifejezetten a transzfer és szublimációs eljáráshoz készülnek. Ezen felül kaphatóak a legnépszerűbb ajándéktárgyak alapanyagai is. Bögre Különleges, első osztályú fotóbögrék, melyek transzferes eljárásra alkalmasak Átmérő: 82mm Macipóló Kifejezetten kisméretű póló, pl. plüssmackóra. Fehér, 100x70 mm (rányomható kép mérete) Üvegpóló 100 % pamut Fehér (185 g) vagy színes (185 g), 100x70 mm (rányomható kép mérete) Díszpárna 100 % pamut, zipzárral levehető huzat, szivaccsal töltött béléssel Fehér, 300 x 300 mm Egérpad Szövetbevonatú egérpadok, egyaránt alkalmasak transzfer illetve hőszublimációs eljárásra Plüssállat Kedves játékok, melyekre kis, fényképpel ellátott pólót adhatunk Különböző figurák, kb. 300 x 150 mm Fehér, 230x190 mm Hűtőmágnes Plexiből öntött, egyenként csomagolva Átlátszó, 60x45 mm (belehelyezhető kép mérete) Puzzle Kartonból előstancolt, matt felületű vászon, díszdobozzal Fehér, A3, A4, A5 méretben Kulcstartó Plexiből öntött, rövid lánccal és kulcskarikával Átlátszó, 45x35 mm (belehelyezhető kép mérete) Póló Fruit of the Loom - Valueweight T, 100% pamut. Fehér (160 gr) vagy színes (165 gr)

21 Alapanyagok MagicFlips: Egyedi fotóval vagy grafikával nyomható nyári vietnami (lábujj) papucs. A 14 mm vastagságú gumitalp fehér textil bevonattal rendelkezik, mely TTC transzferfóliával és szublimációval is nyomható. Egy speciális eszközzel, ún. SF Tool-al applikálható a papucsba a pánt. Sunscreen: Öntapadó koronggal ellátott, nyomtatható felületű autós árnyékoló, melyre kedvencünket, kedvelt rajzfilmfiguránkat, vagy akár bármilyen fotót is nyomhatunk. Marketing célokra is tökéletesen alkalmas. Ezüst, kb. 430 x 380 mm Háromféle méretben kapható: S, M, L MagicFlips Kid A MagicFlips-szel teljesen megegyező tulajdonságú termék, kisebb méretben, kifejezetten gyerekeknek. Kapható méretek: S, M, L Asztali mobiltartó: Kicsi, fából készült, napozóágy formájú mobiltelefon-tartó, mely tökéletes kiegészítője lehet az íróasztalnak. A szék támlája textilből készült, ezért TTC transzfóliával nyomható. Fehér, 100 x 55 mm (rányomható kép mérete) Mágneslap CPM transzferfóliával nyomható, fehér felületű, vágható mágneses lap. A3-as méretben kapható. SmartBox Kartonból készült, ezüst színű dobozok, melyekre a CPM típusú transzferfóliával vihetünk fel képet, grafikát. Ajándéktárgyak csomagolására, tárolására kiválóan alkalmas, legyen szó édességről, puzzle-ről vagy akár borról. A magas minőségnek köszönhetően a hétköznapi csomagolópapírral szemben évekig megmarad emlékként, a vitrinek, polcok kitüntetett helyén. Közepes doboz Borosüveg tartó Borokhoz, szeszes italokhoz Méret: 335 x 100 x 100 mm Cukorka, csokoládé tárolására kíválóan alkalmas Méret: 180 x 180 x 40 mm Kis doboz Puzzle, tea, apró ajándékokhoz javasoljuk Méret: 120 x 120 x 55 mm

