2013. KATALÓGUS. Karbantartás Javítás Személyre szabás SZEMÉLYRE SZABÁS KERÉKPÁR SÍ-SNOWBOARD FITNESZGÉPEK KARBANTARTÁSA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013. KATALÓGUS. www.decathlon.hu. Karbantartás Javítás Személyre szabás SZEMÉLYRE SZABÁS KERÉKPÁR SÍ-SNOWBOARD FITNESZGÉPEK KARBANTARTÁSA"

Átírás

1 2013. KATALÓGUS SZEMÉLYRE SZABÁS KERÉKPÁR SÍ-SNOWBOARD FITNESZGÉPEK KARBANTARTÁSA EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK Javítás Személyre szabás Ismerkedjen meg teljes szolgáltatás-kínálatunkkal, és olvassa el tanácsainkat a honlapon!

2 Javítás Személyre szabás KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSAINK Munkafelvétel Ez a csapat azonnal az Ön rendelkezésére áll és felméri az igényeit. Átláthatóság Teljes diagnózis és ingyenes árajánlat. Biztonság és szakértelem Szakképzett technikusaink minőségi szolgáltatást nyújtanak. Várakozási idő Garanciális javítás esetében számoljon 15 nap várakozási idővel a saját márkás, és 30 nap várakozással az egyéb termékek esetében.! FONTOS SZÁMUNKRA A VÉLEMÉNYE! Látogasson áruházunk facebook oldalára, a decathlonmagyarorszag címre

3 A SZEMÉLYRE SZABOTT SPORT SZEMÉLYRE SZABÁS Olvassa be a QR-kódot, és nézze meg videón, milyen technológiákkal dolgozunk! FELIRATOZÁS SZEMÉLYRE SZABÁS FELIRATOZÁS EGY SZÍNNEL Szöveg, szám vagy logó anyagra vasalása Név + szám anyagra vasalása 1 2 FELIRATOZÁS EGYESÜLETEK SZÁMÁRA Szöveg, szám vagy logó anyagra vasalása 6 darabtól 11 darabtól Ft 990 Ft VÁLASZTHATÓ SZÍNEK Fekete Fényvisszaverő Királykék Neonsárga Piros Fehér Arany Világoszöld Neonzöld Sárga Érdeklődjön a MŰHELYben! Szürke Királykék Sötétzöld Neon-narancssárga Ezüst Türkizkék Rózsaszín Neon-rózsaszín + Logó és sablon tervezésének technikai költségei: Ft MENNYISÉGEN ALAPULÓ ENGEDMÉNY A ruházat ára nélkül. A részletekről érdeklődjön a szervizeseknél!

4 Az árucikk személyre szabva SZEMÉLYRE SZABÁS HÍMZÉS HÍMZÉS KEVESEBB MINT 6 DARAB ESETÉN Szöveg vagy logó Szöveg vagy logó - 10 x 10 cm-es - 25 x 20 cm-es Ft Ft HÍMZÉS TÖBB MINT 6 DARAB ESETÉN Szöveg vagy logó - 10 x 10 cm-es Szöveg vagy logó - 25 x 20 cm-es 2 3 ÚJ hímzés CIPŐRE Ft Csak bizonyos modellek esetében, 10*10 cm szöveg, ábra. fotó nyomása Ft Érdeklődjön a MŰHELYben! + Logó és sablon tervezésének technikai költségei: Ft A ruházat ára nélkül. A részletekről érdeklődjön a szervizeseknél!

5 Az árucikk személyre szabva SZEMÉLYRE SZABÁS GRAVÍROZÁS KUPA GRAVÍROZÁS Kupák és érmek is kaphatók az áruházban. Induló ár Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Tábla + gravírozás 1 NÉVTÁBLA GRAVÍROZÁS ÚJ GRAVÍROZÁS NYAKÖRV KÉSRE GRAVÍROZÁS Ft Ft Érdeklődjön a MŰHELYben! Az áruházi készlet függvényében. Kupákat és érmeket a Műhelyben és a decathlon.hu oldalon is találhat még. A díj nem tartalmazza a termék árát. Keresse Természet és Hegyvidék részlegeinken!

