AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT"

Átírás

1 AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT 2017 NEM CSAK HORGÁSZOKNAK!!! Szenvedély, Kaland, Halak Balaton Fishing Kft.

2 AJÁNDÉKKÁRTYA családodnak, barátodnak, főnöködnek, baráti társaságnak, születésnapra, karácsonyra, esküvőre, évfordulókra. Az ajándékkártya értéke Ft-tól indul, és Te határozod meg, hogy mire költöd.

3 01 JOLLY JOKER FISHING CARD értéke: Ft Ajándékozz szabad felhasználású ajándékkártyát! A kártya értékét magad határozhatod meg, a megajándékozott pedig szabadon válthatja be azt programjainkra.

4 02 SÜSSÜNK HALAT A SZABADBAN! MESTERKURZUS értéke: Ft Azoknak, akik a Balaton csodálatos látványában gyönyörködve, szeretnék elsajátítani a grillezés műhelytitkait. Egynapos szakmai program, amelyen egy mesterszakács mutatja be: az ételek előkészítésének módozatait a füstölési praktikákat a füstölőket, a fűszereket, a füstöket a recepteket a gyakorlatban a hal-, szárnyas- és sajtfüstölést Érkezés a vízparti bázisra: reggel 9.00 Elméleti és gyakorlati oktatás: 9: Ebéd: Ebédünk az általunk megfőzött halászlé valamint a füstölt húsok, sajtok és halak. Helyi borok kóstolása. Ebéd után kötetlen beszélgetés és közös horgászat a partról. Lehetőség van egy kellemes hétvége eltöltésére is pároddal, családoddal a vendégházunkban. Barátsággal ajánljuk főzős programjainkat mindazoknak, akik szeretnek a szabadban sütni-főzni és szívesen sajátítanának el egy két mesterfogást. A vidámságot, a füst és grill illatát, a jó borokat kedvelők garantáltan feledhetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak. A szakmai nap oklevél átadásával zárul.

5 03 LÉGY A LEGJOBB PONTYHORGÁSZ! értéke: Ft Egynapos szakmai kurzus, amelynek során versenyeken edzett pontyhorgászoktól tanulhatsz. Tanulj profiktól, hogy holnap már te is profibb légy! Érkezés reggel 9:00 Elméleti oktatás 9:30 12:00 Ebéd Gyakorlati oktatás 13:30-17:30 Mindazon horgász barátunknak ajánljuk, akik kíváncsiak az apró műhely titkokra amelyek sikeresebbé teszi Őket, horgászataik során. A szakmai nap oklevél átadásával zárul.

6 04 BULIHORGÁSZAT HAJÓRÓL értéke: Ft/főtől Olyan baráti társaságoknak ajánljuk, amelyek férfitagjai szívesen horgásznának, miközben párjuk önfeledten barnul a napon. Ebédünk az általunk megfőzött halászlé valamint a füstölt húsok, sajtok és halak. Helyi borok kóstolása. Ebéd után kötetlen beszélgetés és közös horgászat a partról. Lehetőség van egy kellemes hétvége eltöltésére is pároddal, családoddal a vendégházunkban. Barátsággal ajánljuk főzős programjainkat mindazoknak, akik szeretnek a szabadban sütni-főzni és szívesen sajátítanának el egy két mesterfogást. A vidámságot, a füst és grill illatát, a jó borokat kedvelők garantáltan feledhetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak.

7 05 FEEDER HORGÁSZAT TITKAI értéke: Ft Egynapos szakmai program, amelyen versenyeken edzett horgászoktól tanulhatsz. Érkezés reggel 9:00 Elméleti oktatás 9:30 12:00 Ebéd Gyakorlati oktatás 13:30-17:30 Ajánlom mindazoknak, akik többet szeretnének tudni arról, mikor és milyen csali, etetőanyag a nyerő, vagy hogyan alakítsuk a szerelékünket a jobb fogás érdekében. A szakmai nap oklevél átadásával zárul.

8 06 FÜSTÖLJÜNK HALAT, HÚSOKAT, SAJTOT A SZABADBAN! MESTERKURZUS értéke: Ft Bor, mámor, Balaton egy gasztronómia körutazás amelynek keretében, feledhetetlen élménnyé varázsoljuk a füstölés tudományát. Egynapos szakmai program, amelyen egy mesterszakács mutatja be: az ételek előkészítésének módozatait a füstölési praktikákat a füstölőket, a fűszereket, a füstöket a recepteket a gyakorlatban a hal-, szárnyas- és sajtfüstölést Érkezés reggel 9:00 a vízparti bázisra. Elméleti és gyakorlati oktatás 9:30 12:30. Ebéd 13:00. Ebédünk az általunk megfőzött halászlé és sült hal valamint helyi borok kóstolása. Ebéd utána kötetlen beszélgetés és közös horgászat a partról. Lehetőség van egy kellemes hétvége eltöltésére is pároddal, családoddal a vendégházunkban. A szakmai nap oklevél átadásával zárul.