22 Cool Stuff 3,5 mm vastagságú, hőtartó neoprénből készült dekor-alapanyagok, melyek fehér textillel vannak bevonva, ezért TTC transzferfóliával nyomható, de szublimációra is alkalmas. Az igen tartós anyagnak köszönhetően csepp-, por-, karcolás és ütésvédelmet, biztosít elektromos használati eszközeink és egyéb mindennapi tárgyaink számára. Akár marketing célokra is használható! Cool Wrap Dobozos sörökre és üdítőkre húzható tok Méret: 95 x 95 mm Pro Case XL Plus i-phone, mobiltartó tok Méret: 125 x 75 mm Cool Shirt Kisalakú (2-3 dl) sörösüvegre húzható póló Méret: 130 x 130 mm Pro Case Eye Szemüvegtartó tok Méret: 155 x 60 mm Pro Case Sun Pro Case S MP3 lejátszó, pendrive tartó tok Napszemüveg-tartó tok Méret: 155 x 70 mm Méret: 60 x 95 mm Netbook Case Netbook tok Méret: 270 x 190 mm ipad Case ipad tartó tok Méret: 195 x 255 mm Bottle Wrap Boros, pezsgős üvegre húzható tok Méret: 125 x 165 mm

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU Használati utasítás HARD SURFACE Transzferpapírok I Megnevezés Paropy...2 Paropy I...3 Akril...4 Karton Papírok......5 Kerámia Bögrék...6 Kerámia Csempék...7 Kristály/Üveg...8 Bőr...9 Oldal Mágnes...10

Részletesebben

Fehér Toner Technológia

Fehér Toner Technológia Gépek, eszközök, kellékek 13.0.26275 Hohenstein PRODUCT CLASS 1 SUITABLE FOR BABY & CHILD WEAR Fehér Toner Technológia WHITE COLOR ON EVERYTHING Image trans from Joto Paper Minden jog fenntartva! Ennek

Részletesebben

Teddy Maci Fényképes pólóval Mágikus Párna a TE Fényképeddel 2 Ez egy igazán különleges ajándék! 25 centiméter Magas Teddy Mackó, fényképes pólóval! Bármilyen fényképet, vagy szöveget rátudunk helyezni!

Részletesebben

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb.

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb. Típus SK2000-510 SK2500-510 Osztály SK series SK series Nyomtatási technológia Drop-on-demand Piezo-elektromos Drop-on-demand Piezo-elektromos Nyomtatófej 4/6/8/12(SPT510) 4/6/8(spt510) Nyomat max. szélessége

Részletesebben

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig Kérje egyedi árajánlatunkat! www.budapestgraphics.hu Termék Ajánló Érvényes : 2017. Júl. 1.-ig A megrendelés mértékétől függően, további kedvezményeket biztosítunk. Pontos kalkuláció miatt keresse ügyfélszolgálatunkat,

Részletesebben

EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK

EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK TAMPONNYOMÁS Olyan egyszerű műanyag termékek emblémázására szolgál, mint pl.: golyóstoll, öngyújtó, kulcstartó. Amit általában ennél az eljárásnál figyelembe kell venni, hogy nem

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ FIGYELMEZTETÉS FIGYELEM: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutató, mely fontos előírásokat tartalmaz a biztonságos használatra és a készülék karbantartására

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljam a C60 Creative Plus-t, amellyel Ön új üzletágat létesíthet, illetve virágoztathat

Részletesebben

KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL

KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL BROTHER MIKLÓS KFT. 1135 Budapest, Kis Gömb u. 22. Tel.: 00 36 1 412 1766 Fax.: 00 36 1 412 1767 E-mail: info@brothermiklos.hu Web: www.brothermiklos.hu 2010 KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL If Amit you csak

Részletesebben

A hőprések új generációja megérkezett!

A hőprések új generációja megérkezett! A hőprések új generációja megérkezett! Bevezető A MINI 3D vákkumprés forradalmi újdonságokat eszközöl a szublimációs nyomtatá területén. A rendkívül kis súly és méret, rengeteg funkció, alacsony fogyasztás,

Részletesebben

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés Figyelmeztetés Eszköz A tűz, áramütés és egyéb sérülések elkerülése érdekében: ne helyezze a készüléket vizes, nedves helyekre! ne helyezzen folyadékkal teli tárgyakat, pl. vázát a készülékre! csak ajánlott

