2013. KATALÓGUS. Karbantartás Javítás Személyre szabás SZEMÉLYRE SZABÁS KERÉKPÁR SÍ-SNOWBOARD FITNESZGÉPEK KARBANTARTÁSA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013. KATALÓGUS. www.decathlon.hu. Karbantartás Javítás Személyre szabás SZEMÉLYRE SZABÁS KERÉKPÁR SÍ-SNOWBOARD FITNESZGÉPEK KARBANTARTÁSA"

Átírás

1 2013. KATALÓGUS SZEMÉLYRE SZABÁS KERÉKPÁR SÍ-SNOWBOARD FITNESZGÉPEK KARBANTARTÁSA EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK Javítás Személyre szabás Ismerkedjen meg teljes szolgáltatás-kínálatunkkal, és olvassa el tanácsainkat a honlapon!

2 Javítás Személyre szabás KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSAINK Munkafelvétel Ez a csapat azonnal az Ön rendelkezésére áll és felméri az igényeit. Átláthatóság Teljes diagnózis és ingyenes árajánlat. Biztonság és szakértelem Szakképzett technikusaink minőségi szolgáltatást nyújtanak. Várakozási idő Garanciális javítás esetében számoljon 15 nap várakozási idővel a saját márkás, és 30 nap várakozással az egyéb termékek esetében.! FONTOS SZÁMUNKRA A VÉLEMÉNYE! Látogasson áruházunk facebook oldalára, a decathlonmagyarorszag címre

3 A SZEMÉLYRE SZABOTT SPORT SZEMÉLYRE SZABÁS Olvassa be a QR-kódot, és nézze meg videón, milyen technológiákkal dolgozunk! FELIRATOZÁS SZEMÉLYRE SZABÁS FELIRATOZÁS EGY SZÍNNEL Szöveg, szám vagy logó anyagra vasalása Név + szám anyagra vasalása 1 2 FELIRATOZÁS EGYESÜLETEK SZÁMÁRA Szöveg, szám vagy logó anyagra vasalása 6 darabtól 11 darabtól Ft 990 Ft VÁLASZTHATÓ SZÍNEK Fekete Fényvisszaverő Királykék Neonsárga Piros Fehér Arany Világoszöld Neonzöld Sárga Érdeklődjön a MŰHELYben! Szürke Királykék Sötétzöld Neon-narancssárga Ezüst Türkizkék Rózsaszín Neon-rózsaszín + Logó és sablon tervezésének technikai költségei: Ft MENNYISÉGEN ALAPULÓ ENGEDMÉNY A ruházat ára nélkül. A részletekről érdeklődjön a szervizeseknél!

4 Az árucikk személyre szabva SZEMÉLYRE SZABÁS HÍMZÉS HÍMZÉS KEVESEBB MINT 6 DARAB ESETÉN Szöveg vagy logó Szöveg vagy logó - 10 x 10 cm-es - 25 x 20 cm-es Ft Ft HÍMZÉS TÖBB MINT 6 DARAB ESETÉN Szöveg vagy logó - 10 x 10 cm-es Szöveg vagy logó - 25 x 20 cm-es 2 3 ÚJ hímzés CIPŐRE Ft Csak bizonyos modellek esetében, 10*10 cm szöveg, ábra. fotó nyomása Ft Érdeklődjön a MŰHELYben! + Logó és sablon tervezésének technikai költségei: Ft A ruházat ára nélkül. A részletekről érdeklődjön a szervizeseknél!

5 Az árucikk személyre szabva SZEMÉLYRE SZABÁS GRAVÍROZÁS KUPA GRAVÍROZÁS Kupák és érmek is kaphatók az áruházban. Induló ár Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Tábla + gravírozás 1 NÉVTÁBLA GRAVÍROZÁS ÚJ GRAVÍROZÁS NYAKÖRV KÉSRE GRAVÍROZÁS Ft Ft Érdeklődjön a MŰHELYben! Az áruházi készlet függvényében. Kupákat és érmeket a Műhelyben és a decathlon.hu oldalon is találhat még. A díj nem tartalmazza a termék árát. Keresse Természet és Hegyvidék részlegeinken!

6 Olvassa be a QR-kódot, és nézze meg videón, milyen technológiákkal dolgozunk! SZEMÉLYRE SZABÁS SZEMÉLYRE SZABÁSI TECHNIKÁK FLOCK (bársonyos) FELIRATOZÁS AZ EGYSZÍNŰ FELIRATOZÁS MINDEN TEXTIL-TÍPUSRA ALKALMAZHATÓ. Ez a leggyakoribb feliratozási technológia. Alacsony anyagköltség, nincs tervezési felár. Ennél a technológiánál a számítógépen megtervezett szöveget, logót vagy rajzot ún. kontúr-vágóval szabják ki a hő hatására kötő vinyl avagy FLEX anyagból. Ezután már csak annyi a teendő, hogy a motívumot letisztázzák, hogy jobban látsszon, és transzfer-préssel az anyagra vasalják. A Flex felülete és színe sokféle lehet: műanyag, fluoreszkáló, fényvisszaverő, bársonyos hatású... FESTÉK-SZUBLIMÁCIÓS FELIRATOZÁS EGY- VAGY TÖBBSZÍNŰ FELIRATOZÁS POLIÉSZTER TEXTÍLIÁRA A festék-szublimációs feliratozás világos színű árucikkeknél alkalmazott hőnyomtatási technika, melyhez speciális tintákat használnak. A feliratozás speciális transzferfóliára történik, hőpréssel; a hő és a nyomás hatására a tinta gáz állapotúvá változik és közvetlenül behatol a textil anyagába. A nyomat beleivódik a hálós szövetbe, anélkül, hogy változtatna a termék tapintásán. DIGITÁLIS TRANSZFER MINDEN TEXTIL-TÍPUSRA ALKALMAZHATÓ SZÍNES FELIRATOZÁS Egyszerű, gyors és megbízható technológia képek, rajzok és logók textilre nyomtatására a CMYK-színmodell alkalmazásával. A motívumot lézer, tintasugaras vagy solvent nyomtatóval reprodukáljuk a transzferfólián, majd hőpréssel ragasztjuk rá az anyagra. A folyamat alkalmas egységnyi vagy nagy mennyiségek nyomtatására is, és nagy felbontást biztosít. HÍMZÉS MINDEN TEXTIL-TÍPUSRA ALKALMAZHATÓ SZEMÉLYRE SZABOTT HÍMZÉS A hímzés olyan személyre szabási technológia, mellyel, szálakkal kivarrt sima vagy domború motívum készíthető az anyagra. Ezzel a technológiávallogó, kép vagy szöveg integrálható bármilyen típusú anyagra; ideális technológia akár egységnyi megrendelésről, akár nagy mennyiségekről van szó. Az ár a hímzendő szöveg méretétől függően változik: Két formátum létezik: 10 x 10 cm és 25 x 20 cm.

