JEGYZŐKÖNYV. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottsága október 26-án megtartott ülésén.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottsága október 26-án megtartott ülésén."

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV Készült: A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottsága október 26-án megtartott ülésén. Jelen vannak: Nagy Miklós, a bizottság elnöke, Adorján Béla, a bizottság alelnöke, Bakti János, Forján Zsolt, Ifj. Babják László, Farkas Ernő a bizottság tagjai Meghívott előadók/képviseletükben megjelentek: Gulyás József, a közgyűlés alelnöke Dr. Fazekas János, megyei főjegyző Székely Tibor, megyei aljegyző Gutyán Gergely, a bizottság titkára Nagy Miklós (a bizottság elnöke): Köszöntötte a bizottság ülésén megjelenteket. Megállapította, hogy az 7 bizottsági tagból 6 fő bizottsági tag az ülésen jelen van, így az határozatképes. A bizottság ülését megnyitotta. Javasolta, hogy a bizottság a meghívóban szereplő napirendi pontokat tárgyalja meg. Megkérdezte, hogy egyéb módosító indítvány van-e. Javaslat nem érkezett, a bizottság elnöke szavazást rendelt el a napirend elfogadására. A bizottság a javaslatot 6 igen, egyhangú szavazattal elfogadta. Napirendi pontok: 1. Előterjesztés a Móricz Zsigmond Színházhoz tartozó színészház felújítására irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására. Előadó: Gutyán Gergely, a Pénzügyi, Gazdálkodási és Fejlesztési Osztály osztályvezető-helyettese 2. Előterjesztés a TIOP 1.1.1/07/1 számú pályázathoz kapcsolódó informatikai eszközök beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására. Előadó: Gutyán Gergely, a Pénzügyi, Gazdálkodási és Fejlesztési Osztály osztályvezető-helyettese

2 2 3. Előterjesztés informatikai eszközök radiológia számára tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására. Előadó: Gutyán Gergely, a Pénzügyi, Gazdálkodási és Fejlesztési Osztály osztályvezető-helyettese 4. Egyebek Nagy Miklós (a bizottság elnöke): Felkérte a bizottság tagjait, hogy miután a tagok még nem ismerik egymást, mindenki mutatkozzon be röviden. A bizottsági tagok bemutatkozása megtörtént. Napirendi pontok tárgyalása: 1. Előterjesztés a Móricz Zsigmond Színházhoz tartozó színészház felújítására irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására. Nagy Miklós (a bizottság elnöke): Megkérte Gutyán Gergely előterjesztőt, hogy szóban ismertesse a napirendi pontot. Gutyán Gergely (a bizottság titkára): A Móricz Zsigmond Színházhoz tartozó színészház felújítására a fedezetet a megyei önkormányzat részben egy nyertes panelprogramból, részben pedig a Nyíregyháza Megyei Jogú Várossal közösen biztosítja. Korábban már sor került egy eljárás lefolytatására, amely eredménytelen lett, mert az összességében legkedvezőbb ajánlatot tevő sem tudott a rendelkezésre álló fedezetre tekintettel megfelelő ajánlatot tenni. Ajánlatkérő úgy gondolta, hogy ennek oka lehet a túlzottan rövid kivitelezési határidő, ezért a becsült érték változatlanul hagyása mellett ismételten kiírta a közbeszerzési eljárást, mint ahogyan az előterjesztésben is szerepel 3 ajánlattevő nyújtotta be az ajánlatát. Ezen közbeszerzési eljárásban sem érkezett rendelkezésre álló fedezetre való tekintettel megfelelő ajánlat, így ismét arra teszünk javaslatot a Tisztelt Bizottságnak, hogy a közbeszerzési eljárást Kbt c.) pontja alapján nyilvánítsa eredménytelennek. Gulyás József (a közgyűlés alelnöke): Megkérdezte, hogy mekkora fedezet áll rendelkezésre a beruházásra? Gutyán Gergely (a bizottság titkára): Nettó 125 millió forint.

