Nem az osztrák bankfelügyelet adta ki Simon számláját A szerk.: Erről álmodtak

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nem az osztrák bankfelügyelet adta ki Simon számláját http://nol.hu/belfold/20140207-honnan_jott_a_fules_ A szerk.: Erről álmodtak"

Átírás

1 Nem az osztrák bankfelügyelet adta ki Simon számláját De tényleg: honnan jött a füles Simon százmillióiról? Bécsi tudósítónk érdeklődésére az osztrák bankfelügyelet (FMA) cáfolta, hogy bármilyen úton-módon információkat továbbított volna Simon Gábor ausztriai értékpapírszámlájáról a magyar ügyészségnek. Pénzügyi körökben több más magyarázat is terjed arról, miképpen lepleződött le Simon Gábor és az ő bankszámlája. Egyesek szerint itthonról hívták fel a magyar hatóságok figyelmét a számlára, majd ők kezdtek el kérdezősködni az osztrákoknál, s amikor fény derült a számlák létezésére, közösen összeállítottak egy fedőtörténetet a magyar újságok hírei alapján is kutakodó buzgó osztrák FIU-munkatársról. A szerk.: Erről álmodtak Annak az Áder Jánosnak a kezében a jövőnk, akinek a megválasztása alkalmából Twitter Tomi Brüsszelből így gratulált: Te is tudod, Janó, hogy erről álmodtunk. Nagy N. Péter: Hazafias NépCöf Ahhoz képest, hogy békemenet (az is ők) eddig csak háborúba mentek. Ahhoz képest, hogy összefogás csak szaggatják az ellenséget Szavazz a Hazafias Népfront jelöltjeire! Mégis csak más volt ez, mintha a pártra kellett volna. A Hazafias Népfront ugyanis a szocialista nemzeti egység kifejezője volt. Bohóc támadta meg Bajnai Gordont Ellentüntetők várták Bajnai Gordont, az Együtt-PM szövetség vezetőjét Hatvanban. És egy bohóc is ólálkodott a környéken. N. Kósa Judit: Kincs, ami volt Nem lehet egy országot folyton ezekkel a hamis szimbólumokkal etetni, gáncsról és üldözésről papolni, kurucromantikát gyúrni a revizionista giccsbe. Illetve csak úgy lehet, ha számolunk vele, hogy végül mindenki teljesen összezavarodik ami_volt Lezsák Sándor veje szervezte a Kitörés Túrát Moys Zoltán, Lezsák Sándor veje a Börzsöny Akciócsoport alapítójaként nyolc éve vesz részt a Kitörés Túra szervezésében. Moys Zoltán cége emellett az MTVA egyik folyamatosan foglalkoztatott beszállítója, a Dextramedia Kft óta közel 400 millió forintnyi megbízást kapott a közmédiától. A cég árbevétele 2010 óta megháromszorozódott, a tulajdonosok több tízmillió forint nyereségnek örülhettek. Botrányos eljárással vádolja Orbánt egy osztrák lap 200 ezer hektár úszik el - jogi elégtételre semmi esély. Címlapján foglalkozott az osztrák Kronenzeitung azzal a kedden a magyar parlament által elfogadott törvénnyel, melynek értelmében megszüntetnék ausztriai gazdák Magyarországon bejegyzett termőföldpiaci haszonélvezeti jogát, ezzel - mint a lap írja - kétszáz osztrák gazda veszíti el magyarországi földjeit.