7 Kerékpár Fejcsapágy (headset) beállítása Lánc cseréje Pedálcsere Fékbetét (pár) cseréje Szabadfutású vagy kazettás mechanika cseréje / felszerelése Belső vagy külső gumi cseréje Első kerék cseréje Kiegészítő felszerelése (pl. sárvédő, vezeték nélküli computer, csomagtartó) Fék-beállítás Váltó-beállítás Fék vagy váltó házának illetve kábelének cseréje Kerék centírozása Nyereg vagy nyeregalkatrész cseréje 990 Ft Ft Ft Ft A Decathlon műhelyek vállalják bármilyen márkájú kerékpár karbantartását és javítását. Az ár csak a munkadíjat tartalmazza, az alkatrészek árát nem! Ha javításra van szükség, árajánlatot adunk. További szolgáltatásainkról tájékozódjon a Műhelyben vagy a decathlon.hu honlapon.

8 SZEMÉLYRE SZABÁS Kerékpár Alap biztonsági szerviz Nézze meg a videót! Ft KERÉKPÁR KORMÁNYMŰ ELLENŐRZÉSE + BEÁLLÍTÁSA Kormány meghúzása Stucni meghúzása Fejcsapágy (headset) beállítása FÉKRENDSZER ELLENŐRZÉSE+BEÁLLÍTÁSA Fékkar beállítása és meghúzása Fékbetét/tárcsafék-betét kopásának ellenőrzése; beállítás Első és hátsó fékkábel feszességének beállítása Hajtómű + pedál meghúzása HAJTÁSLÁNC ELLENŐRZÉSE + BEÁLLÍTÁSA Első és hátsó váltók + váltókarok beállítása + kenése Lánc kenése Első és hátsó kerék centírozása Keréknyomás Első és hátsó kerékagy beállítása POZÍCIÓ ELLENŐRZÉSE + BEÁLLÍTÁSA Nyeregcső és nyereg ellenőrzése; meghúzás és zsírozás EMELT BIZTONSÁGI SZERVIZ Nézze meg a videót! Ft BIZTONSÁGI KARBANTARTÁS: ALAP BIZTONSÁGI SZERVIZ Hajtáslánc tisztítása Kiegészítők ellenőrzése Első és hátsó világítás Csapágyak zsírozása ellenőrzése Tisztítás Kerékcentírozás Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészek árát). Ha javításra van szükség, árajánlatot adunk.

9 Kerékpár Nézze meg a videót! HIDRAULIKUS VILLA KARBANTARTÁSA Ft VILLA SZÉTSZERELÉSE Villa eltávolítása SPI tömítés eltávolítása, csillapító folyadék cseréje, az összes (külső és belső) villa-alkatrész teljes tisztítása VILLA ÖSSZESZERELÉSE Villa összeszerelése Nyereg és kerék összeszerelése Villa felfújása A kerékpáros testsúlyának megfelelő kompressziós csillapítás alkalmazása VILLA KARBANTARTÁSA Villa csillapító folyadékának cseréje Villa zsírozása Tömítések cseréje Csillapító folyadék feltöltése BIZTONSÁGI ELLENŐRZÉS Használhatóság tesztelése Nyomás-ellenőrzés Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészek árát). Ha javításra van szükség, árajánlatot adunk.

10 SZEMÉLYRE SZABÁS Kerékpár Váltórendszer beállítása Első és hátsó váltó beállítása Ft KERÉKPÁR KERÉKCSERE Első kerék cseréje Hátsó kerék cseréje Kerék centírozása Ft 1 FÉKCSERE Ft Hidraulikus tárcsafék olajcseréje és légtelenítése KARBANTARTÁSHOZ SZÜKSÉGES TERMÉKEK LÁNC- ÉS VÁLTÓ OLAJOZÓ ZSÍRTALANÍTÓ SPRAY TISZÍTÓ / ZSÍRTALANÍTÓ 990 Ft Ft Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészek árát). Ha javításra ćvan szükség, árajánlatot adunk.

11 Olvassa be a QR-kódot, és nézze meg videón, milyen technológiákkal dolgozunk! sí-snowboard SÍ ÉS SNOWBOARD ALAP SZERVIZ A talpak polírozása és strukturálása élezés szalaggal vaxolás professzionális géppel polírozás Ft SÍ ÉS SNOWBOARD emelt SZERVIZ A talpak polírozása és strukturálása élezés szalaggal vaxolás professzionális géppel polírozás gépi talpfeltöltés Ft SÍKÖTÉS BEÁLLÍTÁSA Ft SÍ, SNOWBOARD ÉLEZÉS Ft TELJESÍTMÉNYJAVÍTÓ WAXOLÁS A karbantartáson és felújításon kívül Ft Legjobb megelőzni a főidényben kért karbantartással járó hosszabb várakozási időt.

12 Olvassa be a QR-kódot, és nézze meg videón, milyen technológiákkal dolgozunk! fitnesz EVEZŐPAD, LÉPCSŐZŐGÉP ILL. ELLIPTIKUS TRÉNER KARBANTARTÁSA Ft CSAVAROK ELLENŐRZÉSE + MEGHÚZÁSA KENÉS ELLENŐRZÉS + BEÁLLÍTÁS Mágneses erősség beállítása Láncszekezet csapágyazásának ellenőrzése A mérőszerkezet adatainak ellenőrzése BERENDEZÉS TISZTÍTÁSA FUTÓPAD KARBANTARTÁSA Ft CSAVAROK ELLENŐRZÉSE + MEGHÚZÁSA ELLENŐRZÉS + BEÁLLÍTÁS Futószalag feszességének beállítása Futószalag centírozása Hajtáslánc feszességének beállítása Konzol-adatok ellenőrzése KENÉS Futószalag kenése EGYÉB Elektronikus részek portalanítása Futópad tisztítása Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészek árát). Ha javításra van szükség, árajánlatot adunk. További szolgáltatásainkról tájékozódjon a Műhelyben vagy a decathlon.hu honlapon.

13 SZEMÉLYRE SZABÁS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS KERÉKPÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS Házhozszállítás árainkról, kérjük érdeklődjön Decathlon áruházában. Részletes árajánlat kérhető a szolgáltatás költségéről a decathlon.hu címen. SÍ-SNOWBOARD FITNESZGÉPEK KARBANTARTÁSA A megjelölt árak tájékoztató jellegűek, és változhatnak, aszerint, hogy a berendezés mely modellje van a birtokában illetve milyen messze lakik. A részletes árjegyzéket keresse Decathlon Műhelye információs pultjánál!

14 elektronika és túrázás ELEKTRONIKA Szíjcsere 990 Ft Elemcsere Elemcsere + vízállóság tesztelése 5 Olvassa be a QRkódot, és nézze meg videón, milyen technológiákkal dolgozunk! TÚRÁZÁS Sátorrúd vagy sátormadzag csere Sátorrudazat csere pop-up sátraknál Ft Ft Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészek árát). Ha javításra van szükség, árajánlatot adunk. További szolgáltatásainkról tájékozódjon a Műhelyben vagy a decathlon.hu honlapon.

