J E G Y Z İ K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z İ K Ö N Y V"

Átírás

1 Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselıtestületének augusztus 12-én megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: polgármester Lengyel István Gyıriné Csendes Gyöngyi Németh Csaba Raff János Szakatics Alajos Szilasiné Bakonyi Ágnes Szőcs Mihály Varga Zoltán Kiss Csabáné jegyzıkönyvvezetı Sáhóné Violka Ildikó Köszöntötte a megjelenteket. Megállapította, hogy a képviselıtestület határozatképes. Megkérdezte Gyıriné Csendes Gyöngyi képviselıt, hogy a jegyzıkönyv hitelesítését vállalná-e? Gyıriné Csendes Gyöngyi Vállalja a jegyzıkönyv hitelesítését. Szavazásra bocsátotta Gyıriné Csendes Gyöngyi jegyzıkönyv hitelesítıként történı kijelölését. Nyúl Község Önkormányzatának Képviselıtestülete 9 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodással Gyıriné Csendes Gyöngyi képviselıt jelölte ki az egyik jegyzıkönyv hitelesítınek. Megkérdezte Varga Zoltán képviselıt, hogy vállalja-e a jegyzıkönyv hitelesítését? Varga Zoltán Vállalja a jegyzıkönyv hitelesítését. Szavazásra bocsátotta Varga Zoltán jegyzıkönyv hitelesítıként történı kijelölését. Nyúl Község Önkormányzatának Képviselıtestülete 9 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodással Varga Zoltán képviselıt jelölte ki a másik jegyzıkönyv hitelesítınek. Schmeidt Henrik A testületi ülésre szóló meghívót a testület tagjai megkapták. Javasolta, hogy a testület nyílt ülése napirendi pontjai közé vegye fel az Árpád utca és a Hefter bekötı szakasza javítására érkezett ajánlatok megtárgyalása, döntéshozatal címő napirendi pontot. Kérdezte, hogy van-e valakinek még napirendet módosító javaslata? Több napirendet módosító javaslat nem volt.

2 2 Szavazásra bocsátotta azt a javaslatot, amely szerint a testület a nyílt ülés napirendi pontjai közé 4. pontként vegye fel az Árpád utca és a Hefter bekötı szakasza javítására érkezett ajánlatok megtárgyalása, döntéshozatal címő napirendi pontot. nélkül, egyhangúlag elfogadta, hogy a testület a nyílt ülés napirendi pontjai közé 4. pontként vegye fel az Árpád utca és a Hefter bekötı szakasza javítására érkezett ajánlatok megtárgyalása, döntéshozatal címő napirendi pontot. Szavazásra bocsátotta a napirendi javaslatot az elfogadott módosítás figyelembevételével. nélkül, egyhangúlag az alábbi napirendet fogadta el: 1. Cinege, Berek vízmosás rendezése, Sárkánylyuk vízmosás rekonstrukciója tárgyú közbeszerzési eljárásra érkezett ajánlatok megtárgyalása, döntéshozatal. Elıadó: polgármester 2. Nyuszi bölcsıde létrehozása Nyúlon közbeszerzési ajánlattételi felhívás megtárgyalása, döntéshozatal. Elıadó: polgármester 3. Pilinszky János Általános Iskola 2010/2011-es tanév kezdésének megváltoztatása, döntéshozatal. Elıadó: Gyıriné Csendes Gyöngyi igazgató 4. Árpád utca és a Hefter bekötı szakasza javítására érkezett ajánlatok megtárgyalása, döntéshozatal. Elıadó: polgármester ZÁRT ÜLÉS 5. A Helyi Választási Bizottság tagjainak és a Szavazatszámláló Bizottságok tagjainak megválasztása. Elıadó: Sáhóné Violka Ildikó NAPIREND ELİTT Venesz László, a képviselıtestület Közbeszerzési Bizottságának külsıs tagja a mai napon írásban lemondott bizottsági tagságáról. Lemondását nem indokolta. A testületnek a lemondást tudomásul kell vennie. Kérdezte, hogy van-e valakinek kérdése, kíván-e valaki hozzászólni? Kérdés, hozzászólás nem volt. Szavazásra bocsátotta Venesz László Közbeszerzési Bizottsági tagságról történı lemondásának tudomásul vételét.

3 115/2010.(VIII.12.) önkormányzati határozata Tárgy: Venesz László lemondása Közbeszerzési Bizottság kültagságáról. 3 Nyúl Község Önkormányzatának Képviselıtestülete tudomásul vette Venesz László lemondását a Közbeszerzési Bizottság kültagságáról. Felelıs : polgármester Határidı: augusztus 13. Kérdezte, hogy napirend elıtt van-e valakinek még kérdése, kíván-e valaki szólni? Napirend elıtt több kérdés, hozzászólás nem volt. NAPIREND TÁRGYALÁSA 1. napirendi pontként a testület a Cinege, Berek vízmosás rendezése, Sárkánylyuk vízmosás rekonstrukciója tárgyú közbeszerzési eljárásra érkezett ajánlatok megtárgyalása, döntéshozatal címő napirendet tárgyalja. Önkormányzatunk ez év során sikerrel szerepelt a Regionális Operatív Program Belterületi vízrendezés kiírására megjelent pályázaton, ahol 161 millió Ft-os összköltségvetés mellett 137,5 millió Ft-ot nyert az önkormányzat. A munkák kivitelezésére közbeszerzési eljárás lett kiírva, melynek során 3 érvényes árajánlat érkezett. Az önkormányzat az összességében legelınyösebb ajánlat megszavazása mellett döntött. A közbeszerzési szabályok alapján felállított étékelési szempontrendszer, valamint az értékelési és pontozási számok alapján lett meghatározva a pályázatok bírálata. Fı tartalmi szempontok voltak: ár, határidı, garancia, kötbér. A közbeszerzési bizottság tárgyalta a napirendi pontot. Kérte a bizottság elnökét, ismertesse a bizottság álláspontját. A bizottság megállapította, hogy az egyik ajánlattevı rendkívül rövid határidıvel határozta meg a munka elvégzésének átfutási idejét. A bizottság meghallgatta a mőszaki szakember véleményét is, és az alapján a Közbeszerzési Bizottság 3 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag javasolja a testületnek, hogy Sárkánylyuk Konzorcium (1222 Budapest, Ferenc u. 14.) ajánlatát fogadja el. A bizottság ülésén elhangzott, hogy a vízelvezetést, mivel a végleges burkolat nem tud elkészülni a Szurdikon, meg kellene oldani, és erre különös figyelmet fordítsunk akár pótmunkaként, akár kiegészítı megbízásként. Tekintve, hogy meglehetısen speciális kivitelezési feladatról van szó, nem biztos, hogy elegendı az önkormányzatnak a jelen pillanatban szerzıdött mőszaki ellenıri kapacitása. A pályázatban be lett állítva a mőszaki ellenırzésre is összeg. A mőszaki ellenırzésre az Aqua Natura Bt. adott ajánlatot, a bt. Dr. Bárdi Pál képviseli, aki a terveket is készítette. Véleménye szerint az ı személye, mint tervezı, ha megoldaná a mőszaki ellenırzést, biztos, hogy megköveteli azt a mőszaki tartalmat, amelyet megtervezett. Varga Zoltán Valóban figyelmet kell fordítani a pótmunkára, viszont azt most még nem kellene megrendelni. Ez a pótmunka a jövı évi költségvetést fogja terhelni, a megrendelésrıl most még ne szavazzunk.

4 Kérdezte, hogy van-e valakinek még kérdése, kíván-e valaki hozzászólni? Több kérdés, hozzászólás nem volt. 4 Szavazásra bocsátotta azt a javaslatot, amely szerint a testület a Cinege, Berek vízmosás rendezése, Sárkánylyuk vízmosás rekonstrukciója tárgyú közbeszerzési eljárásra érkezett ajánlatok közül a Sárkánylyuk Konzorcium (1222 Budapest, Ferenc u. 14.) ajánlatát fogadja el bruttó ,- Ft összegben. 116/2010.(VIII.12.) önkormányzati határozata Tárgy: Cinege, Berek vízmosás rendezése, Sárkánylyuk vízmosás rekonstrukciója tárgyú közbeszerzési eljárásra érkezett ajánlatok megtárgyalása, döntéshozatal. Nyúl Község Önkormányzatának Képviselıtestülete úgy döntött, hogy a Cinege, Berek vízmosás rendezése, Sárkánylyuk vízmosás rekonstrukciója tárgyú közbeszerzési eljárásra érkezett ajánlatok közül a Sárkánylyuk Konzorcium (1222 Budapest, Ferenc u. 14.) ajánlatát fogadja el bruttó ,- Ft összegben. Felelıs : polgármester Határidı: szeptember 30. Szavazásra bocsátotta azt a javaslatot, amely szerint az önkormányzat a munkák befejeztével gondoskodjon a meglévı útszél és a kiépítendı támfal közötti partfal biztonságossá tételérıl. 117/2010.(VIII.12.) önkormányzati határozata Tárgy: Cinege, Berek vízmosás rendezése, Sárkánylyuk vízmosás rekonstrukciója keretében partfal biztonságosság tétele. Nyúl Község Önkormányzatának Képviselıtestülete úgy döntött, hogy az önkormányzat a Cinege, Berek vízmosás rendezése, Sárkánylyuk vízmosás rekonstrukciója munkák befejeztével gondoskodjon a meglévı útszél és a kiépítendı támfal közötti partfal biztonságossá tételérıl. Felelıs : polgármester Határidı: március 31. Raff János Tisztességesebb dolog a pótmunkákra elıre árajánlatokat kérni, mint az utolsó fázisban intézkedni.