2 Mégis felvonulnak a neonácik Több antifasiszta és civil szervezet is ellendemonstrációval készül a "becsületnapi" megemlékezésre. A jelek szerint nem foglalkoznak a szélsőséges, neonáci szervezetek azzal, hogy a rendőrség "megtiltotta" - pontosabban nem vette tudomásul - az 1945-ös budavári német és nyilas kitörés emlékére általuk szervezett tucatnál is több megemlékezést. A következő másfél hétre összesen 14 bejelentés érkezett a rendőrséghez a szélsőségesek szóhasználatában "becsület napi" rendezvények ügyében, de megtartásukat egy esetben sem "engedélyezte" a hatóság - derült ki a Népszabadság összesítéséből. Mivel a 69 évvel ezelőtti esemény február 11-én történt, a jövő keddi évfordulóhoz kapcsolódó rendezvények többségét a mostani és a következő hétvégére szervezték. Szász István A háborús bűnös Horthy Miklós Napjainkban a magyarországi politika, és sajnos, a közvélekedés szélsőjobbra tolódásának talán legijesztőbb jelensége a Horthy-kultusz. Persze, a "kivitelező" elsősorban a Jobbik, de koránt sem csak a Jobbik. A Fidesz, meglehet, abból a sunyi számításból, hogy "elszeresse" a Jobbik szavazóit a botrányba fulladt nyilas Nyírő újratemetési kísérlettől, Nyírő és Wass Albert tantervbe emelésétől, a helyi önkormányzatokra - Kereki, Csókakő - testált Horthy szobor-állításokig kiveszi részét a Horthy- rehabilitálásból (Ki hiszi el, hogy akár egyetlen rosszalló gesztus ellenében ezek az önkormányzatok mernének bármit is tenni?) Ha a szélsőségesek egyáltalán érvelnek, azt hozzák fel, hogy Horthy nem volt háborús bűnös,hiszen Nürnbergben csak tanúként hallgatták ki. Ez a beállítás éppen annyira rosszhiszemű, mint amennyire a jogi-történelmi tények nem ismeréséből ered. Közel 900 gyanúsított a nyelvvizsgacsalásban Több ügyvédet is meggyanúsítottak már a Pestvidéki Nyomozó Ügyészségen folyó nyelvvizsga-csalási ügy nyomozásában közölte a hvg.hu-val a Pest Megyei Főügyészség szóvivője. Egyelőre 860 gyanúsítottja van az eljárásnak, de ez még nem a végső szám. Úrigyerekek tévúton Lassan egy hónapja volt látható a Duna Televízióban egy beszélgetés, amelyet Romsics Ignác folytatott Ormos Máriával, Kosáry Domokossal és velem Hóman Bálint és Szekfű Gyula történetírói munkásságáról. Ennek során, amikor Hómannak a magyar őstörténetről vallott felfogása került szóba, elmondtam, hogy Hóman, tisztességes tudós lévén, természetesen a magyar nyelv finnugor eredetét vallotta. De fontosnak éreztem, hogy még valamit hozzátegyek: "A tudomány ott végződik, ahol a magyar nyelv finnugor eredetét elkezdik kétségbevonni. Eddig a pontig tart a tudomány. Ami ezen túl van, az halandzsa." Valami ilyesmit mondtam, de amint ez lenni szokott, nem találtam meg hamarjában a megfelelő szavakat. Amit mondani akartam, az így szólt volna: "Ami ezen túl van, az a szellemi és politikai alvilág".

3 portfolio.hu Lázár a devizahiteles autósokat mentené Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön lakossági fórumot tartott Algyőn. Amellett, hogy megemlítette a kormány néhány eddigi intézkedését, beszélt a devizahitelesekről is. A lakásukat devizahitelből vásárlók mellett a választásokat követően komolyan meg kell fontolni, miként lehet azokon segíteni, akik gyakran munkaeszközként szolgáló gépkocsijukat is így vásárolták - mondta Lázár János, fölvetve annak lehetőségét, hogy azok, akik az évek alatt akár kétszer megfizették gépkocsijuk árát, de a tőkéből szinte semmit nem tudtak törleszteni, visszaadhassák autójukat, ezzel letudva az adósságot. k html Szocsiba, szeretettel: különleges üzenetet kapott Putyin a Google-től Közlemények és nyilatkozatok helyett keresőszolgáltatása főoldalán üzen a homoszexuálisok jogait korlátozó Oroszországnak a szocsi olimpia alkalmából a Google. A sport gyakorlása alapvető emberi jog. Minden természetes személyt megillet a sportolás joga a diszkrimináció bármely megnyilvánulási formája nélkül az olimpia szellemében, amely kölcsönös megértést követel meg a barátság, szolidaritás és tisztességes játék szellemében az Olimpiai Chartából származó idézet, valamint az alábbi Google-doodle látható ma a legnagyobb kereső főoldalán. Ara-Kovács Attila McCain szenátor és a magyar valóság Ön, uram, el sem tudja képzelni, micsoda elégtétel Robert Fico számára, hogy látja Orbánt meghunyászkodva, hálásan gazsulálva elé járulni, amiért a szlovák miniszterelnök egyáltalán szóba áll vele Tombol a kampány: Orbánt vak aktivistával videózták Orbán Viktor köszön, megköszön, örül, majd megengedi, hogy az arcát letapogassák. Egy látássérült aktivistával is találkozott Orbán Viktor Szegeden, aki a találkozásról készült videóval üdvözölte azt, hogy már 74 ezren segítik a Fideszt. Ezer százalék, hogy elindulunk önállóan 10 hozzászólás Schmuck Andor tehet keresztbe az Összefogásnak. És ha rajta múlik, meg is teszi Az ellenzéki összefogás legfontosabb stratégiáját siklathatja ki, ha Schmuck Andor szociáldemokrata pártja végül tényleg önállóan indul el az országgyűlési választásokon, mint ahogy ezt maga Schmuck Andor is mondta a hvg.hu-nak. A szocdemek vezetője szerint ők meg akartak állapodni, de a szövetség tagjai elutasították programjukat. Úgy tudjuk, az MSZP-ben korábban úgy számoltak, elég lesz Schmuckék néhány követelését beépíteni a közös programba, hogy megelőzzék a szocdemek indulását. A jelek szerint tévedtek Jaj, de unom a politikát! A Heti Válasz rácsodálkozik a politizáló színházra. Jesszus, trafikmutyiznak a színpadon? Mi folyik itt, Shakespeare?

4 Örömmel tapasztalom, hogy a Heti Válasz újságírója tájékozódott a közelmúlt színházi eseményeiről pár cikk nyomán, de azt hiszem, hibás következtetésekre jutott. Kedves Sümegi Noémi! Gratulálok, hogy észrevette, a színház politizál! Az, hogy a színház mindig politizál, a darabban is elhangzik állapítja meg a Heti Válasz szerzője éles megfigyelőkészséggel a Mephisto kapcsán. Bizony, ez így van. A színház természetszerűen politikus, hiszen rólunk beszél, és hozzánk. Az európai baloldal össztüzében A nemzetközi baloldal éppenséggel cvikipuszit adott Orbán rendszerének. Aki legutóbb keményen nekiment, azt viszont elég nehéz volna hatvannyolcas ballibnek nevezni. Magától a magyar miniszterelnöktől tudjuk, hogy "a Magyarországról folytatott vita nem más, mint az európai baloldal Magyarország elítélésére irányuló politikai színjátéka". Orbán Viktor szerint "az európai baloldalnak két gondja van a kormánnyal és Magyarországgal: egyrészt nem tudják lenyelni a békát, hogy a magyar választók 2010-ben kétharmaddal leszavazták az akkori baloldali kormányt". Moszkvai magyar ingatlanügy: a vádlottak szerint hamisak a főügyész állításai Polt Péter legfőbb ügyészhez fordult nyílt levélben a moszkvai kereskedelmi kirendeltség értékesítése ügyében megvádolt Székely Árpád, Fekszi Márta, Tátrai Miklós és Császy Zsolt, az MTI-hez pénteken eljuttatott levélben hamisnak és manipulatívnak minősítve Keresztes Imre főügyész állításait, egyúttal sürgetve, távolítsák el a beosztásából. Hajlamosak - Homofóbia a Kossuthon A homoszexualitás nem velünk született dolog, hanem belénk neveli a kíméletlen meleglobbi. Így buziznak a Kossuth rádióban. Valószínűleg a magyar rádiózás abszolút mélyrepülésének egyik megbízható jele, hogy a különféle műsorok folyton klasszikus filmrészleteket juttatnak eszünkbe. Most éppen azt a jelenetet a Brünóból, amikor Sacha Baron Cohen meglátogatja Jody Trautwein atyát, és úgy csinál belőle bohócot (és rajta keresztül az összes többi gay converterből), hogy tulajdonképpen nem mond semmit, csak kérdez. Sajnos a kérdezésre nem volt mód legutóbb a Kossuthon (ezzel a nálunk egyre kevésbé divatos eszközzel a műsorvezető-szerkesztő Madocsai Bea sem élt), pedig sok-sok kérdés ragadt bennünk Roska Péter erkölcsteológus atyát hallgatva a Tanúim lesztek! című katolikus félórában. Kerényi úr tájékoztatott az új kánonról! Megírom 24 "hivatalban lévő úr", köztük Orbán, Kövér, Semjén és Tarlós is könyvajánlót ír a Kerényiféle Nemzeti Könyvtár új köteteihez. Kerényi Imre interaktív TV-műsor segítségével választaná ki a kortárs irodalom azon műveit, amelyek lezárják majd a Nemzeti Könyvtár sorozatát, de már előtte bevonná a jelentős baloldali gondolkodókat, hogy kiegyensúlyozott új kánon születhessen. Előtte azonban Orbán, Kövér, Semjén és Tarlós könyvajánlói következnek. Nincs nagy tülekedés, de nem baj, így jól megértjük egymást konstatálta Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a Nemzeti Könyvtárral kapcsolatos sajtótájékoztató felütéseként. Kerényi azért hívta össze a tudósítókat, hogy bejelentse, az első két évre tervezett 24 könyv sikeres megjelentetése, öt köztéri szobor felállítása és öt közterület ehhez kapcsolódó átnevezése után megkezdődik a Nemzeti Könyvtár publikációs tevékenységének második

5 hulláma. A köztéri szobrok a könyvsorozat első részében is feltűnő Tormay Cecile-t, Esterházy Jánost, Bethlen Istvánt, Kós Károlyt és Bánffy Miklóst ábrázolják, akikben a koncepció szerint az a közös, hogy Trianon után segítettek talpra állítani Magyarországot. megirom?ref=sso Le Monde: Látlelet a magyar közoktatás államosításáró Hámori János: Nyílt levél a nemzeti hatoknak Orbán Viktornak, Kövér Lászlónak, Lázár Jánosnak, Rogán Antalnak, Boross Péternek és Schmidt Máriának Én a zsidó nem hetven évenként egyszer, hanem naponta emlékezem a történtekre. Számomra egy évforduló, egy választási kampány nem különleges esemény nekem naponta kell gondolnom egykori szeretteimre, felmenőimre. Én nem ismerhettem meg nagyapámat, nagybátyámat és nagynéném egész családját de tudom, hogy kik voltak és hogy kik nem lehetnek már sohasem. Ma már teljesen egyedül élek egy népes családból és ti nem tudjátok, nem is érthetitek, mit jelent a családi ünnep. Hiánya. A Gólem Színház nem kér a kormány kétmilliós támogatásából A Gólem Színház visszautasítja a magyar kormány által kiírt, a Magyar Holokauszt Emlékév pályázaton elnyert kétmillió forintot - olvasható az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben. Magyar Hírlap Bayer Zsolt Sajnálat és bánat Alvy Singer: Dehogy vagyok paranoiás! Nem tehetek róla, hogy az ilyesmit meghallom! Nemrég együtt ebédeltem néhány sráccal az NBC-től. Leettem magam, és szóltam a pincérnek, hogy hozzon nekem valami oldószert. Mire Tom Cristy odasúgta a pincérnek, hogy biboldószert hozzon, érted?! Nem oldószert, biboldót! Nem oldó, biboldó! Most fölfogtad? Rob: Idefigyelj, Max, én őszintén mondom neked, hogy Alvy Singer: Nagyon kérlek, hogy ne hívj engem Maxnak! Rob: Miért, szerintem ezt a nevet neked találták ki! Alvy Singer: Azért, mert nem Rob: Szóval, Max, ne keress mindenben összeesküvést, jó? Alvy Singer: Na jó, tessék, ezt hallgasd meg! Voltam a lemezboltban, tudod, van ott az olyan szőke, Elvis-frizurás eladó, az a derék nagy barom! Bemegyek, meglát, és azt mondja, ja igen, nálunk ezen a héten Wagner-vásár van! Wagner, Max! Wagner! Érted?! Na jó, én tudom, hogy miért mondta ezt olyan jelentőségteljesen, hogy Wagner. Íme, Woody Allen halhatatlan párbeszéde az Annie Hallból. És nagyjából ennyi elég is, ha meg akarjuk érteni a holokauszt hetvenedik évfordulója kapcsán zajló eseményeket. De mivel maximalisták vagyunk, hát vesszük a fáradságot, és elbolyongunk kissé a közelmúlt eseményeiben, hogy világos legyen mindenki számára, mennyire nincs új a nap alatt. Zoltai Gusztáv 2000-ben jelentette ki New Yorkban, hogy a holokausztra nincs bocsánat. E sommás kijelentés azonban egyáltalán nem akadályozza meg a legkülönbözőbb zsidó szervezeteket

6 abban, hogy állandóan bocsánatkérést követeljenek a zsidóüldözésekben részt vevő országoktól, népektől, egyházaktól, a világtól. Svájci portál: Bölcskei Svájcban Orbánt védre A Humanistischer Pressedienst (Humanista Sajtószolgálat) elnevezésű svájci portálon amely saját közlése szerint a vallástalan emberek számára közöl felvilágosító, humanista és szabadszellemű álláspontokat, hogy ezek nagyobb teret kapjanak a sajtóban jelent meg Kurt Marti cikke: Az egyházak Orbán Viktort támogatják. Orbán Viktor tekintélyelvű uralma éles bírálatot vált ki Nyugaton. A magyar egyházak támogatása azonban biztosított a számára. orbant_vedre 168 óra Bokros Lajos az Orbán-rendszer bűneiről Legyen már bennünk önbizalom! Külső támogatóként, közvetlen részvétel és hatalmi ambíciók nélkül száll be Bokros Lajos pártja, a Modern Magyarország Mozgalom az Orbán-kormány leváltásáért vívott harcba. Két, morális erejű feltételük van: a jogállam rapid helyreállítása arányos választási rendszer megalkotásával, és a megszokott népjóléti kitérők nélküli, becsületes gazdaságpolitika vállalása. A Moma elnökével, a Horn-kormány pénzügyminiszterével a párt kampányfelvezető gyűlése után BUJÁK ATTILA beszélgetett. Ajtótól ajtóig? forrás: Magyar Nemzet, szerző: Seszták Ágnes Vagy fültől fülbe. Ez a baloldali kampány jelszava, mert a legújabb hírek szerint a Fidesz az alacsony részvételre játszik, listázza az embereket, elképesztő félelemben tartja a köztisztviselőket, orvosokat és a pedagógusokat. Ők nyilván csak zárt ajtók mögött mernek véleményt mondani, ami viszont elég hihetetlen. A másik jelszót Lukács Györgytől kölcsönözték, a hírhedt mondatot, miszerint a legrosszabb szocializmus is jobb a legjobb kapitalizmusnál. Ezt a hazugságot úgy fordította le a baloldal magának, hogy a legrosszabbul teljesítő szocialista kormány is jobb, mint az Orbán-kormány. Alapos ismerethiányról és nagyfokú önhittségről árulkodó pökhendiség ez. Bár, ha belegondolunk a mondat első részébe, akkor a legrosszabbul teljesítő szocialista kormány nem mindenkinek esett legrosszabbul. Ha csak az utóbbi napok történéseit nézzük, akkor nem panaszkodhat, mondjuk Józsa István MSZP-s képviselő, aki 6,6 milliárdért sürgölődött a paksi atomerőmű körül. (Igaz, korábban Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc érdekeltsége is adott tanácsokat Paksnak.) Simon Gábor, aki a rejtélyes 240 millió forintot tárolta külföldi bankszámlán, emellett országgyűlési, egyben önkormányzati képviselő és Mesterházy Attila helyettese volt, a 240 millió nélkül is egészen jól élt a beosztásai után húzott pénzekből. Gyurcsány lehordta Simont Simon Gábor ügyéről is nyilatkozott a megszorításokat ígérő Gyurcsány Ferenc. A DK-elnök szerint akinek nem elég a politikusi fizetése, és a közösbe nyúlkál, az ne menjen politikusnak. Csúnya ügy így értékelte Simon Gábor botrányát Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke egy kaposvári lakossági fórum előtt beszélt erről. Arra a kérdésre, hogy az MSZP megfelelően kezelte-e a Simon-ügyet, közölte: lényegében minden, ami egy párt kezében van, azt Mesterházy Attila megtette, keményen, határozottan, egyértelműen.