9 07 A HALRADAR HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN értéke: Ft Egynapos szakmai program, amelyen tapasztalt vezetők segítenek megismerni a halradarok gyakorlati működését. Érkezés reggel 9:00 Elméleti oktatás 9:30 10:30 Gyakorlati oktatás 11:30-14:30 Kései ebéd és szakmai beszélgetés. 15:00 Helyszín: Balaton vagy Tiszató A szakmai nap oklevél átadásával zárul.

10 08 BULIHORGÁSZAT A PARTRÓL értéke: Ft/főtől 4-10 fős baráti társaságoknak ajánljuk, akik szeretnének együtt tölteni egy gondtalan, vidám hangulatú napot, amelynek során akár halakat is foghatnak. A csapatnak mindennemű horgászfelszerelést és fejenként 1 palack finom balatoni bort is biztosítunk. A fogadónk előtti partszakaszon piknikelhettek, horgászhattok, miközben szakácsunk - függetlenül a ti horgászszerencsétektől - egy fantasztikusan finom halászlét főz nektek. Az alapprogram 4 főre érvényes, de a létszám, igény szerint, bármeddig bővíthető.

11 09 RABLÓHALAS HORGÁSZAT A BALATONON értéke: Ft Egynapos szakmai program, amelyen helyi tapasztalt horgászoktól és profi pergető horgászoktól tanulhatsz. Érkezés reggel 09:00 Elméleti és gyakorlati oktatás a vízen Étkezés a hajón Gumi-twister-wobler-élőcsali? Este vagy napközben? Lassan vagy gyorsan vontassam? Mindenre választ kapsz tőlünk. A szakmai nap oklevél átadásával zárul.

12 10 ONE DAY FISHING TOUR értéke: Ft Félnapos horgászat a Balatonon, bőséges étkezéssel, képzett horgászvezetővel. Érkezés reggel 9:00, engedélyváltás, kihajózás, horgászat, érkezés a kikötőbe 14:00-15:00 Botot, csalit biztosítunk, az engedélyt kérésedre szintén intézzük. Az engedély plusz költséggel jár.

13 11 HORGÁSZTÚRÁINK AJÁNDÉKKÉNT Grand Fishing Tour: 6 napos, csapatos, hajós horgásztúra Ft Short Fishing Tour: 3 napos, csapatos, hajós horgásztúra Ft Long Weekend Fishing Tour: 3 napos hajós horgásztúra Ft Carp Grand Tour: 7 napos csapatos horgásztúra Ft Adventure Tour: 7 napos csónakos horgásztúra Ft Ezeket a kártyákat egyedileg készítjük.

14 FONTOS TUDNIVALÓK! Horgászkurzusnál: a horgászengedélyt mi intézzük, de az minden esetben plusz költség tudunk alapfelszerelést biztosítani, előzetes egyeztetést követően hajós program esetén a hajót, a kapitányt, az üzemanyagot, a hideg étkezést, a szakmailag felkészült, helyismerettel rendelkező oktatót biztosítjuk. Főzős programjainknál: minden főzéshez szükséges felszerelést és alapanyagot biztosítunk elismert mesterszakács vezényli a kurzust ízkavalkád, közös sütés - főztjeinket elfogyasztjuk Buli programoknál: személyenként egy palack bort és egy ízletes halebédet kínálunk igény szerint horgászfelszerelést biztosítunk Programjaink, kurzusaink helyszíne a közvetlen vízparti balatonszemesi vendégházunk. Kérésre egyedi árakat és csomagokat is tudunk ajánlani. Oktatóink nevét a végleges időpontok kialakulását követően publikáljuk. Programjaink elérhetőek a Feldobox kínálatából is. Rossz idő esetén fedett helyszínt biztosítunk. A részvételi szándék módosítását csak két héttel a program előtt tudjuk elfogadni. Ennek elmulasztása esetén a pótlásra nem tudunk időpontot biztosítani. A programváltoztatás jogát fenntartjuk, a tematikus napok létszáma minimum 8 maximum 12 fő. Áraink az Áfát tartalmazzák.

