[E] SZÉRIA. [e] széria 3

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "[E] SZÉRIA. [e] széria 3"

Átírás

1 [E] SZÉRIA

2 2 [e] széria

3 [e] széria 3 [E] SZÉRIA Az [e] széria több, mint egyszerű tárolóegység. Egy szükséglet vezérelte gondolatként kezdődött, végleges formájában pedig számos különböző alakot ölthet. A lehetőségek száma végtelen, a döntés az Ön kezében van. Az elemek használhatók tárolóegységként, ülőbútorként, hangelnyelőként, illetve térelválasztóként is. Erősségét a kombinálhatóság adja. Középpontban rugalmasság és modulrendszer, esztétika és funkció között. A LEHETŐSÉGEK VILÁGA A többfunkciós [e] széria tárolóelemek a legkülönfélébb irodaterekben nyújtanak számtalan felhasználási lehetőséget; spontán tárgyalókhoz is használható, ülőbútorként, de térelválasztóként vagy hangszigetelőként is megállja a helyét. Moduláris tervezése, a sokféle anyag és felület révén a bútorcsalád könnyedén igazítható az eltérő munkakörnyezetekhez, és az egyes felhasználók számára is személyre szabható. Ön kiválaszthatja a külső és a belső felületet is, és így rendezett és funkcionális tárolóegysége egyúttal kitűnően megtervezett és praktikus bútordarab is lehet. A kiváló minőségű és klasszikus stílusú bútor rendkívül strapabíró, ráadásul a szoba többi bútorával is könnyedén kombinálható. Rugalmasan használható és személyre szabható, ezért kitűnően illik Next Office környezetbe is, vagyis tevékenységalapú irodákba is.

4 4 [e] széria ÖN DÖNT Az [e] széria tárolóegységek teljes sorozatát tartalmazza. Összeállítása a különböző méretű és típusú alapelemekre épül. Az alapelemek függőlegesen és vízszintesen is kombinálhatók, ill. más elemekkel kiegészíthetők. A méret kiválasztása után a frontrész, a lábazat típusa és a belső kiegészítők kiválasztásával tudja az igényeihez leginkább passzoló tárolóelemet megalkotni. Különböző típusú felületek közül választhat, valamint eldöntheti, hogy redőnyös, ajtós, nyitott polcos, toló- vagy üvegajtós illetve fiókos tárolót szeretne. Lábazatok közül választhat tele talpat, lábakat vagy mobil talapzatot is a rendszerhez. A modulok belső kialakítása személyessé tehető, így személyre szabott tárolóegység nyerhető. A zajszint minimalizálása érdekében kombinálja hangelnyelő hátfalainkkal és térelválasztóinkkal.

5 [e] széria 5

6 6 [e] széria

7 [e] széria 7 VÁLTOZÁSRA KÉSZEN Az egyéni, a környezeti és a helyzethez igazodó igények ma akár egészen mások is lehetnek, mint múlt héten, de akár hat hónap múlva is eltérően alakulhatnak. Az [e] széria ezért az Ön igényeinek megfelelően belsőleg és külsőleg is kiegészíthető, illetve csökkenthető. A bútor mindegyik oldalán azonos furatelrendezések vannak, így a lehető legrugalmasabban változtathatja meg a belső kialakítást, ill. az előlapot. Ha mobil talapzatot válasz, akkor szükség esetén a tárolóegység könnyen áthelyezhető.

8 8 [e] széria 2PM400 TAD 2PM400 TAD 2PMT400 TAD 2PMT400 TAD GÖRGŐS TÁROLÓK ÉS MOBIL TÁROLÓEGYSÉGEK 2PM400 TAD 2PMT400 TAD PV62 PV62 PV63 PV63 2PM400 TAD 2PM400 TAD 2PMT400 TAD PV62 PL63 PL63 PL83 PL83 PV63 PL64 PL64 PL84 PL84 PLT63 PLT63 PLT83 PLT83 PLT64 PLT64 PLT84 PLT84 PL63/PL83 PL64/PL84 PLT63/PLT83 PLT64/PLT84 PH63 PH63 PH64 PH64 2PMT400 TAD PH63 PH64 SZEMÉLYES TÁROLÓSEGYSÉG- 2PM400TAD/2PMT400TAD MOBILE Különleges tárolóegység a személyes tárgyak tárolásához. Két függőleges gyűrűsmappa tárolható benne, emellett fiókkal és redőnyös tárolórésszel, továbbá iratgyűjtő polccal, fogantyúval, levélbedobóval, ruhaakasztóval, névjegykártya- PV62 tartóval és négy görgővel is fel van szerelve (melyek közül kettő fékezhető). Opcionális extraként nagyobb, a sarkain lekerekített fedlappal és bővíthető mapparendező betéttel is rendelhető. PL63 PL83 PV63 PL64 PL84 PV62 PL63 PL83 PH63 PV63 PL64 PL84 PH64 PLT63 PLT83 PLT64 PLT84 GÖRGŐS KONTÉNER A konténer egy rugalmas, személyes tárolóegység, mely mindig kéznél van. Mindez az igényeknek megfelelően számos formatervvel egészíthető ki. PLT63 PLT83 PLT64 PLT84 POC L 800 POC L 900 PH63 PH64 POC L 800 POC L 900 POC L 800 POC L 900 POC H 800 POC H 900 POC POC POC H 800 POC H 800 H 900 POC H 900 H W POC H W POC H DUO POC H DUO POC H W POC H DUO

9 [e] széria 9 FUNKCIÓK ÉS OPCIÓK GÖRGŐS LÁBAZATOK Az MO lábazat fékezhető görgőkkel rendelkezik, és magasságában az LSA és LS álló szekrényekhez igazodik. SZEMÉLYES TÁROLÓEGYSÉGEK Az Ön számára is fontos, hogy lazíthasson, és tudja, hogy személyes tárgyai biztonságban vannak. Ezért zárható egységeket kínálunk. A következő zárak között lehet választhat: szabványos zár, zárkengyel lakathoz (lakat nélkül), ill. számkódos zár. A rendszer új HANDZ fogantyúnkkal azonos kialakítású, szellemes postarendezővel egészíthető ki. ISKOLAI TÁROLÁS Az [e] széria rugalmas, funkcionális tárolóegységeket kínál iskolai környezetbe. Mind a tanári szobákban, mind az osztályokban számos olyan dolog van, amelyeket szervezett, rendezett módon kell tárolni. Itt is számos különböző alternatíva közül lehet választani. RUGALMAS TÁROLÓEGYSÉG Az [e] széria nagyszerű választás, ha olyan rugalmas és bővíthető tárolóegységre van szüksége, amely a mindennapi munkában is hasznos segítőtárs. A széria nem csupán a tárolásról szól: hiszen például extra ülőhelyhez is juthat, ha a görgős tárolót ülőpárnával egészíti ki. ASZTALMAGASSÁGÚ FEDLAPOK A fiókos szekrények felső lapja 686 és 766 mm között állítható, így a szekrényt pontosan az íróasztal magasságához lehet igazítani. GÖRGŐS TÁROLÓK BELSŐ KIEGÉSZÍTŐ ELEMEI A konténerfiókokat különböző kiegészítőkkel lehet ellátni. A felső fiókok tolltartó tálcákkal és űrlaprekeszekkel, míg az alsó fiókok teljes vagy fél formátumú függőmappatartó kosarakkal, illetve gyűrűsmappatartókkal szerelhetők fel.