Részletesebben

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk 8. SZ. MINŐSÍTÉSI FORMANYOMTATVÁNY Egységártáblázat 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk Termék megjelölése / Műszaki Mennyiség (db) Nettó egységár 1. Pop-up fal, egyenes, 495 x 285-505 x 2 295

Részletesebben

R E K L Á M E S Z K Ö Z Ö K

R E K L Á M E S Z K Ö Z Ö K REKLÁMESZKÖZÖK PLAKÁTSÍN Esztétikus kipattintható keretek. Biztos grafikai rögzítés. Egyszerű és gyors összeszerelés. Szerkezet: eloxált alumínium Standard méretek: 40 / 60 / 85 / 100 / 120 / 150 cm Ajánlott

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

HASZNÁLATI és KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

HASZNÁLATI és KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI és KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ LZ2504, LZ2505, LZ2508, LZ2510, LZ2805, LZ2810, LZ3006, LZ3009, LZ3012 pizza kemencék Az első működésnél szaga lehet a berendezésnek, amit a szigetelő anyagok és a

Részletesebben

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére Kabinbőrönd Legyen szó hosszúhétvégéről, akár egy üzleti bemutatóra szánt termékekről és nyomtatványokról, a könnyű bőröndbe gond nélkül be tudsz pakolni! 2 keréken

Részletesebben

COPIOUS KERESKEDELMI KFT.

COPIOUS KERESKEDELMI KFT. 1.-2. 3 4.-5. 6.-7. 8 9 10 11.-12. 13 14 15 16 17 Elérhetőségeink: COPIOUS KERESKEDELMI KFT. OPUS ÉS COPIOUS TELJES VÉGFELHASZNÁLÓI ÁRLISTA TARTALOMJEGYZÉK ÉS ÁLTALÁNOS SZEZŐDÉSI FELTÉTELEK OPUS ÉS COPIOUS

Részletesebben

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség Zsinórfüles kraft papírtáska Méret szélesség x magasság x talp Színe Nyomatlan táskák nettó ára 1000 db-tól 500 db-tól 1-499 db-ig 20x24x10 cm 173 Ft 188 Ft 203 Ft 24x35x8 cm 158 Ft 173 Ft 188 Ft 26x35x12

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

KATALÓGUS. Szublimációs páros fehér bögre 2,5-3 dl. Termék név. Termék név. két fél összetolva kiadja a teljes képet. Rendelhet 1 db-tól

KATALÓGUS. Szublimációs páros fehér bögre 2,5-3 dl. Termék név. Termék név. két fél összetolva kiadja a teljes képet. Rendelhet 1 db-tól KATALÓGUS Szublimációs bögre fehér 3 dl-es Sublimációs fehér 3 dl-es bögre, egyenként csomagolva fehér kartonba. Minimum rendelhet 1 db. Átmér 8,2 cm, doboz méret: 11*10*10 cm (ha kartonnal... B vebben

Részletesebben

Textildíszítő készlet

Textildíszítő készlet Textildíszítő készlet Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91522AB4X4VII 2017-02 Felvasalás előtt ügyeljen a következőkre: A szegecseket olyan, lehetőség szerint sima felületekre lehet felvasalni,

Részletesebben

Reklám feliratozás. Ajándéktárgyak készítése és beszerzése. Szeretné, ha cégének logója mindig a középpontban lenne?

Reklám feliratozás. Ajándéktárgyak készítése és beszerzése. Szeretné, ha cégének logója mindig a középpontban lenne? Reklám feliratozás Ajándéktárgyak készítése és beszerzése Szeretné, ha cégének logója mindig a középpontban lenne? Megoldások, amelyek segítik Önt abban, hogy ez megvalósuljon! Amit a Denis Kft.-ről tudni

Részletesebben

Különleges hatású UV száradású szitafestékek

Különleges hatású UV száradású szitafestékek Különleges hatású UV száradású szitafestékek ELŐSZÓ Mint a nyomdászok többségének a széles-formátumú grafikai piacon, nehézséget okozhat, hogy kitűnjön a tömegből. A versenyelőny hirtelen elveszítéséhez