15 Mobil: Web: Balaton Fishing Kft.

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT 2017 NEM CSAK HORGÁSZOKNAK!!! Szenvedély, Kaland, Halak Balaton Fishing Kft. AJÁNDÉKKÁRTYA családodnak, barátodnak, főnöködnek, baráti társaságnak, születésnapra, karácsonyra, esküvőre,

Részletesebben

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT 2017 NEM CSAK HORGÁSZOKNAK!!! Szenvedély, Kaland, Halak Balaton Fishing Kft. AJÁNDÉKKÁRTYA családodnak, barátodnak, főnöködnek, baráti társaságnak, születésnapra, karácsonyra, esküvőre,

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port IDŐPONT: 2019. 09. 13-14. HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2019. szeptember 13-14. Kenese Marina-Port, Balatonkenese,

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET 2007 1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Helyszín: Vaskeresztesi Pinka holtág és a horvátlövői Pinka

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke HORGÁSZEGYESÜLETEK VELENCEI-TAVI és DUNAMENTI SZÖVETSÉGE Pákozd, Budai út 72. Nyt. Szám: /2016 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás Tisztelt Sporttársunk! A Horgászegyesületek Velencei-tavi

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

0,75 bistro 1051 Budapest, Szent István tér 6. a Bazilikánál

0,75 bistro 1051 Budapest, Szent István tér 6. a Bazilikánál 1051 Budapest, Szent István tér 6. a Bazilikánál +36 70 370 74 74 Történetünk A Budáról már jól ismert Palack borbár vezetői és tulajdonosai álmodtak egy nagyot és nullhetvenöt néven megalkották a Palack

Részletesebben

KARÁCSONYI AJÁNLAT 2010

KARÁCSONYI AJÁNLAT 2010 2010 KARÁCSONYI AJÁNLAT 2010 A közelgõ karácsony alkalmából engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljuk a Balaton Borgaléria ünnepi borkínálatát. Kérjük, tekintse meg összeállításunkat és válassza ki

Részletesebben

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban Az íz igazán számít! Egyre gyakrabban kerülnek zöldségek az asztalunkra. Fontos is, hogy a mindennapi étrendünk zöldségféléket tartalmazzon, hiszen így tarthatjuk fenn testi és lelki egészségünket. Az

Részletesebben

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a Magyarországon elérhető legjobb téli vezetéstechnikai tréning. Ugyanis nem mesterséges műgyanta

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét.

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét. Émile Ha igazán csodálatos és új helyszínnel szeretné meglepni rokonait, szeretteit, üzleti partnereit, örömmel javasoljuk Émile-t, Buda új kulináris törzshelyét. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik

Részletesebben

Tisztelt (leendő) partnerünk!

Tisztelt (leendő) partnerünk! Tisztelt (leendő) partnerünk! Engedje meg, hogy a következő néhány sorban felhívjuk figyelmét egy általunk kínált lehetőségre, amely bizonyára felkelti érdeklődését. Kéréseivel, kérdéseivel kapcsolatban

Részletesebben

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró Olaszország Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró A csizma alakú ország a kultúra és a művészetek bölcsőjének

Részletesebben

A család kedvencei. Receptjeim hétköznapokra és ünnepekre

A család kedvencei. Receptjeim hétköznapokra és ünnepekre A család kedvencei Receptjeim hétköznapokra és ünnepekre A család kedvencei Receptjeim hétköznapokra és ünnepekre RACHEL ALLEN Ezt a könyvet férjemnek, Isaac-nak ajánlom akinek szere tete, támogatása

Részletesebben

A balatoni horgászturizmus fejlődése a közelmúltban és jövőbeni lehetőségei

A balatoni horgászturizmus fejlődése a közelmúltban és jövőbeni lehetőségei A balatoni horgászturizmus fejlődése a közelmúltban és jövőbeni lehetőségei Nagy Gábor horgászati ágazatvezető 2017.04.07. Siófok Kit tekintünk horgászturistának a Balatonnál? Mi a horgászturizmus? Aki

Részletesebben

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig Ambrózia Étterem és Panzió*** H 3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. Tel/fax: 48/310-883, 30/830-40-25 E-mail:info@ambroziapanzio.hu Web: www.ambroziapanzio.hu Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége H V D SZ 8 0 0 0 S z é k e s f e h é r v á r S z é c h e n y i u. 4. Nyt. Szám: 15/2014 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás

Részletesebben

Á R L I S T A. 1.030,00 Bizonyítvány. OWD-JUNIOR (Nyílt vizi búvár)

Á R L I S T A. 1.030,00 Bizonyítvány. OWD-JUNIOR (Nyílt vizi búvár) VOLOSKO SUB d.o.o., Brajdica 1,51410 Opatija, Croatia; Á R L I S T A MERÜLŐ TANFolyamok (NEMZETKÖZI SSI- BÚVÁRISKOLÁK) COURSE TITLE COURSE DESCRIPTION PRÓBA- MERÜLÉS Elméleti és gyakorlati órák, alapfokú

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT. Emlékszel még a Tüskevárra?