7 Balog: Ez a kormány célja Újjáalakult a Gyurcsány-koalíció A baloldali összefogásról szólva arról beszélt: Mesterházy Attila megjelenésével elindult valami, ezért ebből a szempontból szurkolt is neki, mára azonban visszaállt minden és újjáalakult a Gyurcsány-koalíció. Hangos derültséget keltett a közönség soraiban Balog Zoltánnak az a megjegyzése, amely szerint a maguk idejében a szocialisták az újrahasznosítás terén léptek előre a legnagyobbat, hiszen még a használt nokiás doboznak is találtak eredeti rendeltetése után új funkciót. Mit akarnak eltüntetni Simonék? forrás: MNO, Az MSZP-ből kivált, de országgyűlési mandátumától csak február 12-én válna meg Simon Gábor. Egy bécsi bankszámlán százmilliókat parkoltató szocialista politikus addig képviselői védettséget élvez. Vajon miért nem azonnal, csütörtökön mondott le a képviselőségéről, miért kell várnia jövő szerdáig?

A forradalom folytatódik

A forradalom folytatódik 200 forint MUNKÁSPÁRT 1 A forradalom folytatódik Hugó Chávez újra győzött Interjú Thürmer Gyulával a 11. oldalon 2 BALSZEMMEL balszemmel Thürmer Gyula Mi a bal szemünkkel nézünk a világra. Így sok mindent

Részletesebben

rségváltás a Parlamentben http://index.indavideo.hu/video/2014_orseg Megszavazták a megszállás emlékm vét

rségváltás a Parlamentben http://index.indavideo.hu/video/2014_orseg Megszavazták a megszállás emlékm vét Őrségváltás a Parlamentben A külföldi turisták akartak díszőrségváltást, mert máshol is van olyan. Megkapták, zseniális lett. http://index.indavideo.hu/video/2014_orseg Megszavazták a megszállás emlékművét

Részletesebben

Paks II-b l megépíthetnénk újra a Csalagutat

Paks II-b l megépíthetnénk újra a Csalagutat Belföld Paks II-ből megépíthetnénk újra a Csalagutat Joób Sándor, Gyulai Csaba 2014. január 15., szerda 19:43 A Paksra tervezett két új erőmű Magyarország eddigi legdrágább beruházása lesz. Sok, de mennyire

Részletesebben

NINCS IGAZSÁG! AZ EU MEGLOP!

NINCS IGAZSÁG! AZ EU MEGLOP! 2014. ÁPRILIS 12. MUNKÁSPÁRT 2014. ÁPRILIS 12. 1 200 FORINT NINCS IGAZSÁG! AZ EU MEGLOP! AZ EURÓPAI UNIÓ A GAZDAGOK, A MILLIÁRDOSOK BULIJA. AZ EMBEREK ÉRDEKÉBEN ERRE MOND NEMET A MUNKÁSPÁRT. A JOBBIK MEGALKUSZIK

Részletesebben

Antiszemita gyűlölet-bűncselekmények és incidensek 2013. október BRÜSSZEL INTÉZET ANTISZEMITA GYŰLÖLET BŰNCSELEKMÉNYEK ÉS INCIDENSEK