Részletesebben

StendForm etikett címkék

StendForm etikett címkék Avery Stendform hivatalos nagykereskedő StendForm etikett címkék Azonosító Típus Gyártó Típus Formátum Fehér lézer, tintasugaras nyomtató, fénymásoló etikett címkék: SF 91003 univerzális StendForm SF 91003

Részletesebben

Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak

Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak Képek mérete Aznapra Következő munkanapra fényes papírra fényes papírra darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk 8. SZ. MINŐSÍTÉSI FORMANYOMTATVÁNY Egységártáblázat 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk Termék megjelölése / Műszaki Mennyiség (db) Nettó egységár 1. Pop-up fal, egyenes, 495 x 285.- 2 505 x 295

Részletesebben

Kombóprés használati útmutató

Kombóprés használati útmutató Kombóprés használati útmutató Figyelem: 1. Használat előtt győződjünk meg arról, hogy a dugalj megfelelően földelve van. 2. Fejcsere során az elektronikát ki kell kapcsolni 3. Munka közben a fűtőfej burkolata

Részletesebben

Forrasztó állomás. Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd.

Forrasztó állomás. Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Forrasztó állomás Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Csomagolási jegyzék és az alkatrészek megnevezése Az alkatrészek megnevezése Hőlégfúvó tartó Hőmérséklet

Részletesebben

WARRIOR 21178 WIREMAC-E ELEKTROMOS LYUKASZTÓ (3:1) MECHANIKUS FÉM IKERSPIRÁL ZÁRÓGÉP KEZELÉSI UTASÍTÁS 2011.05.19.

WARRIOR 21178 WIREMAC-E ELEKTROMOS LYUKASZTÓ (3:1) MECHANIKUS FÉM IKERSPIRÁL ZÁRÓGÉP KEZELÉSI UTASÍTÁS 2011.05.19. WARRIOR 21178 WIREMAC-E ELEKTROMOS LYUKASZTÓ (3:1) MECHANIKUS FÉM IKERSPIRÁL ZÁRÓGÉP KEZELÉSI UTASÍTÁS 2011.05.19. Tartalom 1) Figyelmeztetés... 2 2) Műszaki adatok... 2 3) A gép leírása... 2 4) Üzembe

Részletesebben

Mini-Hűtőszekrény

Mini-Hűtőszekrény Mini-Hűtőszekrény 10011578 100115779 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termék megvásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐ

AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐ AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐ HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modellszám: HCA-501 1 A készülék forradalmi technológiájával biztosítja, hogy ön különösebb erőfeszítés nélkül, gyönyörű göndör hajfürtöket alkothasson, melyek

Részletesebben

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak!

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! A 2014. augusztusi kampánytól a 2015. júliusi kampányig érvényes. 1. Táska Színe: fekete, cipzárral záródik, van két belső zsebe és egy mobiltartója. A külseje: PVC,

Részletesebben

Hpix Kreatív Fotólabor árlista Fotókidolgozás (képek, kollázsképek)

Hpix Kreatív Fotólabor árlista Fotókidolgozás (képek, kollázsképek) tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db 9x13 cm 1 120,- 30 110,- 1 110,- 100 100,- 1 100,- 100 80,- 300 60,- 500 50,- 10x10 cm** 1 120,- 30 110,- 1 110,- 100 100,-

Részletesebben

Speciális festékek, oldószerek

Speciális festékek, oldószerek A teljes választék áttekintéséhez kérjen BÉLYEGZŐFESTÉK KATALÓGUST! N 110 S Normál vizes bázisú irodai bélyegzõfesték. Bélyegzőpárnák és önfestékezõ bélyegzõk blanco cserepárnáinak festékezéséhez. Jó fényálló

Részletesebben

CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK

CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK www.cni.hu http://www.apigroup.com/ CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK Kapcsolat: Petrohai Balázs, Cégünk a világhírű API GROUP fóliáit képviseli Magyarországon, közel 8 éve, lézerpontos, pormentes egyedi igényeket

Részletesebben

Árlista. Érvényes 2013.07.20-től Rendelési kód Kép Megnevezés Listaár * Listaár -5% * Listaár -10% Kerámia. PK2 Fehér bögre 3 dl 0,90 0,86 0,81