6 Olvassa be a QR-kódot, és nézze meg videón, milyen technológiákkal dolgozunk! SZEMÉLYRE SZABÁS SZEMÉLYRE SZABÁSI TECHNIKÁK FLOCK (bársonyos) FELIRATOZÁS AZ EGYSZÍNŰ FELIRATOZÁS MINDEN TEXTIL-TÍPUSRA ALKALMAZHATÓ. Ez a leggyakoribb feliratozási technológia. Alacsony anyagköltség, nincs tervezési felár. Ennél a technológiánál a számítógépen megtervezett szöveget, logót vagy rajzot ún. kontúr-vágóval szabják ki a hő hatására kötő vinyl avagy FLEX anyagból. Ezután már csak annyi a teendő, hogy a motívumot letisztázzák, hogy jobban látsszon, és transzfer-préssel az anyagra vasalják. A Flex felülete és színe sokféle lehet: műanyag, fluoreszkáló, fényvisszaverő, bársonyos hatású... FESTÉK-SZUBLIMÁCIÓS FELIRATOZÁS EGY- VAGY TÖBBSZÍNŰ FELIRATOZÁS POLIÉSZTER TEXTÍLIÁRA A festék-szublimációs feliratozás világos színű árucikkeknél alkalmazott hőnyomtatási technika, melyhez speciális tintákat használnak. A feliratozás speciális transzferfóliára történik, hőpréssel; a hő és a nyomás hatására a tinta gáz állapotúvá változik és közvetlenül behatol a textil anyagába. A nyomat beleivódik a hálós szövetbe, anélkül, hogy változtatna a termék tapintásán. DIGITÁLIS TRANSZFER MINDEN TEXTIL-TÍPUSRA ALKALMAZHATÓ SZÍNES FELIRATOZÁS Egyszerű, gyors és megbízható technológia képek, rajzok és logók textilre nyomtatására a CMYK-színmodell alkalmazásával. A motívumot lézer, tintasugaras vagy solvent nyomtatóval reprodukáljuk a transzferfólián, majd hőpréssel ragasztjuk rá az anyagra. A folyamat alkalmas egységnyi vagy nagy mennyiségek nyomtatására is, és nagy felbontást biztosít. HÍMZÉS MINDEN TEXTIL-TÍPUSRA ALKALMAZHATÓ SZEMÉLYRE SZABOTT HÍMZÉS A hímzés olyan személyre szabási technológia, mellyel, szálakkal kivarrt sima vagy domború motívum készíthető az anyagra. Ezzel a technológiávallogó, kép vagy szöveg integrálható bármilyen típusú anyagra; ideális technológia akár egységnyi megrendelésről, akár nagy mennyiségekről van szó. Az ár a hímzendő szöveg méretétől függően változik: Két formátum létezik: 10 x 10 cm és 25 x 20 cm.

7 Kerékpár Fejcsapágy (headset) beállítása Lánc cseréje Pedálcsere Fékbetét (pár) cseréje Szabadfutású vagy kazettás mechanika cseréje / felszerelése Belső vagy külső gumi cseréje Első kerék cseréje Kiegészítő felszerelése (pl. sárvédő, vezeték nélküli computer, csomagtartó) Fék-beállítás Váltó-beállítás Fék vagy váltó házának illetve kábelének cseréje Kerék centírozása Nyereg vagy nyeregalkatrész cseréje 990 Ft Ft Ft Ft A Decathlon műhelyek vállalják bármilyen márkájú kerékpár karbantartását és javítását. Az ár csak a munkadíjat tartalmazza, az alkatrészek árát nem! Ha javításra van szükség, árajánlatot adunk. További szolgáltatásainkról tájékozódjon a Műhelyben vagy a decathlon.hu honlapon.

8 SZEMÉLYRE SZABÁS Kerékpár Alap biztonsági szerviz Nézze meg a videót! Ft KERÉKPÁR KORMÁNYMŰ ELLENŐRZÉSE + BEÁLLÍTÁSA Kormány meghúzása Stucni meghúzása Fejcsapágy (headset) beállítása FÉKRENDSZER ELLENŐRZÉSE+BEÁLLÍTÁSA Fékkar beállítása és meghúzása Fékbetét/tárcsafék-betét kopásának ellenőrzése; beállítás Első és hátsó fékkábel feszességének beállítása Hajtómű + pedál meghúzása HAJTÁSLÁNC ELLENŐRZÉSE + BEÁLLÍTÁSA Első és hátsó váltók + váltókarok beállítása + kenése Lánc kenése Első és hátsó kerék centírozása Keréknyomás Első és hátsó kerékagy beállítása POZÍCIÓ ELLENŐRZÉSE + BEÁLLÍTÁSA Nyeregcső és nyereg ellenőrzése; meghúzás és zsírozás EMELT BIZTONSÁGI SZERVIZ Nézze meg a videót! Ft BIZTONSÁGI KARBANTARTÁS: ALAP BIZTONSÁGI SZERVIZ Hajtáslánc tisztítása Kiegészítők ellenőrzése Első és hátsó világítás Csapágyak zsírozása ellenőrzése Tisztítás Kerékcentírozás Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészek árát). Ha javításra van szükség, árajánlatot adunk.