Antiszemita gyűlölet-bűncselekmények és incidensek 2013. október BRÜSSZEL INTÉZET ANTISZEMITA GYŰLÖLET BŰNCSELEKMÉNYEK ÉS INCIDENSEK Antiszemita gyűlölet-bűncselekmények és incidensek 2013. október ANTISZEMITA GYŰLÖLET BŰNCSELEKMÉNYEK ÉS INCIDENSEK HAVI ÖSSZEFOGLALÓ 2014. FEBRUÁR ANTISZEMITA GYÛLÖLET-BÛNCSELEKMÉNYEK ÉS INCIDENSEK HAVI

Részletesebben

2012. 4. - - - A - OGY

2012. 4. - - - A - OGY 2012. december 4. Gyöngyösi felszólalása - Az Európai Szocialisták Pártja elítélte a beszédet Mesterházy: az MSZP az emberekkel, szakmai szervezetekkel konzultálva írta új programjait 4K!: az ellenzéknek

Részletesebben

200 forint. VIII. (XXIV.) ÉVFOLYAM, 51. SZÁM 2013. december 21. Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a. Munkáspárt

200 forint. VIII. (XXIV.) ÉVFOLYAM, 51. SZÁM 2013. december 21. Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a. Munkáspárt 2013. december 21. MUNKÁSPÁRT 2013. december 21. 1 200 forint Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Munkáspárt 2013. december 21. 2 MUNKÁSPÁRT balszemmel Thürmer Gyula Mi a bal szemünkkel nézünk a világra.

Részletesebben

Híradó AZ EDELÉNYI MÛVELÔDÉSI KÖZPONT, KÖNYVTÁR ÉS MÚZEUM KIADVÁNYA 2011. AUGUSZTUS

Híradó AZ EDELÉNYI MÛVELÔDÉSI KÖZPONT, KÖNYVTÁR ÉS MÚZEUM KIADVÁNYA 2011. AUGUSZTUS Híradó Önkormányzati AZ EDELÉNYI MÛVELÔDÉSI KÖZPONT, KÖNYVTÁR ÉS MÚZEUM KIADVÁNYA 2011. AUGUSZTUS Nemcsak az ünnepen, hanem mindennap emlékeznünk kell Szent István királyunk művére, ezeresztendős államunk

Részletesebben

Kanizsa. Kattintson rá! 2009. október 6. ÜNNEPI PROGRAM. 1848/49. évi forradalom és szabadságharc hõsi halottainak tiszteletére

Kanizsa. Kattintson rá! 2009. október 6. ÜNNEPI PROGRAM. 1848/49. évi forradalom és szabadságharc hõsi halottainak tiszteletére 32.qxd 2009.10.29. 15:10 Page 1 Kanizsa (93) LOKÁLPATRIÓTA HETILAP XXI. évfolyam 32. szám 2009. október 1. 1848/49. évi forradalom és szabadságharc hõsi halottainak tiszteletére 2009. október 6. ÜNNEPI

Részletesebben

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. március 29-én tartott folytatólagos nyílt ülésének jegyzőkönyve. Napirend:

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. március 29-én tartott folytatólagos nyílt ülésének jegyzőkönyve. Napirend: 791 Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. március 29-én tartott folytatólagos nyílt ülésének jegyzőkönyve a./ tárgysorozata: b./ határozatai:63-75/2010 c./ rendeletei:10-11/2010 Napirend: 6./

Részletesebben

Hamis bajai videó: jobboldali játszma?

Hamis bajai videó: jobboldali játszma? 140. ÉVFOLYAM 256. SZÁM WWW.NEPSZAVA.HU NEPSZAVA@NEPSZAVA.HU ÁRA: 185 FORINT Választási kampány egy percben Mindössze 1-2 perc hirdetési idő juthat naponta a közmédiában az országos listát állító pártoknak

Részletesebben

A határvonalak meghúzásának fontossága. Antiszemita jelenségek Magyarországon 1998 és 2006 között. Csőke Zoltán

A határvonalak meghúzásának fontossága. Antiszemita jelenségek Magyarországon 1998 és 2006 között. Csőke Zoltán A határvonalak meghúzásának fontossága Antiszemita jelenségek Magyarországon 1998 és 2006 között I. Rész Csőke Zoltán Bevezetés Az antiszemita gondolkodásmód a 19. század utolsó harmadában jelent meg Magyarországon.

Részletesebben

VI. (XXII.) ÉVFOLYAM, 28. SZÁM 2011. JÚLIUS 23. 200 forint. Az állam pénzén hízik a

VI. (XXII.) ÉVFOLYAM, 28. SZÁM 2011. JÚLIUS 23. 200 forint. Az állam pénzén hízik a 2011. JÚLIUS 23. MUNKÁSPÁRT 2011. JÚLIUS 23. 1 200 forint Az állam pénzén hízik a McDonald s 2011. JÚLIUS 23. 2 MUNKÁSPÁRT balszemmel Thürmer Gyula Mi a bal szemünkkel nézünk a világra. Így sok mindent

Részletesebben

Mesterházy Attila beszéde 2014. január 25. Papp László Budapest Sportaréna

Mesterházy Attila beszéde 2014. január 25. Papp László Budapest Sportaréna 1 Mesterházy Attila beszéde 2014. január 25. Papp László Budapest Sportaréna Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Orbánnak mennie kell! Ebben a három szóban tudom összefoglalni azt, hogy mit is kellene mondani

Részletesebben

/ Esztergom / Régió Demokratikus ABC / Blogfigyelő / Kultúra. Mikulás II. ÉVFOLYAM 20. SZÁM / 2012. DECEMBER 4. / ELEKTRONIKUS KIADÁS

/ Esztergom / Régió Demokratikus ABC / Blogfigyelő / Kultúra. Mikulás II. ÉVFOLYAM 20. SZÁM / 2012. DECEMBER 4. / ELEKTRONIKUS KIADÁS CIVILHETES Jegyzet / Esztergom / Régió Demokratikus ABC / Blogfigyelő / Kultúra Mikulás II. ÉVFOLYAM 20. SZÁM / 2012. DECEMBER 4. / ELEKTRONIKUS KIADÁS y A ZENÉSZKLUB BEMUTATJA Jegyárak helyszínen 1.200

Részletesebben

Tiszavasváriban HAZAI PÁLYA. Elsöprő jobbikos győzelem. 764 milliárdos megszorítás. Sztárinterjú Frenreisz Károllyal 12.

Tiszavasváriban HAZAI PÁLYA. Elsöprő jobbikos győzelem. 764 milliárdos megszorítás. Sztárinterjú Frenreisz Károllyal 12. II. évfolyam, 2. szám, 2012. április-május Kajakra külföldre mennek Douchev-Janics Natasa, Sarudi Alíz, Benedek Dalma és még sorolhatnánk azokat a kajakosainkat vagy kenusainkat, akik különböző okok miatt

Részletesebben

balközép Politikai évadnyitót tartott az MSZP Folyamatosan úszunk szemben az árral beszélgetés Ujhelyi István alelnökkel

balközép Politikai évadnyitót tartott az MSZP Folyamatosan úszunk szemben az árral beszélgetés Ujhelyi István alelnökkel Folyamatosan úszunk szemben az árral beszélgetés Ujhelyi István alelnökkel Őszi ülésszak biztonságban vannak-e a képviselők? Politikai évadnyitót tartott az MSZP Magyar Szocialista Párt Országgyűlési Képviselőcsoport

Részletesebben

ez nullszaldót jelent, ami négy év alatt milliárdos megtakarítást eredményezhet.

ez nullszaldót jelent, ami négy év alatt milliárdos megtakarítást eredményezhet. A TARTALOMBÓL Az MTV-nek kell a Nap-kelte......... 2 Újra itt van a nagy csapat............. 2 A szocialisták Friderikuszt választották.. 3 A párt üzente...................... 5 A mór megtette kötelességét..........

Részletesebben

Két állami rezsiszolgáltatót hozhat létre a kormány http://nol.hu/belfold/ket-allami-rezsiszolgaltatot-hozhat-letre-a-kormany-1486981

Két állami rezsiszolgáltatót hozhat létre a kormány http://nol.hu/belfold/ket-allami-rezsiszolgaltatot-hozhat-letre-a-kormany-1486981 Két állami rezsiszolgáltatót hozhat létre a kormány Két, közösségi tulajdonban lévő nonprofit rezsiszolgáltató cég jöhet létre, ezek struktúrája a jövő év elején körvonalazódhat - közölte a Fidesz parlamenti

Részletesebben

Fekete Könyv. Budapest tönkretétele!

Fekete Könyv. Budapest tönkretétele! Fekete Könyv Budapest tönkretétele! I. 1 Tartalom Kissé borús gondolatok Budapest Fekete Könyve elé... 3 Hazugságokkal megszerzett főváros... 5 Elszabadult Régi Bosszúvágy... 8 Sikeres, sajnálatraméltó

Részletesebben

Felhívás antifasiszta honfitársainkhoz

Felhívás antifasiszta honfitársainkhoz Tovább Évkönyv 2015 Felhívás antifasiszta honfitársainkhoz Munkánkhoz teremtsünk kellő anyagi forrásokat! Írok azért, s úgy élek e kerge világ közepén, mint ott az a tölgy él; tudja, kivágják, s rajta

Részletesebben

(Wekler Ferenc: Jövendõnkrõl elõadássorozat, Kossuth klub 1992)

(Wekler Ferenc: Jövendõnkrõl elõadássorozat, Kossuth klub 1992) Borbarátság pártérdekek felett......... 2 Polgármester akarok lenni!........... 3 Norvégia megint nemet mondana az EU-ra. 4 A legújabb cigány státusz-szimbólum... 5 Demszky álszent mea culpája..........

Részletesebben

HAZAI PÁLYA. JOBBIK: Dupla büntetést és vagyonelkobzást a politikusbűnözőknek!

HAZAI PÁLYA. JOBBIK: Dupla büntetést és vagyonelkobzást a politikusbűnözőknek! 9. Totális kudarc az elszámoltatás hiánya Négy év, három elszámoltatási biztos, a felelősségre vont nagy halak száma: nulla. Ez a Fidesz elszámoltatási mérlege. Sőt, mára odáig jutottunk, hogy az el nem

Részletesebben

Hagyod, hogy a pénzük döntsön? 200 forint

Hagyod, hogy a pénzük döntsön? 200 forint 2013. október 12. MUNKÁSPÁRT 2013. október 12. 1 200 forint Hagyod, hogy a pénzük döntsön? Alapvető élelmiszer ÁFA: 0%. Gazdagok vagyonadója: 40%. Többkulcsos SZJA? Igen! Alanyi jogon járó nyugdíj? Igen!

Részletesebben

Jogot vagy igazságot?

Jogot vagy igazságot? 2011. OKTÓBER 15. 2011. OKTÓBER 15. 1 200 forint Jogot vagy igazságot? A parlamenti képviselőket mi fizetjük. Törvényesen elvesznek, igazságosan pedig maguknak osztanak... 2011. OKTÓBER 15. 2 balszemmel

Részletesebben

TÉMÁINK NAPRÓL-NAPRA SAKK-MATT-PATT DÖNTÖTT AZ ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNY: NEM VONJUK VISSZA, MINDENNAPOS TESTNEVELÉS EZ AZ BRIT OKTATÁS A PEDAGÓGUSOK

TÉMÁINK NAPRÓL-NAPRA SAKK-MATT-PATT DÖNTÖTT AZ ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNY: NEM VONJUK VISSZA, MINDENNAPOS TESTNEVELÉS EZ AZ BRIT OKTATÁS A PEDAGÓGUSOK www.pdsz.hu 1085 Budapest, Somogyi Béla u. 20. ÉRDEKVÉDELEM JOGVÉDELEM FÜGGETLENSÉG SZOLIDARÍTÁS SZOLGÁLTATÁS NAPRÓL-NAPRA TÉMÁINK SAKK-MATT-PATT 3. OLDAL EZ AZ 5-9. oldal DÖNTÖTT AZ ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNY:

Részletesebben

Mesterházy Attila és Martin Schulz a Pilvax közben tartott ünnepi rendezvényen

Mesterházy Attila és Martin Schulz a Pilvax közben tartott ünnepi rendezvényen I. évfolyam 2. szám, 2011. március Diktátumokat kényszerítenek az országra Alkotmányos puccs zajlik hazánkban Mesterházy Attila szerint alkotmányos puccs zajlik Magyarországon, amelyet csak közös erővel,

Részletesebben

Értékteremtõk elismerése

Értékteremtõk elismerése CIII. évfolyam, 33. szám VÁROS AZ ALFÖLD SZÍVÉBEN POLGÁRI HETILAP Ára: 158 Ft Elõfizetõknek 130 Ft Beszédes fotók Bahget Iskander ma már nemcsak Kecskeméten, hanem országosan, sõt nemzetközileg is elismert

Részletesebben

balközép Parlamenti húzás Kríziskassza Az eltűnt milliárdok városa 2009/június Mesterházy Attila kiugratta a Fideszt a bokorból...

balközép Parlamenti húzás Kríziskassza Az eltűnt milliárdok városa 2009/június Mesterházy Attila kiugratta a Fideszt a bokorból... XVI. évfolyam 4. szám Magyar Szocialista Párt és Országgyűlési Képviselőcsoportja www.mszp.hu balközép 2009/június Parlamenti húzás Mesterházy Attila kiugratta a Fideszt a bokorból... Kríziskassza Segítség

Részletesebben

200 forint V. (XXI.) ÉVFOLYAM, 42. SZÁM 2010. OKTÓBER 30. A nyugdíj nem játék! Az MSZP a bankoknak adta, a Fidesz magának kéri a nyugdíjakat

200 forint V. (XXI.) ÉVFOLYAM, 42. SZÁM 2010. OKTÓBER 30. A nyugdíj nem játék! Az MSZP a bankoknak adta, a Fidesz magának kéri a nyugdíjakat 200 forint MUNKÁSPÁRT 1 A nyugdíj nem játék! Az MSZP a bankoknak adta, a Fidesz magának kéri a nyugdíjakat 2 BALSZEMMEL balszemmel Thürmer Gyula Mi a bal szemünkkel nézünk a világra. Így sok mindent észreveszünk,

Részletesebben