3 3 Gulyás József (a közgyűlés alelnöke): Lehet- e tudni, hogy az előző eljárásban milyen ajánlatok érkeztek? Gutyán Gergely (a bizottság titkára): Emlékezetem szerint, még ettől is magasabb ajánlati áru ajánlatok érkezett. Forján Zsolt (a bizottság tagja): Mikorra kell befejezni a beruházást? Gutyán Gergely (a bizottság titkára): A közbeszerzési eljárást addig kell lebonyolítani, hogy március 14.-ig a támogatási szerződést meg tudjuk kötni a panelprogram támogatójával, éppen ezért most hogy másodjára is eredménytelen az eljárás, javasolni fogjuk, hogy a következő eljárás tárgyalásos eljárás legyen, hiszen akkor a rendelkezésre álló fedezet mértékéig megpróbáljuk leszorítani az árat, akár a műszaki tartalom módosításával is, vagy pedig Megye-Város Egyeztető Bizottság megszavazza a magasabb fedezetet a beruházásra. Farkas Ernő (a bizottság tagja): Akár a műszaki tartalmat is lehet módosítani a tárgyalás során? Gutyán Gergely (a bizottság titkára): Igen, miután tárgyalásos az eljárás, így a tervező bevonásával az ajánlattevők részvételével módosítható a műszaki tartalom is. Nagy Miklós (a bizottság elnöke): Megkérdezte, hogy van-e valakinek kérdése, észrevétele, véleménye? Javaslatot tett a határozathozatalra. A bizottság 6 igen egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottságának 1/2010. (X.26.) h a t á r o z a t a a Móricz Zsigmond Színházhoz tartozó színészház felújítására irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapításáról A Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottság

4 4 a Megyei Közgyűlés és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 5/2007. (IV.23.) rendeletben biztosított átruházott hatáskörben az alábbi határozatot hozza: 1.) Elfogadja a Bíráló Bizottság előterjesztését és értékelését a beérkező ajánlatokról. 2.) Megállapítja, hogy a Harcon Építés Kft. (4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 9.), az RG Színészház Konzorcium (4400 Nyíregyháza, Tünde u. 12.) és a Nyír-Komplett Kft. (4400 Nyíregyháza, Lujza u. 22.) ajánlata érvényes, az ajánlattevők a szerződés teljesítésére alkalmasak. 3.) A Móricz Zsigmond Színházhoz tartozó színészház felújítására irányuló közbeszerzési eljárást a Kbt. 92. c) pontja alapján eredménytelennek nyilvánítja. 2.) Előterjesztés a TIOP 1.1.1/07/1 számú pályázathoz kapcsolódó informatikai eszközök beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására. Nagy Miklós (a bizottság elnöke): Megkérte Gutyán Gergely előterjesztőt, hogy szóban ismertesse a napirendi pontot. Gutyán Gergely (a bizottság titkára): A pályázati felhívásban az szerepel, hogy november 30.-ig meg kell valósítania a projektet a nyertes pályázóknak. A közbeszerzési eljárás meghirdetésekor nem tudtuk még, hogy nyer- e a pályázat, így feltételes közbeszerzési eljárást indítottunk azért, hogy a határidőket tartani tudjuk. A támogatói okirat a tegnapi nap folyamán megérkezett, mint ahogy az előterjesztésből is látszik, 4 ajánlattevő nyújtotta be ajánlatát. A hiánypótlást követően, sajnos csak 2 ajánlat lett érvényes, de ezek összértéke meghaladja a rendelkezésre álló fedezetet, így ezt az eljárást is javasoljuk eredménytelennek nyilvánítani. Gulyás József (a közgyűlés alelnöke): A harmadik részre nem érkezett ajánlat? Gutyán Gergely (a bizottság titkára): Ezt a III. részt már így is a 09-es TIOP pályázatból csempéztük át ide, mert már ott is eredménytelen volt ez a rész, pedig itt tulajdonképpen csak egy szekrényt kérünk laptop töltőkkel felszerelve. Gulyás József (a közgyűlés alelnöke): A másik két rész miből áll? Gutyán Gergely (a bizottság tikára): Az I. rész interaktív táblák, projektorok és ehhez kiegészítők, a II. rész pedig oktatói laptopok és SNI eszközökből állnak. Farkas Ernő (a bizottság tagja): Akkor ez a közbeszerzés is tárgyalásos lesz?