9 Kerékpár Nézze meg a videót! HIDRAULIKUS VILLA KARBANTARTÁSA Ft VILLA SZÉTSZERELÉSE Villa eltávolítása SPI tömítés eltávolítása, csillapító folyadék cseréje, az összes (külső és belső) villa-alkatrész teljes tisztítása VILLA ÖSSZESZERELÉSE Villa összeszerelése Nyereg és kerék összeszerelése Villa felfújása A kerékpáros testsúlyának megfelelő kompressziós csillapítás alkalmazása VILLA KARBANTARTÁSA Villa csillapító folyadékának cseréje Villa zsírozása Tömítések cseréje Csillapító folyadék feltöltése BIZTONSÁGI ELLENŐRZÉS Használhatóság tesztelése Nyomás-ellenőrzés Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészek árát). Ha javításra van szükség, árajánlatot adunk.

10 SZEMÉLYRE SZABÁS Kerékpár Váltórendszer beállítása Első és hátsó váltó beállítása Ft KERÉKPÁR KERÉKCSERE Első kerék cseréje Hátsó kerék cseréje Kerék centírozása Ft 1 FÉKCSERE Ft Hidraulikus tárcsafék olajcseréje és légtelenítése KARBANTARTÁSHOZ SZÜKSÉGES TERMÉKEK LÁNC- ÉS VÁLTÓ OLAJOZÓ ZSÍRTALANÍTÓ SPRAY TISZÍTÓ / ZSÍRTALANÍTÓ 990 Ft Ft Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészek árát). Ha javításra ćvan szükség, árajánlatot adunk.

11 Olvassa be a QR-kódot, és nézze meg videón, milyen technológiákkal dolgozunk! sí-snowboard SÍ ÉS SNOWBOARD ALAP SZERVIZ A talpak polírozása és strukturálása élezés szalaggal vaxolás professzionális géppel polírozás Ft SÍ ÉS SNOWBOARD emelt SZERVIZ A talpak polírozása és strukturálása élezés szalaggal vaxolás professzionális géppel polírozás gépi talpfeltöltés Ft SÍKÖTÉS BEÁLLÍTÁSA Ft SÍ, SNOWBOARD ÉLEZÉS Ft TELJESÍTMÉNYJAVÍTÓ WAXOLÁS A karbantartáson és felújításon kívül Ft Legjobb megelőzni a főidényben kért karbantartással járó hosszabb várakozási időt.

12 Olvassa be a QR-kódot, és nézze meg videón, milyen technológiákkal dolgozunk! fitnesz EVEZŐPAD, LÉPCSŐZŐGÉP ILL. ELLIPTIKUS TRÉNER KARBANTARTÁSA Ft CSAVAROK ELLENŐRZÉSE + MEGHÚZÁSA KENÉS ELLENŐRZÉS + BEÁLLÍTÁS Mágneses erősség beállítása Láncszekezet csapágyazásának ellenőrzése A mérőszerkezet adatainak ellenőrzése BERENDEZÉS TISZTÍTÁSA FUTÓPAD KARBANTARTÁSA Ft CSAVAROK ELLENŐRZÉSE + MEGHÚZÁSA ELLENŐRZÉS + BEÁLLÍTÁS Futószalag feszességének beállítása Futószalag centírozása Hajtáslánc feszességének beállítása Konzol-adatok ellenőrzése KENÉS Futószalag kenése EGYÉB Elektronikus részek portalanítása Futópad tisztítása Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészek árát). Ha javításra van szükség, árajánlatot adunk. További szolgáltatásainkról tájékozódjon a Műhelyben vagy a decathlon.hu honlapon.