10 10 [e] széria FUNKCIÓK ÉS OPCIÓK FURNÉROZOTT HÁTFAL A tároló bútorelemek kétoldalas furnérozott hátfala kívül és belül egyaránt vonzó megjelenést biztosít. A furnérozott hátfal bükk, nyír és tölgy kivitelben rendelhető. A furnérozott hátfal furnérozott tárolóegységeinkkel, valamint a Lamine felületű tárolóegységekkel egyaránt kombinálható: fehér, világosszürke vagy sötétszürke színben. HÁTSÓ TÁMASZTÉKOK ÉS IRATMAPPATÁMASZOK A nyitott polcos elemek további polcokkal egészíthetők ki, és a kényelmes használat érdekében hátsó támasztékokkal és iratmappatámaszokkal is felszerelhetők. Emellett számos további opció áll rendelkezésre, például A4-es kazetták és kihúzható műanyag dobozok. HÁTSÓ PANEL Az intelligens hátpanellel könnyen egyedivé varázsolható vagy felújítható a szekrény. A hátpanel sokféle felülettel áll rendelkezésre (Lamine, parafa, szürke lakk vagy szövetkárpit bevonatú). Tipp: A parafa panel kiválóan használható jegyzettáblaként is. VÍZSZINTES VAGY FÜGGŐLEGES Az [e] széria a vízszintes (L - fekvő) és a függőleges (P - álló) dokumentumtároláshoz külön alapmodullal rendelkezik. Bármelyiket is választja, az optimális helykihasználás garantált. A két tárolási megoldást teljesen kompatibilis és kombinálható egymással. FÜGGŐMAPPA TÁROLÁS - FF A mappák használatával a tárolóegység szervezett és jól áttekinthető lehet. Az [e] széria a legújabb típusú, kerettel ellátott mappatároló rendszerrel van felszerelve. A mappatároló keret az ajtó vagy redőny mögé is felszerelhető, ill. fiókos fronttal is ellátható. KIHÚZHATÓ FIÓKCSÚSZKA KIEGÉSZÍTŐKKEL A gyűrűsmappatartó és függőmappatartó kosarakhoz, illetve egyéb kiegészítőkhöz, például tolltartó tálcákhoz, űrlaprekeszekhez és CDtartókhoz használható kihúzható sínek megkönnyítik az eltérő igényekhez igazodó belső kialakítást.

11 [e] széria 11 POLCOK FÜGGESZTŐPROFILLAL A porszórt felületű, fém függesztőprofilos polcok 800, 1000 és 1200 mm-es szélességben kaphatók. A polc egyúttal függőmappa tárolásra is használható az alsó részén elhelyezett függesztőprofilnak köszönhetően. CSENDES, KÖRNYEZETBARÁT TÁROLÓ DOBOZ - FD Az FD Re:fill fiók különálló tárolóegység-megoldást kínál. A fiók A4 méretű, és a többi anyaggal puha, csendes módon érintkezik, így a nemkívánatos zaj mértéke minimálisra csökkenthető. A puha anyag egyben azt is biztosítja, hogy a fiók ne karcolódjon. A fiók anyaga a Re:fill. Ennek az anyagnak a környezetterhelése minimális, mivel 40% újrahasznosított szövetből, 40% olvasztott szálból és 20% PET-ből tevődik össze. LÁBAK, GÖRGŐK VAGY TALP A műanyag (BA) vagy fém (BAM) lábak könynyebbé teszik a padló tisztán tartását, míg alsó tartóvázzal a szekrény tágasabbnak tűnik. Az általunk kínált új fémtalp ugyanazokban a színekben kapható, mint az asztallábak, azaz fehérben és ezüstben. Ha tároló bútorelemét mozgatható kivitelben szeretné, akkor mobil alapzatot is rendelhet.