ÁRAJÁNLAT. Emlékszel még a Tüskevárra? ÁRAJÁNLAT Emlékszel még a Tüskevárra? Ahol Tutajos és Bütyök a nyári szünetben az öreg Matula bácsi mellett megtanulják, mit jelent a berekbéli élet, és ettől örökre megváltozik az életük! A Szécsény melletti

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

I. Carpmania Bojlis Kupa

I. Carpmania Bojlis Kupa I. Carpmania Bojlis Kupa ahol a méret a lényeg Helye: Ideje: Díja: Lőrintei Nagy -Tó 2011. szeptember 05. 13 00 szeptember 10. 08 00 (115 óra) 99.000,- Ft, (49.500,- Ft/Fő) Felhívjuk a figyelmet, hogy

Részletesebben

Ajánlat. Az új közbeszerzési törvény várható rendelkezései:

Ajánlat. Az új közbeszerzési törvény várható rendelkezései: Ajánlat Közbeszerzési interaktív előadás Az új közbeszerzési törvény várható rendelkezései: Az új törvény szerkezete, szabályozása, az eljárási fajtákat és az eljárási rendeket érintő változások. Levelezési

Részletesebben

A FŐHESZ évi versenyei és versenysport támogatási koncepciója

A FŐHESZ évi versenyei és versenysport támogatási koncepciója A FŐHESZ 2018. évi versenyei és versenysport támogatási koncepciója I. Válogatási és támogatási koncepció a finomszerelékes úszós szakág esetén OHCSB csapatválogató verseny: Saját rendezésű csapat/egyéni

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

I. Szitás Róbert 18.000 gr,

I. Szitás Róbert 18.000 gr, Általános iskolás horgászaink részt vettek május 11-én az általános iskolák közötti horgászversenyen, amit a szegedi Herman Ottó HE. rendezett. A résztvevő csapat tagjai: Cseh Dániel, Csuhaj András 6.osztály,

Részletesebben

THE NYÁRI KALANDTÁBOR

THE NYÁRI KALANDTÁBOR THE NYÁRI KALANDTÁBOR Tudás-Buli-Kaland-Szórakozás 2010 A táborról röviden A nyár a kikapcsolódás és az új élmények időszaka. A THE program abszolút újdonsággal jelentkezik: természettudományos alapokra

Részletesebben

Napvirág hírlevél 2013

Napvirág hírlevél 2013 Napvirág hírlevél 2013 FEBRUÁR Kedves Barátunk! Szólj, gondolj, tégy jót s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád. (Vörösmarty Mihály) Igazi komoly téli napokat, heteket

Részletesebben

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek!

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek! BEMUTATKOZUNK A Mercado Card egy saját klubkártya rendszeren alapuló kedvezményes szolgáltatás csomagot biztosít ügyfelei számára. Mostantól elég egy kártyát megvásárolnia ahhoz, hogy egyszerre többféle

Részletesebben

A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával. Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség

A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával. Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség 5 000 17 000 35 000 52 000 58 000 93 000 133 000 240 000 298 000 320

Részletesebben

f Balatoni Programok

f Balatoni Programok Balatoni Programok Szolgáltatásaink: - Hajókirándulások - Csapatépítések - Vitorlázás - Speed boat transfer - Magán rendezvények - Szárazföldi transzfer Eszközeink: - 40-70 fős vitorlások - 15 fős speed

Részletesebben

Meghatározott összegért korlátlanul fogyaszthat, több mint 100 féle ételből és italból!

Meghatározott összegért korlátlanul fogyaszthat, több mint 100 féle ételből és italból! 10-50 % Trófea Grill Étterem Zugló Az étterem, ami már a századfordulón is fogadta a budapesti polgárokat, most különleges szolgáltatásokkal várja Önöket! Varázslatos svédasztalt állítottunk fel, amelyről:

Részletesebben

Gundel Károly. Kedves Vendégünk!

Gundel Károly. Kedves Vendégünk! Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett

Részletesebben

V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3.

V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3. V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3. Hajdúböszörményben megrendezésre kerül a Bezermeni Vigasságok gasztronómiai főzőverseny, melyet a Hajdúböszörményi

Részletesebben

VIDÁM ISKOLAKEZDÉS augusztus 08. szeptember 04.

