Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!"

Átírás

1 Az Astellas Pharma, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete és a Magyar Gyermekorvosok Társasága együttműködésében Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát! Astellas Gyermekrajz Pályázat a hazai gyermekorvosok elismeréséért részletes pályázati felhívás Ha úgy érzed, a Te doktor nénid/doktor bácsid a legkedvesebb az egész világon, akkor ne habozz: rajzolj, pályázz és nyerj! Ha elmúltál már 6 éves, de nem vagy még 14-nél idősebb, Magyarországon élsz és szeretsz rajzolni, küldd el nekünk legkedvesebb élményedet, ami doktor néniddel/ doktor bácsiddal kapcsolatos. Olyan technikával készíts alkotást, amely kétdimenziós, tehát lapos. Lehet ez zsírkréta, ceruza, festék vagy akár filctoll, de ragaszthatsz is, a lényeg, hogy egy A4-es lapra készítsd el a műved. Ha van esetleg olyan konkrét történeted doktor nénidről/doktor bácsidról, amelyet szívesen megosztanál mindenkivel, vagy esetleg néhány mondatban meg tudod fogalmazni, miért ő a világ legjobb gyermekorvosa, ne habozz, írd meg nekünk egy rövid levélben és mellékeld a rajzodhoz! Hadd tudja meg az orvosod, miért szereted Őt és miért vagy büszke rá! A rajzod hátulján ne felejtsd el feltüntetni saját nevedet, pontos születési dátumodat, életkorodat (utóbbit a kategória miatt). Kérjük, írd rá szüleid nevét, címét és telefonszámát is! Minden pályázó csak egy alkotással nevezhet! A pályamunkákat postai úton az alábbi címre várjuk: SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf A borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét: Astellas Gyermekrajz Pályázat 2012 A postán elküldött pályaművek feladási határideje: január 3., óra A nyerteseket az alábbi korosztályokban jutalmazzuk: 6-8 éves, 9-11 éves, éves. Korosztályonként a legjobbak értékes nyereményekben részesülnek!

2 Néhány fontos további információ: KIK PÁLYÁZHATNAK? A pályázatra akkor jelentkezhetsz, ha elmúltál már 6, de nem vagy idősebb 14 évesnél, azaz ha január 1. és december 31. között születtél. HOGYAN PÁLYÁZHATSZ? A pályaművedhez jelentkezési lapot kell benyújtanod, amelyet e felhívás végén találsz. Pályázni három korcsoportban lehet: 6-8 éves, 9-11 éves, éves. Nagyon fontos, hogy a jelentkezési lapot figyelmesen töltsd ki! Ha szükséges, kérd szüleid segítségét! A kitöltött jelentkezési lapodat ne felejtsd el legalább az egyik szülővel vagy gondviselővel aláíratni, a nevezés ugyanis csak így lesz érvényes! Alkotásodat és jelentkezési lapodat helyezd egy A4-es borítékba és a következő címre postázd el: SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf A borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét: Astellas Gyermekrajz Pályázat 2012 A postán elküldött pályaművek feladási határideje: január 3., óra A pályázat egyik alapítója, kiírója az Astellas Pharma, amely 2006-ban a legkiválóbb emberi és szakmai teljesítményt nyújtó hazai orvosok és egészségügyi szakdolgozók elismerésére rangos díjat alapított. Az Astellas Gyermekrajz Pályázatot a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületével és a Magyar Gyermekorvosok Társaságával együttműködésben idén először az Astellas-díj Az év orvosa 2012 pályázathoz kötődően hirdetjük meg. Tesszük ezt azzal a nem titkolt céllal, hogy a kiváló hazai gyermekorvosainkra irányítsuk rá a figyelmet. PÁLYÁZATI FELTÉTELEK - FELTÉTLENÜL OLVASD EL! JOGI ÉS SZEMÉLYI FELTÉTELEK A 14. életévét be nem töltött személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak. A pályázat kiírói, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak. PÁLYAMUNKÁD BEADÁSÁNAK FELTÉTELEI: Minden pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázatod érvénytelenné válik, és nem kaphatsz díjat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor köteles vagy a díjat visszaszolgáltatni. Pályamunkád beadásával egyben kijelented, hogy az a saját alkotásod, továbbá felelősséget vállalsz azért, hogy az általad benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát. A pályázatra csak olyan alkotást nevezhetsz be, amellyel más, hasonló jellegű versenyen még nem szerepeltél.

3 PÁLYÁZATOD BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA: Pályamunkádat kizárólag postai úton nyújthatod be. Kérjük, hogy a postára adás elsőbbségi és ajánlott jelzésekkel történjen, mert így az alkotás célba érése tapasztalataink szerint sokkal biztonságosabb, ráadásul nyomon követhető. Azt viszont kifejezetten kérjük, hogy a tértivevényes feladást ez esetben ne használd, mert a fogadó postán a kézbesítésnél ez jelentős bonyodalmakat okoz. Megköszönjük, ha a postai feladással egy időben az info@astellaspalyazat.hu címre is kapunk Tőled értesítést a nevezés beküldéséről. A január 3., óra után postára adott pályamunkákat nem tudjuk elfogadni. (A postai bélyegzőn szereplő dátum a mérvadó!) ÉRTÉKELÉS ÉS DÍJAZÁS A beérkezett pályaműveket a beküldési határidő lejárta után a pályázat Zsűrije értékeli, majd kiválasztja a döntőbe továbbjutó munkákat. A döntős alkotásokról a nagyközönség január 10-e és január 30-a között az interneten szavaz majd. A közönségszavazáson korosztályonként az első három, legtöbb szavazatot kapó munka nyer, készítőjük nyereményben részesül. Az ünnepélyes díjátadásra február elején, az Astellas-díj Az év orvosa 2012 pályázat ünnepélyes eredményhirdetésén kerül sor. A szavazáson részt vevő, érvényes voksot leadók között a díjátadó ceremónián értékes családi ajándékokat sorsolunk ki. (!) SZERZŐI ÉS FELHASZNÁLÓI JOGOK Pályázatod benyújtásával a pályamunkához fűződő szerzői jogaid alapján a kiíró részére az alábbiak szerint adsz felhasználási engedélyt: A pályázat kiírója a pályázat és a későbbi pályázatok, továbbá a később a pályaművekből rendezendő kiállítások népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására minden esetben, de csakis a pályázó, vagyis a Te neved feltüntetése mellett. A kiíró, úgyis mint egy lehetséges kiállítás rendezője jogosult a művek nyilvánosságra hozatalára a kiállítások, továbbá a kiállításokhoz szorosan kapcsolódó katalógus, programfüzet, internetes felület, reklám, PR tevékenység stb. keretében. Jogosult ezen kívül még a díjátadón a résztvevőkről készült fotók cikkekben való megjelentetésére. Pályázatod benyújtásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a pályázat kiírói a pályaművedről készült reprodukciót akár könyv alakban, akár elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot adsz, neved feltüntetése mellett. A fent megnevezett megjelenésekért külön díjazásra nem tarthatsz igényt. Az általad megadott elérhetőségeket a kiíró adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a külön beleegyezéseddel adja ki.

4 AZ EREDETI PÁLYAMŰVEK SORSA Eredeti pályaműveket postán nem küldünk vissza, azokat előzetes egyeztetést követően május 31-ig irodánkban személyesen átveheted. Az át nem vett pályaművek megőrzéséért a későbbiekben semmilyen felelősséget nem vállalunk. A PÁLYÁZAT MEGHIRDETŐI: MÉDIAPARTNEREI: EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREI:

5 ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT Az Astellas Gyermekrajz Pályázatot az Astellas Pharma Kft. megbízásából a SESAME PR Kft. bonyolítja. A SESAME PR Kft. (székhelye: 1174 Budapest, Rákosmezei Repülők útja 30/B.) a pályázat során birtokába kerülő személyes adatokat kizárólag a pályázat keretein belül, a jelölők és az érintett orvosok azonosítása, valamint a velük való, pályázati célú direkt kommunikáció lehetőségének biztosítása céljából kezeli. Az adatszolgáltatás önkéntes hozzájáruláson alapul. A SESAME PR Kft. a szolgáltatott adatokat harmadik személyek részére nem továbbítja. Személyes adatai kezeléséről a magánszemély bármikor jogosult tájékoztatást kérni. Hasonlóan jogosult az adatok helyesbítését, törlését vagy zárolását kérni, vagy indokolt esetben személyes adatainak kezelése ellen tiltakozni. A magánszemély a személyes adatokhoz fűződő jogainak az adatkezelő általi megsértése esetén bírósághoz, személyes adatainak kezelésével kapcsolatos jogsérelem bekövetkezése esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A magánszemély adatkezeléssel kapcsolatos hozzájárulása bármikor, korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonható a fenti személyes adatokat is tartalmazó a gyermekrajz@astellaspalyazat.hu címre eljuttatott elektronikus levélben vagy a SESAME PR Kft Budapest, Pf. 448 címre postai úton eljuttatott levél útján.

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak!

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak! Pályázati kiírás Egy kórterem is lehet MENŐ! Rajzold meg a legszuperebb kórházi szobát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek! Rajzpályázat 6-9 és 10-14 éveseknek (Beérkezési határidő: 2013. október

Részletesebben

Csodadoki Rajzpályázat 2016 a hazai gyermekorvosok áldozatos munkájának méltó elismeréséért

Csodadoki Rajzpályázat 2016 a hazai gyermekorvosok áldozatos munkájának méltó elismeréséért A HáziPatika.com bemutatja Csodadoki Rajzpályázat 2016 a hazai gyermekorvosok áldozatos munkájának méltó elismeréséért www.csodadoki.hu Pályázati felhívás Keressük a világ legcsodálatosabb gyermekorvosait!

Részletesebben

Pályázati felhívás. Jelentkezési lap letöltése. Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak

Pályázati felhívás. Jelentkezési lap letöltése. Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak Pályázati felhívás Jelentkezési lap letöltése Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak a hulladékká vált autóabroncsok alternatív hasznosítási lehetőségeinek

Részletesebben

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet Hagyatkozz a múltra, alkoss a jelennek, alapozd meg a jövőt! A magyaros motívumkincs aktualizálásával a Fütyülős új divatot teremt. Most te is részese lehetsz a trend-brand építésének! A Fütyülős és az

Részletesebben

HURRÁ, UTAZUNK! Tervezz biztonságos utakat és járműveket!

HURRÁ, UTAZUNK! Tervezz biztonságos utakat és járműveket! 6. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS HURRÁ, UTAZUNK! Tervezz biztonságos utakat és járműveket! (Beérkezési határidő: 2013. április 30. kedd) Pályázati téma 6-9 éveseknek Kedves Földlakó Barátaim! A mi bolygónkon,

Részletesebben

VARÁZSRAJZ A JÖVŐRŐL 5. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS. (Beérkezési határidő: 2012. május 31. csütörtök) Kedves Földi Barátaim!

VARÁZSRAJZ A JÖVŐRŐL 5. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS. (Beérkezési határidő: 2012. május 31. csütörtök) Kedves Földi Barátaim! 5. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS VARÁZSRAJZ A JÖVŐRŐL (Beérkezési határidő: 2012. május 31. csütörtök) Kedves Földi Barátaim! Itt a tavasz, így hát írok nektek, mint minden évben ilyentájt. Talán emlékeztek

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával

A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról:

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A III. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára!

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Scottie egy kis robot, aki azért járja az univerzumot, hogy a gyerekeket megtanítsa a robotika és a programozás

Részletesebben

Magyar Formatervezési Díj 2018 Pályázati Felhívás

Magyar Formatervezési Díj 2018 Pályázati Felhívás Magyar Formatervezési Díj 2018 Pályázati Felhívás Jelentkezési lap Beadási határidő (kísérő dokumentációval): 2018. május 4. (postabélyegző szerint) A jelentkezési lapon megadott adatok kerülnek feltüntetésre

Részletesebben

Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat

Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat 1. Jelen részvételi- és rajzpályázat szabályzatban bemutatásra kerülő, a Cleartex Stúdió Kft. 2016 telén meghirdetett "Rajzold le legkedvesebb Karácsonyi

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA 2017. ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA 1 A pályázat kiírója: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban:

Részletesebben

Pályázó neve:... Pályázó születési ideje:... Pályázó címe:... Pályázó telefonszáma:... Pályázó mobiltelefonszáma:...