Árlista. Érvényes 2013.07.20-től Rendelési kód Kép Megnevezés Listaár * Listaár -5% * Listaár -10% Kerámia. PK2 Fehér bögre 3 dl 0,90 0,86 0,81 Árlista Érvényes 2013.07.20-től Rendelési kód Kép Megnevezés Listaár * Listaár -5% * Listaár -10% Kerámia PK2 Fehér bögre 3 dl 0,90 0,86 0,81 PK1 Fehér bögre 3 dl + doboz 0,99 - - PK12 Söröskorsó 0,7l

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b

Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b ÁRLISTA Érvényes: 2015. január 5-től. Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b Nyitva

Részletesebben

Technikai adatlap United Sealants USFIX-P300 Dűbelragasztó (PESF)

Technikai adatlap United Sealants USFIX-P300 Dűbelragasztó (PESF) Technikai adatlap United Sealants USFIX-P300 Dűbelragasztó (PESF) Poliészter bázisú, sztirénmentes, csekély szag-kipárolgású, magas minőségű, gyors kötésű, 2 komponensű dűbelragasztó rendszer. A termékhez

Részletesebben

Katalógus. Reklámgyufák. Reklámöngyújtók

Katalógus. Reklámgyufák. Reklámöngyújtók Katalógus Reklámgyufák Reklámöngyújtók Gyufák Gondos válogatás Kizárólag gondosan kiválasztott és ellenőrzött termékeket használunk a gyártás során. A magas minőség és tartósság alapkritériumok. Megbízható

Részletesebben

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI Mixer Tisztelt Ügyfelünk, először is köszönjük Önnek vásárlást. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt bekötési és használati útmutatót és kövesse a leírtakat

Részletesebben

Gyors tájékoztató. A többcélú adagoló feltöltése. Tálcák feltöltése. 2 Igazítsa a helyükre az oldalvezetőket, hogy illeszkedjenek a papír méretéhez.

Gyors tájékoztató. A többcélú adagoló feltöltése. Tálcák feltöltése. 2 Igazítsa a helyükre az oldalvezetőket, hogy illeszkedjenek a papír méretéhez. Gyors tájékoztató 2 Igazítsa a helyükre az oldalvezetőket, hogy illeszkedjenek a papír méretéhez. 5 Helyezze be a tálcát. Szükség esetén, a nyomtató kezelőpanelén, a papír menüben állítsa be a betöltöttnek

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE

Részletesebben

Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak

Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak Aznapra * Képek mérete Fényes vagy selyemfényű fotópapírra darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db 9x13 cm 1 140,- 5 120,-

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak

Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak Képműves Fotószaküzlet fénykép méretek és árak Képek mérete Következő munkanapra fényes, vagy selyemfényű papírra fényes vagy selyemfényű papírra darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db darabtól Ár/db

Részletesebben

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Használati útmutató AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Bevezetés Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a kétcsatornás hőmérsékletet mérő készüléket. Szánjon rá néhány percet, hogy elolvassa a használati

Részletesebben

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Enzo zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 800 X 1200 X 1850mm Méret tálca: 800 X 1200 X 150mm Krómozott kabinkeret Oldalüvegek: 6 mm biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

Hpix Kreatív Fotólabor árlista Fotókidolgozás (képek, kollázsképek)

Hpix Kreatív Fotólabor árlista Fotókidolgozás (képek, kollázsképek) tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db 9x13 cm 1 120,- 30 110,- 1 110,- 100 100,- 1 100,- 100 80,- 300 60,- 500 50,- 10x10 cm** 1 120,- 30 110,- 1 110,- 100 100,-

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

06 Iratrendezés» Elválasztólap. Elválasztócsík. Elválasztó kartonlapok A/4+ Esselte Mylar karton elválasztólap A/4

06 Iratrendezés» Elválasztólap. Elválasztócsík. Elválasztó kartonlapok A/4+ Esselte Mylar karton elválasztólap A/4 Iratrendezés» Elválasztólap Elválasztócsík rendelési kód méret szín olási egység 0-733 0,5x24 cm kék 00 db/ 0-7332 0,5x24 cm narancs 00 db/ 0-7333 0,5x24 cm rózsaszín 00 db/ 0-7334 0,5x24 cm sárga 00 db/

