ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK"

Átírás

1 Elnökségi ülésén én 1. Határozat: Az elnökség tagjai (13 fő) egyhangú igen szavazattal megválasztották Kövesdiné Tóth Piroskát a jegyzőkönyv vezetőjének. 2. Határozat: Az elnökség egyhangúlag 13 igen szavazattal elfogadta a bizottságok vezetőit. /Versenybíróság: Havaj István; Nemzetközi Bizottság: Szabó Béla; Utánpótlás Bizottság: Weinacht János; Műszaki Bizottság: Stér János; Vidék Bizottság: Károlyi István; Sajtó és propaganda Bizottság: Rózsa Balázs; Edzőbizottság: Karsai Ferenc. Az Intéző Bizottság tagjai: Makk Ferenc, Juhász László, Károlyi István, Havaj István és Szabó Béla. 3. Határozat: Az elnökség egyhangúlag megszavazta Tót Zsolt június 30-ig tartó kinevezését a felnőtt és ifjúsági válogatott szövetségi kapitányi posztjára. 4. Határozat: Az elnökség 12 igen és 1 nem szavazattal döntött 12 válogatott versenyző Vidék illetve Budapest Bajnokságon való részvétel nélküli bejutásáról az országos döntőbe felnőtt, ifjúsági és serdülő korcsoportban. 5. Határozat: Az elnökség az alábbiakban felsorolt 3 válogatott találkozóra megnevezett delegációkat egyhangúlag elfogadta: Csehország-Magyarország válogatott mérkőzés án Luhacoviceben kerül megrendezésre. Delegációvezető: Makk Ferenc, Technikai vezető: Stér János, tolmács: Hankó György, a 2 szövetségi kapitány, és 8-8 játékos alkotja az utazó delegációt. A Magyar-Szlovén felnőtt férfi,-női válogatott án Zalaegerszegen játszik. Delegációvezető: Rózsa Balázs; technikai vezető: Büki László; Szervező Bizottság vezetője: Darabos Sándor, ezen kívül a delegáció tagja a 2 szövetségi kapitány és 8-8 játékos. Magyar játékvezető: Csoma Zsuzsa Magyarország Románia válogatott mérkőzés Kunfehértón kerül megrendezésre én. Delegációvezető: Karsai Ferenc, Technikai vezető: Stér János, játékvezető: Tóth Bagi Zsuzsanna, a 2 szövetségi kapitány és 8-8 játékos tagja még a delegációnak.

2 6. Határozat: Az elnökség a 2 szövetségi kapitány szóban kiegészített előzetes írásbeli felkészülési tájékoztatóját egyhangúlag elfogadta. 7. Határozat: Az elnökség egyhangúlag megbízta Juhász László alelnököt és Rózsa Balázs főtitkárt a évi TEKE Fórum előkészítésére. Határozat: Az elnökség egyhangúlag meghatalmazza Makk Ferenc elnököt, hogy a Csapat Európa Kupa megrendezésére - zalaegerszegi helyszínnel jelentkezzen Elnökségi ülésén én 1. Határozat: Az elnökség az Ifjúsági VB-re utazó fiú keretet az alábbi versenyzőkkel: Batki Tamás, Kovács Péter, Bíró Norbert, Bozsonyik Gergely, Kiss Tamás, Zapletán Zsombor, Rudolf István és Járfás Szilárd; Makk Ferenc delegációvezetővel és Károlyi István technikai vezetővel 1 tartózkodás, 1 ellenvélemény és 9 igen szavazattal elfogadta. 2. Határozat: Az elnökség a Felnőtt VB-re utazó férfi keretet az alábbi versenyzőkkel: Kiss Norbert, Kakuk Levente, Karsai László, Kovács Gábor, Hergéth Zoltán, Németh Csongor, Lampert Péter, (8. versenyzőt a szövetségi kapitány a VB előtt legkésőbb 1 héttel adja meg); Juhász László delegációvezetővel, Havaj István technikai vezetővel, és Bányász Árpád sajtómunkatárssal egyhangúlag elfogadta. 3. Határozat: Az elnökség az Ifjúsági VB-re utazó leány keretet az alábbi versenyzőkkel: Baracsi Ágnes, Csuka Zsanett, Drajkó Gabriella, Fegyveres Petra, Kaszás Krisztina, Takács Anita, Méhész Anita, Tóth Bagi Anikó 1 tartózkodással, 10 igen szavazattal elfogadta. 4. Határozat: Az elnökség a Felnőtt VB-re utazó női keretet az alábbi versenyzőkkel: Miklós Nóra, Balogh Erika, Juhász Gabriella, Siklódi Erika, Csongrádi Gyöngyi, Bogoly Andrea, Lovász Krisztina, Baracsi Ágnes egyhangú igen szavazattal elfogadta.

3 5. Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal elfogadja a Zalaegerszegen 4 ország részvételével megrendezendő éves korosztályos tornát. Egyhangúlag elfogadja a Szervező Bizottságot. Elnök: Büki László, tagjai: Rózsa Balázs, Lakos Dénes, Tóth Lajos és Weinacht János. 6. Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal elfogadja a Teke Fórum előkészületeiről tartott beszámolót. 7. Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal elfogadja a Serdülő Világ Kupára javasolt versenyzőket: Kackstädter Beátát, és Hűvös Zsoltot. Vezetőnek: Weinacht Jánost. 8. Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal elfogadta a versenybíróság tagjai által benyújtott, az elnökségi tagok észrevételeivel kiegészített 2005/2006- os Csapatbajnokság versenykiírás tervezetét. 9. Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal elfogadta az Átigazolási szabályzat 2.2. pontjában a nyári időpont módosítást június 01-től augusztus 31- ig lehetséges az átigazolás. Aranyjelvényes sportolókra vonatkozó részt módosítani kell. 10. Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal elfogadta az Alapszabály módosítására tett javaslatokat, és az Alapszabály tervezetet a közgyűlés elé elfogadásra bocsátja. 11.Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal elfogadta a Szervezeti és Működési Szabályzatot. 12.Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal elfogadta a Fegyelmi Szabályzatot. 13.Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal elfogadta a rendkívüli közgyűlés napirendi pontjait: 1.) Alapszabály elfogadása 2.) Fegyelmi Bizottság vezetőjének visszahívása. 14.Határozat: Az elnökség 10 igen szavazattal és 1 tartózkodással elfogadta a 2004/1. Sporttörvény 25. -a alapján a Zalaegerszeg Város és Körzeti Tekézők Szövetségének (27 csapatot foglal magában) felvételét a MATESZ tagjai közé.

4 15.Határozat: Az elnökség egyhangú igennel megszavazta a Magyar Sport Napja alkalmából kitüntetésre javasolt sportembereket: Kató Ferencet (poszthumusz), Büki Lászlót és Kimlei Lászlót. Elnökségi ülésén én Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal megválasztja Kövesdiné Tóth Piroskát jegyzőkönyvvezetőnek. Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal megszavazza az 1. és a 2. napirendi pont cseréjét. Határozat: Az elnökség egyhangú igen szavazattal hozzájárul a FERRO-ÉP Szeged kéréséhez, miszerint a szeptemberi fordulókat idegenben szeretnék játszani. Határozat: Az elnökség dönt a Szabó Béla által készített kérdőív kiküldéséről 7 igen szavazattal 4 nem ellenében. Határozat: Az elnökség a 2. Napirendi pontot, Havaj István beszámolóját egyhangúlag elfogadta. Határozat: Az elnökség az 1. napirendi pont beszámolóit egyhangúlag elfogadja. Határozat: Az elnökség a Nemzetközi Serdülő Torna szervezéséről szóló beszámolót egyhangúlag elfogadta. Határozat: Az elnökség a versenyengedélyek kiadásának menetéről szóló tájékoztatást egyhangú igen szavazattal elfogadta. Határozat: Az elnökség 10 igen szavazattal 2 tartózkodás mellett megszavazza a Magyar Köztársaság Kupa elindítását, egyben felkéri Szabó Bélát a versenykiírás elkészítésére.

5 Határozat: Az elnökség 8 igen szavazattal, 3 tartózkodás és 1 ellenszavazattal amellett foglalt állást, hogy a szabálykönyvben leírt, a tartalékbajnokságra vonatkozó szabályok alapján illesse játékjog a versenyzőket. Határozat: Az elnökség egyhangú döntéssel elfogadja, hogy a júliusi IB ülésre Károlyi István elkészíti a javaslatot a területi újraelosztásra. Megjegyzés: az adott területek a MABOTESZ alapszabálya és az elnökség döntései alapján dolgoznak. Határozat: Az elnökség 6 igen szavazattal 5 nem ellenében megszavazza, hogy NB II-ig bezárólag /felnőtt csapatban is/ 1 fő nő is játszhat a férfi bajnokságban. Határozat: Az elnökség 5 igen szavazattal 2 nem szavazattal 4 tartózkodás mellett megszavazza, hogy serdülő csapat páros bajnokságban is játszhatnak lányok. Intéző Bizottsági ülésén én Határozat: Az IB döntése a nevezések elfogadásáról: 2 igen, 2 nem. Határozat: Az Intéző Bizottság 3 igen 1 nem szavazattal elfogadta a Petőháza SE és a TETRA TC Uraiújfalu nevezését. Határozat: Az Intéző Bizottság egyhangúlag, 4 : 0 arányban dönt az egységes pályahitelesítési díjról, melynek összege Ft. Határozat: A 2005/06-os Nemzeti Csapatbajnokság sorsolása július 12-én, kedden 9.00 órakor lesz megtartva. Határozat: Az Intéző Bizottság a Vidék Bizottság elnökének javaslatát elfogadva egyhangúlag megszavazza két új területi csoport központjának megváltoztatását Kaposvár, illetve Miskolc helyszínnel.