13 SZEMÉLYRE SZABÁS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS KERÉKPÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS Házhozszállítás árainkról, kérjük érdeklődjön Decathlon áruházában. Részletes árajánlat kérhető a szolgáltatás költségéről a decathlon.hu címen. SÍ-SNOWBOARD FITNESZGÉPEK KARBANTARTÁSA A megjelölt árak tájékoztató jellegűek, és változhatnak, aszerint, hogy a berendezés mely modellje van a birtokában illetve milyen messze lakik. A részletes árjegyzéket keresse Decathlon Műhelye információs pultjánál!

14 elektronika és túrázás ELEKTRONIKA Szíjcsere 990 Ft Elemcsere Elemcsere + vízállóság tesztelése 5 Olvassa be a QRkódot, és nézze meg videón, milyen technológiákkal dolgozunk! TÚRÁZÁS Sátorrúd vagy sátormadzag csere Sátorrudazat csere pop-up sátraknál Ft Ft Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészek árát). Ha javításra van szükség, árajánlatot adunk. További szolgáltatásainkról tájékozódjon a Műhelyben vagy a decathlon.hu honlapon.

15 SZEMÉLYRE SZABÁS GÖRDÜLŐ ÉS ÜTŐS SPORTOK EGYSOROS KORCSOLYA / ROLLER Soros korcsolya fékcseréje Kerékcsere Csapágy-csere (páronként) PINGPONGÜtó Ő BORÍTÁS FELRAGASZTÁSA Ft TOLLASÜTó HÚROZÁS 3 TENISZÜTó VAGY SQUASHÜTó HÚROZÁS 1 grip felhelyezése 690 Ft Ft Ft EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK FITNESZGÉPEK KARBANTARTÁSA SÍ-SNOWBOARD KERÉKPÁR JÉGKORCSOLYA Jégkorcsolya élezés 990 Ft Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészeket). Ha javítás szükséges, árajánlatot adunk.

Használati utasítás RIDE LIFE. RIDE GIANT.

Használati utasítás RIDE LIFE. RIDE GIANT. Használati utasítás RIDE LIFE. RIDE GIANT. tárcsafék fogaskoszorú (racsni) váltótartó papucs nyeregállító csavar nyeregszár nyeregvázcső bilincs nyeregvázcső hátsó váltó hátsó rugóstag lánc nyereg kormányszár

Részletesebben

Indulás előtt engedje meg, hogy felhívjuk a figyelmét néhány olyan dologra, amit minden kerékpárosnak tudnia kell.

Indulás előtt engedje meg, hogy felhívjuk a figyelmét néhány olyan dologra, amit minden kerékpárosnak tudnia kell. 2 Karbantartás vagy javítás végzésekor ne feledje, hogy az útmutatóban lévő részletes utasítások csak a MERIDA kerékpárokra vonatkoznak, más kerékpárokra lehet, hogy nem alkalmazhatók. A gyakori áttervezések,

Részletesebben

MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE

MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE 2011.10.17-TŐL 2011.12.16-IG ÚJABB ELŐNYÖK VÁRJÁK A RENAULT

Részletesebben

Kerékpár kezelési és használati útmutató

Kerékpár kezelési és használati útmutató Kerékpár kezelési és használati útmutató Köszönjük, hogy magyar terméket vásárolt Olvassa el a használatba vétele elott, és orizze meg a késobbi használathoz. 1991 óta az Önök szolgálatában 6400 Kiskunhalas,

Részletesebben

Mercedes-Benz haszongépjárművek

Mercedes-Benz haszongépjárművek Mercedes-Benz haszongépjárművek Szervizprogram 2014. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Átlátható Szerviz A Mercedes-Benznél mindig tudja, mi történik A tavasz a megújulás időszaka, a nyár

Részletesebben

Használati útmutató HU. IN 4754 Futópad insportline Nimbus

Használati útmutató HU. IN 4754 Futópad insportline Nimbus Használati útmutató HU IN 4754 Futópad insportline Nimbus Fontos biztonsági figyelmeztetés FIGYELMEZTETÉS: Első használat előtt figyelmesen olvassa el az egész használati útmutatót. Veszély: Tisztításkor,

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Autónk karbantartása kiemelten fontos, hiszen a vezetési élmény teljességén túl a biztonság

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2013. ősz/tél

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2013. ősz/tél Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2013. ősz/tél Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Számunkra kiemelkedően fontos, hogy teljesen elégedett legyen járművével, és az mindig a legnagyobb