15 SZEMÉLYRE SZABÁS GÖRDÜLŐ ÉS ÜTŐS SPORTOK EGYSOROS KORCSOLYA / ROLLER Soros korcsolya fékcseréje Kerékcsere Csapágy-csere (páronként) PINGPONGÜtó Ő BORÍTÁS FELRAGASZTÁSA Ft TOLLASÜTó HÚROZÁS 3 TENISZÜTó VAGY SQUASHÜTó HÚROZÁS 1 grip felhelyezése 690 Ft Ft Ft EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK FITNESZGÉPEK KARBANTARTÁSA SÍ-SNOWBOARD KERÉKPÁR JÉGKORCSOLYA Jégkorcsolya élezés 990 Ft Munkaköltség (nem tartalmazza az alkatrészeket). Ha javítás szükséges, árajánlatot adunk.

MŰHELY MŰHELY KATALÓGUS.

MŰHELY MŰHELY KATALÓGUS. KATALÓGUS Áruházainkban működő műhelyeink biztosítják a karbantartás, a szervizelés és a termékek egyedivé tételét. Munkatársaink rendszeresen képzésen gyarapítják tudásukat, valamint szervizelésüket megbízható

Részletesebben

MŰHELY MŰHELY KATALÓGUS. www.decathlon.hu

MŰHELY MŰHELY KATALÓGUS. www.decathlon.hu KATALÓGUS Valamennyi áruházunkban működik Műhely, biztosítva a karbantartás, a szervizelés és a termékek egyedivé tételét. Munkatársaink rendszeresen képzésen gyarapítják tudásukat, valamint szervizelésüket

Részletesebben

MŰHELY 2017 KATALÓGUS KARBANTARTÁS & JAVÍTÁS SZEMÉLYRE SZABÁS. .hu

MŰHELY 2017 KATALÓGUS KARBANTARTÁS & JAVÍTÁS SZEMÉLYRE SZABÁS. .hu MŰHELY 2017 KATALÓGUS SZEMÉLYRE SZABÁS KARBANTARTÁS & JAVÍTÁS.hu SZEMÉLYRE SZABÁS SZERETNÉL VALAMI EGYEDIT? -tól www.decathlon.hu KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSAINK ÉRDEKEL MINKET A VÉLEMÉNYED.hu Találkozzunk a

Részletesebben

Érvényes: március 16-tól (legutóbbi árkorrekciónk: május 19.)

Érvényes: március 16-tól (legutóbbi árkorrekciónk: május 19.) JAVÍTÁSI ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. március 16-tól (legutóbbi árkorrekciónk: 2009. május 19.) 2001 2002 Éves nagyszerviz kontrás kerékpáron: 1211 Első kerékagy javítás 1212 (kontrás) 1602 Kormánycsapágy

Részletesebben

PROFI GARÁZSIPARI INFORMÁCIÓS RENDSZER INFORMATION SYSTEM

PROFI GARÁZSIPARI INFORMÁCIÓS RENDSZER INFORMATION SYSTEM PROFI GARÁZSIPARI INFORMÁCIÓS RENDSZER INFORMATION SYSTEM AUTOCOM INFO SYSTEM Bemutatjuk az Info System-et - a CARS és TRUCKS szoftver legjobb kiegészítését. Az Info System leírásokkal segít, hogy oldhatjuk

Részletesebben

Árlista 2012-12-03-tól érvényes árainkat tartalmazza. Áraink Euró/dollár árfolyamváltozás miatt változhatnak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Árlista 2012-12-03-tól érvényes árainkat tartalmazza. Áraink Euró/dollár árfolyamváltozás miatt változhatnak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Áraink Euró/dollár árfolyamváltozás miatt változhatnak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! http://www.facebook.com/elektromosbicikli CFSR-EB-RX-103 Szín: Arany CFSR-EB-RX-103 ELEKTROMOS BICIKLI /LED/

Részletesebben

3.999 Ft 100.000. termék online. Getasandal SOPRON ALPHAPARK, VÉRTES CENTER TATABÁNYA. Teljes kínálatunk a www.hervis.hu honlapon. 5.

3.999 Ft 100.000. termék online. Getasandal SOPRON ALPHAPARK, VÉRTES CENTER TATABÁNYA. Teljes kínálatunk a www.hervis.hu honlapon. 5. www.hervis.hu OPON ALPHAPAK N AA 5.499 3.999 Getasandal férfi papucs I szintetikus anyag I méretek: 375-495 A szórólapban szereplő ajánlatok 2015. június 2. és 6. között illetve az akciós készlet erejéig

Részletesebben

Bruttó Megnevezés Márka fogyasztói ár

Bruttó Megnevezés Márka fogyasztói ár Gumipók 40 cm vékony HU Egyéb 285 Ft Gumipók 60 cm vékony HU Egyéb 305 Ft Gumipók 80 cm vékony HU Egyéb 325 Ft Gumipók 100 cm vékony HU Egyéb 325 Ft Gumipók 120 cm vékony HU Egyéb 345 Ft Nyereg Duplarugós

Részletesebben

Futópad Sportmann Abarqs BZ-201 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Futópad Sportmann Abarqs BZ-201 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Futópad Sportmann Abarqs BZ-201 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK 1. Fontos, hogy elolvassa ezt az egész kézikönyvet a berendezés felszerelése és használata előtt. A biztonságos és hatékony

Részletesebben

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig Kérje egyedi árajánlatunkat! www.budapestgraphics.hu Termék Ajánló Érvényes : 2017. Júl. 1.-ig A megrendelés mértékétől függően, további kedvezményeket biztosítunk. Pontos kalkuláció miatt keresse ügyfélszolgálatunkat,

Részletesebben

Pneumatikus hajtású jármű hajtásláncának megtervezése és optimalizációja. Készítette: Vidovics Lajos

Pneumatikus hajtású jármű hajtásláncának megtervezése és optimalizációja. Készítette: Vidovics Lajos Pneumatikus hajtású jármű hajtásláncának megtervezése és optimalizációja Készítette: Vidovics Lajos Hajtáslánc építés fázisai irodalomkutatás, hajtáslánc koncepciók képzése, pneumatikus elemek kiválasztása,

Részletesebben

Első agy/hátsó kerékagy (standard típus)

Első agy/hátsó kerékagy (standard típus) (Hungarian) DM-HB0001-05 Kereskedői kézikönyv Első agy/hátsó kerékagy (standard típus) ORSZÁGÚTI HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 Túra HB-T670

Részletesebben

4130 CroMo Méret: 52, 56, 60 cm 2,95 kg 79 990 HUF

4130 CroMo Méret: 52, 56, 60 cm 2,95 kg 79 990 HUF Csepel Royal VÁZ SZETT 01 4130 CroMo Méret: 52, 56, 60 cm 2,95 kg 79 990 HUF Luxus SÁRVÉDŐ Alu 28 610 g 9990 HUF Luxus SÁRVÉDŐ Alu 28 610 g 9990 HUF Domina COMFORT NYEREG 541 g 8900 HUF 03 Luxus HÁTSÓ

Részletesebben

TÉLI Ft 33% FT HELYETT

TÉLI Ft 33% FT HELYETT É szórólapban szereplő ajánlatok 216. december 27. és 1. között illetve az akciós készlet erejéig érvényesek. z akció más kedvezménnyel nem vonható össze és online vásárlás esetén nem érvényes. készlet