5 5 Gutyán Gergely (a bizottság titkára): Igen, úgy tervezzük, hogy tárgyalásos eljárást folytatunk le a megismételt eljárás során. Gulyás József (a közgyűlés alelnöke): Vajon miért nincs megyei cég az ajánlattevők között? Gutyán Gergely (a bizottság tikára): Az NFÜ kiírása szerint annyi interaktív tábla referenciával kell rendelkeznie az ajánlattevőknek, mint amennyi az ajánlatkérés tárgya, így nem valószínű, hogy a megyében erre alkalmas cég lenne. Nagy Miklós (a bizottság elnöke): Megkérdezte, hogy van-e valakinek kérdése, észrevétele, véleménye? Javaslatot tett a határozathozatalra. A bizottság 6 igen egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottságának 2/2010. (X.26.) h a t á r o z a t a a TIOP 1.1.1/07/1 számú pályázathoz kapcsolódó informatikai eszközök beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapításáról A Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottság a Megyei Közgyűlés és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 5/2007. (IV.23.) rendeletben biztosított átruházott hatáskörben az alábbi határozatot hozza: 1.) Elfogadja a Bíráló Bizottság előterjesztését és értékelését a beérkező ajánlatokról. 2.) Megállapítja, hogy a Smart Info Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla u. 2/A/A.ép/3.) ajánlata a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja, a Humansoft Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ajánlata a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 3.) Megállapítja, hogy az Albacomp RI Kft. (8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9.) és Modern Oktatási Eszközök Kereskedelmi Kft. (1095 Budapest, Máriássy u. 5-7.), mint közös ajánlattevők ajánlata, illetve az ICT Systems Zrt.(1116 Budapest, Barázda u. 42.) ajánlata érvényes, az ajánlattevők a szerződés teljesítésére alkalmasak. 4.) A TIOP 1.1.1/07/1 számú pályázathoz kapcsolódó informatikai eszközök beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárást a Kbt. 92. c) pontja alapján eredménytelennek nyilvánítja.

6 6 3.) Előterjesztés informatikai eszközök radiológia számára tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására. Nagy Miklós (a bizottság elnöke): Megkérte Gutyán Gergely előterjesztőt, hogy szóban ismertesse a napirendi pontot. Gutyán Gergely (a bizottság titkára): Mint ahogy az eljárás tárgyából is látszik radiológia számára történt informatikai eszközbeszerzés. Ezt az előzte meg, hogy a Jósa András Oktató Kórház Non-profit Kft.-vé alakult át és a korábban kiszervezett szolgáltatásokat - abból kiindulva, hogy ha egy vállalkozó rentábilisan tudja üzemeltetni, akkor a kórház is - vissza szervezi. Korábban a radiológiai szolgáltatást a HUNIKO Kft. végezte, de a szerződésének lejártát követően a kórház látja el ezt a szolgáltatást. Ehhez új gépeket vásárolt a megyei önkormányzat a kórház részére. A meglévő radiológiai eszközök működtetéséhez vált szükségessé az informatikai eszközök beszerzése. 5 db ajánlat érkezett, melyeket az 1. sz. melléket tartalmaz, a hiánypótlást követően az egyik ajánlattevő egyik részajánlata érvénytelen lett, az érvényes ajánlatokat a 2. sz. melléklet tartalmazza. A 3. sz. mellékletben szerepel az 1. és 2. helyezett ajánlattevő, de tekintettel arra, hogy csak az 1. helyezett ajánlattevők ajánlataira van meg a szükséges fedezet, így nem javasoljuk 2. helyezett kihirdetését. Farkas Ernő (a bizottság tagja): A 2. termékcsoportra miért csak egy ajánlattevő nyújtotta be az ajánlatát. Gutyán Gergely (a bizottság titkára): Ezt nem lehet így megmondani, az eljárás uniós eljárásrendben került lefolytatásra, ami azt jelenti, hogy az Európai Unióból bárki pályázhatott volna erre a részre is. Az is lehet, hogy a konkurencia nem figyelt fel a felhívásra. Gulyás József (a közgyűlés alelnöke): A 4-es termékcsoportban 2 db notebook került beszerzésre bruttó ,- Ft-ért, ezek speciális gépek, hogy ennyibe kerülnek? Gutyán Gergely (a bizottság titkára): Darabonként ,- Ft egy közepes gép ára. Farkas Ernő (a bizottság tagja): Ez valóban egy közepes teljesítményű notebook ára. Nekem a 3-as termékcsoport érdekes, hogy a szerver gépekre 14 milliós és 8 milliós ajánlat érkezett, mi okozhatja ezt a nagy különbséget, mert nem mindegy, hogy milyen minőségű eszköz kerül beszerzésre. Gutyán Gergely (a bizottság titkára): Miután a kórháznak szükségesek ezek az eszközök, így ők állítják össze a műszaki specifikációt. A bírálat során a kórház informatikusai átnézték az ajánlatokat, de abban az esetben, ha a kiírásnak megfelel az ajánlat, akkor el kell fogadnunk.

7 7 Farkas Ernő (a bizottság tagja): Ezt megértem, de nem mindegy, hogy egy IBM gépet veszünk, amin a Microsoft termékei futnak 70 %-os megbízhatósággal, vagy Apple terméket veszünk Macintos programmal 99 %-os biztonsággal. Gutyán Gergely (a bizottság tikára): Ez így van, de amennyiben megfelel a felhívásnak kénytelenek vagyunk olyan terméket venni, sajnos ez a közbeszerzés hátránya, hogy nem mindig azt kapjuk, amire vágyunk. Nagy Miklós (a bizottság elnöke): Megkérdezte, hogy van-e valakinek kérdése, észrevétele, véleménye? Javaslatot tett a határozathozatalra. A bizottság 6 igen egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottságának 3/2010. (X.26.) h a t á r o z a t a az informatikai eszközök radiológia számára tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapításáról A Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottság a Megyei Közgyűlés és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 5/2007. (IV.23.) rendeletben biztosított átruházott hatáskörben az alábbi határozatot hozza: 1.) Elfogadja a Bíráló Bizottság előterjesztését és értékelését a beérkező ajánlatokról. 2.) Az informatikai eszközök radiológia számára tárgyú közbeszerzési eljárást eredményesnek nyilvánítja. 3.) Megállapítja, hogy a Nádor Rendszerház Kft. (1141 Budapest, Öv u. 3.) III. termékcsoportra vonatkozó ajánlata érvénytelen a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján pontja alapján. 4.) Megállapítja, hogy a Delta Informatika Zrt. (1033 Budapest, Szentendrei út ) I., III., IV., V. és VI. termékcsoportokra benyújtott, a Humansoft Elektronikai Kft. (1037. Budapest, Montevideo u. 8.) I., III. és V. termékcsoportokra benyújtott, a MediCINE School Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (4700. Mátészalka, Szatmár u. 59.) II. termékcsoportra benyújtott, a Nádor Rendszerház Kft. (1141 Budapest, Öv u. 3.) I., IV., V. és VI. termékcsoportokra benyújtott, a Siemens Zrt. (1143 Budapest, Gizella út ) I. termékcsoportra benyújtott ajánlata érvényes, az ajánlattevők a szerződés teljesítésére alkalmasak. 5.) Az eljárás nyertese az I. termékcsoportban a Humansoft Elektronikai Kft. (1037. Budapest, Montevideo u. 8.), a II. termékcsoportban a MediCINE School Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (4700. Mátészalka, Szatmár u. 59.), a III. termékcsoportban a Humansoft Elektronikai Kft. (1037. Budapest, Montevideo u. 8.), a IV. termékcsoportban a Delta Informatika Zrt. (1033 Budapest, Szentendrei út ), az V. termékcso-

8 8 portban a Delta Informatika Zrt. (1033 Budapest, Szentendrei út ), a VI. termékcsoportban a Delta Informatika Zrt. (1033 Budapest, Szentendrei út ). 6.) Az eljárás eredményeként felhatalmazza a megyei közgyűlés elnökét a nyertes ajánlattevőkkel kötendő szerződés aláírására. 4.) Egyebek Nagy Miklós (a bizottság elnöke): Megkérdezte, hogy van- e valakinek kérdése, észrevétele, bejelentenivalója. Gutyán Gergely (a bizottság titkára): A következő bizottsági ülésre előre láthatóan a jövő hét kedden kerül sor. Meg tud most állapodni a bizottság egy időpontban? Nagy Miklós (a bizottság elnöke): A bizottság 10,00 órában állapodott meg. Adorján Béla (a bizottság alelnöke): Szeretnék kapni egy listát az önkormányzat intézményeiről. Gutyán Gergely (a bizottság titkára): Nagy Miklós elnök úr a bizottság ülés előtt jelezte, hogy szeretné, ha összeállítanánk egy listát a folyamatban lévő közbeszerzésekről és akkor az intézményi listával együtt ezt is elkészítjük. Dr. Fazekas János (megyei főjegyző): Az előző ciklusban a Közbeszerzési Bizottság elfogadta az ügyrendjét. A következő bizottsági ülést megelőzően megküldjük a bizottság tagjai részére ezt gondolatébresztőként ahhoz, hogy a következő ülésen a bizottság meg tudja alkotni az új ügyrendet. Több napirendi pont nem volt, a bizottság elnöke megköszönte a tagok részvételét, közreműködését és a bizottság ülését bezárta. Kmf. Nagy Miklós a bizottság elnöke

JEGYZŐKÖNYV. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottsága november 18-án megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottsága november 18-án megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Közbeszerzési és Vagyongazdálkodási Bizottsága 2010. november 18-án megtartott ülésén. Jelen vannak: Nagy Miklós, a bizottság elnöke, Adorján

Részletesebben

Mátészalka Város Képviselő-testület 2011. december 19. napján 8.00 órai kezdettel tartott (n y i l v á n o s) rendkívüli ülésének

Mátészalka Város Képviselő-testület 2011. december 19. napján 8.00 órai kezdettel tartott (n y i l v á n o s) rendkívüli ülésének Mátészalka Város Képviselő-testület 2011. december 19. napján 8.00 órai kezdettel tartott (n y i l v á n o s) rendkívüli ülésének a./ tárgysorozata, b./ jegyzőkönyve, c./ rendelete:, d./ határozata: 201-202,

Részletesebben

23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. 241/2010. (XI.17.sz. Kth.)

23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. 241/2010. (XI.17.sz. Kth.) Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.:12.497-2/2010. 23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 241/2010. (XI.17.sz.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old.

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Képviselő-testület 2014.

Részletesebben

7/2012. számú április 5-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E /2012. (IV.05.sz. Kth.)

7/2012. számú április 5-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E /2012. (IV.05.sz. Kth.) Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 3168-2/2012. 7/2012. számú 2012. április 5-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 49-50/2012. (IV.05.sz. Kth.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sajógalgóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 11-én, 15:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza,

Részletesebben

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete J e g y z ő k ö n y v Készült Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. június 22-i rendkívüli n y i l v á n o s üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2012. június 18-án 13.00 órakor a Polgármesteri Hivatal kistermében tartott rendkívüli

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének én január 25 én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének én január 25 én tartandó ülésére Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Tel.: 84/540-330 Fax: 84/540-332 e-mail: pgmh@balatonfoldvar.hu ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 14 - én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 14 - én tartandó ülésére Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Tel.: 84/540-330 Fax: 84/540-332 e-mail: pgmh@balatonfoldvar.hu ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 21. napján megtartott soron kívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 21. napján megtartott soron kívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. augusztus 21. napján megtartott soron kívüli ülésének J e g y z ő k ö n y v e 60/2014./VIII.21./ számú testületi határozat A napirendről 61/2014./VIII.21./

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2015. május 6-án 9.00 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 6/2017. Határozatok száma: 93/2017. (05.15.) - 95/2017. (05.15.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2017. május 15-én

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-12/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 6-án /szerdán/ 18 órai

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 14-ei rendkívüli, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 14-ei rendkívüli, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18.,titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 9 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 9 fő képviselő jelen van. 252 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. szeptember 7. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Molnár István

Részletesebben

Mátészalka Város Képviselő-testület 2011. november 25. napján 8.00 órai kezdettel tartott (n y i l v á n o s) rendkívüli ülésének

Mátészalka Város Képviselő-testület 2011. november 25. napján 8.00 órai kezdettel tartott (n y i l v á n o s) rendkívüli ülésének Mátészalka Város Képviselő-testület 2011. november 25. napján 8.00 órai kezdettel tartott (n y i l v á n o s) rendkívüli ülésének a./ tárgysorozata, b./ jegyzőkönyve, c./ rendelete:, d./ határozata: 186-187,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. készült Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 16-án megtartott, soron kívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. készült Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 16-án megtartott, soron kívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV készült Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. január 16-án megtartott, soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal földszinti tárgyaló terme, 2234. Maglód,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. február 8-án - pénteken - de. 10,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: április 19.

Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: április 19. Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2018. április 19. Javaslat a Dunaújváros labdarúgó-sportlétesítmény fejlesztése II. ütem kivitelezési munkáinak elvégzése

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 15/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 6-án 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 12-i rendkívüli üléséről 81-84/2013. (07. 12.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2019.09.05. Javaslat Új fogászati kezelőegységek beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 34-4/2013. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Császártöltés község Képviselő-testületének 2013. június 4-én 8,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

14. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

14. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Oldal 1 / 7 Csomád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2161 Csomád, Kossuth Lajos út 69. Szám: 14/2013. 14. Jegyzőkönyv Készült: A Fóti Közös Önkormányzati Hivatal Csomádi Kirendeltség (2161 Csomád,

Részletesebben

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK /2012. (II.23.) számú h a t á r o z a t a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról A Közgyűlés Nyíregyháza Megyei Jogú Város

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2014. szeptember 30-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2014. szeptember 30-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/278/65/2014. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 30-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 20. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-ei ülésére 219/2014. E L Ő T E R J E S Z T É S Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-ei ülésére Tárgy: A Pétfürdőn az Ifjúság utca út és közvilágításának kiépítése, Berhidai

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete november 28-i rendkívüli üléséről. Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: /2013.

Bököny Község Képviselő-testülete november 28-i rendkívüli üléséről. Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: /2013. Bököny Község Képviselő-testülete 2013. november 28-i rendkívüli üléséről Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: 120-122/2013. TÁRGYSOROZAT 1) Döntés az Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó infrastrukturális

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. 03-3/15-1/2017. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2017. január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Erdőkertes Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 16-án órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Erdőkertes Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 16-án órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Erdőkertes Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. június 16-án 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Dr. Pásztor László Bakos István Béri Eszter

Részletesebben

18. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi

18. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi 18. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak:mezőfi Zoltán polgármester Dr. Szájbely Ernő képviselő Girasek

Részletesebben

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi 3. számú Jegyzőkönyve

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi 3. számú Jegyzőkönyve Legénd Községi Önkormányzat 2013. évi 3. számú Jegyzőkönyve Készült: 2013. február 14-én a Legéndi Önkormányzati Hivatalban megtartott -testületi ülésről 2 Jelen vannak: Szavlik Zoltán Kristófné Ponicsán

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal I. sz. tárgyalótermében 2009. szeptember 7-én 9 00 órakor

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal I. sz. tárgyalótermében 2009. szeptember 7-én 9 00 órakor JEGYZŐKÖNYV Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal I. sz. tárgyalótermében 2009. szeptember 7-én 9 00 órakor Jelen vannak: Hirka Tamás, a bizottság elnöke Herczeg Tamás, a bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. október 14-én 16.00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága 2013. évi határozatai MNOÖ Közbeszerzési Döntéshozó Bizottságának 1/2013(02.06.) számú határozata: Az MNOÖ Közbeszerzési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület június 16-án tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület június 16-án tartott rendkívüli üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 433-16/2014 JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2014. június 16-án tartott rendkívüli üléséről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 18. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 14-én 17.15 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános testületi ülésén Helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 2009. július 21-i, valamint a Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2009. július 21-i ülésére (zárt ülés)

ELŐTERJESZTÉS. 2009. július 21-i, valamint a Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2009. július 21-i ülésére (zárt ülés) Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke ELŐTERJESZTÉS 215-78/2009 Baranya Megyei

Részletesebben

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 22-én megtartott rendkívüli ülésének T Á R G Y S O R O Z A T

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 22-én megtartott rendkívüli ülésének T Á R G Y S O R O Z A T ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 22-én megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 44-45. Száma: 1-64/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1. Előterjesztés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520. 600-19/2014. iktatószám 19. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 5-én - csütörtökön - de. 7,30 órakor megtartott r e n d k í v ü l i üléséről. A képviselő-testület rendkívüli

Részletesebben

2013. évi 21. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2013. évi 21. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2013. évi 21. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

BUDAPESTFŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

BUDAPESTFŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV 'l " BUAPESTFŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Készült a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság 2016. szeptember 29-én a Budapest Főváros

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2014. augusztus 11-én 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság 2010. szeptember 8-i, valamint a Költségvetési Bizottság 2010. szeptember 7-i ülésére

ELİTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság 2010. szeptember 8-i, valamint a Költségvetési Bizottság 2010. szeptember 7-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke 776-10/2010 ELİTERJESZTÉS Baranya Megyei

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18-án tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18-án tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 1/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta.

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta. 03-3/15-26/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. szeptember 15-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Alsóörs község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. augusztus 19-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Alsóörs község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. augusztus 19-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről ALSÓÖRS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATKÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 8/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Alsóörs község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. augusztus 19-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről Az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

2014. évi. 28. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 28. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 28. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y ZŐ K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6456 Madaras, Báthori u. 1. Tel: 79/458-144 Fax: 79/458-084 phmadaras@enternet.hu 17/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Madaras község Önkormányzatának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 116 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 22- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: A Községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről. JELEN VANNAK: polgármester Botka Sándor alpolgármester Ceglédi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Képviselő-testület február 3-án órakor megtartott rendkívüli zárt testületi ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Képviselő-testület február 3-án órakor megtartott rendkívüli zárt testületi ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Polgárdi Város Képviselő-testület 2010. február 3-án 14.00 órakor megtartott rendkívüli zárt testületi ülésén. Jelen vannak: Borbély István polgármester Földes Ferenc alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nagybajom Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2015. május 7-én 17.30 órai kezdettel Nagybajom Város Önkormányzat Dísztermében (7561 Nagybajom, Fő u. 40.) megtartott rendkívüli

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Alkotmány út 3.), 2013. május 09. 16.00 órától 16.30 óráig a Képviselő-testület nyílt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-4/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. április

Részletesebben

Előterjesztés. Informatikai eszközök beszerzése a TIOP /1 pályázat keretében. Tisztelt Képviselőtestület!

Előterjesztés. Informatikai eszközök beszerzése a TIOP /1 pályázat keretében. Tisztelt Képviselőtestület! Előterjesztés Informatikai eszközök beszerzése a TIOP 1.1.1-07/1 pályázat keretében Tisztelt Képviselőtestület! Répcelak Város Önkormányzata által az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 7-én, 14:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Szám: V/74-19/2016. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016. 11. 17. Javaslat Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatánál könyvvizsgálati tevékenységre vonatkozó, új megbízási

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Varsány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 26-án (hétfő) 18 órakor megtartott rendkívüli ülésén, a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: Pintérné

Részletesebben

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 17- án ( pénteken ) 15.30 --órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

FEJÉR MEGYE CSÁKVÁR NAGYKÖZSÉG

FEJÉR MEGYE CSÁKVÁR NAGYKÖZSÉG FEJÉR MEGYE CSÁKVÁR NAGYKÖZSÉG J E GY Z Ő K Ö N Y V Csákvár Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. december 27-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről 345/2012. (XII.27.) határozat Csákvári

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal az

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal az Készült: 2012. május 10-én, 14.00 16.00 óráig megtartott, Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testületének rövid úton összehívott n y í l t ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Demjén Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 17. napján megtartott rendkívüli ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült Demjén Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 17. napján megtartott rendkívüli ülésén DEMJÉN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 3395 DEMJÉN, KOSSUTH TÉR 1., Tel.: 361550-300, Fax: 36/550-309 e-mail: po12armesterihivata1.demien(~i)che1io.hu JEGYZŐKÖNYV Készült Demjén Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Halmaj Község Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Halmaj Község Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Halmaj Község Képviselő-testülete NYÍLT Szám: 7-11/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli üléséről. Petőfi

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz. HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Városi Önkormányzat

Részletesebben

6/2014. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak

6/2014. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a 6/2014 A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 14-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről.

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. TÁRGYMUTATÓ Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 83/2019.(VIII.6.) 84/2019.(VIII.6.) Rendelet száma: Tárgya:

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 E L Ő T E R J E S Z T É S Újszász Város Képviselő-testülete 2010. november 23-i ülésére Tanulói laptop program bevezetése

Részletesebben

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének május 19-én kor megtartott rendkívüli testületi üléséről.

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének május 19-én kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 19-én 08 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. tárgysorozata: határozata: 37 rendelete: TÁRGYSOROZAT 1. Döntéshozatal közbeszerzésekkel

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 18-án megtartott rendkívüli üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 18-án megtartott rendkívüli üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 18-án megtartott rendkívüli üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m : Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma Tárgy

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó).

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó). Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 7/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 28-án /hétfőn/ 18,30

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. június 12. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 7-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 7-én megtartott rendkívüli üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. január 7-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó

Részletesebben

NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS. KÖZGYŰlÉSE. 208/2014.(X.30.) számú. határozata

NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS. KÖZGYŰlÉSE. 208/2014.(X.30.) számú. határozata NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰlÉSE 208/2014.(X.30.) számú határozata Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról szóló 55/2012. (111.29.) számú határozat módosításáról

Részletesebben

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők.

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők. 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/28/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25. napján 16.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2015. augusztus 11-én 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. sz. tárgyalótermében 2009. szeptember 29-én 14 30 órakor

Jegyzőkönyv. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. sz. tárgyalótermében 2009. szeptember 29-én 14 30 órakor Jegyzőkönyv Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. sz. tárgyalótermében 2009. szeptember 29-én 14 30 órakor Jelen vannak: Hirka Tamás, a bizottság elnöke Herczeg Tamás, a bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi Bizottság 4 igen szavazattal a jegyzőkönyv hitelesítőjére tett javaslatot az alábbiak szerint elfogadta:

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi Bizottság 4 igen szavazattal a jegyzőkönyv hitelesítőjére tett javaslatot az alábbiak szerint elfogadta: ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET PÉZÜGYI BIZOTTSÁGA Arnót, Petőfi S.u. 120. e-mail: arnot@arnot.hu Szám: 13/2016 JEGYZŐKÖNYV Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testület Pénzügyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. részéről

JEGYZŐKÖNYV. a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. részéről BUAPESTFŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Készült a Gazdasági Bizottság 2013. április 3-án a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ================

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ================ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.június 21-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző Illési

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. június 9-én - pénteken - de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli n y i l v á n o s üléséről. A képviselő-testület

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2012. augusztus 03-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2012. augusztus 03-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2012. augusztus 03-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 128/2012. (VIII.03.) tól 130/2012.(VIII.03.) ig Hozott rendelet: 17/2012.

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz. HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Városi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 104 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. június 13-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez f FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:.- /2018 2. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testülethez

Részletesebben

2013. július 29-én, hétfőn órakor

2013. július 29-én, hétfőn órakor Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben