Hyundai Holding Hungary Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hyundai Holding Hungary Kft."

Átírás

1 Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak közlekedési eszköz, hanem egy életstílus kifejezője is, használója életének szerves része. Ezzel párhuzamosan az autóipar is hatalmas változáson ment át. A Hyundai Motor Company hihetetlen iramban növekedett, és mára a világ egyik vezető autógyártójává vált. Kiváló minőségű termékek és élvonalbeli gyártási kapacitás jellemzi. A Hyundai fontos fordulóponthoz érkezett. Olyan minőségi szemléletet tett magáévá, melynek révén előremuató, nagy jelentőségű ötletekkel és releváns megoldásokkal képes szolgálni ügyfeleinek, ami újabb fejlődésre ad lehetőséget. Az új márkaszlogen hűen fejezi ki azt, hogy a Hyundai mindig készen áll a változtatásra. Az új szlogen mögötti filozófia egyértelművé teszi: új gondolkodásmódra, új gondolatokra van szükség a folyamatosan jelentkező kihívások miatt. De ezek a gondolatok a cég, sőt, a bolygó, az egész emberiség számára is új lehetőségeket teremtenek. Hyundai Holding Hungary Kft. EU. LHD 1312 ENG. KM-KM Copyright 2013 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva plus.google.com/+hyundai

2 LED-es első helyzetjelzők A fényszórókat keretező, LED-es első helyzetjelzők még modernebb, még sportosabb arculatot kölcsönöznek az Elantrának (Comfort és Style felszereltségi szint esetén). Az új ködfényszórók kialakítása még kifinomultabbá teszi az Elantra megjelenését. Hátsó lámpák A hátsó lámpatestek formaterve még elegánsabb és kifinomultabb, mint korábban, és tökéletes stíluselemként teszi fel a pontot az Elantra hátsó kialakítására. Könnyűfém keréktárcsák Az új könnyűfém keréktárcsák modernebb megjelenése kiválóan engedi érvényesülni az Elantra városias arculatát. A méretben, felszereltségi szinttől függően kínált, könnyű és elegáns keréktárcsák dinamikus vezetési élményről gondoskodnak.

3 Több mint városlakó Izgalmas orrkialakítás, divatos profil, felejthetetlen hátsó... Az Elantrával még ragyogóbb a város

4 Flex Steer TM rendszer A Flex Steer TM rendszer (Comfort és Style felszereltségi szint esetén) a vezető stílusához és a menetviszonyokhoz igazodva háromféle - normál, komfort és sport kormányzási rásegítési beállítást kínál. A normál üzemmód optimális a mindennapi helyzetekre, míg a könnyebb kormányzást biztosító komfort állás a városi használatra ideális. Sport üzemmódban nehezebb a kormányzás, így nagy sebességű utazáshoz ez a megfelelő választás. Supervision műszeregység A modern megjelenésű Supervision műszeregység OLED kijelzője tisztább képet ad, mint a hagyományos pontmátrix monitor, ezáltal jobb, gyorsabb leolvashatóságot biztosít. (Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.) Szellőztetés az első üléseknél Az ülőpárnákban, illetve az ülések háttámlájában elhelyezett ventillátorok elszívják a párát, és a levegő keringtetésével kellemesebb környezetet teremtenek. (Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.)

5 LED-es első helyzetjelzők Bluetooth * Az iphone az Apple Inc. bejegyzett védjegye Távirányítós központi zár Tükörházba épített LED irányjelzők Napfénytető Valódi bőr Az oldalon bemutatott tételek felszereltségi szinttől függően a felszereltség részei, vagy elérhető opciók.

6 Az érzékek Tapintsa meg az eleganciát Érezze a kényelmet Élje meg az érzelmeket Lássa a lehetőségeket Az Elantra fedélzetén minden érzékszerve életre kel. Brown Premium barna bőr kárpitozás Az Elantra egy különleges, barna színcsomagot is kínál: a barna bőrkárpitozástól a barna ajtóburkolatokig vegye körbe magát kivételes kifinomultsággal. (Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.)

