Porsche Bank Zrt. falumndnoki promam tajekoztato

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Porsche Bank Zrt. falumndnoki promam tajekoztato"

Átírás

1 Porsche Bank Zrt. falumndnoki promam tajekoztato Tisztelt Markakereskedo Partnerunk! A en kelt levelunknek megfelelon jelen tajekoztatoban reszletezzuk, hogy a falugondnoki program elofinanszirozasi program kereteben, milyen elofinanszirozasi lehetoseget kinalunk a tov^bbiakban leendo ugyfeleink reszere. /. Finanszirozasi konstrukciok: A falugondnoki program EU-s palyazat, melynek kereteben az EU a gepjarmu beszerzeset ksvetoen 100%-os tamogatast nyujt (utofinanszirozas). Amennyiben a palyazoknak nines, szabad kdltsegvetesi forrasa iigy a Porsche Bank elofinanszirozassal tsmogatja a sikeres palyazatot. A Porsche Bank Zrt. 3 fo lehetseges elofinanszirozasi konstrukciot kulonbsztet meg. 1, Azon palyazok eseteben, ahol az EU brutto tamogatast nyujt, bankunk elofinanszirozza a teljes osszeget s az 5. honapban a tamogatas megerkezes^vel s visszafizetesevel a szerzodes lez^rodik. Ez azt jelenti, hogy a gepjarmu teljes brutto vetelarat, mint kolcsont a Bank a pdlyazo helyett kifizeti a kereskedonek es a palyazo a kdlcsdn osszeget kamatmentesen jogosuit visszafizetni a megnyert tamogatas osszegebol. 2, Azon palyazok eseteben, ahol az EU netto tamogatast nyujt, es az ugyfel megfizeti az AFA/onero osszeget bankunk elofinanszirozza a netto osszeget s az 5. honapban a tamogatas meg6rkezesevel es visszafizetesevel a szerzodes lez^rodik. Ez azt jelenti, hogy a gepjarmu teljes netto vetelarat, mint kolcsont a Bank a palyazo helyett kifizeti a kereskedonek es a palyazo a kdlcsdn osszeget kamatmentesen jogosuit visszafizetni a megnyert tamogatas osszegebol. Falugazda hitei konstrukciok: Folyositas, gkatadas 5 honap

2 3, Azon palyazok eseteben, ahol az EU netto tamogatast nyujt, es az ugyfel nem tudja az AFA/onero osszeget megfizetni bankunk elofinanszirozza a teljes osszeget. A nyertes palyazo az 5. honapban a tamogatas megerkezesevel visszafizeti a tamogatas osszeget, s a fennmarado osszeget a Bank tovabbfinanszirozza a kert futamidore. Ez azt jelenti, liogy a gepjarmu teljes vetelarat, mint kdlcsont a Bank a palyazo helyett kifizeti a kereskedonek. A palyazo a tamogatas osszeget kamatmentesen jogosuit visszafizetni (a megnyert tamogatas osszegebol), a fennmarado osszeget pedig kamattai terhelten tovabbfinanszirozza a Bank. Az Onkormanyzatok szamara torvenyi eloiras az even tuli hiteiek eseten adatszolgaltatas benyujtasa ill. NGM engedely a hitelfelveteihez. Ennek megletet a hitelt nyujto banknak ellenoriznie kell, igy enelkul a hitelnyiijtas nem lehetseges. Kivetel ez aloi az EU-s paly^zati penz, igy ez a kitetel csak az 6ner6t/AFA-t is finansziroztato ugyfeleket erinti. Ez a kitetel a hosszabb tavu AFA finansziroz6kat erinti (3. eset), hiszen csak elofinanszirozas eseten nem beszelhetunk even tuli hitelrol. Falugazda hitel konstrukciok: t Folyositas, gk jitadas S honap 24 honap 60 hdnap Brutto veferar a%thm" AFA fihanszfrozas. S,40.%-os kamatlabon A tamogatas osszegevel megegyezo kslcsont az auto ^tvetelet k5vet6en, a palyazat alapjan folyositott tamogatas dsszegebol, de legkesobb az 5. torleszto-reszlettel kell megfizetni. Felt6telezhet6, hogy ezen idoszak alatt a palyazat szerinti tamogatas dsszege a palyazokhoz megerkezik. A hitelkerelem alairasakor az ugyfel elddntheti, hogy a tamogat^ssal nem fedezett altalanos forgalmi ado (AFA) osszeget a gepjarmu megvas^rlasakor dnerokent megfizeti, vagy a Bankkal megfinansziroztatja. Ez utobbi esetben az ugyfel valaszthatja azt, hogy az AFA dsszeget a kamatmentes idoszak vegen visszafizeti egy dsszegben a Banknak vagy a maximum 5 honapos kamatmentes finanszirozason tul akar 5 eves reszletekben kedvezd feltetelekkel fizeti vissza a Banknak. Az akci6ban resztvevd g^pjarmuvek kdre: A Porsche Hungaria altal a programba delegalt gepjarmuvek es szolgaltatascsomagok A fenti kamatlab az AFA tovabbfinanszirozasra vonatkozoan tajekoztato Jellegu, a Bank jogosuit a kamatlab merteket az adott hitelkerelem alairasakor aktualis felteteleknek megfeleloen ujra megallapitani.

3 //, Ajanlatadas: - 5 honapos elofinananszirozas eseteben (1. es 2. esetekben) a porschefinanszirozas.hu-n talalhato excel kalkulator hasznalhat6 -..Elofinanszirozasi kalkulator 5 honapra" - Onero tovabbfinanszirozas eseteben (3. eset) kerjuk. hogy a specialis ajanlat miatt mindenki ktildje el ajanlatkereset az aianlat(a)porschebank.hu mail cimmre a megfelelo adatok megadasaval. (Brutto vetelar/ugyfalneve/gepjarmu tipusa/onero/tamogatas osszege/futamido) ///. Nyertes palyazat eseten teendok: 1. Lepes: (Nyertes hat^rozattal a kezben) a) A MVH altal a nyertes palyazo reszere megkijldott hatarozattal a palyaz6 befarad a hozz^ legkozelebb eso \A/V/SKODA/SEAT markakereskedesbe, ott alairja az altala kiv^nt es elfogadott finanszirozasi aj^nlatot; b) a) pontbeli dokumentumokat a markakereskedes szkennelve (lehetoleg egy file-ban) megkijldi a bonitas(5)porschebank.hu cimre; 2. Lepes: (A gepjarmu meg6rkezes6ig az alabbiakrol kell qondoskodni. ill, elokesziteni a palyazo reszerol) a) a Bank reszere a t^mogat^s osszegehez valo hozzaf res biztositasa: > A finanszirozasi szerzodeshez a palyazonak egy Ados MVH-nal bejelentett fizetesi celu bankszamla - un. hitelfedezeti szamla -, a Porsche Bank Zrt. javdra elkulonitett szaml^t kell nyitnia a szamlavezeto bankjanal, mely szamlan penzforgalom az EU tamogatas osszegenek jovdiras^n tiil - mas penzforgalom nem tortenik; > Az elkulonitett szamlara vonatkozo bankszamlaszerzodest kerjuk megkijideni: o Ujonnan nyitott szamla eseten kedvezmenyezett a Porsche Bank Zrt; o Kor^bban mas tamogatas kapcsan megnyitott szamla eseten elegendo az elkulonitett bankszaml^rol szolo szerzodest megkijldeni. > Az elkulonitett szamla szamat be kell jelenteni a MVH-nal, melyre a tamogatas osszeget keri. A bejelentes alapjan a MVH a tamogatas osszeget erre a szamlara utaija; > A palyazo az elkulonitett szamlan jovairt tamogatas osszegevel koteies a k6ics6nszerz6dest elotorieszteni; > Az elotdrlesztes modja: elkulonitett szamiarol a jovairt tamogatas dsszeget a Bank felhatalmazo levelen alapuld inkasszoval leemeli vagy a p^lyazb ^tutalas utjan teljesiti; V Palyazo koteies a kdlcsdn folyositasa eldtt az elkuldnitett szamla megnyitasat, mind pedig az MVH-n^l tdrtend adatvaltoz^s bejelenteset igazolni.

4 Az uj hitelbiztositeki nyiivantartasban vaio regisztracionak es zaiogjog bejegyzesnek a menete a kovetkezo: I. Az ugyfeiek egy valasztott kozjegyzo elott regisztralnak a hitelbiztositeki nyiivantartasban II. A regisztraciot kovetoen, mint zaiogkotelezett kerik: o a gepjarmu zaiogjoganak hitelbiztositeki nyilv^ntartasba torteno bejegyzeset. o a kovetelesen alapitott zaiogjog hitelbiztositeki nyilvantartasba tfirteno bejegyzeset. ill. A kozjegyzo az elektronikus kerelmeket az ados kerelmenek megfeleloen kitoiti, es a rendszerbe rsgziti. IV. A bejegyzesekrol a rendszer a Bankot, mint regisztralt felhasznalot 6rtesiti. V. A rendszerben valo regisztracio illetve a bejegyzes dij^t az ugyfel koteies megfizetnie a kozjegyzo reszere. b) A kolcssnszerzodes megkotesehez elokeszitendo dokumentumok k6re > IVIVH jogeros hatarozata; > Even tuli (12 h6napot meghalado futamido) onkormanvzati hitelfelvetel eseten az NGM altal kiadott engedely masolata; > Elozo eves beszamolo vagy zarszamadas; > Ugyfel ^Ital alairt finanszirozasi ajanlat; > Alairasi cimp6ld^ny (pi. amennyiben nines pi. polgarmester eseteben, banki alairo karton masolata); > Cegkepviseletre jogosuit okmanym^solatai (szig. es lakcimkartya); > Szamlavezeto bank igazol^sa az Ados MVH-nal bejelentett fizetesi celu bankszamla szama (hitelfedezeti szamla) megnyit^sarol; > Igazolas arra vonatkozoan, hogy a hitelfedezeti szamla bejelentesre kerolt az MVH fele; > Szamlavezeto bank altal alairt felhatalmazo level eredeti peldanya; 3. L6pes: a kolcsqnszerzodes megkotese: A Bank a porschefinanszirozas.hu oldalon elerhet6v teszi a szerzodes megketesehez szijkseges alabbi dokumentumokat: > Specialis kolcs6nszerz6des: A fentiekben felsorolt szerzodestipusokhoz 2 f6le kolcsonszerzodes keszult, egyik az 5 honapos futamidore szolo tamogatas finanszirozasahoz, (mely az 1. as a 2. finanszirozasi konstrukcio), masik pedig az cjnero tovabbfinanszlrozashoz tartozo konstrukcio (mely a 3. finanszirozasi tipus). > Specialis adatszolgaltatb dokumentumcsomag; A koicsqnszerzodest es az adatszolgaltato dokumentumokat eredetiben, a 2. a) es b) pontban foglaltakkal egyutt k6rjuk postan eljuttatni a Bank reszere.

5 N. A gepjarmu atadas-atvetele: A gepjarmu beerkezesekor a markakereskedo kiszamlazza a gepjarmuvet a palyazo nevere, a Bank pedig a finanszirozott dsszeget a kdlcsdnszerzodes alapjan gepjarmuvenkent kifizeti a kereskedonek, A markakereskedo a szamlakiallitast kovetoen (a Banktoi is megkapott dokumentumok birtokaban) a palyazo nevere iratja a gepjarmuvet, majd atadja resz6re. A palyazo ezt kovetoen be tudja nyujtani az elszamolashoz eloirt forgalmi engedelyt, valamint a teljesitett szamlat a IVIVH fele. A gepjarmu atvetel^t kovetoen a Bank reszere megkuldendd dokumentumok: > Atirt forgalmi masolata; > Casco biztositas m^solat (zaiogkotelezetti nyilatkozatot meglete, melyben a zaiogjogosult a Porsche Bank Zrt.); > Ingo jelzalogszerzdd^s; (eredeti) > Kovetelesen alapitott zaiogszerzodes; (eredeti) > Felhatalmazd level azonnali beszedesi megbizasra a szamlavezeto banktoi; (eredeti) > Atadas-atveteli jegyzokonyv; (eredeti); > Kereskedoi vegsz^mla masolata; A szukseges dokumentumok elerhetoek a megszokott helyen a porschefinanszirozas.hu/nyomtatvanyok/falugondnoki dokumentumok menupont alatt. Fontos! Az ugylet specialis jellege miatt a Jovahagyasi folyamat hosszabb idot vehet igenybe ezert kerjuk szives tiirelmiiket. A Bank jogosuit a nyertes palyazo kifizetesi kerelmenek adminisztraciojat nyomon kovetni, illetve koordinalni. Kerjiik, figyeljenek az anyagok dsszeallitasara es csak teljes koriien osszeallitott dokumentaciot kiildjenek. KoszonjOk Egyuttmuk5des0ket! Porsche Penzugyi Csoport

6 Porsche Bank Zrt. falumndnoki ki&aeszitd taiekoztatas Tisztelt Markakereskedo Partnerunk! an kelt, a falugondnoki programrol szolo levelunk kiegeszitese erdekeben jelen tajekoztatoban reszletezzok, hogy melyek azok a pontok, amelyekre kiemelten kerjuk, hogy figyeljenek oda, illetve tartsanak be a min^l zokkeno mentesebb lebonyolitas erdekeben: 1. Elkuldnitett (hitelfedezeti) (al)szamla: A Bank reszere a tamogatas dsszegehez valo hozzaferest az Ados nevere megnyitott es MVH-nal bejelentett fizetesi celu bankszamla (un. hitelfedezeti alszamla) biztositja. Amennyiben az MVH, ragaszkodik a penzforgalmi szamlahoz,, ugy Bankunknak nem all. mddjaban azt elfogadnia, mivel arra barmikor-barmekkora dsszegu beszedes (inkasszo) erkezhet. Az elkuldnitett szamla eseteben ez nem kdvetkezhet be, igy a Porsche Bank a hitelcel megvalosulasat kovetoen (azaz kb. 5 honap molva) hozzajuthat a tamogatott dsszeghez. Ha az ivivh nem igazoija vissza a hitelfedezeti (al)szamiara tdrtend utalast (vagyis az MVH az elkuldnitett/alszamlat nem jegyzi be, csak a penzforgalmi szamlat), ugy egy ketoldalu megallapodast kerunk kitdlteni, melyet a szamlavezetd bank az Qgyfellel kdzdsen ir ala. A ketoldalu meg^llapod^sban rdgzitik, hogy a tamogatas dsszeget a szamlavezeto bank az osszeg beerkezeset kovetoen a fdszamlarol azonnal atutaija az (al)szamlara. Minden ilyen esetben szijkseg van tovabba a szamlavezetd bank fdszamiaval kapcsolatos igazolasara arra vonatkozoan, hogy annak kiallitasat megelozd 12 hdnapban volt-e 30 napot meghalado sorban alio tetel vagy sem. Amennyiben igen, ugy a tovabbiakban nyilatkoznia kell, hogy az hany alkalommal es milyen dsszeggel fordult eld. A ketoldalu megallapodast jelen tajekoztatoval egyutt mellekelve killdjuk, tovabba porschefinanszirozas.hu nyomtatvanyai kdzdtt is megtalalhato. FOMTOSi Minden esetben tovabbra is szukseges az MVH fele jelentett szamlara vonatkozo felhatalmazo level alairasa/befogadasa. 2. Kerjuk kapcsolattartasra tovabbra is hasznaljak a bonitas(5)porschebank.hu mail cimet. 3. Kerjuk, mennyiben az AFA finanszirozhatosaga a kerdes az ugyfel reszerol ugy az adatszolgaltato csomagot mindenkepp tdltsek ki, mivel annak hianyaban nem tudunk visszajelzest adni. 4. A finanszirozott dsszeget kizarolag Bankunknal vezetett kereskedoi szamlara tudjuk utalni. Porsche Sank Zrt.

7 5. Az FVM kifizetesi kerelmet augusztus 1-et ksvetoen tud ujra befogadni (iiitelcel megvalosulasanak igazolas befogadasa). Az MVH reszerol junius-julius lionapokban szunetel a befogadas, igy velhetoen legkorabban augusztus/szeptemberi IVIVH utalas lelietseges. Elofordulhat juniusi gepjarmu atadas eseten, hogy a Porsche Bank folyositasahoz kepest 5 honapon tuli lesz a tamogatas osszegenek Bankunkhoz torteno megerkezese, mely esetben a finanszirozott osszegre kesedelmi kamatot szedhet be a Bankunk (Errol kerjuk, hogy mindenkepp tajekoztassak ugyfeleiket). 6. Hitel biztositeki nyilvantartasi rendszer (HBNY): a kolcsonszerzodes letrejottehez az alabbiakat szukseges igazolni: 1. azonossagi nyilatkozat (jovahagyasi feltetei; ez onmagaban kizarolag jovahagyashoz elegends) 2. ingo zaiogszerzodes bejegyzese (^tadasi dokumentacid resze, foiyosftasi feltetei) 3. kovetelesen alapitott zaiogszerzodes bejegyzese (atadasi dokumentacio resze, folyositas! feltetei) Az uj hitelbiztositeki nyiivantartasban val6 regisztracionak es zaiogjog bejegyzesnek a menete a kovetkezo: a) Az ugyfeiek egy valasztott kozjegyzo elott regisztralnak a hitelbiztositeki nyiivantartasban b) A regisztraciot kovetoen, mint zaiogkotelezett k^rik: o a gepjarmo zaiogjoganak hitelbiztositeki nyilvantartasba torteno bejegyzeset. o a kovetelesen alapitott zaiogjog hitelbiztositeki nyilvantartasba tdrtend bejegyzeset. c) A kozjegyzo az elektronikus kerelmeket az ados kerelmenek megfeleloen kitoiti, es a rendszerbe rdgziti. d) A bejegyzesekrol a rendszer a Bankot, mint regisztralt felhasznalot ertesiti. e) A rendszerben valo regisztracio illetve a bejegyzes dijat az Qgyfel koteies megfizetnie a kdzjegyzd reszere. Koszonjuk Egyuttmukodesuket! Porsche Penzugyi Csoport "orsche Bank Zn.

8 amely letrejott egyreszroi (szekheiy: cegjegyzekszam: adoszam: statisztikai szamjel: Bank ( a tovabbiakban Bank), kepvlseli es ), mint masreszrol a (szekheiy;, cegjegyzekszam/nyilvantartasi szam: adoszam: kepviseli: ) mint Ugyfel (a tovabbiakban Ugyfel) kozott az alulirott helyen es napon az alabbiak szerint. 1. Az Ugyfel a Banknal az alabbi szamu penzforgalmi bankszamlat vezeti, amely szamla, mint kizarolagos tamogatas kiutalasi bankszamlakent a Mezogazdasagi es Videkfejiesztesi Hivatalnal (tovabbiakban: IVlVH) rogzitett es kizarolag a Bank elozetes engedelye alapjan modosithato. Kelt, 2. A Porsche Bank Zrt. (1139 Budapest, Fay u. 27. Cg.: ) mint hitelezo (a tovabbiakban: Hitelezo) es az Qgyfel kozott szamon kolcsonszerzodes jott letre, amely alapjan a Hitelezo kolcsont nyujt az Ugyfel reszere a lakossag szamara nyujtott alapszolgaltatasok fejiesztesre igenybe veheto tamogatasok reszletes felteteleirol sz6l6103/2013 (XI.8.) VM rendelete alapjan kistersegi kozlekedesi szolgaltatasok fejiesztesevel kapcsolatban gepjarmu beszerzesehez. A kolcson biztositekat kepezi az MVH-tol a szamu hatarozat alapjan folyositando jogcfmen erkezo tamogatas osszege, amely Ft, azaz forint. 3. Ugyfel a jelen nyilatkozat alairasaval visszavonhatatlanul megbizza a Bankot, hogy az MVH-t6l, a szamu hatarozat alapjan folyositando, jogcimen erkezo tamogatas osszeget a jov^irast kovetoen haladektalanul vezesse at a fenti szamu penzforgalmi bankszamlarol a Banknal vezetett - - szamu elkulonitett bankszamlara. 4. A Bank a megbfzast elfogadja es kotelezettseget valial arra, hogy a fenti atvezetest az erdekkoreben keletkezett (az Ugyfellel szemben fennallo, szamlavezetesbol es hitelnyujtasbol szarmazo kovetelesek) valamennyi esetlegesen sorban alio tetelt megelozoen teljesiti. A Bank a harmadik szemely altal a penzforgalmi bankszamla ellen benyujtott es az atutalas napjan a szamlan sorban alio teteleket megelozo teljesitesre nem valial kotelezettseget. Bank Ugyfel

9 PORS' B A N K Porsche Bank Zrt. EGYED!. FORINT ALAPU CASH FLOW TJPUSU HITELAJANLAT (HUF/FViVl2014) Elofinanszirozas a falugondnoki programban sikeresen palyazok szamara! Ugyfel neve: Kiskorpad Kozseg Onkormanyzata Gepjarmu: VW T5 Kombi TDI kamatlab 0,00% Brutto vetelar sajat ero hltelssszeg futamido THM kezelesi koltseg Ft 21,03% Ft Ft 5 honap 0,00% 0 Ft Folyositas datuma 1 OFt 2 OFt 3 OFt 4 OFt Ft Osszesen: Osszkamat; Ft OFt Tisztelt UgyfeWnk! - A fenti v^telir a Porsche Bank risz6r6l tijikoztatd Jellegu, annak dsszegdt a markakereskedo 6s a Vevd kdzott litrejdtt adisviteli szerzdd^ tartalmazza. - A hitel kizirdlag a Porsche Hungaria hivatalos mirkakereskeddi iltal ertekesitettjirmuvekre vehet6 igenybe. A Porsche Bank a bonitisvizsgilat eredmeny6t6l fuggden villaija a gipjirmu fmanszlrozisit, illetve egyib fedezetet Irhat el6. - Az ajiniat tijekoztatdjellegu, k6telezetts6gvillalist nemjelent. Budapest, Junius 10. Kirelmezd (/Addstirs) kijelentem, hogy az iltalam iginyelt kdlcssn Jelen torlesztisi Otemezise az Ig6nyeimnek megfelelden kerolt meghatirozisra. Egyben tudomisul veszem, hogy hitelkirelmem eifogadisa eset6n a kdzottem 6s a Bank kszdtt letrej6v6 k6lcssnszerz6d6s a Jeien t6rleszt4si tervnek megfelelden JSn letre.

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS Szerződés szám: TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amelyet létrejött egyrészről a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.; törzsszám: 329387; adószám:

Részletesebben

- továbbiakban: Számlatulajdonos(ok) között a jelen szerződésben foglalt feltételek mellett.

- továbbiakban: Számlatulajdonos(ok) között a jelen szerződésben foglalt feltételek mellett. amely létrejött egyrészről a HITELSZERZŐDÉS lakossági fizetési számlához kapcsolódó hitelkeret igénybevételéhez BRB BUDA Regionális Bank Zrt. Székhely: Cégjegyzékszáma: 13-10-041397 Adószáma: 24808833-2-44

Részletesebben

OKIRAT AXA Bank Europe SA AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe

OKIRAT AXA Bank Europe SA AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe OKIRAT Amely létrejött egyrészről az AXA Bank Europe SA (BE-1170 Belgium, Watermael-Boitsfort Boulevard du Souveran 25., nyilvántartási szám: RPR BE 0404 476 835 Bruxelles, nyilvántartó bíróság: Banque-carrefour

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány államháztartáson kívüli pénzeszköz átadás-átvételről szóló önkormányzati rendelet

ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány államháztartáson kívüli pénzeszköz átadás-átvételről szóló önkormányzati rendelet 2. Napirend államháztartáson kívüli pénzeszköz átadás-átvételről szóló önkormányzati rendelet 2. Napirend ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány államháztartáson kívüli pénzeszköz átadás-átvételről

Részletesebben

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Társadalmi felelősségvállalás kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015.

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Társadalmi felelősségvállalás kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015. NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP Társadalmi felelősségvállalás kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015. Pályázati kategória kódja: NEA-TF-15-SZ Meghirdetés dátuma:

Részletesebben

TÁMOGATÓI OKIRAT. Foglalkoztatási program megvalósítása a Merkating Nonprofit Kft. által. Projektazonosító:TÁMOP-1.4.

TÁMOGATÓI OKIRAT. Foglalkoztatási program megvalósítása a Merkating Nonprofit Kft. által. Projektazonosító:TÁMOP-1.4. TÁMOGATÓI OKIRAT Foglalkoztatási program megvalósítása a Merkating Nonprofit Kft. által Projektazonosító:TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0139 TÁMOGATÓI OKIRAT K-2014-TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0139-0872539/130 Értesítem,

Részletesebben

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS magánszemélyek részére lakásvásárlás céljára

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS magánszemélyek részére lakásvásárlás céljára Szerződés száma: KÖLCSÖNSZERZŐDÉS magánszemélyek részére lakásvásárlás céljára amely létrejött egyrészről az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., cégjegyzékszám: Fővárosi

Részletesebben

FOGYASZTÁSI (SZEMÉLYI) KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

FOGYASZTÁSI (SZEMÉLYI) KÖLCSÖNSZERZŐDÉS FOGYASZTÁSI (SZEMÉLYI) KÖLCSÖNSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Szatmár-Beregi Takarékszövetkezet (Cégjegyzékszám: 15-02-050268, KSH szám: 10047114-6419-122-15, székhely: 4900 Fehérgyarmat, Móricz.

Részletesebben

EZ Az ÖN PÉLDÁNYA, őrizze meg!

EZ Az ÖN PÉLDÁNYA, őrizze meg! Cofidis Magyarországi Fióktelepe Székhely: 1066 Budapest, Mozsár utca 16. Levelezési cím: 1433 Budapest, Pf. 1140 Cg: 01-17-000367 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) Adatkezelési nyilvántartási azonosító:

Részletesebben

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS 2. fogyasztási kölcsönhöz

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS 2. fogyasztási kölcsönhöz Kirendeltsége Szerződésszám: 1 KÖLCSÖNSZERZŐDÉS 2 fogyasztási kölcsönhöz Amely létrejött egyrészről: Lakiteleki Takarékszövetkezet (Székhelye: 6065 Lakitelek, Liget u. 2.; Levelezési cím: 6000 Kecskemét,

Részletesebben

FORINT ALAPÚ TAKARÉKPONT SZEMÉLYI KÖLCSÖN SZERZŐDÉS

FORINT ALAPÚ TAKARÉKPONT SZEMÉLYI KÖLCSÖN SZERZŐDÉS 14.sz. melléklet FORINT ALAPÚ TAKARÉKPONT SZEMÉLYI KÖLCSÖN SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről [ ] Hitelintézet székhely: [ ] cégjegyzékszám: [ ] tevékenységi engedély szám: [ ]) levelezési cím: mint kölcsönt

Részletesebben

Az OTP Lakástakarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételei. I. A lakás-előtakarékossági szerződés

Az OTP Lakástakarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételei. I. A lakás-előtakarékossági szerződés Az OTP Lakástakarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételei I. A lakás-előtakarékossági szerződés 1. A lakás-előtakarékossági szerződés fogalma A lakás-előtakarékossági

Részletesebben

az alkalmazás használatához

az alkalmazás használatához VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (KIvITELI TERVEZÉSRE ÉS KIVITELEZÉS RE) mely létrejött egyrészről Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata székhely: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth utca 17-19. Tel/fax: + 36-92-502-1311

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK fogyasztónak minősülő természetes személy ügyfelekkel kötendő hitel vagy kölcsönszerződéshez Hatálybalépés napja: 2015.03.21. A jelen Általános Szerződési Feltétel (továbbiakban:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (Tervezet)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (Tervezet) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (Tervezet) Amely létrejött egyrészről: Név: Országos Egészségfejlesztési Intézet Székhely: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. PIR szám: 630061 Adószám: 16606416-2-43 Statisztikai számjel:

Részletesebben

KERETSZERZŐDÉS BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA

KERETSZERZŐDÉS BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA KERETSZERZŐDÉS BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA amely létrejött egyrészről (gazdálkodó szerv/önkormányzat esetén:) Cégnév/megnevezés:... Székhely:... Cg.:... Adószám:...

Részletesebben

Általános Szerzôdési Feltételek

Általános Szerzôdési Feltételek Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság Általános Szerzôdési Feltételek (Üzletszabályzat) Hatályos: 2015. február 1-jétôl A) A lakás-elôtakarékossági szerzôdés megkötése

Részletesebben

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS FELHASZNÁLÁSI CÉLHOZ NEM KÖTÖTT JELZÁLOGHITELHEZ

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS FELHASZNÁLÁSI CÉLHOZ NEM KÖTÖTT JELZÁLOGHITELHEZ Szerződés száma: Hitelszámla száma: KÖLCSÖNSZERZŐDÉS FELHASZNÁLÁSI CÉLHOZ NEM KÖTÖTT JELZÁLOGHITELHEZ mely létrejött egyrészről, a Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet székhely: 3000 Hatvan, Kossuth tér

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA

AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA XIX. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2008. JANUÁR 28. ÁRA: 1365 Ft AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink figyelmét a közlöny utolsó oldalán közzétett

Részletesebben

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS MINTA

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS MINTA Szerződésszám: Hatályos: 2015. február 1.-től Ingatlan jelzálogjoggal és készfizető kezességvállalással biztosított INGATLANVÁSÁRLÁSI KÖLCSÖNSZERZŐDÉS TERVEZET Jelen okirat a megkötendő kölcsönszerződés

Részletesebben

AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője által nyújtott. hitelkiváltási kölcsön. különös feltételei

AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője által nyújtott. hitelkiváltási kölcsön. különös feltételei Copyright 2012 AXA csoport Magyarország Minden jog fenntartva. 1. oldal AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője által nyújtott hitelkiváltási kölcsön különös

Részletesebben

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 20/2015. (I. 23.) számú KÖZLEMÉNYE

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 20/2015. (I. 23.) számú KÖZLEMÉNYE A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 20/2015. (I. 23.) számú KÖZLEMÉNYE az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez nyújtandó támogatás kifizetésének

Részletesebben

ZÖLD FORRÁS 2014 ZÁRÓJELENTÉS (SZAKMAI BESZÁMOLÓ ÉS PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁS)

ZÖLD FORRÁS 2014 ZÁRÓJELENTÉS (SZAKMAI BESZÁMOLÓ ÉS PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁS) ZÖLD FORRÁS 2014 ZÁRÓJELENTÉS (SZAKMAI BESZÁMOLÓ ÉS PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁS) SZAKMAI BESZÁMOLÓ A Vidékfejlesztési Minisztérium 2014. évi Zöld Forrás pályázati felhívására benyújtott és támogatásban részesített

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. Otthon Melege Program. Háztartási nagygépek (mosógép) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. Otthon Melege Program. Háztartási nagygépek (mosógép) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (mosógép) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram Pályázat kódszáma: MGCS/15 2015. május. 28. TARTALOMJEGYZÉK I. A pályázati kiírás

Részletesebben

A Citibank lakossági banki szolgáltatásainak Általános Üzleti Feltételei

A Citibank lakossági banki szolgáltatásainak Általános Üzleti Feltételei A Citibank lakossági banki szolgáltatásainak Általános Üzleti Feltételei TARTALOMJEGYZÉK 1. A Szolgáltatások általános feltételei 1.1. Bevezetõ rendelkezések 1.2. Szerzõdéskötés, meghatalmazás 1.3. A Megbízások

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS. A Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet által nyújtott szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelekről

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS. A Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet által nyújtott szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelekről ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS A Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet által nyújtott szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelekről készült a Fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Megbízott a szerződés mellékletében meghatározott háttértanulmányokat készíti el.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Megbízott a szerződés mellékletében meghatározott háttértanulmányokat készíti el. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött Kazincbarcika Város Önkormányzata mint Megbízó (a továbbiakban: Megbízó) Székhelye: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. Adószáma: 15350057-2-05 Képviselője: Szitka Péter polgármester

Részletesebben

Hitelszerződés fizetési számlához kapcsolódó hitelkeret igénybevételéhez

Hitelszerződés fizetési számlához kapcsolódó hitelkeret igénybevételéhez Hitelszerződés fizetési számlához kapcsolódó hitelkeret igénybevételéhez Hitelszerződés száma: [*] mely létrejött egyrészről a Polgári Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye: 4090 Polgár, Hősök

Részletesebben

232/2001. (XII. 10.) Korm. rendelet a pénzforgalomról, a pénzforgalmi szolgáltatásokról és az elektronikus fizetési eszközökről

232/2001. (XII. 10.) Korm. rendelet a pénzforgalomról, a pénzforgalmi szolgáltatásokról és az elektronikus fizetési eszközökről 232/2001. (XII. 10.) Korm. rendelet a pénzforgalomról, a pénzforgalmi szolgáltatásokról és az elektronikus fizetési eszközökről A hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII.

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Mely létrejött egyrészről az Alt Cash Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1141 Budapest, Fogarasi út 195-197, cégjegyzékszáma: 01-09-167689, adószáma:

Részletesebben