Porsche Bank Zrt. falumndnoki promam tajekoztato

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Porsche Bank Zrt. falumndnoki promam tajekoztato"

Átírás

1 Porsche Bank Zrt. falumndnoki promam tajekoztato Tisztelt Markakereskedo Partnerunk! A en kelt levelunknek megfelelon jelen tajekoztatoban reszletezzuk, hogy a falugondnoki program elofinanszirozasi program kereteben, milyen elofinanszirozasi lehetoseget kinalunk a tov^bbiakban leendo ugyfeleink reszere. /. Finanszirozasi konstrukciok: A falugondnoki program EU-s palyazat, melynek kereteben az EU a gepjarmu beszerzeset ksvetoen 100%-os tamogatast nyujt (utofinanszirozas). Amennyiben a palyazoknak nines, szabad kdltsegvetesi forrasa iigy a Porsche Bank elofinanszirozassal tsmogatja a sikeres palyazatot. A Porsche Bank Zrt. 3 fo lehetseges elofinanszirozasi konstrukciot kulonbsztet meg. 1, Azon palyazok eseteben, ahol az EU brutto tamogatast nyujt, bankunk elofinanszirozza a teljes osszeget s az 5. honapban a tamogatas megerkezes^vel s visszafizetesevel a szerzodes lez^rodik. Ez azt jelenti, hogy a gepjarmu teljes brutto vetelarat, mint kolcsont a Bank a pdlyazo helyett kifizeti a kereskedonek es a palyazo a kdlcsdn osszeget kamatmentesen jogosuit visszafizetni a megnyert tamogatas osszegebol. 2, Azon palyazok eseteben, ahol az EU netto tamogatast nyujt, es az ugyfel megfizeti az AFA/onero osszeget bankunk elofinanszirozza a netto osszeget s az 5. honapban a tamogatas meg6rkezesevel es visszafizetesevel a szerzodes lez^rodik. Ez azt jelenti, hogy a gepjarmu teljes netto vetelarat, mint kolcsont a Bank a palyazo helyett kifizeti a kereskedonek es a palyazo a kdlcsdn osszeget kamatmentesen jogosuit visszafizetni a megnyert tamogatas osszegebol. Falugazda hitei konstrukciok: Folyositas, gkatadas 5 honap

2 3, Azon palyazok eseteben, ahol az EU netto tamogatast nyujt, es az ugyfel nem tudja az AFA/onero osszeget megfizetni bankunk elofinanszirozza a teljes osszeget. A nyertes palyazo az 5. honapban a tamogatas megerkezesevel visszafizeti a tamogatas osszeget, s a fennmarado osszeget a Bank tovabbfinanszirozza a kert futamidore. Ez azt jelenti, liogy a gepjarmu teljes vetelarat, mint kdlcsont a Bank a palyazo helyett kifizeti a kereskedonek. A palyazo a tamogatas osszeget kamatmentesen jogosuit visszafizetni (a megnyert tamogatas osszegebol), a fennmarado osszeget pedig kamattai terhelten tovabbfinanszirozza a Bank. Az Onkormanyzatok szamara torvenyi eloiras az even tuli hiteiek eseten adatszolgaltatas benyujtasa ill. NGM engedely a hitelfelveteihez. Ennek megletet a hitelt nyujto banknak ellenoriznie kell, igy enelkul a hitelnyiijtas nem lehetseges. Kivetel ez aloi az EU-s paly^zati penz, igy ez a kitetel csak az 6ner6t/AFA-t is finansziroztato ugyfeleket erinti. Ez a kitetel a hosszabb tavu AFA finansziroz6kat erinti (3. eset), hiszen csak elofinanszirozas eseten nem beszelhetunk even tuli hitelrol. Falugazda hitel konstrukciok: t Folyositas, gk jitadas S honap 24 honap 60 hdnap Brutto veferar a%thm" AFA fihanszfrozas. S,40.%-os kamatlabon A tamogatas osszegevel megegyezo kslcsont az auto ^tvetelet k5vet6en, a palyazat alapjan folyositott tamogatas dsszegebol, de legkesobb az 5. torleszto-reszlettel kell megfizetni. Felt6telezhet6, hogy ezen idoszak alatt a palyazat szerinti tamogatas dsszege a palyazokhoz megerkezik. A hitelkerelem alairasakor az ugyfel elddntheti, hogy a tamogat^ssal nem fedezett altalanos forgalmi ado (AFA) osszeget a gepjarmu megvas^rlasakor dnerokent megfizeti, vagy a Bankkal megfinansziroztatja. Ez utobbi esetben az ugyfel valaszthatja azt, hogy az AFA dsszeget a kamatmentes idoszak vegen visszafizeti egy dsszegben a Banknak vagy a maximum 5 honapos kamatmentes finanszirozason tul akar 5 eves reszletekben kedvezd feltetelekkel fizeti vissza a Banknak. Az akci6ban resztvevd g^pjarmuvek kdre: A Porsche Hungaria altal a programba delegalt gepjarmuvek es szolgaltatascsomagok A fenti kamatlab az AFA tovabbfinanszirozasra vonatkozoan tajekoztato Jellegu, a Bank jogosuit a kamatlab merteket az adott hitelkerelem alairasakor aktualis felteteleknek megfeleloen ujra megallapitani.

3 //, Ajanlatadas: - 5 honapos elofinananszirozas eseteben (1. es 2. esetekben) a porschefinanszirozas.hu-n talalhato excel kalkulator hasznalhat6 -..Elofinanszirozasi kalkulator 5 honapra" - Onero tovabbfinanszirozas eseteben (3. eset) kerjuk. hogy a specialis ajanlat miatt mindenki ktildje el ajanlatkereset az aianlat(a)porschebank.hu mail cimmre a megfelelo adatok megadasaval. (Brutto vetelar/ugyfalneve/gepjarmu tipusa/onero/tamogatas osszege/futamido) ///. Nyertes palyazat eseten teendok: 1. Lepes: (Nyertes hat^rozattal a kezben) a) A MVH altal a nyertes palyazo reszere megkijldott hatarozattal a palyaz6 befarad a hozz^ legkozelebb eso \A/V/SKODA/SEAT markakereskedesbe, ott alairja az altala kiv^nt es elfogadott finanszirozasi aj^nlatot; b) a) pontbeli dokumentumokat a markakereskedes szkennelve (lehetoleg egy file-ban) megkijldi a bonitas(5)porschebank.hu cimre; 2. Lepes: (A gepjarmu meg6rkezes6ig az alabbiakrol kell qondoskodni. ill, elokesziteni a palyazo reszerol) a) a Bank reszere a t^mogat^s osszegehez valo hozzaf res biztositasa: > A finanszirozasi szerzodeshez a palyazonak egy Ados MVH-nal bejelentett fizetesi celu bankszamla - un. hitelfedezeti szamla -, a Porsche Bank Zrt. javdra elkulonitett szaml^t kell nyitnia a szamlavezeto bankjanal, mely szamlan penzforgalom az EU tamogatas osszegenek jovdiras^n tiil - mas penzforgalom nem tortenik; > Az elkulonitett szamlara vonatkozo bankszamlaszerzodest kerjuk megkijideni: o Ujonnan nyitott szamla eseten kedvezmenyezett a Porsche Bank Zrt; o Kor^bban mas tamogatas kapcsan megnyitott szamla eseten elegendo az elkulonitett bankszaml^rol szolo szerzodest megkijldeni. > Az elkulonitett szamla szamat be kell jelenteni a MVH-nal, melyre a tamogatas osszeget keri. A bejelentes alapjan a MVH a tamogatas osszeget erre a szamlara utaija; > A palyazo az elkulonitett szamlan jovairt tamogatas osszegevel koteies a k6ics6nszerz6dest elotorieszteni; > Az elotdrlesztes modja: elkulonitett szamiarol a jovairt tamogatas dsszeget a Bank felhatalmazo levelen alapuld inkasszoval leemeli vagy a p^lyazb ^tutalas utjan teljesiti; V Palyazo koteies a kdlcsdn folyositasa eldtt az elkuldnitett szamla megnyitasat, mind pedig az MVH-n^l tdrtend adatvaltoz^s bejelenteset igazolni.