VIDÁM ISKOLAKEZDÉS augusztus 08. szeptember 04. VIDÁM ISKOLAKEZDÉS 2016. augusztus 08. szeptember 04. Vendéglátóknak ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Tripla Klikk 350 ml 2 Új szín 1 40 000 Ft-os Parti Tripla Klikk 550 ml + 800 ml Vendéglátói ajánlat 40 000 Ft-os

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

Beszámoló a MÁV VSC Vasutas Horgász Szakosztály 2015. évi munkájáról

Beszámoló a MÁV VSC Vasutas Horgász Szakosztály 2015. évi munkájáról Beszámoló a MÁV VSC Vasutas Horgász Szakosztály 2015. évi munkájáról 2015. évben is a megalakulásunkkor megfogalmazott célokat figyelembe véve szerveztük meg tevékenységünket. Fő célunkat, a horgászat,

Részletesebben

Egészséges-étkezés szakkör

Egészséges-étkezés szakkör Egészséges-étkezés szakkör Egy olyan szakkör megszervezését szeretném bemutatni ami, az egészséges életmód egy szegmensével foglakozik, az egészséges táplálkozással. Az egészséges életmód, és az egészség

Részletesebben

ÜNNEPI HANGULAT

ÜNNEPI HANGULAT ÜNNEPI HANGULAT 2016. 11. 28. 2017. 01. 01. Vendéglátóknak Új szín ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Kelesztő Tál 600 ml 40 000 Ft-os Parti Kelesztő Tál 4,5 L VENDÉGLÁTÓI AJÁNLAT 40 000 Ft-os Parti felett a 14 L-es

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017/2018

Esküvői ajánlat 2017/2018 Esküvői ajánlat 2017/2018 A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a

Részletesebben

KONYHA

KONYHA KREATÍV KONYHA 2016. 09. 05. 10. 02. Vendéglátóknak * ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK 1 Allegra Desszertes Kehely 275 ml 1. 40 000 Ft-os Parti 1. Allegra Tál 1,5 L * 40 000 Ft-os Parti felett a Allegra Desszertes

Részletesebben

TÜSKEVÁR PIHENŐHÁZ GYOMAENDRŐD

TÜSKEVÁR PIHENŐHÁZ GYOMAENDRŐD TÜSKEVÁR PIHENŐHÁZ GYOMAENDRŐD Hétszínvirág-Tüskevár Szolgáltató Nonprofit BT. 5502 Gyomaendrőd, Fő út 67. Telefon:: 70/940-1619 e-mail: hetszinviragtuskevar@upcmail.hu www.hetszinviragbt.webnode.hu Gyomaendrőd

Részletesebben

Barkácsplaza webáruház online megoldások otthonra! www.barkacsplaza.com

Barkácsplaza webáruház online megoldások otthonra! www.barkacsplaza.com Bambuszrolók készítése egyedi igények alapján. Egyedi méretben készített bambuszrolóinkat ajánljuk mindazok figyelmébe, akik a kész méretű bambusz rolók között nem találtak igényeiknek megfelelőt anyagban,

Részletesebben

Beszámoló a horvátországi cseregyakorlatról

Beszámoló a horvátországi cseregyakorlatról Ország: Horvátország Fogadó intézmény: Klinički Bolnički Centar Rijeka (KBC Rijeka) Város: Rijeka Osztály: Plasztikai sebészet Beszámoló a horvátországi cseregyakorlatról A Debreceni Orvostanhallgatók

Részletesebben

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS a Danubius szállodákban 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu Online foglalóknak 5 000 Ft-os kedvezménykupon a Danubius szállodákban! Indián nyár a Balatonnál

Részletesebben

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Felhívás I. Böszörményi Ízek Fesztiválja 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Hajdúböszörményben megrendezésre kerül az I. Böszörményi Ízek Fesztiválja, a Hajdú 400 Hagyományőrző, Kertészeti és

Részletesebben

A Balatoni Hajózási Zrt. általános szerződési feltételei (ÁSZF) a kikötőhely bérleti, tárolási, daruzási és egyéb szolgáltatásokra

A Balatoni Hajózási Zrt. általános szerződési feltételei (ÁSZF) a kikötőhely bérleti, tárolási, daruzási és egyéb szolgáltatásokra A Balatoni Hajózási Zrt. általános szerződési feltételei (ÁSZF) a kikötőhely bérleti, tárolási, daruzási és egyéb szolgáltatásokra I. Kikötőhely-bérletre vonatkozó rendelkezések 1. A Balatoni Hajózási

Részletesebben

Fotó és művészetterápiás tábor

Fotó és művészetterápiás tábor Fotó és művészetterápiás tábor Második alkalommal rendeztük meg Fotó és művészetterápiás kurzusunk lezáró eseményét egy hetes táborozás formájában. A hét elején hétfőtől szerdáig a felnőtt résztvevőkkel,

Részletesebben

Esküvői megrendelés

Esküvői megrendelés Esküvői megrendelés 2018... Ezen megrendelés létrejött a mai napon egyrészről Név:. Cím: Telefonszám:. E-mail-cím:.. mint megbízó, másrészről a Casa Dinapoli Kft. Felsőzsolca, Balázs János - ügyvezető,

Részletesebben

CASA PIADINA - OLASZ LEPÉNYHÁZ 1025 Budapest, Szépvölgyi út 60.

CASA PIADINA - OLASZ LEPÉNYHÁZ 1025 Budapest, Szépvölgyi út 60. CASA PIADINA - OLASZ LEPÉNYHÁZ 1025 Budapest, Szépvölgyi út 60. Telefon: 06 (30) 680 0274 www.casapiadina.hu info@casapiadina.hu CASA PIADINA / OLASZ LEPÉNYHÁZ céges ügyfeleinek kínálja tárgyalásokra,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület február 21-i nyilvános ülésére. Nemzetközi Pontyfogó Kupa (IBCC) megtartása a strandok területein

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület február 21-i nyilvános ülésére. Nemzetközi Pontyfogó Kupa (IBCC) megtartása a strandok területein 4. NAPIREND Ügyiratszám: BSZ/ /2019. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2019. február 21-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Nemzetközi Pontyfogó Kupa (IBCC) megtartása

Részletesebben

MAGYAR NAP a Varsói Egyetemen

MAGYAR NAP a Varsói Egyetemen Barátka Agnieszka PhD hallgató, Varsói Tudományegyetem, Magyar Tanszék MAGYAR NAP a Varsói Egyetemen 2017. május 26-án megrendezésre került a Varsói Tudományegyetem Magyar Tanszékének és a Varsói Magyar

Részletesebben

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás:

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás: 1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj 8.167 Ft/fő/éj-től* Mit szólna, ha egy varázsütésre mindenhol akár 2010-es árakon vásárolhatna. Nálunk 09.19 és 12.23 között kedvező csomagajánlatainkkal

Részletesebben

neil perry enni Earl Carter fotográfiáival és Sue Fairlie-Cuninghame food-styling irányításával

neil perry enni Earl Carter fotográfiáival és Sue Fairlie-Cuninghame food-styling irányításával enni JÓLlenni neil perry enni JÓLlenni Earl Carter fotográfiáival és Sue Fairlie-Cuninghame food-styling irányításával Ezt a könyvet az én csodálatos Josephine lányomnak ajánlom. Tudom, hogy egyszer megszereted

Részletesebben

Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL. Kedves Meghívott!

Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL. Kedves Meghívott! Kedves Meghívott! Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL Az önkéntes majálisra csapatok nevezését várjuk. A csapatok képviselhetik településüket, települési önkéntes szervezetüket, települési polgárőr

Részletesebben

A céges programok új dimenziója

A céges programok új dimenziója Referenciák A céges programok új dimenziója Exkluzív kreatív extrém Különleges programot szeretne ügyfeleinek, üzleti partnereinek, munkatársainak? Nincs ideje, ötlete, szakembere és tapasztalata? Értékteremtő

Részletesebben

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek Részletek Időpont: 2015. szeptember 9 12. (szerda-szombat) Helyszín: Horvátország, indulás Primostenből Útvonal: Primošten Šolta Palmižana Primošten Utazás: Egyénileg (Budapesttől kb. 7-7,5 óra) Szállás:

Részletesebben

IX. BALZER SHIRASU - MACONKA PERGETİ KUPA Maconkai kvalifikációs fordulók Versenykiírás

IX. BALZER SHIRASU - MACONKA PERGETİ KUPA Maconkai kvalifikációs fordulók Versenykiírás IX. BALZER SHIRASU - MACONKA PERGETİ KUPA Maconkai kvalifikációs fordulók Versenykiírás Verseny jellege: Nyílt, csónakos, kétfıs csapatverseny Verseny idıpontja: 2010-11-6. Szombat 2010-11-7. Vasárnap