Részletesebben

AUTODATA ONLINE NAPRAKÉSZ TECHNIKAI INFORMÁCIÓK PROFI MŰHELYEK SZÁMÁRA. It's what we know

AUTODATA ONLINE NAPRAKÉSZ TECHNIKAI INFORMÁCIÓK PROFI MŰHELYEK SZÁMÁRA. It's what we know AUTODATA ONLINE NAPRAKÉSZ TECHNIKAI INFORMÁCIÓK PROFI MŰHELYEK SZÁMÁRA It's what we know Több mint 20 éve Magyarországon Tisztelt Partnereink! Az Európai Unió által hatályba léptetett csoportmentességi

Részletesebben

Sonic 50 Kezelési és karbantartási útmutató

Sonic 50 Kezelési és karbantartási útmutató Sonic 50 Kezelési és karbantartási útmutató B I Z T O N S Á G I F I G Y E L M E Z T E T É S E K A következô elôvigyázatossági figyelmeztetéseket az egész kézikönyv során alkalmazzuk a következô üzenetek

Részletesebben

GO! SZERVIZMAGAZIN A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2014. június 1. szeptember 30.

GO! SZERVIZMAGAZIN A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2014. június 1. szeptember 30. X T X GO! SZERVIZMAGAZIN A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2014. június 1. szeptember 30. Professzionális klímatisztítás részletek a 4. oldalon SEAT Eredeti kulcsborítás részletek a 5. oldalon

Részletesebben

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901673 KÜSZÖB SPOILER ** Cikkszám: 50901671

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901673 KÜSZÖB SPOILER ** Cikkszám: 50901671 500 és 500C ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901673 KÜSZÖB SPOILER ** Cikkszám: 50901671 2 HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901868 HÁTSÓ SPOILER ** Nem kompatibilis a csomagtartó ajtóra szerelhető

Részletesebben

BMW SPORT KOLLEKCIÓK 13/14

BMW SPORT KOLLEKCIÓK 13/14 BMW Lifestyle 2013/2014 A vezetés élménye. BMW SPORT KOLLEKCIÓK 13/14 BMW ATHLETICS KOLLEKCIÓ: LENYŰGÖZŐ FUNKCIONALITÁS. BMW KERÉKPÁROK ÉS FELSZERELÉS: MINDEN IGÉNYRE. BMW MOTORSPORT KOLLEKCIÓ: KIVÉTELES

Részletesebben

BIKE LOGISTICS KATALÓGUS

BIKE LOGISTICS KATALÓGUS BIKE LOGISTICS KATALÓGUS E E k k I I I t B BOgIs0 2013 s C I t s 3 I 1 g 0 2 LO BIKE LOGISTICS KATALÓGUS bike3.indd 1 2013.02.24. 9:35:23 BIKE LOGISTICS BIKE LOGISTICS Cégünk új, de már sok éve a szakmában

Részletesebben

Felhasználói útmutató. HP Officejet 100

Felhasználói útmutató. HP Officejet 100 Felhasználói útmutató HP Officejet 100 HP Officejet 100 (L411) mobil nyomtató Felhasználói útmutató Szerzői jogok 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. kiadás, 2014/1 Hewlett-Packard

Részletesebben

ET2 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

ET2 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ET2 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1 VESPA...3 1.1 MŰSZERFAL...3 1.2 KEZELŐSZERVEK ÉS DIGITÁLIS ÓRA...3 1.3 A NYEREG FELNYITÁSA...4 1.4 AZONOSÍTÁS...4 2 HASZNÁLAT...4 2.1 ELLENŐRZÉSEK ÉS FELTÖLTÉSEK...4

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató HP Officejet 6600 HP Officejet 6600 e-all-in- One series Felhasználói útmutató Szerzői jogok 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. kiadás, 2014/1 A Hewlett-Packard

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató HP Officejet 6700 HP Officejet 6700 e-all-in- One series Felhasználói útmutató Szerzői jogok 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. kiadás, 2014/1 A Hewlett-Packard

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Bosch Performance Line elektromos kerékpár rendszerekhez Nyon kijelzővel. 1 O l d a l

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Bosch Performance Line elektromos kerékpár rendszerekhez Nyon kijelzővel. 1 O l d a l HASZNÁLATI UTASÍTÁS Bosch Performance Line elektromos kerékpár rendszerekhez Nyon kijelzővel 1 O l d a l 1. Általános magyarázat az elektromos kerékpárokhoz Gratulálunk! Köszönjük, hogy a KTM elektromos

Részletesebben

GO! SZERVIZMAGAZIN A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2014. október 1. 2015. február 28.

GO! SZERVIZMAGAZIN A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2014. október 1. 2015. február 28. GO! SZERVIZMAGAZIN A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2014. október 1. 2015. február 28. Kerékcsere csomag tárolással és szezonális átvizsgálással részletek a 14. oldalon 16 000 Ft ŠKODA kötött

Részletesebben

MOTOWELL Használati utasítás

MOTOWELL Használati utasítás MOTOWELL Használati utasítás MAGNET SPORT, MAGNET RS, MAGNET 2T, MAGNET 2T Limited Edition, RETROSA 50, YOYO 4T, MAGNET 4T, RETROSA 125, CROGEN CITY, CROGEN SPORT, CROGEN RS KEDVES VÁSÁRLÓ! Mindenekelőtt

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

Go! szervizmagazin A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2015. június 1. szeptember 30.

Go! szervizmagazin A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2015. június 1. szeptember 30. Go! szervizmagazin A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2015. június 1. szeptember 30. Professzionális klímatisztítás részletek a 4. oldalon ajánlatunk 12 990 Ft Go! ajánlatunk 9 990 Ft Volkswagen

Részletesebben

Mágneses felület. Kinyitható tábla. Elem típusa. Fényerő. megbízható minőség, közkedvelt márka

Mágneses felület. Kinyitható tábla. Elem típusa. Fényerő. megbízható minőség, közkedvelt márka Írható felület Mágneses felület Szárazon felület Kerek hegy Kinyitható tábla Forgatható tábla Gördíthető x Elem a 5 m Vetítési távolság Felbontás 04x768 500 Fényerő 5 db Csomagolási egység MIN. doboz Minimum

Részletesebben

Alkalmazott technika szerint: Ütő nyomtatók Nem ütő nyomtatók Működési elv szerint: Leütéses Tintasugaras Lézer

Alkalmazott technika szerint: Ütő nyomtatók Nem ütő nyomtatók Működési elv szerint: Leütéses Tintasugaras Lézer Alkalmazott technika szerint: Ütő nyomtatók Nem ütő nyomtatók Működési elv szerint: Leütéses Tintasugaras Lézer Egyszerre kinyomtatható karakterek száma szerint: Karakternyomtató Sornyomtató Lapnyomtató

Részletesebben

SeaLife. ECOshot víz- és ütésálló digitális fényképezőgép

SeaLife. ECOshot víz- és ütésálló digitális fényképezőgép SeaLife ECOshot víz- és ütésálló digitális fényképezőgép SeaLife ECOshot Víz alatti fényképezőgép www.sealifecameras.com/service/firmware.html - további letölthető állományok Használati útmutató FCC Nyilatkozat

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A FÜGGETLEN BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI SZAKSZERVEZETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK TAGJAI ÉS CSALÁDTAGJAI SZÁMÁRA AJÁNLOTT

TÁJÉKOZTATÓ A FÜGGETLEN BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI SZAKSZERVEZETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK TAGJAI ÉS CSALÁDTAGJAI SZÁMÁRA AJÁNLOTT TÁJÉKOZTATÓ A FÜGGETLEN BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI SZAKSZERVEZETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK TAGJAI ÉS CSALÁDTAGJAI SZÁMÁRA AJÁNLOTT PRÉMIUM MINŐSÉGŰ HASZNÁLT SZÁMÍTÓGÉP ÉS SZOFTVER FLOTTA KONSTRUKCIÓRÓL WWW.PCFLOTTA.HU

Részletesebben

A megálmodott luxus a fürdôszobában

A megálmodott luxus a fürdôszobában A megálmodott luxus a fürdôszobában A világ elsôszámú vízelvezetô márkája az ACO kifinomult fürdôszobai kialakításokat kínál. Az ACO Zuhanyfolyóka termékcsalád megtestesíti sok építész és építkezô vágyát,

Részletesebben

Nyomdatitkok. e lső kézből!

Nyomdatitkok. e lső kézből! e lső kézből! első kézből! 6 jótanács, amivel tízezreket takaríthat meg: ezek a nyomdatitkok Összegyűjtöttük az Ön számára azokat a nyomdatitkokat, amivel pénzt tud megtakarítani. Az alábbiakban értékes

Részletesebben

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől Eredeti tetőtéri ablakok komplett megoldások Piacvezető márka A VELUX Cégcsoport alapítója 70 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat

Részletesebben