4 Az uj hitelbiztositeki nyiivantartasban vaio regisztracionak es zaiogjog bejegyzesnek a menete a kovetkezo: I. Az ugyfeiek egy valasztott kozjegyzo elott regisztralnak a hitelbiztositeki nyiivantartasban II. A regisztraciot kovetoen, mint zaiogkotelezett kerik: o a gepjarmu zaiogjoganak hitelbiztositeki nyilv^ntartasba torteno bejegyzeset. o a kovetelesen alapitott zaiogjog hitelbiztositeki nyilvantartasba tfirteno bejegyzeset. ill. A kozjegyzo az elektronikus kerelmeket az ados kerelmenek megfeleloen kitoiti, es a rendszerbe rsgziti. IV. A bejegyzesekrol a rendszer a Bankot, mint regisztralt felhasznalot 6rtesiti. V. A rendszerben valo regisztracio illetve a bejegyzes dij^t az ugyfel koteies megfizetnie a kozjegyzo reszere. b) A kolcssnszerzodes megkotesehez elokeszitendo dokumentumok k6re > IVIVH jogeros hatarozata; > Even tuli (12 h6napot meghalado futamido) onkormanvzati hitelfelvetel eseten az NGM altal kiadott engedely masolata; > Elozo eves beszamolo vagy zarszamadas; > Ugyfel ^Ital alairt finanszirozasi ajanlat; > Alairasi cimp6ld^ny (pi. amennyiben nines pi. polgarmester eseteben, banki alairo karton masolata); > Cegkepviseletre jogosuit okmanym^solatai (szig. es lakcimkartya); > Szamlavezeto bank igazol^sa az Ados MVH-nal bejelentett fizetesi celu bankszamla szama (hitelfedezeti szamla) megnyit^sarol; > Igazolas arra vonatkozoan, hogy a hitelfedezeti szamla bejelentesre kerolt az MVH fele; > Szamlavezeto bank altal alairt felhatalmazo level eredeti peldanya; 3. L6pes: a kolcsqnszerzodes megkotese: A Bank a porschefinanszirozas.hu oldalon elerhet6v teszi a szerzodes megketesehez szijkseges alabbi dokumentumokat: > Specialis kolcs6nszerz6des: A fentiekben felsorolt szerzodestipusokhoz 2 f6le kolcsonszerzodes keszult, egyik az 5 honapos futamidore szolo tamogatas finanszirozasahoz, (mely az 1. as a 2. finanszirozasi konstrukcio), masik pedig az cjnero tovabbfinanszlrozashoz tartozo konstrukcio (mely a 3. finanszirozasi tipus). > Specialis adatszolgaltatb dokumentumcsomag; A koicsqnszerzodest es az adatszolgaltato dokumentumokat eredetiben, a 2. a) es b) pontban foglaltakkal egyutt k6rjuk postan eljuttatni a Bank reszere.

5 N. A gepjarmu atadas-atvetele: A gepjarmu beerkezesekor a markakereskedo kiszamlazza a gepjarmuvet a palyazo nevere, a Bank pedig a finanszirozott dsszeget a kdlcsdnszerzodes alapjan gepjarmuvenkent kifizeti a kereskedonek, A markakereskedo a szamlakiallitast kovetoen (a Banktoi is megkapott dokumentumok birtokaban) a palyazo nevere iratja a gepjarmuvet, majd atadja resz6re. A palyazo ezt kovetoen be tudja nyujtani az elszamolashoz eloirt forgalmi engedelyt, valamint a teljesitett szamlat a IVIVH fele. A gepjarmu atvetel^t kovetoen a Bank reszere megkuldendd dokumentumok: > Atirt forgalmi masolata; > Casco biztositas m^solat (zaiogkotelezetti nyilatkozatot meglete, melyben a zaiogjogosult a Porsche Bank Zrt.); > Ingo jelzalogszerzdd^s; (eredeti) > Kovetelesen alapitott zaiogszerzodes; (eredeti) > Felhatalmazd level azonnali beszedesi megbizasra a szamlavezeto banktoi; (eredeti) > Atadas-atveteli jegyzokonyv; (eredeti); > Kereskedoi vegsz^mla masolata; A szukseges dokumentumok elerhetoek a megszokott helyen a porschefinanszirozas.hu/nyomtatvanyok/falugondnoki dokumentumok menupont alatt. Fontos! Az ugylet specialis jellege miatt a Jovahagyasi folyamat hosszabb idot vehet igenybe ezert kerjuk szives tiirelmiiket. A Bank jogosuit a nyertes palyazo kifizetesi kerelmenek adminisztraciojat nyomon kovetni, illetve koordinalni. Kerjiik, figyeljenek az anyagok dsszeallitasara es csak teljes koriien osszeallitott dokumentaciot kiildjenek. KoszonjOk Egyuttmuk5des0ket! Porsche Penzugyi Csoport

6 Porsche Bank Zrt. falumndnoki ki&aeszitd taiekoztatas Tisztelt Markakereskedo Partnerunk! an kelt, a falugondnoki programrol szolo levelunk kiegeszitese erdekeben jelen tajekoztatoban reszletezzok, hogy melyek azok a pontok, amelyekre kiemelten kerjuk, hogy figyeljenek oda, illetve tartsanak be a min^l zokkeno mentesebb lebonyolitas erdekeben: 1. Elkuldnitett (hitelfedezeti) (al)szamla: A Bank reszere a tamogatas dsszegehez valo hozzaferest az Ados nevere megnyitott es MVH-nal bejelentett fizetesi celu bankszamla (un. hitelfedezeti alszamla) biztositja. Amennyiben az MVH, ragaszkodik a penzforgalmi szamlahoz,, ugy Bankunknak nem all. mddjaban azt elfogadnia, mivel arra barmikor-barmekkora dsszegu beszedes (inkasszo) erkezhet. Az elkuldnitett szamla eseteben ez nem kdvetkezhet be, igy a Porsche Bank a hitelcel megvalosulasat kovetoen (azaz kb. 5 honap molva) hozzajuthat a tamogatott dsszeghez. Ha az ivivh nem igazoija vissza a hitelfedezeti (al)szamiara tdrtend utalast (vagyis az MVH az elkuldnitett/alszamlat nem jegyzi be, csak a penzforgalmi szamlat), ugy egy ketoldalu megallapodast kerunk kitdlteni, melyet a szamlavezetd bank az Qgyfellel kdzdsen ir ala. A ketoldalu meg^llapod^sban rdgzitik, hogy a tamogatas dsszeget a szamlavezeto bank az osszeg beerkezeset kovetoen a fdszamlarol azonnal atutaija az (al)szamlara. Minden ilyen esetben szijkseg van tovabba a szamlavezetd bank fdszamiaval kapcsolatos igazolasara arra vonatkozoan, hogy annak kiallitasat megelozd 12 hdnapban volt-e 30 napot meghalado sorban alio tetel vagy sem. Amennyiben igen, ugy a tovabbiakban nyilatkoznia kell, hogy az hany alkalommal es milyen dsszeggel fordult eld. A ketoldalu megallapodast jelen tajekoztatoval egyutt mellekelve killdjuk, tovabba porschefinanszirozas.hu nyomtatvanyai kdzdtt is megtalalhato. FOMTOSi Minden esetben tovabbra is szukseges az MVH fele jelentett szamlara vonatkozo felhatalmazo level alairasa/befogadasa. 2. Kerjuk kapcsolattartasra tovabbra is hasznaljak a bonitas(5)porschebank.hu mail cimet. 3. Kerjuk, mennyiben az AFA finanszirozhatosaga a kerdes az ugyfel reszerol ugy az adatszolgaltato csomagot mindenkepp tdltsek ki, mivel annak hianyaban nem tudunk visszajelzest adni. 4. A finanszirozott dsszeget kizarolag Bankunknal vezetett kereskedoi szamlara tudjuk utalni. Porsche Sank Zrt.

7 5. Az FVM kifizetesi kerelmet augusztus 1-et ksvetoen tud ujra befogadni (iiitelcel megvalosulasanak igazolas befogadasa). Az MVH reszerol junius-julius lionapokban szunetel a befogadas, igy velhetoen legkorabban augusztus/szeptemberi IVIVH utalas lelietseges. Elofordulhat juniusi gepjarmu atadas eseten, hogy a Porsche Bank folyositasahoz kepest 5 honapon tuli lesz a tamogatas osszegenek Bankunkhoz torteno megerkezese, mely esetben a finanszirozott osszegre kesedelmi kamatot szedhet be a Bankunk (Errol kerjuk, hogy mindenkepp tajekoztassak ugyfeleiket). 6. Hitel biztositeki nyilvantartasi rendszer (HBNY): a kolcsonszerzodes letrejottehez az alabbiakat szukseges igazolni: 1. azonossagi nyilatkozat (jovahagyasi feltetei; ez onmagaban kizarolag jovahagyashoz elegends) 2. ingo zaiogszerzodes bejegyzese (^tadasi dokumentacid resze, foiyosftasi feltetei) 3. kovetelesen alapitott zaiogszerzodes bejegyzese (atadasi dokumentacio resze, folyositas! feltetei) Az uj hitelbiztositeki nyiivantartasban val6 regisztracionak es zaiogjog bejegyzesnek a menete a kovetkezo: a) Az ugyfeiek egy valasztott kozjegyzo elott regisztralnak a hitelbiztositeki nyiivantartasban b) A regisztraciot kovetoen, mint zaiogkotelezett k^rik: o a gepjarmo zaiogjoganak hitelbiztositeki nyilvantartasba torteno bejegyzeset. o a kovetelesen alapitott zaiogjog hitelbiztositeki nyilvantartasba tdrtend bejegyzeset. c) A kozjegyzo az elektronikus kerelmeket az ados kerelmenek megfeleloen kitoiti, es a rendszerbe rdgziti. d) A bejegyzesekrol a rendszer a Bankot, mint regisztralt felhasznalot ertesiti. e) A rendszerben valo regisztracio illetve a bejegyzes dijat az Qgyfel koteies megfizetnie a kdzjegyzd reszere. Koszonjuk Egyuttmukodesuket! Porsche Penzugyi Csoport "orsche Bank Zn.

8 amely letrejott egyreszroi (szekheiy: cegjegyzekszam: adoszam: statisztikai szamjel: Bank ( a tovabbiakban Bank), kepvlseli es ), mint masreszrol a (szekheiy;, cegjegyzekszam/nyilvantartasi szam: adoszam: kepviseli: ) mint Ugyfel (a tovabbiakban Ugyfel) kozott az alulirott helyen es napon az alabbiak szerint. 1. Az Ugyfel a Banknal az alabbi szamu penzforgalmi bankszamlat vezeti, amely szamla, mint kizarolagos tamogatas kiutalasi bankszamlakent a Mezogazdasagi es Videkfejiesztesi Hivatalnal (tovabbiakban: IVlVH) rogzitett es kizarolag a Bank elozetes engedelye alapjan modosithato. Kelt, 2. A Porsche Bank Zrt. (1139 Budapest, Fay u. 27. Cg.: ) mint hitelezo (a tovabbiakban: Hitelezo) es az Qgyfel kozott szamon kolcsonszerzodes jott letre, amely alapjan a Hitelezo kolcsont nyujt az Ugyfel reszere a lakossag szamara nyujtott alapszolgaltatasok fejiesztesre igenybe veheto tamogatasok reszletes felteteleirol sz6l6103/2013 (XI.8.) VM rendelete alapjan kistersegi kozlekedesi szolgaltatasok fejiesztesevel kapcsolatban gepjarmu beszerzesehez. A kolcson biztositekat kepezi az MVH-tol a szamu hatarozat alapjan folyositando jogcfmen erkezo tamogatas osszege, amely Ft, azaz forint. 3. Ugyfel a jelen nyilatkozat alairasaval visszavonhatatlanul megbizza a Bankot, hogy az MVH-t6l, a szamu hatarozat alapjan folyositando, jogcimen erkezo tamogatas osszeget a jov^irast kovetoen haladektalanul vezesse at a fenti szamu penzforgalmi bankszamlarol a Banknal vezetett - - szamu elkulonitett bankszamlara. 4. A Bank a megbfzast elfogadja es kotelezettseget valial arra, hogy a fenti atvezetest az erdekkoreben keletkezett (az Ugyfellel szemben fennallo, szamlavezetesbol es hitelnyujtasbol szarmazo kovetelesek) valamennyi esetlegesen sorban alio tetelt megelozoen teljesiti. A Bank a harmadik szemely altal a penzforgalmi bankszamla ellen benyujtott es az atutalas napjan a szamlan sorban alio teteleket megelozo teljesitesre nem valial kotelezettseget. Bank Ugyfel

9 PORS' B A N K Porsche Bank Zrt. EGYED!. FORINT ALAPU CASH FLOW TJPUSU HITELAJANLAT (HUF/FViVl2014) Elofinanszirozas a falugondnoki programban sikeresen palyazok szamara! Ugyfel neve: Kiskorpad Kozseg Onkormanyzata Gepjarmu: VW T5 Kombi TDI kamatlab 0,00% Brutto vetelar sajat ero hltelssszeg futamido THM kezelesi koltseg Ft 21,03% Ft Ft 5 honap 0,00% 0 Ft Folyositas datuma 1 OFt 2 OFt 3 OFt 4 OFt Ft Osszesen: Osszkamat; Ft OFt Tisztelt UgyfeWnk! - A fenti v^telir a Porsche Bank risz6r6l tijikoztatd Jellegu, annak dsszegdt a markakereskedo 6s a Vevd kdzott litrejdtt adisviteli szerzdd^ tartalmazza. - A hitel kizirdlag a Porsche Hungaria hivatalos mirkakereskeddi iltal ertekesitettjirmuvekre vehet6 igenybe. A Porsche Bank a bonitisvizsgilat eredmeny6t6l fuggden villaija a gipjirmu fmanszlrozisit, illetve egyib fedezetet Irhat el6. - Az ajiniat tijekoztatdjellegu, k6telezetts6gvillalist nemjelent. Budapest, Junius 10. Kirelmezd (/Addstirs) kijelentem, hogy az iltalam iginyelt kdlcssn Jelen torlesztisi Otemezise az Ig6nyeimnek megfelelden kerolt meghatirozisra. Egyben tudomisul veszem, hogy hitelkirelmem eifogadisa eset6n a kdzottem 6s a Bank kszdtt letrej6v6 k6lcssnszerz6d6s a Jeien t6rleszt4si tervnek megfelelden JSn letre.

Porsche Bank Zrt. Falugondnoki program 2015 ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ 1/2015

Porsche Bank Zrt. Falugondnoki program 2015 ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ 1/2015 Falugondnoki program 2015 ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ 1/2015 Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban megküldjük tájékoztatásunkat az EU Falugondnoki program előfinanszírozási folyamatának részleteiről. A tájékoztatóban

Részletesebben

éven belüli kölcsön felvételéről

éven belüli kölcsön felvételéről E LŐTERJESZTÉS éven belüli kölcsön felvételéről Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 19-i rendkívüli ülésére. Előterjesztők: Stayer László polgármester Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

A Decs Kulturális, Oktatási és Sport Életének Fejlesztéséért Közalapítvánnyal kötött kölcsönszerződés módosítása

A Decs Kulturális, Oktatási és Sport Életének Fejlesztéséért Közalapítvánnyal kötött kölcsönszerződés módosítása Az előterjesztés száma: 101/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2014. június 25-én, 18-órakor megtartandó ülésére A Decs Kulturális,

Részletesebben

A Decs Kulturális, Oktatási és Sport Életének Fejlesztéséért Közalapítvánnyal kötendő kölcsönszerződés megvitatása

A Decs Kulturális, Oktatási és Sport Életének Fejlesztéséért Közalapítvánnyal kötendő kölcsönszerződés megvitatása Az előterjesztés száma: 56/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2015. március 5-én, 18-órakor megtartandó rendkívüli ülésére A Decs

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 786-3/2018 Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere JAVASLAT TOP-6.9.1-15-ST1-2016-00001 azonosító számú projekthez tartozó Mozgáskorlátozottak Egymást Segítők Egyesülete kölcsönszerződésének

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2016. november 29 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN Lakossági ügyfelek részére I. Alapkondíciók THM1 2 THM2 2 Sberbank a munkahelyen programban igénylő munkavállalók

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók 100% számlanyitási díj kedvezmény I. Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény Kedvezmény mértéke: 100%-os számlanyitási díj kedvezmény, az előírt feltételeket írásban vállaló és hiánytalanul

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről

HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről HIRDETMÉNY a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az alábbiakról tájékoztatja Ügyfeleit: A lakástakarékpénztárakról szóló 1996. évi

Részletesebben

PÁLYÁZATI PROGRAM MEGVALÓSULÁSA TECHNIKAI INFORMÁCIÓK A PROJEKT ZÁRÁSÁHOZ

PÁLYÁZATI PROGRAM MEGVALÓSULÁSA TECHNIKAI INFORMÁCIÓK A PROJEKT ZÁRÁSÁHOZ PÁLYÁZATI PROGRAM MEGVALÓSULÁSA TECHNIKAI INFORMÁCIÓK A PROJEKT ZÁRÁSÁHOZ Tartalom Határidők a projekt megvalósításában Záró elszámolási csomag benyújtása Záró elszámolási csomag ellenőrzése Kötelező tevékenységek

Részletesebben

Iktatószám: Kölcsönszám: Hitelszámla száma: CB határozatszám:

Iktatószám: Kölcsönszám: Hitelszámla száma: CB határozatszám: Iktatószám: Kölcsönszám: Hitelszámla száma: CB határozatszám: K Ö L C S Ö N S Z E R ZŐDÉS egységes területalapú támogatás és ahhoz kapcsolódó kiegészítő nemzeti támogatás megelőlegezésére A szerződő felek

Részletesebben

2015. február 01. hatállyal a évi LXXVIII. törvény által módosított, fogyasztónak nyújtott hitelről szóló évi CLXII. törvény változásai

2015. február 01. hatállyal a évi LXXVIII. törvény által módosított, fogyasztónak nyújtott hitelről szóló évi CLXII. törvény változásai HIRDETMÉNY az AEGON Magyarország Hitel Zrt. Áthidaló kölcsöne A kölcsönszerződésekhez kapcsolódó valamennyi jog és kötelezettség átruházására került a Raiffeisen Bank Zrt. részére 2018. október 5. napján.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Hatályos: 2015. február 23. napjától

HIRDETMÉNY. Hatályos: 2015. február 23. napjától Vállalati Hitel Hirdetmény HIRDETMÉNY az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a vállalati hitelek esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről Hatályos: 2015.

