Kedves Szülők és Gyerekek! Újra itt a nyár! A JÁTSZÓHÁZ ÓRIÁSI KEDVEZMÉNYEKKEL VÁR!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kedves Szülők és Gyerekek! Újra itt a nyár! A JÁTSZÓHÁZ ÓRIÁSI KEDVEZMÉNYEKKEL VÁR!"

Átírás

1 TUDNIVALÓK Kedves Szülők és Gyerekek! Újra itt a nyár! A JÁTSZÓHÁZ ÓRIÁSI KEDVEZMÉNYEKKEL VÁR! A TARKABARKA JÁTSZÓHÁZ és CSALÁDI NAPKÖZI sok ötletes, izgalmas táborral, értékes, kreatív foglalkozással vagy akár néhány órás játékkal szeretné élménydúsabbá varázsolni a nyári vakációtokat. Játszóházi lehetőségek: Táborok (részletek a füzetben) Nyári árajánlat alkalmankénti gyermekfelügyeletre (a füzetben) Belépőjegy: 600 Ft/ gyermek/ óra Két vagy több gyermek esetén: 550 Ft/ gyermek/ óra Családi belépő: 500 Ft/ gyermek/ óra, szülő belépése ingyenes Bölcsis családi napközi: (részletek a www. kiskorosijatszohaz. honlapon) Szülinapi parti: rendezését egész évben vállaljuk (részletek a füzetben) Farsangi jelmezkölcsönzés 450 db gyermekjelmezből Mikulás programok Tábori jelentkezés: Jelentkezni a részvételi díj befizetésével (két részletben is) lehet. Ha betegség, utazás, stb. miatt nem tud részt venni a gyermek abban a táborban, amelyre jelentkezett, kérjük időben jelezzétek! Választhattok egy másik tábort, vagy a részvételi díj 50%-át visszatérítjük. A hirdetett táborokat csak min. 10 fő jelentkező esetén indítjuk. A részvételi díj magában foglalja a napi négyszeri étkezést, zöldség, gyümölcsfogyasztást, fagyizást, anyagköltséget és az egyes táborok leírásában szereplő programokat. Gyümölcsöt, zöldséget örömmel elfogadunk! Nyári nyitva tartás: Hétköznapokon: ig Szombaton: de: ig Vasárnap: ZÁRVA A TARKABARKA VAKÁCIÓ valamennyi szervezője nevében vidám szünidőt kívánunk, és szeretettel várjuk vissza a tavalyi táborosainkat, valamint az új jelentkezőket is!

2 JÁTSZÓHÁZ NYÁRI ÁRAJÁNLATA alkalmankénti gyermekfelügyeletre FÉL NAPOS ELLÁTÁS: Ft/ fő/ nap BÉRLETTEL: Ft/ fő/ nap Ft/ 10 alkalom (235 Ft/ óra Ft étkezés) Szolgáltatás: biztosítunk gyermekfelügyeletet, játékos foglalkozást és étkezést (tízórai, gyümölcs, tea) FÉL NAPOS ELLÁTÁS EBÉDDEL: Ft/ fő/ nap BÉRLETTEL: Ft/ fő/ nap Ft/ 10 alkalom (180 Ft/ óra Ft étkezés) Szolgáltatás: biztosítunk gyermekfelügyeletet, játékos foglalkozást és étkezést (tízórai, gyümölcs, tea, ebéd) EGÉSZ NAPOS ELLÁTÁS: Ft/ fő/ nap BÉRLETTEL: Ft/fő/ nap Ft/ 10 alkalom (190 Ft/ óra Ft étkezés) Szolgáltatás: biztosítunk gyermekfelügyeletet, játékos foglalkozást és étkezést (tízórai, gyümölcs, tea, ebéd, uzsonna) BÉRLETI KEDVEZMÉNYT CSAK AZOKNAK TUDUNK ADNI, AKIK HETENTE MIN. 2 NAPOT IGÉNYBE VESZNEK!!! Ft/ 10 alkalom (155 Ft/ óra Ft étkezés) Szolgáltatás: biztosítunk teljes ellátást. CSAK FOLYAMATOS ELLÁTÁS ESETÉN (MIN. HETI 3-4 NAP)! DÉLELŐTTÖNKÉNT PROGRAMOKKAL KEDVESKEDÜNK A GYEREKEKNEK, LESZ - bábozás Ibolya óvó nénivel - énekes, gitáros interaktív foglalkozás Péter bácsival - bütykölő kézműves foglalkozás Zsóka nénivel - ugra- bugra torna mondókázásra Melindával Minden nap csak egy féle foglalkozás lesz, attól függően, hogy melyik pedagógus dolgozik azon a napon. A fent megadott árak tartalmazzák a foglalkozás költségeit.

3 4-7 éveseknek júl ig Szentgyörgyi Ibolya óvónő Tarkabarka Játszóház hétfő -péntek: ig, vagy hétfő -péntek: ig Étkezés: -tízórai -ebéd -gyümölcs -uzsonna Szeretettel hívunk, várunk minden kisgyermeket a tündérek és boszorkányok, szellemek, manók és különleges állatok birodalmába! Minden nap húzunk egy varázslatos mesét Ibolya óvó néni csodakosarából, melyet bábok segítségével elmesél a gyerekeknek, majd többször is eljátsszuk együtt. A mesevilág egy- egy szereplőjét, csodálatos kellékeit készítjük el a mesés hét alatt. Sokat énekelünk és szerepjátékokat játszunk a bábok mögé bújva. Ezen kívül jó társaságban töltött sok sok vidám játék és fagyizás is a program része. Fél vagy egész napos ellátás is választható az igényeknek megfelelően ig: Ft/ fő, vagy ig: Ft/ fő, amely a napi háromszori vagy négyszeri étkezést, valamint a kézműves foglalkozások költségeit és a fagyizást is tartalmazza. RÉGI BÖLCSISEINKNEK ÉS JÁTSZÓHÁZBA JÁRÓKNAK 20% KEDVEZMÉNY A TÁBOR ÁRÁBÓL! Kérjük részvételi szándékotokat legkésőbb június 28 -ig jelezzétek!