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

VI. Atlantic Motors Teljesítmény Túra/Verseny 2011.10.01.

VI. Atlantic Motors Teljesítmény Túra/Verseny 2011.10.01. VI. Atlantic Motors Teljesítmény Túra/Verseny 2011.10.01. Helyszín: Esztergom és környéke Versenytáv: 127,6 Km Össztáv Budapestről oda és vissza: 250 km Szervezők: Greg, cadillaclaselle.hu Buickbandi,

Részletesebben

XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY

XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY BÁTONYTERENYE - MACONKA, 2016. július 8. VERSENYKIÍRÁS XV. Országos Rendőr és IX. Rendészeti Meghívásos Horgászverseny (Nógrád megyei társszervek

Részletesebben

Csapatépítõ programok 2016. november 2-tõl

Csapatépítõ programok 2016. november 2-tõl Csapatépítõ programok 2016. november 2-tõl (Minimum 10 fõ esetén) Azonnali ajánlatkérés csapatépítésre, céges rendezvényre itt! Az Oxygen Adrenalin Park kitûnõ választás szabadtéri céges rendezvényeinek

Részletesebben

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna:

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna: Férfi kispályás labdarúgó torna: Pályák: Csapatok: Lebonyolítás: Füves szabadtéri pályák. Nevezhető létszám csapatonként 10 fő (játszik 5+1 fő). A résztvevő csapatok számától függően minden csapat legalább

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

Kedves házasulandó pár!

Kedves házasulandó pár! Kedves házasulandó pár! Köszönjük, hogy életük egyik legfontosabb döntése előtt mint lehetséges helyszínként érdeklődnek Éttermünk iránt. Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket, és mi lehetünk azok,

Részletesebben

KARÁCSONYI. Ráhangolódás. 2015. november 2 29. (45-48. hetek)

KARÁCSONYI. Ráhangolódás. 2015. november 2 29. (45-48. hetek) KARÁCSONYI Ráhangolódás 2015. november 2 29. (45-48. hetek) Vendéglátóknak 45-48. hetek ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Tuppercsúcs 40 000 Ft-os Parti Duplafalú Kelesztő 1,5 L Vendéglátói ajánlat 40 000 Ft-os Parti

Részletesebben

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka Helyi értékek - vonzerőleltár Kulturális hagyaték Természetvédelmi értékek Turisztikai

Részletesebben

t flotta hajózási társaság

t flotta hajózási társaság t flotta hajózási társaság info@tflotta.hu +36 30 542 4547 bemutatkozó Az elmúlt 16 évben cégünk a Balatoni hajózás meghatározó szereplőjévé vált. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően mára a térség legnagyobb

Részletesebben

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel.

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. GERBEAUD CUKRÁSZDA A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok peregnek, de a Gerbeaud édes szigete

Részletesebben

Vitorlázás a Seychelles szigeteken a S.Y. Sea Start és a S.Y. Sea Bird vitorlásokon

Vitorlázás a Seychelles szigeteken a S.Y. Sea Start és a S.Y. Sea Bird vitorlásokon Vitorlázás a Seychelles szigeteken a S.Y. Sea Start és a S.Y. Sea Bird vitorlásokon Egy Seychelles-szigeti nyaralás összes fantasztikus élménye mindössze egy karnyújtásnyira Öntıl a Sea Star/Sea Bird vitorlásokon

Részletesebben

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink:

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink: Esküvői ajánlat A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a festői környezetben

Részletesebben

Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5.

Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5. Szakmai program: Nyári napközbeni ellátás tematika 2017. Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5. Időpont: 2017. június 26. augusztus 18. naponta 8.00

Részletesebben

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre kombinált jegyek Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre Egyetlen jegy, sok-sok közös élmény! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

Részletesebben

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy www.ceuco.com 1/5 HUNGARIKUMOK az európai gasztronómiai és borkultúrában PROGRAMOK nap időpont napirend Utazás a szállodákból Villányba. Pincelátogatás a borvidék Aurum díjas borászainak pincészeteiben,

Részletesebben

Szenvedély van. programod van. Fotó: Gémesi Jóka

Szenvedély van. programod van. Fotó: Gémesi Jóka Szenvedély van. programod van Fotó: Gémesi Jóka MIT NYÚJT A BUDAPEST BOAT SHOW? Szakmai találkozóhelyet a motoros hajópiac számára, és helyszínt, ahol a kiállítók bemutathatják termékeiket, szolgáltatásaikat

Részletesebben

Hasznos információk. A képzés során megismerkedünk az SVT lényegével, szellemi és spirituális hátterével, valamint megtanuljuk a technika használatát.

Hasznos információk. A képzés során megismerkedünk az SVT lényegével, szellemi és spirituális hátterével, valamint megtanuljuk a technika használatát. SVT Alaptanfolyam Június 3-4-n és 10-11-n. Hasznos információk Mi történik egy alaptanfolyamon? Az alaptanfolyam önmagában is komplett egész. Az alaptanfolyam elvégzése után azonnal! alapvető változásokat

Részletesebben

Az Esélyegyenlőségi klub 2014. év februári beszámolója

Az Esélyegyenlőségi klub 2014. év februári beszámolója Az Esélyegyenlőségi klub 2014. év februári beszámolója Február 03-án, az idősödő szervezet, testi változások, és az egészséges öregedés 30 pontja című olvasmányok megvitatására került sor a hallottak alapján.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ VITSPORT. Sárkányhajó Kupa 2016.

TÁJÉKOZTATÓ VITSPORT. Sárkányhajó Kupa 2016. TÁJÉKOZTATÓ VITSPORT Sárkányhajó Kupa 2016. Fadd-Dombori, 2016. szeptember 09-11. TÁJÉKOZTATÓ a VITSPORT Sárkányhajó Kupa 2016. évi találkozójáról A találkozó rendezője: ATOMERŐMŰ SPORTEGYESÜLET Levélcím:

Részletesebben

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! Iskolák csoportos bérletárai (10 fő felett) 4 alkalomra szóló

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! Iskolák csoportos bérletárai (10 fő felett) 4 alkalomra szóló Veszprémi Állatkert Árak (2016. július 1-től) Forrás: www.veszpremzoo.hu ÁRAK EGYÉNI FT/FŐ Gyermek (3-18 éves korig) Kisgyermek (3 éves kor alatt) Diák (18 éves kor felett) Felnőtt Támogatói jegy Regisztrációs

Részletesebben

AJÁNLAT. Nem feltétlen egyedül

AJÁNLAT. Nem feltétlen egyedül AJÁNLAT Nem feltétlen egyedül Ahol a nyári szünetben az öreg Matula bácsi mellett megtanulják, mit jelent a Natura 2000 berekbéli zöld élet és a megtapasztalt való világ- maradandó ajándék! A Szécsény

Részletesebben

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n Micsoda? Segway? Igen, a Segway egy csoda. A világ egyik legizgalmasabb közlekedési eszköze, egy olyan elektromos önjáró kétkerekű,

Részletesebben

EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY

EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY Vásárhelyi Pál Horgászegyesület EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY 2017 évi versenykiírás VERSENYKIÍRÁS 2017 1. A 2017. évi Egyesületi Horgászverseny megrendezési ideje: 2017.május 20. Helye : Domonyvölgy, Vásárhelyi

Részletesebben

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites Esküvő brossúra Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites ANNA GRAND HOTEL Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Részletesebben

Általános médiaajánlat

Általános médiaajánlat Az Indamedia csoport gasztromagazinja Általános médiaajánlat Érvényes: 2019. január 2-től visszavonásig. GASZTROTUDATOS IGÉNYES VENDÉGSZERETŐ 2 2 Só&Bors Az Indamedia csoport gasztromagazinja Étkezéssel

Részletesebben

Laptopkonyha.hu médiaajánlat

Laptopkonyha.hu médiaajánlat Laptopkonyha.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Laptopkonyha.hu bemutatkozás 3 Laptopkonyha.hu tartalmi elemei 4 A Laptopkonyha.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek!

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek! Feladatlap Szervezzetek egy kirándulást a megadott helyre! Állítsatok össze egy hétvégi programot! A megadott árak alapján számoljátok ki, hogy körülbelül mennyibe kerül a kirándulás? Indulási pont: Horváth

Részletesebben

A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA

A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA KÖZIGAZGATÁSI SZERVEK MUNKATÁRSAINAK KOMPETENCIAFEJLESZTÉSE ÁROP 2.2.23 Készítette: Szántó Krisztina, Erzsébet Szállodák, Táborok és Vendégházak Nonprofit

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41.  facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2017. január 01-től (július és

Részletesebben

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

Csapatépítõ programok 2014

Csapatépítõ programok 2014 Csapatépítõ programok 2014 (Minimum 10 fõ esetén) Azonnali ajánlatkérés csapatépítésre, céges rendezvényre itt! Az Oxygen Adrenalin Park kitûnõ választás szabadtéri céges rendezvényeinek (csapatépítés,

Részletesebben

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ CSAPAT NÉV: CSAPATKAPITÁNY NEVE: CSAPATKAPITÁNY ELÉRHETŐSÉGE: VASKERESZTES, 2010-03-21 FELADATOK I. Feladat: A helyszíni forduló a vaskeresztesi tanpályán

Részletesebben