6 Határozat: Az Intéző Bizottság az elhangzott szükséges módosításokkal (mai dátum, a nevezési határidő törlése) egyhangúlag megszavazza a Köztársaság Kupa versenykiírását. Elnökségi ülésén én Határozat: A jelenlevők Szabó Csillát egyhangúlag elfogadják jegyzőkönyvvezetőnek. Határozat: az első napirendi pontot, a 2005/06. csapatbajnokság beindításának tapasztalatait az Elnökség egyhangúan megszavazta. Határozat: az Ülés a napirendi pont beszámolóit 1 tartózkodással és 11 igennel elfogadja. Határozat: A szabályzatot az Ülés 1 tartózkodás és 11 igennel elfogadta. Határozat: Az Elnökség 10 igen és 2 tartózkodás mellett megszavazta, hogy a évi VB-ig bezárólag a serdülő fiú válogatott szakedzője Lakos Dénes, a serdülő leány válogatott szakedzője Weinacht János legyen. Határozat: Az Ülés a kérelmet egyhangú szavazással elfogadta. Határozat: A kérelmet az Elnökség egyhangú szavazással elfogadta. Határozat: Az Intéző Bizottság döntését az Elnökség 11 igen és 1 tartózkodással megszavazta. Irodájában, telefon konferenciabeszélgetésen én

7 Határozat: Az Elnökség egyhangúlag, 13 igen szavazattal megszavazta, hogy azonnali hatállyal visszavonja a 35/2005 Elnökségi határozatot, tehát, női játékos nem versenyeztethető férfi bajnokságban. Irodájában, telefon konferenciabeszélgetésen án Határozat: Az Elnökség szavazata alapján, a fiúknál 12 szavazattal Kiss Norbert, a lányoknál 8 szavazattal Juhász Gabriella lett az Év Sportolója teke sportágban. Szavazatot kaptak még a fiúknál: Karsai László 1 szavazat, a lányoknál: Hudi Zsófia 3 szavazat és Miklós Nóra 2 szavazat. Elnökségi ülésén én 1. sz. Határozat: A jelenlevők Rózsa Balázst egyhangúlag elfogadják jegyzőkönyvvezetőnek. 2. sz. Határozat: Az elnökség 11 igen és 1 tartózkodás (Karsai Ferenc) mellett megszavazza az első Napirendi pontot, a Szövetség évi beszámolójának elfogadását, és azt a közgyűlésnek elfogadásra ajánlja. 3. sz. Határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadta a fenti javításokkal a második Napirendi pontot, azaz a évi elnökségi feladat- és üléstervet. 4.sz. Határozat: Az elnökség a fenti módosításokkal egyhangúlag elfogadta a harmadik Napirendi pontot, a évi költségvetés tervezetet, és a közgyűlésnek elfogadásra ajánlja. 5. sz. Határozat: Az elnökség 11 igen és 1 tartózkodás (Károlyi István ), mellett megszavazza a IV. napirendi pontot, tehát elfogadja a módosított igazolási és átigazolási szabályzatot.

8 6. sz Határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja a évi Ifjúsági Egyéni Világkupára utazó két versenyző (Méhész Anita és Kovács Péter), az edző (Juhos Anikó vagy Botházy Ferenc) és Rózsa Balázs személyét. 7. sz Határozat: Az elnökség egyhangúlag megszavazza, hogy 2006-tól a felnőttek mellett, utánpótlás korosztályban (fiú-lány) és edző kategóriában is adjon a Szövetség Év kitüntetettje címet. 8. sz Határozat: Az elnökség 8 igen szavazattal, 1 tartózkodás (Takács László), és 2 ellenszavazat (Juhász László, Karsai Ferenc) mellett elfogadta a ZTK jövő évi indulási jogát a sprint számban, míg kötelezővé teszik, hogy a jövőben mindennemű versenykiírásban rögzíteni kell a szankciókat is. 9. sz Határozat: Az elnökség egyhangúlag megszavazza, hogy azonos csapat versenyzői nem kerülhetnek össze sprint versenyeken az első körben. 10. sz Határozat: Az elnökség egyhangúlag megszavazza, hogy a Szövetség függessze fel a versenyző játékjogát, amennyiben nem fizeti meg a nevezési díjat. 11. sz Határozat: Az elnökség 8 igen, 1 tartózkodás (Karsai Ferenc) és 2 ellenszavazat (Juhász László, Tóth Lajos) mellett megszavazza, hogy az ifjúsági lány válogatott szövetségi kapitány idősebb Pete László legyen. 12. sz Határozat: Az elnökség 10 igen szavazattal egyhangúlag megválasztja Ferencz Józsefet május 31-ig ifjúsági fiú szövetségi kapitánynak. Elnökségi ülésén én Az elnökség megbízta Juhos Anikót május 30-ig az ifjúsági női szövetségi kapitányi poszt ellátásával, Az elnökség megbízta Baján Jánost december 31-ig a felnőtt férfi szövetségi kapitányi poszt ellátásával, Az elnökség megbízta Hankó Györgyöt december 31-ig a felnőtt női szövetségi kapitányi poszt ellátásával,

9 Az elnökség elfogadta a serdülő válogatottak felkészülési programját és az edzők által kijelölt kereteket, Az elnökség elfogadta a fiú ifjúsági válogatott felkészülési programját és az edző által kijelölt keretet, Az elnökség elfogadta a női ifjúsági válogatott felkészülési programját és az edző által kijelölt keretet, úgy, hogy plusz egy hellyel kibővült az eddigi tízes keret, Az elnökség elfogadta az Ifjúsági Egyéni Világkupa beszámolóját, Az elnökség elfogadta a Teke-Fórum helyét, illetve az éves beszámoló közgyűlés helyét (Üdülőszálló és Oktatási Központ Balatonszemes Balatonszemes, Ady E. u ), időpontját (2006. június :00 óra) és annak Napirendi pontjait: o évi Beszámoló elfogadása o évi pénzügyi beszámoló elfogadása o évi költségvetés tervezet elfogadása o Ellenőrző Testületi jelentés 2005-ről elfogadása o Közhasznúsági jelentés elfogadása Az elnökség megválasztja a évi NBC-Kupa Szervezőbizottságát (elnök - Major Mihály, tagok - Tóth Lajos, Weinacht János, Makk Ferenc, Rózsa Balázs), Az elnökség Székesfehérvárnak ítéli az Országos Felnőtt Női Páros, Egyéni és Összetett egyéni döntő rendezési jogát, azzal a feltétellel, hogy a kiszolgáló helységeket (öltözők, mellékhelységek) kultúráltan rendbe hozzák, Az elnökség elfogadta az Amatőr sportolók Igazolási és Átigazolási Szabályzatának módosítását, miszerint a 9. pont törlésre kerül, illetve elfogadta, hogy a Diákolimpia döntőjében kategóriánként 18 fő versenyző indulhat, Az elnökség elfogadta a Karsai Ferenc által beterjesztett új Értékelési Pontrendszert. Elnökségi ülésén én Az elnökség elfogadja a Celjébe utazó ifjúsági kereteket (lány: Baracsi, Méhész, Drajkó, Kaszás, Fegyveres, Tót, Kackstädter, Ballók; fiú: Batki, Bíró, Járfás, Kiss, Kéri, Kovács G., Kovács P., Zapletan) és a delegációt (Juhos, Ferencz edzők, Rózsa delegációvezető, Büki technikai vezető).

10 Az elnökség elfogadja a Celjébe utazó serdülő kereteket (lány: Sass, Ragadics, Horváth, Kovács, Zsíros A., Sajermann; fiú: Hűvös, Kisházy, Bóka, Taskovics, Elek, Hegyi). Az elnökség elfogadja a felnőtt női keretet (Miklós, Csongrádi, Bogoly, Siklódi, Baracsi, Méhész, Fodor, Drajkó, Kovácsné Grampsch, Suhai; tartalékok: Csurgai, Csuka). Az elnökség elfogadta, hogy a 2007/08-as bajnoki évtől kezdődően felemelik az NB II-es osztály létszámát 4*12 csapatra. Az elnökség elfogadta, hogy a 2007/08-as bajnoki évtől kezdődően a győzelemért 3, a döntetlenért 1, a vereségért 0 pont jár. Az elnökség egyhangúlag megszavazza Karsai Ferenc sporttársat, hogy a MATESZ az ő személyét mesteredzői címre felterjessze. Az elnökség egyhangúlag elfogadja a május i Magyar-Cseh mérkőzés delegációvezetőjének Stér Jánost, technikai vezetőnek pedig Szabó Bélát. Elnökségi ülésén én Az elnökség 9 igen, és 1 tartózkodás mellett elfogadta az ifjúsági világbajnokságra, Bolzanoba utazó ifjúsági fiú keretet (Batki, Bíró, Járfás, Kiss, Kovács P., Zapletan, Rudolf B.). Az elnökség 9 igen, és 1 tartózkodás mellett elfogadta az ifjúsági világbajnokságra, Bolzanoba utazó ifjúsági leány keretet (Baracsi, Méhész, Drajkó, Kaszás, Fegyveres, Zenger, Molnár). Az elnökség 9 igen, és 1 tartózkodás mellett elfogadta a serdülő VB-re, Szarajevóba utazó leány keretet (Horváth, Kovács, Sajermann, Zsíros A., Ragadics, Sass). Az elnökség 9 igen, és 1 tartózkodás mellett elfogadta a serdülő VB-re, Szarajevóba utazó fiú keretet (Hűvös, Kisházy, Hegyi, Tóth, Bóka, Elek). Az elnökség egyhangúlag elfogadta az ifjúsági VB-re (Rózsa-del.vez., Takács-techn.vez., össz: 20 fő), és a serdülő VB-re (Tóth Bagi Zs.- techn.vez., össz: 16 fő) utazó delegációkat. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a felnőtt férfi válogatott keretet (Karsai L., Kiss N., Zapletan, Kakuk, Németh Cs., Pintér Gy., Hergéth Z., Hergéth J., Nagy L., Lampert). Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy azok az ifjúsági válogatott játékosok, akik kvalifikálták magukat az Országos Vidék/Budapest

11 Döntőre, játék nélkül, automatikusan bekerültek az Országos Felnőtt Páros, Egyéni és Egyéni összetett Döntőre. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a bajnoki rendszer tapasztalatairól szóló beszámolót. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a versenykiírás 14.5 pontjának módosítását, miszerint, a jegyzőkönyvek be nem küldése miatti büntetést az első esetben figyelmeztetéssel, második körben Ft-os pénzbüntetéssel - azzal kiegészítve, hogy ha 14 napon belül nem kerül rendezésre az összeg, a csapatot, amíg nem fizet, fordulónként 1 büntetőponttal sújtjuk -, harmadik, illetve sokadik előfordulásnál pedig büntetőpont levonásával sújtjuk. Az elnökség elfogadta, hogy a női Szuperligát úgy kell 10 tagúra bővíteni, hogy a feljutási sorrend alapján kell haladni a felkerülni szándékozók közt. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2006/07. évi Csapatbajnokság versenykiírását az eszközölt módosításokkal. Elnökségi ülésén án Az elnökség egyhangúlag elfogadta az ifjúsági világbajnokságról szóló beszámolókat. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a serdülő világbajnokságról szóló beszámolókat. Az elnökség elfogadta, hogy amennyiben egy egyesület két csapatot indít (Szuperliga, NB I, NB II osztályaiban), abban az esetben köteles mindkét csapat névsorát a bajnokság megkezdése előtt írásban a MATESZ-nak megküldeni, amit az átigazolási időszakban megváltoztathat. Amennyiben, az előbbiek szerint megváltoztatja a keretet, azt újra le kell adnia a MATESZ-nak. A keretek közt oda-vissza mozgás a bajnokság során tilos! Kivétel ez alól az ifjúsági játékosok szerepeltetése. Szuperligás ifjúsági játékos az NB I-ben csak az ifjúsági csapatban szerepeltethető. Az elnökség elfogadta, hogy az NB III Győri régiójának II. helyezett csapata, a Tapolca osztályozót játsszon az NB II kieső csapatával, a Rákoskerti TBKE-vel oda-visszavágó formájában, melynek versenykiírását a Versenybíróság készíti el és küldi ki az érintett csapatoknak. Az elnökség elfogadta, hogy az NB III-as versenykiírások nem térhetnek el a MATESZ-étől, és befejezett bajnokság versenykiírását utólag tilos

12 módosítani, és a versenykiírásban rögzíteni kell a kiesés, feljutás feltételeit! A területi szövetségeknek minden esetben fel kell küldeniük a MATESZ-hoz az NB III-as versenykiírásukat a bajnokság megkezdése előtt. Elnökségi ülésén án Az elnökség egyhangúlag kinevezte Simon Lászlónét a felnőtt női válogatott szövetségi kapitányának október 31-ig. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Felnőtt Egyéni VB-re utazó női csapat keretét (1. Siklódi Erika BBSV Wien (kiemelt), 2.-5.: Miklós Nóra - Oberpullendorf, Drajkó Gabriella BKV Előre SC, Méhész Anita - FTC, Baracsi Ágnes Schattendorf, vésztartalék: Bogoly Andrea Schlaining) Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Felnőtt Egyéni VB-re utazó férfi csapat keretét (1.: Karsai László Ferroép Szeged (kiemelt), 2-5.: Pintér György Köszolg SC, Németh Csongor ZTK FMVas, Lampert Péter MTE, Zapletán Zsombor Ferroép Szeged, vésztartalék: Kiss Norbert Ferroép Szeged) Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Felnőtt Egyéni VB-re utazó delegációt (Makk Ferenc delegációvezető, Havaj István technikai vezető, Simon Lászlóné női kapitány, Baján János férfi kapitány, 10 játékos, 2 buszvezető) Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a XVIII. fordulót a Szuperligában én játsszák, a XVI. forduló átkerül a XVIII. forduló helyére, re, míg a XVI. forduló eredeti helyén, én szabad hétvége lesz a Szuperligában, a szlovén-magyar válogatott találkozó miatt. Az elnökség egyhangúlag megbízta Szabó Béla, Bartos Gábor és Rózsa Balázs sporttársakat, hogy rövid határidővel (szeptember 30-ig!) dolgozzák ki a Magyar Köztársaság Kupa versenykiírását. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2. Napirendi Pontot, Havaj István beszámolóját a bajnokság beindításának tapasztalatairól. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Nagykanizsai Teke SE, a Bakony TK (Bakonyszentlászló), a Golden Teke Club SE, és a Mosonszolnoki SE tagfelvételi kérelmét.

13 Az elnökség egyhangúlag megszavazta, hogy nem változtat az elkészült és kiadott területi pontozáson és létszámokon, de visszalépés esetén elsőbbséget élveznek a késve jelentkezett régiók. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy az Országos Ifi/Serdülő Páros, Egyéni Döntőt Andráshidán (lányok), és Székesfehérváron (fiúk) rendezzék, a nevezési díjat pedig Ft/fő összegben állapította meg. Az elnökség elfogadta az új Minősítési Szinttáblázatot a 2006/07. bajnoki évre. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a tavalyi Versenybírói Díjtáblázatot a 2006/07. bajnoki évre is változtatás nélkül. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy NB III-as csapatbajnokságban, és ez alatt, nem kötelező a rajtlistát a hazai csapatnak a mérkőzés megkezdése előtt 3/4 órával, a vendégcsapatnak pedig a mérkőzés megkezdése előtt fél órával kitölteni. Az elnökség egyhangúlag elfogadta Major Mihály, az NBC-Kupa szervezőbizottságának vezetőjének beszámolóját, az NBC-Kupa szervezésének állásáról. Elnökségi ülésén án Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Felnőtt Egyéni Világbajnokságról szóló beszámolókat. Az elnökség egyhangúlag megválasztotta Ferencz Józsefet a felnőtt férfi válogatott szövetségi kapitányának 1+1 évre, és megválasztotta Baján Jánost a felnőtt női válogatott szövetségi kapitányának szintén 1+1 évre. Az elnökség leváltotta Karsai Ferencet az Edző Bizottság vezetői posztjáról, s ideiglenesen a következő ülésig Ferencz Józsefet bízta meg a bizottság vezetői feladatainak ellátásával. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 12-es férfi felnőtt válogatott keretet (Karsai László, Kakuk Levente, Kovács Gábor, Kiss Norbert, Zapletán Zsombor (valamennyi Ferroép-Szeged TE), Farkas Sándor, Fehér László, Kiss Tamás, Németh Csongor, Nemes Attila (valamennyi ZTK-FMVas), Hergéth Zoltán (KK Neumarkt), Pintér György (KÖSZOLG SC)). Az elnökség egyhangúlag elfogadta a serdülő leány válogatott keretet (Ragadics Zsuzsanna, Sass Edit, Kuklis Adrienn, Sörös Dóra (valamennyi KÖSZOLG SC), Horváth Katalin, Nemes Irén (mindkettő ZTE-ZÁÉV), Sajermann Nóra (Rákoskerti TBKE), Zsíros Andrea, Szabó Tamara (mindkettő Tatabánya SC), Tóth Dorottya (Ritmus SE)).

14 Az elnökség egyhangúlag elfogadta a serdülő fiú válogatott keretet (Pintér Gábor (ZTK-FMVas), Elek Attila (Ferroép-Szeged TE), Balog Péter (PMSE-AH), Major László (BKV Előre SC), Sajermann Gergő (Rákoskerti TBKE), Béres Árpád (KÖSZOLG SC), Németh László (Soproni Sörgurítók SE), Tóth Norbert (Bp. Erőmű SE), ifj. Vella Tibor (Budai SE), Ács Tamás (Földeák TC)). Az elnökség egyhangúlag elfogadja a évi Felnőtt Egyéni Világkupára utazó játékosokat és delegációt (Karsai László, Miklós Nóra versenyzők, Tóth Lajos delegációvezető). Az elnökség elfogadja a évi Ifjúsági Egyéni Világkupára utazó női játékosnak Drajkó Gabriellát, fiú játékosnak pedig Kiss Tamást és a delegációt (Rózsa Balázs delegációvezető, Pete László - edző). Az elnökség egyhangúlag elfogadja a kiegészített elnöki beszámolót a évről, s egyben a közgyűlés elé ajánlja elfogadásra. Az elnökség egyhangúlag elfogadja a évi feladat- és üléstervet. Az elnökség egyhangúlag elfogadja a évi költségvetés-tervezetet, és a közgyűlés elé bocsátja elfogadásra. Az elnökség egyhangúlag elfogadja, hogy az Elnökség írásban elhatárolódik a Ferencváros sportszerűtlen magatartásától, amivel az NBC - Kupán vétett az NBC nemzetközi sportszabályzata ellen, és ezt a levelet mind az egyesületnek, mind az NBC-nek megküldik. Az elnökség egyhangúlag elfogadja, hogy a válogatott keret tagjainak csak a Vidék Budapest bajnokságon kell az egyéni versenysorozatba bekapcsolódniuk Az elnökség egyhangúlag elfogadja, hogy a válogatottaknak el kell fogadniuk egy írásos nyilatkozatot, mely az alapvető viselkedési normákat tartalmazza, és ezt aláírásukkal tudomásul veszik. A válogatott premizálása pedig a következő: Versenyzők: Felnőtt: Ifjúsági: Serdülő: I. hely: II. hely: III. hely: Edzők: A legjobb eredményt elért versenyzőjének jutalmával megegyező összeg! Az elnökség 7 igen és 3 ellenszavazat (Havaj István, Lakos Dénes, Tóth Ernő) mellett elfogadja, hogy az Alba Regia SC Répcelaki SE mérkőzést le kell játszani a tavaszi fordulók megkezdéséig, a következő kitételekkel: o A fellebbezésből adódó költségek, és a mérkőzés teljes költsége a Répcelakot terhelik.

15 o a mérkőzés kitűzött új időpontjáról a Versenybizottságot értesíteni kell, amennyiben ez december 31-ig nem történik meg, a VB tűzi ki a mérkőzés időpontját. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Versenyszabályzat d) pontjának eltörlését, miszerint a bajnoki mérkőzések lejátszásának nem lesz feltétele a minősítés sportigazolványban lévő megléte. Az elnökség egyhangúlag elfogadta az alábbi módosításokkal az Igazolási és Átigazolási Szabályzatot: 1.13 Az a Sportoló, akinek még nem volt sportegyesülete, vagy legalább 1 éve nem versenyzett Sportegyesületben, azonnal, bármikor leigazolható és versenyengedély is váltható számára. Az 1 évnél régebbi versenyzést az erre a célra rendszeresített Igazoló Lap kitöltésével kell a Szövetség felé jelezni, és ez alapján vehető újra nyilvántartásba az adott versenyző. 2.4 Ha az átadó Sportegyesület az átigazolási lap láttamozását megtagadja, illetve a láttamozást a kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül nem teljesíti, a Sportolót át lehet igazolni az átvevő sportegyesületbe az átigazolási időszakban. Ezen időközben a Szövetség köteles kapcsolatba lépni az átadó Sportegyesülettel, az átigazolási körülmények tisztázása érdekében. Ha kizáró körülmény nem áll fenn, az átigazolást, a benyújtás napjával megegyező napon bejegyzi a Sportigazolványba. Az 1. sz. Mellékletében az a versenyző tekintendő válogatottnak, aki a mindenkori válogatott keret tagja!!! Az elnökség elfogadta, hogy Győr-Moson-Sopron megye bevezethesse a 4 fős csapatbajnokságot. Elnökségi ülésén én Az elnökség elfogadta, hogy a korábban 12 tagú felnőtt férfi válogatott keret 10 főre csökken. A két kimaradó játékos Pintér György és Nemes Attila. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a felnőtt válogatottak szövetségi kapitányainak felkészülési terveit, és a válogatott mérkőzésekre a következő kereteket és delegációkat: Magyar Német: férfi keret Kakuk Levente, Karsai László, Kiss Norbert, Kovács Gábor (valamennyi Ferroép Szeged TE), Farkas Sándor, Fehér László, Kiss Tamás (valamennyi ZTK FMVas), Hergéth Zoltán (KK Neumarkt), női keret Siklódi Erika, Tőke-Lovász Krisztina (BBSV Wien), Drajkó Gabriella, Fodor Annamária (mindkettő BKV Előre SC),

16 Méhész Anita (FTC), Baracsi Ágnes, Sebestyén Andrea (Schattendorf), Bogoly Andrea (Schlaining), küldöttség Büki László (delegációvezető), Rózsa Balázs (technikai vezető). Szlovén Magyar: férfi keret Kakuk Levente, Karsai László, Kiss Norbert, Kovács Gábor, Zapletán Zsombor (valamennyi Ferroép Szeged TE), Farkas Sándor, Fehér László, Németh Csongor (valamennyi ZTK FMVas), női keret - Miklós Nóra (Oberpullendorf) + a Magyar Német mérkőzés 7 legjobb játékosa, küldöttség Büki László (delegációvezető), Stér János (technikai vezető) és Rózsa Balázs (kísérő). Az elnökség egyhangúlag megszavazta, hogy a serdülő válogatott azon tagjai, akik betöltötték 16. életévüket, elindulhatnak a felnőtt egyéni bajnokságon. Az elnökség egyhangúlag megszavazta, hogy amennyiben a nemzetközi szövetség által lehetőség van rá, hogy több vegyes-párost indítsunk, úgy el kell indítani a maximális létszámot. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Felnőtt / Ifjúsági Egyéni Világkupákról szóló beszámolókat. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a évi pénzügyi beszámolót, és azt a közgyűlés elé elfogadásra terjeszti. Az elnökség egyhangúlag elfogadja a évi beszámoló küldöttgyűlés helyét (Üdülőszálló és Oktatási Központ Szemes {8636 Balatonszemes, Ady E. u }), időpontját (2007. június 02. szombat 10:00 óra), és napirendi pontjainak a következőket: 1. Beszámoló a évi munkáról elfogadása évi pénzügyi beszámoló elfogadása évi költségvetés elfogadása 4. Ellenőrző Testület jelentésének elfogadása 5. Közhasznúsági jelentés elfogadása 6. Alapszabály módosítás Az elnökség egyhangúlag megszavazta a Teke-Fórum helyszínéül az Üdülőszálló és Oktatási Központ Szemest (8636 Balatonszemes, Ady E. u ). Az elnökség egyhangúlag elfogadta az új Nevelési Költségtérítési Szabályzatot. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a Férfi Szuperligában a véget ért bajnokság alapján kapják a csapatok a sorszámokat, és a többi bajnokság ehhez igazodik. A Nyugati csoport bajnoka a 9-es, míg a Keleti csoport bajnoka a 10-es sorszámot kapja. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a 2007/08. bajnoki évtől kezdődően a tabellapont azonossága esetén elsődlegesen az egymás elleni eredmény számít, és ezt a Versenybizottságnak be kell építenie a versenykiírásba.

17 Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a Megyei Szövetségek jogállását felül kell vizsgálni. Azon Megyei Szövetségeknek, melyek nincsenek bejegyezve, önállóan el kell intézniük bejegyzésüket június 30-ig, eddig az időpontig pedig a mostani elnökségek szakbizottsági szinten ügyvivő szerepet töltenek be. A Megyei Szövetségek megalakulásuk után együttműködési megállapodást kötelesek kötni a MATESZ-szel. Az elnökség elfogadta, hogy a Serdülő Páros bajnokságon párban csak azonos csapatban szereplő versenyzők vehetnek részt. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a 2008/09. bajnoki évtől kezdődően a Szuperligában csak hasas bábuval lehet mérkőzést, versenyt rendezni. Elnökségi ülésén án Az elnökség elfogadta a két válogatott mérkőzésről (Magyar-Német, és Szlovén-Magyar) szóló beszámolókat. Az elnökség elfogadta a következő férfi válogatott keretet a évi Felnőtt VB-re: Utazók: Kovács Gábor, Karsai László, Kakuk Levente, Kiss Norbert, Farkas Sándor, Hergéth Zoltán, Németh Csongor, Zapletán Zsombor, tartalékok: 1. számú: Nemes Attila, Fehér László, Kiss Tamás, Pintér György. Az elnökség elfogadta a következő női válogatott keretet a évi Felnőtt VB-re: Utazók: Miklós Nóra, Siklódi Erika, Drajkó Gabriella, Méhész Anita, Bogoly Andrea, Baracsi Ágnes, Takács Anita, tartalékok: Fodor Annamária, Sebestyén Andrea, Tőke-Lovász Krisztina. Az elnökség elfogadta a évi Felnőtt VB-re a következő delegációt: 8 férfi játékos, 7 női játékos, 2 szövetségi kapitány, masszőr, Takács László delegációvezető, Havaj István technikai vezető, Makk Ferenc elnök, Rózsa Balázs média munkatárs, összesen: 22 fő. Az elnökség elfogadta a Szlovák Magyar serdülő válogatott találkozóra az alábbi delegációt: Lányok: Sajermann Nóra, Horváth Katalin, Nemes Irén, Ragadics Zsuzsanna, Sass Edit, Kuklis Adrienn, fiúk: Vella Tibor, Pintér Gábor, Elek Attila, Németh László, Ács Tamás, Lóránth Jenő, két szövetségi

18 kapitány (Lakos Dénes, Weinacht János), Károlyi István delegációvezető, Szabó Béla technikai vezető. Az elnökség elfogadta a Serdülő VB-re utazó delegációt az alábbiak szerint: 2 szövetségi kapitány (Lakos Dénes, Weinacht János), delegációvezető Havaj István, technikai vezető Horváth Péter, buszsofőr. Az 5 5 fiú leány versenyző, aki a VB-re utazik később kerül kijelölésre a szövetségi kapitányok döntése révén az alábbi 6-6 játékosból: Lányok: Sajermann Nóra, Horváth Katalin, Nemes Irén, Ragadics Zsuzsanna, Sass Edit, Kuklis Adrienn, fiúk: Vella Tibor, Pintér Gábor, Elek Attila, Németh László, Ács Tamás, Lóránth Jenő. Az elnökség elfogadta, hogy a Felnőtt Férfi Egyéni Döntőn Zalaegerszegen Takács László, míg a Felnőtt Női Egyéni Döntőn Szegeden Rózsa Balázs látja el a Szövetség képviseletét. Az elnökség elfogadta, hogy a 2008/09. bajnoki évtől kezdődően csak az éves infláció mértékével emelhető a nevezési díj összege a Nemzeti Csapatbajnokságokban. Az elnökség elutasította, hogy az NB II-ben újra bevezetésre kerüljön a 100 dobás. Az elnökség elutasította, hogy a 2008/09. bajnoki évtől kezdődően a Férfi NB I létszáma csapatra legyen felemelve. Az elnökség elfogadta, hogy a BL-ben szereplő csapatok a 2007/08. bajnoki évben a XIV. fordulóból (2008. március ) elhalasztott mérkőzéseiket legkésőbb március 23-ig lejátszani kötelesek. Az elnökség elfogadta, hogy a 2007/08. bajnoki évtől kezdődően a Felnőtt Egyéni versenyen a mindenkori fős női-férfi válogatott keret automatikusan kvalifikálja magát az országos döntőbe, míg a többi 24 helyre az elnökség által elfogadott feljutási rendszer alapján lehet bejutni, így 36 főre bővül az országos döntő létszáma. Az elnökség elfogadta, hogy a MATESZ versenyrendszerében (megyei I. osztályig bezárólag!) szereplő csapatokban július 01-től csak és kizárólag azonos neműek szerepelhetnek. Az elnökség elfogadta, hogy a Felnőtt VB-re utazó válogatott játékosoknak (8-8 női-férfi játékos) idén az országos döntőn kell csatlakozni az egyéni mezőnyhöz. Elnökségi ülésén án Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Felnőtt Világbajnokságról szóló beszámolókat.