7 Valóságos IDÉZZE FEL ÉRZÉSEIT Mire vágyna a beltérben, ahol a zene megérinti a lelket és ahol a legkisebb részlet is megmelengeti a szívet? Az Elantra belső terét ezért csupa valódi értékkel töltöttük meg. D. Kétzónás automata légkondicionáló ionizátorral A teljesen automata klímaberendezés kellemes környezetet teremt az utastérben és beavatkozás nélkül tartja a beállított hőmérsékletet. Ez a megoldás az autó minden utasának fokozott komfortérzetet biztosít. (Comfort és Style felszereltségi szint esetén.) A C d f g b A. Premium audio rendszer tolatókamerával (rádió, CD, MP3, Bluetooth) Az audiorendszer kényelmesen kezelhető, hála a 4,3 colos színes TFT LCD érintőképernyőnek. A Bluetooth révén nem csak a mobiltelefonján tárolt zeneszámokat hallgathatja meg a fedélzeti audiorendszeren keresztül, de telefonhívásait is biztonságosan intézheti menet közben. (Style felszereltség esetén elérhető opció.) B. Integrált audio rendszer (rádió, CD, MP3) A kiváló minőségű audiorendszer életre kelti a zenét. e E. Hátsó szellőzés A hátsó szellőzőnyílások révén a hátul utazók is ideális hőmérsékleti viszonyokat teremthetnek magunknak. F. Fűthető első és hátsó ülések Az Elantra minden ülését felszereltük ülésfűtéssel, így a vezető és utasai akár a leghidegebb téli reggeleken is kényelmesen utazhatnak. (Az első ülésfűtés Comfort és Style felszereltségi szint esetén, a hátsó pedig Style felszereltségi szint esetén elérhető.) C. Kormánykerékre helyezett kapcsolók (audio) Az Elantra kormánykerekén elhelyezett gombokkal kényelmesen és biztonságosan kezelheti az audiorendszert és egyéb funkciókat anélkül, hogy le kellene vennie tekintetét az útról. G. Fűthető kormánykerék A fűthető kormánykerék télen is kényelmessé és biztonságossá teszi a vezetést. (Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.)

8 Komfort Extra adag odafigyelés Mit kell hozzátenni és mit elvenni ahhoz, hogy megkapjuk a színtiszta komfortérzetet? Az Elantra tervezői percről percre végiggondolták, hogy a vezető és utasai mivel töltik idejüket az autóban a beszállástól a megérkezésig, és ráleltek a válaszra: a tökéletes kényelemhez több odafigyelés és kevesebb magamutogatás szükséges. > Vezetőülés-állítás A vezetőülés számtalan szabályozási lehetősége (hosszirányú és magasságállítás, a háttámla és az ülőlap dőlésszögének állítása, motoros állítású deréktámasz) révén bárki megtalálhatja a testalkatához és üléshelyzetéhez ideális beállításokat. (Elektromos ülésállítás Style felszereltségi szint esetén.) D. Elektromos ablakemelők A tetszetős és könnyen kezelhető ablakemelő gombokat úgy helyeztük el, hogy vezetés közben a lehető legkényelmesebben lehessen azokat működtetni. A C D E B A. Premium audiorendszer tolatókamerával A tolatókamera érzékeli a kormánykerék aktuális elfordítását, és a jármű várható nyomvonalát a környezeti képre vetítve teszi még egyszerűbbé a parkolást. (Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.) B. Elektrokromatikus visszapillantó tükör (ECM) beépített tolatókamerával A hátulról érkező esetleges erős fényt hatékonyan kiküszöbölő, automatikusan elsötétedő ECM tükörbe beépített monitor segítségével gyerekjáték a parkolás. (Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.) F E. Hátsó ülések A hátsó ülések nem csupán kényelmesek, de 60:40 arányban le is hajthatók, így biztosítva helyet a terebélyes vagy hosszú tárgyak szállításához. F. Gyermekülés-rögzítő aljzatok A beépített Isofix aljzatoknak köszönhetően a szülők stabilabban rögzíthetik a gyermeküléseket, ezáltal még biztonságosabban szállíthatják gyermekeiket. C. Tolatást segítő rendszer (PAS) Az elöl és hátul elhelyezett szenzorok érzékelik az autó és a környező akadályok közötti távolságot. Rendkívül hasznos, ha szűk helyen kell parkolnia. (Style felszereltségi szint esetén.)

9 Tökéletes Válasszon a részletek közül Választásai az Ön ízlését és elvárásait tükrözik. Megmutatják, milyen értékeket tart fontosnak és mi az, ami illik Önhöz... Az Elantrát úgy álmodtuk meg, hogy minél teljesebb mértékben kiélvezhesse a városban töltött perceket. Éppen ezért kizárólag a legkifinomultabb formai elemeket és a legpraktikusabb funkciókat alkalmaztuk, hogy igazán friss élményt nyújthassunk. 16 könnyűfém felni 17 könnyűfém felni 15 acélfelni Hűtőrács A kecses hűtőrács markáns, kifinomult részletmegoldásaival még inkább kiemeli az HID fényszórók A HID (gázkisüléses) fényszórók, amelyek a hagyományos fényszóróknál kisebb Krómozott külső ajtókilincsek A krómozott külső ajtókilincsek kifinomult rajzolatukkal még elegánsabbá teszik Intelligens kulcsfelismerő rendszer nyomógombos motorindítási funkcióval A motor kulcs helyett nyomógombbal indítható Esőérzékelő és aero blade ablaktörlő lapátok A beépített esőérzékelő (Comfort és Style Automatikus világítás Az automatikus világításvezérlés érzékeli a környezeti fényviszonyokat és ezek Csatlakoztathatóság (USB és AUX) Az AUX és USB bemeneteken keresztül az utasok a legkülönfélébb hordozható Kesztyűtartó A kesztyűtartó hűthető, így az utasok hideg üdítőitalokkal tehetik még kellemesebbé Elantra fényűző karakterét. Kétféle változatban energiafogyasztással és hosszabb az Elantra megjelenését, ráadásul biztos illetve állítható le, így még egyszerűbb és felszereltségi szint esetén) észleli a csapadék függvényében önműködően kapcsolja be vagy ki médialejátszókat csatlakoztathatják a fedélzeti az utazást. króm kivitelben (Life és Comfort felszereltségi élettartammal büszkélkedhetnek, igen fogást nyújtanak. (Comfort és Style kényelmesebb az Elantra használata. (Style mennyiségét, és automatikusan ehhez igazítja a világítást. Így a vezetőnek nem kell a kapcsolóval audiorendszerhez, és azon keresztül játszhatják szint esetén), vagy sötét króm kivitelben (Style felszereltségi szint esetén) - választható. Elektromos ablakok A motoros mozgatású oldalablakok érzékelik, ha felhúzás közben akadályba ütköznek. Ilyenkor megállnak és automatikusan lejjebb mozdulnak. intenzív világítást, ezáltal jobb láthatóságot biztosítanak. (Magyarországon nem elérhető opció.) Harmadik féklámpa A harmadik féklámpa nem csak markánsabbá teszi az Elantra megjelenését, de a biztonságos követési távolságról is gondoskodik. felszereltségi szint esetén.) Premium küszöbborítás A fényűzően kidolgozott küszöbborítás minden ki- és beszállásnál emlékezteti Önt és utasait, micsoda nagyszerű érzés az Elantrában utazni. felszereltségi szint esetén elérhető opció.) Magas szilikatartalmú abroncsok Az Elantra magas szilikatartalmú abroncsai esőben is kiváló tapadást biztosítanak, kisebb gördülési ellenállásuk pedig alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményez. az ablaktörlés sebességét. Az aero blade foglalkoznia. ablaktörlő lapátok különösen hatékonyan tisztítják meg a szélvédőt, és ezzel javítva a kilátást. Napellenző Az elmozdítható napellenző hatékonyan árnyékol, ezáltal biztonságosabbá teszi a vezetést. Napszemüvegtartó A napszemüvegtartó pontosan megtervezett elhelyezésének köszönhetően vezetés közben is kényelmesen és biztonságosan elérhető. le a készülékükön tárolt zeneszámokat. Pohártartók Az egyszerű, letisztult kialakítású pohártartók ugyanazt a minden részletre kiterjedő figyelmet és gondosságot tükrözik, amellyel az Elantra minden egyes alkatrészét tervezték. Alumínium pedálok A fémből készült pedálok nem csak tartósabbak, de a szennyeződésnek is jobban ellenállnak, ráadásul határozottan sportos hangulatot teremtenek az Elantra utasterében (Style felszereltségi szint esetén).

10 BELSŐ KÁRPITOZÁS MŰSZAKI ADATOK Típus 1.6 MPi benzinmotor Teljes hosszúság (mm) 4550 Teljes szélesség (mm) 1775 Külső Teljes magasság (mm) 1445 Tengelytáv (mm) 2700 Méretek (mm) Nyomtáv (mm) Fejtér (mm) Elöl 15 : 1563 / 16 : 1549 / 17 : 1551 Hátul 15 : 1576 / 16 : 1562 / 17 : 1564 Elöl 1017 Hátul 943 Belső Lábtér (mm) Elöl 1108 Hátul 847 Válltér (mm) Elöl 1420 Hátul 1393 Motor típusa DOHC változó szelepvezérléssel (CVVT) Motor Lökettérfogat (cm 3 ) 1591 Max. teljesítmény (kw / f/perc) 97 (132 LE) / 6300 Fekete Bézs Premium barna bőr kárpitozás Fékek Max. forgatónyomaték (Nm / f/perc) 157 / 4850 Átlósan osztott, kétkörös fékberendezés, szervo rásegítéssel, fékerő elosztó szeleppel ABS/ESC esetén elektronikus fékerőelosztó (EBD) Felfüggesztés elöl / hátul McPherson rugóstag / csatolt hosszlengőkar Szövet (Life, Comfort felszereltségi szint esetén.) Szövet (Life, Comfort felszereltségi szint esetén.) Gumiabroncsméret 195/65 R15, 205/55 R16, 215/45 R17 Csomagtér (liter, VDA): 485 Típus 1.6 MPi benzinmotor γ 1.6 MPI Szövet / bőr kombinált üléskárpit (Style felszereltségi szint esetén.) Bőr (Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.) Szövet / bőr kombinált üléskárpit (Style felszereltségi szint esetén.) Bőr (Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.) Premium bőr (Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.) M/T / A/T CO 2 kibocsátás g/km 149 / 165 Városi 8,7 / 9,7 Üzemanyagfogyasztás Országúti liter/100 km 5,2 / 5,6 Kombinált 6,5 / 7,1 Üzemanyagtartály űrtartalma (liter) 50 A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási értékeket a honosítási eljárás próbái során, meghatározott előírás szerint, laboratóriumban elvégzett mérésekkel határozták meg. A napi használat során a jármű terhelése, a bekapcsolt elektromos fogyasztók (fényszórók, utastér-ventilátor, légkondicionáló berendezés stb.) által okozott terhelés, az út minősége, a forgalmi és időjárási viszonyok, a gépkocsit vezető személy vezetési stílusa, a felszerelt tetőcsomagtartó, a nyitott ablakok vagy más okok miatt megnövekedett légellenállás, a gumiabroncsok légnyomása és gördülési ellenállása, a normál és extra tartozékok valamint a jármű általános állapota a táblázatban megadott értékektől eltérő üzemanyag-fogyasztási értékeket eredményeznek. A táblázatban megadott értékek elsősorban más típusokkal való összehasonlításra szolgálnak. A Hyundai fenntartja magának a jogot a műszaki adatok és felszereltségek előzetes tájékoztatás nélküli módosítására. A katalógusban bemutatott színminták a nyomdai eljárás korlátai miatt kis mértékben eltérhetnek a valós színektől. A színek és felszereltségi szintek pontos részleteiről érdeklődjön Hyundai márkakereskedőjénél! A katalógusban szereplő fotók illusztrációk. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. KÜLSŐ FÉNYEZÉS MÉRETEK mértékegység: mm 1445 Creamy white YAC Sleek silver N3S Hyper silver N5S Mushroom P3W Satin amber S3N Coffee bean XN5 Brilliant red YR7 Stone blue SU9 Tropical sea blue TU6 Dazzling blue ZU3 Phantom black NKA 1551* * (Alap) * 16 könnyűfém keréktárcsák (Elöl/hátul) : 1549/ könnyűfém keréktárcsák (Elöl/hátul) : 1551/1564

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egy autó. Számtalan lehetőség. Hatással lesz Önre! Az új generációs Hyundai i20 megérkezett. Egy autó, amely

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

A megújult. Hyundai ix20

A megújult. Hyundai ix20 A megújult Hyundai ix20 Helybőség. Sokoldalúság. Íme, a megújult Hyundai ix20. A megújult ix20 a bizonyíték arra, hogy a kategóriaelső helykínálatnak nem kell a stílus rovására mennie. A friss, dinamikus

Részletesebben

EU. LHD 1208 ENG. KM-KM

EU. LHD 1208 ENG. KM-KM Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó életstílust fejez ki, és a mindennapi élet szerves

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

A megújult. Hyundai i40

A megújult. Hyundai i40 A megújult Hyundai i40 Harmonikus és kifinomult formaterv: íme a megújult i40. A megújult i40 első pillantásra is kiegyensúlyozott eleganciát sugároz, amelyet a karosszéria lendületes vonalaiba beleolvadó,

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben Az Ön Hyundai kereskedôje Mindig új utakon www.hyundai.hu MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig!

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig! Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár 3 899 000 Forintért! A készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény GO! (limitált széria, a készlet erejéig) 1.25 HP 5 ajtós

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Hyundai i30-as akár már Forintért!

Hyundai i30-as akár már Forintért! Hyundai i30-as akár már 3 899 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 4 399 000 500 000 3 899 000 1.4 MPi IG 4 799 000 500 000 4 299 000 1.6 MPi 120 LE 5 199

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Nem nagy, hanem nagyszerű.

Nem nagy, hanem nagyszerű. Hyundai i10 Nem nagy, hanem nagyszerű. Az új i10 szakít kategóriájának minden hagyományával. Merész, tágas, élvezetesen vezethető, felszereltsége lenyűgözően gazdag, ráadásul a csatlakozási lehetőségek

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Harmonikus és kifinomult formaterv: íme a megújult i40.

Harmonikus és kifinomult formaterv: íme a megújult i40. Hyundai i40 Harmonikus és kifinomult formaterv: íme a megújult i40. A megújult i40 első pillantásra is kiegyensúlyozott eleganciát sugároz, amelyet a karosszéria lendületes vonalaiba beleolvadó, jellegzetes,

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Új generációs. Hyundai i10

Új generációs. Hyundai i10 Új generációs Hyundai i Az autó, melyre régóta várt a város Az új i színt visz a szürke forgatagba. Kis autó nagy extrákkal Fűthető kormánykerék. A csípős téli reggelekre. (Csomagban elérhető opció Comfort

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Magabiztos kifinomultság

Magabiztos kifinomultság Hyundai Elantra Magabiztos kifinomultság Az Elantra minden részlete az impozáns hűtőmaszktól a széles, magabiztos kiállásig nagyvárosias önbizalomról és magas fokú kifinomultságról tanúskodik. Az autó

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1.

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1. GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2C5FKDK51A0C0 7 690 000 1 000 000 6

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

Az Új. Hyundai i20 Active

Az Új. Hyundai i20 Active Az Új Hyundai i20 Active Teret ad az életnek. Akcióra tervezve. Új i20 Active. Az élet egy nagy kaland. Hogy pontosan mekkora, azt Ön dönti el. Az új i20 Active szabadabb teret enged életének: íme, a kompakt

Részletesebben

Hyundai Holding Hungary Kft. EU. LHD 1208 ENG. KM-KM Copyright 2013 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

Hyundai Holding Hungary Kft.  EU. LHD 1208 ENG. KM-KM Copyright 2013 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva. Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak közlekedési eszköz, hanem egy életstílus

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2A4FKDK51A0C0 7 590 000 1 000 000 6

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D PEUGEOT 508 Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár ACTIVE 1.6 BlueHDi 1560 cm 3 120 LE 1997 cm 3 150 LE S&S 1PW2A4LKDK51A0D0 8 170 000 1 000 000 7 170 000 S&S

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Mert az életben nem csak egy célunk van

Mert az életben nem csak egy célunk van Új Kia 2 Az új Kia Mert az életben nem csak egy célunk van Munka, szórakozás vagy családi program bármit tervezzen is, az új Kia Carens tökéletes útitársa lesz. Ez a többcélú jármű bőséges teret és kiemelkedő

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda6 8,696,800.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019. 04.

Részletesebben

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 2 14.11.2018 11:00 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 3 14.11.2018 11:01 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 4 14.11.2018

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Teret ad az életnek. Akcióra tervezve. i20 Active.

Teret ad az életnek. Akcióra tervezve. i20 Active. Hyundai i20 Active Teret ad az életnek. Akcióra tervezve. i20 Active. Az élet egy nagy kaland. Hogy pontosan mekkora, azt Ön dönti el. Az i20 Active szabadabb teret enged életének: íme, a kompakt crossover

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

Stílusos külső. Tágas belső. Kifinomult harmónia.

Stílusos külső. Tágas belső. Kifinomult harmónia. Új Hyundai i20 Stílusos külső. Tágas belső. Kifinomult harmónia. A gondosan tervezett külső meglepően tágas, kiemelkedő helykínálattal rendelkező, kifinomult belsőt rejt, amelynek köszönhetően az új i20

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited*

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited* 2015.25ös modellév Érvényes: 2015. május 1i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6

Részletesebben

2014-es modellév: a készlet erejéig!

2014-es modellév: a készlet erejéig! 2014-es modellév: a készlet erejéig! Hajtás / ebességváltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Executive 2.2 CRDi 4 WD A/T 5ü 198 LE 13 349 000 750 000 2.2 CRDi 4 WD A/T 7ü 198 LE 13 749 000 750 000 Kedvezményes

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

A vadonatúj. Hyundai i30

A vadonatúj. Hyundai i30 A vadonatúj Hyundai i30 Lépj tovább! Megérkezett az autó - nekünk. Ritkán születik olyan autó, ami megjelenésében és hangulatában is pont olyan, mint amilyennek kívántuk volna. A vadonatúj Hyundai i30

Részletesebben

A megújult. Hyundai Santa Fe

A megújult. Hyundai Santa Fe A megújult Hyundai Santa Fe Minden részletében kifinomult. A megújult Santa Fe. Ha közelről szemléljük, a megújult Santa Fe igen kiforrott összhatást kelt. Ez nyilvánul meg a precízen kidolgozott körvonalakban,

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE)

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE) Modell Hengerűrtartalom (cm 3 ) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin 402.111.2 1.2 8v 69LE S&S Gold 1242 51/69 5 sebességes manuális

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig!

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Life 1.0i 5 ajtós 66 LE 2 599 000 1.25i 5 ajtós 87 LE

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Dupla kabinos nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. Motor

Dupla kabinos nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. Motor FORD Ranger 2015ös modellév Érvényes: 2014. szeptember 2ai gyártástól Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 750 000 Ft 7 302 500 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 890 000 Ft 7 480 300

Részletesebben

FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos Széria. Motor nettó. bruttó. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited*

FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos Széria. Motor nettó. bruttó. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited* Dupla kabinos Széria Motor 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 700 000 Ft 7 239 000 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 840 000 Ft 7 416 800 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 540 000 Ft 8 305 800 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 7 130 000

Részletesebben

FORD Ranger. 1 / 6. Dupla kabinos Széria. Motor nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited*

FORD Ranger.  1 / 6. Dupla kabinos Széria. Motor nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited* FORD Ranger Dupla kabinos Széria Motor nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 750 000 Ft 7 302 500 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 890 000 Ft 7 480 300 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 590 000 Ft 8 369 300 Ft 2.2TDCi

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL. Mindig új utakon. Kárpitválaszték. technikai információk FÉK. MOTOR 4 csatornás ABS, elektronikus fékerô elosztás MÉRETEK

MEGÚJULT MODELL. Mindig új utakon. Kárpitválaszték. technikai információk FÉK. MOTOR 4 csatornás ABS, elektronikus fékerô elosztás MÉRETEK Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1005 HUN QG䜸 G GOjaXWWGVGta^WGVG awgvgrazwp Copyright 2010 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva. Kárpitválaszték Mindig új utakon technikai információk

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. január 23-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 900 000 Ft 7 493 000 Ft 2.2

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Árlista Sorento HUF HUF HUF Huf. egyedi színű bőrkárpit (barna vagy világosszürke)

Árlista Sorento HUF HUF HUF Huf. egyedi színű bőrkárpit (barna vagy világosszürke) Árlista Sorento Árlista 2017. május 15-től Ajándék Techno csomag* a Summer Edition felszereltséghez! 2.2 CRDI ÜZEMANYAG Dízel LÖKETTÉRFOGAT (cm³) 2199 MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) 147 / 200 lista Árak LX

Részletesebben

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD RAV4 Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 2,2 D-CAT 150 6 A/T 2AD-FHV DPF 2AD-FTV 3ZR-FAE Multidrive S 3ZR-FAE Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint utoljára

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

ÚJ YARIS KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS

ÚJ YARIS KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS ÚJ YARIS DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS Teljesítmény minden alkalomra A DINAMIKUS ÉS MEGBÍZHATÓ MOTOROK EGYSZERRE KÍNÁLJÁK A VEZETÉS ÉLVEZETÉT ÉS A TAKARÉKOS

Részletesebben

ÚGYHOGY MIÉRT IS TÖLTENÉ AZ ÉLETÉT EGY NÉGYKEREKŰ DOBOZBAN, HA VAN LÁTVÁNYOSABB ÉS KOMFORTOSABB VÁLASZTÁSA IS!

ÚGYHOGY MIÉRT IS TÖLTENÉ AZ ÉLETÉT EGY NÉGYKEREKŰ DOBOZBAN, HA VAN LÁTVÁNYOSABB ÉS KOMFORTOSABB VÁLASZTÁSA IS! KI MONDTA, HOGY A TECHNIKAI FEJLŐDÉS KIZÁRÓLAG RACIONÁLIS, ÉS NEM TARTALMAZHAT INTUITÍV ELEMEKET? KI ÁLLÍTJA, HOGY AZ ERŐ NEM PÁROSULHAT GYENGÉDSÉGGEL? KI RAGASZKODIK AHHOZ AZ ELAVULT TÉZISHEZ, HOGY EGY

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS ÁR ÉS LISTA CRUZE 5 AJTÓS MY'13 JANUÁR 2013 ÁRAK CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 3 820 000 Ft 431 000 Ft 3 389 000 Ft 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130LE MT6

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben