Kapcsolat. Bede-Fazekas Máté Partner mentor Financial Expert Kft

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kapcsolat. Bede-Fazekas Máté Partner mentor Financial Expert Kft. +36 70 634 14 89 bede.fazekas.mate@finex.hu"

Átírás

1 Kapcsolat Bede-Fazekas Máté Partner mentor Financial Expert Kft

2 LAKÁSTAKARÉKPÉNZTÁR Ugye abban egyetértünk, hogy előbb-utóbb mindenki költ az otthonára? Segíts az ügyfeleidnek maximálisan kihasználni az állami támogatást! Úgy tanítunk meg LTP-t értékesíteni, hogy szeretni fogod azt! A FinEx Magyarország egyik legnagyobb LTP hálózatát üzemelteti, ezért Neked is itt a helyed! Mi ezzel az üzletággal a célunk? Felismerve azt az igényt, hogy egyre többen választják a megtakarítás ezen formáját, döntöttük el, hogy külön üzletágat hozunk létre neki. A célunk, hogy azok a partnerek, akik minket választanak, mindent megkapjanak ahhoz, hogy sikeresek, felkészültek és motiváltak legyenek!

3 Kik értékesíthetik ezeket a terméket? Szinte mindenki. Ugyanakkor közös érdekünk a minőségi ügyfélkiszolgálás, amely csak naprakész termék- és piacismerettel illetve felkészült tanácsadókkal lehetséges. A termékek értékesítését minden olyan partnerünk végezheti, akinek van élő FinEx partneri szerződése, rendelkezik banki szerződéssel és megfelel a jogszabályi feltételeknek. Milyen támogatást kapsz a FinExtől? Mindent a rendelkezésedre bocsátunk, ami ahhoz kell, hogy az LTP-t értékesíteni tudd. Nézzük pontosan mikre gondolunk: Ahhoz, hogy a legjobb légy, fontosnak tartjuk, hogy részt vegyél azokon a képzéseinken, ahol megtanítunk Neked mindent. Legyen szó a termékről, a piaci környezetről, magáról az értékesítésről vagy arról, hogy miként haladj végig egy ügyféltárgyaláson, a hideghívástól az ajánlatkérésig! Ezeken felül természetesen azokat a technikai feltételeket is biztosítjuk Neked, amivel egy ügyfélhez ellátogathatsz. Dossziék, felmérőlapok, ajánlatok, szerződések, de adunk Neked névjegykártyát is! Ugyanakkor a jutalékunkban sem fogsz csalódni!

4 HITEL Egyre többen fordulnak hozzád, hogy segíts nekik megoldani a hitelezési gondjaikat? Sok olyan kérdés merült fel benned, amikre nem mindig tudtad a választ? Mivel ez a legrégebbi üzletágunk és a legtöbb partnerünk hitelezéssel is foglalkozik elengedhetetlen volt, hogy szakmailag is a legfelkészültebbek egyike legyünk. Fontos, hogy az állandóan változó körülményekről azonnal tudj! Nemcsak jutalékban, de szolgáltatásban is szeretnénk, hogy Neked a legjobb legyen! Mi ezzel az üzletággal a célunk? Szolgáld ki az ügyfeleidet hitel oldalon is. Pontosan tudjuk, hogy ez nem egy egyszerű feladat a mai nehézkes hitelezési politika mellett, viszont hitelre midig szükség lesz. Azt szeretnénk, hogy szakmailag és technikailag is a legfelkészültebb hitelezők egyike legyél.

5 A pénzügyi partnerek kiválasztásánál a következő szempontokat vettük figyelembe: Olyan pénzintézetek a szerződött partnereink, akik megbízhatóan, felelőséggel az ügyfeleid érdekeit szem előtt tartva dolgoznak. Ugyanakkor fontosnak tartottuk, hogy sokszínű legyen ez a paletta, hiszen vannak bankok, akik kifejezetten egy-egy szegmensben vannak igazán otthon. Tehát: Szinte minden Magyarországon fiókteleppel rendelkező bankot a partnereink között tudhatunk. Milyen termékek értékesítésében vehetsz részt? Minden terméket értékesíthetsz, ami a bankok kínálatában szerepel és a szerződéseink lehetővé teszik. Legyen szó építési hitelről, egy egyszerű lakásvásárlási hitelről, személyi kölcsönről, vállalati hitelről, vagy hitelkártyáról, bankszámláról. Kik értékesíthetik ezeket a terméket? Szinte mindenki. Ugyanakkor közös érdekünk a minőségi ügyfélkiszolgálás, amely csak naprakész termék- és piacismerettel illetve felkészült tanácsadócsapattal lehetséges. A termékek értékesítését minden olyan partnerünk végezheti, akinek van élő FinEx partneri szerződése, rendelkezik banki szerződésekkel és megfelel a jogszabályi feltételeknek. Milyen támogatást kapsz a FinExtől? Csak akkor tudsz ezen a piacon hosszútávon boldogulni, ha minden információ a birtokodban van. Ezért egy teljesen egyedülálló szoftvert programoztunk Neked, ami a mindennapi munkád nélkülözhetetlen része. Ez: az ONEX! Olyan online felületet kapsz, ahol mindent elérhetővé tettünk számodra. Ugyanakkor nagy hangsúly teszünk az oktatásokra is. Kérünk, ne kötelező és felesleges, időrabló oktatásokra gondolj! A banki oktatások mellett, havi rendszerességgel szervezünk értékesítés technikai képzéseket is, hogy a tudásod minél szerteágazóbb legyen!

6 BEFEKTETÉS Találkoztál már olyan ügyféllel, aki szeretett volna befektetni, de nem tudtál segíteni neki? Mivel tovább növekszik a megtakarítási piac Magyarországon létre kellett hoznunk egy üzletágat, ami csak ezzel foglalkozik. Azt szeretnénk, ha ennek minden előnyét TE is élveznéd! Mi ezzel az üzletággal a célunk? Egy olyan új eszközt adni a kezedbe, amellyel lehetőséged van kiszolgálni azon ügyfeleidet is, akiket eddig nem tudtál megszólítani.

7 A pénzügyi partnerek kiválasztásánál a következő szempontokat vettük figyelembe: Jó referenciával rendelkezzen a piacon, folytasson biztonságos üzletpolitikát, igény alapján lehetőséget adjon a diszkréciót megkövetelő, speciális ügyféligények kiszolgálására, magas színvonalú szakmai hátteret biztosítson az értékesítéshez. Milyen jellegű termékek értékesítése lehetséges? Lehetnek rendszeres megtakarítású vagy egyösszegűek is. Az ügyfelednek lehetősége van devizanem, kockázati érzékenység szerinti termékek választására is. Olyan modern megtakarítási/befektetési formák ezek, amelyek túlmutatnak a hagyományos lekötött betét kamatain, de kezelik az értékpapír típusú befektetésekkel kapcsolatos kockázatokat is. Ügyfeleid lehetnek magánszemélyek és cégek is egyaránt.

8 HOGYAN KAPHATSZ ÜGYFELEKET A FINEXTŐL? Ha éppen kifogytál az ajánlásokból és nincs ügyfél a láthatáron, a FinEx olyan ügyfeleket biztosít Neked, akiknek szükségük van konkrét pénzügyi megoldásokra, és már csak arra várnak, hogy egy hozzád hasonló szakértővel személyesen találkozzanak, és megvalósíthassák elképzeléseiket. A FinEx a partnerein, valamint saját proaktív call-centerén keresztül generált ügyféligényeket (leadek) továbbítja Neked, hogy mindig legyen ügyfél, akivel időpontot egyeztethetsz. Mit kell ehhez tenned? Köss partneri szerződést a FinExel! Vegyél részt a leadek kezeléséről szóló rövid képzésen! Kezeld mindig időben és precízen a kapott leadeket! Kérj mindig ajánlást a FinExtől kapott ügyfelektől is, és növeld a piaci részesedésedet! Így garantáltan tele lesz a naptárad!