4 tábor 3-7 éveseknek Korosztály: júl ig. Bús Eszter gyermekjóga oktató Tarkabarka Játszóház, Városi Fürdő és Tanuszoda hétfő péntek : ig 3-7 év Étkezés: -tízórai -ebéd -uzsonna és gyümölcs A gyermekjóga foglalkozások alatt a jóga ászanákat mesébe ágyazottan, játékos formában sajátítják el a gyerekek. Cél az életkori sajátosságok figyelembe vételével a pozitív személyiségfejlesztés és a játszva jógázás megszerettetése. A foglalkozások által fejlődik a gyermekek idegrendszere, koncentrációja egyensúlyérzéke, hajlékonysága, gerincük rugalmassága, figyelme, fantáziája, lelki nyitottsága önmaguk irányításának képessége. A jógázás 45 perces, ezt egészítjük ki az egészséges táplálkozás és rendszeres mozgás tudományának gyermekcentrikus közvetítésével és délutáni relaxációval. Az étkezéseket a kicsikkel együtt közösen készítjük elő, az ebédet együtt készítjük el, hiszen a megtapasztalás mélyíti el igazán a megszerzett tudást. Természetesen a strandolás (nem kötelező) a hét elmaradhatatlan része. Szükséges eszközök: kényelmes póló és nadrág (nem farmer), cipőre nincs szükség és strandfelszerelés. Jógamatracot mi biztosítunk! Ft/ fő, amely a napi négyszeri étkezést, fagyizást, strandbelépőt,, valamint a szakmai vezetést és a játszóházi tevékenységeket, anyagköltséget tartalmazza. 20% KEDVEZMÉNY RÉGI BÖLCSISEINKNEK ÉS JÁTSZÓHÁZBA JÁRÓKNAK! Kérjük részvételi szándékotokat legkésőbb július 5 -ig jelezzétek!

5 - sulisoknak júl ig Harangozó Péter testnevelő Korosztály: Tarkabarka Játszóház (gyülekező), Szabadidőpark Városi Sportcsarnok, Sporttelep, strand hétfő péntek : ig 8-14 év Étkezés: - tízórai - ebéd - uzsonna és gyümölcs Tervezett program mindkét hétre: Táborunkba olyan kiskamaszokat várunk, akik szívesen mozognak, kézilabdáznak, szeretik a kalandos vetélkedőket és izgalmas feladatokkal tűzdelt versenyeket. A maradék időben lesz foci, strand, fagyi és lángos sütés. Az elmaradhatatlan büdöstói biciklitúrát szerdára tervezzük, ezen a napon a hazaérkezés az esti órákban történik. Szóval nem unatkozhattok egy percig sem!! Szükséges eszközök: kerékpár, sportcipő, hátizsák, törölköző, sportruházat, strandfelszerelés, sapka, napolaj Ft/ fő / hét, amely a napi négyszeri étkezést (kiskamaszok étvágya határtalan, ha nem a gép előtt ülnek), a foglalkozások költségeit és a strandbelépőket, fagyizást és szakmai vezetést is tartalmazza. 20% KEDVEZMÉNY RÉGI BÖLCSISEINKNEK ÉS JÁTSZÓHÁZBA JÁRÓKNAK! Kérjük részvételi szándékotokat legkésőbb július 5 -ig jelezzétek!

6 - nagy ovisoknak és kisiskolásoknak - Korosztály: Étkezés: júl ig Harangozóné Balogh Zsóka tanítónő, népi fazekas Tarkabarka Játszóház, strand hétfő -péntek: ig 6-12 év -tízórai -ebéd -gyümölcs -uzsonna Azok a gyermekek jöjjenek ide, akik szeretnek alkotni és van türelmük, kézügyességük. Hiszen minden nap érdekes, természetes anyagokra épülő kézműves technikákat sajátíthatnak el valamint az agyagozás, agyagedény készítés világába is belekóstolhatnak. A jelentkező korosztály képességeinek megfelelő nehézségű technikákat állítunk össze, így a kisebbek és nagyobbak is sikerélményhez juthatnak. Az alkotásban megfáradt gyermekek aktív játékkal pihenhetik ki magukat az óriáscsúszdán és a kreatív játékok között. Az elkészült remekművet a nap végén haza is tudják vinni. A program elmaradhatatlan része a strand és a fagyizás is Ft/ fő, amely a napi négyszeri étkezést, a strandbelépőt, fagyizást, gyümölcsözést, a kézműves foglalkozások anyagköltségét, valamint a szakmai vezetést és a játszóházi tevékenységeket tartalmazza. 20% KEDVEZMÉNY RÉGI BÖLCSISEINKNEK ÉS JÁTSZÓHÁZBA JÁRÓKNAK Kérjük részvételi szándékotokat legkésőbb július 12-ig jelezzétek!

7 - kezdő és haladó - -kezdő: júl ig -haladó: júl. 29- től aug. 2 ig Szekeres Csilla gyorskorcsolyázó Szekeres Károly jégkorongozó Halász Gyula jégkorong edző Tarkabarka Játszóház (gyülekező), Görkori pálya (Városi Sporttelep) hétfő - péntek: ig Étkezés: - tízórai - ebéd - uzsonna és gyümölcs Ha még nem tudsz korizni itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad szakemberek segítségével! Ha már tudsz görkorcsolyázni, de szeretnél különböző technikákat elsajátítani (koszorúzás, hátrafelé menet, stb.) és öt napon keresztül magabiztos tudást szerezni, itt a helyed!!! Időjárástól függően változatos programokat is szervezünk: strand, fagyizás. A tábor záró napján görkoriversenyt rendezünk természetesen a kezdő, ill. a haladó szintnek megfelelően, melyre szeretettel meghívjuk a szülőket is, hisz a gyerekek örömmel mutatják be a héten szerzett tudásukat. A bátrabb korisok itt egy görhokimeccset is játszhatnak. Egész héten szívesen látjuk a kíváncsiskodó szülőket is, sőt aki tud korizni mehet néhány kört gyermekével együtt! Garantált a jó csapat és a jó hangulat! A záró bulin lángost sütünk a csapatnak Szükséges eszközök: Görkorcsolya, sportcipő, hátizsák, kulacs, térd és könyökvédő, lehetőleg sisak, napolaj. A gyermekek szállítását megoldjuk, csak a haladó táborosok közlekednek kerékpárral. A felszerelést a pályánál tárolni tudjuk. Jelentkezési határidő: A tábor kezdése előtti hétig a Játszóházban Ft/ fő, amely a napi négyszeri étkezést, fagyizást, strandolást, oktatást és a pályahasználatot is tartalmazza. 10% KEDVEZMÉNY: - régi bölcsiseinknek és játszóházba járóknak 20% KEDVEZMÉNY: - testvéreknél a 2. gyermeknek - aki a kezdő után a haladó táborban vesz részt

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők!