Részletesebben

Árak és részletek a következő oldalon

Árak és részletek a következő oldalon standard Egyszerű, letisztult kivitel, műbőr borító, dombornyomott évszámmal, kategóriáján belül a piacon kapható legjobb ár/érték arányú naptár Választható belív típusok heti Árak és részletek a következő

Részletesebben

Avery Suprem WF Carbon fólia 3D-s felületekre

Avery Suprem WF Carbon fólia 3D-s felületekre Avery Suprem WF Carbon fólia 3D-s felületekre 80 mikron vastag, légcsatornás, öntött permanens (tartós), akril 152cm széles 1-4 év Rendelésre Fix áras termék, semmilyen kedvezmény nem vonatkozik rá! 80

Részletesebben

STAHLS' TEXTILDEKOR ÁRLISTA

STAHLS' TEXTILDEKOR ÁRLISTA STAHLS' TEXTILDEKOR ÁRLISTA Ügyfélszolgálat: 06 1 424 0380 Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! Minden megrendelésre az Általános Szállítási Feltételeink érvényesek. Az árváltozás jogát fenntartjuk! Érvényes:

Részletesebben

CA légrétegződést gátló ventilátorok

CA légrétegződést gátló ventilátorok CA légrétegződést gátló ventilátorok MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2019.03.20. - 2 - A CA típusjelű ventilátorokat nagy légterű, nagy belmagasságú, ipari, kereskedelmi és szolgáltató

Részletesebben

Kedves Érdeklődő! 100 db: 133.1000 db-tól: 80.5000 db-tól: 58.Köztes mennyiségre kérje árajánlatunkat!

Kedves Érdeklődő! 100 db: 133.1000 db-tól: 80.5000 db-tól: 58.Köztes mennyiségre kérje árajánlatunkat! Kedves Érdeklődő! Az alábbi katalógusban a Futball Világbajnoksághoz kívánunk reklámeszközöket ajánlani. Az árak mennyiség- illetve euroárfolyam függők, itt támpontokat közlünk. Konkrét mennyiségre kérje

Részletesebben

2016 év végéig, a nagy sikerre való tekintettel ÓRIÁSI kedvezménnyel készitjük, és forgalmazzuk a népszerű EUROSTANDDISPLAY POPUP Sajtófalat!

2016 év végéig, a nagy sikerre való tekintettel ÓRIÁSI kedvezménnyel készitjük, és forgalmazzuk a népszerű EUROSTANDDISPLAY POPUP Sajtófalat! There are no translations available. POPUp Sajtófal Prémium POPUP SAJTÓFAL KÉSZITÉS AKCIÓ! 2016 év végéig, a nagy sikerre való tekintettel ÓRIÁSI kedvezménnyel készitjük, és forgalmazzuk a népszerű EUROSTANDDISPLAY

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ Art. 7300A FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

XSTAMPER BÉLYEGZŐK. Tiszta, Újra festékezhető, Hosszú élettartam, Költséghatékony. minőséget jelent

XSTAMPER BÉLYEGZŐK. Tiszta, Újra festékezhető, Hosszú élettartam, Költséghatékony. minőséget jelent XSTAMPER BÉLYEGZŐK Tiszta, Újra festékezhető, Hosszú élettartam, Költséghatékony minőséget jelent Az Xstamper bélyegzők elsőrangú technológiát, felülmúlhatatlan csúcsminőséget, kreatív újítást és tartósságot

Részletesebben

KÉPGALÉRIA: Prémium kategóriájú POP-Up Sajtófalak Ívelt, Egyenes, vagy Hybrid kiadásban. Mert a képek magukért beszélnek!