5 5 2. napirendi pontként a testület a Nyuszi bölcsıde létrehozása Nyúlon közbeszerzési ajánlattételi felhívás megtárgyalása, döntéshozatal címő napirendet tárgyalja. Az elıterjesztést a testület tagjai megkapták. Az önkormányzat szintén sikerrel szerepelt a pályázati kiíráson, melynek keretében 74 millió Ft-ot nyertünk, ezért szintén kötelezı közbeszerzési eljárás lefolytatása. A közbeszerzési szakértı elkészített egy tervezetet az ajánlattételi felhívásra. A napirendi pontot a Közbeszerzési Bizottság tárgyalta. Kérte a bizottság elnökét, ismertesse a bizottság álláspontját. hogy az ajánlattételi felhívás II.1.8. pontjában az alternatív ajánlatok elfogadhatók legyenek. A közbeszerzési törvény módosítása lehetıséget ad arra, hogy a pályázók alternatív ajánlatot adjanak a megvásárolt dokumentációra, természetesen a mőszaki tartalom maximális figyelembevételével. A bizottság ezt támogathatónak ítéli meg, tekintve, hogy az elbírálás idıben alaposabb és hosszabb munkát igényel, de mérlegelési lehetısége van még abban az idıszakban is az önkormányzatnak, hogy a számára legmegfelelıbb alternatívát fogadja el. Kérdezte, hogy ezzel kapcsolatosan van-e valakinek még kérdése, kíván-e valaki hozzászólni? Kérdés, hozzászólás nem volt. Szavazásra bocsátotta azt a javaslatot, amely szerint a testület az ajánlattételi felhívás II.1.8. pontjában az alternatív ajánlatokat fogadja el. nélkül, egyhangúlag elfogadta, hogy az ajánlattételi felhívás II.1.8. pontjában az alternatív ajánlatok elfogadhatók legyenek. Az ajánlattételi felhívásban szerepel, hogy az ajánlattevı egy részszámla és végszámla benyújtására jogosult. Vizsgáltuk azt a kérdést, hogy lehetıség van szállítói finanszírozás kérelmezésére. Ezt azt jelenti, hogy a kivitelezı nem az önkormányzat felé, hanem a támogató hatóság felé nyújtja be számláit. Ennek elınye, hogy az önkormányzatnak nem kell elıre meghitelezni a kifizetendı összeget, hanem egybıl tudja igényelni a kivitelezı a hatóságtól. Ebben az esetben fel kell állítani egy fizetési ütemtervet. Úgy módosulna az elszámolás, hogy a vállalkozó a részszámlákat a kifizetési ütemtervhez állítaná ki. Így két részszámla és végszámla kerülne benyújtásra. hogy fogadja el, hogy a szerzıdéses feltételek között szerepeljen, hogy a finanszírozói támogatást igényelje az önkormányzat, ezáltal mentesül az elıfinanszírozás pénzügyi terhei alól. Az önrészt természetesen továbbra is finanszírozni kell. A kivitelezı a részszámláit két irányba adja be. A fizetési ütemezést célszerő a támogatói pénzügyi ütemezéshez igazítani. Ez a pont a közbeszerzési ajánlattételi felhívást nem érinti. Szavazásra bocsátotta a Közbeszerzési Bizottság javaslatát, amely szerint a szerzıdéses feltételek között szerepeljen, hogy a finanszírozói támogatást igényelje az önkormányzat, valamint a finanszírozás keretében a részszámlák a kifizetés ütemezéséhez igazodjanak. nélkül, egyhangúlag elfogadta, hogy a szerzıdéses feltételek között szerepeljen, hogy a finanszírozói támogatást igényelje az önkormányzat, valamint a finanszírozás keretében a részszámlák a kifizetés ütemezéséhez igazodjanak.

6 6 Az ajánlattételi felhívás III.2.2. gazdasági és pénzügyi alkalmasság pontjában szerepeljen, hogy a kivitelezı rendelkezzen annyi tartalékkal, hogy tudja finanszírozni a költségeit addig, amíg a részszámlák ellentételezése nem érkezik meg. Az ajánlattételi felhívás III.2.3. M.3. pontjában az alkalmasság minimum követelményeire vonatkozóan tett a bizottság javaslatot. Kérte a bizottság elnökét, ismertesse a bizottság álláspontját. hogy az ajánlattételi felhívás III.2.3. pontjának M.3. pontjában szakáganként legalább 1-1 fı építész, gépész, villamos, 5 éves tapasztalattal rendelkezı, névjegyzékben szereplı, A kategóriás felelıs mőszaki vezetı szakember szerepeljen az alkalmassági feltételek között. Így biztosított az építkezés teljes szakmai lefedettsége felelıs mőszaki vezetı szintjén. Kiegészítésként elmondta, hogy a felelıs mőszaki vezetı anyagi és büntetıjogi felelısséggel tartozik a kivitelezés megfelelıségéért. Szavazásra bocsátotta a Közbeszerzési Bizottság javaslatát, amely szerint az ajánlattételi felhívás III.2.3. pontjának M.3. pontjában szakáganként legalább 1-1 fı építész, gépész, villamos, 5 éves tapasztalattal rendelkezı, névjegyzékben szereplı, A kategóriás felelıs mőszaki vezetı szakember szerepeljen az alkalmassági feltételek között. nélkül, egyhangúlag elfogadta, hogy az ajánlattételi felhívás III.2.3. pontjának M.3. pontjában szakáganként legalább 1-1 fı építész, gépész, villamos, 5 éves tapasztalattal rendelkezı, névjegyzékben szereplı, A kategóriás felelıs mőszaki vezetı szakember szerepeljen az alkalmassági feltételek között. Az ajánlattételi felhívás III.3.1. pontja tartalmazza, hogy a szolgáltatás teljesítése egy bizonyos foglalkozáshoz (képzettséghez) legyen-e kötve. Kérte a Közbeszerzési Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság erre a pontra vonatkozó javaslatát. hogy az ajánlattételi felhívás III.3.1. pontjában a szolgáltatás teljesítése egy bizonyos foglalkozáshoz (képzettséghez) ne legyen kötve. Ez gyakorlatilag egy technikai kérdés. Megbeszélésre került, hogy a jelen kiírásban szereplı objektum semmi olyan különleges szerkezettel és berendezéssel és egyéb eszközzel nem rendelkezik, ami indokolná, hogy ennél a pontnál az igen kerüljön megjelölésre. Szavazásra bocsátotta a Közbeszerzési Bizottság javaslatát, amely szerint az ajánlattételi felhívás III.3.1. pontjában a szolgáltatás teljesítése egy bizonyos foglalkozáshoz (képzettséghez) ne legyen kötve. nélkül, egyhangúlag elfogadta, hogy az ajánlattételi felhívás III.3.1. pontjában a szolgáltatás teljesítése egy bizonyos foglalkozáshoz (képzettséghez) ne legyen kötve. Nagy jelentısége van a bírálati szempontoknak, amelyeket az ajánlattételi felhívás V.2.1. pontja tartalmaz. A kiíró meghatározhatja, hogy a legalacsonyabb ellenszolgáltatást nyújtó ajánlatát, vagy pedig az összességében legelınyösebb ajánlatot fogadja el. A tapasztalatok szerint nem mindig elınyös az árra hagyatkozni, hanem érdemesebb több szempontot megjelentetni egy munka kivitelezése során. A közbeszerzési tanácsadó javaslata volt, hogy részszempontonként határozzuk meg az ajánlati árat, a teljesítési határidıt, a jótállás idıtartamát, a jó teljesítési biztosítékot, valamint a késedelmi kötbért. Ezekhez súlyszámok tartoznak. Kérte a Közbeszerzési Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság javaslatát.

7 7 A bizottság az eredetileg megadott súlyszámok módosítását javasolja. hogy az ajánlattételi felhívás V.2.1. pontjában szereplı részszempontokhoz a következı súlyszámok tartozzanak: ajánlati ár: 50, teljesítési határidı: 20, jótállás idıtartama: 20, jó teljesítési biztosíték: 5, késedelmi kötbér: 5. Szavazásra bocsátotta a Közbeszerzési Bizottság javaslatát, amely szerint az ajánlattételi felhívás V.2.1. pontjában szereplı részszempontokhoz a következı súlyszámok tartozzanak: ajánlati ár: 50, teljesítési határidı: 20, jótállás idıtartama: 20, jó teljesítési biztosíték: 5, késedelmi kötbér: 5. nélkül, egyhangúlag elfogadta, hogy az ajánlattételi felhívás V.2.1. pontjában szereplı részszempontokhoz a következı súlyszámok tartozzanak: ajánlati ár: 50, teljesítési határidı: 20, jótállás idıtartama: 20, jó teljesítési biztosíték: 5, késedelmi kötbér: 5. A testület a bizottság javaslatára elfogadta, hogy az ajánlattételi felhívásban szerepeljen alternatív ajánlat lehetısége. Ez indokolná, hogy az ajánlatok mőszaki szakértı bevonásával kerüljenek értékelésre. Ezzel az eredményhirdetés tervezett idıpontja és a szerzıdéskötés tervezett idıpontja is módosulna. Kérte a Közbeszerzési Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság javaslatát. hogy az ajánlattételi felhívás V.3.1. pontjában szereplı eredményhirdetés tervezett idıpontját, valamint az V.3.2. pontjában szereplı szerzıdéskötés tervezett idıpontját legalább egy héttel eltolva módosítsa úgy, hogy az alternatív ajánlatok értékelésére elegendı idı legyen. Ez a beruházás idıtartamát lényegesen nem befolyásolja, viszont a döntés-elıkészítésnél jelentıs szerepe van. Véleménye szerint szakértı bevonása nem biztos, hogy szükséges, nagy valószínőséggel saját berkeken belül megoldható az ilyen irányú mérlegelése a beérkezett pályázatokon belül az alternatívák értékelhetıségének. Szavazásra bocsátotta, hogy az ajánlattételi felhívás V.3.1. pontjában szereplı eredményhirdetés tervezett idıpontja az ajánlattételi határidı után számított 14 napon belül, az V.3.2. pontjában szereplı szerzıdéskötés tervezett idıpontja az eredményhirdetéstıl számított törvényi határidın belül legyen meghatározva. nélkül, egyhangúlag elfogadta, hogy az ajánlattételi felhívás V.3.1. pontjában szereplı eredményhirdetés tervezett idıpontja az ajánlattételi határidı után számított 14 napon belül, az V.3.2. pontjában szereplı szerzıdéskötés tervezett idıpontja az eredményhirdetéstıl számított törvényi határidın belül legyen meghatározva. hogy a majdani szerzıdéstervezet tartalmazza az ajánlattevı felelısségbiztosítását. A bizottság javasolja továbbá a testületnek, hogy az ajánlattevı köteles legyen csatolni az ajánlatához mőszaki és pénzügyi ütemtervet. Ezek az ajánlattételi felhívásnak nem részei, viszont a szerzıdéstervezet összeállításánál javasolt figyelembe venni. Szavazásra bocsátotta a Nyuszi Bölcsıre létrehozása Nyúlon közbeszerzési ajánlattételi felhívást az elfogadott módosítások figyelembevételével.