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők! Kedves Szülők! Kérjük a jelentkezés előtt a táborról szóló információt alaposan olvassák át. A tájékoztató alatt található a jelentkezési felület, ahova kattintva tud a táborokra jelentkezni május elsejétől.

Részletesebben

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június Hírlevél Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház 2014. január-június Gyerekházunk napi szinten 9-13. h áll a családok rendelkezésére. A napi foglalkozásokon túl folyamatos programokkal a jeles napok megünneplésével

Részletesebben

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018.

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018. BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018. Egyesületünk ez éven 4 féle tábort indít: - Miskolc ZOO napközis tábor - a hagyományos Zoo tábor, új programmal - Bükki TÚRA napközis tábor -

Részletesebben

Angol nyelvi nyári tábort indít

Angol nyelvi nyári tábort indít A Helen Doron Gyerekangol Oktató Központ Angol nyelvi nyári tábort indít 3-14 éves korú gyerek részére 2017-ben is anyanyelvi tanárral Vértesszőlősön a Bowling Klubban Nem tudod, hogyan dobd fel gyermeked

Részletesebben

Tisztelt Szülők! Ezt követően június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni nem lehet.

Tisztelt Szülők! Ezt követően június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni nem lehet. Tisztelt Szülők! Közeledik a nyári szünet! A tanévet 2017. június 15-én csütörtökön bezárjuk. Ezt követően 2017. június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni

Részletesebben

Agora táborok Itt mindig történik valami!

Agora táborok Itt mindig történik valami! Agora táborok 2017 Itt mindig történik valami! Ötkarikás SPORT tábor 2017. június 19-23., 8-16 óráig Helyszín: Földi Imre Sportcsarnok Szent Borbála ú Spor elep sportlétesítményei Korosztály: 7 éves kortól

Részletesebben

A feladat sorszáma: Standardszint: 4-6. Szövegek műfaji jellemzőinek azonosítása. Lényegkiemelés, következtetés, összefüggések felismerése

A feladat sorszáma: Standardszint: 4-6. Szövegek műfaji jellemzőinek azonosítása. Lényegkiemelés, következtetés, összefüggések felismerése A feladat sorszáma: 8 10. Standardszint: 4-6. A standard(ok), amelye(ke)t a feladattal fejlesztünk: Olvasás, az írott szöveg megértése Olvasás, az írott szöveg megértése Írás, szövegalkotás Olvasás, az

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK Miskolc ZOO napközis tábor

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK Miskolc ZOO napközis tábor BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK 2017. Egyesületünk ez éven 3 féle tábort indít: - Miskolc ZOO napközis tábor - a hagyományos Zoo tábor, megújult programmal - Bükki TÚRA napközis

Részletesebben

Tájékoztató füzet. Angol nyelvi nyári tábor 2-14 éves korú gyerekeknek Ne hagyd ki gyermeked életébıl ezt az élményt!

Tájékoztató füzet. Angol nyelvi nyári tábor 2-14 éves korú gyerekeknek Ne hagyd ki gyermeked életébıl ezt az élményt! Tájékoztató füzet Angol nyelvi nyári tábor 2-14 éves korú gyerekeknek 2012 Ne hagyd ki gyermeked életébıl ezt az élményt! Helen Doron Early English Oktató Központ A Helen Doron Gyerekangol Oktató Központ

Részletesebben

NYÁRI KALENDÁRIUM. Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét

NYÁRI KALENDÁRIUM. Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét Június 01. hétfő NYÁRI KALENDÁRIUM Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét Kalandozások Napja Lovas kocsikázás településeink utcáin Június 02. kedd Tűzoltók, Rendőrök Napja 10. 00 11. 00 Ismerkedés a tűzoltók,

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

XVII. évfolyam - 6. szám 2016. Június Ha jól és jó helyen akarod letudni ezt a feladatot, a Palacsintafesztivál a legalkalmasabb erre! Érdeklődni és jelentkezni lehet: személyesen a Hivatal ügyfélfogadási

Részletesebben

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon Állatgondozói tábor 2015. július 6-10.

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon Állatgondozói tábor 2015. július 6-10. Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon Állatgondozói tábor 2015. július 6-10. 5 napos, ottalvás nélküli napközis tábor a Hortobágyi Vadasparkban. Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szívesen

Részletesebben

Nyári táborok Aprajafalván 2014

Nyári táborok Aprajafalván 2014 Nyári táborok Aprajafalván 2014 Napirend: 7:30-9:00: érkezés, gyülekező közben játék 9:00-9:30: reggeli/tízórai 9:30-12:00: játékos foglalkozás az adott tábor leírása alapján, udvari, szabad játék 13:00-15:00:

Részletesebben

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11.