KÉPGALÉRIA: Prémium kategóriájú POP-Up Sajtófalak Ívelt, Egyenes, vagy Hybrid kiadásban. Mert a képek magukért beszélnek! Prémium kategóriájú POPUp Sajtófalak Ívelt, Egyenes, vagy Hybrid kiadásban KÉPGALÉRIA: Mert a képek magukért beszélnek! {phocagalleryview=category categoryid=2 limitstart=1 limitcount=31 highslidedescription=3}

Részletesebben

BV AUTOGAS MINI. Csidei Tamás ügyvezető GASZTRONAUTA kft A profik partnere

BV AUTOGAS MINI. Csidei Tamás ügyvezető GASZTRONAUTA kft A profik partnere BV AUTOGAS MINI Asztali vákuumos védőgázas tálca lezáró gép, kontúrvágással A gép technikai adatai: Gép méretei: 470x710x680 mm Súlya: 150 Kg 230 V - 1-50Hz Fogyasztás: 2,5-3,5 kw Vákuumszivattyú teljesítménye:

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! Display-k Display TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! www.zaszlo.eu www.zaszlo.eu Roll Up Prémium A Roll Up Prémium elegáns, ezüst színű állvány. Igényes külleme mellett legfontosabb a

Részletesebben

376-0107 300/20 20 376-0108 300/30 27 376-0121 300/40 48 376-0141 300/60 60 376-0151 300/80 80

376-0107 300/20 20 376-0108 300/30 27 376-0121 300/40 48 376-0141 300/60 60 376-0151 300/80 80 radír rubber Temagraph radír 8-850 400 0 Hatszög alakú fehér radír a FIL Temagraph családjából. Ideális iskolai használatra. PV mentes, kartonba csomagolva és egy vékony átlátszó filmréteggel bevonva a

Részletesebben

Használati útmutató PAN Aircontrol

Használati útmutató PAN Aircontrol Használati útmutató PAN Aircontrol Air Quality meter Tartalom 1. Bevezető... 2 2. Szállítmány tartalma... 3 3. Általános biztonsági útmutatások... 3 4. A készüléken lévő szimbólumok magyarázata... 4 5.

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. 1 I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. Egyéb biztonsági figyelmeztetések... 4 VI. Karbantartás... 5 VII. Hibaelhárítás...

Részletesebben

Hardver üzembe helyezési útmutató

Hardver üzembe helyezési útmutató Kicsomagolás lépés 1 Távolítsa el az összes védő elemet. A kézikönyvben található képek egy hasonló modellre vonatkoznak. Bár az ábrák eltérhetnek az aktuális modelltől, a használati módszer megegyezik.

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

PUSO PLASZTIK Kft. Tel/Fax: 06 1 432-2472 1106 Budapest Mobil: 06 30 961-4292

PUSO PLASZTIK Kft. Tel/Fax: 06 1 432-2472 1106 Budapest Mobil: 06 30 961-4292 Plexi lemezek értékesítése, feldolgozása: Extrudált és öntött változatban /2-25 mm vtg-ig/ Színes és strukturált termékeink (bordázott, érdesített, rovátkázott) Plexi feldolgozás, hajlítás (hideg, meleg

Részletesebben

BoxMaker Kezelési útmutató. V-1.2-HUN, 2014-Szept.-10

BoxMaker Kezelési útmutató. V-1.2-HUN, 2014-Szept.-10 BoxMaker Kezelési útmutató V-1.2-HUN, 2014-Szept.-10 BoxMaker alkalmazása A BoxMaker-t arra terveztük, hogy hullámpapírból lehessen vele a Paraméterek bekezdésben leírt dobozokat készíteni. A Paraméterek

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

RedLine Automatikusan nyíló kézi lapprés Model No.:RedLine-15A/20A

RedLine Automatikusan nyíló kézi lapprés Model No.:RedLine-15A/20A RedLine Automatikusan nyíló kézi lapprés Model No.:RedLine-15A/20A TARTALOM I. Összeszerelési rajz ------------------------------------------------------------------------------ 2 II. Technikai paraméterek

Részletesebben

Tisztelt látogató, kedves szülő!