9 LEGYÉL AJÁNLÓPARTNERÜNK! Ha úgy érzed, hogy nem vagy járatos a befektetések világában, vagy nehezen igazodsz el a bankok folyamatosan változó hitelkonstrukciói között, akkor is teljesen ki tudod szolgálni az ügyfeleid igényeit a FinEx széleskörű termékpalettájával! Ebben az esetben Ajánlópartnerként a FinEx egy szakértő munkatársának ajánlod az ügyfeledet, aki több éves tapasztalata alapján az optimális megoldást fogja felkínálni neki. Ajánlópartneri szerződés esetén a területileg illetékes munkatársunk felkeres, így Te is megismered azokat az embereket, akik az ügyfeleiddel tartani fogják a kapcsolatot - meggyőződhetsz kollégáink felkészültségéről és hozzáértéséről. Természetesen az ajánlásért és az előkészítő munkádért az ügyfeled után befolyó összes jutalék egy előre egyeztetett, jelentős százalékára jogosult leszel! Így tudod minden ügyfeled esetében energia befektetés nélkül maximalizálni a bevételedet!

10 PARTNERI SZERZŐDÉSKÖTÉS LÉPÉSEI Hívd a kapcsolattartódat a partnerség részletei miatt! Szerződéskötéshez szükséges dokumentumok összeállítása. A vállalkozás regisztrálása az Onex rendszerben. Szerződéskötés a Financial Experttel Figyelem! A Financial Expert a partneri szerződésben nem várja el a kizárólagosságot és nem fogalmaz meg a teljesítményre vonatkozó elvárásokat!

11 PARTNERI SZERZŐDÉSKÖTÉSHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK Egyéb kiegészítő pénzügyi tevékenység megléte a tevékenységek között. Amennyiben a cégjegyzékben nem szerepel a tevékenység, úgy a felvételéről kapott igazolást kell bemutatni. A pénzügyi közvetítést végző természetes személy tekintetében: személyes okmányok (személy igazolvány, lakcímkártya, adókártya), szakirányú felsőfokú iskolai végzettség vagy pénzügyi közvetítői hatósági vizsga, legmagasabb iskolai végzettséget igazoló iskolai bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány (lehet 90 napnál régebbi is). Társas vállalkozás esetében: aláírási címpéldány vagy aláírás-minta, társasági szerződés, cégkivonat (lehet 30 napnál régebbi is). Egyéni vállalkozó esetében: vállalkozói igazolvány vagy nyilvántartási igazolás fénymásolata. A vállalkozás képviselőjének személyes okmányai (személy igazolvány, lakcímkártya, adókártya), legmagasabb iskolai végzettséget igazoló iskolai bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány (lehet 90 napnál régebbi is).

12 OKTATÁSI IDŐPONTOK OTP LTP oktatás OTP budapesti központi kódszerző oktatás havonta 2 alkalommal ERSTE LTP oktatás ERSTE budapesti központi kódszerző oktatás havonta 2 alkalommal Pénzügyi közvetítő képzés Miskolcon havonta egy alkalommal Budapesten havonta többször Financial Expert Kft Budapest, Stefánia út 16. mfsz. 1.

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre mint hitvallás Tanácsadó egy életre mint munka A Money&More nem egy pénzügyi tanácsadó cég a sok közül. Nevünkben a More azt jelenti: több, valódi, profi és érthető útmutatás a pénzügyek világában. Tanácsadói

Részletesebben

Marathon. Év közepére felpöröghet a befektetési termékek értékesítése

Marathon. Év közepére felpöröghet a befektetési termékek értékesítése MARATHON INSURANCE ZRT. Marathon I. évfolyam, 1. szám 2012. április 2011 decemberében a legjobb értékesítő Krasnyánszky Zsuzsanna Unit Managerünk A Marathonnál megtaláltam mindazt, ami nekem fontos, és