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11. Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11. 5 napos, ottalvás nélküli napközis tábor a Hortobágyi Vadasparkban. Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerik a Hortobágy

Részletesebben

egyházaink HÍrei katolikus egyházközségeink F református egyházközségeink hit vallás GyóNi katolikus egyházközség AlsóDABAsi katolikus egyházközség

egyházaink HÍrei katolikus egyházközségeink F református egyházközségeink hit vallás GyóNi katolikus egyházközség AlsóDABAsi katolikus egyházközség hit vallás katolikus egyházközségeink F GyóNi katolikus egyházközség miserendünk: hétfő, kedd, péntek, szombat 17.00 óra vasárnap: Szőlők 9.00 óra, Gyón 11.00 óra Nagyböjt péntekjein 16.15 órától keresztúti

Részletesebben

100 játék IV. Szakmai nap

100 játék IV. Szakmai nap Csapatépítés * Kalandpedagógia Tevékenység-központú pedagógia Animátorképzés * Kisgyerekkori fejlesztés * Multikulturális pedagógia * Agressziómegelőzés * Vezetői tréning * 100 játék IV. Szakmai nap a

Részletesebben

VÁRUNK V NYÁRON IS! NY

VÁRUNK V NYÁRON IS! NY VÁRUNK NYÁRON IS! 2019. NAPKÖZIS NYÁRI TÁBOROK A PASARÉTI SÍISKOLÁBAN Síiskolánkban nyáron sem áll meg az élet! Színes programokkal várjuk táborainkba a gyerekeket. A napközis táborokban minden nap 90

Részletesebben

WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR. Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk!

WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR. Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk! WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk! Szörf-, vitorlás, katamarán és SUP nyári táborok 2017 Szörf-, vitorlás, katamarán és SUP táborok Balatonföldváron 2017. június-július

Részletesebben

Rossz id esetén társasozás, filmnézés, kézm veskedés, sportprogram az iskolában. Jó id esetén egész nap strand.

Rossz id esetén társasozás, filmnézés, kézm veskedés, sportprogram az iskolában. Jó id esetén egész nap strand. 1. hét. 06. 29. 06. 30. 07. 01. 07. 02. 07. 03. Faöntözés, játékos délel tt (gumi ugróiskola, petanque, stb.) Kirándulás Balatonszepezdre, játszótér, sportpálya Faöntözés, Séta a lovardához, kézm ves foglalkozás

Részletesebben

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching Coerver Nyári Tábor 2017 A Modern Játék Sok fiatal játékos érkezik a felnőtt futball világába és küzdenek a rájuk nehezedő óriási nyomással, idővel, a térrel, és a fizikai kihívásokkal. Sokan közülük egyszerűen

Részletesebben

Szeptember havi program

Szeptember havi program Szeptember havi program szeptember 1. csütörtök Kezdődik az óvoda : bohócok várják a gyerekeket szeptember 7. szerda: BALETT Szülői értekezlet: 16.30 Akinek használt balettruhája és sztepp cipője van és

Részletesebben

HÍRLEVÉL 2014 AUGUSZTUSI KÜLÖNSZÁM SZEPTEMBER 1.-éN KEZDŐDIK AZ ÓVODA

HÍRLEVÉL 2014 AUGUSZTUSI KÜLÖNSZÁM SZEPTEMBER 1.-éN KEZDŐDIK AZ ÓVODA HÍRLEVÉL 2014 AUGUSZTUSI KÜLÖNSZÁM SZEPTEMBER 1.-éN KEZDŐDIK AZ ÓVODA Személyi változások: A 7-es csoportba új dajka néni érkezett, Kádár Éva Éva néni személyében. Őt jól ismerjük hiszen gyermeke jelenleg

Részletesebben

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár programjai szeptember II. Rákóczi Ferenc Könyvtár

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár programjai szeptember II. Rákóczi Ferenc Könyvtár 2019. szeptember 9 15. II. Rákóczi Ferenc Könyvtár Miskolc, Görgey Artúr u. 11. Szeptember 11., szerda 14.00 Mit Miskolc adhatott az elővárosainak is Kerekasztal-beszélgetés Miskolc város és a Miskolc

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista Szervezeti adatok Intézmény megnevezése, címe Nagyasszonyunk Katolikus Óvoda Általános Iskola és Gimnázium Intézmény OM azonosítója 027743 Óvoda elérhetőségei Telefon:06 78462

Részletesebben

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény.

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Kedves Lakók, Szülők, Gyerekek! A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Alaptevékenysége az iskoláskorúak általános iskolai oktatása, napközi otthonos ellátásuk, a gyermekek, fiatalok,

Részletesebben

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva.

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola nyitvatartása: Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola szombaton, vasárnap és egyéb munkaszüneti napokon zárva tart, kivételt képez

Részletesebben

Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak.

Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak. Játsszunk együtt! 4. Kedves Nagycsoportos Óvodások! Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak. A részvétel ingyenes!

Részletesebben

Óvodai Tájékoztató. 2009 /2010. 1. szám. Zalabéri Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda

Óvodai Tájékoztató. 2009 /2010. 1. szám. Zalabéri Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda Óvodai Tájékoztató 2009 /2010. 1. szám Zalabéri Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda Tanévindítás: Óvodánk létszáma 2009 / 2010 es tanévben : 34 fő gyermek Csoport szám: 2 Óvodapedagógusok:

Részletesebben

Szabadidős Munkaközösség éves programterve a 2016/2017. nevelési évre

Szabadidős Munkaközösség éves programterve a 2016/2017. nevelési évre Szabadidős Munkaközösség éves programterve a 2016/2017. nevelési évre Készítette: Móczár Tiborné Munkaközösség vezető Százhalombattai Kipp-Kopp Óvoda Éves programjaink, ünnepeink, megemlékezések, hagyományok,

Részletesebben

Megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Programtervezet 2015/2016 TANÉV

Megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Programtervezet 2015/2016 TANÉV Megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Programtervezet 2015/2016 TANÉV Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér Helyszín: NYÍR Pláza első emelet Önkéntesség, nemzetközi ifjúsági cserék, kiállítások,

Részletesebben

Szabadidős Munkaközösség éves programterve a 2017/2018. nevelési évre

Szabadidős Munkaközösség éves programterve a 2017/2018. nevelési évre Szabadidős Munkaközösség éves programterve a 2017/2018. nevelési évre Készítette: Munkaközösség vezető Százhalombattai Kipp-Kopp Óvoda Éves programjaink, ünnepeink, megemlékezések, hagyományok, zöldnapok,

Részletesebben

Szabadidős Munkacsoport éves programterve a 2018/2019. nevelési évre. Készítette: Móczár Tiborné Munkaközösség vezető Százhalombattai Kipp-Kopp Óvoda

Szabadidős Munkacsoport éves programterve a 2018/2019. nevelési évre. Készítette: Móczár Tiborné Munkaközösség vezető Százhalombattai Kipp-Kopp Óvoda Szabadidős Munkacsoport éves programterve a 2018/2019. nevelési évre Készítette: Móczár Tiborné Munkaközösség vezető Százhalombattai Kipp-Kopp Óvoda Éves programjaink, ünnepeink, megemlékezések, hagyományok,

Részletesebben

03_KOIB - Nyári napközi szervezése (2018) március 21. ELŐTERJESZTÉS

03_KOIB - Nyári napközi szervezése (2018) március 21. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Kulturális, Oktatási és Ifjúsági Bizottsága 2018. március 21-ei ülésére 3. napirend Tárgya: Nyári napközi szervezése (2018) Előadó: Margruber János jegyző Melléklet:

Részletesebben

Kedves Szülők, Gyerekek!

Kedves Szülők, Gyerekek! Az intézmény neve: Nefelejcs Napköziotthonos Óvoda Az intézmény székhelye: 9062 Kisbajcs Kossuth út 19. Elérhetőség: 96/358-945 vagy 20/5987842 E-mail cím: nefelejcs58@freemail.hu Óvodavezető: Kónyiné

Részletesebben

Nyári napközi 2011. június 14 augusztus 31 Programok 06.14-06.17. Idő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 7.30-8.00

Nyári napközi 2011. június 14 augusztus 31 Programok 06.14-06.17. Idő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 7.30-8.00 Nyári napközi 2011. június 14 augusztus 31 Programok 06.14-06.17. Idő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Megérkezés Megérkezés Megérkezés Megérkezés Házirend és programok ismertetése, - Sorversenyek Játszótéri

Részletesebben

Tanuszoda Iskolai hétköznap 08:00-15:30. Nem

Tanuszoda Iskolai hétköznap 08:00-15:30. Nem 2. melléklet a 218/2016. (XI. 30.) számú határozathoz Tanuszoda Iskolai hétköznap 08:00-15:30 Ft ÁFA-val Iskolai hétköznap: 15:30-20:00 óráig, Egyéb napokon: 08:00-20:00 óráig. Ft ÁFA-val Nem Újfehértói

Részletesebben

MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY

MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY Napok Bentlakásos táboroztatás (6 nap / 5 éjszaka) Gyerekek és pedagógusok Egy turnusba 80 fő tanulót, velük 4 fő kísérőtanárt tud fogadni a Manna 6 fős tantestülete. Vigyázók

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A KÉKMADÁR ÓVODA HÁZIRENDJÉRŐL 2014/2015

TÁJÉKOZTATÓ A KÉKMADÁR ÓVODA HÁZIRENDJÉRŐL 2014/2015 TÁJÉKOZTATÓ A KÉKMADÁR ÓVODA HÁZIRENDJÉRŐL 2014/2015 Címek telefonszámok: 1152 Budapest, Beller Imre u. 19. Telefon: Óvóda: +36 1 26601 88, Vezető: +36 20 573 9300 Honlap: aktualizálás alatt E-mail: aktualizálás

Részletesebben

Zugló. Kerületi Nyári napközis tábor

Zugló. Kerületi Nyári napközis tábor Zugló Kerületi Nyári napközis tábor 2014 Bevezető 2014. évben a Zuglói kerületi nyári tábort a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-profit Kft szervezi. Ezt a feladatkört az Önkormányzat a ZE/7/2012.

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

egyházaink hírei KAtolIKus egyházközségeink F GyónI evangélikus GyüleKezet református egyházközségeink

egyházaink hírei KAtolIKus egyházközségeink F GyónI evangélikus GyüleKezet református egyházközségeink 2019. június hit vallás egyházaink hírei KAtolIKus egyházközségeink F GyónI KAtolIKus egyházközség miserend a nyári időszakban: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra, szombat 19.00 óra, vasárnap 9.00 óra (dabas-szőlők),

Részletesebben

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA,

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA, Felhívás! A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2011. december 21-2012. január 2-ig zárva tart. Nyitás 2012. január 3-án. Derecske Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és partnerét

Részletesebben

KUKUCSKÁLÓ PROGRAM. Hevesi József Általános Iskola. Alapfokú Művészeti Iskola tanév

KUKUCSKÁLÓ PROGRAM. Hevesi József Általános Iskola. Alapfokú Művészeti Iskola tanév Mottó: Ez az én sulim, legyen a tied is! Jól érzed majd magad, mert itt jó a hangulat, sok barátom van, érdekes programok várnak bennünket. KUKUCSKÁLÓ PROGRAM Hevesi József Általános Iskola és Alapfokú

Részletesebben

A Medgyesegyházi Varázserdő Óvoda közzétételi listája a 2018/2019-es nevelési évben

A Medgyesegyházi Varázserdő Óvoda közzétételi listája a 2018/2019-es nevelési évben A Medgyesegyházi Varázserdő Óvoda közzétételi listája a 2018/2019-es nevelési évben A Kormány A nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 229/2012. (VIII.28.) rendelete szabályozza a nevelési

Részletesebben

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére Program és árajánlat Egy napos kirándulások Iskolás vagy óvodás csoportok részére Érkezés Lehetőség van rá, hogy jó idő esetén a csoport lovas kocsival érkezzen a vasútállomástól a park területére. Azonban

Részletesebben

Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5.

Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5. Szakmai program: Nyári napközbeni ellátás tematika 2017. Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5. Időpont: 2017. június 26. augusztus 18. naponta 8.00

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám Kedves Olvasó! Szeszélyes tavasz vége felé járva végre többször örülhetünk a várva várt melegnek. Az általunk kínált portékák is színesebbek, vidámabbak és nyarat idézik.