Tisztelt látogató, kedves szülő! Tisztelt látogató, kedves szülő! Köszönjük, hogy megtisztel figyelmével, és megtekinti az ÁlomVirág babalégzésfigyelő készülékünk rövid ismertetőjét, mely orvosok által tesztelt és tanácsolt, a Babára

Részletesebben

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő 1. Áttekintés Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A biztosnágos és megfelelő működés érdekében, kérjük alaposan olvassa át a Qick Start kézikönyvet. A globálisan

Részletesebben

MŰNYOMÓ PAPÍROK ÉS KARTONOK ívben

MŰNYOMÓ PAPÍROK ÉS KARTONOK ívben MŰNYOMÓ PAPÍROK ÉS KARTONOK ívben CLARO famentes fehér műnyomópapír, TCF, 2x mázolt szatinált silk és fényes kivitelben 90 g/m2 315,- Ft/kg 328,- Ft/kg 341,- Ft/kg 351,- Ft/kg 384,- Ft/kg 100-170 g/m2

Részletesebben

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS Kedves Vásárló, Gratulálunk az új szaunájához. Biztosak vagyunk abban, hogy évekig élvezni fogja a szauna összes előnyét. Kérjük, hogy mindenek előtt gondosan olvassa át

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

Általános ipari ragasztók

Általános ipari ragasztók 3M ragasztó üzletág Általános ipari ragasztók és ragasztószalagok Textilhordozós ragasztószalagok Scotch 2902 textilhordozós ragasztószalag (duct tape) Általános textil ragasztószalag, ami olyan alkalmazásokhoz

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Felhasználói kézikönyv a b Magyar Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt, és üdvözöljük a Philips világában! A Philips által biztosított

Részletesebben

Szublimálható termékek

Szublimálható termékek Cikkszám Megnevezés Leírás BAG-3-W Vliestáska 38x40 cm BAG-30-B BAG-30-K BAG-30-R "Rimini" táska, bézs "Rimini" táska, fekete "Rimini" táska, piros BAG-30-J "Rimini" táska, farmer BAG-32-B BAG-32-K "Venedig"

Részletesebben

Azura X1 / Azura X

Azura X1 / Azura X Azura X1 / Azura X2 10030160 10030161 10030162 10030163 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő

Részletesebben

felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, XS-XL méretekben 720 ft bomba ár leggings

felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, XS-XL méretekben 720 ft bomba ár leggings többet kevesebbért... mindennap! felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, méretekben 5 99 430 ft 100% pamut felső lányoknak, menta vagy sárga színben, a következő méretekben: bomba ár leggings lányoknak,

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

EXLED-001 (HT-F62413A-10)

EXLED-001 (HT-F62413A-10) LED VILÁGÍTÁS Biztonsági előírások és használati utasítás EXLED-001 (HT-F62413A-10) Köszönjük, hogy ezt a terméket választotta. Kérjük, üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa át ezt a használati utasítást

Részletesebben

többet kevesebbért... mindennap! BOMBA blúz 1490 ft ruha 2190 ft BOMBA 1490 ft leggings tól ig,

többet kevesebbért... mindennap! BOMBA blúz 1490 ft ruha 2190 ft BOMBA 1490 ft leggings tól ig, Stílusos őszi divat kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! blúz viszkóz, zsebbel és hosszított háttal, 34 44 BOMBA ÁR ruha kockás, virágos 36 44 BOMBA ÁR leggings bőr hatású, 2 fajta szövetmintázat,

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG 64220 S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ Forgalmazó: Hauser Magyarország Kft. 2040 Budaörs, Baross u. 89 Email: info@hauser.eu HILG 64220 S 2 HU TARTALOMJEGYZÉK 1. Fontos tudnivalók,

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK Pocket A "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagság mérő digitális mérő szondákkal

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 981A Infravörös termométer TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Figyelmeztetés... 2 3. Működési leírás... 3 4. Mérés menete... 3 5. Karbantartás... 4 6. Megjegyzések... 4 7. Tulajdonságok...

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master-

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master- Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK -Master- A "MEGA-CHECK -Master-" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új generációs MEGA-CHECK rétegvastagságmérő eszközökben használtak

Részletesebben