Pályázó neve:... Pályázó születési ideje:... Pályázó  címe:... Pályázó telefonszáma:... Pályázó mobiltelefonszáma:... 1 ADATLAP 2 A Magyar Olimpiai Bizottság "XXX. Londoni Nyári Olimpiai Játékokra utazó Magyar Olimpiai Csapat felvonuló- és formaruhájának megtervezésére" tárgyú nyilvános pályázathoz Természetes személy

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról: Alapítványunk

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról: Alapítványunk

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A IV. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

Kőbánya az én városom címmel.

Kőbánya az én városom címmel. Kőbánya az én városom P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ és a Szülőföld Könyvkiadó (továbbiakban: Kiíró)

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

ITT VAGYOK, RAGYOGOK!

ITT VAGYOK, RAGYOGOK! 7. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS ITT VAGYOK, RAGYOGOK! (Beérkezési határidő: 2014. április 15. kedd) Kedves földi barátaim! Bizonyára emlékeztek rá, hogy nagy rajongója vagyok a ti meseszép bolygótoknak,

Részletesebben

A pályázat kiírója a SuperGroup, a Magyar Fotóművészek Szövetsége, a Mai Manó Ház és a Magyar Távirati Iroda támogatásával.

A pályázat kiírója a SuperGroup, a Magyar Fotóművészek Szövetsége, a Mai Manó Ház és a Magyar Távirati Iroda támogatásával. Fotóművészeti pályázat 2009 Pályázati felhívás professzionális kategóriában 18. életévét betöltött alkotók részére. Benyújtható minden olyan fotográfiai eljárással készült mű, ami megfelel a pályázat művészeti

Részletesebben

Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere. Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára

Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere. Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára 1. Pályázati felhívás A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) Európai Diáksport Napja

Részletesebben

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL ÖSSZMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT A Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb festékgyártó vállalata, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. A Poli-Farbe Kft. fejlesztései

Részletesebben

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Rajzverseny óvodásoknak 2011-ben is A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

LEHET EGY CSILLAGGAL TÖBB?! 2015 a Magyar Honvédség országos tehetségkutató versenye JELENTKEZÉSI LAP EGYÉNI ELŐADÓK RÉSZÉRE. Név (rendfokozat):...

LEHET EGY CSILLAGGAL TÖBB?! 2015 a Magyar Honvédség országos tehetségkutató versenye JELENTKEZÉSI LAP EGYÉNI ELŐADÓK RÉSZÉRE. Név (rendfokozat):... LEHET EGY CSILLAGGAL TÖBB?! 2015 a Magyar Honvédség országos tehetségkutató versenye JELENTKEZÉSI LAP EGYÉNI ELŐADÓK RÉSZÉRE Név (rendfokozat):... Születési év:... Elérhetőség (telefon, e-mail):... Alakulat

Részletesebben

Általános adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat I. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Általános adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat I. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Általános adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat I. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Tagunk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy mind az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulás megadása, mind az ezt követő

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A STOPLI Sportegyesület nyílt pályázatot hirdet az Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. A STOPLI Sportegyesület az Én megcsinálom 2018 ösztöndíjat azon 10-21 év közötti fiataloknak

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1. A pályázat kiírója Név: Zarnócz András Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Budai utca 29. Nyilvántartási szám: Pk. 60225/2006., Kecskeméti Törvényszék Adószám: 18369779103

Részletesebben

Az EME Zrt. 2 féle pályázatot hirdet a Budapesten található parkoló automaták képzőművészeti eszközökkel történő átalakítására.

Az EME Zrt. 2 féle pályázatot hirdet a Budapesten található parkoló automaták képzőművészeti eszközökkel történő átalakítására. FORMABONTÓ PÁLYÁZAT Az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. Képzőművészeti pályázata Az EME Zrt. 2 féle pályázatot hirdet a Budapesten található parkoló automaták képzőművészeti eszközökkel történő átalakítására.

Részletesebben

Egy hét a kedvencemmel

Egy hét a kedvencemmel PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Igazgatók, Igazgatónők, Pedagógusok! A környezeti nevelés és a felelős kisállattartás fontosságának hangsúlyozására a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium pályázatot hirdet

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓK SZÁMÁRA

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓK SZÁMÁRA A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ - 2018 ELNYERÉSÉRE FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓK SZÁMÁRA A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet Bács-Kiskunban itthon vagy! címmel, tanulmányi ösztöndíj pályázat hivatalos logójának elkészítésére.

Részletesebben

Kisbolygó-látogatások

Kisbolygó-látogatások Kisbolygó-látogatások A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal együttműködve,

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE 1 1. A pályázat kiírója, lebonyolítója Ének a Nemzetekért Kulturális Alapítvány 1148 Budapest, Padlizsán utca 8. (Nem

Részletesebben

Pályázati kiírás. Báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére

Pályázati kiírás. Báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére Pályázati kiírás Báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére Szobor elhelyezése: Győrújbarát, Baráthegy, Barátság park (Pannónia Barátság park) 1. Kiíró: CIG Pannónia EMABIT

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Fiatal képzőművészek számára Pályázati kategória kódja: REB-15-MŰV Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ május 25-étől hatályos az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR).

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ május 25-étől hatályos az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR). ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2018. május 25-étől hatályos az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR). Jelen Adatkezelési Tájékoztató célja, hogy az adatok forrásai: hirdetésünk vagy ismerős

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Jelen Adatvédelmi tájékoztatást a PontVelem Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített név: PontVelem Nonprofit Kft., cégjegyzékszám: 13-09-145720, székhely:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Az igazság arcai - a jog és a bíróság színesben Rajzpályázat általános és középiskolások, valamint speciális intézmények szervezetek részére. Az Egri Törvényszék (székhely:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Járműipari Design Hétvége Járműtervezési Versenyfelhívás

Járműipari Design Hétvége Járműtervezési Versenyfelhívás Járműipari Design Hétvége Járműtervezési Versenyfelhívás A MOBILIS Közhasznú Nonprofit Kft. a Széchenyi István Egyetemmel és a Mérnökök a Járműves Műszaki Felsőoktatásért elnevezésű civil szervezettel

Részletesebben

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám: 24124962-2-07;

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Korzó 7. Osztálytabló-kiállítás és szépségverseny 2015. április 13. és május 31. között A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel immár hagyományként a Korzó idén is meghirdeti

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat 1. A pályázat témája A MediaSmart Hungary Oktatási Kft. és a Telenor Magyarország Zrt. (tov. Szervező vagy Szervezők) pályázatot hirdet óvodapedagógusok,

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP (diák)

PÁLYÁZATI ŰRLAP (diák) Pályázati iktatószám:..-.. Alapítvány tölti ki! PÁLYÁZATI ŰRLAP (diák) MILYEN KATEGÓRIÁ(K)BAN PÁLYÁZIK? irodalom zene általános iskolai tanulmányok közép- és felsőfokú tanulmányok tanulmányi ösztöndíj

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben!

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! VERSENYSZABÁLYZAT PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! Papír- és Nyomdaipari Szövetség - elsősorban tagvállalatai bevonásával

Részletesebben

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ - 2018 ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Kárpát-medencei fotópályázat Pályázati kategória kódja: REB-15-FOTO Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A II. János Pál Pápa Katolikus Óvoda és Általános Iskola (székhely 3078 Bátonyterenye, Zrínyi út 1. Telefonszáma: 32/418-082 e-mail: titkarsag.batonyterenye@ekif-vac.hu, honlap

Részletesebben

Robot Informatika Zrt. Miskolc, május.01. Kreatív ötlet pályázati dokumentáció

Robot Informatika Zrt. Miskolc, május.01. Kreatív ötlet pályázati dokumentáció Robot Informatika Zrt. Miskolc, 2015. május.01. Kreatív ötlet pályázati dokumentáció A kreatív pályázat célja: A Robot Informatika ZRt. internetes video pályázatot hirdet az ország valamennyi középiskolai

Részletesebben

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor.

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor. Játékszabályzat 1. A Játék A welovebudapest.com (üzemeltetője We Love Publishing Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1075 Budapest, Wesselényi utca 4.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

2011-ben is. kinézni?

2011-ben is. kinézni? Rajzverseny 2011-ben is óvodásoknak A Te környezettudatos kinézni? házad hogy fog 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

Megjegyzés: adatkezelési célonként külön-külön nyilatkozatot kell aláíratni, a tájékoztatás mindegyik nyilatkozat esetében kötelező.

Megjegyzés: adatkezelési célonként külön-külön nyilatkozatot kell aláíratni, a tájékoztatás mindegyik nyilatkozat esetében kötelező. Megjegyzés: adatkezelési célonként külön-külön nyilatkozatot kell aláíratni, a tájékoztatás mindegyik nyilatkozat esetében kötelező. Adatkezelés célja: KARMUN rendezvényein való részvételhez szükséges

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium (székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi Sándor u. 2.), a továbbiakban intézmény az alábbi

Részletesebben

DR. HATHÁZI VERA ÜGYVÉDI IRODA

DR. HATHÁZI VERA ÜGYVÉDI IRODA DR. HATHÁZI VERA ÜGYVÉDI IRODA ADATKEZELÉS A GYAKORLATBAN, JOGI OLDAL DIGITÁLIA 2013 10/09/2013 ADATVÉDELEM VS. ÜZLETI ÉRTÉK személyes adat védelme: alkotmányos jog személyes adat üzleti érték egyensúly:

Részletesebben

Film Up! Érdekes a kutatásod? Fontosnak tartod, hogy ezt mások is megismerjék? Készíts filmet!

Film Up! Érdekes a kutatásod? Fontosnak tartod, hogy ezt mások is megismerjék? Készíts filmet! Film Up! Érdekes a kutatásod? Fontosnak tartod, hogy ezt mások is megismerjék? Készíts filmet! Filmpályázati felhívás PhD- és MSc/MA-hallgatók számára Az ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központja

Részletesebben

MANNA NYEREMÉNYJÁTÉK A MANNA NATÚR KOZMETIKUM EURÓPA ZRT. PROMÓCIÓS JÁTÉKA

MANNA NYEREMÉNYJÁTÉK A MANNA NATÚR KOZMETIKUM EURÓPA ZRT. PROMÓCIÓS JÁTÉKA MANNA NYEREMÉNYJÁTÉK A MANNA NATÚR KOZMETIKUM EURÓPA ZRT. PROMÓCIÓS JÁTÉKA játékszabályzat. I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Együtt sportolunk! rajzpályázat

Részletesebben

LEGYEN. A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK!" a Webkommunikációs Osztály havonta

LEGYEN. A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK! a Webkommunikációs Osztály havonta LEGYEN VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK! A Szabályzat A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK!" a Webkommunikációs Osztály havonta szervezett pályázata az Európai Parlament honlapján. A pályázat minden hónapban az Európai Uniót

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató A Vizet mindenkinek fotópályázathoz kapcsolódó adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató A Vizet mindenkinek fotópályázathoz kapcsolódó adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató A Vizet mindenkinek fotópályázathoz kapcsolódó adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése Teljes név: Adatkezelő képviselői: Pozíció: E-mail címe: Szent István Egyetem Dr. Palkovics

Részletesebben

KÉPESLAPTERVEZŐ PÁLYÁZAT

KÉPESLAPTERVEZŐ PÁLYÁZAT 1 KÉPESLAPTERVEZŐ PÁLYÁZAT ÖTLETES KÉPESLAPOK TERVEIT VÁRJUK! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat pályázati felhívása PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Magyar Máltai Szeretetszolgálat felhívást intéz és pályázatot hirdet

Részletesebben

Pályázati Felhívás Színezd újra! Alkotói Napok 2017.

Pályázati Felhívás Színezd újra! Alkotói Napok 2017. Pályázati Felhívás Színezd újra! Alkotói Napok 2017. A MÁV Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.) pályázatot hirdet a tulajdonában/kezelésében álló vasúti gyalogos aluljárók dekorációs falfestésére

Részletesebben

Pályázati és részvételi szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat )

Pályázati és részvételi szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat ) Gyermekrajz pályázat a Duna Régió Stratégia soros magyar elnöksége alkalmából Pályázati és részvételi szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat ) A Neked mit jelent a Duna? Oszd meg Dunával kapcsolatos élményedet,

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben Tündék Törpök Emberek A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Knauf es ötletpályázatára. 1. A pályázat kiírója: KNAUF Építőipari Kft Budapest, Lejtő út 5. [

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Knauf es ötletpályázatára. 1. A pályázat kiírója: KNAUF Építőipari Kft Budapest, Lejtő út 5. [ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Knauf 2018-2019-es ötletpályázatára 1. A pályázat kiírója: KNAUF Építőipari Kft. 1124 Budapest, Lejtő út 5. [www.knauf.hu] Néhány szó a pályázat kiírójáról: A Knauf csoport hosszú

Részletesebben

Pályázati Kiírás a Magyar Posta Zrt. A posta jövője a jövő postása elnevezésű rajzpályázathoz

Pályázati Kiírás a Magyar Posta Zrt. A posta jövője a jövő postása elnevezésű rajzpályázathoz Pályázati Kiírás a Magyar Posta Zrt. A posta jövője a jövő postása elnevezésű rajzpályázathoz A posta jövője a jövő postása kreatív rajzpályázat (a továbbiakban: Pályázat) kiírója a Magyar Posta Zrt. (székhely:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Környezetvédelmi versenyt hirdetünk az Építőipari TISZK tanulóinak Környezetvédelem a művészet szemével címmel

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Környezetvédelmi versenyt hirdetünk az Építőipari TISZK tanulóinak Környezetvédelem a művészet szemével címmel A pályázat célja: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Környezetvédelmi versenyt hirdetünk az Építőipari TISZK tanulóinak Környezetvédelem a művészet szemével címmel A tanulóknak a környezet tiszteletére, a környezetvédelem

Részletesebben

RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT

RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője és lebonyolítója a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. (székhely: 8749 Zalakaros,

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Rajzpályázat A www.logiscool.com/hu/rajzpalyazat oldalon futó RAJZPÁLYÁZAT (a továbbiakban: Rajzpályázat ) szervezője a Logiscool Kft. Székhely: 1114 Budapest Bartók Béla út 43-47.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium (székhely: 6120 Kiskunmajsa, Kálvária utca 6-7.), a továbbiakban Intézmény, az alábbi adatkezelési tájékoztatóban foglaltak

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ 2016. november 8., kedd, 12 óra PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HELYE Országos Bírósági

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2019. január 1. A jelen Adatkezelési Szabályzat az Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Futball Clubbal (székhelye:

Részletesebben

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE 5-6. évfolyam részére A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP 2018.

PÁLYÁZATI ADATLAP 2018. Pályázó az alábbi programra/programokra jelentkezik: Kőrösi Csoma Sándor Program Mindkét program Petőfi Sándor Program PÁLYÁZATI ADATLAP 2018. Kérjük olvashatóan, értelemszerűen, saját igényességéhez mérten

Részletesebben

A pályázat témája: A pályázatok leadásának határideje: Pályázati feltételek:

A pályázat témája: A pályázatok leadásának határideje: Pályázati feltételek: MŰVÉSZETI ÖSZTÖNDÍJ A PÁLYÁZATI KIÍRÁSA Általános rendelkezések: 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő művészeti tevékenységet végző hallgatókat, akik munkájukkal öregbítik a Nyugat magyarországi

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

TERVEZZ EGYEDI DEKORÁCIÓT HEINEKEN CSOMAGOLÁSBÓL VENDÉGLÁTÓHELYEK RÉSZÉRE!

TERVEZZ EGYEDI DEKORÁCIÓT HEINEKEN CSOMAGOLÁSBÓL VENDÉGLÁTÓHELYEK RÉSZÉRE! PÁLYÁZATI KIÍRÁS TERVEZZ EGYEDI DEKORÁCIÓT HEINEKEN CSOMAGOLÁSBÓL VENDÉGLÁTÓHELYEK RÉSZÉRE! 1. A PÁLYÁZAT CÉLJA, TÉMÁJA A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. (a továbbiakban Kiíró) a Design Terminállal (Forum

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Szent István Egyházi Általános Iskola és Kollégium (székhely: 6900 Makó, Szent István tér 14-16.) az alábbi adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli diákjai személyes

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben

Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata

Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Alkotó Energia Közönségszavazás 2018. március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (székhelye: 7030 Paks, Hrsz.: 8803/17.) (továbbiakban Szervező)

Részletesebben