Kapcsolat. Bede-Fazekas Máté Partner mentor Financial Expert Kft

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kapcsolat. Bede-Fazekas Máté Partner mentor Financial Expert Kft. +36 70 634 14 89 bede.fazekas.mate@finex.hu"

Átírás

1 Kapcsolat Bede-Fazekas Máté Partner mentor Financial Expert Kft

2 LAKÁSTAKARÉKPÉNZTÁR Ugye abban egyetértünk, hogy előbb-utóbb mindenki költ az otthonára? Segíts az ügyfeleidnek maximálisan kihasználni az állami támogatást! Úgy tanítunk meg LTP-t értékesíteni, hogy szeretni fogod azt! A FinEx Magyarország egyik legnagyobb LTP hálózatát üzemelteti, ezért Neked is itt a helyed! Mi ezzel az üzletággal a célunk? Felismerve azt az igényt, hogy egyre többen választják a megtakarítás ezen formáját, döntöttük el, hogy külön üzletágat hozunk létre neki. A célunk, hogy azok a partnerek, akik minket választanak, mindent megkapjanak ahhoz, hogy sikeresek, felkészültek és motiváltak legyenek!

3 Kik értékesíthetik ezeket a terméket? Szinte mindenki. Ugyanakkor közös érdekünk a minőségi ügyfélkiszolgálás, amely csak naprakész termék- és piacismerettel illetve felkészült tanácsadókkal lehetséges. A termékek értékesítését minden olyan partnerünk végezheti, akinek van élő FinEx partneri szerződése, rendelkezik banki szerződéssel és megfelel a jogszabályi feltételeknek. Milyen támogatást kapsz a FinExtől? Mindent a rendelkezésedre bocsátunk, ami ahhoz kell, hogy az LTP-t értékesíteni tudd. Nézzük pontosan mikre gondolunk: Ahhoz, hogy a legjobb légy, fontosnak tartjuk, hogy részt vegyél azokon a képzéseinken, ahol megtanítunk Neked mindent. Legyen szó a termékről, a piaci környezetről, magáról az értékesítésről vagy arról, hogy miként haladj végig egy ügyféltárgyaláson, a hideghívástól az ajánlatkérésig! Ezeken felül természetesen azokat a technikai feltételeket is biztosítjuk Neked, amivel egy ügyfélhez ellátogathatsz. Dossziék, felmérőlapok, ajánlatok, szerződések, de adunk Neked névjegykártyát is! Ugyanakkor a jutalékunkban sem fogsz csalódni!

4 HITEL Egyre többen fordulnak hozzád, hogy segíts nekik megoldani a hitelezési gondjaikat? Sok olyan kérdés merült fel benned, amikre nem mindig tudtad a választ? Mivel ez a legrégebbi üzletágunk és a legtöbb partnerünk hitelezéssel is foglalkozik elengedhetetlen volt, hogy szakmailag is a legfelkészültebbek egyike legyünk. Fontos, hogy az állandóan változó körülményekről azonnal tudj! Nemcsak jutalékban, de szolgáltatásban is szeretnénk, hogy Neked a legjobb legyen! Mi ezzel az üzletággal a célunk? Szolgáld ki az ügyfeleidet hitel oldalon is. Pontosan tudjuk, hogy ez nem egy egyszerű feladat a mai nehézkes hitelezési politika mellett, viszont hitelre midig szükség lesz. Azt szeretnénk, hogy szakmailag és technikailag is a legfelkészültebb hitelezők egyike legyél.

5 A pénzügyi partnerek kiválasztásánál a következő szempontokat vettük figyelembe: Olyan pénzintézetek a szerződött partnereink, akik megbízhatóan, felelőséggel az ügyfeleid érdekeit szem előtt tartva dolgoznak. Ugyanakkor fontosnak tartottuk, hogy sokszínű legyen ez a paletta, hiszen vannak bankok, akik kifejezetten egy-egy szegmensben vannak igazán otthon. Tehát: Szinte minden Magyarországon fiókteleppel rendelkező bankot a partnereink között tudhatunk. Milyen termékek értékesítésében vehetsz részt? Minden terméket értékesíthetsz, ami a bankok kínálatában szerepel és a szerződéseink lehetővé teszik. Legyen szó építési hitelről, egy egyszerű lakásvásárlási hitelről, személyi kölcsönről, vállalati hitelről, vagy hitelkártyáról, bankszámláról. Kik értékesíthetik ezeket a terméket? Szinte mindenki. Ugyanakkor közös érdekünk a minőségi ügyfélkiszolgálás, amely csak naprakész termék- és piacismerettel illetve felkészült tanácsadócsapattal lehetséges. A termékek értékesítését minden olyan partnerünk végezheti, akinek van élő FinEx partneri szerződése, rendelkezik banki szerződésekkel és megfelel a jogszabályi feltételeknek. Milyen támogatást kapsz a FinExtől? Csak akkor tudsz ezen a piacon hosszútávon boldogulni, ha minden információ a birtokodban van. Ezért egy teljesen egyedülálló szoftvert programoztunk Neked, ami a mindennapi munkád nélkülözhetetlen része. Ez: az ONEX! Olyan online felületet kapsz, ahol mindent elérhetővé tettünk számodra. Ugyanakkor nagy hangsúly teszünk az oktatásokra is. Kérünk, ne kötelező és felesleges, időrabló oktatásokra gondolj! A banki oktatások mellett, havi rendszerességgel szervezünk értékesítés technikai képzéseket is, hogy a tudásod minél szerteágazóbb legyen!

6 BEFEKTETÉS Találkoztál már olyan ügyféllel, aki szeretett volna befektetni, de nem tudtál segíteni neki? Mivel tovább növekszik a megtakarítási piac Magyarországon létre kellett hoznunk egy üzletágat, ami csak ezzel foglalkozik. Azt szeretnénk, ha ennek minden előnyét TE is élveznéd! Mi ezzel az üzletággal a célunk? Egy olyan új eszközt adni a kezedbe, amellyel lehetőséged van kiszolgálni azon ügyfeleidet is, akiket eddig nem tudtál megszólítani.

7 A pénzügyi partnerek kiválasztásánál a következő szempontokat vettük figyelembe: Jó referenciával rendelkezzen a piacon, folytasson biztonságos üzletpolitikát, igény alapján lehetőséget adjon a diszkréciót megkövetelő, speciális ügyféligények kiszolgálására, magas színvonalú szakmai hátteret biztosítson az értékesítéshez. Milyen jellegű termékek értékesítése lehetséges? Lehetnek rendszeres megtakarítású vagy egyösszegűek is. Az ügyfelednek lehetősége van devizanem, kockázati érzékenység szerinti termékek választására is. Olyan modern megtakarítási/befektetési formák ezek, amelyek túlmutatnak a hagyományos lekötött betét kamatain, de kezelik az értékpapír típusú befektetésekkel kapcsolatos kockázatokat is. Ügyfeleid lehetnek magánszemélyek és cégek is egyaránt.

8 HOGYAN KAPHATSZ ÜGYFELEKET A FINEXTŐL? Ha éppen kifogytál az ajánlásokból és nincs ügyfél a láthatáron, a FinEx olyan ügyfeleket biztosít Neked, akiknek szükségük van konkrét pénzügyi megoldásokra, és már csak arra várnak, hogy egy hozzád hasonló szakértővel személyesen találkozzanak, és megvalósíthassák elképzeléseiket. A FinEx a partnerein, valamint saját proaktív call-centerén keresztül generált ügyféligényeket (leadek) továbbítja Neked, hogy mindig legyen ügyfél, akivel időpontot egyeztethetsz. Mit kell ehhez tenned? Köss partneri szerződést a FinExel! Vegyél részt a leadek kezeléséről szóló rövid képzésen! Kezeld mindig időben és precízen a kapott leadeket! Kérj mindig ajánlást a FinExtől kapott ügyfelektől is, és növeld a piaci részesedésedet! Így garantáltan tele lesz a naptárad!

9 LEGYÉL AJÁNLÓPARTNERÜNK! Ha úgy érzed, hogy nem vagy járatos a befektetések világában, vagy nehezen igazodsz el a bankok folyamatosan változó hitelkonstrukciói között, akkor is teljesen ki tudod szolgálni az ügyfeleid igényeit a FinEx széleskörű termékpalettájával! Ebben az esetben Ajánlópartnerként a FinEx egy szakértő munkatársának ajánlod az ügyfeledet, aki több éves tapasztalata alapján az optimális megoldást fogja felkínálni neki. Ajánlópartneri szerződés esetén a területileg illetékes munkatársunk felkeres, így Te is megismered azokat az embereket, akik az ügyfeleiddel tartani fogják a kapcsolatot - meggyőződhetsz kollégáink felkészültségéről és hozzáértéséről. Természetesen az ajánlásért és az előkészítő munkádért az ügyfeled után befolyó összes jutalék egy előre egyeztetett, jelentős százalékára jogosult leszel! Így tudod minden ügyfeled esetében energia befektetés nélkül maximalizálni a bevételedet!

10 PARTNERI SZERZŐDÉSKÖTÉS LÉPÉSEI Hívd a kapcsolattartódat a partnerség részletei miatt! Szerződéskötéshez szükséges dokumentumok összeállítása. A vállalkozás regisztrálása az Onex rendszerben. Szerződéskötés a Financial Experttel Figyelem! A Financial Expert a partneri szerződésben nem várja el a kizárólagosságot és nem fogalmaz meg a teljesítményre vonatkozó elvárásokat!

11 PARTNERI SZERZŐDÉSKÖTÉSHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK Egyéb kiegészítő pénzügyi tevékenység megléte a tevékenységek között. Amennyiben a cégjegyzékben nem szerepel a tevékenység, úgy a felvételéről kapott igazolást kell bemutatni. A pénzügyi közvetítést végző természetes személy tekintetében: személyes okmányok (személy igazolvány, lakcímkártya, adókártya), szakirányú felsőfokú iskolai végzettség vagy pénzügyi közvetítői hatósági vizsga, legmagasabb iskolai végzettséget igazoló iskolai bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány (lehet 90 napnál régebbi is). Társas vállalkozás esetében: aláírási címpéldány vagy aláírás-minta, társasági szerződés, cégkivonat (lehet 30 napnál régebbi is). Egyéni vállalkozó esetében: vállalkozói igazolvány vagy nyilvántartási igazolás fénymásolata. A vállalkozás képviselőjének személyes okmányai (személy igazolvány, lakcímkártya, adókártya), legmagasabb iskolai végzettséget igazoló iskolai bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány (lehet 90 napnál régebbi is).

12 OKTATÁSI IDŐPONTOK OTP LTP oktatás OTP budapesti központi kódszerző oktatás havonta 2 alkalommal ERSTE LTP oktatás ERSTE budapesti központi kódszerző oktatás havonta 2 alkalommal Pénzügyi közvetítő képzés Miskolcon havonta egy alkalommal Budapesten havonta többször Financial Expert Kft Budapest, Stefánia út 16. mfsz. 1.

Brókeri adatlap 1 / 6. 512. Brókeri adatlap vállalkozói szerződéshez. 1. Kötendő szerződésekkel kapcsolatos adatok. 2. Vállalkozás adatai SPM

Brókeri adatlap 1 / 6. 512. Brókeri adatlap vállalkozói szerződéshez. 1. Kötendő szerződésekkel kapcsolatos adatok. 2. Vállalkozás adatai SPM Brókeri adatlap 512. Brókeri adatlap vállalkozói szerződéshez Jelen adatlap kitöltésével Ön: felhatalmazza az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepét és az AXA Biztosító Zrt-t (továbbiakban: AXA),

Részletesebben

Konferencia a pénzügyi közvetítői tevékenységről

Konferencia a pénzügyi közvetítői tevékenységről Konferencia a pénzügyi közvetítői tevékenységről A hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló1996. évi CXII. törvény pénzügyi szolgáltatás közvetítőkre vonatkozó, 2010. január 1-től hatályos

Részletesebben

Nem? Mennyivel lett volna könnyebb, jobb az élete, ha segítettek volna?

Nem? Mennyivel lett volna könnyebb, jobb az élete, ha segítettek volna? Kedves Szülő! A munkafüzet célja, hogy segítsen Önnek pontosan látni gyermeke jövőjét. Pénzügyi szakemberek egyetértenek abban, hogy azok a szülők, akik tervet készítenek gyermekeik életkezdésére, sokkal

Részletesebben

A konstrukciót a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet (címe: 4026 Debrecen Bethlen u A.ép. I.6. ) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja

A konstrukciót a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet (címe: 4026 Debrecen Bethlen u A.ép. I.6. ) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

Fix Takarék Személyi Kölcsön Fix Takarék Személyi Kölcsön (online kedvezmény esetén) (kiváltási célú) Devizanem

Fix Takarék Személyi Kölcsön Fix Takarék Személyi Kölcsön (online kedvezmény esetén) (kiváltási célú) Devizanem A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

A konstrukciót a Békés Takarék Szövetkezet (címe: 5600 Békéscsaba, Andrássy út Fsz. 3.) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja

A konstrukciót a Békés Takarék Szövetkezet (címe: 5600 Békéscsaba, Andrássy út Fsz. 3.) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja A BÉKÉS TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata,

Részletesebben

Információk a németországi egészségügyi munkavállaláshoz

Információk a németországi egészségügyi munkavállaláshoz Információk a németországi egészségügyi munkavállaláshoz Tisztelt érdeklődő! Cégünk, a Medikwork megalapításának fő célja, hogy professzionális munkaerő közvetítésével megállítsuk, illetve lelassítsuk

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS PARTNER A SIKERHEZ BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS WWW.WHC.HU BEMUTATKOZÁS 1990 alapítás 8 iroda 28 év szakmai tapasztalat 11.000 munkavállaló bérszámfejtése Díjak Legjobb női munkahely 200+ ügyfél 250+ elérhető

Részletesebben

Személyi Kölcsön TKSZ saját termék (kiváltási célú)

Személyi Kölcsön TKSZ saját termék (kiváltási célú) A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre mint hitvallás Tanácsadó egy életre mint munka A Money&More nem egy pénzügyi tanácsadó cég a sok közül. Nevünkben a More azt jelenti: több, valódi, profi és érthető útmutatás a pénzügyek világában. Tanácsadói

Részletesebben

A Pénzügyi (hitel) közvetítői vizsga, minden olyan személynek kötelező, akik nem rendelkeznek: szakmai felsőfokú iskolai végzettséggel,

A Pénzügyi (hitel) közvetítői vizsga, minden olyan személynek kötelező, akik nem rendelkeznek: szakmai felsőfokú iskolai végzettséggel, A hitelintézeti törvény módosítása értelmében 2011. január elsejétől csak azok a pénzügyi közvetítők végezhetik tovább tevékenységüket, akik rendelkeznek megfelelő képesítéssel. A Pénzügyi (hitel) közvetítői

Részletesebben

Vezetı pénzügyi tanácsadó

Vezetı pénzügyi tanácsadó Dusik Andrea Vezetı pénzügyi tanácsadó Iroda: 1037 Budapest, Pacsirtamező u. 17. Web: dusikandrea.hu E-mail: da@dusikandrea.hu Fax: 0614305711 Telefon: 06704210287 Mikor gondoljon rám? Cégcsoportunk, ahol

Részletesebben

Hátteret adunk az elképzeléseidhez

Hátteret adunk az elképzeléseidhez 01 Hátteret adunk az elképzeléseidhez Magyar tulajdonosok Szakmai Háttér Felépített Márka A vállalatnak magyar tulajdonosai, és irányítói Tulajdonosaink 15 év biztosítói hátteret Cégünk egyre ismertebb

Részletesebben

Adósságrendezéstől a pénzügyi integrációig

Adósságrendezéstől a pénzügyi integrációig Adósságrendezéstől a pénzügyi integrációig Hitel-S Program 2009-2018 Magyar Máltai Szeretetszolgálat a szegények szolgálata Az információs társadalomban a szegénység egyik legfőbb forrása az információhoz

Részletesebben

III.1./B. Alkalmassági teszt adatlap. - szakmai ügyfelek és elfogadható partnerek részére -

III.1./B. Alkalmassági teszt adatlap. - szakmai ügyfelek és elfogadható partnerek részére - III.1./B. Alkalmassági teszt adatlap - szakmai ügyfelek és elfogadható partnerek részére - ALKALMASSÁGI TESZT CÉLJA A Diófa Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1027 Budapest, Kacsa

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

ADATLAP KKV VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE Bt, egyéni vállalkozó

ADATLAP KKV VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE Bt, egyéni vállalkozó CIB Lízing Csoport H-1138 Budapest, Váci út 140. Telefon: (36-1) 485-9861, 485-9863, 485-9739. Telefax: (36-1) 489-6718 BCI Italian Banking Group Registry Code No. 20024 I. ÜGYFÉL INFORMÁCIÓK Cégnév (rövidített

Részletesebben

kulcsszerepben a biztosítási piacon Független alkusz A MIN Ő ok SÉG BIZT OSÍTV A

kulcsszerepben a biztosítási piacon Független alkusz A MIN Ő ok SÉG BIZT OSÍTV A A MINŐSÉG BIZTOSÍTVA Független alkuszok kulcsszerepben a biztosítási piacon 2 Kik vagyunk? 3 A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) 1991-ben 13 alkuszcég elhatározásából jött

Részletesebben

Takarék Személyi Kölcsön Fix Takarék Személyi Kölcsön Akciós Fix Takarék Személyi Kölcsön

Takarék Személyi Kölcsön Fix Takarék Személyi Kölcsön Akciós Fix Takarék Személyi Kölcsön A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA BESZÁLLÍTÓI MENTORÁLTAK KIVÁLASZTÁSÁRA az Országos Vállalkozói Mentorprogram című, GINOP-1.1.2-VEKOP-17-2018-00001 azonosítószámú, kiemelt projekt keretén belül megvalósuló

Részletesebben

K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből Szám: 2-7/2007. K I V O N A T a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből A Tolna Megyei Közgyűlés 96/2007. (IX. 28.) közgyűlési határozata önkormányzati kötvény

Részletesebben

Biyovis Lakás Karrier

Biyovis Lakás Karrier Biyovis Lakás Karrier Egészséges Üzlet & Megtakarítás felsőfokon 21. századi megoldások a megtakarításban is Mi a Biyovis Holding? Egyedi termékskála - Több mint 16 év tapasztalat - Saját kutató - fejlesztői