Részletesebben

Nyári napközis tábor Programfüzet

Nyári napközis tábor Programfüzet Nyári napközis tábor Programfüzet Paksi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2015. június 29. augusztus 14. Általános napirend: 9:30-10:00 Érkezés 10:00-10:45 45 perces foglalkozás 10:45-11:00 Szünet 11:00-11:50

Részletesebben

Eljössz hozzánk sakkozni? Tájékoztató

Eljössz hozzánk sakkozni? Tájékoztató Eljössz hozzánk sakkozni? Persze, szívesen! Tájékoztató a választható alkalmi sakkfoglalkozásokról, bemutatókról, továbbképzésekről oktatási intézmények számára A program szervezője: Sakkmatyi Képességfejlesztő

Részletesebben

e-bug egészségfejlesztési program iskolások számára

e-bug egészségfejlesztési program iskolások számára Kedves Érdeklődő! Tudod hogyan kell helyesen kezet mosni? Megfelelően használod az antibiotikumokat? Mit tudsz a mikróbákról? Ismered meg a szexuális úton terjedő betegségeket és tudod hogy lehet megelőzni

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

GRASSROOTS AZ EDZŐ-PEDAGÓGUS

GRASSROOTS AZ EDZŐ-PEDAGÓGUS GRASSROOTS AZ EDZŐ-PEDAGÓGUS AZ EDZŐ-PEDAGÓGUS Azok az emberek, akik részt vesznek a Grassroots tevékenységekben. Edzők, tanárok, közösségi vezetők-szervezők, stb. AZ EDZŐ-PEDAGÓGUS jellemzői Szenvedélyes

Részletesebben

Nyári napközi 2010. június 15 augusztus 31 Programok 06.15-06.18. Idő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 7.30-8.00

Nyári napközi 2010. június 15 augusztus 31 Programok 06.15-06.18. Idő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 7.30-8.00 Nyári napközi 2010. június 15 augusztus 31 Programok 06.15-06.18. Idő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Megérkezés Megérkezés Megérkezés Megérkezés Házirend és programok ismertetése, - Sorversenyek Játszótéri

Részletesebben

Rendhagyó tanórák. és csoportos foglalkozások

Rendhagyó tanórák. és csoportos foglalkozások Rendhagyó tanórák és csoportos foglalkozások 2014. öszétöl a Gyermekek Házában gyerekeknek, középiskolásoknak, közösségeknek A közművelődés eszközeivel, az oktatás fejlesztéséért kompetenciafejlesztő programok

Részletesebben

A játszóház nyitvatartása Helyszín:

A játszóház nyitvatartása Helyszín: A játszóház nyitvatartása 2019. 09. 01. 12. 21. Hétfôtôl péntekig: 09.00 18.00 Szombaton: 15.00 18.00 Vasárnap: 10.00 13.00 Helyszín: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház, 1138 Budapest, Dagály utca 15/A

Részletesebben

KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017!

KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017! KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017! Helyszín: Hercegkúti Zemplén gyermek- és ifjúsági tábor Időpontja: július 16 július 21-ig. A tábor költsége 28.000 Ft, ami tartalmazza a: szállást + napi 3-szori étkezést

Részletesebben

Nyári napközi programterv 2011. 07. 18. - 2011. 08. 12. 1. hét 2011. 07. 18-07. 22.

Nyári napközi programterv 2011. 07. 18. - 2011. 08. 12. 1. hét 2011. 07. 18-07. 22. Nyári napközi programterv 2011. 07. 18. - 2011. 08. 12. 1. hét 2011. 07. 18-07. 22. Hétfő 07. 18. 9.15-10.00 Bemutatkozás-ismerkedés. 10.00-12.00 Zeneiskola - Fúvószenekar bemutatója, hangszerek kipróbálása

Részletesebben

II. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2008. június 28.

II. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2008. június 28. Tisztelt Csapatvezető! Örömmel fogadtuk csapata nevezését a II. Kerettye Termál Kupa kispályás labdarúgó tornára. Levelünkben összefoglaljuk a lebonyolítással kapcsolatos fontosabb tudnivalókat. Kérjük

Részletesebben

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása Nevezni április 10-ig lehet!!! Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság 2012. évi versenykiírása A bajnokság célja: A bajnoki rendszer keretében a lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. öregfiú csapatok

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és júniusi programjainkat ajánljuk figyelmébe, külön felhívnánk figyelmét a MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁRA! Programok: Múzeumok

Részletesebben

Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben

Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben 2011-ben is bekerült az Igali Gyógyfürdő nyári rendezvénysorozatába a már évek óta hagyományosan megrendezésre kerülő és töretlen sikernek örvendő gyermeknap,

Részletesebben

VIII. VÁROSI SPORTLÉTESÍTMÉNY DÍJAI (Újfehértó Vasvári Pál út 15.) 1. Tanuszoda. Iskolai hétköznap 08:00-15:30 Ft. ÁFÁ-val

VIII. VÁROSI SPORTLÉTESÍTMÉNY DÍJAI (Újfehértó Vasvári Pál út 15.) 1. Tanuszoda. Iskolai hétköznap 08:00-15:30 Ft. ÁFÁ-val Újfehértói VIII. VÁROSI SPORTLÉTESÍTMÉNY DÍJAI (Újfehértó Vasvári Pál út 15.) 1. Tanuszoda Iskolai hétköznap 08:00-15:30 Ft. ÁFÁ-val Nem újfehértói Iskolai hétköznap: 15:30-20:00 óráig, Egyéb napokon 08:00-20:00

Részletesebben

Kérjük, aláhúzással jelezze, hogy Óvodánk melyik csoportjába jelentkezik és hogy egész napos vagy fél napos elhelyezést igényel-e!

Kérjük, aláhúzással jelezze, hogy Óvodánk melyik csoportjába jelentkezik és hogy egész napos vagy fél napos elhelyezést igényel-e! JELENTKEZÉSI LAP JELENTKEZÉS: A FENTI POSTACÍMEN VAGY SZEMÉLYES LEADÁSSAL JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. FEBRUÁR 16. Kérjük, aláhúzással jelezze, hogy Óvodánk melyik csoportjába jelentkezik és hogy egész

Részletesebben

egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F REFoRMÁTuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK Egyházi búcsú szentmise és körmenet GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET

egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F REFoRMÁTuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK Egyházi búcsú szentmise és körmenet GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F gyóni KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉg A gyóni katolikus misék időpontja AugusztusbAn A következőképpen változik, szabadság miatt. augusztus 11-től szeptember 8-ig:

Részletesebben

2017. júniusi programbeszámoló Bácsalmási Gyermekotthon

2017. júniusi programbeszámoló Bácsalmási Gyermekotthon 2017. júniusi programbeszámoló Bácsalmási Gyermekotthon Végre itt a várva várt nyár és a gyerekek nagy örömére eljött az iskolai tanév vége. A 8. osztályos tanulók elballagtak, megkezdődött a nyári szünidő.