19 Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Serdülő válogatott meccsről és Világbajnokságról szóló beszámolókat. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2007 évi küldöttgyűlésre a Mandátumvizsgáló Bizottság elnökének Rózsa Balázst, tagoknak pedig Szabó Bélát és Károlyi István sporttársakat. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a versenyengedélyek ára egy évre 3000-ft/darab, míg tömegsportosoknál Ft/darab. Az elnökség elutasította a Női Szuperligás csapatok 4 főre csökkentését. Az elnökség elfogadta a 2007/08. évi bruttói versenybírói díjtáblázatot. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2007/08. bajnoki évre a Minősítési szinttáblázatot. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2007/08. bajnoki évre érvényes rajtlistát. Az elnökség egyhangúlag elfogadta Kiricsi József sporttársat az Edzőbizottság vezetőjének. Elnökségi ülésén én Az elnökség elfogadta, hogy a 2007/08-as bajnokságban az NB II-es csoportok 4*12 tagúak lesznek. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a CSB versenykiírásának 7. pontjában a bajnoki győzelemért kapható pontot 2 pontra csökkenti az NBC utasítása szerint. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy területi elv alapján a Dunaújvárosi AC-nak az NB I Keleti csoportban kell indulnia. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2007/08. évi CSB versenykiírásának módosításait az alábbiak szerint: - 6. pont: A versenyzési jog igazolására az érvényes sportolói igazolványt és a MATESZ által kiadott érvényes versenyengedélyt a verseny megkezdése előtt be kell mutatni a versenybírónak, hogy a szükséges ellenőrzés elvégezhető legyen. Amennyiben a sportolói igazolványban nem tüntették fel a minősítést, a mérkőzést abban az esetben is le kell játszani pont: A győztes csapat a tabellában 2 bajnoki pontot kap, a vesztes 0 pontot. (Az NBC sportszabályzata szerint csak 2 pont adható a győzelemért, így az NBC utasítására kötelező volt ezt a pontot megváltoztatni!!!) pont: A vizsgálatot valamennyi pályán 3 évenként végre kell hajtani pont:

20 Szuperligában bajnoki mérkőzést csak 10:00 és 14:00 óra között lehet rendezni, ettől eltérően csak közös megegyezéssel lehet kezdeni. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a Férfi Szuperligában irányított sorsolás lesz a tavalyi végeredmény alapján, a többi csoportot pedig a beérkező kérelmek alapján ehhez igazítják. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a Szegvár valamennyi őszi hazai mérkőzését, a pályaválasztói jogot felcserélve, a 2007/08-as szezonban idegenben játszhassa. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy az ózdi, bélapátfalvai, és szolnoki tekepályákra június 30-ig haladékot ad a pályák felújítására, vagy új pálya építésére. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2007/08. évi versenynaptárt. Elnökségi ülésén én Az elnökség elfogadta, hogy a CSB versenykiírást módosítva a bajnoki helyezésekről elsődlegesen a tabellapont, majd a csapatpont, aztán a szettpont dönt, az NBC sportszabályzatával összhangban. Az elnökség elfogadta a Küldöttgyűlés Napirendi pontjának az Alapszabály módosítást, míg a Mandátumvizsgáló Bizottság elnökének Rózsa Balázst, tagjainak pedig Szabó Bélát és Horváth Pétert választották meg. Az elnökség 8 igen és 1 tartózkodás (Horváth Péter) mellett elfogadta, hogy pontosítja a május 30-i 5. határozatát az alábbiak szerint: Versenyengedély árak: Szuperliga, NB I, NB II, NB III, megyei I. osztály (tartalékok is!!!) Férfi/Női: egységesen Ft/db Megyei II. osztály, városi, egyéb regisztrált szabadidősport Férfi/Női: egységesen Ft/db Az elnökség elfogadta, hogy a Scarbantia SE az V., VII., IX., XV., XX. fordulóban hazai pályán lejátszandó mérkőzéseinek kezdési időpontját 9:00 órára változtassa, amennyiben a vendégcsapatok is hozzájárulnak. Az elnökség elfogadta a évi serdülő / ifjúsági Vidék egyéni döntő helyszíneit: a fiúknál Szombathely, a lányoknál Kaposvár (Közutasok). Az elnökség elfogadta a évi Országos serdülő / ifjúsági Páros, egyéni és összetett egyéni döntő helyszíneit: a fiúknál Szolnok, a lányoknál Szeged. Az elnökség elfogadta, hogy Magyarország elvállalja a 2012-es Ifjúsági Világbajnokság megrendezését.

21 Az elnökség elfogadta a módosított bruttó versenybírói díjtáblázatot. Az elnökség elutasította az NB II reformálására történt javaslatot, azzal a kiegészítéssel, hogy mindenképpen kell ezzel a kérdéssel foglalkozni decemberben. Az elnökség elfogadta, hogy fegyelmi tárgyalást kell tartani Simonfi Zsolt igazolása/átigazolása ügyében az észlelt szabálytalanságok miatt, és a jogerős határozat meghozataláig Simonfi Zsolt játékjogát felfüggeszti. Az elnökség elfogadta az 5 új egyesület (Pecöli TK, Somosi Tekebarátok Köre, Lajta Hanság SE, Szőcéért Egyesület, Közösségi és Tömegsport Klub Zánka) tagfelvételi kérelmét. Elnökségi ülésén én Az elnökség elfogadta, hogy az ifjúsági szövetségi kapitány a fiúknál Ferencz József, míg a nőknél Kiricsi József legyen. Az elnökség elfogadta a Ferencz József által kijelölt ifjúsági válogatott férfi keretet (Zapletán Zsombor, Rudolf Balázs, Járfás Szilárd, Kovács Gábor, Kisházy Norbert, Hűvös Zsolt, Kéri Sándor, Bóka Róbert, Elek Attila, Pintér Gábor). Az elnökség elfogadta Kiricsi József által összeállított női ifjúsági válogatott keretet (Sajermann Nóra, Fegyveres Petra, Tót Enikő, Horváth Katalin, Nemes Irén, Sass Edit, Erdész Nóra, Zenger Nikolett, Ballók Csilla, Vonnák Noémi). Az elnökség elfogadta, hogy Fegyveres Petra és Zapletán Zsombor képviseli hazánkat az Ifjúsági Egyéni Világkupán. Az elnökség elfogadta, hogy az Ifjúsági Egyéni Világkupán Rózsa Balázs (delegációvezető) és Ferencz József (edző) vesznek részt. Az elnökség elfogadta a Szervezeti és Működési Szabályzat módosítását. Az elnökség elfogadta a Jogi és Átigazolási Bizottság létrehozását a következő felállásban: elnök: Dr Földvári Béla, tagok: Bartos Gábor, Rózsa Balázs. Az elnökség elfogadta az elnöki beszámolót, értékelést és jövőképet a 2007-es évről. Az elnökség elfogadta a évi feladat-és üléstervet. Az elnökség elfogadta a évi költségvetés-tervezetet. Az elnökség elfogadta, hogy Hazai Gábor bekerüljön a Sajtó- és propaganda Bizottságba tagként.

22 Az elnökség elfogadta, és megerősítette, hogy a felmerült hibák ellenére - 24 fővel rendezi meg az idei serdülő és ifjúsági országos bajnokságot. Az elnökség elfogadta, hogy az elnökség dönt az év sportolójáról és elfogadásra került, hogy 2008-tól egy sportév teljesítménye számít. Minden évben a szeptemberi elnökségi ülésen döntenek az év sportolójáról. Az elnökség elfogadta, hogy a következő rendes közgyűlés február 16-án órakor legyen, és elfogadta, hogy a Napirendi pontjai a közgyűlésnek a következők legyenek: évi elnökségi beszámoló elfogadása, évi költségvetés elfogadása. Elnökségi ülésén án Az Ifjúsági Egyéni Világkupa beszámolóját az elnökség egyhangúlag elfogadta. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Mandátumvizsgáló Bizottság elnökének Rózsa Balázst, tagjainak pedig Horváth Pétert és Stér Jánost. Az elnökség egyhangúlag elfogadta a küldöttgyűlés időpontját (2008. május 31.), helyszínét (Budapest) és napirendi pontjait: évi pénzügyi beszámoló elfogadása évi Ellenőrző Testület jelentése 3. Közhasznúsági jelentés elfogadása 4. Egyebek, Teke-fórum Az elnökség elfogadta a Horváth TK SE kérését, hogy elhalaszthassa a soron következő bajnoki mérkőzéseit, az ifjúsági korú játékosai sérülése végett, azzal a feltétellel, hogy március 31-ig le kell játszania a mérkőzéseket és február 29-ig a Szövetség részére meg kell küldeni az új időpontokat. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a Versenybizottság jelöli ki az időpontokat. Az elnökség egyhangúlag elfogadta Kiricsi József Edzőbizottság vezetője kérését, hogy az Edzőbizottságot a mindenkori szövetségi kapitányok mellett id. Pete László és Botházy Ferenc alkossák. Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy írásban válaszol az egyebek részben tárgyalt Tekézők Hódmezővásárhelyi Társaságának levelére, és elutasítja a szezon közbeni hazai pálya cserére érkezett írásbeli kérelmüket.

23 Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy vezetheti a mérkőzést hazai játékos, amennyiben nem szerepel az aznapi rajtlistán. Elnökségi ülésén án 1. sz. Határozat: A jelenlevők Dávid Veronikát egyhangúlag elfogadják jegyzőkönyvvezetőnek, illetőleg Szabó Bélát és Havaj Istvánt jegyzőkönyvhitelesítőknek. Az elnökség elfogadta az előzetesen megadott napirendi pontokat. 2. sz. Határozat: Az elnökség 8 igen szavazattal elfogadta az ifjúsági női (Ballók Csilla, Erdész Nóra, Fegyveres Petra, Kackstädter Beáta, Sajermann Nóra, Sass Edit, Tót Enikő, Vonnák Noémi, Zenger Nikolett) és férfi válogatott (Bóka Róbert, Hűvős Zsolt, Járfás Szilárd, Kéri Sándor, Kisházy Norbert, Kovács Gábor, Pintér Gábor, Rudolf Balázs, Zapletán Zsombor) bő VB keretét, és majd a Szlovénia elleni válogatott után kerül a 7 utazó + 1 tartalék kiválasztásra. 3. sz. Határozat: Az elnökség egyhangúlag, 8 igen szavazattal elfogadta Makk Ferenc elnök által megnevezett delegációt a Magyar Szlovén válogatott mérkőzésre (Büki László delegációvezető, Szabó Béla technikai vezető, 8 lány, 8 fiú játékos 2 szövetségi kapitány). 4. sz. Határozat Az elnökség 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy az A kategóriában Sajermann Nóra, a B kategóriában Tóth Dorottya képviselje hazánkat a Serdülő Világkupán. 5. sz. Határozat Az elnökség 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy a serdülő A és B Egyéni Világkupán Makk Ferenc, Weinacht János, Sajermann Nóra, Tóth Dorottya, Németh László és Tóth Richárd vagy Brancsek János (még közöttük szétlövés dönt) képviseli hazánkat. 6. sz. Határozat. Az elnökség 8 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a felnőtt női válogatott szövetségi kapitányának Kiricsi Józsefet és a felnőtt férfi

24 válogatott szövetségi kapitányának Ferencz Józsefet. A mandátum június 30-ig szól. 7. sz. Határozat Az elnökség 8 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta az Ifjúsági Világbajnokságra utazó delegációt, delegációvezető: Makk Ferenc, technikai vezető: Tóth Lajos, sajtó: Rózsa Balázs, 2 szövetségi kapitány: Kiricsi József, Ferencz József, 7 lány és 7 fiú játékos, 2 buszsofőr szükséges. 8. sz. Határozat Az elnökség 8 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a szabad kártyát a felnőtt válogatott játékosok számára, így ők csak az országos döntőben csatlakoznak a versenybe. 9. sz. Határozat Az elnökség 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta a felnőtt válogatott kereteket, akik számára szabad kártyát biztosítanak az országos felnőtt döntőre. Férfi válogatott keret: Kakuk Levente, Kovács Gábor, Karsai László, Kiss Norbert, Farkas Sándor, Németh Csongor, Kiss Tamás, Nemes Attila, Hergéth Zoltán, Zapletán Zsombor, Kovács Péter, Batki Tamás. Női válogatott keret: Bogoly Andrea, Csernus Anita, Csongrádi Gyöngyi, Csurgai Anita, Drajkó Gabriella, Kiss Melinda, Méhész Anita, Miklós Nóra, Rubinszki Rita, Sebestyén Andrea, Siklódi Erika, Takács Anita. 10. sz. Határozat Az elnökség 7 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy a mérkőzést rajtlistán nem szereplő játékos is vezetheti, de csak abban az esetben, ha rendelkezik játékvezetői engedéllyel, illetve közös megegyezéssel bárki vezetheti a mérkőzést, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e játékvezetői engedéllyel. 11. sz. Határozat Az elnökség 7 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy új sorsolási táblát kell bevezetni, a régit pedig hatályon kívül helyezik. 12. sz. Határozat Az elnök február 13-i döntése értemében a Rákoshegyi VSE beadványára felfüggesztette a női NB I rájátszását, a beadványokat az Elnökség jelen ülésén megvizsgálta és megalapozottnak találta a februát 13-i Elnökségi ülésén született döntést, elrendeli a rájátszás lejátszását.

25 Elnökségi ülésén án Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Serdülő A és B Egyéni Világkupa beszámolóját. Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az Ifjúsági Világbajnokság beszámolóit. Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a felnőtt válogatottak felkészülésére vonatkozó időpontokat, illetve az Egyéni Világbajnokságra készülő keretet a szeptember 10-én tartandó elnökségi ülésen határozza meg. Az Elnökség elfogadta a évi pénzügyi beszámolót. Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az elmúlt év csapatbajnokságainak értékelését. Az Elnökség elfogadta a évi NB II csapatbajnokságra vonatkozó változtatásokat, mely szerint 5 csoport kerül meghatározásra és a csoportokon belül 10 csapat fog versenyezni. Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a megbeszélt módosításokkal a 2008/09. évi csapatbajnokság versenykiírását. Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a módosításokkal a 2008/09. évi versenynaptárat. Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy az Eredményközlő a következő bajnokságtól elektronikus úton jelenik meg, a postai nyomtatott forma megszűnik. Elnökségi ülésén én 1. Határozat: A jelenlevők Dávid Veronikát 9 Igen szavazattal, egyhangúlag elfogadják jegyzőkönyvvezetőnek, illetőleg Szabó Bélát és Havaj Istvánt jegyzőkönyv-hitelesítőknek.

26 2. Határozat: Az Elnökség 8 igen szavazattal és 2 tartózkodás mellett elfogadta a delegáció tagjait a én rendezendő Felnőtt Egyéni Világbajnokságra, melynek tagjai: Delegációvezető: Makk Ferenc Technikai vezető: Havaj István Játékosok: 5 fiú, 6 lány Szövetségi kapitányok: Kiricsi József és Ferencz József Buszsofőr: 1 fő 3. Határozat: Az Elnökség egyhangúlag megszavazta, hogy Vidék Ifjúsági/serdülő fiú egyéni döntő Zalaegerszegen Vidék ifjúsági/serdülő leány egyéni döntő Herenden Országos Ifjúsági/serdülő fiú páros, egyéni és összetett egyéni döntő Szegeden Országos Ifjúsági/serdülő leány páros, egyéni és összetett egyéni döntő Szolnokon kerüljön megrendezésre. 4. Határozat: Az Elnökség egyhangúlag, 10 igen szavazattal elfogadta, hogy a vidék ifjúsági /serdülő bajnokságon a nevezési díj Ft/fő, míg az országos ifjúsági/serdülő bajnokságon Ft/fő, azzal a kitétellel, hogy a Szövetség Ft/fő nevezési díjjal kiegészíti. 5. Határozat: Az Elnökség egyhangúlag, 10 igen szavazattal elfogadta, hogy a Magyarország - Szerbia válogatott mérkőzés helyszíne Szeged legyen. Elnökségi ülésén én 1.Határozat: A jelenlevők Dávid Veronikát 10 Igen szavazattal, egyhangúlag elfogadják jegyzőkönyvvezetőnek, illetőleg Szabó Bélát és Weinacht Jánost jegyzőkönyv-hitelesítőknek. 2. Határozat: Az Elnökség 9 Igen szavazattal, 1 tartózkodás mellett (Horváth Péter) elfogadta az Elnöki beszámolót, értékelést és jövőképet. 3. Határozat: Az Elnökség 8 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett (Horváth Péter, Karsai Ferenc) elfogadta a évi költségvetés tervezetet a

27 következő kiegészítésekkel, a bevételi oldalon Reklámbevételként Ft kerül megjelenítésre, illetve a szakmai kiadási oldalon válogatott játékosok premizálására Ft. 4. Határozat: Az Elnökség elfogadta a Tisztújító küldöttgyűlés időpontjának január órát, helyszínének A MSH konferencia termét, napirendi pontjainak: 1. Alapszabály módosítás, 2. Tisztújítás, fő küldött választása a MABOTESZ közgyűlésbe az Elnökség tagjai közül. 5. Határozat: Az Elnökség egyhangúlag, 10 igen szavazattal elfogadta a Jelölő Bizottság elnökének Bartos Gábor urat, tagjainak Büki László és Kefei Imre urakat, valamint elfogadta a Mandátumvizsgáló Bizottság elnökének Dávid Veronikát, tagjainak Deme Lajos és Mayer Árpád urakat. 6. Határozat: Az Elnökség 8 Igen és 2 tartózkodás (Karsai Ferenc, Horváth Péter) mellett elfogadta, hogy a leány serdülő válogatott szövetségi kapitánya Weinacht János úr, a fiú serdülő válogatott szövetségi kapitánya Tóth Lajos úr legyen. 7. Határozat: Az Elnökség 9 igen és 1 tartózkodás (Horváth Péter) megválasztotta május 31-ig Kiricsi József urat a Felnőtt Női Válogatott szövetségi kapitányának és Ferencz József urat a Felnőtt Férfi Válogatott szövetségi kapitányának. 8. Határozat: Az Elnökség egyhangúlag, 10 igen szavazattal elfogadta, hogy a februárjában-rijekában megrendezendő Felnőtt/Ifjúsági Egyéni Világkupán hazánkat Kiss Norbert, Méhész Anita képviselje a felnőtt kategóriában. A két utazó ifjúsági játékos az országos bajnokságon az összetett verseny győztesei. Delegációvezető Ferenc József szövetségi kapitány. Rendkívüli Elnökségi ülésén án 1. HATÁROZAT Az Elnökség 10 igen és 1 tartózkodás (Rózsa Balázs) mellett elfogadja jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát és jegyzőkönyv hitelesítőnek Rózsa Balázst. 2. HATÁROZAT Az Elnökség 10 igen és 1 tartózkodás (Lengyel József) mellett felhatalmazta Lengyel József urat, hogy a bejegyzéssel kapcsolatban eljárjon.

28 3. HATÁROZAT Az Elnökség 11 Igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a Bizottságok megszüntetését. 4. HATÁROZAT Az Elnökség 11 Igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy az Intéző Bizottság 5 tagból álljon, melynek elnöke a MATESZ elnöke és tagjai 4 fő. 5. HATÁROZAT Az Elnökség 11 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy a versenybizottság 7 (1+6) tagból álljon. A korábbi Versenybizottság a 2008/09. évi csapatbajnokságot vigye végig. 6. HATÁROZAT Az Elnökség 11 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy az Edzőbizottság 7 tagból álljon és a meghívottakból. Tagjai a 6 Szövetségi kapitány, és elnöke az alelnök. 7. HATÁROZAT Az Elnökség 11 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy a Nemzetközi Bizottság maximum 5 főből álljon. Tagjai legyenek a nemzetközi játékvezetők is. 8. HATÁROZAT Az Elnökség 11 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy az Utánpótlás Bizottság 1+4 főből álljon. 9. HATÁROZAT Az Elnökség 11 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy a Műszaki bizottság 3 főből álljon, egy fő keletről, egy fő nyugatról, egy fő középről. A Jelenlegi Bizottság a 2008/09. évi bajnokság végéig lássa el a bizottsági teendőit. 10. HATÁROZAT Az Elnökség 11 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy megszűnik a Vidék és Budapest Bizottság, és a feladata beleolvad a Versenybizottság feladati közé. 11. HATÁROZAT Az Elnökség 11 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy a Sajtó és Propaganda Bizottság új megnevezése Sajtó és Marketing Bizottság. 12. HATÁROZAT Az Elnökség 11 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy a Jogi és Átigazolási Bizottság megszűnik, feladatait a Fegyelmi Bizottság veszi át. 13. HATÁROZAT Az Elnökség 11 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, hogy a Játékvezető Bizottság 1+2 főből megalakuljon.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Elnökségi ülésén 2010.02.10-én 10.00 órakor 1. HATÁROZAT A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Büki László és Vass Péter urakat választotta az elnökség, míg jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén 2009.02.25-én 10.00 órakor 1. HATÁROZAT A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Rózsa Balázs és Faragó Tibor

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Rendkívüli Elnökségi ülésén 2014.01.20-án 10.00 órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai 20. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. szeptember 10. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. augusztus 27-i határozatai 149/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége úgy határozott, hogy a Fegyelmi

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA. L. évfolyam január hó. és újra gurul a golyó.

A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA. L. évfolyam január hó. és újra gurul a golyó. A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA L. évfolyam 2009. január hó 2009. és újra gurul a golyó. 2 Világbajnokok versenye képekben és eredményekben 2008. 12. 20. BKV Előre pálya

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Dátum: 2014. május 10. 10 óra Helyszín: Dunaújváros, Campus Aréna Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontjai: 1. Női U19-es

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Elnökségi ülésén 2015.02.18-án 10.00 órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek Szántha

Részletesebben

A páros versenyek végleges eredményei:

A páros versenyek végleges eredményei: 1 12. VEGYTERV SZABADIDŐSPORT TEKEKUPA 8. Lakatos Géza emlékverseny. 2006. augusztus 11 27. Serdülőknek és ifjúságiaknak: 4x30 = 120 vegyesgurítás. Szenioroknak: 4x21 = 84 hármas-taroló gurítás. A páros

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG 23. EREDMÉNYKÖZLŐ 2013. március 16-17. 1 KÖZLEMÉNYEK TÁJÉKOZTATÁS A Női Szuperliga bajnokság XVIII. fordulójában kisorsolt 1088. számú Pannon-Flax Győri Lenszövő SE KÖFÉM SC mérkőzés a rendkívüli időjárás

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG MGYR BOWLING és TEKE ÖETSÉG TEKE KÁGI ÖETSÉG dószám: 18170366-2-42 (36-1) 46 06 806 29. EREDMÉNYKÖZLŐ 2013. május 04-05. 1 MGYR BOWLING és TEKE ÖETSÉG TEKE KÁGI ÖETSÉG dószám: 18170366-2-42 (36-1) 46 06

Részletesebben

Közlemény: December 14-én tartotta az Elnökség az idei év utólsó ülését, melyen az alábbi fontos döntéseket hozta:

Közlemény: December 14-én tartotta az Elnökség az idei év utólsó ülését, melyen az alábbi fontos döntéseket hozta: Tekehíradó Kiadja: Körlevél gyanánt a Győr Moson Sopron megyei Tekézők Szövetsége 9022 Győr, Batthyány tér 2. (Levelezési cím: 9141 Ikrény, József A. u 59.) Felelős kiadó: Kocsis-Katona Imre Felelős szerkesztő:

Részletesebben

12. EREDMÉNYKÖZLŐ december

12. EREDMÉNYKÖZLŐ december H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 6 85 Adószám: 1817366--4 (36-1) 46 6 86 117146-4347 www.tekesport.hu 1. EREDMÉNYKÖZLŐ 16. december 17-18. 1 H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46

Részletesebben

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS HATÁROZATAI 2014. március 3. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. március 3-án 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi második (2.)

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG ORSZÁGOS SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI FIÚ EGYÉNI, SPRINT ÉS ÖSSZETETT EGYÉNI BAJNOKSÁG 2016. ÉVI VERSENYKIÍRÁSA A bajnokság kiírása a Magyar Bowling és Tekeszövetség Teke Szakági Szövetsége /továbbiakban: MATESZ/

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20016/ évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat)

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20016/ évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat) HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20016/ 2017. évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat) 1) A bajnokság célja: Rendszeres versenylehetőség biztosítása a sportág kedvelői, az

Részletesebben

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 1./2015. (02.12) számú Elnökségi határozat: Az Elnökség egybehangzóan 9 igen szavazattal elfogadta a TAO bizottság javaslatát miszerint több pályázatnál a sorok

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG ORSZÁGOS SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI FIÚ EGYÉNI, SPRINT ÉS ÖSSZETETT EGYÉNI BAJNOKSÁG 2014-2015. ÉVI V E R S E N Y K I Í R Á S A A bajnokság kiírása a Magyar Bowling és Tekeszövetség Teke Szakági Szövetsége /továbbiakban:

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 6 85 dószám: 1817366--4 (36-1) 46 6 86 117146-4347 www.tekesport.hu 13. EREDMÉNYKÖZLŐ 1. november 17-18. 1 H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA. XLIX. évfolyam december hó. Piramis

A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA. XLIX. évfolyam december hó. Piramis A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA XLIX. évfolyam 2008. december hó Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután! Kívánj igazi ünnepet,

Részletesebben

A páros verseny végeredménye

A páros verseny végeredménye Országos Leány Serdülő és Ifjúsági Egyéni Tekebajnokság - Pécs 201014 hely.. Név Tóth Dorottya Nagy Beatrix Fekete Ágnes Szemenyei Gitta Tóbiás Anett Soltész Zsófia Tatabánya SC Bakró-Nagy Luca Tóth B.

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 (36-1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Rendkívüli Elnökségi ülésén 2014.01.20-án 10.00 órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. *Azon határozatnál, melyeknél az elnökség nem egyhangúan szavazott ott az igen/nem illetve a tartózkodások aránya jelölésre kerül. Kiemelt edzők 2014. év első féléves felosztására

Részletesebben

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2016. ÉVI HATÁROZATAINAK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Budapest, 2016.07.06. 1 I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1. 1/2016. (III.23.) évi küldöttgyűlési

Részletesebben

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 A BAJNOKSÁG CÉLJA a. A kerekesszékes kosárlabda meghonosítása és fejlesztése, sportszakmai feladatok megvalósítása.

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2010. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-06/2010. számú határozat: 02/02-06/2010. számú határozat: 1. Belépés a Magyar Siketek

Részletesebben

1. Csapat bajnokságok

1. Csapat bajnokságok 1. Csapat bajnokságok NB III csapatbajnokság végeredménye 1993-1994 1 Dreher Sör 30 25 1 4 163 : 77 51 2 Építõk SC 30 19 2 9 152 : 88 40 3 Fõv. Vízmûvek SK 30 18 1 11 134 : 106 37 4 OTIS Felvonó 30 17-13

Részletesebben

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai Budapest, 2008. szeptember 30. Iktatószám: 5733/2008 17. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2008. szeptember 25.-i határozatai 202/2008. számú határozat Az Elnökség Várhidi Péter olimpiai válogatott

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ május 9.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ május 9. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/2014 2014. május 9. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett (megismételt) Rendkívüli Időpont: 2014. május 9. 11h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20015/ évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat)

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20015/ évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat) HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20015/ 2016. évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat) 1) A bajnokság célja: Rendszeres versenylehetőség biztosítása a sportág kedvelői, az

Részletesebben

01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek Szűcs Helgát, jegyzőkönyv hitelesítőnek Balog Ferencet.

01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek Szűcs Helgát, jegyzőkönyv hitelesítőnek Balog Ferencet. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2012. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

Rákoshegyi Vasutas SE V.

Rákoshegyi Vasutas SE V. Rákoshegyi Vasutas SE. 2007. V. Csipet Kupa 1. A VERSENY CÉLJA A tekesport népszerűsítése. A sportolók tudásszintjének emelése. Megfelelő minőségi versenyzési lehetőség biztosítása a résztvevők számára.

Részletesebben

Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség 8000 Székesfehérvár Piac tér 12 14. Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1. A bajnokság célja:

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG 1. RENDEZŐ: 2012/2013. évi Nemzeti SERDÜLŐ PÁROS Bajnokságok VERSENYKIÍRÁSA A Nemzeti SERDÜLŐ leány és fiú - PÁROS Bajnokságokat a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség /továbbiakban:

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Liga Kupa Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2016 2017 Budapest, 2016. augusztus 6. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban

Részletesebben

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái Versenyszabályzat 1. Hatálya 1.1. Jelen versenyszabályzat (továbbiakban: VSZ) vonatkozik valamennyi Magyarországon, a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban: MATAMSZ) szervezésében vagy jóváhagyásában

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/2014 2014. szeptember 30. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. június 19. 17h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

III. WATT 22 Kupa Versenykiírás

III. WATT 22 Kupa Versenykiírás III. WATT 22 Kupa Versenykiírás A WATT 22 SE a sportág népszerűsítése érdekében az idei évben ismét megrendezi immár a III. WATT 22 elnevezésű vándor kupát az Országos- és a Budapesti Tekézők Szövetsége

Részletesebben

2014. június 11. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. június 11. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVE 2014. június 11. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. június 11-én 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi ötödik (5.)

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól)

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) 1./2010.07.14. Elnökségi határozat Az MRSZ Elnöksége újra hatályba helyezi az Ügyvivő Testület által 16/05.25. ÜT határozatban

Részletesebben

Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai:

Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai: Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai: 2012. január 9. 001/2012. sz. határozat: Az Elnökség 1 ellenszavazattal és 2 tartózkodással megszavazta, hogy a Szövetség Vezetősége a Nemzeti Sport 2012. január

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TÉLI BAJNOKSÁG Zala Megyei Téli férfi felnőtt nagypályás (műfüves) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2014 2014. április 22. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. április 22. 14h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG TEKE SZKÁGI SZÖVETSÉG H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 6 85 dószám: 1817366--4 (36-1) 46 6 86 teke@tekesport.hu 117146-4347 www.tekesport.hu 5. EREDMÉNYKÖZLŐ 13. április 6-7. 1 TEKE SZKÁGI

Részletesebben

HATÁROZATOK TÁRA 2016.

HATÁROZATOK TÁRA 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2016. 01/2016. (03. 08.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége a MOB Gerevich Aladár Sportösztöndíj Szabályzatának

Részletesebben

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!!

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!! Ifjúsági - Felnőtt Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és I. Generomax Kupa - Cápa, Gyermek és Szenior Találkozó 2011. évi VERSENYKIÍRÁSA 1,/ Célja: A 2011. év uszonyos-, és búvárúszó serdülő, junior

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Liga Kupa Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2018 2019 Budapest, 2018. március 9. A LIGAKUPA ABBAN AZ ESETBEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE, HA EZT AZ OB1 ÉS OB2 BAJNOKSÁGOK LEBONYOLÍTÁSA

Részletesebben

4. A VERSENY HELYSZÍNE: A BKV ELŐRE SC. hatsávos tekepályája: 1087.Budapest. Sport u.2. Tel: 461 6500/24271. Verbó Gyöngyi

4. A VERSENY HELYSZÍNE: A BKV ELŐRE SC. hatsávos tekepályája: 1087.Budapest. Sport u.2. Tel: 461 6500/24271. Verbó Gyöngyi VEGYTERV SZABADIDŐSPORT TEKEKLUB 1145. BUDAPEST. Columbus u.52/b. Levelezési cím: Szabó Béla. 1087. BUDAPEST. Mosonyi u. 1. Tel: (1) 314 3515 Mo: 06 30 554 2532 Folyószámlaszámunk: OTP. XIV. ker. fiókja.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2017/18. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat.

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat Versenykiírás 7 / 1. oldal I. A versenysorozat célja A Győri Darts Club Sportegyesület és a Club Aréna Steel Darts Club, későbbiekben szervező, lehetőséget kíván

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 21/2011 (09.26.) számú Hivatalos Értesítő 2011.09.26. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 346/2011. (09.21) számú határozat A 2011. október

Részletesebben

A Magyar Labdarúgó Szövetség i rendkívüli elnökségi ülésének határozatai

A Magyar Labdarúgó Szövetség i rendkívüli elnökségi ülésének határozatai 2. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2008.február 1. Iktatószám: /2008. A Magyar Labdarúgó Szövetség 2008. 01.22.-i rendkívüli elnökségi ülésének határozatai 1/2008. számú határozat: Az MLSZ Elnöksége

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3.

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2010. január 20. 17h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Elnök Csiba Péter Sportszakmai alelnök Németh Péter Gazdasági

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2015/2016. ÉVI FÉRFI OB II OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA I. A BAJNOKSÁG II. III. 1. A Magyar Köztársaság 2015/2016. évi Országos II Osztályú Férfi

Részletesebben

Magyar Gószövetség közgyűlés jegyzőkönyve

Magyar Gószövetség közgyűlés jegyzőkönyve Magyar Gószövetség közgyűlés jegyzőkönyve Budapest, Kondor Béla Közösségi Ház 1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8. 2013.12.30. 18:00 Jelenlévők, tagok: Matolcsi Máté, a Gószövetség elnöke (Barcza Gedeon

Részletesebben

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2016. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

MAGYAR VÁLOGATOTT EDZÉS

MAGYAR VÁLOGATOTT EDZÉS XVI. alkalommal Szegeden megrendezésre kerülő WNBA-NBC A" kategóriás férfi egyéni világranglista verseny a BB MENTOR kupáért 20. 20. 01.05. (péntek) 16 00 00 00 Busa Endre Olajos Mihály 19 MAGYAR VÁLOGATOTT

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015/2016. ÉVI NŐI OB I/B OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG V E R S E N Y K I Í R Á S A I. A BAJNOKSÁG 1. A Magyar Köztársaság 2015/2016. évi Országos I/B Osztályú Női

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2017/2018. ÉVI FÉRFI OB II OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA I. A BAJNOKSÁG II. III. IV. Magyar Vízilabda Szövetség 1. A Magyar Köztársaság 2017/2018.

Részletesebben

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG XX. NŐI ORSZÁGOS JÉGKORONG BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2012/2013 Készült: 2012. augusztus 06. 1 Jelen versenykiírás hatálya kiterjed a Magyar Jégkorong Szövetség (továbbiakban

Részletesebben

SZEKSZÁRDI SPORTKÖZPONT NKFT.

SZEKSZÁRDI SPORTKÖZPONT NKFT. SZEKSZÁRDI SPORTKÖZPONT NKFT. 7100 Szekszárd, Keselyűsi u. 3. Lev. cím: 7101 Szekszárd Pf. 214. web cím:http://www.sportcsarnokszekszard.hu e-mail: titkarsag@sportcsarnokszekszard.hu Tel.: 74/315-733 SZEKSZÁRD

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről.

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről. Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2018/19. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

évi NB. III. Észak nyugati csoport, NB. III. Észak nyugati csoport ifjúsági csapatbajnokságok együttes VERSENYKIÍRÁSA

évi NB. III. Észak nyugati csoport, NB. III. Észak nyugati csoport ifjúsági csapatbajnokságok együttes VERSENYKIÍRÁSA Győr Moson Sopron megyei Tekézők Szövetsége 9022 Győr, Batthyány tér 2. Adószám: 18211212 1 08 Bankszámlaszám: 58600300 11202079 E mail: gy.metesz@freemail.hu 2013 2014. évi NB. III. Észak nyugati csoport,

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének június 2-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének június 2-i határozatai 10. szám Budapest, 2010. június 17. Iktatószám: 1939 /2010 HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2010. június 2-i határozatai 112/2010. (06.02.) számú határozata Az MLSZ Elnöksége elfogadta az alapszabály

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Országos Bajnokság III. osztály Felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2015-2016 Budapest, 2015. június 12. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

Elnökségi határozatok:

Elnökségi határozatok: 0A/2015.11.19 számú elnökségi határozat Az elnökség elfogadta a Napirendet. 0B/2015.11.19 számú elnökségi határozat Jegyzőkönyvvezető: Balogh Borbála Elnökségi határozatok: 2015.11.19. 0C/2015.11.19 számú

Részletesebben

2011/12.évi Kelet Magyarország Felnőtt Női Egyéni Bajnokság végeredménye

2011/12.évi Kelet Magyarország Felnőtt Női Egyéni Bajnokság végeredménye 2011/12.évi Kelet Magyarország Felnőtt Női Egyéni Bajnokság végeredménye Helyezés Név Egyesület Ütött fa 1. Takács Anita BKV Előre SC 571 2. Seres Edina Szolnoki MÁV SE 565 3. Rózsa Drajkó Gabriella BKV

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai:

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai: A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének 2018. évi határozatai: 1/2018. I. 17. határozat hozta, hogy a nemzetközi versenyek esetében a kései nevezést minden érintett saját maga intézi, beleértve

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2015/2016. ÉVI FÉRFI OB I/B OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA I. A BAJNOKSÁG 1. A Magyar Köztársaság 2015/2016. évi Országos I/B Osztályú Férfi Vízilabda

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik) 1 JEGYZŐKÖNYV amely készült a HAJDÚ-BIHAR MEGYEI SAKKSZÖVETSÉG Közgyűléséről Időpontja: 2015. június 12. 16 óra 00 perc Helye: Debrecen, Maróthy Gy. U. 5-7 (CTS Irodaház oktatóterem) Jelen vannak: a mellékelt

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 22/2013 (09.19.) számú Hivatalos Értesítő 2013.09.19. Tartalom Versenybizottsági határozatok 3. oldal 2 Versenybizottsági határozatok 383/2013 (09.12.) számú határozat A 2013.

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20013/ évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat)

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20013/ évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat) HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20013/ 2014. évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat) 1) A bajnokság célja: Rendszeres versenylehetőség biztosítása a sportág kedvelői, az

Részletesebben

VAS MEGYEI TEKÉZŐK SZÖVETSÉGE 9700 Szombathely, Berzsenyi tér 2.

VAS MEGYEI TEKÉZŐK SZÖVETSÉGE 9700 Szombathely, Berzsenyi tér 2. 2016. / 19. szám 2016. október 17. KÖZLEMÉNYEK Az Uraiújfalu SE-t a Versenybizottság figyelmeztetésbe részesíti, mert a mérkőzés halasztást nem jelentette be E-mail levélben. A VB tekintettel volt arra,

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. TELEFON: 06-1/460-6825

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2014. évi válogató versenysorozat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 30/2014 (08.29.) számú Hivatalos Értesítő 2014.08.29. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 2 Elnökségi határozatok ELN-153/2014 (08.26.) számú határozat A Magyar Labdarúgó

Részletesebben

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION Férfi Dr. Heppp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

A Fegyelmi Bizottság határozatai

A Fegyelmi Bizottság határozatai 11. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ A Fegyelmi Bizottság határozatai Budapest, 2009. június 10. Iktatószám: /2009 I-180/2008-09. Az FB Bogunovic Milant a Diósgyőri FC Kft. sportszervezet labdarúgóját az FSZ 8.

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017.

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017. ZSÍROS TIBOR KOSÁRLABDA AKADÉMIA KŐBÁNYAI DIÁKOK SPORTEGYESÜLETE Kőbányai Kenguru Kupa Versenykiírás 2016/2017. 2016/2017. KŐBÁNYAI KENGURU KUPA 2. 1. A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933 0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011.

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011. A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011. 1./2011.01.10. Ügyvezetőségi határozat: A Sümegi RE azzal a kéréssel fordult az Ügyvezetőséghez, hogy a Versenybizottság által a Versenykiírás

Részletesebben