12 12 [e] széria FÜGGŐLEGES REDŐNY - TA A függőleges redőny fékezőelemmel van ellátva, hogy megelőzhetők legyenek a becsípődéses balesetek. A redőny fa és műanyag kivitelben rendelhető, a fogantyú színe pedig tökéletesen harmonizál a redőny egészével. A tárolóegység zárható. KÜLSŐ AJTÓK - DO Ez a szekrényajtó 270 -os szögben nyitható. A nyitási szög maximális rugalmasságot biztosít a belső kialakítás megválasztásához. Az egyajtós szekrényeket alapkivtelben jobbra nyíló ajtókkal szereljük. Ezért fontos, hogy amennyiben balos ajtót szeretne, ezt rendeléskor külön jelezze. FÜGGŐMAPPATÁROLÓ FIÓK - FF Az FF függőmappatároló fiók A4 méretű függőmappatartókhoz való. Az F számos praktikus funkcióval, például kihúzható csúszkákkal, dőlésvédelemmel és önzáródással van ellátva. A függőmappatároló fiók természetesen zárható. ZÁRHATÓ VÍZSZINTES REDŐNY - TAH Ez a vízszintes és zárral ellátott redőny fa és műanyag kivitelben rendelhető, a fogantyúszínek pedig tökéletesen harmonizálnak a redőny egészével. ZÁRHATÓ TOLÓAJTÓK - SDI A tolóajtók zárral vannak felszerelve, és rejtett alumínium sínben futnak. A fogantyúkat Ön választhatja meg. FIÓKMODUL Az új 800 mm-es fiókmodul több tárolási lehetőséget és rugalmasságot kínál. Használható alsó fiókos elemként is, de közvetlenül a kívánt alsó tartóvázra vagy alapra is ráhelyezhető. Lamine és furnér felülettel, illetve többféle fogantyúval választható.

13 [e] széria 13 ANYAG FOGANTYÚK LAMINE FURNÉR Fehér Nyír HANDZ Lakkozott, süllyesztett műanyag fogantyú. Ezüst, fekete vagy fehér színben. Egyedi fogantyú választása esetén egyéb színek is lehetségesek. A HANDZ minden előlapunkon, ajtónkon, fiókunkon, tolóajtónkon, stb. használható. HAND 1 Ez az elegáns fogantyú műanyagból készült, ezüstszürke fém bevonattal és 128 mm-es furattávolsággal. Világosszürke Bükk HAND 2 Ez az egyszerű fogantyú ezüstszürke fém kivitelben és 128 mm-es furattávolsággal készül. Sötétszürke Tölgy HAND 3 A fogantyú 128 mm-es furattávolsággal, ezüstszürke fém és fekete műanyag kivitelben készül. Bükk PLUSHAND Ez az erős de hajlékony, sötétszürke, műanyag fogantyú 128 mm-es furattávolsággal készül. Nyír Tölgy HAND E Ezek a strapabíró fogantyúk sötétszürke műanyagból készülnek. Figyelem: üvegajtóra ezek a fogantyúk nem szerelhetők fel.

14 14 [e] széria KORPUSZOK/MODULOK Ön itt is számos opció közül választhat. Termékeink különböző szélességekben, magasságokban és mélységekben kaphatók. Minden modul különböző felületkialakításokkal rendelhető, így Ön minden környezethez és belsőépítészeti tervezéshez kiválaszthatja a legjobban illő megjelenést. Választható Lamine felület fehér, világosszürke, sötétszürke, tölgy, bükk és Mélység 400 O DO DO D1 nyír színben, ill. furnér tölgy, bükk és nyír színben. Ehhez különböző típusú, eltérő kialakítású és funkciójú előlapokat választhat. Elérhető függőleges ( mm szélességű) és vízszintes ( mm szélességű) redőny, helytakarékos tolóajtó, valamint nagy nyitásszögű ajtó is. Az ajtók különböző fogantyúkkal, ill. zárakkal kombinálhatóak. Mélység 330 D2 D4 Mélység 400 WDO 131 O TA DO DO2 D/FF OD TAD DOD GDO * 394 SDI D2 D4 D8 1P 660 2L 800 * 788 2P 916 2PD L P L **** * P P BA/BAM BAH 160 LS/LSA MO/BSC Szélesség 400 Szélesség 600 Szélesség 800 MEGJEGYZÉS Az KD SDI tárolóegységeket összeszereletlen állapotban szállítjuk, de az ár tartalmazza a helyszíni telepítést is. Nagyobb projektek esetén, ahol a zekrényeket összeszerelt állapotban kell leszállítani, kérjük, forduljon az egyedi igényekkel foglalkozó kollégáinkhoz, és kérjen árajánlatot az ilyen rendszerek mozgatására és szállítására.