Részletesebben

Kerékpár első lámpa Ft nettó-nettó. Akciós ár! 312 Ft. Kerékpár lámpa szett 1 LED. Akciós ár! 660 Ft Ft nettó-nettó

Kerékpár első lámpa Ft nettó-nettó. Akciós ár! 312 Ft. Kerékpár lámpa szett 1 LED. Akciós ár! 660 Ft Ft nettó-nettó Érvényes: 2013 06.24-07.12-ig, illetve a készlet erejéig! KERÉKPÁR TARTOZÉKOK Kerékpár lámpa 1LED, rögzítő pánttal, 2 db/csom. Kerékpár első lámpa Kerékpár hátsó lámpa, 3 LED, villogó 348 Ft 216 Ft 060723

Részletesebben

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk 8. SZ. MINŐSÍTÉSI FORMANYOMTATVÁNY Egységártáblázat 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk Termék megjelölése / Műszaki Mennyiség (db) Nettó egységár 1. Pop-up fal, egyenes, 495 x 285-505 x 2 295

Részletesebben

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség Zsinórfüles kraft papírtáska Méret szélesség x magasság x talp Színe Nyomatlan táskák nettó ára 1000 db-tól 500 db-tól 1-499 db-ig 20x24x10 cm 173 Ft 188 Ft 203 Ft 24x35x8 cm 158 Ft 173 Ft 188 Ft 26x35x12

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM281 SCUD GT-505 SPINNING KERÉKPÁR

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM281 SCUD GT-505 SPINNING KERÉKPÁR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM281 SCUD GT-505 SPINNING KERÉKPÁR A fenntartható fejlődés elvei szerint, a felszerelés bármikor módosítható előzetes figyelmeztetés nélkül. Ez csak a terméktől függ. Használata előtt

Részletesebben

Fehér Toner Technológia

Fehér Toner Technológia Gépek, eszközök, kellékek 13.0.26275 Hohenstein PRODUCT CLASS 1 SUITABLE FOR BABY & CHILD WEAR Fehér Toner Technológia WHITE COLOR ON EVERYTHING Image trans from Joto Paper Minden jog fenntartva! Ennek

Részletesebben

BÉRLÉS, LÍZING, SZERVÍZ

BÉRLÉS, LÍZING, SZERVÍZ MOBIL PARTYSÁTRAK összecsukható alumínium vázszerkezet 3 ponyvatípus 67 színárnyalatban igény szerint nyomtatható ponyvafelület 1 perc alatt felállítható mobil szerkezet Sátrainkat ajánljuk: kultúrális-,

Részletesebben

Forgalmazza: KOLIKEN Kft. 6400 Kiskunhalas, Kötönyi út 15. www.koliken.hu. kerékpárkatalógus 2009-2010

Forgalmazza: KOLIKEN Kft. 6400 Kiskunhalas, Kötönyi út 15. www.koliken.hu. kerékpárkatalógus 2009-2010 Forgalmazza: KOLIKEN Kft. 6400 Kiskunhalas, Kötönyi út 15. www.koliken.hu kerékpárkatalógus 2009-2010 Elérhetőségeink Kiskunhalas Postacím: 6400 Kiskunhalas, Kötönyi út 15. Tel.: 06-20/978-0282 Tel./fax:

Részletesebben

ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341. Használati leírás. Olvassa el és értse meg a következő leírást.

ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341. Használati leírás. Olvassa el és értse meg a következő leírást. ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341 Használati leírás Olvassa el és értse meg a következő leírást. Mielőtt hozzákezdene Távolítsa el a csomagolást. Ellenőrizze, hogy minden alkatrész hiánytalan e vagy

Részletesebben

Elülső agy/hátsó agy (standard típus)

Elülső agy/hátsó agy (standard típus) (Hungarian) DM-HB0001-06 Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI MTB Túra Városi túra/ Komfort kerékpár VÁROSI SPORT E-BIKE Elülső agy/hátsó agy (standard típus) ORSZÁGÚTI HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400

Részletesebben

Első agy/ hátsó agy (tárcsafék)

Első agy/ hátsó agy (tárcsafék) (Hungarian) DM-HB0005-03 Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI MTB Túra Városi túra/ Komfort kerékpár VÁROSI SPORT E-BIKE Első agy/ hátsó agy (tárcsafék) HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33 FH-RM33 FH-RM35

Részletesebben

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket.

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és õrizze meg késõbbi áttekintésre is. Kérjük a szülõket vagy a terméket összeszerelõ

Részletesebben

16-12 ROLLER Termék száma: 2319 Használati és szerelési útmutató

16-12 ROLLER Termék száma: 2319 Használati és szerelési útmutató 16-12 ROLLER Termék száma: 2319 Használati és szerelési útmutató Fontos javaslat: kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat mielőtt hozzákezdene az összeszereléshez, és fogadja meg a karbantartási

Részletesebben

Típus Kivitel Vázméret Szín Súly (kg) Ár (Ft)

Típus Kivitel Vázméret Szín Súly (kg) Ár (Ft) Típus Kivitel méret Szín Súly (kg) Ár (Ft) Siren, Signo, Spring 26 N3 + Agydinamó 17-19 Piros; Fekete 16,2 113.000 Ft 26 N7 + Agydinamó 17-19 Piros; Fekete 16,4 136.600 Ft 28 N3 + Agydinamó 17-19 Piros;

Részletesebben

8.999 Ft 100.000. termék online SZÉKESFEHÉRVÁR, BÉKÉSCSABA, SZOMBATHELY. Teljes kínálatunk a www.hervis.hu honlapon

8.999 Ft 100.000. termék online SZÉKESFEHÉRVÁR, BÉKÉSCSABA, SZOMBATHELY. Teljes kínálatunk a www.hervis.hu honlapon www.hervis.hu ZÉKEFEHÉRVÁR ÉKÉ ZOMTH 13.999 8.999 Dart 10 futócipő textil/szintetikus felsőrész textil bélés szintetikus talp férfi és női modell I méretek: férfi 41-46 női 375-425 szórólapban szereplő

Részletesebben

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk

Egységártáblázat. 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk 8. SZ. MINŐSÍTÉSI FORMANYOMTATVÁNY Egységártáblázat 1. részfeladat: Reklámeszközök, installációk Termék megjelölése / Műszaki Mennyiség (db) Nettó egységár 1. Pop-up fal, egyenes, 495 x 285.- 2 505 x 295

Részletesebben

Országúti tárcsafék agy

Országúti tárcsafék agy (Hungarian) DM-HB0004-01 Kereskedői kézikönyv Országúti tárcsafék agy HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 FONTOS FIGYELMEZTETÉS Ez a kereskedői kézikönyv elsősorban hivatásos kerékpárszerelők számára készült.

Részletesebben

2-T FIZET MINDEN CIPŐRE

2-T FIZET MINDEN CIPŐRE *2017. március 8. és 13. között három pár cipő vásárlása esetén a legolcsóbbat ajándékba adjuk. Az ajánlat papucs és görkorcsolya vásárlása esetén is érvényes. A szórólapban szereplő ajánlatok 2017. március

Részletesebben

½ ÁRON * 10.000 pár cipő KW23/2015. www.hervis.hu

½ ÁRON * 10.000 pár cipő KW23/2015. www.hervis.hu KW23/2015 www.hervis.hu A szórólapban szereplő ajánlatok 2015. június 3. és 9. között, illetve az akciós készlet erejéig érvényesek. Az akció Crocs márka vásárlása esetén is érvényes. Az akció más kedvezménnyel

Részletesebben

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és online vásárlás esetén nem érvényes. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és online vásárlás esetén nem érvényes. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. A szórólapban szereplő ajánlatok 2016. január 20. és 26. között, illetve az akciós készlet erejéig érvényesek. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és online vásárlás esetén nem érvényes. Az esetleges

Részletesebben

A Műszerfal áttekintése

A Műszerfal áttekintése X-Road Teljes áttekintés 1. Akkumulátor, biztosíték, szerszámkészlet 2. Hátsó féktartály 3. Rúgóstag 4. Tanksapka 5. Gázkar 6. Első féktartály 7. Műszerfal 8. Első fékkar 9. Alvázszám 10. Típusazonosító

Részletesebben

Általános ipari ragasztók

Általános ipari ragasztók 3M ragasztó üzletág Általános ipari ragasztók és ragasztószalagok Textilhordozós ragasztószalagok Scotch 2902 textilhordozós ragasztószalag (duct tape) Általános textil ragasztószalag, ami olyan alkalmazásokhoz

Részletesebben

Urban & onroad. Katalógus 2013. www.csepelbike.com

Urban & onroad. Katalógus 2013. www.csepelbike.com Urban & onroad Katalógus 2013 Signo Tipus Kivitel Vázméret Szín Súly (kg) Ár (Ft) Siren, Signo, Spring 26 N3 + Agydinamó 17-19 Piros; Fekete 16,2 113.000 Ft 26 N7 + Agydinamó 17-19 Piros; Fekete 16,4 136.600

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Linea LINEACCESSORI Személyre szabott megoldások KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Króm. Cikkszám: 50901689 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Fényes Montblanc fekete. Cikkszám: 50902349 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR

Részletesebben

KERÉKPÁR BEÜZEMELÉSE

KERÉKPÁR BEÜZEMELÉSE KERÉKPÁR BEÜZEMELÉSE A csomagküldéssel rendelt kerékpárt összeszerelés és beállítás után helyezzük vissza egy dobozba (előfordulhat, hogy a bicikli nem a saját dobozába kerül vissza). A kormányt elfordítjuk,

Részletesebben

Egyedi sapkák....ahol az ötlet formát ölt!

Egyedi sapkák....ahol az ötlet formát ölt! Egyedi sapkák...ahol az ötlet formát ölt! Egyedi baseball sapkák készítése az Önök igénye és elképzelése szerint, a tervezéstől a kivitelezésig. Használja ki a sapka egész felületét arra, hogy az Ön Cégének,

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS EPSILON FITNESS KERÉKPÁR

HASZNÁLATI UTASÍTÁS EPSILON FITNESS KERÉKPÁR HASZNÁLATI UTASÍTÁS EPSILON FITNESS KERÉKPÁR A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

Az ablak felszerelése során keletkezett keretszennyeződéseket haladéktalanul el kell távolítani. - purhab, szilikon.

Az ablak felszerelése során keletkezett keretszennyeződéseket haladéktalanul el kell távolítani. - purhab, szilikon. 1. Keret látható felületeinek védelme A keret felületének szennyeződés, szállítási és szerelési hibák, purhabok, stb. elleni védelem érdekében javasolt a látható felületeket védőfóliával letakarni, amennyiben

Részletesebben

EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK

EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK TAMPONNYOMÁS Olyan egyszerű műanyag termékek emblémázására szolgál, mint pl.: golyóstoll, öngyújtó, kulcstartó. Amit általában ennél az eljárásnál figyelembe kell venni, hogy nem

Részletesebben

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X Használati útmutató SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X 1 Biztonsági útmutató 1. Szerelje össze a terméket a kézikönyvben feltüntetett utasításoknak megfelelően. Használjon cnyeregkis eredeti

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS. www.kamiondekor.hu

TERMÉKKATALÓGUS. www.kamiondekor.hu TERMÉKKATALÓGUS www.kamiondekor.hu www.kamiondekor.hu SCANIA KIEGÉSZÍTŐK Ajtókárpitok 4 Műszerfal asztalok 4 Motoralagúttakaró szőnyegek 5 Szőnyegek 6 Függönyök 8 Üléshuzatok 9 Üléskárpitok 10 Inox díszek

Részletesebben

Fék kínálat 2012. Leírás Ajánlott fogy. ár Kép. 3.990 Ft. 2.990 Ft. 2.490 Ft. 1.090 Ft. 990 Ft

Fék kínálat 2012. Leírás Ajánlott fogy. ár Kép. 3.990 Ft. 2.990 Ft. 2.490 Ft. 1.090 Ft. 990 Ft Fék kínálat 2012 Leírás Ajánlott fogy. ár Kép 1 Fékkar Tektro V-fék alu 2ujjas Tektro Eclipse alumínium fékkar. V-fék kompatibilis, 2 ujjas kar, konzol, ezüst kar. 190gramm/pár Termékkód: 23606 3.990 Ft

Részletesebben

16 / 16 ROLLER Termék száma: 2293

16 / 16 ROLLER Termék száma: 2293 16 / 16 ROLLER Termék száma: 2293 Általános információk: Ez a kezelési útmutató fontos információkat tartalmaz a biztos használatot és a karbantartást illetően. (Kérjük olvassa figyelmesen el a leírást,

Részletesebben

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU Használati utasítás HARD SURFACE Transzferpapírok I Megnevezés Paropy...2 Paropy I...3 Akril...4 Karton Papírok......5 Kerámia Bögrék...6 Kerámia Csempék...7 Kristály/Üveg...8 Bőr...9 Oldal Mágnes...10

Részletesebben

Első agy (tárcsafék)

Első agy (tárcsafék) (Hungarian) DM-MBHB001-01 Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI MTB Túra Városi túrázás/ Komfort kerékpár VÁROSI SPORT E-BIKE SLX HB-M7000 HB-M7010 HB-M7010-B FH-M7000 FH-M7010 FH-M7010-B Első agy (tárcsafék)

Részletesebben

DM-HB (Hungarian) Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI. Első agy / hátsó agy, 11-fokozatú HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800

DM-HB (Hungarian) Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI. Első agy / hátsó agy, 11-fokozatú HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 (Hungarian) DM-HB0003-04 Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI Első agy / hátsó agy, 11-fokozatú HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 FONTOS FIGYELMEZTETÉS Ez a kereskedői kézikönyv elsősorban hivatásos