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: tól

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: tól 100% számlanyitási díj kedvezmény I. Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény Kedvezmény mértéke: 100%-os számlanyitási díj kedvezmény, az előírt feltételeket írásban vállaló és hiánytalanul

Részletesebben

Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2011. augusztus elsejei változásáról

Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2011. augusztus elsejei változásáról Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2011. augusztus elsejei változásáról Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a pénzforgalmi keretszerződés részét képező Általános Szerződési Feltételeink

Részletesebben

Tájékoztató a kiegészítő sportfejlesztési támogatás felhasználásáról

Tájékoztató a kiegészítő sportfejlesztési támogatás felhasználásáról Tájékoztató a kiegészítő sportfejlesztési támogatás felhasználásáról A 2013. április 18-án kihirdetett, az adó- és egyéb közterhekkel kapcsolatos nemzetközi közigazgatási együttműködés egyes szabályairól

Részletesebben

Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai!

Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai! Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai! Biztosan találkozott már mindenki a Cofidis reklámjaival, különböző médiákban, amiből reméljük azt a következtetést vonták le, hogy termékeink igen kedvezőnek

Részletesebben

I. Általános tudnivalók a fedezetkezelői számláról

I. Általános tudnivalók a fedezetkezelői számláról TÁJÉKOZTATÓ a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) hatálya alá nem tartozó, de a Kbt. szerinti közösségi értékhatárt elérő vagy azt meghaladó értékű építési beruházást

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2017. május 22 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 7.; a továbbiakban: a Bank). Árgarancia akció:

Részletesebben

Korábban értékesített Három vagy többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása mellett nyújtott lakáscélú kölcsön (OTK 10)

Korábban értékesített Három vagy többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása mellett nyújtott lakáscélú kölcsön (OTK 10) Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2018. szeptember 03 -tól/től visszavonásig Korábban értékesített Három vagy többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása mellett nyújtott lakáscélú kölcsön

Részletesebben

Korábban értékesített Három vagy többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása mellett nyújtott lakáscélú kölcsön (OTK 10)

Korábban értékesített Három vagy többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása mellett nyújtott lakáscélú kölcsön (OTK 10) Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2017. szeptember 01 -tól/től visszavonásig Korábban értékesített Három vagy többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása mellett nyújtott lakáscélú kölcsön

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2014.08.01-től

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2014.08.01-től 100% számlanyitási díj kedvezmény I. Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény Jogosultak köre: az akció hatálya alatt Klasszik Hitel, vagy Klasszik Plusz módozatú lakás-takarékpénztári

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.03.23. és 7/2010. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010. 04. 27-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós

Részletesebben

HIRDETMÉNY Intrum Hitel Zrt. Áthidaló kölcsöne

HIRDETMÉNY Intrum Hitel Zrt. Áthidaló kölcsöne Intrum Hitel Zrt. 1138 Budapest, Váci út 144-150. Telefon: +36 1 88 00 975 kerelem.hitel@intrum.hu www.intrum.hu/hitel HIRDETMÉNY Intrum Hitel Zrt. Áthidaló kölcsöne Érvényes 2018. október 9. napjától

Részletesebben

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ INGATLANFEDEZETTEL BIZTOSÍTOTT HITEL- ÉS KÖLCSÖNSZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ INGATLANFEDEZETTEL BIZTOSÍTOTT HITEL- ÉS KÖLCSÖNSZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ INGATLANFEDEZETTEL BIZTOSÍTOTT HITEL- ÉS KÖLCSÖNSZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

FOLYÓSZÁMLAHITEL SZERZŐDÉS

FOLYÓSZÁMLAHITEL SZERZŐDÉS FOLYÓSZÁMLAHITEL SZERZŐDÉS Jelen hitelkeretszerződés (a továbbiakban: Szerződés) a CIB Bank Zrt. (székhely/levelezési címe: 1027 Budapest, Medve u. 4-14.; nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága;

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2015.június 12. Hatályos: 2015. június 15. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

!~lll. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

!~lll. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Előterjesztés a Képviselő-testület részére A KEOP program keretében támogatott pályázatokhoz támogatást megelőző hitel felvételéhez engedményezési

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2015. november 16 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN Lakossági ügyfelek részére I. Alapkondíciók Sberbank a munkahelyen programban igénylő munkavállalók részére

Részletesebben

HIRDETMÉNY A CIB UNO Ingatlanfedezetes Kölcsönökre vonatkozó kondíciós lista június 1. napjától hatályos módosításáról

HIRDETMÉNY A CIB UNO Ingatlanfedezetes Kölcsönökre vonatkozó kondíciós lista június 1. napjától hatályos módosításáról HIRDETMÉNY A CIB UNO Ingatlanfedezetes Kölcsönökre vonatkozó kondíciós lista 2016. június 1. napjától hatályos módosításáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cgj.sz.: 01-10-041004) ezúton

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT.

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében Alulírott név: születési név: születési hely: születési dátum: anyja neve: azonosító okmány száma:

Részletesebben

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS CIB ELŐRELÉPŐ SZEMÉLYI KÖLCSÖNRŐL

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS CIB ELŐRELÉPŐ SZEMÉLYI KÖLCSÖNRŐL KÖLCSÖNSZERZŐDÉS CIB ELŐRELÉPŐ SZEMÉLYI KÖLCSÖNRŐL Jelen kölcsönszerződés (a továbbiakban: Szerződés) a CIB Bank Zrt. (székhely/levelezési címe: 1027 Budapest, Medve u. 4-14.; nyilvántartja a Fővárosi

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y A hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. április 13. Hatályos: 2018. április 16. napjától 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: től

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: től 100% számlanyitási díj kedvezmény I. Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény Jogosultak köre: az akció hatálya alatt Klasszik Hitel, vagy Klasszik Plusz módozatú lakás-takarékpénztári

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y A hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. június 29. Hatályos: 2018. július 02. napjától 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. január 31. Hatályos: 2018. február 01. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben,

HIRDETMÉNY. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben, HIRDETMÉNY A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben, Hitel célja: Konstrukció kód: Konstrukció neve: Érvényes: Tartós

Részletesebben

SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében. Alulírott

SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében. Alulírott SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében Alulírott név: születési név: születési hely: születési dátum: anyja neve: azonosító száma: okmány

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 28-i zárt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 28-i zárt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-9/2013/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 28-i zárt üléséről. Napirend:

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Iktatószám: 9693/2014. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2014.06.24-től

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2014.06.24-től ERSTE Lakástakarék Nyári akció HIRDETMÉNY I. Az Erste Bank Hungary Zrt. értékesítési hálózatában elérhető akció Jogosultak köre: az akció hatálya alatt Bónusz Hitel módozatú lakás-takarékpénztári szerződést

Részletesebben

TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE

TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet (a továbbiakban Hitelintézet) TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2011. október 1. 1. Takarék Classic Személyi Kölcsön

Részletesebben

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK. II. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelekhez kapcsolódó díjak, jutalékok

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK. II. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelekhez kapcsolódó díjak, jutalékok TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK I. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelek II. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelekhez kapcsolódó díjak, jutalékok III. Közvetlen

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a MAGYAR KÖZÚTI FUVAROZÓK EGYESÜLETE és az ÁLTALÁNOS KÖZLEKEDÉSI HITELSZÖVETKEZET. által közösen bonyolított hitelkonstrukcióról 1.) Visszaigényelhető ÁFA megelőlegezése Az igénybe vehető összeg

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet MÁR NEM KÖTHETŐ LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK HIRDETMÉNYE. A kondíciók, a már kifolyósított kölcsönökre értendők

Eger és Környéke Takarékszövetkezet MÁR NEM KÖTHETŐ LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK HIRDETMÉNYE. A kondíciók, a már kifolyósított kölcsönökre értendők . Áruvásárlási kölcsön. Díjak és költségek,00% + Nyomtatvány költség Kamat évi 24,00% Kezelési költség: alapja a tőke, évi 3,00% Kamatfelár: jövedelem utalás hiánya esetén, maximum 3 év. Késedelmi kamat:

Részletesebben

e.)*adminisztrációs díj: a futamidő alatt, a mindenkori kölcsöntartozás összege után, a törlesztőrészlettel

e.)*adminisztrációs díj: a futamidő alatt, a mindenkori kölcsöntartozás összege után, a törlesztőrészlettel K&H Bank Zrt. 1051 Budapest, Vigadó tér 1. Telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 Fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény Jelzáloglevél kamattámogatásos hitel kondíciókról érvényes a 12/2001

Részletesebben

SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET)

SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) 1. sz. melléklet SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2011. január 01. 1 1. Takarék Classic Személyi

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók 100% számlanyitási díj kedvezmény I. Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény Jogosultak köre: az akció hatálya alatt Klasszik Hitel módozatú lakás-takarékpénztári szerződést kötő

Részletesebben

a f e n t i s z e r z ő d é s a z o n o s í t ó v a l r e n d e l k e z ő k ö l c s ö n s z e r z ő d é s h e z

a f e n t i s z e r z ő d é s a z o n o s í t ó v a l r e n d e l k e z ő k ö l c s ö n s z e r z ő d é s h e z 1. S Z Á M Ú M Ó D O S Í T Á S a f e n t i s z e r z ő d é s a z o n o s í t ó v a l r e n d e l k e z ő k ö l c s ö n s z e r z ő d é s h e z A jelen szerződésmódosítás (a továbbiakban: Szerződésmódosítás)

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2019. április 08 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.; a továbbiakban: a Bank). Árgarancia akció:

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselő-testületnek - a Zemplén Televízió Közhasznú Nonprofit

Részletesebben

Kamatperiódus hossza és az ügyleti kamat mértéke. 3 hónap 12 hónap 3 év 5 év. 12 havi BUBOR+ 3,50% 12 havi BUBOR+ 4,75% 12 havi BUBOR+ 4,00%

Kamatperiódus hossza és az ügyleti kamat mértéke. 3 hónap 12 hónap 3 év 5 év. 12 havi BUBOR+ 3,50% 12 havi BUBOR+ 4,75% 12 havi BUBOR+ 4,00% K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény K&H otthon-korszerűsítő hitel ingatlan fedezettel kondícióiról

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.; a továbbiakban: a Bank).

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.; a továbbiakban: a Bank). Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2019. július 04 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.; a továbbiakban: a Bank). Árgarancia akció:

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS Rövid lejáratú támogatást megelőlegező kölcsön felvétele

ELŐ TERJESZTÉS Rövid lejáratú támogatást megelőlegező kölcsön felvétele 4. Napirend ELŐ TERJESZTÉS Rövid lejáratú támogatást megelőlegező kölcsön felvétele Tisztelt Képviselő-testület! Tolmács Község Önkormányzata 7.990.000 Ft támogatást nyert az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési

Részletesebben

Kölcsönszerződés ingatlan jelzálogjoggal biztosított, fogyasztóknak, lakáscélú hitel kiváltására nyújtott kölcsönhöz

Kölcsönszerződés ingatlan jelzálogjoggal biztosított, fogyasztóknak, lakáscélú hitel kiváltására nyújtott kölcsönhöz Hiteliktatószám: Kölcsönszerződés ingatlan jelzálogjoggal biztosított, fogyasztóknak, lakáscélú hitel kiváltására nyújtott kölcsönhöz A szerződő felek, egyrészről: Örkényi Takarékszövetkezet székhelye:

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén alkalmazott kondíciókról. Hatályos: szeptember 15.

HIRDETMÉNY. a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén alkalmazott kondíciókról. Hatályos: szeptember 15. HIRDETMÉNY a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén TARTALOMJEGYZÉK 1. MINŐSÍTETT FOGYASZTÓBARÁT LAKÁSHITEL... 3 1.1. Ötös Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel... 3 1.2. Ötös Minősített Fogyasztóbarát

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Hatályos: től Kihirdetve:

H I R D E T M É N Y. Hatályos: től Kihirdetve: H I R D E T M É N Y Hatályos: 2014. 06. 16-től Kihirdetve: 2014. 06. 16. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium által a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló 102/2011. (VI. 29.)

Részletesebben

Hitelező Hitelközvetítő Közvetítői alvállalkozó. Szabad felhasználású, amortizáló, forint alapú fogyasztási (személyi) kölcsön

Hitelező Hitelközvetítő Közvetítői alvállalkozó. Szabad felhasználású, amortizáló, forint alapú fogyasztási (személyi) kölcsön Cofidis Magyarországi Fióktelepe Székhely: 1066 Budapest, Mozsár utca 16. Cg: 01-17-000367 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 01498-0001, 01498-0005 TÖLTSE KI, ÉS

Részletesebben

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK I. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelek II. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelekhez kapcsolódó díjak, jutalékok III. Közvetlen

Részletesebben

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a től visszavonásig megkötött lakáselőtakarékossági szerződésekre Társasházi Kamatbónusz akciót hirdet.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a től visszavonásig megkötött lakáselőtakarékossági szerződésekre Társasházi Kamatbónusz akciót hirdet. A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2017.12.15-től visszavonásig megkötött lakáselőtakarékossági szerződésekre Társasházi Kamatbónusz akciót hirdet. Újonnan megkötött lakás-előtakarékossági szerződésekre a

Részletesebben

LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK HIRDETMÉNYE A

LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK HIRDETMÉNYE A 1. Áruvásárlási kölcsön 1.1 Díjak és költségek Nyomtatvány költség lásd még 23. pont + 24,00% 3 év 1. max.50.000,-ft zárásakor 2. Gépjármű vásárlási kölcsön 3 éven belüli futamidő esetén 2.1 Díjak és költségek

Részletesebben

max Ft Kedvezmény (CSOK) az előtörlesztési megbízás benyújtásakor az átutalási megbízás benyújtásakor

max Ft Kedvezmény (CSOK) az előtörlesztési megbízás benyújtásakor az átutalási megbízás benyújtásakor 16/2016. és 17/2016. Korm. rendelet 1,5 % szerinti Családi Otthonteremtési max. 30.000 Ft Kedvezmény (CSOK) bírálati (bonyolítási) díj 12/2001. (I.31.) Korm. rendelet szerinti akadálymentesítési támogatást

Részletesebben

AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE

AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE Piaci feltételű hitelek Indoklás: A Hpt.279 (15 ) bekezdés értelmében tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Hirdetményben a személyi hitel kamata változott a báziskamat

Részletesebben

Látvány-csapatsportok támogatása

Látvány-csapatsportok támogatása Látvány-csapatsportok támogatása 2013.-2014. Tartalom Jogszabályi háttér Támogatás Mente Adóhatóság felé történő bejelentés Számszaki hatás 2 Jogszabályi háttér Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Az FHB JELZÁLOGBANK NYRT. hivatalos tájékoztatója az időskori jelzálogjáradék esetén alkalmazott kondíciókról

HIRDETMÉNY. Az FHB JELZÁLOGBANK NYRT. hivatalos tájékoztatója az időskori jelzálogjáradék esetén alkalmazott kondíciókról HIRDETMÉNY Időskori Jelzálogjáradék Hirdetmény javított Az FHB JELZÁLOGBANK NYRT. hivatalos tájékoztatója az időskori jelzálogjáradék esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2015. június 26.

Részletesebben

Örkényi Takarékszövetkezet. Általános Szerződési Feltételei. Lakossági folyószámlahitel-szerződésekhez

Örkényi Takarékszövetkezet. Általános Szerződési Feltételei. Lakossági folyószámlahitel-szerződésekhez Általános Szerződési Feltételei Lakossági folyószámlahitel-szerződésekhez Hatályos 2015. 11.10. napjától I. Bevezető rendelkezések 1. A lakossági folyószámlahitelek általános szerződési feltételeinek hatálya

Részletesebben

Erste Lakáslízing ZRt. Lakossági hirdetmény 2. sz. melléklet HIRDETMÉNY

Erste Lakáslízing ZRt. Lakossági hirdetmény 2. sz. melléklet HIRDETMÉNY HIRDETMÉNY Az ERSTE LAKÁSLÍZING ZRT. hivatalos tájékoztatója a lakossági ingatlanlízing termékek esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről című dokumentum 2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Közzététel időpontja:

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Közzététel időpontja: Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény EgyOtthon Fix akció 40.000 Ft-os számlanyitási díj, az ERSTE BANK Hungary Zrt. fiókhálózatában az akció hatálya alatt EgyOtthon Fix módozatú

Részletesebben

HITEL HIRDETMÉNY önkormányzati ügyfelek részére 1. 1 A 2015. november 01-től szerződött ügyletekre

HITEL HIRDETMÉNY önkormányzati ügyfelek részére 1. 1 A 2015. november 01-től szerződött ügyletekre HITEL HIRDETMÉNY 1 1 A 2015. november 01-től szerződött ügyletekre 1 Tartalom 1. Fogalomtár...3 2. Rulírozó-, és folyószámlahitel (VRULIROZÓ; VFOLYÓSZLA)...5 3. Rövid lejáratú hitel (éven belüli) (FORGÓÉBEL1;

Részletesebben

Előterjesztés. A Czuczor Gergely Tagiskola közüzemi számláival kapcsolatos támogatásról

Előterjesztés. A Czuczor Gergely Tagiskola közüzemi számláival kapcsolatos támogatásról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés A Czuczor Gergely

Részletesebben

Nyilatkozat. Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitel igénylése esetén. a 341/2011 (XII. 29.) Korm. rendelet szerinti feltételek fennállásáról

Nyilatkozat. Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitel igénylése esetén. a 341/2011 (XII. 29.) Korm. rendelet szerinti feltételek fennállásáról 1. Azonosító (Szerződésszám): Ügyfélszám: Hitel típusa: Nyilatkozat Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitel igénylése esetén a 341/2011 (XII. 29.) Korm. rendelet szerinti feltételek fennállásáról Bank

Részletesebben

HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. Biztosításhoz kapcsolódó személyi kölcsöne

HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. Biztosításhoz kapcsolódó személyi kölcsöne HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. Biztosításhoz kapcsolódó személyi e AEGON Magyarország Hitel Zrt. Információs vonal: +36/40-400-800 1091 Budapest, Üllői út 1. www.aegonhitel.hu Érvényes 2015.

Részletesebben

Állami kamattámogatott hitelek

Állami kamattámogatott hitelek AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE Állami kamattámogatott hitelek Indoklás: A Hpt.279 (15 ) bekezdés értelmében tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az államilag támogatott lakáscélú hitelek kamatai

Részletesebben

Állami kamattámogatott hitelek

Állami kamattámogatott hitelek AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE Állami kamattámogatott hitelek Indoklás: A Hpt.279 (15 ) bekezdés értelmében tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az államilag támogatott lakáscélú hitelek kamatai

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés Városi Sportcsarnok építéséről - a Viadukt SE támogatási szerződésével összefüggő kérdésekről

Város Polgármestere. Előterjesztés Városi Sportcsarnok építéséről - a Viadukt SE támogatási szerződésével összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Városi Sportcsarnok építéséről

Részletesebben

ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság Kondíciós Listája Hatályos: 2014. március 03. TARTALOMJEGYZÉK 1. Arteus Gold Credit devizakölcsön befektetési arany fedezete mellett... 4 1.1. Arteus Gold

Részletesebben

NEM IGÉNYELHETŐ KONSTRUKCIÓK ESETÉN 02J_31_R 1. Érvényes december 01-től

NEM IGÉNYELHETŐ KONSTRUKCIÓK ESETÉN 02J_31_R 1. Érvényes december 01-től HIRDETMÉNY az AEGON Magyarország Hitel Zrt. hitelkiváltási célú e A szerződésekhez kapcsolódó valamennyi jog és kötelezettség átruházására került a Raiffeisen Bank Zrt. részére 2018. október 5. napján.