8 8 118/2010.(VIII.12.) önkormányzati határozata Tárgy: Nyuszi Bölcsıde létrehozása Nyúlon közbeszerzési ajánlattételi felhívás elfogadása. Nyúl Község Önkormányzatának Képviselıtestülete az elfogadott módosítások figyelembevételével elfogadta a Nyuszi Bölcsıde létrehozása Nyúlon közbeszerzési ajánlattételi felhívást. (Az elfogadott ajánlattételi felhívás a jegyzıkönyv melléklete.) Felelıs : polgármester Határidı: augusztus 15. Szavazásra bocsátotta azt a javaslatot, amely szerint az ajánlattevı köteles legyen csatolni az ajánlatához a mőszaki és pénzügyi ütemtervet, valamint a felelısségbiztosítását, továbbá a majdani szerzıdéstervezet tartalmazza az ajánlattevı felelısségbiztosítását. 119/2010.(VIII.12.) önkormányzati határozata Tárgy: Nyuszi Bölcsıde létrehozása Nyúlon közbeszerzési eljárás kötelezı mellékletei. Nyúl Község Önkormányzatának Képviselıtestülete úgy döntött, hogy az ajánlattevı köteles legyen csatolni az ajánlatához a mőszaki és pénzügyi ütemtervet, valamint a felelısségbiztosítását, továbbá a majdani szerzıdéstervezet tartalmazza az ajánlattevı felelısségbiztosítását. Felelıs : polgármester Határidı: szeptember napirendi pontként a testület a Pilinszky János Általános Iskola 2010/2011-es tanév kezdésének megváltoztatása, döntéshozatal címő napirendet tárgyalja. Kérte az igazgató asszonyt, tegye meg szóbeli elıterjesztését. Gyıriné Csendes Gyöngyi A testület döntött az iskola teljes belsı felújításáról. A felújítás jó ütemben halad. Két szinten megtörtént a lapozás, a villamosság területén a vezetékek átfőzése megtörtént, az armatúrák beépítése folyamatban van, a csapok elhelyezése folyamatban van, a gáznál a nyomáspróba elkészült, a lift külsı burkolatát a héten fejezik be, a tetı felújítás mőszaki átadása megtörtént. A kivitelezı, a fenntartó és az intézmény azt látta reálisnak, hogy a tanévkezdés idıpontját az országosan elıírt tanév rendjétıl kis mértékben eltérve változtassa meg. Erre nem a kivitelezés miatt van szükség, hanem azért, mert az iskolát úgymond be kell lakni, több dolog elhelyezése szükséges. A feliratokat úgy kell elkészíteni, hogy a teljes akadálymentesítést szolgálja, továbbá a berendezéseket is vissza kell helyezni. A tanévkezdésrıl az oktatási hivatallal, mint eljáró hatósággal egyeztetést folytatott. Az öt tanítás nélküli munkanap terhére az eltérı tanévkezdést az oktatási hivatal engedélyezi azzal, hogy a fenntartó arról határozzon. Kérte a testületet, hogy járuljanak hozzá a szeptember 6-i tanévkezdéshez. Kiegészítésként elmondta, hogy elızetes egyeztetés alapján a tanévnyitót és az intézmény ünnepélyes átadását szeptember 3-án, 16.00

9 9 órára tervezték. A három tanítás nélküli munkanapot hétvégenként túrával, vagy ledolgozással fogják pótolni, hogy a 185 nap meglegyen. Ezt természetesen ledokumentálják. A szeptember 1-3. közötti idıszakra azon tanulók részére, akiknek a felügyeletét nem tudják a szülık megoldani, elızetes bejelentés alapján az iskola napközit szervez. Ennek részleteit az iskola honlapján lehet olvasni. Kérdezte, hogy van-e valakinek kérdése, kíván-e valaki hozzászólni? Kérdés, hozzászólás nem volt. Szavazásra bocsátotta, hogy a Pilinszky János Általános Iskolában a 2010/2011-es tanév kezdete szeptember 6-a legyen. 120/2010.(VIII.12.) önkormányzati határozata Tárgy: Pilinszky János Általános Iskola 2010/2011-es tanév kezdésének megváltoztatása, döntéshozatal. Nyúl Község Önkormányzatának Képviselıtestülete úgy döntött, hogy a Pilinszky János Általános Iskolában (9082 Nyúl, Jókai u. 21.) a 2010/2011-es tanév kezdésének idıpontja szeptember 6-a. Felelıs : Gyıriné Csendes Gyöngyi igazgató Határidı: szeptember napirendi pontként a testület az Árpád utca és a Hefter bekötı szakasza javítására érkezett ajánlatok megtárgyalása, döntéshozatal címő napirendet tárgyalja. Az önkormányzat költségvetésében szerepel az Árpád utca és a Hefter bekötı út szakasza útminıségének javítása. A területet mőszaki ellenır megtekintette, kivitelezési javaslatot és árajánlat kérést készített. Ez az Árpád utca esetében az árok és padka építésére fektet nagyobb hangsúlyt, valamint 380 méteren az árok tisztítását és iszapolását javasolja, továbbá szintén 380 méter hosszúságban javasolja a padka megerısítését, illetve 6 méter szélességben 40 cm átmérıjő áteresz beépítését a vízelvezetés biztosítására. A mőszaki ellenır kivitelezési javaslata a Hefter bekötı útnál a profilozás, tömörítés, murvázás 1352 m 2 területen. Az árajánlatkérés négy helyi vállalkozónak LEN-BA-BAU Trans Kft., BEN-SZA Bt., V-FÖLD ÉP Bt., Novák Csaba lett kiküldve. Az árajánlat kérésre egy árajánlat érkezett, amelyet a LEN-BA-BAU Trans Kft. nyújtott be. A kft. a Hefter bekötı út murvás javítására nettó ,- Ft, bruttó ,- Ft, az Árpád utca javítására, árok kialakítására nettó ,- Ft, bruttó ,- Ft ajánlatot adott. A napirendi pontot a Pénzügyi Bizottság tárgyalta. Kérte a bizottság elnökét, ismertesse a bizottság álláspontját. Varga Zoltán A Pénzügyi Bizottság 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag javasolja a testületnek, hogy a LEN-BA-BAU Trans Kft. ajánlatát fogadja el. Kérdezte, hogy van-e valakinek kérdése, kíván-e valaki hozzászólni? Kérdés, hozzászólás nem volt. Szavazásra bocsátotta azt a javaslatot, amely szerint árajánlata alapján az Árpád utca javítása bruttó ,- Ft

10 10 összegben, valamint a Hefter bekötı szakaszának javítása bruttó ,- Ft összegben a LEN-BA- BAU Trans Kft-tıl kerüljön megrendelésre. 121/2010.(VIII.12.) önkormányzati határozata Tárgy: Árpád utca és a Hefter bekötı szakasza javítására érkezett ajánlatok megtárgyalása, döntéshozatal. Nyúl Község Önkormányzatának Képviselıtestülete úgy döntött, hogy az Árpád utca és a Hefter bekötı szakasza javítását árajánlata alapján a LEN-BA-BAU Trans Kft-tıl rendeli meg az Árpád utca vonatkozásában bruttó ,- Ft összegben, a Hefter bekötı szakaszának vonatkozásában bruttó ,- Ft összegben. Felelıs : polgármester Határidı: szeptember 30. A következı napirendi pontot a testület zárt ülés keretében tárgyalja. Megköszönte a részvételt, a nyílt ülést bezárta. Kmf. polgármester Sáhóné Violka Ildikó Gyıriné Csendes Gyöngyi jkv.hitelesítı Varga Zoltán jkv.hitelesítı

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 106-1/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselıtestületének 2010. február 09-én megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 106-13/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselıtestületének 2010. szeptember 14-én megtartott ülésérıl. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült. Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. március 4-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Jelen vannak: Bogdán Péter polgármester, dr Almássy Antalné,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 4/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 39-41. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 39/2012.(IV.10.)

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 137/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselıtestületének 2011. január 13-án megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 11/2008. (II.13.) kt. határozat: A 2008. február 13-ai ülés napirendjének elfogadása. 12/2008. (II.13.)

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 1/2008. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl Határozatok száma: 1-2. TARTALOMJEGYZÉK 1/2008.(I.22.) PBH.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 24/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 150-154. TARTALOMJEGYZÉK OK: 150/2011.(XII.19.)

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. február 3-án 9.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. október 17-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 2/1/2013. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 2-8., 11. TARTALOMJEGYZÉK OK: 2/2013.(I.15.)

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. február 8-án - pénteken - de. 10,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2009. március 24-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2009. március 24-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 6/2009. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2009. március 24-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 25-26. 1 TARTALOMJEGYZÉK 25/2009.(III.24.)

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI Alap Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György utca 31. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl december 2.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl december 2. Ügyszám: 15-147/2010. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános, rendkívüli ülésérıl 2010. december 2. Nyirád 2010 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. szeptember 27-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. szeptember 27-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 18/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. szeptember 27-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 110-112. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 110/2011.(IX.27.)

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 2/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. január 18-án 15.30 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. november 22-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester dr. Kiss Attila képviselı Miovecz

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 3/2011. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2011. április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 17-19. TARTALOMJEGYZÉK 17/2011.(IV.19.)

Részletesebben

Száma: /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V

Száma: /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Száma: 11947-1/2011. TERKA J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. május 13- án - pénteken - de. 8.30 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselı-testülete

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselı-testülete Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2010. augusztus 11-én tartott rendkívüli ülésének jegyzıkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya - - Az ülésen hozott határozat száma Tárgya

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. április 17.

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. április 17. Ügyszám: 9-31/2014. JEGYZİKÖNYV nyilvános ülésérıl 2014. április 17. Szıc 2014 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános ülésérıl Szıci Mővelıdési Ház Szıc, Kossuth L. u. 41. Az ülés idıpontja: 2014.

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 10-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12. Ügyszám: 114-28/2012. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl 2012. június 12. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

Dr. Üveges István: Köszöntötte a megjelenteket. A jelenléti ív alapján megállapította, hogy az ülés határozatképes, azt megnyitotta.

Dr. Üveges István: Köszöntötte a megjelenteket. A jelenléti ív alapján megállapította, hogy az ülés határozatképes, azt megnyitotta. ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELİ-TESTÜLETE Arnót, Petıfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 5/2013 J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselı-testületének

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. július 16-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Császár

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: a lırinci Közösségi Házban Lırinci Város Önkormányzata Képviselıtestületének 2009. április.17-i rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Víg Zoltán polgármester Peterke Zoltán alpolgármester

Részletesebben

30. számú elıterjesztés

30. számú elıterjesztés A határozati javaslat elfogadásához egyszerő többség szükséges! 30. számú elıterjesztés Bátaszék Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. február 21-én, 14,00 órakor megtartandó ülésére A bátaszéki

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/218-31/2011. JEGYZİKÖNYV 2011. november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterme 8130 Enying, Kossuth u. 26. Méreg János alpolgármester,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület április 22-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület április 22-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 8/2010. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2010. április 22-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 28-29. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 28/2010.(IV.22.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 23-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 23-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 9/2015 Határozatok száma: 80-83/2015.(03.23.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2015. március 23-án megtartott nyílt,

Részletesebben

2013. évi. 2. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselı-testületének. 2013. január 31-én megtartott rendkívüli ülésérıl készült

2013. évi. 2. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselı-testületének. 2013. január 31-én megtartott rendkívüli ülésérıl készült 2013. évi 2. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 31-én megtartott rendkívüli ülésérıl készült J E G Y Z İ K Ö NYV T Á R GY MUTATÓ Határozat/Rendelet száma Határozat/Rendelet

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V K a k u c s K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a K é p v i s e lı- t e s t ü l e t e 2366 Kakucs, Fı utca 20. sz. Tel.: (29) 576-035 / fax: (29) 376-051 E-mail: hivatal@kakucs.hu J E G Y Z İ K Ö N Y V

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 9/2012. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 45-46. TARTALOMJEGYZÉK 45/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2009. március 13-án 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Bogdán

Részletesebben

1. SONYC Kft. (8000 Székesfehérvár, Galántai u. 37., Képviseli: Vágvölgyi László)

1. SONYC Kft. (8000 Székesfehérvár, Galántai u. 37., Képviseli: Vágvölgyi László) Galga-menti Víziközmő Beruházást Lebonyolító és Mőködtetı (Üzemeltetı) Társulás 2183 G a l g a m á c s a, P e tıfi u. 105. +3 6 ( 2 8 ) 4 8 9-0 0 2 F a x +36 ( 2 8 ) 5 7 9-0 1 7 JEGYZİKÖNYV Készült a Galga-menti

Részletesebben

Jegyzıkönyv. 1. napirendi pont: Vecsési Ügyfélszolgálati irodaépület létesítése projekt kivitelezıjének kiválasztása

Jegyzıkönyv. 1. napirendi pont: Vecsési Ügyfélszolgálati irodaépület létesítése projekt kivitelezıjének kiválasztása Jegyzıkönyv Készült: Vecsés Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. október 28-án megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Dabasi János, dr. Fekete Károly, Hanek Gábor, Jugovics Sándor, Lırincz

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. május 5-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. november 05-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester Dr. Árva-Lóky Zsófia képviselı

Részletesebben

Halmay György bizottsági elnök

Halmay György bizottsági elnök V e s z p r é m M e g y e i J o g ú V á r o s Önkormányzata Közgyőlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága J e g y z ı k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE SAJÓSZENTPÉTER VÁROS SAJÓSZENTPÉTER VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Képviselı-testületének a..) jegyzıkönyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 32., 33. d.) határozatai: 269., 270., 271.,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-23/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. december 27-én 8.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 22-én megtartott rendkívüli ülésének T Á R G Y S O R O Z A T

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 22-én megtartott rendkívüli ülésének T Á R G Y S O R O Z A T ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 22-én megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 44-45. Száma: 1-64/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1. Előterjesztés

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek az Esze Tamás általános iskola

Részletesebben

Simon Roland képviselı távolmaradása okát elıre jelezte.

Simon Roland képviselı távolmaradása okát elıre jelezte. 1 TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T: 87/350-587, Fax:87/550-038. Szám: 39-1/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2010. január 13-án 17,00 órakor kezdıdött nyilvános ülésérıl.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. május 30-án megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. május 30-án megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 7/2012. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. május 30-án megtartott ülésérıl Határozatok száma: 31-35. TARTALOMJEGYZÉK 31/2012.(V.30.) PBH.

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. április 23-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Derecskei

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 14. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 14. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 14. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 118/2007. (X.31.) kt. határozat: A 2007. október 31-ei ülés napirendjének elfogadása. 119/2007. (X.31.)

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 106-3/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselıtestületének 2010. március 08-án megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.: I. 240-10/2012. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. október 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl T a r t a l o m j e g y z é k Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 8/2012. Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. április 3-án (kedden) 16.00 órai kezdettel a

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. január 5-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. január 5-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 1/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. január 5-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 1-2. TARTALOMJEGYZÉK 1/2011.(I.05.) ÖH. Pályázat

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Jelen vannak: Kenéz István polgármester. Szentesné Szekér Piroska képviselı. Csöröncsics Zoltán

JEGYZİKÖNYV. Jelen vannak: Kenéz István polgármester. Szentesné Szekér Piroska képviselı. Csöröncsics Zoltán 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Balatonlelle Város Képviselı-testületének 2012. szeptember 10-i rendkívüli nyílt ülésérıl, amelyet a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Irodájában tartottak. Jelen vannak: Kenéz

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 16-án megtartott alakuló ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 16-án megtartott alakuló ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. október 16-án megtartott alakuló ülésérıl. Jelen vannak: Csordás Julianna képviselı Harangozó Csaba képviselı Kaponya Sándor

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 9/1/2010. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl Határozatok száma: 31-33. TARTALOMJEGYZÉK 31/2010.(VIII.16.)

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. augusztus 1-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18-án tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18-án tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 1/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

J E L E N L É T I Í V

J E L E N L É T I Í V J E L E N L É T I Í V a Pilis Város Önkormányzata által kezdeményezett, PILISI GERJE-FORRÁSVIDÉK TÁJRENDEZÉS REKONSTRUKCIÓ MŐSZAKI ELLENİRZÉSE (KÉ-12153/2009) tárgyú, egyszerő közbeszerzési eljárás eredményhirdetése

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. december 2-án - pénteken - de. 9,30 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-12/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 6-án /szerdán/ 18 órai

Részletesebben

6/2014. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak

6/2014. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a 6/2014 A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2013. február 14.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2013. február 14. Ügyszám: 289-8/2013. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl 2013. február 14. Nyirád 2013 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. 241/2010. (XI.17.sz. Kth.)

23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. 241/2010. (XI.17.sz. Kth.) Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.:12.497-2/2010. 23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 241/2010. (XI.17.sz.

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének árpilis 10-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének árpilis 10-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-12/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. árpilis 10-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 16/2010. Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2010. augusztus 3-án (kedden) a i Hivatal Házasságkötı

Részletesebben

... / 2010. É r t é k e l é s

... / 2010. É r t é k e l é s ... / 2010 É r t é k e l é s Sárospatak, Kistérségi Járóbeteg Központ kivitelezése elnevezéső meghívásos közbeszerzési eljárás ajánlattételi szakaszában a beérkezett ajánlatokról Az ajánlatkérı Sárospatak

Részletesebben

SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E február 15.

SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E február 15. 1 SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E 2010. február 15. Határozat száma 1/2010.(II.15.) Tárgy Az intézményi társulásban mőködtetett Mákvirág

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. március 22-én - pénteken - de. 8,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: 2012. június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselık Dr. Szabó Attila jegyzı Jegyzıkönyvvezetı:

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. Aszód Petıfi u. 46 sz. és közterület határán lévı támfal ideiglenes megtámasztásának tárgyában.

ELİTERJESZTÉS. Aszód Petıfi u. 46 sz. és közterület határán lévı támfal ideiglenes megtámasztásának tárgyában. Aszód Város Önkormányzat i Hivatal mőszaki iroda ELİTERJESZTÉS Aszód Petıfi u. 46 sz. és közterület határán lévı támfal ideiglenes megtámasztásának tárgyában. Aszódon a Csengey u és a kapcsolódó közterületek

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. március 7-én - csütörtökön - de. 8,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült: A Fejér Megyei Cigány Területi Kisebbségi Önkormányzat február 22-én, du órakor megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV. Készült: A Fejér Megyei Cigány Területi Kisebbségi Önkormányzat február 22-én, du órakor megtartott ülésérıl Szám: 83-1/2011. JEGYZİKÖNYV Készült: A Fejér Megyei Cigány Területi Kisebbségi Önkormányzat 2011. február 22-én, du. 15.00 órakor megtartott ülésérıl Jelen vannak: Megjegyzés: Oláh József, elnök, Horvát

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ - /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. november 15-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl.- Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Baktai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó).

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó). Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 7/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Komló Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. július 18-i rendkívüli ülésérıl a mellékelt jelenléti ív szerint köszöntötte a megjelenteket. Megállapította,

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. október 13-án (szerdán) 15 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott alakuló ülésérıl.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 13/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 84-85. Rendelet száma: 10. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v 1. /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. január 31-én (hétfın) 14: 00 órakor tartott ülésérıl. Jelen vannak: Tóth Ferenc polgármester Fehér István

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. október 30-án 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 28-án /hétfőn/ 18,30

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Pénzügyi, Településfejlesztési, Ügyrendi és Környezetvédelmi Bizottságának 2011. január 20-án (csütörtökön) 16.00 órai kezdettel megtartott ülésérıl 1 Az

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-4/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. április

Részletesebben

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete június 11-i rendkívüli ülésére

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete június 11-i rendkívüli ülésére Tárgy: A Múzeum köz 1. sz. ingatlan értékesítése Sorszám: 5 Elıkészítette: Véleményezı bizottság: Váczi Julianna osztályvezetı Gazdálkodási Osztály Dr. Farkas László jogi munkatárs Pénzügyi Bizottság Döntéshozatal

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 39/2014.(VIII.27.) önkormányzati határozat 40/2014.(VIII.27.)

Részletesebben

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről.

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. tárgysorozata: határozata: 34-36 rendelete: TÁRGYSOROZAT 1. Döntéshozatal közbeszerzésekkel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Jegyzıkönyv-hitelesítınek javasolta Kalláné Udvari Edit és Kulcsár Krisztina képviselıket.

Jegyzıkönyv-hitelesítınek javasolta Kalláné Udvari Edit és Kulcsár Krisztina képviselıket. 1 TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351. Sümegprága, Rákóczi u. 17. T/F:87/550-038. Szám: 39-26/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2010. április 22-én 18,00 órakor kezdıdött nyilvános ülésérıl. Az

Részletesebben

Száma: 15903-1/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V

Száma: 15903-1/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Száma: 15903-1/2011. TERKA J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. június 28- án - kedden - du. 16,00 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. március 21-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. március 21-i ülésére Elıterjesztés 7. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. március 21-i ülésére Tárgy: Lajosmizse Város Önkormányzatának 2013. évi közbeszerzési terve Az elıterjesztést készítette: Szilágyi

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. május 27-én megtartott soron következı ülésérıl Jelen vannak: Berecz Pál képviselı Dr. Árva-Lóky Zsófia képviselı

Részletesebben

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ...

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ... Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás...... HATÁROZAT Szám: 7/2009. (III.16.) BTT határozat Tárgy: A Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás Társulási Tanács Közbeszerzési szabályzatának elfogadása A Bakonyi

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Javasolta, hogy jelen ülés keretében a bizottság a meghívóban szereplı napirendi pontot tárgyalja meg.

Jegyzıkönyv. Javasolta, hogy jelen ülés keretében a bizottság a meghívóban szereplı napirendi pontot tárgyalja meg. Szám: 2-6/2014. Jegyzıkönyv Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi Jogi és Fejlesztési Bizottsága 2014. július 23-i ülésérıl Jelen vannak: a, Balogh Gergely a bizottság tagja, Wurczinger Lóránt a bizottság

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2011. május 19-én a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság rendkívüli ülésén.

Jegyzıkönyv. Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2011. május 19-én a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság rendkívüli ülésén. Jegyzıkönyv Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2011. május 19-én a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: Hajdu Imre

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: /2011

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: /2011 Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-29 /2011 JEGYZİKÖNYV a Képviselı-testület 2011. november 7-én tartott rendkívüli ülésérıl

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 84-11/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának

Részletesebben