Részletesebben

Múlt. Elemzés. Cégbemutató. Folyószámla Balesetbiztosítás KGF B Hitel Lakás Gyermek Nyugdíj. 20 év. Elemzés logikai felépítése

Múlt. Elemzés. Cégbemutató. Folyószámla Balesetbiztosítás KGF B Hitel Lakás Gyermek Nyugdíj. 20 év. Elemzés logikai felépítése Elemzés Elemzés logikai felépítése 1. Bizalomkiépítés és Cégbemutató 2. Elemző képek: 9kép 3. Múlt: ügyfél meglévő programjainak tisztázása 4. Jövő: ügyfél jövőbeni céljainak letisztázása 5. Védelem: meglévő

Részletesebben

Sikeres feladatkiadás

Sikeres feladatkiadás Sikeres feladatkiadás Teremts több időt már holnaptól! www.feladatkiadas.hu Tartalomjegyzék Előszó...3 Mi az a képesség, ami önmagában több időt adhat neked, mint az összes időgazdálkodási technika?...3

Részletesebben

Szakmai háttéranyag. Budapest, 2014. október 27.

Szakmai háttéranyag. Budapest, 2014. október 27. Szakmai háttéranyag 1 Budapest, 2014. október 27. A szakmai háttéranyag elkészítésére a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ támogatásával került sor, amely a pénzügyi fogyasztók védelmének

Részletesebben

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS Segítség vállalkozásod felépítéséhez Bízz az álmaidban, és mi segítünk megvalósítani azokat, hogy Te is Magyarország sikeres fiatalja, elismert vállalkozóinak egyike lehessél!

Részletesebben

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS Segítség vállalkozásod felépítéséhez Bízz az álmaidban, és mi segítünk megvalósítani azokat, hogy Te is Magyarország sikeres fiatalja, elismert vállalkozóinak egyike lehessél!

Részletesebben

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez

VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS. Segítség vállalkozásod felépítéséhez VÁLLALKOZZ ITTHON KISOKOS Segítség vállalkozásod felépítéséhez Bízz az álmaidban, és mi segítünk megvalósítani azokat, hogy Te is Magyarország sikeres fiatalja, elismert vállalkozóinak egyike lehessél!

Részletesebben

Vezetı pénzügyi tanácsadó

Vezetı pénzügyi tanácsadó Dusik Andrea Vezetı pénzügyi tanácsadó Iroda: 1037 Budapest, Pacsirtamező u. 17. Web: dusikandrea.hu E-mail: da@dusikandrea.hu Fax: 0614305711 Telefon: 06704210287 Mikor gondoljon rám? Cégcsoportunk, ahol

Részletesebben

Pénzvilága HITEL tanulmány

Pénzvilága HITEL tanulmány Pénzvilága HITEL tanulmány Mire tanít a múlt a hitelekről? A hitelfelvétel 10 nélkülözhetetlen aranyszabálya I.) Mindent arra használj, amire való! 1.) Mire használd a pénzügyi termékeket? Minden akkor

Részletesebben

BusinessProcessOutsourcing

BusinessProcessOutsourcing BusinessProcessOutsourcing Üzleti folyamatok kiszervezése Ossza meg ismerőseivel! Az outsourcing fogalma ma már nem ismeretlen a döntéshozók körében, valószínűleg mindenkinek van elképzelése a témáról.

Részletesebben

A banki versenyképesség támogatása Microsoft SharePoint eszközökkel

A banki versenyképesség támogatása Microsoft SharePoint eszközökkel A banki versenyképesség támogatása Microsoft SharePoint eszközökkel Áttekintés Ügyfélprofil Az MKB Bank a magyar bankpiac egyik meghatározó univerzális pénzintézete, valamennyi ügyfélszegmensben vezető

Részletesebben

Befektetési útmutató. Miért adja ki az ESMA ezt az útmutatót? Mi az ESMA?

Befektetési útmutató. Miért adja ki az ESMA ezt az útmutatót? Mi az ESMA? 2012 Október 19 Befektetési útmutató Mi az ESMA? Az ESMA az Európai Értékpapír-piaci Hatóság nevének rövidítése. Ez a hatóság az Európai Unió független szabályozó hatósága, amelynek irodái Párizsban találhatók.

Részletesebben

Mikre fogsz választ kapni, ha elolvasod ezt a könyvet, és ez hogyan javíthatja gyermeked esélyeit az életben?

Mikre fogsz választ kapni, ha elolvasod ezt a könyvet, és ez hogyan javíthatja gyermeked esélyeit az életben? 1 Mikre fogsz választ kapni, ha elolvasod ezt a könyvet, és ez hogyan javíthatja gyermeked esélyeit az életben? A világ az elmúlt évtizedekben jelentősen megváltozott. A fiatalok egyre tovább kényszerülnek

Részletesebben

Hogyan szerezzek új ügyfeleket listával?

Hogyan szerezzek új ügyfeleket listával? Hogyan szerezzek új ügyfeleket listával? Az első három gondolat a, Tudnia kell, hogy mit vesznek a vevői Öntől. nem reklámtáblát vesznek, hanem egy olyan figyelemfelkeltő eszközt, amely magára vonja a

Részletesebben

apró betűk helyett - amit a zártvégű tőkevédett és hozamvédett alapokról tudni érdemes

apró betűk helyett - amit a zártvégű tőkevédett és hozamvédett alapokról tudni érdemes apró betűk helyett - amit a zártvégű tőkevédett és hozamvédett alapokról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan hirdetésekkel, levelekkel, amelyek néhány hasznos információt adnak az adott befektetési

Részletesebben

Ezt jól kisütötték. www.dmsone.hu. Pek-Snack Kft. Iparág: Ügyfél: FMCG Megoldás:

Ezt jól kisütötték. www.dmsone.hu. Pek-Snack Kft. Iparág: Ügyfél: FMCG Megoldás: Ezt jól kisütötték Ügyfél: Pek-Snack Kft. Iparág: FMCG Megoldás: BX-DMSONE for SAP Business One Készítés időpontja: 2012. június 12. Honlap: www.peksnack.hu www.dmsone.hu A Pek-Snack látványpékség hálózat

Részletesebben

A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is.

A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is. A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is. Az AWD számos perspektívát kínál. Mindenekelôtt több pénzt. Mindannyiunknak megvannak a maga vágyai és céljai. És ez rendjén is van így, amíg ezeket meg tudjuk

Részletesebben

Tartalom. Mérd le tudásod! 26. Kiadja: Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség www.febesz.eu

Tartalom. Mérd le tudásod! 26. Kiadja: Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség www.febesz.eu Kiadja: Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség www.febesz.eu Minden jog fenntartva. A kiadványt, illetve annak részét tilos sokszorosítani, bármely formában vagy eszközzel a kiadó engedélye nélkül

Részletesebben

A JÖVŐ ZÁLOGA! Pénzügyi alapok, melyek nélkül nincs jövőnk! 2014. Germán Szilveszter www.penzzseni.hu

A JÖVŐ ZÁLOGA! Pénzügyi alapok, melyek nélkül nincs jövőnk! 2014. Germán Szilveszter www.penzzseni.hu A JÖVŐ ZÁLOGA! 2014. Pénzügyi alapok, melyek nélkül nincs jövőnk! Germán Szilveszter www.penzzseni.hu A JÖVŐ ZÁLOGA! avagy Pénzügyi alapok, melyek nélkül nincs jövőnk! Több éves tapasztalatom alatt több

Részletesebben

FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ FÜZETEK 5. Pénzügyi szolgáltatások és a fogyasztóvédelem 2010.

FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ FÜZETEK 5. Pénzügyi szolgáltatások és a fogyasztóvédelem 2010. FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ FÜZETEK 5. Pénzügyi szolgáltatások és a fogyasztóvédelem 2010. Pénzügyi szolgáltatások és a fogyasztóvédelem Írta: dr. Vasas Éva Szakmai lektor: Dietz Gusztávné dr. Nyelvi szerkesztő:

Részletesebben

KÉNYSZERŰ VAGY SAJÁT AKARATBÓL VÁLASZTOTT A SZÁLLÍTMÁNYOZÓ LOGISZTIKAI SZEREPVÁLLALÁSA? Egy kisebb szállítmányozó cég vizsgálata kapcsán

KÉNYSZERŰ VAGY SAJÁT AKARATBÓL VÁLASZTOTT A SZÁLLÍTMÁNYOZÓ LOGISZTIKAI SZEREPVÁLLALÁSA? Egy kisebb szállítmányozó cég vizsgálata kapcsán IVANCEVNÉ MOLNÁR MAGDOLNA * KÉNYSZERŰ VAGY SAJÁT AKARATBÓL VÁLASZTOTT A SZÁLLÍTMÁNYOZÓ LOGISZTIKAI SZEREPVÁLLALÁSA? Egy kisebb szállítmányozó cég vizsgálata kapcsán BEVEZETÉS Ma Magyarországon az egyik

Részletesebben

TakarékInvest Magazin

TakarékInvest Magazin TakarékInvest Magazin 2008. december az igazi értékpapír Makrogazdasági összefoglaló és kilátások 2008-2009 Elsősorban az amerikai ingatlanpiac visszaesése által a bankok jelzáloghitel-piaci eszközei jelentős

Részletesebben

Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Csaba Center, 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.

Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Csaba Center, 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43. CSR jelentés 2010 Impresszum Cégnév: Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank Nyilvánosan Működő Rt. Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Levelezési cím: Budapest

Részletesebben

XIV. évfolyam, 53. különszám

XIV. évfolyam, 53. különszám XIV. évfolyam, 53. különszám www.pszaf.hu/fogyaszto www.penziranytu.mnb.hu www.versenykultura.hu PÉNZÜGYI DÖNTÉSEID MEGHOZATALA ELŐTT HASZNÁLD A PSZÁF ONLINE PROGRAMJAIT! A Felügyelet honlapján elérhető

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

Készítette Bálind Violetta Kertész Erika Kovács Kata Kovács Kati. Nagy Nóra Anna Rozmán Kornélia Virág Mária. 2005. június 16.

Készítette Bálind Violetta Kertész Erika Kovács Kata Kovács Kati. Nagy Nóra Anna Rozmán Kornélia Virág Mária. 2005. június 16. Üzleti terv A 7-Színvirág Kft. működésének megismertetése a leendő partnerekkel. Készítette Bálind Violetta Kertész Erika Kovács Kata Kovács Kati Nagy Nóra Anna Rozmán Kornélia Virág Mária 2005. június

Részletesebben

Álláskalauz 2010. Lépésről lépésre út egy jobb állás felé

Álláskalauz 2010. Lépésről lépésre út egy jobb állás felé Álláskalauz 2010 Lépésről lépésre út egy jobb állás felé H ISBN 978-80 - 970349-3 - 1 Álláskalauz 2010 Lépésről lépésre út egy jobb állás felé H Tartalom 3 Tartalom 1 Előszó 4 2 Álláskeresők 6 2.1 Pályakezdők

Részletesebben

ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT!

ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT! ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT! Az ActionCOACH 7 pontos garanciája 1. Eredményeket

Részletesebben

Új szereplők a pénzpiacon tervezés teljes költségmegtérüléssel (Full Cost Recovery FCR) a hosszú távú szervezeti fenntarthatóság eléréséhez

Új szereplők a pénzpiacon tervezés teljes költségmegtérüléssel (Full Cost Recovery FCR) a hosszú távú szervezeti fenntarthatóság eléréséhez Új szereplők a pénzpiacon tervezés teljes költségmegtérüléssel (Full Cost Recovery FCR) a hosszú távú szervezeti fenntarthatóság eléréséhez című műhelymunka előkészítő kutatásának összefoglaló kiadványa

Részletesebben