15 [e] széria 15 KORPUSZOK/MODULOK Mélység 400 O OC GDO TAH DO FF DO3 SDI O TAH DO3 SDI D 2,3,4,6,8,12 SDI SDI Szélesség 1600 Szélesség 1800 ** 1000 ** 1000 *** 1000 Bredd Szélesség 1000 * ** *** **** Szélesség as mélységben is kapható 2,3,4,6,8 és 12 fiókos változatban. Az alsó rész fa kialakítással is kapható (DOG) 660-as mélységben is kapható (WDO) [E] SZÉRIA TÁROLÓK ÉS MOBIL TÁROLÓEGYSÉGEK KORPUSZ oldalfalak, fiók és ajtók előlapok: 16 mm polcok, fedlapok: 20 mm forgácslap fafurnérral és tömörfa élzárással (tölgy, bükk, nyír). Lamine (fehér, világosszürke vagy sötétszürke). ALSÓ TARTÓVÁZ Lábazat (BA) kihúzható, állítható stabilizáló lábakkal. Fa lábazat (BAH). Az alap (BAM) fém anyagú (ezüst vagy fehér). Fém lábazat csőlábakkal (LS) vagy téglalap keresztmetszetű lábakkal (LSA) (ezüst vagy fehér). Görgős, ezüst vagy szürke fém lábazat (MO) fékezhető görgőkkel. VARIÁLHATÓ RENDSZER a P (álló) függőleges A4-es, a L (fekvő) vízszintes A4-es tárolásra ideális. OPCIÓK Polcok, iratkosarak, mappatartók, űrlaprekeszek, függőmappatartók, akasztós függőmappa-polcok, A4-es kazetták, iratmappatámaszok, támasztók, postarendezők, függőmappa fiókok stb. Hátfalak fa hatású vagy kárpitozott kivitelben. MÉRETARÁNY 1:100. MÉRTÉKEGYSÉG mm. * = Rendkívül ellenálló, fa hatású (bükk, nyír) Lamine felülettel is kapható

16 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1405 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

[f] city széria. [f] city széria 2

[f] city széria. [f] city széria 2 [f] city széria [f] city széria 2 [f] city széria Az [f] city széria asztal egyedi stílusa a klasszikus négyszögletes lábaknak és a jól megtervezett asztallapnak köszönhető. Nem szokványos módon a láb

Részletesebben

Üdvözli Önt a Kinnarps!

Üdvözli Önt a Kinnarps! Kiegészítők Üdvözli Önt a Kinnarps! A Kinnarps immár 60 éve gyárt irodabútorokat. Ez idő alatt mindig ugyanaz a cél vezérelt bennünket: az Ön hétköznapi tevékenységeinek egyszerűbbé és hatékonyabbá tétele.

Részletesebben

NoteLocker NoteCart NoteCase. Elektronikai készülékek biztonságos tárolása és töltése

NoteLocker NoteCart NoteCase. Elektronikai készülékek biztonságos tárolása és töltése NoteLocker NoteCart NoteCase Elektronikai készülékek biztonságos tárolása és töltése 2 Tartalom NoteLocker 4 Laptopok, ipodok, mobiltelefonok és egyéb készülékek rugalmas tárolása és töltése Új dán termék,

Részletesebben

Kommunikáció a legmagasabb színvonalon

Kommunikáció a legmagasabb színvonalon Kommunikáció a legmagasabb színvonalon Írható felület Mágneses felület Szárazon felület Gördítető Kinyitható tábla Forgatható tábla 04x768 Felbontás 500 Fényerő 5 m Vetítési távolság KÖRNYEZETBARÁT TERMÉK

Részletesebben

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden Billy BIZTONSÁG A bútort a mellékelt biztonsági konzollal a falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk. Használd a fal típusának megfelelő rögzítőket, amiket külön vásárolhatsz

Részletesebben

VELUX árnyékoló és redőny kollekció

VELUX árnyékoló és redőny kollekció VELUX Magyarország 1031 Budapest Zsófia u. 1 3. Telefon: (06-1) 436-0601 Telefax: (06-1) 436-0605 velux-h@velux.com www.velux.hu Bemutatóterem: 1031 Budapest Zsófia u. 1 3. Nyitva tartás: hétfő-csütörtök:

Részletesebben

katalógus 2011 www.brw.com.pl

katalógus 2011 www.brw.com.pl KONYHÁK katalógus 2011 www.brw.com.pl Üdvözöljük a konyhák világában A konyha az otthona egyik legfontosabb része. A házi tűzhely, az ízek laboratóriuma. Munka- és találkozóhely. Itt mindent megtalálhat

Részletesebben

beltéri ajtók www.lenteam.hu ALKOTÓ ELEMEK Beltéri faajtók Válogatás legnépszerűbb termékeinkből Üvegajtók ELEMEK Kilincsek Laminált padlók

beltéri ajtók www.lenteam.hu ALKOTÓ ELEMEK Beltéri faajtók Válogatás legnépszerűbb termékeinkből Üvegajtók ELEMEK Kilincsek Laminált padlók 04 2010 beltéri ajtók www.lenteam.hu Válogatás legnépszerűbb termékeinkből ALKOTÓ ELEMEK Beltéri faajtók Üvegajtók ELEMEK Kilincsek Laminált padlók Tisztelt Érdeklődő! Egy ajtó feladata nemcsak abban merül

Részletesebben

HA ELEMES BÚTORT KERES RS!

HA ELEMES BÚTORT KERES RS! FRIDA ELEMES SZEKRÉNYCSALÁD Zsalus megoldású, fenyõ ajtófrontok jellemzik e dekoratív megjelenésû bútorcsaládot, mely 15 féle elembõl, tetszés szerint variálható. A szekrények gardróbelemekkel is magasíthatók,

Részletesebben

az én fürdőszobám műszaki katalógus '08

az én fürdőszobám műszaki katalógus '08 az én fürdőszobám műszaki katalógus '08 az én fürdőszobám 1878 tartalom 12 kerámiagarnitúrák Cubito, Mio, Olymp, Lyra, Zeta 44 alsó szekrények 48 fürdőszobabútorok 72 kádak és kádparavánok új JIKA A HAGYOMÁNY

Részletesebben

bemutatkozó katalógus

bemutatkozó katalógus Timbor-Fa Asztalosipari Kft. bemutatkozó katalógus Vállalkozásunk múltja és jelene Tisztelt Érdeklődő! Cégünk mai formájában 20-től van a piacon, de a jogelődnek tekinthető társult egyéni vállalkozások

Részletesebben

Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Opel Movano Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapuk ÚJ Új felületek: New Silkgrain és Duragrain A LEGERŐSEBB KARCÁLLÓSÁG Szekcionált garázskapuk Nap mint nap nagyobb kényelem és biztonság 2 A Hörmann márkaminőség 4 A szekcionált garázskapuk előnyei 6 Erős

Részletesebben

2. Kiállítótermi berendezések, eszközök és kiegészítôk a látogatóbarát tér kialakításához. 3. Raktári berendezések, tárolórendszerek és kiegészítôk

2. Kiállítótermi berendezések, eszközök és kiegészítôk a látogatóbarát tér kialakításához. 3. Raktári berendezések, tárolórendszerek és kiegészítôk A tárolás művészete TISZTELT ÉRDEKLÔDÔK! Jelen katalógusunk egy Magyarországon mindeddig egyedülálló kezdeményezés gyümölcse. Elsôsorban azért született, hogy feltárja a múzeumi szakemberek elôtt mindazon

Részletesebben

KILINCSKATALÓGUS 2011-2012

KILINCSKATALÓGUS 2011-2012 KILINSKTLÓGUS 2011-2012 MESTRO KILINSEK MŰÉRTŐKNEK SÉGIRÁNYÍTÁSI TNÚSÍTOTT MIN RENSZER Raktárbázis és iroda, unaharaszti emutatóterem részlet Maestro kilincseink elsősorban a lakberendezés művészete iránt

Részletesebben

Tetôtéri ablakok, kiegészítôk & szolárrendszerek

Tetôtéri ablakok, kiegészítôk & szolárrendszerek Roto Termékismertetô árakkal 2010 Tetôtéri ablakok, kiegészítôk & szolárrendszerek 2010 Német minôség 35 éve PREMIUM WDF 848 Kétfunkciós tetôtéri ablak WDT 438 RotoTronic Kényelem gombnyomásra Kétfunkciós

Részletesebben

FÜRDŐSZOBÁK FÜRDŐSZOBÁK. Katalógus és árlista. 15 minta fürdőszoba. Önnek tesztelve. Egyedülálló szortiment a piacon 2012-13. www.sapho.

FÜRDŐSZOBÁK FÜRDŐSZOBÁK. Katalógus és árlista. 15 minta fürdőszoba. Önnek tesztelve. Egyedülálló szortiment a piacon 2012-13. www.sapho. FÜRDŐSZOBÁK 2012-13 Katalógus és árlista Egyedülálló szortiment a piacon 15 minta fürdőszoba az inspirációért www.sapho.hu Önnek tesztelve FÜRDŐSZOBÁK MINDEN GENERÁCIÓNAK Üdvözöljük! Üdvözli Önt a SAPHO,

Részletesebben

Minden stílusra nyitottan

Minden stílusra nyitottan Minden stílusra nyitottan www.lenteam.hu STANDARD program STIL program ELEGANCE program LIFESTYLE program Határtalan lehetöségek A beltéri ajtó kiválasztása sokkal többet jelent, mint egy nyílást záró

Részletesebben

Új: DPU kapu 80 mm vastag hőhídmentes lamellákkal. Ipari szekcionáltkapuk. Fő a biztonság: magas küszöb nélküli átjáróajtók

Új: DPU kapu 80 mm vastag hőhídmentes lamellákkal. Ipari szekcionáltkapuk. Fő a biztonság: magas küszöb nélküli átjáróajtók // Új: DPU kapu 80 mm vastag hőhídmentes lamellákkal Ipari szekcionáltkapuk Fő a biztonság: magas küszöb nélküli átjáróajtók A Nürburgring -i boxutca Tartalom A szakemberek Know-how-jával 4-7 STE 40 SPU

Részletesebben

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapuk Szekcionált garázskapuk ÚJ: D-bordás és T-bordás kapumotívumok alkalmazásokkal 2 TARTALOM 6 Jó érvek a Hörmann mellett 16 Szekcionált acélkapuk áttekintése 20 Tömörfa szekcionált kapuk áttekintése 22 Acélfelületek

Részletesebben

Ipari szekcionáltkapuk Fő a biztonság: átjáróajtók alacsony küszöbbel. ÚJ: ASP / ASR kapuk nem látható lamella-átmenetekkel

Ipari szekcionáltkapuk Fő a biztonság: átjáróajtók alacsony küszöbbel. ÚJ: ASP / ASR kapuk nem látható lamella-átmenetekkel ÚJ: ASP / ASR kapuk nem látható lamella-átmenetekkel A hagyományos műanyag ablakok esetében a karcolások és takarítási nyomok alig elkerülhetőek. Tartósan tiszta átlátszóság a Hörmann DURATECüvegezéssel

Részletesebben

DURATEC - Műanyag üvegezések rendkívüli karcállósággal. Ipari szekcionáltkapuk. Fő a biztonság: átjáróajtók alacsony küszöbbel

DURATEC - Műanyag üvegezések rendkívüli karcállósággal. Ipari szekcionáltkapuk. Fő a biztonság: átjáróajtók alacsony küszöbbel // DURATEC - Műanyag üvegezések rendkívüli karcállósággal Ipari szekcionáltkapuk Fő a biztonság: átjáróajtók alacsony küszöbbel 2 A szakemberek Know-how-jával 4-9 SPU 40 DPU Csak a Hörmann-nál APU 40 TAP

Részletesebben

»» KATALÓGUS 2008»» április.»» KATALÓGUS 2008»» április»» KATALÓGUS 2008»» április»»

»» KATALÓGUS 2008»» április.»» KATALÓGUS 2008»» április»» KATALÓGUS 2008»» április»» »» KATALÓGUS 2008»» április»» KATALÓGUS 2008»» április»» KATALÓGUS 2008»» április»» TARTALOM TARTALOM BEVEZETÉS DAMIER ELEGANT 2. oldal 3. oldal 20. oldal 21. oldal LOTOS BELTÉRI AJTÓK TARUGO MARINE 4.

Részletesebben

a teraszok új világát! Megalkotjuk www.weinor.com Teraszárnyékolási rendszerek

a teraszok új világát! Megalkotjuk www.weinor.com Teraszárnyékolási rendszerek Teraszárnyékolási rendszerek Megalkotjuk a teraszok új világát! Tökéletes védelem minden évszakban weinor napellenzők, pergolák és télikertek www.weinor.com weinor időjárásvédelem az Ön kívánsága szerint

Részletesebben

Mágneses felület. Kinyitható tábla. Elem típusa. Fényerő. megbízható minőség, közkedvelt márka

Mágneses felület. Kinyitható tábla. Elem típusa. Fényerő. megbízható minőség, közkedvelt márka Írható felület Mágneses felület Szárazon felület Kerek hegy Kinyitható tábla Forgatható tábla Gördíthető x Elem a 5 m Vetítési távolság Felbontás 04x768 500 Fényerő 5 db Csomagolási egység MIN. doboz Minimum

Részletesebben

termékpaletta Az otthon nyugalmáért röviden www.predex.hu

termékpaletta Az otthon nyugalmáért röviden www.predex.hu Az otthon nyugalmáért termékpaletta röviden 2013 www.predex.hu & @ Termékpalettánk teljes és részletes bemutatását katalógusunkban tekintheti meg (típusokkal, termékjellemzőkkel, tanácsokkal), Kérje email-en

Részletesebben

FÉNY ÉS ÁRNYÉK ÖSSZESÍTETT PROGRAM 2014/15. Alu-Redőny Kft. REDŐNYÖK KAPUK ZSALUZIÁK SZÚNYOGHÁLÓK TEXTILÁRNYÉKOLÓK

FÉNY ÉS ÁRNYÉK ÖSSZESÍTETT PROGRAM 2014/15. Alu-Redőny Kft. REDŐNYÖK KAPUK ZSALUZIÁK SZÚNYOGHÁLÓK TEXTILÁRNYÉKOLÓK FÉNY ÉS ÁRNYÉK ÖSSZESÍTETT PROGRAM 2014/15 REDŐNYÖK KAPUK ZSALUZIÁK SZÚNYOGHÁLÓK TEXTILÁRNYÉKOLÓK Alu-Redőny Kft. Élhetőbb környezet, komfortosabb otthon Az én házam az én váram. Otthonunknak olyannak

Részletesebben

BELTÉRI AJTÓ TERMÉKISMERTETŐ 2015

BELTÉRI AJTÓ TERMÉKISMERTETŐ 2015 MINŐSÉGI BELTÉRI AJTÓ A hazai gyártótól! BELTÉRI AJTÓ TERMÉKISMERTETŐ 2015 Borovi Faipari Zrt. www.borovi.eu 0. oldal AJTÓLAPOK A Borovi Faipari Zrt. három kategóriában gyárt beltéri ajtókat. Ajtó típusainkat

Részletesebben

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku Arts & Crafts Kemencék és tartozékok Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany A Nabertherm cég világszerte működő

Részletesebben

REND A LELKE MINDENNEK. Európai színvonalon!

REND A LELKE MINDENNEK. Európai színvonalon! REND A LELKE MINDENNEK Európai színvonalon! Az akasztós szekrények kiválasztásánál ne feledjük, hogy elsődleges funkciójuk mégiscsak az, hogy elférjenek benne a dolgaink. Lehet például, hogy nagyon helytakarékosnak

Részletesebben