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

BUDAPEST AKVARELLEK. Aquarelle World Souvenirs

BUDAPEST AKVARELLEK. Aquarelle World Souvenirs BUDAPEST AKVARELLEK Souvenirs KÉPESLAPOK B6 Budapest - 01 Budapest - 02 Budapest - 03 Budapest - 04 Budapest - 05 Budapest - 06 KÉPESLAPOK B6 Budapest - 07 Budapest - 08 Budapest - 09 Budapest - 10 Budapest

Részletesebben

Budaörs, Dunakeszi 26,27% 26,27% 10x2 402,- 26,27% 2010. április 23-tól május 6-ig. 2,5-4 éves. 6-9 éves. 4-6,5 éves. 10 éves

Budaörs, Dunakeszi 26,27% 26,27% 10x2 402,- 26,27% 2010. április 23-tól május 6-ig. 2,5-4 éves. 6-9 éves. 4-6,5 éves. 10 éves Hauser dolphin 16 gyerekkerékpár unisex acél váz, zárt láncvédô, kontra és V-fék, kitámasztó kerék 22.99 Budaörs, Dunakeszi Butterfly lány vagy Cool Boy fiú 12 gyermek kerékpár acél váz, zárt láncvédô,

Részletesebben

Teljes áttekintés. 10. Műszerfal 11. Kormány 12. Tanksapka 13. Benzincsap 14. Hátsó rugóstag 15. Utas lábtartó 16. Oldaltámasz 17.

Teljes áttekintés. 10. Műszerfal 11. Kormány 12. Tanksapka 13. Benzincsap 14. Hátsó rugóstag 15. Utas lábtartó 16. Oldaltámasz 17. MadAss 50/125 Teljes áttekintés 1. Hátsó féktartály 2. Első féktartály 3. Típusazonosító 4. Kormányzár 5. Hátsó fékkar 6. Berúgó kar 7. Lábtartó 8. Akkumulátor és biztosíték 9. Utas lábtartó 10. Műszerfal

Részletesebben

Pegasus Piazza E felhasználói kézikönyv

Pegasus Piazza E felhasználói kézikönyv Pegasus Piazza E felhasználói kézikönyv 1. Biztonsági előírások Soha ne nyissa fel saját maga a hátsó agymotort. Azt csak szakképzett szakemberek, eredeti alkatrészek felhasználásával vagy a motor komplett

Részletesebben

Fontos használati utasítások:

Fontos használati utasítások: 1 2 Fontos használati utasítások: 1. Használat előtt olvassa el figyelmesen a használati útasítást. Ellenőrizze le, hogy a szobabicikli megfelelően van összerakva és az összes csavar megfelelően van rögzitve.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. SM273 Szobakerékpár indoor cycling Scud 503

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. SM273 Szobakerékpár indoor cycling Scud 503 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM73 Szobakerékpár indoor cycling Scud 503 Kérjük olvassa el figyelmesen az útmutatót a felszerelés használata előtt. Őrizze meg a későbbi ellenőrzés érdekében. FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK

Részletesebben

WWW.LINEAMOTOR.HU. Kormány

WWW.LINEAMOTOR.HU. Kormány Kormány 1 TBLF0101 Kormány 2 TBLF0102 Csavar M10 1.25 45 3 TBLF0103 Anyacsavar M10 1.25 4 TBFF0104 Baloldali markolat 5 TBFF0105 Jobboldali markolat 6 TBEF0110 Gázbowden 7 TBLF0107 Alátét 8 TBEF0114 Fékkábel

Részletesebben

HUTTERREKLAM.HU. Cikkszám 7032. Méret 210 x 100 mm. Színe kékes ezüst, krém. Boríték mérete LA4

HUTTERREKLAM.HU. Cikkszám 7032. Méret 210 x 100 mm. Színe kékes ezüst, krém. Boríték mérete LA4 7032 210 x 100 mm kékes ezüst, krém LA4 arany vagy ezüst 180 Ft / db 7005 135 x 135 mm bordás papír: krém, bordó, zöld 145 x 145 mm Bordás papír dombor arany 156 Ft / db 7018 105X148 mm bordás papír: krém,

Részletesebben

KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL

KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL BROTHER MIKLÓS KFT. 1135 Budapest, Kis Gömb u. 22. Tel.: 00 36 1 412 1766 Fax.: 00 36 1 412 1767 E-mail: info@brothermiklos.hu Web: www.brothermiklos.hu 2010 KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL If Amit you csak

Részletesebben

11. TANK, NYEREG, CSOMAGTARTÓ

11. TANK, NYEREG, CSOMAGTARTÓ 11. TANK, NYEREG, CSOMAGTARTÓ 305006 nyereg SIMSON 38 komplett 200245 1 305004 nyereg SIMSON 54 enduro komplett 190760 2 305013 nyereg SIMSON 54 komplett fekete- piros 190761 2 305014 nyereg SIMSON 54

Részletesebben

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb.

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb. Típus SK2000-510 SK2500-510 Osztály SK series SK series Nyomtatási technológia Drop-on-demand Piezo-elektromos Drop-on-demand Piezo-elektromos Nyomtatófej 4/6/8/12(SPT510) 4/6/8(spt510) Nyomat max. szélessége

Részletesebben

9.999Ft 50% Még nagyobb kínálat a www.hervis.hu oldalon! *A MEGJELÖ TERMÉKEKR

9.999Ft 50% Még nagyobb kínálat a www.hervis.hu oldalon! *A MEGJELÖ TERMÉKEKR www.hervis.hu A MGJLÖ TRMÉKKR 19.999 DRBY férfi szabadidőcipő I kék színű modell: bőr és szintetikus felsőrész, textil bélés, szintetikus talp fehér színű modell: szintetikus felsőrész, textil bélés, szintetikus

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. IN 2013 Roller Worker Glacer 16/12"

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. IN 2013 Roller Worker Glacer 16/12 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 2013 Roller Worker Glacer 16/12" TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 FONTOS INFORMÁCIÓ... 3 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK...3 SZERELÉSI ÚTMUTATÓ... 4 1. LÉPÉS: Kerekek összeszerelése...4

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Voyager Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17 Gumiabroncsa: 225/65 - R17. Szett elemei: 4 db felni cikkszám: K82212937 4 db felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

Informatikai alkalmazásfejlesztő alkalmazásfejlesztő 54 481 02 0010 54 02 Információrendszer-elemző és - Informatikai alkalmazásfejlesztő

Informatikai alkalmazásfejlesztő alkalmazásfejlesztő 54 481 02 0010 54 02 Információrendszer-elemző és - Informatikai alkalmazásfejlesztő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

NISSAN PULSAR EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN PULSAR EREDETI TARTOZÉKOK NISSAN PULSAR EREDETI TARTOZÉKOK A Stílus Csomag egyedülálló, tiszta grafikus hatást kölcsönöz. Tegye hangsúlyossá autóját fekete, fehér, vagy ragyogó króm ajtóküszöbökkel és tükörborítással, valamint

Részletesebben

Előadó: Érseki Csaba http://ersekicsaba.hu

Előadó: Érseki Csaba http://ersekicsaba.hu Előadó: Érseki Csaba http://ersekicsaba.hu Extruder szerszámok fajtái: Csőszerszámok Lemezszerszámok Profilszerszámok Az extruder szerszámok funkciója: Egyenletes áramlási sebességgel kilépő megfelelő