Részletesebben

Hírlevél. Gyerekesély Program. Patapoklosi Biztos Kezdet Gyerekház. 2013. Iv.Hírlevél

Hírlevél. Gyerekesély Program. Patapoklosi Biztos Kezdet Gyerekház. 2013. Iv.Hírlevél Hírlevél Patapoklosi Biztos Kezdet Gyerekház 2013. Iv.Hírlevél Gyerekházunk napi szinten nyitva áll a családok számára, valamint folyamatosan próbálja programokkal, jeles napok megünneplésével színesíteni

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és aktuális programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi kalendárium 2011.április 16. Februárban útjára indítottunk

Részletesebben

Első tanítási nap 2015. szeptember 1. Őszi szünet 2015. október 26. október 30. Téli szünet 2015. december 21. - 2015. december 31.

Első tanítási nap 2015. szeptember 1. Őszi szünet 2015. október 26. október 30. Téli szünet 2015. december 21. - 2015. december 31. Tanév rendje Tanévnyitó 2015. szeptember 1. (kedd) 8.00 óra Első tanítási nap 2015. szeptember 1. Őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2015. október 22. (csütörtök) Munkaszüneti nap 2015. október 23.

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZ- SÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET május HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZ- SÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET május HIT VALLÁS 2019. május HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG MISEREND A NYÁRI IDŐSZAKBAN: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra, szombat 19.00 óra, vasárnap 9.00 óra (Dabas-Szőlők),

Részletesebben

2014. MASE napközi program 1. hét

2014. MASE napközi program 1. hét 2014. MASE napközi program 1. hét 2014. júl. 14. 7.30 8.00: gyülekező, 2014. júl. 15. 2014. júl. 16. 2014. július 17. 2014. júl. 18. 7.30 8.00: gyülekező 7.30 8.00: gyülekező 7.30 8.00: gyülekező 7.30

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

Napközis Munkaközösség Munkaterve. 2013/2014-es tanév. 2013. szeptember 16.

Napközis Munkaközösség Munkaterve. 2013/2014-es tanév. 2013. szeptember 16. Napközis Munkaközösség Munkaterve 2013/2014-es tanév 2013. szeptember 16. Munkaközösségünk helyzete A Napközis Közösség Munkaterve 2013/2014-es tanév Iskolánkban a szülők igényének megfelelően biztosítjuk

Részletesebben

Kedves első éves Barátunk!

Kedves első éves Barátunk! Kedves első éves Barátunk! A bölcsész balek7 szervezői nevében szeretnénk neked gratulálni a sikeres felvételidhez. Szeptembertől a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának hallgatójaként kezdheted

Részletesebben

A játszóház nyitvatartása. Helyszín:

A játszóház nyitvatartása. Helyszín: A játszóház nyitvatartása 2018. 09. 03. 12. 31. Hétfôtôl péntekig: 09.00 18.00 Szombaton: 15.00 18.00 Vasárnap: 10.00 13.00 Játszóház hétköznap: 1000 Ft/gyermek/óra, utána minden megkezdett 30 perc 500

Részletesebben

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2012. június 30.

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2012. június 30. Tisztelt Csapatvezető! Örömmel fogadtuk csapata nevezését a VI. Kerettye Termál Kupa kispályás labdarúgó tornára. Levelünkben összefoglaljuk a lebonyolítással kapcsolatos fontosabb tudnivalókat. Kérjük

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. az önkormányzati, 2015. évre vonatkozó árak-díjak megállapítása tárgyában

E l ő t e r j e s z t é s. az önkormányzati, 2015. évre vonatkozó árak-díjak megállapítása tárgyában Kunfehértó Polgármesteréről E l ő t e r j e s z t é s az önkormányzati, 2015. évre vonatkozó árak-díjak megállapítása tárgyában (Képviselő-testület 2015. február 11-i ülésére) Kunfehértó Község Képviselő-testülete

Részletesebben

Előszó. Kedves Kollégák, Szülők és Gyerekek!

Előszó. Kedves Kollégák, Szülők és Gyerekek! Előszó Kedves Kollégák, Szülők és Gyerekek! A Varázslatos környezetismeret című gyakorlófüzet játékos feladatokon keresztül segíti a tanulókat az egészséges életmód és környezetünk védelmének kialakításában,

Részletesebben

Tájékoztatás az intézményi étkezés igénybevételéről

Tájékoztatás az intézményi étkezés igénybevételéről Tájékoztatás az intézményi étkezés igénybevételéről Intézményünkben a SODEXO Magyarország Kft. gondoskodik az intézményi étkeztetésről. Intézményünkben esztétikusan kialakított ebédlő várja a gyerekeket.