Részletesebben

A Z I G É N Y L Ő ( L Í Z I N G B E V E V Ő ) A D A T AI

A Z I G É N Y L Ő ( L Í Z I N G B E V E V Ő ) A D A T AI A D A T L A P E L Ő Z E T E S F I N A N S Z Í R O Z H A T Ó S Á G I V I Z S G Á L A T H O Z A finanszírozás célja: használt ingatlan vásárlás új ingatlan vásárlás F I N A N S Z Í R O Z Á S I A D A T O

Részletesebben

Finanszírozási lehetőségek KKVk részére az energiaszektorban

Finanszírozási lehetőségek KKVk részére az energiaszektorban Finanszírozási lehetőségek KKVk részére az energiaszektorban Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. A Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. bemutatása Tulajdonos A 2009-ben alapított Bank tulajdonosa 2010 márciusa

Részletesebben

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalkozás vezetéséről és irányításáról szóló intelmek Budapest, 2014. Április Az AKC az MCS Kft. saját márkája! MCS Management & Controlling-Service

Részletesebben

E. Melléklet Treasury meghatalmazott nyilatkozat minták

E. Melléklet Treasury meghatalmazott nyilatkozat minták E. Melléklet Treasury meghatalmazott nyilatkozat minták Treasury meghatalmazott nyilatkozat minták Hatályos: 209. július 5. napjától Közzétéve: 209. július 5. OTP Bank Nyrt. Székhelye: 05 Budapest, Nádor

Részletesebben

KÖLCSÖNIGÉNYLŐ LAP (NONPROFIT SZERVEZETEK RÉSZÉRE) mobil telefonszám: statisztikai számjel: adószám: - - bírósági végzés száma: - -

KÖLCSÖNIGÉNYLŐ LAP (NONPROFIT SZERVEZETEK RÉSZÉRE) mobil telefonszám: statisztikai számjel: adószám: - - bírósági végzés száma: - - I. ALAPADATOK I.1. A Szervezet alapadatai név és szervezeti forma: székhely: telephely: levelezési cím: tevékenység megkezdése (év): kapcsolattartó személy neve: beosztása: telefonszám: mobil telefonszám:

Részletesebben

2013.06.05. A TakarékBank. és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor. MKVK Pénz és Tőkepiaci Tagozat rendezvénye. Budapest, 2013. június 5.

2013.06.05. A TakarékBank. és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor. MKVK Pénz és Tőkepiaci Tagozat rendezvénye. Budapest, 2013. június 5. A TakarékBank és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor A TakarékBank tulajdonosi struktúrája megváltozott 2012. december 31. 2013. május 15. 5.07% 0.01% 3.22% 36.05% 55.65% 39.28% Takarékszövetkezetek MFB

Részletesebben

Megfelelési és alkalmassági teszt

Megfelelési és alkalmassági teszt Megfelelési és alkalmassági teszt Ajánlatszám: Tanácsadó neve, kódja: Szerződő neve: Anyja neve: Születési hely, idő: Tisztelt Ügyfelünk! Jogszabályi előírás alapján a biztosítási alapú befektetési termékek

Részletesebben

Módszertani útmutató a pénzügyi vállalkozások által a Felügyelet részére benyújtandó üzleti tervek értékelésének szempontjairól

Módszertani útmutató a pénzügyi vállalkozások által a Felügyelet részére benyújtandó üzleti tervek értékelésének szempontjairól PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE Módszertani útmutató a pénzügyi vállalkozások által a Felügyelet részére benyújtandó üzleti tervek értékelésének TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS... 3 I. ÁLTALÁNOS ALAPELVEK...

Részletesebben

Dr. Péterfi Éva UNION VIG Biztosító Zrt. 2015.09.28. www.unionbiztosito.hu 1

Dr. Péterfi Éva UNION VIG Biztosító Zrt. 2015.09.28. www.unionbiztosito.hu 1 Biztosításkötés és közvetítés elektronikus felületen Elvárások, kérdések, gyakorlat az MNB ajánlásának tükrében XII. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállitás 2015.09. 21-22. Dr. Péterfi Éva UNION VIG

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA a deviza műveletekhez

KONDÍCIÓS LISTA a deviza műveletekhez KONDÍCIÓS LISTA a deviza műveletekhez D/1/2014. Érvényben: 2014. február 19-től Változás: Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a gazdasági környezet változása és ezen belül a piaci kamatok csökkenése

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

kötvényekről EXTRA Egy percben a

kötvényekről EXTRA Egy percben a EXTRA Egy percben a kötvényekről Szeretne befektetni? A befektetések egyik lehetséges formája a kötvény. Tudjon meg többet a kötvényekről! Olvassa el tájékoztatónkat! BEFEKTETÉSEK kérdésekben segít ez

Részletesebben

V JÚNIUS 10-IG SZERZŐDÖTT AEGON-UNICREDIT JELZÁLOGHITELEK VI. DÍJMENTES ELŐTÖRLESZTÉS... 17

V JÚNIUS 10-IG SZERZŐDÖTT AEGON-UNICREDIT JELZÁLOGHITELEK VI. DÍJMENTES ELŐTÖRLESZTÉS... 17 HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HITELEK Az UniCredit Bank Hungary Zrt. 2010. december 13-ától a deviza alapú, lakáscélú jelzáloghiteleknél

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. MÉG ÁLLOMÁNYBAN LÉVŐ, DE MÁR NEM FOLYÓSÍTHATÓ KÖLCSÖNÖK KONDÍCIÓI KAMAT, DÍJ-, és KÖLTSÉGTÉTELEIRŐL. jegybanki alapkamat + 3 %

H I R D E T M É N Y. MÉG ÁLLOMÁNYBAN LÉVŐ, DE MÁR NEM FOLYÓSÍTHATÓ KÖLCSÖNÖK KONDÍCIÓI KAMAT, DÍJ-, és KÖLTSÉGTÉTELEIRŐL. jegybanki alapkamat + 3 % H I R D E T M É N Y MÉG ÁLLOMÁNYBAN LÉVŐ, DE MÁR NEM FOLYÓSÍTHATÓ KÖLCSÖNÖK KONDÍCIÓI KAMAT, DÍJ-, és KÖLTSÉGTÉTELEIRŐL 1. SZABOLCS viharkár hitel 2010 Érvényes: 2010.06.23. jegybanki alapkamat + 3 % Folyósítási

Részletesebben

Az ÉAOP-1.1.3-12-es pályázati kiírással kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdések gyűjteménye

Az ÉAOP-1.1.3-12-es pályázati kiírással kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdések gyűjteménye Az ÉAOP-1.1.3-12-es pályázati kiírással kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdések gyűjteménye 1, Innovációs pályázati felhívás C.1.2. pontja a jogi szolgáltatások felsorolásakor az írja, hogy jogi szolgáltatásnak

Részletesebben

Mielőtt befektetne. Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő.