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Thema Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 20 Gumiabroncsa: 245/45 - R20. Szett elemei: 4 darab felni cikkszám: K82212967 4 darab felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Az eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES MECHANIKAI ALKATRÉSZEK LISTÁJA

KEDVEZMÉNYES MECHANIKAI ALKATRÉSZEK LISTÁJA 4PLUSZ EGYÉB ELSO FUTÓMU ALKATRÉSZEK 4PLUSZ EGYÉB HÁTSÓ FUTÓMU ALKATRÉSZEK 4PLUSZ FÉKTÁRCSÁK 4PLUSZ GÖMBCSUKLÓK 4PLUSZ LENGOKAROK 4PLUSZ SZÉRIA LENGÉSCSILLAPÍTÓK 4PLUSZ VÍZPUMPÁK ABLAKTÖRLOKAROK ABS ALKATRÉSZEK

Részletesebben

Katalógus. www.nyakkendobirodalom.hu info@nyakkendobirodalom.hu -nyakkend k -sálak

Katalógus. www.nyakkendobirodalom.hu info@nyakkendobirodalom.hu -nyakkend k -sálak Katalógus www.ballagotarisznya.hu info@ballagotarisznya.hu -tarisznyák -avatószalagok -kit z k www.nyakkendobirodalom.hu info@nyakkendobirodalom.hu -nyakkend k -sálak Keressen minket bizalommal: Kele Kitti

Részletesebben

149 Ft/db. Pigna füzetek sima belívvel! Pigna füzet rendelése esetén 3% kedvezményt biztosítunk a feltüntetett árakból!

149 Ft/db. Pigna füzetek sima belívvel! Pigna füzet rendelése esetén 3% kedvezményt biztosítunk a feltüntetett árakból! PÁTRIA NYOMDA ZRT. JÚNIUSI KIADVÁNYA VISZONTELADÓINAK 149 Ft/db 12 db rendelése esetén Pigna füzetek sima belívvel! Pigna füzet rendelése esetén 3% kedvezményt biztosítunk a feltüntetett árakból! Centrum

Részletesebben

DM-SL (Hungarian) Kereskedői kézikönyv SL-BSR1

DM-SL (Hungarian) Kereskedői kézikönyv SL-BSR1 (Hungarian) DM-SL0003-00 Kereskedői kézikönyv SL-BSR1 FONTOS FIGYELMEZTETÉS Ez a kereskedői kézikönyv elsősorban hivatásos kerékpárszerelők számára készült. Kerékpárszerelői képzettséggel nem rendelkező

Részletesebben

TERMÉK KÉP TERMÉK NÉV TERMÉK LEÍRÁS

TERMÉK KÉP TERMÉK NÉV TERMÉK LEÍRÁS Licota ATP-2047 kontroll lámpa Licota WT04093 Sztethoszkóp AT1142 gyújtószikra ellenőrző AT1198 szögmérő 1/2"-os csatlakozás Csavarok, anyák előre meghatározott szögben történő lehúzására alkalmazható.

Részletesebben

Fogaskoszorú (11-fokozatú)

Fogaskoszorú (11-fokozatú) (Hungarian) DM-CS0004-04 Kereskedői kézikönyv Fogaskoszorú (11-fokozatú) CS-9000 CS-6800 CS-5800 FONTOS FIGYELMEZTETÉS Ez a kereskedői kézikönyv elsősorban hivatásos kerékpárszerelők számára készült. Kerékpárszerelői

Részletesebben

MAMS Old Timer Classic Bajnokság és Kupa technikai kiírás

MAMS Old Timer Classic Bajnokság és Kupa technikai kiírás MAMS Old Timer Classic Bajnokság és Kupa technikai kiírás Csak azok az átalakítások engedélyezettek, amik jelen kiírásban engedélyezve vannak. A nem említett átalakítások tilosak! Amennyiben a motorkerékpár

Részletesebben

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések Duke kézikönyv Biztonsági óvintézkedések Az edzőkerékpár úgy lett megtervezve és megalkotva, hogy a maximális biztonságot garantálja. Ennek ellenére is be kell tartani bizonyos óvintézkedéseket amikor

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK :: Olvassa el az utasításokat a kerékpár

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól 07..9-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.

Részletesebben

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! Bizonyára nem kell emlékeztetnünk arra, hogy az időben és alaposan elvégzett átvizsgálás mennyire fontos gépkocsija

Részletesebben

Kétforgáspontos féktest

Kétforgáspontos féktest (Hungarian) DM-BL0001-03 Kereskedői kézikönyv Kétforgáspontos féktest BR-4700 BR-4600 BR-3500 BR-2400 BL-R780 BL-4700 BL-4600 BL-3500 BL-2400 FONTOS FIGYELMEZTETÉS Ez a kereskedői kézikönyv elsősorban

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól visszavonásig, de legkésőbb 08. január 3-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat

Részletesebben

Tilos az értékesítése április 15. MÓDOSÍTÁSI UTASÍTÁSOK JAWA BABETTA MOTORIZÁLT KERÉKPÁROKHOZ

Tilos az értékesítése április 15. MÓDOSÍTÁSI UTASÍTÁSOK JAWA BABETTA MOTORIZÁLT KERÉKPÁROKHOZ 1976. április 15. MÓDOSÍTÁSI UTASÍTÁSOK JAWA BABETTA MOTORIZÁLT KERÉKPÁROKHOZ Ez a módosítás szükséges ahhoz, hogy a Babetta moped megfeleljen a Szövetségi Biztonsági Szabványoknak. A módosítás magában

Részletesebben

DM-TRSL (Hungarian) Kereskedői kézikönyv. ORSZÁGÚTI MTB Túra. Városi túra/ Komfort kerékpár. Váltókar DEORE XT SL-T8000 DEORE SL-T6000

DM-TRSL (Hungarian) Kereskedői kézikönyv. ORSZÁGÚTI MTB Túra. Városi túra/ Komfort kerékpár. Váltókar DEORE XT SL-T8000 DEORE SL-T6000 (Hungarian) DM-TRSL001-01 Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI MTB Túra Városi túra/ Komfort kerékpár VÁROSI SPORT E-BIKE Váltókar DEORE XT SL-T8000 DEORE SL-T6000 TARTALOM FONTOS ÉRTESÍTÉS... 3 A BIZTONSÁG

Részletesebben

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA. VINK Plast Kft ÜREGKAMRÁS POLIKARBONÁT LEMEZEK ÉS TARTOZÉKOK 3. OLDAL ÜREGKAMRÁS LEMEZEK (STANDARD)

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA. VINK Plast Kft ÜREGKAMRÁS POLIKARBONÁT LEMEZEK ÉS TARTOZÉKOK 3. OLDAL ÜREGKAMRÁS LEMEZEK (STANDARD) KISKERESKEDELMI ÁRLISTA ÜREGKAMRÁS POLIKARBONÁT LEMEZEK ÉS TARTOZÉKOK 1. OLDAL TARTALOM 2. OLDAL AKCIÓK 3. OLDAL ÜREGKAMRÁS LEMEZEK (STANDARD) 4. OLDAL ÜREGKAMRÁS LEMEZEK (LEXAN ) 5. OLDAL KIEGÉSZÍTŐK