Részletesebben

INTÉZMÉNYÜNK KÖZZÉTÉTELI LISTÁJA A KÖZNEVELÉSI TV. 23 -A ALAPJÁN

INTÉZMÉNYÜNK KÖZZÉTÉTELI LISTÁJA A KÖZNEVELÉSI TV. 23 -A ALAPJÁN INTÉZMÉNYÜNK KÖZZÉTÉTELI LISTÁJA A KÖZNEVELÉSI TV. 23 -A ALAPJÁN Intézményünk neve, címe: Székhely: Telephely: 4465 Rakamaz, Dózsa György út 1. Óvodába jelentkezhet vagy másik óvodába átjelentkezhet minden

Részletesebben

Hírlevél. A múlt hónapban történt

Hírlevél. A múlt hónapban történt Hírlevél A múlt hónapban történt 2015.02.11 FARSANGRA készülődtünk: A jelmezek kiegészítőit a gyerekházban a szülőkkel együtt készítettük el február 11-én 11 anyuka társaságában. Alkottunk hercegnő fejdíszt,

Részletesebben

Színes iskolánk. Sporttevékenységek

Színes iskolánk. Sporttevékenységek Színes iskolánk Ha megkérdezzük a gyerekeket,hogy miért szeretnek iskolába járni, a válaszok igen tág skálán mozognak. Vannak, akiket az érdekes feladatok hoznak izgalomba, vannak akiket a naponta elért

Részletesebben

Beiratkozási Napok. Augusztus szeptember 01. A programok minden nap 08:00-17:00 óra között

Beiratkozási Napok. Augusztus szeptember 01. A programok minden nap 08:00-17:00 óra között Beiratkozási Napok Augusztus 27. - szeptember 01. A programok minden nap 08:00-17:00 óra között Változatos programokkal, az egyetem szolgáltatásait bemutató rendezvényekkel várja a tanulmányaikat szeptemberben

Részletesebben

Mozgással az Egészségért!

Mozgással az Egészségért! Mozgással az Egészségért! 2010. Június 12. (szombat) 9 óra Mátrai Gyógyintézet Mátraháza ABBA Feeling Show Ingyenes szűrővizsgálatok Közös Aerobik Színvonalas programok Gyermekvetélkedő Értékes tombolanyeremények

Részletesebben

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI Óvodánk a hagyományőrzést, a népi kultúra ápolását egyik legfontosabb feladatának tekinti. Megteremtjük azt a miliőt, amelyben az óvodába lépés első pillanatától a nevelés

Részletesebben

Pitvaros Térségi Petőfi Sándor Napközi Otthonos Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsőde

Pitvaros Térségi Petőfi Sándor Napközi Otthonos Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsőde Pitvaros Térségi Petőfi Sándor Napközi Otthonos Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsőde 694 Pitvaros, Petőfi tér. Tel: 62/650-43 OM azonosító: 20237 E-mail: pitvarosiovi@gmail.com KÖZZÉTÉTELI LISTA Az intézmény

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám Kedves Olvasó! A nyár derekán közelegve az őszhöz már most szervezzük új tevékenységeinket. Már ebben a hírlevélben is meghirdetünk néhány őszi programot, és természetesen

Részletesebben

Határtalan Egészségnevelés Lehetőségei Program HELP. FICÁNKA NAPKÖZIOTTHON, SZÉKELYUDVARHELY Prof. Antal Csilla 2017

Határtalan Egészségnevelés Lehetőségei Program HELP. FICÁNKA NAPKÖZIOTTHON, SZÉKELYUDVARHELY Prof. Antal Csilla 2017 Határtalan Egészségnevelés Lehetőségei Program HELP FICÁNKA NAPKÖZIOTTHON, SZÉKELYUDVARHELY Prof. Antal Csilla 2017 2016 szeptember- SOKSZÍNŰ VILÁG Kulturmix: Határon innen és túl Sokszínűek, sokfélék

Részletesebben

2017. április. Húsvétvárás és utazások a Bácsalmás 2. lakásban. Közös húsvéti vacsora

2017. április. Húsvétvárás és utazások a Bácsalmás 2. lakásban. Közös húsvéti vacsora 2017. április. Húsvétvárás és utazások a Bácsalmás 2. lakásban Közös húsvéti vacsora Bár az idei április valóban igazán szeszélyes hónap volt, azért sok szép napsütötte nappal ajándékozott meg minket,

Részletesebben

A WALDORF-PEDAGÓGIA ELMÉLYÍTÉSE műhely

A WALDORF-PEDAGÓGIA ELMÉLYÍTÉSE műhely WALDORF HÁZ PEDAGÓGIAI SZOLGÁLTATÓ INTÉZET 1075 Budapest, Asbóth u. 17. Tel.: 1-4610090; 30-3287448; Fax: 1-4136866; E-mail: waldorfhaz@waldorf.hu A WALDORF-PEDAGÓGIA ELMÉLYÍTÉSE műhely 2010. január 29-31.

Részletesebben

GYEREKTÁBOR. A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére.

GYEREKTÁBOR. A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére. GYEREKTÁBOR A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére. A tábor helye: Szandavár, diáktábor Részvételi díj: - BRDSZ

Részletesebben

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM OKTÓBER 14. KEDD 10:00 CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM Az induló helyismereti klub vendége a VERSEGHY KÖR HÍDVÉGI ILONA: Szemelvények a szolnoki gépipari technikum történetéből című

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

EGYHÁZAINK HÍREI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG Dr. Beer Miklós megyéspüspök atya június 1-jén töltötte be 75. életévét. Ez a papi és püspöki nyugdíjkorhatárunk, amikor kötelező

Részletesebben

03. óra Érezd magad jól

03. óra Érezd magad jól Jelölések: Színjelölés (Mindig csak a pirosakat kell leírni Házi feladat (HF ellenőrzésé és új feladatok) Tankönyv (Könyvek, jegyzetek rövid kivonatai ) Önálló munka füzetbe (Az adott kérdések feldolgozása

Részletesebben

Alkotóházzá alakult át a Bácsalmás 2. lakás

Alkotóházzá alakult át a Bácsalmás 2. lakás Alkotóházzá alakult át a Bácsalmás 2. lakás Végre itt a jó idő, melegszik a levegő, így egyre többször alkalmunk nyílt a hónapban a szabadban szervezett programokra. Ismét sok színes közös programon vehettek

Részletesebben

2014. július 10. csütörtök

2014. július 10. csütörtök 2014. július 10. csütörtök A vendégdelegációk hivatalos fogadása A résztvevő testvértelepülések bemutatkozása A találkozó programjainak bemutatása A találkozó feladatainak és céljainak megbeszélése Közös

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F április HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F április HIT VALLÁS 2019. április HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG MISEREND A NYÁRI IDŐSZAKBAN: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra, szombat 19.00 óra, vasárnap 9.00 óra (Dabas-Szőlők),

Részletesebben