Mielőtt befektetne. Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő. Mielőtt befektetne Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő. Tanulmányozza át tájékoztató füzetünket, készüljön fel körültekintően döntésére, mielőtt befektetne! BEFEKTETÉSEK 9 Milyen kérdésekben

Részletesebben

2. A vállalkozás gazdálkodásával kapcsolatos dokumentumok

2. A vállalkozás gazdálkodásával kapcsolatos dokumentumok A fedezetek meglétét igazoló dokumentumok Letéti igazolás, Bankszámlakivonat, Életbiztosítás esetén biztosítási kötvény. Természetes személy igénylő esetén személyazonosító igazolvány és lakcímkártya (ha

Részletesebben

III.1/A. Alkalmassági teszt adatlap. - lakossági ügyfelek részére -

III.1/A. Alkalmassági teszt adatlap. - lakossági ügyfelek részére - III.1/A. Alkalmassági teszt adatlap - lakossági ügyfelek részére - ALKALMASSÁGI TESZT CÉLJA A Diófa Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. VI. em... 1/1.,

Részletesebben

Új Magyarország mikrohitelek

Új Magyarország mikrohitelek Új Magyarország mikrohitelek ÚJ MAGYARORSZÁG MIKROHITEL KONSTRUKCIÓ-FORGÓESZKÖZRE Érvényes: 2010. január 1-től visszavonásig. A jogosultság feltételei - nyereség orientált vállalkozásnak kell lennie, azaz

Részletesebben

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez?

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez? 1 / 5 2013.05.13. 11:12 A közösségről Bemutatkozás Kapcsolat Partnereink Kezdőlap Blog Cikkek Videók Idézetek Fórum Jótékonyság Jelentkezz a csapatunkba! Címlap» Cikkek 17 stratégia a biztonsági pénztartalék

Részletesebben

ÚJ SZÉCHENYI HITEL KÖLCSÖNKÉRELEM ÜZLETI TERV TÁRSAS VÁLLALKOZÁS RÉSZÉRE

ÚJ SZÉCHENYI HITEL KÖLCSÖNKÉRELEM ÜZLETI TERV TÁRSAS VÁLLALKOZÁS RÉSZÉRE ÚJ SZÉCHENYI HITEL ÜZLETI TERV TÁRSAS VÁLLALKOZÁS RÉSZÉRE CÉGADATOK Teljes név Rövid név Székhelye Telephely(ek) Postacím Telefon Cégjegyzékszám Statisztikai számjel Alapítás dátuma Tevékenység megkezdésének

Részletesebben

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA KÜLPIACI MENTORÁLTAK KIVÁLASZTÁSÁRA az Országos Vállalkozói Mentorprogram című, GINOP-1.1.2-VEKOP-17-2018-00001 azonosítószámú, kiemelt projekt keretén belül megvalósuló

Részletesebben

lakáscélú előtakarékosság Tervezzen előre Lakásvásárlást tervez? Szeretné segíteni gyermekei otthonteremtését? Korszerűsítené meglévő házát, lakását?

lakáscélú előtakarékosság Tervezzen előre Lakásvásárlást tervez? Szeretné segíteni gyermekei otthonteremtését? Korszerűsítené meglévő házát, lakását? Tervezzen előre lakáscélú előtakarékosság Lakásvásárlást tervez? Szeretné segíteni gyermekei otthonteremtését? Korszerűsítené meglévő házát, lakását? A megtakarítások mellett állami támogatáshoz is juthat,

Részletesebben

A pénztárak szerepe a magyar bankok stratégiájában

A pénztárak szerepe a magyar bankok stratégiájában 2009.03.17. 10:22 A pénztárak szerepe a magyar bankok stratégiájában Pénztárkonferencia 2006. november 8-9. PSZÁF Előadó: dr. Csányi Sándor Elnök-vezérigazgató OTP Bank Magyarország a lakossági megtakarítási

Részletesebben

Kicsiben is megéri! Hogyan váltsunk villamosenergia-kereskedőt? - Önkormányzati konferencia Balatonfüred. 2011.11.04-

Kicsiben is megéri! Hogyan váltsunk villamosenergia-kereskedőt? - Önkormányzati konferencia Balatonfüred. 2011.11.04- Kicsiben is megéri! Hogyan váltsunk villamosenergia-kereskedőt? - Önkormányzati konferencia Balatonfüred. 2011.11.04- MVM Partner Energiakereskedelmi ZRt. A villamos energiáról Az energia színe : fekete,

Részletesebben

Fundamenta-Lakáskassza Zrt energiahatékony felújítások. Dr. Nagy Ernő, Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2012.01.31

Fundamenta-Lakáskassza Zrt energiahatékony felújítások. Dr. Nagy Ernő, Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2012.01.31 Fundamenta-Lakáskassza Zrt energiahatékony felújítások Dr. Nagy Ernő, Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2012.01.31 A válság tanulságai lakáshitelezés Mo.: 2008-2011 A pénzügyi válság a lakáshitelezésből indult

Részletesebben

Lízingkérelem Gazdasági társaságok részére

Lízingkérelem Gazdasági társaságok részére 1. Lízingbevevő vállalkozás adatai Lízingbevevő neve: Kapcsolattartó neve: Fő-. és fontosabb kiegészítő tevékenység megnevezése: Alapítás dátuma: Székhely: Telephely: Bankszámlaszám: Telefon, Fax: Vez.

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk, További jó értékesítést kívánunk. Üdvözlettel, Microsoft Magyarország SMS&P csapata. 1 Microsoft Magyarország Kft.

Tisztelt Partnerünk, További jó értékesítést kívánunk. Üdvözlettel, Microsoft Magyarország SMS&P csapata. 1 Microsoft Magyarország Kft. Tisztelt Partnerünk, A Microsoft a 2007-es és 2008-as esztendőben nagyon sok újdonságot jelentett be (gondoljunk csak az Office 2007-re vagy a Windows 2008 Serverre), amelyek meghatározzák az elkövetkező

Részletesebben

Az ügyfél által benyújtandó dokumentumok listája Lombardhitel esetében

Az ügyfél által benyújtandó dokumentumok listája Lombardhitel esetében Az ügyfél által benyújtandó dokumentumok listája Lombardhitel esetében Hitelkérelem (A1) A vállalkozás létét igazoló dokumentumok (A2) Fedezeti dokumentumok Egyéb: Amennyiben a társasági szerződés/alapszabály

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 016. szeptember. Hatályba lépés: 016. szeptember 5. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

Az ügyfél által benyújtandó dokumentumok listája az OTP Új Magyarország Forgóeszközhitel esetében

Az ügyfél által benyújtandó dokumentumok listája az OTP Új Magyarország Forgóeszközhitel esetében Az ügyfél által benyújtandó dokumentumok listája az OTP Új Magyarország Forgóeszközhitel esetében Hitelkérelem (A1) A Vállalkozás létét igazoló dokumentumok (A2) A Vállalkozás gazdálkodásával kapcsolatos

Részletesebben

Tájékoztató a Nyári diákmunka programban résztvevő diákok részére

Tájékoztató a Nyári diákmunka programban résztvevő diákok részére Tájékoztató a Nyári diákmunka programban résztvevő diákok részére Részt vehetsz a Nyári diákmunka programban, ha: elmúltál 16 éves, de nem vagy 25 évnél idősebb; rendelkezel bejelentett miskolci állandó

Részletesebben

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján Köszöntjük a Nap Napja konferencia résztvevőit Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető RS Komplex szolgáltatás Piaci igény RS Komplex szolgáltatás A szolgáltatás háttere Részvételi feltételek 1.

Részletesebben

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy 3. már létező vállalkozásod felfuttatásáról? Boér Tamás www.sikertervezes.com

Részletesebben

Felépítettünk egy modellt, amely dinamikus, megfelel a Lucas kritikának képes reprodukálni bizonyos makro aggregátumok alakulásában megfigyelhető szabályszerűségeket (üzleti ciklus, a fogyasztás simítottab

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van?

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Válasszon testreszabottan! Bankválasztó Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Tanulmányozza át tájékoztatónkat, és válassza ki bankját, bankszámláját tudatosan! ERRE

Részletesebben

Ügynöki felelősség az értékesítésben. Bánfalvi László Otthon Centrum Hitel Center

Ügynöki felelősség az értékesítésben. Bánfalvi László Otthon Centrum Hitel Center Ügynöki felelősség az értékesítésben Bánfalvi László Otthon Centrum Hitel Center PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSE FÜGGŐ Közvetítő: ha egynek dolgozik, vagy többnek de nem versengő FÜGGETLEN közvetítő:

Részletesebben

Képzési területenkénti követelményrendszer. a felsőfokú képzésben részt vevő együttműködő szervezetek részére

Képzési területenkénti követelményrendszer. a felsőfokú képzésben részt vevő együttműködő szervezetek részére Képzési területenkénti követelményrendszer a felsőfokú képzésben részt vevő együttműködő szervezetek részére Gazdaságtudományi képzési terület 1. - nemzetközi gazdálkodás, logisztika, gazdálkodás-management

Részletesebben

Hatósaági engedélyeztetés folyamatban!

Hatósaági engedélyeztetés folyamatban! Adatkör okmány et igazoló aláírásminta okmánymásolat Adatkezelő Adatkezelés megnevezése Adatkezelés célja ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok Adatkezelés jogalapja Adatkezelésre jogosult személy Adat feldolgozó

Részletesebben

számlanyitási kérelem

számlanyitási kérelem 501v. Iktatószám vonalkódjának helye számlanyitási kérelem vállalkozásoknak Becsült kitöltési idő 15 perc számlanyitási kérelem (1) 465 65 65 www.axabank.hu Igazoló szelvény i Ügyfélnél marad AXA Partner

Részletesebben

Az OTP Új Forrás Forgóeszközhitel igényléséhez szükséges dokumentumok

Az OTP Új Forrás Forgóeszközhitel igényléséhez szükséges dokumentumok Az OTP Új Forrás Forgóeszközhitel igényléséhez szükséges dokumentumok I. Egyszerûsített hitelkérelem II. A beszámolónak megfelelô információs adatlap III. Garantiqa Hitelgarancia Zrt. Nyilatkozatok Az

Részletesebben

(GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK RÉSZÉRE) kapcsolattartó személy neve: mobil telefonszám: statisztikai számjel: adószám: - - cégjegyzékszám: - -

(GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK RÉSZÉRE) kapcsolattartó személy neve: mobil telefonszám: statisztikai számjel: adószám: - - cégjegyzékszám: - - I. CÉGADATOK I.1. A Társaság alapadatai név és cégforma: székhely: telephely: levelezési cím: tevékenység megkezdése (év): kapcsolattartó személy neve: beosztása: telefonszám: mobil telefonszám: fax szám:

Részletesebben

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének tapasztalataiból I. A KÖZJÓT SZOLGÁLD! Termékeid és szolgáltatásaid

Részletesebben

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY I.Látra szóló kamatok FORINT BETÉT HIRDETMÉNY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE 1 1. Standard lakossági bankszámla, Komfort, Prémium számlacsomag (pénzforgalmi szolgáltatáshoz kapcsolódó látra szóló betét, forint

Részletesebben

A PÉNZÜGYI KÖZVETÍTÉS

A PÉNZÜGYI KÖZVETÍTÉS A pénzügyi piacok szerepe a pénzügyi rendszerben Dr. Vigvári András intézetvezető egyetemi tanár vigvari.andras@bgf.hu Pénzügy Intézeti Tanszék A PÉNZÜGYI KÖZVETÍTÉS? MEGTAKARÍTÓK MEGTAKARÍTÁSOK VÉGSŐ