Részletesebben

DM-TRFD (Hungarian) Kereskedői kézikönyv. ORSZÁGÚTI MTB Túra. Városi túra/ Komfort kerékpár. Első váltó DEORE XT FD-T8000 DEORE FD-T6000

DM-TRFD (Hungarian) Kereskedői kézikönyv. ORSZÁGÚTI MTB Túra. Városi túra/ Komfort kerékpár. Első váltó DEORE XT FD-T8000 DEORE FD-T6000 (Hungarian) DM-TRFD001-01 Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI MTB Túra Városi túra/ Komfort kerékpár VÁROSI SPORT E-BIKE Első váltó DEORE XT FD-T8000 DEORE FD-T6000 TARTALOM FONTOS ÉRTESÍTÉS... 3 A BIZTONSÁG

Részletesebben

Univerzális papír etikettek 20/100/1000 íves kiszerelésben

Univerzális papír etikettek 20/100/1000 íves kiszerelésben Univerzális papír etikettek 20/100/1000 íves kiszerelésben / ár/ R0ECO Matt fehér univerzális címkék 70g/m2 papír 0102A 38 x 21,2 mm 65 100 6500 0,24 Ft 1 565 Ft 0102F 38 x 21,2 mm 65 1000 65000 0,24 Ft

Részletesebben

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR Termék száma: 1330 HASZNÁLATI UTASÍTÁS FONTOS: Mindig bizonyosodjon meg róla, hogy a terméket egy egyenes, csúszásmentes felületre helyezze. Ez elengedhetetlen a biztonságos

Részletesebben

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak!

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! A 2014. augusztusi kampánytól a 2015. júliusi kampányig érvényes. 1. Táska Színe: fekete, cipzárral záródik, van két belső zsebe és egy mobiltartója. A külseje: PVC,

Részletesebben

Használati útmutató DHS kerékpárokhoz

Használati útmutató DHS kerékpárokhoz Használati útmutató DHS kerékpárokhoz A kerékpárok az EN 14765 és EN 14764 szabvány szerint vannak előállítva. TARTALOM ALAPINFORMÁCIÓK.....39 KERÉKPÁR SZERELÉSE ÉS KARBANTARTÁSA 1023 1. Nyereg és nyeregcső

Részletesebben

0% THM* kedvezménnyel nem vonható össze és online vásárlás esetén nem érvényes. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

0% THM* kedvezménnyel nem vonható össze és online vásárlás esetén nem érvényes. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. 0% THM* 4 VAGY 6 HÓNAPRA 2017. MÁJUS 10. ÉS 15. KÖZÖTT A szórólapban szereplő ajánlatok 2017. május 10. és 15. között, illetve az akciós készlet erejéig érvényesek. Az akció más kedvezménnyel nem vonható

Részletesebben

Áruházanként eltérő kínálat.

Áruházanként eltérő kínálat. www.hervis.hu 2-T FIZET 3-AT VIHET! * MINDEN CIPŐRE *2015. november 10-ig három pár cipő vásárlása esetén a legolcsóbbat ajándékba adjuk. Az ajánlat sícipő és korcsolya vásárlása esetén is érvényes. Áruházanként

Részletesebben

2018. XIII. évfolyam 55. szám - november

2018. XIII. évfolyam 55. szám - november Minta név 2018. XIII. évfolyam 55. szám - november Kedves Partnerünk! Döntéseink, beszerzéseink végső mozgatórugója az esetek többségében vajon az érzelem vagy az értelem? Számos kutatás bizonyítja, hogy

Részletesebben

MaxiFoam. classicrange. nitrilhab varrat nélküli nylonbélésen. Olajos és szennyezett környezetben általános célokra. Fontosabb jellemzők

MaxiFoam. classicrange. nitrilhab varrat nélküli nylonbélésen. Olajos és szennyezett környezetben általános célokra. Fontosabb jellemzők MaxiFoam nitrilhab varrat nélküli nylonbélésen. Olajos és szennyezett környezetben általános célokra. MaxiFoam : nitrilhab rugalmas, 15-ös méretű nylon, varrat nélküli bélésen MaxiFoam Lite : ultrakönnyű

Részletesebben

0% THM* kedvezménnyel nem vonható össze és online vásárlás esetén nem érvényes. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

0% THM* kedvezménnyel nem vonható össze és online vásárlás esetén nem érvényes. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. 0% THM* 4 VAGY 6 HÓNAPRA 2017. MÁJUS 10. ÉS 15. KÖZÖTT A szórólapban szereplő ajánlatok 2017. május 10. és 15. között, illetve az akciós készlet erejéig érvényesek. Az akció más kedvezménnyel nem vonható

Részletesebben

DM-TRRD (Hungarian) Kereskedői kézikönyv. ORSZÁGÚTI MTB Túra. Városi túra/ Komfort kerékpár. Hátsó váltó DEORE XT RD-T8000 DEORE RD-T6000

DM-TRRD (Hungarian) Kereskedői kézikönyv. ORSZÁGÚTI MTB Túra. Városi túra/ Komfort kerékpár. Hátsó váltó DEORE XT RD-T8000 DEORE RD-T6000 (Hungarian) DM-TRRD001-01 Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI MTB Túra Városi túra/ Komfort kerékpár VÁROSI SPORT E-BIKE Hátsó váltó DEORE XT RD-T8000 DEORE RD-T6000 TARTALOM FONTOS ÉRTESÍTÉS... 3 A BIZTONSÁG

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 9360 Fitness kerékpár insportline Airin

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 9360 Fitness kerékpár insportline Airin HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 9360 Fitness kerékpár insportline Airin Tartalom FONTOS BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ...3 SZERELÉS...3 TERHELÉS SZABÁLYOZÁS...7 BIZTONSÁGI FÉK...7 ALKATRÉSZLISTA...8 RAJZ... GARANCIÁLIS

Részletesebben

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 1 2 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Telo Suntour SF-11-CR-7V. Secutown halogén kapcsolós álló funkcióval. Selle Royal Travel Lite RVS 8211 DC

Telo Suntour SF-11-CR-7V. Secutown halogén kapcsolós álló funkcióval. Selle Royal Travel Lite RVS 8211 DC Tipus Kivitel méret Szín Súly (kg) Ár (Ft) Siren 28" N3 + Agydinamó 19" Fehér, Piros 16,2 133.200 Ft 28" N7 + Agydinamó 19" Fehér, Piros 16,4 155.300 Ft Signo NEO 28" Teleszkóp + N3 + Agydinamó 19" Vaj,

Részletesebben

ÚJRANYITÁS ÓRA

ÚJRANYITÁS ÓRA A szórólapban szereplő ajánlatok 2016. augusztus 17. és 21. között, illetve az akciós készlet erejéig érvényesek kizárólag a kecskeméti Malom Központban, a miskolci zinvaparkban és a nyíregyházi Korzó

Részletesebben