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok. kölcsön kiváltására és szabad. felhasználásra

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok. kölcsön kiváltására és szabad. felhasználásra Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2017. augusztus 16 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 7.; a továbbiakban: a Bank). Árgarancia akció:

Részletesebben

I. Ügyfél-nyilvántartási kötelezettségek

I. Ügyfél-nyilvántartási kötelezettségek A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 79/2014. (V. 15.) számú KÖZLEMÉNYE A 2014. évi mezőgazdasági biztosítás díjához nyújtott támogatás igénybevételi feltételeiről I. Ügyfél-nyilvántartási kötelezettségek

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 3,00% 14 Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja

KONDÍCIÓS LISTA HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 3,00% 14 Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és eire vonatkozóan Hatályos: 2015. február 1-től A Kúria törvény** rendelkezései alapján a jelen Kondíciós Lista hatálya alá tartozó

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.01.05-től

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.01.05-től Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény ERSTE Lakástakarék Új évi akció Jogosultak köre: az akció hatálya alatt Prémium Hitel, vagy Prémium Hozam módozatú lakás-takarékpénztári szerződést

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 3,00% 14 Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja

KONDÍCIÓS LISTA HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 3,00% 14 Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és eire vonatkozóan Hatályos: 2015. november 25-től 2014. szeptember 15-én vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek:,

Részletesebben

FHB Extra Hitelkártya és FHB Autós Hitelkártya esetén egyaránt 200 000 Ft (Kétszázezer forint)

FHB Extra Hitelkártya és FHB Autós Hitelkártya esetén egyaránt 200 000 Ft (Kétszázezer forint) LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Mi is az a Hitelkártya? A hitelkártya olyan készpénz- helyettesítő fizetési eszköz, amelyhez biztosított hitelkeret szabadon felhasználható, vásárlásra, vagy egyes

Részletesebben

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK

TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK TÁMOGATOTT JELZÁLOGHITELEK ÉS KÖZVETLEN ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK I. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelek II. UniCredit támogatott lakáscélú jelzáloghitelekhez kapcsolódó díjak, jutalékok III. Közvetlen

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a ök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2016.02.18. Hatályos: 2016. február 19. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA SZEMÉLYI KÖLCSÖN HITELAKCIÓ...

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Lengyeltóti Városi Önkormányzat Polgármestere 8693 Lengyeltóti, Zrínyi M. u. 2. Szám: 1060-2/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S Lengyeltóti Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-án tartandó

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.05.18-tól

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.05.18-tól Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény Jogosultak köre: az akció hatálya alatt Prémium Hitel módozatú lakás-takarékpénztári szerződést kötő magánszemély ügyfelek Akció tárgya: ERSTE

Részletesebben

Tájékoztató a hitelek teljes előtörlesztésének folyamatáról

Tájékoztató a hitelek teljes előtörlesztésének folyamatáról Tisztelt Ügyfelünk! Jelen tájékoztató kiadványunk célja a hitelek teljes előtörlesztési folyamatának, valamint az ahhoz kapcsolódó kifejezések, folyamati lépések ismertetése. Hosszú távú pénzügyi döntésről

Részletesebben

Kérelem a változó kamatozású lakossági jelzáloghitelek fix kamatozásra történő váltásához

Kérelem a változó kamatozású lakossági jelzáloghitelek fix kamatozásra történő váltásához Kérelem célja: Kérelem adatai Szerződésmódosítással érintett szerződés(ek) azonosítója: Hitel törlesztésére szolgáló bankszámla száma: Az Ön által választott, szerződésmódosítást követő 5 éves kamatperiódus

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ AZ EXIMBANK ÁLTAL REFINANSZÍROZOTT HITELEK ÁTVÁLLALÁSÁVAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSRÓL

TÁJÉKOZTATÓ AZ EXIMBANK ÁLTAL REFINANSZÍROZOTT HITELEK ÁTVÁLLALÁSÁVAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSRÓL TÁJÉKOZTATÓ AZ EXIMBANK ÁLTAL REFINANSZÍROZOTT HITELEK ÁTVÁLLALÁSÁVAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSRÓL (Pénzügyi Intézmények és Eximbankos forrásból finanszírozott Ügyfelek részére) Az Igazgatóság döntése alapján

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Tartós fogyasztási cikkek vagy szolgáltatások vásárlása magánszemélyek részére

HIRDETMÉNY. Tartós fogyasztási cikkek vagy szolgáltatások vásárlása magánszemélyek részére HIRDETMÉNY A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Klasszikus Áruhitel igénylésének feltételei a Wellis Magyarország Zrt. üzleteiben, akciós készletes hidromasszázs kádakra vonatkozóan. Hitel

Részletesebben

AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE

AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE Piaci feltételű hitelek Indoklás: A Hpt.279 (15 ) bekezdés értelmében tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Hirdetmény módosítására a 2014. évi LXXVIII. törvény

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.05.06. Jelen Hirdetmény a 2016. május 6. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. június 30-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA A hirdetmény kiegészítés visszavonásig érvényes A Pénzügyminisztérium és a deviza alapú hitelezésben meghatározó súlyt képviselő hitelintézetek között,

Részletesebben

A Szécsény és Környéke Takarékszövetkezet ÁLTALÁNOS ÜZLETSZABÁLYZATA

A Szécsény és Környéke Takarékszövetkezet ÁLTALÁNOS ÜZLETSZABÁLYZATA A Szécsény és Környéke Takarékszövetkezet ÁLTALÁNOS ÜZLETSZABÁLYZATA Tartalomjegyzék I. Általános Szabályok 4 1. Alapfogalmak, értelmező rendelkezések 4 2. Üzletszabályzat hatálya, a Hitelintézet és az

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és CIB Gyorskölcsöneire vonatkozóan Hatályos: 2012.

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és CIB Gyorskölcsöneire vonatkozóan Hatályos: 2012. KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és eire vonatkozóan Hatályos: 2012. március 23-tól 2012. március 23-án vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek:

Részletesebben

Egységes területalapú támogatás és zöldítési támogatás (Európai Uniós támogatás, a továbbiakban: Támogatás) előfinanszírozása

Egységes területalapú támogatás és zöldítési támogatás (Európai Uniós támogatás, a továbbiakban: Támogatás) előfinanszírozása HITELKÉRELMI NYILATKOZAT egységes területalapú támogatás (SAPS), valamint az éghajlat és környezet szempontjából előnyös Cég neve: Székhely: Cégjegyzékszám/Adószám: Statisztikai számjele: Kincstár ügyfél-azonosító

Részletesebben

Tájékoztató a társadalombiztosítási kifizetőhelyek részére az ellátások közötti választás esetén követendő eljárásról

Tájékoztató a társadalombiztosítási kifizetőhelyek részére az ellátások közötti választás esetén követendő eljárásról Tájékoztató a társadalombiztosítási kifizetőhelyek részére az ellátások közötti választás esetén követendő eljárásról A kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII. törvény 39. -ában

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y A hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. december 28. Hatályos: 2019. január 01. napjától 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék

Részletesebben

OTTHONOM lakáscélú hitel

OTTHONOM lakáscélú hitel Érvényes: 2017. március 01-től visszavonásig A kölcsön kamatlába Rendelkezésre tartási díj 8 Szerződéskötési díj Folyósítási díj 3 Teljes hiteldíj mutató (THM) 2 Elő-, végtörlesztés díja Értékbecslés /

Részletesebben