Részletesebben

Hírlevél. » Az FWR válasza a csökkenő jegybanki alapkamatra. » Bővül az e-kivonatok köre. » Még több befektetési alap az FWR-nél

Hírlevél. » Az FWR válasza a csökkenő jegybanki alapkamatra. » Bővül az e-kivonatok köre. » Még több befektetési alap az FWR-nél » Az FWR válasza a csökkenő jegybanki alapkamatra A globális pénzügyi válság kirobbanása után felszökő kamatok jelentős csökkenését figyelhettük meg az utóbbi időszakban. Ebben a kialakult helyzetben felértékelődnek

Részletesebben

ALKALMASSÁGI KÉRDŐÍV Magánszemély részére A évi CXXXVIII. törvény 44. alapján. Személyes adatok

ALKALMASSÁGI KÉRDŐÍV Magánszemély részére A évi CXXXVIII. törvény 44. alapján. Személyes adatok ALKALMASSÁGI KÉRDŐÍV Magánszemély részére A 2007. évi CXXXVIII. törvény 44. alapján Személyes adatok Kérjük, hogy az alábbi adatokat nyomtatott betűvel töltse ki! Név: Lakcím: E-mail cím: Telefonszám:

Részletesebben

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések I. Biztosíték nélküli hitelek I.1. UniCredit Folyószámlahitel Akció 1 : A 2008. március 10.

Részletesebben

FOLYÓSZÁMLA JUNIOR SZÁMLA MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA. Deviza Sávok Kamatok Sávok Kamatok Sávok Kamatok < 500 500 5.000 >= 5.000 < 100 100-1.500 >= 1.

FOLYÓSZÁMLA JUNIOR SZÁMLA MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA. Deviza Sávok Kamatok Sávok Kamatok Sávok Kamatok < 500 500 5.000 >= 5.000 < 100 100-1.500 >= 1. Kamatlábak Folyószámla Junior számla Megtakarítási számla Betétek OTP Sincron csomag MAGÁNSZEMÉLYEK 00. Június 7. FOLYÓSZÁMLA JUNIOR SZÁMLA MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA Deviza Sávok Kamatok Sávok Kamatok Sávok

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA a deviza műveletekhez

KONDÍCIÓS LISTA a deviza műveletekhez KONDÍCIÓS LISTA a deviza műveletekhez D/2/2014. Érvényben: 2014. május 5-től Változás: Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Dunakanyar Takarékszövetkezet a pénzpiaci feltételek módosulása, illetve

Részletesebben

Széchenyi Forgóeszközhitel igénybevételéhez szükséges dokumentumok

Széchenyi Forgóeszközhitel igénybevételéhez szükséges dokumentumok Széchenyi Forgóeszközhitel igénybevételéhez szükséges dokumentumok A vállalkozás a tagsága szerinti VOSZ vagy a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarák irodáiban (regisztráló irodák) igényelheti

Részletesebben

Miért az EFEB által szervezett INGATLANVAGYON ÉRTÉKELŐ ÉS KÖZVETÍTŐ OKJ képzés a legjobb választás az Ön számára?

Miért az EFEB által szervezett INGATLANVAGYON ÉRTÉKELŐ ÉS KÖZVETÍTŐ OKJ képzés a legjobb választás az Ön számára? Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: 2018-09-22 A tanfolyam elindult. Pótbeiratkozási lehetőség október 6-ig (első oktatási alkalom), a szabad helyek függvényében! Egyeztetés

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

1. Igényelt pénzügyi lízing

1. Igényelt pénzügyi lízing FINANSZIROZÁSI KÉRELEM pénzügyi lízingfinanszírozáshoz vállalatok részére (Ezt a részt NEM az igénylő ügyfél tölti ki!) azonosító:* Partneri akvizíció: Igen / Nem* Partner neve:* Partner székhelye:* Partnert

Részletesebben

Hirdetmény. Vállalkozók, őstermelők a hitelezés folyamán felszámítandó jutalékok, díjak és egyéb költségek jegyzéke:

Hirdetmény. Vállalkozók, őstermelők a hitelezés folyamán felszámítandó jutalékok, díjak és egyéb költségek jegyzéke: Érvényes: 2014. szeptember 01. Hirdetmény Nem forgalmazható, de állományban lévő hitelek kondíciói (Apátfalva, Hódmezővásárhely, Makó, Királyhegyes és Magyarcsanádi kirendeltségek) 1. Vállalkozások részére

Részletesebben

I. JELZÁLOG FEDEZET NÉLKÜLI HITELEK PRÉMIUM BANKING BANKSZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ KONDÍCIÓK... 3

I. JELZÁLOG FEDEZET NÉLKÜLI HITELEK PRÉMIUM BANKING BANKSZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ KONDÍCIÓK... 3 TARTALOMJEGYZÉK I. JELZÁLOG FEDEZET NÉLKÜLI HITELEK... 3 1. PRÉMIUM BANKING BANKSZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ KONDÍCIÓK... 3 UNICREDIT KOMFORT II. HITEL ÉS UNICREDIT SZEMÉLYI KÖLCSÖN (2003. MÁJUS 16. ELŐTT FOLYÓSÍTOTT)...

Részletesebben

Kockázati tényezők a vállalati adózásban. 2010. szeptember

Kockázati tényezők a vállalati adózásban. 2010. szeptember Kockázati tényezők a vállalati adózásban 2010. szeptember Tartalom A téma aktualitása Adózási kockázatok a vállalati működésben Típusterületek Az adókockázatok aktualitását eredményező külső körülmények

Részletesebben

ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt.

ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. Érvényes: 2014. augusztus 01-jétől Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. HIRDETMÉNY Forintban kezelt megtakarítások 1. Fizetési számlákhoz kapcsolódó lekötések 1.1. Lakossági forint folyószámlán történő

Részletesebben

Bankismeretek 7. Lamanda Gabriella November 11.

Bankismeretek 7. Lamanda Gabriella November 11. Bankismeretek 7. Lamanda Gabriella lamanda@finance.bme.hu 2015. November 11. Miről volt szó? Befektetések Befektetési alapok Nyugdíjcélú előtakarékosság Életbiztosítások Elmaradtunk: Semleges banki szolgáltatások

Részletesebben

Középiskolások pénzügyi kultúrájának felmérése. Összefoglaló tanulmány

Középiskolások pénzügyi kultúrájának felmérése. Összefoglaló tanulmány Középiskolások pénzügyi kultúrájának felmérése 2012 Összefoglaló tanulmány Készítette: Dr. Kovács Péter, egyetemi docens Dr. Kosztopulosz Andreász, egyetemi docens Dr. Révész Balázs, egyetemi docens Kiss

Részletesebben

V JÚNIUS 10-IG SZERZŐDÖTT AEGON-UNICREDIT JELZÁLOGHITELEK VI. DÍJMENTES ELŐTÖRLESZTÉS VII. ÁRFOLYAMOK... 22

V JÚNIUS 10-IG SZERZŐDÖTT AEGON-UNICREDIT JELZÁLOGHITELEK VI. DÍJMENTES ELŐTÖRLESZTÉS VII. ÁRFOLYAMOK... 22 I. JELZÁLOG FEDEZET NÉLKÜLI HITELEK... 2 1. PRÉMIUM BANKING BANKSZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ KONDÍCIÓK... 2 2. 2010. FEBRUÁR 7-IG FOLYÓSÍTOTT UNICREDIT SZEMÉLYI KÖLCSÖN (CHF)... 3 3. AEGON-UNICREDIT RAPID KÖLCSÖN...

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN H I R D E T M É N Y

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN H I R D E T M É N Y TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN H I R D E T M É N Y A Hungária Takarék hivatalos tájékoztatója a Takarék Személyi kölcsön esetén alkalmazott

Részletesebben

Pénzügyi Fogyasztóvédelem

Pénzügyi Fogyasztóvédelem Pénzügyi Fogyasztóvédelem Dr. Kolozsi Sándor ügyvezető igazgató PSZÁF PSZÁF-BAMOSZ-CFA Konferencia 2011. november 10. GIPS és fogyasztóvédelem Címzettje Védelemben részesül Célja Alapvető elemei GIPS sztenderd

Részletesebben

Pénzügyi szolgáltatások

Pénzügyi szolgáltatások Pénzügyi szolgáltatások Kedvező pénzügyi megoldásainkkal részletre is vásárolhatsz áruházainkban. Néhány perces ügyintézést követően, pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott árut azonnal haza is viheted.

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: december 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: december 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira Érvényes: 2016. november 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2016. december 31-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés

Részletesebben

Lakossági pénzügyi megtakarítások EU vs.. Magyarország

Lakossági pénzügyi megtakarítások EU vs.. Magyarország 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% Lakossági pénzügyi megtakarítások EU vs.. Magyarország 33,0% 13,0% 14,0% 8,0% 28,0% 12,0% 16,0% 10,0% 32,0% 34,0% 24,0% 9,0% 38,0% 27,0% 2,0% 15,0% 13,0% 15,0%

Részletesebben

Hírlevél. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére. 2012. I.

Hírlevél. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére. 2012. I. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére 2012. I. negyedév Hírlevél Éljen az adóamnesztia lehetôségével ez év végéig! Legfrissebb ajánlatunk

Részletesebben

FÓKUSZBAN AZ ÖNGONDOSKODÁS PANELBESZÉLGETÉS

FÓKUSZBAN AZ ÖNGONDOSKODÁS PANELBESZÉLGETÉS Moderátor: dr. Kandrács Csaba ügyvezető igazgató, MNB MKT 56. Vándorgyűlés, pénzügyi szekció Debrecen, 218. szeptember 7. FÓKUSZBAN AZ ÖNGONDOSKODÁS PANELBESZÉLGETÉS 1 RÉSZTVEVŐK Erdős Mihály elnök-vezérigazgató,

Részletesebben

0406 KÖZGAZDASÁG ÁGAZAT

0406 KÖZGAZDASÁG ÁGAZAT 0406 KÖZGAZDASÁG ÁGAZAT A képzés 4+1+1 éves A 9 12. évfolyamokon az általános műveltséget megalapozó közismereti, valamint szakmai elméleti és szakmai gyakorlati oktatás folyik. A tanulók az érettségi

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 2015. április 30. Hatályba lépés: 2015. május 18. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 2015. július 21. Hatályba lépés: 2015. augusztus 12. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (mosógép) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram Pályázat kódszáma: MGCS/15

Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (mosógép) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram Pályázat kódszáma: MGCS/15 Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (mosógép) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram Pályázat kódszáma: MGCS/15 KERESKEDŐI REGISZTRÁCIÓVAL KAPCSOLATOS FONTOS TUDNIVALÓK A Kereskedők

Részletesebben

KÉPZÉSI NAPTÁR - 2013. TAVASZ

KÉPZÉSI NAPTÁR - 2013. TAVASZ KÉPZÉSI NAPTÁR - 2013. TAVASZ 2013. február 25.-től visszavonásig érvényes www.takarekakademia.hu SZAKMAI ALAP KÉPZÉSEK Sorszám Képzés neve Célcsoport Helyszín Időpont Időtartam Minimális Maximális Szabad

Részletesebben

FBAMSZ Biztosításszakmai konferencia MJE-AIDA Közvetítői szekció Siófok, 2015. szeptember 21.

FBAMSZ Biztosításszakmai konferencia MJE-AIDA Közvetítői szekció Siófok, 2015. szeptember 21. Biztosításkötés és biztosításközvetítés elektronikus felületen az MNB ajánlás háttere Dr. Szebelédi Ferenc Biztosításfelügyeleti főosztály, főosztályvezető FBAMSZ Biztosításszakmai konferencia MJE-AIDA

Részletesebben

KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik!

KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik! The Leader for Exceptional Client Service KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik! A BDO világszerte... A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló,

Részletesebben

Önnek. Milyen kérdésekben segít. ez a tájékoztató? Mit tartalmaz egy befektetési terv? MiFIDteszt? tájékozódni? lehetőségek vannak? Milyen befektetési

Önnek. Milyen kérdésekben segít. ez a tájékoztató? Mit tartalmaz egy befektetési terv? MiFIDteszt? tájékozódni? lehetőségek vannak? Milyen befektetési BEFEKTETÉSEK Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő. Befektetés előtt tanulmányozza át füzetünket, készüljön fel a tudatos döntésre! 9. Milyen kérdésekben segít Önnek ez a tájékoztató?

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben